IN 1X BIJ! HRM MIDDAGSEMINAR. In 1 middag weer helemaal bij. Voortaan hoef je nog maar 1 seminar per jaar te volgen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IN 1X BIJ! HRM MIDDAGSEMINAR. In 1 middag weer helemaal bij. Voortaan hoef je nog maar 1 seminar per jaar te volgen!"

Transcriptie

1 MIDDAGSEMINAR IN 1X BIJ! editie HRM 2013 Voortaan hoef je nog maar 1 seminar per jaar te volgen! In 1 middag weer helemaal bij Alles wat je in 2013 gelezen, gezien of gehoord had moeten hebben Een initiatief van: Maandag 18 november 2013 Theater Spant Bussum

2 Even te druk gehad? Moet ik echt alles weten? Mijn vak verandert zo razendsnel, dat is toch niet bij te benen? Druk, druk, druk Je holt van de ene vergadering naar de andere, je moet brandjes blussen, je baas tevreden houden en projectrapporten opstellen. En tussendoor hou je je inbox leeg, werk je je Twitteraccount bij, heb je nog sporadisch tijd voor een zakelijke lunch of het lezen van een vakinhoudelijk tijdschrift, maar dan houdt het ook écht op! En probeer dan nog maar eens vakinhoudelijk op de hoogte te blijven! Het antwoord: In 1 x bij! Verfrissend, vernieuwend en verplicht voor iedere HR-professional! Het leuke alternatief voor het standaard jaarcongres Alles wat je in 2013 gelezen, gehoord of gezien had moeten hebben... In een middag ben je weer helemaal bij: hier wordt het kaf van het koren gescheiden. Met een helder en compact overzicht van jouw vakgebied, opgedeeld in 3 niveaus. Niveau 1 Waait wel weer over Van die hypes en stromingen die maar niet echt willen doorbreken en over een tijdje weer uit de media zijn verdwenen. Niks mee doen, laten gaan.. Niveau 2 Oude wijn in nieuwe zakken Een hippe sexy term, maar eigenlijk is er niets nieuws onder de zon. Alleen.. je moet wel even weten wat het is en hoe het vroeger heette. Niveau 3 Krenten uit de pap! Zaken die je echt moet weten en de trends die niet te stoppen zijn. Met de laatste onderzoeks resultaten, de opkomende goeroes en de ervaringen uit verre landen waar ze veel verder zijn dan wij Maar ook de meest spraakmakende wetgeving en jurisprudentie in hapklare brokken.

3 Programma uur Ontvangst en registratie uur Start seminar Turbocollege HR - trends Wat betekenen demografische, sociale, economische en IT trends voor jouw vak? De boardroom over HRM Hoe denken CEO s over jouw vak? Oh, Oh Den Haag... Welke nieuwe wetten gaat Den Haag de komende tijd over jouw vak heen storten? En welke bonusregels komen daar vanuit Brussel nog overheen? Verplicht leesvoer wij lazen het alvast voor jou! Meters boeken, kilo s tijdschriften, beduimelde pagina s, beschadigde kaften. Welke managementboeken moet je écht gelezen hebben? En welke kunnen in de boekenkast blijven? Welke belangrijke artikelen zijn het afgelopen jaar verschenen in Nederland? En daarbuiten? Slimmer werken: apps en sites die je verder helpen Ook in jouw vakgebied verschijnen steeds meer apps. Wat zijn de apps die je moet hebben? Wat zijn de meest slimme en leuke apps? Plus: de sites die je moet kennen om sneller en slimmer te werken.

4 De essentials Betekenisvolle leiders van dit moment praten over enkele van de belangrijkste HR en managementthema s van dit moment: verandermanagement, leiderschapsontwikkeling, (re)organiseren en leidinggeven. Who s hot, who s not? Wie zetten de toon in jouw vakgebied? Welke bedrijven zijn excellent in jouw vakgebied? Wie wonnen de prijzen? Welk bedrijf dient als rolmodel? Welke talenten zijn juist nu nodig? HRM over de grens Wat kunnen Nederlandse HRM ers leren van ontwikkelingen over de grens? uur Prioriteiten top 5 en prullenbak top 5 De experts uit dit seminar geven hun ongezouten mening over trends/hypes die er op jou en je vakgenoten afkomen. Welke zijn oude wijn in nieuwe zakken en wat zijn de krenten uit de pap? Je krijgt een prioriteiten top 5 en een prullenbak top 5 inclusief de argumenten om morgen je collega s op de zaak te overtuigen uur Borrel en een hapje Filevrij huiswaarts Plus: de meest begeerde USB stick van NL En als je de details wilt napluizen dan pak je er gewoon de handige In 1x bij USB stick bij. Op deze stick tref je artikelen, jurisprudentie, een boekenlijst, columns en meer. En de allerbelang rijkste passages zijn alvast voor jou gearceerd. Wel zo handig en helemaal in de stijl van In 1 x bij : wij hebben het leeswerk voor jou gedaan!

5 Board of inspiration Dit seminar profiteert van de inzichten van de Board of inspiration. Deze door de wol geverfde vakidioten hebben het op een rijtje gezet voor jou. Een groot aantal van de leden zal op de dag van het seminar aanwezig zijn. De leden van de board: Uit de wetenschap Rob Vinke Hoogleraar personeelswetenschappen Nyenrode Business Universiteit. Rob is de nestor en het geweten van de HR-wereld. Rob sprak op honderden HR-seminars en congressen, schreef meerdere boeken en publiceerde honderden wetenschappelijke artikelen. Uit de HR - managementtop Hein Knaapen Global Head of HR ING Group Hein wordt gezien als de koning onder de HR-managers. Beklom de carrièreladder bij Unilever, maakte een geslaagde stap naar KPN en leidde daar menig reorganisatie. Na een sabbatical is hij nu de hoogste HR-man bij ING. Corrie Scholman Directeur P&O, UMC Utrecht Gevormd binnen marketinggedreven organisaties als: Heineken, Unilever en Philips. Maakte overstap naar UMC Utrecht om het vak in een totaal andere dynamiek uit te oefenen. Heeft passie voor organisatieontwikkeling en het bouwen van een vitale organisatie. Martin Groot Wesseldijk Group HR director NIBC Bank Jarenlange ervaring in de financiële wereld. Volgde bij Robeco wijlen Pim Peppelenbosch op en is nu verantwoordelijk voor HRM bij de NIBC Bank. Strategische Focus én operational excellence hebben beiden zijn prioriteit. Uit de adviespraktijk Uit de journalistiek Rik Meijering Managing consultant Higher & Company Boardroomconsultant nieuwe stijl. Specialist in leiderschapsontwikkeling. Schreef het boek Leren en veranderen. Vernieuwer met een gezonde dosis pragmatisme Het moet er wel toe doen en de oplossingen moeten werken. Peter van den Hout Hoofdredacteur HR Strategie en HR Praktijk (WEKA) Zit bovenop het HR nieuws, zowel op feitelijk als op strategisch niveau. Tevens jurylid van de HR - Proffie.

6 De HR searcher Hetty Moll Mede oprichter/ eigenaar Compagnon Scherpe observator met een feilloos gevoel voor de match tussen HR - professional en organisatie. Schrijft over strategische HR - vraagstukken. En.de buitenlandcorrespondent Carel Maasland VP Global Human Resources Crucell Globetrotter! Had strategische HR-functies bij Ikea in Nederland, Zweden en Rusland. Werkte vervolgens voor Millicom (voornamelijk op het zuidelijk halfrond). Op dit moment geland in Miami waar hij woont en werkt bij Biotechbedrijf Crucell. En wie spreken er nog meer? De visionair De advocaat De lezer Mathieu Weggeman Hoogleraar Organisatiekunde Technische Universiteit Eindhoven, Chef innovatie van de Baak Bestuursadviseur en commissaris/ toezichthouder bij o.a. Brainport, Buurtzorg Nederland en het MUMC Puntje van de stoel garantie! Bijzonder bevlogen spreker over management, innovatie en leidinggeven. Een tipje van de sluier: Kenniswerkers hebben doorgeleerd juist om te kunnen en mogen werken. Ze zijn intrinsiek gemotiveerd, tot ze hun baas ontmoeten.... Maarten van Gelderen Advocaat en partner van Gelderen advocaten Maarten heeft een grote passie voor arbeidsrecht. Niet alleen als advocaat, maar ook als ondernemer, auteur en spreker. Hij is initiatiefnemer van de sites afspiegelen.nl en ontslag.nl. Daarnaast schrijft Maarten in diverse P&O tijdschriften, kranten en is hij regelmatig te horen op BNR. Rudy Kor Partner Twynstra Gudde Adviseurs en managers, jurylid Managementboek van het jaar Projectmanagement expert, (co)auteur van zo n 15 boeken waaronder Managen = gewoon doen. Leest veel, zo niet alles, op het gebied van management. Jurylid voor de verkiezing van Managementboek van het jaar. Creatieve geest!

7 In 1x bij haakt in op de laatste actuele ontwikkelingen. Dit betekent dat het aantal sprekers en gasten zeker nog wordt uitgebreid. De Moderator Jeroen Busscher Cultuuraanjager, docent, auteur, persoonlijk adviseur Gastheer/ moderator van de dag. Zorgt ervoor dat u op het puntje van uw stoel zit. Put daarbij uit een rugzak van onalledaagse interventies. Jeroen geldt als een bevlogen en prikkelend spreker. Humor is onvermijdelijk. Reageren op dat wat er in de zaal gebeurt is misschien wel een van Jeroens sterkste punten. Jeroen is huisfilosoof bij MT Magazine, doceert onder meer aan de Hogeschool voor de kunsten te Utrecht en de Business school Nederland. Daarnaast inspireert en adviseert hij managementteams in alle denkbare branches. Hij schreef de bestsellers Pimp je afdeling, Turbomanagement, Prekenboek voor leiders, Troost voor werkende mensen, en Onbeperkt houdbaar. Boeken En uiteraard krijgt je er een mooi boekenpakket bij. De Board of inspiration zal hét HR-boekenpakket samenstellen. De 3 boeken die niet in je boekenkast mogen ontbreken krijg je gratis tijdens de registratie in het begin van de middag. En ze worden ook nog besproken. In de sfeer van DWDD Dit seminar is een tombola van unieke gesprekken, to the point informatie, film en geluid. De sfeer is informeel, snel en puntje van de stoel. Twitter #In1xbijHRM Facebook In 1x bij HRM

8 Inschrijven en meedoen Waar en wanneer? Het seminar vindt plaats op 18 november 2013 in Theater Spant te Bussum. Het seminar start om uur en eindigt om uur. Ontvangst en registratie vanaf uur. Aanmelden Aanmelden kan op twee manieren: 1. Via 2. Per Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en een factuur. Door je aan te melden ga je akkoord met de in deze folder vermelde voorwaarden. Een week voor aanvang sturen wij je een herinnering en een routebeschrijving. Investering Dit bijzondere seminar vraagt uiteraard een investering in tijd, energie en geld ( 995,-). In dit bedrag zijn parkeergelden, borrel, koffie/ thee, documentatie, het boekenpakket en de USB stick inbegrepen. Meer weten? Bel en vraag naar Ria van der Holst. Zij helpt je graag verder. Privacy statement Je gegevens worden strikt vertrouwelijk bewaard en niet uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar gemaakt. Focus Conferences bv zal op je verzoek je gegevens uit de database verwijderen. Je gegevens kunnen wel gebruikt worden voor het toezenden van informatie en/of speciale aanbiedingen van Focus Conferences bv en gerelateerde organisaties. Focus Conferences bv Olympisch Stadion Postbus AB Amsterdam tel info@focusconferences.nl Verhindering Indien je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd laten vervangen door een collega mits tijdig aan ons gecommuniceerd. Annulering is uitsluitend aangetekend mogelijk tot drie weken voor aanvang van het seminar. Groepsarrangementen: de hele afdeling In 1x bij Steeds meer organisaties sturen meerdere mensen naar onze seminars. Dat maakt het toepassen van de inzichten een stuk makkelijker: iedereen van de afdeling is bijgespijkerd en kan direct met elkaar aan de slag. Bel voor een aantrekkelijk aanbod van onze kant en vraag naar Jeroen van der Woude of Marjolein de Wit. Schrijf je snel in via:

IN 1X BIJ! HRM MIDDAGSEMINAR. In 1 middag weer helemaal bij. Voortaan hoef je nog maar 1 seminar per jaar te volgen!

IN 1X BIJ! HRM MIDDAGSEMINAR. In 1 middag weer helemaal bij. Voortaan hoef je nog maar 1 seminar per jaar te volgen! MIDDAGSEMINAR IN 1X BIJ! editie HRM 2013 Voortaan hoef je nog maar 1 seminar per jaar te volgen! In 1 middag weer helemaal bij Alles wat je in 2013 gelezen, gezien of gehoord had moeten hebben Een initiatief

Nadere informatie

IN 1X BIJ! editie marketing. Middagseminar. Voortaan hoef je nog maar 1 seminar per jaar te volgen!

IN 1X BIJ! editie marketing. Middagseminar. Voortaan hoef je nog maar 1 seminar per jaar te volgen! Middagseminar IN 1X BIJ! editie marketing 150,- korting voor relaties van Business Openers Even een jaartje te druk geweest om alle vakinhoudelijke ontwikkelingen bij te houden? In 1 middag ben je weer

Nadere informatie

IN 1X BIJ! editie onderwijs. Eéndaags seminar. Voortaan hoef je nog maar 1 seminar per jaar te volgen!

IN 1X BIJ! editie onderwijs. Eéndaags seminar. Voortaan hoef je nog maar 1 seminar per jaar te volgen! Eéndaags seminar IN 1X BIJ! editie onderwijs Voortaan hoef je nog maar 1 seminar per jaar te volgen! Een initiatief van: Dinsdag 1 oktober 2013 De Fabrique, Maarssen www.focusconferences.nl/in1xbijonderwijs

Nadere informatie

NOOIT MEER TE DRUK MET AUTEUR TONY CRABBE (UK), BREINPROFESSOR MARGRIET SITSKOORN ÉN WOUTER DE JONG VAN MINDGYM

NOOIT MEER TE DRUK MET AUTEUR TONY CRABBE (UK), BREINPROFESSOR MARGRIET SITSKOORN ÉN WOUTER DE JONG VAN MINDGYM 6 FEBRUARI 2020 FORT VOORDORP, GROENEKAN NOOIT MEER TE DRUK NIEUWE TECHNIEKEN VOOR MEER OVERZICHT, MEER FOCUS EN MEER IMPACT! MET AUTEUR TONY CRABBE (UK), BREINPROFESSOR MARGRIET SITSKOORN ÉN WOUTER DE

Nadere informatie

FUNDAMENTEN VAN LEIDERSCHAP

FUNDAMENTEN VAN LEIDERSCHAP FUNDAMENTEN VAN LEIDERSCHAP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP EN PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 ALS JE GEEN PLAN MAAKT VOOR JE EIGEN LEVEN WORD JE INGEZET IN ANDERMANS PLANNEN REMCO CLAASSEN

Nadere informatie

EXTREEM PRODUCTIEF. Elke dag 2 uur vrij voor strategie, innovatie en groei 23 + 24 04 14. tweedaags seminar amsterdam

EXTREEM PRODUCTIEF. Elke dag 2 uur vrij voor strategie, innovatie en groei 23 + 24 04 14. tweedaags seminar amsterdam 23 + 24 04 14 tweedaags seminar amsterdam EXTREEM PRODUCTIEF Elke dag 2 uur vrij voor strategie, innovatie en groei www.denkproducties.nl/extreemproductief 23 + 24 04 14 programma 1 2 Woensdag 23 april

Nadere informatie

VERBAAL MEESTERSCHAP WOORDEN ZIJN DADEN!

VERBAAL MEESTERSCHAP WOORDEN ZIJN DADEN! Al 6 jaar het best beoordeelde seminar van DenkProducties! 14 NOVEMBER 2017 SPANT!, BUSSUM VERBAAL MEESTERSCHAP WOORDEN ZIJN DADEN! XXL SEMINAR MET REMCO CLAASSEN LET OP: VORIGE EDITIE HELEMAAL UITVERKOCHT!

Nadere informatie

Architectuur; weet jij hoe de lijntjes lopen?

Architectuur; weet jij hoe de lijntjes lopen? WAAROM IS ARCHITECTUUR BELANGRIJK? LEARN WITH THE BEST! Masterclasses voor de tolk tussen IT en de business Architectuur; weet jij hoe de lijntjes lopen? 12 Juni 2018 Architectuur; weet jij hoe de lijntjes

Nadere informatie

DE DAG VAN HET LAAGHANGEND FRUIT

DE DAG VAN HET LAAGHANGEND FRUIT VRIJDAG 25 NOVEMBER 2016 GOOILAND THEATER TE HILVERSUM DE DAG VAN HET LAAGHANGEND FRUIT Slimme kansen voor méér klanten en méér rendement. Meteen! FONKELNIEUW SEMINAR! WWW.DENKPRODUCTIES.NL/LAAGHANGENDFRUIT

Nadere informatie

DE WORKSHOP HOE GEZOND EGOCENTRISME LEIDT TOT MEER EFFECTIVITEIT!

DE WORKSHOP HOE GEZOND EGOCENTRISME LEIDT TOT MEER EFFECTIVITEIT! DONDERDAG 25 JANUARI 2018 IK DE WORKSHOP HOE GEZOND EGOCENTRISME LEIDT TOT MEER EFFECTIVITEIT! MET REMCO CLAASSEN, DE BEST BEOORDEELDE DOCENT BIJ DENKPRODUCTIES XXL PROGRAMMA DÉ STOOMCURSUS PERSOONLIJK

Nadere informatie

MASTERCLASS OMDENKEN

MASTERCLASS OMDENKEN NIEUW! Allereerste zakelijke masterclass Omdenken 18 JUNI 2019 FORT VOORDORP, UTRECHT MASTERCLASS OMDENKEN BEER OP DE WEG? GIVE HIM A HUG! OVER ALLE DILEMMA S EN PROBLEMEN WAAR JE REGELMATIG TEGENAAN LOOPT

Nadere informatie

VERBAAL MEESTERSCHAP WOORDEN ZIJN DADEN!

VERBAAL MEESTERSCHAP WOORDEN ZIJN DADEN! Al 6 jaar het best beoordeelde seminar van DenkProducties! 7 SEPTEMBER 2017 SPANT!, BUSSUM VERBAAL MEESTERSCHAP WOORDEN ZIJN DADEN! XXL SEMINAR MET REMCO CLAASSEN en gastspreker Sharon Kroes, Wereldkampioen

Nadere informatie

DE PSYCHOLOGIE VAN HET MOTIVEREN SLIMMERE, BETERE ÉN GOEDKOPERE MANIEREN OM MENSEN BETER TE LATEN PRESTEREN

DE PSYCHOLOGIE VAN HET MOTIVEREN SLIMMERE, BETERE ÉN GOEDKOPERE MANIEREN OM MENSEN BETER TE LATEN PRESTEREN Met de beste gedragseconoom ter wereld: Dan Ariely DONDERDAG 22 JUNI 2017 SPANT! IN BUSSUM DE PSYCHOLOGIE VAN HET MOTIVEREN SLIMMERE, BETERE ÉN GOEDKOPERE MANIEREN OM MENSEN BETER TE LATEN PRESTEREN DAN

Nadere informatie

POWER BREAKFAST COLLEGEREEKS. Maak de leider in je wakker met: Editie Noord-Nederland

POWER BREAKFAST COLLEGEREEKS. Maak de leider in je wakker met: Editie Noord-Nederland Editie Noord-Nederland COLLEGEREEKS POWER BREAKFAST Maak de leider in je wakker met: Melanie Knufinke Menno Lanting Jitske Kramer Jeroen Busscher Kim Spinder Gabriël Anthonio 6 x 21 st century skills vaardigheden

Nadere informatie

MBA in één dag. Ben Tiggelaars. seminar 21 april 2015 + masterclass 19 mei 2015 + EXTRA SESSIE. PLUS: masterclass voor apothekers!

MBA in één dag. Ben Tiggelaars. seminar 21 april 2015 + masterclass 19 mei 2015 + EXTRA SESSIE. PLUS: masterclass voor apothekers! seminar 21 april 2015 + masterclass 19 mei 2015 Ben Tiggelaars MBA in één dag PLUS: masterclass voor apothekers! Vertaal de inzichten uit dit seminar meteen naar uw apothekerspraktijk. Met implementatietips

Nadere informatie

DE WORKSHOP DÉ STOOMCURSUS PERSOONLIJK MEESTERSCHAP HOE GEZOND EGOCENTRISME LEIDT TOT MEER EFFECTIVITEIT!

DE WORKSHOP DÉ STOOMCURSUS PERSOONLIJK MEESTERSCHAP  HOE GEZOND EGOCENTRISME LEIDT TOT MEER EFFECTIVITEIT! DONDERDAG 26 JANUARI 2017 IK DE WORKSHOP HOE GEZOND EGOCENTRISME LEIDT TOT MEER EFFECTIVITEIT! MET REMCO CLAASSEN, DE BEST BEOORDEELDE DOCENT BIJ DENKPRODUCTIES DÉ STOOMCURSUS PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

Nadere informatie

LEVEL UP! INSPIRATIE DAG 18 OKTOBER 2016

LEVEL UP! INSPIRATIE DAG 18 OKTOBER 2016 18 OKTOBER 2016 Ondernemers, managers, leidinggevenden, ambitieuze medewerkers. Iedereen heeft soms even behoefte aan een moment voor zichzelf, even sparren met anderen, investeren in zijn eigen ontwikkeling

Nadere informatie

GERAFFINEERD ONDERHANDELEN

GERAFFINEERD ONDERHANDELEN 17 APRIL 2018 THEATER MAITLAND, DRIEBERGEN GERAFFINEERD ONDERHANDELEN MASTERCLASS VOL VERFIJNDE TECHNIEKEN: SUBTIEL, MAAR ZEER KRACHTIG! NA DIT SEMINAR HAAL JE STEEVAST HET ONDERSTE UIT DE KAN BIJ ELKE

Nadere informatie

HOE KRIJG IK ZE ZOVER? LOODS JE MENSEN STAP-VOOR-STAP DOOR LASTIGE PROCESSEN!

HOE KRIJG IK ZE ZOVER? LOODS JE MENSEN STAP-VOOR-STAP DOOR LASTIGE PROCESSEN! 195 EURO 7 NOVEMBER 2017 19:00-22:00 DA VINCI THEATER, LEUSDEN HOE KRIJG IK ZE ZOVER? LOODS JE MENSEN STAP-VOOR-STAP DOOR LASTIGE PROCESSEN! VERANDERMANAGEMENT-IN-GEWONE-MENSEN-TAAL MET JAN VAN SETTEN

Nadere informatie

Juni Sept Nov 19 22 10

Juni Sept Nov 19 22 10 BITSING Praktijkseminar door auteur, coach en grondlegger: Frans de Groot Gemiddelde waardering: 8,9 Juni Sept Nov 19 22 10 Voor het einde van de eerste ochtend was iedereen overtuigd. De Bitsing-methode

Nadere informatie

Minder buffelen, meer bereiken. *met Jeroen Busscher. snelseminar amsterdam. Best bewaarde geheim van Nederland!

Minder buffelen, meer bereiken. *met Jeroen Busscher. snelseminar amsterdam.  Best bewaarde geheim van Nederland! 15 01 13 snelseminar amsterdam Minder buffelen, meer bereiken Powered by *met Jeroen Busscher Best bewaarde geheim van Nederland! Marieno Kater, operations manager, NRG www.mt.nl/turbomanagement 15 01

Nadere informatie

NOOIT MEER TE DRUK NIEUWE TECHNIEKEN VOOR MEER OVERZICHT, MEER FOCUS EN MEER IMPACT!

NOOIT MEER TE DRUK NIEUWE TECHNIEKEN VOOR MEER OVERZICHT, MEER FOCUS EN MEER IMPACT! 10 FEBRUARI 2017 LUTE EXPLORE, AMSTERDAM-MUIDEN NOOIT MEER TE DRUK NIEUWE TECHNIEKEN VOOR MEER OVERZICHT, MEER FOCUS EN MEER IMPACT! WWW.DENKPRODUCTIES.NL/NOOITMEERTEDRUK 10 02 17 PROGRAMMA 09.00 ONTVANGST

Nadere informatie

Heb je het veel te druk? Vind je het moeilijk om te kiezen? Vind je het lastig om anderen te overtuigen van jouw meerwaarde?

Heb je het veel te druk? Vind je het moeilijk om te kiezen? Vind je het lastig om anderen te overtuigen van jouw meerwaarde? Heb je het veel te druk? Vind je het moeilijk om te kiezen? Vind je het lastig om anderen te overtuigen van jouw meerwaarde? Volg dan deze 2-daagse Masterclass. Hierin leer je werken met het Strategisch

Nadere informatie

MBA IN ÉÉN DAG De beste antwoorden op de belangrijkste managementvragen

MBA IN ÉÉN DAG De beste antwoorden op de belangrijkste managementvragen + EXTRA DAG! BEN TIGGELAAR MBA IN ÉÉN DAG De beste antwoorden op de belangrijkste managementvragen PLUS: MASTERCLASS VOOR CONSTRUCTEURS Vertaal de inzichten uit dit seminar meteen naar je praktijk. Met

Nadere informatie

Ben Tiggelaars. PLUS: masterclass voor tandartsen!

Ben Tiggelaars. PLUS: masterclass voor tandartsen! seminar 13 mei 2014 + masterclass 3 juni 2014 Ben Tiggelaars MBA in één dag PLUS: masterclass voor tandartsen! Vertaal de inzichten uit dit seminar meteen naar uw tandartspraktijk. Onder leiding van Ben

Nadere informatie

UITNODIGING. 5 juni 2012: CORPORATE UNIVERSITY EVENT 5 JUNI ROTTERDAM SCHOOL OF MANAGEMENT ERASMUS UNIVERSITY SAVE THE DATE

UITNODIGING. 5 juni 2012: CORPORATE UNIVERSITY EVENT 5 JUNI ROTTERDAM SCHOOL OF MANAGEMENT ERASMUS UNIVERSITY SAVE THE DATE ROTTERDAM SCHOOL OF MANAGEMENT ERASMUS UNIVERSITY EXECUTIVE EDUCATION AND ORGANISATIONAL DEVELOPMENT SAVE THE DATE 5 JUNI 14:00-17:30 RSM Open Programmes UITNODIGING 5 juni 2012: CORPORATE UNIVERSITY EVENT

Nadere informatie

FRAMING: TOVEREN MET TAAL EURO PAK MÉÉR INVLOED DOOR JOUW BOODSCHAP SLIM IN HET EMOTIONELE BREIN VAN ANDEREN TE WURMEN

FRAMING: TOVEREN MET TAAL EURO PAK MÉÉR INVLOED DOOR JOUW BOODSCHAP SLIM IN HET EMOTIONELE BREIN VAN ANDEREN TE WURMEN 195 EURO 9 OKTOBER 2018 19:00 22:00 DA VINCI THEATER, LEUSDEN FRAMING: TOVEREN MET TAAL EEN FRAME ZEGT MEER DAN 1000 WOORDEN PAK MÉÉR INVLOED DOOR JOUW BOODSCHAP SLIM IN HET EMOTIONELE BREIN VAN ANDEREN

Nadere informatie

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS ÉÉN VAN ONZE EXPERTS Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste uit

Nadere informatie

Essentials van Secure Base Leiderschap. Leidinggeven aan werkelijke verandering

Essentials van Secure Base Leiderschap. Leidinggeven aan werkelijke verandering Essentials van Secure Base Leiderschap Leidinggeven aan werkelijke verandering 2018 Het is de taak van de leider om zijn mensen te brengen van de plek waar ze zijn naar de plek waar ze niet geweest zijn

Nadere informatie

Training Teamleiderschap

Training Teamleiderschap Training Teamleiderschap Versterk uw rol als boegbeeld van uw team In vier dagen een effectief Teamleider Training Teamleiderschap U bent als teamleider het boegbeeld van uw team. Uw teamleden verwachten

Nadere informatie

Masterclass Value of Information. Waarde creëren voor de business

Masterclass Value of Information. Waarde creëren voor de business Masterclass Value of Information Waarde creëren voor de business Informatie en informatietechnologie maken het verschil bij de ontwikkeling van nieuwe business ideeën. Met informatie kunnen nieuwe innovatieve

Nadere informatie

HappinessBureau Partnership Programma

HappinessBureau Partnership Programma HappinessBureau Partnership Programma Word partner van het HappinessBureau En help werkgeluk in organisaties (verder) te vergroten! HappinessBureau Partnership Programma voor deelnemers aan de opleiding

Nadere informatie

BRAIN BOOTCAMP TECHNIEKEN OM (NOG) SLIMMER, CREATIEVER, DOELGERICHTER EN SUCCESVOLLER TE WORDEN EEN INITIATIEF VAN: MET MARGRIET SITSKOORN

BRAIN BOOTCAMP TECHNIEKEN OM (NOG) SLIMMER, CREATIEVER, DOELGERICHTER EN SUCCESVOLLER TE WORDEN EEN INITIATIEF VAN: MET MARGRIET SITSKOORN AVONDSEMINAR: 17.00-22.00 UUR 15 FEB. AMSTERDAM 16 FEB. ROTTERDAM 17 FEB. UTRECHT 18 FEB. EINDHOVEN 19 FEB. GRONINGEN BRAIN BOOTCAMP TECHNIEKEN OM (NOG) SLIMMER, CREATIEVER, DOELGERICHTER EN SUCCESVOLLER

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT HR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION Een continu veranderende wereld vraagt om vernieuwing. Dat vereist actie en een frisse blik. De jonge talenten

Nadere informatie

DE KUNST VAN HET VRAGEN STELLEN

DE KUNST VAN HET VRAGEN STELLEN 19 JUNI 2020 SPANT!, BUSSUM DE KUNST VAN HET VRAGEN STELLEN INDIRECT STUREN MET RAFFINEMENT UNIEK! COEN VERBRAAK, SARAH GAGESTEIN, JOB BOERSMA EN SHARON KROES IN ÉÉN SEMINAR WWW.DENKPRODUCTIES.NL/VRAGENSTELLEN

Nadere informatie

Een nieuwe toezichthouder is een kans.

Een nieuwe toezichthouder is een kans. Een nieuwe toezichthouder is een kans. Search & Selectie, NR Academy en Kenniscentrum VERNIEUWING VANUIT ERVARING Een nieuwe commissaris of toezichthouder is een kans en een stimulans voor goed bestuur.

Nadere informatie

LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS

LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS Graag vertel ik u in deze brochure over Leiders van Morgen, een Management Development (MD) netwerk dat october 2010 van start gaat. Voor meer

Nadere informatie

Een directeur wil geen coach?

Een directeur wil geen coach? auteur: Loes Bon MCM MScBA MS Een directeur heeft grote invloed op het bedrijf en krijgt in die functie vaak gebrekkig feedback. Steeds vaker bieden directeuren hun leidinggevenden een coach aan. Dat is

Nadere informatie

General management and leadership. Vijfdaags programma voor ervaren financiële professionals

General management and leadership. Vijfdaags programma voor ervaren financiële professionals General management and leadership Vijfdaags programma voor ervaren financiële professionals Details Cursusduur 5 dagen Datum en locatie 27, 28, 29, 30 november 2017, 1 december 2017 - Tilburg Tijd 10:30-19:30,

Nadere informatie

Brochure. Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag. Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk

Brochure. Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag. Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk Brochure Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag 4 Algemene informatie over de training

Nadere informatie

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES WWW.OPENHR.NL ALGEMENE INFORMATIE OPEN HR Wij bemiddelen al tien jaar in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren en headhunten het beste HR talent

Nadere informatie

MASTERCLASS DIGITAAL LEIDERSCHAP IN HET BEDRIJFSLEVEN

MASTERCLASS DIGITAAL LEIDERSCHAP IN HET BEDRIJFSLEVEN MASTERCLASS DIGITAAL LEIDERSCHAP IN HET BEDRIJFSLEVEN LEER HOE JE EEN NIEUWE MANIER VAN LEIDERSCHAP VORMGEEFT NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 2 INLEIDING Veranderingen die organisaties vandaag de dag doormaken

Nadere informatie

Word strategisch business partner via de CPM-Academy.

Word strategisch business partner via de CPM-Academy. UNIEKE LEERGANG VOOR MANAGERS EN HR PROFESSIONALS Word strategisch business partner via de CPM-Academy. LEERGANG 2015-2016 Powered by: Word strategisch business partner via de CPM-Academy EEN UNIEKE LEERGANG

Nadere informatie

Persoonlijke GPS Certificatie Training

Persoonlijke GPS Certificatie Training Persoonlijke GPS Certificatie Training gedrag en communicatie Als uw personeel de belangrijkste pijler is in uw organisatie, dan is het noodzakelijk dat het personeel een uitdaging ziet in een gezond en

Nadere informatie

MASTERCLASS RETAILMARKETING 2019

MASTERCLASS RETAILMARKETING 2019 MASTERCLASS RETAILMARKETING De retailwereld verandert sneller dan ooit tevoren. Het is cruciaal om het retail spel goed te begrijpen om in te kunnen spelen op die veranderingen. Daarom organiseert Q&A

Nadere informatie

LEIDERSCHAP IN ÉÉN DAG De beste inzichten van de belangrijkste leiderschapsdenkers

LEIDERSCHAP IN ÉÉN DAG De beste inzichten van de belangrijkste leiderschapsdenkers SPECIALE GAST: SIMON SINEK LIVE VANUIT DE VS! Dit is een commerciële bijlage bij NRC Handelsblad. BEN TIGGELAAR LEIDERSCHAP IN ÉÉN DAG De beste inzichten van de belangrijkste leiderschapsdenkers NIEUW:

Nadere informatie

LEIDERSCHAP SEMINAR OVER MULTIPLIERS 24 SEPTEMBER Multipliers. Krijg meer toegang tot het talent en potentieel van je medewerkers

LEIDERSCHAP SEMINAR OVER MULTIPLIERS 24 SEPTEMBER Multipliers. Krijg meer toegang tot het talent en potentieel van je medewerkers LEIDERSCHAP SEMINAR OVER MULTIPLIERS 24 SEPTEMBER 2015 Multipliers Krijg meer toegang tot het talent en potentieel van je medewerkers Internationaal bewezen aanpak, gebaseerd op 2 jaar onderzoek wereldwijd

Nadere informatie

Succesvoller in één Dag

Succesvoller in één Dag De SCN workshop Succesvoller in één Dag Met resultaatgarantie! Foto: Jos Schuurman Rob P. van Dort, Algemeen Directeur Rob van Dort is sinds 1995 ondernemer en oprichter van SCN. Succes Coach in Sales,

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Agile & Scrum Projectmanagement De cursus Agile & Scrum Projectmanagement duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

MASTERCLASS STRATEGIE IN DIGITALE TRANSFORMATIE

MASTERCLASS STRATEGIE IN DIGITALE TRANSFORMATIE MASTERCLASS STRATEGIE IN DIGITALE TRANSFORMATIE NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 EEN KENNISUPDATE OVER DE BELANGRIJKSTE STRATEGISCHE CONCEPTEN EN REFERENTIEKADERS 2 VOORWOORD In deze economische realiteit

Nadere informatie

Brochure. Training beleidsplan, beleidsnotitie en een rapport schrijven in 1 dag

Brochure. Training beleidsplan, beleidsnotitie en een rapport schrijven in 1 dag Brochure Training beleidsplan, beleidsnotitie en een rapport schrijven in 1 dag Met meer zelfvertrouwen rapporteren HRM Academy Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Training beleidsplan, beleidsnotitie en

Nadere informatie

UITNODIGING. oktober. Innovatie van de zorg door digitaal leiderschap MASTER CLASS. Een masterclass voor bestuurders in de VVT-branche

UITNODIGING. oktober. Innovatie van de zorg door digitaal leiderschap MASTER CLASS. Een masterclass voor bestuurders in de VVT-branche UITNODIGING Innovatie van de zorg door digitaal leiderschap MASTER CLASS Een masterclass voor bestuurders in de VVT-branche 25 oktober ACHTERGROND De digitale revolutie heeft ook zijn impact in de zorg.

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

EXPERTS MEET THE. Seminars voor financials in de zorg WWW.BAKERTILLYBERK.NL/FINANCE4CARE DE ZORG: ANDERS DENKEN VOOR EFFICIËNTERE ZORG

EXPERTS MEET THE. Seminars voor financials in de zorg WWW.BAKERTILLYBERK.NL/FINANCE4CARE DE ZORG: ANDERS DENKEN VOOR EFFICIËNTERE ZORG MEET THE EXPERTS KENNISMAKING MET LEAN IN DE ZORG: ANDERS DENKEN VOOR EFFICIËNTERE ZORG DOOR DR. VINCENT WIEGEL OP 16 OKTOBER 2014 VERBINDENDE CONTROL DOOR MR. DR. HARRIE AARDEMA OP 6 NOVEMBER 2014 INKOOP

Nadere informatie

Erwin Wijman, Paul Stamsnijder, Dirk-Jan de Bruijn & Margreeth Kloppenburg. Auteurs presenteren hun nieuwste boek! Slechts 95,00

Erwin Wijman, Paul Stamsnijder, Dirk-Jan de Bruijn & Margreeth Kloppenburg. Auteurs presenteren hun nieuwste boek! Slechts 95,00 Auteurs presenteren hun nieuwste boek! Slechts 95,00 Erwin Wijman, Paul Stamsnijder, Dirk-Jan de Bruijn & Margreeth Kloppenburg Middagseminar Dinsdag 23 november 2010 13.30 17.00 uur Seats2meet, Utrecht

Nadere informatie

POLITIEKE INTELLIGENTIE SLIM MANOEUVREREN IN DE WANDELGANGEN VAN UW ORGANISATIE

POLITIEKE INTELLIGENTIE SLIM MANOEUVREREN IN DE WANDELGANGEN VAN UW ORGANISATIE Wegens hoge beoordelingen herhaald! 13 SEPTEMBER 2016 MEDIAPLAZA - JAARBEURS, UTRECHT POLITIEKE INTELLIGENTIE SLIM MANOEUVREREN IN DE WANDELGANGEN VAN UW ORGANISATIE WWW.DENKPRODUCTIES.NL/POLITIEKEINTELLIGENTIE

Nadere informatie

CONGRES 2011. Thema: Innoveren & Veranderen

CONGRES 2011. Thema: Innoveren & Veranderen ADVOCATUUR CONGRES 2011 Thema: Innoveren & Veranderen 10 EN 11 NOVEMBER TE UTRECHT - Topsprekers op het gebied van innovatie en verandering - Toegespitst op de praktijk bij advocatenkantoren - Volop ruimte

Nadere informatie

Workshop Business Model Innovatie Aan de slag om uw eigen verdienmodel te vernieuwen

Workshop Business Model Innovatie Aan de slag om uw eigen verdienmodel te vernieuwen Inleiding Programma Aanmelden Route Workshop Business Model Innovatie Aan de slag om uw eigen verdienmodel te vernieuwen Het workshopmodel en het boek zijn inmiddels wereldberoemd en spraakmakend. Nu komt

Nadere informatie

COLLEGEREEKS BLOCKCHAIN & FINTECH

COLLEGEREEKS BLOCKCHAIN & FINTECH COLLEGEREEKS BLOCKCHAIN & FINTECH WAT KUNNEN DEZE OPKOMENDE TECHNOLOGIEËN VOOR JOUW ORGANISATIE BETEKENEN? NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 2 INLEIDING Blockchain geldt als dé grote belofte als het gaat om

Nadere informatie

MASTERCLASS STRATEGIE

MASTERCLASS STRATEGIE MASTERCLASS STRATEGIE BEGRIJP BETER DE STRATEGISCHE CONTEXT VAN JOUW ORGANISATIE EN VERGROOT JOUW STRATEGISCHE VAARDIGHEDEN NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 EEN KENNISUPDATE OVER DE BELANGRIJKSTE STRATEGISCHE

Nadere informatie

MASTERCLASS AGILE MANAGEMENT EN LEIDERSCHAP

MASTERCLASS AGILE MANAGEMENT EN LEIDERSCHAP MASTERCLASS AGILE MANAGEMENT EN LEIDERSCHAP SUCCESVOL TRANSFORMEREN NAAR EEN WENDBARE, TOEKOMSTBESTENDIGE ORGANISATIE NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 2 INLEIDING ER VERANDERT STEEDS MEER EN STEEDS SNELLER

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

MASTERCLASS DIGITAAL LEIDERSCHAP BIJ DE OVERHEID

MASTERCLASS DIGITAAL LEIDERSCHAP BIJ DE OVERHEID MASTERCLASS DIGITAAL LEIDERSCHAP BIJ DE OVERHEID DE IMPACT VAN DIGITALE TRANSFORMATIE OP DE OVERHEID IN SAMENWERKING MET NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 2 INLEIDING Vrijwel iedereen in onze maatschappij

Nadere informatie

ADVANCED MARKETING PROGRAM

ADVANCED MARKETING PROGRAM ADVANCED MARKETING PROGRAM DE MEEST ACTUELE MASTERCLASS VOOR ERVAREN MARKETEERS DIE VERDIEPING EN VERBREDING ZOEKEN NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 2 INLEIDING Het Nyenrode Advanced Marketing Program is

Nadere informatie

MKB-bijeenkomst: nieuwe Europese privacywetgeving in 2018

MKB-bijeenkomst: nieuwe Europese privacywetgeving in 2018 MKB-bijeenkomst: nieuwe Europese privacywetgeving in 2018 Waar en wanneer? Datum Dinsdag 19 december 2017 Tijd Ontvangst 14.30 uur, 15.00 17.00 uur Locatie Spant!, Bussum PE: 2 19 december 2017 Hoe beveilig

Nadere informatie

Brochure. Cursus HR en financiën. Inzicht in de balans, begroting en resultaatrekening

Brochure. Cursus HR en financiën. Inzicht in de balans, begroting en resultaatrekening Brochure Cursus HR en financiën Inzicht in de balans, begroting en resultaatrekening Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Cursus HR en financiën 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7 Contact

Nadere informatie

Innoveren als avontuurlijke tocht

Innoveren als avontuurlijke tocht Innoveren als avontuurlijke tocht Innoveren als avontuurlijke tocht Oriëntatie op het gebied Omgaan met het onverwachte Het gebied doorgronden Zoeken naar doorwaadbare plekken Rust nemen en op kracht komen

Nadere informatie

Social Strategy Masterclass 2014

Social Strategy Masterclass 2014 Social Strategy Masterclass 201 Bestemd voor Directie en Management actief in zowel B2B, B2C als Non profit Inhoudsopgave Inleiding Eendaagse Social Strategy MasterClass Programma Ochtendsessie Middagsessie

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Masterclass Plan van Aanpak Schrijven De Masterclass Plan van Aanpak Schrijven duurt 1 dag en omvat 2 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Blockchain: organisatiemodel van de toekomst. 1-daagse masterclass, exclusief voor de mediasector (max. 15 deelnemers)

Blockchain: organisatiemodel van de toekomst. 1-daagse masterclass, exclusief voor de mediasector (max. 15 deelnemers) Blockchain: organisatiemodel van de toekomst 1-daagse masterclass, exclusief voor de mediasector (max. 15 deelnemers) 15 januari 2019 Inleiding In de context van digitalisering, globalisering en verduurzaming

Nadere informatie

Dé ondernemingsvereniging van Brabant en Zeeland

Dé ondernemingsvereniging van Brabant en Zeeland Dé ondernemingsvereniging van Brabant en Zeeland VERBINDT VERSTERKT VERTEGENWOORDIGT BRABANT ZEELAND IS HET STERKSTE ONDERNEMINGSNETWERK VAN UW REGIO. We hebben een voortrekkersrol in vernieuwing en innovatie,

Nadere informatie

HR EXECUTIVES. 10 interviews met toonaangevende HR-directeuren

HR EXECUTIVES. 10 interviews met toonaangevende HR-directeuren HR EXECUTIVES 10 interviews met toonaangevende HR-directeuren Inhoudopgave Interview 1: De sense of urgency is groot Elly Ploumen, Directeur Group HR Achmea Interview 2: Je verplaatst niet even wat mensen

Nadere informatie

Presenteren in 1 dag:

Presenteren in 1 dag: Presenteren in 1 dag: voor spraakmakende professionals! Een intensieve korte en krachtige training voor mannen en vrouwen met aansprekende functies! In deze dag leer je: Speechen Pitchen Presenteren Omgaan

Nadere informatie

5 lessen uit een businessroman over een vastgelopen ceo - MT.nl

5 lessen uit een businessroman over een vastgelopen ceo - MT.nl Website: MT.nl 5 lessen uit een businessroman over een vastgelopen ceo 13 november 2015 5 managementlessen uit een businessroman over een ogenschijnlijk succesvolle ceo die volkomen vastloopt. Het staat

Nadere informatie

Brochure. Basistraining medewerker personeelszaken in 2 dagen. HR en personeelszaken in de praktijk

Brochure. Basistraining medewerker personeelszaken in 2 dagen. HR en personeelszaken in de praktijk Brochure Basistraining medewerker personeelszaken in 2 dagen HR en personeelszaken in de praktijk Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Basistraining medewerker personeelszaken in 2 dagen 4 Algemene informatie

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT HR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT Een continu veranderende wereld vraagt om vernieuwing. Dat vereist actie en een frisse blik. De jonge talenten

Nadere informatie

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Brochure Training HR en timemanagement In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Training HR en timemanagement 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7 Contact

Nadere informatie

Brochure. Training beleidsplan, beleidsnotitie en een rapport schrijven in 2 dagen. Beter leren schriftelijk rapporteren en schrijven

Brochure. Training beleidsplan, beleidsnotitie en een rapport schrijven in 2 dagen. Beter leren schriftelijk rapporteren en schrijven Brochure Training beleidsplan, beleidsnotitie en een rapport schrijven in 2 dagen Beter leren schriftelijk rapporteren en schrijven Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Training beleidsplan, beleidsnotitie

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS

EEN VAN ONZE EXPERTS EEN VAN ONZE EXPERTS 1+1=3 Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste

Nadere informatie

Masterclass Presenteren

Masterclass Presenteren Masterclass Presenteren Wil jij ook zo graag een hele goede en inspirerende spreker zijn? Volg dan deze Masterclass en vergroot en verdiep je presentatievaardigheden. In een kleine, exclusieve groep van

Nadere informatie

MET DEZE 6 KEUZES WORDT DUURZAME INZETBAARHEID WÉL EEN SUCCES

MET DEZE 6 KEUZES WORDT DUURZAME INZETBAARHEID WÉL EEN SUCCES E-blog HR special MET DEZE 6 KEUZES WORDT DUURZAME INZETBAARHEID WÉL EEN SUCCES In duurzaam inzetbaar Door Caroline Heijmans en Teresa Boons, INLEIDING Als je medewerkers en managers vraagt wat zij doen

Nadere informatie

Seminar CO2-Prestatieladder Voor aanbesteders en bedrijven in de bouw en andere sectoren

Seminar CO2-Prestatieladder Voor aanbesteders en bedrijven in de bouw en andere sectoren CO2-PRESTATIELADDER Samen zorgen voor minder CO 2 Seminar CO2-Prestatieladder Voor aanbesteders en bedrijven in de bouw en andere sectoren In één dag leren wat de CO2-Prestatieladder kan betekenen voor

Nadere informatie

slimmer LEIDERSCHAP S LIM MER AANSTUREN, SLIMMER M OTIVEREN, SLIMMER COACHEN! WWW.DOORDENKERS.NL D OORDENKERS P RES EN TE E RT:

slimmer LEIDERSCHAP S LIM MER AANSTUREN, SLIMMER M OTIVEREN, SLIMMER COACHEN! WWW.DOORDENKERS.NL D OORDENKERS P RES EN TE E RT: NIEUW: AVONDSEMINAR - WOENSDAG 3 JUNI - CONCERTGEBOUW AMSTERDAM D OORDENKERS P RES EN TE E RT: slimmer NIEUW IN AMSTERDAM! LEIDERSCHAP S LIM MER AANSTUREN, SLIMMER M OTIVEREN, SLIMMER COACHEN! DOORDENKERS

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

Verplichte kost voor iedereen bezig met groene stroom

Verplichte kost voor iedereen bezig met groene stroom Leer alles over hoe bedrijven de levering van groene stroom voor langere tijd kunnen vastleggen Inkoop groene stroom direct van de bron Het is al een tijdje een trend met name in Amerika, die nu ook naar

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Leiderschap bij Transities De cursus Leiderschap bij Transities duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties.

Nadere informatie

de workshop Hoe gezond egocentrisme leidt tot meer effectiviteit! ééndaags seminar bussum www.denkproducties.nl/ikdeworkshop

de workshop Hoe gezond egocentrisme leidt tot meer effectiviteit! ééndaags seminar bussum www.denkproducties.nl/ikdeworkshop 06 02 14 ééndaags seminar bussum de workshop Dé stoomcursus Persoonlijk meesterschap Hoe gezond egocentrisme leidt tot meer effectiviteit! www.denkproducties.nl/ikdeworkshop 06 02 14 programma BLOK 1 BLOK

Nadere informatie

Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken tweedaagse training Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken

Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken tweedaagse training Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken tweedaagse training Talk! Faciliteren van kampvuurgesprekken Stel dat we aan het begin van een strategietraject nu eens niet zouden zeggen: 'ik hoop dat we het

Nadere informatie

Leergang Effectief Beleidsonderzoek Interactieve leergang over de rol van beleidsonderzoek in het beleidsproces

Leergang Effectief Beleidsonderzoek Interactieve leergang over de rol van beleidsonderzoek in het beleidsproces Leergang Effectief Beleidsonderzoek Interactieve leergang over de rol van beleidsonderzoek in het beleidsproces Vrijdagen 31 oktober, 7 & 14 November 2014 Utrecht (Hotel NH Utrecht) Doelgroepen leergang:

Nadere informatie

Succesvol Veranderingen Realiseren

Succesvol Veranderingen Realiseren Training Succesvol Veranderingen Realiseren Effectief resultaten boeken door de kern aan te pakken. Training Succesvol veranderingen realiseren ph advies Organisaties kunnen niet bloeien zonder verandering,

Nadere informatie

COLLEGEREEKS BOEKEN DIE SPREKEN! 10 mei Rob de Wilde

COLLEGEREEKS BOEKEN DIE SPREKEN! 10 mei Rob de Wilde COLLEGEREEKS BOEKEN DIE SPREKEN! 10 mei Rob de Wilde Boeken die spreken! Op 10 mei 2012 zal Rob de Wilde de tweede lezing van de collegereeks 2012 geven! Rob de Wilde is een gedreven en vanuit heldere

Nadere informatie

GOED BESTUUR VANUIT DRIE PERSPECTIEVEN

GOED BESTUUR VANUIT DRIE PERSPECTIEVEN NVZD najaarscongres 25 november 2015, Nyenrode Business Universiteit, Breukelen GOED BESTUUR VANUIT DRIE PERSPECTIEVEN Naar permanente leiderschapsontwikkeling Ambitie De NVZD wil met dit congres onderstrepen

Nadere informatie

BUSINESS AND PERSONAL TRANSFORMATION PERSONAL LEADERSHIP PILGRIMAGE

BUSINESS AND PERSONAL TRANSFORMATION PERSONAL LEADERSHIP PILGRIMAGE BUSINESS AND PERSONAL TRANSFORMATION PERSONAL LEADERSHIP PILGRIMAGE 31 MEI T/M 4 JUNI 2018 HERKENBAAR? Je bent DGA van een onderneming, of Manager van een BU/Divisie met integrale (P&L-) verantwoordelijkheid.

Nadere informatie

Leiderschap, mensen, systemen en processen

Leiderschap, mensen, systemen en processen Leiderschap, mensen, systemen en processen auteur: Loes Bon MCM MScBA MS De meeste leidinggevenden denken dat goed leiderschap vanzelfsprekend betekent dat je veel tijd besteed aan medewerkers. Daarmee

Nadere informatie

Maak van compliance een pro it center BSN. Compliance levert geld op, tevreden klanten en ef iciënte processen. excitingly different.

Maak van compliance een pro it center BSN. Compliance levert geld op, tevreden klanten en ef iciënte processen. excitingly different. Maak van compliance een pro it center BSN Het is te vaak en te vroeg geroepen. Maar toch, de wereld verandert fundamenteel. Uitwassen in de samenleving hebben ertoe geleid dat de wetgever zich steeds meer

Nadere informatie

een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd

een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd MMAXX.nl: landelijk de grootste leverancier voor diensten om woningen optimaal te presenteren

Nadere informatie

Kwaliteit in TIJDELIJK MANAGEMENT. in het onderwijs! Interim-management Leiderschapsontwikkeling Advies & Procesbegeleiding Meet & Learn

Kwaliteit in TIJDELIJK MANAGEMENT. in het onderwijs! Interim-management Leiderschapsontwikkeling Advies & Procesbegeleiding Meet & Learn interim-management & leiderschapsontwikkeling in het onderwijs! Kwaliteit in TIJDELIJK MANAGEMENT Interim-management Leiderschapsontwikkeling Advies & Procesbegeleiding Meet & Learn INTERIM-MANAGEMENT

Nadere informatie

Het Nieuwe Werken en Leren:

Het Nieuwe Werken en Leren: STUDIEDAG LEUVEN VRIJDAG 26 APRIL 2013 Het Nieuwe Werken en Leren: duurzaam inzetten van medewerkers STUDIEDAG LEUVEN 26 APRIL 2013 Het Nieuwe Werken en Leren: duurzaam inzetten van medewerkers Hoe je

Nadere informatie