IN 1X BIJ! HRM MIDDAGSEMINAR. In 1 middag weer helemaal bij. Voortaan hoef je nog maar 1 seminar per jaar te volgen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IN 1X BIJ! HRM MIDDAGSEMINAR. In 1 middag weer helemaal bij. Voortaan hoef je nog maar 1 seminar per jaar te volgen!"

Transcriptie

1 MIDDAGSEMINAR IN 1X BIJ! editie HRM 2013 Voortaan hoef je nog maar 1 seminar per jaar te volgen! In 1 middag weer helemaal bij Alles wat je in 2013 gelezen, gezien of gehoord had moeten hebben Een initiatief van: Maandag 18 november 2013 Theater Spant Bussum

2 Even te druk gehad? Moet ik echt alles weten? Mijn vak verandert zo razendsnel, dat is toch niet bij te benen? Druk, druk, druk Je holt van de ene vergadering naar de andere, je moet brandjes blussen, je baas tevreden houden en projectrapporten opstellen. En tussendoor hou je je inbox leeg, werk je je Twitteraccount bij, heb je nog sporadisch tijd voor een zakelijke lunch of het lezen van een vakinhoudelijk tijdschrift, maar dan houdt het ook écht op! En probeer dan nog maar eens vakinhoudelijk op de hoogte te blijven! Het antwoord: In 1 x bij! Verfrissend, vernieuwend en verplicht voor iedere HR-professional! Het leuke alternatief voor het standaard jaarcongres Alles wat je in 2013 gelezen, gehoord of gezien had moeten hebben... In een middag ben je weer helemaal bij: hier wordt het kaf van het koren gescheiden. Met een helder en compact overzicht van jouw vakgebied, opgedeeld in 3 niveaus. Niveau 1 Waait wel weer over Van die hypes en stromingen die maar niet echt willen doorbreken en over een tijdje weer uit de media zijn verdwenen. Niks mee doen, laten gaan.. Niveau 2 Oude wijn in nieuwe zakken Een hippe sexy term, maar eigenlijk is er niets nieuws onder de zon. Alleen.. je moet wel even weten wat het is en hoe het vroeger heette. Niveau 3 Krenten uit de pap! Zaken die je echt moet weten en de trends die niet te stoppen zijn. Met de laatste onderzoeks resultaten, de opkomende goeroes en de ervaringen uit verre landen waar ze veel verder zijn dan wij Maar ook de meest spraakmakende wetgeving en jurisprudentie in hapklare brokken.

3 Programma uur Ontvangst en registratie uur Start seminar Turbocollege HR - trends Wat betekenen demografische, sociale, economische en IT trends voor jouw vak? De boardroom over HRM Hoe denken CEO s over jouw vak? Oh, Oh Den Haag... Welke nieuwe wetten gaat Den Haag de komende tijd over jouw vak heen storten? En welke bonusregels komen daar vanuit Brussel nog overheen? Verplicht leesvoer wij lazen het alvast voor jou! Meters boeken, kilo s tijdschriften, beduimelde pagina s, beschadigde kaften. Welke managementboeken moet je écht gelezen hebben? En welke kunnen in de boekenkast blijven? Welke belangrijke artikelen zijn het afgelopen jaar verschenen in Nederland? En daarbuiten? Slimmer werken: apps en sites die je verder helpen Ook in jouw vakgebied verschijnen steeds meer apps. Wat zijn de apps die je moet hebben? Wat zijn de meest slimme en leuke apps?

4 De essentials Betekenisvolle leiders van dit moment praten over enkele van de belangrijkste HR en managementthema s van dit moment: verandermanagement, leiderschapsontwikkeling, reorganiseren en leidinggeven. Who s hot, who s not? Wie zetten de toon in jouw vakgebied? Welke bedrijven zijn excellent in jouw vakgebied? Wie wonnen de prijzen? Welk bedrijf dient als rolmodel? Welke talenten zijn juist nu nodig? HRM over de grens Wat kunnen Nederlandse HRM ers leren van ontwikkelingen over de grens? uur Prioriteiten top 5 en prullenbak top 5 De experts uit dit seminar geven hun ongezouten mening over trends/hypes die er op jou en je vakgenoten afkomen. Welke zijn oude wijn in nieuwe zakken en wat zijn de krenten uit de pap? Je krijgt een prioriteiten top 5 en een prullenbak top 5 inclusief de argumenten om morgen je collega s op de zaak te overtuigen uur Borrel en een hapje Filevrij huiswaarts Plus: de meest begeerde USB stick van NL En als je de details wilt napluizen dan pak je er gewoon de handige In 1x bij USB stick bij. Op deze stick tref je artikelen, jurisprudentie, een boekenlijst, columns en meer. En de allerbelang rijkste passages zijn alvast voor jou gearceerd. Wel zo handig en helemaal in de stijl van In 1 x bij : wij hebben het leeswerk voor jou gedaan!

5 Board of inspiration Dit seminar profiteert van de inzichten van de Board of inspiration. Deze door de wol geverfde vakidioten hebben het op een rijtje gezet voor jou. Een groot aantal van de leden zal op de dag van het seminar aanwezig zijn. De leden van de board: Uit de wetenschap Rob Vinke Hoogleraar personeelswetenschappen Nyenrode Business Universiteit. Rob is de nestor en het geweten van de HR-wereld. Rob sprak op honderden HR-seminars en congressen, schreef meerdere boeken en publiceerde honderden wetenschappelijke artikelen. Uit de HR - managementtop Hein Knaapen Global Head of HR ING Group Hein wordt gezien als de koning onder de HR-managers. Beklom de carrièreladder bij Unilever, maakte een geslaagde stap naar KPN en leidde daar menig reorganisatie. Na een sabbatical is hij nu de hoogste HR-man bij ING. Corrie Scholman Directeur P&O, UMC Utrecht (2x!) Gevormd binnen marketinggedreven organisaties als: Heineken, Unilever en Philips. Maakte overstap naar UMC Utrecht om het vak in een totaal andere dynamiek uit te oefenen. Heeft passie voor organisatieontwikkeling en het bouwen van een vitale organisatie. Martin Groot Wesseldijk Group HR director NIBC Bank Jarenlange ervaring in de financiële wereld. Volgde bij Robeco wijlen Pim Peppelenbosch op en is nu verantwoordelijk voor HRM bij de NIBC Bank. Strategische Focus én operational excellence hebben beiden zijn prioriteit. Uit de adviespraktijk Rik Meijering Managing consultant Higher & Company Boardroomconsultant nieuwe stijl. Specialist in leiderschapsontwikkeling. Schreef het boek Leren en veranderen. Vernieuwer met een gezonde dosis pragmatisme Het moet er wel toe doen en de oplossingen moeten werken. Uit de journalistiek Peter van den Hout Hoofdredacteur HR Strategie en HR Praktijk (WEKA) Zit bovenop het HR nieuws, zowel op feitelijk als op strategisch niveau. Tevens jurylid van de HR - Proffie.

6 Inschrijven en meedoen Waar en wanneer? Het seminar vindt plaats op 18 november 2013 in Theater Spant te Bussum. Het seminar start om uur en eindigt om uur. Ontvangst en registratie vanaf uur. Aanmelden Aanmelden kan op twee manieren: 1. Via 2. Per Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en een factuur. Door je aan te melden ga je akkoord met de in deze folder vermelde voorwaarden. Een week voor aanvang sturen wij je een herinnering en een routebeschrijving. Investering Dit bijzondere seminar vraagt uiteraard een investering in tijd, energie en geld ( 995,-). In dit bedrag zijn parkeergelden, borrel, koffie/ thee, documentatie, het boekenpakket en de USB stick inbegrepen. Meer weten? Bel en vraag naar Ria van der Holst. Zij helpt je graag verder. Privacy statement Je gegevens worden strikt vertrouwelijk bewaard en niet uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar gemaakt. Focus Conferences bv zal op je verzoek je gegevens uit de database verwijderen. Je gegevens kunnen wel gebruikt worden voor het toezenden van informatie en/of speciale aanbiedingen van Focus Conferences bv en gerelateerde organisaties. Focus Conferences bv Olympisch Stadion Postbus AB Amsterdam tel Verhindering Indien je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd laten vervangen door een collega mits tijdig aan ons gecommuniceerd. Annulering is uitsluitend aangetekend mogelijk tot drie weken voor aanvang van het seminar. Groepsarrangementen: de hele afdeling In 1x bij Steeds meer organisaties sturen meerdere mensen naar onze seminars. Dat maakt het toepassen van de inzichten een stuk makkelijker: iedereen van de afdeling is bijgespijkerd en kan direct met elkaar aan de slag. Bel voor een aantrekkelijk aanbod van onze kant en vraag naar Jeroen van der Woude of Marjolein de Wit. Schrijf je snel in via:

7 De HR searcher Hetty Moll Mede oprichter/ eigenaar Compagnon Scherpe observator met een feilloos gevoel voor de match tussen HR - professional en organisatie. Schrijft over strategische HR - vraagstukken. En.de buitenlandcorrespondent Carel Maasland VP Global Human Resources Crucell Globetrotter! Had strategische HR-functies bij Ikea in Nederland, Zweden en Rusland. Werkte vervolgens voor Millicom (voornamelijk op het zuidelijk halfrond). Op dit moment geland in Miami waar hij woont en werkt bij Biotechbedrijf Crucell. En wie spreken er nog meer? De visionair De advocaat De lezer Mathieu Weggeman Hoogleraar Organisatiekunde Technische Universiteit Eindhoven, Chef innovatie van de Baak Bestuursadviseur en commissaris/ toezichthouder bij o.a. Brainport, Buurtzorg Nederland en het MUMC Puntje van de stoel garantie! Bijzonder bevlogen spreker over management, innovatie en leidinggeven. Een tipje van de sluier: Kenniswerkers hebben doorgeleerd juist om te kunnen en mogen werken. Ze zijn intrinsiek gemotiveerd, tot ze hun baas ontmoeten.... Maarten van Gelderen Advocaat en partner van Gelderen advocaten Maarten heeft een grote passie voor arbeidsrecht. Niet alleen als advocaat, maar ook als ondernemer, auteur en spreker. Hij is initiatiefnemer van de sites afspiegelen.nl en ontslag.nl. Daarnaast schrijft Maarten in diverse P&O tijdschriften, kranten en is hij regelmatig te horen op BNR. Rudy Kor Partner Twynstra Gudde Adviseurs en managers, jurylid Managementboek van het jaar Projectmanagement expert, (co)auteur van zo n 15 boeken waaronder Managen = gewoon doen. Leest veel, zo niet alles, op het gebied van management. Jurylid voor de verkiezing van Managementboek van het jaar. Creatieve geest!

8 In 1x bij haakt aan op de laatste actuele ontwikkelingen. Dit betekent dat het aantal sprekers en gasten zeker nog wordt uitgebreid. De Moderator Jeroen Busscher Cultuuraanjager, docent, auteur, persoonlijk adviseur Gastheer/ moderator van de dag. Zorgt ervoor dat u op het puntje van uw stoel zit. Put daarbij uit een rugzak van onalledaagse interventies. Jeroen geldt als een bevlogen en prikkelend spreker. Humor is onvermijdelijk. Reageren op dat wat er in de zaal gebeurt is misschien wel een van Jeroen s sterkste punten. Jeroen is huisfilosoof bij MT Magazine, doceert onder meer aan de Hogeschool voor de kunsten te Utrecht en de Business school Nederland. Daarnaast inspireert en adviseert hij managementteams in alle denkbare branches. Hij schreef de bestsellers Pimp je afdeling, Turbomanagement, Prekenboek voor leiders, Troost voor werkende mensen, en Onbeperkt houdbaar. Boeken En uiteraard krijgt je er een mooi boekenpakket bij. De Board of inspiration zal hét HR-boekenpakket samenstellen. De 3 boeken die niet in je boekenkast mogen ontbreken krijgt je gratis tijdens de registratie in het begin van de middag. En ze worden ook nog besproken. In de sfeer van DWDD Dit seminar is een tombola van unieke gesprekken, to the point informatie, film en geluid. De sfeer is informeel, snel en puntje van de stoel. Twitter #In1xbijHRM Facebook In 1x bij HRM

IN 1X BIJ! editie marketing. Middagseminar. Voortaan hoef je nog maar 1 seminar per jaar te volgen!

IN 1X BIJ! editie marketing. Middagseminar. Voortaan hoef je nog maar 1 seminar per jaar te volgen! Middagseminar IN 1X BIJ! editie marketing 150,- korting voor relaties van Business Openers Even een jaartje te druk geweest om alle vakinhoudelijke ontwikkelingen bij te houden? In 1 middag ben je weer

Nadere informatie

Cultuurverandering Diagnose en interventies van organisatiecultuur

Cultuurverandering Diagnose en interventies van organisatiecultuur Collegereeks Cultuurverandering Diagnose en interventies van organisatiecultuur 8 colleges, van dinsdag 5 februari tot en met 25 maart 2008 Plus 2-daagse workshop Interventies voor verandering 1 & 2 april

Nadere informatie

De Jonge Manager. Managementvaardigheden voor the next generation. Collegereeks

De Jonge Manager. Managementvaardigheden voor the next generation. Collegereeks Collegereeks De Jonge Manager Managementvaardigheden voor the next generation Toonaangevende sprekers: Richard Engelfriet Dr. Joep Schrijvers Bas Burger Dr. Joop Swieringa Hans van der Loo Bas Blekkingh

Nadere informatie

Authentiek leiderschap Hoe draag ik bij aan betere prestaties voor een excellente onderneming?

Authentiek leiderschap Hoe draag ik bij aan betere prestaties voor een excellente onderneming? collegereeks + workshop Authentiek leiderschap Hoe draag ik bij aan betere prestaties voor een excellente onderneming? GRATIS Vaar je eigen koers, een inspirerend boek om uw authentieke leiderschap te

Nadere informatie

Verandermanagement Nieuwe ontwikkelingen en originele inzichten die leiden tot tastbare resultaten

Verandermanagement Nieuwe ontwikkelingen en originele inzichten die leiden tot tastbare resultaten Hooglerarenreeks Verandermanagement Nieuwe ontwikkelingen en originele inzichten die leiden tot tastbare resultaten Door vooraanstaande hoogleraren die wetenschap en praktijk combineren Prof.drs Wessel

Nadere informatie

Best bewaarde geheim 10 van Nederland!

Best bewaarde geheim 10 van Nederland! 17 09 13 snelseminar amsterdam Minder buffelen, meer bereiken *met Jeroen Busscher Best bewaarde geheim van Nederland! Marieno Kater, operations manager, NRG www.denkproducties.nl/turbomanagement 17 09

Nadere informatie

Dinsdag 10 maart en woensdag 11 maart 2009 - Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Dinsdag 10 maart en woensdag 11 maart 2009 - Pakhuis de Zwijger, Amsterdam Seminar en workshop Het Nieuwe Werken We willen wel, maar hoe? Uniek seminar met o.a. Lodewijk de Waal en cases uit de praktijk van: Hewlett-Packard SNS Reaal IBM Microsoft Gratis voor u Het Nieuwe Werken

Nadere informatie

EXTREEM PRODUCTIEF. Elke dag 2 uur vrij voor strategie, innovatie en groei 23 + 24 04 14. tweedaags seminar amsterdam

EXTREEM PRODUCTIEF. Elke dag 2 uur vrij voor strategie, innovatie en groei 23 + 24 04 14. tweedaags seminar amsterdam 23 + 24 04 14 tweedaags seminar amsterdam EXTREEM PRODUCTIEF Elke dag 2 uur vrij voor strategie, innovatie en groei www.denkproducties.nl/extreemproductief 23 + 24 04 14 programma 1 2 Woensdag 23 april

Nadere informatie

Productmanagement. Het effectief managen van bestaande en nieuwe producten. Collegereeks. 3 maart t/m 21 april 2009 - Nyenrode Business Universiteit

Productmanagement. Het effectief managen van bestaande en nieuwe producten. Collegereeks. 3 maart t/m 21 april 2009 - Nyenrode Business Universiteit Collegereeks Productmanagement Het effectief managen van bestaande en nieuwe producten Prof. dr Henry Robben Jos Burgers Hilde Roothart Gijs van Wulfen Roland van Kralingen Kris Brees Emiel Schiphorst

Nadere informatie

Voor nieuw werk kun je niet meer zonder Social Media Interview met Aaltje Vincent

Voor nieuw werk kun je niet meer zonder Social Media Interview met Aaltje Vincent November 2011 - BHP Groep - www.bhp.nl Interviewspecial Voor nieuw werk kun je niet meer zonder Social Media Interview met Aaltje Vincent Aaltje Vincent (1960) is één van de experts op het gebied van het

Nadere informatie

John Kotter en Robert Quinn

John Kotter en Robert Quinn John Kotter en Robert Quinn over verandermanagement De twee belangrijkste verander-autoriteiten ter wereld verzorgen ieder een eendaags seminar op Nyenrode Uw voordeel U bespaart 600 euro wanneer u zich

Nadere informatie

Succesvol samenwerken in ketens en netwerken

Succesvol samenwerken in ketens en netwerken Collegereeks y 8 colleges van donderdag 8 maart tot en met donderdag 26 april 2007 Nyenrode Business Universiteit Succesvol samenwerken in ketens en netwerken Actief invulling en sturing geven aan ketensamenwerking

Nadere informatie

hr strategie Geef medewerkers de ruimte Robert-Jan van Berckel en Erik de Muinck Keizer, Google Kevin Wheeler over nieuw type medewerker

hr strategie Geef medewerkers de ruimte Robert-Jan van Berckel en Erik de Muinck Keizer, Google Kevin Wheeler over nieuw type medewerker hr strategie Human Resources in de boardroom www.hrstrategie.nl Jaargang 9 nr. 2 mei 2014 Robert-Jan van Berckel en Erik de Muinck Keizer, Google Geef medewerkers de ruimte Kevin Wheeler over nieuw type

Nadere informatie

Krachtig leren. Wat zijn vernieuwende leerconcepten voor duurzaam leren? Hoe kun je vormgeven aan lerend veranderen, vernieuwen en samenwerken?

Krachtig leren. Wat zijn vernieuwende leerconcepten voor duurzaam leren? Hoe kun je vormgeven aan lerend veranderen, vernieuwen en samenwerken? 10e jaargang nummer 6/7 juli 2010 Leren vanuit niveau van identiteit We moeten stoppen met kopiëren Leren van lang vergeten verhalen Concepten voor leren van binnenuit Wat zijn vernieuwende leerconcepten

Nadere informatie

Collegereeks Actualiteiten in de Professionele Dienstverlening hoe je als professional waarde blijft creëren in een veranderende markt

Collegereeks Actualiteiten in de Professionele Dienstverlening hoe je als professional waarde blijft creëren in een veranderende markt Collegereeks Actualiteiten in de Professionele Dienstverlening hoe je als professional waarde blijft creëren in een veranderende markt start op 7 mei 2013 inhoudsopgave Inleiding Collegereeks Actualiteiten

Nadere informatie

verbinden binden en Medewerkers Bevlogenheid bij ArboNed praktijkcongres praktijkcongres Nationale- Nederlanden en het O -concept Praktijkcongres

verbinden binden en Medewerkers Bevlogenheid bij ArboNed praktijkcongres praktijkcongres Nationale- Nederlanden en het O -concept Praktijkcongres www.corner-stone.nl praktijkcongres 19 april 2011 - Spant! Bussum 19 april Praktijkcongres Medewerkers binden en verbinden praktijkcongres 20 april Internal branding 2.0 Al 14 jaar het grootste IC-congres

Nadere informatie

Gratis Rapport. Print dit rapport uit om het goed en grondig door te lezen.

Gratis Rapport. Print dit rapport uit om het goed en grondig door te lezen. Gratis Rapport Hoe Je Zonder Ervaring Je Networkmarketing Business Gigantisch Kan Laten Groeien..Online!Hoe Je Zonder Ervaring Je Business Gigantisch Kan Laten Groeien...Online! Hoe je een eindeloze stroom

Nadere informatie

Snijden of slim investeren in het onderwijs? De financiële professional als schakel tussen kwaliteit & kosten van onderwijs

Snijden of slim investeren in het onderwijs? De financiële professional als schakel tussen kwaliteit & kosten van onderwijs DINSDAG 2 OKTOBER 2012 TRIAVIUM NIJMEGEN organisatie Het jaarcongres voor financiële professionals werkzaam in de onderwijs sector, van primair onderwijs (PO) tot voortgezet onderwijs (VO) en van beroeps

Nadere informatie

1 daagse training time-management

1 daagse training time-management Open oor Inschrijving een groep 1 daagse training time-management Slim Werken + Creatief Werken edere dag een SlimWerken.COM Julianapark 48-5 5046 GB Tilburg T 013-5770495 M 06-27326562 E contact@slimwerken.com

Nadere informatie

Management van processen

Management van processen Collegereeks Management van processen Flexibel organiseren, samenwerken en innoveren in de netwerkeconomie Wat leert u? Processen managen in de netwerkeconomie De nieuwe rol van de procesmanager Klantgedreven

Nadere informatie

Sales Apps maken het verkoopproces effectief en leuk

Sales Apps maken het verkoopproces effectief en leuk In gesprek met Olivier van Arkel, sales directeur Sharewire Jasper Klootwijk, commercieel directeur SNT Harald de Jongh, verkoopdirecteur Zakelijke Markt PostNL Michael van den Brink, sales director KPN

Nadere informatie

VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN

VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN Het realiseren van bedrijfsambities Discussie finance professionals SPECIALE UITGAVE DOOR VISMA SOFTWARE Thema AMBITIE VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN De controller als business partner 9 vragen en

Nadere informatie

Logboek Instituut voor brein leiderschap

Logboek Instituut voor brein leiderschap Logboek Instituut voor brein leiderschap logboek instituut voor breinleiderschap Beste deelnemer, Je hebt je ingeschreven voor de Basistraining Breinleiderschap. Het is onze goede gewoonte om deelnemers

Nadere informatie

INHOUD INHOUD. Voorwoord 7

INHOUD INHOUD. Voorwoord 7 INHOUD INHOUD Voorwoord 7 Deel 1: Social media are here to stay 11 Terug naar de pomp op het dorpsplein? 14 Waarom moet ik me verdiepen in social media? 15 Social media, dat zijn toch gewoon Facebook en

Nadere informatie

Create www.createcoaching.nl Cornelis Outshoornstraat 266, 1067 HG, Amsterdam

Create www.createcoaching.nl Cornelis Outshoornstraat 266, 1067 HG, Amsterdam Marketing Masterclass voor therapeuten. De stappen die beschreven staan in mijn E- Book leer ik aan mijn cliënten in mijn jaartraject Als therapeut in Volle Glorie. Het is mijn missie er voor te zorgen

Nadere informatie

Van tijd tekort. naar tijd genoeg. Nog slimmer werken. E-book Gerald Essers

Van tijd tekort. naar tijd genoeg. Nog slimmer werken. E-book Gerald Essers Van tijd tekort naar tijd genoeg Nog slimmer werken E-book Gerald Essers Inhoudsopgave Tip 1 Creëer overzicht 3 Tip 2 Gebruik je tablet slimmer 5 Tip 3 Laat je niet afleiden 7 Tip 4 Onderneem met een helder

Nadere informatie

CC Manager Award 13 special

CC Manager Award 13 special #2 2013 www.ccmagazine.nl magazine van de customer contact management association www.vccma.nl jaargang 4 CC Manager Award 13 special CCAGENTWEEK.nl NOTEER M ALVAST IN JE AGENDA CC AGENT WEEK 2013 1 t/m

Nadere informatie

Social Media Marca van den Broek, Marca van den Broek. copyright -- 2012

Social Media Marca van den Broek, Marca van den Broek. <span>copyright</span> -- 2012 Social Media Marca van den Broek, Marca van den Broek copyright -- 2012 Dedication Acknowledgements Table of Contents Social Media 1 Ben jij zichtbaar als kunstenaar // creatief? 5 tips! 1

Nadere informatie

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK.

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK. Herziene editie 2014-2015 Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden ebook HET GROTE WEBINAR HANDBOEK DEEL DIT ebook INHOUDSOPGAVE 1 IK GELOOF IN WEBINARS Verhalen uit de praktijk Pagina 4

Nadere informatie

MANAGEMENT A C A D E M Y

MANAGEMENT A C A D E M Y IT MANAGEMENT A C A D E M Y B E WA A R E X E M P L A A R A G E N DA N A J A A R 2 0 1 0 M E E T I N G P L A Z A U T R E C H T DE JUISTE BAGAGE VOOR DE IT MANAGER VAN VANDAAG 30 september 2010 Van Bedrijfsstrategie

Nadere informatie