NIEUWE RENAULT MASTER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWE RENAULT MASTER"

Transcriptie

1 NIEUWE RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE

2 PRESTATIES VAN EEN PRO 1. DE NIEUWE RENAULT MASTER LEGT DE LAT NOG HOGER. KRACHTIGER, ZUINIGER, VEILIGER, HIJ IS NU NOG FIJNER IN GEBRUIK. ZIJN NIEUWE MOTOREN EN TALRIJKE INNOVATIES MAKEN UW DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN GEMAKKELIJKER. HET VEELZIJDIGE GAMMA (MEER DAN 200 VERSIES) BIEDT U ONGEKEND VEEL KEUZEMOGELIJKHEDEN, WAARONDER EEN NIEUWE L4-VERSIE GESLOTEN BESTEL ACHTERWIELAANDRIJVING MET ENKELLUCHT. ALLEEN DE NIEUWE GRILLE STAAT AL SYMBOOL VOOR DEZE VERNIEUWING: HIJ IS BREDER, STOER, SOLIDE EN VEELBELOVEND!

3 EEN VEELZIJDIG MODEL ENERGY dci Een compleet gamma. De nieuwe Renault Master biedt een breed scala aan mogelijkheden m.b.t. de versie: gesloten bestel, chassis cabine en dubbele cabine, platform cabine of een open laadbak met zijschotten... Het aanbod van de Renault Master biedt zowel voorwielaandrijving (FWD) en achterwielaandrijving (RWD) versies als RWD versies met enkel- of dubbellucht, voor klanten die een efficiëntere aandrijving willen vanwege de te vervoeren lading of het terrein waarover ze moeten rijden. Nieuw: de gesloten bestel L4 RWD is leverbaar met enkellucht, zodat er in de breedte europallets kunnen worden vervoerd. 2. Nieuwe grille vóór. Met een nieuwe look staat hij symbool voor de nieuwe benadering van het gamma Renault bedrijfswagens: verbeterd, breder, krachtiger en zuiniger. 3. Laadvermogen. Met een laadvolume tot 22 m 3, een laadvermogen tot kg in de versie gesloten bestel* en kg in de versie chassis cabine*, kan de nieuwe Renault Master alles vervoeren. 4. Twin Turbo motor. De twee nieuwe Twin Turbo motoren (dci 135 en dci 165) bieden meer koppel in de lage toerentalgebieden en vermogen terwijl ze minder brandstof verbruiken. Ze beschikken over Stop & Start en een systeem voor energieregeneratie bij het afremmen (ESM). 5. Nieuw ESP. Om een maximale veiligheid te garanderen, is de Renault Master uitgerust met ESP, dat is aangevuld met Extended Grip, voor een betere grip op een lastige ondergrond... * RWD dubbellucht T45

4 ECHTE WERKRUIMTE OPTIMAAL ZICHT, ERGONOMISCHE BEDIENINGEN, VERSTELBARE RIJPOSITIE, TALRIJKE GOED TOEGANKELIJKE OPBERGRUIMTES: DE CABINE HEEFT EEN ZEER PROFESSIONELE UITSTRALING. RUIM, LICHT, COMFORTABEL; U VOELT ZICH HIER GOED, DES TE MEER OMDAT DE VERBETERDE AIRCONDITIONING EN DE GELUIDDEMPING UW RITTEN AANGENAAM EN ONTSPANNEND MAKEN. ALS HIJ STILSTAAT VERANDERT HIJ IN EEN KANTOOR: OP DE DRAAIBARE TAFEL KUNT U UW LAPTOP OF MAPPEN NEERLEGGEN; EEN SCHRIJFTAFELTJE OM UW ADMINISTRATIE BIJ TE HOUDEN EN DE TALRIJKE OPBERGRUIMTEN IN HET INTERIEUR ZORGEN ERVOOR DAT U ALLE BENODIGDHEDEN VOOR UW WERK BINNEN HANDBEREIK HEEFT.

5 PRAKTISCH EN VEELZIJDIG 'Wide view' spiegel*. Deze dodehoekspiegel in de zonneklep van de bijrijder is handig in de stad en op kruispunten en zorgt ervoor dat u kunt anticiperen op gevaarlijke situaties. 2. Dashboard. Ruim, aangenaam, comfortabel: de cabine van de Master heeft een zeer professionele uitstraling. Optimaal zicht, ergonomische bedieningen, verstelbare stoel en stuurwiel om de rijpositie op elke lichaamslengte af te stemmen. De verbeterde airconditioning en geluiddemping maken uw ritten ontspannend en aangenaam. 3. Parkeersensoren. Parkeersensoren en/of achteruitrijcamera om manœuvres eenvoudiger te maken. 4. Om onderweg geen tijd meer te verliezen, brengt het Carminat TomTom navigatiesysteem u eenvoudig naar uw bestemming. Met de Live Services profiteert u bovendien van real-time verkeersinformatie en waarschuwingen voor gevaarlijke situaties op de weg. * Dodehoekspiegel.

6 TWIN TURBO DUBBELE EFFICIENCY WINNEND DUO ROB WHITE Directeur Renault Sport F1 GASPAR GASCON Directeur Engineering motoren Renault Bij Renault komt de technologische wedijver voort uit passie. Rob White, Technisch directeur van Renault Sport F1, ontwerpt met zijn team de Renault-motoren die een kwart van de Formule 1 - teams aandrijven. Winnende motoren, al meer dan 35 jaar! 12 keer wereldkampioen. Voor de seriegeproduceerde modellen ontwikkelt Gaspar Gascon, Directeur Engineering motoren Renault, samen met zijn team, de nieuwe Energy-motoren. Geen verband? Integendeel. Rob en Gaspar staan dagelijks in contact, wisselen van gedachten, ontwikkelen samen nieuwe ideeën, profiteren van elkaars knowhow met het enthousiasme van eeuwige pioniers. Het doel: het brandstofverbruik en de C0 2 -uitstoot met 35% verminderen, de robuustheid in extreme omstandigheden testen en het dagelijks rijplezier naar het hoogste niveau tillen. Als twee engineering teams, die innovatie centraal stellen, hun krachten bundelen en hun knowhow delen, is de dynamiek meer dan twee keer zo groot om motoren te ontwikkelen die tot de beste ter wereld behoren.

7 DE NIEUWE RENAULT MASTER IS ERIN GESLAAGD OM HET BRANDSTOFVERBRUIK EN DE CO 2 -UITSTOOT TE VERMINDEREN EN TEGELIJKERTIJD DE PRESTATIES TE VERBETEREN. MET DE TWIN TURBO TECHNOLOGIE ZIJN DE NIEUWE ENERGY dci 135 EN ENERGY dci 165 MOTOREN KRACHTIGER EN ZUINIGER, TOT - 1,5 L/100 KM*. VIER MOTOREN NAAR KEUZE De nieuwe Renault Master is leverbaar met een uitgebreid motorengamma, afgestemd op ieders behoefte. Twee motoren dci 110 en 125, met meer dynamiek. Twee motoren ENERGY dci 135 en 165. De TwinTurbo technologie levert meer koppel in de lage toerentallen en meer vermogen, maar ook een lager brandstofverbruik, met 6,9 l/100 km.** Deze twee nieuwe ENERGY-motoren beschikken over de beste technologie, met STOP & START, ESM (Energy Smart Management / energieregeneratie bij het afremmen). DE VOORDELEN VAN TWIN TURBO Met een 'Twin Turbo' kan koppel bij lage toerentallen samengaan met meer vermogen bij een dieselmotor en dat zorgt voor meer rijplezier. Hij bevat twee turbocompressoren die in serie zijn gemonteerd: de eerste, snelreagerende turbo levert een hoog koppel in de lage toerentallen waardoor de auto bij het wegrijden over veel vermogen beschikt. de tweede turbo wordt geactiveerd in de hogere toerentallen en zorgt voor meer vermogen voor constante acceleratie en zonder snelheid te verliezen. Dankzij dit systeem werkt de motor optimaal en dat komt ten goede aan het verbruik, de CO 2 -uitstoot, en uw efficiency. ENERGY dci 135 ENERGY dci 165 Koppel (Nm) Vermogen (pk) Getoonde afbeelding: ENERGY dci 165. * Tussen een ENERGY dci 165 met STOP & START en een dci 150, vorige generatie. Verbruik en uitstoot gehomologeerd conform de geldende wetgeving. ** Voor de versie Gesloten Bestel L2H2 ENERGY dci 135 en 165. Verbruik en uitstoot gehomologeerd conform de geldende wetgeving. Dieselmotor ENERGY dci 135 Vermogen: 135 pk (100 kw) bij t/min Koppel: 340 Nm bij t/min Brandstofverbruik: 6,9 l/100 km** CO 2 -uitstoot: 180 g/km** t/min Dieselmotor ENERGY dci 165 Vermogen: 165 pk (120 kw) bij t/min Koppel: 360 Nm bij t/min Brandstofverbruik: 6,9 l/100 km** CO 2 -uitstoot: 180 g/km** t/min

8 VERHOOGDE VEILIGHEID ER IS NIETS BELANGRIJKER DAN VEILIG WERKEN. DE RENAULT MASTER HEEFT DAT GOED BEGREPEN: ZIJN RIJHULPSYSTEMEN ZIJN VERNIEUWENDER DAN OOIT. HET ESP IS BIJZONDER KRACHTIG: DANKZIJ DE EXTENDED GRIP DIE DE TRACTIE VAN DE AUTO VERBETERT, HILL-START ASSIST EN HET STABILISATIESYSTEEM TRAILER SWING CONTROL VOOR DE AANHANGER. DE 'WIDE VIEW' SPIEGEL* ZORGT VOOR EEN OPTIMAAL ZICHT.

9 VOORKOMEN Anticiperen op gevaar en de bestuurder altijd op de hoogte houden Aan het stuur van de Renault Master geniet u van een maximaal zicht. Naar voren, naar de zijkanten en naar achteren: de asferische buitenspiegels, in combinatie met de nieuwe 'Wide View' spiegel * (1.) in de zonneklep van de bijrijder, verbetert het zicht vanuit alle hoeken. De bochtverlichting (3.) zorgt voor een groter verlicht blikveld in de bochten; en de parkeersensoren (2.) nemen bij het achteruit rijden eventuele obstakels waar en piepjes die elkaar steeds sneller opvolgen laten u weten hoe ver u zich van het obstakel bevindt. CORRIGEREN Geavanceerde technologie die alles anders maakt Het ESP (4.) is uitgebreid met drie onmisbare functies voor dagelijks gebruik: Extended Grip zorgt ervoor dat de auto grip heeft op een rulle ondergrond, zoals zand, modder of sneeuw**. Hillstart assist maakt manoeuvres en het wegrijden op een helling gemakkelijker, met name voor zwaar beladen auto's. Het Trailer Swing Control systeem voor de aanhanger merkt slingeringen van de aanhanger op en corrigeert deze (in combinatie met de optie trekhaak). BESCHERMEN Alle inzittenden, maar ook de andere weggebruikers De Renault Master is uitgerust met een airbag voor de bestuurder (5.) en optioneel met een airbag voor de bijrijder en zijairbags. De 3-punts rolgordels met spankrachtbegrenzer zijn in hoogte verstelbaar voor veiligheid op maat BEWUST MAKEN EN HELPEN Actie ondernemen voor de veiligheid van iedereen Renault is een merk dat de mens centraal stelt en heeft zich bij talrijke maatschappelijke initiatieven ingezet voor de preventie en bewustmaking van gevaarlijke verkeerssituaties bij scholen en universiteiten, bij de allerjongsten en internationale instanties. Renault werkt ook mee aan de verhoging van de efficiency van hulpdiensten. De veiligheid van Renault in cijfers Meer dan 600 medewerkers van het bedrijf houden zich uitsluitend bezig met de veiligheid van de auto s. Elk jaar wordt 100 miljoen euro geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling voor optimale veiligheid. Er worden 400 reële crashtests en virtuele simulaties per jaar uitgevoerd. * Dodehoekspiegel. ** Het wordt aanbevolen om vierseizoenenbanden te gebruiken voor een betere tractie. Voor een nog betere tractie is de differentieelblokkering als optie leverbaar voor de RWD-versies.

10 GESLOTEN TRANSPORT U heeft verschillende behoeften, de aanpassingen in het interieur van de Renault Master zijn eindeloos, met een laadvolume tot 22 m 3! De Renault Master is vanaf nu ook leverbaar in een nieuwe L4 achterwielaandrijving (RWD) versie met enkellucht (EL) en een laadvolume van 17 m 3. De aangepaste eindoverbrenging zorgt voor het perfecte compromis tussen comfort op de (snel)weg en laadvermogen! GESLOTEN BESTEL VOORWIELAANDRIJVING (FWD) H3 L2H L3H H2 L1H L2H L3H L L L2 L / AFMETINGEN (mm) FWD Maten in mm tenzij anders aangegeven L1 L1H2 L2H2 L2H3 L3H2 L3H3 Wielbasis Totale voertuig lengte Overhang voor Overhang achter Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Totale breedte excl. spiegels Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte (maximaal) Grondspeling (minimaal) Hoogte laaddrempel (maximaal) Hoogte laadopening achter Breedte laadopening achter (minimaal) Breedte laadruimte tussen wielkasten Breedte laadruimte Hoogte laadruimte Breedte laadopening zijschuifdeur Hoogte laadopening zijschuifdeur Lengte laadruimte (vloer) Lengte laadruimte (1100 mm hoog) Laadvolume (in m 3 ) ,8 12, ,8 Draaicirkel tussen stoepranden (in meters) 12,0 12,0 13,6 13,6 15,7 15,7 Draaicirkel tussen muren (in meters) 12,5 12,5 14,1 14,1 16,2 16,2

11 GESLOTEN BESTEL ACHTERWIELAANDRIJVING (RWD) H3 H2 L3H L3H L4H L3H L3H L4H L3 L / 1 612* / * Dubbellucht RWD EL RWD DL Maten in mm tenzij anders aangegeven L3H2 L3H3 L3H2 L3H3 L4H2 L4H3 Wielbasis Totale voertuig lengte Overhang voor Overhang achter Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Totale breedte excl. spiegels Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte (maximaal) Grondspeling (minimaal) Hoogte laaddrempel (maximaal) Hoogte laadopening achter Breedte laadopening achter (minimaal) Breedte laadruimte tussen wielkasten Breedte laadruimte Hoogte laadruimte Breedte laadopening zijschuifdeur Hoogte laadopening zijschuifdeur Lengte laadruimte (vloer) Lengte laadruimte (1100 mm hoog) Laadvolume (in m 3 ) 12,4 14,2 12,4 14,2 14,9 17 Draaicirkel tussen stoepranden (in meters) 13,6 13,6 13,6 13,6 15,7 15,7 Draaicirkel tussen muren (in meters) 14,1 14,1 14,1 14,1 16,2 16,2 EL = Enkellucht DL = Dubbellucht

12 DUBBELE CABINE (SNOEKS) VOORWIELAANDRIJVING (FWD) H2 L L1H L2H L3H L L2 L / ACHTERWIELAANDRIJVING (RWD) H2 L3H L3H * * Dubbellucht L /1 612* 1 750/ AFMETINGEN (mm) SPECIFIEK DUBBELE CABINE 'SNOEKS' FWD RWD EL RWD DL Maten in mm tenzij anders aangegeven L1 L1H2 L2H2 L2H3 L3H2 L3H3 L3H2 L3H3 L3H2 L3H3 L4H2 L4H3 Wielbasis Lengte laadruimte (1100 mm hoog) Lengte laadruimte (vloer) Doorlaadhoogte op vloer 1 Vraag uw Vraag uw Beenruimte 2 dealer naar de dealer naar de Lengte zitting specificaties. specificaties Cabineruimte Hellingshoek rugleuning Laadvolume (in m 3, officieuze waarden) 6,9 7,8 9,0 10,2 8,6 9,8 8,6 9,8 10,6 12,1 1 Maximum breedte mm, onder de verhoogde vloer van de dubbele cabine is de volledige laadlengte beschikbaar met een hoogte van 160 mm (FWD) of 60 mm (RWD) 2 T.o.v. de vaste bijrijdersbank EL = Enkellucht DL = Dubbellucht

13 DISTRIBOX VOORWIELAANDRIJVING (FWD) H L3 20 m / H ACHTERWIELAANDRIJVING (RWD) L3 20 m * * * * * * * * L4 * 20 m 3 L4 * 22 m /1 612* 1 750/ AFMETINGEN (mm) 20 m 3 22 m 3 Maten in mm tenzij anders aangegeven FWD RWD DL RWD DL Wielbasis Totale voertuig lengte Overhang voor Overhang achter Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Totale voertuig breedte zonder spiegels Totale voertuig breedte met spiegels Totale voertuig hoogte Lengte laadbak (uitwendig) Lengte laadbak (inwendig) Breedte laadbak (uitwendig) Breedte laadbak (inwendig) Hoogte laadbak (inwendig) Breedte opening achterportaal Hoogte opening achterportaal Hoogte laaddrempel EL = Enkellucht DL = Dubbellucht

14 OPEN TRANSPORT Op een chassis met enkele of dubbele cabine kan de kiepbak automatische 45 achterwaarts worden gekanteld om snel materialen als zand of grind te lossen. Optioneel is de kiepbak ook zijwaarts kantelbaar. CHASSIS (DUBBELE) CABINE MET KIEPBAK VOORWIELAANDRIJVNIG (FWD) L L / L L ACHTERWIELAANDRIJVING (RWD) L L L L3* L / /1 730* L * Enkellucht niet leverbaar in Nederland L3 AFMETINGEN (mm) AFMETINGEN MASTER CHASSIS CABINE KIEPBAK ENKELE CABINE DUBBELE CABINE Maten in mm tenzij anders aangegeven FWD L2 RWD DL L3 FWD L3 RWD DL L3 Wielbasis Totale voertuig lengte Overhang voor Overhang achter Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Totale voertuig breedte zonder spiegels Totale voertuig breedte met spiegels Totale voertuig hoogte Lengte laadbak (uitwendig) Breedte laadbak (uitwendig) Hoogte laadbakschotten FWD: Voorwielaandrijving RWD DL: Achterwielaandrijving dubbellucht

15 CHASSIS (DUBBELE) CABINE PICK-UP VOORWIELAANDRIJVING (FWD) L L L L L2 L L2 L / ACHTERWIELAANDRIJVING (RWD) L L L3* L L L2* L L3* L L L L3* L L3* L L L4 AFMETINGEN PICK-UP (mm) 1 750/1 612* 1 750/ * Enkellucht (L3 & L4 niet leverbaar in Nederland). ENKELE CABINE FWD RWD EL RWD DL DUBBELE CABINE FWD RWD EL RWD DL Maten in mm tenzij anders aangegeven L2 L3 L2 L3 L4 L2 L3 L2 L3 L4 Wielbasis Totale voertuig lengte Overhang voor Overhang achter Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Totale voertuig breedte zonder spiegels Totale voertuig breedte met spiegels Totale voertuig hoogte Lengte laadbak (uitwendig) Breedte laadbak (uitwendig) Hoogte laadbakschotten Hoogte laaddrempel Capaciteit europallets FWD: Voorwielaandrijving RWD EL: Achterwielaandrijving enkellucht RWD DL: Achterwielaandrijving dubbellucht

16 PLATFORM CABINE H2 L1-L2-L ,5 L2H2-L3H ,7 L L L L2H L3H L L2 L / AFMETINGEN Maten in mm tenzij anders aangegeven L3 Wielbasis Totale voertuig lengte Maximale voertuig lengte incl. opbouw* Minimale lengte van de opbouw* Maximale lengte van de opbouw* Overhang voor Overhang achter Max. toelaatbare overhang achter* Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Totale voertuig breedte excl. spiegels Totale voertuig breedte incl. spiegels op standaard steunen Totale voertuig breedte incl. spiegels op verlengde steunen Maten in mm tenzij anders aangegeven L3 Maximale opbouw breedte i.c.m. spiegels op standaard steunen Maximale opbouw breedte i.c.m. spiegels op verlengde steunen Totale voertuig hoogte (cabine excl. opbouw) Grondspeling (minimaal) 166 Hoogte bodemplaat (maximaal, bovenzijde bodemplaat) 583 * Afhankelijk van het type ombouw kan van deze waarde worden afgeweken, vraag uw dealer om meer informatie. L1, L2 en H2 versies niet leverbaar in Nederland CHASSIS ENKELE CABINE VOORWIELAANDRIJVING (FWD) L L ACHTERWIELAANDRIJVING (RWD) L2 L / L2RS L2RJ L3RS L3RJ L4RJ L2 L2* * Dubbellucht L3 L3* L4* 1 750/1 612* 1 750/

17 CHASSIS DUBBELE CABINE VOORWIELAANDRIJVING (FWD) L L L2 L / ACHTERWIELAANDRIJVING (RWD) L L L3* L4* L L3 L3* L4* 1 750/1 612* 1 750/ *Dubbellucht. AFMETINGEN MASTER CHASSIS CABINE ENKELE CABINE FWD ENKELE CABINE RWD EL ENKELE CABINE RWD DL DUBBELE CABINE FWD DUBBELE CABINE RWD EL DUBBELE CABINE RWD DL Maten in mm tenzij anders aangegeven L2 L3 L2 L3 L3 L4 L2 L3 L2 L3 L3 L4 Wielbasis Totale voertuig lengte Maximale voertuig lengte incl. opbouw* Minimale lengte van de opbouw* Maximale lengte van de opbouw* Overhang voor Overhang achter Max. toelaatbare overhang achter* Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Totale voertuig breedte excl. spiegels Totale voertuig breedte incl. spiegels op standaard steunen Totale voertuig breedte incl. spiegels op verlengde steunen Maximale opbouw breedte i.c.m. spiegels op standaard steunen Maximale opbouw breedte i.c.m. spiegels op verlengde steunen Totale voertuig hoogte (cabine excl. opbouw) Grondspeling (minimaal) ** 197** Hoogte chassis (maximaal, bovenzijde chassis) * Afhankelijk van het type ombouw kan van deze waarde worden afgeweken, vraag uw dealer om meer informatie. ** in geval van 4,5 ton GVW: 167 mm

18 PERSONENVERVOER Met de modulaire nieuwe Master Combi kunt u ervoor kiezen om tot 9 personen te vervoeren of toch liever grote spullen, terwijl er in de Bus-versie tot 17 personen vervoerd kunnen worden. COMBI H2 L L2H L L2 LAADVERMOGEN EN AFMETINGEN COMBI 6 ZITPLAATSEN L1 L2H2 T28 T35 Maximaal laadvermogen (kg) Laadvolume (m 3 ) 4,1 6 Breedte van de zijdeur (mm) Hoogte van de zijdeur (mm) Hoogte van de achterdeur (mm) LAADVERMOGEN EN AFMETINGEN COMBI 9 ZITPLAATSEN L1 L1 L2H2 T28 T33 T35 Maximaal laadvermogen (kg) Laadvolume (m 3 ) 2,8 4,7 Breedte van de zijdeur (mm) Hoogte van de zijdeur (mm) Hoogte van de achterdeur (mm) BUS H2 L3H L3 LAADVERMOGEN BUS 17 ZITPLAATSEN* L3H2 T39 Maximaal laadvermogen (kg) 1323 Laadvolume (m 3 ) 0 Breedte van de zijdeur (mm) 1780 Hoogte van de zijdeur (mm) 1270 Hoogte van de achterdeur (mm) 1820 *Betreft een M2 uitvoering waarvoor een speciaal rijbewijs nodig is.

19 CARROSSERIEKLEUREN STANDAARDLAK OF METAALLAK... DE KLEUREN DIE EMOTIE UITDRUKKEN. BLANC GLACIER (OV 389)* ROUGE VIF (OV 719)* ORANGE (OV 031)* BLEU SAVIEM (OV 423)* BLEU VOLGA (OV RNQ)* JAUNE CITRON (OV 396)* BLEU MYOSOTIS (OV 489)* NOIR NACRÉ (NV 676)** BLEU GRIS (TE J47)** TE J47 BLEU GRIS** Vraag uw dealer naar de mogelijkheden voor speciale kleuren. De kleuren Jaune Citron, Bleu Myosotis, Gris Étoile en Bleu Gris zijn niet leverbaar op de Générique uitvoering. *Standaard lak. **Metaallak. WIELDOPPEN EN WIELEN NAAFAFDEKKING Standaard op Générique. WIELDOP MINI Standaard op versies FWD en RWD enkellucht. WIELDOP MAXI Optioneel op versies FWD en RWD enkellucht LICHTMETALEN WIEL 16" Optioneel op FWD versies BEKLEDING STOF CARBON (standaard) STOF BLEU ORANGE (optioneel) KUNSTLEDER (optioneel)

20 MOTOREN VERBRUIK, PRESTATIES... WE VERTELLEN U ALLES, OMDAT HET BELANGRIJK IS DAT U UW MASTER GOED BEGRIJPT. TECHNISCHE GEGEVENS MASTER Motoren dci 110 (STOP & START) dci 125 (QS) ENERGY dci 135 TT STOP & START ENERGY dci 165 TT STOP & START dci 150 QS Emissienorm Euro 5b+ Euro 5b+ Euro 5b+ Euro 5b+ Euro 5b+ Roetfilter Ja Ja Ja Ja Ja Cilinderinhoud (cm 3 ) Aantal cilinders/kleppen per cilinder 4/4 4/4 4/4 4/4 4/4 Max. vermogen kw EEG (DIN pk)/bij tr/mn 81(110) / (125) / (135) / (165) / (150) / 3500 Max. koppel Nm EEG/bij tr/mn 285 / / / / / Type inspuiting Direct - Common Rail Direct - Common Rail Direct - Common Rail Direct - Common Rail Direct - Common Rail Type turbo Single - Vaste geometrie Single - Vaste geometrie Twin - variabel Twin - variabel Single - Variabele geometrie Brandstof Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel TRANSMISSIE Aantal versnellingen handgeschakeld Aantal versnellingen Quickshift BESCHIKBAARHEID MOTOR / UITVOERING Gesloten Bestel FWD Gesloten Bestel RWD EL Gesloten Bestel RWD DL - Chassis (Dubbele) Cabine FWD Chassis (Dubbele) Cabine RWD - Platform Cabine FWD - REMSYSTEEM Remsysteem Voorwielen Achterwielen ONDERSTEL & BANDEN FWD Voorwielophanging Achterwielophanging Standaardmontage banden ONDERSTEL & BANDEN RWD Voorwielophanging Achterwielophanging Standaardmontage banden Diagonaal gescheiden, ABS-EBV (elektronische remkrachtverdeler) en noodstopbekrachtiging Geventileerde schijfremmen, Ø 302 mm Schijfremmen, Ø 305 mm Pseudo McPherson Enkelvoudige bladveren T28 & T33: 215/65 R16 / T35: 225/65 R16 Pseudo McPherson Enkellucht: Dubbelvoudige bladveren / Dubbellucht: Drievoudige bladveren Enkellucht: 235/65 R16 / Dubbellucht: 195/75 R16 INHOUD BRANDSTOFTANK Inhoud brandstoftank (l) 80 (optioneel 105) FWD: Voorwielaandrijving RWD: Achterwielaandrijving EL: Enkellucht DL: Dubbellucht QS: Quickshift

21 BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING Belangrijkste standaarduitrusting Renault Master Gesloten Bestel Gesloten Bestel FWD Générique 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar 12V-aansluiting in dashboard (2x) 80 liter brandstof tank ABS-EBV Airbag bestuurder Achterdeuren zonder ramen 180 draaibaar Bandenreparatieset (i.p.v. volwaardig reservewiel) Bekabeling t.b.v. ombouw standaard Bekleding stof Carbon Bestuurdersstoel meervoudig verstelbaar Bijrijdersbank Buitenspiegels met dode hoek spiegel en geïntegreerde richtingaanwijzers Centrale portiervergrendeling met afstandbediening Elektrisch bedienbare en verwarmde spiegels Elektrisch bedienbare ramen ESC (Electronic Stability Control) met Extended Grip Control en Hill Start Assist Getint glas Gekoeld dashboardkastje met klep Toerenteller Halogeen koplampen van binnenuit verstelbaar Opbergplank boven voorruit Opbergruimte onder dak cabine (H2/H3) Opbergvak geïntegreerd in deur Rasterwerk achter bestuurder Schakelindicator t.b.v. reductie brandstofverbruik Stalen wielen 16" met naafdoppen Zijschuifdeur rechts zonder raam Meeruitrusting Gesloten Bestel FWD / RWD t.o.v. Gesloten Bestel Générique Bestuurdersstoel mét armsteun Sjorogen in laadruimte (6 op L2, 10 op L3, 12 op L4) Bijrijdersbank - met draaibare laptoptafel Volledig tussenschot (zonder raam) Boordcomputer Zijmarkeringslichten (m.u.v. FWD L1/L2 versies) Eco-mode (op ENERGY STOP & START motoren) Volwaardig reservewiel, gemonteerd onder voertuig Stalen wielen 16" met wieldoppen mini Specifiek RWD Digitale tachograaf (i.g.v. T45) Opstap geïntegreerd in achterbumper Snelheidsbegrenzer 90 km/h (i.g.v. T45) Belangrijkste standaarduitrusting Renault Master Chassis en Platform Cabine Chassis Enkele Cabine / Platform Cabine 2V-aansluiting in cabine (2x) 80 liter brandstof tank ABS-EBV Airbag bestuurder Bekabeling t.b.v. ombouw standaard Bekleding stof Carbon Bestuurdersstoel mét armsteun Bijrijdersbank - met draaibare laptoptafel (niet draaibaar op versies met kiepbak RWD) Boordcomputer Buitenspiegels met dode hoek spiegel en geïntegreerde richtingaanwijzers Centrale portiervergrendeling met afstandbediening Eco-mode (op ENERGY STOP & START motoren) Elektrisch bedienbare en verwarmde spiegels Elektrisch bedienbare ramen Gekoeld dahsboardkastje met klep Getint glas Halogeen koplampen van binnenuit verstelbaar Opbergplank boven voorruit Opbergruimte onder dak cabine (H2/H3) Opbergvak geïntegreerd in deur ESC (Electronic Stability Control) met Extended Grip Control en Hill Start Assist Schakelindicator t.b.v. reductie brandstofverbruik Stalen wielen 16" met wieldoppen mini Toerenteller Volledig tussenschot met raam Volwaardig reservewiel, gemonteerd onder voertuig Zijmarkeringslichten (m.u.v. FWD L2 versies) Specifiek RWD Digitale tachograaf (i.g.v. T45) Snelheidsbegrenzer 90 km/h (i.g.v. T45) Specifiek Dubbele Cabine 3-punts rolgordels links en rechts achter, heupgordels voor middelste zitplaatsen Bank in dubbele cabine met 4 zitplaatsen en opbergruimte onder zitting Deuren in dubbele cabine links en rechts Hemel dubbele cabine bekleed Meeruitrusting Chassis (Dubbele) Cabine Pick-Up t.o.v. Chassis (Dubbele) Cabine 6 sjorogen op L2-8 sjorogen op L3 & L4 Geïntegreerde opstap in achterschot Betonplex laadvloer Kopschot met beschermingsraster en palenjuk Meeruitrusting Chassis (Dubbele) Cabine Kiepbak t.o.v. Chassis (Dubbele) Cabine Enkelzijdig kiepende laadbak (aluminium) Laadvloer van staal Kopschot met beschermingsraster en palenjuk Neerklapbare aluminium schotten Kunststof spatschermen over achterwielen Subframe van gegalvaniseerd staal Meeruitrusting Chassis Cabine Distribox t.o.v. Chassis Cabine 3 e remlicht + toplichten Laadvloer 15 mm met antislipprofiel 270 draaibare dubbelwandige achterdeuren Polyester opbouw met aluminium versterking Buitenspiegels op verlengde steunen Polyester lichtdoorlatend dak Kunststof spatschermen over achterwielen RVS hang- en sluitwerk Neerklapbare aluminium schotten Subframe en kopschot van gegalvaniseerd staal Toolbox halfhoog achter cabine (alleen chassis cabine L3 RWD DL) Zijdelingse afscherming in de wielbasis Zijmarkeringslichten (uitgezonderd FWD L2) Zijdelingse afscherming in de wielbasis Zijmarkeringslichten Zijwandbescherming inclusief bindrails en aluminium plinten

RENAULT MASTER PERSONENVERVOER

RENAULT MASTER PERSONENVERVOER NIEUWE RENAULT MASTER PERSONENVERVOER PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER COMBI & BUS DE MASTER COMBI EN BUS BIEDEN DE MOGELIJKHEID PERSONENVERVOER WEL HEEL AANGENAAM TE MAKEN. OPTIMAAL

Nadere informatie

RENAULT MASTER COMBI, TRABUS & BUS PRIJSLIJST JUNI 2015

RENAULT MASTER COMBI, TRABUS & BUS PRIJSLIJST JUNI 2015 RENAULT MASTER COMBI, TRABUS & BUS PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER COMBI & BUS DE MASTER COMBI EN BUS BIEDEN DE MOGELIJKHEID PERSONENVERVOER WEL HEEL AANGENAAM TE MAKEN. OPTIMAAL COMFORT

Nadere informatie

MASTER GESLOTEN BESTEL APRIL 2010

MASTER GESLOTEN BESTEL APRIL 2010 MASTER GESLOTEN BESTEL APRIL 2010 BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING - 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar - 12V aansluiting in dashboard (2x) - 80 liter brandstof tank

Nadere informatie

MASTER PLATFORM EN CHASSIS CABINE JANUARI 2011

MASTER PLATFORM EN CHASSIS CABINE JANUARI 2011 MASTER PLATFORM EN CHASSIS CABINE JANUARI 2011 BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING - 12V aansluiting in cabine (2x) - 80 liter brandstof tank - ABS-EBV - Airbag bestuurder - Bekabeling t.b.v. ombouw standaard

Nadere informatie

KANGOO EXPRESS PRIJSLIJST JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE

KANGOO EXPRESS PRIJSLIJST JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE KANGOO EXPRESS nieuwe KANGOO EXPRESS PRIJSLIJST JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING KANGOO EXPRESS 3-punts rolgordels vóór, in hoogte verstelbaar, met gordelspanner en spankrachtbegrenzer

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE

Nadere informatie

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van oorsprong veelzijdig. Nog praktischer RENAULT KANGOO

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van oorsprong veelzijdig. Nog praktischer RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO Van oorsprong veelzijdig Nog praktischer DRIVE THE CHANGE HOOFDARTIKEL RENAULT KANGOO KIES VOOR OORSPRONKELIJKHEID! De Kangoo behoort al bijna 15 jaar tot de top. En met

Nadere informatie

CAPTUR DRIVE THE CHANGE

CAPTUR DRIVE THE CHANGE renault CAPTUR PRIJSLIJST april 2013 DRIVE THE CHANGE RENAULT CAPTUR DOORBREEK DE SLEUR VAN UW DAGELIJKS LEVEN, MAAK VAN ELKE SAAIE RIT EEN ONTDEKKINGSREIS MET DE RENAULT CAPTUR. ONTDEK DE STAD VANUIT

Nadere informatie

Dacia Logan Van & Logan Pick-up

Dacia Logan Van & Logan Pick-up Januari 2010 Dacia Logan Van & Logan Pick-up think big, pay little Standaarduitrusting, versie- en optieprijzen Logan Van / Logan Pick-up 825 kg laadvermogen ABS remsysteem met elektronische remkrachtverdeling

Nadere informatie

NISSAN NV200. Design exterieur Design interieur Technologie en Prestatie Carrosserie en Accessoires Afdrukken Uitgang

NISSAN NV200. Design exterieur Design interieur Technologie en Prestatie Carrosserie en Accessoires Afdrukken Uitgang NISSAN NV200 Design exterieur Design interieur Technologie en Prestatie Carrosserie en Accessoires Afdrukken Uitgang LOOK TWICE, THINK ONCE NETJES & DISCREET. Ondanks het in zijn klasse ongeëvenaarde volume

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT NIEUWE ESPACE ALLES VERANDERT MET DE NIEUWE RENAULT ESPACE. SCHITTERENDE LIJNEN IN EEN KRACHTIG EN VLOEIEND ONTWERP. DE TYPISCHE KENMERKEN

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

RENAULT MÉGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE

RENAULT MÉGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE RENAULT MÉGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE C4-C1_B_Megane_B95_Ph2_V3_NL.indd 1 29/08/12 21:49:31 WIE ANDERS DAN RENAULT KAN U ZÓ GOED VAN DIENST ZIJN? GARANTIE* Renault geeft op al haar nieuwe Mégane personenauto

Nadere informatie

Bedrijfsauto. 61722-NL-INTERSTAR.indd 1 9/02/09 13:45:59

Bedrijfsauto. 61722-NL-INTERSTAR.indd 1 9/02/09 13:45:59 NISSAN INTERSTAR Bedrijfsauto 61722-NL-INTERSTAR.indd 1 9/02/09 13:45:59 business Alles wat we doen, doen we met een SHIFT_. En met die SHIFT_ proberen we er iets beters, iets unieks van te maken. Onze

Nadere informatie

NISSAN NV200 Nieuwe Range

NISSAN NV200 Nieuwe Range NISSAN NV200 Nieuwe Range 64188_NV200_VAN_NLB.indd 1 07/07/11 13:55 Het is tijd de oude manier van rijden te vergeten en de nieuwe manier van rijden te ervaren. De NV200 gooit alle regels over lichte bedrijfswagens

Nadere informatie

NISSAN NV200 Nieuwe Range

NISSAN NV200 Nieuwe Range NISSAN NV200 Nieuwe Range 64188_NV200_VAN_NLB.indd 1 07/07/11 13:55 Het is tijd de oude manier van rijden te vergeten en de nieuwe manier van rijden te ervaren. De NV200 gooit alle regels over lichte bedrijfswagens

Nadere informatie

RENAULT ZOE 100% ELEKTRISCH PRIJSLIJST MEI 2015 SIGNATURE DRIVE THE CHANGE

RENAULT ZOE 100% ELEKTRISCH PRIJSLIJST MEI 2015 SIGNATURE DRIVE THE CHANGE RENAULT ZOE 100% ELEKTRISCH PRIJSLIJST MEI 2015 SIGNATURE DRIVE THE CHANGE RENAULT ZOE EEN BETER MILIEU VOOR U EN DE TOEKOMSTIGE GENERATIES. DE VOLLEDIG ELEKTRISCH AANGEDREVEN ZOE IS EEN WARE REVOLUTIE,

Nadere informatie

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE.

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. OPEL Combo GESLOTEN BESTEL AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. Inhoud De Opel Combo levert maand in maand uit topprestaties voor uw bedrijf. Unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties

Nadere informatie

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL SPIRIT OF SCENIC Wat is

Nadere informatie

NIEUWE CITROËN BERLINGO

NIEUWE CITROËN BERLINGO NIEUWE CITROËN BERLINGO OVERAL OP ZIJN PLAATS EEN MODERN DESIGN, MET HET NIEUWE CITROËN-LOGO DAT FRAAI AANSLUIT OP DE KOPLAMPEN. EEN BIJZONDER RUIM INTERIEUR EN EEN OPTIMAAL GEVORMDE LAADRUIMTE. ROBUUST

Nadere informatie

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden

Nadere informatie

renault ZOE SIGNATURE DRIVE THE CHANGE

renault ZOE SIGNATURE DRIVE THE CHANGE renault ZOE 100% ELEKTRISCH PRIJSLIJST april 2013 SIGNATURE DRIVE THE CHANGE RENAULT ZOE EEN BETER MILIEU VOOR U EN DE TOEKOMSTIGE GENERATIES. DE VOLLEDIG ELEKTRISCH AANGEDREVEN ZOE IS EEN WARE REVOLUTIE,

Nadere informatie

Renault KADJAR Durf te leven Met vloeiende lijnen, een krachtige grille en atletische schouders straalt de Renault Kadjar pure vrijheid uit. Met een geïnspireerde, solide en sportieve houding staat hij

Nadere informatie

Renault KADJAR Durf te leven Met vloeiende lijnen, een krachtige grille en atletische schouders straalt de Renault Kadjar pure vrijheid uit. Met een geïnspireerde, solide en sportieve houding staat hij

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S.

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en geluidskwaliteit DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE SPORT SPIRIT "Van nature gespierd en

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero

Nieuwe Dacia Sandero Nieuwe Dacia Sandero De nieuwe Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele

Nadere informatie

RENAULT MEGANE van PRIJSLIJST JANUARI 2014 MÉGANE VAN

RENAULT MEGANE van PRIJSLIJST JANUARI 2014 MÉGANE VAN RENAULT MEGANE van PRIJLIJT JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKTE TANDAARDUITRUTING 2 anti-whiplash hoofdsteunen vóór 2 leeslampjes vóór 3-punts veiligheidsgordels op alle zitplaatsen 12V aansluiting

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de Renault KADJAR De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de CARLAB te raadplegen. Durf voor actie te

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie