============================================================================

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "============================================================================"

Transcriptie

1 Importeren vanuit de USA Geschreven door Marco - 01/04/ :38 Hallo, Het lijkt me heel leuk om me te gaan verdiepen in het weer. Ik wil dan binnenkort een weerstation aanschaffen. Gezien de reacties op internet blijkt toch wel dat de Davis Vintage Pro 2 het beste station op dit moment is. Maar ja de prijzen liegen er niet om. In Nederland varieeren de prijzen tussen de 569 en 599 euro. In duitsland kom ik op 539 euro. In de USA liggen de prijzen echter tussen de 330 en 400 euro. Dit komt natuurlijk door de lage dollar;). Nu vraag ik mij af of er ook mensen zijn die dit al eerder hebben gedaan en hiermee ervaring hebben. Is de EU versie inderdaad anders als de USA versie? Heeft iemand hier ervaring mee... Gr...Marco Geschreven door Meteo Simpelveld - 01/04/ :42 Goedemiddag, Ik heb er niet voor gekozen om te importeren, de reden hiervan is dat ik een goede service wil. Nu die heb ik gevonden bij EKOPOWER. Ik heb voor service wel een paar centen over. Groet Bert Geschreven door Meteonoord - 01/04/ :45 Hi Bert, Wees blij met de gevonden service. Ik heb met deze club een hele andere ervaring. Bert. Geschreven door keesweer - 01/04/ :28 Kijk ook eens naar de banner onderin het scherm. Redelijk geprijst en een uitstekende service, dit uit ervaring. De weerspecialist. Geschreven door Weerstation Rijnmond - 01/04/ :18 idd de weerspecialist is ook een van de goedkopere inclusief goede service. Geschreven door Marco - 01/04/ :25

2 Bedankt voor de tip!! Ik heb even gekeken en inderdaad het heeft een paar voordelen om het bij een goede dealer in Nederland aan te schaffen: Naast service, uitleg en ondersteuning heb je dan 24 maanden garantie en dat is natuurlijk niet het geval als je het importeert. Lastige keuze hoor. Ik snap eigenlijk niet waarom de prijzen zo ver uit elkaar liggen... Ik zal er nog maar eens over nadenken. Weet iemand trouwens nog wat het verschil is tussen de EU en de USA versie. Volgens mij kun je op beide de farenheit, celcius e.d. instellen... Bedankt voor de reacties tot nu toe.. Gr. Marcp Geschreven door Luc - 01/04/ :43 Hoi Marco, Let er ook op dat de douane nog import heffing kan vragen als het weerstation in Nederland aankomt. Ik heb geen idee hoe hoog die is, maar dat kan het prijsverschil nog kleiner maken. Persoonlijk zou ik deze in Nederland kopen. Mijn tip zou ook zijn om eens contact op te nemen met Luc Geschreven door Meteonoord - 01/04/ :00 Hi Marco, Ik kan Luc ondersteunen. Na eerst klant te zijn geweest bij Ekopower ben ik begin vorig jaar overgestapt naar Dick van de weerspecialist. Wel is waar niet helemaal de goedkoopste maar op zijn service is niets aan te merken. Goede voorlichting, goede begeleiding en zeer goede service. Succes met je beslissing. Bert. Geschreven door Weerstation Rijnmond - 01/04/ :30 het is ook wat Luc idd zegt, en de kosten voor verscheping, langer wachten voordat je het binnen hebt, en of het het aankomt... succes met je keuze Geschreven door Oebele - 01/04/ :54 Het verschil van de USA versie en de EU versie is dat de frequentie van het draadloze gedeelte anders is. En de netspanning in de USA is 110 volt 60 hertz met de bijgeleverde adapter kun je hier dus helemaal niets.

3 Met een niet draadloze uitvoering zou je alleen een andere adapter nodig hebben, maar ik raad het ook af om voor die paar centen zelf in te voeren bedenk wel als je het apparaat stuk thuis krijgt gestuurd dat de kosten in dat geval veel hoger zullen uitvallen. Geschreven door schilper - 01/04/ :30 Blijft afwachten wat de uiteindelijk prijs gaat worden. Google maar eens en kijk wat er eventueel aan kosten bij kan komen. 19% BTW + invoerrechten. Ik heb me zelf ook wel eens rijk gerekend door iets uit Amerika te importeren, kwam toen op de zelfde prijs uit maar had geen garantie. Geschreven door Eckie76-02/04/ :34 Ik heb de Davis Vantage Pro (1) 3 jaar geleden gekocht bij Provantage Corp in California. De service is super, het verschepen ging snel (binnen 10 dagen had ik hem thuis). Het scheelde me bijna de helft aan geld. Het enige dat ik moest kopen was een aparte spanningsomvormer van 110 naar 220 volt (Conrad 20 euro). Ik heb ook meteen de datalogger meebesteld (kan je beter in 1 weg doen). Groet Olaf Geschreven door schilper - 02/04/ :02 Wat een mazzelkont ben jij zeg! Ik weet uit ervaring dat de Douane steekproefgewijs werkt. Hieronder de huidige regels van de Douane: Vrijstelling van accijns, omzetbelasting en rechten bij invoer In bepaalde gevallen is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een vrijstelling van omzetbelasting (BTW) en rechten bij invoer. Zo hoeft u geen omzetbelasting en rechten bij invoer te betalen als de waarde van de zending, exclusief verzekerings- en vervoerskosten, niet meer is dan â 22. Daarnaast zijn onder meer kleine zendingen vrijgesteld die een particulier buiten de EU gratis aan een particulier binnen de EU stuurt. Als dit incidenteel gebeurt en de zending alleen goederen bevat die bestemd zijn voor persoonlijk gebruik door u of uw gezin, dan kunt u een vrijstelling aanvragen. Daarbij gelden onder andere de volgende voorwaarden: * De totale waarde van de zending mag niet meer bedragen dan â 45 (exclusief verzekerings- en vervoerskosten). Als de waarde van de zending hoger is dan â 45, dan moet u belasting betalen over het totale bedrag. * U mag maar een beperkte hoeveel accijnsgoederen met vrijstelling invoeren. Geschreven door weerzoetermeer - 02/04/ :27 Hallo!

4 Bestellen in de VS is leuk (heb het ook wel eens gedaan) maar vergeet, zoals meerdere al hebben aangegeven, niet dat je de BTW en invoerrechten moet betalen. Tegenwoordig controleerd men heel erg veel bij de douane. BTW is 19% en invoerrechten dacht ik 14% (verschilt per produkt). Dan nog de verzendkosten van ik denk ongeveer 50 dollar. Dan praten we nog niet over het beleid van Provantage, hier kan je nagenoeg niet naar retour sturen als het produkt niet goed is of gewoon niet voldoet aan je verwachtingen. Ze nemen de produkten gewoon niet terug. Kijk maar op de site van Provantage, er staat: Not Returnable. Lekker als dat ding het niet doet. Dan heb je ook nog te maken met de verschillende frequenties die gebruikt worden met de versie uit de VS en die van Europa. Die van de VS zijn eigenlijk niet toegestaan in Europa. Wil je later een uitbreiding kopen voor de Davis moet je dat dus ook in de VS bestellen want de uitbreidingen die je in Europa koopt werken niet op de versie van de VS. Als laatste heb je nog het probleem van de voeding die werkt op 110 volt in de VS maar dit zullen wel niet zoveel kosten zijn. En nog even als laatste...stel je hebt service nodig...dan is het toch wel erg prettig als dat gewoon in Nederland kan! Hopelijk heb je wat aan deze informatie en doe er je voordeel mee! En de Weerspecialst is een absolute aanrader... Met vriendelijke groet, Thierry van Wijland Geschreven door Effing - 03/04/ :15 Ik heb ook een Vantage pro uit de USA. Een dik jaar geleden is een condensator stuk gegaan. Deze condensator heg ik ondanks verwoede pogingen nergens te pakken gekregen.ben nog naar Ekopower gegaan en deze heeft de Vantage onderzocht maar deelde me mee dat hij de US uitvoering niet kon/ mocht repareren. Vervolgens contatct gezocht net DAvis in de USA.Zeer correct en snel de nodige info ontvangen. Vantage opgestuurd en binnen twee weken had ik hem al weer gerepareed en wel terug. Kostte me wel inclusief vervoer ongeveer 120 euro. Vantage functioneert nu al weer meer als een jaar zonder problemen.:laugh: Geschreven door PatrickB - 07/04/ :57 Hoi, Een kennis van mij heeft het voor 14 dagen in de states gekocht. Hij had het binnen 4 dagen in huis. Hij was het volgende kwijt: Een Davis 6162 VP2 plus komt op 666 US dollar. een Bijbehorende Weatherlink kost 117 dollar. Bij elkaar is dat us$ Dat is 499 euro.

5 Shipping is 120 dollar. dat is 76 euro. komt nog bij BTW 19% is 95 euro. totaalbedrag komt dus op zon 670 euro inclusief de BTW. Invoerrechten zou je mischien nog een klein bedrag bij moeten betalen. Maar zelfs al zou je 50 euro (en das wel erg veel) invoerrechten moeten betalen. In nederland ben je al vlot 1150 euro voor hetzelfde systeem kwijt. Dus wat hierboven word gesteld dat het om een paar euro gaat ben ik het niet mee eens. Dit scheelt 480 euro, you do the math. Dit komt gewoon door de erg lage dollar. scheelt nogal wat. Maar ja je zit inderdaad met de garantie, echter voor dat bedrag koop je er bijna 2. Zijn toch een hoop reserve onderdelen. Live is all about choices ;-) Patrick. Geschreven door weerzoetermeer - 08/04/ :59 Hoi Patrick, Kan je in de VS een Europese model bestellen. Dan haal je al wat nadelen weg. Prijs ziet er wel goed uit. Ik heb mijn Boltek onweerdetectie bij Provantage gekocht. Ook binnen vier dagen in huis met DHL. Gelukkig deed hij het...hihi. Succes met je keuze! Met vriendelijke groet, Thierry van Wijland Geschreven door Meteo Simpelveld - 08/04/ :43 Ik blijf het riskant vinden om in de USA te bestellen. Denk aan de zendferquentie maar ook aan de garantie en service. Bert Geschreven door PatrickB - 08/04/ :55 Hoi, Tja ach ik weet het niet. Tuurlijk zijn er nadelen maar ook voordelen. Zoals ik al zei life is all about choices. Een ieder moet het zelf weten, ik persoonlijk zou hem in NL bestellen, maar dat ligt ook aan je budget.

6 Patrick Geschreven door wsp - 14/04/ :08 Ik zelf zou ook in NL bestellen, tuurlijk het geld speelt ook mee en daar kan ik vertellen dat ik genoeg uit amerika heb besteld, de laatste utils waren iphone's 16gb nl simlock free. Mijn ervaring, dan moet je wel goede bekende hebben in de us, laat er gift op schrijven en geen stikkers van bedrijf erop en liefst via Fedex. Heb geen problemen gehad. Ook afstandsbedieningen voor de dure Bose Lifestyle's kijk maar op daar staan er nog enkele. Maar zelf kies ik toch voor nl en dan inderdaad ekopower of de weerspecialist, beide goed. Geschreven door JozBaz - 26/04/ :06 De Amerikaanse versie gebruikt inderdaad andere frequenties voor de dataoverdracht maar voor de werking maakt dat niet uit en ik acht de kans klein (ongeveer nul ) dat iemand je ooit aanspreekt op het gebruik van niet-europese frequenties. De voeding heeft inderdaad een andere stekker maar werkt waarschijnlijk op zowel 110V/60hz als 220V/50Hz. Indien niet het geval dan zijn er nog altijd de losse (instelbare) voedingen die bij de bouwmarkt op de plank liggen. Ik zou het zelf niet doen, maar als je een beetje handig bent en de EU prijs buiten budget is kun je het overwegen. Lang geleden - in was de EU versie van de Vantage Pro ook in Amerika te krijgen, en dat scheelde 30% - 40%. Nu helaas niet meer. So much for free trade! ;-) Groeten, Jos Geschreven door SpeedyGJ - 24/05/ :55 Ik heb zelf de VP2 hier in NL weg dus de EU versie, evenals de transmitter voor de windmeter. Nu wil ik graag mijn windmeter in de weiland zetten maar zodra ik dit doe vliegt de verbinding eruit door de vele bomen die hier staan. Enige manier is een steun zender erbij kopen, hier in NL ben ik al gauw 239 euro kwijt, in USA kan ik em krijgen voor 120 euro ex verzendkosten. Ik weet dat USA andere MHZ heeft dan NL. US modellen hebben data overdracht van MHz. OV, EU, UK modellen hebben een data overdracht van MHz. Nu is de vraag, maakt die 0.6mhz heel veel uit? Ik kan aan de OV versie komen, EU versie kan ik niet vinden. Geschreven door schilper - 24/05/ :19 Ja dat lijkt me van wel die 0,6 MHz verschil. Zet je radio maar eens een stukje naast de zender en luister naar het resultaat. Zender en ontvanger moeten natuurlijk wel exact dezelfde frequentie gebruiken. Gr.Harold

7 Geschreven door schilper - 24/05/ :43 Even over het importeren vanuit Amerika. Steeds meer mensen ontdekken het grote verschil in prijs door de huidige Dollar koers. Het is duidelijk dat ook de Douane dat is opgevallen. Vroeger steekproefsgewijs controle, nu op bijna alles. Ga er maar gerust vanuit dat buiten de verzendkosten, invoerrechten en BTW in rekening worden gebracht. Van de week zelf ervaren: Onderdeel model vliegtuigbouw over laten komen.(momenteel niet te leveren in de EU en kost in de EU â 85,00) Kost in de USA $ 85,00 Verzendkosten $ 35,00 (Groot volume) Verzonden via UPS in 3 dagen in Nederland. Acht dagen bij de Douane gelegen En moest bij aflevering nog even â 32,20 afrekenen. (Invoerrechten, BTW en behandelingskosten TNT. Ga dus altijd van dit scenario uit, kan het alleen maar meevallen als het er tussendoor glipt. Gr.Harold Geschreven door wslangerak - 24/05/ :13 Even voor SpeedyGJ: Behalve die kosten en de frequenties nog een aspect: volgens mij heb je ook nog eens 2 antennes (ontvangen en zenden) nodig bij die repeater en die krijg je ook niet voor niks... Geschreven door wthus - 24/05/ :56 wslangerak schrijft: Even voor SpeedyGJ: Behalve die kosten en de frequenties nog een aspect: volgens mij heb je ook nog eens 2 antennes (ontvangen en zenden) nodig bij die repeater en die krijg je ook niet voor niks... Lijkt me vreemd dat als je een dure repeater koopt er geen antennes op zitten. :huh: Wat ik wel zelf afvraag is of je de repeater voor meerdere sensoren kunt gebruiken of dat je per sensor een aparte repeater nodig hebt. Geschreven door Meteo Simpelveld - 24/05/ :19 wthus schrijft: wslangerak schrijft: Even voor SpeedyGJ: Behalve die kosten en de frequenties nog een aspect: volgens mij heb je ook nog eens 2 antennes (ontvangen en zenden) nodig bij die repeater en die krijg je ook niet voor niks... Lijkt me vreemd dat als je een dure repeater koopt er geen antennes op zitten. :huh: Wat ik wel zelf afvraag is of je de repeater voor meerdere sensoren kunt gebruiken of dat je per sensor een aparte repeater nodig hebt. Goedemiddag, Bij de koop van mijn Davis station heb ik navraag gedaan over een repeter als ik de afstand niet zo kunnen overbruggen.

8 Bij EKOPOWER waren de antennes ook appart maar je zou meerdere sensoren op een repeter zetten. Ik werk met extra sensoren en ze vertelde me dat ik dan 1 repeter nodig zou hebben. Groet Bert Geschreven door SpeedyGJ - 24/05/ :59 Bedankt voor jullie reacties, dan wordt het toch maar even wachten tot ik mijn belasting geld heb die toch nog even op zich laat wachten :( Het is wel duidelijk dat de repreater een antenne heeft, als je meer bereik wilt hebben dan kun je nog een antenne erbij doen die het bereik tot zo'n 1 km kan verlengen maar dan wordt het een dure grap. Ik ga iig geen risico wagen om in US te bestellen want als die het niet doet dan heb ik een probleem en ben ik waarschijndelijk alleen nog maar meer kwijt ;) Geschreven door mdkleer - 29/07/ :06 Helaas is het bestellen bij Provantage niet meer mogelijk. Ik heb hen hierover g en ik kreeg de volgende reactie "We are not authorized to ship Davis outside of the usa." De bestelling die ik wilde doen was een 24 Fan, UV en Solar sensor incl mounting bracket. Deze apparaten zouden toch moeten werken op een Davis gekocht in Nederland? Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden om dit alsnog in Nederland te krijgen. Geschreven door weerzoetermeer - 30/07/ :38 24 fan?je bedoelt een station met 24 uurs fan want volgens mij zijn deze niet los te bestellen. Wel een daytime fan maar dat is wat anders. Toch? Gr. Thierry van Wijland Geschreven door Eckie76-31/07/ :45 JozBaz schrijft: De Amerikaanse versie gebruikt inderdaad andere frequenties voor de dataoverdracht maar voor de werking maakt dat niet uit en ik acht de kans klein (ongeveer nul ) dat iemand je ooit aanspreekt op het gebruik van niet-europese frequenties. De voeding heeft inderdaad een andere stekker maar werkt waarschijnlijk op zowel 110V/60hz als 220V/50Hz. Indien niet het geval dan zijn er nog altijd de losse (instelbare) voedingen die bij de bouwmarkt op de plank liggen. Ik zou het zelf niet doen, maar als je een beetje handig bent en de EU prijs buiten budget is kun je het overwegen. Lang geleden - in was de EU versie van de Vantage Pro ook in Amerika te krijgen, en dat scheelde 30% - 40%. Nu helaas niet meer. So much for free trade! ;-) Groeten, Jos

9 De voeding werkt alleen, als je een spanningsomvormer koopt, die 220 volt omzet naar 110 Volt.

Wat vinden jullie ervan? Op welke tijd moet de nieuwe dag beginnen en de waardes van de gemeten waarde weer gereset zijn?

Wat vinden jullie ervan? Op welke tijd moet de nieuwe dag beginnen en de waardes van de gemeten waarde weer gereset zijn? Op welke tijden de min. en max. temp (etc) resetten? Geschreven door Wietse - 15/10/2008 20:28 Hallo allemaal, Wat vinden jullie ervan? Op welke tijd moet de nieuwe dag beginnen en de waardes van de gemeten

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ Nieuwe pagina: In de media Geschreven door Luc - 28/05/2008 12:44 De maand mei is bijna om. Deze maand stond hetweeractueel.nl in de belangstelling in de media. Ik wil alle berichten en artikelen in de

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ Joomla Geschreven door Meteonoord - 18/11/2008 09:39 Beste collega's, Ik neem in overweging over te stappen naar Joomla. Natuurlijk heb ik gegoogled maar adviezen van gebruikers lijkt mij toch handiger.

Nadere informatie

Is er iemand die hiermee ervaring heeft dan wel ook gebruikt maakt van deze apparatuur?

Is er iemand die hiermee ervaring heeft dan wel ook gebruikt maakt van deze apparatuur? Grondtemperatuur-Grondvochtigheid en bladtemperatuur etc Geschreven door Meteonoord - 25/05/2008 11:59 Hi waarde collega's, Recent heb ik Davis 6345, 6440, 6420, 6470 aangeschaft. Grondtemperatuur, grondvochtigheid,

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ Smeltende sneeuw Geschreven door wslangerak - 02/02/2008 13:30 Hallo mede-weerfreaks, Vannacht/vanochtend heeft het op de meeste plaatsen wat gesneeuwd. Aangezien ik mijn weerstation pas sinds juni 2007

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ Welke weerstation Geschreven door paul_v - 24/03/2008 13:37 Ik ben van plan zã à r binnenkort een weerstation te kopen. ik wil graag onder de 200 euro blijven. ik wil er à à n met regen- en windmeter,

Nadere informatie

Is het mogelijk een aparte categorie te maken waar allerlei vragen en antwoorden omtrent webdesign geplaatst kunnen worden?

Is het mogelijk een aparte categorie te maken waar allerlei vragen en antwoorden omtrent webdesign geplaatst kunnen worden? Aparte categorie voor webdesign mogelijk? Geschreven door Eckie76-21/07/2008 16:17 Is het mogelijk een aparte categorie te maken waar allerlei vragen en antwoorden omtrent webdesign geplaatst kunnen worden?

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ mos-verwachting Geschreven door Weerstation Rijnmond - 13/12/2008 16:23 wanneer gaat de mos-verwachting het doen? Mvg, Olivier Geschreven door weerzoetermeer - 13/12/2008 16:57 Hoi Olivier!! Als het goed

Nadere informatie

Heb je dus (veel) kennis van bepaalde software en wil je graag helpen, dan verneem ik dat graag.

Heb je dus (veel) kennis van bepaalde software en wil je graag helpen, dan verneem ik dat graag. Hulp gevraagd! Geschreven door Luc - 25/05/2008 16:44 Zoals enkele van jullie wel weten, gaat bijna al mijn vrije tijd zitten in het beheer van deze website. Na 10 dagen vakantie, merk ik dat ik moeite

Nadere informatie

Plaatsing temperature/humidity-sensor vantage pro2 ivm te hoge temperatuurmeting Geschreven door pjvanvelzen - 08/10/ :53

Plaatsing temperature/humidity-sensor vantage pro2 ivm te hoge temperatuurmeting Geschreven door pjvanvelzen - 08/10/ :53 Plaatsing temperature/humidity-sensor vantage pro2 ivm te hoge Geschreven door pjvanvelzen - 08/10/2008 08:53 Ik hoop dat iemand wat tips voor me heeft. Mijn ISS bevindt zich op een paal van circa 1.5

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ Rain rate Geschreven door hansmiv - 25/05/2008 10:31 Ik zie in mijn Weather Display schermpje een Raine rate staan: Rain rate: 0.02 mm/min 1.33 mm/hr In het bestand customtextout10.txt verschijnen deze

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ Opstellingen weersensoren, tips en vragen Geschreven door Eckie76-15/08/2008 12:59 Hallo allemaal, deze topic is bedoeld voor alles dat met het opstellen van je sensoren te maken heeft. Het lijkt me erg

Nadere informatie

Ik heb bij de Vantage Pro 1 wireless een aparte zender voor de windmeter. Deze staat op het dak, zodat de wind op grotere hoogte gemeten kan worden.

Ik heb bij de Vantage Pro 1 wireless een aparte zender voor de windmeter. Deze staat op het dak, zodat de wind op grotere hoogte gemeten kan worden. Low battery station 2 Geschreven door Luc - 02/06/2008 08:49 Ik heb bij de Vantage Pro 1 wireless een aparte zender voor de windmeter. Deze staat op het dak, zodat de wind op grotere hoogte gemeten kan

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ 2de temp/hum station. Geschreven door tjabine - 27/08/2008 10:18 Hallo allemaal. Ik ben Ron en nieuw hier. Ik maak gebruik van pro2 met 2de temp meting. Nu heb ik een vraag. Is er iemand die gebruikt maakt

Nadere informatie

W108 S Benzine Geplaatst door motorhan - 31 aug :36

W108 S Benzine Geplaatst door motorhan - 31 aug :36 W108 S250 1967 Benzine Geplaatst door motorhan - 31 aug 2018 18:36 Hallo, Ik heb toch maar besloten de S250 te verkopen en er niet mee te gaan rijden. De auto is nieuw gekocht door de vader van mijn zwager

Nadere informatie

DOEBOEK VOOR OUDER EN KIND

DOEBOEK VOOR OUDER EN KIND Tussen JOU en MIJ SCHRIJF- EN DOEBOEK VOOR OUDER EN KIND Janneke van Bockel Tussen en Begonnen op 20 Herinneringen die je later wil hebben moet je NU maken 4 Ma-ham, luister je wel? zegt ze streng. Ja

Nadere informatie

DEFINITIES Artikel 1.

DEFINITIES Artikel 1. DEFINITIES Artikel 1. We hebben geprobeerd deze voorwaarden zo simpel en helder mogelijk te houden. Het is dus niet nodig je om de oren te slaan met definities. Maar wel leuk. 1 Klant. Koning. 2 Service.

Nadere informatie

Hoeveel W108 modellen rijden er nog rond. Geplaatst door motorhan - 23 juli :12

Hoeveel W108 modellen rijden er nog rond. Geplaatst door motorhan - 23 juli :12 Geplaatst door motorhan - 23 juli 2018 16:12 Hallo, Ik zag pas op Discovery dat een antiekhandelaar Drew zich nu bezig houd met het kopen een beetje opknappen en verkopen van oude auto's. Nu had hij een

Nadere informatie

Case Studie: Groothandelsbedrijf. Hoe Kom Je Via Het Internet Aan Nieuwe Klanten?

Case Studie: Groothandelsbedrijf. Hoe Kom Je Via Het Internet Aan Nieuwe Klanten? Case Studie: Groothandelsbedrijf Hoe Kom Je Via Het Internet Aan Nieuwe Klanten? Voorwoord Welkom bij de case studie. Ik ga je aan de hand van een praktijk voorbeeld en 5 stappen laten zien hoe je als

Nadere informatie

Zou het kunnen zijn dat de datalogger kapot is. Als ik nl andere apparatuur in de compoort duw, heb ik geen problemen namelijk.

Zou het kunnen zijn dat de datalogger kapot is. Als ik nl andere apparatuur in de compoort duw, heb ik geen problemen namelijk. datalogger VP2 kapot? Geschreven door - 25/07/2008 15:31 Hallo luitjes, Ik blijf problemen houden met mijn compoort. Weatherlink (versie 5.7) geeft regelmatig de melding dat ie de compoort niet kan vinden.

Nadere informatie

Wat is PDD-nos? VOORBEELDPAGINA S. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen.

Wat is PDD-nos? VOORBEELDPAGINA S. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen. Wat is PDD-nos? 4 PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen. Eigenlijk vind ik stoornis een heel naar woord. Want zo lijkt het net of er iets niet goed aan me

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ javascript Geschreven door tjabine - 14/11/2008 10:34 hallo, weet iemand hoe ik dit script werkend krijg? var trend = if (trend =Falling Slowly) {bar = "langzaam dalend" if (trend = Falling Rapidly) {bar

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ Temperatuur kaart 2.04 (screenshot + suggesties) Geschreven door Ronados - 12/01/2008 02:55 De mensen achter Het Weer Actueel zijn, na een wat rustigere periode door feestdagen, weer begonnen met het verbeteren

Nadere informatie

Johannes 12:1-8 Dichtbij Jezus

Johannes 12:1-8 Dichtbij Jezus Johannes 12:1-8 Dichtbij Jezus Voor preeklezers: ik hoor graag als mijn preek ergens gelezen wordt. Neem dan even contact met mij op: hmveurink@gmail.com. Dan stuur ik ook de bijbehorende powerpoint toe.

Nadere informatie

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten Bezorgen

Nadere informatie

DRAADLOOS DMX. Kevin Redmeijer PT20

DRAADLOOS DMX. Kevin Redmeijer PT20 DRAADLOOS Natuurlijk kennen wij allemaal draadloze microfoons en allerlei andere draadloze systemen zoals Bluetooth, Wifi en Portofoons. Draadloze DMX bestaat ook en ik ga uitleggen hoe dat in zijn werk

Nadere informatie

Hoe krijg ik die relatieve luchtdruk (waar je eigenlijk mee hoort te meten geloof ik) op de juiste waarde?

Hoe krijg ik die relatieve luchtdruk (waar je eigenlijk mee hoort te meten geloof ik) op de juiste waarde? Absolute of relatieve luchtdruk? Geschreven door Wietse - 11/08/2008 13:09 Hallo allemaal. De absolute luchtdruk om 11:30 is: 1003.2 hpa. De relatieve luchtdruk om 11:30 is: 990.2 hpa. Hoe krijg ik die

Nadere informatie

Wat een heerlijk blad, dat hadden we echt nodig in de handwerkkringen! Lijst van de te maken items kan weer uitgebreid worden. Carna Hallo, vandaag de eerste Wieke in de bus gekregen, heb het gelezen en

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ Weerrstation Holwerd offline.. Geschreven door SpeedyGJ - 22/10/2008 19:44 Hopa weerstationholwerd.nl is per vandaag offline! Door een leuke actie van de webhost is mijn website op non acttef gesteld,

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ Kaart met regenhoeveelheid Geschreven door hansmiv - 23/08/2008 11:42 Is het mogelijk om een kaartje te produceren met daarop de gemeten regenhoeveelheid van het afgelopen uur (uren). Dit toegevoegd aan

Nadere informatie

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be - Ik schreef al meer dan 100 commerciële bedrijfswebsites voor ondernemingen

Nadere informatie

afstudeerscriptie angela haarsma//fashion management individualiteit en collectiviteit in de huidige jongerencultuur bijlage

afstudeerscriptie angela haarsma//fashion management individualiteit en collectiviteit in de huidige jongerencultuur bijlage afstudeerscriptie angela haarsma//fashion management individualiteit en collectiviteit in de huidige jongerencultuur bijlage enquete panel discussie De reden voor deze panel discussie is om

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ actuele data downloadedn Geschreven door - 03/07/2008 17:04 Heb inmiddels de probeerversie gedownload en er ene beetje mee aan het spelen. Misschien kan iemand mij helpen wat ik precies moet doen om de

Nadere informatie

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L Creatieve FOTOGRAFIE BOOST I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N Hee, hallo! Super leuk dat je interesse hebt in deze online creatieve fotografie boost "in 10 weken anders kijken". In deze brochure

Nadere informatie

Communicatie in het horecabedrijf. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Wat is communicatie?

Communicatie in het horecabedrijf. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Wat is communicatie? Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over communicatie in het horecabedrijf. In de horeca ga je om met gasten en communiceer je met ze. Je gaat als medewerker ook om met je collega s en je zult het

Nadere informatie

Re: W115 - Remmen gangbaar maken, wat vernieuwen? Geplaatst door HK_MB - 26 mrt :13

Re: W115 - Remmen gangbaar maken, wat vernieuwen? Geplaatst door HK_MB - 26 mrt :13 W115 - Remmen gangbaar maken, wat vernieuwen? Geplaatst door HK_MB - 26 mrt 2013 18:23 Ik moet de remmen van mijn pas gekocht W115 gangbaar maken. 1 remzuiger zit sowieso behoorlijk vast. Nu zit ik te

Nadere informatie

E BOOK HOE ORGANISEER IK EEN SUCCESVOLLE. o.a. aandachtspunten hoe BENADER JE JE GASTEN? WAT DOE JE WEL EN WAT DOE JE NIET?

E BOOK HOE ORGANISEER IK EEN SUCCESVOLLE. o.a. aandachtspunten hoe BENADER JE JE GASTEN? WAT DOE JE WEL EN WAT DOE JE NIET? E BOOK Vol met handige, onmisbare tips om uw relatiedag te laten slagen! HOE ORGANISEER IK EEN SUCCESVOLLE o.a. aandachtspunten hoe BENADER JE JE GASTEN? WAT DOE JE WEL EN WAT DOE JE NIET? BEDRIJFSFEEST.NL

Nadere informatie

E BOOK HOE ORGANISEER IK EEN SUCCESVOLLE. o.a. aandachtspunten hoe BENADER JE JE GASTEN? WAT DOE JE WEL EN WAT DOE JE NIET?

E BOOK HOE ORGANISEER IK EEN SUCCESVOLLE. o.a. aandachtspunten hoe BENADER JE JE GASTEN? WAT DOE JE WEL EN WAT DOE JE NIET? E BOOK Vol met handige, onmisbare tips om uw relatiedag te laten slagen! HOE ORGANISEER IK EEN SUCCESVOLLE o.a. aandachtspunten hoe BENADER JE JE GASTEN? WAT DOE JE WEL EN WAT DOE JE NIET? BEDRIJFSFEEST.NL

Nadere informatie

Thema In en om het huis

Thema In en om het huis http://www.edusom.nl Thema In en om het huis Lesbrief 24. Een wasmachine kopen. Wat leert u in deze les? Wat u kunt zeggen als u een wasmachine wilt kopen. Zeggen hoe groot iets is. Vergelijkingen. Veel

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ probleem ws 3600 Geschreven door janb - 12/05/2008 12:48 goedenmorgen ik heb al een tijdje problemen met de ws 3600 eerst viel elke keer de verbinding uit tussen het verdeel station boven en het basis

Nadere informatie

De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag.

De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Ik ben Simkaart! De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door Dit verhaal is onderdeel van de Europese Verhalenkoffer. www.eu.nl -> onderwijs Europese Unie Pagina

Nadere informatie

Opstartlessen. Les 2. Wonen. Wat leert u in deze les? Veel succes! Een gesprek voeren over wonen. Zeggen hoe u woont.

Opstartlessen. Les 2. Wonen. Wat leert u in deze les? Veel succes! Een gesprek voeren over wonen. Zeggen hoe u woont. www.edusom.nl Opstartlessen Les 2. Wonen Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren over wonen. Zeggen hoe u woont. Veel succes! Deze les is ontwikkeld in opdracht van: Gemeente Den Haag en DWI Amsterdam

Nadere informatie

Speciaal Gereedschap. Geplaatst door 250Petrolgrun - 07 apr :48

Speciaal Gereedschap. Geplaatst door 250Petrolgrun - 07 apr :48 Geplaatst door 250Petrolgrun - 07 apr 2011 16:48 Beste Benzers, Voor sommige klussen heb je speciaal gereedschap nodig. Dan lijkt me het leuk om in dit topic te vermelden wat je hebt gekocht, waarvoor

Nadere informatie

De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal!

De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal! De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal! Hé hoi, hallo! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Bloem. Bloem van Plastic. Maar je mag gewoon Bloem zeggen. Wow! Wat goed dat jullie even

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 2 Geld

Spreekopdrachten thema 2 Geld Spreekopdrachten thema 2 Geld Opdracht 1 bij 2.1 Cursist A is groenteman. Cursist B koopt iets bij hem op de markt. Cursist A begint het gesprek. Klaar? Dan begint cursist B het gesprek. Cursist A 1. Goedemiddag!

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ Weerstation binnen maar vraagjes over zee niveau/luchtdruk Geschreven door andrenl - 19/08/2008 19:53 Ik ben mijn weerstation wat aan het instellen. nu zit ik even te kijken, ik heb zee niveau op +1.4

Nadere informatie

Radio & Security. Complete Security BVBA. Niet alle 868 MHZ alarmsystemen zijn gelijkwaardig!

Radio & Security. Complete Security BVBA. Niet alle 868 MHZ alarmsystemen zijn gelijkwaardig! 2 Complete Security BVBA Radio & Security Niet alle 868 MHZ alarmsystemen zijn gelijkwaardig! De meest gebruikte frequentie voor SRD (Short Range Device) is 433 MHz. Naast alarmsystemen wordt deze frequentie

Nadere informatie

DE KUNST VAN SUCCESVOL IMPORTEREN. DHL Express

DE KUNST VAN SUCCESVOL IMPORTEREN. DHL Express DE KUNST VAN SUCCESVOL IMPORTEREN DHL Express Sprekers Corné de Graauw Customs Affairs Manager - DHL Express Michael van Wijngaarden Manager Products - DHL Express 2 Vragen stellen tijdens het webinar

Nadere informatie

Kikkerland country Interview Country Band Sundown

Kikkerland country Interview Country Band Sundown Kikkerland country Interview Country Band Sundown We zijn in gesprek met Charles Nefkens van Country Band "Sundown" Vertel eens Charles, hoe is de band tot stand gekomen? - Monique en ik zingen al country

Nadere informatie

De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag.

De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Ik ben Simkaart! De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door Dit verhaal is onderdeel van de Europese Verhalenkoffer. www.eu.nl -> onderwijs Europese Unie Hoi!

Nadere informatie

Ik-Wijzer Naam: Sander Geleynse Datum: 27 januari 2016

Ik-Wijzer Naam: Sander Geleynse Datum: 27 januari 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Pagina 2 van 8 1. Inleiding Hallo Sander, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer. Hierin staat wat jij belangrijk vindt en wat je minder belangrijk vindt.

Nadere informatie

AUDIO/VIDEO SYSTEEM ZENDER & ONTVANGER

AUDIO/VIDEO SYSTEEM ZENDER & ONTVANGER VID-TRANS12KN 2.4GHz AUDIO/VIDEO SYSTEEM ZENDER & ONTVANGER GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS Belangrijke veiligheidsvoorschriften: Deze apparatuur genereert en gebruikt radiofrequenties. Indien deze apparatuur

Nadere informatie

Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM JA S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN

Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM JA S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN Met deze checklist krijg je inzicht in jouw kansen om in het komende kwartaal een heerlijke golf aan sales op

Nadere informatie

Ik ben de Bloem! De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal! Het MILIEU 5 6 GROEP

Ik ben de Bloem! De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal! Het MILIEU 5 6 GROEP Het MILIEU Ik ben de Bloem! De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal! Aangeboden door Dit verhaal is onderdeel van de Europese Verhalenkoffer. www.eu.nl -> onderwijs Europese Unie Hé

Nadere informatie

Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt.

Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt. FASE 1: STEL JE KLANT OP HAAR/ZIJN GEMAK EN NEEM DE LEIDING Maak echt contact, stel iemand op zijn/haar gemak. Wellicht is dit de eerste keer dat je potentieel klant skype/facetime gebruikt. Dit gesprek

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ Heeft Uw weerstation een UV meter? Geschreven door Ronados - 11/02/2008 11:29 Graag zou ik dit willen weten, wellicht dat ik met Luc kan overleggen de UV meting toe te voegen aan de meetgegevens. Vooral

Nadere informatie

Nog iemand problemen met het uploaden? Het lukt me niet meer sinds gisteren en niks veranderd.

Nog iemand problemen met het uploaden? Het lukt me niet meer sinds gisteren en niks veranderd. customtextout10.txt Geschreven door Meteorecord - 03/12/2008 11:58 Nog iemand problemen met het uploaden? Het lukt me niet meer sinds gisteren en niks veranderd. Geschreven door wslangerak - 03/12/2008

Nadere informatie

Vanavond heb ik op de achtergrond een tabel aangelegd waarin alle records van de laatste 24 worden opgeslagen. Deze begint vanaf nu te vullen.

Vanavond heb ik op de achtergrond een tabel aangelegd waarin alle records van de laatste 24 worden opgeslagen. Deze begint vanaf nu te vullen. Grafieken in voorbereiding Geschreven door Luc - 06/09/2008 23:16 Vanavond heb ik op de achtergrond een tabel aangelegd waarin alle records van de laatste 24 worden opgeslagen. Deze begint vanaf nu te

Nadere informatie

Differentiatiemateriaal Hoofdstuk 4

Differentiatiemateriaal Hoofdstuk 4 Differentiatiemateriaal Hoofdstuk 4 Spreken, Kijken Luisteren: vergaderen Vergaderen Natuurlijk weet iedereen wat een vergadering is. Misschien heb je zelf wel eens aan een vergadering deelgenomen. Om

Nadere informatie

Voor jezelf? Les 1 Welkom!

Voor jezelf? Les 1 Welkom! Voor jezelf? Les 1 Welkom! Welkom! Dit is de cursus Voor jezelf? Wil je voor jezelf beginnen? Droom je ervan een eigen bedrijfje te starten? Zou je dit ook kunnen? In deze cursus ga je dit onderzoeken.

Nadere informatie

Seksualiteit: Grenzen en Wensen

Seksualiteit: Grenzen en Wensen IJBURGCOLLEGE.NL Seksualiteit: Grenzen en Wensen Leerlingen handleiding Michiel Kroon Lieve leerling, Het is belangrijk om op een open en goede manier over seks te kunnen praten. De lessenserie die in

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ Kwaliteitscontrole Geschreven door hansmiv - 25/08/2008 19:29 Ik heb een tijdje een scriptje laten lopen waarmee ik een kwaliteitscontrole krijg zoals bij Awekas. Ik heb een tijdje op de achtergrond de

Nadere informatie

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V. De WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V kan gebruikt worden voor het draadloos door sturen

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure Leveringsvoorwaarden WoonVeilig Versie: oktober 2016 Afleverprocedure Producten die je bij WoonVeilig bestelt, worden op het afleveradres in Nederland dat je bij je bestelling hebt opgegeven, afgeleverd.

Nadere informatie

Zaterdag 31 maart 2018 Technische-Dag. Geplaatst door 250Petrolgrun - 19 jan :53

Zaterdag 31 maart 2018 Technische-Dag. Geplaatst door 250Petrolgrun - 19 jan :53 Zaterdag 31 maart 2018 Technische-Dag. Geplaatst door 250Petrolgrun - 19 jan 2018 13:53 Beste OBC leden, Zaterdag 31 Maart 2018 van 10:00 uur tot 16:00 uur de Technische-Dag. Mercedes-Klassieker Service,

Nadere informatie

Gezond thema: DE HUISARTS

Gezond thema: DE HUISARTS Gezond thema: DE HUISARTS 1. Wat gaan we doen? Praten over de huisarts en wat de huisarts doet. Nieuwe woorden leren over de huisarts. Het gesprek met de huisarts oefenen. 2. Wat vind ik van? Als je een-op-een

Nadere informatie

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben IK WIJZER Ik wil graag weten wie ik ben Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Copyright DilemmaManager B.V. Pagina 2 van 8 1 Inleiding Hallo Ruben, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer.

Nadere informatie

In vijf minuten aangifte omzetbelatisting. http://www.mijnjohan.nl

In vijf minuten aangifte omzetbelatisting. http://www.mijnjohan.nl In vijf minuten aangifte omzetbelatisting. http://www.mijnjohan.nl Voor de belastingdienst moet u elk kwartaal BTW-aangifte doen. U krijgt hierover elk kwartaal een brief van de belastingdienst met de

Nadere informatie

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L Creatieve FOTOGRAFIE BOOST I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N Hee, hallo! Super leuk dat je interesse hebt in deze online creatieve fotografie boost "in 10 weken anders kijken". In deze brochure

Nadere informatie

Studio Richard Hulshof

Studio Richard Hulshof DEZE PRIJSLIJST IS GELDIG VOOR RESERVERING DIE GEDAAN ZIJN VOOR 1 SEPTEMBER 2019. Het gala moet dan vóór 25 December 2020 zijn. Fotografie gala - Statie fotografie (dus studio opstelling) - Werken volgens

Nadere informatie

Onderwerp: DRINGEND!!!!!

Onderwerp: DRINGEND!!!!! Van: Edward Smit-Sproetje Aan: Mart Sproetje Datum: zondag 31 juli Onderwerp: DRINGEND!!!!! Bijlage(n): de draak Beste oom Mart, Je moet NU meteen in het vliegtuig stappen en hierheen komen! Je draak heeft

Nadere informatie

De Bitsflits. Jaargang 18 nummer 12b juli 2016

De Bitsflits. Jaargang 18 nummer 12b juli 2016 De Bitsflits Jaargang 18 nummer 12b juli 2016 Afscheid nemen Het is bijna zomervakantie, tijd van afscheid nemen. Deze Bitsflits staat in het teken van de kinderen van groep 8, die vertrekken en een afscheidswoordje

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 2 Geld

Spreekopdrachten thema 2 Geld Spreekopdrachten thema 2 Geld Opdracht 1 bij 2.1 Cursist A is groenteman. Cursist B koopt iets bij hem op de markt. Cursist A begint het gesprek. Klaar? Dan begint cursist B het gesprek. Cursist A 1. Goedemiddag!

Nadere informatie

Besluiten nemen en advies geven aan de locatiemanager. Uitleg van de stappen bij het adviesblad

Besluiten nemen en advies geven aan de locatiemanager. Uitleg van de stappen bij het adviesblad Besluiten nemen en advies geven aan de locatiemanager Uitleg van de stappen bij het adviesblad ACHTERBAN DE RAAD ZELF CCR/ FAMILIE RAAD DE LOCATIE MANAGER Stap 1 Over welk onderwerp gaan we praten? STAPPENPLAN

Nadere informatie

Interview met "Marco Hemelrijk". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland.

Interview met Marco Hemelrijk. Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Interview met "Marco Hemelrijk". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Marco nooit te laat voor een feestje. -M; Nooit te laat voor een feestje inderdaad. Marco

Nadere informatie

Maatschappelijk werk (alweer)

Maatschappelijk werk (alweer) Maatschappelijk werk (alweer) Na mijn tweede miskraam heb ik toch weer besloten om het er op te wagen naar maatschappelijk werk te gaan. Ik vond de stap echt wel heel zwaar, want ik hou er niet zo van.

Nadere informatie

SUCCESVOL VERKOPEN IN HET BUITENLAND DOE JE ZO! HET ALTERNATIEF VOOR EEN WEBSHOP

SUCCESVOL VERKOPEN IN HET BUITENLAND DOE JE ZO! HET ALTERNATIEF VOOR EEN WEBSHOP SUCCESVOL VERKOPEN IN HET BUITENLAND DOE JE ZO! HET ALTERNATIEF VOOR EEN WEBSHOP Wie ben ik? Eigenaar van enkele (Inter)nationale webshops Keukenmarkt-Nederland (2009), Keukenmarkt België (2009), Onlinespuelenshop

Nadere informatie

Klanten vinden, klanten binden

Klanten vinden, klanten binden Dia 1 Klanten vinden, klanten binden Adinda Keizer 2016 9 jaar geleden zat ik net als jullie op de startersdag. Ik liep al rond met plannen en na de startersdag wist ik het zeker. Ik ging voor mezelf beginnen!

Nadere informatie

Controle-instructies VeleHanden project Holland Amerika Lijn Passagierslijsten

Controle-instructies VeleHanden project Holland Amerika Lijn Passagierslijsten Controle-instructies VeleHanden project Holland Amerika Lijn Passagierslijsten Versie 2 11 januari 2019 (aanpassingen t.o.v. vorige versie in rood) De controleur De controleur bepaalt welke invoer de juiste

Nadere informatie

De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal!

De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal! De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal! Hé hoi, hallo! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Bloem. Bloem van Plastic. Maar je mag gewoon Bloem zeggen. Wow! Wat goed dat jullie even

Nadere informatie

Ik ben Sim-kaart. Mobiel bellen groep 5-6. De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door

Ik ben Sim-kaart. Mobiel bellen groep 5-6. De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag Hoi! Blijf even aan de lijn. Ik zit namelijk op de andere. Wacht even. Hoi, ik kom zo even terug, want ik moet even iets zeggen over

Nadere informatie

Btw staat voor: "Belasting toegevoegde waarde", ook wel "Omzetbelasting"

Btw staat voor: Belasting toegevoegde waarde, ook wel Omzetbelasting Wat is btw? Btw staat voor: "Belasting toegevoegde waarde", ook wel "Omzetbelasting" genoemd. Deze belasting is door de overheid ingesteld en wordt geheven over de verkoopprijs van producten of diensten.

Nadere informatie

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden.

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Levering De artikelen van Lekker Bling zijn veelal handgemaakt en kunnen enigszins

Nadere informatie

Feedback ontvangen. Feedback ontvangen is moeilijk. Hoe gaan we om met feedback?

Feedback ontvangen. Feedback ontvangen is moeilijk. Hoe gaan we om met feedback? 2 7 Feedback ontvangen Feedback kun je zien als een cadeau. Je kunt het aannemen, uitpakken en er je voordeel mee doen. Of je neemt het cadeau aan, bedankt de gever en legt het vervolgens in een kast om

Nadere informatie

Over ruzie en hoe je dat oplost natuurlijk!

Over ruzie en hoe je dat oplost natuurlijk! Over ruzie en hoe je dat oplost natuurlijk! Hoe werk je met een spreekbeurtwerkplan? Het eerste deel bestaat uit vragen. Met een moeilijk woord noemen we dat theoretisch onderzoek. In het tweede deel vind

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

Begrijp me goed, het gaat hier niet om kritiek maar om een oplossing te zoeken voor dit heikele probleem.

Begrijp me goed, het gaat hier niet om kritiek maar om een oplossing te zoeken voor dit heikele probleem. Neerslag Geschreven door Meteonoord - 23/11/2008 12:29 Ik riskeer nu enorm veel kritiek want dit onderwerp ligt gevoelig. Maar het doel van mij is toch een verbetering van de waarneming. Ik heb een theorie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( )

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( ) Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â (22-03-2017) Algemeen Bij het plaatsen van een bestelling bij Mediaonlineshop aanvaardt de klant deze Algemene Voorwaarden. Totstandkoming overeenkomsten

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Maksima Gifts is een bedrijf wat zich in de loop van de jaren gespecialiseerd heeft in verschillende soorten feestartikelen voor groot en klein.

Maksima Gifts is een bedrijf wat zich in de loop van de jaren gespecialiseerd heeft in verschillende soorten feestartikelen voor groot en klein. Feestensnoep.nl is een onderdeel van Maksima Gifts Harderwijk Maksima Gifts is een bedrijf wat zich in de loop van de jaren gespecialiseerd heeft in verschillende soorten feestartikelen voor groot en klein.

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven: het Jeugdjournaalfilmpje bekijken

Waarom ga je schrijven: het Jeugdjournaalfilmpje bekijken Les 1: Je eigen vredesspreuk bedenken Waarom ga je schrijven: het Jeugdjournaalfilmpje bekijken Bekijk met de klas het Jeugdjournaalfilmpje op www.nieuwsbegrip.nl. Let er vooral op wat vrede precies betekent.

Nadere informatie

TFA Nexus Pro (en dergelijke) - Slechte werking Temp/Hum zender Geschreven door wslangerak - 11/06/ :53

TFA Nexus Pro (en dergelijke) - Slechte werking Temp/Hum zender Geschreven door wslangerak - 11/06/ :53 TFA Nexus Pro (en dergelijke) - Slechte werking Temp/Hum zender Geschreven door wslangerak - 11/06/2008 15:53 Collega-weeramateurs, Ik zou via deze weg graag eens willen inventariseren wie problemen heeft

Nadere informatie

Lesbrief: Wijs online Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen?

Lesbrief: Wijs online Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Lesbrief: Wijs online Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding In alle beroepen waarin met mensen wordt gewerkt, is communiceren

Nadere informatie

terwijl de maan was nieuw Robert van Dijk

terwijl de maan was nieuw Robert van Dijk terwijl de maan was nieuw Robert van Dijk PERSONEN:, 45 jaar, 27 jaar Muziek. Dat was eentje uit de oude doos: Herb Alpert met Spanish Flea. En wie hebben we op lijn twee? Hallo? Hallo, ben ik er door?

Nadere informatie

Lesbrief 14. Naar personeelszaken.

Lesbrief 14. Naar personeelszaken. http://www.edusom.nl Thema Op het werk Lesbrief 14. Naar personeelszaken. Wat leert u in deze les? Wanneer u zeggen en wanneer jij zeggen. Je mening geven en naar een mening vragen. De voltooide tijd gebruiken.

Nadere informatie

T & T Portfolio. Loes. Klas ---

T & T Portfolio. Loes. Klas --- T & T Portfolio Loes Klas --- Inhoud In dit document leest uw over mijn persoonlijke informatie, ook ziet uw over mijn competenties en hoe ik daar in gegroeid ben. Uw ziet bewijs stukken van hoe de competenties

Nadere informatie

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek Als dienstverlener op het gebied van pakketlogistiek, biedt packntrace eersteklas diensten die betrekking hebben op alle aspecten

Nadere informatie

Noach bouwt een ark Genesis 6-8

Noach bouwt een ark Genesis 6-8 2 Noach bouwt een ark Genesis 6-8 Het is niet fijn meer op de aarde. De mensen maken ruzie, ze vechten en ze zijn God vergeten. Maar er is één man die anders is. Dat is Noach. Op een dag praat God met

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Pagina 2 van 6 Inleiding Hallo Lisa, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer. Hierin staat wat jij belangrijk vindt en wat je minder

Nadere informatie

Ik ben Sim-kaart. Mobiel bellen groep 7-8. De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door

Ik ben Sim-kaart. Mobiel bellen groep 7-8. De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag Hoi! Blijf even aan de lijn. Ik zit namelijk op de andere. Wacht even. Hoi, ik kom zo even terug want ik moet even iets zeggen over

Nadere informatie