Ochtenddienst 1 november Voorganger : Ds. J.H. den Braber Organist : Joël Terdu

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ochtenddienst 1 november Voorganger : Ds. J.H. den Braber Organist : Joël Terdu"

Transcriptie

1 Ochtenddienst 1 november 2015 Voorganger : Ds. J.H. den Braber Organist : Joël Terdu

2 Doopdienst 1 november 2015 Feline Inge van Everdingen Eveline Christine de Graaf

3 Welkom Afkondigingen door ouderling Constant Barendregt Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

4 Stil gebed De gemeente gaat (indien mogelijk) staan.

5 ELB 289 vers 1, 2 en 3 1. Ik geloof in God de Vader die een bron van vreugde is, louter goedheid en genade, licht in onze duisternis. Hij, de Koning van de kosmos, heel de schepping zingt zijn eer heeft uit liefde mij geschapen en tot liefde keer ik weer.

6 ELB 289 vers 1, 2 en 3 2. Ik geloof in Jezus Christus die voor ons ter wereld kwam. Zoon van God en Zoon des Mensen goede Herder, Offerlam. Door te lijden en te sterven groot is het geheimenis schenkt Hij mij het eeuwig leven, dat uit God en tot God is.

7 ELB 289 vers 1, 2 en 3 3. Ik geloof dat mijn Verlosser door de dood is heengegaan en op Pasen, God zij glorie, uit het graf is opgestaan. Door het brood - dit is mijn lichaam door de wijn - dit is mijn bloed geeft de Vredevorst mij vrede, maakt Hij alle dingen goed.

8 Votum en groet Na het votum en de groet gaat de gemeente weer zitten.

9 Gezang 332 vers 2, 3, 5 en 6 2 Gij hebt de kinderen niet veracht, die men gelovig tot U bracht, maar hun de handen opgelegd en hen omvangen en gezegd:

10 Gezang 332 vers 2, 3, 5 en 6 3 'Mensen, laat overal vandaan de kinderen vrij tot mij gaan; weerhoudt ze niet, want arm of rijk. derzulken is het hemelrijk'.

11 Gezang 332 vers 2, 3, 5 en 6 5 Stel toch uw sterke eng'len om hen heen, zij zijn uw eigendom, en houd uw hand nu en voortaan zegenend over hun bestaan.

12 Gezang 332 vers 2, 3, 5 en 6 6 Zegen hen in hun groei, o Heer, en laat ze leven tot uw eer, godzalig hier in deze tijd en eenmaal in de eeuwigheid.

13 Dooponderwijs

14 Geloofsbelijdenis (indien mogelijk staande)

15 Psalm 25 vers 1, 3 en 6 (oude berijming) De dopelingen worden binnengebracht 1 'k Hef mijn ziel, o God der goden, tot U op, Gij zijt mijn God. 'k Heb op U vertrouwd in noden, weer van mij toch schaamt' en spot. Dat mijn vijand nooit van vreugd om mij opspring' ; Die U wachten, dekt nooit schaamt'; maar die de deugd, zonder oorzaak, stout verachten.

16 Psalm 25 vers 1, 3 en 6 (oude berijming) De dopelingen worden binnengebracht 3 Denk aan 't vaderlijk meedogen, Heer', waarop ik biddend pleit: Milde handen, vriend'lijk' ogen, zijn bij U van eeuwigheid, Sla de zonden nimmer ga, die mijn jonkheid heeft bedreven. Denk aan mij toch in gena, om Uw goedheid eer te geven.

17 Psalm 25 vers 1, 3 en 6 (oude berijming) De dopelingen worden binnengebracht 6 Wie heeft lust den Heer' te vrezen, 't allerhoogst en eeuwig goed? God zal Zelf zijn leidsman wezen, leren, hoe hij wand'len moet. 't Goed, dat nimmermeer vergaat, zal hij ongestoord verwerven, en zijn Godgeheiligd zaad zal 't gezegend aard'rijk erven.

18 Doopgebed

19 Doopvragen aan de ouders: Moeder Tineke van Everdingen Vader André van Everdingen Moeder Saskia Pijl Vader Jan-Willem de Graaf

20 Kinderen uit de kerk mogen naar voren komen

21 Kinderlied Op Toonhoogte 402 God kent jou vanaf het begin. Helemaal van buiten en van binnenin. Hij kent al je vreugde en al je verdriet. Want Hij ziet de dingen die een ander niet ziet.

22 Kinderlied Op Toonhoogte 402 En weet je wat zo mooi is; bij Jezus voel je je vrij om helemaal jezelf te zijn, want Hij houdt van jou. Ja, Hij houdt van jou. Ja, Hij houdt van jou en mij.

23 Kinderlied Op Toonhoogte 402 God kent jou vanaf het begin. Helemaal van buiten en van binnenin. Hij kent al je vreugde en al je verdriet. Want Hij ziet de dingen die een ander niet ziet.

24 Kinderlied Op Toonhoogte 402 En weet je wat zo mooi is; bij Jezus voel je je vrij om helemaal jezelf te zijn, want Hij houdt van jou. Ja, Hij houdt van jou. Ja, Hij houdt van jou en mij.

25 Bediening Heilige Doop aan Feline Inge van Everdingen Eveline Christine de Graaf

26 Feline Inge van Everdingen Psalm 139: 5, 6, 9, 10 (NBV) U omsluit mij, van achter en van voren, U legt Uw hand op mij. Wonderlijk zoals U mij kent, het gaat mijn begrip te boven. Al verhef ik mij op de vleugels van de dageraad, al ging ik wonen voorbij de verste zee, ook daar zou Uw hand mij leiden, zou Uw rechterhand mij vasthouden.

27

28 Eveline Christine de Graaf Jesaja 51: 16 (NBV) Ik leg je Mijn woorden in de mond en bescherm je met de schaduw van Mijn hand, Ik, Die de hemel geplant heb en de aarde gegrondvest, Die tegen Sion zegt: Mijn volk ben jij!

29 Vraag aan de gemeente Gemeente wilt u deze kinderen, Feline en Eveline, die gedoopt zijn, dragen in uw gebeden, opnemen in uw midden, en naar uw vermogen helpen groeien in geloof en voorgaan in het volgen van Jezus Christus? Wat is daarop uw antwoord?

30 Psalm 134 vers 3 oude berijming Dat 's HEEREN zegen op u daal'; Zijn gunst uit Sion u bestraal'. Hij schiep 't heelal, Zijn Naam ter eer: Looft, looft dan aller heren HEER'!

31 De kinderen mogen naar de kindernevendienst

32 Stilte Danken voor de doopbediening Gebed

33 Psalm 139 vers 7, 8 en 11 7 Gij hebt mij immers zelf gemaakt, mij met uw vingers aangeraakt, met toegewijde tederheid mijn nieren en mijn hart bereid, mij in de moederschoot geweven, mij met uw wonderen omgeven.

34 Psalm 139 vers 7, 8 en 11 8 Ik loof U die mijn schepper zijt, die met uw liefde mij geleidt, Gij hebt mijn oerbegin aanschouwd, in 't diepst der aarde opgebouwd. Niets blijft er voor uw oog verborgen. Ja, Gij omringt mij met uw zorgen.

35 Psalm 139 vers 7, 8 en Gedachten ongeëvenaard hebt Gij, o God, geopenbaard in al de werken van uw hand gedachten talloos als het zand. Als ik ontwaak, Gij blijft mij leiden, ik vind U altijd aan mijn zijde.

36 Schriftlezing Genesis 7: (NBV) 11 In het zeshonderdste jaar van Noachs leven, op de zeventiende dag van de tweede maand, braken alle bronnen van de machtige oervloed open en werden de sluizen van de hemel opengezet. 12 Veertig dagen en veertig nachten lang zou het op de aarde stortregenen. 13 Diezelfde dag gingen Noach, zijn zonen Sem, Cham en Jafet, zijn vrouw en de drie vrouwen van zijn zonen de ark in, 14 samen met alle soorten wilde dieren, vee en kruipende dieren, en ook met alle soorten vogels en wat er verder maar vleugels heeft.

37 Schriftlezing Genesis 7: (NBV) 15 Van alle wezens waarin levensadem was, kwamen er telkens twee bij Noach in de ark: 16 er kwamen van alle dieren een mannetje en een wijfje, in overeenstemming met wat God hem had opgedragen. Toen sloot de HEER de deur achter hem. 17 De vloed overstroomde de aarde veertig dagen lang. Het water steeg en de ark werd opgetild, zodat hij van de aarde loskwam. 18 Het water op aarde nam steeds maar toe, hoger en hoger steeg het, en de ark dreef op het water. 19 Het water bleef voortdurend toenemen, zelfs de hoogste bergen kwamen onder te staan.

38 Schriftlezing Genesis 7: (NBV) 20 Tot vijftien el daarboven reikte het water, de bergen stonden helemaal onder. 21 Alles wat op aarde leefde kwam om, alles wat er rondwemelde: vogels, vee, wilde dieren, en ook alle mensen. 22 Alles wat op het land leefde en ademde vond de dood. 23 Alles wat op aarde bestond werd weggevaagd: de mensen, het vee, de kruipende dieren en de vogels, ze werden van de aarde weggevaagd. Alleen Noach bleef over, met alles wat bij hem in de ark was. 24 Honderdvijftig dagen lang was de aarde helemaal met water bedekt.

39 Verkondiging De doop binnengaan Genesis 7:13 Diezelfde dag gingen Noach, zijn zonen Sem, Cham en Jafet, zijn vrouw en de drie vrouwen van zijn zonen de ark in.

40 Meditatief orgelmoment

41 Psalm 139 vers 1, 2 en 3 1 Heer, die mij ziet zoals ik ben, dieper dan ik mijzelf ooit ken, kent Gij mij, Gij weet waar ik ga, Gij volgt mij waar ik zit of sta. Wat mij ten diepste houdt bewogen, 't ligt alles open voor uw ogen.

42 Psalm 139 vers 1, 2 en 3 2 Gij zijt zo diep vertrouwd met mij: wie weet mijn wegen zoals Gij? Gij kent mijn leven woord voor woord, Gij hebt mij voor ik spreek gehoord. Ja overal, op al mijn wegen en altijd weer komt Gij mij tegen.

43 Psalm 139 vers 1, 2 en 3 3 Waar zou ik vluchten voor uw Geest? Gij sluit mij in, ik ben bevreesd. Gij legt uw hand op mij, Gij zijt zo dichtbij met uw majesteit, zo ver en zo met mij verbonden: hoe kan ik uw geheim doorgronden?

44 Kindernevendienst De kinderen komen terug in de dienst.

45 Dankgebed Voorbede Gezamenlijk Onze Vader

46 Inzameling van de gaven De collecten in deze dienst zijn bestemd voor het College van kerkrentmeesters: Algemene doelen Onderhoud gebouwen De collecte bij de uitgang is bestemd voor de Diaconie: Najaarszendingsweek Tijdens de collecte komen de kinderen van de oppas in de kerk.

47

48 Psalm 87 vers 1, 3 en 4 (indien mogelijk staande) 1 Op Sions berg sticht God zijn heil'ge stede. Zij heeft zijn hart, Hij houdt er open hof. O Godsstad, vrolijk zingen wij uw lof; door uwe poort zal ieder binnentreden.

49 Psalm 87 vers 1, 3 en 4 (indien mogelijk staande) 3 God zal hen zelf bevestigen en schragen en op zijn rol, waar Hij de volken schrijft, hen tellen, als in Israël ingelijfd, en doen de naam van Sions kind'ren dragen.

50 Psalm 87 vers 1, 3 en 4 (indien mogelijk staande) 4 Zij zullen saam, de groten met de kleinen, dansend de harpen en cymbalen slaan, en onder fluitspel in het ronde gaan, zingend: "In U zijn al onze fonteinen".

51 Zegen met gezongen Amen

52 Er is gelegenheid om de doopouders te feliciteren. Daarna bent u van harte welkom in de Voorhof om koffie, thee of limonade te drinken en elkaar te ontmoeten.

53 Goede zondag! U bent ook vanavond weer van harte welkom in de dienst van 17:00 uur Voorganger: ds. W. Geuze uit s Gravendeel

Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp. Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu

Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp. Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Welkom Mededelingen door ouderling Constant Barendregt Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Emma Florianne Marline Johannes

Emma Florianne Marline Johannes Een nieuw leven door God ons gegeven. Het wonder is groot en jij zo klein. Een kostbaar geschenk waar wij dankbaar voor zijn. Orde van de Doopdienst van Emma Florianne Marline Johannes op zondag 3 februari

Nadere informatie

Liturgie voor zondagochtend 30 oktober 2016

Liturgie voor zondagochtend 30 oktober 2016 Liturgie voor zondagochtend 30 oktober 2016 Psalm 98: 1 en 2 NB 1.Zingt een nieuw lied voor God den Here, want Hij bracht wonderen tot stand. Wij zien Hem heerlijk triomferen met opgeheven rechterhand.

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Doopdienst zondag 6 januari 2019 Voorganger: ds. A.L. Verduijn Organist: Mw. G. Hilverts Tekst voor op de voorkant van de liturgie: Geboren uit Liefde Kostbaarder dan goud Een nieuw leven Aan ons toevertrouwd

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst Ontmoetingskerk zondag 0 februari 09 - Doopdienst In deze dienst wordt Yara Jonas gedoopt Ik ben erbij voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Teuni de Kok organist: Sjaak Kreeft m.m.v. de muziekgroep

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 april 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: uur

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 april 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: uur Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 april 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: 10.00 uur In deze dienst zal wordt gedoopt: Bente Bertha Hollak Voorganger: Ouderling van dienst: Koster: Organist:

Nadere informatie

ORDE van DIENST voor zondag 30 juni BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen

ORDE van DIENST voor zondag 30 juni BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen ORDE van DIENST voor zondag 30 juni 2019 BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan Samuel Cornelis Gerard Maurice Tobias Peter Kleijn 25 maart 2019 te Wadenoijen 3 april 2019 te Meteren 10.00 u in de Hervormde

Nadere informatie

Orde van de dienst op zondag 7 oktober 2018 in de Martinikerk Bolsward

Orde van de dienst op zondag 7 oktober 2018 in de Martinikerk Bolsward Orde van de dienst op zondag 7 oktober 2018 in de Martinikerk Bolsward waarin de heilige doop wordt bediend aan Julian (Ule Jan) Marth (Marten Hiele) Tjerk (Tjerk Thomas Jan) zonen van Tjeerd en Rianne

Nadere informatie

Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost

Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Datum: 7 november 2018 Dienst: Avonddienst Dankdag Voorganger: ds. D. Dunsbergen Liturgie: Voorzang: Gezang 488 B: 1. 3. 5 Zolang er mensen zijn

Nadere informatie

Orde van Dienst. in de Exoduskerk te Sommelsdijk, 9.30 u. Andries de Kramer. voor zondag, 1 juli In deze dienst zal.

Orde van Dienst. in de Exoduskerk te Sommelsdijk, 9.30 u. Andries de Kramer. voor zondag, 1 juli In deze dienst zal. Orde van Dienst voor zondag, 1 juli 2018 in de Exoduskerk te Sommelsdijk, 9.30 u In deze dienst zal Andries de Kramer worden gedoopt Organist: Dhr. Johan van Broekhoven Voorganger: Ds. Dick ter Horst Welkom

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN Jona wordt in zee geworpen. Uit: De Kijkbijbel Kees de Kort In deze dienst zal de heilige doop bediend worden aan Jonas, zoon van Joost en Denise Vervoorn Zondag 3 september

Nadere informatie

Thema: Vrede tot God

Thema: Vrede tot God LITURGIE Voor de evangelisatiedienst, op zondag 15 oktober 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Thema: Vrede tot God Voorganger: Ouderling: Organist: Koor: Ds. K.A. Hazeleger (Ommen)

Nadere informatie

Protestantse Ontmoetingsgemeente te Krabbendijke in samenwerking met de Levensbron LITURGIE

Protestantse Ontmoetingsgemeente te Krabbendijke in samenwerking met de Levensbron LITURGIE Protestantse Ontmoetingsgemeente te Krabbendijke in samenwerking met de Levensbron LITURGIE voor de kerkdienst van Woord en Sacrament op zondag 17 maart 2019 in de Levensbron te Rilland Tweede zondag van

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 oktober 2014

Liederen voor zondag 5 oktober 2014 Liederen voor zondag 5 oktober 204 Lied 224 God wijst mij een weg als ik zelf geen uitkomst zie. Langs wegen die geen mens bedenkt maakt Hij mij zijn wil bekend. Hij geeft elke dag nieuwe liefde, nieuwe

Nadere informatie

Orde van de doopdienst. op zondag 20 december 2015. in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Jarno Godlieb. gedoopt wordt

Orde van de doopdienst. op zondag 20 december 2015. in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Jarno Godlieb. gedoopt wordt Orde van de doopdienst op zondag 20 december 2015 in de Hervormde kerk te Sellingen waarin Jarno Godlieb gedoopt wordt Voorganger : Ds. J.W. Baan. Organist : Mevrouw M. Withaar-Boomsma. Medewerking : Kinderen

Nadere informatie

Doopdienst / Dankdag 6 november :00 uur

Doopdienst / Dankdag 6 november :00 uur Doopdienst / Dankdag 6 november 2016 10:00 uur Voorganger: Ds. J. den Braber Organist: Rick-Jan Hitzerd Muzikale medewerking van de familie Olislagers. Heilige Doop aan Joost Pegels. Welkom Afkondigingen

Nadere informatie

Ochtenddienst 9 april :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 9 april :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 9 april 2017 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Doop- en Belijdenisdienst 9 april 2017 Voorgangers: Organist: Ds. C.D. van Alphen Ds. J.H. den Braber Rick-Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Handelingen 2 vers 29 t/m 41 Lied 124 (Op Toonhoogte) Gezang 477 vers 1 en 2 (Liedboek) Lied 315 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm

Nadere informatie

Belijdenis en Doopdienst 28 augustus :00 uur

Belijdenis en Doopdienst 28 augustus :00 uur Belijdenis en Doopdienst 28 augustus 2016 10:00 uur Voorganger : Ds. J. den Braber / ds. C.D. van Alphen Organist : Arie Bestebreur Muzikale medewerking van Wim Schelling. Belijdenis en Heilige Doop familie

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Genesis 15 Lied 58 (Op Toonhoogte) Psalm 31 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 87 vers 1, 3 en 4 (Nieuwe Berijming) Psalm 81 vers 12 Lied 358 vers

Nadere informatie

zondag 13 september Doopdienst Tygo Schoon

zondag 13 september Doopdienst Tygo Schoon zondag 13 september Doopdienst Tygo Schoon Protestantse Gemeente Heinkenszand Voorganger: ds. Philip van Wijk Ouderling van Dienst : Arda Verbrugge Organist: Danny de Feijter 2 Welkom / mededelingen VOORBEREIDEN

Nadere informatie

Liturgie voor de eredienst

Liturgie voor de eredienst Liturgie voor de eredienst op zondag 18 september 2016 in de Grote of Andreaskerk te Hattem om 19.00 uur In deze dienst wordt Lorain Kats gedoopt Voorganger: Ds. B.J.D. van Vreeswijk Organist: Dhr. G.

Nadere informatie

Doopdienst Jannelien Jantina Eliza Westendorp

Doopdienst Jannelien Jantina Eliza Westendorp Doopdienst Jannelien Jantina Eliza Westendorp Voorganger: ds. W. van Dijk uit Kampen Organist: André van Dijk Pianist-Zang: Dirk Jan, Simon en Gery Stuy Datum: 9 oktober 2016, aanvang 09.30 uur Welkom

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur dhr. G. Arends Jeruzalemkerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur dhr. G. Arends Jeruzalemkerk Jeruzalemkerk Liturgie 28 juni 2015 ochtend GA Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur dhr. G. Arends Jeruzalemkerk Muzikale begeleiding: Henk Vogel (orgel), Lof! Kindernevendienst:

Nadere informatie

Protestantse Gemeente te Woensdrecht LITURGIE

Protestantse Gemeente te Woensdrecht LITURGIE Protestantse Gemeente te Woensdrecht LITURGIE voor de kerkdienst van Woord en Sacrament op zondag 26 mei 2019 in de Protestantse Kerk te Ossendrecht Vijfde zondag na Pasen Rogate = Bidt VOOR de DIENST

Nadere informatie

Het licht wordt door de ouderling van dienst binnengebracht en de Paaskaars wordt aangestoken. Daarna zingen wij: Lied 598

Het licht wordt door de ouderling van dienst binnengebracht en de Paaskaars wordt aangestoken. Daarna zingen wij: Lied 598 Paasmorgen 1 april 2018-09.30 Welkomkerk Thema: Onvoorwaardelijke liefde Voorganger: Ds. Auke Hamstra Organist: Cor Hollestelle M.m.v.: diverse gemeenteleden Het licht wordt door de ouderling van dienst

Nadere informatie

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Heer, U doorgrondt en kent mij; mijn zitten en mijn staan en U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden van

Nadere informatie

Ochtenddienst 25 maart :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 25 maart :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 25 maart 2018 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 25 maart 2018 Zondag 16 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Joël Terdu Welkom Afkondigingen door Ouderling-Kerkrentmeester

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

MAAR NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN

MAAR NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN MAAR Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Jannie Torsius Lector: Henk Buscher Pianist: Rik Nijs / Jan vd Brink Koster: Niels Kuyt / Coen Robbertsen Intochtslied: Opwekking

Nadere informatie

Ochtenddienst 1 juli 2018

Ochtenddienst 1 juli 2018 Ochtenddienst 1 juli 2018 Zondag 28 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Matthijs op den Brouw Doopdienst 1 juli 2019 Fotootje? Marjet Willemijn de Graaf Welkom Afkondigingen door ouderlingkerkrentmeester

Nadere informatie

Ochtenddienst 27 mei 2018

Ochtenddienst 27 mei 2018 Ochtenddienst 27 mei 2018 Zondag 24 Voorganger Organist : Ds. B. J. Kruit uit Apeldoorn : Paul Rotscheid Welkom Afkondigingen door Ouderling Janie van Everdingen- t Jong Voor verdere bijzonderheden verwijzen

Nadere informatie

Orde van dienst voor de paasviering op eerste Paasdag op 21 april 2019, 9.00 uur in de Oude kerk te Borne

Orde van dienst voor de paasviering op eerste Paasdag op 21 april 2019, 9.00 uur in de Oude kerk te Borne Orde van dienst voor de paasviering op eerste Paasdag op 21 april 2019, 9.00 uur in de Oude kerk te Borne Voorganger: ds. Gerco Veening organist: Jan Braakman lector: Marjan Adams koster: Marianne Schipper

Nadere informatie

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt Orde van de doopdienst op zondag 19 juni 2016 in de Hervormde kerk te Sellingen waarin Léon Missche gedoopt wordt Voorganger : Ds. Bram Verduijn. Organist : Mevrouw M. Withaar-Boomsma. Medewerking : Kinderen

Nadere informatie

Liederen voor zondag 3 december 2017

Liederen voor zondag 3 december 2017 Liederen voor zondag 3 december 07 Hemelhoog 94 / Opwekking 64 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water

Nadere informatie

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog!

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog! Zondag 16 oktober 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Peter ten Kleij Ouderling van dienst: Bertus Konijnenbelt Organist: Jan Ebeltjes Lector: Jorieke Poorterman Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Schriftlezing: Kolossenzen 2 vers 4 t/m 15 Lied 172 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 62 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 95 vers 1 en 2 Psalm 95 vers 3 en

Nadere informatie

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : Ds. E. van Gulik : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer : dhr. H. Dorsman Welkom in de Menorah Lied voor de dienst: Lied 8b (NLB) Lied voor de dienst: Lied

Nadere informatie

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur.

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. Liturgie Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. In deze dienst zullen we de Heilige Doop herinneren van hen die deze ontvangen hebben

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: Openbaring 20 Gezang 1 vers 1, 2, 3 en 4 (Liedboek) Psalm 87 vers 4 (Schoolpsalm) Psalm 25 vers 2 en 6 (Nieuwe Berijming) Lied 183 vers

Nadere informatie

Ochtenddienst 19 juni :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 19 juni :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 19 juni 2016 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 19 juni 2016 Voorganger Organist : Ds. W. Geuze uit s Gravendeel : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door Ouderling Constant

Nadere informatie

OOSTERLICHTKERK - HUIZEN

OOSTERLICHTKERK - HUIZEN OOSTERLICHTKERK - HUIZEN 12 februari 2017 Orde van dienst doop van Lilly Jacoba Klein Vreugde vinden Welkom door ouderling van dienst Lied 212: 1, 3, 4 en 5 1. Laten wij zingend deze dag beginnen! Geven

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Voorganger : Ds. J. H. den Braber Organist : Jaap Dekker Muzikale medewerking : Emma Engels / Thom Engels / Maarten Cieremans / Tessa van der Horst / Michelle de Regt /

Nadere informatie

Zondag 4 september Welkom in de doopdienst in De Regenboog!

Zondag 4 september Welkom in de doopdienst in De Regenboog! Zondag 4 september 2016 Welkom in de doopdienst in De Regenboog! Voorganger: ds. Wil Kaljouw Ouderling van dienst: Dirk Slooijer Organist: Henk de Gooijer Lector: Jorieke Poorterman Doopdienst In deze

Nadere informatie

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 18 februari 2018 Viering Heilig Avondmaal Avondmaalszondag 2 Voorganger: Ds. J.H. den Braber Organist : Danny Spaans Welkom Door diaken Saskia Pijl Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

18 augustus 2019 Themadienst over Bonhoeffer Wie ben ik

18 augustus 2019 Themadienst over Bonhoeffer Wie ben ik Orde van dienst voor de viering op zondagmorgen 18 augustus 2019 Themadienst over Bonhoeffer Wie ben ik Protestantse gemeente Schouwen aan Zee kerk in Burgh 9 e zondag van de zomer Kleur: Groen, kleur

Nadere informatie

Ochtenddienst 10 september 2017

Ochtenddienst 10 september 2017 Ochtenddienst 10 september 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Doopzondag 1 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd Doopdienst 10 september 2017 In deze dienst zal de Heilige Doop bediend

Nadere informatie

Wijkgemeente Noord Bevestiging ambtsdrager in de Oude Kerk, zondag 3 juni 2018 om uur

Wijkgemeente Noord Bevestiging ambtsdrager in de Oude Kerk, zondag 3 juni 2018 om uur Wijkgemeente Noord Bevestiging ambtsdrager in de Oude Kerk, zondag 3 juni 2018 om 18.00 uur Voorganger: Organist: Ds. B.C. Haverkamp Arjan Versluis Orgelspel Orde van dienst Binnenkomst kerkenraad Welkom

Nadere informatie

Welkom & Mededelingen

Welkom & Mededelingen Welkom in deze doopdienst Voorganger: Ds J. Hoekman Organist: Gerard Zoer Welkom & Mededelingen Zingen: Lied 445 ELB Tekst & Muziek: Elly & Rikkert Zuiderveld Ik zag een kuikentje Dat bij zijn moeder zat

Nadere informatie

Welkom & Mededelingen

Welkom & Mededelingen Welkom in deze doopdienst Voorganger: Ds J. Hoekman Organist: Jan Kramer Welkom & Mededelingen Zingen: lied ELB 311 (2x) 1 Heer, doorgrond mijn hart, maak het echt voor U. Heer, doorgrond mijn hart, laat

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst in de Oude Helena kerk op 18 Februari Jelena Jansen en Jet Rouwenhorst mogen in deze dienst gedoopt worden

Liturgie voor de morgendienst in de Oude Helena kerk op 18 Februari Jelena Jansen en Jet Rouwenhorst mogen in deze dienst gedoopt worden Liturgie voor de morgendienst in de Oude Helena kerk op 18 Februari 2015 Jelena Jansen en Jet Rouwenhorst mogen in deze dienst gedoopt worden voorgangers: ds. Hans van Dalen ds. Hendrik Jan Zeldenrijk

Nadere informatie

Doopdienst 1 maart 2015 10:00 uur

Doopdienst 1 maart 2015 10:00 uur Doopdienst 1 maart 2015 10:00 uur Voorganger : Ds. J. den Braber Organist : Arie Bestebreur Bediening Heilige Doop aan: Florian John Pierneef en Marlijne Adriana van der Sluis. Welkom Afkondigingen door

Nadere informatie

Ochtenddienst 22 april Zondag 20

Ochtenddienst 22 april Zondag 20 Ochtenddienst 22 april 2018 Zondag 20 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Paul Rotscheid Welkom Afkondigingen door Diaken Bas van der Burgh Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur. wijkgemeente Markus

Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur. wijkgemeente Markus Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur wijkgemeente Markus Voorganger: ds.h.l.versluis Organist: Simon Marbus 2 Orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 97 : 1 en 6 1.Groot

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Jeruzalemkerk Liturgie 3 juli 2016 ochtend RdH Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Muzikale begeleiding: Peter Tiggelaar (orgel) Kindernevendienst:

Nadere informatie

Viering van de Maaltijd van de Heer. op zondag 24 februari zorgcentrum 'Oldersheem' Thema: Hij is in ons midden

Viering van de Maaltijd van de Heer. op zondag 24 februari zorgcentrum 'Oldersheem' Thema: Hij is in ons midden Viering van de Maaltijd van de Heer op zondag 24 februari 2019 zorgcentrum 'Oldersheem' Thema: Hij is in ons midden Voorganger: ds. Elly Wisselink Organist: dhr. Geert Jan Olyslager Welkom Aanvangslied:

Nadere informatie

Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug

Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug Welkom in de avonddienst van 1 e Paasdag zondag 16 april 2017 Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug Ouderling van dienst : Gerhard Nijhoff Thema : Wie zoek je? We zingen : Joh.

Nadere informatie

Liturgie voor de jeugddienst op zondagavond 28 mei in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Thema: Live in JOY!

Liturgie voor de jeugddienst op zondagavond 28 mei in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Thema: Live in JOY! Liturgie voor de jeugddienst op zondagavond 28 mei in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Thema: Live in JOY! Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koor: Ds D. Wolters (Vollenhove) Riëtte

Nadere informatie

Marilou Josephine Bac en Seth van den Boogaart

Marilou Josephine Bac en Seth van den Boogaart Liturgie voor de doopdienst van zondag 7 juli 2019 om 09.30 uur in de Goede Herderkerk te Ridderkerk waarin Marilou Josephine Bac en Seth van den Boogaart het sacrament van de Heilige Doop zullen ontvangen

Nadere informatie

Welkom in de Maranathakerk

Welkom in de Maranathakerk Welkom in de Maranathakerk Voorganger Ds. C.J. Overeem Organist Nico van der Kooij Koster Leen van der Have Zondag 22 September Beamerteam Centrum-Oost Psalm 25: 6 Weerklank 318: 1, 2 Psalm 119: 37 Bediening

Nadere informatie

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100 Liturgie 9 april Morgendienst Psalm 100 1. Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht; Zingt Hem een vrolijk lofgedicht. 3. Gaat tot Zijn

Nadere informatie

Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal Zondag 17 Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom Door ouderling kerkrentmeester Marco Heemskerk Afkondigingen Voor verdere

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst op zondag 28 augustus, aanvang uur in de Hervormde Gemeente te Den Ham

Liturgie voor de doopdienst op zondag 28 augustus, aanvang uur in de Hervormde Gemeente te Den Ham Liturgie voor de doopdienst op zondag 28 augustus, aanvang 10.00 uur in de Hervormde Gemeente te Den Ham In deze dienst zal de Heilige Doop bediend worden aan: Wessel Albertus Harmsen Femke Sophie Venebrugge

Nadere informatie

thema Een aanhanger Daniek Alise Oudelaar Gerwin Jesse Schütte

thema Een aanhanger Daniek Alise Oudelaar Gerwin Jesse Schütte Liturgie voor de doopdienst, op zondag 29 januari 2017, aanvang: 19.00 uur. thema Een aanhanger In deze dienst ontvangen: Daniek Alise Oudelaar Gerwin Jesse Schütte het teken en een zegel van God de Vader,

Nadere informatie

Ochtenddienst 29 oktober 2017

Ochtenddienst 29 oktober 2017 Ochtenddienst 29 oktober 2017 Hervormde Gemeente,Numansdorp Zondag 2 Voorganger : Ds. J.W. van den Bosch te Piershil Organist : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor

Nadere informatie

Loua-Mae Zenéya Lindenberg

Loua-Mae Zenéya Lindenberg Liturgie voor de doopdienst van zondag 9 december 2018 om 09.30 uur in de Goede Herderkerk te Ridderkerk waarin Loua-Mae Zenéya Lindenberg het sacrament van de Heilige Doop zal ontvangen Voorganger: ds.

Nadere informatie

Eredienst 31 december uur Voorganger: ds H. van den Berg

Eredienst 31 december uur Voorganger: ds H. van den Berg Eredienst 31 december 19.30 uur Voorganger: ds H. van den Berg Thema: Weet u hoe groot God is? Votum / zegengroet Psalm 90: 1 en 3 Gebed Jesaja 40: 12-31 Liedboek 460: 1, 4 en 5 Jesaja 40: 28 Verkondiging

Nadere informatie

Ochtenddienst 30 december Voorganger : Ds. R.A. Grisnigt, s Gravenpolder Organist : Matthijs op den Brouw

Ochtenddienst 30 december Voorganger : Ds. R.A. Grisnigt, s Gravenpolder Organist : Matthijs op den Brouw Ochtenddienst 30 december 2018 Voorganger : Ds. R.A. Grisnigt, s Gravenpolder Organist : Matthijs op den Brouw Welkom Mededelingen door Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Orde van dienst voor de doopdienst op zondag 18 juni 2017 in de Hervormde Kerk te Rijsoord

Orde van dienst voor de doopdienst op zondag 18 juni 2017 in de Hervormde Kerk te Rijsoord Orde van dienst voor de doopdienst op zondag 18 juni 2017 in de Hervormde Kerk te Rijsoord In deze dienst wordt de Heilige Doop bediend aan: Voorganger : ds. A.H. Groen Ouderling van dienst : Klara van

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst van zondag 21 juli 2019 in de Hervormde kerk te Den Ham, aanvang uur.

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst van zondag 21 juli 2019 in de Hervormde kerk te Den Ham, aanvang uur. Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst van zondag 21 juli 2019 in de Hervormde kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Voorganger: ds. L.M. Aangeenbrug Ouderling van dienst: Gerrit Borkent Organist: Bram

Nadere informatie

Liturgie. Thema: in Christus. In deze dienst zal de Heilige Doop bediend worden aan: Ilja Rijck van Baaren, geboren 6 maart 2015

Liturgie. Thema: in Christus. In deze dienst zal de Heilige Doop bediend worden aan: Ilja Rijck van Baaren, geboren 6 maart 2015 Liturgie voor de doopdienst op zondag 28 juni 2015 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur, samenzang vanaf 9.15 uur. In deze dienst zal de Heilige Doop bediend worden aan: Ilja Rijck

Nadere informatie

Ochtenddienst - 26 Juni 2016

Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Afscheid Kindernevendienst Thema: Op ontdekkingsreis Jonathan Heemskerk Toine Kuipers Dion Oppelaar Jim van der Voorden Voorganger Organist M.m.v. : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan

Nadere informatie

Zondag 26 april 2015 doopdienst in de Ontmoetingskerk

Zondag 26 april 2015 doopdienst in de Ontmoetingskerk Zondag 6 april 05 doopdienst in de Ontmoetingskerk In deze dienst worden gedoopt: Jan Dirk Hakstege en Mila van der Kuijl Zelfs kleine kinderen zingen over U voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Marja

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst op zondagochtend 15 juli 2018 (10.00 uur), waarin de Heilige Doop bediend zal worden aan:

Liturgie voor de doopdienst op zondagochtend 15 juli 2018 (10.00 uur), waarin de Heilige Doop bediend zal worden aan: Liturgie voor de doopdienst op zondagochtend 15 juli 2018 (10.00 uur), waarin de Heilige Doop bediend zal worden aan: Bibi Meis Linde Kamphuis 14 februari 2018 Kirsten Britt Kottier 14 maart 2018 Lars

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 27 november Aanvang:19.00 uur. Thema: Naar God verlangen

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 27 november Aanvang:19.00 uur. Thema: Naar God verlangen IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 27 november 2016 Aanvang:19.00 uur Thema: Naar God verlangen Voorganger: ds. H.G.F. Hübbers uit Zeewolde Organist: Gerwin van der Plaats M.m.v. Kerkkoor Zingend Getuigen uit

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst

Liturgie voor de doopdienst Liturgie voor de doopdienst op zondag 19 juli 2015 om 9.30 uur in De Ark Met medewerking van: ds. Thea de Ruijter Ada Wiegers, orgel Orgelspel Woord van welkom Zingen: Lied 216 : 1, 2 en 3 Dit is een morgen

Nadere informatie

Orde van de doopdienst zondag 27 november 2016 waarin Celine en Milan Dik worden gedoopt.

Orde van de doopdienst zondag 27 november 2016 waarin Celine en Milan Dik worden gedoopt. Orde van de doopdienst zondag 27 november 2016 waarin Celine en Milan Dik worden gedoopt. Welkom en mededelingen. Zingen: Psalm 121: 1 en (staand) Ik sla mijn ogen op en zie de hoge bergen aan, waar komt

Nadere informatie

Liturgie. voor de dankdienst voorafgaande aan de begrafenis van. Hendrik Tjoelker. 17 januari februari 2017

Liturgie. voor de dankdienst voorafgaande aan de begrafenis van. Hendrik Tjoelker. 17 januari februari 2017 Liturgie voor de dankdienst voorafgaande aan de begrafenis van Hendrik Tjoelker 17 januari 1928 13 februari 2017 Leek, zaterdag 18 februari 2017 Voorganger: ds. F. de Jong Organist: Niek Schuringa Mededelingen

Nadere informatie

10 april 2016 in de Voorhof te Woudenberg

10 april 2016 in de Voorhof te Woudenberg 10 april 2016 in de Voorhof te Woudenberg Orde van dienst waarin Lars & Emma Elisabeth van den Brink Nora Catharina Ruitenberg gedoopt zullen worden en Ernst Jan de Kruijf belijdenis van zijn geloof zal

Nadere informatie

Dankdag 5 november 2017

Dankdag 5 november 2017 Dankdag 5 november 2017 zondag 3 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan Hitzerd M.m.v. koor & band Keruchma o.l.v. Wim Schelling. Welkom Mededelingen door Diaken Saskia Pijl Voor verdere

Nadere informatie

Ochtenddienst 8 januari 2017

Ochtenddienst 8 januari 2017 Ochtenddienst 8 januari 2017 Voorganger Organist : Ds. C. D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

Thema: Hatelijk of hartelijk?

Thema: Hatelijk of hartelijk? Liturgie voor de doopdienst op zondag 12 november 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. In deze dienst zal de Heilige Doop bediend worden aan: Chayla Wonder Cristina Vreijsen geboren

Nadere informatie

Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop

Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop Voorganger : Ds. Jaap Hansum Organist : Dhr. Rein van Leeuwen Welkom en mededelingen Zingen: Zingende gezegend 228:1,2,3 Geloofd zij God, Hij

Nadere informatie

Lezen : Psalm 33 Tekst : Zondag 10. NLB 725 : 1, 3 en 4 Gezang 174 Lied 409 : 1, 4 en 5 Gezang 123 : 1 en 5 Opwekking 770

Lezen : Psalm 33 Tekst : Zondag 10. NLB 725 : 1, 3 en 4 Gezang 174 Lied 409 : 1, 4 en 5 Gezang 123 : 1 en 5 Opwekking 770 Lezen : Psalm 33 Tekst : Zondag 10 NLB 725 : 1, 3 en 4 Gezang 174 Lied 409 : 1, 4 en 5 Gezang 123 : 1 en 5 Opwekking 770 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde gemaakt heeft.

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen zondag 22 oktober 2017

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen zondag 22 oktober 2017 Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen zondag 22 oktober 2017 Als U, HEER, de zonden blijft gedenken, HEER, Heer, wie houdt dan stand? Maar bij U is vergeving, daarom eert men u met ontzag. Psalm

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 5 januari In deze dienst wordt Finn van den Broek gedoopt. Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij

Orde van dienst zondag 5 januari In deze dienst wordt Finn van den Broek gedoopt. Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij Orde van dienst zondag 5 januari 2014. In deze dienst wordt Finn van den Broek gedoopt. Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij *** WE KOMEN BIJ ELKAAR Binnenkomst kerkenraad, stilte, orgelspel

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Handelingen 2 vers 37 t/m 47 Lied 160 vers 1 en 2 Psalm 67 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 31 vers 11, 12 en 17 Psalm 139 vers 1, 2 en 3 (Nieuwe

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 23 maart 2014, 3 e zondag in de 40-dagentijd, doop Robin van den Berg Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Ton Timmerman Voorganger: ds.

Nadere informatie

Zondag 3 september 2017

Zondag 3 september 2017 Zondag 3 september 2017 Bevestiging en afscheid van ambtsdragers Doop van Julian Dijkstra, Jefta Stigter, Levi Lokhorst en Dave Voorbij Voorganger: Ds. Rianne van der Nagel-Meter M.m.v. Theo Kiers (orgel/piano)

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst. op zondag 26 juni uur in de Grote of Andreaskerk te Hattem. Overstapdienst

Liturgie voor de dienst. op zondag 26 juni uur in de Grote of Andreaskerk te Hattem. Overstapdienst Liturgie voor de dienst op zondag 26 juni 2016 10 uur in de Grote of Andreaskerk te Hattem Overstapdienst De volgende kinderen maken in deze dienst de overstap: Yvonne Borst Anna Schrooten Isa van der

Nadere informatie

in de Hoeksteen te Numansdorp

in de Hoeksteen te Numansdorp Voor de aangepaste Aangepaste zangdienst op zondag zangdienst 18 januari 2015 op om zondag 15.00 uur in de 18 Hoeksteen januari te Numansdorp 2015 om 15.00 uur in de Hoeksteen te Numansdorp Koor en band

Nadere informatie

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 7 AUGUSTUS 2016 Voorganger : ds Nel Walet-Kooij Ambtsdragers : Fred van Knobelsdorff, Denise Smit

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 7 AUGUSTUS 2016 Voorganger : ds Nel Walet-Kooij Ambtsdragers : Fred van Knobelsdorff, Denise Smit WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 7 AUGUSTUS 2016 Voorganger : ds Nel Walet-Kooij Ambtsdragers : Fred van Knobelsdorff, Lector Organist Beamer Denise Smit : Suze Deelen : Jan Meurs + Gert Muts

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst, op zondag 13 november 2016, aanvang: uur. Thema: DE VERWONDERING

Liturgie voor de ochtenddienst, op zondag 13 november 2016, aanvang: uur. Thema: DE VERWONDERING Liturgie voor de ochtenddienst, op zondag 13 november 2016, aanvang: 10.00 uur. Thema: DE VERWONDERING Geschonken leven door God ontvangen leven door een mens Voorganger: Ouderling van dienst: Organist:

Nadere informatie

Orde van dienst. op zondag 10 maart 2019 in de Hervormde Kerk te Rijsoord. In deze dienst wordt de Heilige Doop bediend aan: Orgelspel

Orde van dienst. op zondag 10 maart 2019 in de Hervormde Kerk te Rijsoord. In deze dienst wordt de Heilige Doop bediend aan: Orgelspel Orde van dienst op zondag 10 maart 2019 in de Hervormde Kerk te Rijsoord In deze dienst wordt de Heilige Doop bediend aan: Orgelspel Welkom en mededelingen door de ouderling van dienst Intochtslied: Psalm

Nadere informatie

ORDE van DIENST voor zondag 10 december BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan

ORDE van DIENST voor zondag 10 december BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan ORDE van DIENST voor zondag 10 december 2017 BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan Marina Gerdina de Ruiter 28 augustus 2017 te Nieuwegein 10.00 u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen voorganger: ds.

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 26 februari Aanvang:19.00 uur. Thema: Onder Gods handen

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 26 februari Aanvang:19.00 uur. Thema: Onder Gods handen IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 26 februari 2017 Aanvang:19.00 uur Thema: Onder Gods handen Voorganger: ds. B.J. Jongkind Organist: Gerwin van der Plaats M.m.v. Mannenzanggroep ODEO uit Doornspijk o.l.v.

Nadere informatie

Pinksteren. 15 mei AD Barbesteinkerk Heinkenszand

Pinksteren. 15 mei AD Barbesteinkerk Heinkenszand Pinksteren 15 mei AD 2016 Barbesteinkerk Heinkenszand Voorganger: Organist: Ouderling: ds. Ph. van Wijk Lenie Stokman Marjolein Boon 2 Welkom en mededelingen door de ouderling van dienst Aansteken van

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 10 april 2016

Orde van dienst voor zondag 10 april 2016 Orde van dienst voor zondag 10 april 2016 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur Voorganger: ds. H.L. Versluis Organist: Simon Marbus 2 Orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Gezang 222: 1 en 3 Jezus

Nadere informatie

Loof de Heer, o mijn ziel. O mijn ziel, prijs nu zijn heilige Naam. Met meer passie dan ooit; o mijn ziel, verheerlijk zijn heilige Naam.

Loof de Heer, o mijn ziel. O mijn ziel, prijs nu zijn heilige Naam. Met meer passie dan ooit; o mijn ziel, verheerlijk zijn heilige Naam. Intochtslied: Opwekking 733 De zon komt op, maakt de morgen wakker mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij nog zingen als de avond valt. Heer, vol

Nadere informatie