1. Klantnummer Indien u contact opneemt met Luminus, gelieve dit nummer steeds bij de hand te houden. Zo kunnen wij u snel verder helpen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Klantnummer Indien u contact opneemt met Luminus, gelieve dit nummer steeds bij de hand te houden. Zo kunnen wij u snel verder helpen."

Transcriptie

1 . Klantnummer Indien u contact opneemt met Luminus, gelieve dit nummer steeds bij de hand te houden. Zo kunnen wij u snel verder helpen.. Klantendienst Wenst u contact op te nemen met onze klantendienst? Hier vindt u de nodige contactgegevens. Jan Janssen Kerkstraat Hasselt Storingslijn Geen energie of ondervindt u hinder van gasreuk? Neem contact op met uw netbeheerder. 4. Afrekening Verbruiksfactuur. Luminus ontvangt - in de meeste gevallen jaarlijks - verbruiksgegevens van uw netbeheerder. Op basis van deze verbruiksgegevens stellen wij uw jaarlijkse verbruiksfactuur op Kerkstraat 1, 3500 Hasselt Factuurnummer en datum Het nummer van de factuur en de datum waarop uw factuur wordt opgesteld. 6. EAN-nummer Dit is het unieke artikelnummer van uw elektriciteits- en/of gasaansluiting. 7. Leveringsadres Dit is het adres waarop u energie verbruikt. 8. Contracttype Hieronder vindt u het type energie dat u bij Luminus afneemt en het tarief/contract waarvoor u gekozen heeft. 9. Totalen Totaal (excl. BTW) Totaalprijs van de gefactureerde energie, BTW niet inbegrepen. Totaal BTW Totaalbedrag BTW op de gefactureerde energie. Totaal verbruiksperiode (incl. BTW) Totaalprijs van de gefactureerde energie vermeerderd met de BTW. Totaal aangerekende voorschotten voor deze periode Tijdens uw verbruiksperiode rekent Luminus u voorschotten aan. Deze voorschotten worden in mindering gebracht op uw verbruiksfactuur ongeacht het feit of u deze voorschotten al dan niet betaald heeft. J A N J A N S S E N K E R K S T R A A T H A S S E L T 10. Totaalbedrag van uw factuur Dit kan een negatief, positief of nul-bedrag zijn. In geval van een positief bedrag, verzoeken wij u ons het verschuldigde bedrag te betalen binnen de betalingstermijn. In geval van een negatief bedrag, storten wij u het tegoed terug op voorwaarde dat wij uw rekeningnummer kennen. Indien wij uw rekeningnummer niet kennen, vragen wij u - in een begeleidende brief - ons dit nummer zo snel mogelijk door te geven. In geval van een nul-bedrag werd uw tegoed verrekend met nog openstaande vervallen facturen. In dit geval hoeft u niets te doen. 11. Voorschotbedrag Na uw afrekening berekent Luminus een nieuw voorschotbedrag. Meer informatie over de berekening van uw nieuw voorschot en wanneer dit aangerekend wordt, vindt u terug verder in uw factuur onder de titel Informatie over uw voorschotten. 0964_Factuur_SEPA.indd LU1390 FRD.indd 31 1/10/013 0/10/115:54:5 17:45

2 . Details Gedetailleerde uitleg over hoe uw energiefactuur berekend wordt Verbruiksgegevens Overzicht van de verbruiksgegevens die wij van uw netbeheerder ontvingen. Op basis van deze verbruiksgegevens stellen wij uw jaarlijkse verbruiksfactuur op. 3. Verbruiksperiode Periode waarop de meterstanden betrekking hebben. Het verbruik binnen deze periode wordt op deze factuur aangerekend. 4. Beginstand-Eindstand Dit zijn de meterstanden die wij van uw netbeheerder ontvingen en op basis waarvan wij uw jaarlijkse verbruiksfactuur opstellen. Deze meterstanden kunnen het resultaat zijn van een effectieve meteropname, kunnen door u zijn doorgegeven aan uw netbeheerder of zijn het resultaat van een schatting van uw verbruik door uw netbeheerder. 5. Verbruik Het verbruik dat aangerekend wordt op deze afrekening Energiekosten Vaste vergoeding Het abonnementsgeld dat u aan Luminus betaalt. Energiekosten De kost die Luminus u aanrekent voor uw energieverbruik. Bijdrage groene stroom en kosten WKK Uw leverancier levert een jaarlijks vastgelegde bijdrage tot de ontwikkeling van de productie van elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen en uit warmtekrachtkoppeling via het systeem van groenestroom- en WKK-certificaten. De meerkost van deze verplichting wordt verrekend in de energiekost in de componenten Bijdrage groene stroom en Kosten WKK. 7. Gratis elektriciteit In Vlaanderen heeft elk gezin recht op de toekenning van een gratis hoeveelheid elektriciteit per jaar. Deze hoeveelheid wordt als volgt berekend: een vaste minimum hoeveelheid van 100 kwh per gezin, te vermeerderen met 100 kwh per gezinslid op basis van de gezinssituatie op 1 januari, tenzij het leveringscontract door een onderneming (ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen) werd afgesloten. 8. Kosten voor het gebruik van de netten Transportkosten De kost voor het vervoer van elektriciteit via het hoogspanningsnet. Het gaat hier om een vast tarief dat goedgekeurd werd door de CREG. Luminus rekent u deze kost in een één-op-één verhouding door. Distributiekosten De kost voor het vervoer van elektriciteit via het distributienet naar de uiteindelijke klant. Het gaat hier om een vast tarief dat goedgekeurd werd door de CREG. Luminus rekent u deze kost in een één-op-één verhouding door. Meet- en telactiviteit De vergoeding die u betaalt voor het gebruik van de meter. 9. Heffingen en toeslagen Bijdrage op de energie De bijdrage op de energie is een indirecte belasting (accijns) bij het in gebruik stellen of gebruiken van aardgas en elektriciteit. Federale bijdrage De federale bijdrage elektriciteit bestaat uit volgende componenten: werking CREG, nucleair passief, kyotofonds, sociaal fonds (OCMW), beschermde klanten en premies verwarming.

3 1. Informatie over uw prijs Tariefformules De tariefformules van het door u gekozen product geven aan op welke manier uw energieprijs berekend wordt. Gebruikte indexen In geval van een geïndexeerde prijs schommelt uw energiekost in functie van bepaalde indexen. Hier vindt u de waarde van de gebruikte indexen terug. Federale bijdrage Overzicht van de aangerekende federale bijdragen.. Glossarium Meer informatie over de aangerekende heffingen, bijdragen en toeslagen vindt u hier.

4 1. Aangerekende voorschotten Overzicht van de aangerekende voorschotten tijdens de verbruiksperiode. Deze voorschotten worden in mindering gebracht op uw verbruiksfactuur.. Geplande voorschotten Overzicht van uw toekomstige voorschotten. Hier vindt u uw nieuw voorschotbedrag terug en ook het moment waarop dit zal worden aangerekend Verbruik In deze grafiek ziet u de evolutie van uw verbruik over de voorgaande kalenderjaren. Om deze grafiek op te stellen gaat Luminus als volgt te werk: - Luminus ontvangt 1x per jaar uw verbruik van uw netbeheerder vb. over de periode maart 013-maart Het verbruik van 013 wordt omgezet naar een volledig kalenderjaar rekening houdend met het aantal kalenderdagen en de schommeling in verbruik naar aanleiding van de seizoenen. - Het verbruik van 014 is onvolledig en wordt daarom niet omgezet naar een volledig kalenderjaar. De laatste balk in uw grafiek weerspiegelt met andere woorden meestal een onvolledig jaar.

5 1. Informatie over uw contract Alle informatie over uw contract en tarieftype.

6 . Details Gedetailleerde uitleg over hoe uw energiefactuur berekend wordt Verbruiksgegevens Overzicht van de verbruiksgegevens die wij van uw netbeheerder ontvingen. Op basis van deze verbruiksgegevens stellen wij uw jaarlijkse verbruiksfactuur op. 3. Verbruiksperiode Periode waarop de meterstanden betrekking hebben. Het verbruik binnen deze periode wordt op deze factuur aangerekend. 4. Beginstand-Eindstand Dit zijn de meterstanden die wij van uw netbeheerder ontvingen en op basis waarvan wij uw jaarlijkse verbruiksfactuur opstellen. Deze meterstanden kunnen het resultaat zijn van een effectieve meteropname, kunnen door u zijn doorgegeven aan uw netbeheerder of zijn het resultaat van een schatting van uw verbruik door uw netbeheerder Verbruik Het verbruik dat aangerekend wordt op deze afrekening. 6. kwh/m³ Uw gasverbruik wordt opgemeten in m³ en daarna omgezet in kwh volgens de calorische waarden bepaald door uw netbeheerder. 7. Energiekosten Vaste vergoeding Het abonnementsgeld dat u aan Luminus betaalt. Energiekosten De kost die Luminus u aanrekent voor uw energieverbruik. 8. Kosten voor het gebruik van de netten Distributiekosten vast en/of variabel De kost voor het vervoer van elektriciteit via het distributienet naar de uiteindelijke klant. Het gaat hier om een vast tarief dat goedgekeurd werd door de CREG. Luminus rekent u deze kost in een één-op-één verhouding door. Meet- en telactiviteit De vergoeding die u betaalt voor het gebruik van de meter. 9. Heffingen en toeslagen Bijdrage op de energie De bijdrage op de energie is een indirecte belasting (accijns) bij het in gebruik stellen of gebruiken van aardgas en elektriciteit. Toeslag beschermde klanten Deze toeslag dekt de kosten voor de sociale tarieven voor de levering van aardgas aan residentiële beschermde klanten. Federale bijdrage De federale bijdrage elektriciteit bestaat uit volgende componenten: Werking CREG, sociaal fonds (OCMW) en premies verwarming. Vanaf 1/4/014 zit de toeslag beschermde klanten mee in de federale bijdrage.

7 1. Informatie over uw prijs Tariefformules De tariefformules van het door u gekozen product geven aan op welke manier uw energieprijs berekend wordt. Gebruikte indexen In geval van een geïndexeerde prijs schommelt uw energiekost in functie van bepaalde indexen. Hier vindt u de waarde van de gebruikte indexen terug. Federale bijdrage Overzicht van de aangerekende federale bijdragen.. Glossarium Meer informatie over de aangerekende heffingen, bijdragen en toeslagen vindt u hier Aangerekende voorschotten Overzicht van de aangerekende voorschotten tijdens de verbruiksperiode. Deze voorschotten worden in mindering gebracht op uw verbruiksfactuur.

8 1. Geplande voorschotten Overzicht van uw toekomstige voorschotten. Hier vindt u uw nieuw voorschotbedrag terug en ook het moment waarop dit zal worden aangerekend.. Verbruik In deze grafiek ziet u de evolutie van uw verbruik over de voorgaande kalenderjaren. Om deze grafiek op te stellen gaat Luminus als volgt te werk: - Luminus ontvangt 1x per jaar uw verbruik van uw netbeheerder vb. over de periode maart 013-maart Het verbruik van 013 wordt omgezet naar een volledig kalenderjaar rekening houdend met het aantal kalenderdagen en de schommeling in verbruik naar aanleiding van de seizoenen. - Het verbruik van 014 is onvolledig en wordt daarom niet omgezet naar een volledig kalenderjaar. De laatste balk in uw grafiek weerspiegelt met andere woorden meestal een onvolledig jaar Informatie over uw contract Alle informatie over uw contract en tarieftype.

9

Tegenwoordig maken we alles zelf. Ontdek hoe je ook je eigen energie kan produceren op luminus.be/zon

Tegenwoordig maken we alles zelf. Ontdek hoe je ook je eigen energie kan produceren op luminus.be/zon 1 Klantnummer: 12-34567-89 A-W3-L6 Meneer Jan Janssen Kerkstraat 1 3500 Hasselt 2 3 4 5 7 JJBEA125053019253518948 Tegenwoordig maken we alles zelf. Ontdek hoe je ook je eigen energie kan produceren op

Nadere informatie

Tegenwoordig maken we alles zelf. Ontdek hoe je ook je eigen energie kan produceren op luminus.be/zon

Tegenwoordig maken we alles zelf. Ontdek hoe je ook je eigen energie kan produceren op luminus.be/zon 1 Klantnummer: 12-34567-89 B-W1-S3 Meneer Jan Janssen Kerkstraat 1 3500 Hasselt 2 3 4 5 JJBEA125053019253518938 Tegenwoordig maken we alles zelf. Ontdek hoe je ook je eigen energie kan produceren op luminus.be/zon

Nadere informatie

Van deze energiefactuur bedraagt de eigenlijke Luminus-elektriciteitskost ongeveer 35 %. Meer info: luminus.be/btwverhoging

Van deze energiefactuur bedraagt de eigenlijke Luminus-elektriciteitskost ongeveer 35 %. Meer info: luminus.be/btwverhoging Klantnummer: 0-586-94 65-77974-6 A-W-L4 Jan De heer Janssen Marcus Briers Kerkstraat Hendrikstraat 86 3500 3570 Hasselt Alken JJBEA50530094653 3 3 4 5 7 Van deze energiefactuur bedraagt de eigenlijke Luminus-elektriciteitskost

Nadere informatie

Slotfactuur van 25/05/2011

Slotfactuur van 25/05/2011 Debaets Wervikstraat 143 8930 Menen Bij elke briefwisseling vermelden: Klantnummer: 100362002 Factuurnummer: 1002579520 BTW: BE-0521.584.539 Slotfactuur van 25/05/2011 Contactgegevens Voor alle vragen

Nadere informatie

Afrekeningsfactuur van 16/06/2010

Afrekeningsfactuur van 16/06/2010 Meneer Dries Van Duppen Violettastraat 2 2470 Retie Contactgegevens Voor alle vragen over uw factuur of uw verhuis: Essent Belgium NV Postbus 10010 2140 Antwerpen Tel: 078 15 79 79 Fax: 03 400 10 25 Contactformulier:

Nadere informatie

UW PERSOONLIJKE INFO KLANTENDIENST STORINGSLIJN / Ma-Vr: 8u-20u Za: 9u-13u 078/

UW PERSOONLIJKE INFO KLANTENDIENST STORINGSLIJN / Ma-Vr: 8u-20u Za: 9u-13u 078/ Klantnummer: 11-17816-85 A-W1-L4 A-W1-L2 JJBEA125053009060272035 JJBEA125053025047173694 Mevr. Maria Vander Eecken Sint-Martinusplein 6/4 3500 Hasselt Van deze energiefactuur bedraagt de eigenlijke Luminus-elektriciteitskost

Nadere informatie

Afrekening periode 28-06-2012 tot 27-06-2013

Afrekening periode 28-06-2012 tot 27-06-2013 Uw Zoomit-code: 53909 Uw webactiveringscode: 1000409237 (www.electrabel.be/activeren) Dhr. Daniel Auquier ZONDER ZORGSTRAAT 13 BUS 1 8670 KOKSIJDE 046/BERNLVA4 Vragen? www.electrabel.be/contact Energielijn:

Nadere informatie

Uw factuur samengevat

Uw factuur samengevat 046/BERNLVH2 Dhr. Olivier Van Agtmael KAPHAANLEI 12 2640 MORTSEL Uw factuur samengevat Uw jaarafrekening van 24/04/2019. 181,69 Te betalen vóór: 12 mei 2019 Ö Ons rekeningnummer: BE46 0003 2544 8336 Ö

Nadere informatie

uw jaarafrekening onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur

uw jaarafrekening onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur uw jaarafrekening onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur eenvoud in energie eni.be Schardauwstraat VAN AT5300000000 5451501235 SINT-ELOOIS- Timmerman T.a.v. TOMME Christine WINKEL

Nadere informatie

Dubbel uitgereikt op aanvraag van de klant ter vervanging van de verloren gegane of vernietigde originele factuur BTW-Aanschrijving 10/1974 BELGIË

Dubbel uitgereikt op aanvraag van de klant ter vervanging van de verloren gegane of vernietigde originele factuur BTW-Aanschrijving 10/1974 BELGIË F X U vindt ook extra informatie op de achterzijde Jaarafrekening Afspraak op My Eni My Eni is uw online klantenzone. U kunt er uw facturen raadplegen, hun bedrag aanpassen, uw contactgegevens beheren,...

Nadere informatie

uw jaarafrekening onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur

uw jaarafrekening onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur uw jaarafrekening onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur eenvoud in energie eni.be Kerkhofstraat AT5300000000 5450071236 BUGGENHOUT De Bakker 9255 Marc 760Y F X Dankzij uw eni factuur

Nadere informatie

uw jaarafrekening onder de loep Raadpleeg hieronder de details van uw factuur

uw jaarafrekening onder de loep Raadpleeg hieronder de details van uw factuur uw jaarafrekening onder de loep Raadpleeg hieronder de details van uw factuur eenvoud in energie eni.be Kerkhofstraat AT5300000000 5450071236 BUGGENHOUT De Bakker 9255 Marc 760Y F X Dankzij uw eni factuur

Nadere informatie

uw voorschotfactuur onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur

uw voorschotfactuur onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur uw voorschotfactuur onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur eenvoud in energie eni.be Uw eni-factuur toont u in één oogopslag wat u precies betaalt en waarvoor. Welke informatie vindt

Nadere informatie

Dubbel uitgereikt op aanvraag van de klant ter vervanging van de verloren gegane of vernietigde originele factuur Btw-aanschrijving 10/1974 BELGIË

Dubbel uitgereikt op aanvraag van de klant ter vervanging van de verloren gegane of vernietigde originele factuur Btw-aanschrijving 10/1974 BELGIË F U vindt ook extra informatie op de achterzijde Groendreef 5450093690 9000 00000000 Christian Vienne 9000 GENT 001 219 7 0Y Jaarafrekening Opgelet! Eni heeft een nieuw bankrekeningnummer Betaal voortaan

Nadere informatie

uw voorschotfactuur onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur

uw voorschotfactuur onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur uw voorschotfactuur onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur eenvoud in energie eni.be Uw Eni-factuur toont u in één oogopslag wat u precies betaalt en waarvoor. Welke informatie vindt

Nadere informatie

935,58 Totaal gefactureerde voorschotten -905,91-1.096,15 Subtotaal: 132,64 160,49. 0,05 Totaal gefactureerde voorschotten -78,64

935,58 Totaal gefactureerde voorschotten -905,91-1.096,15 Subtotaal: 132,64 160,49. 0,05 Totaal gefactureerde voorschotten -78,64 %BE %2350 %1 %K200637830 %2 %CN03/0040200 %A CREDITNOTA Pagina 1 van 6 Vragen omtrent deze nota? Email: facturatie@ebem.be : +32 (0) 14 43 10 31 Adres: Industrieweg 35, 2330 Merksplas Kloosterstraat 11

Nadere informatie

VLAANDEREN PARTICULIERE KLANTEN

VLAANDEREN PARTICULIERE KLANTEN Tariefkaart Geldig voor de contracten gesloten in OKTOBER 2015 in VLAANDEREN PARTICULIERE KLANTEN Pagina 1 : Aanbod Poweo Fix Elektriciteit Pagina 5 : Aanbod Poweo Fix Gas Pagina 8 : Kortingen Uitgebracht

Nadere informatie

BRUSSEL-HOOFDSTAD PARTICULIERE KLANTEN

BRUSSEL-HOOFDSTAD PARTICULIERE KLANTEN Tariefkaart Geldig voor de contracten gesloten in AUGUSTUS 2015 in BRUSSEL-HOOFDSTAD PARTICULIERE KLANTEN Pagina 1 : Aanbod Poweo Fix Elektriciteit Pagina 5 : Aanbod Poweo Fix Gas Pagina 8 : Kortingen

Nadere informatie

uw voorschotfactuur onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur

uw voorschotfactuur onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur uw voorschotfactuur onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur eenvoud in energie eni.be Uw Eni-factuur toont u in één oogopslag wat u precies betaalt en waarvoor. Welke informatie vindt

Nadere informatie

WALLONIË PARTICULIERE KLANTEN

WALLONIË PARTICULIERE KLANTEN Tariefkaart Geldig voor de contracten gesloten in OKTOBER 2015 in WALLONIË PARTICULIERE KLANTEN Pagina 1 : Aanbod Poweo Fix Elektriciteit Pagina 5 : Aanbod Poweo Fix Gas Pagina 8 : Kortingen Uitgebracht

Nadere informatie

uw voorschotfactuur onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur

uw voorschotfactuur onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur uw voorschotfactuur onder de loep raadpleeg hieronder de details van uw factuur eenvoud in energie eni.be Van AT5150000000 Molenstraat42 9940 5450505225 Wassenhove ERTVELDE Pascal 9940 1 0Y Uw eni-factuur

Nadere informatie

Hoe komt de energieprijs tot stand en welke mogelijkheden zijn er om hierop te besparen? Fanny Schoevaerts

Hoe komt de energieprijs tot stand en welke mogelijkheden zijn er om hierop te besparen? Fanny Schoevaerts Hoe komt de energieprijs tot stand en welke mogelijkheden zijn er om hierop te besparen? Fanny Schoevaerts VREG Doe de V-test en bespaar op uw energiefactuur. VREG Fanny Schoevaerts 8 oktober 2015 Agenda

Nadere informatie

Tariefkaart oktober 2018

Tariefkaart oktober 2018 Tarieven en voorwaarden voor Zakelijke Klanten 1 Bij deze tarieven gelden de Algemene Voorwaarden van Comfort Energy bij de leveringsovereenkomst van elektriciteit en/of aardgas aan Consumenten en Zakelijke

Nadere informatie

VLAANDEREN PROFESSIONELE KLANTEN

VLAANDEREN PROFESSIONELE KLANTEN Tariefkaart Geldig voor de contracten gesloten in OKTOBER 2015 in VLAANDEREN PROFESSIONELE KLANTEN Pagina 1 : Aanbod Poweo Fix Elektriciteit Pagina 5 : Aanbod Poweo Fix Gas Pagina 8 : Kortingen Uitgebracht

Nadere informatie

BRUSSEL-HOOFDSTAD PROFESSIONELE KLANTEN

BRUSSEL-HOOFDSTAD PROFESSIONELE KLANTEN Tariefkaart Geldig voor de contracten gesloten in OKTOBER 2015 in BRUSSEL-HOOFDSTAD PROFESSIONELE KLANTEN Pagina 1 : Aanbod Poweo Fix Elektriciteit Pagina 5 : Aanbod Poweo Fix Gas Pagina 8 : Kortingen

Nadere informatie

Tariefkaart particulieren oktober 2015 (start van de levering vanaf 01/11/2015 tot en met 30/11/2015)

Tariefkaart particulieren oktober 2015 (start van de levering vanaf 01/11/2015 tot en met 30/11/2015) Tariefkaart particulieren oktober 2015 (start van de levering vanaf 01/11/2015 tot en met 30/11/2015) De energiefactuur bestaat naast de reële energiekost ook uit een verzameling van heffingen & toeslagen.

Nadere informatie

Tariefkaart oktober 2015

Tariefkaart oktober 2015 Tarieven en voorwaarden voor Consumenten 1 Tariefkaart oktober 2015 Inhoud Het Tarief voor elektriciteit en/of aardgas... 2 Jaarlijkse vergoeding en energiekost voor Consumenten... 3 Nettarieven en heffingen

Nadere informatie

VLAANDEREN PARTICULIERE KLANTEN

VLAANDEREN PARTICULIERE KLANTEN Tariefkaart Geldig voor de contracten gesloten in NOVEMBER 2016 in VLAANDEREN PARTICULIERE KLANTEN Pagina 1 : Aanbod Poweo Fix Elektriciteit Pagina 5 : Aanbod Poweo Fix Gas Pagina 8 : Kortingen Uitgebracht

Nadere informatie

VLAANDEREN PARTICULIERE KLANTEN

VLAANDEREN PARTICULIERE KLANTEN Tariefkaart Geldig voor de contracten gesloten in FEBRUARI 2019 in VLAANDEREN PARTICULIERE KLANTEN Pagina 1 : Aanbod Poweo Fix Elektriciteit Pagina 5 : Aanbod Poweo Fix Gas Pagina 8 : Kortingen Uitgebracht

Nadere informatie

Tariefkaart april 2018

Tariefkaart april 2018 Tarieven en voorwaarden voor Consumenten 1 Bij deze tarieven gelden de Algemene Voorwaarden van Comfort Energy bij de leveringsovereenkomst van elektriciteit en/of aardgas aan Consumenten en Zakelijke

Nadere informatie

Tariefkaart juli 2015

Tariefkaart juli 2015 Tarieven en voorwaarden voor Consumenten 1 Tariefkaart juli 2015 Inhoud Het Tarief voor elektriciteit en/of aardgas... 2 Jaarlijkse vergoeding en energiekost voor Consumenten... 3 Jaarlijkse vergoeding

Nadere informatie

Tariefkaart juli 2015

Tariefkaart juli 2015 Tarieven en voorwaarden voor Zakelijke Klanten 1 Tariefkaart juli 2015 Nu 1 maand gratis elektriciteit* Inhoud Het Tarief voor elektriciteit en/of aardgas... 2 Jaarlijkse vergoeding en energiekost voor

Nadere informatie

Te factureren periode van 11/09/09 tot 09/09/10 822,35 995,04 Totaal gefactureerde voorschotten -928, ,20 Subtotaal: 101,63 123,86

Te factureren periode van 11/09/09 tot 09/09/10 822,35 995,04 Totaal gefactureerde voorschotten -928, ,20 Subtotaal: 101,63 123,86 %BE %2340 %1 %K000359102 %2 %CN03/0046800 %A CREDITNOTA Pagina 1 van 6 Vragen omtrent deze nota? Email: facturatie@ebem.be : +32 (0) 14 43 10 31 Adres: Industrieweg 35, 2330 Merksplas Kloosterstraat 12

Nadere informatie

Tariefkaart augustus 2015

Tariefkaart augustus 2015 Tarieven en voorwaarden voor Consumenten 1 Tariefkaart augustus 2015 Nu 1 maand gratis elektriciteit* Inhoud Het Tarief voor elektriciteit en/of aardgas... 2 Jaarlijkse vergoeding en energiekost voor Consumenten...

Nadere informatie

Tariefkaart augustus 2015

Tariefkaart augustus 2015 Tarieven en voorwaarden voor Zakelijke Klanten 1 Tariefkaart augustus 2015 Inhoud Het Tarief voor elektriciteit en/of aardgas... 2 Jaarlijkse vergoeding en energiekost voor Zakelijke Klanten... 3 Nettarieven

Nadere informatie

Tariefkaart mei Tarieven en voorwaarden voor Consumenten 1

Tariefkaart mei Tarieven en voorwaarden voor Consumenten 1 Tarieven en voorwaarden voor Consumenten 1 Bij deze tarieven gelden de Algemene Voorwaarden van Comfort Energy bij de leveringsovereenkomst van elektriciteit en/of aardgas aan Consumenten en Zakelijke

Nadere informatie

Tariefkaart juni 2016

Tariefkaart juni 2016 Tarieven en voorwaarden voor Consumenten 1 Tariefkaart juni 2016 Nu welkomstvoordeel van 50 EUR* Inhoud Het Tarief voor elektriciteit en/of aardgas... 2 Jaarlijkse vergoeding en energiekost voor Consumenten...

Nadere informatie

Tariefkaart juni 2015

Tariefkaart juni 2015 Tarieven en voorwaarden voor Consumenten en Zakelijke Klanten 1 Tariefkaart juni 2015 Nu 1 maand gratis elektriciteit* Inhoud Het Tarief voor elektriciteit en/of aardgas... 2 Jaarlijkse vergoeding en energiekost

Nadere informatie

Tariefkaart september 2017

Tariefkaart september 2017 Tarieven en voorwaarden voor Zakelijke Klanten 1 Bij deze tarieven gelden de Algemene Voorwaarden van Comfort Energy bij de leveringsovereenkomst van elektriciteit en/of aardgas aan Consumenten en Zakelijke

Nadere informatie

Uitleg van uw jaarafrekening

Uitleg van uw jaarafrekening Uitleg van uw jaarafrekening Algemeen: Wij maken uw jaar- of eindrekening op met uw meterstanden. Wij bepalen uw verbruik aan de hand van het verschil tussen de begin- en eindstanden van de verbruiksperiode

Nadere informatie

ENERGIEPRIJZEN VOOR DE RESIDENTIELE CONSUMENT VAN ELEKTRICITEIT EN AARDGAS PER LEVERANCIER EN PER PRODUCT

ENERGIEPRIJZEN VOOR DE RESIDENTIELE CONSUMENT VAN ELEKTRICITEIT EN AARDGAS PER LEVERANCIER EN PER PRODUCT ENERGIEPRIJZEN VOOR DE RESIDENTIELE CONSUMENT VAN ELEKTRICITEIT EN AARDGAS PER LEVERANCIER EN PER PRODUCT - - - overzicht jongste 6 maanden met vergelijking tov duurste/goedkoopste product op de Belgische

Nadere informatie

Tariefkaart september 2015

Tariefkaart september 2015 Tarieven en voorwaarden voor Zakelijke Klanten 1 Tariefkaart september 2015 Nu welkomstvoordeel van 50 EUR* Inhoud Het Tarief voor elektriciteit en/of aardgas... 2 Jaarlijkse vergoeding en energiekost

Nadere informatie

VLAANDEREN PROFESSIONELE KLANTEN

VLAANDEREN PROFESSIONELE KLANTEN Tariefkaart Geldig voor de contracten gesloten in DECEMBER 2018 in VLAANDEREN PROFESSIONELE KLANTEN Pagina 1 : Aanbod Poweo Fix Elektriciteit Pagina 5 : Aanbod Poweo Fix Gas Pagina 8 : Kortingen Uitgebracht

Nadere informatie

VLAANDEREN PROFESSIONELE KLANTEN

VLAANDEREN PROFESSIONELE KLANTEN Tariefkaart Geldig voor de contracten gesloten in APRIL 2017 in VLAANDEREN PROFESSIONELE KLANTEN Pagina 1 : Aanbod Poweo Fix Elektriciteit Pagina 5 : Aanbod Poweo Fix Gas Pagina 8 : Kortingen Uitgebracht

Nadere informatie

Tariefkaart september 2015

Tariefkaart september 2015 Tarieven en voorwaarden voor Consumenten 1 Tariefkaart september 2015 Nu welkomstvoordeel van 50 EUR* Inhoud Het Tarief voor elektriciteit en/of aardgas... 2 Jaarlijkse vergoeding en energiekost voor Consumenten...

Nadere informatie

VLAANDEREN PROFESSIONELE KLANTEN

VLAANDEREN PROFESSIONELE KLANTEN Tariefkaart Geldig voor de contracten gesloten in FEBRUARI 2016 in VLAANDEREN PROFESSIONELE KLANTEN Pagina 1 : Aanbod Poweo Fix Elektriciteit Pagina 5 : Aanbod Poweo Fix Gas Pagina 8 : Kortingen Uitgebracht

Nadere informatie

WALLONIË PROFESSIONELE KLANTEN

WALLONIË PROFESSIONELE KLANTEN Tariefkaart Geldig voor de contracten gesloten in DECEMBER 2018 in WALLONIË PROFESSIONELE KLANTEN Pagina 1 : Aanbod Poweo Fix Elektriciteit Pagina 5 : Aanbod Poweo Fix Gas Pagina 8 : Kortingen Uitgebracht

Nadere informatie

Tariefkaart augustus 2016

Tariefkaart augustus 2016 Tarieven en voorwaarden voor Consumenten 1 Tariefkaart augustus 2016 Inhoud Het Tarief voor elektriciteit en/of aardgas... 2 Jaarlijkse vergoeding en energiekost voor Consumenten... 3 Nettarieven en heffingen

Nadere informatie

ENERGIEPRIJZEN VOOR DE RESIDENTIELE CONSUMENT VAN ELEKTRICITEIT EN AARDGAS PER LEVERANCIER EN PER PRODUCT

ENERGIEPRIJZEN VOOR DE RESIDENTIELE CONSUMENT VAN ELEKTRICITEIT EN AARDGAS PER LEVERANCIER EN PER PRODUCT ENERGIEPRIJZEN VOOR DE RESIDENTIELE CONSUMENT VAN ELEKTRICITEIT EN AARDGAS PER LEVERANCIER EN PER PRODUCT - - - overzicht jongste 6 maanden met vergelijking tov duurste/goedkoopste product op de Belgische

Nadere informatie

Tariefkaart januari 2016

Tariefkaart januari 2016 Tarieven en voorwaarden voor Zakelijke Klanten 1 Tariefkaart januari 2016 Nu welkomstvoordeel van 50 EUR* Inhoud Het Tarief voor elektriciteit en/of aardgas... 2 Jaarlijkse vergoeding en energiekost voor

Nadere informatie

vtest.be Energiecontracten vergelijken? Doe de V-test VREG Koning Albert II-laan 20 bus 19 1000 Brussel vreg.be

vtest.be Energiecontracten vergelijken? Doe de V-test VREG Koning Albert II-laan 20 bus 19 1000 Brussel vreg.be V.U. André Pictoel, gedelegeerd bestuurder Energiecontracten vergelijken? VREG Koning Albert II-laan 20 bus 19 1000 Brussel vreg.be Doe de V-test gratis telefoonnummer 1700 (kies toets 3 Andere vragen)

Nadere informatie

ENERGIEPRIJZEN VAN ELEKTRICITEIT EN AARDGAS VOOR KMO S EN ZELFSTANDIGEN PER LEVERANCIER EN PER PRODUCT

ENERGIEPRIJZEN VAN ELEKTRICITEIT EN AARDGAS VOOR KMO S EN ZELFSTANDIGEN PER LEVERANCIER EN PER PRODUCT ENERGIEPRIJZEN VAN ELEKTRICITEIT EN AARDGAS VOOR KMO S EN ZELFSTANDIGEN PER LEVERANCIER EN PER PRODUCT - - - overzicht jongste 6 maanden met vergelijking tov duurste/goedkoopste product op de Belgische

Nadere informatie

Tariefkaart januari 2016

Tariefkaart januari 2016 Tarieven en voorwaarden voor Consumenten 1 Tariefkaart januari 2016 Nu welkomstvoordeel van 50 EUR* Inhoud Het Tarief voor elektriciteit en/of aardgas... 2 Jaarlijkse vergoeding en energiekost voor Consumenten...

Nadere informatie

Tariefkaart juli 2016

Tariefkaart juli 2016 Tarieven en voorwaarden voor Zakelijke Klanten 1 Tariefkaart juli 2016 Nu welkomstvoordeel van 50 EUR* Inhoud Het Tarief voor elektriciteit en/of aardgas... 2 Jaarlijkse vergoeding en energiekost voor

Nadere informatie

Energiecontracten vergelijken? Doe de V-test

Energiecontracten vergelijken? Doe de V-test Energiecontracten vergelijken? Doe de V-test Veel mensen betalen nog altijd te veel voor elektriciteit en aardgas. Toch is overstappen naar een voordeliger contract of veranderen van energieleverancier

Nadere informatie

Distributiekosten (c /kwh) nacht

Distributiekosten (c /kwh) nacht Consument Luminus #BeGreen Fix Elektriciteit (april 2017) Bijzondere voorwaarden (REF EBG1C2.0) Geldig voor Consumenten met een jaarlijks elektriciteitsverbruik < 50 MWh en aansluitingen met jaarlijkse

Nadere informatie

Wat zijn variabele prijzen?

Wat zijn variabele prijzen? Wat zijn variabele prijzen? Havenlaan 8 1080 Brussel Ondernemingsnummer: 726.633.730 www.boltenergie.be Elektriciteit: residentieel variabel incl. BTW De energiekost wordt bepaald aan de hand van de groothandelsprijzen.

Nadere informatie

Tariefkaart particulieren juli 2015 (start van de levering vanaf 01/08/2015 tot en met 31/08/2015)

Tariefkaart particulieren juli 2015 (start van de levering vanaf 01/08/2015 tot en met 31/08/2015) Tariefkaart particulieren juli 2015 (start van de levering vanaf 01/08/2015 tot en met 31/08/2015) De energiefactuur bestaat naast de reële energiekost ook uit een verzameling van heffingen & toeslagen.

Nadere informatie

ENERGIEPRIJZEN VOOR DE RESIDENTIELE CONSUMENT VAN ELEKTRICITEIT EN AARDGAS PER LEVERANCIER EN PER PRODUCT

ENERGIEPRIJZEN VOOR DE RESIDENTIELE CONSUMENT VAN ELEKTRICITEIT EN AARDGAS PER LEVERANCIER EN PER PRODUCT ENERGIEPRIJZEN VOOR DE RESIDENTIELE CONSUMENT VAN ELEKTRICITEIT EN AARDGAS PER LEVERANCIER EN PER PRODUCT - - - overzicht jongste 6 maanden met vergelijking tov duurste/goedkoopste product op de Belgische

Nadere informatie

Tariefkaart april 2015

Tariefkaart april 2015 Van alle energie thuis Tarieven en voorwaarden voor Consumenten en Zakelijke Klanten 1 Tariefkaart april 2015 Nu 1 maand gratis elektriciteit* Inhoud Het Tarief voor elektriciteit en/of aardgas... 2 Jaarlijkse

Nadere informatie

Energiecontracten vergelijken? Doe de V-test. vtest.be

Energiecontracten vergelijken? Doe de V-test. vtest.be Energiecontracten vergelijken? Doe de V-test vtest.be 1 Op zoek naar een goedkoper energiecontract? Elektriciteit en aardgas zijn duur. Waarop moet u letten als u een energiecontract kiest? Misschien bent

Nadere informatie

Dienst Bedrag excl. BTW BTW-bedrag Bedrag incl. BTW. Totaal te betalen 82,83 17,40 100,23

Dienst Bedrag excl. BTW BTW-bedrag Bedrag incl. BTW. Totaal te betalen 82,83 17,40 100,23 Pagina: 1/4! Postbus 50, 6920 AB Duiven (PAC 2RA5420) Bedrijf Fremarona B.V. Adres Soestdijkerstraatweg 62 PC 1213 Plaats XE HILVERSUM Klik op de nummertjes om de uitleg te zien. Via het terug pijltje

Nadere informatie

Dienst Bedrag excl. BTW BTW-bedrag Bedrag incl. BTW. Totaal te betalen 146,83 30,84 177,67

Dienst Bedrag excl. BTW BTW-bedrag Bedrag incl. BTW. Totaal te betalen 146,83 30,84 177,67 Pagina: 1/3! Postbus 50, 6920 AB Duiven (PAC 2RA5420) Bedrijf Strengholt B.V. Adres Postbus 338 PC 1400 Plaats AH BUSSUM Klik op de nummertjes om de uitleg te zien. Via het terug pijltje achter de uitleg

Nadere informatie

Enkeltarief is op elk uur van de dag hetzelfde, ongeacht het tijdstip waarop u elektriciteit verbruikt.

Enkeltarief is op elk uur van de dag hetzelfde, ongeacht het tijdstip waarop u elektriciteit verbruikt. Hieronder vindt u de leveringstarieven van ADEM Duurzame Stroom. Alle leveringstarieven zijn exclusief energiebelasting en BTW. De tarieven gelden vanaf 1 juli 2012 tot en met 31 december 2012. ADEM Groene

Nadere informatie

Tariefkaart particulieren december 2015

Tariefkaart particulieren december 2015 Tariefkaart particulieren december 2015 geldig van 01.12 31.12 De watz energiefactuur bestaat naast de reële energiekost ook uit een verplichte verzameling van heffingen & toeslagen. heffingen 2% transport

Nadere informatie

Witruimte voor de tabel. Witte regel met tekst J. P. P. Wind Zonnelaan HE Nijmegen. Beste heer Wind,

Witruimte voor de tabel. Witte regel met tekst J. P. P. Wind Zonnelaan HE Nijmegen. Beste heer Wind, Witruimte voor de tabel Witte regel met tekst J. P. P. Wind Zonnelaan 57 6500 HE Nijmegen Huismerk Energie N.V. Adres: Kerkenbos 1057b 6546 BB Nijmegen Postadres: Postbus 125 6500 AC Nijmegen Telefoon:

Nadere informatie

Dienst Bedrag excl. BTW BTW-bedrag Bedrag incl. BTW. Totaal te betalen 318,13 66,80 384,93

Dienst Bedrag excl. BTW BTW-bedrag Bedrag incl. BTW. Totaal te betalen 318,13 66,80 384,93 Pagina: 1/5! Postbus 50, 6920 AB Duiven (PAC 2RA5420) Bedrijf A-Point B.V. Adres T.a.v. Crediteuren administratie PC Postbus Plaats12888 1100 AW AMSTERDAM Klik op de nummertjes om de uitleg te zien. Via

Nadere informatie

Tariefkaart particulieren april 2016

Tariefkaart particulieren april 2016 Tariefkaart particulieren april 2016 geldig van 01.04 30.04 De watz energiefactuur bestaat naast de reële energiekost ook uit een verplichte verzameling van heffingen & toeslagen. heffingen 2% transport

Nadere informatie

MIJN ENERGIEFACTUUR? (ALG 01)

MIJN ENERGIEFACTUUR? (ALG 01) MIJN ENERGIEFACTUUR? (ALG 01) Hoe lees en ontcijfer ik mijn energiefactuur? 1. INLEIDING In België en in de meeste Europese landen wordt de beschikbaarheid van energie als vanzelfsprekend beschouwd in

Nadere informatie

Samenstelling energiefactuur

Samenstelling energiefactuur Samenstelling energiefactuur Persoonsgegevens en EAN-codes In de onderstaande afbeelding zie je het voorblad van een voorbeeld factuur/afrekening van Electrabel. De pijl verwijst naar de plek van je contactgegevens:

Nadere informatie

Tarieven Groene Stroom Vast 1 Jaar

Tarieven Groene Stroom Vast 1 Jaar Tarieven Groene Stroom Vast 1 Jaar Hieronder vindt u de leveringstarieven van Groene Stroom voor een vaste prijs gedurende 1 jaar. De tarieven gelden gedurende 1 jaar vanaf de ingangsdatum van het contract

Nadere informatie

Tarieven en voorwaarden voor Consumenten, Zelfstandigen en KMO s. Tariefkaart TOT. Juli 2014 KORTING OP UW GAS EN ELEKTRICITEIT. (referentie 201407)

Tarieven en voorwaarden voor Consumenten, Zelfstandigen en KMO s. Tariefkaart TOT. Juli 2014 KORTING OP UW GAS EN ELEKTRICITEIT. (referentie 201407) Tarieven en voorwaarden voor Consumenten, Zelfstandigen en KMO s 100 TOT KORTING OP UW GAS EN ELEKTRICITEIT * Tariefkaart Juli 2014 (referentie 201407) Inhoud Energieprijzen elektriciteit en aardgas 6

Nadere informatie

Tariefkaart particulieren januari 2016

Tariefkaart particulieren januari 2016 Tariefkaart particulieren januari 2016 geldig van 01.01 31.01 De watz energiefactuur bestaat naast de reële energiekost ook uit een verplichte verzameling van heffingen & toeslagen. heffingen 2% transport

Nadere informatie

Dienst Bedrag excl. BTW BTW-bedrag Bedrag incl. BTW Netbeheer 533,73 112,08 645,81 Verrekende termijnfacturen

Dienst Bedrag excl. BTW BTW-bedrag Bedrag incl. BTW Netbeheer 533,73 112,08 645,81 Verrekende termijnfacturen Pagina: 1/5 Postbus 50, 6920 AB Duiven (PAC 2NA5410)! Bedrijf Adres PC Plaats Klik op de nummertjes om de uitleg te zien. Via het terug pijltje achter de uitleg komt u weer terug op de factuur-pagina.

Nadere informatie

Simulator VREG V-test. Handleiding Resultaten

Simulator VREG V-test. Handleiding Resultaten Simulator VREG V-test Handleiding Resultaten 1 VREG De Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt staat in voor: de regulering; de controle; de bevordering van de transparantie van de energiemarkt.

Nadere informatie

Gas & elektriciteit DURF VERGELIJKEN FAQ. FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie Algemene Directie Energie Koning Albert II-laan 16 1000 Brussel

Gas & elektriciteit DURF VERGELIJKEN FAQ. FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie Algemene Directie Energie Koning Albert II-laan 16 1000 Brussel Gas & elektriciteit DURF VERGELIJKEN FAQ FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie Algemene Directie Energie Koning Albert II-laan 16 1000 Brussel Inhoud 1. Wat is een regulator?... 3 2. Wat is een

Nadere informatie

Tariefkaart particulieren mei 2016

Tariefkaart particulieren mei 2016 Tariefkaart particulieren mei 2016 geldig van 01.05 31.05 De watz energiefactuur bestaat naast de reële energiekost ook uit een verplichte verzameling van heffingen & toeslagen. heffingen 2% transport

Nadere informatie

Jaarnota Electrabel. Mocht u meer vragen over de jaarnota hebben dan mag u ons uiteraard bellen op 030 7009 727.

Jaarnota Electrabel. Mocht u meer vragen over de jaarnota hebben dan mag u ons uiteraard bellen op 030 7009 727. Jaarnota Electrabel In dit document ziet u een voorbeeld van een jaarnota van Electrabel. Bij alle termen en onderdelen die om uitleg vragen staat een cijfer genoteerd. Achterin dit document ziet u de

Nadere informatie

Energierekening/Termijnbedrag Termijnbedrag Elke maand betaal je een termijnbedrag. Dit is een voorschot op de jaarafrekening. Zo hoef je niet eenmaal per jaar een groot bedrag af te rekenen, maar wordt

Nadere informatie

Tarieven Groene Stroom Variabel

Tarieven Groene Stroom Variabel Tarieven Groene Stroom Variabel Hieronder vindt u onze variabele leveringstarieven van Groene Stroom. De tarieven gelden vanaf januari 2014 tot en met 30 juni 2014. Deze tarieven zijn van toepassing wanneer

Nadere informatie

Leveringstarief. Energiebelasting

Leveringstarief. Energiebelasting TARIEVENBLAD De leveringskosten voor stroom en gas bestaan uit de leveringsprijs per kwh/m3, energiebelasting, btw, het vastrecht stroom en/of gas en bij gas de regiotoeslag. In de bevestigingsbrief vindt

Nadere informatie

ADEM Groene Stroom Variabel

ADEM Groene Stroom Variabel ADEM Groene Stroom Variabel Hieronder vindt u de leveringstarieven van ADEM Duurzame Stroom. De leveringstarieven zijn exclusief energiebelasting en BTW. De tarieven gelden vanaf 1 januari 2013 tot en

Nadere informatie

Uitleg van uw jaarnota

Uitleg van uw jaarnota Uitleg van uw jaarnota Algemeen: Wij maken uw jaar- of eindnota op met uw meterstanden. Wij bepalen uw verbruik aan de hand van het verschil tussen de begin- en eindstanden van de verbruiks periode waarvoor

Nadere informatie

Dienst Bedrag excl. BTW BTW-bedrag Bedrag incl. BTW. Totaal te betalen 277,00 58,17 335,17

Dienst Bedrag excl. BTW BTW-bedrag Bedrag incl. BTW. Totaal te betalen 277,00 58,17 335,17 Pagina: 1/4! Postbus 50, 6920 AB Duiven (PAC 2RA5323) Bedrijf Jansen Energie B.V. Adres Nieuwe Dijk 12 PC 1619 Plaats PK ANDIJK Klik op de nummertjes om de uitleg te zien. Via het terug pijltje achter

Nadere informatie

Jaarnota Delta. Mocht u meer vragen over de jaarnota hebben dan mag u ons uiteraard bellen op

Jaarnota Delta. Mocht u meer vragen over de jaarnota hebben dan mag u ons uiteraard bellen op Jaarnota Delta In dit document ziet u een voorbeeld van een jaarnota van Delta. Bij alle termen en onderdelen die om uitleg vragen staat een cijfer genoteerd. Achterin dit document ziet u de uitleg van

Nadere informatie

Jaarnota energiedirect.nl

Jaarnota energiedirect.nl Jaarnota energiedirect.nl In dit document ziet u een voorbeeld van een jaarnota van energiedirect.nl. Bij alle termen en onderdelen die om uitleg vragen staat een cijfer genoteerd. Achterin dit document

Nadere informatie

Tarieven en voorwaarden voor Consumenten, Zelfstandigen en KMO s. Tariefkaart BESPAAR TOT. December 2014 OP JE ENERGIEFACTUUR. (referentie 201412)

Tarieven en voorwaarden voor Consumenten, Zelfstandigen en KMO s. Tariefkaart BESPAAR TOT. December 2014 OP JE ENERGIEFACTUUR. (referentie 201412) Tarieven en voorwaarden voor Consumenten, Zelfstandigen en KMO s BESPAAR TOT 150 OP JE ENERGIEFACTUUR * Tariefkaart December 2014 (referentie 201412) Inhoud Energieprijzen elektriciteit en aardgas 5 Nettarieven

Nadere informatie

Tarieven en voorwaarden voor Consumenten, Zelfstandigen en KMO s. Tariefkaart BESPAAR TOT. Juni 2015 OP JE ENERGIEFACTUUR. (referentie 201506)

Tarieven en voorwaarden voor Consumenten, Zelfstandigen en KMO s. Tariefkaart BESPAAR TOT. Juni 2015 OP JE ENERGIEFACTUUR. (referentie 201506) Tarieven en voorwaarden voor Consumenten, Zelfstandigen en KMO s BESPAAR TOT 150 OP JE ENERGIEFACTUUR * Tariefkaart Juni 2015 (referentie 201506) Inhoud Energieprijzen elektriciteit en aardgas 5 Nettarieven

Nadere informatie

Jaarfactuur. Uitleg over uw jaarfactuur. www.delta.nl

Jaarfactuur. Uitleg over uw jaarfactuur. www.delta.nl Jaarfactuur Uitleg over uw jaarfactuur www.delta.nl Eén keer per jaar ontvangt u van DELTA een jaarfactuur voor de geleverde producten en diensten*. Graag leggen wij u uit welke gegevens u hierop terugvindt

Nadere informatie

Dienst Bedrag excl. BTW BTW-bedrag Bedrag incl. BTW Netbeheer 1.151,61 241, ,45 Verrekende termijnfacturen

Dienst Bedrag excl. BTW BTW-bedrag Bedrag incl. BTW Netbeheer 1.151,61 241, ,45 Verrekende termijnfacturen Pagina: 1/3 Postbus 50, 6920 AB Duiven (PAC 2NA5420)! Bedrijf Adres PC Plaats Klik op de nummertjes om de uitleg te zien. Via het terug pijltje achter de uitleg komt u weer terug op de factuur-pagina.

Nadere informatie

Modelcontract Elektriciteit en Gas Voorbeeld

Modelcontract Elektriciteit en Gas Voorbeeld ~AANSLUITING_E_E IND ~ ~AANSLUITING_G _BE GIN~ Modelcontract Elektriciteit en Gas Voorbeeld Huismerk Energie N.V., gevestigd in Nijmegen, postbus 125, 6500 AC Nijmegen, en klant: Klantgegevens Klantnummer:

Nadere informatie

Jaarnota Eneco. Mocht u meer vragen over de jaarnota hebben dan mag u ons uiteraard bellen op 030 7009 727.

Jaarnota Eneco. Mocht u meer vragen over de jaarnota hebben dan mag u ons uiteraard bellen op 030 7009 727. Jaarnota Eneco In dit document ziet u een voorbeeld van een jaarnota van Eneco. Bij alle termen en onderdelen die om uitleg vragen staat een cijfer genoteerd. Achterin dit document ziet u de uitleg van

Nadere informatie

DELTA informeert. Uitleg over onze maandfactuur

DELTA informeert. Uitleg over onze maandfactuur DELTA informeert Uitleg over onze maandfactuur Maandelijks ontvangt u van DELTA een factuur voor uw afname van elektriciteit en/of gas, de zogenaamde maandfactuur. Het is voor u belangrijk dat u onze maandfactuur

Nadere informatie

Tarieven en voorwaarden voor Consumenten, Zelfstandigen en KMO s. Tariefkaart. April 2015. (referentie 201504)

Tarieven en voorwaarden voor Consumenten, Zelfstandigen en KMO s. Tariefkaart. April 2015. (referentie 201504) Tarieven en voorwaarden voor Consumenten, Zelfstandigen en KMO s Tariefkaart April 2015 (referentie 201504) Inhoud Energieprijzen elektriciteit en aardgas 5 Nettarieven en heffingen 12 Uw variabel tarief

Nadere informatie

Tarieven en voorwaarden voor Consumenten, Zelfstandigen en KMO s. Tariefkaart BESPAAR TOT. Maart 2015 OP JE ENERGIEFACTUUR. (referentie 201503)

Tarieven en voorwaarden voor Consumenten, Zelfstandigen en KMO s. Tariefkaart BESPAAR TOT. Maart 2015 OP JE ENERGIEFACTUUR. (referentie 201503) Tarieven en voorwaarden voor Consumenten, Zelfstandigen en KMO s BESPAAR TOT 150 OP JE ENERGIEFACTUUR * Tariefkaart Maart 2015 (referentie 201503) Inhoud Energieprijzen elektriciteit en aardgas 5 Nettarieven

Nadere informatie

FACTUUR VAN 1 JUNI 2017

FACTUUR VAN 1 JUNI 2017 Water-link schakelt over naar een nieuw softwareplatform. Daarom is uw klantnummer gewijzigd en ziet uw factuur er anders uit. De tarieven blijven ongewijzigd. Meer info op www.water-link.be/tarieven-en-facturatie

Nadere informatie