Neem eens een kijkje in de.. Veldhovenring te Tilburg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Neem eens een kijkje in de.. Veldhovenring te Tilburg"

Transcriptie

1 Neem eens een kijkje in de.. Veldhovenring te Tilburg Bouwjaar: 2009 Inhoud: circa 145 m³ Woonoppervlakte: 43 m² Balkon: 5,5 m² Inclusief eigen parkeerplaats! Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: ,- k.k. Spoorlaan CX Tilburg T I E info@hartvanbrabantmakelaardij.nl

2 De stad Tilburg vierde in 2009 zijn 200-jarig bestaan. Het inwoneraantal is van in 1909 gegroeid tot meer dan Sinds de gemeentelijke herindeling vallen de plaatsen Berkel-Enschot en Udenhout onder de gemeente Tilburg. Tilburg is hiermee de zesde stad van Nederland. Door de gunstige strategische infrastructurele ligging heeft Tilburg vooral veel bedrijven in de transport- en logistiek sector. Daarnaast heeft het een uitstekende reputatie als onderwijsstad. Naast de diverse middelbare scholen, zijn er verscheidene HBO opleidingen en is er uiteraard de Universiteit van Tilburg. Maak eens nader kennis met deze stad en zijn bewoners. Mensen maken een stad tot wat ze is. Tilburgers zijn ondernemend, creatief, inspirerend en niet te vergeten Bourgondisch. In Tilburg vindt iedereen zijn draai. Er is ruimte, werk, cultuur, veel studiemogelijkheden en een uitgebreid aanbod van winkels. Kortom: Tilburg is een veelzijdige stad. Genieten van de middag- en avondzon met een vergezicht over de stad Tilburg. Dat kan vanaf het ruime balkon van dit appartement. Gelegen op de derde verdieping van een kleinschalig complex "Oslo", heeft dit modern afgewerkte appartement naast een fijn balkon, een brede woonkamer, een ruime slaapkamer met een op maat gemaakte garderobekast, een prima badkamer, een luxe volwaardige keuken en een eigen parkeerplaats. Het appartement: De entree van het appartement geeft toegang tot de toiletruimte, meterkast en de inpandige berging met daarin ruimte voor o.a. een wasmachine en de cv-ketel en de unit van de mechanische ventilatie. Er ligt een grijs gemêleerde laminaatvloer in het gehele appartement. De wanden en het plafond zijn voorzien van spuitwerk. De toiletruimte is voorzien van een hangend toilet met softclose toiletbril, een fonteintje en afgewerkt met een antracietkleurige tegelvloer en een witte tegelwand met daarboven spuitwerk. De woonkamer heeft een grote schuifpui, met kiepstand, die toegang geeft tot het balkon. Tevens is er een (matglas) raam van vloer tot plafond in de buitenmuur aan de westzijde. Eén wand is behangen met structuurbehang en de overige wanden zijn voorzien van spuitwerk, evenals het plafond. Sinds 2008 is het centrum van Tilburg uitgebreid met veel nieuwe winkels, een grote bioscoop en diverse woningen en appartementen aan het nieuwe Pieter Vreedeplein.

3 De wijk: Theresia De sfeervolle wijk Theresia heeft een centrale ligging in Tilburg. Binnen 10 minuten loopt u naar het Centraal Station en binnen 15 minuten loopt u het centrum binnen. Binnen de wijk zijn alle voorzieningen binnen handbereik, zoals supermarkten op 5 minuten loopafstand, de winkels op de Besterdring, activiteiten in en rondom de Koepelhal en de Spoorzone 013, wijkcentra, scholen, het Wilhelminapark, zorgvoorzieningen en de weekmarkt op woensdag op het Besterdplein. De slaapkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer. De wanden en het plafond zijn voorzien van spuitwerk. Er is een vast raam en een draai-kiepraam dat reikt van vloer tot plafond en er is een op maat gemaakte fraaie garderobekast, welke één wand van de slaapkamer beslaat. Vanuit de slaapkamer heeft men toegang tot de badkamer. Hier ligt dezelfde antracietkleurige tegelvloer als in de toiletruimte. De wanden zijn betegeld met grote witte en antracietkleurige tegels. Er is een wastafel en een douche aanwezig. De luxe Siematic keuken bevindt zich bij binnenkomst aan de linkerzijde en is voorzien van een combi-oven, inbouwkoelkast, 4-pits gasfornuis met een rvs achterwand, ingebouwde besteklade, rvs afzuigkap, en een vaatwasser aansluiting. De 4 verhoogde bovenkasten zorgen voor extra veel kastruimte. De keuken is in zijn geheel afgewerkt in hoogglans wit. Wilhelminapark

4 De Veldhoven was de naam voor de oude herdgang en wijk en later het plein dat nu Wilhelminapark heet. Vanaf het begin van de 15e eeuw komen we deze naam veelvuldig in de archieven tegen. In 1418 bijvoorbeeld is er sprake van die hoeve te Velthoven, in 1435 van Velthoven aen de Molenstraet (dat dyefven) en in 1452 by die molen van Velthoven aen die leemputten (> Molenstraat). Op de kaart van D. Zijnen uit 1760 staat De Veldhoven voor het huidige Wilhelminapark, en de Veldhovensen Hoek voor het gebied bij de samenkomst van de tegenwoordige Groeseindstraat en Veldhovenring, van 1910 tot 1937 officieel Molenplein geheten en daarna tot 1962 Veldhovenplein. De huidige Veldhovenring heette van 1900 tot 1962 Veldhovenstraat. De naam Veldhoven bestaat op meerdere plaatsen, onder andere te Hilvarenbeek. Ook bestaat er een gemeente Veldhoven bij Eindhoven. De Veldhovenring is met Gasthuisring, Noordhoekring, Schouwburgring, Paleisring, Piusplein, Heuvelring, NS-Plein en Besterdring, onderdeel van de zogenaamde cityring. De Veldhovenring is in 1962 gevormd uit de Veldhovenstraat en gedeelten van het Wilhelminapark, het Veldhovenplein en de Molenstraat. Bijkomen en relaxen na een lange werkdag kan goed op het ruime balkon. Er is zon vanaf het tweede deel van de middag tot zonsondergang. Deze is vanaf het balkon mooi te bewonderen. De ondergrond bestaat uit antracietkleurige composieten vlonderplanken welke op maat zijn gemaakt en zeer onderhoudsvriendelijk is. Stoelkussens e.d. kunnen worden opgeborgen in de aanwezige balkonkast. Bron: Ronald Peeters, De straten van Tilburg (1987) / Rob van Putten.

5 ALGEMEEN: - Fijn balkon van 5,5 m² met vrij uitzicht, middag- en avondzon; - Luxe siematic keuken met op maat gemaakte kasten; - Luxe, op maat gemaakte, kastenwand in de slaapkamer; - Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein; - Gezamenlijk zitje op het afgesloten terrein; - Het appartement is zeer goed onderhouden; - Gezonde en actieve VvE; - Cv-ketel recent onderhouden; Complex: Dit kleinschalige complex uit 2009 heeft een riant parkeerterrein aan de achterzijde, bereikbaar vanaf de Veldhovenring en toegankelijk middels een op afstand bedienbare poort. Op dit parkeerterrein bevindt zich de eigen parkeerplaats. Tevens zijn er een overdekte fietsenstalling, een gezellig zonterras met zitje voor algemeen gebruik en een containerruimte. De entree van het complex heeft aan de buitenzijde de brievenbussen en het bellentableau met videofooninstallatie. Er is een centrale hal, met aangrenzend het trappenhuis en de lift.

6 Veldhovenring BD Tilburg Vraagprijs: ,- k.k. Wijk: Theresia Bouwjaar: 2009 Inhoud: Circa 145 m³ Kadaster: Tilburg N A13 en A27 Verwarming en warm water: cv-ketel, Ferroli uit 2009 Ventilatie: Mech. afzuiging Energielabel: Dubbel glas: Dakisolatie: Muurisolatie: Vloerisolatie: A ja (HR++) ja ja n.v.t. Woonoppervlakte*: 43 m² Oppervlakte: Woonkamer met 23 m² keuken slaapkamer 1 10 m² badkamer 2,5 m² balkon 5,5 m² Bijdrage VvE: - appartement - parkeerplaats 83,60 11,39 WOZ-waarde: ,- Aanvaarding: In overleg * definitie woonoppervlakte: bruto oppervlakte van alle verdiepingen met een minimale hoogte van 1,5m.

7 Het Kadaster Het Kadaster houdt bij wie in Nederland welke rechten heeft op grond en gebouwen, en wat de kenmerken daarvan zijn. Dat doet het ook voor schepen, luchtvaartuigen en ondergrondse netwerken. Deze wettelijke taak is bedoeld om de rechtszekerheid te borgen: er ontstaan geen misverstanden over wat van wie is. En wat de precieze locatie ervan is. Het Kadaster is in 1832 opgericht. Nadat het tot 1974 onderdeel was van het Ministerie van Financiën en daarna van het Ministerie van VROM, is het vanaf 1994 een zelfstandig bestuursorgaan (ZBO). De gegevens houdt het kadaster bij in de openbare registers en kadastrale registratie. Door het beheer van deze omvangrijke gegevensbronnen vervult het Kadaster een spilrol op het gebied van vastgoed- en geo-informatie in Nederland. Hiernaast treft u aan de kadastrale omgevingskaart van de woning. De kaart is noordgericht en geeft een gebied van vier vierkante kilometer weer met als centraal middelpunt de woning.

8 U heeft belangstelling? Op deze pagina vindt u belangrijke informatie over hoe te handelen als u belangstelling heeft voor deze woning. Op het rechtergedeelte van deze pagina vindt u onder meer informatie over uw onderzoeksplicht en het biedverloop. Maar er komt bij het kopen van een huis meer kijken. We gaan er vanuit dat u zich op voorhand al heeft laten voorlichten over uw financiële (on)mogelijkheden. Daarnaast heeft u als koper een onderzoeksplicht. Informeer dus altijd vóór het starten van de onderhandelingen naar datgene wat u belangrijk vindt. Hart van Brabant Makelaardij kan slechts de belangen van één partij (in dit geval de verkoper) behartigen. Zo voorkomt de NVM oneerlijke praktijken. Wij adviseren u dan ook om altijd een eigen NVM-makelaar in de arm te nemen als u belangstelling heeft voor een woning die via ons kantoor te koop staat. Onderzoeksplicht en mededelingsplicht De informatie in deze verkoopdocumentatie heeft als bedoeling om de (aspirant) koper zo goed mogelijk te informeren en tegelijk te voldoen aan de op de verkoper rustende mededelingsplicht. Deze verkoopdocumentatie beoogt juist geen uitputtende lijst te geven met betrekking tot aanwezige gebreken in de woning. Op grond van het Burgerlijk Wetboek rust er op de (aspirant)koper van een woning een onderzoeksplicht. Dit houdt in dat de (aspirant) koper zelf verantwoordelijk is voor de beoordeling of de woning de eigenschappen zal bezitten om te voldoen aan het gebruik dat hij van de woning zal willen maken. Het verdient dan ook aanbeveling om altijd een deskundige (makelaar en/of bouwkundige) in te schakelen. Biedverloop Alle verstrekte informatie dient gezien te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een bieding gelijk aan de gestelde vraagprijs doet dan ook niet direct een koopovereenkomst tot stand komen. Het biedverloop bij onderhandelingen over de woning kent diverse bijzonderheden die u het beste vooraf met uw eigen makelaar kunt bespreken. Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor de woning te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Een overeenkomst komt tot stand, indien overeenstemming is bereikt over de hoogte van de koopsom, oplevering, bijkomende (ontbindende) voorwaarden en roerende zaken. Echter, een mondelinge overeenkomst is niet voldoende. De overeenkomst komt pas daadwerkelijk tot stand indien beide partijen de schriftelijke overeenkomst hebben ondertekend. Koopovereenkomst Als basis wordt gebruik gemaakt van een model koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt de verplichting opgenomen tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom. Bij woningen met een bouwjaar van vóór 1994 wordt aan de overeenkomst standaard een asbestclausule toegevoegd. Ter bescherming van de koper kan in de overeenkomst een financieringsvoorbehoud worden opgenomen ter grootte van de koopsom plus kosten koper. Wij stellen het wel op prijs om vooraf in contact te treden met uw hypotheekadviseur.

9 Uw reactie De eigenaar van de woning, maar ook wij zijn erg benieuwd wat u van deze woning vindt. Wij zullen dan ook circa één week na het toesturen van deze brochure contact met u opnemen om geheel vrijblijvend te informeren naar uw reactie over de woning en of u nog vragen heeft naar aanleiding van deze brochure. Een bezichtiging Het bezichtigen van de woning vindt uitsluitend plaats via een afspraak met ons kantoor. Wij maken graag tijd voor u vrij om de woning samen te gaan bekijken. Als u de woning heeft bezichtigd zullen wij na circa één week contact met u opnemen om te vragen wat u van de woning vindt. Daarna zullen wij uw reactie doorgeven aan de eigenaar van de woning. Waardebepaling van uw huidige woning Voor een objectieve waardebepaling van uw woning zijn wij u graag van dienst. Uiteraard luisteren we naar uw wensen en stellen een op maat gemaakt verkoopadvies voor u op. Spoorlaan CX Tilburg T F E info@hartvanbrabantmakelaardij.nl I openingstijden: maandag t/m vrijdag: 09:00 17:30 dinsdag geopend tot 20:00 zaterdag: 09:30 13:00 VEELZIJDIG IN DIENSTVERLENING! Aankoopbemiddeling U wilt tot aankoop van een woning over gaan, maar twijfelt over een aantal zaken. Aarzel niet en neem uw eigen makelaar mee naar de bezichtiging. Op de eerste plaats weten twee mensen meer dan één; dat we daarnaast ook nog eens voor u de noodzakelijke onderzoeken doen en ook nog eens voor u een scherpe aankoopprijs weten te bedingen is mooi meegenomen. Bovendien zijn we er ook om de aankoop verder (juridisch) tot en met de notariële overdracht in goede banen te leiden. Hoe kiest u de juiste hypotheekadviseur Bel of mail voor een deskundig en betrouwbaar hypotheekgesprek met: De Hypotheekshop Spoorlaan CX Tilburg Voorbehouden Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van deze verkoopdocumentatie, wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door Hart van Brabant Makelaardij enige aansprakelijkheid aanvaard. De gegevens (kengetallen, omschrijvingen enz.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. De eventueel opgenomen tekeningen geven vaak de standaardsituatie van de woning weer. Het kan echter voorkomen dat één van de vorige eigenaren wijzigingen heeft aangebracht, zodat maten en indelingen niet meer overeenstemmen met de werkelijke situatie. Door Hart van Brabant Makelaardij wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behalve waar de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak geeft op uitkering.

10 Betreft: Veldhovenring 64-12, 5041 BD te Tilburg APPARTEMENT Aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

11

12

Neem eens een kijkje in de.. Neptunusstraat 51 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Neptunusstraat 51 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Neptunusstraat 51 te Tilburg Bouwjaar: 1954 Inhoud: 42 m³ Binnenmaten: 620 cm x 2,90 cm Aanvaarding: in overleg Huurprijs: 95,- per maand Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013

Nadere informatie

garagebox Karmelietenstraat 28 te Tilburg

garagebox Karmelietenstraat 28 te Tilburg garagebox Karmelietenstraat 28 te Tilburg Bouwjaar: 1962 Inhoud: circa 58 m³ Binnenmaten: 290cm x 600cm Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 16.500,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835 000 I

Nadere informatie

Neem eens een kijkje aan het.. Reuselpad te Tilburg

Neem eens een kijkje aan het.. Reuselpad te Tilburg Neem eens een kijkje aan het.. Reuselpad te Tilburg Perceel: 2710 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 145.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835 000 I www.hartvanbrabantmakelaardij.nl

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Tobias Asserlaan 296 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Tobias Asserlaan 296 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Tobias Asserlaan 296 te Tilburg Bouwjaar: 1964 Woonoppervlakte: circa 56 m² Balkons: 7 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 150.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Mangrovestraat 7 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Mangrovestraat 7 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Mangrovestraat 7 te Tilburg Bouwjaar: 1961 Oppervlakte: circa 60 m² Oppervlakte balkons: samen 5 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 100.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Jozef Israelsstraat 62 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Jozef Israelsstraat 62 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Jozef Israelsstraat 62 te Tilburg Bouwjaar: 1930 Inhoud: circa 295 m³ Perceel: 71 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 105.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Hulsbergstraat 32 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Hulsbergstraat 32 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Hulsbergstraat 32 te Tilburg Bouwjaar: 1990 Inhoud: circa 565 m³ Perceel: 421 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 300.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Cederstraat 81 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Cederstraat 81 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Cederstraat 81 te Tilburg Bouwjaar: 1964 Oppervlakte: circa 75 m² Oppervlakte balkon: circa 3 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 169.500,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in het.. Domein 4 te Tilburg

Neem eens een kijkje in het.. Domein 4 te Tilburg Neem eens een kijkje in het.. Domein 4 te Tilburg 30% korting: koopsom: 96.600,- k.k. 20% korting: koopsom: 110.400,- k.k. 10% korting: koopsom: 124.200,- k.k. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden!

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Buxusplaats 64 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Buxusplaats 64 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Buxusplaats 64 te Tilburg Bouwjaar: 2007 Oppervlakte: circa 63 m² Oppervlakte balkon: circa 6 m² Inhoud: circa 185 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 175.000,- k.k. Spoorlaan

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Midslandstraat 73 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Midslandstraat 73 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Midslandstraat 73 te Tilburg 30% korting: koopsom: 115.500,- k.k. 20% korting: koopsom: 132.000,- k.k. 10% korting: koopsom: 148.500,- k.k. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden!

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Tobias Asserlaan 338 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Tobias Asserlaan 338 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Tobias Asserlaan 338 te Tilburg Bouwjaar: 1962 Inhoud: circa 210 m³ Woonoppervlakte: circa 70 m² Balkons: circa 7 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 119.500,- k.k. Spoorlaan

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Tobias Asserlaan 232 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Tobias Asserlaan 232 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Tobias Asserlaan 232 te Tilburg Bouwjaar: 1964 Woonoppervlakte: circa 65 m² Balkons: 7 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 142.500,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in het.. Riethovenerf 32a te Tilburg

Neem eens een kijkje in het.. Riethovenerf 32a te Tilburg Neem eens een kijkje in het.. Riethovenerf 32a te Tilburg Bouwjaar: 1997 Inhoud: circa 240 m³ Perceel: 55 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 165.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Regge 127 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Regge 127 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Regge 127 te Tilburg Bouwjaar: 1982 Inhoud: circa 350 m³ Perceel: 174 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 200.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835 000 I

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Leharstraat 131 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Leharstraat 131 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Leharstraat 131 te Tilburg Bouwjaar: 1936 Inhoud: circa 600 m³ Perceel: 295 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 225.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Hobbemastraat 3 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Hobbemastraat 3 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Hobbemastraat 3 te Tilburg Bouwjaar: 1931 Inhoud: circa 310 m³ Perceel: 80 m² Aanvaarding: in overleg BELEGGINGSPAND! Inclusief huurders Vraagprijs: 192.500,- k.k. Spoorlaan

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. President Steijnstraat 52 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. President Steijnstraat 52 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. President Steijnstraat 52 te Tilburg Bouwjaar: 1929 Inhoud: circa 317 m³ Perceel: 151 m² Met garage/berging Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 142.500,- k.k. Spoorlaan 432

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Daniël Josephus Jittastraat 211 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Daniël Josephus Jittastraat 211 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Daniël Josephus Jittastraat 211 te Tilburg Bouwjaar: circa 1963 Inhoud: circa 220 m³ Oppervlakte appartement: circa 76 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 139.000,- k.k.

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Van Spreeuwelstraat 23 te Hilvarenbeek

Neem eens een kijkje in de.. Van Spreeuwelstraat 23 te Hilvarenbeek Neem eens een kijkje in de.. Van Spreeuwelstraat 23 te Hilvarenbeek Bouwjaar: 1963 Inhoud: circa 485 m³ Perceel: 222 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 259.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Renswoudestraat 38 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Renswoudestraat 38 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Renswoudestraat 38 te Tilburg Bouwjaar: 2004 Inhoud: circa 400 m³ Perceel: 173 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 239.500,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Academielaan 53 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Academielaan 53 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Academielaan 53 te Tilburg Bouwjaar: 1963 Oppervlakte: circa 65 m² Oppervlakte balkons: samen 3 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 100.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in het.. Pieter Postplein 24 te Tilburg

Neem eens een kijkje in het.. Pieter Postplein 24 te Tilburg Neem eens een kijkje in het.. Pieter Postplein 24 te Tilburg Bouwjaar: 1919 Inhoud: circa 230 m³ Perceel: 80 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 125.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Broekhovenseweg 149 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Broekhovenseweg 149 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Broekhovenseweg 149 te Tilburg Bouwjaar: 1905 Inhoud: circa 340 m³ Perceel: circa 210 m² Gemeentelijk Monument Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 119.000,- k.k. Spoorlaan

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Mokmerstraat 15 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Mokmerstraat 15 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Mokmerstraat 15 te Tilburg Bouwjaar: 2008 Inhoud: circa 330 m³ Perceel: 113 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 205.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. D. J. Jittastraat 193 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. D. J. Jittastraat 193 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. D. J. Jittastraat 193 te Tilburg Bouwjaar: 1960 Woonoppervlakte: circa 76 m² Balkon: 2 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 135.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Duifstraat 30 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Duifstraat 30 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Duifstraat 30 te Tilburg Bouwjaar: 1950 Inhoud: circa 310 m³ Perceel: 140 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 150.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835 000

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Waterhoefstraat 36 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Waterhoefstraat 36 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Waterhoefstraat 36 te Tilburg Bouwjaar: 1919 Inhoud: circa 315 m³ Perceel: 83 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 150.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Steenakkerplein 7 te Gilze

Neem eens een kijkje in de.. Steenakkerplein 7 te Gilze Neem eens een kijkje in de.. Steenakkerplein 7 te Gilze Bouwjaar: 1981 Inhoud: circa 400 m³ Perceel: 140 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 150.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Waterhoefstraat 27c te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Waterhoefstraat 27c te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Waterhoefstraat 27c te Tilburg Bouwjaar: 1964 Inhoud: circa 220 m³ Woonoppervlak: 72 m² Balkon: 3 m² (zuid) Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 142.500,- k.k. Spoorlaan 432

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Frankenlaan 24 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Frankenlaan 24 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Frankenlaan 24 te Tilburg Bouwjaar: 1969 Inhoud woning: circa 475 m³ Perceel: 304 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 349.500,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Kasteel Nijenrodestraat 283 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Kasteel Nijenrodestraat 283 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Kasteel Nijenrodestraat 283 te Tilburg Bouwjaar: 1965 Inhoud: circa 205 m³ Woonoppervlakte: 65 m² Balkons: 6 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 139.000,- k.k. Spoorlaan

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Henriette Ronnerstraat 22 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Henriette Ronnerstraat 22 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Henriette Ronnerstraat 22 te Tilburg Bouwjaar: 1994 Oppervlakte: appartement: circa 87 m² balkon: circa 9 m² Met privé berging en parkeerplaats Aanvaarding: in overleg Vraagprijs:

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Noord Besterdstraat 52 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Noord Besterdstraat 52 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Noord Besterdstraat 52 te Tilburg Bouwjaar: circa 1920 Inhoud: circa 320 m³ Perceel: 83 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 185.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Slot Loevesteinstraat 63 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Slot Loevesteinstraat 63 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Slot Loevesteinstraat 63 te Tilburg Bouwjaar: 1975 Inhoud: circa 425 m³ Perceel: 150 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 195.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Pater Bleijsstraat 18 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Pater Bleijsstraat 18 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Pater Bleijsstraat 18 te Tilburg Bouwjaar: 1954 Inhoud: circa 160 m³ oppervlakte: circa 60 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 125.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Nijverstraat 125 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Nijverstraat 125 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Nijverstraat 125 te Tilburg Bouwjaar: 1910 Inhoud: circa 310 m³ Perceel: 129 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 180.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Regge 36 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Regge 36 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Regge 36 te Tilburg Bouwjaar: 1982 Inhoud: circa 370 m³ Inhoud garage: circa 80 m³ Perceel: 246 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 239.500,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Ir. Kippermanstraat 20 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Ir. Kippermanstraat 20 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Ir. Kippermanstraat 20 te Tilburg Bouwjaar: 2002 Inhoud: circa 240 m³ Oppervlakte appartement: 71 m² Oppervlakte balkon: 8 m² Inclusief parkeerplaats Aanvaarding: in overleg

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Bilderdijkstraat 51 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Bilderdijkstraat 51 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Bilderdijkstraat 51 te Tilburg Bouwjaar: 1931 Inhoud: circa 290 m³ Perceel: 97 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 158.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Ringbaan-Noord 156-14 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Ringbaan-Noord 156-14 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Ringbaan-Noord 156-14 te Tilburg Bouwjaar: 2008 Inhoud: circa 152 m³ Oppervlak wonen: 43 m² Inclusief eigen parkeerplaats! Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 122.500,- k.k.

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Meidoornstraat 14 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Meidoornstraat 14 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Meidoornstraat 14 te Tilburg Bouwjaar: 1930 Inhoud: circa 319 m³ Perceel: 158 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 200.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Ankeveenstraat 67 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Ankeveenstraat 67 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Ankeveenstraat 67 te Tilburg Bouwjaar: 2006 Inhoud: 460 m³ Perceel: 213 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 375.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835 000

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Broekhovenseweg 97 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Broekhovenseweg 97 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Broekhovenseweg 97 te Tilburg Bouwjaar: 1905 Inhoud: circa 305 m³ Perceel: 164 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 135.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Bijsterveldenlaan 381 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Bijsterveldenlaan 381 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Bijsterveldenlaan 381 te Tilburg Bouwjaar: 1997 Inhoud: circa 400 m³ Woonoppervlakte: 125 m² Balkon: 16 m² Incl. parkeerplaats en berging in parkeerkelder Aanvaarding: in overleg

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Groenstraat 135 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Groenstraat 135 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Groenstraat 135 te Tilburg Bouwjaar: 1956 Inhoud: circa 345 m³ Perceel: 111 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 175.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Muntendamstraat 50 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Muntendamstraat 50 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Muntendamstraat 50 te Tilburg Bouwjaar: 1996 Inhoud: circa 360 m³ Perceel: 159 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 225.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Leenherenstraat 119 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Leenherenstraat 119 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Leenherenstraat 119 te Tilburg Bouwjaar: 1936 Inhoud: circa 440 m³ Perceel: 133 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 259.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Mantingestraat 25 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Mantingestraat 25 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Mantingestraat 25 te Tilburg Bouwjaar: 1996 Inhoud: circa 350 m³ Perceel: 149 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 159.500,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Slot Loevesteinstraat 61 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Slot Loevesteinstraat 61 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Slot Loevesteinstraat 61 te Tilburg Bouwjaar: 1975 Inhoud: circa 500 m³ Perceel: 151 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 195.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Oeverstraat 9 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Oeverstraat 9 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Oeverstraat 9 te Tilburg Bouwjaar: 1915 (renovatiejaar: 1986) Inhoud: circa 285 m³ Deelperceel: circa 122 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 142.500,- k.k. Spoorlaan 432

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Schubertstraat 133 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Schubertstraat 133 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Schubertstraat 133 te Tilburg Bouwjaar: 1973 Inhoud: circa 395 m³ Perceel: 174 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 185.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Ommenstraat 82 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Ommenstraat 82 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Ommenstraat 82 te Tilburg Bouwjaar: 1995 Inhoud: circa 370 m³ Perceel: 155 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 169.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835 000

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Oeverstraat 11 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Oeverstraat 11 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Oeverstraat 11 te Tilburg Bouwjaar: 1915 Inhoud: circa 250 m³ Perceel: 121 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 139.950,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835 000

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Professor Cobbenhagenlaan 436 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Professor Cobbenhagenlaan 436 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Professor Cobbenhagenlaan 436 te Tilburg Bouwjaar: 1967 Inhoud: circa 230 m³ Oppervlakte: circa 75 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 139.500,- k.k. Spoorlaan 432 5038

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Mac Allisterstraat 22 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Mac Allisterstraat 22 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Mac Allisterstraat 22 te Tilburg Bouwjaar: 1982 Inhoud: circa 310 m³ Perceel: 152 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 215.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Oerlesestraat 102 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Oerlesestraat 102 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Oerlesestraat 102 te Tilburg Bouwjaar: 1926 Inhoud: circa 320 m³ Perceel: 116 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 127.500,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Friezenlaan 184 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Friezenlaan 184 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Friezenlaan 184 te Tilburg Bouwjaar: 1970 Woonoppervlakte: 109 m² Oppervlakte balkons: 10 m² Grote berging! Aanvaarding: in overleg Bijdrage VvE: 302,26 p.m. Vraagprijs: 239.000,-

Nadere informatie

Vanuit de keuken is er via een deur toegang tot de tuin.

Vanuit de keuken is er via een deur toegang tot de tuin. Neem eens een kijkje in de.. Gildelaan 24 te Hilvarenbeek Bouwjaar: 1992 Inhoud: circa 510 m³ (inclusief inpandige garage) Perceel: 318 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 349.500,- k.k. Spoorlaan 432

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Tivolistraat 210 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Tivolistraat 210 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Tivolistraat 210 te Tilburg Bouwjaar: 1996 Oppervlakte: circa 105 m² Inhoud: circa 280 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 315.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Alleenhouderstraat te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Alleenhouderstraat te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Alleenhouderstraat 115-30 te Tilburg Bouwjaar: 2011 Inhoud: circa 280 m³ Woonoppervlakte: circa 89 m² Balkon: circa 11 m² Bijdrage VvE: 83,16 per maand Aanvaarding: in overleg

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Scarlattistraat 70 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Scarlattistraat 70 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Scarlattistraat 70 te Tilburg Bouwjaar: 1993 Inhoud: circa 365 m³ Perceel: 148 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 160.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in het.. Gotenpark 37 te Tilburg

Neem eens een kijkje in het.. Gotenpark 37 te Tilburg Neem eens een kijkje in het.. Gotenpark 37 te Tilburg Bouwjaar: 2001 Woonoppervlak: circa 123 m² Balkon: circa 17 m² Incl. parkeerplaats in afgesloten garage Aanvaarding: eind 2018 Vraagprijs: 335.000,-

Nadere informatie

Neem eens een kijkje op het.. Van Kinschotplein 8 te Tilburg

Neem eens een kijkje op het.. Van Kinschotplein 8 te Tilburg Neem eens een kijkje op het.. Van Kinschotplein 8 te Tilburg Bouwjaar: 1926 Inhoud: circa 275 m³ Perceel: 88 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 159.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Hendrik van Tulderstraat 31 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Hendrik van Tulderstraat 31 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Hendrik van Tulderstraat 31 te Tilburg Bouwjaar: 2005 Inhoud: 168 m³ Oppervlakte app.: 58 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 150.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Palestrinastraat 7 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Palestrinastraat 7 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Palestrinastraat 7 te Tilburg Bouwjaar: 1994 Inhoud: circa 310 m³ Perceel: 143 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 175.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Professor Cobbenhagenlaan 464 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Professor Cobbenhagenlaan 464 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Professor Cobbenhagenlaan 464 te Tilburg Bouwjaar: 1966 Woonoppervlakte: 92 m² Oppervlakte balkon: circa 5 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 125.000,- k.k. Spoorlaan 432

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Oerlesestraat 121 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Oerlesestraat 121 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Oerlesestraat 121 te Tilburg Bouwjaar: 1967 Inhoud: circa 435 m³ Perceel: 143 m² Aanvaarding: in overleg BELEGGINGSOBJECT VERGUNNING VOOR 6 KAMERS Vraagprijs: 275.000,- k.k.

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Henriette Ronnerstraat 14 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Henriette Ronnerstraat 14 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Henriette Ronnerstraat 14 te Tilburg Bouwjaar: 1996 Woonoppervlakte: circa 87 m² Oppervlakte balkon: circa 10 m² Inclusief berging en parkeerplaats in de garage Aanvaarding:

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Veenendaalstraat 38 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Veenendaalstraat 38 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Veenendaalstraat 38 te Tilburg Bouwjaar: 2009 Inhoud: circa 435 m³ Perceel: 194 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 305.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Trouwlaan 87 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Trouwlaan 87 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Trouwlaan 87 te Tilburg Bouwjaar: 1915 Inhoud: circa 350 m³ Perceel: 207 m² Met GARAGE van circa 60 m²! Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 235.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Stationsstraat 24-25 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Stationsstraat 24-25 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Stationsstraat 24-25 te Tilburg Bouwjaar: 2008 Inhoud: circa 610 m³ Woonoppervlakte: circa 185 m² Balkons: circa 18 m² 2 appartementen omgevormd tot 1 geheel met 2 parkeerplaatsen

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Sint Janstraat 42 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Sint Janstraat 42 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Sint Janstraat 42 te Tilburg Bouwjaar: 2011 Inhoud: circa 500 m³ Perceel: 113 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 300.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Zeelststraat 11 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Zeelststraat 11 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Zeelststraat 11 te Tilburg Bouwjaar: 2016 Inhoud: circa 555 m³ Perceel: 263 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 435.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Professor Cobbenhagenlaan 278 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Professor Cobbenhagenlaan 278 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Professor Cobbenhagenlaan 278 te Tilburg Bouwjaar: 1963 Inhoud: circa 225 m³ Woonoppervlakte: 73 m² Balkon: circa 4 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 125.000,- k.k. Spoorlaan

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Stadhuisplein 108 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Stadhuisplein 108 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Stadhuisplein 108 te Tilburg Bouwjaar: 1979 Opp. appartement: ca. 130 m² Opp. balkons: ca. 20 m² Met privé berging en garage! Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 369.000,-

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Wolvegastraat 3 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Wolvegastraat 3 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Wolvegastraat 3 te Tilburg Bouwjaar: 2004 Inhoud: 446 m³ Perceel: 211 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 300.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835 000 I

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Alleenhouderstraat te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Alleenhouderstraat te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Alleenhouderstraat 115-35 te Tilburg Bouwjaar: 2011 Inhoud: circa 280 m³ Woonoppervlakte: circa 89 m² Balkon: circa 11 m² Bijdrage VvE: 84,09 per maand Aanvaarding: in overleg

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Wijboschstraat 88 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Wijboschstraat 88 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Wijboschstraat 88 te Tilburg Bouwjaar: 2003 Inhoud: 455 m³ Perceel: 164 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 287.500,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835 000

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Linge 59 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Linge 59 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Linge 59 te Tilburg Bouwjaar: 1981 Inhoud: circa 455 m³ Perceel: 482 m² Garage: 21 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 379.500,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Debussylaan 55 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Debussylaan 55 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Debussylaan 55 te Tilburg Bouwjaar: 1972 Inhoud: circa 680 m³ Perceel: 854 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 350.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835 000

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Hoge Witsiestraat 26 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Hoge Witsiestraat 26 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Hoge Witsiestraat 26 te Tilburg Bouwjaar: 1995 Inhoud: circa 425 m³ Perceel: 380 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 289.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Koolhovenlaan 12 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Koolhovenlaan 12 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Koolhovenlaan 12 te Tilburg Bouwjaar: 2008 Inhoud: circa 615 m³ Perceel: 236 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 399.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in.. Westpoint 76 te Tilburg

Neem eens een kijkje in.. Westpoint 76 te Tilburg Neem eens een kijkje in.. Westpoint 76 te Tilburg Bouwjaar: 2004 Woonoppervlakte: circa 123 m² Parkeerplaats en berging in parkeerkelder Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 219.500,- k.k. Spoorlaan 432

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in het.. Rentmeesterhof 33 tetilburg

Neem eens een kijkje in het.. Rentmeesterhof 33 tetilburg Neem eens een kijkje in het.. Rentmeesterhof 33 tetilburg Bouwjaar: 2007 Inhoud: circa 535 m³ Perceel: 65 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 275.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Van Sonstraat 5 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Van Sonstraat 5 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Van Sonstraat 5 te Tilburg Bouwjaar: 1905 Inhoud: circa 270 m³ Perceel: 80 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 167.500,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835 000

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Norbertijnerpoort 6 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Norbertijnerpoort 6 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Norbertijnerpoort 6 te Tilburg Bouwjaar: 1921 (in 2007 volledig gerenoveerd) Inhoud: circa 645 m³ Woonoppervlakte: 121 m² Met berging en parkeerplaats Aanvaarding: in overleg

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Bunschotenstraat 30 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Bunschotenstraat 30 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Bunschotenstraat 30 te Tilburg Bouwjaar: 1983 Inhoud: circa 345 m³ Perceel: 279 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 250.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Loek Lansdorpstraat 10 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Loek Lansdorpstraat 10 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Loek Lansdorpstraat 10 te Tilburg Bouwjaar: 1956 Inhoud: circa 265 m³ Oppervlakte wonen: 83 m² Balkon op het zuiden Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 142.500,- k.k. Spoorlaan

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Kasteel Twikkelstraat 26 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Kasteel Twikkelstraat 26 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Kasteel Twikkelstraat 26 te Tilburg Bouwjaar: 1965 Inhoud: circa 320 m³ Perceel: 132 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 200.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Galjoenstraat 91 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Galjoenstraat 91 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Galjoenstraat 91 te Tilburg Bouwjaar: 1936 Inhoud: circa 390 m³ Perceel: 137 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 300.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Trappistenstraat 63 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Trappistenstraat 63 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Trappistenstraat 63 te Tilburg Bouwjaar: 1964 Inhoud: circa 360 m³ Perceel: 128 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 200.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Vriezenveenstraat 50 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Vriezenveenstraat 50 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Vriezenveenstraat 50 te Tilburg Bouwjaar: 2009 Inhoud: circa 485 m³ Perceel: 151 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 250.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Geesterenstraat 22 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Geesterenstraat 22 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Geesterenstraat 22 te Tilburg Bouwjaar: 1990 Inhoud: circa 415 m³ Perceel: 187 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 215.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Dintel 55 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Dintel 55 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Dintel 55 te Tilburg Bouwjaar: 1981 Inhoud: circa 560 m³ Perceel: 425 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 369.500,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835 000 I

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Gombertstraat 73 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Gombertstraat 73 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Gombertstraat 73 te Tilburg Bouwjaar: 2007 Inhoud: circa 585 m³ Perceel: 180 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 299.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Akkerstraat 79 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Akkerstraat 79 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Akkerstraat 79 te Tilburg Bouwjaar: circa 1930 Inhoud: circa 280 m³ Perceel: 142 m² Met garage! Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 169.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Zouavenlaan 2 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Zouavenlaan 2 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Zouavenlaan 2 te Tilburg Bouwjaar: 1957 Inhoud: circa 470 m³ Perceel: 165 m² MET GARAGE Aanvaarding: in overleg Vanafprijs: 275.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Marlestraat 6 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Marlestraat 6 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Marlestraat 6 te Tilburg Bouwjaar: 1999 Inhoud: circa 460 m³ Perceel: 226 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 325.000,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835 000

Nadere informatie

Neem eens een kijkje in de.. Kamillehof 36 te Tilburg

Neem eens een kijkje in de.. Kamillehof 36 te Tilburg Neem eens een kijkje in de.. Kamillehof 36 te Tilburg Bouwjaar: 1971 Inhoud: circa 445 m³ Perceel: 86 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 182.500,- k.k. Spoorlaan 432 5038 CX Tilburg T 013 5 835 000

Nadere informatie