Programma van het TalentEvent

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programma van het TalentEvent"

Transcriptie

1 Programma van het TalentEvent dagvoorzitter: Jeroen Smit 9:00 Opening 9:15 Henk Volberda: De Talentparadox Henk Volberda, hoogleraar strategisch management aan de RSM en auteur van onder meer De Flexibele Organisatie, maakt duidelijk wat de noodzaak is van sociale innovatie. Hij heeft aangetoond dat nieuw leiderschap en flexibel organiseren onmisbaar zijn voor het optimaal benutten van technologische innovaties. Dat parallellen met talent getrokken kunnen worden, zal Henk tijdens het Event met verve illustreren. 10:00 Remco Claassen: Een andere visie op hrm Remco Claassen wordt door velen gezien als de beste en meest effectieve managementrainer van Nederland. Hij is expert op het gebied van leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Remco vertelt hoe een andere visie op HRM voor meer energie kan zorgen en hoe mensen vervolgens hun werkelijke drijfveren, passies en talenten ontdekken. Door hier effectief op in te spelen halen organisaties meer rendement uit talenten. 11:30 Best Practices Jeroen Smit gaat in gesprek met bedrijven die bewezen hebben talenten op succesvolle wijze te kunnen binden en boeien. Zij geven hun visie, leggen uit wat ze daarvoor doen en waarin ze zich onderscheiden. Theo Rinsema : MD Microsoft Nederland Erwin van Lambaart : AD Joop van den Ende Theaterproducties Engbert Breuker : CE(motions)O Pentascope Hylke Oldenboom : Webber Vitae Hans Leentjes : AD Manpower Nederland 12:15 Aansluitend nodigen de panelleden u uit, om tijdens de lunch bij hen aan te schuiven en persoonlijk met hen verder te praten. 13:15 Jan Gunnarsson: Beschouw uw talenten als gasten! Jan Gunnarsson is de autoriteit op het gebied van hostmanship ; the art of making people feel welcome. Tijdens het TalentEvent legt hij op een inspirerende wijze uit hoe organisaties hun volledige potentieel kunnen benutten in het contact maken met anderen en elkaar. Hoe men daarmee winstgevende klanten, de juiste talenten en waardevolle partners kan aantrekken en ontwikkelen. Jan laat zien welk leiderschap werkelijk effectief is om betrokkenheid te stimuleren en daarmee medewerkers uit te nodigen hun talenten maximaal in te zetten. Het resultaat: duurzaam succes! 14:00 Tom Peters: Re-Imagine... de organisatie van de toekomst Tom Peters is schrijver van managementboeken, ondernemer, adviseur, columnist en bovenal performer. Het managementicoon van deze tijd. Er is niemand met zo n uitgesproken heldere en uitdagende visie op innovatief organiseren en talent. Tom doorbreekt paradigma s en laat u met overtuiging in de toekomst kijken. Hij confronteert en schudt wakker op een virtuoze wijze die nog lang bijblijft. Een unieke masterclass en treffende demonstratie van hoe your business can become an awesome place to work a place where talent rules. 16:30 Borrel en afsluiting event

2 Datum en locatie Het TalentEvent vindt plaats op vrijdag 23 maart 2007, in het Beatrix Theater in Utrecht. Dit ligt direct naast Centraal Station Utrecht en Hoog Caterijne (tegenover het Jaarbeursplein) en is dus perfect te bereiken via de trein. Komt u per auto, volgt u dan eerst de richtingen Jaarbeurs en Centrum en vervolgens de borden Beatrix Theater, P1 en P3. Er is ruime parkeergelegenheid. U kunt namelijk tegenover het Beatrix Theater in de parkeergarage terecht en op het parkeerterrein van de Jaarbeurs (P1 en P3). Uitrijkaarten voor de garage en de parkeerterreinen krijgt u van ons uitgereikt. Deze zijn bij de prijs van het congres inbegrepen. Investering Het bijwonen van het TalentEvent kost 975,- per persoon. U investeert hiermee in een gegarandeerd leerzame en inspirerende dag vol praktische zaken die u direct kunt toepassen. Inclusief lunch en spetterende afsluiting. Bovendien ontvangt u een prachtig pakket boeken van onze sprekers! En omdat wij u graag de gelegenheid bieden om met uw hele MT deel te nemen, ontvangt u van ons een aantrekkelijke korting bij inschrijving vanaf 5 personen. Inschrijven en meer informatie Op kunt u zich inschrijven voor deze eerste editie van het TalentEvent. Tevens vindt u hier alle achtergrondinformatie, contactgegevens en inschrijvingsvoorwaarden. Organisatie Concept en realisatie: Wapenfeit (www.wapenfeit.com) het TalentEvent is een gezamenlijk initiatief van:

3 Gaat u op zoek naar talent......of weet talent ú te vinden? Bezoek op vrijdag 23 maart 2007, in het Beatrix Theater Utrecht het TalentEvent en ervaar hoe uw organisatie een hotspot wordt voor talent. Met exclusieve en inspirerende medewerking van managementicoon Tom Peters De oergoeroe in management (Fortune) Business best friend and worst nightmare (BusinessWeek) Maak kennis met een vernieuwende visie op talent: talent herkennen en ontwikkelen talent vinden en aantrekken talent binden en boeien nieuw leiderschap en innovatief organiseren. het TalentEvent is een gezamenlijk initiatief van:

4 Blijft uw organisatie de concurrentie voor in the battle for talent? Talentmanagement als strategische succesfactor De economie trekt stevig aan en de vraag naar talent neemt over de hele linie toe. Nu de jacht op toptalent geopend lijkt, kunt ook u de schijnbaar eindeloze zoektocht inzetten. Of zorgt u er liever voor dat talent ú weet te vinden? Het antwoord ligt voor de hand. Wilt u uw organisatie tot hotspot voor talent te maken, dan is het TalentEvent voor u een must. Want... hebt u wel genoeg te bieden om het gewenste talent te binden? Is uw organisatie voldoende uitgerust om het échte talent goed te ontwikkelen en optimaal in te zetten? Investeert u voldoende in nieuw leiderschap en flexibel organiseren? Deze en vele andere vragen, inzichten en do s & don ts komen uitgebreid aan bod op Het TalentEvent. Een evenement dat u niet mag missen als u de slag om het talent wilt winnen! Vernieuwende inzichten op HRM, leiderschap en organiseren Een keur aan uitgesproken sprekers Henk Volberda: De Talentparadox Henk Volberda is hoogleraar Strategisch Management en Ondernemingsbeleid, voorzitter van de vakgroep Strategie & Omgeving en Pro-decaan van de RSM Erasmus University. Hij concludeert dat we in Nederland leiden aan de Innovatieparadox. Op alle ranglijsten scoren we hoog als het gaat om het verwerven van nieuwe fundamentele kennis, we zijn nummer drie in de wereld bij het aanvragen van patenten. Maar wat betreft het commercieel toepasbaar maken van al die kennis en inzichten, haken we af. Gevolg is dat we op wereldschaal maar mondjesmaat kunnen meekomen in de concurrentieslag. Oorzaak ligt volgens Volberda in het feit dat organisaties onvoldoende innovatief georganiseerd zijn. Hij noemt dit de sociale kant van innovatie. Tijdens het TalentEvent zal Volberda parallellen trekken met de inzet van talent: we zijn gefocust op het binden en boeien van talent, maar het levert onvoldoende rendement op. Henk Volberda ontving voor onderzoek op het gebied van organisatorische flexibiliteit en strategische verandering de NCD studiebeurs en diverse prijzen waaronder de prestigieuze Igor Ansoff Strategic Management Award. Management Team noemde hem een van de belangrijkste Nederlandse internationale managementgoeroes. In 1998 verscheen zijn boek Building the Flexible Firm: How to Remain Competitive (Oxford University Press). In 2001 publiceerde hij samen met Tom Elfring Rethinking Strategy (Sage) en ontving daarvoor de ERIM Best Book Award. Recentelijk is zijn nieuwste boek De Flexibele Onderneming: strategieën voor succesvol concurreren uitgegeven (Kluwer). Volberda is directeur van het Erasmus Strategic Renewal Centre, programmadirecteur van het Erasmus Research Institute of Management en senior editor / redacteur bij verscheidene gerenommeerde bladen in binnen- en buitenland.

5 Remco Claassen: Een andere visie op hrm Remco Claassen is directeur/trainer bij ADVANCE Leadership Development BV, een training- en adviesbureau dat zich richt op ontwikkeling van talent in leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. In zijn boek IK, gezond egocentrisme, meer effectiviteit beschrijft Claassen hoe een andere visie op HRM voor veel meer energie kan zorgen. Hoe talent, energie en betrokkenheid aangeboord en gestimuleerd wordt. En hoe mensen hun werkelijke drijfveren, passies en talenten ontdekken. Door hier effectief op in te spelen, haalt de organisatie meer rendement uit talenten en wordt de betrokkenheid gemaximaliseerd. Effect: meer toegevoegde waarde, meer winst. Tijdens het TalentEvent gaat Claassen uitgebreid in op zijn unieke visie op de meerwaarde van vernieuwend hrm-beleid. Remco Claassen is multi-goeroe : beperkt zich niet tot de wijsheden van slechts een of twee mensen, maar vindt inspiratie in vele wereldbefaamde auteurs zoals Stephen Covey, Michael Porter, Helen Palmer, Anthony Robbins, Wayne Dyer, Dale Carnegie, Kenneth Blanchard, Napoleon Hill, Robert Cialdini en Daniel Goleman. Zijn trainingen zijn interactief, vol theorie, oefening, video, muziek en humor, met veel momenten van persoonlijk inzicht, confrontatie en contemplatie. Claassen geniet landelijke bekendheid dankzij de trainingen De Essentie van Leiderschap (FOCUS Conferences) en Verbaal Meesterschap, De Psychologie van het Gunnen, IK - de workshop en Leiding geven en toch thuis het vlees snijden (Denk Producties). Met gemiddeld dik een 9 behoren deze tot de best beoordeelde workshops in Nederland. Jan Gunnarsson: Beschouw uw talenten als gasten! Jan Gunnarsson is de autoriteit op het gebied van leiderschap in Zweden. Hij toont aan dat door je talenten (medewerkers) als gast te beschouwen zij zich veel meer welkom gaan voelen. Deze metafoor is even eenvoudig als krachtig. Leiderschap vanuit hostmanship leidt tot een hogere mate van betrokkenheid en daarmee tot de bereidheid van medewerkers hun talenten in te zetten. Het gastdenken stelt organisaties tevens in staat hun volledige potentieel te benutten als het gaat om het contact maken met anderen en met elkaar. Tijdens het TalentEvent laat Gunnarsson zien dat men daarmee winstgevende klanten, de juiste talenten én waardevolle partners kan aantrekken en ontwikkelen. Het resultaat: écht duurzaam succes. Jan Gunnarsson is een inspirerende en professionele spreker met meer dan dertig jaar ervaring in de dienstverlenende sector. Nadat hij diverse jaren direct met gasten had gewerkt, maakte hij de overstap naar management, marketing en business development. Gunnarsson is medeoprichter van zes bedrijven en partner van VÄRDSKAPET AB (Hostmanship Inc) Stockholm, Sweden. Heeft zijn klanten in alle geledingen van de maatschappij. Is onder meer auteur van Hostmanship - The art of making people feel welcome en The Servant Leader - The art of creating welcoming companies and places.

6 Tom Peters: Re-Imagine... de organisatie van de toekomst Tom Peters is een icoon in management. Fortune noemt hem de oergoeroe in management ; the Economist een uber-guru en BusinessWeek business best friend and worst nightmare. Is schrijver van managementboeken die in meer dan 20 talen zijn vertaald. Is ondernemer, adviseur, columnist en performer. Adoreert nieuwe ontwikkelingen, voelt zich thuis op een podium en heeft vanaf de jaren 80 wereldwijd letterlijk duizenden optredens verzorgd. Met zijn enorme spreektempo, niets verhullende taalgebruik, kleurige sheets en enorme stortvloed van ideeën is hij al jaren een van de populairste managementsprekers van de wereld. Ervaar zelf waarom tijdens de unieke masterclass door dit management-multi-talent. Tom Peters studeerde civiele techniek aan Cornell, behaalde zijn MBA aan Stanford en ontving diverse eredoctoraten. Peters ging als luitenant van de marine twee keer naar Vietnam. Was jarenlang partner van McKinsey en adviseert via de Tom Peters Company grote organisaties (RollsRoyce, Starbucks, Continantal Airlines, Virgin Direct, Intel) over hoe men zich kan voorbereiden op toekomstig veranderingen. Peters werd bekend door de bestseller In Search of Excellence (1982) die hij samen met Bob Waterman schreef. Later volgden A passion for excellence, Thriving on chaos, Liberation management, The Tom Peters Seminar: Crazy times call for crazy organisations en The persuit of WOW. Zijn laatste boek ( Re-imagine! Business excellence in a disruptive age ) vormt de directe aanleiding voor dit seminar. 5 redenen waarom u het TalentEvent niet mag missen 1. In één dag ervaart u een compleet vernieuwende visie op hoe u uw organisatie tot een hotspot voor toptalent maakt. 2. U krijgt volop gelegenheid de kennis en ervaring van succesvolle sprekers te delen op het gebied van talent, sociale innovatie en persoonlijke ontwikkeling. 3. U gaat persoonlijk in gesprek met leiders van organisaties die bewezen hebben succesvol te zijn op het gebied van binden en boeien van talent. 4. U krijgt de kans een unieke masterclass bij te wonen van Tom Peters, dé managementgoeroe van deze tijd. 5. De battle for talent is gaande. Zorg dat u de slag om het talent niet mist en meld u nu aan voor het TalentEvent! Op kunt u zich inschrijven voor deze eerste editie van het TalentEvent.

inhoud: de uitdaging, doelgroep, prikkelende voorbeelden, reacties van klanten, visie, werkwijze & stijl en contactgegevens

inhoud: de uitdaging, doelgroep, prikkelende voorbeelden, reacties van klanten, visie, werkwijze & stijl en contactgegevens transformatio (latijn) [Gr. metamorph ōsis] Metamorfo se: 1. gedaanteverandering, - verwisseling. 2. herschepping; het geheel van gedaante doen veranderen. inhoud: de uitdaging, doelgroep, prikkelende

Nadere informatie

Jort Kelder In gesprek met Rob Baan, Derk Sauer, Aad Ouborg, Erwin van Lambaart, Hans Breukhoven en Cor van Zadelhoff

Jort Kelder In gesprek met Rob Baan, Derk Sauer, Aad Ouborg, Erwin van Lambaart, Hans Breukhoven en Cor van Zadelhoff 12, 13 & 14 april 2011 Beatrix Theater Jaarbeurs Utrecht Schrijf nu in op weekvandeondernemer.nl Jort Kelder In gesprek met Rob Baan, Derk Sauer, Aad Ouborg, Erwin van Lambaart, Hans Breukhoven en Cor

Nadere informatie

Win de slag om het talent door: succesvol aantrekken, ontwikkelen en behouden van uw talentvolle medewerkers

Win de slag om het talent door: succesvol aantrekken, ontwikkelen en behouden van uw talentvolle medewerkers Bestemd voor o.a.: Talent Manager Manager P&O/HRM Manager Human Capital Manager Win de slag om het talent door: succesvol aantrekken, ontwikkelen en behouden van uw talentvolle medewerkers Met workshops

Nadere informatie

COLLEGEREEKS BOEKEN DIE SPREKEN! 12 april Remco Claassen

COLLEGEREEKS BOEKEN DIE SPREKEN! 12 april Remco Claassen COLLEGEREEKS BOEKEN DIE SPREKEN! 12 april Remco Claassen Boeken die spreken! Op 12 april 2012 zal Remco Claassen de aftrap geven van de collegereeks 2012! Remco Claassen is een rebelse spreker, trainer

Nadere informatie

De Jonge Manager. Managementvaardigheden voor the next generation. Collegereeks

De Jonge Manager. Managementvaardigheden voor the next generation. Collegereeks Collegereeks De Jonge Manager Managementvaardigheden voor the next generation Toonaangevende sprekers: Richard Engelfriet Dr. Joep Schrijvers Bas Burger Dr. Joop Swieringa Hans van der Loo Bas Blekkingh

Nadere informatie

Authentiek leiderschap Hoe draag ik bij aan betere prestaties voor een excellente onderneming?

Authentiek leiderschap Hoe draag ik bij aan betere prestaties voor een excellente onderneming? collegereeks + workshop Authentiek leiderschap Hoe draag ik bij aan betere prestaties voor een excellente onderneming? GRATIS Vaar je eigen koers, een inspirerend boek om uw authentieke leiderschap te

Nadere informatie

Sociale Kleefkracht congres 7 november 2014. 12.734 Facilitaire kosten /werkplek /jaar Uit: Facilitaire Kengetallen Gemeenten boekjaar 2013

Sociale Kleefkracht congres 7 november 2014. 12.734 Facilitaire kosten /werkplek /jaar Uit: Facilitaire Kengetallen Gemeenten boekjaar 2013 Focus!! Magazine van Fier.fm over facilitaire activiteiten jaargang 3 nr 2 2014 6e editie!. Digitale versie? Scan hier: Een organisatie waar met mensen voor mensen wordt gewerkt. Klaas van der Valk 12.734

Nadere informatie

praktische tips uit MBA in één dag Slimme inzichten voor directe verbeteringen in uw organisatie

praktische tips uit MBA in één dag Slimme inzichten voor directe verbeteringen in uw organisatie Slimme inzichten voor directe verbeteringen in uw organisatie Concrete tips over leiderschap, strategie, organisatie en uitvoering! Probeer eerst te begrijpen, dan begrepen te worden. Stephen Covey Een

Nadere informatie

VERANDERPSYCHOLOGIE. Ben Tiggelaar over. (veel) effectiever leidinggeven aan verandering. www.denkproducties.nl/veranderpsychologie

VERANDERPSYCHOLOGIE. Ben Tiggelaar over. (veel) effectiever leidinggeven aan verandering. www.denkproducties.nl/veranderpsychologie Ben Tiggelaar over VERANDERPSYCHOLOGIE (veel) effectiever leidinggeven aan verandering Miniboekje met: Interviews met psychologen en hoogleraren Columns over gedragsverandering Artikel uit De Psycholoog

Nadere informatie

Effectief Netwerken in de Talent, Career en Incentive Corner

Effectief Netwerken in de Talent, Career en Incentive Corner Deze beurskrant is een uitgave van Kluwer b.v. 22 + 23 APRIL 09 Jaarbeurs Utrecht NIEUW HRM Live! Workshops Over ontslag, veranderen en nog veel meer... Voor deelname zie www.hrmlive.nl Effectief Netwerken

Nadere informatie

Serie risicomanagement Te weinig regels leiden tot anarchie, te veel tot ongehoorzaamheid

Serie risicomanagement Te weinig regels leiden tot anarchie, te veel tot ongehoorzaamheid TIJDSCHRIFT VOOR KWALITEITSMANAGEMENT Nu met extra: MANAGEMENT HRM 24E JAARGANG - NUMMER 7 - SEPTEMBER 2008 Serie risicomanagement Te weinig regels leiden tot anarchie, te veel tot ongehoorzaamheid Chan

Nadere informatie

Waarderen. Mensen. Verbondenheid. Inspireren. Delen. Goede Dingen. Leider. Missie. Empathie. Erkennen. Peter van Dam

Waarderen. Mensen. Verbondenheid. Inspireren. Delen. Goede Dingen. Leider. Missie. Empathie. Erkennen. Peter van Dam Waarderen ESSENTIES Zingeving LEIDERSCHAP Delen Goede Dingen Missie Verbondenheid Resultaatgericht Bewustzijn VAN Inspireren Visie Leider Samen Empathie Erkennen Mensen Peter van Dam Versie 2, Februari

Nadere informatie

innovatie Geslaagd! Sociale innovatie Sleutel tot succes Hygienic design is de basis voor voedselveiligheid Hygiëne en hagelslag

innovatie Geslaagd! Sociale innovatie Sleutel tot succes Hygienic design is de basis voor voedselveiligheid Hygiëne en hagelslag JAARGANG 11 - DECEMBER 2014 KENNISMAGAZINE VOOR DE INDUSTRIËLE MARKT ONTDEK NIEUWE VERBINDINGEN innovatie Sociale innovatie Sleutel tot succes itsme test de nieuwe Danfoss VLT Safety Option MCB 152 Geslaagd!

Nadere informatie

Verandermanagement Nieuwe ontwikkelingen en originele inzichten die leiden tot tastbare resultaten

Verandermanagement Nieuwe ontwikkelingen en originele inzichten die leiden tot tastbare resultaten Hooglerarenreeks Verandermanagement Nieuwe ontwikkelingen en originele inzichten die leiden tot tastbare resultaten Door vooraanstaande hoogleraren die wetenschap en praktijk combineren Prof.drs Wessel

Nadere informatie

Extreme Leadership Heb jij al een Oh Shit! Moment gehad vandaag?

Extreme Leadership Heb jij al een Oh Shit! Moment gehad vandaag? Nieuwsbrief Co-Efficiënt Management Consulting Extreme Leadership Heb jij al een Oh Shit! Moment gehad vandaag? Een maand geleden Donderdagmiddag. Heisessie met het Management Team van een groot industrieel

Nadere informatie

Resultaat- en mensgericht leidinggeven

Resultaat- en mensgericht leidinggeven DOWNLOAD BIJ MASTERCLASSREEKS FREEPUB BIJ ONDERSTAAND EVENT 14 SEP MASTERCLASSREEKS Resultaat- en mensgericht leidinggeven IN DEZE FREEPUB Leidinggeven doe je zo - Tanja Smid, Wanda Kraal Dynamisch organiseren

Nadere informatie

Getting it done. Strategie waarmaken: geen kwestie van toeval

Getting it done. Strategie waarmaken: geen kwestie van toeval Getting it done Strategie waarmaken: geen kwestie van toeval Bright Paper 2013 Inhoud: 1. De moeilijkheid van échte verandering 3 2. Waarom komt de strategie niet uit de verf? 8 3. Een werkbaar model voor

Nadere informatie

Great place to Work. In gesprek met

Great place to Work. In gesprek met In gesprek met Liza Hofland, Coca-Cola Enterprises Niels Bos, HILTI Nederland Harjan Dijkema & Sabine Beute, Solviteers Jacqueline de Block, Business School for Sales Priscilla van de Pol, KPN Wesley Brouwer

Nadere informatie

IDBO Training UW ROUTE NAAR SUCCES WAAR STAAN WE VOOR IN DEZE BROCHURE ONZE KERNWAARDEN

IDBO Training UW ROUTE NAAR SUCCES WAAR STAAN WE VOOR IN DEZE BROCHURE ONZE KERNWAARDEN IDBO Training UW ROUTE NAAR SUCCES In het stadje Staverden op de Veluwe ligt het Kasteel Staverden. Omringd door prachtige tuinen en een schitterende natuur organiseert IDBO daar trainingen, coaching en

Nadere informatie

Het waarom van succes HOOFDSTUK 5. Lessen in levenskunst voor toekomstige managers

Het waarom van succes HOOFDSTUK 5. Lessen in levenskunst voor toekomstige managers HOOFDSTUK 5 Lessen in levenskunst voor toekomstige managers De management development organisatie ORMIT scoort al jaren hoog op de lijst van Great Place to Work en mag zich één van de beste werkgevers

Nadere informatie

EYOND ODAY S ECHNOLOGY. Smarter Organizations. Nederlandse versie

EYOND ODAY S ECHNOLOGY. Smarter Organizations. Nederlandse versie EYOND ODAY S ECHNOLOGY Smarter Organizations Nederlandse versie Organisaties zo slim maken als de mensen die er werken Met trots presenteer ik u de vierde editie van het IBM Inspire Beyond Today s Technology

Nadere informatie

Productmanagement. Het effectief managen van bestaande en nieuwe producten. Collegereeks. 3 maart t/m 21 april 2009 - Nyenrode Business Universiteit

Productmanagement. Het effectief managen van bestaande en nieuwe producten. Collegereeks. 3 maart t/m 21 april 2009 - Nyenrode Business Universiteit Collegereeks Productmanagement Het effectief managen van bestaande en nieuwe producten Prof. dr Henry Robben Jos Burgers Hilde Roothart Gijs van Wulfen Roland van Kralingen Kris Brees Emiel Schiphorst

Nadere informatie

reorganisatie-bestendig?

reorganisatie-bestendig? Jamie Naughton Goede customer service is de beste marketing Hans Molenaar Nederland, de marketingpoort naar Europa. Egbert Jan van Bel Marketeers tussen wal en schip...? pag 2 pag 2 pag 3 Carrièrekrant

Nadere informatie

TRAINING & OPLEIDING NAJAAR 2015

TRAINING & OPLEIDING NAJAAR 2015 Onmisbare opleidingen voor ambitieuze financials BEOORDEELD ALS BESTE FINANCIËLE OPLEIDER Bron: Springest.nl (120+ ervaringen) 8,4 TRAINING & OPLEIDING NAJAAR 2015 Controlling & Risicomanagement, Financiële

Nadere informatie

ICM Trainingsdag: Vergroot jouw impact!

ICM Trainingsdag: Vergroot jouw impact! ICM Trainingsdag: Vergroot jouw impact! dinsdag 20 mei 2014 Dagprogramma en overige informatie De inhoud van de 6 trainingen Training 1: Haal meer uit je brein Training 2: StrengthsFinder Training 3: Gezonde

Nadere informatie

Leerlijnen in de drinkwatersector

Leerlijnen in de drinkwatersector Leerlijnen in de drinkwatersector Het belang van drie leerlijnen; living apart together In de veranderende wereld speelt (drink)waterdienstverlening een aanhoudend belangrijke rol. De realisatie van de

Nadere informatie

INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015

INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015 INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015 INHOUDSOPGAVE WORKSHOPS THINK DIFFERENT? FUTURE PROOF? TOON LEF EN MAAK HET VERSCHIL! FUEL YOUR FUTURE HOE? Gezien de veranderingen in je vak, ben je gespitst op

Nadere informatie

ISBN/EAN: 978-94-91753-00-8 NUR: 808 Trefw: innovatie, creativiteit. Dit is een uitgave van Idea Seeding Books

ISBN/EAN: 978-94-91753-00-8 NUR: 808 Trefw: innovatie, creativiteit. Dit is een uitgave van Idea Seeding Books 0 ISBN/EAN: 978-94-91753-00-8 NUR: 808 Trefw: innovatie, creativiteit Dit is een uitgave van Idea Seeding Books Idea Seeding Books ideaseedingbooks@gmail.com www.ideaseedingbooks.com Omslagfoto: istockphoto

Nadere informatie

Aca de m Y M AG A ZI N E naja AR 20 0 6

Aca de m Y M AG A ZI N E naja AR 20 0 6 leiderschap & verandermanagement Het belangrijkste wat er in de twintigste eeuw door management tot stand werd gebracht is de vervijftigvoudiging van de productiviteit van de handarbeider in productiebedrijven.

Nadere informatie

Slimmer werken in het MKB. 8 voorbeelden van goede praktijken in de provincie Utrecht

Slimmer werken in het MKB. 8 voorbeelden van goede praktijken in de provincie Utrecht Slimmer werken in het MKB 8 voorbeelden van goede praktijken in de provincie Utrecht Als ondernemers hun medewerkers slim aansturen en de onderneming flexibel en efficiënt organiseren, dan creëren ze

Nadere informatie