t Informantje schooljaar week 12

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Informantje schooljaar week 12"

Transcriptie

1 k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum sttheresiaschool@primenius.nl tel: website: t Informantje schooljaar week 12 Agenda Donderdag 23 maart s ochtends spreekuur jeugdverpleegkundige Aanwezigheid schoolleiding deze week Juf Wilma Maandag en dinsdag Juf Monique Deze week niet aanwezig Juf Marian Dinsdagmiddag, woensdag en donderdagmiddag Juf Wilma is ook aanwezig op donderdag maar staat deze dag voor de groep Bezoek professor doctor Ben Feringa Op donderdag 6 april brengt professor doctor Ben Feringa een bezoek aan de Sint Theresia. Ben Feringa is oud leerling van de Sint Theresia en heeft, zoals u vast weet, de Nobelprijs voor de scheikunde ontvangen. Wij zijn heel erg blij dat hij zijn oude school komt bezoeken. In alle groepen wordt er tot aan zijn bezoek op 6 april aandacht besteed aan wetenschap, de Nobelprijs en/of Ben Feringa. Prachtig om te zien hoe enthousiast de leerlingen zijn! Tijdens het bezoek van Ben Feringa zullen de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 ook vragen kunnen stellen. Dit wordt samen met de leerkrachten voorbereid. Ben Feringa blijft die donderdag nog langer in Barger Compascuum. Rond half 4 zal een moment van eren plaatsvinden, op de Dam. Nu lijkt het ons vanuit school leuk wanneer zo veel mogelijk kinderen met hun (groot)ouders en/of verzorgers vanaf school rechtstreeks meelopen naar de Dam. U bent allen van harte welkom om meteen om kwart over 3 vanaf het plein mee te lopen.

2 Algemeen Aanmelden toekomstige leerlingen Hoewel dit schooljaar nog lang niet afgelopen is, zijn we ook al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het komende schooljaar. Om een goed beeld te krijgen van hoeveel leerlingen we volgend schooljaar hebben, willen wij u vragen of u wellicht mensen kent met kinderen die het komende schooljaar 4 jaar worden en hun kind nog niet hebben ingeschreven op de Sint Theresia. Wilt u deze mensen uitnodigen een afspraak te maken met juf Wilma? Voor ouders van kinderen die nu naar de peutergroep gaan is het wellicht goed om te weten dat u uw kind voor plaatsing op de Sint Theresia vanaf de kleutergroep ook moet inschrijven. We merken dat er soms vanuit gegaan wordt dat een kind al ingeschreven staat, omdat het nu naar de peutergroep gaat, binnen het schoolgebouw. Heeft u uw kind nog niet ingeschreven bij de schoolleiding? Loopt u even binnen in het kantoor van juf Wilma wanneer u uw kind naar de peutergroep brengt of van de peutergroep haalt? Dan maken we een afspraak voor het inschrijven van uw kind. HVC HVC is op zoek naar jonge jeugdhandballertjes. De club onderzoekt de mogelijkheden een jonge F-jeugd op te richten. Jeugd is ontzettend belangrijk voor een kleine dorpsclub als HVC. Om de club toekomst te geven is HVC op zoek naar nieuwe leden tussen de 4 en 9 jaar oud. De jongste kinderen gaan mogelijk een puppyklasje vormen, dat door het jaar heen wat toernooitjes speelt. Kinderen tussen de 7 en 9 gaan aan de slag in de nieuw te vormen E-jeugd. Gratis meetrainen De jongste jeugdleden van HVC trainen ieder begin van de dinsdagavond in de gymzaal in Barger-Compascuum. Een aantal keer meetrainen is, uiteraard, kosteloos. Wil je eerst wat info inwinnen? Neem contact op met TC-leden Karin Kuiper ( ) of Stijn Steenhuis ( ). Vastenactie We zijn nu al enkele weken bezig met het vastenproject De kinderen hebben er al veel over gehoord en we horen dat er al veel kinderen sparen voor de kinderen in El Salvador. Vastenactie-kaars. Vastenactie stuurt iedere bisschop een speciale Vastenactiekaars om te gebruiken tijdens de vastenperiode. Bij de kaars hoort een vastenestafette dagboek. Daarin wordt kort vermeld waar de kaars gebrand heeft en schrijft elke groep een wens of gedachte. Deze kaars is deze week in onze parochie. Deze kaars komt ook een weekje bij ons op school. Herinnering Brodenactie Denkt nog even aan het bestelformulier m.b.t de broden en gevulde koeken van het Veenpark? Dit formulier moet uiterlijk a.s. woensdag 22 maart geleverd worden samen met het geld. Ook wanneer er niets verkocht wordt, dient het bestelformulier weer ingeleverd te worden.

3 Algemeen Pasen Zijn er ook ouders die voor de groepen eieren willen koken? Dit i.v.m. de paasbrunch van woensdag 12 april. De oudervereniging zal de eieren leveren. De eieren kunnen gekookt gebracht kunnen worden tussen en uur op woensdag 12 april.

4 Voorschool Thema Deze week zijn we begonnen met ons thema Wat groeit en bloeit. We hebben het gehad over de bloemen en bloembollen. Samen met de kinderen, met behulp van plaatjes, hebben we het groeien van een bloem besproken. Ook hebben we het liedje Er liggen bolletjes in de grond gezongen en gedanst. De kinderen liggen dan eerst als bloembolletjes op de grond. Bij het tweede couplet worden de kinderen allemaal mooie dansende bloemen. Er liggen bolletjes in de grond. Er liggen bolletjes in de grond, te slapen, te slapen Er liggen bolletjes in de grond, overal in t rond. Wakker worden! Wakker worden! Alle vogeltjes zingen, alle vogeltjes fluiten! Zet de bloemetjes buiten. Groep 1 en 2 Thema Het thema waaraan we de komende weken gaan werken is Lente. We hebben er al een poos naar uitgekeken. De winter heeft nu wel lang genoeg geduurd en langzamerhand gaan we kennis maken met de lente. Deze week gaan we kijken hoe een bolletje of zaadjes groeien en bloeien. Letter van de week (groep 2) Deze week is de z de letter van de week. Deze klank wordt uitgesproken als de zzz (en niet als de zet). De kinderen mogen voorwerpen meenemen waar de letter z vooraan te horen is. De z van: zak, zebra, zon, zeppelin, zwaan, zaag enz. We maken er in de klas een woordkaart van en aan het eind van de week krijgen de kinderen het voorwerp weer mee naar huis. Groep 3 Lezen We zijn aan het einde gekomen van kern 8. Dit betekent dat we weer allemaal bij juf mogen laten horen hoeveel woordjes we kunnen lezen. Dit gebeurt in de klas, maar wij zijn heel goed in zelfstandig en rustig werken, zodat we allemaal rustig bij juf kunnen lezen.

5 leeskriebels De leeskriebels zijn nog lang niet over! Wat lezen we goed en veel! We hebben vorige week een stapel boeken gemaakt om te zien hoeveel 1750 bladzijden dan eigenlijk is. Wauw, wat waren we trots op onszelf. Deze week gaan we bouwen met blokken. Ook oefenen we met het maken van een plattegrond van de bouwwerken. Juf Agnita Vanmiddag en volgende week maandagmiddag neemt juf Agnita de klas van juf Nienke over. Groep 4 Juf Agnita. Dinsdag komt meester Mark Sijbom een dag les geven in groep 4. Dit i.v.m. de afwezigheid van juf Agnita deze dag. Spelling Deze week maken de kinderen een signaleringsdictee van woordpakket 21 t/m 24 en daarna een controledictee van woordpakket 17 t/m 24. De twee dictees worden op twee verschillende dagen gemaakt! Afgelopen vrijdag hebben we in een circuit gewerkt onder leiding van Jildou uit groep 7. Zowel Jildou als de kinderen van groep 4 hebben heel enthousiast gewerkt aan een drietal onderwerpen. t/m 100: Er werd een variatie aan sommen gemaakt. Meten: Met twee dobbelstenen gooien. Het aantal ogen stond voor het aantal centimeters, waarmee een vorm werd getekend. Getallen t/m 100: Getallen leggen en schrijven. Er was, voor een aantal kinderen, bovendien een opdracht met getallen tot Tijdens deze opdracht kwam naar voren dat een getal als 227 is opgebouwd uit de hoeveelheden 200 en 20 en 7. Voor Jildou was dit een extra opdracht voor haar vanuit groep 7. Voor ons in groep 4 was het een zinvol extra leermoment. Super gedaan Jildou, dank je wel van groep 4.

6 Groep 5 Tafeldiploma De komende weken is het de bedoeling dat alle kinderen het tafeldiploma behalen. De kinderen gaan op school en wij hopen ook thuis, flink oefenen zodat wij de tafels kunnen afvinken. hulpjuf Lién Afgelopen vrijdag kregen wij bezoek van hulpjuf Lién. Ze had 3 leuke activiteiten met betrekking tot rekenen bedacht en heeft dit met de groep gedaan. 1 activiteit was over tafels, 1 over rekenen met geld en 1 werken aan eigen leerdoelen. Top gedaan Lién! Spelling Spelling gaat deze week over woorden met een achtervoegsel heid, -lijk, -ig. math Deze week gaan we aan de slag met plus- en minsommen onder elkaar uitrekenen en met tijd. Groep 6 Afwezigheid juf Annemiek Vrijdagochtend is juf Annemiek tot ongeveer 10:30 afwezig i.v.m. afronding scholing. De kinderen van groep 6 worden verdeeld over de groep 4 t/m8. Deze week komen de volgende doelen aan bod: - Ik kan een getal tot op de goede plek van de getallenlijn zetten. - Ik kan hele getallen tot in de goede volgorde zetten. - Ik kan getallen tot splitsen in tienduizendtallen, duizendtallen, honderdtallen, tientallen en eenheden. - Ik kan tellen met sprongen tot Sprongen van 10, 100, 1000 of

7 Spelling Deze week gaan we aan het werk met de woordpakketten 27 en 28. Deze week krijgen de leerlingen de nieuwe woordpakketten mee naar huis. Wereldoriëntatie Vanaf deze week gaat ons project over Ben Feringa. Topografie Op 27 maart hebben we een topografietoets van Noord Nederland. De kinderen krijgen de oefenbladen mee naar huis. De koker was vol!!!! Vrijdagmiddag hebben we een gezellige middag samen gehad. Voorlezen Afgelopen donderdag kwam er een meneer voorlezen bij ons in de klas. In het Drents! De kinderen hebben allemaal begrepen waar het over ging! Media Wijsneus We maken afspraken voor de groep.

8 Rapporten Mocht het rapport nog thuis zijn, zou u deze dan mee willen geven naar school? Alvast bedankt. Groep 7 Een klein aantal kinderen blijft nog even flink oefenen met de reparatiedoelen. We werken met verhaalsommen, met hoofdrekenen en oefenen met de staartdeling. Spelling Deze week wordt weer geoefend met werkwoorden: het hele werkwoord, het deelwoord, de persoonsvorm en de bijvoeglijke naamwoorden. Dit kan weer worden geoefend in Bloon. Wereldoriëntatie We verdiepen ons in het menselijk lichaam. Daarbij wordt gekeken naar het geraamte, de spieren, de spijsvertering, het zenuwstelsel en de bloedsomloop. De presentatie wordt d.m.v. een kort filmpje gegeven. Nadat de informatie is verzameld, wordt het script geschreven en wordt een storyboard gemaakt. Pas daarna kan er worden gefilmd. Kiva De volgende vraag staat centraal: Hoe vinden we dat het nu gaat in onze groep? Rapporten Mocht het rapport nog thuis zijn, zou u dat dan mee willen geven naar school? Alvast bedankt. Verkeersexamen De kinderen hebben een brief mee naar huis gekregen met daarin informatie over het aanstaande verkeersexamen. Het theoretisch deel is op 6 april. Het praktische deel wordt op dinsdag 23 mei in Klazienaveen afgenomen. Voor dit praktische verkeersexamen zoeken we 2 ouders die deze ochtend jurylid zouden willen zijn. U kunt zich bij meester Bob opgeven. Taaltoets Volgende week dinsdag wordt een taaltoets afgenomen. De woorden van woordenschat worden deze week mee naar huis gegeven. Groep 8 Spelling Deze week werken we aan de woordpakketten 25 en 26.

9 Wereldoriëntatie We beginnen deze week aan het nieuwe project Gezonde voeding. Deze week werken we met de rekenmachine en we kiezen daarbij onze eigen leerdoelen. Bezoek Atlas Theater Op maandagochtend 27 maart staat een voorstelling in het Atlas theater gepland i.v.m. de week van het geld. We zijn nog op zoek naar een ouder die ook met ons mee zou willen rijden. Dan hebben we genoeg vervoer. We hopen op uw aanmelding. Alvast bedankt.

t Informantje schooljaar week 11

t Informantje schooljaar week 11 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 11

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 13

t Informantje schooljaar week 13 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 13

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 10

t Informantje schooljaar week 10 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 10

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 9

t Informantje schooljaar week 9 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 9 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 Agenda 14-03 15.30 uur Teamvergadering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 5

t Informantje schooljaar week 5 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 5 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 20

t Informantje schooljaar week 20 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 20

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 50

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 51

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 47

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 6

t Informantje schooljaar week 6 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 6 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 45

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 14

t Informantje schooljaar week 14 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 14

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 7

t Informantje schooljaar week 7 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 7 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12 Agenda 22-03 15.15 uur uitlevering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 19

t Informantje schooljaar week 19 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 19

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 18

t Informantje schooljaar week 18 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 18

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 21

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 14

t Informantje schooljaar week 14 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 14 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 15

t Informantje schooljaar week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum website:

k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum   website: k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl Ik blijf altijd aan je denken: hoe je liep

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 48

t Informantje schooljaar week 48 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 48 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 16

t Informantje schooljaar week 16 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 16

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 4

t Informantje schooljaar week 4 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 4 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 49 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 46

t Informantje schooljaar week 46 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 46

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 51 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 23

t Informantje schooljaar week 23 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 23

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 48

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 48 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 21

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 46

t Informantje schooljaar week 46 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 46 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 43

t Informantje schooljaar week 43 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 43

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 50 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 39

t Informantje schooljaar week 39 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 39

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 45 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 47 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 38

t Informantje schooljaar week 38 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 38

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 42

t Informantje schooljaar week 42 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 42 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 41

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 44

t Informantje schooljaar week 44 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 44

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 41 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 24

t Informantje schooljaar week 24 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 24

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 25

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 44

t Informantje schooljaar week 44 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 44 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 48

t Informantje schooljaar week 48 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 48

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 03 april nr. 28. Nieuws uit de school Vastenactie: Renovatie plein. Stemmen op school

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 03 april nr. 28. Nieuws uit de school Vastenactie: Renovatie plein. Stemmen op school 03 april 2017 2016-2017 nr. 28 Nieuwsbrief Nieuws uit de school Vastenactie: Alle kinderen krijgen maandag een vastenactiedoosje mee. De kinderen mogen geld verzamelen voor El Salvador, een land in Midden-Amerika.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 39

t Informantje schooljaar week 39 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 39 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 40

t Informantje schooljaar week 40 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 40 Agenda

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Weekbrief 8 februari Algemene mededelingen

Weekbrief 8 februari Algemene mededelingen Weekbrief 8 februari 2016 Algemene mededelingen Op vrijdag 22 april zijn er weer Koningsspelen! Wilt u deze datum misschien alvast noteren? Op deze dag kunnen wij uw hulp en belangstelling goed gebruiken!

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag ouders woe. 2 juli afscheidsavond gr 8 Week 28: zomervakantie 7 juli

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 15

t Informantje schooljaar week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht.

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht. Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 januari 2016 Foto van de week Vorige week konden we schaatsen op straat en nu schijnt de zon en is de temperatuur ver boven nul. De leerlingen hebben genoten van

Nadere informatie

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2 Ouderbrief Groep 3 Nummer 2 Belangrijke data 17 21 oktober Herfstvakantie 28 oktober Fietscontrole 2 november Dankdag 13 november Kerk-School-Gezinsdienst (9:30 uur) 21 november 10 minuten gesprekken op

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 15

t Informantje schooljaar week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

Informatie groep 3 en 4

Informatie groep 3 en 4 Informatie groep 3 en 4 Hierbij even wat informatie over de dingen waar uw kind dit schooljaar mee te maken krijgt. Dit kan u helderheid verschaffen over wat de kinderen leren in groep 3 en 4. En ook hoe

Nadere informatie

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden.

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden. Weekbericht van 22 februari 2016. ALGEMEEN: Start instroomgroep op 7 maart 2016 We zijn erg blij dat we vanwege de groei van groep 1 hebben kunnen besluiten om na de voorjaarsvakantie te starten met een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Alweer de eerste weekbrief van het schooljaar 2016-2017. Ook dit schooljaar zullen we u middels de weekbrief op de hoogte houden van wat er in

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Informatie groep

Informatie groep Informatie groep 7 2017-2018 Meester Wim Jurriëns JULIANASCHOOL EDERVEEN Even voorstellen: Beste ouders/verzorgers, In 1955 ben ik geboren in Rijssen (Twente). Ik was de jongste van vijf kinderen. (4 jongens

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

Informatieavond / boekenmarkt 7 september 2009

Informatieavond / boekenmarkt 7 september 2009 Informatieavond / boekenmarkt 7 september 2009 Wat leert mijn kind allemaal in groep 5/6? Wanneer wordt er getoetst? Belangrijkste einddoelen per vak per groep Wat voor huiswerk wordt er meegegeven? Wat

Nadere informatie