Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""

Transcriptie

1 Renault TRAFIC

2

3

4 Aan uw kant Hoe goed een bedrijfsvoertuig is, wordt bepaald op het terrein. Trafic biedt u de meest innoverende oplossingen, in de laadruimte, in de cabine en op de weg. Hij heeft alles wat het leven van een professional echt gemakkelijker maakt. Maar Trafic verleidt ook met dynamische en robuuste lijnen. Prettige kennismaking!

5

6

7 Innovatie elke dag Trafic innoveert in elk opzicht, met een compleet vernieuwd interieurdesign, een unieke uitrusting en motoren die steeds efficiënter worden. Zijn cabine is een rijdend kantoor waarin alle tools waarmee u in verbinding blijft met de buitenwereld, perfect worden geïntegreerd. Dankzij zijn ingenieuze indeling heeft hij de langste laadlengte in zijn klasse. Zijn soepele en zeer zuinige motoren profiteren van het beste dat technologie te bieden heeft. Met Trafic is elke dag innoverend.

8

9 Rijdend kantoor De cabine van Trafic werd ontwikkeld als verlengstuk van het kantoor en bulkt van de innoverende oplossingen waardoor u tablets, computers en smartphones handig kunt meenemen, aansluiten en opladen. In de veel steun biedende en comfortabele zetels vindt iedereen de ideale rijhouding, ook dankzij het in de hoogte en in de diepte regelbare stuurwiel. Met 14 doordacht geïntegreerde opbergruimtes overal in de cabine beschikt u over 90 liter aan ruimte om al uw spullen netjes op te bergen en binnen handbereik te houden. Voor omvangrijke spullen is er een grote en voor nieuwsgierige blikken verborgen opbergvak van 54 liter onder de passagiersbank. Trafic innoveert, en is praktisch en comfortabel. Hij maakt mobiliteit eenvoudig.

10 Nuttige technologie die u elke dag vertrouwen geeft op de weg Met vertrouwen kunnen rijden is cruciaal. Daarom biedt Trafic u een aantal unieke oplossingen. De in de zonneklep aan passagierszijde ingebouwde "Wide View"-spiegel vergroot uw gezichtshoek opzij rechts en laat zien wat er zich in de dode hoek schuin naar achteren bevindt. De beelden van de achteruitrijcamera in de achteruitkijkspiegel (of op het R-Link-scherm) maken manoeuvreren gemakkelijker. En met de handige en comfortabele handenvrije instap- en startkaart stapt u in, start u de motor en vergrendelt u de deuren zonder sleutel. De kaart op zak hebben is genoeg.

11

12

13

14 Superefficiënt De mogelijkheden van een veel langer voertuig, maar zonder de buitenafmetingen daarvan: dat is wat Trafic u biedt met zijn luik in het tussenschot, waardoor hij een recordlaadlengte heeft tot 4,15 m. Zijn twee brede zijdeuren vergemakkelijken het instappen, en met deuren die een openingshoek hebben van 270, werkt u superefficiënt. Concrete oplossingen voor uitdagingen waarmee u elke dag te maken krijgt.

15 De versie Dubbele cabine heeft een grote laadruimte en biedt comfortabel plaats aan tot 6 personen.

16 Een uitgebreid gamma voertuigen op maat Het bedrijfsvoertuigengamma van Renault biedt tal van mogelijkheden tot ombouw, afgestemd op de vereisten van uw specifieke sector, zoals ambulances, voertuigen met koel- of vriesruimte, hoogwerkers, mobiele werkplaatsen, campers, voertuigen voor het vervoer van personen met verminderde mobiliteit, enz. Onze voertuigen worden door de ingenieurs van Renault ontwikkeld in samenwerking met een panel van carrosseriebouwers, zodat de ombouw eenvoudig kan verlopen. Met een netwerk van 23 erkende carrosseriebouwers kunnen we u op die manier ombouwwerk van hoge kwaliteit aanbieden die exact aan uw behoeften voldoet.

17 Bekabeling voor ombouw Stekkers onder de bestuurderszetel en onder het dashboard kunnen in alle veiligheid bijkomende elektrische apparatuur van stroom voorzien, en de informatie leveren die nodig is om ze te gebruiken. Signaalmodule voor ombouw Biedt in alle veiligheid toegang tot verschillende gegevens van het voertuig via het multiplexnetwerk (rijsnelheid, motortoerental, stand van rem- en koppelingspedaal, werking ESP, enz.). Tot 42 analoge of digitale signalen kunnen worden gebruikt om ombouw aan te sturen, functies in te schakelen en beveiligingen te activeren. Krachtafnemer op motor Het systeem met dubbele poelie op de krukas maakt het mogelijk een koelgroep te installeren die compatibel is met de airconditioning in de cabine en het Stop & Start-systeem. Voordelen zijn onder meer een comfortabelere en spaarzamere Trafic met koelruimte.

18

19 Renault Trafic onder de scanner Trafic geeft uw bedrijf extra armslag dankzij innovatie. Ontdek in de scanner de efficiëntste motoren die op dit ogenblik beschikbaar zijn, en een buitengewoon laadvermogen.

20 De ENERGY dci Twin Turbo motor. Dubbele prestaties! De Renault Trafic biedt motoren die zuinig rijden, soepelheid en prestaties combineren. De 1.6 dci ENERGY TwinTurbo is erin geslaagd om het verbruik onder de grens van 6 l/100 km* te brengen, zonder het rijplezier te verminderen. kw dci 120 Nm 350 De motor van de Trafic is gebaseerd op de nieuwste 1.6 dci die door Renault is ontwikkeld en profiteert van moderne technologie waarmee het brandstofverbruik met 1 L/100 km verlaagd kan worden. Hij is verkrijgbaar met een turbo met variabele geometrie (dci 95 en dci 120) en een TwinTurbo (dci 125 en dci 145), zodat er een uitgebreid gamma motoren wordt aangeboden dat aan alle behoeften kan voldoen De TwinTurbo motor, gekoppeld aan Stop & Start en het nieuwe systeem voor terugwinnen van energie bij het afremmen (Energy Smart Management), zorgt ervoor dat het verbruik onder de grens van 6 L/100 km* komt, een record voor een bedrijfswagen van deze categorie. De Twin Turbo motoren De dubbele turbo zorgt voor een soepel rijgedrag en voor veel acceleratievermogen, ook met belading, terwijl hij bovendien meer vermogen levert in hoge toerentallen. De eerste, snel reagerende turbo levert een hoog koppel in de lage toerentallen waardoor de auto bij het wegrijden over veel vermogen beschikt. De tweede turbo wordt geactiveerd in de hogere toerentallen en zorgt op dat moment voor meer vermogen en voor constant acceleratie zonder tempo te verliezen. Zuiniger en meer rijplezier! Met de Trafic wint u op elk vlak *Gehomologeerd verbruik conform de geldende wetgeving tr/min kw 110 Energy dci Nm tr/min EURO 6 en AdBlue Opdat onze klanten zouden kunnen profiteren van alle voordelen van onze motortechnologie, beschikt Traffic over een gamma motoren dat voldoet aan de Euro 6-norm. Dit gamma is uitgerust met SCR (systeem voor selectieve katalytische reductie), waardoor al onze motoren beduidend lagere NO x waarden laten optekenen dankzij de inspuiting van een vloeistof die AdBlue wordt genoemd. AdBlue is een niet-giftige en niet-brandbare vloeibare waterige oplossing die bij het begin van de uitlaatlijn wordt ingespoten. Op die manier kan de uitstoot in grote mate verminderd worden, terwijl de prestaties van onze motoren, met inbegrip van de Energy-motoren, behouden blijven. Het AdBlue -reservoir bevindt zich vooraan onder het koetswerk en kan gevuld worden via een luik vooraan links op het voertuig (per fles of aan de AdBlue -pomp in het tankstation). Koppel (Nm) Vermogen (ch)

21

22 Over elke millimeter is nagedacht Trafic heeft dankzij tal van slimme vondsten een van de hoogste laadvermogens op de markt. Het nieuwe luiksysteem onder de passagiersbank zorgt voor 1,2 meter extra lengte waardoor voorwerpen tot 3,75 meter (4,15 meter voor de L2) kunnen worden vervoerd, wat hem qua laadlengte onklopbaar maakt. Wanneer u occasioneel nog langere voorwerpen moet vervoeren en daardoor met open rechter achterdeur moet rijden, kan dat veilig gebeuren dankzij het blokkeersysteem voor de deur links achteraan. Het nuttige laadvolume (5,2 m 3 voor de L1H1 en 6 m 3 voor de L2H2) werd gemaximaliseerd dankzij de nog altijd mooi rechthoekige laadruimte. Met Trafic vervoert u daardoor al vanaf de versie L1 drie europalletten.

23 Trafic werd nog praktischer en wordt aangeboden met unieke uitrusting zoals een binnenrek en, afhankelijk van de versie, tot 18 bevestigingsringen. Om alles optimaal op te bergen en rijden veilig te maken, is Trafic verkrijgbaar met ruim 60 accessoires, waarvan een dertigtal specifiek voor de lading. Een Trafic voor alle behoeften: tal van soorten ombouw zijn mogelijk om Trafic af te stemmen op de specifieke vereisten van uw vak. Renault voorzag Trafic van een aantal voorbereidingen waardoor ombouw eenvoudig kan gebeuren, en beschikt over een netwerk van erkende carrosseriebouwers om ze uit te voeren. Trafic: op en top doordacht.

24 Altijd verbonden R-LINK EVOLUTION, een ingebouwde, verbonden en krachtige tablet Met Renault R-Link Evolution, een ingebouwde tablet met onlinefuncties, krijgt u via een aanraakscherm, een intuïtieve stembediening en toetsen op het stuur in alle eenvoud toegang tot innoverende en praktische functies: TomTom - navigatiesysteem, multimedia, telefonie, informatie over het voertuig, en een reeks apps die u via de R-Link Store kunt downloaden. Met Renault R-Link is het huwelijk tussen de auto en de digitale wereld een feit. MEDIA NAV EVOLUTION, een ingebouwd, eenvoudig en aantrekkelijk geprijsd multimediasysteem Het Renault Media Nav Evolution, een ingebouwde tablet met aanraakscherm, biedt u handige en praktische functies zoals navigatie met TMC-verkeersinformatie, radio, en audiostreaming en handenvrij telefoneren via Bluetooth. Het Media Nav biedt ook digitale radio en muziek online via de app AHA, die u downloadt op uw smartphone. Met het Renault Media Nav Evolution hebt u alle belangrijkste multimediafuncties binnen handbereik. R & GO, een handige en intelligente app voor uw smartphone of tablet Renault R & GO is een handige en intelligente app die uw mobiele telefoons en tablets perfect in uw Renault integreert. Plaats uw smartphone of tablet in de houder en laat u meeslepen door een nieuwe ervaring. De gebruiksvriendelijke app is onderverdeeld in 4 ergonomische en intuïtieve rubrieken: Multimedia, Telefoon, Navigatie en Voertuig. Uw muziek beluisteren, uw contactpersonen beheren, u uiterst precies naar uw bestemming laten leiden, of informatie opvragen over uw brandstofverbruik en gebruikmaken van de Driving eco 2 -functies Het kan nu allemaal dankzij de nieuwe R & GO-app van Renault.

25

26 Werken in alle veiligheid Renault hecht het allergrootste belang aan uw veiligheid onderweg. Daarom voorzien we onze bedrijfsvoertuigen van de beste technologie die op het vlak van veiligheid beschikbaar is. Trafic krijgt standaard het ESP van de nieuwe generatie en beschermt zijn inzittenden doeltreffend met een ruim assortiment veiligheidsvoorzieningen en rijhulpsystemen. Passieve veiligheid Trafic biedt een zeer hoge passieve veiligheid met onder meer een versterkte structuur, frontale airbags met geprogrammeerde ontplooiing voor de bestuurder en de passagier, gecombineerd met veiligheidsgordels met gordelspanners en krachtbegrenzers, zijdelingse gordijnairbags en een airbag voor de borstkas (kan van versie tot versie verschillen). "Wide View"-spiegel Met deze in de zonneklep ingebouwde spiegel vergroot u uw gezichtshoek opzij en kunt u zien wat er zich in de dode hoek schuin naar achteren bevindt.

27 ESP van de nieuwe generatie Zorgt ervoor dat het voertuig stabiel op koers blijft en houdt bij zijn correcties rekening met het gewicht van de lading. Het wordt gecombineerd met bijkomende functies die onmisbaar zijn in het dagelijkse leven: het Extended Grip (extra tractie) herstelt de grip op een losse ondergrond zoals zand, modder en sneeuw; het antislingersysteem voor aanhangwagens detecteert en corrigeert slingerbewegingen van een aanhangwagen. Snelheidsregelaar/-begrenzer Met dit systeem kunt u een vaste kruissnelheid of maximumsnelheid instellen. De gekozen rijsnelheid kan met toetsen op het stuur worden aangepast. Vertrekhulpsysteem op hellingen Handhaaft automatisch 2 seconden lang de remdruk zodat de bestuurder de tijd heeft om gas te geven.

28

29 Afmetingen Alle afmetingen van uw voertuig Configurator Op maat van uw activiteit Uitrustingen De interieursferen en belangrijkste uitrustingen Opties De opties die aan uw verwachting voldoen Accessoires Onmisbare uitrustingen Kleuren De voorgestelde kleuren op het Trafic-gamma Uitrusting & Opties De volledige lijst Motoren Benzine, diesel

30 Afmetingen Bestelwaggen L1H1 Bestelwagen L2H1 AFMETINGEN BESTELWAGEN (mm) L1H1 L2H1 Nuttig laadvolume (m 3 )* 5,2 6,0 Buitenafmetingen Lengte Breedte zonder / met buitenspiegels 1956/ / 2283 Hoogte Wielbasis Overhang vooraan Overhang achteraan Laadruimte Breedte x Lengte laadklep van de tussenschot 510 x x 222 Nuttige lengte op de vloer Nuttige lengte op de vloer (zone onder passagiersbank inbegrepen) Nuttige lengte op de vloer (zone voor de voeten vooraan inbegrepen) Nuttige lengte op 400 mm boven de vloer Nuttige lengte op 1 m boven de vloer Max. binnenbreedte Breedte tussen wielkasten Nuttige hoogte Zijschuifdeur(en) Breedte laadopening zijschuifdeur(en) op 600 mm boven de vloer Breedte laadopening zijschuifdeur(en) op 100 mm boven de vloer Hoogte laadopening zijschuifdeur(en) Achterdeuren Breedte laadopening op 70 mm boven de vloer Hoogte laadopening Hoogte laaddrempel Vrije hoogte * VDA methode : het volume is gemeten met elementen van 1 liter (200 x 100 x 50 mm) GEWICHTEN EN LAADVERMOGEN BESTELWAGEN H1 (kg) L1H1 L2H1 Versies 2.7T 2.9T 2.9T HTG* Hoogst Toegelaten Gewicht Rijklaar leeggewicht* (1) Nuttig laadvermogen* (2) Hoogst toegelaten gewicht vooraan Hoogst toegelaten gewicht achteraan Aanhanger met / zonder remmen 2000/ / /750 * Volgens motorisatie. (1) Het rijklaar leeggewicht komt overeen met het gewicht van het voertuig, met bestuurder (75 kg) en met brandstoftank gevuld tot 90%. Deze waarde is gebaseerd op een basisversie en kan variëren (tot 300 kg) volgens versie, uitrustingen en motor.(2) Het nuttig laadvermogen is het resultaat van het verschil tussen het hoogst toegelaten gewicht en het rijklaar leegewicht.

31 Bestelwagen L2H2 AFMETINGEN BESTELWAGEN (mm) L2H2 Nuttig laadvolume (m 3 )* 8,6 Buitenafmetingen Lengte 5399 Breedte zonder / met buitenspiegels 1956 / 2283 Hoogte 2465 Wielbasis 3498 Overhang vooraan 933 Overhang achteraan 968 Laadruimte Breedte x Lengte laadklep van de tussenschot 510 x 222 Nuttige lengte op de vloer 2937 Nuttige lengte op de vloer (zone onder passagiersbank inbegrepen) 3350 Nuttige lengte op de vloer (zone voor de voeten vooraan inbegrepen) 4150 Nuttige lengte op 400 mm boven de vloer 2937 Nuttige lengte op 1 m boven de vloer 2650 Max. binnenbreedte 1662 Breedte tussen wielkasten 1268 Nuttige hoogte 1898 Zijschuifdeur(en) Breedte laadopening zijschuifdeur(en) op 600 mm boven de vloer 907 Breedte laadopening zijschuifdeur(en) op 100 mm boven de vloer 1030 Hoogte laadopening zijschuifdeur(en) 1284 Achterdeuren Breedte laadopening op 70 mm boven de vloer 1391 Hoogte laadopening 1820 Hoogte laaddrempel 552 Vrije hoogte 160 * VDA methode : het volume is gemeten met elementen van 1 liter (200 x 100 x 50 mm) GEWICHTEN EN LAADVERMOGEN BESTELWAGEN H2 (kg) L2H2 Versies 2.9T HTG* Hoogst Toegelaten Gewicht Rijklaar leeggewicht* (1) Nuttig laadvermogen* (2) Hoogst toegelaten gewicht vooraan 1585 Hoogst toegelaten gewicht achteraan 1650 Aanhanger met / zonder remmen 2000 / 750 * Volgens motorisatie. (1) Het rijklaar leeggewicht komt overeen met het gewicht van het voertuig, met bestuurder (75 kg) en met brandstoftank gevuld tot 90%. Deze waarde is gebaseerd op een basisversie en kan variëren (tot 300 kg) volgens versie, uitrustingen en motor. (2) Het nuttig laadvermogen is het resultaat van het verschil tussen het hoogst toegelaten gewicht en het rijklaar leegewicht.

32 Afmetingen Dubbele Cabine Dubbele Cabine L1H1 Dubbele Cabine L2H1 AFMETINGEN DUBBELE CABINE (mm) L1H1 L2H1 Nuttig laadvolume (m 3 )* 3,2 4,0 Buitenafmetingen Lengte Breedte zonder / met buitenspiegels 1956 / / 2283 Hoogte Wielbasis Overhang vooraan Overhang achteraan Laadruimte Breedte x Lengte laadklep van de tussenschot 225 x x 1220 Nuttige lengte op 30 mm boven de vloer (tot 222 mm) 1914 à à 2423 Nuttige lengte op 400 mm boven de vloer Nuttige lengte op 1 m boven de vloer Max. binnenbreedte Breedte tussen wielkasten Nuttige hoogte Zijschuifdeur(en) Breedte laadopening zijschuifdeur(en) op 600 mm boven de vloer Breedte laadopening zijschuifdeur(en) op 100 mm boven de vloer Hoogte laadopening zijschuifdeur(en) Achterdeuren Breedte laadopening op 70 mm boven de vloer Hoogte laadopening Hoogte laaddrempel Vrije hoogte * VDA methode : het volume is gemeten met elementen van 1 liter (200 x 100 x 50 mm). GEWICHTEN EN LAADVERMOGEN DUBBELE CABINE (kg) L1H1 L2H2 Versies 2.7T 2.9T 2.9T HTG* Hoogst Toegelaten Gewicht Rijklaar leeggewicht* (1) Nuttig laadvermogen* (2) Hoogst toegelaten gewicht vooraan 1585 Hoogst toegelaten gewicht achteraan 1650 Aanhanger met / zonder remmen 2000 / 750 * Volgens motorisatie. (1) Het rijklaar leeggewicht komt overeen met het gewicht van het voertuig, met bestuurder (75 kg) en met brandstoftank gevuld tot 90%. Deze waarde is gebaseerd op een basisversie en kan variëren (tot 300 kg) volgens versie, uitrustingen en motor. (2) Het nuttig laadvermogen is het resultaat van het verschil tussen het hoogst toegelaten gewicht en het rijklaar leegewicht.

33 Laadvloer cabine AFMETINGEN LAADVLOER CABINE (mm) L2H1 Buitenafmetingen (mm) Wielbasis 3498 Overhang vooraan 933 Overhang achteraan 817 Lengte 5248 Breedte zonder / met buitenspiegels 1956 / 2283 Hoogte 1953 Vrije hoogte mini 160 Binnenafmetingen (mm) Maximum lengte met ombouw 5648 Maximum lengte van ombouw 3100 Maximum overhang achteraan van ombouw 1217 Maximum totale breedte met ombouw 2150 Hoogte met ombouw 2700 GEWICHTEN EN LAADVERMOGEN LAADVLOER CABINE (kg) L2H1 Versies 2.9T HTG* Hoogst Toegelaten Gewicht Rijklaar leeggewicht* (1) 1600 Nuttig laadvermogen* (2) Hoogst toegelaten gewicht vooraan 1585 Hoogst toegelaten gewicht achteraan 1650 Aanhanger met / zonder remmen 2000 / 750 * Volgens motorisatie. (1) Het rijklaar leeggewicht komt overeen met het gewicht van het voertuig, met bestuurder (75 kg) en met brandstoftank gevuld tot 90%. Deze waarde is gebaseerd op een basisversie en kan variëren (tot 300 kg) volgens versie, uitrustingen en motor. (2) Het nuttig laadvermogen is het resultaat van het verschil tussen het hoogst toegelaten gewicht en het rijklaar leegewicht.

34 Configuraties Bestelwagen zonder ruiten 2 zijpanelen zonder ruiten 1 zijschuifdeur 2 zijschuifdeuren bestelwagen met 2 zijruiten 1 zijschuifdeur 2 zijschuifdeuren Bestelwagen met ruiten 1 zijschuifdeur 2 zijschuifdeuren Dubbele Cabine 1 zijschuifdeur 2 zijschuifdeuren

35 Achterdeuren Achterdeuren 180 /270 zonder ruiten Achterdeuren 180 /270 met ruiten Achterklep met ruit Look-Pack achteraan Railbeschermers in koetswerkkleur Voorbumper zwart Zijdelingse achtercolonnes in koetswerkkleur Look-Pack voor-en achteraan Railbeschermers in koetswerkkleur Voorbumper in koetswerkkleur Zijdelingse achtercolonnes in koetswerkkleur

36 Uitrustingen CONFORT ABS met remhulpsysteem Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Bevestigingsringen in de laadruimte Passagiersbank vooraan 2 plaatsen met hoofdsteunen 3-punts oprolgordels vooraan, in de hoogte regelbaar op de buitenste zitplaatsen Volledig vast tussenschot (bestelwagen) Centrale deurvergrendeling tijdens het rijden Adaptatieve dynamische stabiliteitsregeling ESP aan de lading Extended grip Vertrekhulpsysteem Aanhanger stabilisatiesysteem Verlichting in de laadruimte Sierwieldop 16" Dagrijlichten (geen LED) Bandenopblaaskit met compressor Rokerskit : sigarenaansteker en asbak vooraan Elektrische ruiten vooraan Boordcomputer Zijpaneel links met vaste ruit (dubbel cabine) Zijschuifdeur rechts met vaste ruit (dubbel cabine) Zijschuifdeur rechts zonder ruit (bestelwagen) Achterdeuren 180 zonder ruiten Elektrische en verwarmde buitenspiegels Zetelbekleding donker carbon Kario In de hoogte en lengte regelbare bestuurderszetel met verstelbare rugleuning en armsteun Elektronische startblokkeersysteem Specifiek slot voor blokkering achterdeur links (niet op L2H2) In de hoogte en diepte regelbaar stuur EXTRA (CONFORT+) "Mobiel kantoor" : passagiersbank vooraan 2 plaatsen met plaats voor draagbare PC op te bergen, notahouder en opbergkoffer van 54 liter onder de zitbank (bestelwagen) Volledig vast tussenschot met ruit en met geïntegreerde luik onder passagiersbank Achterdeuren 180 met ruiten Radio-Tuner met stuurbediening, USB en jack-aansluiting en handenvrije kit Bluetooth

37 GRAND CONFORT (CONFORT+) "Mobiel kantoor" : passagiersbank vooraan 2 plaatsen met ruimte voor draagbare PC, notahouder en opbergkoffer van 54 liter (bestelwagen) Geïntegreerd luik in het tussenschot onder de passagiersbank (bestelwagen) Airconditioning met roetfilter Sierwieldop 16" MAXI Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde Radio-Tuner met stuurbediening, USB en jack-aansluiting en handenvrije kit Bluetooth Gesloten opbergvak aan bestuurderskant Wilde-View spiegel in de zonneklep aan passagierszijde Zetelbekleding Java zwart Navigatiesysteem Média-Nav in optie Sierwieldoppen en velgen Zetelbekleding Sierwieldop 16 Bol Sierwieldop 16 Maxi Alu 17 -velg Cyclade Zetelbekleding Kario Zetelbekleding Java

38 Opties Bijkomende mistkoplampen. De mistkoplampen verhogen de zichtbaarheid en de veiligheid in moeilijke weersomstandigheden. Een regensensor en lichtsensor schakelen automatisch de koplampen, de ruitenwissers, en de begeleidingsverlichting (Zichtbaarheidspack) in. 2. Airbags. Airbags met geprogrammeerde ontplooiing voor de bestuurder en de passagier, hoofdsteunen en driepuntsveiligheidsgordels met krachtbegrenzers en gordelspanners. De passagiersairbag kan worden uitgeschakeld zodat een kinderzitje (tegen de rijrichting in en indien wettelijk toegelaten) kan worden geïnstalleerd. Zijdelingse gordijnairbags voor de voorste zitplaatsen gecombineerd met een airbag voor de borstkas (indien enkele passagierszetel). 3. Achteruitrijcamera. De achteruitrijcamera helpt bij parkeermanoeuvres. Hij is ingebouwd ter hoogte van het remlicht bovenaan en biedt een uitstekend zicht op de volledige zone achter het voertuig. De beelden worden weergegeven in de achteruitkijkspiegel of, voor de versies met R-Link, op het scherm van het navigatiesysteem. De camera wordt altijd gecombineerd met de achteruitrijradar. 4. Achteruitrijradar. Achteruitrijradar met 4 sensoren, uitschakelbaar met een toets op het dashboard. Om parkeermanoeuvres te vergemakkelijken, waarschuwt het parkeerhulpsysteem u voor hindernissen achter het voertuig met een reeks geluidssignalen die elkaar steeds sneller opvolgen. Zo verkleint u het risico op een aanrijding en beschadiging van uw voertuig. 5. Snelheidsregelaar/-begrenzer. Maakt het mogelijk een constante snelheid aan te houden (snelheidsregelaar) of een maximale snelheid in te stellen (snelheidsbegrenzer). De gekozen rijsnelheid kan met toetsen op het stuur worden aangepast.

39 Luiken onder de passagiersbank. Dankzij twee luiken (in het tussenschot en onder de passagiersbank) kan de laadlengte vergroot worden met 1,21 m. 2. Handenvrije instap- en startkaart. Maakt het mogelijk de deuren te vergrendelen en ontgrendelen en de motor te starten zonder de kaart uit uw zak of tas te moeten halen. U drukt gewoon op de knop op de deur of op de startknop. 3. Buitenspiegels met lange arm. Om het zicht naar achteren te verbeteren wanneer de grote opbouwbreedte van de Laadvloer- Cabine wordt gebruikt. 4. Volledig vast tussenschot met luik zonder ruit. 5. Volledig vast tussenschot met luik en ruit.

40 Opties "Mobiel kantoor". Passagiersbank vooraan met 2 zitplaatsen, opbergruimte voor een draagbare pc, notahouder en opbergvak van 54 liter onder de zitting. 2. Radio CD Connect R & Go. Deze radio, die voorzien is van een cd-speler en bedieningssatelliet aan het stuur, laat u ook handenvrij bellen via Bluetooth. Hij heeft een USB- en jack-aansluiting in het frontpaneel, en nog een tweede USB-aansluiting in de buurt van de smartphonehouder. Via alle aansluitingen kan muziek op draagbare multimedia-apparaten worden beluisterd. De radio is compatibel met de smartphonehouder (optie) en de R & GO-app. 3. Tablethouder. Radio Connect R & GO. Deze radio, die voorzien is van een bedieningssatelliet aan het stuur, laat u ook handenvrij bellen via Bluetooth. Hij heeft een USB- en jack-aansluiting in het frontpaneel, en nog een tweede USB-aansluiting in de buurt van de smartphonehouder. Via alle aansluitingen kan muziek op draagbare multimedia-apparaten worden beluisterd. De radio is compatibel met de smartphonehouder (voor apparaten tot 4,7"), de in de hoogte verstelbare tablethouder (voor tablets van 4.8" tot 10.6") (beide houders als optie verkrijgbaar), en de R & GO-app. 4. Media Nav. Het Media Nav-systeem beantwoordt aan de voornaamste behoeften op het gebied van multimediasystemen. Naast een aanraakscherm van 7" (18 cm) omvat het Media Nav een radio met bedieningssatelliet aan het stuur en de Bluetooth -technologie, waarmee u muziek kunt streamen en handenvrij kunt telefoneren. Via de USB- en jack-aansluiting kunnen draagbare apparaten worden aangesloten. Het Media Nav omvat tevens het Nav & Go-navigatiesysteem met weergave in 2D en 2,5D (Birdview). Via de USB-aansluiting en de specifieke webinterface kan de klant de NAVTEQ-kaarten bijwerken vanaf een computer. 5. Renault R-Link Evolution-pack*. R-Link-multimediasysteem met aanraakscherm van 7", stembediening, radio met code en bedieningssatelliet aan het stuur, TomTom-navigatiesysteem, audiostreaming en handenvrij telefoneren via Bluetooth, USB- en jack-aansluitingen, verbinding met het internet en het voertuig, "3D Sound by Arkamys ", R-Sound Effect

41 Enkele passagierszetel "comfort". In de hoogte en lengte regelbare enkele passagierszetel vooraan met armsteun, lendenregeling en verstelbare rugleuninghoek. 2. Manuele airconditioning. Manuele airconditioning met instelbare luchtverdeling en luchtrecyclage, en pollenfilter. 3. Verwarmde zetels. Bestuurders- en enkele passagierszetel met verwarming. 4. Automatische airconditioning. Met elektronische regeling en weergave van de temperatuur, snelle ontwaseming en zonnesensor. 5. Smartphonehouder. Dit systeem, dat een ideale plaats op het dashboard kreeg, perfect binnen handbereik van de bestuurder, is geschikt voor een brede waaier aan mobiele telefoons met diverse afmetingen (tot 4,7"). De houder kan verticaal of horizontaal worden geplaatst. Dankzij de USB-aansluiting in de buurt van de houder kunt u uw smartphone ook gemakkelijk opladen.

42 Accessoires Pack dakdrager. Aluminium galerij, ladder in staal aluminium look en een loopgang in polystone. Transporteert in alle veiligheid je goederen op het dak. De ladder en loopgang vergemakkelijken de toegang tot de galerij. 2. Kofferdrempelbescherming die uw voertuig niet alleen beschermt maar ook verfraait. 3. Kit mistlampen. Verbetert de zichtbaarheid van de bestuurder. 4. Winddeflectoren vooraan, rijdt in alle comfort zonder windturbulentie met je raam open en vermijdt turbulentie. 5. Alarm. Geheel compatibel met de elektronica van je Trafic. Het alarm beschermt je Trafic tegen poging tot inbraak en detecteert alle beweging in het interieur. 6. Ruitenroosters voor de zijdelingse ruiten en de ruiten achteraan. Deze op maakt gemaakte roosters helpen diefstal te voorkomen zonder de zichtbaarheid in gevaar te brengen. 7. Standaard trekhaak. Vervoer veilig al uw professioneel apparatuur. Deze trekhaak is perfect compatibel met uw Trafic en vermijdt elk risico op vervorming. De trekhaak werd ontworpen voor intensief gebruik en is multi-inzetbaar. De trekhaak kan geleverd worden met een standaard kogel, een bol + haak of een gemengde haak. 8. Parkeerhulp. Parkeerhulpsysteem vooraan en/of achteraan. De sensoren detecteren de obstakels voor of achter de wagen tijdens het manoeuvreren.

43 Pack Cargo bestaat uit een houten vloerbekleding, zijwanden in hout of in polypropyleen en een wielkastbescherming in hout. Het Pack Cargo biedt een optimale bescherming van de laadruimte, zelfs bij intensief gebruik. Het pack vermijdt bijkomstige kosten bij herverkoop van de wagen. Deze kosten lopen vaak hoger op dan de aankoopprijs van het Pack Cargo. Eveneens beschikbaar: plafond in hout of in polypropyleen. 2. Binnengalerij. Maakt het vervoer van lange voorwerpen in de laadruimte mogelijk. Maximale belasting van 13 kg. 3 en 4. Zetelhoezen in textiel of simili leder. Duurzaam en comfortabel, ze beschermen doeltreffend de originele zetelbekleding. De hoezen zijn compatibel met de zijdelingse airbags. 5 en 6. Vloertapijten in textiel of rubber. Op maat gemaakt en worden bevestigd op de originele bevestigingspunten. De vloertapijten beschermen de vloer tegen slijtage en vuil. 7. Draagbare koelmodule. Capaciteit: 24L. Voeding: 12 V of 230 V 8. Led-rail. Verlicht optimaal de laadruimte. Lengte: 1500 mm

44 Accessoires Aluminium dakstaven. Dakstaven die een laadcapaciteit hebben tot 140 kg (4 dakstaven). 2. Beschermende sidebars. Set van twee bars in roestvrij staal, beschikbaar in matte of glansuitvoering. Beschermt het koetswerk tegen zijwaartse schokken. 3. Bescherming deurgrepen. Elegant en beschermt de deurgrepen tegen krassen. 4. Wielkastverbreders. 5. Spatlappen voor- en achteraan. De spatlappen beschermen het koetswerk tegen steenslag

45 Kleuren Ijswit (OV 369)* Platiniumgrijs (TE D69)** Molgrijs (OV KPF)* Midnight Zwart (TE D68)** Magmarood (OVNNS)* Panoramablauw (TE J43)** Bamboegroen (OVDPA)* Koper Bruin (TE CNH)** Cassiopeiagrijs (TE KNG)** Asbeige (TE HNK)** * Niet-metaalkleur. ** Metaalkleur. Afbeldingen niet contractueel

46 Uitrusting & Opties BESTELWAGEN DUBBELE CABINE Extra Confort Grand confort Extra Confort Grand confort Confort L1H1 2.7T - - L1H1 2.9T L2H1 2.9T L2H2 2.9T BUITENZIJDE Radiatorrooster, voorbumper, buitenspiegels en opstaptrede achteraan in grafietzwart Look-pack achteraan : zijdelingse achtercolonnes en railbeschermers in koetswerkkleur (H1 versie) Look-pack voor- en achteraan : voorbumper in semi koetswerkkleur en zijdelingse achtercolonnes en railbeschermers in koetswerkkleur (H1 versie) Metaalkleur Sierwieldoppen Bol 16 Sierwieldoppen Maxi Alu 17 -velg ( niet beschikbaar op H2) VEILIGHEID ABS met EBV (elektronische remkrachtverdeler) en remhulpsysteem, met 4 schijfremmen Adaptatieve dynamische stabiliteitsregeling ESP aan de lading, Extended grip, vertrekhulpsysteem, aanhanger stabilisatiesysteem, adaptatieve laadcontrole Elektonische startblokkersysteem Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing 3-punts oprolgordels vooraan met krachtbegrenzer, met gordelspanners en in de hoogte regelbaar op de buitenste zitplaatsen Zijdelingse passagiersairbag Veiligheidspack : passagiersairbag (uitschakelbaar), zijdelingse airbags hoofd en borstkas en bandendrukcontrolesysteem Bandendrukcontrolesysteem Snelheidsregelaar en -begrenzer met bediening aan het stuur Snelheidsbegrenzer 90 km/u Achteruitrijradar met 4 sensoren - Parkeerhulpsysteem met camera (met weergave in de binnenspiegel met Media-Nav / op het scherm met R-Link) (noodzakelijk met Zichtbaarheidspack) (niet beschikbaar op H2) - Centrale deurvergrendeling tijdens het rijden Sleutels met 3 drukknopen en afstandsbediening / met mogelijkheid enkel de laadzone te ontgrendelen + elektrische ruiten vooraan met impulsbediening (elektrische ruiten met impulsbed. zijn standaard op Grand Confort) Bijkomende sleutel Handenvrije starkaart (niet beschikbaar met automatische airconditioning op dci 95/120) ZICHTBAARHEID - VERLICHTING - RIJGEDRAG Zichtbaarheidspack : Ruitenwissers vooraan met regensensor en koplampen met automatische ontsteking en mistkoplampen Wide-View spiegel in de zonneklep aan passagierskant - In hoogte en diepte regelbaar stuurwiel Eco-Mode bediening Boordcomputer : gemiddelde snelheid, totaal / gemiddeld / huidig verbruik, autonomie, klokweergave COMFORT Passagierspack : Passagiersairbag + volledig tussenschot met ruit + enkel passagierszetel in de hoogte regelbaar met armsteun Elektrische ruiten vooraan Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde (Noodzakelijk met sleutel met 3 drukknopen op Extra en Confort) Elektische en verwarmde buitenspiegels Airconditioning met interieurfilter Automatische airconditioning (noodzakelijk met Zichtbaarheidspack) (niet beschikbaar met handenvrije starkaart op dci 95/120) Lederen stuurwiel (noodzakkelijk met snelheidsregelaar) DASCHBOARD ZETELS EN AANKLEIDING Passagiersbank achteraan 3 individuele plaatsen Confort (2 armsteunen, in de hoogte regelbare hoofdsteunen, verstelbare rugleuning en afzetbaar opbergvak onder zitbank) LAADVLOER CABINE Dashboard donker carbon en grijs en plaatje van de versnellingspookknop in donker carbon - - Dashboard donker carbon en grijs met gesloten opbergvak, boordcomputer met chroomomranding, glanzend zwarte omranding van de verluchtingsroosters, plaatje van de versnellingspookknop in chroom en luidsprekers met chroomomranding Verlicht en gekoeld handschoenenkastje (Indien airconditioning) Rokerskit

47 BESTELWAGEN DUBBELE CABINE Extra Confort Grand confort Extra Confort Grand confort Confort In de hoogte en lengte regelbare bestuurderszetel met verstelbare rugleuning en armsteun Passagiersbank vooraan 2 plaatsen met verstekte zijdelingse steun Mobiel kantoor : Passagiersbank vooraan 2 plaatsen met ruimte voor draagbare PC op te bergen, notahouder en opbergkoffer van 54 liter In de hoogte en lengte regelbare passagierszetel (comfort) met versterkte zijdelingse steun, lendenregeling en armsteun Verwarmde zetels vooraan (Niet verwarmd indien passagiersbank) Passagiersbank achteraan 3 plaatsen met armsteunen, isofix bevestigingen op de laterale plaatsen en in de hoogte regelbare veiligheidshoofdsteunen Zetelbekleding Kario zwart - - Zetelbekleding Java zwart LAADRUIMTE Bevestigingsringen in het vloergedeelte van de laadruimte - Bestelwagen : 8 in L1, 10 in L2 - - Dubbele Cabine : 4 in L1, 6 in L2 (490 dan aan 30s, norm ISO 27956) 8 bijkomende zijdelingse bevestigingsringen in de laadruimte (75 dan) (10 bij laterale deur, 2 bij dubbele cabine) - TUSSENSCHOTTEN, DEUREN EN RUITEN Volledig vast tussenschot Volledig vast tussenschot met ruit - Geïntegreerde luik in het tussenschot onder de passagiersbank (noodzakelijk met Mobiel kantoor ) Zijschuifdeur rechts zonder ruit/ met ruit / opengaande ruit rechts - Zijschuifdeur links zonder ruit/ met ruit / opengaande ruit links (noodzakelijk met zijschuifdeur rechts zonder ruit/ met ruit / opengaande ruit links) - Zijpaneel links zonder ruit / met ruit / opengaande ruit links (noodzakelijk met zijpaneel rechts zonder ruit/ met ruit / opengaande ruit links) - Zijpanelen achteraan zonder ruit / met ruit - Achterdeuren 180 met ruiten (met verwarmde ruit en ruitenwisser) (noodzakelijk met volledig vast tussenschot met ruit) - Achterdeuren 180 zonder ruit / met ruit (zonder verwarmde ruit en ruitenwisser) - Achterdeuren 270 zonder ruit / met ruiten (L2 enkel zonder ruitenwisser achteraan) (noodzakelijk met volledig vast tussenschot zonder ruit/met ruit) - Achterklep met verwarmde ruit en ruitenwisser (Niet beschikbaar op L2H2) - Specifiek slot voor blokkering achterdeur links - COMMUNICATIE Radio Bluetooth, USB en Jack- aansluiting in front, met bediening aan het stuur Radio Mono-CD MP3 met bediening aan het stuur, USB en jack-aansluiting en handenvrije kit Bluetooth Media-Nav : Navigatiesysteem met geïntegreerde Nav & Go met 7 aanraakscherm, radio tuner, USB en jack-aansluiting en Bluetooth Pack Easy Drive Media-Nav : Media-Nav + Snelheidsregelaar en -begrenzer + Achteruitrijcamera Renault R-Link Evolutie : Geïntegreerd multimedia kleuren 7 -touchscreen met navigatiesysteem Carminat TomTom LIVE, kaart van Europa, radio tuner, USB- en jackaansluiting, Bluetooth (noodzakelijk met snelheidsregelaar en -begrenzer) Pack Easy Drive R-Link : R-Link + Snelheidsregelaar en -begrenzer + Parkeerhulpsysteem met camera (noodzakelijk Zichtbaarheidspack) (niet beschikbaar op H2) Kaart West-Europa Smartphone houder Houderspack : Smartphone houder + tablet houder (Enkel mogelijk met Radio-Tuner) DIVERS Versterker batterij Krachtafnemer op motor met aanpassingkabel Reservewiel 16 (vervangt de bandenopblaaskit) Bandenopblaaskit met compressor = Serie ; = Optie ; - = Niet beschikbaar LAADVLOER CABINE

48 Motoren dci 95 Energy dci 95 dci 120 Energy dci 125 Twin Turbo Energy dci 145 Twin Turbo MOTORISATIES Cilindrinhoud (cm 3 ) / Aantal cilinders / Aantal kleppen 1 598/4/ /4/ /4/ /4/ /4/16 Max. vermogen kw CEE (pk) bij tr/min 70 (95)/ (95)/ (120) / (125)/ (145)/3 500 Max. koppel Nm CEE bij tr/min 260/ / / / /1 750 Injectietype Common rail + turbo met variabele geometrie Common rail + twin turbo Brandstof en brandstoftank (L) Diesel - 80 Brandstoftank Adblue (L) 20 Milieunorm / Katalysator / Roetfilter Versnellingsbak (6 vers.) Manueel Stop & Start + Energy Smart Management - - Onderhoudsinterval (tot) km/2 jaar* PRESTATIES Topsnelheid (km/u) km/u (s) 15,4 15,4 12,6 11,9 10,9 VERBRUIK EN CO 2 - UITSTOOT* Stadscyclus (l/100 km)** 7,8/8,0/-/- 7,2/7,3/-/- 7,8/8,0/-/- 6,9/7,0/7,3/7,4 7,1/7,2/7,3/7,4 Wegcyclus (l/100 km)** 5,8/6,0/-/- 5,6/5,8/-/- 5,8/6,0/-/- 5,5/5,6/6,5/6,6 5,6/5,8/6,5/6,6 Volledige cyclus (l/100 km)** 6,5/6,7/-/- 6,1/6,3/-/- 6,5/6,7/-/- 5,9/6,1/6,8/6,9 6,1/6,3/6,8/6,9 CO 2 -uitstoot (g/km)** 170/174/-/- 160/164/-/- 170/174/-/- 155/159/175/ /164/175/178 STUURINRICHTING Draaicirkel tussen stoepranden (m) Korte wielbasis : 11,84 Lang wielbasis : 13,17 Draaicirkel tussen muren (m) Kort wielbasis : 12,40 Lang wielbasis : 13,73 REMMEN ABS met noodremhulpsysteem en EBV / ESP adaptatief met ASR Serie Vooraan : geventil. schijven - Achteraan : volle schijven Ø / breedte (mm) 296/28-280/12 BANDEN Bandenmaat / Wielen Serie : 205/65 R16 Optie : 215/60 R17 Serie : 215/65 R16 Optie : 215/60 R17 * Verbruik en CO 2-uitstoot gehomologeerd volgens een standaard methode en een toepasselijke regeling. Identiek voor alle constructeurs, kunnen met deze methode de voertuigen tussen elkaar vergelijken worden. Het verbruik is afhankelijk van diverse factoren (bv : rijomstandigheden, uitrusting, rijgedrag...) **Bestelwagen en Dubbele Cabine L1H1/Bestelwagen en Dubbele Cabine L2H1/Bestelwagen H2/Laadvloer.

49 Renault diensten.sereniteit gevoel Onderhoudscontracten Zin om tijd te winnen en zonder zorgen van uw auto te genieten? Opteer voor het geplande onderhoudscontract. Op bepaalde tijdstippen heeft uw Renault bijzondere aandacht nodig: periodiek nazicht, bijvullen van vloeistoffen, controle en eventuele vervanging van slijtageonderdelen, steeds volgens de aanbevelingen van de constructeur. 100 % gemoedsrust: - de deskundigheid van het Renault netwerk en de kwaliteit van de originele Renault onderdelen. - een hogere restwaarde voor uw auto bij verkoop. - het onderhoud van uw auto voor een redelijke prijs. Garantie Rijd met vertrouwen: U geniet van een constructeurswaarborg van 2 jaar zonder kilometerbeperking: gratis herstelling onderdelen en werkuren, wegbijstand 24u/24 bij panne met herstelling ter plaatse of takeldienst. De garantie op lakfouten en corrosie bedraagt respectievelijk 3 en 12 jaar zonder kilometerbeperking. Garantieverlenging De garantieverlenging verlengt de voordelen van uw constructeurswaarborg. Voor een steeds grotere gemoedsrust. Rijd zonder te rekenen: - uw voertuig is steeds in de beste handen van het net. - steeds originele wisselstukken voor elke interventie. - een waarborg tot 5 jaar en/of km. Onlinediensten Met Renault R-LINK bevinden de diensten zich ook binnen in uw auto. Ze zijn vernieuwend, intuïtief en omvatten functies die vandaag onmisbaar zijn. Blijf verbonden met de buitenwereld, gebruik rijhulpsystemen om uw route te optimaliseren en doe een beroep op de meest geavanceerde veiligheidswaarschuwingen. Het beste om te leven: - Navigatie: in uw auto voorgeïnstalleerde wegenkaarten met gratis updates tijdens het eerste jaar. Niets zo eenvoudig als uw abonnement verlengen door downloads vanaf de R-LINK Store. - Verkeersinformatie: geeft in real time knelpunten op uw route weer. - App-catalogus: vind het leven in de auto opnieuw uit en download via de R-LINK Store uw nieuwe apps. * Brom : studie SBD 2014.

50 Renault Pro+, het expert merk Al meer dan een eeuw is Renault aanwezig op de markt van de bedrijfswagens met als doel haar professionele klanten aangepaste en innovatieve oplossingen voor de producten en diensten bij te brengen. Daarom staan we op n 1 in Europa sinds Ook in België sinds 2010 en op het podium voor de verkoop van de bedrijfswagens in verscheidene landen. In de loop van de jaren hebben we een hechte en duurzame band gelegd met onze klanten. Het is dan ook tijd deze band hechter te maken.daarom hebben we besloten Renault Pro+ te creëren, een expert merk gewijd aan gebruikers van bedrijfsvoertuigen. Bovenop de producten, diensten en bestaande verplichtingen, heeft Renault Pro+ één ambitie: ingenieuze innovatie, drager van "intuïtieve" ervaring, en bied aan haar klanten op maat gemaakte oplossingen. Op vraag van onze klanten... onder professionelen zullen we goed opschieten.

51 Het gespecialiseerde netwerk Renault Pro+ Binnen het Renault-netwerk verkooppunten zijn gespecialiseerd in Renault Pro+. Specialisten staan tot uw dienst Een gespecialiseerde verkoper voor bedrijfsvoertuigen Een gedreven naverkoop raadgever Een ontvangstzone voorbehouden voor ondernemers Keuzegemak Tentoonstelling van een volledige gamma bedrijfsvoertuigen Proefritten zonder afspraak Offerte binnen 48 uur, ook voor omgebouwde voertuigen Gegarandeerde mobiliteit Verlengde openingsuren atelier Onderhoud binnen 24 uur Voorrangsdiagnose Vervangwagen

52 Het Renault Netwerk verbindt zich om - Uw internetvragen binnen de 12 werkuren te beantwoorden; - U een testrit aan te bieden met de wagen van uw keuze, ofwel onmiddellijk ofwel na afspraak; - U op de hoogte te houden van de status van uw bestelling tot op het moment van de levering; - Uw voertuig terug te overhandigen op het afgesproken tijdstip en voor de overeengekomen prijs; - U geen enkele interventie aan te rekenen waarvoor u geen toestemming hebt gegeven; - Uw trouw te belonen door u exclusieve voordelen aan te bieden op My Renault; - Uw mobiliteit te garanderen tijdens de interventie door u een alternatieve mobiliteitsoplossing voor te stellen aan een voordeeltarief

53

54

55 Renault TRAFIC En uw business komt in een stroomversnelling

56 Verleng uw ervaring Renault Trafic op Alles werd in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de inhoud van deze publicatie correct was op het moment dat ze werd gedrukt. Ditdocument werd opgesteld op basis van preproductiemodellen of prototypes. Renault voert een beleid van constanteverbetering van zijn producten en behoudt zich daarom het recht voor op elk moment de specificaties en de modellen en accessoires die in dit document worden beschreven en afgebeeld, te wijzigen. Die wijzigingen worden zo snel mogelijk gemeld aan de verdelers van het Renault-net. De modellen kunnen van land tot land verschillen en bepaalde uitrustingskenmerken (standaard, optioneel of als accessoire) zijn mogelijk niet overal beschikbaar. Gelieve contact op te nemen met uw verdeler voor de meest recente informatie. Door de beperkingen van het drukprocedé kunnen de kleuren in dit document licht afwijken van de werkelijke koetswerkkleuren en interieurkleuren. Alle rechten voorbehouden. De gehele of gedeeltelijke reproductie van deze publicatie,in gelijk welke vorm en met gelijk welke middelen, is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Renault. Renault verkiest Printed in EC September REF NL : Renault s.a.s. Société par actions simplifiée au capital de ,00 / quai Le Gallo Boulogne-Billancourt Cedex R.C.S. Nanterre B / Tél. :

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATIE ELKE DAG NIEUWE TRAFIC INNOVEERT IN ELK OPZICHT, MET DYNAMISCHE EN ROBUUSTE LIJNEN, EEN COMPLEET VERNIEUWD INTERIEURDESIGN, EEN UNIEKE UITRUSTING EN MOTOREN

Nadere informatie

Renault SpaceClass Volg uw intuïtie Laat u verleiden door zijn vertrouwenwekkende vormen, het radiatorrooster met chroomaccenten, de exclusieve lichtsignatuur, de 17" velgen met diamant-look (optie) Laat

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

Laat u verleiden door onze nieuwe dieselmotoren

Laat u verleiden door onze nieuwe dieselmotoren Renault KANGOO Laat u verleiden door onze nieuwe dieselmotoren De Blue dci-motoren zijn uitgerust met de SCR- uitlaatgasreinigingstechnologie (Selective Catalytic Reduction) met AdBlue die in de uitlaat

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (Blanc Glacier) Grijs (Stof Carbon) ca. 5 km 25-06-2018

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE EEN ADEMBENEMENDE COUPÉ OVATIE! OF STILTE RESPECT IS CRUCIAAL. DIT IS DE LAATSTE PAREL UIT EEN REEKS VAN LEGENDARISCHE COUPÉS, GEÏNSPIREERD DOOR PASSIE. MET ZIJN

Nadere informatie

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE TWIZY WE WILLEN DE WERELD VERANDEREN, EN WEL NU U bent niet zo te vinden voor gevestigde opvattingen. U wilt nieuwe dingen ervaren. U bent één van die

Nadere informatie

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE RENAULT 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR IEDERE

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE -GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW. RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA DE STERKE TROEF VAN RENAULT VOOR ONDERNEMINGEN - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE

Nadere informatie

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE renault 2013 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR iedere

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Mei Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Mei Veiligheid, ecologie, budget Renault Mei 2018 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En bent

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget Renault Juli 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT MASTER

NIEUWE RENAULT MASTER NIEUWE RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE PRESTATIES VAN EEN PRO 1. NIEUWE RENAULT MASTER LEGT DE LAT NOG HOGER. HIJ IS KRACHTIGER, ZUINIGER, VEILIGER, EN NOG FIJNER IN HET GEBRUIK. DE NIEUWE MOTOREN EN DE

Nadere informatie

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE HET GAMMA DRIVE THE CHANGE KANGOO MÉGANE MÉGANE GRANDTOUR MÉGANE COUPÉ SCÉNIC & GRAND SCÉNIC U hebt een passie voor het leven en wil nog meer genieten? Gelijk hebt u! Met Renault Limited krijgt u toegang

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd DRIVE THE CHANGE De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrusting en de

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder pagina 1 van 5 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Op voorraad bij leverancier ca. 1/2 maanden Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (549 Wit) Antraciet

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

De ideale partner voor besteldiensten in steden

De ideale partner voor besteldiensten in steden Renault MASTER Z.E. De ideale partner voor besteldiensten in steden Tanken in alle eenvoud Waar u ook gaat, uw Master Z.E. kunt u even gemakkelijk opladen als uw gsm. Zijn krachtige elektrische motor

Nadere informatie

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk NISSAN e-nv200 VAN GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS 80 kw / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS STANDAARDUITRUSTING VISIA 4D / 5D STIJL 15" Stalen velgen Asymmetrische achterdeuren Zijschuifdeur

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Oktober Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Oktober Veiligheid, ecologie, budget Renault Oktober 2018 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

Renault MASTER Een veelzijdig model De diversiteit van het Master gamma (met meer dan 280 versies) biedt u ongelooflijke keuze en een zeer grote waaier aan mogelijkheden: bestelwagens, chassis enkele

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2019 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 augustus 2016 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU EDUCTION Fiscaal vermogen (PK) 4 Maximum

Nadere informatie

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway Dacia Sandero Stepway Wenst u op een hoger niveau te zitten? Hoger, nog stijlvoller en nog beter uitgerust! Sandero Stepway komt overal... zonder ooit onopgemerkt voorbij te rijden. Voorzien van alle troeven

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013

Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013 Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013 GRoUPe ReNaULT Dacia new sandero PRIJS SANDERO AMBIANCE LAURÉATE zbtw BTWi (21%) zbtw BTWi (21%) zbtw BTWi (21%) 1.2 16V 135 6 603,31 7 990,00 7 190,08 8 700,00 7 933,88 9 600,00

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Vivaro Technische fiche Augustus 2017 Opel Vivaro Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

e-nv200 EVALIA 5/7 PLAATSEN

e-nv200 EVALIA 5/7 PLAATSEN NISSAN e-nv200 EVALIA 5/7 PLAATSEN GAMMA CONNECT EDITION 80kW / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING CONNECT EDITION COMFORT Bumpers in koetswerkkleur Automatische

Nadere informatie

NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH

NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH GAMMA 80 kw / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS STANDAARDUITRUSTING EV-UITRUSTING 6m EVSE laadkabel voor opladen aan het

Nadere informatie

NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015

NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015 NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015 GAMMA OPTIMA BUSINESS 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES ACENTA TECHNOLOGIE Radio-CD MP3 met Bluetooth, bediening aan het stuur en

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. De comfortabele Renault Trucks Master Z.E. is 100% elektrisch. De lichte bedrijfswagen is schoon en stil waardoor hij toegang heeft

Nadere informatie

Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD. Gekozen opties

Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2015 TECHNISCHE KENMERKEN BENZINE MOTOREN Beschikbare motoren BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS 1.6 VTi 95 MAN EURO 6 COMFORT CLUB MOTORISATIE Cilinderinhoud

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NIEUWE BERLING BETELWAGEN 4 Februari 2009 CITRËN BERLING BETELWAGEN TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motorisaties BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU Cilinderinhoud

Nadere informatie

Het avontuur begint bij Dacia.

Het avontuur begint bij Dacia. Ontdek het Dacia gamma. Vanaf 6990. Het avontuur begint bij Dacia. Saloncondities tot en met 31 januari Open op zondag 18, 25 januari en 1 februari Dacia Duster U hebt het helemaal begrepen Duster is guller

Nadere informatie

Dacia Lodgy Accessoiregamma

Dacia Lodgy Accessoiregamma Dacia Lodgy Accessoiregamma GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

de trouwe werkkracht

de trouwe werkkracht de trouwe werkkracht highland x EEN STOERE UITVOERING De stalen bull-bars vooraan markeren het SUV-ontwerp en weerspiegelen zijn avontuurlijk karakter. De Pioneer autoradio met multimedia, Bluetooth, groot

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang Binnen afmetingen

Nadere informatie

Prijzen Mei 2015 - België

Prijzen Mei 2015 - België Prijzen Mei 2015 - België Koetswerkkleur niet conform Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken),

Nadere informatie

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie.

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie. Verantwoordelijke uitgever: VANDENBRANDEN Guy - Renault België Luxemburg NV - W.A. Mozartlaan 20-1620 Drogenbos. Renault Captur ACCESSOIRES www.renault.be Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten

Nadere informatie

NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15

NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15 NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15 HET GAMMA CHASSIS ENKELE CABINE L2 L3 L4 1 bestuurder + 2 passagiers 3T5 2.3 dci 125 pk Voorwielaandrijving Voorwielaandrijving

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Technische fiche bestelwagen Augustust 2017 Lijntekeningen (m) L1 H1 Afmetingen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte

Nadere informatie

NISSAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS. 1.5 dci 90pk. 1.5 dci 110pk - NV200 FRIDGE

NISSAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS. 1.5 dci 90pk. 1.5 dci 110pk - NV200 FRIDGE NISSAN NV200 FRIDGE MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* * Technische gegevens op basis van een NV200 met enkele schuifdeur

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. 19 april 2019 BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4.666 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.100 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.660 Wielbasis 2.760 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Accessoiregamma

Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Accessoiregamma Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Accessoiregamma Accessoiregamma Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Overzicht Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE

Nadere informatie

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen Opel Combo Cargo Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44 www.fiat.be De uitrusting van de modellen en de opties die daarmee overeenstemmen, kunnen variëren naargelang de specifieke vereisten van elke markt of de lokale legale bepalingen. De gegevens van deze

Nadere informatie

Voor Panorama met korte wielbasis. 97,32. Voor Panorama met middellange wielbasis. 91,96

Voor Panorama met korte wielbasis. 97,32. Voor Panorama met middellange wielbasis. 91,96 Interieur (cabine) 71806238 Blue&Me TomTom LIVE navigatiesysteem Enkel voor versie met vooruitrusting op dashboard (optie 68R). De Blue&Me TomTom 2 LIVE behoort tot de nieuwste generatie infotainmentsystemen

Nadere informatie

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion 100% ELECTRISCH NL ACCESSOIRES ion MAAK UW ion NOG UNIEKER Met de 100 % elektrische, gebruiks- en milieuvriendelijke ion geeft u te kennen dat u klaar bent voor een nieuwe, ecologische manier van autorijden.

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

Een professionele partner,

Een professionele partner, Dacia Dokker Van Een professionele partner, net als u. Laadvolume, rijcomfort, verbeterde toegang... Dacia Dokker Van heeft op alles een antwoord en vergemakkelijkt uw dagelijks werk. Met deze wagen stapelt

Nadere informatie

Voor Panorama met korte wielbasis. 95,41. Voor Panorama met middellange wielbasis. 87,51

Voor Panorama met korte wielbasis. 95,41. Voor Panorama met middellange wielbasis. 87,51 Interieur (cabine) 71806238 Blue&Me TomTom LIVE navigatiesysteem Enkel voor versie met vooruitrusting op dashboard (optie 68R). De Blue&Me TomTom 2 LIVE behoort tot de nieuwste generatie infotainmentsystemen

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Insignia. 20 februari 2017 Technische specificaties Opel Insignia Grand Sport Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4897 4986 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen JUMPY 1 Februari 2009 CITRËN JUMPY TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1.6 HDi 16v 90 FAP Fiscale PK / Cilinderinhoud (cm³) 1560 1997 1997 Type Euro

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen

Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen Nissan NIEUWe PRIMATAR Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen De Primastar werd ontworpen om u tijd, hoofd en rugpijn te besparen. Deze bestelwagen heeft een lage vlakke vloer die makkelijk bereikbaar

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Dacia Sandero en Sandero Stepway GAMMA ACCESSOIRES

Dacia Sandero en Sandero Stepway GAMMA ACCESSOIRES Dacia Sandero en Sandero Stepway GAMMA ACCESSOIRES Accessoiregamma Dacia Sandero en Sandero Stepway Precies wat u nodig hebt voor een duurzame bescherming en een maximaal comfort. Simply a clever choice!

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

Nog onweerstaanbaarder

Nog onweerstaanbaarder Renault CLIO Nog onweerstaanbaarder Elke ochtend uw Renault Clio zien staan, dat is dagelijks het spel van de verleiding spelen. Geen enkele andere auto binnen zijn segment heeft zoveel persoonlijkheid.

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Clio-gamma. Raadpleeg de tabellen achteraan in deze brochure om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen

Nadere informatie

1 december 2017 H-1. Prijslijst

1 december 2017 H-1. Prijslijst 1 december 2017 H-1 Prijslijst De Hyundai H-1 Geef uw plannen alle ruimte Grote ambities? Met de H-1 realiseert u ze vlot en comfortabel. De bestelwagen biedt u alle laadruimte die u wenst en meer comfort

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

FUSO CANTER 7C15-7C15D

FUSO CANTER 7C15-7C15D FUSO CANTER 7C15-7C15D Model Type 7C15 7C15D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB71CL4SEA7 FEB71EL4SEA7 FEB71GL4SEA7 FEC71HL4SEA7 FEC71KL4SEA7 FEB71GL4WEA7 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL ADAM. 20 Juni 2015 Buitenafmetingen in mm ADAM Lengte 3.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.966 / 1.807 Hoogte (leeggewicht) 1.484 Wielbasis 2.311 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie