Sporter van het jaar. 1. Saman Koliaea (Kaizen)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sporter van het jaar. 1. Saman Koliaea (Kaizen)"

Transcriptie

1 Sporter van het jaar 1. Saman Koliaea (Kaizen) Prestaties binnen vechtsport dit jaar op een rijtje (N.B: toernooien zijn dus nog niet op het prof niveau): - 1e plaats Cordia grappling toernooi -83kg - 3e plaats Primal Games -83kg - 3e plaats NK Grappling -76kg - 2 wins King of the Beach grappling advanced categorie -83kg Naast vechtsporten ben ik actief in outdoor sporten en doe ik graag aan lange afstanden wandelen of fietsen zoals Kennedymarsen daarnaast doe ik aan snowboarden en bergbeklimmen. Verder geef ik training en vind ik het heel leuk om beginners helpen hun doelen te bereiken.

2 Sporter van het jaar 2. Joost van Wijngaarden (Mercurius) Wielrennen: - 10 e plaats WK Wielrennen voor studenten (Filipijnen) - 1 e Klimtijdrit P+R De Uithof, Utrecht - 1 e GNSK Wielrennen, Groningen - 2 e Eindklassement SWN Studentencup - 1 e Studentencup Enschede - 2 e Studentencup Wageningen Hardlopen: - 1e Maldense Bosloop 15 km - 3e Drechtstadloop 10 km

3 Sporter van het jaar 3. Koen Metsemakers (Phocas) - Nederlands kampioen ergometer - 3 voudig Nederlands studentenkampioen - 9de plek op Wereldbeker in Poznan - Nationaal ongeslagen in de mannen dubbel twee

4 Sportster van het jaar 1. Lotte Koopmans (Mercurius) - 1e op het NSK mountainbike - 3e op de beneluxcup in Sittard - 5e in het overall klassement van de benelux - 5e op het beneluxkampioenschap in Houffalize Mijn een na laatste wedstrijd was in Zuid-Frankrijk waarbij we met 150 vrouwen startten en ik op startrij 5 als 80e stond en na 45 minuten 9e lag met minder dan een minuut op de wereldkampioen. Maar toen kreeg ik helaas een lekke band, geen goede klassering uiteindelijk. Een flop dus, maar toch het vertellen waard.

5 Sportster van het jaar 2. Britt van der Vegt (Apeliotes) Afgelopen was een jaar waarin Britt heeft laten zien waar ze allemaal toe is staat is. Een zwaar jaar, waarin Britt haar tante is verloren na een lange strijd tegen kanker. Naast dat dit een emotionele strijd was, heeft het ook veel kracht gebracht. De tante van Britt was met haar man en zonen de sponsor (LERS) van Dames 6 (huidig dames 3). Als tegensprestatie had Britt bedacht om de halve marathon te gaan lopen en geld te verzamelen voor het KWF kankerfonds en zo gezegd zo gedaan. Gezamenlijk is er 5000,- opgehaald door acties en steun van vrienden en familie. Gezamenlijk met 5 anderen heeft Britt de halve marathon uitgelopen. Genoeg reden om een aanwinst te zijn voor meer dan alleen een vereniging.

6 Sportster van het jaar 3. Laura Hoogers ( t Haasje) 1e NSK cross 1e NSK indoor estafette 2e NSK outdoor 800 meter 2e NSK indoor 800 meter 1e studentenserie Global athletics 800 meter 1e Batavierenrace 9e NK atletiek 800 meter Naast mijn eigen sportprestaties vind ik het ook belangrijk om de sportiviteit van andere te stimuleren en ben ik al een ruime 5 jaar werkzaam als sportinstructrice.

7 Sportteam van het jaar 1. Dorans Alpha Begin afgelopen collegejaar als nieuw team opgezet, won binnen een jaar het NK voor studententeams en representeerde Nederland op het WK in Jakarta. Met positieve instellingen en sportiviteit wisten ze over het hele land fans te krijgen, met onverwachte strategieën en vele uren hard trainen wisten ze uiteindelijk alle studententeams te verslaan. 1e - Kwalificatie DCL (Nederlandse studentencompetitie) Season 1 1e - DCL (Nederlandse studentencompetitie) Season 1 Groepsfase - IeSF 8th esports World Championship Jakarta

8 Sportteam van het jaar 2. SkunK 2 Naast dat het tweede van SkunK het gezelligste studentenkorfbalteam is van Nederland hebben ze het afgelopen jaar ook uitzonderlijk veel wedstrijden gewonnen. Drie keer op rij werden ze met afstand kampioen. Mede hierdoor zijn ze dit jaar gepromoveerd naar een hogere klasse. Dit team verdient het echt om een keer in de spotlight gezet te worden, is het niet om de prestaties, dan is het des te meer om de sfeer!

9 Sportteam van het jaar 3. Heren 1 team NSZV Ha-STU Zij zijn vorig jaar gepromoveerd uit de hoofdklasse naar de tweede divisie, wat het hoogste niveau is dat Ha-STU ooit bereikt heeft. Spelers zijn ontzettend gegroeid het afgelopen jaar waardoor ze nu goed mee kunnen draaien in de huidige competitie. Ook hebben zij afgelopen jaar meegedaan aan de beker, waar wedstrijd na wedstrijd gewonnen wordt. Uiteindelijk gingen zij voor een groot publiek, vechtend onderuit tegen een eredivisieploeg, waarbij nog veel weerstand geboden werd. Beste prestaties: - Het bereiken van de tweede divisie (Het op 2-na- hoogste niveau wat je in Nederland kunt bereiken) - Als hoofdklasse-team de achtste finales (laatste 16) bereikt van de landelijke beker

10 Trainer van het jaar 1. Daan Henningheim (Hot Shots) Het eerste jaar dat de club werd opgericht (11 jaar gelden) kwam ik er bij. Na twee jaar ben ik begonnen met training geven en daarna nooit gestopt. Na vijf jaar werd de Flames (burgervereniging) opgericht. We waren van een erg klein groepje naar een club van 45 gegroeid en door de oprichting van de Flames werden het er weer slechts 6 leden. Dat jaar heb ik besloten niet me bij de Flames als vrijwilliger (trainer) aan te bieden maar juist bij de Hot Shots omdat ik graag wilde dat de club niet ten onder zou gaan. Met succes, inmiddels hebben we weer rond de 45 leden en we groeien door. Mijn belangrijkste prestaties; - Ik ben gevraagd of ik bij het Nationaal damesteam Floorball (NDT) als assistent coach aan de slag wilde. Dat heb ik 1,5 half jaar gedaan waarbij de belangrijkste prestatie de Wedstrijd tegen Estland op het kwalificatie toernooi was. De hoofd coach kon er niet bij zijn en ik had de leiding. In een uiterst spannende wedstrijd hebben we in de laatste 6 minuten een winnende goal gemaakt doordat we de keeper vervangen hebben door een veldspeler. Binnen de floorball is dit een soort alles of niets tactiek, we moesten winnen om ons te kwalificeren voor het WK dus met deze gelijke stand haalde ik de keeper eruit daarmee veroverden we een plek op het WK in Tampere Finland. - Inmiddels gestopt met het nationaal dames team maar wel hofleverancier omdat er nu maar liefst 9 dames vanuit Nijmegen komen die in de voorselectie zitten voor aankomend WK. - Ik heb de jeugdtak van de Floorball Flames opgericht samen met een vriend van me (zijn zoon speelt nu bij de Flames) inmiddels hebben de flames 7 jeugdteams. - Twee keer per jaar is er een groot toernooi. Een basisschool en een middelbaar school toernooi. Samen met de HAN organiseren we dit nu voor het 5 e jaar. Ik heb de opzet gemaakt en de eerste edities georganiseerd. Denk aan 25 teams vanuit alle basisscholen vanuit Nijmegen en een bijna alle middelbare scholen uit de regio. (inmiddels koppelen we dit aan Mission Olympic) - Vele jaren aanvoerder van het heren team geweest en zelfs 1 keer kampioen van onze divisie geworden. Helaas viel het team daarna uit elkaar waardoor we niet konden promoveren naar de Eredivisie.

11 Trainer van het jaar 2. Walter Moerkerken & Patrick Haarsma (Kunde) Als fanatieke kunde-leden vanaf de cluboprichting (2004) zijn we in 2010 bij de damesteams als trainer/coach-duo terecht gekomen en daar tot de dag van vandaag blijven hangen. Laag begonnen met dames 2 in de 5e klasse, waarmee we in ons 3e jaar kampioen werden. Daarna als middenmotor een jaar 4e klasse en het jaar erop (vorig seizoen) hebben we de stap naar dames 1 in de 3e klasse gemaakt. In dat eerste seizoen zijn we 5e geworden, maar zagen we ook +/- 10 speelsters weer vertrekken. Deze zomer moesten we daarom starten met een behoorlijk nieuw team, echter met succes; in oktober konden we namelijk al het periodekampioenschap in de 3e klasse op onze naam zetten, waardoor we verzekerd zijn van promotie playoffs voor de 2e klasse aan het eind van dit seizoen. Maar... nu eerst op naar ons volgende kampioenschap bij de club.

12 Trainer van het jaar 3. Robin van de Kraats (Fitness) Ik werk nu 2 jaar met veel plezier voor het Radboud waarbij ik ongeveer 20 tot 30 uur doorbreng als docent in de fitness. Ik help hierbij sporters met hun training, doelen gericht op sport en levensstijl. elke week heb ik diverse afspraken met sporters die ik help bij het behalen van doelen, testen van de fysieke conditie of ze bijvoorbeeld een goede start laten maken in de sport. overige werkzaamheden zijn: - Ik ben verantwoordelijk voor de blessure preventietraining van de roeivereniging Phocas. Alle eerstejaars wedstrijdroeiers komen elke week een dik uur trainen. - Ik geef standaard ticketuren als de H.I.I.T. TRX en bootcamp. Omdat ik ook veel inval komen hierbij nog Nek Schouder Rug (NSR) en Next level outdoor. sinds dit jaar geef ik ook de cursus volleybal A. - De periode waarin er elke morgen vluchtelingen bij het RSC mochten sporten heb ik de kans gekregen om hun daarin met plezier te helpen 3 tot 5 dagen in de week - Voor studenten van de studenten krachtsportvereniging Profectus heb ik nu 2 maal training gegeven waarbij er in de toekomst nog plannen zijn om de vereniging meer te ondersteunen.

13 Vrijwilliger van het jaar 1. Danny Godfrey (Don Quichote) Danny Godfrey liep een jaar geleden bij NSSV Don Quichote de zaal in en is sindsdien met geen geweld meer buiten te krijgen. Deze australier geeft vaak de warming-up en heeft altijd wel ergens een adviesje klaar liggen. Daarnaast zoekt Danny altijd de gezelligheid op en staat zijn deur altijd open. Puur alleen omdat hij de sport, de vereniging en haar leden zo leuk vindt Vrijwilliger van het jaar 2. Anne Hoesbergen (Phocas) Anne is nu voor het tweede jaar bestuur van Phocas en spant zich enorm in om een nieuw botenhuis te realiseren. Ze loopt ondertussen al stage buiten Nijmegen maar steekt nog steeds al haar energie en vrije tijd in het nieuwe botenhuis. Het is uitzonderlijk hoeveel moeite ze in Phocas steekt en daarom verdient zij deze titel enorm! Vrijwilliger van het jaar 3. Pieter Schoenmaker (Mercurius) Mercurius heeft goede bestuursleden, veel actieve leden en een trouw vrijwilligersbestand, maar één vrijwilliger steekt er wel bovenuit. Altijd paraat bij werkacties of andere klusjes. Pieter is zo iemand die niet in een bestuur of commissie zit, maar wel altijd overal aanwezig is als er geholpen moet worden.

Sporter van het Jaar genomineerden 2015

Sporter van het Jaar genomineerden 2015 Sporter van het Jaar genomineerden 2015 Kamiel Jacobs Sport: Atletiek Vereniging: t Haasje - 2 e plek kwart marathon Egmond aan Zee - 1 e plek NSK cross (2,8 km) - 1e plek Stevensloop (5 km) - 1e plek

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

Nominatieformulieren. Nijmeegse Studenten Sport Raad

Nominatieformulieren. Nijmeegse Studenten Sport Raad Nominatieformulieren Nijmeegse Studenten Sport Raad Student-Sporters van het Jaar Verkiezing 2018 Beste Lezer, Hier voor u ziet u de nominaties liggen van de Student-Sporters van het Jaar verkiezing. Er

Nadere informatie

Wie is ELS? In de Lift. Energiek

Wie is ELS? In de Lift. Energiek Contents In de Lift 4 Energiek 4 Wie is ELS? 4 Activiteiten 6 Trainingen 6 Wedstrijden 6 Resultaten 8 Nevenactiviteiten 8 Feest 10 Sponsoring 12 Sponsorpakketen 14 2 3 Wie is ELS? DSSV ELS staat voor Delftse

Nadere informatie

Kwalificatielijst Topsporters HG en RUG, studiejaar 2016/2017 (versie maart 2016)

Kwalificatielijst Topsporters HG en RUG, studiejaar 2016/2017 (versie maart 2016) Kwalificatielijst Topsporters HG en RUG, studiejaar 2016/2017 (versie maart 2016) Om officieel in aanmerking te komen voor topsportfaciliteiten en eventueel een topsportbeurs van de Hanzehogeschool Groningen

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!!

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! Tweede editie September 2015 In het weekend van 5 september heeft meisjes B1 meegedaan met het Spikertoernooi in Eerbeek. Om wat

Nadere informatie

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996 Nieuwsbrief A2 Trainer Sjouke de trainer van BBC A2, en tevens trainer van het 2e van Zwaagwesteinde, heeft sport hoog in het vaandel staan. Sjouke staat positief in het leven en wil graag het plezier,

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Discussie 5 januari 2014

Discussie 5 januari 2014 Discussie 5 januari 2014 Strategie Structuur Cultuur Verloop ledenbestand Ledenbestand (spelend) Overzicht teams Categorie Subcategorie Niveau Plaats Competitie Gem. leeftijd Aantal spelers Trainings frequentie

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

1 ste Helft: Vragenronde 1 Recente gebeurtenissen

1 ste Helft: Vragenronde 1 Recente gebeurtenissen 1 ste Helft: Vragenronde 1 Recente gebeurtenissen 1.1 Welke drie Eredivisie teams werden dit seizoen door een club uit een lagere divisie uitgeschakeld in de KNVB-beker? 1.2 Welke twee Nederlanders maakten

Nadere informatie

SEGMENTATIE VOETBALFANS WELKE TYPEN VOETBALFANS ZIJN ER IN DE BETAALD VOETBAL COMPETITIES

SEGMENTATIE VOETBALFANS WELKE TYPEN VOETBALFANS ZIJN ER IN DE BETAALD VOETBAL COMPETITIES SEGMENTATIE VOETBALFANS WELKE TYPEN VOETBALFANS ZIJN ER IN DE BETAALD VOETBAL COMPETITIES Voetbalfans verschillen van elkaar in hun beleving, drijfveren, wensen en gedrag. Dat vraagt om een gedifferentieerde

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 4, jaargang 3

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 4, jaargang 3 Hallo allemaal, Het seizoen 2011-2012 is klaar en veel leden en supporters genieten van hun vakantie. Toch gaan diverse leden ook in de zomer weer door met basketbal. Lekker spelen op een pleintje, de

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

Agenda. Waarom Kalinko 2020? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko 2020? Kalinko 2020! Wat we niet gaan doen!

Agenda. Waarom Kalinko 2020? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko 2020? Kalinko 2020! Wat we niet gaan doen! 1 Agenda Waarom Kalinko? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko? Kalinko! Wat we niet gaan doen! 2 Reageren op dit document? Mail naar voorzitter@.nl Vastgesteld door de algemene ledenvergadering op 10-09-2016

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Voetbalbeleidsplan 2011-2015. Oog op de toekomst, actie voor morgen

Voetbalbeleidsplan 2011-2015. Oog op de toekomst, actie voor morgen Oog op de toekomst, actie voor morgen Agenda 1. Opening/inleiding 2. Terugblik opbrengst beleidsavond februari 2010 3. Doelstellingen voetbal beleidsplan 2011 2015 4. Vragenronde 5. Afsluiting Overige

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Tamer Ugur. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit IJsselstein nu woonachtig in Nieuwegein. Positie: 10 of voor de verdediging. In het verleden ook veelal als linker middenvelder-buitenspeler

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 3-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Vlak voor de zomervakantie hebben we toch weer genoeg te melden, dus hierbij de derde nieuwsbrief. De afgelopen maanden is ons ledenaantal flink

Nadere informatie

Poznan ontvangt de beste sporthouthakkers ter wereld

Poznan ontvangt de beste sporthouthakkers ter wereld Het STIHL TIMBERSPORTS Wereldkampioenschap 2015 zal in november plaatsvinden in Polen Poznan ontvangt de beste sporthouthakkers ter wereld De elfde editie van het STIHL TIMBERSPORTS Wereldkampioenschap

Nadere informatie

Almelose Atletiek vereniging Sisu

Almelose Atletiek vereniging Sisu AAV SISU een korte introductie: Graag stellen we u voor aan A.A.V. SISU. Maar waarschijnlijk is dit niet eens nodig want SISU is één van de bekendste atletiek verenigingen van Almelo en omstreken. A.A.V.

Nadere informatie

Wat is het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap?

Wat is het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap? Sponsorbrochure Wat is het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap? Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) is hét grootschalige, jaarlijks terugkerende sportevenement waar sporters van Nederlandse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Jaarplan Kalinko 2015-2016. Tijd om te oogsten!

Jaarplan Kalinko 2015-2016. Tijd om te oogsten! : Tijd om te oogsten! Waarom dit jaarplan? Waar willen we ook alweer naartoe? Wat zijn resultaten 2014-2015? Wat zijn de plannen 2015-2016? Bijlage: resultaten 2014-2015 in detail Waarom dit jaarplan?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 2-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Dit is de tweede nieuwsbrief die jullie ontvangen van R&TC Buitenlust. Het jaar is al bijna 3 maanden oud en is er al weer het één en ander gebeurd.

Nadere informatie

Visie TZ&PC Proteus TWELLOSE WATERKRACHT ZWEMPLEZIER EN -PRESTATIES VOOR IEDEREEN

Visie TZ&PC Proteus TWELLOSE WATERKRACHT ZWEMPLEZIER EN -PRESTATIES VOOR IEDEREEN Visie TZ&PC Proteus 2015-2020 TWELLOSE WATERKRACHT ZWEMPLEZIER EN -PRESTATIES VOOR IEDEREEN TZ&PC PROTEUS De Twellose Zwem & Poloclub Proteus (TZ&PC Proteus) is een zwemsportvereniging in het Gelderse

Nadere informatie

is een held Fred Diks tekeningen ivan & ilia

is een held Fred Diks tekeningen ivan & ilia is een held Fred Diks tekeningen ivan & ilia Voor Miranda, Ydwine en Alle 2018 Voetbal Nur 282/GGP051701 Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V. Tekst: Fred Diks Illustraties: ivan & ilia Omslagontwerp: Design

Nadere informatie

Opzet jeugdcompetitie

Opzet jeugdcompetitie Opzet jeugdcompetitie Regio Zuid Zonder ouders geen sport De liefde voor sport krijgen kinderen meestal van hun ouders mee. Ze gaan mee naar het sportveld of zwembad en spelenderwijs pakken ze de sport

Nadere informatie

En dan nu, beste aanwezigen, de sportverkiezing 2014.

En dan nu, beste aanwezigen, de sportverkiezing 2014. Uitreiking Rhedense sportprijzen 2014 Beste aanwezigen, Het is mooi dat de sportverkiezing ook dit jaar weer onderdeel is van de nieuwjaarsreceptie. Want: alle sporters en teams die hebben meegedongen

Nadere informatie

K.N.I.E. Kruisband Nabeschouwing Interessante Ervaringsdeskundige

K.N.I.E. Kruisband Nabeschouwing Interessante Ervaringsdeskundige In de rubriek vertelt een (oud) prof-sport(st)er over zijn/haar voorste kruisband blessure. Vanaf het moment dat deze blessure werd opgelopen, de operatie, de revalidatie, de rentree en daarna. In : keurig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS NIEUWSBRIEF Beste leden, Nadat in maart Portes du Soleil onveilig is gemaakt en velen van ons de sneeuw nog even hebben gezien, worden de winterse temperaturen weer ingeruild voor de warmere dagen. Degenen

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen 2015 2016. De samenstelling: De TC heeft het afgelopen seizoen uit de volgende leden bestaan: Niesko Veenker : Dames afdeling Koos van Delden: Jeugd en CMV.

Nadere informatie

TRAINING DESLY HILL : VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN

TRAINING DESLY HILL : VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN TRAINING DESLY HILL : VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Maar wat is nou een goede voorbereiding op een nieuw skeelerseizoen? Op www.skatepodium.com geeft

Nadere informatie

een bloeiende vereniging

een bloeiende vereniging een bloeiende vereniging Waarom dit jaarplan? Waar willen we ook alweer naartoe? Wat zijn resultaten 2013-2014? Wat zijn de plannen 2014-2015? Bijlage: resultaten 2013-2014 in detail Waarom dit jaarplan?

Nadere informatie

Balk gezellige afsluiting van mooi HG seizoen Jimmy van de Walle steelt de show

Balk gezellige afsluiting van mooi HG seizoen Jimmy van de Walle steelt de show Balk gezellige afsluiting van mooi HG seizoen Jimmy van de Walle steelt de show Pieter Karst Bouma opvolger Tommy de Bruyn Balk 19 september. Om precies om vier uur gooit Els Stolk de eerste hamer op het

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

Doel Workshop. 1. Kijk in de wereld van 3x3 basketball 2. Rol van verenigingen (grassroots) 3. Beantwoording (eventuele) vragen

Doel Workshop. 1. Kijk in de wereld van 3x3 basketball 2. Rol van verenigingen (grassroots) 3. Beantwoording (eventuele) vragen 3x3 Basketball Doel Workshop 1. Kijk in de wereld van 3x3 basketball 2. Rol van verenigingen (grassroots) 3. Beantwoording (eventuele) vragen 3x3 Nieuwe discipline binnen basketball From the streets to

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Sara Wennekes NED-33 Tokyo 2020

Sara Wennekes NED-33 Tokyo 2020 On the road to GOLD Sara Wennekes NED-33 Tokyo 2020 Sara Wennekes Begonnen met windsurfen in 2008. Nederlandse selectie windsurfen van het watersportverbond Woont in surfcity Scheveningen om fulltime te

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Het wordt spannend de komende dagen. Onze heren hebben donderdagavond nog een inhaalwedstrijd te spelen tegen Scyedam, en zaterdag hebben we thuis de derde keer een dubbele thuiswedstrijd

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken Handbal Ik hou mijn spreekbeurt over handbal omdat ik zelf aan deze sport doe en ik het een mooie sport vind. Ik ga het vandaag hebben over wat handbal precies inhoudt, de leeftijdsindeling, de wedstrijden,

Nadere informatie

Alle kinderen moeten kunnen sporten

Alle kinderen moeten kunnen sporten Alle kinderen moeten kunnen sporten Wie zijn wij? Jacqueline Nell Carola Nell Jolanda Nell Dennis van de Worp Marlo Moedig 3 zussen en 2 zwagers met 1 passie: Triatlon. In 2013 hebben wij Tri-Fa opgericht

Nadere informatie

INDIVIDUEEL SPORTTRAJECT

INDIVIDUEEL SPORTTRAJECT INDIVIDUEEL SPORTTRAJECT TENNIS Karen Verrydt Sport en bewegen Thomas More Turnhout 2015-2016 1 INDIVIDUEEL SPORTTRAJECT TENNIS INTERESSE Ik heb van kleins af altijd een voorkeur gehad voor balsporten.

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. Jeugd Veenshuttle krijgt nieuwe club-shirts. De eerste Olympische

MINI DIGI SHUTTLE. Jeugd Veenshuttle krijgt nieuwe club-shirts. De eerste Olympische NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Nieuwsbrief 3 2015 Jeugd Veenshuttle krijgt nieuwe club-shirts Mijdrecht 10-03-2015 Donderdag 18 februari clubshirt voorzien van als team! kregen de jeugdleden van badminton

Nadere informatie

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017 Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief www.tigaleek.nl September 2017 Van de bestuurstafel Het afgelopen jaar is een jaar geweest met veranderingen. We hebben helaas afscheid moeten nemen van

Nadere informatie

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Handbalseizoen 2013-2014 zijn we gestart met in totaal 19 teams. Vier damesteams, 1 recreantenteam, 1 G-handbalteam, 1 A-team, twee B-teams, drie C-teams, twee D- teams,

Nadere informatie

KNCB competitie survey 2015

KNCB competitie survey 2015 KNCB competitie survey 2015 Respondenten 201 compleet ingevulde survey s 179 heren en 22 dames 7 personen hebben enkel vriendschappelijke wedstrijden gespeeld Leeftijd van de respondenten U18 19-25 26-30

Nadere informatie

Dynamictennis special

Dynamictennis special Dynamictennis special Van de organisatie Deze speciale uitgave van de Noordooster staat helemaal in het teken van het afgelopen NK Dynamictennis. We zijn als vereniging enorm trots op deze dag waarin we

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en???

ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en??? ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en??? De Zeeuws Barabantse Sportvereniging voor Doven (ZBSD) heeft als doel: Het doen beoefenen van sport door doven. Dit doel probeert zij onder meer te bereiken door:

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Thialffer, Vakantie voorbij, volop genoten van de zon, zee,en strand. Dan heb je natuurlijk veel te vertellen. Heb je iets moois, leuk of speciaals meegemaakt, ben je op

Nadere informatie

KADERBELEID. Werven, behouden en waarderen van kader

KADERBELEID. Werven, behouden en waarderen van kader KADERBELEID Werven, behouden en waarderen van kader KADERBELEID TECHNISCH KADER Trainers, instructeurs, officials en bestuursleden hebben een grote invloed op het sport- en spelplezier van de sporters,

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE. Aan het woord, huidig voorzitter Patrick Verplancke en penningmeester Magda Vandecaveye.

PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE. Aan het woord, huidig voorzitter Patrick Verplancke en penningmeester Magda Vandecaveye. Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE Deze aflevering gaat over V.T. Lichtervelde. De club waar volgend seizoen veel te gebeuren staat. Op 12 september vieren ze het 60-jarig bestaan

Nadere informatie

WEDSTRIJDKALENDER LANGEBAAN

WEDSTRIJDKALENDER LANGEBAAN DE : EEN REIS DOOR HET SEIZOEN RICHTING NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN EN INTERNATIONALE TOERNOOIEN Langebaan seizoen De wedstrijdkalender Langebaan: een reis door het seizoen richting Nederlandse Kampioenschappen

Nadere informatie

1 ste Helft: Vragenronde 1 Toen we nog meetelden

1 ste Helft: Vragenronde 1 Toen we nog meetelden 1 ste Helft: Vragenronde 1 Toen we nog meetelden 1.1 Welke doelman zat bij Feyenoord op de bank tijdens de gewonnen UEFA Cup-finale van 2002 tegen Borussia Dortmund? 1.2 Tegen welke tegenstander en in

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Beste clubgenoten, Martin Heerschop Viertallenleider

Beste clubgenoten, Martin Heerschop Viertallenleider Beste clubgenoten, In mijn tussenbeschouwing zei ik dat het lopende jaar geen goed jaar dreigde te worden, eerder een slecht jaar. Vijf mogelijke degradatiekandidaten en misschien 3-4 potentiële promovendi.

Nadere informatie

En jij in Jong Oranje? K: Ja, daar zit ik al twee jaar in.

En jij in Jong Oranje? K: Ja, daar zit ik al twee jaar in. Donderdag 13 september, 17.30 voor de training. Een paar dagen voor de start van de competitie in gesprek met Eva en Klaas in de Bestuurskamer. Nadat Klaas vertelt hoe vermoeiend een studienacht en -dag

Nadere informatie

1 minuut lopen 2 minuten wandelen 5x. 2 minuten lopen 2 minuten wandelen 4x 1 minuut lopen 3 minuten wandelen 1x

1 minuut lopen 2 minuten wandelen 5x. 2 minuten lopen 2 minuten wandelen 4x 1 minuut lopen 3 minuten wandelen 1x Trainingsschema hardlopen voor beginners (10 km) Week 1 1 minuut lopen 2 minuten wandelen 5x Week 2 2 minuten lopen 2 minuten wandelen 4x 1 minuut lopen 3 minuten wandelen 1x 2 minuten lopen 2 minuten

Nadere informatie

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen ASW Protocol Kampioenen Datum: 18 januari 2017 1. Algemeen 1.1 Doelstelling Kampioen worden is een hele prestatie en de teams die deze prestatie neerzetten worden door ASW in het zonnetje gezet. Hoe is

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 VOLAR nieuws 9 Voor de ouders 1. Inleiding

Nadere informatie

Waterpolo Federatie Nederland

Waterpolo Federatie Nederland 2014-2015 (Kick-off) Agenda: Doel & uitgangspunten Deelnemende teams Gastspelers Wedstrijdschema Kampioenschap Doel Talentontwikkeling stimuleren, weerstand verhogen, grote uitslagen regiocompetities voorkomen;

Nadere informatie

Universiteit Twente & Saxion Runningteam. Sponsorbrochure 2013-2014

Universiteit Twente & Saxion Runningteam. Sponsorbrochure 2013-2014 Universiteit Twente & Saxion Runningteam Sponsorbrochure 2013-2014 Over het UT/Saxion-runningteam. De beste lopers studerende aan de UT en het Saxion. 2 Universiteit Twente / Saxion - Runningteam Het UT/Saxion-runningteam

Nadere informatie

hjaja asdasd asdasd asdad asda asdad asdddfgg Introtamarinde Wist je dat... asdasdasdasdsadasda

hjaja asdasd asdasd asdad asda asdad asdddfgg Introtamarinde Wist je dat... asdasdasdasdsadasda hjaja asdasd asdasd asdad asda asdad asdddfgg Introtamarinde Wist je dat... asdasdasdasdsadasda 13 Voorwoord 3 Wat is Tamar? 5 Teams & Competitie 8 Trainingen 9 Tamar vs. Hajraa 10 Het bestuur 12 2 Introtamarinde

Nadere informatie

Talentbegeleiding ALBERDINGK THIJM COLLEGE

Talentbegeleiding ALBERDINGK THIJM COLLEGE Talentbegeleiding ALBERDINGK THIJM COLLEGE Begeleiding krijg je vanuit school als: Je een status hebt gekregen in jouw talent (LOOT status); Je méér dan vier keer in de week op het hoogste niveau bezig

Nadere informatie

MENUKAART. bedrijfssport

MENUKAART. bedrijfssport MENUKAART bedrijfssport MENUKAART Badminton Clinic BETA Badminton / 1,5 a 2 uur / Een demonstratie training met een flinke dosis show / Alleen op di, za, en zo / Vereniging in de buurt of in een grote

Nadere informatie

NETHERLANDS FROM THE STREETS TO THE OLYMPICS

NETHERLANDS FROM THE STREETS TO THE OLYMPICS NETHERLANDS FROM THE STREETS TO THE OLYMPICS ALGEMEEN Historie 3x3 Officiële discipline sinds 2011 WK sinds 2012 / EK sinds 2014 Olympische Spelen in 2020 Visie FIBA 3x3 Medaille kansen voor kleine basketball

Nadere informatie

Agenda. Kalinko Doelen Kalinko Leerervaring 2017/2018. Focus 2018/2019. Reageren op dit document? Mail naar

Agenda. Kalinko Doelen Kalinko Leerervaring 2017/2018. Focus 2018/2019. Reageren op dit document? Mail naar 1 Agenda Kalinko Doelen Kalinko Leerervaring 2017/2018 Focus 2018/2019 2 Reageren op dit document? Mail naar voorzitter@.nl Kalinko Kalinko is de gezelligste volleybalvereniging van Den Haag en omstreken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 2017

NIEUWSBRIEF JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF JANUARI 2017 In deze nieuwsbrief lees je alles over de Spiridon activiteiten die de komende weken op het programma staan. Daarnaast praten we je bij over de laatste ontwikkelingen binnen de

Nadere informatie

Missie Accommodatie Leden

Missie Accommodatie Leden In deze brochure stelt Atletiek Maastricht zich aan u voor. Ook laten we u zien wat de mogelijkheden zijn om uw naam en betrokkenheid bij sport en samenleving uit te dragen. Samenwerken met sponsors geeft

Nadere informatie

SPORTBOEK. Sportende Alkmaarders waar we als stad trots op zijn. Alkmaarse nominaties

SPORTBOEK. Sportende Alkmaarders waar we als stad trots op zijn. Alkmaarse nominaties SPORTBOEK Sportende Alkmaarders waar we als stad trots op zijn Alkmaarse nominaties 2 Voorwoord Sportboek Alkmaar Sport is machtig om te doen, prachtig om naar te kijken en krachtig om mensen samen te

Nadere informatie

AZ&PC AMERSFOORT WWW.AZPC.NL

AZ&PC AMERSFOORT WWW.AZPC.NL AZ&PC AMERSFOORT WWW.AZPC.NL AZ&PC AMERSFOORT ~ Opgericht op 29 mei 1910 ~ Eén van de oudste zwemsportclubs van Nederland ~ Richt zich op alle sporttakken: synchroonzwemmen, waterpolo schoonspringen en

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Eisen KNWU 2014 Baan-DUUR mannen nationale selectie

Eisen KNWU 2014 Baan-DUUR mannen nationale selectie Eisen Baan-DUUR mannen nationale selectie Leeftijd 17-17 18 NK tijdrijden - NK tijdrijden nieuwelingen top-6 -NK tijdrijden junioren top-3 (van alle eerstejaars) - NK tijdrijden junioren top-3 (alle NK

Nadere informatie

ASRV ASCRUM. Sponsormogelijkheden. Seizoen 17/18 COMPANY LOGO

ASRV ASCRUM. Sponsormogelijkheden. Seizoen 17/18 COMPANY LOGO Sponsormogelijkheden ASRV ASCRUM Seizoen 17/18 COMPANY LOGO Sinds 2016 kom ASRV Ascrum uit in de hoogste competitie van Nederland. Het is de grootste seniorenrugbyvereniging in Nederland, met maar liefst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Sportman Genomineerden: Niek van den Broek Pepijn Smits Roland van Loon

Sportman Genomineerden: Niek van den Broek Pepijn Smits Roland van Loon Sportman 2018 Genomineerden: Niek van den Broek Pepijn Smits Roland van Loon Niek van den Broek 19-jarige motorracer uit Middelbeers Afgelopen jaar de overstap gemaakt naar de R3 Cup Met 3 podiumplaatsen

Nadere informatie

De Noordooster. Van het bestuur. Deze editie:

De Noordooster. Van het bestuur. Deze editie: De Noordooster Van het bestuur Het seizoen 2017-2018 zit er bijna op, in de week van 25-29 juni zijn onze laatste speelavonden van dit seizoen. Maar wat voor een seizoen is het geworden! We hebben tijdens

Nadere informatie

Dames 1 en Heren 1 in de Overgangsklasse

Dames 1 en Heren 1 in de Overgangsklasse Dames 1 en Heren 1 in de Overgangsklasse doel bereikt of stap gezet? 25 juni 2012 1 Inleiding Doelstelling beleidsplan Dames en Heren 1 op niveau dat leidt tot een positie midden overgangsklasse Dames

Nadere informatie

Tafeltennis voor meisjes

Tafeltennis voor meisjes Tafeltennis voor meisjes MEISJESTAFELTENNIS IN NEDERLAND Waarom zijn meisjes en vrouwen belangrijk voor een vereniging? Meisjes en vrouwen zijn bijzonder geschikt als trainers/coaches of voor andere (kader)

Nadere informatie

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING // : :

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING //  : : 2016/2017 Sponsor Brochure Sporthal De Paasberg Het Veld 30 7061 DD Terborg Mail Web : sponsor@vollverijs.nl : www.vollverijs.nl VOLLEYBAL // WWW..NL VOLLEYBAL VOOR JONG EN OUD, MET ELKAAR VOOR ELKAAR

Nadere informatie

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA Het was afgelopen weekend een druk weekend, want er stonden 2 belangrijke toernooien op de agenda voor de RST-rijd(st)ers.

Nadere informatie

ONDER ONS. TOERNOOI F-PUPILLEN & Mini-F

ONDER ONS. TOERNOOI F-PUPILLEN & Mini-F ONDER ONS TOERNOOI F-PUPILLEN & Mini-F 30 maart 2013 Voorwoord door de toernooi commissie Wij vinden het fijn u welkom te heten op het 7 e Onder Ons F-toernooi bij d.v.v. Delft. We zijn er dit jaar wederom

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Van de voorzitter: Sta je maanden in de kou en regen te blauwbekken op en langs het hockeyveld, is het eindelijk lekker weer, zit het seizoen er al weer op. Dat is jammer! Afijn dat zij zo. We kunnen terugzien

Nadere informatie

Seizoen met voorspoedig weer:

Seizoen met voorspoedig weer: Seizoen met voorspoedig weer: Dit voorjaar is er een geweest met bovengemiddeld lekker en zomers weer. Dit resulteerde in tot nu toe weinig afgelaste wedstrijden. Vorige maand startte we met Slow Pitch

Nadere informatie

Op 16 maart 2006 kwam topjudoka Ilse Heylen bij ons op bezoek om ons wat meer te vertellen over zichzelf en haar judo:

Op 16 maart 2006 kwam topjudoka Ilse Heylen bij ons op bezoek om ons wat meer te vertellen over zichzelf en haar judo: Op 16 maart 2006 kwam topjudoka Ilse Heylen bij ons op bezoek om ons wat meer te vertellen over zichzelf en haar judo: Hoe is je judocarrière begonnen? Heylen: Ik ben met judo begonnen toen ik 8 jaar was

Nadere informatie

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar Nieuwsbrief 1 Jaargang 1 23-01-18 De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar 2017-2018 Daar is hij dan de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. De nieuwsbrief is deze keer samengesteld door kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Het is bijna november, de herfstvakantie voorbij en de eerste vorst heeft

Het is bijna november, de herfstvakantie voorbij en de eerste vorst heeft Van: Recreatie TC quirin.van.os@gmail.com Onderwerp: nieuwsbrief recreatie oktober Datum: 24 oktober 2016 12:13 Aan: Recreatie TC quirin.van.os@gmail.com Blinde kopie: adenanvankip@gmail.com Nieuwsbrief

Nadere informatie

Door middel van beleidsplannen wordt sturing gegeven aan de verdere uitbouw of continuïteit van de vereniging.

Door middel van beleidsplannen wordt sturing gegeven aan de verdere uitbouw of continuïteit van de vereniging. VISIE-MISSIE en BELEIDSPLAN 2018-2022 PC Amitié Visie: Wij willen een vereniging zijn met een positieve uitstraling. Iedereen moet zich binnen onze vereniging thuis voelen en zowel op recreatieve als op

Nadere informatie

INFORMATIE NIEUWE LEDEN

INFORMATIE NIEUWE LEDEN INFORMATIE NIEUWE LEDEN vv Volta Lelystad Datum : 23 november 2014 Versie : 1.0 Status : definitief Auteur(s) : Erik Rombout Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. DE VERENIGING... 4 2.1 BESTUUR... 4 2.2 COMMISSIES...

Nadere informatie

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog.

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog. TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Beste leden, tijdens de vakantiemaanden is het elke vrijdagavond gezellig in ons lokaal. Op 3 augustus werd zelfs het wereldkampioenschap vrije tijd van

Nadere informatie

Op uw plaatsen, klaar?...bijna

Op uw plaatsen, klaar?...bijna Op uw plaatsen, klaar?...bijna AC TION wil sterk aan de start komen Wilt u het startschot geven? ATLETIEKVERENIGING AC-TION'48 - ENSCHEDE sponsorinformatie Maak kennis met de breedte van onze topatletiekvereniging

Nadere informatie