YogaTrekking. Trektocht, Tour du Chambeyron

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "YogaTrekking. Trektocht, Tour du Chambeyron"

Transcriptie

1 YogaTrekking Trektocht, Tour du Chambeyron Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International Mountain Leader. Hij of zij zal ons de mooie plekjes in de omgeving laten zien. In een prachtig bergdecor beoefenen we yoga, onder leiding van een erkende yogadocent(e). Je komt helemaal tot jezelf tijdens de dagelijkse yogasessies die zowel op locatie als tijdens de tocht zullen worden aangeboden. Het aanbod van YogaTrekking bestaat uit rustige en authentieke bestemmingen. Enerzijds om het maximale uit een week yoga te halen, anderzijds om te reizen met respect voor de lokale omgeving en de natuur. Door zoveel mogelijk buiten het hoogseizoen te reizen zijn we een minder grote belasting voor de omgeving. Dit past volledig binnen onze visie op duurzaamheid. We willen namelijk dat toekomstige generaties nog net zoveel van de prachtige bergen kunnen genieten als wij. YogaTrekking kiest bewust voor reizen in kleine reisgroepen om het persoonlijk karakter en de geringe impact op de omgeving te waarborgen. Ook is het reizen in kleine groepen van positieve invloed op de groepsdynamiek, wat voor ons erg belangrijk is. Yoga. De yogalessen zullen worden samengesteld op basis van het programma van de desbetreffende reis. Daarbij zal ook de ervaring en behoefte van de deelnemers mee worden genomen. Onze yogadocenten, doceren zowel Yin en Yang yoga. Yin yoga is een intense yogastijl die je leert diep te ontspannen, de focus ligt op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken de dieper gelegen spieren. Yang (vinyasa) yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga voor een sterk en energiek lichaam en een heldere geest. Yoga in combinatie met een stevige wandeltocht wordt over het algemeen als zeer plezierig ervaren én reduceert de hoeveelheid spierpijn aanzienlijk. Belangrijk om te weten is dat er bewust wordt gespeeld met de intensiteit van de yogasessies. Yoga, maakt je soepel, sterk en scherp. Hierdoor kan je de week extra intens ervaren en kom je met een hoger energieniveau terug naar huis. Alle sessies worden, als het weer het toelaat, buiten in de natuur gegeven. Mocht het weer dermate slecht zijn dan zullen we proberen om in overleg met de betreffende accommodatie een alternatief aan te bieden.

2 Dagelijks starten we vóór het ontbijt met een yogasessie en tijdens de tocht zullen we op een geschikte plaats in de bergen nog eens ruimte maken voor een yoga/meditatiesessie. Als er individuele wensen zijn op het gebied van yoga/meditatie zijn deze uiteraard bespreekbaar. Voor wat betreft yoga geldt dat er geen specifiek instapniveau vereist is. Je hoeft echt niet je tenen te kunnen aanraken. Het zou dus kunnen zijn dat de YogaTrekking jouw eerste ervaring met yoga is. Echter, wat wij als organisatie wel van je verwachten is een gezonde interesse of nieuwsgierigheid in yoga en een gemiddelde basisconditie. Mocht je twijfelen of vragen hebben hieromtrent, neem dan gerust contact met ons op. Ubaye en Alta Val Maira. De Ubaye kenmerkt zich door rust en afzondering. Een betrekkelijk onbekend maar ruig stukje Frankrijk aan de grens met Italië. De Ubaye heeft ook een ruige geschiedenis. Eigenlijk vanaf het moment dat de Romeinen het gebied binnentrokken hebben zijn er verschillende oorlogen gevoerd in dit gebied. De restanten daarvan zijn nog steeds zichtbaar door de vele forten, bunkers en loopgraven in het gebied. Naast deze rumoerige geschiedenis is het vooral een enorm mooie omgeving en met toppen ruim boven de 3000 meter zeker nog geen laaggebergte. De hoogste berg van het gebied staat precies op de grens van Italië en Frankijk, de Aguille de Chambeyron (3411 meter). Deze markante berg zal het middelpunt vormen van onze trektocht deze week. Als we de grens met Italië zijn gepasseerd dalen we af in het fantastische Alta Val Maira in de regio Piëmont. De naam van vallei is te danken aan de rivier Maira die ontspringt bij Colle de Maurin waar we tijdens onze tocht de grens van Frankrijk/ Italië oversteken. Alta Val Maira is een zeer authentiek dal met weinig invloeden van buitenaf. Het gebied is zelfs nog grotendeels van landbouw afhankelijk en mede daardoor de perfecte plek om te genieten van de Italiaanse keuken met sterke regionale invloeden. Trekking en intensiteit. Deze week is een huttentocht, dat betekent dat je dagelijks je eigen rugzak (tussen 5-10 kg) tilt met daarin benodigdheden voor tijdens de tocht en voor in de hut. Deze rugzak zal dus iets zwaarder zijn dan tijdens dagtochten in de bergen. Het is prettig voor de beleving gedurende de tocht als je gewend bent om met een dergelijke rugzak te wandelen. Een huttentocht doet uiteraard een beroep op je uithoudingsvermogen en daarom is een goede fysieke en mentale voorbereiding essentieel. We willen benadrukken dat we bij YogaTrekking altijd de nadruk leggen op beleving en niet zo zeer op prestatie. Echter, bij een huttentocht zullen we dagelijks een traject afleggen om bij de volgende hut te komen. Weersinvloeden en/of veranderingen in de routecondities kunnen soms een extra inspanning vereisen. In principe is een wandelconditie van 8 wandeluren op een dag met rugzak voldoende om deel te nemen aan deze reis.

3 Accommodatie. Gedurende deze huttentochten overnachten me in comfortabele hutten waarbij er een aantal uitgesproken luxe te noemen zijn. Iedere hut heeft zijn eigen karakter en dat maakt een huttentocht ook zo leuk. We hebben de hutten van deze YogaTrekking op een rijtje gezet. Refuge de Maljasset Rifugio Campo Base Rifugio di Viviere Refuge de Larche Gites les Granges Refuge du Chambeyron Begeleiding. Voor de Tour du Chambeyron staat de volgende begeleiding ingepland: Nog niet bekend, Yogadocent(e). Anne van Galen, International Mountain Leader. Ik ben International Mountain Leader. De bergen zijn mijn passie en sinds 2010 woon ik met mijn man en dochtertje in het mooie Frans bergdorpje Les Vigneaux. Sinds 2015 ben ik betrokken bij YogaTrekking en hoop nog vele mooie tochten te mogen begeleiden. Ik vind het daarbij fijn om iedereen een welkom gevoel te geven en ervoor te zorgen dat elke tocht door de bergen een bijzondere ervaring wordt (en geen uitputtingsslag!). Ik beoefen zelf sinds zeven jaar yoga (helaas op onregelmatige basis).

4 Programma. Het programma verloop is altijd onder voorbehoud. Weersomstandigheden, terreingesteldheid en het niveau van de deelnemers kunnen o.a. van invloed zijn op het uit te voeren programma. DAG 1, ZATERDAG DAG 2, ZONDAG DAG 3, MAANDAG DAG 4, DINSDAG Vanaf 16:00 07:00 Yoga 08:00 Yoga 07:00 Yoga Aankomst in Refuge de Majasset Dineren 08:00 Ontbijt 09:00 Ontbijt Ontbijt Korte kennismaking en doornemen programma 09:30 Aanvang traject Maljasset Campo Base Verdieping yoga/meditatie en dagtocht omgeving Campo Base Aanvang traject Campo Base - Viviere 17:00 Aankomst Rifugio Campo Base Aankomst Rifugio Campo Base Aankomst Rifugio di Viviere 19:30 Dineren 19:30 Dineren Dineren Voortgezette kennismaking DAG 5, WOENSDAG DAG 6, DONDERDAG DAG 7, VRIJDAG DAG 8, ZATERDAG 07:00 Yoga 07:00 Yoga Yoga 09:00 Ontbijt Ontbijt 08:00 Ontbijt 09:00 Ontbijt Traject Chambeyron - Maljasset 09:30 Aanvang traject Viviere - Larche Aanvang traject Larche - Fouillouse Aanvang traject Fouillouse - Chambeyron Gezamenlijke lunchen in Refuge de Maljasset Aankomst Refuge de Larche Aankomst Gite Les Granges, Fouillouse Aankomst Refuge du Chambeyron 15:00 Einde programma Dineren Dineren 19:30 Dineren en afsluiting YogaTrekking Extra overnachting in Refuge de Maljasset is optioneel.

5 Wandeltochten per dag. Onderstaande tochtbeschrijvingen zijn onder voorbehoud. Ook hier geldt dat weersomstandigheden, terreingesteldheid en het niveau van de deelnemers van invloed kunnen zijn op het uit te voeren dagprogramma. Dag 1. Aankomst in Maljasset Aankomst in de hut, kennismaken met tochtleiders en deelnemers en gezamenlijk dineren. Dag 2. Maljasset (FR) Rifugio Campo Base, Chiaperra (IT) Vanuit Maljasset wandelen we door Vallon de Mary richting de Italiaanse grens. We naderen de Aguille de Chambeyron (3412), het massieve middelpunt van onze huttentocht voor de komende week. We stijgen naar 2641 meter naar de Col de Mary en passeren de grens. Na rustig van het uitzicht genoten te hebben dalen we af door het schitterende Val di Maira. Op een geschikte locatie genieten we van de omgeving en een heerlijke yogasessie. Na een stevige afdaling komen we aan in Rifugio Campo Base en genieten we van onze eerste Italiaanse cappuccino en de voortreffelijke keuken. 11 km 500 meter 1000 meter 6,5 uur (inclusief yogasessie en pauzes) Dag 3. Rifugio Campo Base De omgeving van Campo Base leent zich uitstekend voor verdieping in yoga en meditatie in combinatie met een mooie dagtocht. Omdat we vanavond weer in Rifugio Campo Base overnachten zijn we erg vrij in onze tochtkeus. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een wandeling naar Miniera di Carbone of we wandelen naar Rocca Castello, ten noorden van Campo Base, om van het uitzicht te kunnen genieten. Dag 4. Rifugio Campo Base, Chiaperra (IT) Rifugio di Viviere, Chialvetta (IT) Vandaag gaan we op pad naar onze tweede Italiaanse hut van de week. Door bosrijke hellingen stijgen we tot Colle Ciarbonet zodat we in een zijdal van Alta Val Maira, Vallone Unerzio, uitkomen nabij het plaatsje Chialvetta. Na een stevige klim zullen we op zoek gaan naar een mooie locatie voor een yogasessie met aansluitend een welverdiende lunch. Na de afdaling komen we aan bij Rifugio di

6 Viviere, één van de mooiste hutten die we kennen, en dus niet voor niks onderdeel van de huttentocht. Geniet vanavond van alle luxe die Rifugio di Viviere te bieden heeft. 12 km 750 meter 1000 meter 8 uur (inclusief yoga en pauze) Dag 5. Refugio di Viviere, Chialvetta (IT) Refuge du Larche (FR) Vandaag staat er een pittige wandeling op het programma. We nemen afscheid van Italië en klimmen weer richting de Franse grens. We wandelen langs verschillende militaire stellingen die ons herinneren aan de verschillende oorlogen die in dit gebied gevoerd zijn. Door de rotsachtige omgeving en langs bergmeren vinden we onze weg naar de Colle di Roburrent. Een yogasessie aan het meer mag uiteraard niet ontbreken voordat we onze tocht vervolgen door Vallè de l Oronaye. Dit dal is echt zo indrukwekkend mooi dat je bijna zou vergeten dat je net 1000 hoogtemeters in de benen hebt. Met een beetje geluk spotten we steenbokken, gemzen, steenarenden en/of gieren. Bij aankomst bij Refuge du Larche genieten we een heerlijke maaltijd en een welverdiende vrije avond. 17 km 1200 meter 1150 meter 10 uur (inclusief yoga en pauze) Dag 6. Refuge du Larche (FR) Gite Les Granges (FR) Na een goede nachtrust, een versoepelende yogasessie en een stevig ontbijt vervolgen we onze huttentocht naar Gite les Granges in Fouillouse. Vandaag wederom een pittige wandeling al hebben we na gisteren het zwaarste wel gehad. We stijgen tot een afgelegen hoogvlakte waar we vrijwel zeker alleen zullen zijn. We wandelen langs riviertjes en bergmeertjes en kijken uit op de Aguille de Chambeyron. Dit zijn de plekken waarvoor je naar de bergen gaat. Geen menselijke invloeden, slechts pure wildernis. Als we Col de Vallonnet zijn gepasseerd dalen we gestaag af naar Fouillouse waar we gastvrij zullen worden ontvangen in Gite Les Granges. 13 km 1000 meter 750 meter 8,5 uur (inclusief yoga en pauze)

7 Dag 7. Gite les Granges (FR) Refuge du Chambeyron (FR) Hoogstwaarschijnlijk voelen we allemaal de afgelopen twee dagen nog in onze benen. Vandaag een iets minder heftige tocht naar de voet van het centrale punt van de afgelopen week Aguille de Chambeyron. Vroeg in de middag zullen we aankomen bij Refuge du Chambeyron zodat we de middag kunnen gebruiken voor een uitgebreide yogasessie. Verder is er vandaag ook ruimte voor het lezen van een boek op het terras van de hut en/of rustig te genieten van het magnifieke uitzicht. 6 km 700 meter 0 meter 4 uur (inclusief yoga en pauze) Dag 8. Refuge du Chambeyron (FR) Maljasset (FR) Helaas is alweer de laatste dag aangebroken van onze huttentocht. Vandaag wandelen we terug naar het beginpunt van onze huttentocht, Maljasset. Als iedereen zijn spullen in de auto heeft gedaan schuiven we aan voor een afsluitende lunch zodat iedereen met een volle maag huiswaarts kan keren. Einde van de YogaTrekking staat gepland om uur. Optioneel; het is eventueel mogelijk om een extra overnachting in Maljasset te boeken. Voor prijzen en/of beschikbaarheid, neem dan contact op met YogaTrekking. 4,5 km 500 meter 1200 meter 4,5 uur (inclusief yoga en pauze)

8 Praktische informatie. Vervoer. Met de auto km vanaf Utrecht. Via Grenoble Gap Barcelonnette. Ongeveer een maand voor vertrek ontvang je de deelnemerslijst zodat eventuele carpoolafspraken gemaakt kunnen maken. Met de trein. TGV Overstappen in Parijs (daar moet je een stukje met de metro van "Paris Gare du Nord" naar "Paris Gare de Lyon". Vervolgens kun je zonder over te stappen naar l'argentière les Ecrins, of als je langer met de TGV wilt kun je ook overstappen in Valence. Vanaf l Argentière les Ecrins of Briancon kan YogaTrekking een transfer regelen tegen een kleine vergoeding. Neem gerust contact op met YogaTrekking indien je hier gebruik van wil maken. Met het vliegtuig. (vlieg low budget, boek op tijd) Vliegen op Turijn Caselle met bijvoorbeeld Ryanair (financieel het meest gunstige). Op het vliegveld van Turijn kan je relatief goedkoop een auto huren, zeker als je er voor kiest om dit te delen met medereizigers. Vanaf Turijn Caselle is het nog ongeveer 3 uur rijden naar Maljasset. Een andere mogelijkheid is om vanaf het vliegveld de bus te nemen naar Turijn. Vanaf hier de trein naar Oulx. Vanaf Oulx de pas en de grens over naar Briancon. Dit klinkt ingewikkeld maar op dit traject zijn er prima aansluitingen. Vanaf Briancon kan YogaTrekking tegen een kleine vergoeding een transfer regelen naar Maljasset.

9 Paklijst. Rugzak (35-45 liter) Wandelschoenen Wandelstokken (indien gewenst) Yogamat Fleecedeken Yoga kleding Fleece jack Wandelshirts Stevige wandelbroek (niet van katoen) Dunne handschoenen Muts Wind- en waterdicht jack Regenbroek (lichtgewicht) Fleecetrui Wandelsokken, minimaal 2 paar Droog shirt en droge broek voor in de hut Zonnehoed of pet Zwemkleding (voor sauna en/of jacuzzi) Badhanddoek Zonnebrandcrème (hoge factor, minimaal 30) Lippenbalsem Goede zonnebril met hoge bescherming (klasse 3/4) Klein hoofdlampje (met volle batterijen) Veldfles of drinksysteem van min. 2 liter Snel drogende handdoek Lakenzak (voor in de hut) Toiletspullen Oordopjes (voor in de hut) Paspoort Zorgverzekeringspas, bergsportverzekeringspas Contant geld (en bankpassen) Telefoon en oplader Fototoestel Kleine EHBO met extra Compeed

10 Prijs 995,- per persoon Inclusief. - 7 overnachtingen in comfortabele berghutten op basis van half pension - Dagelijks uitgebreid ontbijt - Dagelijks 3-gangen diner met lokale invloeden - 8 dagen professionele begeleiding door Yoga docente - 8 dagen professionele begeleiding door International Mountain Leader Exclusief. - Reis van en naar Maljasset, Frankrijk - Lunch, pakketjes te koop in de hutten (dagelijks tussen de 5 á 10 euro) - Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien etc. - Tochtensnacks indien gewenst Vertrekdata. Wij bieden deze reis eenmaal aan in 2016: Tour du Chambeyron Zaterdag 16 juli t/m zaterdag 23 juli 2016 Maximaal 10 deelnemers (minimaal 7). Boeken kan door middel van het invullen van een boekingsformulier op de website. Contactgegevens. Voor verdere informatie, neem gerust contact met ons op: Website info@yogatrekking.nl

YogaTrekking. Trektocht, Tour du Chambeyron

YogaTrekking. Trektocht, Tour du Chambeyron YogaTrekking Trektocht, Tour du Chambeyron Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International

Nadere informatie

YogaTrekking Parc National des Ecrins

YogaTrekking Parc National des Ecrins YogaTrekking Parc National des Ecrins Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International Mountain

Nadere informatie

Voor een klein extra bedrag (+/- 5 euro per dag) kan je, indien gewenst, een lunchpakketje kopen bij Chalet Alpelune.

Voor een klein extra bedrag (+/- 5 euro per dag) kan je, indien gewenst, een lunchpakketje kopen bij Chalet Alpelune. Introductie Trekking biedt twee manieren om jezelf fysiek en mentaal te versterken. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van Anne van Galen, International Mountain Leader. Zij zal ons de mooie

Nadere informatie

YogaTrekking. Parc National des Ecrins

YogaTrekking. Parc National des Ecrins YogaTrekking Parc National des Ecrins Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International Mountain

Nadere informatie

YogaTrekking. Raurisertal, Oostenrijk

YogaTrekking. Raurisertal, Oostenrijk YogaTrekking Raurisertal, Oostenrijk Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International Mountain

Nadere informatie

YogaTrekking. Tenerife

YogaTrekking. Tenerife YogaTrekking Tenerife Introductie. YogaTrekking biedt een combinatie van fysieke uitdaging en mentale ontspanning. We maken dagelijks bergtochten onder leiding van een International Mountain Leader. Hij

Nadere informatie

YogaTrekking. De Wim Hof-methode op sneeuwschoenen

YogaTrekking. De Wim Hof-methode op sneeuwschoenen Introductie. YogaTrekking De Wim Hof-methode op sneeuwschoenen Deze bijzondere editie van YogaTrekking staat in het teken van het toepassen van de Wim Hof Methode onder supervisie van een erkende instructeur

Nadere informatie

Bergwandelen en yoga in de Savoie

Bergwandelen en yoga in de Savoie Bergwandelen en yoga in de Savoie Periode: zaterdag 23 juni zaterdag 30 juni 2018 In 2018 bieden we op verzoek van velen! - een nieuw programma aan van bergwandelen in combinatie met yoga. Deze week is

Nadere informatie

Spaanse Pyreneeën op sneeuwschoenen Zaterdag 10 maart vrijdag 16 maart 2018

Spaanse Pyreneeën op sneeuwschoenen Zaterdag 10 maart vrijdag 16 maart 2018 Spaanse Pyreneeën op sneeuwschoenen Zaterdag 10 maart vrijdag 16 maart 2018 Encantats: 'betoverend', 'magisch' dit is het gevoel dat deze bergstreek in de Spaanse Pyreneeën bij ons oproept. Het Encantats

Nadere informatie

Yoga & Sneeuw Wandelweek

Yoga & Sneeuw Wandelweek Yoga & Sneeuw Wandelweek Periode: zaterdag 26 januari 2019 zaterdag 2 februari 2019 Deze week slapen we de eerste vijf nachten in de fijn gelegen Gite les 5 Saisons in het dal van Freissinières. Les 5

Nadere informatie

Voor wie Fotograferende bergwandelaars en sportieve fotografen. Datum Zondag 15 oktober t/m zaterdag 21 oktober 2017.

Voor wie Fotograferende bergwandelaars en sportieve fotografen. Datum Zondag 15 oktober t/m zaterdag 21 oktober 2017. Voor wie Fotograferende bergwandelaars en sportieve fotografen. Datum Zondag 15 oktober t/m zaterdag 21 oktober 2017. Samenvatting Herfst in de Franse Alpen is van een onvergetelijke schoonheid. Strijkend

Nadere informatie

Valle Maira, verborgen parel van Piemonte

Valle Maira, verborgen parel van Piemonte Valle Maira, verborgen parel van Piemonte Periode: Za 22 februari za 29 februari 2020 Valle Maira is een streek waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. In dit afgelegen gebied zijn nog talloze bergdorpjes

Nadere informatie

Herfstlicht in de Hautes-Alpes

Herfstlicht in de Hautes-Alpes Herfstlicht in de Hautes-Alpes Periode: 12-19 oktober 2019 Herfst in de Franse Alpen is van een onvergetelijke schoonheid. Strijkend zonlicht, bomen in vuur en vlam, op de toppen misschien al wat verse

Nadere informatie

Valle Maira, verborgen parel van Piemonte

Valle Maira, verborgen parel van Piemonte Valle Maira, verborgen parel van Piemonte zaterdag 18 zaterdag 25 februari 2017 zaterdag 18 zaterdag 25 maart 2017 Valle Maira is een streek waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. In dit afgelegen gebied

Nadere informatie

Sneeuwschoenwandelen Berchtesgadener Alpen

Sneeuwschoenwandelen Berchtesgadener Alpen Intro Zoals de naam van het bedrijf al zegt proberen we elke reis tot een echte beleving te maken! En hopelijk is die zo goed dat we je kunnen verwelkomen als terugkerende klant. Wanneer je op pad gaat

Nadere informatie

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk Yogaretreat in Frankrijk! Vrijdag 20 mei t/m vrijdag 27 mei 2016 Een week lang ontspannen in de mooie streek Languedoc-Roussillon met dagelijks yoga?! Kom in mei naar onze yogaretreat in Frankrijk! Tijdens

Nadere informatie

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures FROSTY TRAILS Dogsledding adventures WINTER EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND / met sneeuwschoenen over het King s Trail. 1. Korte beschrijving 8 daagse expeditie met 6 dagen sneeuwschoenwandelen over het Kungsleden

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche `Een unieke week voor jezelf Yogastudio Westland organiseert een yogaweek, van zaterdag 8 tot zaterdag 15 juni 2019 Afgelopen jaar hebben we een fantastisch

Nadere informatie

Masterclass Koudetraining in de Franse Alpen

Masterclass Koudetraining in de Franse Alpen Masterclass Koudetraining in de Franse Alpen In combinatie met bergtochten op sneeuwschoenen; Overnachtingen in gîte en berghutjes. International mountain leader Anne van Galen en winter survival specialist

Nadere informatie

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Twee weken, georganiseerd door Yogastudio Westland - 1e week: zaterdag 9 tot zaterdag 16 juni 2018-2e week: zaterdag 18 tot zaterdag 25 augustus 2018 `Een

Nadere informatie

De bergvrienden (van Engsbergen)

De bergvrienden (van Engsbergen) De bergvrienden (van Engsbergen) Wandelen is onze grote passie. Of het nu in het Engsbergse Asdonk is, op de Houterenberg of wanneer wij met familie of goede vrienden in het hooggebergte rondtrekken, het

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK!

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! Beleef het ultieme winteravontuur tijdens een 6-daagse hondensledetocht in het uiterste noorden van Zweeds Lapland. Het traject van deze expeditie volgt

Nadere informatie

Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015

Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015 Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v.

Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v. Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v. de bergwandelaars. Tijdens de wandeldagen vormen de karakteristieke

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Outdoor Schoolreis. Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september Fürther Hütte. Jugendgästehaus Steigerhof.

Outdoor Schoolreis. Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september Fürther Hütte. Jugendgästehaus Steigerhof. Outdoor Schoolreis Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september 2016 Fürther Hütte & Jugendgästehaus Steigerhof Segbroek College Programma Segbroek College Rocks 'n Rivers Ledeboerstraat 68 B 5048

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Een 7-daagse huttentocht in de Noord-Italiaanse Dolomieten, waar je loopt in het gebied van het Fassadal (Val di Fassa) met de beroemde bergtoppen

Een 7-daagse huttentocht in de Noord-Italiaanse Dolomieten, waar je loopt in het gebied van het Fassadal (Val di Fassa) met de beroemde bergtoppen Een 7-daagse huttentocht in de Noord-Italiaanse Dolomieten, waar je loopt in het gebied van het Fassadal (Val di Fassa) met de beroemde bergtoppen van de Marmolada en het Sella-massief. Een deel van de

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 2 2 3 Inleiding Het is bijna zover, we gaan met 49 leerlingen en 6 docenten naar het skigebied Wildschönau in Oostenrijk. De

Nadere informatie

Tijd voor Actie & Plezier

Tijd voor Actie & Plezier Openingstijden Entree : US$ 8 Hangmatten Huurtijd Prijs : US$ 5 per hangmat Tijd voor Actie & Plezier Strandhut (tent) Huurtijd Prijs : US$ 9 per strandhut T: 475050 reservations@bergendalresort.com www.bergendalresort.com

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

DEELNEMERS Vrijdag 1 juli 2011

DEELNEMERS Vrijdag 1 juli 2011 BESCHRIJVING TOCHT Dit gedeelte van de GR 5 speelt zich voornamelijk af in het Nationaal Park La Vanoise maar doorkruist ook een gedeelte van het Nationaal Park Savoi. Het zijn de Alpen op zijn mooist.

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten XL 2017

Italiaanse dolomieten XL 2017 Italiaanse dolomieten XL 2017 Op veler verzoek zijn er weer een aantal fantastische ritten door de dolomieten uitgeschreven. Dit keer met een iets langer verblijf en met een aantal nieuwe routes! Op zaterdag

Nadere informatie

Walking Coach 2007. Ter Wadding. Thema: Interpersoonlijke communicatie. in leidinggevende functies

Walking Coach 2007. Ter Wadding. Thema: Interpersoonlijke communicatie. in leidinggevende functies Walking Coach 2007 Ter Wadding Thema: Interpersoonlijke communicatie in leidinggevende functies Walking Coach 2007 1 Programma 1.1 Vrijdag 27 juli 2007 Kennismakingsdiner in Ter Wadding Voor deelnemers

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

Programma Segbroek College

Programma Segbroek College Programma Segbroek College ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017 19:00 Heenreis (door jullie zelf verzorgd) Alle tijden in dit voorstel zijn richttijden. Onderweg vindt een busreisprogramma plaats om alvast in de sferen

Nadere informatie

IJSLAND. WHM reis door Jerome Wehrens. De reis voor de rest van je leven! Jerome-Wehrens_Brochure_IJslandreis.docx Date: Page: 1/7

IJSLAND. WHM reis door Jerome Wehrens. De reis voor de rest van je leven! Jerome-Wehrens_Brochure_IJslandreis.docx Date: Page: 1/7 IJSLAND WHM reis door Jerome Wehrens De reis voor de rest van je leven! Jerome-Wehrens_Brochure_IJslandreis.docx Date:. 27-5-2016 Page: 1/7 RESET MIND, BODY & SYSTEM De Wim Hof Methode met B-Mind in IJsland

Nadere informatie

Fjäll-wandeling: Fulufjället

Fjäll-wandeling: Fulufjället Fjäll-wandeling: Fulufjället 5-daagse wandeling in nationaalpark Fulufjället, Midden-Zweden Tijdens dit avontuur wandelen we 5 dagen over de verlaten, woeste hoogvlakte die het nationaalpark Fulufjället

Nadere informatie

2018, Venediger Huttentocht

2018, Venediger Huttentocht 2018, Venediger Huttentocht Agenda Tocht Tochtbeschrijving & Is Diabest wat voor mij? De tocht zelf Benodigdheden & kosten Trainingsweekend Belangrijke data Sponsordoel 2018 Voorbereidingstraject Medische

Nadere informatie

Wildernistocht door Zweeds Lapland

Wildernistocht door Zweeds Lapland Wildernistocht door Zweeds Lapland herfstprogramma 2016 17-24 september aanmelden via yuriklaver@gmail.com INTRODUCTIE Beste lezer, voor je ligt het herfstprogramma van een reis door de magistrale wildernis

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse

Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse tocht ( 6 wandeldagen ) door het Silvretta bergmassief

Nadere informatie

Vertrek uit Parijs op donderdag 29 september Ochtend: uiterlijk uur kamers schoon achter laten. Avond: uur vertrek naar Nederland.

Vertrek uit Parijs op donderdag 29 september Ochtend: uiterlijk uur kamers schoon achter laten. Avond: uur vertrek naar Nederland. WERKWEEK PARIJS Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Bijna is het zover, we gaan op werkweek. Het is de bedoeling dat wij met z n allen een leerzame en supergezellige week hebben. Om te zorgen dat

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim.

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Door omstandigheden moest de groep van Hein Tol zich enkele weken voor vertrek helaas terugtrekken. Onze groep bestaande uit Simon Kras, Johan

Nadere informatie

Huttenstage Alpiene technieken & Via ferrata voor bergwandelaars

Huttenstage Alpiene technieken & Via ferrata voor bergwandelaars Huttenstage Alpiene technieken & Via ferrata voor bergwandelaars De centraal in Zwitserland gelegen Urner Alpen zijn dan misschien niet zo beroemd als Berner Oberland of Wallis, maar bieden voor bergliefhebbers

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

De meet en greet houden we op donderdag 28 sept om 20:00u. Het hostel waar we de meet/greet houden geven we nog door.

De meet en greet houden we op donderdag 28 sept om 20:00u. Het hostel waar we de meet/greet houden geven we nog door. INFO KAUKASUS Welkom Allereerst bedankt voor het inschrijven voor de Kaukasus pilot reis! Het doel van deze avontuurlijke reis is het ervaren van Svaneti, het pure en mooiste deel van de Kaukasus. Ruwe

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Incatrail Peru 4 dagen

Incatrail Peru 4 dagen Incatrail Peru 4 dagen Inhoudsopgave 1-Korte inleiding 2-Dag tot dag beschrijving 3-Details programma a.datum b.duur c.groepsgrootte d.paspoort e.vluchten f.prijs i.kosten inclusief ii.kosten exclusief

Nadere informatie

Tijd voor Actie & Plezier

Tijd voor Actie & Plezier Tijd voor Actie & Plezier T: 475050 reservations@bergendalresort.com www.bergendalresort.com Historische Hike De historische hike is een bergwandeling vol historie US$ 12 : 1 tot 1½ uur : Wandelstok Tijden

Nadere informatie

Reisinformatie Snowkamp

Reisinformatie Snowkamp Reisinformatie Snowkamp Utrecht, 10 februari 2010 Bonjour Snowkampers, Het is alweer bijna zover, de 10 e editie van Snowkamp vertrekt naar het prachtige Alpe d Huez! De begeleiders zijn al druk bezig

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Van 24-30 juli organiseren we een week in het prachtige Italië. We gaan op zoek naar algehele ontspanning, via drie verschillende manieren: 1. Stemtherapie 2. Yoga 3. de

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Wandelprogramma Corsica: 01/09 08/09/2018 Dag 1: Zaterdag 01/09/2018 TUI fly vlucht Brussel Ajaccio Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Informatiebijeenkomst

Nadere informatie

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V - Wanneer: Maandag 13 maart t/m zondag 19 maart - Bestemming: Santa Susanna/ Barcelona - Inclusief: Transfer per luxe touringcar, ontbijt, excursies

Nadere informatie

Stemtraining met yoga in Italië 9-15 juli 2017

Stemtraining met yoga in Italië 9-15 juli 2017 Stemtraining met yoga in Italië 9-15 juli 2017 Van 9 t.e.m 15 juli organiseren we een intensieve stemtraining in het prachtige Italië. We leren je je stem juist te gebruiken in een ontspannen sfeer en

Nadere informatie

Tukhut. Algemene informatie

Tukhut. Algemene informatie Tukhut Algemene informatie Slechts 40 km ten zuiden van Luik kun je de sfeer van een echte berghut beleven. In Sy, een plaatsje in het beboste dal aan de rivier de Ourthe, vind je de berghut van de NKBV.

Nadere informatie

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat.

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat. Zwitserland 2014 Reisbeschrijving Heeft u altijd al op de mooiste plekken van Zwitserland willen fotograferen? Samen met een lokale topfotograaf heb ik een fotoreis ontwikkeld waarin de (herfst) landschappen

Nadere informatie

Programma fietsweek racefiets:

Programma fietsweek racefiets: Programma fietsweek racefiets: Algemeen. Het betreft een standplaatsvakantie, wat betekent dat u elke dag weer terugkeert op het logeeradres om daar heerlijk uit te kunnen rusten aan het zwembad en te

Nadere informatie

GPS trektocht Amadé-Dachstein Bestemming en roadbook

GPS trektocht Amadé-Dachstein Bestemming en roadbook GPS trektocht Amadé-Dachstein Bestemming en roadbook Mountainbiken in de Amadé tussen Dachstein, Tennengebirge en Hochkönig Het gebied tussen deze bergmassieven leent zich fantastisch voor een MTB-Trekking.

Nadere informatie

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland 19 Aug 2018 t/m 28 Aug 2018 Reisnummer: MR-1-18 Prijs pp: vanaf 1.265,- tot 2.765,-/ 2.915,- (zie informatie voor specificatie) We rijden

Nadere informatie

Snowshoe Mountain Medicine Course

Snowshoe Mountain Medicine Course Pagina 1 van 5: Snowshoe Mountain Medicine Course Snowshoe Mountain Medicine Course Data Nederland: 27 november 2016; 10 december 2016; 8 januari 2017 Data Franse Alpen: 21 t/m 29 januari 2017 De internationaal

Nadere informatie

V O O R B E R E I D I N G

V O O R B E R E I D I N G L E T L A N D R E I S E R A S M U S + N A I S P R O J E C T New Angels on Inclusion for all Students 22 APRIL t.e.m. 29 APRIL 2017 ZEKER NIET VERGETEN!!!! V O O R B E R E I D I N G Je Belgische identiteitskaart

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten Reizen voor Sport Fans Overwin de Franse Prijs vanaf : 1.985 vanaf 2-persoonskamer Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Vertrekdatum 09/07/2016 1.985 vanaf en 2-persoonskamer

Nadere informatie

LUNCH (incl. drinken), tussendoortje en drinken voor tussendoor

LUNCH (incl. drinken), tussendoortje en drinken voor tussendoor Voorbeeld van programma rondom Mijn Stad, eindproduct Toeristenkrant Uitgevoerd door Summer Skool 013, contactpersoon Adrienne Verschuren, adrienne.verschuren@tprimair.nl, 06-10329605 Maandag 14 juli en

Nadere informatie

Italiaanse Alpenrit op de fiets!

Italiaanse Alpenrit op de fiets! Italiaanse Alpenrit op de fiets! Ben jij een liefhebber van mooie beklimmingen en afdalingen in het hooggebergte van de Italiaanse en Zwitserse alpen? Dan hebben wij voor u de perfecte fietsweek (6 dagen

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

NOS VERNOS EN BARCELONA

NOS VERNOS EN BARCELONA NOS VERNOS EN BARCELONA BARCELONA 2017 / MAVO 4 / MEANDER COLLEGE Inleiding Beste mavo 4 leerling, Van 25 t/m 29 september gaan we met 72 mavo 4 leerlingen en 7 docenten naar Barcelona. In dit boekje vind

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

Sneeuwwandelen vanuit herberg Ascharina

Sneeuwwandelen vanuit herberg Ascharina Pagina 1 van 5: Sneeuwwandelen in de Centraal- Oostelijke Alpen Sneeuwwandelen vanuit herberg Ascharina In 8 dagen door de centraal- oostelijke Alpen in het RäGkon Sneeuwwandelingen vanuit herberg Ascharina,

Nadere informatie

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND SCHOTLAND 4 PEAKS CHALLENGE De uitdaging Deze uitdaging voert ons naar de Schotse ruige westkust, meer bepaald om de toppen te bedwingen van alle vier de kleine eilanden van de Binnen Hebriden, Europa

Nadere informatie

De bergen in met kinderen (0-7 jaar)

De bergen in met kinderen (0-7 jaar) De bergen in met kinderen (0-7 jaar) NKBV Bergsportdag 2011 Anne van Galen Even voorstellen Sinds 2e jaar de bergen in 16 jaar eerste klimcursus 20 jaar: instructeur op jeugdcursussen Verslaafd aan de

Nadere informatie

La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen september of 29 sept- 2 okt 2017

La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen september of 29 sept- 2 okt 2017 Weekendretraite @ La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen 15-18 september of 29 sept- 2 okt 2017 Weekendretraite Bestemd voor wie? De retraite is bedoeld voor professionele vrouwen. In het

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Louis is vandaag ook ten val gekomen. Staf hield aan zijn val een bouddha stempel over op het voorhoofd en Louis houdt er een Gorbatsjovvlek aan over

Louis is vandaag ook ten val gekomen. Staf hield aan zijn val een bouddha stempel over op het voorhoofd en Louis houdt er een Gorbatsjovvlek aan over We overnachten aan de rifugio Elena (2.062 m). Louis zoekt zoals steeds de zwaarste stenen uit om er zeker van de zijn dat zijn tent een eventuele storm zonder problemen kan overleven. In de hut maken

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen per bus

Tirol Wörgl 8 dagen per bus Tirol Wörgl 8 dagen per bus groepsreis wandelvakantie vanaf 449 Wandelvakantie in Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro

8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro 8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro Doel? We laten de maatschappij even achter en trekken de wilde natuur in. Bedekt door een mooi laagje sneeuw wandelen we met sneeuwraketten helemaal waar we willen.

Nadere informatie

WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND

WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND 17 t/m 22 april 2016 INHOUD INFORMATIEAVOND Waarom deze avond? Even voorstellen Vertrek / terugkomst Gebied / Locatie Kleding Paklijst Do s and Don t Overig Reglementen

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 X- PLORE OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 06 aug 14 sept Groenlandse ijskap 35 dagen LIVING AND CREATING ADVENTURE Groenlandse ijskap oversteek In augustus vertrekt er een bijzondere expeditie naar Groenland.

Nadere informatie

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven!

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per  . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! GRIEKENLANDREIS 2019 N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per e-mail. U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! DE REISLEIDING mevr. E. de Vos evo@wolfert.nl dhr. M. van Gulik mgu@wolfert.nl

Nadere informatie

België - Cursus bergwandelen, 3 dagen Alles wat de beginnende bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School

België - Cursus bergwandelen, 3 dagen Alles wat de beginnende bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School Europa / België Code OS205 outdoor school Niveau België - Cursus bergwandelen, 3 dagen Alles wat de beginnende bergwandelaar moet weten, in de Ardennen, Outdoor School Praktische cursus over de voorbereiding

Nadere informatie