VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers."

Transcriptie

1

2 VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. 2 Voorzitter: Th. J.M. Lamers J. v. Hoofstraat VM Reeuwijk / voorzitter@vm-h.nl Ringencommissaris: E. Smilde Roemer Visscherstraat NB Gouda / ringen@vm-h.nl Secretaris: L. Gorissen Onder de Boompjes AR Gouda secretaris@vm-h.nl Materiaalcommissaris: P. Mastop Tempeldijk PJ Reeuwijk materiaal@vm-h.nl Penningmeester: L. C. Boon Beijerenstraat XE Reeuwijk penningmeester@vm-h.nl Redactie clubblad: T. Hordijk Veenzoom CH Gouda redactie@vm-h.nl Op het voorblad: Kanarie Zwart geel intensief. Van H.W. Burger.

3 3 9 e jaargang Nr. 88. april Voor de Algemene Leden Vergadering op dinsdag 20 april aanvang uur, nodigen wij onze leden uit op het Complex van Amateurtuindersvereniging (ATV) Noorderhout aan de Nieuwdorperweg 35a te Reeuwijk. Telefonisch bereikbaar op ======================================= AGENDA 1. Opening. 2. Mededelingen. 3. Correspondentie. 4. Verslag van de vorige ledenbijeenkomst/kaartavond. 5. Jaarverslagen. Penningmeester. Secretaris. Ringencommissaris. Materiaalcommissaris. 7. Bestuursverkiezingen (zie mededelingen). 8. Vraag en Aanbod. 9. Rondvraag. 10. Sluiting. ======================================= Lotto: De lottopot is er in maart niet uitgegaan. Kom op dinsdag 20 april 2010 win (misschien) 76,50.

4 4 Constantijn Huygensstraat LV Gouda Tel

5 5 Mededelingen Algemene Leden Vergadering Op dinsdag 16 april is de Algemene Leden Vergadering Het is de 9 e ALV van VM-H. Kascontrole De kas moet ook dit jaar weer worden gecontroleerd, de heren M.C. den Ouden en K. Smilde controleren de kas voor aanvang van de vergadering en worden samen met de penningmeester om al verwacht in de blokhut van de Amateur tuindervereniging. Voor de leden is op de vergadering het financiële verslag ter inzage en commentaar aanwezig. Ook nu zijn er weer bestuursleden aftredend. Dit jaar zijn het: Aftredend en herkiesbaar : dhr. Leo Boon, penningmeester en dhr. Erwin Smilde, ringencommissaris. Als u één van de bovenstaande functies wilt vervullen maak dit dan even bekend bij het bestuur, dit kan tot aan een half uur voor de vergadering. Contributie. Kijk voor de zekerheid ook even na of u uw contributie voor het jaar 2010 al heeft betaald, dit scheelt ons weer een aanmaning en portokosten. De secretaris van VMH, L.Gorissen.

6 6 Jaarverslag van de secretaris Hieronder vindt u het verslag dat tot stand is gekomen door terug te kijken op 2009 en voorgaande jaren en het raadplegen van de verslagen van het afgelopen jaar. Precies 9 jaar geleden werd het startsein gegeven om de beide verenigingen Reeuwijk en Gouda onder de naam Vogelvereniging Midden Holland voort te zetten. Beide verenigingen hadden te kampen met ledenverlies. Dus leek dit een logische beslissing, want of je nu bestuurd voor 30 of 60 leden het blijft evenveel werk. Zo starten we in april 2001 met 58 leden, 5 jeugdleden en 6 gastleden. Nu, in april 2010, 9 jaar later is het aantal leden 36, 1 jeugdlid en 5 gastleden. Het leden aantal blijft nog steeds afnemen. Hoe we dit moeten stoppen? Als u het weet mag u het zeggen op de Algemene jaarvergadering op 20 april Het was weer een jaar zoals zo velen hiervoor. Op de verschillende clubavonden werd er gesproken over vogels, de ervaringen gedeeld met de aanwezige leden en werden er DVD`s bekeken die over de natuur en hun bewoners gingen. Het hoogte punt van het jaar is altijd de TT die in week 44 wordt gehouden. Het afgelopen jaar was een slecht jaar v.w.b. het aantal deelnemers en ingestuurde vogels. Toch wisten de bestuursleden met de hulp van vrijwilligers er een mooie TT van te maken. Hopelijk in 2010 (onze 10 e TT) zijn er meer deelnemers, maar vooral meer vogels te bekijken.

7 De clubavonden worden trouw bezocht door onze actieve leden/bestuursleden. Ook deze leden zijn veelal van de partij op de TT. De opkomst en deelname aan activiteiten is ongeveer 25% 7 Website: Al een paar maal hebben we in het clubblad gezet dat onze website is gewijzigd. U kunt de website vinden op het volgende adres: Hier kunt ons clubblad bekijken en ophalen/printen. Namens het bestuur, De Secretaris. L. Gorissen. De secretarisvogel (Sagittarius serpentarius) Laat u zicht niets wijs maken. Ik ben natuurlijk secretaris, en niemand anders!!

8 8 Verslag van de ledenbijeenkomst van 16 februari Opening. De voorzitter heet de aanwezige leden van harte welkom. 2. Mededelingen. Vanavond is met kennisgeving afwezig: Henk Burger. 3. Correspondentie. Ontvangen: ADC over geslachtsbepaling d.m.v. DNA test. Vraag van Zalencentrum De Brug om de TT week in 2011 een week te verzetten i.p.v. week 44. antwoord VM-H hierop is nee. Verzonden: Alle clubbladen voor februari Verslag van de vorige bijeenkomst. Het verslag werd akkoord bevonden. 5. Pauze / Lotto. Het bedrag in de lottopot is er in februari niet uitgegaan. In maart 2010 kunt u nu 60,25 euro winnen.

9 9 IJskoud niet betalen?? De verhoging is 2,50.

10 6. DVD van Rob Scheel over Vogels. 10 Behalve dat het over vogels ging waren er ook ijsberen te zien. Het was ook nu weer een hele fijne kijk avond. Rob bedankt voor het lenen van deze DVD. 7. Vraag en Aanbod. Aanbod: Roodmussen, man en pop (broer en zus) R.M.J.M. Scheel, Aanbod: Kanarie, Zwartrood man L.Boon, Vraag: Zwartgeel schimmel kanarie man L.Boon, Koppel geelmozaïeken kanaries Th.J.M. Lamers, Rondvraag. Leo informeert naar het aanbod van Marcel van Blitterswijk om te helpen onze website te onderhouden. Het antwoord is: toch vriendelijke bedankt voor het aanbod maar in het onderhouden daarvan is al voorzien. 9. Sluiting. Niets meer aan de orde zijnde sluit de voorzitter de bijeenkomst. Secretaris.V.M.H. Leen Gorissen.

11 11 Verslag van de ledenbijeenkomst van 16 maart Opening. De voorzitter heet de aanwezige leden en familieleden en kennissen van harte welkom. 2. Mededelingen. Vanavond is met kennisgeving afwezig: Henk Burger. 3. Correspondentie. Ontvangen: de enveloppe van de bond met daarin o.a het jaarverslag van de Bond, de uitnodiging voor de districtsvegadering. Verzonden: alle clubbladen voor maart Verslag van de vorige bijeenkomst. Het verslag was niet geplaatst i.v.m. de Paaskaartavond. 5. Pauze / Lotto. Het bedrag in de lottopot is er in maart weer niet uitgegaan. In april op de ALV kunt u nu 76,50 euro winnen. 6. Paaskaarten (Klaverjassen en Jokeren). Het was weer heel gezellig, 10 klaverjassers en 4 jokeraarsters. Wat een raar woord eigenlijk joke raar sters Iedere deelnemer ging met minstens 10 eieren naar huis.

12 12

13 7. Vraag en Aanbod. (geen wijzigingen). Aanbod: Roodmussen, man en pop (broer en zus) R.M.J.M. Scheel, Aanbod: Kanarie, Zwartrood man L.Boon, Vraag: Zwartgeel schimmel kanarie man L.Boon, Koppel geelmozaïeken kanaries Th.J.M. Lamers, Rondvraag. Geen bijzonderheden. 9. Sluiting. 13 Niets meer aan de orde zijnde sluit de voorzitter de bijeenkomst en wenst allen fijne Paasdagen en tot ziens op de ALV Secretaris.V.M.H. Leen Gorissen. Ja hoor. Zie je wel?? Ik wist wel dat er vorige maand een verslag ontbrak.

14 14 Verslag materiaal. Klapkooi klein. 1 Universeelkooi klein Universeelkooi middel. 17 Universeelkooi groot. 6 Flesjes. 600 Voederbakjes. 600 voliere klein. 2 voliere groot. 1 stellingen voor 300 kooien. 1 Bibliotheek. 1 Verlichtingsarmaturen. 20 Hp printer 1120/c printer. 1 samsung laser printer CLP Hechtmachines. 2 vlaggen + rad+spandoek. Verzekerde nieuwwaarde ongeveer ,= euro Vriendelijke groet, P. Mastop.

15 15 Verslag van de ringencommissaris over het jaar 2009 Het afgelopen jaar had ik een omzet van 1050 ringen Per had ik in kas: 28,50 Af: Porto + enveloppen 4,50 Totaal netto in kas 24,00 ringmaat m/m m/m m/m m/m m/m m/m m/m m/m m/m m/m m/m m/m m/m m/m m/m m/m m/m m/m m/m TOTAAL Met vriendelijke groet, Ringencommissaris E. Smilde

16 16 Wij staan op de markt; Dinsdagochtend: Woensdagochtend: Vrijdagochtend: Gouda Bloemendaal. Schoonhoven. Nieuwerkerk a/d IJssel.

17 17 Vogelsudoku. De laatste vogelpuzzel was zeker niet simpel te maken. Toch was het te doen al had hij moeilijkheidsgraad 9. Hieronder vind u de oplossing. De in rood afgedrukte vogels waren gegeven. Vanwege een overvol clubblad dit keer geen nieuwe opgave. T. Hordijk. Mees Fuut Gors Vink Eend Mus Kip Ara Uil Mus Kip Eend Gors Ara Uil Fuut Mees Vink Ara Uil Vink Fuut Mees Kip Gors Mus Eend Vink Mees Fuut Kip Mus Eend Ara Uil Gors Uil Mus Kip Ara Vink Gors Mees Eend Fuut Eend Gors Ara Mees Uil Fuut Vink Kip Mus Fuut Ara Mus Eend Gors Mees Uil Vink Kip Gors Eend Mees Uil Kip Vink Mus Fuut Ara Kip Vink Uil Mus Fuut Ara Eend Gors Mees

18 18 Let op!! Dit is het laatste clubblad oude stijl. Na dit clubblad ontvang u het clubblad in principe niet meer per post. U kunt het clubblad voortaan vinden op onze website: Indien u het clubblad toch nog per post wilt ontvangen dient u dit te melden bij het secretariaat. Kijk voor het adres op bladzijde 2 van dit clubblad. Ik ga namelijk met vroegpensioen. En kan dus het clubblad niet meer bij u bezorgen.

19 19 LUISTERVINK HOORDE LV in crisis is geraakt. DAT... hij bij het paaskaarten is geweest. het er alle schijn van had dat alles eerlijk verliep. dat er dus niets van frauduleus spel is gebleken. LV zich afvraagt of er in de toekomst nog wel iets te beluisteren valt. LV anders mogelijk wel met vroegpensioen moet gaan. Er in dit blad gelukkig wat verslagen staan die LV zeker nader aan de tand zal gaan voelen. het financieel verslag natuurlijk op de ledenbijeenkomst aanwezig zal zijn. LV zich daar zeker in zal gaan verdiepen. LV hoopt hier nog iets te vinden waardoor zijn luisterend oor niet overbodig zal blijken te zijn. Aldus getekend voor gehoord,

20 20

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april 2001. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. 2 Voorzitter: Th. J.M. Lamers J. v. Hoofstraat 11 2811 VM Reeuwijk 0182-392333/06-46144676

Nadere informatie

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april 2001. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. 2 Voorzitter: Th. J.M. Lamers J. v. Hoofstraat 11 2811 VM Reeuwijk 0182-392333/06-46144676

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april 2001. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. 2 Voorzitter: Th. J.M. Lamers J. v. Hoofstraat 11 2811 VM Reeuwijk 0182-392333/06-46144676

Nadere informatie

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april 2001. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. 2 Voorzitter: Th. J.M. Lamers J. v. Hoofstraat 11 2811 VM Reeuwijk 0182-392333/06-46144676

Nadere informatie

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april 2001. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. www.vm-h.nl

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april 2001. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. www.vm-h.nl VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april 2001. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. 2 Voorzitter: Th. J.M. Lamers J. v. Hoofstraat 11 2811 VM Reeuwijk 0182-392333/06-46144676

Nadere informatie

Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst

Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst Maart 2014 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Maart 2012 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman John F. Kennedylaan 101 3931

Nadere informatie

T.T. REGLEMENT Vogelvereniging Midden-Holland

T.T. REGLEMENT Vogelvereniging Midden-Holland Vogelvereniging Midden-Holland T.T. REGLEMENT 2010 Artikel 1 Onder tentoonstelling wordt verstaan een expositie van vogels voorafgegaan door een keuring van de vogels. De keuring geschiedt door vanwege

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Nederlandse Grasparkieten Club

Nederlandse Grasparkieten Club Nederlandse Grasparkieten Club Aangesloten bij de World Budgerigar Organisation Uitnodiging Voor het bijwonen van de JAARVERGADERING van de NGC-DBS op 28 maart 2013 in Café-zalencentrum De Gouden Leeuw,

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Oktober November 2017 ( 1 ) ( 2 ) Deze maand in ons clubblad: Inhoud boekje 03 Bestuursgegevens 05 Agenda 07 Hans Dijksman 09

Nadere informatie

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter:

Nadere informatie

Vogelvereniging Avicultura Woerden. Maart 2016

Vogelvereniging Avicultura Woerden. Maart 2016 Vogelvereniging Avicultura Woerden Maart 2016 AANMELDINGSFORMULIER Vogelvereniging AVICULTURA Woerden. Dhr./Mevr... Adres... Postcode... Woonplaats... Geboortedatum... Telefoonnummer... Kweeknummer...

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan:

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan: Nieuwsbrief Uitnodiging Jaarvergadering Aan: Mededeling Leden Ons leden aantal is niet groot we zouden best meer leden kunnen gebruiken Weet u nog mensen die belangstelling hebben of lid willen worden.

Nadere informatie

ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER FEBRUARI 2012 AANGESLOTEN BIJ:

ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER FEBRUARI 2012 AANGESLOTEN BIJ: ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER FEBRUARI 2012 2008 2008 AANGESLOTEN BIJ: 2008 BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen en

Nadere informatie

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen HET LEESVERTIER onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober 2006 Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen Het Leesvertier is 7 jaar geleden voor het eerst verschenen. Het

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement NAAM ARTIKEL 1 De afdeling draagt de naam Vogelvreugd en is een onderafdeling van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Zij wordt in dit reglement aangeduid als de afdeling.

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 25 maart 2014 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 VERENIGING VAN OUD FOKKER EMPLOYÉS 14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 INDIEN ONBESTELBAAR S.V.P. RETOUR: Kootwijkstraat 135 / 2573 XM Den Haag ===============================================================

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Februari 2013 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman John F. Kennedylaan 101 3931

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Informatie. over. Fotoclub Rapenland

Informatie. over. Fotoclub Rapenland Informatie over Fotoclub Rapenland 1 Inhoudsopgave Pagina 3 : algemeen : geschiedenis : waarom een fotoclub Pagina 4 : het bestuur : verloop van een clubavond : forumavonden : forumavond met afdrukken

Nadere informatie

Pekingees en Dwergspanielclub

Pekingees en Dwergspanielclub AGENDA Algemene Ledenvergadering Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van de Pekingees- en te houden op 15 april 2014 in AC Restaurant t Harde, Eperweg 94 8084 HK t Harde, T +31(0)525

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Maart 2011 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB Woudenberg

Nadere informatie

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d.

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d. Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12, 4461 NB Goes Telefoon 0113-232735 Gironummer 5859466 KvK 22029749 Website: http://site.zeelandnet.nl/goesoost/ BESTUUR Voorzitter Dhr. J. E. Mieras Tulpstraat 74, 4461

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

Muldersnijs ISSN

Muldersnijs ISSN Muldersnijs 2017 3 ISSN 1872-6739 Colofon Muldersnijs is het blad voor leden en donateurs van de vereniging Molenwerkgroep Oost-Groningen. KvK no. 40037981. Het blad verschijnt 4x per jaar en wordt mede

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Nieuwsbrief HC Sassenhein

Nieuwsbrief HC Sassenhein HC Sassenhein 9750 AA Haren (Gn) November 2017 Jaargang: november 2017 Nr.14 Inschrijving KvK: 40023673 Bank: 142130397 IBAN: NL04RABO0142130397 Email: info@hcsassenhein.nl Internet: www.hcsassenhein.nl

Nadere informatie

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk.

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk. Datum: 1 maart 2010 Blad 1 van 4 1 Opening; De voorzitter Marien van den Oever heet een ieder welkom, speciaal het kader Buiten de aanwezigheid van het bestuur zijn er circa 26 personen aanwezig bij deze

Nadere informatie

Vogelvereniging Noordwijkerhout en Omstreken. Opgericht 8 mei 1957

Vogelvereniging Noordwijkerhout en Omstreken. Opgericht 8 mei 1957 Vogelvereniging Noordwijkerhout en Omstreken. Opgericht 8 mei 1957 HUISHOUDELIJK REGLEMENT 01-01-2013 NAAM; Artikel 1. De vereniging draagt de naam V.V. "De Kolibri". Zij is een afdeling van de Nederlandse

Nadere informatie

1. Opening, mededelingen en vaststelling agenda: Audrey opent om uur. Speciaal welkom voor Ineke D als toehoorder (voor het eerst)!

1. Opening, mededelingen en vaststelling agenda: Audrey opent om uur. Speciaal welkom voor Ineke D als toehoorder (voor het eerst)! Notulen Bestuursvergadering Valley Voices donderdag 25 augustus 2016 Aanvang 19.45 uur bij Emma Daniels Aanwezig: Corrie, Ineke vrp, Ineke D, Toos, Doris, Emma, Audrey Afwezig: 1. Opening, mededelingen

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Editie maart

CLUBBLAD B.S.V. WEST.  Editie maart CLUBBLAD B.S.V. WEST Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie maart Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter : Jan de Vos Henri

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

UITNODIGING. voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN

UITNODIGING. voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN LOGGED OUT Jaargang #10; nummer #1; februari 2015 UITNODIGING voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Time Out 74

Nieuwsbrief Time Out 74 Jaargang 22 nr. 1 November 2017 Secretariaat: Blauwstraat 3, 6627 BA, Maasbommel MAASENWAALSE RECREANTEN EN RECVOL Een nieuw Dorpshuis. Jullie zullen wel gemerkt hebben dat de voorbereiding voor een nieuw

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Vogelvereniging. Musselkanaal & Omstreken.

Vogelvereniging. Musselkanaal & Omstreken. Vogelvereniging Jaargang 62 nummer 1 In vogelvlucht is het verenigingsorgaan van de vogelvereniging Musselkanaal & Omstreken. Aangesloten bij de Nederlandse bond van Vogelliefhebbers met bondscode M06.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BOFA BOSSCHE FILM AMATEURS. Lidmaatschap en contributie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BOFA BOSSCHE FILM AMATEURS. Lidmaatschap en contributie HUISHOUDELIJK REGLEMENT BOFA BOSSCHE FILM AMATEURS Vastgesteld in de ledenvergadering van 2 februari 2015 Artikel 1. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Artikel 2. Lidmaatschap

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Vogelvreugd

Huishoudelijk reglement Vogelvreugd Huishoudelijk reglement Vogelvreugd Artikel 1. De rechten en plichten van de leden, voor zover in dit reglement niet nader omschreven, worden door het bestuur vastgesteld. Artikel 2. Royement van het lidmaatschap

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOGELWACHT UTRECHT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOGELWACHT UTRECHT Lidmaatschap Art.1 Art. 2 De namen der leden, jeugdleden en donateurs worden door publikatie in het orgaan van de vereniging bekend gemaakt. Een lid, jeugdlid, of donateur wordt als zodanig toegelaten

Nadere informatie

PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N

PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N Clubblad Februari 2017 1 Voorwoord, Bij deze wil ik de leden vragen om onze jaarvergadering op 13 maart 2017 te bezoeken. In dit clubblad treft

Nadere informatie

Datum: vrijdag 4 februari 2011 Locatie: Clubhuis (21.00-23.00) Voorzitter: Mirjam Boon Notulist: Linda van der Hoorn

Datum: vrijdag 4 februari 2011 Locatie: Clubhuis (21.00-23.00) Voorzitter: Mirjam Boon Notulist: Linda van der Hoorn Datum: vrijdag 4 februari 2011 Locatie: Clubhuis (21.00-23.00) Voorzitter: Mirjam Boon Notulist: Linda van der Hoorn Notulen 1. Opening De vergadering wordt geopend om 21.35u. Mirjam heet iedereen welkom.

Nadere informatie

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg.

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Verslag jaarvergadering over het verenigingsjaar 2010. Gehouden op dinsdag 25 januari 2011. Plaats: Maastricht-Airport. Aviation Competence Centre. Leeuwenborgh Opleidingen.

Nadere informatie

Versie A P R I L

Versie A P R I L Versie 1.0 1 6 A P R I L 2 0 1 3 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 1 Opening Róman van der Meulen: Secretaris Pauze over ca. 1.15 uur 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 2 Agenda 1. Opening 2.

Nadere informatie

maart Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid'

maart Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid' maart 2019 - Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid' Sint-Oedenrode Uitnodiging voor: maandag 11 maart: heem-natuur dinsdag 19 maart: heem ALGEMENE LEDENVERGADERING Vooruitblik

Nadere informatie

LEDENVERGADERING. Op maandag 09 september 2013 wordt er een vergadering voor de leden gehouden. 20:00 uur in de broeikas. Adres: JULIANAWEG 47

LEDENVERGADERING. Op maandag 09 september 2013 wordt er een vergadering voor de leden gehouden. 20:00 uur in de broeikas. Adres: JULIANAWEG 47 Email: prachtenpraalakersloot@gmail.com Pracht en Praal 42 Bestuur. Voorzitter: Penningmeester en N.Stobbe. Pr.Irenelaan 11 1911 HT Uitgeest.Tel.0251-313645 e.mail: C.Arends. 2é Voorzitter: Dorpsstraat

Nadere informatie

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017:

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017: NOTULEN Algemene Ledenvergadering 2018 d.d. 24-05-2018 locatie Flanders Tilburgseweg 37 te Goirle Geachte leden, Op donderdag 24 mei zijn we samen gekomen voor de Algemene Ledenvergadering bij Flanders

Nadere informatie

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering Jaarverslag 2012 Algemene Ledenvergadering 21 maart 2013 Agenda 1. Goedkeuring verslag ALV 2012 2. Jaarverslag 2012 3. Financiën ië 2012 4. Begroting 2011 5. Planning 2013 6. Samenstelling bestuur 7. Stumico

Nadere informatie

St. Huurdersbelangen Regio Hollands-Midden. Bouwstenen HRHM 2019

St. Huurdersbelangen Regio Hollands-Midden. Bouwstenen HRHM 2019 St. Huurdersbelangen Regio Hollands-Midden Bouwstenen HRHM 2019-2 x uitgave magazine Huurbelang - Workshops voor BC vrijwilligers en bestuur - Werving vrijwilligers - Ontwikkeling nieuwe werkgroepen -

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 4 april 2017 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland.

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Lidmaatschap Artikel 1 1. Een aanvraag tot lidmaatschap wordt ingediend conform

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Januari 2016 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan Huisman

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie oktober

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie oktober CLUBBLAD B.S.V. WEST Opgericht 1934 Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie oktober Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden

Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling

Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling Januari 2014 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017 NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD Datum: Donderdag 19 juni 2017 Aanvang: ± 19.30 uur Einde: ± 21.30 uur Locatie: Grote vergaderruimte Sportbedrijf de Karpen, JC Dirkxpad

Nadere informatie

Arabische Volbloedpaarden Stamboek in Nederland Postbus 40306 3504 AC Utrecht Tel: +31 (30) 2410001 Fax: +31 (30) 2415544

Arabische Volbloedpaarden Stamboek in Nederland Postbus 40306 3504 AC Utrecht Tel: +31 (30) 2410001 Fax: +31 (30) 2415544 Arabische Volbloedpaarden Stamboek in Nederland Postbus 40306 3504 AC Utrecht Tel: +31 (30) 2410001 Fax: +31 (30) 2415544 UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING Vrijdag 22 mei 2009 Mercure Hotel - Kosterijland

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering VASTUS 13 november 2014

Agenda algemene ledenvergadering VASTUS 13 november 2014 Beste leden, Hierbij doen wij jullie de agenda van de algemene ledenvergadering 13 november 2014 toekomen. De ALV vindt plaats van 15.00 16.00 uur. Na de agenda vindt u alle documenten voor de vergadering.

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Bowling Vereninging Heerlen. Opgericht 30 september 1970

Bowling Vereninging Heerlen. Opgericht 30 september 1970 Bowling Vereninging Heerlen Opgericht 30 september 1970 Betreft: De Algemene leden vergadering op 13 maart 2017. Aanwezig: De bestuursleden: Leo Ederveen, Rob Hensgens, Arthur Swaalf, Dennis Oostveen en

Nadere informatie

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De concept agenda: 1 Opening en vaststellen agenda 2 Mededelingen en ingekomen stukken 3 Verslag ALV 13 april 20123 (pagina 2) 4 Jaarverslagen

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum

Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum Notulist: Elly Brandenburg. Onderwerp: ALV HSV Naarden-Bussum. Locatie: Sporthal De Lunet in Naarden. Datum: 21-03-2017 Aanwezig: Ca. 25 Leden en het bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Bangkok, 14 oktober 2015. Huishoudelijk Reglement Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), gevestigd te Bangkok opgericht januari 1941 Artikel 1: Definities 1. Bestuur: het voltallige bestuur inclusief het

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Fotoclub Perspectief Hilversum 2012 03 30 HUISHOUDELIJK REGLEMENT FOTOCLUB PERSPECTIEF HILVERSUM. Naam

Huishoudelijk Reglement Fotoclub Perspectief Hilversum 2012 03 30 HUISHOUDELIJK REGLEMENT FOTOCLUB PERSPECTIEF HILVERSUM. Naam HUISHOUDELIJK REGLEMENT FOTOCLUB PERSPECTIEF HILVERSUM Naam Art. 1 1. De Fotoclub heeft als naam Fotoclub Perspectief Hilversum. 2. Ze is opgericht op 15 januari 1998 als resultaat van een fusie tussen

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Dinsdag 2 juni 2015

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Dinsdag 2 juni 2015 NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD Datum: Dinsdag 2 juni 2015 Aanvang: ± 19.30 uur Einde: ± 21.30 uur Locatie: Grote vergaderruimte Sportbedrijf de Karpen, JC Dirkxpad 7,

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving:j.stabel,m.verstappen,edwin de Vries,B.Petrus,M en K Droge,I.Raadsen,L.Mouchart,H en J Smeyers.

Afwezig met kennisgeving:j.stabel,m.verstappen,edwin de Vries,B.Petrus,M en K Droge,I.Raadsen,L.Mouchart,H en J Smeyers. Notulen algemene ledenvergadering 29 mei 2016 Locatie:De Stoethoeve,Birkstraat 131,3768HE Soest Aanwezig:Ad vd Bosch,J.Fisher,PA.Roomenburg,J.Vermeulen,W.Scheepers,EJ.Den Daas,A.Den Daas,J.Overbeek,Anja

Nadere informatie

Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief. Huishoudelijk Reglement

Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief. Huishoudelijk Reglement Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief Huishoudelijk Reglement Inhoudsopgave Lidmaatschap... 2 Artikel 1: Leden... 2 Artikel 2: Aanmelding... 2 Artikel 3: Opzegging... 2 Artikel 4: Contributie...

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N

PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N Clubblad februari 2019 1 Voorwoord, Bij dezen wil ik de leden vragen om onze jaarvergadering op 11 maart 2019 te bezoeken. In dit clubblad treft

Nadere informatie

3. Verslag van de Algemene vergadering 11 januari 2019 (zie bijlage).

3. Verslag van de Algemene vergadering 11 januari 2019 (zie bijlage). Aan de verenigingen en leden van Afdeling 10 Noord Oost Nederland. Beste sportvrienden en vriendinnen, Hierbij nodigen wij jullie van harte uit voor de algemene jaarvergadering die wordt gehouden op woensdagavond

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 20 februari 2019

Algemene Ledenvergadering. 20 februari 2019 Algemene Ledenvergadering 20 februari 2019 Agenda 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van de agenda 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen ALV 2018 4. Jaarverslagen van de secretaris

Nadere informatie

Voorzitter: Henk van Valkenburg Margrietstraat CR Buren Tel.:

Voorzitter: Henk van Valkenburg Margrietstraat CR Buren Tel.: 1 HET E.C.K.E.V. BESTUUR BESTAAT UIT DE VOLGENDE PERSONEN: Voorzitter: Henk van Valkenburg h.valkenburg19@upcmail.nl Margrietstraat 3 4116 CR Buren Tel.: 06-24927990 2 e Voorzitter: VACANT Waarnemend J.

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009.

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Aanwezig: Kees van Kleef ( voorzitter ) Ernst Bronner ( Penningmester ) Gerda Kieftenburg ( Technische Commissie ) Frank Selbach ( Secretaris ) Luuk Franke

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

Muldersnijs Muldersnijs pagina 12 ISSN

Muldersnijs Muldersnijs pagina 12 ISSN Muldersnijs 2016 3 Muldersnijs 2016-3 pagina 12 ISSN 1872-6739 Colofon Muldersnijs is het blad voor leden en donateurs van de vereniging Molenwerkgroep Oost-Groningen. KvK no. 40037981. Het blad verschijnt

Nadere informatie

Uitnodiging: Groepsraad Datum: donderdag 15 november 2018 Aanvang: 19:45 uur

Uitnodiging: Groepsraad Datum: donderdag 15 november 2018 Aanvang: 19:45 uur Neil Armstrong Scouting Groep Uitnodiging: Groepsraad Datum: donderdag 15 november 2018 Aanvang: 19:45 uur Bezoekadres: Scheerdersstraat 5 5667 HP Geldrop E-mail: secretariaat@nasg.nl Beste lid van Neil

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Mei 2011 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB Woudenberg

Nadere informatie

2) INGEKOMEN STUKKEN EN MEDEDELINGEN Een aantal afmeldingen. Geboortekaartje van Niek v Vroenhoven zoon van Nienke en Nikkie v Vroenhoeven Cusiel

2) INGEKOMEN STUKKEN EN MEDEDELINGEN Een aantal afmeldingen. Geboortekaartje van Niek v Vroenhoven zoon van Nienke en Nikkie v Vroenhoeven Cusiel NOTULEN ALG. LEDENVERGADERING 8 April 2016 2015/2016 1) OPENING Een Half uurtje later dan gepland kon Cees v Eijk de vergadering openen. Niet iedereen was op tijd en de beamer werkte niet. De opkomst was

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VERENIGING KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN TE KRIMPEN AAN DEN IJSSEL ALGEMENE BEPALINGEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VERENIGING KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN TE KRIMPEN AAN DEN IJSSEL ALGEMENE BEPALINGEN ARTIKEL 1 In dit reglement wordt verstaan onder: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VERENIGING KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN TE KRIMPEN AAN DEN IJSSEL ALGEMENE BEPALINGEN a. De Bond: de Katholieke Bond van Ouderen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. Ingaande 19 maart Spoorweg Sportvereniging Venlo

Huishoudelijk Reglement. Ingaande 19 maart Spoorweg Sportvereniging Venlo Huishoudelijk Reglement. Ingaande 19 maart 1999. Spoorweg Sportvereniging Venlo (artikel 01 t/m 33) (2 e wijziging ingaande 22 maart 2002) (3 e wijziging ingaande 26 maart 2004) (art.4a) (4 e wijziging

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie