OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 3 kamer appartement B47 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 3 kamer appartement B47 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR"

Transcriptie

1 OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 3 kamer appartement B47 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR

2

3 OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied van (service)appartementencomplexen? Dan is SDS Senior Makelaardij de juiste makelaar voor u! Met onze uitgebreide landelijke expertise zijn wij er van overtuigd u te kunnen begeleiden bij diverse bemiddelingsprocedures en (ver)koop of (ver) huurprocessen, voor zowel particulieren als groot-eigenaren. SDS Senior Makelaardij is onderdeel van Stichting Dienstverlening Serviceflats (SDS), een volwaardig en professioneel partner met jarenlange ervaring in (service)appartementencomplexen voor senioren in heel Nederland. Deze specialisatie maakt het mogelijk dat SDS Senior Makelaardij met haar uitgebreide vakkennis op dit gebied, deze huisvestingsvorm de aandacht kan geven die het verdient. Wij zijn van mening dat dit van essentieel belang is voor een goede procedure. Wij vinden het belangrijk, zeker in deze tijd, dat het verhuren of verkopen van een woning voor eenieder betaalbaar moet zijn. Geen hoge courtage en onverwachte extra kosten, maar een vast, zeer scherp tarief voor onze standaard dienstverlening, die u naar wens verder kunt uitbreiden. U krijgt dus zoveel makelaar als u wenst! Dit alles op basis van No cure No pay, anders gezegd, u betaald pas als uw woning daadwerkelijk is verkocht of verhuurd. Kwaliteit SDS Senior Makelaardij is aangesloten bij de branchevereniging "VBO Makelaar". Een logische keuze: de VBO is een moderne, dynamische branchevereniging. Alle VBO-leden zijn goed opgeleide en gediplomeerde makelaars/taxateurs. Om het kennisniveau te waarborgen, is permanente educatie verplicht voor de leden. Voor u een garantie dat een VBO-makelaar up-to-date kennis in huis heeft en u de beste kwaliteit biedt. Voor uw zekerheid zijn VBO-leden verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid.

4 Algemeen Zoekt u ruimte, rust en privacy dan is wonen in Serviceflat Pieter de Hooghflat iets voor u. De serviceflat is ruim van opzet, dit geldt zowel voor de leef en algemene ruimtes. Serviceflat Pieter de Hoogh is gelegen in een schitterende rustige omgeving op een eigen terrein van ongeveer m2, dat deels als parktuin is aangelegd, deels uit bos bestaat en voorzien is van wandelpaden. Op loopafstand liggen de Ridderoordse Bossen. Ook in de lanen in de directe omgeving van de flat is het plezierig wandelen en fietsen. Een Nordic Walking vereniging en een golfbaan bevinden zich in de directe omgeving. Bilthoven is gelegen in de gemeente De Bilt en met inwoners de grootste kern binnen deze gemeente. Bilthoven heeft als woonplaats veel te bieden er zijn volop winkels ( winkelcentrum de Kwinkelier ), horecagelegenheden, musea en diverse activiteiten. Dichtbij de Pieter de Hoogh flat ligt het centraal station waardoor steden als Utrecht en Amersfoort makkelijk bereikbaar zijn. Ook zijn er busverbingen met steden als Zeist, Maartensdijk en Utrecht.

5 Het gebouw De Pieter de Hooghflat is opgebouwd uit drie vleugels met 5 woonlagen en goed toegangkelijk via een 6 tal liften en trappenhuizen. De 102 appartementen van diverse grootte: een-, twee-, drie-,vier en 5 kamerappartementen, zijn voorzien van een balkon of terras. De woonoppervlakken varieëren van 35 m2 tot 119 m2. Naast de algemene ruimten beschikt de Pieter de Hooghflat ook over een recreatiezaal en een biljartkamer. In de onderbouw bevinden zich de bergingen. Tevens zijn er 36 garageboxen aanwezig en 69 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het hele gebouw is recentelijk voorzien van een nieuwe hydrofoor, warmtemeters, aardlekschakelaars, brandmeldinstallaties en een gerenoveerd ketelhuis. Appartementen De appartementen zijn uitgerust met een kitchenette, een badkamer of douchecel, een toilet en vaste kasten. Alle appartementen kunnen aangesloten worden op de professionele medische alarmering. Verder heeft ieder appartement op de begane grond een berging. De mogelijkheid bestaat om een logeerkamer te huren voor één of meerdere nachten voor uw gasten tegen kostprijs. Indien beschikbaar kunt u ook een studeer of hobbykamer huren voor een langere periode. Maaltijden Er is geen verplichting tot afname van maaltijden. De stichting Warande levert dagelijks, 7 dagen per week, maaltijden af bij het appartement. Deze worden vers bezorgd. De maaltijd kan samengesteld worden uit componenten van drie verschillende menu s, met of zonder voor en/of na-gerecht.

6 Service In servicelfat Pieter de Hoogh zijn een locatiemanager, secretariaat/receptie en een klussenman voor het complex aangesteld. Ook is er voorzien in een 24-uurs calamiteitendienst. Het basis servicepakket, voor alle bewoners (eigenaren en huurders) verplicht tegen een all-in prijs van 290,- (prijspeil 1 januari 2012) bestaat uit: Onderhoud en schoonmaak algemene ruimten, installaties en gezamenlijke inventaris; Tuinonderhoud; Glasbewassing buitenzijde en algemene ruimten ook binnenzijde; Ophalen huisvuil; Verlichting algemene ruimten; Levering van (koud) water in de appartementen; Centrale communicatiemiddelen; Afrekening/administratie van de individuele verwarmingskosten (geregistreerd door middel van de aangebrachte warmtemeters in de appartementen); Volledige administratie ten behoeve van de Vereniging van Eigenaars Pieter de Hoogh en de Stichting Exploitatie Pieter de Hoogh; Assurantiekosten, waaronder opstalverzekering, glasverzekering, ziekteverzuimverzekering voor het personeel en inboedelverzekering voor kantoorinrichting en algemene ruimten; Voor rekening van de bewoners zijn de kosten van: Elektriciteit in de eigen flat (eigen meter); Telefoonabonnement + gesprekskosten (bij binnenkomst geen aansluitingskosten; interne gesprekken kosteloos); Kabeltelevisie (31 stations, geen aansluitingskosten); Reparaties; Verzekering van de eigen inboedel en interieurverbetering;

7 Extra services Serviceflat Pieter de Hoogh biedt tal van faciliteiten en extra services. Aanwezig zijn onder andere een recreatiezaal, biljartkamer, 2 logeerkamers, bibliotheek, fitnessruimte en kapsalon. Er worden regelmatig diverse activiteiten georganiseerd. Verder is op vaste dagen de SRV wagen aanwezig. Eisen De appartementen in de Pieter de Hooghflat voldoen aan de volgende eisen: Toegangkelijkheid ( voor gebruikers rolstoel, rollator en andere loophulpmiddelen) Veiligheid ( ongevalpreventie, inbraak en brandpreventie ) Gebruiksgemak ( comfortaspecten en bedieningsgemak zonwering) Wijk en woonomgeving ( essentiële voorzieningen, sociale veiligheid en gunstige ligging ten opzichte van openbare voorzieningen) Flexibiliteit De moderne senior is flexibel en wil service op maat, Serviceflat Pieter de Hoogh biedt een degelijk basispakket die de dagelijkse zorgen uit handen neemt voor een kostendekkend maandelijks bedrag. Heeft u behoefte aan meer diensten, dan kunt u deze tegen betaling van een meerprijs afnemen. Kortom serviceflat Pieter de Hoogh biedt u een woonomgeving waar u als bewoner net zo zelfstandig woont als u wenst, maar met de zekerheid van zorg en veiligheid, in een mooie omgeving.

8 Appartement Het gehele flatgebouw is ruim van opzet. Dit geldt voor zowel de leefruimte in de flats als de algemene ruimten, zoals de entree met het centrale trappenhuis en de gangen. De flats zijn verdeeld over drie vleugels, elk van vijf woonlagen die gemakkelijk toegankelijk zijn via zes liften en evenveel trappenhuizen. Daarnaast is het hele gebouw recentelijk voorzien van een nieuw ketelhuis, een nieuwe hydrofoor, warmtemeters, aardlekschakelaars, brandmeldinstallatie en vloerbedekking. Ook is het gehele gebouw binnen en buiten (voorjaar 2009) opnieuw geschilderd. Gerenoveerd 4-kamer appartement op 5e etage met een prachtig uitzicht. De entree heeft een open kast en geeft toegang tot toilet, extra kamer en woonkamer. In de ruime woonkamer is een nis gecreëerd met een vanille kleurige open keuken. De mooie keuken is voorzien apparatuur waaronder een 4 pits keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer met 3 lades, vaatwasser en combimagnetron. Het appartement heeft nog 2 ruime slaapkamers van waarvan 1 voorzien van een vaste kast. De fraai betegelde badkamer is voorzien van douche met douchewand en een thermostaat kraan, wastafel en wasmachineaansluiting. Het hele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, elektrische zonwering en airconditioning.

9

10

11

12

13 OVERZICHT DETAILS Type object: Woning. Categorie: Appartement voor 50+. Locatie: In woonwijk Vrij uitzicht. Aan park Huurprijs: 640,00 Aanvaarding: Per direct. Bouwjaar: 1965 Woonoppervlakte: 75 m 2 Etage: 5 e verdieping. Aantal kamers: 3 Aantal slaapkamers: 2 Soort verwarming: Onderhoud binnen: Onderhoud buiten: Blokverwarming. Goed. Redelijk tot goed. Servicekosten: 290,00 Indicatie stookkosten: 80,00 Maaltijdservice: Telefoonabonnement: Kabeltelevisie abonnement: Personenalarmering: Maaltijdafname is niet verplicht. 17,08 verplicht 17,75 ( 31 zenders) (niet verplicht) 7,00 (niet verplicht)

14 Hoewel deze brochure is samengesteld met de groots mogelijke zorgvuldigheid, aanvaarden wij, noch de eigenaar van de woning, enige aansprakelijkheid voor de vermelde gegevens en tekeningen. Deze brochure is bedoeld als extra service en alle informatie moet gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg. Heeft u na het lezen van deze brochure nog vragen of wilt u een afspraak maken om het appartement te bezichtigen, neem dan gerust contact op met ons kantoor.

15 OBJECT PRESENTATIE THUIS IN SENIORENHUISVESTING Postbus BB Waardenburg 1e Tieflaarsestraat PC Neerijnen Telefoon: (0345) Fax: (0345) website: Facebook: Twitter:

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement A34 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement A34 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement A34 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement B22 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement B22 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement B22 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 2 kamer appartement Plantijnstraat 56 Leiden TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 2 kamer appartement Plantijnstraat 56 Leiden TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT CRONESTEIN 2 kamer appartement Plantijnstraat 56 Leiden TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. Zalnéflat 3 kamer appartement Weteringpark 7-41a Zwolle TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. Zalnéflat 3 kamer appartement Weteringpark 7-41a Zwolle TE HUUR OBJECT PRESENTATIE Zalnéflat 3 kamer appartement Weteringpark 7-41a Zwolle TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied van (service)appartementencomplexen?

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. Serviceflat Hoog Doorwerth 3 kamer appartement Utrechtseweg Heelsum TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. Serviceflat Hoog Doorwerth 3 kamer appartement Utrechtseweg Heelsum TE HUUR OBJECT PRESENTATIE Serviceflat Hoog Doorwerth 3 kamer appartement Utrechtseweg 80 604 Heelsum TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT BEECKESTEIN 2 kamer appartement Laan van Borgele Deventer TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT BEECKESTEIN 2 kamer appartement Laan van Borgele Deventer TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT BEECKESTEIN 2 kamer appartement Laan van Borgele 40-604 Deventer TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar

Nadere informatie

Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden

Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Vraagprijs 50.000,-- kosten koper Omschrijving Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Aan de rand van Leeuwarden, met fantastisch uitzicht over de landerijen en het Van Harinxmakanaal,

Nadere informatie

Prins Hendriklaan 5 Soest

Prins Hendriklaan 5 Soest Prins Hendriklaan 5 Soest t 0172 44 83 83 f 0172 44 83 82 e info@green.nl i www.green.nl Raoul Wallenbergplein 25a 2404 ND Alphen aan den Rijn Postbus 371 2400 AJ Alphen aan den Rijn Prins Hendriklaan

Nadere informatie

Vraagprijs 147.500,- k.k.

Vraagprijs 147.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Loolaan AC Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k.

Loolaan AC Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k. Loolaan 27 100 7314 AC Apeldoorn TE KOOP VANAF 145.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud galerijflat appartement 3 91 m² 0 m² 293 m³ Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE Werkelijk prachtig gesitueerd, karakteristiek uitgevoerd zorgappartementencomplex. Zelfstandig wonen met naar behoefte een grote diversiteit aan zorgvoorzieningen.

Nadere informatie

TE KOOP NIEUWENDAMLAAN 78 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP NIEUWENDAMLAAN 78 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 0704483150 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE SCHERP GEPRIJSD ZONNIG 2-KAMER APPARTEMENT MET FRAAI UITZICHT Geweldig appartement (ca. 55m2)

Nadere informatie

TE KOOP HEILOOSTRAAT 177 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL.

TE KOOP HEILOOSTRAAT 177 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. TE KOOP Woningbrochure 0651182373 DIVA MAKELAARS.NL www.thuisinleyenburg.nl INFORMATIE 2-KAMER APPARTEMENT MET FANTASTISCH MOOI UITZICHT Geweldig gerenoveerd appartement (ca. 55m2) voor starters en senioren.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Hillegom WONINGBROCHURE

Hillegom WONINGBROCHURE Avenbeeck 55 Hillegom WONINGBROCHURE Welkom bij Hofzicht Makelaars Het Makelaarshuys Hofzicht is een dynamisch makelaarskantoor gevestigd op een fraaie locatie in het (winkel-)centrem van Hillegom. Wellicht

Nadere informatie

Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen Vraagprijs 144.500 k.k. Dit uw kans. Dit sfeervolle 3 kamer (optioneel 4 kamer) appartement is instapklaar en bijzonder leuk ingedeeld. Strakke wanden, laminaat vloer,

Nadere informatie

Vraagprijs 55.000,- k.k.

Vraagprijs 55.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURPRIJS 695,- EXCL. 5 appartementen begane grond : nummers 29, 31, 33, 35, 37 5 appartementen 1e woonlaag : nummers 49, 51, 53, 55, 57 Op een prachtige centrale locatie in

Nadere informatie

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Maastricht, Via Regia 138-D

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Maastricht, Via Regia 138-D Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl Maastricht, Via Regia 138-D www.wijnandstilli.nl pagina 1 van 8 2015 Maastricht, Via Regia 138-D

Nadere informatie

Vraagprijs 469.500,- k.k.

Vraagprijs 469.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl.

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel: 045 571 79 76 HEERLEN Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. Luxueus en modern appartement (bouwjaar 2000) op de 16e etage

Nadere informatie

TE HUUR. Interesse in deze woning? Herman Gorterlaan SE Eindhoven. 432 p.m. ex.

TE HUUR. Interesse in deze woning? Herman Gorterlaan SE Eindhoven. 432 p.m. ex. TE HUUR Herman Gorterlaan 69. 5644 SE Eindhoven 432 p.m. ex. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 432 p.m. ex. Postcode 5644 SE Ligging

Nadere informatie

Vraagprijs 169.500,- k.k.

Vraagprijs 169.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Rotterdam. Oldegaarde 720a. Huurprijs 0,- per maand

Rotterdam. Oldegaarde 720a. Huurprijs 0,- per maand Rotterdam Oldegaarde 720a Huurprijs 0,- per maand Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Dit 4-kamer (grootste type) hoekappartement

Nadere informatie

Vraagprijs 159.000,- k.k.

Vraagprijs 159.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 169.000,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 169.000,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Lunet 33 VRAAGPRIJS: 169.000,- K.K. Een instapklaar goed onderhouden 3-kamer appartement op de begane grond met balkon en voortuin op het westen

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3021 DE Rotterdam Vraagprijs 199.500,- k.k. Omschrijving Aan de Heemraadssingel gelegen recent gerenoveerd 2- kamerappartement met alle voorzieningen in de directe

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vraagprijs: 225.000 k.k.

Vraagprijs: 225.000 k.k. In de 7e flat van de Merellaan ligt op de 5e woonlaag dit sfeervolle 4-(voorheen 5) kamer appartement met een zeer riant uitzicht over de Nieuwe Waterweg. Het appartement heeft een extra groot balkon (ca.

Nadere informatie

TE KOOP BAGIJNENWAARD 324 ZOETERMEER. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Karin de Jong makelaars

TE KOOP BAGIJNENWAARD 324 ZOETERMEER. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Karin de Jong makelaars TE KOOP Woningbrochure 0612424573 DIVA MAKELAARS.NL Karin de Jong makelaars INFORMATIE DRIE KAMER APPARTEMENT MET EIGEN PARKEERPLAATS In de wijk Meerzicht gelegen drie kamer appartement op de vijfde verdieping.

Nadere informatie

Oostburgwal Arnhem. Huurprijs 900,- per maand. Meer informatie op www.ehr.nl

Oostburgwal Arnhem. Huurprijs 900,- per maand. Meer informatie op www.ehr.nl Oostburgwal Arnhem Huurprijs 900,- per maand Meer informatie op www.ehr.nl Wonen in Arnhem Arnhem is meer dan duizend jaar geleden als een klein gehucht ontstaan langs de Sint-Jans beek. Dat is de beek

Nadere informatie

Venrayseweg 37 - Blerick

Venrayseweg 37 - Blerick Venrayseweg 37 - Blerick "Penthouse middels lift te bereiken en beschikt over een dakterras panoramisch uitzicht over de Maas en skyline van Venlo. Het penthouse beschikt tevens over een berging en overdekte

Nadere informatie

Vraagprijs 199.000,- k.k.

Vraagprijs 199.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Kuijs en Langendoen Makelaars TE KOOP AIDAPLEIN ALPHEN AAN DEN RIJN

Kuijs en Langendoen Makelaars TE KOOP AIDAPLEIN ALPHEN AAN DEN RIJN Kuijs en Langendoen Makelaars TE KOOP AIDAPLEIN 179 ALPHEN AAN DEN RIJN Geachte geïnteresseerde, Welkom in deze papieren rondleiding in de: Aidaplein 179, 2402 TC ALPHEN AAN DEN RIJN. We nemen u mee door

Nadere informatie

TE KOOP WEZELRADE 5 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Karin de Jong makelaars

TE KOOP WEZELRADE 5 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Karin de Jong makelaars TE KOOP Woningbrochure 0612424573 DIVA MAKELAARS.NL Karin de Jong makelaars INFORMATIE RUIM VIER KAMER APPARTEMENT MET EIGEN PARKEERPLAATS In de wijk Bouwlust Vrederust (Venen, Oorden en Raden) gelegen

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN KC DEN HAAG K.K.

BEETHOVENLAAN KC DEN HAAG K.K. BEETHOVENLAAN 125 2551 KC DEN HAAG 179.000 K.K. OMSCHRIJVING BEETHOVENLAAN 125, 2551 KC DEN HAAG Een uitstekend onderhouden licht top appartement met vrij uitzicht en een balkon aan de voor- en achterzijde.

Nadere informatie

Koopsom 119.250,- k.k.

Koopsom 119.250,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP FORELLENDAAL 170 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP FORELLENDAAL 170 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483150 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE GEWELDIG MOOI TWEEKAMER APPARTEMENT OP DE 10e VERDIEPING MET FENOMENAAL UITZICHT OVER DE WIJKEN

Nadere informatie

Europaplein 64 - Dongen

Europaplein 64 - Dongen Europaplein 64 - Dongen Vraagprijs 169.500,- k.k. Met recht kan men dit 3-kamer appartement instapklaar noemen. Luxe voorzieningen van keuken en sanitair en perfect afgewerkt. Van den Bosch makelaars Mgr.

Nadere informatie

DONGEN Europaplein 97

DONGEN Europaplein 97 DONGEN Europaplein 97 Goed onderhouden en gemoderniseerd, ruim 3-kamerappartement met balkon, gelegen op de derde woonlaag van het appartementencomplex aan het Europaplein in Dongen, met berging op de

Nadere informatie

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 550,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Woonoppervlakte: 71 m² Borgsom: 900,-

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 550,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Woonoppervlakte: 71 m² Borgsom: 900,- Kenmerken Herman Gorterlaan 5644SJ Eindhoven Huurprijs p/mnd 550,- excl. Huurprijs p/mnd: 550,- Adres: Postcode: Plaatsnaam: Type woning: Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 excl. Herman Gorterlaan

Nadere informatie

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 565,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 565,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Kenmerken Herman Gorterlaan 5644SP Eindhoven Huurprijs p/mnd 565,- excl. Huurprijs p/mnd: 565,- Adres: Postcode: Plaatsnaam: Type woning: Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 excl. Herman Gorterlaan

Nadere informatie

Herman Gorterlaan 93-95 Eindhoven

Herman Gorterlaan 93-95 Eindhoven Herman Gorterlaan 93-95 Eindhoven HERMAN GORTERLAAN 93-95, EINDHOVEN IN STADSDEEL STRATUM BEVINDT ZICH IN HET APPARTEMENTENCOMPLEX KORTONJO DIT UNIEKE, ROYALE, INSTAPKLARE HOEKAPPARTEMENT (CA. 110 M2)

Nadere informatie

Huurprijs 920,44 p.m.

Huurprijs 920,44 p.m. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging

Nadere informatie

TE KOOP HEILOOSTRAAT 513 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL.

TE KOOP HEILOOSTRAAT 513 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. TE KOOP Woningbrochure 0651182373 DIVA MAKELAARS.NL www.thuisinleyenburg.nl INFORMATIE JE BENT JONG EN JE WILT WAT! Nou wij hebben de oplossing. Je eigen penthouse met dakterras en fraai uitzicht over

Nadere informatie

Boezemkade BB Rotterdam ,- k.k.

Boezemkade BB Rotterdam ,- k.k. 3031 BB Rotterdam 249.000,- k.k. Omschrijving Stads en groen wonen in een ruim opgezet 3-kamerappartement in de geliefde wijk Kralingen! Dit appartement is gelegen in een modern complex en daarmee van

Nadere informatie

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond TE HUUR Appartement met vaste parkeerplaats Mariagardestraat 143 Roermond WILT U WONEN IN HARTJE CENTRUM ROERMOND MET EEN EIGEN PARKEERPLAATS OP EEN AFGESLOTEN TERREIN EN VOOR EEN AANTREKKELIJKE HUURPRIJS?

Nadere informatie

Schiekade 532, 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Schiekade 532, 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. , 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs 477.500,- k.k. Omschrijving WOON-PRAKTIJKPAND! Op loopafstand van Rotterdam-Centrum bieden wij aan een LUXE 4-KAMER APPARTEMENT (153 m2) MÉT APARTE BEDRIJFSRUIMTE (112 m2).

Nadere informatie

TE KOOP ERASMUSPLEIN 178 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP ERASMUSPLEIN 178 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483150 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE HEERLIJK STARTERSAPPARTEMENT OP EEN UNIEKE LOCATIE TUSSEN HET ZUIDERPARK EN PARK OVERVOORDE IN

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Aalderinkshof 126 Almelo

Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Aalderinkshof 126 Almelo Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs 259.500, kosten koper TE KOOP Aalderinkshof 126 Almelo ALGEMEEN Op een prachtige locatie, op de zevende verdieping van het complex 'De Aalderinkshof' gelegen GEHEEL

Nadere informatie

LOOLAAN APELDOORN

LOOLAAN APELDOORN LOOLAAN 27-32 APELDOORN 60.000 k.k. www.loolaan27-32.nl Loolaan 27-32, Apeldoorn Let op; het betreft een vanafprijs van 60.000,- k.k. Biedingen vanaf deze prijs worden door verkoper in overweging genomen.

Nadere informatie

Vraagprijs 339.000,- k.k.

Vraagprijs 339.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP. Spreeuwenstraat K.K SR Amersfoort

TE KOOP. Spreeuwenstraat K.K SR Amersfoort TE KOOP 129.000 K.K. Spreeuwenstraat 123 3815 SR Amersfoort Spreeuwenstraat 123 3815 SR Amersfoort Inleiding Nieuw! Spreeuwenstraat 123, Amersfoort. Fraai starters-appartement in een perfecte staat waar

Nadere informatie

EINDHOVEN Lichtstraat 522

EINDHOVEN Lichtstraat 522 EINDHOVEN Lichtstraat 522 Omschrijving Ruim bemeten en geheel modern afgewerkt 3-kamerappartement op de 3 e verdieping van wooncomplex De Graaf met balkon, lift, berging op de begane grond en mogelijkheid

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijheer van Eslaan TJ Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Vrijheer van Eslaan TJ Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Vrijheer van Eslaan 335 3353 TJ Papendrecht Koopsom: 129.500,00 k.k. Informatie Vrijheer van Eslaan 335-3353 TJ Papendrecht Soort pand : Appartement - - Galerijflat Bouwjaar : 1965 Perceel oppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP GENERAAL PATTONLAAN 1 EINDHOVEN. Koopprijs 135.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP GENERAAL PATTONLAAN 1 EINDHOVEN. Koopprijs 135.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP GENERAAL PATTONLAAN 1 EINDHOVEN Oosterbosch Makelaardij Postbus 1445 5602 BK Eindhoven Grimselpas 1 5624 NH Eindhoven T +31 (0)40 842 52 65 F +31 (0)40 848 49 70 info@oosterboschmakelaardij.nl

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 220.000,- kosten koper Bouwjaar : 1996 Woningtype : Appartement Woonoppervlakte : circa 77 m² Inhoud : circa 280 m³ Kamers : 3 Ligging : Nabij centrum Valkenswaard Aanvaarding : In overleg Omschrijving

Nadere informatie

Waalre (Aalst) Irenelaan 9 B19

Waalre (Aalst) Irenelaan 9 B19 Waalre (Aalst) Irenelaan 9 B19 In een fraaie, bosrijke omgeving gelegen, keurig afgewerkt seniorentweekamerappartement op 1e verdieping met o.a. royale woonkamer, luxe badkamer, fraai uitzicht vanaf balkon

Nadere informatie

Van Lennepstraat 33 Ridderkerk. Vraagprijs k.k.

Van Lennepstraat 33 Ridderkerk. Vraagprijs k.k. Van Lennepstraat 33 Ridderkerk Vraagprijs 169.000 k.k. Dit mooie 4-kamerappartement is in 2013 geheel gerenoveerd/gemoderniseerd. Denk hierbij o.a. aan de keuken, badkamer, wandafwerking De woning is gelegen

Nadere informatie

Dordrecht. Mildenburg 60. Huurprijs 0,- per maand

Dordrecht. Mildenburg 60. Huurprijs 0,- per maand Dordrecht Mildenburg 60 Huurprijs 0,- per maand Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Buitengewoon royale 4-kamer (voorheen

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vraagprijs 210.000,- k.k.

Vraagprijs 210.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Bolestein 750 te AMSTERDAM

Bolestein 750 te AMSTERDAM Bolestein 750 te AMSTERDAM OMSCHRIJVING: Bolestein 750 te Amsterdam Prachtig hoogwaardig en smaakvol gerenoveerde driekamerwoning van ca.93 m2 met een ruim balkon op het ZUIDEN in Amsterdam Buitenveldert,

Nadere informatie

Koopsom 129.000,- k.k.

Koopsom 129.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP LEYWEG 86 A DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL.

TE KOOP LEYWEG 86 A DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. TE KOOP Woningbrochure 0704483150 DIVA MAKELAARS.NL www.thuisinleyenburg.nl INFORMATIE 3-KAMER APPARTEMENT MET VRIJ UITZICHT Appartement met veel lichtinval gelegen op de 1e etage. Perfect voor starters.

Nadere informatie

Rotterdam Granadoslaan 72

Rotterdam Granadoslaan 72 Rotterdam Granadoslaan 72 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving In Hillegersberg vindt u dit fraai gelegen studioappartement

Nadere informatie

Huurprijs 894,12 p.m.

Huurprijs 894,12 p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Drogerij 115, Den Hoorn Aan de rand van Den Hoorn en Delft gelegen goed onderhouden 4 kamer appartement, op de begane grond met balkon, alsmede een inpandige en externe berging en eigen overdekte parkeerplaats.

Nadere informatie

Pinksterbloemweg 215 te Zaandam

Pinksterbloemweg 215 te Zaandam Pinksterbloemweg 215 te Zaandam Pinksterbloemweg 215 te Zaandam Huurprijs 825,-- per maand (excl. voorschot service-/stookkosten ad. 95,--p/mnd) Algemene informatie Nu te huur! Prachtig gemoderniseerd

Nadere informatie

Koopsom 119.250,- k.k.

Koopsom 119.250,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vraagprijs 259.000,- k.k.

Vraagprijs 259.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST VERHUURPRESENTATIE Prins Hendriklaan 5 SOEST Inhoudsopgave Omschrijving Foto s Plattegrond type A 94 m2 Plattegrond type B 67 m2 Plattegrond type C 82 m2 Plattegrond type D 67 m2 Plattegrond type E 67

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 67.500,- k.k. Ontzorgd, comfortabel en veilig wonen op de hoogste verdieping van de Parkflat, aan de rand van Sneek! Op de 7e/hoogste verdieping van de Parkflat Stadsfenne Coöperatieve

Nadere informatie

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST VERHUURPRESENTATIE Prins Hendriklaan 5 SOEST Inhoudsopgave Omschrijving Foto s Plattegrond A Plattegrond C Plattegrond D Plattegrond E Plattegrond F Buijs voor elk huis Omschrijving - HET - ZORGELOOS -

Nadere informatie

TE KOOP. Sleutelbloem SB Sittard

TE KOOP. Sleutelbloem SB Sittard TE KOOP Sleutelbloem 12 6136 SB Sittard In de jonge woonwijk Molenbeek is dit goed onderhouden en instapklaar appartement gelegen. Het appartement ligt op de 2e verdieping met mooi vrij uitzicht en een

Nadere informatie

TE KOOP. de Wilmskamp 211, 7552 GZ Hengelo. Vraagprijs 89.500,- k.k.

TE KOOP. de Wilmskamp 211, 7552 GZ Hengelo. Vraagprijs 89.500,- k.k. TE KOOP de Wilmskamp 211, 7552 GZ Vraagprijs 89.500,- k.k. Omschrijving Heerlijk licht en luxe afgewerkt 2-kamer appartement met een ruime inpandige berging/werkruimte, gelegen op de derde verdieping.

Nadere informatie

Minervaplein 40 G - Rotterdam Huurprijs 964,97 p.m.

Minervaplein 40 G - Rotterdam Huurprijs 964,97 p.m. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Minervaplein 40 G - Rotterdam Huurprijs 964,97 p.m. Minervaplein 40g te Rotterdam - 110-Morgen Omschrijving 4-kamer appartement gelegen

Nadere informatie

Essenburg 41, Dordrecht

Essenburg 41, Dordrecht Essenburg 41, Dordrecht Omschrijving Essenburg 41 3328 CB Dordrecht appartement 60 m² 2 kamers 125.000,- k.k. Online Makelaars Diensten Stationsweg 41 3331 LR Zwijndrecht Tel: 084-4300130 Email: info@onlinemakelaarsdiensten.nl

Nadere informatie

Vraagprijs 215.000,- k.k.

Vraagprijs 215.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Suiestraat 11 c ROTTERDAM. Vraagprijs ,00 kosten koper

Suiestraat 11 c ROTTERDAM. Vraagprijs ,00 kosten koper Suiestraat 11 c ROTTERDAM Vraagprijs 112.500,00 kosten koper Perfect onderhouden en gemoderniseerd 3 kamer appartement op de derde verdieping, met twee balkons en een grote berging in de onderbouw. Ligging

Nadere informatie

Kogerlaan 19, 1741 DA Schagen

Kogerlaan 19, 1741 DA Schagen Te Koop Kogerlaan 19, 1741 DA Schagen Geachte geïnteresseerde, Langs deze weg willen wij u bedanken voor uw belangstelling. Ter informatie De door Zuurbier Makelaardij verstrekte informatie moet uitsluitend

Nadere informatie

k.k. Herculeslaan 92 UTRECHT

k.k. Herculeslaan 92 UTRECHT 399.000 k.k. Herculeslaan 92 UTRECHT Omschrijving: In Utrecht Oost bieden wij dit hoogwaardig afgewerkte, goed onderhouden, drie kamer appartement (126m² ). Het appartement heeft de beschikking over een

Nadere informatie

Zwijndrecht. H Kamerlingh Onnesstraat 109. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Zwijndrecht. H Kamerlingh Onnesstraat 109. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Zwijndrecht H Kamerlingh Onnesstraat 109 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Volledig gemoderniseerd 3-kamer appartement nabij het

Nadere informatie

TE KOOP. RE/MAX Hofstad Makelaars K.K. Heiloostraat KE Den Haag. RE/MAX Hofstad Makelaars. Soestdijksekade AL Den Haag

TE KOOP. RE/MAX Hofstad Makelaars K.K. Heiloostraat KE Den Haag. RE/MAX Hofstad Makelaars. Soestdijksekade AL Den Haag RE/MAX Hofstad Makelaars TE KOOP Heiloostraat 243 2547 KE Den Haag RE/MAX Hofstad Makelaars Soestdijksekade 337 2574 AL Den Haag 070-4483150 info@remax-hofstad.nl remax-hofstad.nl 89.500 K.K. Keurig 2

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Leeuwenberg 28, Den Hoorn Midden in de gezellige dorpskern van Den Hoorn, op loopafstand van alle winkels en openbaar vervoer, ligt dit fraaie 3-kamerappartement op de 2 e verdieping van winkel- en wooncomplex

Nadere informatie

Brochure. Teldershof 84 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Teldershof 84 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Teldershof 84 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Luxe appartementencomplex gelegen op een mooie locatie aan het water. Het appartement heeft een fraai uitzicht en is gelegen in de

Nadere informatie

LEIDERDORP Lokhorst 123

LEIDERDORP Lokhorst 123 LEIDERDORP Lokhorst 123 Op een rustige locatie met leuk uitzicht over een waterpartij, nabij winkelcentra Santhorst en Winkelhof gelegen riante 4 kamer maisonnette woning met zonnig gelegen balkon (zuid/west).

Nadere informatie

Koopsom 111.600,- k.k.

Koopsom 111.600,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Koopsom 132.000,- k.k.

Koopsom 132.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Ruim 4-kamer appartement met lift!

Ruim 4-kamer appartement met lift! Ruim 4-kamer appartement met lift! TE KOOP: Hobokenstraat 315 4826 EE Breda 142.500,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs 142.500,- k.k. Servicekosten 164,28 Aanvaarding In overleg

Nadere informatie

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 550,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Woonoppervlakte: 71 m² Borgsom: 900,-

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 550,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Woonoppervlakte: 71 m² Borgsom: 900,- Kenmerken Herman Gorterlaan 5644 SP Eindhoven Huurprijs p/mnd 550,- excl. Huurprijs p/mnd: 550,- Adres: Postcode: Plaatsnaam: Type woning: Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 excl. Herman Gorterlaan

Nadere informatie

TE HUUR. Frontonstraat 1 5705 KH HELMOND Huurprijs: 850 /maand

TE HUUR. Frontonstraat 1 5705 KH HELMOND Huurprijs: 850 /maand TE HUUR Frontonstraat 1 Huurprijs: 850 /maand Omschrijving 2-KAMER APARTEMENT - GESTOFFEERD Dit fraai en goed afgewerkt tweekamer (hoek) appartement is ideaal gelegen op de begane grond in het gebouw TE

Nadere informatie

DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT EINDHOVEN

DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT EINDHOVEN DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT 153 - EINDHOVEN In fraaie woontoren "De Parade" en op 3e verdieping gelegen royaal 3-kamer appartement met o.a.: eigen berging; eigen parkeerplaats; ruime living met dubbele deuren

Nadere informatie

Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht

Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Vraagprijs : 362.000,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Catharijne, sectie D, nummer 9615 A-52 Inhoud : 260 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. Staringstraat 252, 7552 LD Hengelo. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Staringstraat 252, 7552 LD Hengelo. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Staringstraat 252, 7552 LD Vraagprijs 129.500,- k.k. Omschrijving Bijzonder fraai afgewerkt, licht en ruim 3-kamerappartement met berging. Het complex is gelegen in een omgeving met veel openbaar

Nadere informatie

SOCRATESSTRAAT 115, 3076 BT ROTTERDAM

SOCRATESSTRAAT 115, 3076 BT ROTTERDAM SOCRATESSTRAAT 115, 3076 BT ROTTERDAM Huurprijs 645,- per maand SOCRATESSTRAAT 115, 3076 BT ROTTERDAM PER DIRECT TE HUUR! COMPLEET GERENOVEERD! 4-kamer appartement op de 4e verdieping nabij station Lombardijen,

Nadere informatie

Pisanostraat 60. Eindhoven. Verrassend ruim en net afgewerkt 4-kamerhoekappartement

Pisanostraat 60. Eindhoven. Verrassend ruim en net afgewerkt 4-kamerhoekappartement Verrassend ruim en net afgewerkt 4-kamerhoekappartement met een royale woonkamer, luxe keuken, 3 grote slaapkamers, 2 zonnige balkons en praktische inpandige berging. Gunstig gelegen nabij het centrum

Nadere informatie