NIEUWE RENAULT MASTER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWE RENAULT MASTER"

Transcriptie

1 NIEUWE RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE

2 PRESTATIES VAN EEN PRO 1. DE NIEUWE RENAULT MASTER LEGT DE LAT NOG HOGER. KRACHTIGER, ZUINIGER, VEILIGER, HIJ IS NU NOG FIJNER IN GEBRUIK. ZIJN NIEUWE MOTOREN EN TALRIJKE INNOVATIES MAKEN UW DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN GEMAKKELIJKER. HET VEELZIJDIGE GAMMA (MEER DAN 200 VERSIES) BIEDT U ONGEKEND VEEL KEUZEMOGELIJKHEDEN, WAARONDER EEN NIEUWE L4-VERSIE GESLOTEN BESTEL ACHTERWIELAANDRIJVING MET ENKELLUCHT. ALLEEN DE NIEUWE GRILLE STAAT AL SYMBOOL VOOR DEZE VERNIEUWING: HIJ IS BREDER, STOER, SOLIDE EN VEELBELOVEND!

3 EEN VEELZIJDIG MODEL ENERGY dci Een compleet gamma. De nieuwe Renault Master biedt een breed scala aan mogelijkheden m.b.t. de versie: gesloten bestel, chassis cabine en dubbele cabine, platform cabine of een open laadbak met zijschotten... Het aanbod van de Renault Master biedt zowel voorwielaandrijving (FWD) en achterwielaandrijving (RWD) versies als RWD versies met enkel- of dubbellucht, voor klanten die een efficiëntere aandrijving willen vanwege de te vervoeren lading of het terrein waarover ze moeten rijden. Nieuw: de gesloten bestel L4 RWD is leverbaar met enkellucht, zodat er in de breedte europallets kunnen worden vervoerd. 2. Nieuwe grille vóór. Met een nieuwe look staat hij symbool voor de nieuwe benadering van het gamma Renault bedrijfswagens: verbeterd, breder, krachtiger en zuiniger. 3. Laadvermogen. Met een laadvolume tot 22 m 3, een laadvermogen tot kg in de versie gesloten bestel* en kg in de versie chassis cabine*, kan de nieuwe Renault Master alles vervoeren. 4. Twin Turbo motor. De twee nieuwe Twin Turbo motoren (dci 135 en dci 165) bieden meer koppel in de lage toerentalgebieden en vermogen terwijl ze minder brandstof verbruiken. Ze beschikken over Stop & Start en een systeem voor energieregeneratie bij het afremmen (ESM). 5. Nieuw ESP. Om een maximale veiligheid te garanderen, is de Renault Master uitgerust met ESP, dat is aangevuld met Extended Grip, voor een betere grip op een lastige ondergrond... * RWD dubbellucht T45

4 ECHTE WERKRUIMTE OPTIMAAL ZICHT, ERGONOMISCHE BEDIENINGEN, VERSTELBARE RIJPOSITIE, TALRIJKE GOED TOEGANKELIJKE OPBERGRUIMTES: DE CABINE HEEFT EEN ZEER PROFESSIONELE UITSTRALING. RUIM, LICHT, COMFORTABEL; U VOELT ZICH HIER GOED, DES TE MEER OMDAT DE VERBETERDE AIRCONDITIONING EN DE GELUIDDEMPING UW RITTEN AANGENAAM EN ONTSPANNEND MAKEN. ALS HIJ STILSTAAT VERANDERT HIJ IN EEN KANTOOR: OP DE DRAAIBARE TAFEL KUNT U UW LAPTOP OF MAPPEN NEERLEGGEN; EEN SCHRIJFTAFELTJE OM UW ADMINISTRATIE BIJ TE HOUDEN EN DE TALRIJKE OPBERGRUIMTEN IN HET INTERIEUR ZORGEN ERVOOR DAT U ALLE BENODIGDHEDEN VOOR UW WERK BINNEN HANDBEREIK HEEFT.

5 PRAKTISCH EN VEELZIJDIG 'Wide view' spiegel*. Deze dodehoekspiegel in de zonneklep van de bijrijder is handig in de stad en op kruispunten en zorgt ervoor dat u kunt anticiperen op gevaarlijke situaties. 2. Dashboard. Ruim, aangenaam, comfortabel: de cabine van de Master heeft een zeer professionele uitstraling. Optimaal zicht, ergonomische bedieningen, verstelbare stoel en stuurwiel om de rijpositie op elke lichaamslengte af te stemmen. De verbeterde airconditioning en geluiddemping maken uw ritten ontspannend en aangenaam. 3. Parkeersensoren. Parkeersensoren en/of achteruitrijcamera om manœuvres eenvoudiger te maken. 4. Om onderweg geen tijd meer te verliezen, brengt het Carminat TomTom navigatiesysteem u eenvoudig naar uw bestemming. Met de Live Services profiteert u bovendien van real-time verkeersinformatie en waarschuwingen voor gevaarlijke situaties op de weg. * Dodehoekspiegel.

6 TWIN TURBO DUBBELE EFFICIENCY WINNEND DUO ROB WHITE Directeur Renault Sport F1 GASPAR GASCON Directeur Engineering motoren Renault Bij Renault komt de technologische wedijver voort uit passie. Rob White, Technisch directeur van Renault Sport F1, ontwerpt met zijn team de Renault-motoren die een kwart van de Formule 1 - teams aandrijven. Winnende motoren, al meer dan 35 jaar! 12 keer wereldkampioen. Voor de seriegeproduceerde modellen ontwikkelt Gaspar Gascon, Directeur Engineering motoren Renault, samen met zijn team, de nieuwe Energy-motoren. Geen verband? Integendeel. Rob en Gaspar staan dagelijks in contact, wisselen van gedachten, ontwikkelen samen nieuwe ideeën, profiteren van elkaars knowhow met het enthousiasme van eeuwige pioniers. Het doel: het brandstofverbruik en de C0 2 -uitstoot met 35% verminderen, de robuustheid in extreme omstandigheden testen en het dagelijks rijplezier naar het hoogste niveau tillen. Als twee engineering teams, die innovatie centraal stellen, hun krachten bundelen en hun knowhow delen, is de dynamiek meer dan twee keer zo groot om motoren te ontwikkelen die tot de beste ter wereld behoren.

7 DE NIEUWE RENAULT MASTER IS ERIN GESLAAGD OM HET BRANDSTOFVERBRUIK EN DE CO 2 -UITSTOOT TE VERMINDEREN EN TEGELIJKERTIJD DE PRESTATIES TE VERBETEREN. MET DE TWIN TURBO TECHNOLOGIE ZIJN DE NIEUWE ENERGY dci 135 EN ENERGY dci 165 MOTOREN KRACHTIGER EN ZUINIGER, TOT - 1,5 L/100 KM*. VIER MOTOREN NAAR KEUZE De nieuwe Renault Master is leverbaar met een uitgebreid motorengamma, afgestemd op ieders behoefte. Twee motoren dci 110 en 125, met meer dynamiek. Twee motoren ENERGY dci 135 en 165. De TwinTurbo technologie levert meer koppel in de lage toerentallen en meer vermogen, maar ook een lager brandstofverbruik, met 6,9 l/100 km.** Deze twee nieuwe ENERGY-motoren beschikken over de beste technologie, met STOP & START, ESM (Energy Smart Management / energieregeneratie bij het afremmen). DE VOORDELEN VAN TWIN TURBO Met een 'Twin Turbo' kan koppel bij lage toerentallen samengaan met meer vermogen bij een dieselmotor en dat zorgt voor meer rijplezier. Hij bevat twee turbocompressoren die in serie zijn gemonteerd: de eerste, snelreagerende turbo levert een hoog koppel in de lage toerentallen waardoor de auto bij het wegrijden over veel vermogen beschikt. de tweede turbo wordt geactiveerd in de hogere toerentallen en zorgt voor meer vermogen voor constante acceleratie en zonder snelheid te verliezen. Dankzij dit systeem werkt de motor optimaal en dat komt ten goede aan het verbruik, de CO 2 -uitstoot, en uw efficiency. ENERGY dci 135 ENERGY dci 165 Koppel (Nm) Vermogen (pk) Getoonde afbeelding: ENERGY dci 165. * Tussen een ENERGY dci 165 met STOP & START en een dci 150, vorige generatie. Verbruik en uitstoot gehomologeerd conform de geldende wetgeving. ** Voor de versie Gesloten Bestel L2H2 ENERGY dci 135 en 165. Verbruik en uitstoot gehomologeerd conform de geldende wetgeving. Dieselmotor ENERGY dci 135 Vermogen: 135 pk (100 kw) bij t/min Koppel: 340 Nm bij t/min Brandstofverbruik: 6,9 l/100 km** CO 2 -uitstoot: 180 g/km** t/min Dieselmotor ENERGY dci 165 Vermogen: 165 pk (120 kw) bij t/min Koppel: 360 Nm bij t/min Brandstofverbruik: 6,9 l/100 km** CO 2 -uitstoot: 180 g/km** t/min

8 VERHOOGDE VEILIGHEID ER IS NIETS BELANGRIJKER DAN VEILIG WERKEN. DE RENAULT MASTER HEEFT DAT GOED BEGREPEN: ZIJN RIJHULPSYSTEMEN ZIJN VERNIEUWENDER DAN OOIT. HET ESP IS BIJZONDER KRACHTIG: DANKZIJ DE EXTENDED GRIP DIE DE TRACTIE VAN DE AUTO VERBETERT, HILL-START ASSIST EN HET STABILISATIESYSTEEM TRAILER SWING CONTROL VOOR DE AANHANGER. DE 'WIDE VIEW' SPIEGEL* ZORGT VOOR EEN OPTIMAAL ZICHT.

9 VOORKOMEN Anticiperen op gevaar en de bestuurder altijd op de hoogte houden Aan het stuur van de Renault Master geniet u van een maximaal zicht. Naar voren, naar de zijkanten en naar achteren: de asferische buitenspiegels, in combinatie met de nieuwe 'Wide View' spiegel * (1.) in de zonneklep van de bijrijder, verbetert het zicht vanuit alle hoeken. De bochtverlichting (3.) zorgt voor een groter verlicht blikveld in de bochten; en de parkeersensoren (2.) nemen bij het achteruit rijden eventuele obstakels waar en piepjes die elkaar steeds sneller opvolgen laten u weten hoe ver u zich van het obstakel bevindt. CORRIGEREN Geavanceerde technologie die alles anders maakt Het ESP (4.) is uitgebreid met drie onmisbare functies voor dagelijks gebruik: Extended Grip zorgt ervoor dat de auto grip heeft op een rulle ondergrond, zoals zand, modder of sneeuw**. Hillstart assist maakt manoeuvres en het wegrijden op een helling gemakkelijker, met name voor zwaar beladen auto's. Het Trailer Swing Control systeem voor de aanhanger merkt slingeringen van de aanhanger op en corrigeert deze (in combinatie met de optie trekhaak). BESCHERMEN Alle inzittenden, maar ook de andere weggebruikers De Renault Master is uitgerust met een airbag voor de bestuurder (5.) en optioneel met een airbag voor de bijrijder en zijairbags. De 3-punts rolgordels met spankrachtbegrenzer zijn in hoogte verstelbaar voor veiligheid op maat BEWUST MAKEN EN HELPEN Actie ondernemen voor de veiligheid van iedereen Renault is een merk dat de mens centraal stelt en heeft zich bij talrijke maatschappelijke initiatieven ingezet voor de preventie en bewustmaking van gevaarlijke verkeerssituaties bij scholen en universiteiten, bij de allerjongsten en internationale instanties. Renault werkt ook mee aan de verhoging van de efficiency van hulpdiensten. De veiligheid van Renault in cijfers Meer dan 600 medewerkers van het bedrijf houden zich uitsluitend bezig met de veiligheid van de auto s. Elk jaar wordt 100 miljoen euro geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling voor optimale veiligheid. Er worden 400 reële crashtests en virtuele simulaties per jaar uitgevoerd. * Dodehoekspiegel. ** Het wordt aanbevolen om vierseizoenenbanden te gebruiken voor een betere tractie. Voor een nog betere tractie is de differentieelblokkering als optie leverbaar voor de RWD-versies.

10 GESLOTEN TRANSPORT U heeft verschillende behoeften, de aanpassingen in het interieur van de Renault Master zijn eindeloos, met een laadvolume tot 22 m 3! De Renault Master is vanaf nu ook leverbaar in een nieuwe L4 achterwielaandrijving (RWD) versie met enkellucht (EL) en een laadvolume van 17 m 3. De aangepaste eindoverbrenging zorgt voor het perfecte compromis tussen comfort op de (snel)weg en laadvermogen! GESLOTEN BESTEL VOORWIELAANDRIJVING (FWD) H3 L2H L3H H2 L1H L2H L3H L L L2 L / AFMETINGEN (mm) FWD Maten in mm tenzij anders aangegeven L1 L1H2 L2H2 L2H3 L3H2 L3H3 Wielbasis Totale voertuig lengte Overhang voor Overhang achter Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Totale breedte excl. spiegels Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte (maximaal) Grondspeling (minimaal) Hoogte laaddrempel (maximaal) Hoogte laadopening achter Breedte laadopening achter (minimaal) Breedte laadruimte tussen wielkasten Breedte laadruimte Hoogte laadruimte Breedte laadopening zijschuifdeur Hoogte laadopening zijschuifdeur Lengte laadruimte (vloer) Lengte laadruimte (1100 mm hoog) Laadvolume (in m 3 ) ,8 12, ,8 Draaicirkel tussen stoepranden (in meters) 12,0 12,0 13,6 13,6 15,7 15,7 Draaicirkel tussen muren (in meters) 12,5 12,5 14,1 14,1 16,2 16,2

11 GESLOTEN BESTEL ACHTERWIELAANDRIJVING (RWD) H3 H2 L3H L3H L4H L3H L3H L4H L3 L / 1 612* / * Dubbellucht RWD EL RWD DL Maten in mm tenzij anders aangegeven L3H2 L3H3 L3H2 L3H3 L4H2 L4H3 Wielbasis Totale voertuig lengte Overhang voor Overhang achter Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Totale breedte excl. spiegels Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte (maximaal) Grondspeling (minimaal) Hoogte laaddrempel (maximaal) Hoogte laadopening achter Breedte laadopening achter (minimaal) Breedte laadruimte tussen wielkasten Breedte laadruimte Hoogte laadruimte Breedte laadopening zijschuifdeur Hoogte laadopening zijschuifdeur Lengte laadruimte (vloer) Lengte laadruimte (1100 mm hoog) Laadvolume (in m 3 ) 12,4 14,2 12,4 14,2 14,9 17 Draaicirkel tussen stoepranden (in meters) 13,6 13,6 13,6 13,6 15,7 15,7 Draaicirkel tussen muren (in meters) 14,1 14,1 14,1 14,1 16,2 16,2 EL = Enkellucht DL = Dubbellucht

12 DUBBELE CABINE (SNOEKS) VOORWIELAANDRIJVING (FWD) H2 L L1H L2H L3H L L2 L / ACHTERWIELAANDRIJVING (RWD) H2 L3H L3H * * Dubbellucht L /1 612* 1 750/ AFMETINGEN (mm) SPECIFIEK DUBBELE CABINE 'SNOEKS' FWD RWD EL RWD DL Maten in mm tenzij anders aangegeven L1 L1H2 L2H2 L2H3 L3H2 L3H3 L3H2 L3H3 L3H2 L3H3 L4H2 L4H3 Wielbasis Lengte laadruimte (1100 mm hoog) Lengte laadruimte (vloer) Doorlaadhoogte op vloer 1 Vraag uw Vraag uw Beenruimte 2 dealer naar de dealer naar de Lengte zitting specificaties. specificaties Cabineruimte Hellingshoek rugleuning Laadvolume (in m 3, officieuze waarden) 6,9 7,8 9,0 10,2 8,6 9,8 8,6 9,8 10,6 12,1 1 Maximum breedte mm, onder de verhoogde vloer van de dubbele cabine is de volledige laadlengte beschikbaar met een hoogte van 160 mm (FWD) of 60 mm (RWD) 2 T.o.v. de vaste bijrijdersbank EL = Enkellucht DL = Dubbellucht

13 DISTRIBOX VOORWIELAANDRIJVING (FWD) H L3 20 m / H ACHTERWIELAANDRIJVING (RWD) L3 20 m * * * * * * * * L4 * 20 m 3 L4 * 22 m /1 612* 1 750/ AFMETINGEN (mm) 20 m 3 22 m 3 Maten in mm tenzij anders aangegeven FWD RWD DL RWD DL Wielbasis Totale voertuig lengte Overhang voor Overhang achter Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Totale voertuig breedte zonder spiegels Totale voertuig breedte met spiegels Totale voertuig hoogte Lengte laadbak (uitwendig) Lengte laadbak (inwendig) Breedte laadbak (uitwendig) Breedte laadbak (inwendig) Hoogte laadbak (inwendig) Breedte opening achterportaal Hoogte opening achterportaal Hoogte laaddrempel EL = Enkellucht DL = Dubbellucht

14 OPEN TRANSPORT Op een chassis met enkele of dubbele cabine kan de kiepbak automatische 45 achterwaarts worden gekanteld om snel materialen als zand of grind te lossen. Optioneel is de kiepbak ook zijwaarts kantelbaar. CHASSIS (DUBBELE) CABINE MET KIEPBAK VOORWIELAANDRIJVNIG (FWD) L L / L L ACHTERWIELAANDRIJVING (RWD) L L L L3* L / /1 730* L * Enkellucht niet leverbaar in Nederland L3 AFMETINGEN (mm) AFMETINGEN MASTER CHASSIS CABINE KIEPBAK ENKELE CABINE DUBBELE CABINE Maten in mm tenzij anders aangegeven FWD L2 RWD DL L3 FWD L3 RWD DL L3 Wielbasis Totale voertuig lengte Overhang voor Overhang achter Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Totale voertuig breedte zonder spiegels Totale voertuig breedte met spiegels Totale voertuig hoogte Lengte laadbak (uitwendig) Breedte laadbak (uitwendig) Hoogte laadbakschotten FWD: Voorwielaandrijving RWD DL: Achterwielaandrijving dubbellucht

15 CHASSIS (DUBBELE) CABINE PICK-UP VOORWIELAANDRIJVING (FWD) L L L L L2 L L2 L / ACHTERWIELAANDRIJVING (RWD) L L L3* L L L2* L L3* L L L L3* L L3* L L L4 AFMETINGEN PICK-UP (mm) 1 750/1 612* 1 750/ * Enkellucht (L3 & L4 niet leverbaar in Nederland). ENKELE CABINE FWD RWD EL RWD DL DUBBELE CABINE FWD RWD EL RWD DL Maten in mm tenzij anders aangegeven L2 L3 L2 L3 L4 L2 L3 L2 L3 L4 Wielbasis Totale voertuig lengte Overhang voor Overhang achter Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Totale voertuig breedte zonder spiegels Totale voertuig breedte met spiegels Totale voertuig hoogte Lengte laadbak (uitwendig) Breedte laadbak (uitwendig) Hoogte laadbakschotten Hoogte laaddrempel Capaciteit europallets FWD: Voorwielaandrijving RWD EL: Achterwielaandrijving enkellucht RWD DL: Achterwielaandrijving dubbellucht

16 PLATFORM CABINE H2 L1-L2-L ,5 L2H2-L3H ,7 L L L L2H L3H L L2 L / AFMETINGEN Maten in mm tenzij anders aangegeven L3 Wielbasis Totale voertuig lengte Maximale voertuig lengte incl. opbouw* Minimale lengte van de opbouw* Maximale lengte van de opbouw* Overhang voor Overhang achter Max. toelaatbare overhang achter* Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Totale voertuig breedte excl. spiegels Totale voertuig breedte incl. spiegels op standaard steunen Totale voertuig breedte incl. spiegels op verlengde steunen Maten in mm tenzij anders aangegeven L3 Maximale opbouw breedte i.c.m. spiegels op standaard steunen Maximale opbouw breedte i.c.m. spiegels op verlengde steunen Totale voertuig hoogte (cabine excl. opbouw) Grondspeling (minimaal) 166 Hoogte bodemplaat (maximaal, bovenzijde bodemplaat) 583 * Afhankelijk van het type ombouw kan van deze waarde worden afgeweken, vraag uw dealer om meer informatie. L1, L2 en H2 versies niet leverbaar in Nederland CHASSIS ENKELE CABINE VOORWIELAANDRIJVING (FWD) L L ACHTERWIELAANDRIJVING (RWD) L2 L / L2RS L2RJ L3RS L3RJ L4RJ L2 L2* * Dubbellucht L3 L3* L4* 1 750/1 612* 1 750/

17 CHASSIS DUBBELE CABINE VOORWIELAANDRIJVING (FWD) L L L2 L / ACHTERWIELAANDRIJVING (RWD) L L L3* L4* L L3 L3* L4* 1 750/1 612* 1 750/ *Dubbellucht. AFMETINGEN MASTER CHASSIS CABINE ENKELE CABINE FWD ENKELE CABINE RWD EL ENKELE CABINE RWD DL DUBBELE CABINE FWD DUBBELE CABINE RWD EL DUBBELE CABINE RWD DL Maten in mm tenzij anders aangegeven L2 L3 L2 L3 L3 L4 L2 L3 L2 L3 L3 L4 Wielbasis Totale voertuig lengte Maximale voertuig lengte incl. opbouw* Minimale lengte van de opbouw* Maximale lengte van de opbouw* Overhang voor Overhang achter Max. toelaatbare overhang achter* Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Totale voertuig breedte excl. spiegels Totale voertuig breedte incl. spiegels op standaard steunen Totale voertuig breedte incl. spiegels op verlengde steunen Maximale opbouw breedte i.c.m. spiegels op standaard steunen Maximale opbouw breedte i.c.m. spiegels op verlengde steunen Totale voertuig hoogte (cabine excl. opbouw) Grondspeling (minimaal) ** 197** Hoogte chassis (maximaal, bovenzijde chassis) * Afhankelijk van het type ombouw kan van deze waarde worden afgeweken, vraag uw dealer om meer informatie. ** in geval van 4,5 ton GVW: 167 mm

18 PERSONENVERVOER Met de modulaire nieuwe Master Combi kunt u ervoor kiezen om tot 9 personen te vervoeren of toch liever grote spullen, terwijl er in de Bus-versie tot 17 personen vervoerd kunnen worden. COMBI H2 L L2H L L2 LAADVERMOGEN EN AFMETINGEN COMBI 6 ZITPLAATSEN L1 L2H2 T28 T35 Maximaal laadvermogen (kg) Laadvolume (m 3 ) 4,1 6 Breedte van de zijdeur (mm) Hoogte van de zijdeur (mm) Hoogte van de achterdeur (mm) LAADVERMOGEN EN AFMETINGEN COMBI 9 ZITPLAATSEN L1 L1 L2H2 T28 T33 T35 Maximaal laadvermogen (kg) Laadvolume (m 3 ) 2,8 4,7 Breedte van de zijdeur (mm) Hoogte van de zijdeur (mm) Hoogte van de achterdeur (mm) BUS H2 L3H L3 LAADVERMOGEN BUS 17 ZITPLAATSEN* L3H2 T39 Maximaal laadvermogen (kg) 1323 Laadvolume (m 3 ) 0 Breedte van de zijdeur (mm) 1780 Hoogte van de zijdeur (mm) 1270 Hoogte van de achterdeur (mm) 1820 *Betreft een M2 uitvoering waarvoor een speciaal rijbewijs nodig is.

19 CARROSSERIEKLEUREN STANDAARDLAK OF METAALLAK... DE KLEUREN DIE EMOTIE UITDRUKKEN. BLANC GLACIER (OV 389)* ROUGE VIF (OV 719)* ORANGE (OV 031)* BLEU SAVIEM (OV 423)* BLEU VOLGA (OV RNQ)* JAUNE CITRON (OV 396)* BLEU MYOSOTIS (OV 489)* NOIR NACRÉ (NV 676)** BLEU GRIS (TE J47)** TE J47 BLEU GRIS** Vraag uw dealer naar de mogelijkheden voor speciale kleuren. De kleuren Jaune Citron, Bleu Myosotis, Gris Étoile en Bleu Gris zijn niet leverbaar op de Générique uitvoering. *Standaard lak. **Metaallak. WIELDOPPEN EN WIELEN NAAFAFDEKKING Standaard op Générique. WIELDOP MINI Standaard op versies FWD en RWD enkellucht. WIELDOP MAXI Optioneel op versies FWD en RWD enkellucht LICHTMETALEN WIEL 16" Optioneel op FWD versies BEKLEDING STOF CARBON (standaard) STOF BLEU ORANGE (optioneel) KUNSTLEDER (optioneel)

20 MOTOREN VERBRUIK, PRESTATIES... WE VERTELLEN U ALLES, OMDAT HET BELANGRIJK IS DAT U UW MASTER GOED BEGRIJPT. TECHNISCHE GEGEVENS MASTER Motoren dci 110 (STOP & START) dci 125 (QS) ENERGY dci 135 TT STOP & START ENERGY dci 165 TT STOP & START dci 150 QS Emissienorm Euro 5b+ Euro 5b+ Euro 5b+ Euro 5b+ Euro 5b+ Roetfilter Ja Ja Ja Ja Ja Cilinderinhoud (cm 3 ) Aantal cilinders/kleppen per cilinder 4/4 4/4 4/4 4/4 4/4 Max. vermogen kw EEG (DIN pk)/bij tr/mn 81(110) / (125) / (135) / (165) / (150) / 3500 Max. koppel Nm EEG/bij tr/mn 285 / / / / / Type inspuiting Direct - Common Rail Direct - Common Rail Direct - Common Rail Direct - Common Rail Direct - Common Rail Type turbo Single - Vaste geometrie Single - Vaste geometrie Twin - variabel Twin - variabel Single - Variabele geometrie Brandstof Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel TRANSMISSIE Aantal versnellingen handgeschakeld Aantal versnellingen Quickshift BESCHIKBAARHEID MOTOR / UITVOERING Gesloten Bestel FWD Gesloten Bestel RWD EL Gesloten Bestel RWD DL - Chassis (Dubbele) Cabine FWD Chassis (Dubbele) Cabine RWD - Platform Cabine FWD - REMSYSTEEM Remsysteem Voorwielen Achterwielen ONDERSTEL & BANDEN FWD Voorwielophanging Achterwielophanging Standaardmontage banden ONDERSTEL & BANDEN RWD Voorwielophanging Achterwielophanging Standaardmontage banden Diagonaal gescheiden, ABS-EBV (elektronische remkrachtverdeler) en noodstopbekrachtiging Geventileerde schijfremmen, Ø 302 mm Schijfremmen, Ø 305 mm Pseudo McPherson Enkelvoudige bladveren T28 & T33: 215/65 R16 / T35: 225/65 R16 Pseudo McPherson Enkellucht: Dubbelvoudige bladveren / Dubbellucht: Drievoudige bladveren Enkellucht: 235/65 R16 / Dubbellucht: 195/75 R16 INHOUD BRANDSTOFTANK Inhoud brandstoftank (l) 80 (optioneel 105) FWD: Voorwielaandrijving RWD: Achterwielaandrijving EL: Enkellucht DL: Dubbellucht QS: Quickshift

21 BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING Belangrijkste standaarduitrusting Renault Master Gesloten Bestel Gesloten Bestel FWD Générique 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar 12V-aansluiting in dashboard (2x) 80 liter brandstof tank ABS-EBV Airbag bestuurder Achterdeuren zonder ramen 180 draaibaar Bandenreparatieset (i.p.v. volwaardig reservewiel) Bekabeling t.b.v. ombouw standaard Bekleding stof Carbon Bestuurdersstoel meervoudig verstelbaar Bijrijdersbank Buitenspiegels met dode hoek spiegel en geïntegreerde richtingaanwijzers Centrale portiervergrendeling met afstandbediening Elektrisch bedienbare en verwarmde spiegels Elektrisch bedienbare ramen ESC (Electronic Stability Control) met Extended Grip Control en Hill Start Assist Getint glas Gekoeld dashboardkastje met klep Toerenteller Halogeen koplampen van binnenuit verstelbaar Opbergplank boven voorruit Opbergruimte onder dak cabine (H2/H3) Opbergvak geïntegreerd in deur Rasterwerk achter bestuurder Schakelindicator t.b.v. reductie brandstofverbruik Stalen wielen 16" met naafdoppen Zijschuifdeur rechts zonder raam Meeruitrusting Gesloten Bestel FWD / RWD t.o.v. Gesloten Bestel Générique Bestuurdersstoel mét armsteun Sjorogen in laadruimte (6 op L2, 10 op L3, 12 op L4) Bijrijdersbank - met draaibare laptoptafel Volledig tussenschot (zonder raam) Boordcomputer Zijmarkeringslichten (m.u.v. FWD L1/L2 versies) Eco-mode (op ENERGY STOP & START motoren) Volwaardig reservewiel, gemonteerd onder voertuig Stalen wielen 16" met wieldoppen mini Specifiek RWD Digitale tachograaf (i.g.v. T45) Opstap geïntegreerd in achterbumper Snelheidsbegrenzer 90 km/h (i.g.v. T45) Belangrijkste standaarduitrusting Renault Master Chassis en Platform Cabine Chassis Enkele Cabine / Platform Cabine 2V-aansluiting in cabine (2x) 80 liter brandstof tank ABS-EBV Airbag bestuurder Bekabeling t.b.v. ombouw standaard Bekleding stof Carbon Bestuurdersstoel mét armsteun Bijrijdersbank - met draaibare laptoptafel (niet draaibaar op versies met kiepbak RWD) Boordcomputer Buitenspiegels met dode hoek spiegel en geïntegreerde richtingaanwijzers Centrale portiervergrendeling met afstandbediening Eco-mode (op ENERGY STOP & START motoren) Elektrisch bedienbare en verwarmde spiegels Elektrisch bedienbare ramen Gekoeld dahsboardkastje met klep Getint glas Halogeen koplampen van binnenuit verstelbaar Opbergplank boven voorruit Opbergruimte onder dak cabine (H2/H3) Opbergvak geïntegreerd in deur ESC (Electronic Stability Control) met Extended Grip Control en Hill Start Assist Schakelindicator t.b.v. reductie brandstofverbruik Stalen wielen 16" met wieldoppen mini Toerenteller Volledig tussenschot met raam Volwaardig reservewiel, gemonteerd onder voertuig Zijmarkeringslichten (m.u.v. FWD L2 versies) Specifiek RWD Digitale tachograaf (i.g.v. T45) Snelheidsbegrenzer 90 km/h (i.g.v. T45) Specifiek Dubbele Cabine 3-punts rolgordels links en rechts achter, heupgordels voor middelste zitplaatsen Bank in dubbele cabine met 4 zitplaatsen en opbergruimte onder zitting Deuren in dubbele cabine links en rechts Hemel dubbele cabine bekleed Meeruitrusting Chassis (Dubbele) Cabine Pick-Up t.o.v. Chassis (Dubbele) Cabine 6 sjorogen op L2-8 sjorogen op L3 & L4 Geïntegreerde opstap in achterschot Betonplex laadvloer Kopschot met beschermingsraster en palenjuk Meeruitrusting Chassis (Dubbele) Cabine Kiepbak t.o.v. Chassis (Dubbele) Cabine Enkelzijdig kiepende laadbak (aluminium) Laadvloer van staal Kopschot met beschermingsraster en palenjuk Neerklapbare aluminium schotten Kunststof spatschermen over achterwielen Subframe van gegalvaniseerd staal Meeruitrusting Chassis Cabine Distribox t.o.v. Chassis Cabine 3 e remlicht + toplichten Laadvloer 15 mm met antislipprofiel 270 draaibare dubbelwandige achterdeuren Polyester opbouw met aluminium versterking Buitenspiegels op verlengde steunen Polyester lichtdoorlatend dak Kunststof spatschermen over achterwielen RVS hang- en sluitwerk Neerklapbare aluminium schotten Subframe en kopschot van gegalvaniseerd staal Toolbox halfhoog achter cabine (alleen chassis cabine L3 RWD DL) Zijdelingse afscherming in de wielbasis Zijmarkeringslichten (uitgezonderd FWD L2) Zijdelingse afscherming in de wielbasis Zijmarkeringslichten Zijwandbescherming inclusief bindrails en aluminium plinten

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER GESLOTEN BESTEL GESLOTEN BESTEL GÉNÉRIQUE 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar

Nadere informatie

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER GESLOTEN BESTEL GESLOTEN BESTEL GÉNÉRIQUE 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar

Nadere informatie

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014 RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014 MASTER DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER Gesloten Bestel Générique 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar 12V-aansluiting

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT MASTER

NIEUWE RENAULT MASTER NIEUWE RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE PRESTATIES VAN EEN PRO 1. DE NIEUWE RENAULT MASTER LEGT DE LAT NOG HOGER. KRACHTIGER, ZUINIGER, VEILIGER, HIJ IS NU NOG FIJNER IN GEBRUIK. ZIJN NIEUWE MOTOREN EN

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

RENAULT MASTER PERSONENVERVOER

RENAULT MASTER PERSONENVERVOER NIEUWE RENAULT MASTER PERSONENVERVOER PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER COMBI & BUS DE MASTER COMBI EN BUS BIEDEN DE MOGELIJKHEID PERSONENVERVOER WEL HEEL AANGENAAM TE MAKEN. OPTIMAAL

Nadere informatie

RENAULT MASTER COMBI, TRABUS & BUS PRIJSLIJST JUNI 2015

RENAULT MASTER COMBI, TRABUS & BUS PRIJSLIJST JUNI 2015 RENAULT MASTER COMBI, TRABUS & BUS PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER COMBI & BUS DE MASTER COMBI EN BUS BIEDEN DE MOGELIJKHEID PERSONENVERVOER WEL HEEL AANGENAAM TE MAKEN. OPTIMAAL COMFORT

Nadere informatie

MASTER GESLOTEN BESTEL APRIL 2010

MASTER GESLOTEN BESTEL APRIL 2010 MASTER GESLOTEN BESTEL APRIL 2010 BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING - 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar - 12V aansluiting in dashboard (2x) - 80 liter brandstof tank

Nadere informatie

MASTER PLATFORM EN CHASSIS CABINE JANUARI 2011

MASTER PLATFORM EN CHASSIS CABINE JANUARI 2011 MASTER PLATFORM EN CHASSIS CABINE JANUARI 2011 BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING - 12V aansluiting in cabine (2x) - 80 liter brandstof tank - ABS-EBV - Airbag bestuurder - Bekabeling t.b.v. ombouw standaard

Nadere informatie

exterieur accessoires

exterieur accessoires trafic 44 > 45 de vernieuwde trafic. nog steeds veelzijdig en ModeRn, MaaR nu nog comfortabeler en zuiniger. de trafic is leverbaar als gesloten bestel, dubbele cabine en platform cabine Met betrouwbare

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

FordTransit prijslijst

FordTransit prijslijst Prijzenbladnr. 2817R Ingaande: 1 juli 2011 FordTransit prijslijst Ford official sponsor destinationfootball Feel the difference 1 Business Pack voor 500,- Business Pack bestaat uit: 5-inch kleurennavigatie

Nadere informatie

FordTransit prijslijst

FordTransit prijslijst Prijzenbladnr. 2761R Ingaande: 23 augustus 2010 FordTransit prijslijst Ford official sponsor destinationfootball Feel the difference 1 Business Pack voor 500,- Business Pack bestaat uit: 5-inch kleurennavigatie

Nadere informatie

RENAULT TRAFIC PASSENGER

RENAULT TRAFIC PASSENGER NIEUWE RENAULT TRAFIC PASSENGER PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT TRAFIC PASSENGER BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING TRAFIC PASSENGER AUTHENTIQUE 80 liter tank 8 + 1 zitplaatsen 4 Handgrepen

Nadere informatie

Ford Transit Euro 5 prijslijst

Ford Transit Euro 5 prijslijst Prijzenbladnr. 2849R Ingaande: 1 januari 2012 Ford Transit Euro 5 prijslijst Ford official sponsor destinationfootball 1 Gratis ECO Pack t.w.v. 250,- Ford Auto-Start-Stop systeem Uitschakelbare snelheidsbegrenzer

Nadere informatie

KANGOO EXPRESS PRIJSLIJST JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE

KANGOO EXPRESS PRIJSLIJST JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE KANGOO EXPRESS nieuwe KANGOO EXPRESS PRIJSLIJST JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING KANGOO EXPRESS 3-punts rolgordels vóór, in hoogte verstelbaar, met gordelspanner en spankrachtbegrenzer

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATIES VOOR DAGELIJKS GEBRUIK EEN ROBUUST EN DYNAMISCH DESIGN, EEN COMPLEET NIEUW INTERIEUR, UNIEKE UITRUSTING EN NOG EFFICIËNTERE MOTOREN: DE NIEUWE TRAFIC INNOVEERT

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

KANGOO EXPRESS JANUARI 2012

KANGOO EXPRESS JANUARI 2012 KANGOO EXPRESS JANUARI 2012 BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING - 3-punts rolgordels vóór, in hoogte verstelbaar, met gordelspanner en spankrachtbegrenzer - 4 sjorogen op vloer laadruimte - 12V aansluiting

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT TRAFIC PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TRAFIC PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TRAFIC EEN ROBUUST EN DYNAMISCH DESIGN, EEN COMPLEET NIEUW INTERIEUR, UNIEKE UITRUSTING EN NOG EFFICIËNTERE MOTOREN. DE NIEUWE

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

Renault TRAFIC Passenger. Prijslijst januari 2016

Renault TRAFIC Passenger. Prijslijst januari 2016 Renault TRAFIC Passenger Prijslijst januari 2016 DE RENAULT TRAFIC PASSENGER NODIGT U UIT OM OP PAD TE GAAN...EEN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN ROYALE AFMETINGEN OM DE RIT NOG COMFORTABELER TE MAKEN.

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT TRAFIC PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TRAFIC PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TRAFIC EEN ROBUUST EN DYNAMISCH DESIGN, EEN COMPLEET NIEUW INTERIEUR, UNIEKE UITRUSTING EN NOG EFFICIËNTERE MOTOREN. DE NIEUWE

Nadere informatie

prijslijst Prijzenbladnr. 2995R Hiermede vervalt: 2987R Ingaande: 1 juli 2014

prijslijst Prijzenbladnr. 2995R Hiermede vervalt: 2987R Ingaande: 1 juli 2014 De nieuwe Ford Transit prijslijst Prijzenbladnr. 2995R Hiermede vervalt: 2987R Ingaande: 1 juli 2014 De nieuwe Transit Leverbaar met Euro VI motoren Tot 15,1 m³ laadvolume, tot 2.290 kg laadvermogen Tot

Nadere informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie De Sprinter Mobility Technische informatie Modelserie Sprinter Mobility 33 Sprinter Mobility 23 2 Technische gegevens Maten Mobility 23 Mobility 33 Lengte 5910 mm 6945 mm Breedte 1993 mm 1993 mm Hoogte

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Opel Combo Combi. Lijntekeningen (in mm) L1H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Combo Combi. Lijntekeningen (in mm) L1H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Combo Combi Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE

RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS DE KANGOO EXPRESS ZET DE MAATSTAF IN HET KLEINE BEDRIJFSWAGENSEGMENT. GEBOUWD VOLGENS DE HOOGSTE KWALITEITSEISEN

Nadere informatie

TRAFIC GESLOTEN BESTEL DUBBELE CABINE APRIL 2010

TRAFIC GESLOTEN BESTEL DUBBELE CABINE APRIL 2010 TRAFIC GESLOTEN BESTEL DUBBELE CABINE APRIL 2010 BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING - 90 liter tank - 3-punts rolgordels voor, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar - 6 versnellingsbak met pook op

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

RENAULT BEDRIJFSWAGENS PRODUCTCATALOGUS JANUARI 2014

RENAULT BEDRIJFSWAGENS PRODUCTCATALOGUS JANUARI 2014 RENAULT BEDRIJFSWAGENS PRODUCTCATALOGUS JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE WAAROM RENAULT? De mens is de toekomst van de auto. Al meer dan honderd jaar leidt hij onze innovatie. Nu de wereld aan het veranderen

Nadere informatie

Hij is zakelijk, net als u.

Hij is zakelijk, net als u. Dacia Dokker Van Hij is zakelijk, net als u. Laadvolume, rijcomfort, optimale toegankelijkheid, de Dacia Dokker Van beantwoordt aan alles om uw dagelijks werk te vergemakkelijken. Met hem stapelen de voordelen

Nadere informatie

renault-trucks.nl DISTRIBUTIE RENAULT MASTER

renault-trucks.nl DISTRIBUTIE RENAULT MASTER renault-trucks.nl DISTRIBUTIE RENAULT TRUCKS_ 2 3 RENAULT TRUCKS_ BESTELWAGEN 1. RENTABILITEIT 4. BESCHERMING EEN BEDRIJFSWAGEN DIE UW RENDEMENT VERHOOGT P 4 KRACHTIGERE EN ZUINIGERE MOTOR P 6 UITZONDERLIJK

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT MASTER

NIEUWE RENAULT MASTER NIEUWE RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE PRESTATIES VAN EEN PRO 1. NIEUWE RENAULT MASTER LEGT DE LAT NOG HOGER. HIJ IS KRACHTIGER, ZUINIGER, VEILIGER, EN NOG FIJNER IN HET GEBRUIK. DE NIEUWE MOTOREN EN DE

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 2 consumentenprijzen DoblÒ combinato SincoM code Uitvoering DOBLO COMBINATO MAXI (5-persoons) Motortype Brandstof Vermogen kw/pk

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

prijslijst Sponsor for 20 years

prijslijst Sponsor for 20 years De nieuwe Ford Transit prijslijst Prijzenbladnr. 2987R Hiermede vervalt: 2964R Ingaande: 1 januari 2014 Sponsor for 20 years De nieuwe Transit Leverbaar met Euro VI motoren Tot 15,1 m³ laadvolume, tot

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1-

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1- Post NL Aanbieding Fiat Ducato Contactpersoon: Marc Meeuwissen Telefoon: 040-8447441 Mobiel: 06-53597852 Email: m.meeuwissen@deburgh.com Website: -1- Eindhoven, 16 april 2012 Geachte Post NL-subcontractor,

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten.

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Wat is Proeflease? Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie.

Nadere informatie

Dacia Logan Van & Logan Pick-up

Dacia Logan Van & Logan Pick-up Januari 2010 Dacia Logan Van & Logan Pick-up think big, pay little Standaarduitrusting, versie- en optieprijzen Logan Van / Logan Pick-up 825 kg laadvermogen ABS remsysteem met elektronische remkrachtverdeling

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

F I AT D O B L O C A R G O Prijslijst per 1 januari 2012

F I AT D O B L O C A R G O Prijslijst per 1 januari 2012 FIAT DOBLO CARGO Prijslijst per 1 januari 2012 FIAT DOBLO CARGO CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Wielbasis Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht* Laad Vermogen* excl. DOBLO CARGO 263.111.0.ACL CARGO

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat scudo. Goederenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat scudo. Goederenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat scudo Goederenvervoer Euro-5 2 De Fiat Scudo in het kort. consumentenprijzen Scudo SINCOM CODE Model Body Wiel basis Motor type Vermogen kw/pk Gesloten bestel korte wielbasis

Nadere informatie

FIAT DOBLO. CARGO, Work-Up & Platform Cabine

FIAT DOBLO. CARGO, Work-Up & Platform Cabine FIAT DOBLO CARGO, Work-Up & Platform Cabine Prijslijst per 1 mei 2012 CONSUMENTENPRIJZEN Bedragen in euro SINCOM CODE Model Body Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht* Laad Vermogen* excl. DOBLO CARGO

Nadere informatie

F I AT D O B L O C A R G O Prijslijst per 1 augustus 2011

F I AT D O B L O C A R G O Prijslijst per 1 augustus 2011 FIAT DOBLO CARGO Prijslijst per 1 augustus 2011 FIAT DOBLO CARGO CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Wielbasis Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht* Laad Vermogen* excl. DOBLO CARGO 263.111.0.4 CARGO

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 augustus 2011

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 augustus 2011 FIAT FIORINO prijslijst per 1 augustus 2011 FIAT FIORINO consumentenprijzen Gesloten Bestel Motor Type Code Model Benzinemotor 225.1L1.0.ACL Actual 1.4 8v Bz 1.4 Benzine 55 / 75 1045 635/500 8.595,- 10.228,-

Nadere informatie

Bedrijfswagens. Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals.

Bedrijfswagens. Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals. Bedrijfswagens Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals. Actieprijs 14.350,- of 60,- per week Nu incl. inrichting t.w.v. 1.000,-* Volkswagen Caddy Bouw Professional

Nadere informatie

D O B L O C A R G O Prijslijst per 15 maart 2011 1

D O B L O C A R G O Prijslijst per 15 maart 2011 1 DOBLO CARGO Prijslijst per 15 maart 2011 1 FIAT DOBLO CARGO CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Wielbasis Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht* Laad Vermogen* excl. DOBLO CARGO 263.111.0.4 CARGO 1.4

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

Opel Vivaro. Technische specificaties. Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2. Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine

Opel Vivaro. Technische specificaties. Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2. Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine Technische specificaties Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2 Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 22 juni 2015 Opel Vivaro

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2015 TECHNISCHE KENMERKEN BENZINE MOTOREN Beschikbare motoren BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS 1.6 VTi 95 MAN EURO 6 COMFORT CLUB MOTORISATIE Cilinderinhoud

Nadere informatie

NIEUWE NISSAN NV400. 64367_NV400_FULL_NL.indd 1 01/03/12 10:16

NIEUWE NISSAN NV400. 64367_NV400_FULL_NL.indd 1 01/03/12 10:16 NIEUWE NISSAN NV400 64367_NV400_FULL_NL.indd 1 01/03/12 10:16 LOOK & FEEL TECHNOLOGIE & PRESTATIES STIJL & ACCESSOIRES AAN BOD 4 EXTERIEURDESIGN 6 INTERIEURDESIGN 8 OPBERGRUIMTE 10 LAADVERMOGEN 12 GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

Nadere informatie

Fiat Scudo Personenvervoer Euro-5

Fiat Scudo Personenvervoer Euro-5 Fiat Scudo Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 juli 2012 2 De Fiat Scudo prijslijst in PDF. consumentenprijzen Scudo SINCOM CODE Uitvoering Body Wielbasis Motortype Vermogen kw/pk Ledig gewicht* Laadvermogen

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

renault-trucks.nl DISTRIBUTIE RENAULT MAXITY

renault-trucks.nl DISTRIBUTIE RENAULT MAXITY renault-trucks.nl DISTRIBUTIE renault trucks_ 2 3 renault trucks_ DISTRIBUTIE-GAMMA 1. RENTABILITEIT EEN BEDRIJFSWAGEN DIE UW RENDEMENT VERHOOGT P 04 LAGER BRANDSTOFVERBRUIK P 06 DE HELE STAD BEREIKBAAR,

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari 2013. Fiat STRADA EURO-5

Prijslijst per 1 januari 2013. Fiat STRADA EURO-5 Prijslijst per 1 januari 2013 Fiat STRADA EURO-5 De Fiat Strada in het kort. consumentenprijzen Strada Sincom code Uitvoering Motor type Vermogen kw/pk CO 2 uitstoot Ledig gewicht* Laad vermogen* Netto

Nadere informatie

Multitalent. Stel uw ideale Hyundai samen met de Hyundai Car Configurator op www.hyundai.nl/configurator. Configureer uw Hyundai

Multitalent. Stel uw ideale Hyundai samen met de Hyundai Car Configurator op www.hyundai.nl/configurator. Configureer uw Hyundai Hyudai H300 Multitalet Als oderemer kut u moeilijk om de Hyudai H300 hee. Deze bedrijfswage va Hyudai biedt u amelijk alles wat u va ee bedrijfs wage verlagt. Zij laadruimte e zij veelzijdigheid zij ogeked

Nadere informatie

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT)

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT) Technische specificaties specificaties (vervolg) MOTOR Kleppenmechanisme VVT-i 12 kleppen DOHC VVT-i 12 kleppen DOHC Cilinderinhoud (cc) 998 998 Boring x slag (mm) 71,0 x 84,0 71,0 x 84,0 Compressieverhouding

Nadere informatie

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 mei 2012

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 mei 2012 FIAT FIORINO prijslijst per 1 mei 2012 FIAT FIORINO consumentenprijzen Gesloten Bestel BRANDSTOF Code Model Benzinemotor 225.1L1.0.ACL Actual 1.4 Benzine 55 / 75 1045 635/500 7.795,- 9.276,- 1.650,- 10.926,-

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. FIAT Fiorino

Prijslijst per 1 april 2013. FIAT Fiorino Prijslijst per 1 april 2013 FIAT Fiorino 2 De Fiat Fiorino in het kort. consumentenprijzen Fiorino, Gesloten Bestel SINCOM CODE Model Brandstof Vermogen Kw/Pk CO 2 uitstoort Ledig gewicht* Laad vermogen*

Nadere informatie

X-TRAIL NIEUWE NISSAN CONNECT EDITION BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA TEKNA. DIG-T 163 dci 130 dci 130 Xtronic CVT - X-TRAIL X-TRAIL.

X-TRAIL NIEUWE NISSAN CONNECT EDITION BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA TEKNA. DIG-T 163 dci 130 dci 130 Xtronic CVT - X-TRAIL X-TRAIL. NIEUWE NISSAN X-TRAIL GAMMA VISIA ACENTA BUSINESS CONNECT X-TRAIL X-TRAIL ALL MODE 4x4-i DIG-T 163 dci 130 dci 130 Xtronic CVT - dci 130 - Extra uitrusting t.o.v. CONNECT VISIA ABS / EBD / ESP NBAS (Nissan

Nadere informatie

prijzen en specificaties

prijzen en specificaties prijzen en specificaties 1 januari 2011 PRIJZEN KIA PICANTO energie- CO 2 - Netto cat. prijs Bruto cat. prijs BPM ( ) Consumenten label uitstoot excl. BTW ( ) incl. BTW ( ) prijs ( ) PICANTO 1.0 X B 114

Nadere informatie

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016 108 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2016 108 5-deurs benzine benzine consumentenadviesprijs Maandelijks incl. btw/bpm bpm btw prijs excl. bijtelling bijtellingsbedrag* Motor kw label CO 2

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

NISSAN NOTE CONNECT EDITION TEKNA GAMMA VISIA ACENTA. 1.2L 80 DIG-S 98 DIG-S 98 CVT dci 90

NISSAN NOTE CONNECT EDITION TEKNA GAMMA VISIA ACENTA. 1.2L 80 DIG-S 98 DIG-S 98 CVT dci 90 NISSAN NOTE GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.2L 80 DIG-S 98 DIG-S 98 CVT dci 90 NISSAN NOTE Extra uitrusting t.o.v. CONNECT EDITION CONNECT EDITION Extra uitrusting t.o.v. ACENTA Deels lederen stoelbekleding

Nadere informatie

De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen

De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen - Dubbele cabine ombouw - Grijskenteken- en 4x4 aanpassingen - Betimmeringen,laadvloeren - Side-, bullbars en imperiaals - Separatiewanden - Sortimo bedrijfswagen

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

Prijslijst per 1 februari 2014. Fiat STRADA

Prijslijst per 1 februari 2014. Fiat STRADA Prijslijst per 1 februari 2014 Fiat STRADA 2 consumentenprijzen Strada Motortype Vermogen kw/pk Sincom code Uitvoering STRADA 278 135 3 Working 1.3 MJ Euro 5+ 70/95 138 1210 705 13.350,- 16.154,- 5.300,-

Nadere informatie

Renault KANGOO & KANGOO Z.E.

Renault KANGOO & KANGOO Z.E. Renault KANGOO & KANGOO Z.E. Prijslijst maart 2016 KANGOO Z.E.: 0 uitstoot, 100% elektrisch Renault KANGOO DE KANGOO ZET DE MAATSTAF IN HET KLEINE BEDRIJFSWAGENSEGMENT. GEBOUWD VOLGENS DE HOOGSTE KWALITEITSEISEN

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

F I AT S C U D O E u r o - 5 Prijslijst per 1 juli 2011 1

F I AT S C U D O E u r o - 5 Prijslijst per 1 juli 2011 1 FIAT SCUDO Euro-5 Prijslijst per 1 juli 2011 1 FIAT SCUDO CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE MODEL Body Wiel Basis Motor Type Vermogen kw/pk Ledig gewicht Laadvermogen Trekgewicht (geremd) excl. BTW Gesloten

Nadere informatie

FIAT DOBLO CARGO. PRIJSLIJST per 1 mei 2016. BPM 37,7% Diesel 267 BTW 21,0% Benzine -1.289

FIAT DOBLO CARGO. PRIJSLIJST per 1 mei 2016. BPM 37,7% Diesel 267 BTW 21,0% Benzine -1.289 FIAT DOBLO CARGO PRIJSLIJST per 1 mei 2016 BPM 37,7% Diesel 267 BTW 21,0% Benzine -1.289 STANDAARDUITRUSTING DOBLO CARGO, WORK-UP & PLATFORM CHASSIS ACTUAL & STANDAARD INTERIEUR 011 In hoogte en diepte

Nadere informatie

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN!

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! De Citan. Stap nu in! We hebben prachtige Mercedes-Benz Citans, nieuw op voorraad, in allerlei uitvoeringen: klaar om weg te rijden! En de timing is perfect, want kiest u

Nadere informatie

FIAT Fiorino Prijslijst per 1 oktober 2012

FIAT Fiorino Prijslijst per 1 oktober 2012 FIAT Fiorino Prijslijst per 1 oktober 2012 De Fiat Fiorino in het kort. De Fiat Fiorino prijslijst in PDF. 2 consumentenprijzen gesloten bestel SINCOM CODE Uitvoering Brandstof Vermogen kw/pk Ledig gewicht

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

NISSAN BUSINESS EDITION CONNECT EDITION GAMMA VISIA ACENTA TEKNA. DIG-T 115 DIG-T 115 Xtronic - dci 110

NISSAN BUSINESS EDITION CONNECT EDITION GAMMA VISIA ACENTA TEKNA. DIG-T 115 DIG-T 115 Xtronic - dci 110 NISSAN GAMMA VISIA ACENTA BUSINESS CONNECT DIG-T 115 DIG-T 115 Xtronic - dci 110 VISIA ABS/EBD/ NBAS (Nissan Brake Assist) ESP Voor-, zij- en gordijnairbags Bandenspanning controlesysteem (TPMS) Reservewiel

Nadere informatie

Prijslijst per 17 juli 2013. FIAT Fiorino

Prijslijst per 17 juli 2013. FIAT Fiorino Prijslijst per 17 juli 2013 FIAT Fiorino 2 De Fiat Fiorino in het kort. consumentenprijzen Fiorino, Gesloten Bestel SINCOM CODE Model Motortype Vermogen Kw/PK CO2 uitstoort Ledig gewicht* Laad vermogen*

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO PRIjsLIjsT, uitrustingspecificaties & TEChNIsChE GEGEvENs September 2010

CITROËN BERLINGO PRIjsLIjsT, uitrustingspecificaties & TEChNIsChE GEGEvENs September 2010 CITROËN BERLINGO Prijslijst, uitrustingspecificaties & technische gegevens September 2010 Prijslijst Citroën Berlingo Cons. prijs Cons. prijs Cons. prijs kw/pk Rijklaar zitplaatsen excl. incl. BPM incl.

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. Per 10 augustus 2015 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.777 Hoogte (leeggewicht) 1,657 Wielbasis 2,555 Spoorbreedte,

Nadere informatie