OBJECT PRESENTATIE. Serviceflat Hoog Doorwerth 3 kamer appartement Utrechtseweg Heelsum TE HUUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OBJECT PRESENTATIE. Serviceflat Hoog Doorwerth 3 kamer appartement Utrechtseweg Heelsum TE HUUR"

Transcriptie

1 OBJECT PRESENTATIE Serviceflat Hoog Doorwerth 3 kamer appartement Utrechtseweg Heelsum TE HUUR

2

3 OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied van (service)appartementencomplexen? Dan is SDS Senior Makelaardij de juiste makelaar voor u! Met onze uitgebreide landelijke expertise zijn wij er van overtuigd u te kunnen begeleiden bij diverse bemiddelingsprocedures en (ver)koop of (ver) huurprocessen, voor zowel particulieren als groot-eigenaren. SDS Senior Makelaardij is onderdeel van Stichting Dienstverlening Serviceflats (SDS), een volwaardig en professioneel partner met jarenlange ervaring in (service)appartementencomplexen voor senioren in heel Nederland. Deze specialisatie maakt het mogelijk dat SDS Senior Makelaardij met haar uitgebreide vakkennis op dit gebied, deze huisvestingsvorm de aandacht kan geven die het verdient. Wij zijn van mening dat dit van essentieel belang is voor een goede procedure. Wij vinden het belangrijk, zeker in deze tijd, dat het verhuren of verkopen van een woning voor eenieder betaalbaar moet zijn. Geen hoge courtage en onverwachte extra kosten, maar een vast, zeer scherp tarief voor onze standaard dienstverlening, die u naar wens verder kunt uitbreiden. U krijgt dus zoveel makelaar als u wenst! Dit alles op basis van No cure No pay, anders gezegd, u betaald pas als uw woning daadwerkelijk is verkocht of verhuurd. Kwaliteit SDS Senior Makelaardij is aangesloten bij de branchevereniging "VBO Makelaar". Een logische keuze: de VBO is een moderne, dynamische branchevereniging. Alle VBO-leden zijn goed opgeleide en gediplomeerde makelaars/taxateurs. Om het kennisniveau te waarborgen, is permanente educatie verplicht voor de leden. Voor u een garantie dat een VBO-makelaar up-to-date kennis in huis heeft en u de beste kwaliteit biedt. Voor uw zekerheid zijn VBO-leden verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid.

4 HOOG DOORWERTH Het appartementencomplex Hoog Doorwerth heeft een fantastische ligging. Het gebouw is fraai gelegen met rondom parkachtige tuinen en een weids uitzicht. Vlakbij het centrum van Heelsum, gemeente Renkum, met winkels op korte loopafstand en de bushalte direct voor het appartementencomplex. De gemeente Renkum ligt tussen Arnhem en Wageningen, centraal gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar de grotere steden in de omgeving zoals Arnhem, Nijmegen en Ede. Natuur, cultuur en winkels; alles wat het leven aangenaam maakt, vindt u in de directe omgeving. Er zijn parkeermogelijkheden voor bewoners en bezoekers op het eigen parkeerterrein aan de voorkant van het gebouw. Hier zijn ook invalidenparkeerplaatsen gerealiseerd. Bewoners kunnen ook gebruik maken van het parkeerterrein en garages aan de zij- en achterkant van het gebouw. Bezoekers kunnen verder gebruik maken van de parkeerstrook langs de Utrechtseweg.

5 Wonen in een service-appartementen complex Steeds meer mensen besluiten de beslommeringen van een eigen huis te verruilen voor het gemak van een serviceappartement. Deze vorm van huisvesting en serviceverlening is bedoeld voor personen die zelfstandig kunnen functioneren, maar niet verkiezen om in het eigen huis te blijven wonen. Bijvoorbeeld omdat dit niet aangepast is, of omdat huis of tuin te groot is, of omdat men zich er onveilig voelt. Serviceflats zijn individuele woongelegenheden waar mensen zelfstandig wonen en waar zij een beroep kunnen doen op de dienstverlening die gemeenschappelijk is én facultatief ter beschikking staat. Het serviceflatgebouw biedt een beschermde woonomgeving. U kunt er bijvoorbeeld beschikken over een oproepsysteem waarmee u zowel overdag als 's nachts iemand voor hulp kunt oproepen. De flats zijn afgestemd op de behoeften van de bewoners. Het specifieke van een serviceflat is dat er eventueel hulp op maat kan worden geboden. Men hoeft dus niet méér diensten af te nemen dan men zelf nodig vindt. Het basispakket is verplicht. Toelating Een serviceflat is geen verzorgingshuis. Serviceflats zijn dan ook niet geschikt voor zwaar zorgbehoevenden, tenzij ze samenwonen met een valide partner die nog heel veel voor hem of haar kan doen, dan is Hoog Doorwerth een zeer geschikte serviceflat voor 50-plussers.

6 Organisatie Serviceflat Hoog Doorwerth is een Vereniging van Eigenaren. De leden (bewoners) zijn eigenaar van het door hen gekochte appartement. Tweemaal per jaar vindt er een ledenvergadering plaats. Huurders mogen de ledenvergadering bijwonen maar hebben geen stemrecht. De dagelijkse leiding is in handen gegeven aan de teamleider van Hoog Doorwerth. Commissies Het bestuur wordt ondersteund door een aantal commissies, samengesteld uit bewoners. Technische commissie Tuincommissie Bewonerscommissie Bibliotheekcommissie

7 De servicekosten bedragen vanaf 1 januari ,- (exclusief 105,- voorschot stookkosten). De bijdrage in servicekosten voor een garage bedraagt 10,- per maand. Het basisservicepakket: Huismeester Groot tuinonderhoud. Ophalen huisvuil. Brandveiligheidinstallatie. Centrale commcatiemiddelen. De huishoudelijke dienst verzorgt alle algemene ruimten. De algehele dagelijkse leiding is in handen van de teamleider. In de ochtenduren is er een receptioniste aanwezig. Gebruik van de fitnessruimte en recreatiezaal. Onderhoud installaties en gezamenlijke inventaris. De levering van warm- en koud water in de appartementen. Levering verwarming, elektriciteit en water in de algemene ruimten en kantoorruimte. Volledig administratie ten behoeve van de Vereniging van Eigenaars. Afrekening individuele verwarmingskosten. Assurantiekosten, waaronder de gebouwenverzekering, glasverzekering, ziekteverzuimverzekering personeel, inboedelverzekering kantoorinrichting en gemeenschappelijke ruimten. Alle zaken die met het beheer van het gebouw te maken hebben. Activiteiten voor bewoners zoals b.v. koffieochtenden, modeshows, culturele avonden.

8 Tegen extra betaling kan gebruik worden gemaakt van: De logeerkamers. Een eenpersoons logeerkamer kost 12,50 per nacht en een tweepersoons logeerkamer kost 17,50 per nacht. Personenalarmering. Maaltijden van de huiscateraar. Bibliotheek Schoonheidsspecialiste Kapper Ontspanningsmasseur Pedicure De appartementen Het gebouw bevat 95 appartementen en circa 120 bewoners afhankelijk van de bezetting per appartement. Het gebouw heeft 3 personenliften. Er zijn 30 tweekamerappartementen en 65 driekamerappartementen. In totaal heeft het gebouw 84 koop- en 11 huurappartementen. Er geldt een waarborgsom van 1.000,-. Huren garages: onder het gebouw 80,- per maand, achter het gebouw 65,- per maand.

9 Appartement Via de beveiligde centrale hal met bemande receptie kunt u met de lift naar de betreffende verdieping. Een keurige entree met garderobe geeft toegang tot een gesloten keuken, het toilet en de eetkamer met aansluitend de woonkamer. De gerenoveerde keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling, met een licht eiken werkblad. De keuken is voorzien van verscheidene inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, combimagnetron, vaatwasmachine, carrouselkast en 4pits kookplaat en afzuikap. Het naast gelegen toilet is modern. Betegeld in een lichte kleurstelling en voorzien van een fonteintje. Een deur ggeeft toegang tot de eetkamer met aansluitend de woonkamer. Het appartement heeft een prachtig uitzicht over de parkachtige tuin van Hoog Doorwerth en weilanden. De hoekligging verhoogd de privacy van dit appartement. Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar. Feitelijk is het een loggia. De ruime slaapkamer grenst aan de woonkamer. De ruimte is voorzien van een ruime inloopgarderobekast. De aangrenzende badkamer is modern uitgevoerd en voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel en wasmachineaansluiting. Tevens bevind zich in de onderbouw nog een berging.

10

11

12

13

14 OVERZICHT DETAILS Type object: Woning. Categorie: Appartement voor 50+. Locaties: gelegen net buiten het centrum. Huurprijs: 550,00. Appartement met vrij uitzicht. Aanvaarding: Per direct. Bouwjaar: 1974 Woonoppervlakte: 82 m2. Etage: 6e verdieping. Aantal kamers: 3 Aantal Slaapkamers: 1 Soort verwarming: Onderhoud binnen: Onderhoud buiten: Blokverwarming. Redelijk tot goed. Redelijk tot goed. Servicekosten: 215,00 Indicatie stookkosten: 105,00 Voorzieningen: Lift. Tv kabel. Maaltijdservice: Mogelijkheid tot leveren van maaltijden via de huis- cateraar tegen betaling

15 Hoewel deze brochure is samengesteld met de groots mogelijke zorgvuldigheid, aanvaarden wij, noch de eigenaar van de woning, enige aansprakelijkheid voor de vermelde gegevens en tekeningen. Deze brochure is bedoeld als extra service en alle informatie moet gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg. Heeft u na het lezen van deze brochure nog vragen of wilt u een afspraak maken om het appartement te bezichtigen, neem dan gerust contact op met ons kantoor.

16 OBJECT PRESENTATIE THUIS IN SENIORENHUISVESTING Postbus BB Waardenburg 1e Tieflaarsestraat PC Neerijnen Telefoon: (0345) Fax: (0345) website:

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 2 kamer appartement Plantijnstraat 56 Leiden TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 2 kamer appartement Plantijnstraat 56 Leiden TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT CRONESTEIN 2 kamer appartement Plantijnstraat 56 Leiden TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement B22 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement B22 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement B22 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement A34 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement A34 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement A34 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT BEECKESTEIN 2 kamer appartement Laan van Borgele Deventer TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT BEECKESTEIN 2 kamer appartement Laan van Borgele Deventer TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT BEECKESTEIN 2 kamer appartement Laan van Borgele 40-604 Deventer TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 3 kamer appartement B47 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 3 kamer appartement B47 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 3 kamer appartement B47 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. Zalnéflat 3 kamer appartement Weteringpark 7-41a Zwolle TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. Zalnéflat 3 kamer appartement Weteringpark 7-41a Zwolle TE HUUR OBJECT PRESENTATIE Zalnéflat 3 kamer appartement Weteringpark 7-41a Zwolle TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied van (service)appartementencomplexen?

Nadere informatie

Prins Hendriklaan 5 Soest

Prins Hendriklaan 5 Soest Prins Hendriklaan 5 Soest t 0172 44 83 83 f 0172 44 83 82 e info@green.nl i www.green.nl Raoul Wallenbergplein 25a 2404 ND Alphen aan den Rijn Postbus 371 2400 AJ Alphen aan den Rijn Prins Hendriklaan

Nadere informatie

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE Werkelijk prachtig gesitueerd, karakteristiek uitgevoerd zorgappartementencomplex. Zelfstandig wonen met naar behoefte een grote diversiteit aan zorgvoorzieningen.

Nadere informatie

Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden

Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Vraagprijs 50.000,-- kosten koper Omschrijving Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Aan de rand van Leeuwarden, met fantastisch uitzicht over de landerijen en het Van Harinxmakanaal,

Nadere informatie

Vraagprijs 55.000,- k.k.

Vraagprijs 55.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl.

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel: 045 571 79 76 HEERLEN Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. Luxueus en modern appartement (bouwjaar 2000) op de 16e etage

Nadere informatie

TE KOOP HEILOOSTRAAT 513 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL.

TE KOOP HEILOOSTRAAT 513 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. TE KOOP Woningbrochure 0651182373 DIVA MAKELAARS.NL www.thuisinleyenburg.nl INFORMATIE JE BENT JONG EN JE WILT WAT! Nou wij hebben de oplossing. Je eigen penthouse met dakterras en fraai uitzicht over

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Waalre (Aalst) Irenelaan 9 B19

Waalre (Aalst) Irenelaan 9 B19 Waalre (Aalst) Irenelaan 9 B19 In een fraaie, bosrijke omgeving gelegen, keurig afgewerkt seniorentweekamerappartement op 1e verdieping met o.a. royale woonkamer, luxe badkamer, fraai uitzicht vanaf balkon

Nadere informatie

TE KOOP HEILOOSTRAAT 177 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL.

TE KOOP HEILOOSTRAAT 177 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. TE KOOP Woningbrochure 0651182373 DIVA MAKELAARS.NL www.thuisinleyenburg.nl INFORMATIE 2-KAMER APPARTEMENT MET FANTASTISCH MOOI UITZICHT Geweldig gerenoveerd appartement (ca. 55m2) voor starters en senioren.

Nadere informatie

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST VERHUURPRESENTATIE Prins Hendriklaan 5 SOEST Inhoudsopgave Omschrijving Foto s Plattegrond type A 94 m2 Plattegrond type B 67 m2 Plattegrond type C 82 m2 Plattegrond type D 67 m2 Plattegrond type E 67

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Donatello JR Breda. Huurprijs: 907,60 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg. woonoppervlakte 77 m2 1 slaapkamer te huur

Donatello JR Breda. Huurprijs: 907,60 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg. woonoppervlakte 77 m2 1 slaapkamer te huur Donatello 15 4812 JR Breda woonoppervlakte 77 m2 1 slaapkamer te huur Huurprijs: 907,60 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg vrijesectorbreda@wonenbreburg.nl 013-539 99 11 www.wonenbreburg.nl Kenmerken

Nadere informatie

Prinsenlaan 541 3067TZ, ROTTERDAM. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.

Prinsenlaan 541 3067TZ, ROTTERDAM. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar. Prinsenlaan 541 3067TZ, ROTTERDAM Vraagprijs Soort woning : portiekflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1974 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 65 m² Inhoud : 175 m³ 0900-9100100 (lokaal tarief)

Nadere informatie

Loolaan AC Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k.

Loolaan AC Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k. Loolaan 27 100 7314 AC Apeldoorn TE KOOP VANAF 145.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud galerijflat appartement 3 91 m² 0 m² 293 m³ Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

Pinksterbloemweg 215 te Zaandam

Pinksterbloemweg 215 te Zaandam Pinksterbloemweg 215 te Zaandam Pinksterbloemweg 215 te Zaandam Huurprijs 825,-- per maand (excl. voorschot service-/stookkosten ad. 95,--p/mnd) Algemene informatie Nu te huur! Prachtig gemoderniseerd

Nadere informatie

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST VERHUURPRESENTATIE Prins Hendriklaan 5 SOEST Inhoudsopgave Omschrijving Foto s Plattegrond A Plattegrond C Plattegrond D Plattegrond E Plattegrond F Buijs voor elk huis Omschrijving - HET - ZORGELOOS -

Nadere informatie

Arnhemse Bovenweg Zeist

Arnhemse Bovenweg Zeist Arnhemse Bovenweg 16-83 Zeist Objectinformatie Arnhemse Bovenweg 16-83 Een modern licht TWEEKAMERAPPARTEMENT van 63 m² in De Oldenborgh, gelegen op de 7de verdieping, met een prachtig uitzicht over het

Nadere informatie

Appartementencomplex Statenhoek

Appartementencomplex Statenhoek In f or m atiebroc h ure d a t is thuis kom en! Appartementencomplex Statenhoek Statenhoek is een appartementencomplex voor senioren in Emmen, gelegen tussen het centrum van Emmen en het centrum van Angelslo.

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 98 m². Balkon: ca. 10 m². Inhoud: ca. 275 m³ VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 98 m². Balkon: ca. 10 m². Inhoud: ca. 275 m³ VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP MAGENTAHOF 20 - TILBURG DRIEKAMER APPARTEMENT GELEGEN OP DE ZEVENDE VERDIEPING MET ROYAAL OVERDEKT BALKON, BERGING EN EIGEN PARKEERPLAATS IN HET SOUTERRAIN. Bouwjaar: 1998 Woonoppervlak: ca. 98

Nadere informatie

Koopsom 111.600,- k.k.

Koopsom 111.600,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Van Weerden Poelmanlaan 154

Van Weerden Poelmanlaan 154 Van Weerden Poelmanlaan 154 3527KS, UTRECHT Vraagprijs 185.000 k.k. Soort woning : galerijflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1968 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 83 m² Inhoud : 244 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 565,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 565,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Kenmerken Herman Gorterlaan 5644SP Eindhoven Huurprijs p/mnd 565,- excl. Huurprijs p/mnd: 565,- Adres: Postcode: Plaatsnaam: Type woning: Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 excl. Herman Gorterlaan

Nadere informatie

TE_KOOP MONSEIGNEUR VAN STEELAAN 131 VOORBURG. Vraagprijs: ,= k.k.

TE_KOOP MONSEIGNEUR VAN STEELAAN 131 VOORBURG.  Vraagprijs: ,= k.k. TE_KOOP VOORBURG Vraagprijs: 200.000,= k.k. Bouwjaar 1971 Woonoppervlakte 120 m² Inhoud 312 m³ Servicekosten 190,= per maand Aanvaarding In overleg Zeer riant 5-kamer appartement (ca. 120 m 2 ) gelegen

Nadere informatie

Koopsom 119.250,- k.k.

Koopsom 119.250,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Koopsom 119.250,- k.k.

Koopsom 119.250,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

BUITEN NIEUWSTRAAT 59-2 8261 AR KAMPEN

BUITEN NIEUWSTRAAT 59-2 8261 AR KAMPEN BUITEN NIEUWSTRAAT 59-2 8261 AR KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 BUITEN NIEUWSTRAAT 59-2, KAMPEN Dit appartement heeft een balkon over de gehele

Nadere informatie

Huurprijs 920,44 p.m.

Huurprijs 920,44 p.m. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging

Nadere informatie

Vraagprijs 218.000,- k.k.

Vraagprijs 218.000,- k.k. SASSEMERHOF 66 SASSENHEIM Royaal en uitstekend onderhouden 3-kamer appartement met balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Sassemerhof. Het appartement ligt op de 7e etage en beschikt

Nadere informatie

Klaverlaan 74, 6841 CJ Arnhem

Klaverlaan 74, 6841 CJ Arnhem Klaverlaan 74, 6841 CJ Arnhem Bieden vanaf 115.000,- k.k. Omschrijving Het uitzicht vanaf de 7e verdieping is geweldig; weids, ver en groen. Van binnen is alles heel keurig en goed onderhouden. Het appartement

Nadere informatie

Minervaplein 40 G - Rotterdam Huurprijs 964,97 p.m.

Minervaplein 40 G - Rotterdam Huurprijs 964,97 p.m. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Minervaplein 40 G - Rotterdam Huurprijs 964,97 p.m. Minervaplein 40g te Rotterdam - 110-Morgen Omschrijving 4-kamer appartement gelegen

Nadere informatie

Apollostraat 26 - Rotterdam Huurprijs 1.026,63 p.m.

Apollostraat 26 - Rotterdam Huurprijs 1.026,63 p.m. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Apollostraat 26 - Rotterdam Huurprijs 1.026,63 p.m. Apollostraat 26 te Rotterdam - 110-Morgen Omschrijving Modern 3-kamer appartement gelegen

Nadere informatie

Te Huur: Groenhoven 116. Amsterdam.

Te Huur: Groenhoven 116. Amsterdam. Te Huur: Groenhoven 116. Amsterdam. Huurprijs 1025,- per maand. Incl. G-W-E. GROENHOVEN 116 te AMSTERDAM ZUIDOOST. Gemeubileerd. Hierbij mogen wij u aanbieden een licht en modern 2- kamer appartement van

Nadere informatie

T E H U U R Stationsstraat 31E Maarheeze

T E H U U R Stationsstraat 31E Maarheeze Stationsstraat 31 E - Maarheeze Landelijk wonen met allure! Dat kan in het moderne appartementencomplex De Baronie, gelegen in het hart van Maarheeze. Dit complex is gebouwd in 2005 en heeft een fraaie

Nadere informatie

TE KOOP FORELLENDAAL 170 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP FORELLENDAAL 170 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483150 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE GEWELDIG MOOI TWEEKAMER APPARTEMENT OP DE 10e VERDIEPING MET FENOMENAAL UITZICHT OVER DE WIJKEN

Nadere informatie

TE KOOP. Munthervesteplein DC Urmond

TE KOOP. Munthervesteplein DC Urmond TE KOOP Munthervesteplein 66 6129 DC Urmond Tussen het Kanaal en de Maas is dit fraai appartement gelegen, op de 2e verdieping met eigen berging en parkeerplaats. Het appartement is instapklaar en beschikt

Nadere informatie

Forellendaal 355 2553JN, 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.

Forellendaal 355 2553JN, 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar. Forellendaal 355 2553JN, 'S-GRAVENHAGE Vraagprijs Soort woning : galerijflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1976 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 70 m² Inhoud : 180 m³ 0900-9100100 (lokaal

Nadere informatie

Huurprijs 845,- p.m.

Huurprijs 845,- p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Maastricht, Via Regia 138-D

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Maastricht, Via Regia 138-D Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl Maastricht, Via Regia 138-D www.wijnandstilli.nl pagina 1 van 8 2015 Maastricht, Via Regia 138-D

Nadere informatie

Herman Gorterlaan 93-95 Eindhoven

Herman Gorterlaan 93-95 Eindhoven Herman Gorterlaan 93-95 Eindhoven HERMAN GORTERLAAN 93-95, EINDHOVEN IN STADSDEEL STRATUM BEVINDT ZICH IN HET APPARTEMENTENCOMPLEX KORTONJO DIT UNIEKE, ROYALE, INSTAPKLARE HOEKAPPARTEMENT (CA. 110 M2)

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 550,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Woonoppervlakte: 71 m² Borgsom: 900,-

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 550,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Woonoppervlakte: 71 m² Borgsom: 900,- Kenmerken Herman Gorterlaan 5644SJ Eindhoven Huurprijs p/mnd 550,- excl. Huurprijs p/mnd: 550,- Adres: Postcode: Plaatsnaam: Type woning: Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 excl. Herman Gorterlaan

Nadere informatie

TE HUUR. Interesse in deze woning? Herman Gorterlaan SE Eindhoven. 432 p.m. ex.

TE HUUR. Interesse in deze woning? Herman Gorterlaan SE Eindhoven. 432 p.m. ex. TE HUUR Herman Gorterlaan 69. 5644 SE Eindhoven 432 p.m. ex. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 432 p.m. ex. Postcode 5644 SE Ligging

Nadere informatie

Vraagprijs 199.000,- k.k.

Vraagprijs 199.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE_KOOP MGR. VAN STEELAAN 155 VOORBURG. www.holland-huis.nl. Vraagprijs: 190.000,= k.k.

TE_KOOP MGR. VAN STEELAAN 155 VOORBURG. www.holland-huis.nl. Vraagprijs: 190.000,= k.k. TE_KOOP VOORBURG Vraagprijs: 190.000,= k.k. Bouwjaar 1971 Woonoppervlakte 120 m² Inhoud 312 m³ Servicekosten 190,= per maand Aanvaarding In overleg Zeer riant 5-kamer appartement (ca. 120 m 2 ) gelegen

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3011 ZX Rotterdam Vraagprijs 259.500,- k.k. Omschrijving Bent u zoek naar een heerlijk appartement wat goed is onderhouden en centraal ligt midden in de stad? Dan bent

Nadere informatie

Huurprijs 894,12 p.m.

Huurprijs 894,12 p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Leeuwenberg 28, Den Hoorn Midden in de gezellige dorpskern van Den Hoorn, op loopafstand van alle winkels en openbaar vervoer, ligt dit fraaie 3-kamerappartement op de 2 e verdieping van winkel- en wooncomplex

Nadere informatie

Beyaert 17 NOORDWIJK Huurprijs 1.750,- p.m.

Beyaert 17 NOORDWIJK Huurprijs 1.750,- p.m. Beyaert 17 NOORDWIJK Huurprijs 1.750,- p.m. Parallel Boulevard 180 2202 HS Noordwijk Zh www.damenmakelaars.nl info@damenmakelaars.nl Noordwijk, Beyaert 17 In het appartementencomplex "Beyaert" een uniek

Nadere informatie

TE HUUR. Bavelselaan TK Breda. Portiekwoning 115m². Vraagprijs p.m. ex.

TE HUUR. Bavelselaan TK Breda. Portiekwoning 115m². Vraagprijs p.m. ex. TE HUUR Bavelselaan 400 4834TK Breda Portiekwoning 115m² Vraagprijs 1.675 p.m. ex. KENMERKEN Vraagprijs 1.675 p.m. ex. Inrichting Gestoffeerd Status Beschikbaar Oplevering per direct Soort appartement

Nadere informatie

Huurprijs 1.250,- p.m.

Huurprijs 1.250,- p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Ridder van Catsweg 128, 2805 BA Gouda

Ridder van Catsweg 128, 2805 BA Gouda Ridder van Catsweg 128, 2805 BA Gouda Huurprijs 850,00 per maand Ridder van Catsweg 128, 2805 BA Gouda Goed onderhouden 4-kamer appartement op loopafstand van centrum en station.in de directe nabijheid

Nadere informatie

Prins Willem-Alexanderpark 59 te VEENENDAAL

Prins Willem-Alexanderpark 59 te VEENENDAAL Prins Willem-Alexanderpark 59 te VEENENDAAL KENMERKEN: Soort woning: Galerijflat Type woning: Appartement Bouwjaar: 1968 Bijgebouw: Berging Aantal kamers: 4 Woonoppervlakte: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Vraagprijs

Nadere informatie

De plaetse 134 brandevoort (de veste)

De plaetse 134 brandevoort (de veste) De plaetse 134 brandevoort (de veste) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Marevista 34 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Marevista 34 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Marevista 34 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op schitterende locatie op de 4e verdieping gelegen 4 kamer appartement in het Huis

Nadere informatie

Fluitekruidweg 93 te Zaandam

Fluitekruidweg 93 te Zaandam Fluitekruidweg 93 te Zaandam Fluitekruidweg 93 te Zaandam Huurprijs 775,-- per maand (excl. voorschot service-/stookkosten ad. 101,--p/mnd) Algemene informatie Nu te huur! Keurig gemoderniseerd appartement

Nadere informatie

Jaagpad 31, Barendrecht

Jaagpad 31, Barendrecht Jaagpad 31, Barendrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 111.000 k.k. Aangeboden sinds 25-08-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN

3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN 3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 3 e EBBINGESTRAAT 21, KAMPEN Ruim appartement met balkon en berging gelegen in

Nadere informatie

Prinses Beatrixlaan 100 RIJSWIJK

Prinses Beatrixlaan 100 RIJSWIJK Prinses Beatrixlaan 100 RIJSWIJK Prinses Beatrixlaan 100 2286 LC Prinses Beatrixlaan 100, 2286 LC te Rijswijk Op centrale locatie gelegen zeer goed onderhouden 4 kamer appartement op de 3e verdieping.

Nadere informatie

TE KOOP. Sleutelbloem SB Sittard

TE KOOP. Sleutelbloem SB Sittard TE KOOP Sleutelbloem 12 6136 SB Sittard In de jonge woonwijk Molenbeek is dit goed onderhouden en instapklaar appartement gelegen. Het appartement ligt op de 2e verdieping met mooi vrij uitzicht en een

Nadere informatie

Akkerdistelstraat 35 - Goes

Akkerdistelstraat 35 - Goes q Akkerdistelstraat 35 - Goes Vraagprijs 189.000,- k.k. Omschrijving Akkerdistelstraat 35 - Goes Keurig onderhouden en luxe uitgevoerd 3-kamerappartement gelegen op de eerste verdieping van een nieuw appartementencomplex

Nadere informatie

Vraagprijs: 169.000,-- k.k.

Vraagprijs: 169.000,-- k.k. Etna 38 - Amstelveen Vraagprijs: 169.000,-- k.k. Regio Holland Makelaardij Omschrijving Etna 38 - Amstelveen In prachtig modern appartementencomplex op de 7e en tevens bovenste verdieping, gelegen royaal

Nadere informatie

Wonen in Silverline. Hengelostraat 142 1324 GZ ALMERE Stadscentrum Almere Stad

Wonen in Silverline. Hengelostraat 142 1324 GZ ALMERE Stadscentrum Almere Stad Wonen in Silverline Hengelostraat 142 1324 GZ ALMERE Stadscentrum Almere Stad Transistorstraat 7c 1322 CJ Almere Telefoon 036 76 76 000 Mobiel 06 19 00 72 55 E-mail info@avoort.nl www.avoort.nl Beëdigd

Nadere informatie

Huurprijs: 695, per maand

Huurprijs: 695, per maand Breedstraat 12 B Alkmaar Huurprijs: 695, per maand Regio Holland Makelaardij Omschrijving Breedstraat 12 B In het hartje van de Alkmaarse binnenstad, te midden van winkels, café s en restaurants, bieden

Nadere informatie

Doorwerthlaan 41-3 6825EX, ARNHEM. T. 0413-745035 rvdlaar@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Doorwerthlaan 41-3 6825EX, ARNHEM. T. 0413-745035 rvdlaar@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Doorwerthlaan 41-3 6825EX, ARNHEM Vraagprijs 139.900 k.k. Soort woning : portiekflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1965 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 75 m² Inhoud : 250 m³ T. 0413-745035

Nadere informatie

Te Koop Hendrika van Tussenbroeklaan 200, Utrecht

Te Koop Hendrika van Tussenbroeklaan 200, Utrecht Te Koop Hendrika van Tussenbroeklaan 200, Utrecht Hendrika van Tussenbroeklaan 200, Utrecht Vraagprijs : 395.000,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Catharijne, sectie C, nummer 9210 A 108 en

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 67.500,- k.k. Ontzorgd, comfortabel en veilig wonen op de hoogste verdieping van de Parkflat, aan de rand van Sneek! Op de 7e/hoogste verdieping van de Parkflat Stadsfenne Coöperatieve

Nadere informatie

Kerkweg 26 - VOORHOUT. 359.000,- k.k.

Kerkweg 26 - VOORHOUT. 359.000,- k.k. Kerkweg 26 - VOORHOUT 359.000,- k.k. Kerkweg 26 - VOORHOUT 359.000,- k.k. Werkelijk schitterend luxe afgewerkt appartement voorzien van vloerverwarming in het centrum van Voorhout! Gelegen op de 2e verdieping

Nadere informatie

TE KOOP NIEUWENDAMLAAN 78 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP NIEUWENDAMLAAN 78 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 0704483150 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE SCHERP GEPRIJSD ZONNIG 2-KAMER APPARTEMENT MET FRAAI UITZICHT Geweldig appartement (ca. 55m2)

Nadere informatie

Aaltje Noordewierstraat 12 2551 GA Den Haag. Huurprijs: 725,- p.m. (excl. 250,- servicekosten)

Aaltje Noordewierstraat 12 2551 GA Den Haag. Huurprijs: 725,- p.m. (excl. 250,- servicekosten) TE HUUR Aaltje Noordewierstraat 12 2551 GA Den Haag Huurprijs 725,- p.m. (excl. 250,- servicekosten) vrijesector@staedion.nl 088-242 30 00 www.staedion.nl Kenmerken Locatie Energie Aaltje Noordewierstraat

Nadere informatie

Rotterdam. Oldegaarde 720a. Huurprijs 0,- per maand

Rotterdam. Oldegaarde 720a. Huurprijs 0,- per maand Rotterdam Oldegaarde 720a Huurprijs 0,- per maand Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Dit 4-kamer (grootste type) hoekappartement

Nadere informatie

Huurprijs 1.036,63 p.m.

Huurprijs 1.036,63 p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP. RE/MAX Hofstad Makelaars K.K. Heiloostraat KE Den Haag. RE/MAX Hofstad Makelaars. Soestdijksekade AL Den Haag

TE KOOP. RE/MAX Hofstad Makelaars K.K. Heiloostraat KE Den Haag. RE/MAX Hofstad Makelaars. Soestdijksekade AL Den Haag RE/MAX Hofstad Makelaars TE KOOP Heiloostraat 243 2547 KE Den Haag RE/MAX Hofstad Makelaars Soestdijksekade 337 2574 AL Den Haag 070-4483150 info@remax-hofstad.nl remax-hofstad.nl 89.500 K.K. Keurig 2

Nadere informatie

Ridderkerk de la Reijstraat 578a

Ridderkerk de la Reijstraat 578a Ridderkerk de la Reijstraat 578a Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Een prachtig appartement op de 10de etage, moderne

Nadere informatie

Wageningen Generaal Foulkesweg 301

Wageningen Generaal Foulkesweg 301 Een aangenaam, ruim en zonnig HOEKAPPARTEMENT met inpandige berging en gemeenschappelijke fietsenstalling in de kelder. Het appartement heeft een zonnige woonkamer en eetkamer, keuken, ruime slaapkamer

Nadere informatie

Fluitekruidweg 93 te Zaandam

Fluitekruidweg 93 te Zaandam Fluitekruidweg 93 te Zaandam Fluitekruidweg 93 te Zaandam Vraagprijs 115.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze

Nadere informatie

Sweelinckplein 77, 's-hertogenbosch

Sweelinckplein 77, 's-hertogenbosch Sweelinckplein 77, 's-hertogenbosch Kenmerken Overdracht Huurprijs 850 bepaalde tijd Uitvoering Kaal Aangeboden sinds 23-10-2017 Duur overeenkomst bepaalde tijd Waarborgsom maanden / 1.400 Totale servicekosten

Nadere informatie

TE KOOP. Spreeuwenstraat K.K SR Amersfoort

TE KOOP. Spreeuwenstraat K.K SR Amersfoort TE KOOP 129.000 K.K. Spreeuwenstraat 123 3815 SR Amersfoort Spreeuwenstraat 123 3815 SR Amersfoort Inleiding Nieuw! Spreeuwenstraat 123, Amersfoort. Fraai starters-appartement in een perfecte staat waar

Nadere informatie

Koopsom 99.500,- k.k.

Koopsom 99.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Rotterdam Granadoslaan 72

Rotterdam Granadoslaan 72 Rotterdam Granadoslaan 72 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving In Hillegersberg vindt u dit fraai gelegen studioappartement

Nadere informatie

Utrechtsestraat 69-5, 6811 LW Arnhem

Utrechtsestraat 69-5, 6811 LW Arnhem Utrechtsestraat 69-5, 6811 LW Arnhem Vraagprijs 247.500,- k.k. Omschrijving Te koop: Geweldig uitzicht. U krijgt er een mooi appartement bij! Op loopafstand van het Centraal Station en het stadscentrum

Nadere informatie

Vraagprijs 210.000,- k.k.

Vraagprijs 210.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Residence Rembrandt 70 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Residence Rembrandt 70 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Residence Rembrandt 70 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving In de Zuidduinen op een zeer rustige locatie op de 4de verdieping en met

Nadere informatie

Huurprijs 956,77 p.m.

Huurprijs 956,77 p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vraagprijs 160.000,- k.k.

Vraagprijs 160.000,- k.k. BAARSCHOOTSEKREEK 4D ROTTERDAM Rustig gelegen 3-kamer appartement met royaal balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Olympus in Rotterdam IJsselmonde. Het appartement ligt op de 2e etage,

Nadere informatie

TE KOOP LEYWEG 86 A DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL.

TE KOOP LEYWEG 86 A DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. TE KOOP Woningbrochure 0704483150 DIVA MAKELAARS.NL www.thuisinleyenburg.nl INFORMATIE 3-KAMER APPARTEMENT MET VRIJ UITZICHT Appartement met veel lichtinval gelegen op de 1e etage. Perfect voor starters.

Nadere informatie

TE KOOP. de Wilmskamp 211, 7552 GZ Hengelo. Vraagprijs 89.500,- k.k.

TE KOOP. de Wilmskamp 211, 7552 GZ Hengelo. Vraagprijs 89.500,- k.k. TE KOOP de Wilmskamp 211, 7552 GZ Vraagprijs 89.500,- k.k. Omschrijving Heerlijk licht en luxe afgewerkt 2-kamer appartement met een ruime inpandige berging/werkruimte, gelegen op de derde verdieping.

Nadere informatie

Cornelis Bloemaertsingel 96

Cornelis Bloemaertsingel 96 Cornelis Bloemaertsingel 96 3067NM, ROTTERDAM Vraagprijs Soort woning : portiekflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1967 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 90 m² Inhoud : 230 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

Herman Gorterlaan 25 - Eindhoven

Herman Gorterlaan 25 - Eindhoven Herman Gorterlaan 25 - Eindhoven Vraagprijs 114.000,- k.k. Omschrijving Dit fraaie 2-kamer serviceappartement is gelegen in het fraaie woonzorg-centrum "Kortonjo". Het appartement is gesitueerd op de eerste

Nadere informatie

Huurprijs: 650,-- per maand*

Huurprijs: 650,-- per maand* Breedstraat 7 C - Alkmaar Huurprijs: 650,-- per maand* Regio Holland Makelaardij Breedstraat 7 C - Alkmaar SPECIALE ACTIE!! HUURKORTING EERSTE JAAR Midden in het centrum van Alkmaar modern en licht 2-kamerappartement

Nadere informatie