k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum website:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum website:"

Transcriptie

1 k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum sttheresiaschool@primenius.nl tel: website: Ik blijf altijd aan je denken: hoe je liep en hoe je lachte, hoe je keek. Ook je naam blijft altijd bij me, want van jou is er geen tweede. En door steeds je naam te noemen, zal ik jou nooit meer vergeten, zal je niet voorgoed verdwijnen, ook al krijg ik nooit meer antwoord. Mijn gedachten laten jou niet in de steek. Vanochtend heeft ons het zeer droevige bericht bereikt dat Wout Verwer, leerling van groep 5, toch nog plotseling is overleden. Wij wensen Arjen en Patricia, Nienke en Jens heel veel sterkte om dit enorme verlies te kunnen dragen. Wij hebben vanochtend in alle groepen met de kinderen gesproken over het overlijden van Wout. Momenteel wordt een gedenkruimte ingericht waar een ieder een boodschap en / of tekening achter mag laten voor Wout en zijn familie. Mocht u hier ook iets aan bij willen dragen, dan bent u vanaf morgenochtend van harte uitgenodigd om deze ruimte te bezoeken. Wanneer er meer informatie bekend is over het afscheid van Wout zullen wij u hiervan op de hoogte brengen. Deze hele week zal iemand van de schoolleiding aanwezig en beschikbaar zijn. Mocht u vragen hebben dan bent u uiteraard van harte welkom. Directie en team kbs Sint Theresia

2 t Informantje schooljaar week 3 Agenda Woensdag 18 januari 13:00 uur themavergadering Zorg Aanwezigheid schoolleiding deze week Juf Wilma Juf Monique Juf Marian Maandag t/m vrijdag Woensdag Dinsdagmiddag en woensdag Algemeen Oproep van de kerk. Aan de ouders van kinderen uit groep 4. Als u zoon of dochter dit jaar de eerste heilige communie gaat doen dan kunt u uw zoon of dochter opgeven. Dit kan op donderdagavond bij de gast dames in de pastorie tussen uur en uur. We willen graag weten hoeveel kinderen er dit jaar de communie doen i.v.m. het bestellen van de lesboeken. Opgave graag voor 16 februari. Er wordt nog een datum voor de communie ingepland.

3 Voorschool Thema: We zijn vorige week begonnen met het werken aan het thema: Hatsjoe. De nadruk in dit thema ligt op ziek zijn en weer gezond worden. In het thema Hatsjoe is puk ziek. Hij is verkouden. De kinderen verzorgen Puk, gaan op ziekenbezoek en brengen een bezoek aan de dokter. Schoonmaak ochtend We willen de moeders die meegeholpen hebben met schoonmaken bedanken voor hun hulp Groep 1 en 2 Thema We gaan verder met ons thema beroepen. Vorige week hebben we een woordveld gemaakt met heel veel verschillende beroepen. De kinderen zijn erg enthousiast over verschillende beroepen. De bakker heeft al wat aandacht gehad en de dokter/tandarts komen ook nog in de belangstelling te staan. Letter van de week (groep 2) Deze week is de t de letter van de week. Deze klank wordt uitgesproken als de t (en niet als de tee). De kinderen mogen voorwerpen mee nemen waar de klank t vooraan te horen is. De t van: taart, televisie, trommel, trui, tomaat, tijger enz. We maken er in de klas een woordkaart van en aan het eind van de week krijgen de kinderen het voorwerp weer mee naar huis. Kniepertjes Een leuke traditie is het bakken van kniepertjes wanneer het nieuwe jaar is begonnen. Met het thema beroepen/bakker kun je dan mooi met de kinderen samen kniepertjes maken en opeten. We hebben samen alle ingrediënten afgewogen, juf heeft het deeg gekneed en alle kinderen hebben een balletje van het deeg gerold. We waren heel blij met de hulp van ouders die de kniepertjes daarna gebakken hebben. En ze waren heerlijk!

4 Herhaalde oproep We zijn blij dat er al een ouder is die iets over haar beroep wil komen vertellen maar het zou fijn zijn wanneer er nog meer ouders iets over hun beroep willen komen vertellen. We werken aan het thema beroepen. Er zijn vast veel ouders met verschillende beroepen. We zijn op zoek naar ouders die een spreekbeurt willen komen geven over hun beroep. Het zou mooi zijn wanneer er ook materialen, die gekoppeld zijn aan het beroep, getoond kunnen worden. Lijkt het u leuk om iets in de klas te komen vertellen over uw beroep dan kunt u zich melden bij de leerkracht. Groep 3 Lezen Deze week gaan we verder met kern 6. Het thema deze kern is Dieren, en vooral dieren die uit een ei komen. In de klas hebben we een woordveld gemaakt met deze dieren en daarnaast ook een rij met dieren die niet uit een ei komen. Het grappige is dat we een paar kleine bioloogjes in de klas hebben, die er al heel veel vanaf weten; dus we hebben ook de soortnamen van de dieren erbij gezet en de omschrijving van de soort; met andere woorden, wanneer is het een vogel, insect, reptiel, amfibie, vis of zoogdier. We gaan het woordveld deze week nog verder uitwerken. Leesboekjes school In de kerstvakantie hebben alle kinderen van groep 3 leesboekjes van school meegekregen om te oefenen. Deze twee boekjes moeten wel weer ingeleverd worden op school. Nog niet alle kinderen hebben dit gedaan. Wilt U de boekjes meegeven als dit nog niet gedaan is? Rekenen Vorige week hebben we naast sommen oefenen ook nog geoefend met klokkijken. Als eerste zijn de hele uren aan de beurt. En hoe verbaasd waren wij als juf toen we erachter kwamen dat ALLE kinderen uit groep 3 dat al kunnen aflezen van een klok!! We zijn super trots op onze kanjers!! Deze week gaan we tellen in sprongen van 10.

5 Snow boots Met de sneeuw en de kou is het heel begrijpelijk dat de kinderen lekkere warme snow boots aanhebben. Echter, het is de afspraak op school dat ze deze niet in de klas aanhouden. Dit is in verband met de grove profielen die veel viezigheid mee naar binnen nemen. Omdat de kinderen anders op hun sokken in de gang en de klas lopen is het wel wenselijk om uw kind gymschoentjes of sloffen mee t e geven. Alvast bedankt! Groep 4 Cito Deze week starten we met het werken in de Citoboekjes. Spelling Deze week gaan we oefenen met de woorden uit de woordpakketten 19 en 20. We oefenen o.a.: -woorden met eeuw, ieuw, uw. Weektaak Naast het keuzemenu voor rekenen en de opdrachten voor zelfstandig leren, hebben de kinderen sinds vorige week ook nog gewerkt met weektaken. Deze week gaan we hiermee door. Bij de weektaken gaat het niet alleen over rekenen, taal of lezen. Ook het sociaal emotioneel aspect en het bevorderen van een goede sfeer in de groep zal aandacht krijgen. Een van de opdrachten is bijvoorbeeld: Vraag tijdens de pauze iemand om te spelen, waar je eigenlijk niet zo vaak mee speelt. Een andere opdracht is een spelletje ganzenbord doen, of het samen oefenen van tafelsommen. Afgelopen week viel op dat het niet alleen zinvolle taken waren, maar ook taken waar de kinderen veel plezier aan beleefden. Groep Dictee woordpakket 17 t/m Toets wereldoriëntatie zwerven en wonen Spelling Deze week gaan wij aan de slag met woordpakket 19 en 20. Deze woordpakketten gaan over de i en de y. Math Deze week gaan wij alle strategieën die we dit jaar gedaan hebben nog eens weer herhalen. Onder elkaar optellen/aftrekken, rekenen met geld en natuurlijk de tafels.

6 Wereldoriëntatie Deze periode gaan we het hebben over de prehistorie. De kinderen gaan allerlei informatie opzoeken en vragen beantwoorden. Aan het einde van dit onderwerp gaan we een toets maken. De samenvatting zullen de kinderen dinsdag mee naar huis krijgen. Groep 6 Maandag 16 januari Juf Annemiek afwezig i.v.m. scholing. De kinderen van groep 6 worden verdeeld over de groepen 4 t/m 8. Dinsdag 17 januari Juf Annemiek vervangt meester Mark i.v.m. scholing. De kinderen van groep 6 worden verdeeld over de groepen 4 t/m8. Gym Deze week gymmen de groepen 6 en 7 op woensdag (einde van de ochtend) en donderdag (einde van de middag). Dit is eenmalig i.v.m. afwezigheid van leerkrachten. Op deze wijze kunnen de kinderen ook deze week twee keer gymmen. Volgende week gymmen we weer op de maandag en dinsdag. Citotoetsen Wij beginnen op woensdag met de cito toetsen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om afspraken met huisarts, tandarts, etc. zoveel mogelijk s middags te plannen? Alvast bedankt. Wereldoriëntatie We werken verder aan het thema de opstand. We maken hierover een werkstuk. Leesvirus We zijn gestart aan het project leesvirus. Leesvirus is een project waarbij de kinderen boeken lezen, hun mening geven over de boeken en reageren op elkaars mening. Elke week krijgen we opdrachten. Deze kunnen bestaan uit vragen over de boeken, een internet- en/of een creatieve opdracht. Hiermee kunnen we als klas punten verdienen en strijden tegen andere scholen. Aan het einde van het project wordt bekendgemaakt welke klas gewonnen heeft en dus het meest besmet is geraakt met het leesvirus. Wij hopen natuurlijk dat wij winnen!!!

7 Groep 7 Citotoetsen De komende twee weken staan in het teken van de Citotoetsen. We proberen het zo te plannen dat maximaal 2 toetsen per dag moeten worden gemaakt. Daarnaast zijn de opgaven van rekenen en begrijpend lezen ook nog eens in kleinere porties verdeeld. Hiermee hopen we te bereiken dat de kinderen goed geconcentreerd kunnen blijven werken. Groep 8 Cito toetsen M8 Vanaf komende woensdag starten we met de cito toetsen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om afspraken met huisarts, tandarts, etc. zoveel mogelijk s middags te plannen? Alvast bedankt. Maandag 16 januari Meester Mark afwezig i.v.m. scholing. Juf Agnita geeft vandaag les in groep 8. Dinsdag 17 januari Meester Mark afwezig i.v.m. scholing. Juf Annemiek geeft vandaag les in groep 8. Wereldoriëntatie We werken verder aan ons project Religies.

t Informantje schooljaar week 4

t Informantje schooljaar week 4 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 4 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 5

t Informantje schooljaar week 5 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 5 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 6

t Informantje schooljaar week 6 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 6 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 7

t Informantje schooljaar week 7 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 7 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 10

t Informantje schooljaar week 10 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 10

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 9

t Informantje schooljaar week 9 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 9 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 47

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 50

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 51

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 21

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 45

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 20

t Informantje schooljaar week 20 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 20

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 51 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 21

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 49 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 50 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 13

t Informantje schooljaar week 13 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 13

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 Agenda 14-03 15.30 uur Teamvergadering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 46

t Informantje schooljaar week 46 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 46

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 11

t Informantje schooljaar week 11 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 11

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 41 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12 Agenda 22-03 15.15 uur uitlevering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 23

t Informantje schooljaar week 23 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 23

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 19

t Informantje schooljaar week 19 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 19

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 48

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 48 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 48

t Informantje schooljaar week 48 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 48 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 18

t Informantje schooljaar week 18 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 18

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 24

t Informantje schooljaar week 24 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 24

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 14

t Informantje schooljaar week 14 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 14

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 25

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 43

t Informantje schooljaar week 43 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 43

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 12

t Informantje schooljaar week 12 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 12

Nadere informatie

- toets 1 getallen (zie website) -vraagstukjes afwerken (1) naar Brugge zie brief

- toets 1 getallen (zie website) -vraagstukjes afwerken (1) naar Brugge zie brief maandag 16/10/17 dinsdag 17/10/17 woensdag 18/10/17 donderdag 19/10/17 vrijdag 20/10/17 heen en weer dictee woordpakket 5 - toets 1 getallen (zie website) -vraagstukjes afwerken (1) (1)Deze taak is enkel

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 42

t Informantje schooljaar week 42 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 42 Agenda

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 45 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 46

t Informantje schooljaar week 46 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 46 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 44

t Informantje schooljaar week 44 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 44 Agenda

Nadere informatie

Infobrief februari 2012 UITGA VE februari RKBS Maria Langeweg

Infobrief februari 2012 UITGA VE februari RKBS Maria Langeweg Wijziging datum inspectiebezoek Afgelopen infobrief stond vermeld dat het inspectiebezoek plaats zou vinden op dinsdag 28 februari en donderdag 1 maart 2012. Afgelopen week is er bericht gekomen van de

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 16

t Informantje schooljaar week 16 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 38

t Informantje schooljaar week 38 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 38

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 47 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5.

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Nieuws over groep 5 Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Vandaag heeft de moeder van Maeva foto s van alle groepen gemaakt. Deze komen op onze schoolsite te staan. Deze agenda en

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 48

t Informantje schooljaar week 48 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 48

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Informatieboekje. Middenbouw. Voor ouders en kinderen uit de middenbouw

Informatieboekje. Middenbouw. Voor ouders en kinderen uit de middenbouw Informatieboekje Middenbouw Voor ouders en kinderen uit de middenbouw Lezen In groep 3 en 4 is het leren lezen erg belangrijk. Kinderen moeten veel kilometers lezen om zo steeds vloeiender en foutloos

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Info groep 8 20 september 2016

Info groep 8 20 september 2016 Info groep 8 20 september 2016 Algemeen Wat zijn we weer lekker gestart! De eerste drie weken zitten er op. We hebben veel activiteiten gedaan uit de Vreedzame school. Wat voor groep willen wij zijn, welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij!

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij! NIEUWSFLITS 17 SCHOOLJAAR 2018-2019 Het is even echt winter, prachtig! Vorige week werd de nieuwsflits pas op donderdag verstuurd, helaas! De reden was dat ik op woensdag en donderdag migraine had en naar

Nadere informatie

Weekbericht van 16 januari 2017

Weekbericht van 16 januari 2017 Weekbericht van 16 januari 2017 Mededelingen vanuit de notulen MR vergadering: -De vakantieplanning wordt jaarlijks gemaakt door de gemeente. De bedoeling is dat scholen zich zoveel mogelijk conformeren

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Weekbrief 28 september 2015

Weekbrief 28 september 2015 Weekbrief 28 september 2015 Algemene mededelingen Dank je wel Hierbij willen we alle kinderen en ouders/verzorgers hartelijk bedanken voor de prachtige tekeningen en kaarten die we ontvangen hebben voor

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 15

t Informantje schooljaar week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 15

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen.

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen. Kringgesprek Geachte ouders, Na een lange meivakantie is de school op woensdag 22 mei weer gestart. In die week konden de kinderen weer even wennen aan het schoolse leven en de dagelijkse bezigheden. Ook

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS AGENDA. Week 5: 29 januari t/m 2 februari Dinsdag 30 januari s avonds: oud papier

SCHOOL- NIEUWS AGENDA. Week 5: 29 januari t/m 2 februari Dinsdag 30 januari s avonds: oud papier Week 5: Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. 29 januari t/m 2 februari 2018 SCHOOL- NIEUWS TOP bijeenkomst Roelevaer Bovenbouw Volgende week woensdag (31 januari) is er weer een

Nadere informatie

Welkom in. groep 3-4a

Welkom in. groep 3-4a Welkom in groep 3-4a EVEN VOORSTELLEN Lonneke Vleugels: maandag, dinsdag en woensdag Loes Oelers: donderdag en vrijdag INLOOPTIJDEN s Morgens van 8.20 uur tot 8.30 uur. s Middags van 13.00 uur tot 13.15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 44

t Informantje schooljaar week 44 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 44

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Week 24: ma. 9 juni vrij, 2 e Pinksterdag di. 10 juni vrij, studiedag Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie