t Informantje schooljaar week 15

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Informantje schooljaar week 15"

Transcriptie

1 k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum sttheresiaschool@primenius.nl tel: website: t Informantje schooljaar week 15 Agenda Praktisch verkeersexamen groep uur MR-vergadering lessen door de pastoor De Zwart uur Teamvergadering uur Eerste Heilige Communie Het duurt nog even, maar goed om alvast te noteren: s ochtends Koningsspelen groep 3 t/m 7. s Middags is er wel school voor groep 4 t/m hele dag schoolfotograaf s middags studiemiddag meesters en juffen. Leerlingen om 12 uur vrij Toelichting op agenda Koningsspelen In de jaarkalender staat dat wij op dinsdag 26 april de Koningsspelen vieren. Dit is echter niet juist. Landelijk vinden de Koningsspelen op vrijdag 22 april plaats. Wij sluiten aan bij de landelijke viering. Dit betekent dat de leerlingen van de groepen 3 t/m 7 die dag de Koningsspelen vieren. Studiemiddag In de jaarkalender staat een geplande studiemiddag nog niet vermeld, namelijk maandag 30 mei. Op die dag worden alle leerlingen s ochtends gewoon op school verwacht, maar vanaf 12 uur zijn de leerlingen vrij.

2 Algemeen Afmelden van leerlingen graag op het juiste telefoonnummer Wij merken dat er onduidelijkheid bestaat over het telefoonnummer waarop kinderen afgemeld dienen te worden. Kinderen van de voorschool (de peuters) kunnen afgemeld worden via het telefoonnummer Wanneer de leidsters van de voorschool niet in de gelegenheid zijn de telefoon op te nemen, kunt u de voic inspreken. Wanneer leerlingen van de groepen 1 t/m 8 op dit telefoonnummer worden afgemeld en hiervoor de voic ingesproken wordt, kan het gebeuren dat we dit op school niet die zelfde dag weten. De voorschool is immers op 3 dagdelen in de week. De voic wordt ook alleen op die dagen beluisterd. Daarom het dringende verzoek leerlingen van de groepen 1 t/m 8 alleen af te melden op het telefoonnummer van school: Stichting Joëlle s helping hand inzamelpunt mobieltjes Als bijlage bij dit Informantje vindt u een brief waarin uitgelegd wordt wat de Stichting Joëlle s helping hand, opgezet door de ouders van Joëlle, Marco en Silvia Koops, tot doel heeft. Wellicht al bij velen van u bekend. Wij dragen deze stichting een warm hart toe. Met ingang van nu kunt u, om deze stichting te steunen, oude (evt. kapotte) mobiele telefoons inleveren op school. Hiervoor staat een inzameldoos op school. Van harte aanbevolen! Bedankt! Alle kinderen en ouders enorm bedankt voor de leuke kaarten en tekeningen! We komen snel langs op school. Groetjes juf Rinske 3D-printer De school heeft een bouwpakket voor een3d-printer liggen. De kinderen van groep 7 en 8 zijn razend enthousiast, want zij mogen de printer gaan bouwen. Echter, daar hebben we de hulp van 1 of 2 ouders of grootouders bij nodig. Een aantal maandagmiddagen zouden zij een groepje van 3 of 4 kinderen kunnen begeleiden bij de bouw. Tot op heden hebben we nog geen reactie ontvangen. Mocht u dit wat voor u zijn, aarzel niet en laat het ons weten. Informantje vanaf nu weer op maandag Vanaf nu zult u het Informantje (weer) aan het begin van de schoolweek ontvangen. Het opstellen en verzenden van het Informantje aan het eind van de schoolweek bleek organisatorisch toch minder praktisch dan gedacht. Houdt u vanaf nu uw mailbox dus aan het begin van de week goed in de gaten.

3 Algemeen Voormalig speeltoestel school te koop! Zoals u weet, hebben wij sinds enige tijd een nieuw speeltoestel op het schoolplein staan, waar de leerlingen veel gebruik van maken. We zijn hier dan ook erg blij mee! Op de plek waar het nieuwe speeltoestel gekomen is, stond eerst een klimtoren (zie foto). Dit toestel kunnen we niet herplaatsen op het plein. We kunnen ons voorstellen dat onder de ouders van school interesse is om dit toestel over te nemen. Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u dit uiterlijk vrijdag 15 april uur via de mail (sttheresiaschool@primenius.nl) aangeven, door een bod uit te brengen vanaf 40,00. Het toestel gaat naar de hoogste bieder. Het bedrag wordt overgemaakt aan de oudervereniging, zodat dit ten goede komt aan alle leerlingen van de school. Het toestel dient door de uiteindelijke koper zelf opgehaald te worden. In het Informantje van maandag 18 april zullen wij laten weten wie de nieuwe eigenaar van het oude speeltoestel wordt. Doppen sparen Al geruime tijd sparen we plastic doppen voor het goede doel. Niet alleen de kinderen in groep 1-2 zijn flink aan het sparen, vanuit de hele school worden zakjes met doppen gespaard. SUPER! Dit doen we om de stichting KNGF geleidehonden te ondersteunen. Sinds de oprichting heeft deze stichting ruim 5000 honden geschoold voor blinde en zeer slechtziende mensen. Tegenwoordig worden ook honden opgeleid voor mensen met andere handicaps: bijvoorbeeld mensen in een rolstoel of kinderen met autisme. Alle harde plastic doppen en deksels mogen ingezameld worden. Denk dan bijvoorbeeld aan de doppen en deksels van deze producten: mineraal- of spuitwater, frisdrankflessen, melk- of yoghurtpakken, fruitsappakken, sportdrank, wasmiddelen (zowel de doppen van de flessen als het doseerdopje), zepen en shampooflessen, deo-en spuitbussen, slagroombussen, pindakaas- en chocoladepastapotten. De (schoongemaakte) doppen kun u inleveren bij groep 1-2. Juf Maria zorgt dan dat deze doppen naar een inzamelpunt gebracht worden. Voor meer informatie over de stichting:

4 Voorschool Afmelden Soms komt het voor dat ouders hun kinderen afmelden via het telefoonnummer van de school. Als u uw kind wilt afmelden dan kunt u bellen naar het telefoonnummer van de Voorschool St Theresia. Als er op dat moment niet opgenomen wordt, kunt u altijd een bericht inspreken op de voic . Telefoonnummer Voorschool St Theresia: Moederdag Deze week zijn we met de voorbereidingen begonnen voor Moederdag. De kinderen vonden dit erg spannend! Een geheimpje voor mama! Dit ben ik Dit is de laatste week dat we aan ons thema werken: Dit ben ik. Deze week stond ons gezicht centraal. Hoeveel ogen/oren etc. En hebben we flink geoefend met een nieuw liedje. Donderdagmiddag hebben we het liedje gezongen met onze instrumenten erbij. Lied: Ik heb twee ogen om te kijken, en mijn hoofd draait in het rond. Ik heb twee oren om te horen, er staan tanden in mijn mond. Hier twee armen, daar twee benen, met mijn voeten stap na stap. Met mijn handen kan ik klappen, nu hoor je: klap, klap, klap. Groep 1 en 2 Na de voorjaarsvakantie zijn we gestart met een nieuw thema. We zijn nu echt toe aan de lente! Inmiddels hebben we weer een nieuw deelthema, binnen de lente. We gebruiken hiervoor het verhaal van Rupsje Nooitgenoeg. Hierin komen o.a. verschillende soorten fruit, tellen en de cyclus van ei tot vlinder aan bod. Letter van de week De letter van de komende twee weken is de letter f. De kinderen mogen voorwerpen mee nemen waarbij de f vooraan te horen is. In de klas maken we er een woordkaartje aan en verzamelen we alle voorwerpen met een f op de letterkast. Op donderdag krijgen de kinderen hun voorwerp weer mee naar huis. Lied We hebben al een mooi lied geleerd over Rupsje Nooitgenog. Het is een lied op de melodie van Berend Botje. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, waar is rupsje nooitgenoeg gebleven? voor de boom, achter de steen nee, hij kroop door de appel heen. Hap, hap, slik, slik, smullen maar appels, peren, pruim en taart een plakje kaas, een stuk meloen en tot slot een blaadje groen!

5 Groep 3 Lezen We zijn deze week gestart met kern 10. Een belangrijke stap in de leesontwikkeling, het gaat nu van het lezen van alleen eenlettergrepige woorden over naar steeds meer woorden met twee lettergrepen. Elke dag starten we met maatjes lezen om elkaar zo ook te helpen met het leren lezen. Sinds afgelopen woensdag hebben we een nieuw maatje! Het nieuwe thema is een broekzak vol schatten. We hebben het over een museum, een tentoonstelling, een verzameling, een knoop in je zakdoek, tandendoosje, iets dubbel hebben, verwonderd zijn en vraag maar eens aan uw zoon of dochter waar we het nog meer over hebben. Juf Melanie heeft haar verzameling oude schoolspullen meegenomen en hierover verteld. Wanneer er kinderen zijn die een leuke verzameling hebben mogen ze daar een foto van maken en deze meenemen naar school en daar ook iets over vertellen. Ook mogen alle kinderen een broekzakschat meenemen voor onze broekzakkententoonstelling. Rekenen We hebben het met rekenen deze afgelopen week gehad over sprongen en huppen op een lege getallenlijn. Een sprong is eigenlijk 10 en een hup is 1. Dus als een kind naar het getal 12 moet bestaat dit uit 1 sprong en 2 hupjes. Zo hebben we het zelf gesprongen in de speelzaal, getekend op het plein en op een leeg blaadje. Gynzykids De kinderen en juffen, zijn erg enthousiast over Gynzykids. We doen erg onze best om voor alle kinderen een werkende code te maken. Maar dit gaat, zoals u zult begrijpen, niet altijd in een keer goed. We zijn er mee bezig, maar het kan even wat tijd kosten. Graag even geduld als uw kind een code heeft die nog niet goed functioneert. We horen ook dat er kinderen zijn die de code nog niet mee naar huis hebben gekregen. Deze code mogen ze al de hele week ZELF overnemen van hun kaartje. Dus hier mag u ze zelf nog een keer aan herinneren als ze zeggen dat ze nog niets meegekregen hebben. Groep 4 Rekenen Geld De leerlingen leren geldsommen tot 100. We werken met hele euro s en eurocenten. Het gaat er in de opdrachten niet alleen om hoeveel het samen kost, maar ook gaan we berekenen wat we als wisselgeld terug krijgen wanneer we met een vast bedrag betalen. Ook komt aan de orde dat je een bepaald bedrag op diverse manieren kunt samenstellen. 45 euro kun je betalen met 2 biljetten van 20 en 1 biljet van 5, maar je kan ook betalen met 1 biljet van 20, 2 biljetten van 10 en 1 biljet van 5. Hoofdrekenen We oefenen nog even flink door met de tafelsommen van Het is fijn om te zien dat heel veel kinderen erg enthousiast zijn tijdens het oefenen. Het goed en vlot kennen van de tafels is van grote betekenis voor het rekenen in het algemeen. Spelling We gaan aan de slag met woordpakket 25. We oefenen met samengestelde woorden als : de bloempot, de ijskast, de stofdoek enz. De kinderen kunnen ook thuis weer oefenen in Bloon! Psssssst? Natuurlijk zijn we ook al bezig voor Moederdag, maar daar vertellen we natuurlijk niet te veel over.

6 Groep 5 en 6 Het valt op dat veel kinderen uit groep 5/6 gymmen zonder schoenen. Voor de gym hebben de kinderen het volgende nodig: korte broek en T-shirt of gympak en schoenen zonder zwarte zolen. Groep 5 Spelling Deze week werken we aan de woordpakketten 35 en 36. We herhalen woordpakket 33 en 34. De kinderen krijgen de woordpakketten weer mee naar huis. De woordpakketten staan ook klaar in Bloon. Math Deze week werken we aan de volgende doelen: Ik kan verhaalsommen van level F oplossen; Ik kan tijden op een digitale klok overzetten naar een klok met wijzers en andersom. Een klok met wijzers wordt ook wel een analoge klok genoemd. Daarnaast oefenen we veel om het tafeldiploma te halen. Twee kinderen hebben tot nu toe het tafeldiploma behaald. Knap gedaan!!! Aardrijkskunde Vandaag presenteren we door middel van een poster. Vanaf volgende week werken we aan een nieuw project. Rapport Bijna alle rapporten zijn weer op school. Mocht het rapport nog bij u thuis liggen, wilt u deze dan mee naar school geven? Alvast bedankt. Groep 6 Spelling Deze week werken we aan de woordpakketten 35 en 36. We herhalen woordpakket 33 en 34. De kinderen krijgen de woordpakketten weer mee naar huis. De woordpakketten staan ook klaar in Bloon. Math Deze week werken we aan de volgende doelen: Ik kan verhaalsommen van level G oplossen; Ik kan een staartdeling maken waarbij je een getal tot moet delen door een getal van 1 cijfer. Aardrijkskunde Vandaag presenteren we door middel van een poster. Vanaf volgende week werken we aan een nieuw project. Rapport Bijna alle rapporten zijn weer op school. Mocht het rapport nog bij u thuis liggen, wilt u deze dan mee naar school geven? Alvast bedankt.

7 Groep 7 Rekenen We lezen gegevens uit grafieken; Lossen verhaalsommen van level G op; Ronden kommagetallen af op twee cijfers achter de komma; bepalen hoeveel munten of biljetten ik nodig heb om iets te betalen en maken keersommen met geldbedragen. Kiva We schrijven een brief aan een denkbeeldig pestslachtoffer. Thema aardrijkskunde We hebben een begin gemaakt met het thema Natuurgeweld. Dook deze keer werken kinderen dit thema in groepjes uit. De presentatie vindt plaats m.b.v. een PowerPointpresentatie. Rapporten We hebben bijna alle rapporten binnen. Mocht heet nog bij u thuis liggen, zou u het rapport dan aan uw kind mee naar school willen geven? Alvast bedankt. Verkeersexamen Het praktisch gedeelte is op dinsdagochtend 12 april. Wij fietsen dan samen naar Klazienaveen waar de route is uitgezet. De kinderen hebben de route al mee naar huis gekregen.. Misschien ziet u kans om samen met uw kind de route alvast te verkennen. Groep 8 Eindtoets De eindtoets van groep 8 wordt deze week afgenomen van dinsdag 12 april t/m donderdag 14 april. Zou u zo vriendelijk willen zijn om tijdens de afname geen afspraken met huisarts, tandarts, etc. te willen plannen? Ik wens alle kinderen van groep 8 heel veel succes bij het maken van deze toets. Rapporten Zou u het rapport weer aan uw kind mee naar school willen geven? Alvast bedankt.

t Informantje schooljaar week 15

t Informantje schooljaar week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 21

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 14

t Informantje schooljaar week 14 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 14

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 20

t Informantje schooljaar week 20 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 20

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 6

t Informantje schooljaar week 6 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 6 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 5

t Informantje schooljaar week 5 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 5 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 23

t Informantje schooljaar week 23 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 23

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 10

t Informantje schooljaar week 10 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 10

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 Agenda 14-03 15.30 uur Teamvergadering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 50

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12 Agenda 22-03 15.15 uur uitlevering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 4

t Informantje schooljaar week 4 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 4 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 47

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 9

t Informantje schooljaar week 9 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 9 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 7

t Informantje schooljaar week 7 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 7 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 21

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 48

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 48 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 45

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 19

t Informantje schooljaar week 19 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 19

Nadere informatie

k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum website:

k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum   website: k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl Ik blijf altijd aan je denken: hoe je liep

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 13

t Informantje schooljaar week 13 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 13

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 51

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 46

t Informantje schooljaar week 46 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 46

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 11

t Informantje schooljaar week 11 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 11

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 51 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief Gevonden voorwerpen

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief Gevonden voorwerpen Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief De lente is begonnen! Buiten wordt het langzaam steeds lekkerder weer, de bloesem zit aan de bomen en ook in school, is het goed te zien, dat het Lente is. Twee heel enthousiaste

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 18

t Informantje schooljaar week 18 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 18

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 49 Agenda

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 9 mei 2017 AGENDA. 25 en 26 mei Vrije dagen rond Hemelvaartsdag 29 mei Studiedag, de kinderen zijn vrij 31 mei en 1 juni Schoolfotograaf

NIEUWSBRIEF 9 mei 2017 AGENDA. 25 en 26 mei Vrije dagen rond Hemelvaartsdag 29 mei Studiedag, de kinderen zijn vrij 31 mei en 1 juni Schoolfotograaf NIEUWSBRIEF 9 mei 2017 AGENDA 25 en 26 mei Vrije dagen rond Hemelvaartsdag 29 mei Studiedag, de kinderen zijn vrij 31 mei en 1 juni Schoolfotograaf 5 juni Tweede Pinksterdag 13 en 15 juni Opname dagen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 12

t Informantje schooljaar week 12 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 12

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 43

t Informantje schooljaar week 43 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 43

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 48

t Informantje schooljaar week 48 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 48 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april Nieuwsbrief 16 Obs De Vuurvlinder. april 2016 Fruit deze week 1. Appel 2. Kiwi (Zespri) 3. Peer Ziekte en vervanging Vorige week hebben we i.v.m ziekte van de leerkracht kinderen terug naar huis laten

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 24

t Informantje schooljaar week 24 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 24

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 46

t Informantje schooljaar week 46 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 46 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 41 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 februari 2016 CONTACT A G E N D A. Welkom. Kenia. Sneeuwdag Vanuit de leerlingenraad:

Nieuwsbrief 22 februari 2016 CONTACT A G E N D A. Welkom. Kenia. Sneeuwdag Vanuit de leerlingenraad: Nieuwsbrief 22 februari 2016 Welkom Graag wijzen we u er op dat in de week van 29 februari tot en met vrijdag 4 maart de school gesloten is in verband met de voorjaarsvakantie. De NSO draait wel gewoon

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 40

t Informantje schooljaar week 40 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 40 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 16

t Informantje schooljaar week 16 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 16

Nadere informatie

Kamp groep 8 Deze week gaan de groepen 8 voor 4 dagen naar Wijk aan Zee. Wij hopen op mooi weer!

Kamp groep 8 Deze week gaan de groepen 8 voor 4 dagen naar Wijk aan Zee. Wij hopen op mooi weer! Kamp groep 8 Deze week gaan de groepen 8 voor 4 dagen naar Wijk aan Zee. Wij hopen op mooi weer! Bereikbaarheid school Doordat meester Pieter komende week meegaat naar Wijk aan Zee kan het voorkomen dat

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 50 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Januari 13 Meester Willem jarig! 15 Minilessen OBC Bemmel groep 8 15 Nieuwsbrief 5 mee naar huis 19 Viering 14.00 u. 27 Voorleesontbijt en start Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 25

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 47 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 45 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 15

t Informantje schooljaar week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 39

t Informantje schooljaar week 39 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 39 Agenda

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Informatieboekje. Middenbouw. Voor ouders en kinderen uit de middenbouw

Informatieboekje. Middenbouw. Voor ouders en kinderen uit de middenbouw Informatieboekje Middenbouw Voor ouders en kinderen uit de middenbouw Lezen In groep 3 en 4 is het leren lezen erg belangrijk. Kinderen moeten veel kilometers lezen om zo steeds vloeiender en foutloos

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 42

t Informantje schooljaar week 42 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 42 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 44

t Informantje schooljaar week 44 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 44 Agenda

Nadere informatie

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken.

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken. Weekbericht van 7 april 2015 Algemeen: Van 6 april tot en met 24 mei kunt u bij de Co-op in Erica zogenaamde doe-koe-munten krijgen bij bepaalde boodschappen. Deze munten kunt u in de winkel in een soort

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f 1 4 d e c e m b e r Welkom CONTACT Locatie Haarlem SO / VSO Locatie Hoofddorp SO Kerstviering Haarlem woensdag

N i e u w s b r i e f 1 4 d e c e m b e r Welkom CONTACT Locatie Haarlem SO / VSO Locatie Hoofddorp SO Kerstviering Haarlem woensdag Nieuwsbrief 14 december 2 015 Welkom We kijken uit naar de Kerstvieringen op beide locaties. Dankzij een aantal enthousiaste hulpouders zien de gebouwen er geweldig sfeervol uit dit jaar. Dank voor uw

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5.

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Nieuws over groep 5 Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Vandaag heeft de moeder van Maeva foto s van alle groepen gemaakt. Deze komen op onze schoolsite te staan. Deze agenda en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters Weekbrief 23 mei 2016 Algemene mededelingen 1/2 groepen De kinderen vinden het superleuk om aan het ridder en jonkvrouwen project te werken. In de klassen zijn al aardig wat kastelen, ridderhelmen en zwaarden

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht.

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht. Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 januari 2016 Foto van de week Vorige week konden we schaatsen op straat en nu schijnt de zon en is de temperatuur ver boven nul. De leerlingen hebben genoten van

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24

19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24 19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

Maandbrief groep 7/8 april / mei 2016

Maandbrief groep 7/8 april / mei 2016 Maandbrief groep 7/8 april / mei 2016 Beste ouders, verzorgers, Onderzoekend leren Alle kinderen van de hele school hebben gewerkt met onderzoekend leren. Het thema was: waarnemen en bewegen. Er werden

Nadere informatie

23-10 11/03/2016-24/03/2016

23-10 11/03/2016-24/03/2016 23-10 11/03/2016-24/03/2016 AGENDA: Donderdag 10 mrt. Vrijdag 11 mrt. Zaterdag 12 mrt. Zondag 13 mrt. Voorstelling Dansparels t.b.v. groepen 1-2 (volgens planning) 16.00 17.30: OB & BB - overleg ROOSTERVRIJ

Nadere informatie

Info groep 8 20 september 2016

Info groep 8 20 september 2016 Info groep 8 20 september 2016 Algemeen Wat zijn we weer lekker gestart! De eerste drie weken zitten er op. We hebben veel activiteiten gedaan uit de Vreedzame school. Wat voor groep willen wij zijn, welke

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 44

t Informantje schooljaar week 44 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 44

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Beste ouders of verzorgers,

Beste ouders of verzorgers, Beste ouders of verzorgers, Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. U krijgt zo de indruk van wat er dit schooljaar op uw kind afkomt. Voor

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 7 Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 7 Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 7 Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo leerlingen en ouders van groep 7! Ik ben juf Susan en dit schooljaar jullie juf. Samen met mijn vriend Bas woon ik in Vinkel.

Nadere informatie