Programma van het TalentEvent

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programma van het TalentEvent"

Transcriptie

1 Programma van het TalentEvent dagvoorzitter: Jeroen Smit 9:00 Opening 9:15 Henk Volberda: De Talentparadox Henk Volberda, hoogleraar strategisch management aan de RSM en auteur van onder meer De Flexibele Organisatie, maakt duidelijk wat de noodzaak is van sociale innovatie. Hij heeft aangetoond dat nieuw leiderschap en flexibel organiseren onmisbaar zijn voor het optimaal benutten van technologische innovaties. Dat parallellen met talent getrokken kunnen worden, zal Henk tijdens het Event met verve illustreren. 10:00 Remco Claassen: Een andere visie op hrm Remco Claassen wordt door velen gezien als de beste en meest effectieve managementrainer van Nederland. Hij is expert op het gebied van leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Remco vertelt hoe een andere visie op HRM voor meer energie kan zorgen en hoe mensen vervolgens hun werkelijke drijfveren, passies en talenten ontdekken. Door hier effectief op in te spelen halen organisaties meer rendement uit talenten. 11:30 Best Practices Jeroen Smit gaat in gesprek met bedrijven die bewezen hebben talenten op succesvolle wijze te kunnen binden en boeien. Zij geven hun visie, leggen uit wat ze daarvoor doen en waarin ze zich onderscheiden. Theo Rinsema : MD Microsoft Nederland Erwin van Lambaart : AD Joop van den Ende Theaterproducties Engbert Breuker : CE(motions)O Pentascope Hylke Oldenboom : Webber Vitae Hans Leentjes : AD Manpower Nederland 12:15 Aansluitend nodigen de panelleden u uit, om tijdens de lunch bij hen aan te schuiven en persoonlijk met hen verder te praten. 13:15 Jan Gunnarsson: Beschouw uw talenten als gasten! Jan Gunnarsson is de autoriteit op het gebied van hostmanship ; the art of making people feel welcome. Tijdens het TalentEvent legt hij op een inspirerende wijze uit hoe organisaties hun volledige potentieel kunnen benutten in het contact maken met anderen en elkaar. Hoe men daarmee winstgevende klanten, de juiste talenten en waardevolle partners kan aantrekken en ontwikkelen. Jan laat zien welk leiderschap werkelijk effectief is om betrokkenheid te stimuleren en daarmee medewerkers uit te nodigen hun talenten maximaal in te zetten. Het resultaat: duurzaam succes! 14:00 Tom Peters: Re-Imagine... de organisatie van de toekomst Tom Peters is schrijver van managementboeken, ondernemer, adviseur, columnist en bovenal performer. Het managementicoon van deze tijd. Er is niemand met zo n uitgesproken heldere en uitdagende visie op innovatief organiseren en talent. Tom doorbreekt paradigma s en laat u met overtuiging in de toekomst kijken. Hij confronteert en schudt wakker op een virtuoze wijze die nog lang bijblijft. Een unieke masterclass en treffende demonstratie van hoe your business can become an awesome place to work a place where talent rules. 16:30 Borrel en afsluiting event

2 Datum en locatie Het TalentEvent vindt plaats op vrijdag 23 maart 2007, in het Beatrix Theater in Utrecht. Dit ligt direct naast Centraal Station Utrecht en Hoog Caterijne (tegenover het Jaarbeursplein) en is dus perfect te bereiken via de trein. Komt u per auto, volgt u dan eerst de richtingen Jaarbeurs en Centrum en vervolgens de borden Beatrix Theater, P1 en P3. Er is ruime parkeergelegenheid. U kunt namelijk tegenover het Beatrix Theater in de parkeergarage terecht en op het parkeerterrein van de Jaarbeurs (P1 en P3). Uitrijkaarten voor de garage en de parkeerterreinen krijgt u van ons uitgereikt. Deze zijn bij de prijs van het congres inbegrepen. Investering Het bijwonen van het TalentEvent kost 975,- per persoon. U investeert hiermee in een gegarandeerd leerzame en inspirerende dag vol praktische zaken die u direct kunt toepassen. Inclusief lunch en spetterende afsluiting. Bovendien ontvangt u een prachtig pakket boeken van onze sprekers! En omdat wij u graag de gelegenheid bieden om met uw hele MT deel te nemen, ontvangt u van ons een aantrekkelijke korting bij inschrijving vanaf 5 personen. Inschrijven en meer informatie Op kunt u zich inschrijven voor deze eerste editie van het TalentEvent. Tevens vindt u hier alle achtergrondinformatie, contactgegevens en inschrijvingsvoorwaarden. Organisatie Concept en realisatie: Wapenfeit ( het TalentEvent is een gezamenlijk initiatief van:

3 Gaat u op zoek naar talent......of weet talent ú te vinden? Bezoek op vrijdag 23 maart 2007, in het Beatrix Theater Utrecht het TalentEvent en ervaar hoe uw organisatie een hotspot wordt voor talent. Met exclusieve en inspirerende medewerking van managementicoon Tom Peters De oergoeroe in management (Fortune) Business best friend and worst nightmare (BusinessWeek) Maak kennis met een vernieuwende visie op talent: talent herkennen en ontwikkelen talent vinden en aantrekken talent binden en boeien nieuw leiderschap en innovatief organiseren. het TalentEvent is een gezamenlijk initiatief van:

4 Blijft uw organisatie de concurrentie voor in the battle for talent? Talentmanagement als strategische succesfactor De economie trekt stevig aan en de vraag naar talent neemt over de hele linie toe. Nu de jacht op toptalent geopend lijkt, kunt ook u de schijnbaar eindeloze zoektocht inzetten. Of zorgt u er liever voor dat talent ú weet te vinden? Het antwoord ligt voor de hand. Wilt u uw organisatie tot hotspot voor talent te maken, dan is het TalentEvent voor u een must. Want... hebt u wel genoeg te bieden om het gewenste talent te binden? Is uw organisatie voldoende uitgerust om het échte talent goed te ontwikkelen en optimaal in te zetten? Investeert u voldoende in nieuw leiderschap en flexibel organiseren? Deze en vele andere vragen, inzichten en do s & don ts komen uitgebreid aan bod op Het TalentEvent. Een evenement dat u niet mag missen als u de slag om het talent wilt winnen! Vernieuwende inzichten op HRM, leiderschap en organiseren Een keur aan uitgesproken sprekers Henk Volberda: De Talentparadox Henk Volberda is hoogleraar Strategisch Management en Ondernemingsbeleid, voorzitter van de vakgroep Strategie & Omgeving en Pro-decaan van de RSM Erasmus University. Hij concludeert dat we in Nederland leiden aan de Innovatieparadox. Op alle ranglijsten scoren we hoog als het gaat om het verwerven van nieuwe fundamentele kennis, we zijn nummer drie in de wereld bij het aanvragen van patenten. Maar wat betreft het commercieel toepasbaar maken van al die kennis en inzichten, haken we af. Gevolg is dat we op wereldschaal maar mondjesmaat kunnen meekomen in de concurrentieslag. Oorzaak ligt volgens Volberda in het feit dat organisaties onvoldoende innovatief georganiseerd zijn. Hij noemt dit de sociale kant van innovatie. Tijdens het TalentEvent zal Volberda parallellen trekken met de inzet van talent: we zijn gefocust op het binden en boeien van talent, maar het levert onvoldoende rendement op. Henk Volberda ontving voor onderzoek op het gebied van organisatorische flexibiliteit en strategische verandering de NCD studiebeurs en diverse prijzen waaronder de prestigieuze Igor Ansoff Strategic Management Award. Management Team noemde hem een van de belangrijkste Nederlandse internationale managementgoeroes. In 1998 verscheen zijn boek Building the Flexible Firm: How to Remain Competitive (Oxford University Press). In 2001 publiceerde hij samen met Tom Elfring Rethinking Strategy (Sage) en ontving daarvoor de ERIM Best Book Award. Recentelijk is zijn nieuwste boek De Flexibele Onderneming: strategieën voor succesvol concurreren uitgegeven (Kluwer). Volberda is directeur van het Erasmus Strategic Renewal Centre, programmadirecteur van het Erasmus Research Institute of Management en senior editor / redacteur bij verscheidene gerenommeerde bladen in binnen- en buitenland.

5 Remco Claassen: Een andere visie op hrm Remco Claassen is directeur/trainer bij ADVANCE Leadership Development BV, een training- en adviesbureau dat zich richt op ontwikkeling van talent in leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. In zijn boek IK, gezond egocentrisme, meer effectiviteit beschrijft Claassen hoe een andere visie op HRM voor veel meer energie kan zorgen. Hoe talent, energie en betrokkenheid aangeboord en gestimuleerd wordt. En hoe mensen hun werkelijke drijfveren, passies en talenten ontdekken. Door hier effectief op in te spelen, haalt de organisatie meer rendement uit talenten en wordt de betrokkenheid gemaximaliseerd. Effect: meer toegevoegde waarde, meer winst. Tijdens het TalentEvent gaat Claassen uitgebreid in op zijn unieke visie op de meerwaarde van vernieuwend hrm-beleid. Remco Claassen is multi-goeroe : beperkt zich niet tot de wijsheden van slechts een of twee mensen, maar vindt inspiratie in vele wereldbefaamde auteurs zoals Stephen Covey, Michael Porter, Helen Palmer, Anthony Robbins, Wayne Dyer, Dale Carnegie, Kenneth Blanchard, Napoleon Hill, Robert Cialdini en Daniel Goleman. Zijn trainingen zijn interactief, vol theorie, oefening, video, muziek en humor, met veel momenten van persoonlijk inzicht, confrontatie en contemplatie. Claassen geniet landelijke bekendheid dankzij de trainingen De Essentie van Leiderschap (FOCUS Conferences) en Verbaal Meesterschap, De Psychologie van het Gunnen, IK - de workshop en Leiding geven en toch thuis het vlees snijden (Denk Producties). Met gemiddeld dik een 9 behoren deze tot de best beoordeelde workshops in Nederland. Jan Gunnarsson: Beschouw uw talenten als gasten! Jan Gunnarsson is de autoriteit op het gebied van leiderschap in Zweden. Hij toont aan dat door je talenten (medewerkers) als gast te beschouwen zij zich veel meer welkom gaan voelen. Deze metafoor is even eenvoudig als krachtig. Leiderschap vanuit hostmanship leidt tot een hogere mate van betrokkenheid en daarmee tot de bereidheid van medewerkers hun talenten in te zetten. Het gastdenken stelt organisaties tevens in staat hun volledige potentieel te benutten als het gaat om het contact maken met anderen en met elkaar. Tijdens het TalentEvent laat Gunnarsson zien dat men daarmee winstgevende klanten, de juiste talenten én waardevolle partners kan aantrekken en ontwikkelen. Het resultaat: écht duurzaam succes. Jan Gunnarsson is een inspirerende en professionele spreker met meer dan dertig jaar ervaring in de dienstverlenende sector. Nadat hij diverse jaren direct met gasten had gewerkt, maakte hij de overstap naar management, marketing en business development. Gunnarsson is medeoprichter van zes bedrijven en partner van VÄRDSKAPET AB (Hostmanship Inc) Stockholm, Sweden. Heeft zijn klanten in alle geledingen van de maatschappij. Is onder meer auteur van Hostmanship - The art of making people feel welcome en The Servant Leader - The art of creating welcoming companies and places.

6 Tom Peters: Re-Imagine... de organisatie van de toekomst Tom Peters is een icoon in management. Fortune noemt hem de oergoeroe in management ; the Economist een uber-guru en BusinessWeek business best friend and worst nightmare. Is schrijver van managementboeken die in meer dan 20 talen zijn vertaald. Is ondernemer, adviseur, columnist en performer. Adoreert nieuwe ontwikkelingen, voelt zich thuis op een podium en heeft vanaf de jaren 80 wereldwijd letterlijk duizenden optredens verzorgd. Met zijn enorme spreektempo, niets verhullende taalgebruik, kleurige sheets en enorme stortvloed van ideeën is hij al jaren een van de populairste managementsprekers van de wereld. Ervaar zelf waarom tijdens de unieke masterclass door dit management-multi-talent. Tom Peters studeerde civiele techniek aan Cornell, behaalde zijn MBA aan Stanford en ontving diverse eredoctoraten. Peters ging als luitenant van de marine twee keer naar Vietnam. Was jarenlang partner van McKinsey en adviseert via de Tom Peters Company grote organisaties (RollsRoyce, Starbucks, Continantal Airlines, Virgin Direct, Intel) over hoe men zich kan voorbereiden op toekomstig veranderingen. Peters werd bekend door de bestseller In Search of Excellence (1982) die hij samen met Bob Waterman schreef. Later volgden A passion for excellence, Thriving on chaos, Liberation management, The Tom Peters Seminar: Crazy times call for crazy organisations en The persuit of WOW. Zijn laatste boek ( Re-imagine! Business excellence in a disruptive age ) vormt de directe aanleiding voor dit seminar. 5 redenen waarom u het TalentEvent niet mag missen 1. In één dag ervaart u een compleet vernieuwende visie op hoe u uw organisatie tot een hotspot voor toptalent maakt. 2. U krijgt volop gelegenheid de kennis en ervaring van succesvolle sprekers te delen op het gebied van talent, sociale innovatie en persoonlijke ontwikkeling. 3. U gaat persoonlijk in gesprek met leiders van organisaties die bewezen hebben succesvol te zijn op het gebied van binden en boeien van talent. 4. U krijgt de kans een unieke masterclass bij te wonen van Tom Peters, dé managementgoeroe van deze tijd. 5. De battle for talent is gaande. Zorg dat u de slag om het talent niet mist en meld u nu aan voor het TalentEvent! Op kunt u zich inschrijven voor deze eerste editie van het TalentEvent.

COLLEGEREEKS BOEKEN DIE SPREKEN! 12 april Remco Claassen

COLLEGEREEKS BOEKEN DIE SPREKEN! 12 april Remco Claassen COLLEGEREEKS BOEKEN DIE SPREKEN! 12 april Remco Claassen Boeken die spreken! Op 12 april 2012 zal Remco Claassen de aftrap geven van de collegereeks 2012! Remco Claassen is een rebelse spreker, trainer

Nadere informatie

CONGRES 2011. Thema: Innoveren & Veranderen

CONGRES 2011. Thema: Innoveren & Veranderen ADVOCATUUR CONGRES 2011 Thema: Innoveren & Veranderen 10 EN 11 NOVEMBER TE UTRECHT - Topsprekers op het gebied van innovatie en verandering - Toegespitst op de praktijk bij advocatenkantoren - Volop ruimte

Nadere informatie

Seminar Kenniseconomie

Seminar Kenniseconomie Seminar Kenniseconomie Ben je de afgelopen jaren de volgende zin ergens tegen gekomen? Nederland heeft de ambitie om tot de top-5 van kenniseconomieën te behoren. Dat is niet verrassend, kennis is al jaren

Nadere informatie

MBA in één dag. Ben Tiggelaars. seminar 21 april 2015 + masterclass 19 mei 2015 + EXTRA SESSIE. PLUS: masterclass voor apothekers!

MBA in één dag. Ben Tiggelaars. seminar 21 april 2015 + masterclass 19 mei 2015 + EXTRA SESSIE. PLUS: masterclass voor apothekers! seminar 21 april 2015 + masterclass 19 mei 2015 Ben Tiggelaars MBA in één dag PLUS: masterclass voor apothekers! Vertaal de inzichten uit dit seminar meteen naar uw apothekerspraktijk. Met implementatietips

Nadere informatie

FUNDAMENTEN VAN LEIDERSCHAP

FUNDAMENTEN VAN LEIDERSCHAP FUNDAMENTEN VAN LEIDERSCHAP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP EN PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 ALS JE GEEN PLAN MAAKT VOOR JE EIGEN LEVEN WORD JE INGEZET IN ANDERMANS PLANNEN REMCO CLAASSEN

Nadere informatie

26 SEPTEMBER het grootste KENNIS. Festival VAN NOORD NEDERLAND. suikerunie terrein GRONINGEN EERSTE EDITIE deelnemers POWERED BY

26 SEPTEMBER het grootste KENNIS. Festival VAN NOORD NEDERLAND. suikerunie terrein GRONINGEN EERSTE EDITIE deelnemers POWERED BY 26 SEPTEMBER 2019 VAN NOORD NEDERLAND EDITIE 2 Innovatief organiseren suikerunie terrein GRONINGEN EERSTE EDITIE 1750 deelnemers 13.00-22.00 UUR POWERED BY VAN NEDERLAND SPREKERs oa Kees Klomp en Engbert

Nadere informatie

Hoe stevig is uw fundament?

Hoe stevig is uw fundament? Hoe stevig is uw fundament? Foto van de Vijverhoeve Uitnodiging Masterclass Succesvol Ondernemen Landgoed de Vijverhoeve 18 januari 2011 Bent u een leider, die een nieuwe stap gaat zetten in uw carrière?

Nadere informatie

Slimmer werken met mensen

Slimmer werken met mensen Slimmer werken met mensen Paul Breman Mijn Bedrijf 2.0 wordt mede gefinancierd met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Commissie, de Provincie Utrecht en de Gemeente

Nadere informatie

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen!

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! In 1 weekend ontdek je de nieuwste ontwikkelingen en strategieën op het gebied van Internet Marketing en Business Building.

Nadere informatie

DE WORKSHOP HOE GEZOND EGOCENTRISME LEIDT TOT MEER EFFECTIVITEIT!

DE WORKSHOP HOE GEZOND EGOCENTRISME LEIDT TOT MEER EFFECTIVITEIT! DONDERDAG 25 JANUARI 2018 IK DE WORKSHOP HOE GEZOND EGOCENTRISME LEIDT TOT MEER EFFECTIVITEIT! MET REMCO CLAASSEN, DE BEST BEOORDEELDE DOCENT BIJ DENKPRODUCTIES XXL PROGRAMMA DÉ STOOMCURSUS PERSOONLIJK

Nadere informatie

MBA IN ÉÉN DAG De beste antwoorden op de belangrijkste managementvragen

MBA IN ÉÉN DAG De beste antwoorden op de belangrijkste managementvragen + EXTRA DAG! BEN TIGGELAAR MBA IN ÉÉN DAG De beste antwoorden op de belangrijkste managementvragen PLUS: MASTERCLASS VOOR CONSTRUCTEURS Vertaal de inzichten uit dit seminar meteen naar je praktijk. Met

Nadere informatie

Bedrijven die investeren in sociale innovatie hebben minder last van de crisis

Bedrijven die investeren in sociale innovatie hebben minder last van de crisis Erasmus Concurrentie en Innovatie Monitor 2009 Bedrijven die investeren in sociale innovatie hebben minder last van de crisis Rotterdam, 6 oktober 2009 INSCOPE: Research for Innovation heeft in opdracht

Nadere informatie

UITNODIGING. 5 juni 2012: CORPORATE UNIVERSITY EVENT 5 JUNI ROTTERDAM SCHOOL OF MANAGEMENT ERASMUS UNIVERSITY SAVE THE DATE

UITNODIGING. 5 juni 2012: CORPORATE UNIVERSITY EVENT 5 JUNI ROTTERDAM SCHOOL OF MANAGEMENT ERASMUS UNIVERSITY SAVE THE DATE ROTTERDAM SCHOOL OF MANAGEMENT ERASMUS UNIVERSITY EXECUTIVE EDUCATION AND ORGANISATIONAL DEVELOPMENT SAVE THE DATE 5 JUNI 14:00-17:30 RSM Open Programmes UITNODIGING 5 juni 2012: CORPORATE UNIVERSITY EVENT

Nadere informatie

Uw medewerkers betrokken, gemotiveerd en duurzaam inzetbaar. Synergy is een programma van Invitra

Uw medewerkers betrokken, gemotiveerd en duurzaam inzetbaar. Synergy is een programma van Invitra Uw medewerkers betrokken, gemotiveerd en duurzaam inzetbaar. Synergy is een programma van Invitra 2 Vooruitgang door verbinding Wilt u betrokken en gemotiveerde medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn?

Nadere informatie

slimmer LEIDERSCHAP S LIM MER AANSTUREN, SLIMMER M OTIVEREN, SLIMMER COACHEN! WWW.DOORDENKERS.NL D OORDENKERS P RES EN TE E RT:

slimmer LEIDERSCHAP S LIM MER AANSTUREN, SLIMMER M OTIVEREN, SLIMMER COACHEN! WWW.DOORDENKERS.NL D OORDENKERS P RES EN TE E RT: NIEUW: AVONDSEMINAR - WOENSDAG 3 JUNI - CONCERTGEBOUW AMSTERDAM D OORDENKERS P RES EN TE E RT: slimmer NIEUW IN AMSTERDAM! LEIDERSCHAP S LIM MER AANSTUREN, SLIMMER M OTIVEREN, SLIMMER COACHEN! DOORDENKERS

Nadere informatie

LEIDERSCHAP IN ÉÉN DAG De beste inzichten van de belangrijkste leiderschapsdenkers

LEIDERSCHAP IN ÉÉN DAG De beste inzichten van de belangrijkste leiderschapsdenkers SPECIALE GAST: SIMON SINEK LIVE VANUIT DE VS! Dit is een commerciële bijlage bij NRC Handelsblad. BEN TIGGELAAR LEIDERSCHAP IN ÉÉN DAG De beste inzichten van de belangrijkste leiderschapsdenkers NIEUW:

Nadere informatie

Inspiratie voor Nieuwe Business Modellen

Inspiratie voor Nieuwe Business Modellen Inspiratie voor Nieuwe Business Modellen Bijeenkomst bij Eneco in kader van onderzoek naar Nieuwe Business Modellen De noodzaak om te veranderen is onmiskenbaar. Burgers, bedrijven en overheid zoeken naar

Nadere informatie

Zelfsturing in de praktijk een masterclass met ervaringsdeskundigen uit industrie en dienstverlening

Zelfsturing in de praktijk een masterclass met ervaringsdeskundigen uit industrie en dienstverlening Masterclass 21 mei 2015 DSM Sinochem Pharmaceuticals, Delft Zelfsturing in de praktijk een masterclass met ervaringsdeskundigen uit industrie en dienstverlening Zelfsturing in de praktijk Invulling geven

Nadere informatie

Het Innovatiekompas Inspiratie sessies Dr. Guy Bauwen

Het Innovatiekompas Inspiratie sessies Dr. Guy Bauwen Het Innovatiekompas Inspiratie sessies Dr. Guy Bauwen 1 Innovatiekompas Inspiratie Sessies Contacteer ons voor: Een voordracht om kennis te maken met het kompasmodel. Een workshop om het toepassen van

Nadere informatie

Ik innovatief, mijn organisatie innovatief

Ik innovatief, mijn organisatie innovatief Ik innovatief, mijn organisatie innovatief Workshop - 28 februari 2011 Koningssteen People practices in innovation Energize your professional growth programma Ik innovatief, mijn organisatie innovatief

Nadere informatie

Adviesbureau nieuwe stijl Strategie leiderschap - coaching

Adviesbureau nieuwe stijl Strategie leiderschap - coaching Adviesbureau nieuwe stijl Strategie leiderschap - coaching Samenvatting InmensGroeien is opgericht door Joop Egmond en Maarten Smits. Het bedrijf is ontstaan uit de wens om voor mensen binnen organisaties

Nadere informatie

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan.

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. merkpaspoort Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. Dit paspoort is voor iedereen die op een of andere

Nadere informatie

de workshop Hoe gezond egocentrisme leidt tot meer effectiviteit! ééndaags seminar bussum www.denkproducties.nl/ikdeworkshop

de workshop Hoe gezond egocentrisme leidt tot meer effectiviteit! ééndaags seminar bussum www.denkproducties.nl/ikdeworkshop 06 02 14 ééndaags seminar bussum de workshop Dé stoomcursus Persoonlijk meesterschap Hoe gezond egocentrisme leidt tot meer effectiviteit! www.denkproducties.nl/ikdeworkshop 06 02 14 programma BLOK 1 BLOK

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Post HBO Development & Innovatie De Post HBO opleiding Development & Innovatie duurt onge veer 5 maanden en omvat 10 colleges van 3 uur. U volgt de opleiding met 10-15 studenten in Utrecht. Hierin volgt

Nadere informatie

LEIDERSCHAP SEMINAR OVER MULTIPLIERS 24 SEPTEMBER Multipliers. Krijg meer toegang tot het talent en potentieel van je medewerkers

LEIDERSCHAP SEMINAR OVER MULTIPLIERS 24 SEPTEMBER Multipliers. Krijg meer toegang tot het talent en potentieel van je medewerkers LEIDERSCHAP SEMINAR OVER MULTIPLIERS 24 SEPTEMBER 2015 Multipliers Krijg meer toegang tot het talent en potentieel van je medewerkers Internationaal bewezen aanpak, gebaseerd op 2 jaar onderzoek wereldwijd

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Leiderschap bij Transities De cursus Leiderschap bij Transities duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties.

Nadere informatie

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE 1 Boeiend en verrijkend. Ook verschillend van invalshoeken en belangen Het was mijn doel om van de ervaringen van anderen te leren en dat is geslaagd De rondetafelsessies

Nadere informatie

Juni Sept Nov 19 22 10

Juni Sept Nov 19 22 10 BITSING Praktijkseminar door auteur, coach en grondlegger: Frans de Groot Gemiddelde waardering: 8,9 Juni Sept Nov 19 22 10 Voor het einde van de eerste ochtend was iedereen overtuigd. De Bitsing-methode

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? De Week van de Ondernemer doet het gehele jaar onderzoek naar de belangrijkste uitdagingen van ondernemers. We presenteren hierbij de belangrijkste uitkomsten.

Nadere informatie

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN MENSEN ZIJN HET HART VAN UW SUCCES BEDRIJVEN DIE DE BESTE MENSEN AAN ZICH WETEN TE BINDEN, PRESTEREN BETER. MAAR

Nadere informatie

VERBAAL MEESTERSCHAP WOORDEN ZIJN DADEN!

VERBAAL MEESTERSCHAP WOORDEN ZIJN DADEN! Al 6 jaar het best beoordeelde seminar van DenkProducties! 14 NOVEMBER 2017 SPANT!, BUSSUM VERBAAL MEESTERSCHAP WOORDEN ZIJN DADEN! XXL SEMINAR MET REMCO CLAASSEN LET OP: VORIGE EDITIE HELEMAAL UITVERKOCHT!

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Business Development & Leiderschap De cursus Business Development & Leiderschap duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van

Nadere informatie

Agenda Strategisch Management

Agenda Strategisch Management Agenda Strategisch Management Vier vragen Introductie hart-model Koppeling naar uw praktijk Vragen? Afsluiting Belofte: Vraaggebaseerde nadenksessie! Introductie dr. Alex Klein Visiting professor columnist

Nadere informatie

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent Management Development is een effectieve manier om managementpotentieel optimaal te benutten en te ontwikkelen in een stimulerende en lerende omgeving. De manager van vandaag moet immers adequaat kunnen

Nadere informatie

dé communicatiekans van 2015

dé communicatiekans van 2015 - OVER INNOVATION CHALLENGE dé communicatiekans van 2015 X-OVER X-OVER OVERSTEKENDE ONDERNEMERS De Cross-over Innovation Challenge is hét innovatie congres voor de Regio Zwolle. Ondernemers worden gestimuleerd

Nadere informatie

27 & 28 OKTOBER 2008 UTRECHT

27 & 28 OKTOBER 2008 UTRECHT PRESENTEERT Keynote speakers: LEAN MANAGEMENT SUMMIT - Daniel Jones - Gilberto Kosaka - Dave Brunt - Victor Conde 27 & 28 OKTOBER 2008 UTRECHT C A R LT O N P R E S I D E N T H O T E L LUSTRUM 5 JAAR a

Nadere informatie

2-daagse BITSING. Masterclass. door Frans de Groot

2-daagse BITSING. Masterclass. door Frans de Groot 2-daagse BITSING Masterclass door Frans de Groot Maak onder leiding van auteur, grondlegger en business coach Frans de Groot jouw basisplan op maat en waarborg daarmee de groei en continuïteit voor uw

Nadere informatie

Leidinggeven en toch thuis het vlees snijden

Leidinggeven en toch thuis het vlees snijden 27 01 12 ééndaags seminar amsterdam Leidinggeven en toch thuis het vlees snijden Slimmer werken, eerder thuis * Met Remco Claassen www.denkproducties.nl/vleessnijden 27 01 12 0:00 Ontvangst en registratie

Nadere informatie

MASTERCLASS. Haal meer uit uw MVO. communicatie en zelfverklaring. 2 keer eerder met succes uitgevoerd.

MASTERCLASS. Haal meer uit uw MVO. communicatie en zelfverklaring. 2 keer eerder met succes uitgevoerd. MASTERCLASS Haal meer uit uw MVO communicatie en zelfverklaring 2 keer eerder met succes uitgevoerd. DOEL EN AMBITIE Deze masterclass vergroot uw inzichten in de communicatie- en businesskansen van MVO.

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

DE WORKSHOP DÉ STOOMCURSUS PERSOONLIJK MEESTERSCHAP HOE GEZOND EGOCENTRISME LEIDT TOT MEER EFFECTIVITEIT!

DE WORKSHOP DÉ STOOMCURSUS PERSOONLIJK MEESTERSCHAP  HOE GEZOND EGOCENTRISME LEIDT TOT MEER EFFECTIVITEIT! DONDERDAG 26 JANUARI 2017 IK DE WORKSHOP HOE GEZOND EGOCENTRISME LEIDT TOT MEER EFFECTIVITEIT! MET REMCO CLAASSEN, DE BEST BEOORDEELDE DOCENT BIJ DENKPRODUCTIES DÉ STOOMCURSUS PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

Nadere informatie

Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK

Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK Cor van Leeuwen Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK Benut je vermogens en verhoog je authentieke impact. Vrijheid, onafhankelijkheid,

Nadere informatie

Masterclass. de weg naar digital leadership. voorbij de goeroe s: nuchter en ambitieus

Masterclass. de weg naar digital leadership. voorbij de goeroe s: nuchter en ambitieus Masterclass de weg naar digital leadership voorbij de goeroe s: nuchter en ambitieus vooraf Organisaties die streven naar digital leadership zijn constant bezig het leven van klanten eenvoudiger en makkelijker

Nadere informatie

Masterclass IT Savvy. Impact van trends

Masterclass IT Savvy. Impact van trends Masterclass IT Savvy Impact van trends Regelmatig komen onderzoeksbureaus zoals Gartner en McKinsey met rapporten waarin nieuwe trends worden aangekondigd. Belangrijke vraag, en niet eenvoudig te beantwoorden,

Nadere informatie

Masterclass Value of Information. Waarde creëren voor de business

Masterclass Value of Information. Waarde creëren voor de business Masterclass Value of Information Waarde creëren voor de business Informatie en informatietechnologie maken het verschil bij de ontwikkeling van nieuwe business ideeën. Met informatie kunnen nieuwe innovatieve

Nadere informatie

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Direct succes. Onze lange termijn belofte die gegarandeerd uitkomt. Een compleet concept dat het verrassend eenvoudig maakt om uw gasten uitzonderlijk

Nadere informatie

Transi4e%&% leiderschap%

Transi4e%&% leiderschap% Odin development compass Wanneer u in uw organisatie teams vormt of ontwikkelt, en mensen wilt ondersteunen in hun groei, wilt u ongetwijfeld weten wat de werkelijke kracht is van iedereen. Het Odin Development

Nadere informatie

SUCCES 6.000 AMBITIEUZE ONDERNEMERS EN DGA S, 1.000.000 ZAKELIJKE LEZERS 313.000 DECISION MAKERS. ONTMOET BEREIK 2 7, 2 8 E N 2 9 M A A R T 2 0 0 7

SUCCES 6.000 AMBITIEUZE ONDERNEMERS EN DGA S, 1.000.000 ZAKELIJKE LEZERS 313.000 DECISION MAKERS. ONTMOET BEREIK 2 7, 2 8 E N 2 9 M A A R T 2 0 0 7 W E E K VA N D E O N D E R N E M E R 2 0 0 7 2 7, 2 8 E N 2 9 M A A R T 2 0 0 7 JAARBEURS UTRECHT SUCCES ONTMOET 6.0 6. 6.000 AMBITIEUZE ONDERNEMERS EN DGA S, BEREIK 00 1.000.000 ZAKELIJKE LEZERS EN 313

Nadere informatie

26 SEPTEMBER het grootste KENNIS. Festival VAN NOORD NEDERLAND. suikerunie terrein GRONINGEN EERSTE EDITIE deelnemers POWERED BY

26 SEPTEMBER het grootste KENNIS. Festival VAN NOORD NEDERLAND. suikerunie terrein GRONINGEN EERSTE EDITIE deelnemers POWERED BY 26 SEPTEMBER 2019 VAN NOORD NEDERLAND EDITIE 2 Innovatief organiseren suikerunie terrein GRONINGEN EERSTE EDITIE 1750 deelnemers 13.00-22.00 UUR HOOFDPARTNER POWERED BY VAN NEDERLAND SPREKERs oa Janka

Nadere informatie

MASTERCLASS STRATEGIE

MASTERCLASS STRATEGIE MASTERCLASS STRATEGIE BEGRIJP BETER DE STRATEGISCHE CONTEXT VAN JOUW ORGANISATIE EN VERGROOT JOUW STRATEGISCHE VAARDIGHEDEN NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 EEN KENNISUPDATE OVER DE BELANGRIJKSTE STRATEGISCHE

Nadere informatie

Ben Tiggelaars. PLUS: masterclass voor tandartsen!

Ben Tiggelaars. PLUS: masterclass voor tandartsen! seminar 13 mei 2014 + masterclass 3 juni 2014 Ben Tiggelaars MBA in één dag PLUS: masterclass voor tandartsen! Vertaal de inzichten uit dit seminar meteen naar uw tandartspraktijk. Onder leiding van Ben

Nadere informatie

Europese toppositie voor Management onderzoek van Erasmus Universiteit Rotterdam

Europese toppositie voor Management onderzoek van Erasmus Universiteit Rotterdam Persbericht Europese toppositie voor Management onderzoek van Erasmus Universiteit Rotterdam Belang van managementonderzoek In een onlangs verschenen rapport*) van de Rijksuniversiteit Leiden is de kwaliteit

Nadere informatie

Nameting Scan Mijn Bedrijf 2.0 2011-2012

Nameting Scan Mijn Bedrijf 2.0 2011-2012 Sociale innovatie De volgende vragen gaan over sociale innovatie en innovatief ondernemingsbeleid. Sociale Innovatie is een vernieuwing of een verbetering in de arbeidsorganisatie en in de arbeidsrelaties

Nadere informatie

Leiderschap in Turbulente Tijden

Leiderschap in Turbulente Tijden De Mindset van de Business Leader Leiderschap in Turbulente Tijden Onderzoek onder 175 strategische leiders Maart 2012 Inleiding.. 3 Respondenten 4 De toekomst 5 De managementagenda 7 Leiderschap en Ondernemerschap

Nadere informatie

HR Live, hét HR-evenement van 2014. Innovaties en trends voor HR-professionals. HRLive 28 OKTOBER 2014 FOKKERTERMINAL DEN HAAG

HR Live, hét HR-evenement van 2014. Innovaties en trends voor HR-professionals. HRLive 28 OKTOBER 2014 FOKKERTERMINAL DEN HAAG HR Live, hét HR-evenement van 2014 Innovaties en trends voor HR-professionals 28 OKTOBER 2014 FOKKERTERMINAL DEN HAAG Waarom HR Live? HR Live is een nieuw, leuk en kennisintensief event waar u relaties

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Post HBO IT & Process Management De Post HBO opleiding IT & Process Management duurt onge veer 5 maanden en omvat 10 colleges van 3 uur. U volgt de opleiding met 10-15 studenten in Utrecht. Hierin volgt

Nadere informatie

Secure Base Leadership. Leiding geven aan verandering. 24 en 25 september 2015

Secure Base Leadership. Leiding geven aan verandering. 24 en 25 september 2015 Leiding geven aan verandering 24 en 25 september 2015 Groesbeek De beste prestaties worden geleverd door mensen die dicht bij zichzelf zijn, intuïtief, creatief en reflectief. Het zijn mensen die weten

Nadere informatie

GERAFFINEERD ONDERHANDELEN

GERAFFINEERD ONDERHANDELEN 15 JANUARI 2016 DELAMAR THEATER, AMSTERDAM GERAFFINEERD ONDERHANDELEN MASTERCLASS VOL VERFIJNDE TACTIEKEN, SUBTIELE MANOEUVRES EN VERNUFTIGE TRUCS! SPECIAAL OVER UIT DE VS: KEYNOTE SPEAKERS VAN STANFORD

Nadere informatie

Ondernemen in een nieuw tijdperk

Ondernemen in een nieuw tijdperk Refreshment Day 2012 Zaterdag 16 juni Ondernemen in een nieuw tijdperk Refreshment Day 2012 Op de Refreshment Day draait alles om leren en ontmoeten. Al jarenlang staat de Refreshment Day garant voor een

Nadere informatie

ADVOCATUUR CONGRES 2012

ADVOCATUUR CONGRES 2012 ADVOCATUUR CONGRES 2012 Thema: Strategie & Leiderschap 15 en 16 november te Utrecht - topsprekers op het gebied van strategie en leiderschap - toegespitst op de praktijk bij advocatenkantoren - volop ruimte

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

De evolutie-sprong van management naar leiderschap

De evolutie-sprong van management naar leiderschap De evolutie-sprong van management naar leiderschap What got you here, won't get you there - Marshall Goldsmith Als ervaren manager heb je het allemaal al eerder gehoord Als effectief manager gebruik je

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Customer Relationship Management De cursus Customer Relationship Management (CRM) duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

OPTIMALE INZET EN GROEI VAN UW TALENTEN EN ORGANISATIE

OPTIMALE INZET EN GROEI VAN UW TALENTEN EN ORGANISATIE YOUR INDIVIDUAL NATURAL COMPETENCE OPTIMALE INZET EN GROEI VAN UW TALENTEN EN ORGANISATIE Wanneer u in uw organisatie teams vormt of ontwikkelt en mensen wilt inzetten vanuit hun natuurlijke kracht, wilt

Nadere informatie

ORGANISATIEDISSONANTIE

ORGANISATIEDISSONANTIE ORGANISATIEDISSONANTIE Hebben wij dat? Marianne Kok 2015 Marianne Kok Titel Organisatiedissonantie Ondertitel Hebben wij dat? ISBN 978-90-823911-0-7 Druk Eerste druk, 2015 NUR 801 management algemeen Trefwoorden:

Nadere informatie

Innovatief ondernemerschap in recreatie en toerisme

Innovatief ondernemerschap in recreatie en toerisme Innovatief ondernemerschap in recreatie en toerisme Van idee tot realisatie van innovatie 100,- korting bij inschrijving vóór 1 mei Leergang September - December 2010 Locatie: KvK Eindhoven Innovatief

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Verandermanagement & Leadership De cursus Verandermanagement & Leadership duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus IT & Process Management De cursus IT & Process Management duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Management Development Program

Management Development Program Management Development Program Focus op doen! Leadership, performance en strategie gebundeld in één managementopleiding Start op 16 november 2015 Unfold your potential www.kluweropleidingen.be Management

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Persoonlijke Effectiviteit De cursus Persoonlijke Effectiviteit duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Motivatie: presteren? Of toch maar leren?

Motivatie: presteren? Of toch maar leren? Arjan van Dam Motivatie: presteren? Of toch maar leren? Een van de lastigste opgaven van managers is werken met medewerkers die niet gemotiveerd zijn. Op zoek naar de oorzaken van het gebrek aan motivatie,

Nadere informatie

Meer omzet uit uw beurs- en eventdeelnames!

Meer omzet uit uw beurs- en eventdeelnames! Meer omzet uit uw beurs- en eventdeelnames! Wie wij zijn... ExpoSynergy is een onderdeel van de Online Leads Group (OLG). OLG is opgericht door Mike Stern, bekend door zijn boeken: In drie stappen naar

Nadere informatie

The perfect fit 20 MAART 2013. 10 % vroegboekkorting. Der Aa-kerk Groningen

The perfect fit 20 MAART 2013. 10 % vroegboekkorting. Der Aa-kerk Groningen The perfect fit Hoe vind je werknemers die in alle opzichten bij uw organisatie passen? Jong talent dat nu én in de toekomst het verschil maakt? Ontmoet hoger opgeleid talent en doe nieuwe inspiratie op

Nadere informatie

atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken

atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken Hoe zorg je er in deze turbulente tijden voor dat mensen zich blijven ontwikkelen en relevant blijven voor

Nadere informatie

ODC toont de essentie in vier kleuren: Natuurlijke kracht De natuurlijke kracht is wat iemand van nature goed kan en waar iemand energie van krijgt.

ODC toont de essentie in vier kleuren: Natuurlijke kracht De natuurlijke kracht is wat iemand van nature goed kan en waar iemand energie van krijgt. Optimale inzet en groei van uw talenten en organisatie Wanneer u in uw organisatie teams vormt of ontwikkelt en mensen wilt inzetten vanuit hun natuurlijke kracht, wilt u ongetwijfeld weten wat de werkelijke

Nadere informatie

Welkom. Duurzame inzetbaarheid/vitaliteit Personeelsbeleid 3.0

Welkom. Duurzame inzetbaarheid/vitaliteit Personeelsbeleid 3.0 Welkom Duurzame inzetbaarheid/vitaliteit Personeelsbeleid 3.0 Welkom Personeelsbeleid 3.0 Personeelsbeleid 1.0 Personeelsbeleid 2.0 Personeelsbeleid 3.0 PLUSSEN met medewerkers Even voorstellen Mario Bierkens

Nadere informatie

HR Praktijk Dag 2013

HR Praktijk Dag 2013 HR Praktijk Dag 2013 Hét congres om uw organisatie te profileren onder HR-professionals Sponsorkit Datum: Thema: Locatie: 30 mei 2013, www.hrpraktijkdag.nl Kasteel de Vanenburg in Putten Uw persoonlijk

Nadere informatie

Erwin Wijman, Paul Stamsnijder, Dirk-Jan de Bruijn & Margreeth Kloppenburg. Auteurs presenteren hun nieuwste boek! Slechts 95,00

Erwin Wijman, Paul Stamsnijder, Dirk-Jan de Bruijn & Margreeth Kloppenburg. Auteurs presenteren hun nieuwste boek! Slechts 95,00 Auteurs presenteren hun nieuwste boek! Slechts 95,00 Erwin Wijman, Paul Stamsnijder, Dirk-Jan de Bruijn & Margreeth Kloppenburg Middagseminar Dinsdag 23 november 2010 13.30 17.00 uur Seats2meet, Utrecht

Nadere informatie

DE PSYCHOLOGIE VAN HET OVERTUIGEN 6 SUPERKRACHTIGE TECHNIEKEN OM ALLES GEDAAN TE KRIJGEN

DE PSYCHOLOGIE VAN HET OVERTUIGEN 6 SUPERKRACHTIGE TECHNIEKEN OM ALLES GEDAAN TE KRIJGEN Dit was zó goed dat het eigenlijk te kort was. Een enorme line-up met Cialdini en toppers uit Nederland. Erik van Ark, medisch specialist Met meesterbeïnvloeder Robert Cialdini (VS) 4 OKTOBER 2018 JAARBEURS

Nadere informatie

DE PSYCHOLOGIE VAN HET OVERTUIGEN 6 SUPERKRACHTIGE TECHNIEKEN OM ALLES GEDAAN TE KRIJGEN

DE PSYCHOLOGIE VAN HET OVERTUIGEN 6 SUPERKRACHTIGE TECHNIEKEN OM ALLES GEDAAN TE KRIJGEN Eén van de meest interessante seminars die ik heb mee gemaakt! Stuk voor stuk goede sprekers. Inhoudelijk top! Kiki Enthoven, Mojo Concerts Met meesterbeïnvloeder Robert Cialdini (VS) 30 SEPTEMBER 2016

Nadere informatie

Slimmer managen en organiseren kan productiviteit en innovatie in zorg verbeteren

Slimmer managen en organiseren kan productiviteit en innovatie in zorg verbeteren Slimmer managen en organiseren kan productiviteit en innovatie in zorg verbeteren Zorgorganisaties zijn innovatiever dan het bedrijfsleven; Zorgorganisaties investeren gemiddeld 25% meer in sociale innovatie,

Nadere informatie

DE PSYCHOLOGIE VAN HET OVERTUIGEN 6 SUPERKRACHTIGE TECHNIEKEN OM ALLES GEDAAN TE KRIJGEN

DE PSYCHOLOGIE VAN HET OVERTUIGEN 6 SUPERKRACHTIGE TECHNIEKEN OM ALLES GEDAAN TE KRIJGEN Dit was zó goed dat het eigenlijk te kort was. Een enorme line-up met Cialdini en toppers uit Nederland. Erik van Ark, medisch specialist Met meesterbeïnvloeder Robert Cialdini (VS) 26 SEPTEMBER 2019 SPANT!,

Nadere informatie

Kennis, Kennissen & Inspiratie 2015

Kennis, Kennissen & Inspiratie 2015 Business Open Nederland Kennis, Kennissen & Inspiratie 2015 3 e Nationale Business Open Congres Scherpenzeel, 5 november 2015 @business_open / LinkedIn / Facebook PROGRAMMA 12.00 Ontvangst met lunch 12.15

Nadere informatie

I m p a c t A c a d e m y Gedragspsychologie in de praktijk

I m p a c t A c a d e m y Gedragspsychologie in de praktijk Gedragspsychologie in de praktijk voor marketing- en communicatieprofessionals die (willen) werken aan duurzaamheid Marketing en communicatie: hefbomen voor duurzaam gedrag Als marketing- en communicatieprofessional

Nadere informatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie TALX 2016 The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april Beursinformatie The Amsterdam Leadership Xchange B.V. WTC F toren 3e verdieping Strawinskylaan 381 1077 XX Amsterdam Tel: +31 20 7239 777 E-mail:

Nadere informatie

Uitnodiging themadag Matchcare

Uitnodiging themadag Matchcare Graag nodigen wij u uit voor onze themadag Talentmanagement. Tijdens deze middag zullen wij u informeren en inspireren door middel van diverse workshops en sprekers, waaronder Prof. Dr. Victor A.F. Lamme.

Nadere informatie

Prof.dr. Henk W. Volberda Rotterdam School of Management, Erasmus University Wetenschappelijk directeur INSCOPE

Prof.dr. Henk W. Volberda Rotterdam School of Management, Erasmus University Wetenschappelijk directeur INSCOPE Prof.dr. Henk W. Volberda Rotterdam School of Management, Erasmus University Wetenschappelijk directeur INSCOPE Bevindingen Erasmus Innovatiemonitor Zorg Eindhoven, 5 oktober 2012 TOP INSTITUTE INSCOPE

Nadere informatie

Week van de Ondernemer AMSTERDAM

Week van de Ondernemer AMSTERDAM Week van de Ondernemer AMSTERDAM Welkom Kansen zien én benutten Mario Bierkens Gevoel na afloop Na enkele weken Meer rendement uit dit event Even voorstellen Mario Bierkens MKB-ondernemer Mede-oprichter

Nadere informatie

Welkom. 2014: Innovatiekracht

Welkom. 2014: Innovatiekracht Welkom 2014: Innovatiekracht 2014: innovatiekracht Doel: Ambitieuze / resultaatgerichte ondernemers Ambitieuze / resultaatgerichte ondernemers Onderwerpen verschillende invalshoeken Interactie / begeleiding

Nadere informatie

STRATAEGOS CONSULTING

STRATAEGOS CONSULTING STRATAEGOS CONSULTING EXECUTIE CONSULTING STRATAEGOS.COM WELKOM EXECUTIE CONSULTING WELKOM BIJ STRATAEGOS CONSULTING Strataegos Consulting is een strategie consultancy met speciale focus op strategie executie.

Nadere informatie

Innovatie support gids

Innovatie support gids Innovatie support gids Uw gids naar resultaat 1 Uw gids naar resultaat Innovatief duurzaam drukwerk Het drukwerk van deze gids is uitgevoerd in waterloos offset met inkt op plantaardige basis, dit resulteert

Nadere informatie

Brochure Storytelling vanuit de dynamiek van enthousiasme. Superpromoter Academy

Brochure Storytelling vanuit de dynamiek van enthousiasme. Superpromoter Academy Brochure Storytelling vanuit de dynamiek van enthousiasme Superpromoter Academy Inhoud 01 Inleiding 03 Planning en kosten 02 Opzet 04 Contactinformatie I Flame: Van persoonlijk naar collectief enthousiasme

Nadere informatie

Welkom. Duurzame inzetbaarheid/vitaliteit Personeelsbeleid 3.0

Welkom. Duurzame inzetbaarheid/vitaliteit Personeelsbeleid 3.0 Welkom Duurzame inzetbaarheid/vitaliteit Personeelsbeleid 3.0 Welkom Personeelsbeleid 3.0 Personeelsbeleid 1.0 Personeelsbeleid 2.0 Personeelsbeleid 3.0 PLUSSEN met medewerkers Even voorstellen Mario Bierkens

Nadere informatie

MASTERCLASS STRATEGIE IN DIGITALE TRANSFORMATIE

MASTERCLASS STRATEGIE IN DIGITALE TRANSFORMATIE MASTERCLASS STRATEGIE IN DIGITALE TRANSFORMATIE NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 EEN KENNISUPDATE OVER DE BELANGRIJKSTE STRATEGISCHE CONCEPTEN EN REFERENTIEKADERS 2 VOORWOORD In deze economische realiteit

Nadere informatie

GOED BESTUUR VANUIT DRIE PERSPECTIEVEN

GOED BESTUUR VANUIT DRIE PERSPECTIEVEN NVZD najaarscongres 25 november 2015, Nyenrode Business Universiteit, Breukelen GOED BESTUUR VANUIT DRIE PERSPECTIEVEN Naar permanente leiderschapsontwikkeling Ambitie De NVZD wil met dit congres onderstrepen

Nadere informatie

Inclusief: - 4-daagse intensieve training - gratis boek - overnachtingen - kookworkshop - alle maaltijden en drankjes

Inclusief: - 4-daagse intensieve training - gratis boek - overnachtingen - kookworkshop - alle maaltijden en drankjes masterclass contextueel leiderschap Inclusief: - 4-daagse intensieve training - gratis boek - overnachtingen - kookworkshop - alle maaltijden en drankjes Masterclass Contextueel leiderschap Veel leidinggevenden

Nadere informatie