Beste allemaal, Vriendelijk groetend, Namens het team, Erwin Dekker

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste allemaal, Vriendelijk groetend, Namens het team, Erwin Dekker"

Transcriptie

1 Beste allemaal, Aankomende week gaan we met het team op studietweedaagse. Tijdens deze tweedaagse gaan we ons verder verdiepen in ons onderwijs op het gebied van wetenschap en techniek. Het lectoraat van hogeschool Windesheim begeleidt ons tijdens deze tweedaagse. We hopen op twee vruchtbare dagen en inhoudelijke gesprekken. In deze nieuwsbrief aandacht voor de kinderenboekenweek, open- kijk en doedag en stellen we de MR en OV aan u voor. Vriendelijk groetend, Namens het team, Erwin Dekker Agenda Studiedag, kinderen vrij Studiedag, kinderen vrij Kinderpostzegels verkopen (groep 7/8) 03 t/m Portfoliogesprekken Open Kijk- en doedag Bruiloft juf Patricia 14 t/m Herfstvakantie Nieuwe kinderen op de Agnietenschool Jesse Uitslag is gestart bij de Zeeotters en Jason Zigterman bij de Zeeleeuwen. We wensen Jesse en Jason een fijne tijd bij ons op school. Bruiloft juf Patricia Op 14 oktober gaan Hans Arjen en juf Patricia trouwen. Ze komen op die dag rond uur op school om het te vieren met de groepen van juf Patricia: de Dolfijnen en de Orka s. Ouders die een glimp willen opvangen, zijn van harte welkom om bij de aankomst van het bruidspaar op het schoolplein aanwezig te zijn. Juf Patricia is van 12 t/m 26 oktober met verlof. Ze wordt bij de Orka s vervangen door juf Ellen en bij de Dolfijnen door juf Engelien. Op donderdag 13 oktober is er een invaller bij de Orka s. Portfoliogesprekken In de eerste twee weken van oktober zijn de portfoliogesprekken voor alle groepen. We nodigen u daarvoor samen met uw kind uit. Bij de vorige nieuwsbrief heeft u het schema ontvangen. In dit schema kunt u lezen wanneer we het gesprek van uw kind hebben ingepland.

2 Kinderpostzegelactie 2016 Op woensdag 28 september start de kinderpostzegelactie weer voor de kinderen uit groep 7 en 8. Elk kind krijgt een envelop mee en kan vanaf dan zoveel mogelijk postzegels en ander materiaal verkopen. De enveloppen worden vóór 5 oktober weer terug verwacht op school, zodat de bestellingen kunnen worden doorgestuurd. Op 7 november ontvangen de kinderen hun bestellingen en kunnen deze dan rondbrengen. Natuur- en scheikundelessen bij Van Kinsbergen De Zeesterren en groep 8 van de Orka s krijgen de komende weken op vrijdagmorgen een natuur- en scheikundeles (NaSk) van een docent van het Van Kinsbergencollege. De kinderen lopen onder schooltijd onder begeleiding van juf Elske (of juf Femke) naar het Van Kinsbergencollege. Na deze serie NaSk-lessen volgt er ook een serie technieklessen. De technieklessen zijn mogelijk op een ander moment in de week. Opa s en oma s gezocht Het thema van de kinderboekenweek 2016 is 'Opa's en Oma's, voor altijd jong'. Voor de Agnietenschool reden om alle opa's en oma's met kleinkinderen in groep 1 tot en met 5 uit te nodigen te komen voorlezen. De grootouders mogen zelf hun favoriete kinderboek voorlezen aan een groepje kinderen. Als dat boek niet meer te vinden is hebben we uiteraard meer dan voldoende boeken op school. Opa's en Oma's met kleinkinderen in groep 6 tot en met 8 nodigen we uit deel te nemen aan een voorleeswedstrijd. Voor een jury van Agnietenschool kinderen mogen zij hun voorleeskunsten laten horen. Opa s en oma s die niet voorlezen maar wel willen komen luisteren zijn ook van harte welkom. Mochten er zich veel opa s en oma s aanmelden voor

3 de voorleeswedstrijd dat zullen er voor 6 oktober voorrondes in de groepen gehouden worden. Beide activiteiten vinden plaats op donderdag 6 oktober vanaf uur. De grootouders kunnen zich aanmelden, laten aanmelden door hun kinderen, kleinkinderen bij de groepsleerkrachten tot en met 29 september. Wij hopen natuurlijk op de aanmelding van heel veel opa s en oma s. Open Kijk- en doe dag Op zaterdag 8 oktober organiseren we een open kijk en doe dag. Om deze dag succesvol te maken, hebben we de hulp van de ouders en de kinderen hard nodig. We organiseren de dag van u. We werken in twee shifts. De eerste shift van en de tweede shift van Per shift zijn we op zoek naar 7 ouders en +/- 20 kinderen. We zouden het erg waarderen als je ons mee wilt helpen tijdens deze dag. Nieuwe ouders geven bij inschrijving met regelmaat aan dat men het als prettig heeft ervaren om van kinderen en ouders het echte verhaal van de school te horen. In de lokalen zijn er verschillende activiteiten om te doen: programmeren, creatieve opdrachten, kapot quiz, bouwen en werken in de verschillende hoeken etc. Hier kunnen onze kinderen samen met bezoekende kinderen aan werken. Op zaterdag 8 oktober starten we om met een briefing: hierin lichten we toe wat je rol kan zijn tijdens deze dag. Mocht je deel uitmaken van de 2e shift is het mogelijk om tijdens deze briefing aan te haken. Mocht dit niet lukken, voel je dan vrij om je rond de klok van te informeren bij een ouder uit de eerste shift of bij iemand van ons. Mocht je mee willen werken aan deze open dag, dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar Femke (f.petersen@agnietenschool.nl). Dit geldt ook voor het aanmelden van de kinderen. Wil je daarbij de tijd van de voorkeurs shift vermelden? We maken dan een planning van de dag en zorgen dat jullie die in je bezit krijgen. Wat betreft de open dag, neem gerust een nieuwe ouder mee om onze school te laten zien.

4 De oudervereniging (OV) stelt zich voor De oudervereniging bestaat uit een groep ouders en 2 leerkrachten. Deze groep organiseert samen elk jaar tal van activiteiten zoals de opening van het nieuwe schooljaar, Sinterklaas, Kerst, de Nieuwjaarsborrel, het winterfeest, de fotograaf, de teamverjaardag, de avondvierdaagse, de schoolverlatersavond en het eindfeest. Wij vinden het als ouders fijn om op deze manier ons steentje bij te dragen bij de Agnietenschool en dus direct bij de activiteiten van de kinderen. Een goede oude gewoonte was om alle ouders van nieuwe kinderen persoonlijk aan te spreken, maar u begrijpt vast dat we dit niet vol hebben kunnen houden het laatste jaar vanwege de grote instroom. Mocht u vragen hebben over de OV, of mocht u zich op willen geven omdat u het leuk vindt om af en toe te helpen bij een activiteit, dan kunt u altijd bij de leden van de OV terecht. Namens de leerkrachten juf Rianne en juf Engelien, Ettina Broekema, voorzitter, moeder van Tesse (Orka s) en Luco (Dolfijnen) Annelie Weedage, penningmeester, moeder van Ilse (Orka s) Cathy Peek, lid, moeder van Liandrie (Dolfijnen) Fieke Bijen, lid, moeder van Laurie (Guppen) en Veerle (Inktvissen) Lucilla Heinemans, lid, moeder van Eline (Zeeotters) Jetty Kroon, lid, moeder van Marit (Orka s) en Dinand (Dolfijnen) Inge Knikker, lid, moeder van Sophie (Dolfijnen) Maarten Evers, lid, vader van Thijs (Zeeleeuwen) en Mats (Zeeotters) Renate Fidder, lid, moeder van Darko (Orka s)

5 De medezeggenschapsraad (MR) stelt zich voor Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, nieuwe ouders, tijd om ons als MR weer even voor te stellen. De oudergeleding van de MR bestaat uit: Mireille Wolf (voorzitter) moeder van Anne (Orka's) en Cas (Zeeleeuwen) Annemieke Scheuter moeder van Karlijn (Zeesterren), Liset (Dolfijnen) en Hilde (Guppen) Gonnie Fluit moeder van Inge (Orka's) en Charlotte (Dolfijnen) De personeelsgeleding van de MR bestaat uit Ellen van Bruggen (Orka's), Kars Oomkes (Zeeleeuwen) en Femke Petersen (Zeesterren). Als MR hebben wij adviesrecht, instemmingsrecht (o.a. bij de begroting) en initiatiefrecht. Mocht u zaken hebben, die u graag in de MR besproken wilt hebben, spreek ons dan gewoon even aan op het schoolplein. Als oudergeleding van de MR vinden wij het belangrijk om contact te hebben met de ouders op school en te weten wat er speelt.

6

7 Kr8kidzz: training assertiviteit en sociale vaardigheid Voor sommige kinderen gaat de omgang met andere kinderen niet vanzelf. Zij kunnen daarbij een steuntje in de rug gebruiken. Daarom willen we in het najaar starten met een nieuwe SOVA training voor kinderen van groep 3,4,5(start op 5 september tot en met 10 oktober) en van groep 6,7,8 (start op 27 oktober tot en met 15 december) Voor sommige kinderen gaat de omgang met andere kinderen niet vanzelf. Zij kunnen daarbij een steuntje in de rug gebruiken. Dat biedt Kr8kidzz aan kinderen vanaf 7 jaar die op de basisschool zitten. Tijdens deze training werken kinderen intensief aan hun sociale vaardigheden, weerbaarheid en het versterken van het zelfvertrouwen. Wat kun je verwachten? Het doel is om de sociale vaardigheden van kinderen te vergroten door middel van rollenspellen en oefeningen aan de hand van verschillende thema's: 1. Dit ben ik! Jezelf presenteren 2. Omgaan met boosheid en frustraties 3. Pesten 4. Weerbaarheid 5. Zelfvertrouwen en eigen kracht 6. Afscheid nemen en zelf verder gaan De bijeenkomsten Elke training bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten van 1 1/2 uur. De groep bestaat uit 8-10 kinderen en wordt begeleid door twee jeugdhulpverleners van het CJG. De bijeenkomsten vinden plaats onder schooltijd. Het contact met de ouder(s) en school zal vooral via de mail verlopen. Na elke bijeenkomst krijgen zowel ouder(s) als school informatie over de bijeenkomst. Soms zal gevraagd worden om bepaalde onderdelen thuis te oefenen. Elke keer voordat de volgende bijeenkomst plaatsvindt, mailt u als ouder uw ervaring naar de cursusleider. Door op deze manier samen te werken kan een kind zo goed mogelijk met de vaardigheden aan de slag gaan, thuis, op school en tijdens de training. Na de 6 bijeenkomsten vindt er een eindgesprek plaats. Hierin vertellen we over het leerproces en geven we eventueel tips of aandachtspunten mee. Ook is er een terugkoppeling met de school (per mail). Aanmelden Aanmelden kan via de website van het CJG

8

9

10

11

12

13

Nieuwe kinderen op de Agnietenschool Ilse van Schoten is gestart bij de Guppen. We wensen Ilse een fijne tijd bij ons op school.

Nieuwe kinderen op de Agnietenschool Ilse van Schoten is gestart bij de Guppen. We wensen Ilse een fijne tijd bij ons op school. Beste allemaal, Hierbij de nieuwsbrief van 9 september. Bij deze nieuwsbrief ook de jaargids 2016-2017 en de planning van de portfoliogesprekken als bijlage. De laatste tijd krijg ik meerdere verzoeken

Nadere informatie

Jaargids Agnietenschool Veranderlijk gedeelte (wordt jaarlijks uitgegeven)

Jaargids Agnietenschool Veranderlijk gedeelte (wordt jaarlijks uitgegeven) Jaargids Agnietenschool Veranderlijk gedeelte (wordt jaarlijks uitgegeven) Hoekwant 45 8081 NB Elburg T: 0525-684400 E: info@agnietenschool.nl W: www.agnietenschool.nl 07-06-18 Inhoudsopgave 1 INLEIDING...

Nadere informatie

Beste allemaal, Vriendelijk groetend, Namens het team, Erwin Dekker

Beste allemaal, Vriendelijk groetend, Namens het team, Erwin Dekker Beste allemaal, Hierbij de eerste nieuwsbrief van dit kalenderjaar. In deze nieuwbrief aandacht voor de podiummiddag, open lesdagen en expeditie-nieuws. Veel leesplezier en tot volgende week! Vriendelijk

Nadere informatie

Jaargids Agnietenschool Veranderlijk gedeelte (wordt jaarlijks uitgegeven)

Jaargids Agnietenschool Veranderlijk gedeelte (wordt jaarlijks uitgegeven) Jaargids Agnietenschool Veranderlijk gedeelte (wordt jaarlijks uitgegeven) Hoekwant 45 8081 NB Elburg T: 0525-684400 E: info@agnietenschool.nl W: www.agnietenschool.nl 01-08-17 Inhoudsopgave 1 INLEIDING...

Nadere informatie

JAARVERSLAG AGNIETENSCHOOL

JAARVERSLAG AGNIETENSCHOOL JAARVERSLAG AGNIETENSCHOOL 2016-2017 1 INHOUDSOPGAVE I. Inleiding II. Personalia III. Bestuurlijke zaken Personeelszaken Identiteit Onderwijskundige zaken Materiële zaken Financiële zaken Vertegenwoordiging

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Beste allemaal, Vriendelijk groetend, Namens het team, Erwin Dekker

Beste allemaal, Vriendelijk groetend, Namens het team, Erwin Dekker Beste allemaal, Nu heeft de herfst dan ook echt zijn intrede gedaan. Bladeren vallen van de bomen en de donkere dagen zijn in aantocht. Morgen zullen waarschijnlijk velen van ons op de kade staan om de

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3

Wegwijzertje. Website:  Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, In één van de vorige nieuwsbrieven hebben we onze

Nadere informatie

Informatiebrief 3. Belangrijke data: Inloopavond. De kinderboekenweek-kooptafel

Informatiebrief 3. Belangrijke data: Inloopavond. De kinderboekenweek-kooptafel Informatiebrief 3 Schooljaar 2016-2017 10-10-2016 De opbrengst voor Bag2School was 1100 kilo! Belangrijke data: 13 oktober Inloopavond tussen 18.30-19.30 uur 15-23 oktober Herfstvakantie 24 oktober Studiedag:

Nadere informatie

Formatie. Schoolvakanties schooljaar

Formatie. Schoolvakanties schooljaar Nieuwsbrief Nr. 10 Belangrijke data Maandag 10 juni 2e Pinksterdag Dinsdag 11 juni Studiedag. Alle kinderen vrij! 12 juni t/m 14 juni Groep 8 Kamp! 12, 21 & 26 juni Groep 1 /2 Verkeersles 21 juni Pannenkoekenfeest

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2017-2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 34 14 15 16 17 18 19 20 21 1 e schooldag 22 23 24 25 26 27 28 Deze week: luizencontrole 29 30 Start Plusgroep 31 September 2017

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017 Nummer 9 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief mei 2017 Nummer 9 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief mei 2017 Nummer 9 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag dag Zaterdag Zondag 15 16 17 18 19 20 21 22 10 minutengesprekken gr.1-2 29 Studiedag, 23 Picknick 24 10 minutengesprekken

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 20 oktober 2016 2016-2017 Interessante informatie: 20 okt.: Oudergesprekken Unit 1( gr.2)

Nadere informatie

JAARVERSLAG AGNIETENSCHOOL

JAARVERSLAG AGNIETENSCHOOL JAARVERSLAG AGNIETENSCHOOL 2017-2018 1 INHOUDSOPGAVE I. Inleiding II. Personalia III. Bestuurlijke zaken Personeelszaken Identiteit Onderwijskundige zaken Materiële zaken Financiële zaken Vertegenwoordiging

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

De weeksluitingen zijn op vrijdag om uur in het auditorium. U bent van harte welkom.

De weeksluitingen zijn op vrijdag om uur in het auditorium. U bent van harte welkom. Beste allemaal, Hierbij de nieuwsbrief van vrijdag 16 maart. Voor de degene die het spreekwoord maart roert zijn staart vergeten zijn, doe maar eens een stap naar buiten. Het komende weekend lijkt dat

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Maandag 16 oktober tot en met zondag 22 oktober: Herfstvakantie

Maandag 16 oktober tot en met zondag 22 oktober: Herfstvakantie BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Vr 6-10 Ma 9-10 Kinderraad Creamiddag Kinderboekenweek Di 10-10 Wo 11-10 Do 12-10 Vr 13-10 Afsluiting Kinderboekenweek: 12.15-12.30 uur - tentoonstelling Maandag 16 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018

Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018 Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018 24 juni Start intekenen eindgesprekken in Digiduif 27 juni Juffen/ meestersdag 28 juni Sluiting intekenen Eindgesprekken in Digiduif 29 juni Rapport

Nadere informatie

Collectief aanbod Jeugd Houten

Collectief aanbod Jeugd Houten Collectief aanbod Jeugd Houten Groepsmaatschappelijk werk Santé Partners in Houten 2018-2019 1 Inhoud Blz. Training Sterk staan 9-12.... 3 Zomertraining Plezier op School (aankomende brugklassers). 4 Assertiviteitstraining

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

ROFFELTJE. Dat krijg ik gratis

ROFFELTJE. Dat krijg ik gratis ROFFELTJE > Dat krijg ik gratis Ik ben niet iemand van de harde data. Van: wat is de opbrengst van vandaag. Kan ik dat in een grafiekje zetten. Gaat de lijn omhoog of omlaag? Ik ben niet iemand van de

Nadere informatie

Mei 2019, Nieuwsbrief 9

Mei 2019, Nieuwsbrief 9 Mei 2019, Nieuwsbrief 9 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Twee weken meivakantie! Ze zijn voorbij gevlogen. Alle juffen zijn klaar voor het laatste deel van het schooljaar.

Nadere informatie

Schoolregel oktober. Groep 5 Wat is jouw beroep? Als ik later groot ben, word ik

Schoolregel oktober. Groep 5 Wat is jouw beroep? Als ik later groot ben, word ik Nieuwsbrief 4 16 e jaargang 5 oktober 2016 Schoolregel oktober OKTOBER Maandag t/m vrijdag 5 t/m 16 Kinderboekenweek Woensdag t/m vrijdag 12 t/m 14 Papiercontainer Vrijdag 14 Kinderboekenmarkt Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 21 september 2017

Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Even voorstellen: Hélène Donderwinkel Mijn naam is Hélène Donderwinkel, ik woon met mijn man en twee zoons in Doetinchem. Op donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in groep

Nadere informatie

Even voorstellen. Kinderboekenweek PCBS Julianaschool 4 oktober 2018

Even voorstellen. Kinderboekenweek PCBS Julianaschool 4 oktober 2018 PCBS Julianaschool 4 oktober 2018 Even voorstellen Mijn naam is Catriona en ik loop tot en met januari stage in groep 7 bij juf Suzanne en juf Miranda. Ik studeer momenteel aan de pabo in Dordrecht. In

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Thijssebericht. Nieuwe leerlingen

Thijssebericht. Nieuwe leerlingen Inhoud Voorwoord Nieuwe leerlingen Bereikbaarheid schoolleider Kinderpostzegels Studiedag Studiedag 4 oktober Kinderboekenweek Groep 1-2-3 IMV PO in Actie Juf Francis Naschoolse activiteiten Onderzoek

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 Afgelopen week is groep 8 op kamp geweest naar Goor. De kinderen hebben leuke activiteiten gedaan (o.a. samen tapas maken, paard rijden en bootcamp) en de sfeer was voortreffelijk.

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 4 - december Agenda. uitdelen kerstkaarten. Jarig in januari. Juf Nataschja

INFO De Toverlaars. Info 4 - december Agenda. uitdelen kerstkaarten. Jarig in januari. Juf Nataschja INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 4 - december 2018 Agenda DECEMBER 5. Sinterklaas viering 6. Leerlingen vrij Studiedag

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2016-2017 OBS De Tweemaster Oude Lombardstraat 21 4201 HR Gorinchem T 0183 631703 directie@obstweemaster.nl www.obstweemaster.nl Augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Jaarverslag medezeggenschapsraad interconfessionele basisschool de Ark

Jaarverslag medezeggenschapsraad interconfessionele basisschool de Ark Jaarverslag medezeggenschapsraad interconfessionele basisschool de Ark 2015-2016 Basisschool De Ark De Dintel 2 5463 NR Veghel tel. 0413-319680 e-mail: ark@skipov.nl e-mail mr: mrar@skipov.nl www.arkskipov.nl

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Jaargang 15, nummer 2 Vrijdag

Jaargang 15, nummer 2 Vrijdag Jaargang 15, nummer 2 Vrijdag 11-09-2015 Veiligheid voorop In de eerste weken van het schooljaar bespreekt het team in de klas de veiligheid op school. Met name het ontruimen wordt goed voorbereid. Na

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 1 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Graag wil ik me via het Kleppertje aan u voorstellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Weeknieuws. Schooljaar Weeknieuws 3 Week: 38. De komende weken: In dit nummer:

Weeknieuws. Schooljaar Weeknieuws 3 Week: 38. De komende weken: In dit nummer: Schooljaar 2017-2018 Weeknieuws Weeknieuws 3 Week: 38 In dit nummer: - Bijdrage Piet - Staking in het onderwijs - Activiteitencommissie - MR - SOVA training - Schoolmaatschappelijk werk - Meppel Actief

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 05 03 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 oktober Start Kinderboekenweek 05 oktober Informatieavond groep 5/6. Aanvang 19.00 uur 05 16 oktober Leesactie

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

AFSCHEID (JUF) MIRNA EN (JUF) DANIELLE

AFSCHEID (JUF) MIRNA EN (JUF) DANIELLE 29 september 2017 AFSCHEID (JUF) MIRNA EN (JUF) DANIELLE Gisteren hebben we het afscheid gevierd van Mirna en Danielle. In alle groepen zijn de beide juffen ontvangen. Daar kregen ze van alle kinderen

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 7 september 2016

Nieuwsbrief 1 7 september 2016 Nieuwsbrief 1 7 september 2016 Inhoud: Start schooljaar Informatieavond Workshops & Projecten Concentreren kun je leren Kinderboekenweek Ouderbijdrage MR Agenda Bijlagen: o Programma informatieavond o

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 6, 27-01-2017 Insluippreventie In deze nieuwsbrief: Insluippreventie Nieuw buitenspeelmateriaal Kindgesprekken Oud papier oproep Vreedzame School Vanuit de MR Carnaval

Nadere informatie

Gaslaan 22, 3603 CN Maarssen T

Gaslaan 22, 3603 CN Maarssen T Bolenstein WereldKidz Bolenstein Gaslaan 22, 3603 CN Maarssen T 0346 561432 M AnjaRodenburg@wereldkidz.nl W www.bolenstein.wereldkidz.nl AGENDA 21 augustus Start SEO themaweken: kennismaken en schoolwaarden

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief, vrijdag 16 oktober 2015 Beste ouders, Terwijl u dit leest, is de herfstvakantie al begonnen, en hebben

Nadere informatie

B R A K K E N S T E I N - I N F O

B R A K K E N S T E I N - I N F O Basisschool Brakkenstein Heemraadstraat 2 6525 TH ijmegen 024-3553559 www.bsbrakkenstein.nl info@bsbrakkenstein.nl B R A K K E S T E I - I F O Jarigen Datum aam Groep Datum aam Groep 14-10 Senne uij 4

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.) Staking 5 oktober 2017 Beste ouders AGENDA Woensdag 4 okt Kinderboekenweek Donderdag 5 okt Staking School gesloten Vrijdag 13 oktober Weeksluiting Ouders groep 5b Herfstvakantie

Nadere informatie

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek!

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! Weekmail 5 Leren zorgen voor jezelf en de ander Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! 3 oktober 2014 Woensdag 1 oktober was het feest op de Driehoek. Feest omdat de Kinderboekenweek

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Agenda. Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop

Agenda. Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop Agenda Opening & Voorstelronde MR Jaarverslag 2014-2015 Verkiezingen MR Jaarplan 2015-2016 Ouderraad Vragen & suggesties Sluiting 1 Oudergeleding Opening

Nadere informatie

Polstraat VM Didam

Polstraat VM Didam Polstraat 62-6942 VM Didam - 0316-22 32 52 september 2014 zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Zaterdag 31 1 2 3 4 5 6 7 juf Astrid 8 9 10 11 12 13 14 juf Lucille 15 16 meester Bart 17 18

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december 2016 Basisschool Pius X Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.eu Sinterklaas Maandagmorgen 5 december zal Sinterklaas een bezoekje

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2016-2017, nummer 3 September

Nadere informatie

Oktober Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending

Oktober Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending Groep 1 10,95 euro Groep 2 17,55 euro Groep 3 15,25 euro Groep 4 10,15 euro Groep 5 6,90 euro Groep 6 8,26 euro Groep 7 1,80 euro Groep 8 9,25 euro Oktober 2017

Nadere informatie

maandag 3 Medezeggenschapsraad- en Ouderraadvergadering 19.30 uur donderdag 6? Nationaal schoolontbijt donderdag 6 Uitgifte email nieuwsbrief 3.

maandag 3 Medezeggenschapsraad- en Ouderraadvergadering 19.30 uur donderdag 6? Nationaal schoolontbijt donderdag 6 Uitgifte email nieuwsbrief 3. AGENDA Oktober 2014 Activiteit woensdag t/m vrijdag 1 Kinderboekenweek thema: Feest 10 Openbare bibliotheekbezoek groep 3A en 3B donderdag 2 Uitgifte email nieuwsbrief 2. vrijdag 3 Bezoek Scheepvaartmuseum

Nadere informatie

Regel van de maand september 19 JULI 2017

Regel van de maand september 19 JULI 2017 19 JULI 2017 Start van het nieuwe jaar Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, De school is begonnen. De vakantie ligt al weer ver achter ons. In de eerste plaats welkom aan de vele nieuwe kinderen en hun ouders.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders,

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders, Nieuwsbrief 6 22 september 2015 Geachte ouders, Van 28 september tot en met 2 oktober gaan we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar houden. Er zullen nog twee volgen. Gruit is een samenstelling van

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Nieuwschooljaarbijeenkomst

Nieuwschooljaarbijeenkomst Agenda: -13-10 afsluiting Kinderboekenweek - 16- tot 20-10 herfstvakantie - 25-10 Luizencontrole - 01-11 Nieuwsbrief 5 In deze nieuwsbrief: - Nieuwschooljaarbijeenkomst - Afscheid juf Lisette - Opening

Nadere informatie

Nieuwsbrief Donderdag 8 januari 2015

Nieuwsbrief Donderdag 8 januari 2015 Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Nieuwsbrief Donderdag 8 januari 2015 Inhoud: Beste ouders, verzorgers, Geboren! Nieuws van de MR Plusklas Overblijfouders

Nadere informatie

Nummer 1, 14 september 2015 Schooljaar 2015-2016

Nummer 1, 14 september 2015 Schooljaar 2015-2016 Nummer 1, 14 september 2015 Schooljaar 2015-2016 Agenda 14 sept. MR vergadering 15 en 17 sept. Oudervertelgesprek 18 sept. Team dag alle kinderen vrij! 21 t/m 24 sept Inleveren zakken bag2school 25 sept.

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les.

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les. Zonnewijzer Start schooljaar Het schooljaar is inmiddels feestelijk begonnen op de Zonnewende! Een mooi geel lint is doorgeknipt en er is in iedere klas geproost op een fantastisch mooi schooljaar. Ook

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar

Nieuwsbrief. Schooljaar In deze nieuwsbrief Groepsindeling 2018-2019 Afscheid meester Jacco Terugkoppeling enquête Inleveren rapport Kr8kidzz faalangst Ouderavond Talent georganiseerd door PSZ/KDV Ukkie Nieuwsbrief Schooljaar

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie!

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie! Agenda Woensda g Woensda g 1 juli 11.00 uur Muziek in het dorp in t Eschhoes voor alle kinderen en belangstellenden. 1 juli 13.30 u. Alle leerlingen van groep 8 verlaten de school met??? Maandag 17 augustus

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Juni 2016 Nieuwsbrief #5

Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar. Als team hebben we mooie stappen gezet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie