Nieuwe kinderen op de Agnietenschool Ilse van Schoten is gestart bij de Guppen. We wensen Ilse een fijne tijd bij ons op school.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwe kinderen op de Agnietenschool Ilse van Schoten is gestart bij de Guppen. We wensen Ilse een fijne tijd bij ons op school."

Transcriptie

1 Beste allemaal, Hierbij de nieuwsbrief van 9 september. Bij deze nieuwsbrief ook de jaargids en de planning van de portfoliogesprekken als bijlage. De laatste tijd krijg ik meerdere verzoeken m.b.t. adresgegevens van medeleerlingen. Nu zijn dit privacygevoelige gegevens en kan ik deze niet zomaar met eenieder delen. Het ouderportaal van ParnasSys biedt echter wel de mogelijkheid om deze gegevens open te stellen. Dit wil ik echter alleen maar doen, wanneer u hier toestemming voor geeft. Ik wil de gegevens graag openstellen per 16 september 2016, indien u hier bezwaar tegen heeft, wilt u dit dan kenbaar maken voor 16 september? Vriendelijk groetend, Namens het team, Erwin Dekker Agenda Informatieavond Sportdag (groep 7/8) Schoolfotograaf Studiedag, leerlingen vrij Studiedag, leerlingen vrij Kinderpostzegels verkopen (groep 7/8) 03 t/m Portfoliogesprekken Open Kijk- en doedag Nieuwe kinderen op de Agnietenschool Ilse van Schoten is gestart bij de Guppen. We wensen Ilse een fijne tijd bij ons op school. Portfoliogesprekken In de eerste twee weken van oktober zijn de portfoliogesprekken voor alle groepen. We nodigen u daarvoor samen met uw kind uit. Dit portfoliogesprek wordt gevoerd n.a.v. een aantal vragen die we aan uw kind hebben gesteld. Uw kind kijkt terug op het vorige schooljaar. Hij/zij vertelt hoe het nu op school gaat. En we maken alvast een vooruitblik op de rest van het schooljaar. In het bijgevoegde schema kunt u lezen wanneer we het gesprek van uw kind hebben ingepland. Mocht het tijdstip u niet uitkomen, zou u dan onderling willen ruilen en dit ook bij de leerkracht kenbaar willen maken?

2 Gym Op woensdag hebben de leerlingen gym van een gediplomeerd vakleerkracht, Tessa van der Waal. Juf Tessa is moeder van Milo (Guppen) en ze heeft onze school aangeboden om de gymlessen op woensdag te verzorgen. De groepsleerkracht is ook bij de gymlessen aanwezig om waar nodig ondersteuning te bieden. Sportdag groep 7 en 8 Op woensdag 21 september is er weer de jaarlijkse sportdag voor groep 7 en 8 in Elburg. We zijn op zoek naar ouders die een groepje willen begeleiden deze ochtend. We verzamelen in het Orka-lokaal om uur en zullen om uur vertrekken richting de sportvelden van E.S.C. Rond uur zullen we terug zijn op school. Daarna gaan we in de eigen groepen de dag verder voortzetten. U kunt zich opgeven bij juf Elske (Zeesterren) of juf Patricia (Orka s). De leerlingen en hun ouders worden binnenkort verder geïnformeerd over de sportdag. Informatieavond groep 8 Op donderdag 27 oktober is er voor de ouders van groep 8 een informatie avond. We willen u tijdens deze bijeenkomst informeren over o.a. de eind CITO, het Voortgezet Onderwijs en kamp. We starten de avond om uur. Expeditie Met een knallende start ging de expeditie Sterren en planeten van start. Ondertussen zijn er al veel prachtige raketten afgevuurd. Een selectie heeft u kunnen zien in de foto s en filmpjes op Facebook. Maar er gebeurt natuurlijk nog veel meer in de groepen Guppen De guppen zijn met juf Rianne in de raket gestapt en de ruimte ingegaan. We hebben gefantaseerd over hoe de ruimte eruit zou zien als we er echt heen zouden kunnen. We hebben ook al een mindmap gemaakt met alles wat we al weten. En dat is al best veel. Ook hebben we nagedacht over wat we nog willen weten over de ruimte, sterren en planeten. Die vragen hangen in ons lokaal en die gaan we natuurlijk allemaal proberen te beantwoorden. We hebben ook geknutseld rond het thema. Zo hebben we een echte (kartonnen) raket gemaakt. En hebben we onze eigen raket bedacht en getekend. Juf Naomi had een echte telescoop mee. We konden overdag geen sterren of planeten zien, maar we konden alles wel van heel dichtbij zien. Zo leren we elke keer weer iets nieuws. Dolfijnen De kinderen leren tijdens deze expeditie dat de positie van de aarde ten opzichte van de zon, seizoenen en dag en nacht veroorzaakt. De kinderen hebben dit zelf ervaren door een ronddraaiende sinaasappel (de aarde) te belichten door een zaklamp (de zon).

3 Met het knutselen van een wereld met daarop kinderen ontdekken de kinderen dat het als het bij ons dag is, het aan de andere kant van de wereld nacht is. We gaan samen een schrijven aan een sterrenkundige met de vraag of ze bij ons op school wil komen om onze vragen over de ruimte te beantwoorden. Het schrijven van een formele brief / behoort tot één van onze taaldoelen. Verder zijn we bezig met het opbouwen van een weetjeswand. Met het vullen van deze wand gaan we de komende periode verder aan de slag. Zeeleeuwen & zeeotters De kinderen van de Zeeleeuwen en Zeeotters leren hoe je mindmaps kan maken. We maakten ze eerst op papier en beginnen ze nu ook te maken via apps op de Ipad. Ook zijn we bezig met het maken van een planetarium van papier-maché. Daarbij houden we rekening met schaal. Bij de planeten zoeken we informatie die we kunnen verwerken in onze mindmap. We verdiepen ons in vragen zoals: Hoe ontstaat dag en nacht?, Hoe komt het dat er seizoenen zijn op aarde?, Waar komen de namen van de planeten vandaan?, Wat zijn zwarte gaten?, Is er een einde aan het einde aan het heelal?, Wat zouden we kunnen ontdekken in de toekomst?. Zo komen we aan het eind van de expeditie op theorieën en fantasieën. Van deze fantasieën maken we tekeningen en schrijven er verhalen over. Inktvissen Bij de Inktvissen zijn we ook druk bezig met de expeditie 'sterren en planeten'. In de groep hebben we een weetjesmuur gemaakt. Deze muur is, naast de weetjes natuurlijk, ook gevuld met onze zelf ontworpen planeten. Onze raketten zijn inmiddels afgevuurd. We hebben met behulp van een appel en een zaklamp ontdekt dat wanneer de kinderen in Nederland op school zitten, de kinderen in Australië slapen! Ook hebben we een geschreven naar iemand die heel veel van sterren en planeten weet. We hebben deze mevrouw gevraagd of ze op school iets wilt komen vertellen. Hopelijk gaat dat lukken, dan kunnen we nog meer leren en onze weetjeswand nog verder aanvullen. Orka s Bij de Orka s gaan we ons verdiepen in het thema Sterren en planeten. Dit gaan we op allerlei verschillende manieren doen, zoals het bekijken van filmpjes en het doen van experimenten. Op deze manier willen we de kinderen kennis aanreiken over het onderwerp. Gedurende de expeditie verzamelen we vragen waar we antwoord op zoeken. Dit doen we aan de hand van onze eigen weetjeswand. Zeesterren Bij de Zeesterren werken we tijdens de Expeditie ook aan het thema Sterren en planeten, alleen hebben we het thema dit keer op een andere manier ingevuld.

4 De eerste weken werken we vooral aan het formuleren van een goede vraag. Misschien heeft u al een touw zien hangen in de klas met daarnaast een aantal vragen. Deze vragen hangen allemaal op hun eigen niveau, afgeleid van de taxonomie van Bloom. We proberen de kinderen vooral vragen te leren formuleren uit de hogere denkorde: Analyseren, evalueren en creëren. Als de kinderen uiteindelijk een vraag hebben geformuleerd, gaan de kinderen informatie zoeken op Internet of informatie binnenhalen via expertise van buitenaf, om hun vraag te kunnen beantwoorden. Om nieuwe ideeën op te doen en te prikkelen, werken we naast vragen stellen en beantwoorden ook aan creatief en out of the box denken. De kinderen krijgen elke week een opdracht waarbij ze op een andere manier leren denken en naar een oplossing gaan zoeken die niet voor de hand ligt. Open Kijk- en doe dag Op zaterdag 8 oktober organiseren we een open kijk en doe dag. Om deze dag succesvol te maken, hebben we de hulp van de ouders en de kinderen hard nodig. Mocht je mee willen werken aan deze open dag, dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar Femke (f.petersen@agnietenschool.nl). Dit geldt ook voor het aanmelden van de kinderen. Meer informatie volgt binnenkort.

5 Schoolfotograaf op donderdag 22 September 2016 Beste ouder/ verzorger, Dit jaar zal de schoolfotografie verzorgd worden door Irene Zwaagman. Zij bied de mogelijkheid om de complete afhandeling van de schoolfotografie te laten verlopen via internet. U krijgt enige tijd na het maken van de foto s een inlogkaart. Op de inlogkaart staat onder meer een foto van uw kind, als mede een uniek inlognummer en wachtwoord. U logt thuis in met de inloggegevens, plaatst een bestelling en rekent af via i- deal of via een factuur. De foto s worden door Irene op school afgeleverd en de kinderen zullen ze in de klas meekrijgen naar huis. Het is fijn wanneer de kinderen kleurrijke kleren aan hebben. Met vriendelijke groet van de oudervereniging, Jetty Kroon Informatieavond Op 13 september organiseren we wederom onze informatieavond. Tijdens deze avond nemen vertellen we u graag meer over ons onderwijs. We hebben ervoor gekozen om deze avond te verdelen in twee informatierondes. Ronde 1: uur Ronde 2: uur In beide rondes worden dezelfde informatieblokken gegeven. Zo kunt u terecht in het lokaal van de Guppen voor informatie over groep 1 en 2, in het lokaal van de Dolfijnen voor informatie over groep 3,4 en 5 en bij de Orka s voor informatie over groep 6,7,8. Voor specifieke informatie over Zeeleeuwen en Zeeotters kunt u terecht bij lokaal van de Zeeleeuwen en in het lokaal van de Zeesterren vertellen we u meer over het onderwijs bij de Zeesterren. De ouders van de Inktvissen kunnen, afhankelijk van het leerjaar, aansluiten bij de rondes bij de Dolfijnen of die bij de Orka s. Facebook en twitter U kunt ons op facebook of twitter volgen. Daar vindt u o.a. foto s van onze activiteiten. Twitter: Facebook:

6

Beste allemaal, Vriendelijk groetend, Namens het team, Erwin Dekker

Beste allemaal, Vriendelijk groetend, Namens het team, Erwin Dekker Beste allemaal, Aankomende week gaan we met het team op studietweedaagse. Tijdens deze tweedaagse gaan we ons verder verdiepen in ons onderwijs op het gebied van wetenschap en techniek. Het lectoraat van

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.1

Nieuwsbrief no.1 Nieuwsbrief 2016-2017no.1 Welkom Wat fijn om alle ouders, kinderen en leerkrachten weer te mogen verwelkomen na een lange zomervakantie. Namens het hele team wensen wij iedereen een heel fijn schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan...

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan... Belangrijke data: maandag 1 april 19 Medisch spreekuur jeugdarts GGD woensdag 10 april 19 Studiedag team Let op; ALLE leerlingen zijn vrij! donderdag 11 april 19 Schoolfotograaf Foto Koch vrijdag 12 april

Nadere informatie

Bezoek boerderij groep 1/2B

Bezoek boerderij groep 1/2B 4 mei 2017 Bezoek boerderij groep 1/2B De leerlingen van groep 1/2B hebben woensdagochtend de boerderij van klasgenoot Bjorn bezocht. De leerlingen hebben het melken geoefend, hebben in een tractor gezeten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2016-2017. Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 GAANDERWIJZER 2018-2019 jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 Voor in uw agenda Februari Studiedag 8 Alle groepen vrij Maart 1 Carnaval op Gaanderwijs Alle groepen om 12.00 uur vrij 10/11/18 Oudergesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI. Agenda THEMA: BEELDENDE KUNST TONEEL. 8 t/m 12 juni pinkstervakantie. 13 juni schoolfotograaf

NIEUWSBRIEF JUNI. Agenda THEMA: BEELDENDE KUNST TONEEL. 8 t/m 12 juni pinkstervakantie. 13 juni schoolfotograaf NIEUWSBRIEF JUNI THEMA: BEELDENDE KUNST TONEEL Agenda 8 t/m 12 juni pinkstervakantie 13 juni schoolfotograaf Dankzij de hulp van vele vrijwilligers was het mogelijk om er voor de kinderen een geweldige

Nadere informatie

Vrijdag 2 Maart NIEUWSBRIEF. Schooljaar Beste ouders, INHOUD

Vrijdag 2 Maart NIEUWSBRIEF. Schooljaar Beste ouders, INHOUD Schooljaar 2017-2018 NIEUWSBRIEF 25 Vrijdag 2 Maart INHOUD Beste ouders, Directie Ouderbijeenkomst Drempeltest Belangrijke data BIJLAGE BIJ EMAIL Afgelopen maandag hebben we u middels een e-mail geïnformeerd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 6 september 2017

Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er al weer op en we zijn vorige week gestart met weer een nieuw schooljaar. We zijn op een hele fijne, rustige manier begonnen.

Nadere informatie

De weeksluitingen zijn op vrijdag om uur in het auditorium. U bent van harte welkom.

De weeksluitingen zijn op vrijdag om uur in het auditorium. U bent van harte welkom. Beste allemaal, Hierbij de nieuwsbrief van vrijdag 16 maart. Voor de degene die het spreekwoord maart roert zijn staart vergeten zijn, doe maar eens een stap naar buiten. Het komende weekend lijkt dat

Nadere informatie

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015 19 juni 2015 Afscheid groepen 8 De leerlingen van groep 8A en 8B zijn aan hun laatste dagen op obs Akkrum bezig; na de zomervakantie gaan zij naar verschillende scholen voor voortgezet onderwijs. De afgelopen

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23. Plein. Gym NIEUWSBRIEF. Basisschool De Springschans. Stand van Zaken

Nieuwsbrief 23. Plein. Gym NIEUWSBRIEF. Basisschool De Springschans. Stand van Zaken NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 1 juni 2017 Nieuwsbrief 23 Plein Stand van Zaken Soms vraagt een ouder of kind er wel eens naar we hebben toch een schoolplein14 gewonnen? Wanneer komt dat dan?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 1. Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar!

Nieuwsbrief Nr. 1. Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar! Nieuwsbrief Nr. 1 Belangrijke data 4 september Vergadering Ouder Vereniging 5 september Schoolfotograaf 6 september - Bijeenkomst klankbordgroep 11 september bezoek van de Vogelman Week van 25 september

Nadere informatie

Beste allemaal, Vriendelijk groetend, Namens het team, Erwin Dekker

Beste allemaal, Vriendelijk groetend, Namens het team, Erwin Dekker Beste allemaal, Nu heeft de herfst dan ook echt zijn intrede gedaan. Bladeren vallen van de bomen en de donkere dagen zijn in aantocht. Morgen zullen waarschijnlijk velen van ons op de kade staan om de

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Jaargids Agnietenschool Veranderlijk gedeelte (wordt jaarlijks uitgegeven)

Jaargids Agnietenschool Veranderlijk gedeelte (wordt jaarlijks uitgegeven) Jaargids Agnietenschool Veranderlijk gedeelte (wordt jaarlijks uitgegeven) Hoekwant 45 8081 NB Elburg T: 0525-684400 E: info@agnietenschool.nl W: www.agnietenschool.nl 07-06-18 Inhoudsopgave 1 INLEIDING...

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. - een dagdeel over de kracht van mindfulness voor kinderen in de klas, wat zijn de mogelijkheden

Nieuwsbrief. - een dagdeel over de kracht van mindfulness voor kinderen in de klas, wat zijn de mogelijkheden Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 03 okt. 2016 Schoolfotograaf Maandag 17 en dinsdag 18 oktober komt Foto Koch de schoolfoto s maken. De complete afhandeling van de schoolfotografie gaat via internet. Dit

Nadere informatie

Tekeningen Sinterklaas

Tekeningen Sinterklaas 20 november 2015 Tekeningen Sinterklaas In de verschillende groepen wordt deze periode uiteraard veel gewerkt over Sinterklaas en Zwarte Piet. Dit varieert van het schrijven van gedichten in de bovenbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolreisje groep 3 t/m 7 en 5 t/m 7 Schoolreisje groep 1 & 2 Rapportgesprekken Samenstelling team en groepsindeling Oplevering school en 5 januari

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers,

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers, Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 31 augustus 2018 nummer 1 Beste ouders/ verzorgers, Wij hopen dat u een fijne zomer heeft gehad en dat de kinderen uitgerust zijn voor het nieuwe schooljaar. Inmiddels

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL:

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL: NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: 4 2018-2019 Hegedyk 44 DATUM: 12-10-2018 8405 GV Luxwoude MAIL: directeur@hoekstien.nl Tel: 0513-529555 WEBSITE: www.hoekstien.nl Agenda Maandag 15 oktober Nascholing

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Kalender. In en om de groepen - In unit 1, groep 1 heten we welkom Corné van der Hoef en Vera Versteeg. Een fijne tijd op De Hoeksteen gewenst!

Kalender. In en om de groepen - In unit 1, groep 1 heten we welkom Corné van der Hoef en Vera Versteeg. Een fijne tijd op De Hoeksteen gewenst! Nr. 9, 16 januari 2019 Kalender Woensdag 6 februari 9.00-11.30 uur: open ochtend voor nieuwe ouders Zondag 10 februari 10.00 uur: School-kerk-gezinsdienst in de Ichthuskerk, Tromplaan 8 Dinsdagmiddag 12

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

Achtbaanflits 29 augustus 2017

Achtbaanflits 29 augustus 2017 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Woensdag 30 augustus mad science show Donderdag 31 augustus afstemmingsgesprekken groep (2)3-8 tot 20.00u Maandag 4 september HB groepen kennismakingsavond Woensdag

Nadere informatie

Februari Maandthema: 1 / 6

Februari Maandthema: 1 / 6 Februari 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 8 februari Maandag 13 februari Donderdag 16 februari Ma 20 t/m vr 24 februari Margedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De leerkrachten werken

Nadere informatie

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten.

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten. Al 1 2 4 Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools 1 Agenda 17 november: Open podium: groep 1-4 (8.0-9.0 uur) groep 5-6 (1.00-1.45 uur) groep 7-6

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Info groep 8 20 september 2016

Info groep 8 20 september 2016 Info groep 8 20 september 2016 Algemeen Wat zijn we weer lekker gestart! De eerste drie weken zitten er op. We hebben veel activiteiten gedaan uit de Vreedzame school. Wat voor groep willen wij zijn, welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016

KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016 KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016-2017 25 augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016 Welkom dit nieuwe schooljaar! Afgelopen maandag zijn we weer gestart. Gelukkig kunnen we zeggen dat het een

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen)

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen) Nieuwsbrief 10 17 e jaargang 21 februari 2017 Schoolregel februari FEBRUARI Woensdag t/m vrijdag 22 t/m 24 Papiercontainer Donderdag 23 Vergadering medezeggenschapsraad om 19.30 uur (teamkamer hoofdgebouw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

In deze MemO: KORT NIEUWS EEN NIEUW SCHOOLJAAR..

In deze MemO: KORT NIEUWS EEN NIEUW SCHOOLJAAR.. 1 Augustus 2017 In deze MemO: PAGINA 1 Kort nieuws: Personele zaken Start van een nieuw schooljaar PAGINA 2 Jaarkalender PAGINA 3 Informatieavond: u komt toch ook? Even voorstellen Pluizenmoeders in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 22 3-7-2019 In dit nummer: Laatste weken schooljaar Afsluiting kernconcept Vakantierooster 2019-2020 DOK12gottalent Facultatieve gesprekken Gevonden voorwerpen Ander nieuws

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. september2019

NIEUWSBRIEF. september2019 NIEUWSBRIEF september2019 Welkom terug van de zomervakantie! We zijn weer gestart en we gaan ervoor om er samen een boeiend schooljaar van te maken en samen veel ontdekkingen te doen. Ontdek gelijk de

Nadere informatie

december - nummer 8

december - nummer 8 2018 2019 5 december - nummer 8 Agenda Donderdag 6 dec. Woensdag 12 dec. Woensdag 19 dec. Studiedag, alle kinderen vrij! Kerst CREA (in de eigen klas) Kerstviering 16.30 18.30 (zie hieronder voor de uitnodiging)

Nadere informatie

Samenstelling groepen, vacatures en andere zaken

Samenstelling groepen, vacatures en andere zaken View this email in your browser Nieuwsbrief jaargang 1 - nummer 5 Samenstelling groepen, vacatures en andere zaken Beste ouders, Nog 4 weken en dan is het alweer zomervakantie! Wij zijn bezig om het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 OBS De Driekleur Daltonlocatie

Nieuwsbrief 11 OBS De Driekleur Daltonlocatie Nieuwsbrief 11 OBS De Driekleur Daltonlocatie 9 februari 2017 Voorwoord Nieuwe vorm oudergesprekken, vervolg Dit schooljaar zijn we gestart met een andere wijze van het voeren van gesprekken met u als

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 18 januari 2019

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 18 januari 2019 NIEUWSBRIEF NUMMER 5 18 januari 2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Terugblik ouderavond Inplannen schoolgesprekken Bericht van de leerlingenraad Schoolmaatschappelijk Werk Wijziging jaarplanner Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 september Agenda

Nieuwsbrief 7 september Agenda Nieuwsbrief 7 september 2018 Agenda 10 september: Vergadering oudervereniging 11 september: Informatieavond groep 3 12 september: Thema bijeenkomst groep 1-2 18 september: Ouderavond groep 8 24 september:

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017 Agenda 28 augustus Schoolfotograaf (zie brief in infobulletin) 28 augustus 1 september Voor 1 september 5 september Oudervertelgesprekken (intekenlijst hangt aan klassendeur) Formulier leerling gegevens

Nadere informatie

Gymrooster aankomend schooljaar HERHALING VAN BERICHT

Gymrooster aankomend schooljaar HERHALING VAN BERICHT Nieuwsbrief 1 19 augustus 2019 We gaan weer beginnen! We hopen dat u allemaal genoten heeft van een heerlijke vakantie! Wij zijn er weer helemaal klaar voor en staan te trappelen om iedereen weer te zien.

Nadere informatie

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar

NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG Schooljaar 2018-2019 Kalender Vrijdag 31/5 t/m vrijdag 7/6 vakantie Maandag 10/6 Pinksteren: Leerlingen vrij Vrijdag 14 juni: Schoolfotograaf Koch, vanaf 12.15 uur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 3 9 november 2018

NIEUWSBRIEF NUMMER 3 9 november 2018 NIEUWSBRIEF NUMMER 3 9 november 2018 Onder andere in deze nieuwsbrief: Personeel Oudergesprekken stand van zaken Samenwerking Smallsteps Plusgroep Nieuws uit de OV Oproep Deco Privacyverklaring OOZ Familievoorstelling

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015

Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015 Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015 31-08 Eerste schooldag Week 36 Hoofdluiscontrole Week 37 Nacontrole hoofdluis Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 07-09 Oudervereniging 20:00 uur Brabants VerkeersveiligheidsLabel

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 7

Schooljaar 2018/2019 nr. 7 30 januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alweer de zevende Flessenpost van dit schooljaar. Sinds Flessenpost 6 van 15 januari jl. is er al weer veel nieuws te melden. Zo leest u straks meer

Nadere informatie

Knuffelpoli groepen 3

Knuffelpoli groepen 3 19 juni 2015 Knuffelpoli groepen 3 De leerlingen van de groepen 3 van obs Akkrum gingen maandag naar de Knuffelpoli van het Medisch Centrum Leeuwarden. Alle leerlingen hadden een zieke of gewonde knuffel

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. Jaargang 18 woensdag

Nieuwsbrief 20. Jaargang 18 woensdag Nieuwsbrief 20 Jaargang 18 woensdag 13-6-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Ook in de feestweek wordt er door de leerlingen hard gewerkt! De meeste cito toetsen zijn nu klaar en worden (binnenkort)

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen Welkom Stijn Heesterman is op 1 november 4 jaar geworden en zit sinds kort in groep 1/2C. Stijn, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd op obs De Veenvlinder! Nieuws uit de groepen Groep 8: Oud-leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Flierefluiternieuws. 18 september Informatieavond. Groep 1 t/m september - 28 september Omkeergesprekken. 28 september Schoolreisje groep 1/2

Flierefluiternieuws. 18 september Informatieavond. Groep 1 t/m september - 28 september Omkeergesprekken. 28 september Schoolreisje groep 1/2 Flierefluiternieuws Jaargang 38 nr.1 07-09-2018 AVG en School We willen zorgvuldig omgaan met gegevens van leerlingen, collega s en ouders. Omdat we zo bijdragen aan een veilige school en een veilige werkomgeving.

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2016

Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief April 2016 GVO-HVO De kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen ook volgend schooljaar weer deelnemen aan humanistisch vormingsonderwijs (HVO) of protestants-christelijk godsdienstonderwijs (GVO).

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Agenda Agenda 2019 Maand Februari 2019 2019 Maand Maart 2019 08-02 1 e Rapport mee. 04 t/m 21 Ouder gesprekken n.a.v. Cito 18-21 febr Ouder gesprekken n.a.v. Cito

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Agenda. Contact. Juni Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. Juni Beste ouder, verzorger, Juni 2019 Beste ouder, verzorger, Deze week zijn we weer begonnen met de Cito-toetsen. Van gr. 3 t/m 7 maken alle leerlingen diverse toetsen. Graag verwijs ik u voor de uitleg en de bedoeling van de Cito-toetsen

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

HEECHHÔF NIEUWS. 7 oktober leerlingen vrij OPO DAG. 7 t/m 17 oktober Kinderboekenweek. 8 oktober Opening Kinderboekenweek

HEECHHÔF NIEUWS. 7 oktober leerlingen vrij OPO DAG. 7 t/m 17 oktober Kinderboekenweek. 8 oktober Opening Kinderboekenweek SBO It Heechhôf t Swin 8 9201 XZ Drachten 0512541533 www.itheechhof.nl 2 oktober 2015 Nieuwsbrief nr. 4 HEECHHÔF NIEUWS NIEUWS UIT DE PERSONEELSKAMER Juf RiaRomkje geniet nog volop van haar zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS Kwintijn 18 september 2015

Nieuwsbrief BS Kwintijn 18 september 2015 Nieuwsbrief BS Kwintijn 18 september 2015 Kalender Informatieavond onderbouw (24 sept) Opening thema Raar maar waar (28 sept) Ouderavond werken in de Cloud (30 sept) Nieuwsbrief (2 okt) jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand mei is weer achter de rug, een maand vol activiteiten.

Nadere informatie

Agenda: Verjaardagen: Van de directie: Jaargang 25 nr.16 24-04-2015

Agenda: Verjaardagen: Van de directie: Jaargang 25 nr.16 24-04-2015 Agenda: 27 april t/m 8 mei: meivakantie 11 mei: juf Renee heeft studieverlof, juf Kitty vervangt 11 mei: hoofdluiscontrole 13 mei: schoolfoto s 13 mei: groep 5 t/m 8 boeken ruilen i.p.v. op 14 mei (vrij)

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september.

HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september. HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september. Agenda Datum Activiteit 29 t/m 31 augustus Intekenen kennismakingsgesprekken

Nadere informatie