verrassendehuisvesting Heilijgers WoningConcept Business Line

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "verrassendehuisvesting Heilijgers WoningConcept Business Line"

Transcriptie

1 verrassendehuisvesting Heilijgers WoningConcept Business Line

2 Business Line RENDERENDE HUURWONINGEN HAALBAAR MAKEN De vraag naar betaalbare huurwoningen is toegenomen, terwijl het aanbod achterblijft. Deze toename wordt veroorzaakt door de verhuurdersheffing bij woningcorporaties en de moeizame verstrekking van hypotheken aan kopers. Maar ook de verminderde belangstelling voor het eigen woningbezit en de toegenomen wens naar flexibiliteit in de woonlocatie spelen een rol. Doordat corporaties zich terugtrekken uit de vrije huursector ontstaat er ruimte voor beleggers in het segment waar een huurprijs van 800,- tot 850,- per maand het maximum is. Heilijgers biedt daarom binnen het Heilijgers Woning- Concept de Business Line aan. De Business Line bestaat uit beleggerswoningen die klaar zijn voor verhuur. En dat tegen een scherpe prijs. Een uitgekiend ontwerp met vertrouwde bouwmaterialen en rationele installatietechniek wordt gekoppeld aan een innovatief proces tijdens de ontwikkeling, bouwvoorbereiding en realisatie. Naar wens is dit proces met exploitatiediensten uit te breiden. ONTWERP OP MAAT Het Heilijgers WoningConcept kent geen standaardwoning, maar is een concept dat als vertrekpunt dient. De vorm van de woningen is flexibel. Elk project wordt ontworpen door een architect, die de woningen afstemt op de wensen van de opdrachtgever en de gestelde randvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld het stedenbouwkundig plan. Doordat onder meer de hal, de leidingschacht en de trap gestandaardiseerd zijn, kan de woning goedkoop en snel worden voorbereid en gerealiseerd. Daarbij heeft deze indeling een gunstig effect op de energiezuinigheid van de woning. De woningen ontwikkelen we samen met onze partners tot een specifiek ontwerp in het Bouw Informatie Model (BIM). HET CONCEPT Het concept staat voor een woning met maximale flexibiliteit en variatie: ruime keuze in plattegronden, architectuur en interieur; mogelijkheden voor een afwisselend straatbeeld; voor zowel nieuwe als binnenstedelijke locaties; verschillende breedtes en dieptes mogelijk, ook binnen één plan; integrale duurzame oplossingen, lage energielasten en hoog comfort; beter geïsoleerd dan vereist volgens het bouwbesluit; bewezen installatietechniek vloerverwarming met bijbehorend comfort; vernieuwende werkmethode, korte ontwikkelen bouwtijd; lage aanschafkosten en exploitatielasten; ook toepasbaar in kleine series.

3 begane grond 1 e verdieping 2 e verdieping DE BUSINESS LINE WONING De Business Line woning is een ruime eengezins tussenwoning met een beukmaat van 5,40 meter en een woningdiepte van 9,00 meter. Het gebruiksoppervlak bedraagt ongeveer 108 m 2 en de inhoud 390 m 3. De woning bestaat uit twee bouwlagen plus een zolderverdieping met een zadeldak. De EPC-waarde bedraagt 0,57 * en kan in overleg naar wens worden aangepast. De bouwkosten zijn onder meer inclusief toilet, complete keuken en badkamer. Het zijn duurzame, onderhoudsarme en energiezuinige woningen, specifiek bedoeld voor verhuur door beleggers, zonder kwetsbare hightech-installaties. De woning heeft op de begane grond een lichte woonkamer en een open keuken compleet met inbouwapparatuur. Op de verdieping worden drie slaapkamers en een royale badkamer gerealiseerd. Door het zadeldak op de tweede verdieping ontstaat een ruime zolder die bereikbaar is via een vaste trap. In het dak is een groot tuimelraam opgenomen. Op de zolderverdieping bevinden zich ook de technische installaties van de woning en een de aansluitpunten voor een wasmachine en een wasdroger. De Business Line woning van 5,40 meter bij 9,00 meter is leverbaar vanaf ,- inclusief btw, grond en bijkomende kosten. * EPC per bedraagt 0,4; meerkosten 3.500,- exclusief btw / 4.235,- inclusief btw.

4 Modules en opties Module Beleggingshuur voor Mensen met meer Wensen - optionele uitbreiding op de Business Line - Met de toevoeging van deze module is de woning aangepast aan het uitgebreide eisenpakket van de meeste institutionele beleggers. Huurders met een ruimer budget stellen immers hogere eisen aan de woning en de afwerking daarvan. Deze woning kan worden verhuurd in het segment met een hogere huurprijs. ONTWIKKELING EN VERHUUR Naast de realisatie verzorgen wij ook de ontwikkeling, de vergunningsprocedures en desgewenst de verhuur van de woningen. De ontwikkeling en de verhuur wordt verzorgd door onze eigen professionals volgens ons succesvolle verhuurconcept hierwilikwonen.nu. Module Beheer en Onderhoud - optioneel - Om de nieuwe woning in topconditie te houden is er de module beheer en onderhoud. Storingen en reparaties worden adequaat door onze 24-uursservicedienst opgelost. Het onderhoud aan de woning en de installaties vindt planmatig plaats. Hiermee behoudt de woning ook in de toekomst zijn waarde en wordt u als eigenaar ontzorgd. Het is mogelijk om het onderhoud voor de eerste 10 jaar na levering vooraf af te kopen. Woningdiepte + 1,20 meter Het vergroten van de diepte van de woning met 1,20 meter naar 10,20 meter is mogelijk vanaf 5.900,- inclusief btw. Overige opties Uitbouw op de begane grond Extra slaapkamer Dakkapel Extra tuimelvenster Entreeportiek FINANCIEEL Totale kosten per woning vanaf ,-. In deze prijs zijn inbegrepen: basiswoning 5,40 x 9,00 meter Business Line Pakket locatiekosten kosten stedenbouw & architectuur grondkosten ( ,-) bijkomende kosten BTW Huurprijs 800,- tot 850,- per maand Rendement (BAR) circa 5,5 % Om financieel inzicht te krijgen in uw specifieke project met de Heilijgers Woning Business Line rekenen wij in kort tijdsbestek de stichtingskosten voor u door. Uw resultaat is zo vanaf het begin richtinggevend.

5 Technische specificaties BUSINESS LINE PAKKET Buitenberging compleet met lichtpunt, wandcontactdoos en buitenverlichting Terras aan achterzijde met een pad naar de berging Privacy scherm aan de achtergevel op de erfgrens Buitenkraan aan de achtergevel Tuimelvenster in het dak op de zolderverdieping Wasmachine- en wasdrogeraansluiting op de zolderverdieping Diverse uitbreidingen op de elektra-installatie Keuken, compleet met: o kookplaat o afzuigkap o vaatwasser o combimagnetron o koel- vriescombinatie Toilet, uitgerust met: o zwevend toilet o fontein Badkamer met de volgende specificaties: o bouwkundig afgeschermde douchehoek o douche met thermostatische mengkraan o wastafel met mengkraan o zwevend toilet o handdoekradiator o tegelwerk tot aan plafond o spiegel en planchet

6 Overige specificaties KAVEL INRICHTING Bestrating Pad met breedte van 1 meter naar de voordeur. RUWBOUW Fundering De woning wordt gefundeerd op betonnen palen. De kruipruimte onder de woningen is toegankelijk. Wanden Woning scheidende wanden, binnenspouwbladen van gevels en overige dragende c.q. constructieve wanden van de woning worden uitgevoerd in kalkzandsteen elementen. De woning scheidende wanden bestaan uit ankerloze spouwmuren. Gevels De buitengevels van de woning bestaan uit schoonmetselwerk. Vloeren De begane grondvloer is een geprefabriceerde betonnen plaatvloer, aan de onderzijde voorzien van isolatiemateriaal. De eerste en tweede verdiepingsvloer zijn eveneens geprefabriceerde betonnen plaatvloeren. Daken De dakconstructie van de hellende daken wordt samengesteld uit geprefabriceerde geïsoleerde houten elementen. De dakbedekking bestaat uit betonpannen. Buitenkozijnen en deuren Kozijnen, ramen en deuren worden uitgevoerd in hardhout voorzien van een duurzaamheidscertificaat. AFBOUW Trappen en hekwerken Trappen en hekken worden uitgevoerd in vurenhout. Vloerafwerking De dekvloeren worden uitgevoerd in anhydriet. De vloeren van de badkamer en het toilet worden voorzien van keramische vloertegels, afmeting 15 x 15 cm.

7 Binnenwanden en wandafwerking De niet dragende binnenwanden in de woning worden vervaardigd van gipsblokken. De wanden van badkamer en toilet worden afgewerkt met keramische wandtegels, afmeting 15 x 20 cm: de wanden van de badkamer tot aan het plafond; de wanden van het toilet tot 150 cm boven de afgewerkte vloer, daarboven sluitpleister; de wand boven het aanrechtblad tot 150 cm boven de afgewerkte vloer. KEUKENINRICHTING De woning is standaard voorzien van een keuken met complete inrichting: kookplaat afzuigkap vaatwasser combimagnetron koel- vriescombinatie INSTALLATIES De wanden van de woon- en slaapkamers, entree, overloop en bergkast worden behangklaar opgeleverd. Plafondafwerking De plafonds in de woning worden voorzien van een fijne structuur spuitpleister, met uitzondering van de onderzijde van de hellende daken. SANITAIR Het volgende sanitair, kleur wit, wordt geplaatst en aangesloten: in het toilet een toiletcombinatie bestaande uit een keramische toiletpot met laaghangend reservoir en een keramisch wastafelfonteintje met fonteinkraan. in de badkamer een wastafelcombinatie bestaande uit een keramische wastafel met een wastafelmengkraan; een douchecombinatie bestaande uit een ingetegeld doucheputje, met een rvs rooster, een thermostatische douchemengkraan en glijstangcombinatie met handdouche; een zwevend toilet met keramische toiletpot; een handdoekradiator; een planchet met daarboven een wastafelspiegel. Binnenriolering, dakgoten en hemelwaterafvoer De binnenriolering, is vervaardigd van kunststof en wordt volgens de voorschriften aangesloten op de buitenriolering. Gasinstallatie Vanaf de gasmeter wordt een gasleiding aangebracht naar het standaard aansluitpunt in de keuken voor het fornuis en naar de CV-ketel op zolder. Verwarmingsinstallatie De woning wordt voorzien van een Hoog Rendement combi-ketel klasse CW4. De woning wordt verwarmd door vloerverwarming als hoofdverwarming. Mechanische ventilatie De mechanische ventilatie vindt plaats door het regelbare mechanische afzuigsysteem. Elektrische installatie De elektrische installatie wordt aangelegd vanuit de meterkast, verdeeld over meerdere groepen naar de diverse aansluitpunten. Verlaging van de EPC-waarde naar 0,4 per wordt onder meer bereikt door toevoeging van zonnepanelen op het dak.

8 Displayweg BT Amersfoort Postbus AH Amersfoort

verrassendehuisvesting Vanaf 180.000,- incl. btw Heilijgers WoningConcept Business Line

verrassendehuisvesting Vanaf 180.000,- incl. btw Heilijgers WoningConcept Business Line verrassendehuisvesting Vanaf 180.000,- incl. btw Heilijgers WoningConcept Business Line Heilijgers WoningConcept Business Line RENDERENDE HUURWONINGEN HAALBAAR MAKEN De vraag naar betaalbare huurwoningen

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING TECHNISCHE OMSCHRIJVING KWALITEITSOMSCHRIJVING KLEURENSTAAT WEGWIJZER Van toepassingen op fase I (23 woningen) en fase II (21 woningen) Hoge Weide Leidsche Rijn te Utrecht Datum: 1 maart 2014 MyOwnHome

Nadere informatie

VEENDAM KOMPAS. Compleet en voor een prikkie! Gewoon lekker wonen RUIME EENGEZINSWONINGEN. Hoek. kavel. ca 175 m². Tussen. kavel

VEENDAM KOMPAS. Compleet en voor een prikkie! Gewoon lekker wonen RUIME EENGEZINSWONINGEN. Hoek. kavel. ca 175 m². Tussen. kavel VEENDAM KOMPAS RUIME EENGEZINSWONINGEN Hoek kavel ca 175 m² Tussen kavel ca 130 m² Compleet en voor een prikkie! Gewoon lekker wonen een tussenwoning vanaf 132.500 von een hoekwoning vanaf 147.500 von

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving // 9 september 2014 ALGEMEEN In de technische omschrijving staan de technische specificaties van de woningen, zoals de toepassing van materialen en kleuren omschreven. Voor de juiste opzet, indeling en

Nadere informatie

Twee-onder-een-kapwoningen

Twee-onder-een-kapwoningen I II Twee-onder-een-kapwoningen Wonen aan een rustig woonerf in De Wij. Deze 10 twee-onder-een-kapwoningen, in de stijl van de jaren 30, bieden ruimte om te leven. Met een garage, zij-entree, een tuingerichte

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING KOOPWONINGEN

TECHNISCHE OMSCHRIJVING KOOPWONINGEN TECHNISCHE OMSCHRIJVING KOOPWONINGEN 4 juni 2014 Inhoud Algemeen... 2 Omschrijving exterieur... 4 Omschrijving interieur... 8 Kleurenschema exterieur... 13 Kleurenschema interieur... 13 Sanitair, vloer-

Nadere informatie

WWW.DEBOL.NL. Technische Omschrijving. Eengezinswoningen Bouwnummer 8, 9 en 22 t/m 27

WWW.DEBOL.NL. Technische Omschrijving. Eengezinswoningen Bouwnummer 8, 9 en 22 t/m 27 WWW.DEBOL.NL Technische Omschrijving Eengezinswoningen Bouwnummer 8, 9 en 22 t/m 27 Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Bouwplanomschrijving 3 1.2 Administratieve bepaling 3 1.3 Ruimtebenaming 3 1.4 Wijzigingen

Nadere informatie

Technische omschrijving van 4 vrijstaande Notaris woningen in plan Berggierslanden te Meppel

Technische omschrijving van 4 vrijstaande Notaris woningen in plan Berggierslanden te Meppel ALGEMEEN Technische omschrijving van 4 vrijstaande Notaris woningen in plan Situatieschets De nummers op de tekeningen zijn bouwnummers. Ze worden tijdens de bouw door iedereen gehanteerd, ook voor alle

Nadere informatie

Kloosterbuuren 2 te Den Haag

Kloosterbuuren 2 te Den Haag Kloosterbuuren 2 te Den Haag Technische Omschrijving 10 april 2015 Inhoud Algemeen... 2 Omschrijving exterieur... 5 Omschrijving interieur... 10 Kleurenschema exterieur... 18 Kleurenschema interieur...

Nadere informatie

De duurzame bouwers. Introductie

De duurzame bouwers. Introductie De duurzame bouwers Introductie Voor u ligt de brochure voor de realisatie van 4 halfvrijstaande nieuwbouw woningen op de prachtige locatie Harinxmahof, het terrein van de voormalige St. Jozefschool te

Nadere informatie

Wonen op een eiland in hartje Heerenveen

Wonen op een eiland in hartje Heerenveen Kopen in eiland Nieuwburen Wonen op een eiland in hartje Heerenveen 5 royale stadswoningen op loopafstand van het centrum in Heerenveen 2 Wonen op een eiland in hartje Heerenveen Inhoud Omgeving... 4 Project

Nadere informatie

...dat is wonen in stijl. 19 sfeervolle jaren 30 woningen. Meer informatie

...dat is wonen in stijl. 19 sfeervolle jaren 30 woningen. Meer informatie www.bestensuite.nl 19 sfeervolle jaren 30 woningen Meer informatie Van Santvoort Makelaars, Eindhoven Edenstraat 1, 5611 JM Eindhoven T 040 269 25 30 info@eindhoven.vansantvoort.nl ERA makelaardij Ed Willems

Nadere informatie

Helperoostsingel. Stijlvol wonen aan het Helperdiep. 6 royale stadsvilla s aan het Helperdiep in Groningen

Helperoostsingel. Stijlvol wonen aan het Helperdiep. 6 royale stadsvilla s aan het Helperdiep in Groningen Helperoostsingel Stijlvol wonen aan het Helperdiep 6 royale stadsvilla s aan het Helperdiep in Groningen Veelzijdig Groningen Planinformatie Wonen in de stad Groningen biedt u veel voordelen. Het levendige

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Bouwnummers: 01 t/m 22. Grondwerken

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Bouwnummers: 01 t/m 22. Grondwerken Verkoopdocumentatie en illustratie De verkoopdocumentatie, met de daarin opgenomen tekeningen, omschrijvingen en specificaties, is met de grootste nauwkeurigheid samengesteld aan de hand van gegevens en

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving 28 september 2013 25 woningen aan de Chrysantentuin Zoetermeer Technische Omschrijving Inhoudsopgave Inleiding 3 Algemene informatie 3 Garantie- en waarborgregeling 3 Voorrang Woningborg-bepalingen 3 Wijzigingen

Nadere informatie

Verhuurbrochure. project: Cedric Mardonstraat Kilder. 5 energieneutrale Passief huis eengezinswoningen

Verhuurbrochure. project: Cedric Mardonstraat Kilder. 5 energieneutrale Passief huis eengezinswoningen Verhuurbrochure project: Cedric Mardonstraat Kilder 5 energieneutrale Passief huis eengezinswoningen Datum: april 2013 Datum: april 2013 Woningstichting Bergh 2 Inhoudsopgave 1 Projectomschrijving 5 2

Nadere informatie

Vrijwel gedroomd... Het kan écht! Aan de Molendijk in Oudenhoorn. bouwen aan morgen

Vrijwel gedroomd... Het kan écht! Aan de Molendijk in Oudenhoorn. bouwen aan morgen Vrijwel gedroomd... Het kan écht! Aan de Molendijk in Oudenhoorn bouwen aan morgen De weelde van Vrij Wonen Notariswoning Molendijk Oudenhoorn Prachtige vrije ligging (op 600 m 2 grond) aan oostelijke

Nadere informatie

BRANSVEEN DEDEMSVAART

BRANSVEEN DEDEMSVAART Langewijk 47 7701 AB Dedemsvaart mail@vrieling.nl 0523-282728 J.C. Kellerlaan 22 7772 SG Hardenberg info@vandijkgroep.com 0523-263949 BRANSVEEN DEDEMSVAART 12 twee-onder-één-kap woningen Schokker Mittendorffwerf

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING 12 STARTERSWONINGEN

TECHNISCHE OMSCHRIJVING 12 STARTERSWONINGEN TECHNISCHE OMSCHRIJVING 12 STARTERSWONINGEN Een ontwikkeling van: D.E.O. Advies i.o.v. Oomen C.A.P. Projecten Datum: 1 april 2015 versienr.: 2 TECHNISCHE OMSCHRIJVING INDELING WONING VOLGENS BOUWBESLUIT:

Nadere informatie

Nieuwbouw 2 energieneutrale woningen Boerhave Tubbergen

Nieuwbouw 2 energieneutrale woningen Boerhave Tubbergen Nieuwbouw 2 energieneutrale woningen Boerhave Tubbergen Nieuwbouwplan Boerhave Plan Binnenveld II te Tubbergen Algemeen Grenzend aan de wijk Binnenveld I ontwikkelt Woningstichting Tubbergen samen met

Nadere informatie

15 woningen sfeervolle, ruime en zeer complete woningen

15 woningen sfeervolle, ruime en zeer complete woningen 15 woningen sfeervolle, ruime en zeer complete woningen 3 volwaardige woonlagen met 4 5 ruime slaapkamers standaard dakkapel en een ruime bergzolder inclusief luxe greeploze keuken met alle apparatuur

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING TECHNISCHE OMSCHRIJVING Ten behoeve van: NIEUWBOUW VAN 10 WONINGEN TYPE KOTTER IN HET PLAN HAVENKWARTIER AAN DE BOMSCHUITSTRAAT EN KOTTERSTRAAT TE KATWIJK Projectnummer: 14-00681 Datum: 6 maart 2015 ALGEMENE

Nadere informatie

eengezinswoningen > tuinappartementen > terrasappartementen > twee-onder-één-kapwoningen

eengezinswoningen > tuinappartementen > terrasappartementen > twee-onder-één-kapwoningen eengezinswoningen > tuinappartementen > terrasappartementen > twee-onder-één-kapwoningen Inhoud 4 8 Hillegom en omgeving 12 20 28 Type Zwaluw Type Wulp 36 37 Afwerking en kwaliteit Wegwijzer 40 Technische

Nadere informatie

70 WONINGEN VOOR STARTERS EN GEZINNEN TYPE DE BAARS EN DE PAAUW. Zaans Goed. Modern wonen met een Zaans tintje in het nieuwe hart van Zaandam

70 WONINGEN VOOR STARTERS EN GEZINNEN TYPE DE BAARS EN DE PAAUW. Zaans Goed. Modern wonen met een Zaans tintje in het nieuwe hart van Zaandam 70 WONINGEN VOOR STARTERS EN GEZINNEN TYPE DE BAARS EN DE PAAUW Zaans Goed DE BAARS DE PAAUW Modern wonen met een Zaans tintje in het nieuwe hart van Zaandam Waarmerking Deze technische omschrijving F.40086.70.1

Nadere informatie

Twee vrijstaande hoekwoningen

Twee vrijstaande hoekwoningen www.planindenbosch.nl Twee vrijstaande hoekwoningen In den Bosch II Maasbree Verkoopbrochure In den Bosch fase II: 2 vrijstaande hoekwoningen Inhoudsopgave Opdrachtgever: Aannemer: Architect: Verkoop

Nadere informatie

2 NIEUWBOUW HALFVRIJSTAANDE WONINGEN HAGHOEKSWEG 2 TE ALMELO

2 NIEUWBOUW HALFVRIJSTAANDE WONINGEN HAGHOEKSWEG 2 TE ALMELO 2 NIEUWBOUW HALFVRIJSTAANDE WONINGEN HAGHOEKSWEG 2 TE ALMELO Algemeen Het betreft een fraai nieuwbouwplan met 2 halfvrijstaande woningen aan de Haghoeksweg 2 te Almelo. De Haghoeksweg 2 ligt in de rustige

Nadere informatie

4 nieuwbouwappartementen Vissingahuysen te Assen

4 nieuwbouwappartementen Vissingahuysen te Assen 4 nieuwbouwappartementen Vissingahuysen te Assen locatie V 2 De ligging van Vissingahuysen H et project Vissingahuysen is gelegen aan de rand van het stadscentrum van Assen, op de hoek van Het Kanaal en

Nadere informatie

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL Groen wonen nabij de stad 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL 2 Aan de noordkant van Nijmegen, tussen de bestaande dorpen Lent, Ressen en Oosterhout ontstaat

Nadere informatie

Kerckhoeve woningtype D, E en F, Veldhoven Technische omschrijving

Kerckhoeve woningtype D, E en F, Veldhoven Technische omschrijving Normbladen, modelbladen en verwerkingsvoorschriften voor de te verwerken materialen. Verzekering Het werk is tijdens de uitvoering tot aan de oplevering verzekerd door de aannemer. Het plan Het project

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving 25 Koopappartementen Het Hart van Berlicum VORM Ontwikkeling B.V. 11 mei 2015 VOORLOPIG 1 1. Het project Kopersinformatie 25 koopwoningen (fase 3 Hart van Berlicum) Het project

Nadere informatie