Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""

Transcriptie

1 Renault MASTER

2

3

4

5 Een veelzijdig model De diversiteit van het Master gamma (met meer dan 280 versies) biedt u ongelooflijke keuze en een zeer grote waaier aan mogelijkheden: bestelwagens, chassis enkele en dubbele cabine, laadvloer of open laadbak Het aanbod van Renault Master biedt u zowel modellen met voor- als achterwielaandrijving, met enkele of dubbele wielen, voor degenen die op zoek zijn naar betere rijeigenschappen: voor zware transporten of vervoer over ruw terrein. Renault Master is beschikbaar in 4 lengtes en 3 hoogtes, waardoor u gemakkelijk het volume kan kiezen: van 8 m³ en 17 m³ voor bestelwagens, tot maar liefst 26 m³ voor Cargoversies!

6

7 Presteren als een professional Renault Master legt de lat heel hoog. Hij is krachtig, ongecompliceerd en betrouwbaar, en daarom heel aangenaam in gebruik. Zijn motoren en verschillende innovaties maken uw dagelijks werk een stuk lichter. De Energy dci 145,Energy dci 140, Energy dci 165 en Energy dci 170 motoren met TwinTurbo-technologie zijn tegelijk krachtig, soepel (tot 380 Nm koppel) en zuinig, met hun verbruik van 6,8 l/100 km*. Het radiatorrooster alleen al is het symbool van deze nieuwe aanpak van performantie: groter, stoerder, meer solide en veelbelovend! EURO 6 en AdBlue Opdat onze klanten zouden kunnen profiteren van alle voordelen van onze motortechnologie, beschikt Master over een gamma motoren dat voldoet aan de EURO 6/VI-norm. Dit gamma is uitgerust met SCR (systeem voor selectieve katalytische reductie), waardoor al onze motoren beduidend lagere NOx waarden laten optekenen dankzij de inspuiting van een vloeistof die AdBlue wordt genoemd. AdBlue is een niet-giftige en niet-brandbare vloeibare waterige oplossing die bij het begin van de uitlaatlijn wordt ingespoten. Op die manier kan de uitstoot in grote mate verminderd worden, terwijl de prestaties van onze motoren, met inbegrip van de Energy-motoren, behouden blijven. Het AdBlue -reservoir bevindt zich vooraan onder het koetswerk en kan gevuld worden via een luik vooraan rechts op het voertuig (per fles of aan de AdBlue -pomp voor vrachtwagens in het tankstation). * Op de versies bestelwagen L2H2 ENERGY dci 140 of 170. Verbruik en uitstoot gehomologeerd volgens de geldende voorschriften.

8 Echte werkruimte Een optimale zichtbaarheid, ergonomische bedieningen, verstelbare zetels, voldoende en gemakkelijk bereikbare opbergruimte, de cabine ademt professionalisme uit! U zal er zich meteen thuis voelen: de cabine is ruim, licht en comfortabel, en de verbeterde airco en geluiddemping maken uw rit aangenaam en ontspannend. Naast de weg tovert u ze trouwens meteen om in een mobiel kantoor: een draaitafel voor uw computer of dossiers, een schrijftafeltje om uw documenten in te vullen, en verschillende opbergvakken zodat u al uw werkbenodigdheden meteen bij de hand hebt.

9

10 Praktisch en polyvalent Omdat uw welzijn aan boord heel belangrijk is, stelt Master u technologieën ter beschikking om uw dagelijkse leven te vergemakkelijken. De Wide View spiegel, die zeer handig is in de stad en bij kruispunten, is een dodehoekspiegel in de zonneklep van de passagiersstoel, waardoor u gemakkelijk anticipeert op dagelijkse risico s. De parkeerhulp met achteruitrijsensoren of achteruitrijcamera maken uw manoeuvres een stuk gemakkelijker. Het heel eenvoudig te bedienen navigatiesysteem R-LINK zorgt er dan weer voor dat u nooit meer de weg kwijtraakt. En als u voor de Live-diensten kiest, krijgt u real time verkeersinfo, met aanduiding van risicozones. De Extended Grip tenslotte zorgt voor een betere wegligging, welk type terrein u ook moet nemen. Master uw ideale partner.

11

12 Keuze in configuratie De Master Bestelwagen is beschikbaar met voor- of achterwielaandrijving, enkele of dubbele achterwielen, en past zich aan aan uw wensen: 3 hoogtes, 4 lengtes en 4 maximum laadvermogens*. Geen enkel transport is te moeilijk, u hoeft alleen maar het nuttige laadvolume te kiezen, van 8 m³ tot 17 m³. De Master bestaat ook met hele of halve ruiten achteraan, en met een verdiepte cabine met 7 plaatsen om uw team naar de werf te brengen. In totaal hebt u de keuze uit 10 verschillende groottes in laadruimte. * 2,8 t, 3,3 t, 3,5 t en 4,5 t.

13

14 Klaar voor de transformatie Chassis cabine, laadvloer, met de Master hebt u een stevige, geteste en betrouwbare basis om precies het voertuig samen te stellen dat u nodig hebt: met kipbak, enkele of dubbele cabine, open laadbak, cargo van 19 m³ en 26 m³, koelcel, U kan zelf uw 100% op maat gemaakte voertuig samenstellen! Het chassis is beschikbaar in voor- en achterwielaandrijving, en speciaal ontworpen om zware lasten aan te kunnen. Zelfs een dubbel koetswerk is mogelijk! Op dezelfde hoogte hebben de laadvloeren een laaddrempel die 15 cm lager ligt dan het chassis cabine. En dat betekent natuurlijk meer nuttig laadvolume en een gemakkelijk te bereiken laadzone. Om te beantwoorden aan uw specifieke behoeften is het mogelijk om verschillende karakteristieken te veranderen: aanpassingen volgens uw specifieke beroep*, het monteren van specifieke aanhangwagens of achteruitkijkspiegels met lange arm, of zelfs bijkomende aanpassingen op maat, dankzij 23 erkende Renault-herstellers in België is alles mogelijk. Speciale behoeften? Onze partnerproducten, die 100% Renault** zijn, (kipbakken, grote volumes, open laadbakken) worden even snel geleverd als een bestelwagen uit serie. * Als optie of in serie, volgens versie. ** Standaardkwaliteit Renault en Renault-garantie.

15

16 Personenvervoer, een moduleerbaar en comfortable aanbod Master Combi 9 plaatsen en Master Bus 17 plaatsen hebben alles begrepen van transport. Master Bus is compact en comfortabel, en de ideale manier om 17 personen in de beste omstandigheden te vervoeren. Het comfort van alle passagiers wordt gegarandeerd, waar u ook heen gaat: gewoon een uitje naar de stad, of op een lange reis. Met zijn ergonomische stuurcabine heeft deze Master Bus alle kwaliteiten van een Master, gecombineerd met de eigenschappen van een echte bus. De combi 9 plaatsen is een intelligente oplossing om zowel personen als vracht te vervoeren: 9/8 plaatsen of 6/5 plaatsen, met 2,8 m³ tot 4,7 m³ nuttig laadvolume. Doordat u de twee achterste rijen zetels (zonder gereedschap) kan verwijderen hebt u oneindige keuzemogelijkheden. Dankzij zijn werkruimte, de verstelbaarheid van de zetel, het stuur en de bedieningen, is de cabine van de Master het toonbeeld van comfort en professionalisme. De binnenruimtes van beide versies zijn ruim, uitnodigend en goed afgewerkt, helder en ergonomisch. Let s go!

17

18 MASTER VOORWIELAANDRIJVING L1 2,58 m MASTER VOOR-/ACHTERWIELAANDRIJVING L3 3,73 m MASTER VOORWIELAANDRIJVING L2 3,08 m MASTER ACHTERWIELAANDRIJVING L4 4,38 m

19 Renault Master onder de scanner Dankzij zijn 4 motoren is de Renault Master één van de zuinigste bedrijfsvoertuigen op de markt. Het is echter ook één van de meest polyvalente: voor- en achterwielaandrijving, enkele of dubbele wielen, deze wagen vervoert elke lading veilig over elk soort terrein.

20

21 Twin Turbo, dubbel zo efficiënt Met de Twin Turbo technologie bieden de nieuwe Energy dci 140 en Energy dci 170 motoren meer kracht én zijn ze tegelijk zuiniger, tot -1,5 l/100 km*. kw 120 kw 140 Energy dci 140 Nm tr/min Energy dci Nm dci 110 en dci 130 Dubbelsterk Deze twee enkelvoudige turbomotoren van 110 pk (290 Nm aan tr/min) en 130 pk (320 Nm aan tr/min) zijn ideaal voor stadsgebruik en gebruik met een middelzware lading. De huidige dci 110 is de bestseller onder de Renaultmotoren. Hij is krachtig, heeft een lage aankoopprijs en is zeer economisch in gebruik. Bovendien is hij polyvalent en zeer gemakkelijk aan te passen. De dci 130 motor verenigt een laag brandstofverbruik met veel rijcomfort. Energy dci 140 en 170 Zuinig en krachtig De twee Twin Turbo motoren van 140 pk (360 Nm aan tr/min) en 170 pk (380 Nm aan tr/min) zijn ideaal voor intensief gebruik, voor het vervoer van zware ladingen en gebruik over lange afstand. Deze twee Energy motoren kregen de beste technologische snufjes mee, met stopstartfunctie en ESM (Energy Smart Management, energierecuperatie tijdens het vertragen). De Twin Turbo technologie zorgt voor meer koppel in de lage toeren en veel vermogen, gecombineerd met een lager brandstofverbruik van 6,8 l/100 km**. De Twin Turbo technologie Door de Twin Turbo technologie kan een dieselmotor veel koppel in de lage toeren combineren met een hoog vermogen, voor onmiddellijk meer rijplezier. Het systeem bestaat uit twee na elkaar geplaatste turbocompressors: - de eerste, snelreagerende turbo levert een hoog koppel in de lage toerentallen waardoor de auto bij het vertrekken over veel vermogen beschikt. - de tweede turbo neemt over in de hogere toerentallen en zorgt voor meer vermogen zonder moeite, voor een constante lineaire versnelling. Daardoor blijft de motor altijd in een optimaal toerentalbereik, en levert zo voordelen op voor het brandstofverbruik, de CO 2 -uitstoot, en uw efficiëntie. De versies combi en bus zijn voortaan ook uitgerust met Euro6b-motoren, met een vermogen van 140 pk,145 pk, 165 pk (bus) en 170 pk (combi). * verschil tussen de Energy dci 170 met stop-startfunctie en een dci 150 van de vorige generatie. Verbruik en uitstoot gehomologeerd volgens de relevante voorschriften. ** Bestelwagen L2H2 Energy dci 140 en 170. Verbruik en uitstoot gehomologeerd volgens de relevante voorschriften tr/min Koppel (Nm) Kracht (Pk)

22 Voor- achterwielaandrijving Vervoert u voor uw beroep zware, moeilijk te hanteren of kwetsbare ladingen? De Master is er voor u! Met voor- of achterwielaandrijving, met enkele of dubbele wielen, Master lost al uw verwachtingen in en biedt u een rijervaring zonder gelijke! Laadvloer, kipbak, bestelwagen, u zegt het maar De verschillende aanpassingsmogelijkheden van het chassis beantwoorden aan de hoogste eisen: de uwe. Master Voorwielaandrijving Een uitstekende wegligging en een matig verbruik.

23 Voor- of achterwielaandrijving? Elk van deze mogelijkheden heeft zijn eigen voordelen. De laaddrempel van de Master Voorwielaandrijving, die 13 mm lager ligt dan die van de Master Achterwielaandrijving, samen met 3 verschillende mogelijkheden in lengte, zorgen ervoor dat de Voorwielaandrijving beter is als het op nuttig laadvermogen en wegtransport aankomt. Komt voor u de kracht van motor op de eerste plaats? Kies dan voor Master Achterwielaandrijving, waardoor u de zwaarste lasten kunt vervoeren (vooral met dubbele wielen), en een aanhangwagen tot 3,5 ton** kan trekken, en dit over elk type terrein. Want wat is er beter dan te kunnen kiezen? * HTG tot 3,5 t. ** Versie chassis cabine met achterwielaandrijving en dubbele wielen. Master Achterwielaandrijving Kan door zijn verbeterde motor zwaardere lasten aan.

24 Optimale belastbaarheid De Master is beschikbaar in 4 lengtes en 3 hoogtes, en biedt een nuttig laadvolume tussen 8 m³ en 26 m³, met een laadvermogen tot kg (bij de versie met achterwielaandrijving). Master Bestelwagen. Grote laadopeningen achteraan en aan de zijkant, optimale laadzone, tot 12 bevestigingsringen in de laadruimte, handige opbergmogelijkheden. Master, een meester in laadcapaciteit Aangepast. Met een laadlengte van 2,58 m tot 3,73 m kan de Master Voorwielaandrijving een volume hebben tussen 8 m³ en 14,8 m³, afhankelijk van de hoogte. Master Achterwielaandrijving, met een maximale laadlengte van 4,38 m, biedt tot 17 m³ nuttig laadvolume. Keuze van volume en uitrusting, de laadmogelijkheden zijn legio! Onze Cargo oplossing op chassis cabine biedt u een laadvolume van 19 m³ tot 26 m³ Versie L4 achterwielaandrijving enkele wielen*. Deze Master is perfect voor wegtransport, ideaal voor distributie en snelle postbedeling. De versie met achterwielaandrijving en enkele wielen is 30 cm breder tussen de wielkasten dan zijn neef met dubbele wielen, en kan 5 europalletten laden. Met zijn twee veerbladen achteraan verenigt de Master comfort en laadcapaciteit, en zorgt voor een ideale wegligging op autosnelwegen en lange afstanden. * merk op: een lager verbruik dan met de achterwielaandrijving met dubbele wielen. L2H2 Voorwielaandrijving enkele wielen (10,8 m³). Visuele elementen niet volgens contract.

25 Laden maar, die europalletten! Laden en lossen wordt nu nog gemakkelijker door een verbeterde ingang naar de laadruimte. Tussen de kasten van de achterwielen beschikt u over een breedte van maximum 1,38 m (enkele wielen), de breedte van de opening van de zijschuifdeur is 1,27 m. De achterdeuren kunnen 270 opendraaien. Master Voorwielaandrijving kan 4 europalletten laden, Master Achterwielaandrijving zelfs nog 1 meer, tot 5 palletten. L4 Achterwielaandrijving enkele wielen. L2 Voorwielaandrijving.

26

27 Kleuren / De voorgestelde kleuren op het Master-gamma Configurator / Op maat van uw activiteit Afmetingen / Alle afmetingen van uw voertuig Comfort en Technologie / Beschikbare uitrustingen Accessoires / Onmisbare uitrustingen Motoren / Diesel Uitrusting & Opties / De volledige lijst

28 Kleuren Ijswit (OV 389) Blauw (OV 423) Myosotisblauw (OV 489) Volga Blauw (OV RNQ) Oranje (OV 031) Helrood (OV 719) Citroengeel (OV 396) Blauwgrijs (TE J47) Stergrijs (TE KNH) Zwart Nacré (NV 676) TE/NV : Metaalkleur ; OV : Niet metaalkleur. Visuele elementen niet volgens contract.

29 Velgen en zetelbekleding Velgen Sierwieldop mini Voor-en achterwielaandrijving enkele wielen op Confort versie. Sierwieldop maxi Standaard op Combi, Bus en Grand Confort versie Zetelbekleding Stoffen zetelbekleding "KALEIDO" Stoffen zetelbekleding "FUNAÏA" Simili Leder "CARBON"

30 Configuratieschema s Gesloten transporten U hebt misschien veel eisen, maar de mogelijkheden om het interieur van de RENAULT MASTER aan te passen zijn oneindig, met laadvolumes tot 26 m³! RENAULT MASTER bestaat nu ook in achterwielaandrijving L4 met enkele wielen, met een volume van 17 m³. Het juiste compromis tussen comfort en laadcapaciteit! Bestelwagen voorwielaandrijving Dubbele cabine Bestelwagen achterwielaandrijving Cargo

31 Open transporten Deze versie, op een chassis enkele of dubbele cabine, is uitgerust met een kipbak met automatische opening die tot 45 omhoog kan worden gezet om materialen zoals zand en grind snel uit te laden. Kipbak achteraan Open laadbak Laadvloer cabine Chassis enkele cabine Personenvervoer MASTER Combi is moduleerbaar: u kan kiezen om tot 9 personen te vervoeren, of moeilijk te hanteren materiaal. De busversie kan tot 17 personen vervoeren. Combi Bus

32 Afmetingen Bestelwagen voorwielaandrijving H3 H2 H1 L1H L1H L2H L3H L2H L3H L L2 L / GEWICHT EN LAADVERMOGEN (kg) Nuttig Hoogst toegelaten gewicht volume 2,8 t 3,3 t 3,3 t (m 3 ) Rijklaar gewicht L1H1 8 (1) Nuttig laadvermogen zonder passagiers (2) Rijklaar gewicht L1H2 9 (1) L1H1 / L1H2 Nuttig laadvermogen zonder passagiers (2) Hoogst toegelaten gewicht vooraan Hoogst toegelaten gewicht achteraan Aanhanger met / zonder remmen (kg) 2500 / 750 Draaicirkel (m) tussen stoepranden 12,0 Draaicirkel (m) tussen muren 12,5 Nuttig Hoogst toegelaten gewicht volume 3,3 t 3,5 t (m 3 ) Rijklaar gewicht L2H2 10,8 (1) Nuttig laadvermogen zonder passagiers (2) Rijklaar leeggewicht L2H3 12,3 (1) L2H2 / L2H3 Nuttig laadvermogen zonder passagiers (2) Hoogst toegelaten gewicht vooraan Hoogst toegelaten gewicht achteraan Aanhanger met / zonder remmen (kg) / 750 Draaicirkel (m) tussen stoepranden 13,6 Draaicirkel (m) tussen muren 14,1 BINNENAFMETINGEN (mm) L1H1 L1H2 L2H2 L2H3 L3H2 L3H3 Laadruimte Laadlengte Laadlengte op 1,1 m Maximum binnenbreedte 1765 Breedte tussen de wielkasten achteraan 1380 Maximale laadhoogte Zijschuifdeuren Breedte laadopening zijschuifdeur(en) Hoogte laadopening zijschuifdeur(en) Achterdeuren Breedte laadopening (op 169 mm van de vloer) 1580 Hoogte laadopening achteraan Hoogte laaddrempel Min : 546 / Min : 544 / Min : 545 / Min : 543 / Min : 543 / Min : 542 / Max : 564 Max : 563 Max : 562 Max : 560 Max : 557 Max : 555 Minimum vrije hoogte Nuttig volume (m 3 ) Hoogst toegelaten gewicht 3,5 t L3H2 13,0 Rijklaar gewicht (1) 2090 Nuttig laadvermogen zonder passagiers (2) 1410 L3H3 14,8 Rijklaar gewicht (1) 2130 L3H2 / L3H3 Nuttig laadvermogen zonder passagiers (2) 1370 Hoogst toegelaten gewicht vooraan 1850 Hoogst toegelaten gewicht achteraan 2100 Aanhanger met / zonder remmen (kg) 2500 / 750 Draaicirkel (m) tussen stoepranden 15,7 Draaicirkel (m) tussen muren 16,2 (1) Het rijklaar gewicht komt overeen met het gewicht van het voertuig, met bestuurder (75 kg) en met een brandstoftank gevuld tot 90%. Deze waarde is gebaseerd op een basisversie en kan variëren (tot 330 kg) volgens versie, uitrustingen en motor. (2) Het nuttig laadvermogen is het resultaat van het verschil tussen het hoogst toegelaten gewicht en het rijklaar gewicht.

33 Bestelwagen achterwielaandrijving H3 H2 L3H L3H * L4H * L3H L3H * L4H * L3 L / 1 612* / * Dubbele wielen GEWICHT EN LAADVERMOGEN (kg) Nuttig Volume (m 3 ) L3H2 12,4 L3H3 14,2 L4H2 14,9 L4H3 17,0 L3H2 / L3H3 / L4H2 SW / L4H3 SW Hoogst Toegelaten Gewicht 3,5 t SW 3,5 t TW 4,5 t TW Rijklaar gewicht (1) Nuttig laadvermogen zonder passagiers (2) Rijklaar gewicht (1) Nuttig laadvermogen zonder passagiers (2) Rijklaar gewicht (1) Nuttig laadvermogen zonder passagiers (2) Rijklaar gewicht (1) Nuttig laadvermogen zonder passagiers (2) Hoogst toegelaten gewicht vooraan 1850 Hoogst toegelaten gewicht achteraan Aanhanger met / zonder remmen (kg) 2500 / / 750 Draaicirkel (m) tussen stoepranden 13,6-15,7 Draaicirkel (m) tussen muren 14,1-16,2 (1) Het rijklaar gewicht komt overeen met het gewicht van het voertuig, met bestuurder (75 kg) en met een brandstoftank gevuld tot 90%. Deze waarde is gebaseerd op een basisversie en kan variëren (tot 330 kg) volgens versie, uitrustingen en motor. (2) Het nuttig laadvermogen is het resultaat van het verschil tussen het hoogst toegelaten gewicht en het rijklaar gewicht. TW= dubbele wielen SW = enkele wielen BINNENAFMETINGEN (mm) L3H2 SW L3H2 TW L3H3 SW L3H3 TW L4H2 SW L4H2 TW L4H3 SW L4H3 TW Laadruimte Laadlengte Laadlengte op 1,1 m Maximum binnenbreedte 1765 Breedte tussen de wielkasten achteraan Maximale laadhoogte Zijschuifdeuren Breedte laadopening zijschuifdeur(en) 1270 Hoogte laadopening zijschuifdeur(en) 1684 Achterdeuren Breedte laadopening (op 169 mm van de vloer) 1580 Hoogte laadopening achteraan 1724 Hoogte laaddrempel 674 / / / / / / / / 715 Minimum vrije hoogte SW= enkele wielen TW= dubbele wielen

34 Afmetingen Dubbele cabine VOORWIELAANDRIJVING H2 H1 L1H L1H L2H L3H L L2 L / ACHTERWIELAANDRIJVING H2 L3H L3H * L /1 612* 1 750/ * Dubbele wielen. GEWICHT EN LAADVERMOGEN (kg) Nuttig laadvermorgen zonder passagiers Nuttig volume 3,3 t 3,5 t M³ L1H1 Voorwielaandrijving L2H2 Voorwielaandrijving ,9 L3H2 Voorwielaandrijving L3H2 Achterwielaandrijving SW ,3 L3H2 Achterwielaandrijving TW ,3 SW : enkele wielen. TW : dubbele wielen. BINNENAFMETINGEN (mm) Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving L1H1 L2H2 L3H2 L3H2 SW L3H2 TW Laadruimte Laadlengte op 0,4 m Laadlengte op 1 m Maximum binnenbreedte 1765 Breedte tussen de wielkasten achteraan Maximale laadhoogte Zijschuifdeuren Breedte laadopening zijschuifdeur (en) Hoogte laadopening zijschuifdeur (en) Achterdeuren Breedte laadopening 1580 Hoogte laadopening achteraan Hoogte laaddrempel 546/ / / / /724 Minimum vrije hoogte SW : enkele wielen. TW : dubbele wielen.

35 Cargo VOORWIELAANDRIJVING H van 18,5 tot 22 m / ACHTERWIELAANDRIJVING H de 3039 à van 19 tot 22 m van 25 tot 26 m /1 612* 1 750/ (440)/2364 (480) * Dubbele wielen. GEWICHT EN LAADVERMOGEN (kg) Nuttig laadvermorgen (kg) Nuttig volume (m 3 ) 440 Voorwielaandrijving 3.5T 20 m * 440 Achterwielaandrijving 3.5T TW 20 m * 440 Achterwielaandrijving 4.5T TW 20 m * 480 Achterwielaandrijving 3.5T SW 25 m * SW : enkele wielen. TW : dubbele wielen. * + 1 met cabinedak BINNENAFMETINGEN (mm) Cargo Voorwielaandrijving / Achterwielaandrijving Module CARGO Laadlengte Maximum binnenbreedte Maximale laadhoogte hoogte 2074/ Achterdeuren Breedte laadopening 1970 Hoogte laadopening 1968/2121

36 Afmetingen Kipbak - achteraan of 3 zijden H1 H1 L3H L2H L L / H1 H1 L3H L3H1* L2H L2H1* L2** L3 L3*** 1 750/1612* 1 750/ H1 L3H * 3 682* * 6 389* L3* * Dubbele wielen. ** Enkel en dubbele wielen. *** Enkel wielen. GEWICHT EN LAADVERMOGEN (kg) ENKELE CABINE DUBBELE CABINE Nuttig laadvermogen Hoogst toegelaten gewicht 3,5 t L2 Voorwielaandrijving met kipbak 3,3 m L2 Achterwielaandrijving SW met kipbak 3,3 m 970 L2 Achterwielaandrijving TW met kipbak 3,3 m 728 L3 Achterwielaandrijving TW met kipbak 3,2 m + koffer Dubbele cabine L3 Voorwielaandrijving met kipbak 3,3 m Dubbele Cabine L3 Achterwielaandrijving TW met kipbak 3,3 m - 670* * Niet mogelijk met aluminium kippende laadbak. SW : enkele wielen TW : dubbele wielen Nuttig laadvermogen op versie met aluminium laadbak. Bereken - 40 kg voor de optie stalen laadbak en - 60 kg voor de optie met kippende laadbak. AFMETINGEN KIPBAK (mm) ENKELE CABINE DUBBELE CABINE 3,2 m 3,2 m + koffer 3,2 m L2 L3 L3 Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving SW SW TW TW SW SW Lengte Breedte 2100 Hoogte 400 Capaciteit europaletten Maximale laaddrempel achteraan Dikte zijschotten : 20 mm. Dikte laadvloer : 2,5 mm. SW : enkele wielen. TW : dubbele wielen

37 Open laadbak H1 H L2H L3H L2H L3H L2 L L2 L / H1 H L2H L3H L3H1* L4H L2H L2H1* L3H L3H1* L4H L2/L2* L L3 L3* L3 L3* L4* L4* GEWICHT EN LAADVERMOGEN (kg) AFMETINGEN LAADBAK (mm) 1 750/1 612* 1 750/ * Dubbele wielen ENKELE CABINE DUBBELE CABINE Nuttig laadvermogen Hoogst toegelaten gewicht 3,5 t 4,5 t 3,5 t 4,5 t L2 Voorwielaandrijving L3 Voorwielaandrijving L2 Achterwielaandrijving SW L2 Achterwielaandrijving TW L3 Achterwielaandrijving SW L3 Achterwielaandrijving TW L4 Achterwielaandrijving TW SW : enkele wielen TW : dubbele wielen ENKELE CABINE DUBBELE CABINE L2 L3 L4 L3 L4 Voorwiel- Achterwiel- Voorwiel- Achterwiel- Voorwielaandrijving aandrijving aandrijving aandrijving aandrijving Achterwiel- aandrijving Achterwiel- aandrijving SW SW TW SW SW TW TW SW TW TW Lengte Breedte 2100 Hoogte 400 Capaciteit Europaletten Dikte zijschotten : 20 mm. Dikte laadvloer : 3 mm. SW : enkele wielen. TW : dubbele wielen

38 Afmetingen Laadvloer cabine H2 L3H H1 L2H L3H L2H2-L3H ,7 L2H1-L3H ,5 GEWICHT EN LAADVERMOGEN (kg) L2H1 L2H2 L3H1 L3H2 Hoogst toegelaten gewicht 3,5t Rijklaar gewicht (1) Nuttig laadvermogen zonder passagiers (2) Hoogst toegelaten gewicht vooraan 1850 Hoogst toegelaten gewicht achteraan 2100 Aanhanger met / zonder remmen (kg) 2500 / 750 Draaicirkel (m) tussen stoepranden 13,6 15,7 Draaicirkel (m) tussen muren 14,1 16,2 (1) Het rijklaar gewicht komt overeen met het gewicht van het voertuig, met bestuurder (75 kg) en met een brandstoftank gevuld tot 90%. Deze waarde is gebaseerd op een basisversie en kan variëren (tot 330 kg) volgens versie, uitrustingen en motor. (2) Het nuttig laadvermogen is het resultaat van het verschil tussen het hoogst toegelaten gewicht en het rijklaar gewicht Chassis Enkele Cabine VOORWIELAANDRIJVING H1 L2 L / BINNENAFMETINGEN L2H1 L2H2 L3H1 L3H1 Max. totale lengte met ombouw Lengte van ombouw (mini/maxi) 3091/ / / /4632 Max. totale breedte met ombouw (met buitenspiegels met lange arm) 2170 / 2350 Totale breedte met buitenspiegels met lange arm 2654 Hoogte laaddrempel zonder opbouw (mini/maxi) 581/ / /583 Minimum vrije hoogte L2H L3H L2 L / ACHTERWIELAANDRIJVING H L2RS L2RJ L3RS L3RJ L4RJ * dubbele wielen L L2* L L3* L4* 1 750/1 612* 1 750/

39 Chassis dubbele cabine VOORWIELAANDRIJVING H L2H L3H L2 L / ACHTERWIELAANDRIJVING H L2H L3H L3H1* L4H1* L L3 L3* L4* 1 750/1 612* 1 750/ *Dubbele wielen GEWICHT EN LAADVERMOGEN CHASSIS ENKELE CABINE (kg) Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving L2 L3 L2 SW L2 TW L3 SW L3 TW L3 TW L4 TW L4 TW Hoogst toegelaten gewicht 3,5 t 4,5 t 3,5 t 4,5 t Rijklaar gewicht (1) Nuttig laadvermogen zonder passagiers (2) Hoogst toegelaten gewicht vooraan 1850 Hoogst toegelaten gewicht achteraan Aanhanger met / zonder remmen (kg) 2500/ / / /750 Draaicirkel (m) tussen stoepranden 13,6 m 15,7 m 13,6 m 15,7 m Draaicirkel (m) tussen muren 14,1 m 16,2 m 14,1 m 16,2 m (1) Het rijklaar gewicht komt overeen met het gewicht van het voertuig, met bestuurder (75kg) en met een brandstoftank gevuld tot 90%. Deze waarde is gebaseerd op een basisversie en kan variëren (tot 330kg) volgens versie, uitrustingen en motor. (2) Het nuttig laadvermogen is het resultaat van het verschil tussen het hoogst toegelaten gewicht en het rijklaar gewicht. TW= dubbele wielen SW = single wielen AFMETINGEN CHASSIS ENKELE CABINE (mm) Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving L2 L3 L2 TW L3 SW L3 TW L4 TW Max. totale lengte met ombouw Lengte van ombouw (mini/maxi) 3184/ 3834/ 3184/ 3834/ 3734/ 4384/ Minimum vrije hoogte 735/ / / / / /789 Totale breedte met buitenspiegels met lange arm 2654 Max. totale breedte met ombouw (met buitenspiegels met lange arm) 2170/2350 Minimum vrije hoogte 166 GEWICHT EN LAADVERMOGEN CHASSIS DUBBELE CABINE (kg) Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving L3 L4 Hoogst toegelaten gewicht 3,5 t 3,5 t SW 3,5 t TW 4,5 t TW 3,5 t TW 4,5 t TW Rijklaar gewicht (1) Nuttig laadvermogen zonder passagiers (2) Hoogst toegelaten gewicht vooraan 1850 Hoogst toegelaten gewicht achteraan Aanhanger met / zonder remmen (kg) 2500/ /750 Draaicirkel (m) tussen stoepranden 15,7 m 13,6 m 15,7 m Draaicirkel (m) tussen muren 16,2 m 14,1 m 16,2 m AFMETINGEN CHASSIS DUBBELE CABINE (mm) Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving L3 L3 SW L3 TW L4 TW Max. totale lengte met ombouw Lengte van ombouw (mini/maxi) 3084/ / / /4436 Hoogte laaddrempel zonder opbouw (mini/maxi) 731/ / / /781 Totale breedte met buitenspiegels met lange arm 2654 Max. totale breedte met ombouw (met buitenspiegels met lange arm) 2170/2350 Minimum vrije hoogte

40 Afmetingen Combi H2 H1 L1H L2H L L2 GEWICHT, LAADVERMOGEN EN AFMETINGEN COMBI 9 PLAATSEN L1H1 L2H2 3,0 t 3,5 t Nuttig laadvermogen (kg) Laadvolume (m 3 ) 2,8 4,7 Breedte laadopening zijschuifdeur (mm) Hoogte laadopening zijschuifdeur (mm) Hoogte laadopening achteraan (mm) Bus H2 L3H GEWICHT, LAADVERMOGEN EN AFMETINGEN BUS 17 PLAATSEN L3H2 3,9 t Nuttig laadvermogen (kg) 1323 Breedte laadopening zijschuifdeur (mm) 1270 Hoogte laadopening zijschuifdeur (mm) 1780 Hoogte laadopening achteraan (mm) 1820

41 Comfort en technologie USB-aansluiting. Geïntegreerd in het dashboard om de batterij van uw mobiele telefoon tijdens het werk opgeladen te houden. 2. Mistkoplampen. Verbeteren het zicht bij mist of regen. 3. Extended Grip. Extended Grip, dat standaard is in combinatie met het ESP, is een tractiehulp die ondersteuning biedt in moeilijke rijomstandigheden (zand, modder, sneeuw). 4. Radio CD Connect R&Go. Om het nuttige te koppelen aan het aangename. De nieuwe radio met geïntegreerd scherm, mp3-compatibele cd-speler, Bluetooth en USB-aansluiting is bijzonder ergonomisch. 5. ECO-modus* en Stop & Start-systeem**. De ECO-modus wordt ingeschakeld met een knop en helpt u het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot te verlagen. Het Stop & Start-systeem legt automatisch de motor stil wanneer u stopt, en start hem weer schokvrij zodra u het koppelingspedaal induwt. 6. Snelheidsregelaar/-begrenzer. Maakt het mogelijk een constante snelheid aan te houden (snelheidsregelaar) of een maximale snelheid in te stellen (snelheidsbegrenzer). 7. Manuele airconditioning. 8. Automatische airconditioning. Met elektronische regeling en weergave van de temperatuur, snelle ontwaseming en zonnesensor (optie). 9. Sleutel met 3 drukknoppen. Maakt het mogelijk vooraan en achteraan onafhankelijk van elkaar de deuren te ont- en vergrendelen. 10. Sleutel met handenvrije toegang. Het volstaat om de badge voor handenvrije toegang bij te hebben. De deuren worden automatisch ontgrendeld wanneer u op de deurklink duwt, zonder sleutel. * Enkel in combinatie met de Twin Turbo-motoren. ** Beschikbaar in combinatie met de motoren van 140 pk en 170 pk Afhankelijk van de versie standaard of als optie beschikbaar

42 Accessoires Pack dakdrager. Aluminium galerij, ladder in staal aluminium look en een loopgang in polystone. Transporteert in alle veiligheid je goederen op het dak. De ladder en loopgang vergemakkelijken de toegang tot de galerij. 2. Aluminium dakstaven. Dakstaven die een laadcapaciteit hebben tot kg. 3. Ruitenroosters voor de zijdelingse ruiten en de ruiten achteraan. Deze op maakt gemaakte roosters helpen diefstal te voorkomen zonder de zichtbaarheid in gevaar te brengen. 4. Bullbar. Versterk de look van je voertuig en bescherm tevens je bumper! In verchroomd roestvrijstaal.

43 Zetelhoezen "Super Aquila". Beschermen het interieur van uw nieuwe Master. De zetelhoezen "Super Aquila" in simili leder werden op maat ontworpen en zijn bestemd voor een intensief gebruik. 2. Vloertapijten in textiel voor de bestuurders- en passagierszijde. De vloertapijten beschermen de vloer tegen slijtage en vuil. 3. Rubber vloertapijten "Novestra" met opstaande rand en gemakkelijk afwasbaar. 4. Draagbare koelmodule. Capaciteit: 24L. Voeding: 12 volt of standaard 230 volt. 5. Alarm. Geheel compatibel met de elektronica van je Master. Het alarm beschermt je Master tegen poging tot inbraak en detecteert alle beweging in het interieur.

44 Accessoires Smartphone houder. Deze houder wordt bevestigd op het dashboard door middel van het universeel bevestigingspunt. Wordt geleverd met een laadkabel-kit (dubbele sigarenaansteker en 3 verschillende aansluitingen smartphone). 2. Navigatiesysteem TomTom GO 6100 met world maps en real-time verkeersinformatie. 3. Handenvrije kit Bluetooth. Dit model van het merk Parrot heeft een LCD scherm, 2 ingebouwde microfoons en een afstandsbediening. Het scherm toont je je adresboek alsook wie je opbelt.

45 Pack Cargo bestaat uit een houten vloerbekleding, zijwanden in hout of in polypropyleen en een wielkastbescherming in hout. Het Pack Cargo biedt een optimale bescherming van de laadruimte, zelfs bij intensief gebruik. Het pack vermijdt bijkomstige kosten bij herverkoop van de wagen. Deze kosten lopen vaak hoger op dan de aankoopprijs van het Pack Cargo. 2. Duo-Fix biedt naast een optimale bescherming van de laadzone ook een reeks aan bevestigingspunten waarmee je je lading gemakkelijk maar ook veilig verankerd. Duo-Fix is enkel beschikbaar in een houten uitvoering en omvat een vloer, zijwanden en een wielkastbescherming. Eveneens beschikbaar: Houten plafond Duo-Fix. 3. Bescherming plafond. In polypropyleen, het plafond is bestand tegen vochtigheid en chemische producten Standaard kogel / Bol+haak / Gemengde haak. De trekhaak van je Master kan uitgerust worden met een standaard kogel, bol+haak of een gemengde haak.

46 UITRUSTINGEN EN OPTIES Extra BESTELWAGEN Confort Grand Confort CHASSIS CABINE CARGO KIPBAK LAADVLOER COMBI BUS BINNENZIJDE Zijdelingse beschermstrips Stootband onderaan de achterdeuren Spatlappen vooraan Spatlappen/spatbord achteraan Sierwieldoppen Mini (beschikbaar op versies met enkele wielen) Sierwieldoppen Maxi (beschikbaar op versies met enkele wielen) Opstaptrede achteraan (serie op achterwielaandrijving) Elektrische uitklapbare opstaptrede Metaalkleur Speciale kleur contremarque DEUREN Achterdeuren 180 zonder/met ruiten Achterdeuren 180 met verwarmde ruiten Achterdeuren 270 zonder ruiten (niet beschikbaar op L1) Achterdeuren 270 met verwarmde ruiten (niet beschikbaar op L1) Zijschuifdeur rechts zonder ruit (5) Zijschuifdeur rechts met vaste ruit (standaard op Dubbele Cabine) Zijschuifdeur rechts met opengaande ruit Linkerzijpaneel met vaste ruit (enkel beschikbaar op bestelwagen Dubbele Cabine) Zijschuifdeur links zonder ruit (noodzakelijk met zijschuifdeur rechts zonder ruit) (5) Zijschuifdeur links met opengaande ruit (noodzakelijk met zijschuifdeur rechts met opengaande ruit) Linkerzijpaneel met opengaande ruit (noodzakelijk met zijschuifdeur rechts met opengaande ruit) Zijpanelen achteraan zonder ruiten Bestelwagen met ruiten: Zijschuifdeur rechts en zijpaneel links met opengaande ruit en vaste zijruiten achteraan (noodzakelijk met achterdeuren met ruiten) (5) Elektrische ruiten vooraan - - Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde BESCHERMING CABINE Volledig vast tussenschot zonder ruit met 3 kleerhaken (5) Stoffen bekleding van het volledig vast tussenschot met 3 kleerhaken (5) Volledig vast tussenschot met ruit (1) (5) Volledig vast tussenschot met ruit en beschermgrille (1) (5) VEILIGHEID ABS met remhulpsysteem Dynamische stabiliteitsregeling ESP met antislipsysteem ASR 3-punts oprolgordels vooraan met gordelspanners Bestuurdersairbag Passagiersairbag (4) Veiligheidspack : Passagiersairbag en zijdelingse airbags vooraan (noodzakelijk met enkele passagierszetel) (1) (4) - Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Handenvrij systeem voor het openen en sluiten van de deuren Stalen reservewiel 16" onder het voertuig (serie op achterwielaandrijving) - Bandenopblaaskit met compressor (enkel op voorwielaandrijving) Verklikkerlampje slijtage remblokken Startblokkeersysteem met transponder Isofix-bevestigings voor kinderstoel (middelste linkse zitplaats van de 2 de zetelrij) ZICHTBAARHEID Koplampen met dubbele optiek Zichtbaarheidspack : Mistkoplampen + Ruitenwissers vooraan met regensensor en koplampen met automatische ontsteking Zijdelingse markeringslichten (verplicht voor voertuigen langer dan 6 m) - Van binnenuit in de hoogte regelbare koplampen Buitenspiegel met dubbel gezichtsveld Elektrische en verwarmde buitenspiegels Buitenspiegels met lange arm Wide-View spiegel in de zonneklep aan passagierskant - - RIJGEDRAG In de hoogte regelbaar stuurwiel Stuurbekrachtiging Schakelindicator Boordcomputer Snelheidsregelaar en -begrenzer Parkeerhulpsysteem Achteruitrijcamera met parkeerhulpsysteem Snelheidsbegrenzer (90 km/u) (verplicht vanaf 4,5 t) - Snelheidsbegrenzer 100 km/u Digitale tachograaf (verplicht vanaf 4,5 t) (7) Sperdifferentieel achteraan (Achterwielaandrijving) Brandstoftank 105 liter (niet combineerbaar met de aluminium laadbak) (Voorwielaandrijving) - -

47 Extra BESTELWAGEN Confort Grand Confort CHASSIS CABINE CARGO KIPBAK LAADVLOER COMBI BUS COMFORT Pack Grand Confort 1 : Airconditioning (2) (3) + Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde + Radio Classic tuner, 2x15W, 2 LS met bediening aan het stuur + Passagiersbank vooraan 2 plaatsen met draaibare bureaufunctie (niet beschikbaar op Kipbak) Handenvrij systeem voor het openen en sluiten van de deuren + Opbergpack Pack Grand Confort 2 : Pack Grand Confort 1 + Automatische airconditioning (2) (3) (Noodzakelijk met Zichtbaarheidspack) Pack Grand Confort 3 : Pack Grand Confort 1 of Pack Grand Confort 1' Simili + R-LINK en RadioSat Classic mono-cd met R-Plug&Radio Plus Pack Alizé = airconditioning + Media-Nav : Navigatiesysteem met geïntegreerde Nav & Go met 7'' touchscreen, radio tuner, USB en jack-aansluiting en Bluetooth Airconditioning met interieurfilter en gekoeld handschoenkastje (2) (3) Automatische airconditioning en gekoeld handschoenkastje (noodzakelijk met zichtbaarheidspack) (2) (3) Bijkomende verwarming achteraan Airconditioning voor- en achteraan AUDIO - NAVIGATIE Radio Classic tuner, 2x15W, 2 LS met bediening aan het stuur, AUX + USB aansluiting en handenvrije kit Bluetooth - - RadioSat Classic mono-cd, R-Plug & Radio Plus, 2x40W, 2LS en handenvrije Kit Bluetooth met bediening aan het stuur Media-Nav 2.0: Navigatiesysteem met geïntegreerde Nav & Go met 7'' aanraakscherm, radio tuner, USB en jack-aansluiting en Bluetooth Easy Drive Pack Media-Nav: Media-Nav snelheidsregelaar en -begrenzer + parkeerhulpsysteem Kaart West-Europa Renault R-LINK : R-LINK + Kaart Europa + RadioSat Classic mono-cd met R-Plug & Radio Plus Pack Easy Drive R-LINK : R-LINK + Kaart Europa + RadioSat Classic mono-cd met R-Plug & Radio Plus + snelheidsregelaar en -begrenzer + parkeerhulpsysteem (1) OPBERGMOGELIJKHEDEN Bureaufunctie (moet gecombineerd worden met Passagiersbank vooraan 2 plaatsen) - Extra bak onder de passagiersbank (niet combineerbaar met simili zetelbekleding) Opbergpack : Uitschuifbare documentenhouder op het dashboard + Opbergvak boven de voorruit + Brilhouder bestuurderszijde + Passagiersbank vooraan 2 plaatsen met draaibare bureaufunctie Opbervak voor gsm, munten en betaalkaarten - - Twee 12 Volt stekkers in het dashboard - - LAADRUIMTE Bevestigingsringen in de laadruimte Zijdelingse bevestigingsringen in de laadruimte Bindrail (1 rail per wand) V stekker in de laadruimte op achterste stijl OPTIES OMGEBOUWDE VOERTUIGEN Passagiersbank achteraan 4 plaatsen (op dubbele cabine) punts oprolgordels achteraan Opbergnetten (enkel op bestelwagen Dubbel Cabine) Naar achter kippende laadbak met geanodiseerde aluminium zijschotten en achterschot Driezijdig kippende laadbak met geanodiseerde aluminium zijschotten en achterschot (niet combineerbaar met de versies DC met achterwielaandrijving) Beschermgrille voor de achterlichten Dakspoiler op de cabine Achterdeuren Aluminium laadbak Ladderdrager en gereedschapskoffer (noodzakelijk met aluminium laadbak) Hoge opbergkoffer (6) ZETELS Bestuurderszetel met driedimensionele en lendensteunregeling en armsteun Opgehangen bestuurderszetel (niet combineerbaar met simili zetelbekleding en veiligheidspack noodzakelijk met zetelbekleding Kaleido) Configuratie 9 plaatsen met 2 wegneembare passagiersbanken 3 pl. op de 2 de en 3 de zetelrij Configuratie 17 plaatsen met 5 passagiersbanken 2 pl. en 4 individuele zetels Passagiersbank vooraan 2 plaatsen Zonder achterbank op de 3 de zetelrij Zonder achterbank op de 2 de en 3 de zetelrij Enkel passagierszetel met driedimensionele regeling en armsteun (Niet beschikbaar op Dubbele Cabine L1H1) - Stoffen zetelbekleding Kaleido (Serie op bestelwagen Dubbele Cabine) - Stoffen zetelbekleding Funaïa Simili zetelbekleding Carbon - BIJKOMENDE OMBOUWINGEN Trekvermogen 3,5T (enkel beschikbaar op 3,5T achterwielaandrijving met dubbele wielen) Versnelde traagloop (niet combineerbaar met krachtafnemer op versnellingsbak) (7) - - Krachtafnemer op motor (2) (3) (7) - - Pneumatische ophanging achteraan (7) (enkel op vorwielaandrijving) (niet beschikbaar met aluminium laadbak) : Serie : Optie - : Niet beschikbaar (1) Veiligheidspack is niet combineerbaar met het volledig vast tussenschot met ruit en het uitschuifbare documentenhouder op het dashboard. (2) Voorwielaandrijving : krachtafnemer op de motor is niet combineerbaar met manuele of automatische airconditioning. (3) Achterrwielaandrijving : krachtafnemer op motor vereist manuele of automatische airconditioning. (4) Schaft de documentenhouder op het daschboard af op de veries Grand Confort of optie pack Grand Confort. (5) Niet beschikbaar op Dubbele Cabine. (6) Enkel op versies Kipbak L3H1 dci 135pk 165pk Twin Turbo Achterwielaandrijving dubbele wielen. (7) Verwijderd de ecomode.

48 Motoren 2.3 dci Turbo Diesel Common Rail met directe injectie Motorisatie 110 pk 130 pk 140pk Energy 145 pk Energy 165 pk Energy 170 pk Energy 170 pk Energy Twin Turbo - - Ja Ja Ja Ja Ja Versnellingsbak Manueel Manueel Manueel Manueel Manueel Manueel Quickshift Brandstof Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Milieunorm Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro VI Euro VI Euro 6 Euro 6 Cilinderinhoud (cm 3 ) Aantal cilinders / kleppen 4/16 4/16 4/16 4/16 4/16 4/16 4/16 Maximum vermorgen kw(pk) 81 (110) 96 (130) 103 (140) 107 (145) 120 (165) 125 (170) 125 (170) Max koppel Nm bij tr/min (Nm CEE) 290/ / / / / / /3500 Voorwielaandrijving (FWD) / Achterwielaandrijving (RWD) FWD FWD/RWD FWD/RWD FWD/RWD RWD FWD FWD Roetfilter Stop & Start - - Ja Ja Ja Ja - Brandstoftank (I) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) BESTELWAGEN VOORWIELAANDRIJVING L1H1 2,8 t L1H1 3,3 t L1H1 3,5 t L1H2 2,8 t L1H2 3,3 t L1H2 3,5 t L2H2 3,3 t L2H2 3,5 t L2H3 3,5 t L3H2 3,5 t L3H3 3,5 t BESTELWAGEN ACHTERWIELAANDRIJVING L3H2 3,5 t SW L3H2 3,5 t TW L3H2 4,5 t TW L3H3 3,5 t SW L3H3 3,5 t TW L3H3 4,5 t TW L4H2 3,5 t SW L4H2 3,5 t TW L4H2 4,5 t TW L4H3 3,5 t SW L4H3 3,5 t TW L4H3 4,5 t TW DUBBELE CABINE L1H1 Voorwielaandrijving 3,3 t L1H1 Voorwielaandrijving 3,5 t L2H2 Voorwielaandrijving 3,5 t L3H2 Voorwielaandrijving 3,5 t L3H2 Achterwielaandrijving SW 3,5 t L3H2 Achterwielaandrijving TW 3,5 t

49 2.3 dci Turbo Diesel Common Rail met directe injectie Motorisatie 110 pk 130 pk 140pk Energy 145 pk Energy 165 pk Energy 170 pk Energy 170 pk Energy Twin Turbo - - Ja Ja Ja Ja Ja Versnellingsbak Manueel Manueel Manueel Manueel Manueel Manueel Quickshift Brandstof Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Milieunorm Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro VI Euro VI Euro 6 Euro 6 Cilinderinhoud (cm 3 ) Aantal cilinders / kleppen 4/16 4/16 4/16 4/16 4/16 4/16 4/16 Maximum vermorgen kw(pk) 81 (110) 96 (130) 103 (140) 107 (145) 120 (165) 125 (170) 125 (170) Max koppel Nm bij tr/min (Nm CEE) 290/ / / / / / /3500 Voorwielaandrijving (FWD) / Achterwielaandrijving (RWD) FWD FWD/RWD FWD/RWD FWD/RWD RWD FWD FWD Roetfilter Stop & Start - - Ja Ja Ja Ja - Brandstoftank (I) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) CARGO 440 L3 Voorwielaandrijving 3,5 t 480 L3 Achterwielaandrijving SW 3,5 t 440 L4 Achterwielaandrijving TW 3,5 t 440 L4 Achterwielaandrijving TW 4,5 t KIPBAK ENKELE CABINE L2 Voorwielaandrijving 3,2m L2 Achterwielaandrijving SW 3,2m L2 Achterwielaandrijving TW 3,2m L3 + coffer Achterwielaandrijving TW 3,2m KIPBAK DUBBELE CABINE L3 Voorwielaandrijving 3,2m L3 Achterwielaandrijving TW 3,7m CHASSIS ENKELE CABINE L2 Voorwielaandrijving 3,5 t L3 Voorwielaandrijving 3,5 t L2 Achterwielaandrijving SW 3,5 t L2 Achterwielaandrijving TW 3,5 t L3 Achterwielaandrijving SW 3,5 t L3 Achterwielaandrijving TW 3,5 t L3 Achterwielaandrijving TW 4,5 t L4 Achterwielaandrijving TW 3,5 t L4 Achterwielaandrijving TW 4,5 t CHASSIS DUBBELE CABINE L3 Voorwielaandrijving 3,5 t L3 Achterwielaandrijving SW 3,5 t L3 Achterwielaandrijving TW 3,5 t L3 Achterwielaandrijving TW 4,5 t L4 Achterwielaandrijving TW 3,5 t L4 Achterwielaandrijving TW 4,5 t LAADVLOER L2H1 Voorwielaandrijving 3,5 t L2H2 Voorwielaandrijving 3,5 t L3H1 Voorwielaandrijving 3,5 t L3H2 Voorwielaandrijving 3,5 t COMBI L1H1 Voorwielaandrijving 3,0 t L2H2 Voorwielaandrijving 3,5 t BUS L3H2 Voorwielaandrijving 3,9 t SW : Enkele wielen / TW : Dubbele wielen.

50 Motoren Bedrijfswagen N1/N2 VOORWIELAANDRIJVING Manueel Euro 6 Manueel Euro VI dci 110 ch -130 ch dci 110 ch Stop&Start dci 140 Energy Twin Turbo Stop&Start dci 170 ch Energy Twin Turbo Stop&Start dci 145 Energy Twin Turbo Stop&Start dci 170 ch Energy Twin Turbo Stop&Start VERBRUIK EN CO 2 -UITSTOOT* Milieunorm N1 N1 N1 N1 N1 N1 Stadscyclus (l/100 km) 8,7-9,3 8,1-8,4 7,4-7,9 7,5-7,9 8,2-8,5 8,2-8,5 Wegcyclus (l/100 km) 6,9-7,5 6,8-7,5 6,5-7,1 6,6-7,2 7,1-7,2 7,1-7,2 Volledige cyclus (l/100 km) 7,6-8,2 7,2-7,8 6,8-7,4 6,9-7,5 7,5-7,7 7,5-7,7 CO 2-uitstoot (g/100 km) Personenvervoer M1/M2 VOORWIELAANDRIJVING Manueel Euro 6 Manueel Euro VI Combi 140 ch-170 ch Energy Bus dci 165 ch Energy Twin Turbo Stop&Start VERBRUIK EN CO 2 -UITSTOOT* Homologatie categorie M1 M2 Stadscyclus (l/100 km) 7,4-7,5 NC Wegcyclus (l/100 km) 5,8-6,1 NC Volledige cyclus (l/100 km) 6,3-6,6 NC CO 2-uitstoot (g/100 km) NC Bedrijfswagen N1/N2 ACHTERWIELAANDRIJVING dci 145 ch-165 ch Energy TwinTurbo Stop&Start dci 145 ch-165 ch Energy TwinTurbo Stop&Start dci 145 ch-165 ch Energy TwinTurbo Stop&Start VERBRUIK EN CO 2 -UITSTOOT* Homologatie categorie N1 N1 N2 Enkele xielen/ Dubbele wielen SW TW TW Stadscyclus (l/100 km) 8,2-8,4 8,5-8,7 8,1-8,3 Wegcyclus (l/100 km) 8,1-8,3 8,6-8,8 8,2-8,4 Volledige cyclus (l/100 km) 8,2-8,4 8,6-8,8 8,2-8,4 CO 2-uitstoot (g/100 km) *Verbruik en CO2-uitstoot gehomologeerd volgens een standaard methode en een toepasselijke regeling. Identiek voor alle constructeurs, kunnen met deze methode de voertuigen tussen elkaar vergelijken worden. Het verbruik is afhankelijk van diverse factoren (bv : rijomstandigheden, uitrusting, rijgedrag...)

51 Renault diensten.sereniteit gevoel Onderhoudscontracten Zin om tijd te winnen en zonder zorgen van uw auto te genieten? Opteer voor het geplande onderhoudscontract. Op bepaalde tijdstippen heeft uw Renault bijzondere aandacht nodig: periodiek nazicht, bijvullen van vloeistoffen, controle en eventuele vervanging van slijtageonderdelen, steeds volgens de aanbevelingen van de constructeur. 100 % gemoedsrust: - de deskundigheid van het Renault netwerk en de kwaliteit van de originele Renault onderdelen. - een hogere restwaarde voor uw auto bij verkoop. - het onderhoud van uw auto voor een redelijke prijs. Garantie Rijd met vertrouwen: U geniet van een constructeurswaarborg van 2 jaar zonder kilometerbeperking: gratis herstelling onderdelen en werkuren, wegbijstand 24u/24 bij panne met herstelling ter plaatse of takeldienst. De garantie op lakfouten en corrosie bedraagt respectievelijk 3 en 12 jaar zonder kilometerbeperking. Garantieverlenging De garantieverlenging verlengt de voordelen van uw constructeurswaarborg. Voor een steeds grotere gemoedsrust. Rijd zonder te rekenen: - uw voertuig is steeds in de beste handen van het net. - steeds originele wisselstukken voor elke interventie. - een waarborg tot 5 jaar en/of km. Onlinediensten Met Renault R-LINK bevinden de diensten zich ook binnen in uw auto. Ze zijn vernieuwend, intuïtief en omvatten functies die vandaag onmisbaar zijn. Blijf verbonden met de buitenwereld, gebruik rijhulpsystemen om uw route te optimaliseren en doe een beroep op de meest geavanceerde veiligheidswaarschuwingen. Het beste om te leven: - Navigatie: in uw auto voorgeïnstalleerde wegenkaarten met gratis updates tijdens het eerste jaar. Niets zo eenvoudig als uw abonnement verlengen door downloads vanaf de R-LINK Store. - Verkeersinformatie: geeft in real time knelpunten op uw route weer. - App-catalogus: vind het leven in de auto opnieuw uit en download via de R-LINK Store uw nieuwe apps. * Brom : studie SBD 2014.

NIEUWE RENAULT MASTER

NIEUWE RENAULT MASTER NIEUWE RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE PRESTATIES VAN EEN PRO 1. NIEUWE RENAULT MASTER LEGT DE LAT NOG HOGER. HIJ IS KRACHTIGER, ZUINIGER, VEILIGER, EN NOG FIJNER IN HET GEBRUIK. DE NIEUWE MOTOREN EN DE

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

De ideale partner voor besteldiensten in steden

De ideale partner voor besteldiensten in steden Renault MASTER Z.E. De ideale partner voor besteldiensten in steden Tanken in alle eenvoud Waar u ook gaat, uw Master Z.E. kunt u even gemakkelijk opladen als uw gsm. Zijn krachtige elektrische motor

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPER MJC0 - Euro 6 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 juli 2016 CITROËN JUMPER MJC0 2.0 BlueHDi 110 S&S 2.0 BlueHDi 130 S&S 2.0 BlueHDi 160 S&S Fiscale PK / Cylinderinhoud (cm³)

Nadere informatie

NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15

NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15 NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15 HET GAMMA CHASSIS ENKELE CABINE L2 L3 L4 1 bestuurder + 2 passagiers 3T5 2.3 dci 125 pk Voorwielaandrijving Voorwielaandrijving

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (Blanc Glacier) Grijs (Stof Carbon) ca. 5 km 25-06-2018

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op

Nadere informatie

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder pagina 1 van 5 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Op voorraad bij leverancier ca. 1/2 maanden Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (549 Wit) Antraciet

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATIE ELKE DAG NIEUWE TRAFIC INNOVEERT IN ELK OPZICHT, MET DYNAMISCHE EN ROBUUSTE LIJNEN, EEN COMPLEET VERNIEUWD INTERIEURDESIGN, EEN UNIEKE UITRUSTING EN MOTOREN

Nadere informatie

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER GESLOTEN BESTEL GESLOTEN BESTEL GÉNÉRIQUE 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar

Nadere informatie

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER GESLOTEN BESTEL GESLOTEN BESTEL GÉNÉRIQUE 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar

Nadere informatie

Een professionele partner,

Een professionele partner, Dacia Dokker Van Een professionele partner, net als u. Laadvolume, rijcomfort, verbeterde toegang... Dacia Dokker Van heeft op alles een antwoord en vergemakkelijkt uw dagelijks werk. Met deze wagen stapelt

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014 RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014 MASTER DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER Gesloten Bestel Générique 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar 12V-aansluiting

Nadere informatie

Renault SpaceClass Volg uw intuïtie Laat u verleiden door zijn vertrouwenwekkende vormen, het radiatorrooster met chroomaccenten, de exclusieve lichtsignatuur, de 17" velgen met diamant-look (optie) Laat

Nadere informatie

Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen

Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen Nissan NIEUWe PRIMATAR Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen De Primastar werd ontworpen om u tijd, hoofd en rugpijn te besparen. Deze bestelwagen heeft een lage vlakke vloer die makkelijk bereikbaar

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk NISSAN e-nv200 VAN GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS 80 kw / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS STANDAARDUITRUSTING VISIA 4D / 5D STIJL 15" Stalen velgen Asymmetrische achterdeuren Zijschuifdeur

Nadere informatie

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE -GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW. RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA DE STERKE TROEF VAN RENAULT VOOR ONDERNEMINGEN - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang Binnen afmetingen

Nadere informatie

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Vivaro Technische fiche Augustus 2017 Opel Vivaro Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Technische fiche bestelwagen Augustust 2017 Lijntekeningen (m) L1 H1 Afmetingen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. De comfortabele Renault Trucks Master Z.E. is 100% elektrisch. De lichte bedrijfswagen is schoon en stil waardoor hij toegang heeft

Nadere informatie

Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013

Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013 Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013 GRoUPe ReNaULT Dacia new sandero PRIJS SANDERO AMBIANCE LAURÉATE zbtw BTWi (21%) zbtw BTWi (21%) zbtw BTWi (21%) 1.2 16V 135 6 603,31 7 990,00 7 190,08 8 700,00 7 933,88 9 600,00

Nadere informatie

Het avontuur begint bij Dacia.

Het avontuur begint bij Dacia. Ontdek het Dacia gamma. Vanaf 6990. Het avontuur begint bij Dacia. Saloncondities tot en met 31 januari Open op zondag 18, 25 januari en 1 februari Dacia Duster U hebt het helemaal begrepen Duster is guller

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Renault Pro+ Expert in bedrijfswagens Renault is al meer dan een eeuw aanwezig op de markt voor lichte bedrijfswagens. Hierdoor kunnen wij onze zakelijke klanten innovatieve en op

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen Opel Combo Cargo Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NIEUWE BERLING BETELWAGEN 4 Februari 2009 CITRËN BERLING BETELWAGEN TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motorisaties BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU Cilinderinhoud

Nadere informatie

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE RENAULT 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR IEDERE

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Dacia Dokker Van C4-C1_B_Dokker_F67.indd C1 C4-C1_B_Dokker_F67.indd 1 17/10/12 23:35:46 17/10/12 23:37:52

Dacia Dokker Van C4-C1_B_Dokker_F67.indd C1 C4-C1_B_Dokker_F67.indd 1 17/10/12 23:35:46 17/10/12 23:37:52 Dacia Dokker Van Een professionele partner, net als u. Laadvolume, rijcomfort, verbeterde toegang... Dacia Dokker Van heeft op alles een antwoord en vergemakkelijkt uw dagelijks werk. Met deze wagen stapelt

Nadere informatie

e-nv200 EVALIA 5/7 PLAATSEN

e-nv200 EVALIA 5/7 PLAATSEN NISSAN e-nv200 EVALIA 5/7 PLAATSEN GAMMA CONNECT EDITION 80kW / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING CONNECT EDITION COMFORT Bumpers in koetswerkkleur Automatische

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen JUMPY 1 Februari 2009 CITRËN JUMPY TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1.6 HDi 16v 90 FAP Fiscale PK / Cilinderinhoud (cm³) 1560 1997 1997 Type Euro

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2015 TECHNISCHE KENMERKEN BENZINE MOTOREN Beschikbare motoren BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS 1.6 VTi 95 MAN EURO 6 COMFORT CLUB MOTORISATIE Cilinderinhoud

Nadere informatie

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE renault 2013 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR iedere

Nadere informatie

Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD. Gekozen opties

Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen.

Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen. Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen. Alukast 4,40 m met 2 achterdeuren op basis van een Boxer chassis cabine 335 L3 150 HDi Alukast 4,10 m met laadbrug en zijdeur op basis

Nadere informatie

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway Dacia Sandero Stepway Wenst u op een hoger niveau te zitten? Hoger, nog stijlvoller en nog beter uitgerust! Sandero Stepway komt overal... zonder ooit onopgemerkt voorbij te rijden. Voorzien van alle troeven

Nadere informatie

NISSAN NV400 VAN CREW VAN. Gamma 2015. Onderstel L1H1 L1H2 L2H2 L3H2 L3H3 L4H2 RJ L4H3 RJ L2H2 L3H2 MTM 2,8 t 3,3 t 3,5 t 3,5 t

NISSAN NV400 VAN CREW VAN. Gamma 2015. Onderstel L1H1 L1H2 L2H2 L3H2 L3H3 L4H2 RJ L4H3 RJ L2H2 L3H2 MTM 2,8 t 3,3 t 3,5 t 3,5 t NISSAN NV400 VAN & CREW VAN Gamma 2015 HET GAMMA VAN CREW VAN Zitplaatsen 1 bestuurder + 2 passagiers 1 bestuurder + 6 passagiers Onderstel L1H1 L1H2 L2H2 L3H2 L3H3 L4H2 RJ L4H3 RJ L2H2 L3H2 MTM 2,8 t

Nadere informatie

Opel Combo Combi. Lijntekeningen (in mm) L1H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Combo Combi. Lijntekeningen (in mm) L1H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Combo Combi Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

Renault TRAFIC Aan uw kant Hoe goed een bedrijfsvoertuig is, wordt bepaald op het terrein. Trafic biedt u de meest innoverende oplossingen, in de laadruimte, in de cabine en op de weg. Hij heeft alles

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

renault-trucks.nl DISTRIBUTIE RENAULT MASTER

renault-trucks.nl DISTRIBUTIE RENAULT MASTER renault-trucks.nl DISTRIBUTIE RENAULT MASTER AAN UW ZIJDE, OP ELK MOMENT Renault Trucks heeft sinds 2009 ervaring op het gebied van SCR technologie met Adblue -inspuiting (Selective Catalytic Reduction).

Nadere informatie

NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015

NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015 NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015 GAMMA OPTIMA BUSINESS 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES ACENTA TECHNOLOGIE Radio-CD MP3 met Bluetooth, bediening aan het stuur en

Nadere informatie

WIJ HEBBEN OOK HARD AAN DE PRIJZEN GEWERKT!

WIJ HEBBEN OOK HARD AAN DE PRIJZEN GEWERKT! FIAT PROFESSIONAL WIJ HEBBEN OOK HARD AAN DE PRIJZEN GEWERKT! KIES UW BEDRIJFSVOERTUIG OP MAAT UIT HET VOLLEDIGE GAMMA FIAT PROFESSIONAL. GENIET VAN ONZE VERLENGDE SALONCONDITIES! Fiat Professional met

Nadere informatie

FUSO CANTER 7C15-7C15D

FUSO CANTER 7C15-7C15D FUSO CANTER 7C15-7C15D Model Type 7C15 7C15D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB71CL4SEA7 FEB71EL4SEA7 FEB71GL4SEA7 FEC71HL4SEA7 FEC71KL4SEA7 FEB71GL4WEA7 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB)

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Mei Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Mei Veiligheid, ecologie, budget Renault Mei 2018 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En bent

Nadere informatie

de trouwe werkkracht

de trouwe werkkracht de trouwe werkkracht highland x EEN STOERE UITVOERING De stalen bull-bars vooraan markeren het SUV-ontwerp en weerspiegelen zijn avontuurlijk karakter. De Pioneer autoradio met multimedia, Bluetooth, groot

Nadere informatie

De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd DRIVE THE CHANGE De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrusting en de

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT MASTER

NIEUWE RENAULT MASTER NIEUWE RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE PRESTATIES VAN EEN PRO 1. DE NIEUWE RENAULT MASTER LEGT DE LAT NOG HOGER. KRACHTIGER, ZUINIGER, VEILIGER, HIJ IS NU NOG FIJNER IN GEBRUIK. ZIJN NIEUWE MOTOREN EN

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

NISSAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS. 1.5 dci 90pk. 1.5 dci 110pk - NV200 FRIDGE

NISSAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS. 1.5 dci 90pk. 1.5 dci 110pk - NV200 FRIDGE NISSAN NV200 FRIDGE MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* * Technische gegevens op basis van een NV200 met enkele schuifdeur

Nadere informatie

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE HET GAMMA DRIVE THE CHANGE KANGOO MÉGANE MÉGANE GRANDTOUR MÉGANE COUPÉ SCÉNIC & GRAND SCÉNIC U hebt een passie voor het leven en wil nog meer genieten? Gelijk hebt u! Met Renault Limited krijgt u toegang

Nadere informatie

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE F I A T D U C A T O 2. 0 M u l t i j e t 2 E u r o 6 MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE Versie Motorcode 250A2000 De volgende carrosserieversiecode en sleutel zijn een voorbeeld dat voor alle carrosserieversiecodes

Nadere informatie

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO DE NIEUWE DOBLÒ CARGO Fiat Group Automobiles Netherlands B.V. Singaporestraat 92-100 1175 RA Lijnden De uitrusting van de modeluitvoeringen en de bijbehorende extra s kunnen - mede door afwijkende wetgeving

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget Renault Juli 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT MASTER

NIEUWE RENAULT MASTER NIEUWE RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE PRESTATIES VAN EEN PRO 1. DE NIEUWE RENAULT MASTER LEGT DE LAT NOG HOGER. KRACHTIGER, ZUINIGER, VEILIGER, HIJ IS NU NOG FIJNER IN GEBRUIK. ZIJN NIEUWE MOTOREN EN

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH

NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH GAMMA 80 kw / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS STANDAARDUITRUSTING EV-UITRUSTING 6m EVSE laadkabel voor opladen aan het

Nadere informatie

Opel Movano - Chassis Cabine Laadkast Technische Specificaties

Opel Movano - Chassis Cabine Laadkast Technische Specificaties Opel Movano - Chassis Cabine Laadkast Technische Specificaties 1 Maten en gewichten 3/11 Gesloten Laadkast L3H1 FWD 6689 Gesloten Laadkast L3H1 3500 19,39 Inhoud laadbak (m 3 ) Afmetingen (mm) Wielbasis

Nadere informatie

9. YPSILON P DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P L P FIORINO P L LIVING P DOBLÒ CARGO P DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P L P FIORINO P L LIVING P DOBLÒ CARGO P DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.4 3. 500L P.6 9. YPSILON P.22 10. FIORINO P.18 2. DE VOORDELEN P.5 4. 500L LIVING P.8 11. DOBLÒ CARGO P.20 5. PANDA P.10 6. PUNTO P.12 7. QUBO P.14 8. DOBLO P.16

Nadere informatie

Opel Movano - Chassis Cabine Laadbak Technische Specificaties

Opel Movano - Chassis Cabine Laadbak Technische Specificaties Opel Movano - Chassis Cabine Laadbak Technische Specificaties Maten en gewichten 2/12 Open Laabak L2H1 FWD 5749 3230 Open Laadbak Afmetingen (mm) Wielbasis Totale lengte Overbouw voor/achter Spoorbreedte,

Nadere informatie

Technische Gegevens Crafter 2 Bestelwagen

Technische Gegevens Crafter 2 Bestelwagen Technische Gegevens Crafter 2 Bestelwagen MJ2018 Stand: 19 april 2018 Brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot Brandstofverbruik (l/100 km) en gemiddelde CO 2 -emissie (g/km) Aandrijving FWD 4MOTION RWD Enkel

Nadere informatie

NIEUW INTERIEUR M.GO, EEN ONGEëVENAARDE BELEVING DOORDACHT INTELLIGENT EFFICIËNT

NIEUW INTERIEUR M.GO, EEN ONGEëVENAARDE BELEVING DOORDACHT INTELLIGENT EFFICIËNT PREMIUM NIEUW INTERIEUR M.GO, EEN ONGEëVENAARDE BELEVING De binnenruimte voor bestuurder en passagier is royaal. Het nieuwe dashbord met vele opbergvakken, verleent de M.Go een superieure uitstraling.

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. 19 april 2019 BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4.666 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.100 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.660 Wielbasis 2.760 Spoorbreedte,

Nadere informatie

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44 www.fiat.be De uitrusting van de modellen en de opties die daarmee overeenstemmen, kunnen variëren naargelang de specifieke vereisten van elke markt of de lokale legale bepalingen. De gegevens van deze

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN SPACETOURER Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 201 CITROËN SPACETOURER TECHNISCHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1. BlueHDi 5 MAN 1. BlueHDi 5 S&S ETG 1. BlueHDi 5 S&S 2.0

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestel

Opel Vivaro Gesloten Bestel Afmetingen (m) Exterieur maten L1 L2 Wielbasis 3,098 3,498 Totale lengte 4,782 5,182 Totale breedte 1,904 1,904 Totale breedte incl. spiegels 2,232 2,232 Totale hoogte bij H1 1,959 1,959 Totale hoogte

Nadere informatie

Prijzen Mei 2015 - België

Prijzen Mei 2015 - België Prijzen Mei 2015 - België Koetswerkkleur niet conform Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken),

Nadere informatie

Renault MASTER. Prijslijst juni 2016

Renault MASTER. Prijslijst juni 2016 Renault MASTER Prijslijst juni 2016 Renault MASTER DE RENAULT MASTER LEGT DE LAT HOOG. KRACHTIG, ZUINIG EN VEILIG. DE MOTOREN EN TALRIJKE INNOVATIES MAKEN DE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN GEMAKKELIJKER. HET

Nadere informatie

TALENTO CAPITAL A PRO LIKE YOU.

TALENTO CAPITAL A PRO LIKE YOU. Klantenservice CIAO FIA IAT PROFES FESSIO SIONAL MOBILE CIAO FIA IAT PROF OFES ESSI SION ONAL MOB OBIL ILE A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.nl ALLE LES OM UW FI AT IN TOPC PCON ONDI TIE TE HOU DEN CAPITAL

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Bestelwagen Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 103kW 4MOTION 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT 130kW 4MOTION,

Nadere informatie