Ochtenddienst 19 juni :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ochtenddienst 19 juni :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp"

Transcriptie

1 Ochtenddienst 19 juni :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

2 Ochtenddienst 19 juni 2016 Voorganger Organist : Ds. W. Geuze uit s Gravendeel : Rens van Rossum

3 Welkom Afkondigingen door Ouderling Constant Barendregt Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

4 Stil gebed De gemeente gaat (indien mogelijk) staan.

5 Gezang 434: 1 Lof zij de Heer, de almachtige Koning der ere. Laat ons naar hartelust zingen en blij musiceren. Komt allen saam, psalmzingt de heilige naam, looft al wat ademt de Here.

6 Votum en groet Na het votum en de groet gaat de gemeente weer zitten.

7 Gezang 434: 3, 4 en 5 3 Lof zij de Heer die uw lichaam zo schoon heeft geweven, dagelijks heeft Hij u kracht en gezondheid gegeven. Hij heeft u lief, die tot zijn kind u verhief, ja, Hij beschikt u ten leven.

8 Gezang 434: 3, 4 en 5 4 Lof zij de Heer die uw huis en uw haard heeft gezegend, lof zij de hemelse liefde die over ons regent. Denk elke dag aan wat zijn almacht vermag, die u met liefde bejegent.

9 Gezang 434: 3, 4 en 5 5 Lof zij de Heer met de heerlijkste naam van zijn namen, christenen looft Hem met Abrahams kinderen samen. Hart wees gerust, Hij is uw licht en uw lust. Alles wat ademt zegt: Amen.

10 Lezing van de wet

11 ELB Abba, Vader, U alleen, U behoor ik toe. U alleen doorgrondt mijn hart, U behoort het toe. Laat mijn hart steeds vurig zijn. U laat nooit alleen. Abba, Vader, U alleen, U behoor ik toe.

12 ELB Abba, Vader, laat mij zijn slechts voor U alleen. Dat mijn wil voor eeuwig zij d'uwe_en anders geen. Laat mijn hart nooit koud zijn, Heer. Laat mij nimmer gaan. Abba, Vader, laat mij zijn slechts van U alleen.

13 ELB Abba, Father, let me be yours and yours alone. May my will forever be evermore your own. Never let my heart grow cold, never let me go. Abba, Father, let me be yours and yours alone.

14 Gebed om de opening van het Woord en de verlichting door de Heilige Geest

15 de kinderen mogen naar de kindernevendienst

16 Schriftlezing Romeinen 8: 1-26 (NBG 51) Het leven door de Geest 8 1 Zo is er dan nu geen veroordeling voor hen, die in Christus Jezus zijn. 2 Want de wet van de Geest des levens heeft u in Christus Jezus vrijgemaakt, van de wet der zonde en des doods. 3 Want wat de wet niet vermocht, omdat zij zwak was door het vlees God heeft, door zijn eigen Zoon te zenden in een vlees, aan dat der zonde gelijk, en wel om de zonde, de zonde veroordeeld in het vlees, 4 opdat de eis der wet vervuld zou worden in ons, die niet naar het vlees wandelen, doch naar de Geest.

17 Schriftlezing Romeinen 8: 1-26 (NBG 51) 5 Want zij, die naar het vlees zijn, hebben de gezindheid van het vlees, en zij, die naar de Geest zijn, hebben de gezindheid van de Geest. 6 Want de gezindheid van het vlees is de dood, maar de gezindheid van de Geest is leven en vrede. 7 Daarom dat de gezindheid van het vlees vijandschap is tegen God; want het onderwerpt zich niet aan de wet Gods; trouwens, het kan dat ook niet: 8 zij, die in het vlees zijn, kunnen Gode niet behagen. 9 Gij daarentegen zijt niet in het vlees, maar in de Geest, althans, indien de Geest Gods in u woont. Indien iemand echter de Geest van Christus niet heeft,

18 Schriftlezing Romeinen 8: 1-26 (NBG 51) die behoort Hem niet toe. 10 Indien Christus in u is, dan is wel het lichaam dood vanwege de zonde, maar de geest is leven vanwege de gerechtigheid. 11 En indien de Geest van Hem, die Jezus uit de doden heeft opgewekt, in u woont, dan zal Hij, die Christus Jezus uit de doden opgewekt heeft, ook uw sterfelijke lichamen levend maken door zijn Geest, die in u woont. 12 Derhalve, broeders, zijn wij schuldenaars, maar niet van het vlees, om naar het vlees te leven. 13 Want indien gij naar het vlees leeft, zult gij sterven;

19 Schriftlezing Romeinen 8: 1-26 (NBG 51) maar indien gij door de Geest de werkingen des lichaams doodt, zult gij leven. 14 Want allen, die door de Geest Gods geleid worden, zijn zonen Gods. 15 Want gij hebt niet ontvangen een geest van slavernij om opnieuw te vrezen, maar gij hebt ontvangen de Geest van het zoonschap, door welke wij roepen: Abba, Vader. 16 Die Geest getuigt met onze geest, dat wij kinderen Gods zijn. 17 Zijn wij nu kinderen, dan zijn wij ook erfgenamen: erfgenamen van God, en medeërfgenamen van Christus; immers, indien wij delen in zijn lijden, is dat om ook te delen in zijn verheerlijking.

20 Schriftlezing Romeinen 8: 1-26 (NBG 51) 18 Want ik ben er zeker van, dat het lijden van de tegenwoordige tijd niet opweegt tegen de heerlijkheid, die over ons geopenbaard zal worden. 19 Want met reikhalzend verlangen wacht de schepping op het openbaar worden der zonen Gods. 20 Want de schepping is aan de vruchteloosheid onderworpen, niet vrijwillig, maar om (de wil van) Hem, die haar daaraan onderworpen heeft, 21 in hope echter, omdat ook de schepping zelf van de dienstbaarheid aan de vergankelijkheid zal bevrijd worden tot de vrijheid van de heerlijkheid der kinderen Gods.

21 Schriftlezing Romeinen 8: 1-26 (NBG 51) 22 Want wij weten, dat tot nu toe de ganse schepping in al haar delen zucht en in barensnood is. 23 En niet alleen zij, maar ook wij zelf, [wij,] die de Geest als eerste gave ontvangen hebben, zuchten bij onszelf in de verwachting van het zoonschap: de verlossing van ons lichaam. 24 Want in die hoop zijn wij behouden. Maar hoop, die gezien wordt, is geen hoop, want hoe zal men hopen op hetgeen men ziet? 25 Indien wij echter hopen op hetgeen wij niet zien, verwachten wij het met volharding. 26 En evenzo komt de Geest onze zwakheid te hulp; want wij weten niet wat wij bidden zullen naar behoren, maar de Geest zelf pleit voor ons met onuitsprekelijke verzuchtingen.

22

23 ELB Vader God, ik vraag me af hoe ik ooit heb geleefd zonder te weten dat uw vaderhart al zolang om mij geeft. Maar nu ben ik uw kind, nu mag ik wonen in uw huisgezin en ik zal nooit meer eenzaam zijn, want, Vader, U bent altijd bij mij. >>

24 ELB 355 Heer, ik wil U prijzen. Heer, ik wil U prijzen. Heer, ik wil U prijzen, zolang ik leef. Heer, ik wil U prijzen. Heer, ik wil U prijzen. Heer, ik wil U prijzen, zolang ik leef.

25 Verkondiging

26

27 Gezang 426:1, 2, 3 en 5 1 Zou ik niet van harte zingen Hem die zozeer mij verblijdt? Want ik zie in alle dingen niets dan zijn genegenheid. Is de hartslag van het leven niet de liefde van de Heer? Liefde draagt hen meer en meer, die in dienst van Hem zich geven. Alle dingen hebben tijd, maar Gods liefde eeuwigheid.

28 Gezang 426:1, 2, 3 en 5 2 Als een vogel, die zijn tere jongen met de vleugels dekt, zo houdt over mij de Here zijn beschuttende arm gestrekt. Alles wendt Hij mij ten goede, Hij is bij mij nacht en dag, ja, van voor ik 't licht nog zag, ben ik veilig in zijn hoede. Alle dingen hebben tijd, maar Gods liefde eeuwigheid.

29 Gezang 426:1, 2, 3 en 5 3 In het duister van de tijden ben ik nooit alleen geweest, want God gaf mij ten geleide op mijn wegen woord en Geest. Ja, de Heer doet mij geloven, Hij ontstak in mij het licht van het innerlijk gezicht,- dat zal dood noch duivel doven. Alle dingen hebben tijd, maar Gods liefde eeuwigheid.

30 Gezang 426:1, 2, 3 en 5 5 Omdat Gij mijn hart doet branden, omdat Gij mij zo bemint, hef ik, Heer, tot U mijn handen: Vader, zie ik ben uw kind. Wil mij de genade geven, U te dienen hier en nu; God die liefde zijt, aan U vast te houden, heel mijn leven, tot ik U na deze tijd liefheb in der eeuwigheid.

31 Kindernevendienst De kinderen komen terug in de dienst.

32 Dankgebed en Voorbede

33 Inzameling van de gaven De collecte in deze dienst is bestemd voor het College van kerkrentmeesters Algemene doelen De collecte bij de uitgang is bestemd voor de Diaconie Microkredietbank Oikocredit Tijdens de collecte komen de kinderen van de oppas in de kerk.

34 Psalm 103: 5 en 7 (indien mogelijk staande) 5 Zoals een vader liefdevol zijn armen slaat om zijn kind, omringt ons met erbarmen God onze Vader, want wij zijn van Hem. Hij die ons zelf uit aarde heeft genomen, Hij weet, dat wij, uit stof aan 't licht gekomen, slechts leven op de adem van zijn stem.

35 Psalm 103: 5 en 7 7 Maar 's HEREN gunst zal over wie Hem vrezen in eeuwigheid altoos dezelfde wezen, en zijn gerechtigheid de eeuwen door. Zijn heil omsluit de komende geslachten; zo volgen zij die zijn verbond betrachten, van zijn barmhartigheid het lichtend spoor.

36 Zegen beantwoord met Gezang 456 vers 3 Amen, amen, amen! Dat wij niet beschamen Jezus Christus onze Heer, amen, God, uw naam ter eer!

37 Gezegende zondag toegewenst! U bent nu van harte welkom in de Voorhof voor koffie, thee en limonade en om elkaar te ontmoeten. Vanavond gaat om 18:00 uur voor ds. C.D. van Alphen. deze dienst is na te luisteren via

Zondag 5 februari Welkom in De Regenboog!

Zondag 5 februari Welkom in De Regenboog! Zondag 5 februari 2017 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Bertine van de Weg Ouderling van dienst: Ria den Boer Organist: Henk de Gooijer Lector: Jeroen Mensink Koster: Pim van der Strate Lied voor

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Voorganger : Ds. J. H. den Braber Organist : Jaap Dekker Muzikale medewerking : Emma Engels / Thom Engels / Maarten Cieremans / Tessa van der Horst / Michelle de Regt /

Nadere informatie

Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp. Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu

Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp. Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Welkom Mededelingen door ouderling Constant Barendregt Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst 28 januari 2018 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 8: 1, 2 en 3 Heer onze Heer, hoe heerlijk en verheven 1. Heer, onze Heer, hoe heerlijk en verheven hebt Gij uw naam op aarde uitgeschrevenmachtige

Nadere informatie

Ochtenddienst 8 januari 2017

Ochtenddienst 8 januari 2017 Ochtenddienst 8 januari 2017 Voorganger Organist : Ds. C. D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

Orde van Dienst voor zondag 13 november uur in de Grote Kerk te Wageningen

Orde van Dienst voor zondag 13 november uur in de Grote Kerk te Wageningen Orde van Dienst voor zondag 13 november 2016 9.30 uur in de Grote Kerk te Wageningen Voorganger: ds. W.J. van Schaik Organist: Simon Marbus 1 2 Orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 46: 1 en 3

Nadere informatie

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur.

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. Liturgie Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. In deze dienst zullen we de Heilige Doop herinneren van hen die deze ontvangen hebben

Nadere informatie

Ochtenddienst 9 april :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 9 april :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 9 april 2017 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Doop- en Belijdenisdienst 9 april 2017 Voorgangers: Organist: Ds. C.D. van Alphen Ds. J.H. den Braber Rick-Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Ochtenddienst 11 december 2016 3 e Advent Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Ochtenddienst 7 mei Zondag 13

Ochtenddienst 7 mei Zondag 13 Ochtenddienst 7 mei 2017 Zondag 13 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans Welkom Mededelingen door Constant Barendregt Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief. Stil

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Exodus 14 vers 1 t/m 22 Gezang 343 vers 1 t/m 5 (Liedboek) Psalm 130 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 65 vers 1 en 2 (Nieuwe Psalmberijming)

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 12 juni 2016, uur ds. H.H. Meerveld, Harlingen De Hoeksteen

Datum Voorganger Kerkgebouw 12 juni 2016, uur ds. H.H. Meerveld, Harlingen De Hoeksteen De Liturgie Hoeksteen 12 juni 2016 avond HM Alphadienst Datum Voorganger Kerkgebouw 12 juni 2016, 19.00 uur ds. H.H. Meerveld, Harlingen De Hoeksteen Muzikale begeleiding: Alpha-muziekteam 1. Muziek 2.

Nadere informatie

Zondag 1 mei Welkom in De Regenboog!

Zondag 1 mei Welkom in De Regenboog! Zondag 1 mei 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Pieter Boomsma Ouderling van dienst: Sandra Dubbink Organist: Rien Hoekjen Lectrix: Jorieke Poorterman Koster: Dirk Slooijer Lied voor de dienst:

Nadere informatie

28 januari uur J Wesseling orgel: Peter Sneep schriftlezing: Rinke Larooy

28 januari uur J Wesseling orgel: Peter Sneep schriftlezing: Rinke Larooy 28 januari 2018 10.00 uur J Wesseling orgel: Peter Sneep schriftlezing: Rinke Larooy votum, groet, amen GK psalm 90,1.2. = LB 90 Gods verlangen naar Mt. 22 GK gezang 157 (staande) Lezen: - Rom. 1,1-7 -

Nadere informatie

Liturgie voor de eredienst

Liturgie voor de eredienst Liturgie voor de eredienst op zondag 18 september 2016 in de Grote of Andreaskerk te Hattem om 19.00 uur In deze dienst wordt Lorain Kats gedoopt Voorganger: Ds. B.J.D. van Vreeswijk Organist: Dhr. G.

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 5 juli 2015 in de Dorpskerk aanvang: 10.00 uur

ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 5 juli 2015 in de Dorpskerk aanvang: 10.00 uur ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 5 juli 2015 in de Dorpskerk aanvang: 10.00 uur ~ 3 e Zondag van de Zomer ~ Voorganger Ouderling van dienst Diaken Lector Organist Kinderkring Crèche : Drs. Jan

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 11 juni 2017 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 146c: 1, 2, 3 en 4 Alles wat adem heeft love de Here, zinge de lof van Isrels God! Zolang ik hier in het licht mag verkeren, roem

Nadere informatie

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100 Liturgie 9 april Morgendienst Psalm 100 1. Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht; Zingt Hem een vrolijk lofgedicht. 3. Gaat tot Zijn

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk) Schriftlezing: Lukas 11 vers 1 t/m 13 Lied 315 (Op Toonhoogte) Psalm 135 vers 1 Psalm 62 vers 1, 4 en 5 Psalm 86 vers 4 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 november 2014, dankviering m.m.v. het Ommer Mannenkoor Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Muzikale begeleiding samenzang: Gezinus Veldman Zondagskind:

Nadere informatie

voor zondag 6 augustus 2017, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek

voor zondag 6 augustus 2017, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Orde van Dienst voor zondag 6 augustus 2017, om 10.00 uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Voorganger: ds. Jan Hermes Ouderling van dienst: mevrouw Roelineke Gommer-Gelijk Diaken van dienst:

Nadere informatie

Jouw hand, mijn glimlach

Jouw hand, mijn glimlach Week van Gebed voor de Eenheid oecumenische viering in de St. Andrieskerk Leersum zondag 22 januari 2017 aan het begin van het jaar waarin 500 jaar Reformatie herdacht wordt Jouw hand, mijn glimlach voorgangers:

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst

Kerk voor Jou dienst Kerk voor Jou dienst Voorganger Organist : Dhr. A. Voogd : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door Ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

Ochtenddienst - 26 Juni 2016

Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Afscheid Kindernevendienst Thema: Op ontdekkingsreis Jonathan Heemskerk Toine Kuipers Dion Oppelaar Jim van der Voorden Voorganger Organist M.m.v. : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan

Nadere informatie

Lezen : Prediker 4:17-5:6 Tekst : Het 7e gebod

Lezen : Prediker 4:17-5:6 Tekst : Het 7e gebod Lezen : Prediker 4:17-5:6 Tekst : Het 7e gebod Lied 434 : 1, 2 en 3 Psalm 27 : 4a en 5b Lied 8a (2013) Lied 341 : 1, 2 en 3 Psalm 105 : 5 Gezang 160 : 1 en 2 (NG 81) Votum en groet Onze hulp is in de naam

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

Zondag 3 juli Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 juli Welkom in De Regenboog! Zondag 3 juli 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wolter Broekema Ouderling van dienst: Sandra Dubbink Organist: Henk de Gooijer Lector: Heleen Rutterkamp Koster: Ria op den Dries FreeXS Orgelspel

Nadere informatie

Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om uur in de Pauluskerk te Wezep

Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om uur in de Pauluskerk te Wezep Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om 19.30 uur in de Pauluskerk te Wezep Voorganger : ds. M. Boersma Ouderling : dhr. C. v/d Berg Schriflezing : mw. A. v/d aande Organist : dhr. M. van

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 19 maart 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang: uur. Woord van welkom

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 19 maart 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang: uur. Woord van welkom Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 19 maart 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang: 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. G. de Goeijen Jeannette ter Harmsel Gijsbert

Nadere informatie

14 januari uur AA Kramer orgel: Geert Burgler schriftlezing: Mijndert Blijdorp

14 januari uur AA Kramer orgel: Geert Burgler schriftlezing: Mijndert Blijdorp 14 januari 2017 10.00 uur AA Kramer orgel: Geert Burgler schriftlezing: Mijndert Blijdorp Orde van dienst: Welkom Votum en zegengroet GK psalm 122: 1, 3 Wet LB 976 Ons heeft de Heer Gebed Kinderen: Een

Nadere informatie

Ochtenddienst 29 oktober 2017

Ochtenddienst 29 oktober 2017 Ochtenddienst 29 oktober 2017 Hervormde Gemeente,Numansdorp Zondag 2 Voorganger : Ds. J.W. van den Bosch te Piershil Organist : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor

Nadere informatie

Kerk- en Schooldienst in de Maranathakerk. in samenwerking met de Protestants Christelijke Basisschool Samen op Weg VERWONDERING!

Kerk- en Schooldienst in de Maranathakerk. in samenwerking met de Protestants Christelijke Basisschool Samen op Weg VERWONDERING! Kerk- en Schooldienst in de Maranathakerk in samenwerking met de Protestants Christelijke Basisschool Samen op Weg VERWONDERING! Voorganger: ds. Peter Smilde Pianist en organist: Bas van Viegen Met medewerking

Nadere informatie

Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE. voor de morgendienst op zondag 2 september 2012. in deze dienst zal. Julia Brugge.

Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE. voor de morgendienst op zondag 2 september 2012. in deze dienst zal. Julia Brugge. Chr. Geref. Kerk Ontswedde LITURGIE voor de morgendienst op zondag 2 september 2012 in deze dienst zal Julia Brugge gedoopt worden thema: Zoals klei in de hand van de pottenbakker Voorganger: ds. J.J.

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 30 december Thema: Jezus en de Samaritaanse vrouw, een gesprek van oud naar nieuw.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 30 december Thema: Jezus en de Samaritaanse vrouw, een gesprek van oud naar nieuw. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 30 december 2018 Thema: Jezus en de Samaritaanse vrouw, een gesprek van oud naar nieuw. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. H.M. Klaassen Herman Bouwhuis

Nadere informatie

Viering Heilig Avondmaal 29 november e advent

Viering Heilig Avondmaal 29 november e advent Viering Heilig Avondmaal 29 november 2015 1 e advent Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door ouderling-kerkrentmeester Dirk Middelkoop. Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Liturgie zondag 21 mei 2017

Liturgie zondag 21 mei 2017 Liturgie zondag 21 mei 2017 Bevestiging ambtsdrager ouderling : dhr R.M.C. Udo en afscheid ambtsdragers ouderling : dhr E.H. Stoffer ouderling-kerkrentmeester : dhr. M. van Os Voorganger Organist Ouderling

Nadere informatie

Lezen : Psalm 103. Opwekking 407 Psalm 103 : 5, 6 en 7 Gezang 115 : 1 en 2 Lied 460 : 1, 2, 3 en 4

Lezen : Psalm 103. Opwekking 407 Psalm 103 : 5, 6 en 7 Gezang 115 : 1 en 2 Lied 460 : 1, 2, 3 en 4 Lezen : Psalm 103 Opwekking 407 Psalm 103 : 5, 6 en 7 Gezang 115 : 1 en 2 Lied 460 : 1, 2, 3 en 4 In deze dienst is er: Voor wie? Ichtûs Kids Voor alle kinderen vanaf 3,5 jaar tot en met groep 4 Waar?

Nadere informatie

Ochtenddienst 15 juli 2018

Ochtenddienst 15 juli 2018 Ochtenddienst 15 juli 2018 Hervormde Gemeente Numansdorp t/m Zondag 29 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans Welkom Mededelingen door diaken Bas van der Burgh Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019

Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019 Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019 Thema: De bezige bij Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd m.m.v. koor Rejoice o.l.v. Arnoud Hobbel Welkom Welkom en mededelingen door ouderling

Nadere informatie

Ochtenddienst 25 juni Zondag 17

Ochtenddienst 25 juni Zondag 17 Ochtenddienst 25 juni 2017 Zondag 17 Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Jaap Dekker Welkom Mededelingen door Diaken Mirjam Pegels. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Liturgie oecumenische viering 15 januari Week van Gebed voor de Eenheid. Raad van Kerken Goor

Liturgie oecumenische viering 15 januari Week van Gebed voor de Eenheid. Raad van Kerken Goor Liturgie oecumenische viering 15 januari 2017 Week van Gebed voor de Eenheid Raad van Kerken Goor Welkom Intochtslied: Vrede voor jou Vrede voor jou, hierheen gekomen, zoekend met ons om mens te zijn.

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur ds. A.M. Postma, Veendam-Wildervank Maranathakerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur ds. A.M. Postma, Veendam-Wildervank Maranathakerk Maranathakerk Liturgie 28 juni 2015 ochtend AP Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur ds. A.M. Postma, Veendam-Wildervank Maranathakerk Muzikale begeleiding: Marcel Gerds

Nadere informatie

De leiding van de Heilige Geest, en de misleiding

De leiding van de Heilige Geest, en de misleiding De leiding van de Heilige Geest, en de misleiding Leiding van de Heilige Geest is essen3eel, fundamenteel en onmisbaar! Romeinen 8:14 Want allen, die door de Geest Gods geleid worden, zijn zonen Gods.

Nadere informatie

Liturgie voor de afscheidsdienst van ds. E.J.N. Kronenburg Zondag 30 december 2018 Aanvang: uur

Liturgie voor de afscheidsdienst van ds. E.J.N. Kronenburg Zondag 30 december 2018 Aanvang: uur Liturgie voor de afscheidsdienst van ds. E.J.N. Kronenburg Zondag 30 december 2018 Aanvang: 09.30 uur Voorganger: ds. E.J.N. Kronenburg M.m.v. Christelijk Jeugdkoor "Joy" Organist: Vincent van Dam Koorzang:

Nadere informatie

27 januari uur K Beiboer orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Pieter Hooghuis EER AAN GOD. Welkom. Belijdenis van afhankelijkheid.

27 januari uur K Beiboer orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Pieter Hooghuis EER AAN GOD. Welkom. Belijdenis van afhankelijkheid. 27 januari 2019 10.00 uur K Beiboer orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Pieter Hooghuis EER AAN GOD Welkom Belijdenis van afhankelijkheid LB 868 (LvdK 434): 1.2.3.4.5. 10 woorden van leven GK ps42, 1.

Nadere informatie

Baalderdienst Zondag 8 januari 2016

Baalderdienst Zondag 8 januari 2016 Baalderdienst Zondag 8 januari 2016 1 Thema De Gein om niet perfect te zijn.. M.m.v. Ds. Win van der Wel 2 Bert Slijkhuis organist Liedboekkoor o.l.v. Ina Bosscher 3 4 Ook in dit pas begonnen nieuwe jaar

Nadere informatie

Liturgie. Thema: In gesprek met God

Liturgie. Thema: In gesprek met God Liturgie voor de jeugddienst op zondag 17 januari 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: In gesprek met God Voorganger: Ouderling v. dienst: Medewerking:

Nadere informatie

Zondag 19 juli Zuiderkerkgemeente Voorganger: dhr. Jan-Paul van der Jagt Organist: mevr. Willy Misker

Zondag 19 juli Zuiderkerkgemeente Voorganger: dhr. Jan-Paul van der Jagt Organist: mevr. Willy Misker Zondag 19 juli 2015 Zuiderkerkgemeente dhr. Jan-Paul van der Jagt Organist: mevr. Willy Misker Groen Groen is de kleur van de hoop. Brood en vis als symbool voor Jezus die ons door zijn leven hoop geeft.

Nadere informatie

Hemelhoog 433 Opwekking 717

Hemelhoog 433 Opwekking 717 Liederen voor zondag 4 januari 08 GEZANG 4 'k Heb al wat mij lust; Hij zal mij geleiden naar grazige weiden. Hij voert mij al zachtkens aan waat'ren der rust. Hij waakt voor mijn ziel, Hij brengt mij op

Nadere informatie

Inzameling van de gaven

Inzameling van de gaven Inzameling van de gaven Opwekking 334 - Heer, uw licht en uw liefde schijnen Heer, uw licht en uw liefde schijnen, Waar U bent zal de nacht verdwijnen. Jezus, Licht van de wereld, vernieuw ons. Levend

Nadere informatie

UW NAAM WORDE GEHEILIGD. 19 februari :30 uur / 10:30

UW NAAM WORDE GEHEILIGD. 19 februari :30 uur / 10:30 UW NAAM WORDE GEHEILIGD 19 februari 2017 8:30 uur / 10:30 ds. W. Gugler VOORGANGER - ds. W. Gugler Rex Arendsen OUDERLING Jannie Torsius Lydia vd Broek - ORGANIST Lydia vd Broek Thea Bos - LECTOR Corrie

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 14 mei 2017 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 14 mei 2017 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen 1 Orde van dienst voor de viering van zondag 14 mei 2017 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen voorganger orgel : ds. Freek L. Bakker, Voorschoten : Kees van den Berg De kaarsen worden aangestoken

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger : Dhr. J van der Brink : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan

Welkom in de Menorah. Voorganger : Dhr. J van der Brink : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan Welkom in de Menorah Voorganger : Dhr. J van der Brink Lector : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan Organist : Dhr. H. Dorsman Lied voor de dienst: Gezang 328: 1, 2 en 3 Here Jezus, om

Nadere informatie

E.B Zing met ons mee uit alle macht, zing met ons mee te middernacht;

E.B Zing met ons mee uit alle macht, zing met ons mee te middernacht; E.B. 8. Zing met ons mee uit alle macht, zing met ons mee te middernacht; al zien wij nog de morgen niet, wij zingen toch dit vrolijk lied! 5. Hier straalt, nog voor de zon opgaat, het licht dat nimmer

Nadere informatie

Intocht: Psalm 67 Votum & groet OTH 183 / Opw 125 Heer ik kom tot U Gebed Gezang 434

Intocht: Psalm 67 Votum & groet OTH 183 / Opw 125 Heer ik kom tot U Gebed Gezang 434 Intocht: Psalm 67 1 God zij ons gunstig en genadig. Hij schenke ons t gezegend licht dat overvloedig en gestadig straalt van zijn heilig aangezicht: opdat hier op aarde elk uw weg aanvaarde en tot U zich

Nadere informatie

Inzameling van de gaven (tijdens collecte Heer, wij kijken omhoog, Sela; zie onder)

Inzameling van de gaven (tijdens collecte Heer, wij kijken omhoog, Sela; zie onder) 25 maart 2018 17.00 uur GP Hommes orgel: Piet Noort schriftlezing: Annemarie Kreling Moment van stilte Belijdenis van afhankelijkheid en groet Opw. 640 (Ik hef mijn ogen op naar de bergen) Gebed Johannes

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is dhr. A. Verstoep

Welkom in deze dienst Voorganger is dhr. A. Verstoep Welkom in deze dienst Voorganger is dhr. A. Verstoep Schriftlezing: Lukas 7 vers 1 t/m 10 Lied 275 (Op Toonhoogte) Psalm 2 vers 7 (schoolpsalm) Psalm 33 vers 2 en 8 (Nieuwe Psalmberijming) Lied 235 vers

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. bij het afscheid van ds. J.A. Brussaard. als predikant van de hervormde gemeente van Barneveld. op 27 mei 2012

ORDE VAN DIENST. bij het afscheid van ds. J.A. Brussaard. als predikant van de hervormde gemeente van Barneveld. op 27 mei 2012 ORDE VAN DIENST bij het afscheid van ds. J.A. Brussaard als predikant van de hervormde gemeente van Barneveld op 27 mei 2012 aanvang dienst in de Oude Kerk: 16.45 uur Voorganger : ds. J.A. Brussaard Ouderling

Nadere informatie

Orde van dienst bij het huwelijk van. Corjan van Oudheusden. Jenita van der Scheer

Orde van dienst bij het huwelijk van. Corjan van Oudheusden. Jenita van der Scheer Orde van dienst bij het huwelijk van Corjan van Oudheusden en Jenita van der Scheer Orgelspel Binnenkomst bruidspaar. Welkom Zingen: Psalm 100 : 2, 3 en 4 (berijming 1773) 2 De Heer is God; erkent, dat

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst

Liturgie voor de morgendienst Liturgie voor de morgendienst op Eerste Pinksterdag 2015 in de Oosterholthoeve In deze dienst: bediening van de Heilige Doop Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: m.m.v. muziekgroep ds. J.A. Brussaard

Nadere informatie

DANKDAG 2 november U brengen wij dank!

DANKDAG 2 november U brengen wij dank! DANKDAG 2 november 2016 U brengen wij dank! voorganger: ds. Hans van Solkema organist: Margreeth Hartman m.m.v. het ouderenkoor in de Maat en de kinderen van de basiscatechese In de Maat zingt - Dank u

Nadere informatie

1 februari uur JH Smit. Liturgie bij Leerdienst Het doel van God. Votum: gezongen Groet Amen: gezongen. LvdK 434, (LB 868) Gebed.

1 februari uur JH Smit. Liturgie bij Leerdienst Het doel van God. Votum: gezongen Groet Amen: gezongen. LvdK 434, (LB 868) Gebed. 1 februari 17.00 uur JH Smit Liturgie bij Leerdienst Het doel van God Votum: gezongen Groet LvdK 434, 1.2.5 (LB 868) Gebed Woord Startvragen (zie ppt) Preek (Schriftlezingen in preek: o Deut. 8,7-9 en

Nadere informatie

Ochtenddienst 10 september 2017

Ochtenddienst 10 september 2017 Ochtenddienst 10 september 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Doopzondag 1 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd Doopdienst 10 september 2017 In deze dienst zal de Heilige Doop bediend

Nadere informatie

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog!

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog! Zondag 29 mei 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. R.A. Houtman, Epe Ouderling van dienst: Kootje Stronkhorst Organist: Rien Hoekjen Lector: Joke de Gier Koster: Dirk Slooijer Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Ochtenddienst 31 juli 2016

Ochtenddienst 31 juli 2016 Ochtenddienst 31 juli 2016 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door diaken Corrie Dijksman Snel. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen

Welkom in de Hoeksteen Welkom in de Hoeksteen In deze dienst wordt Levi Dubois gedoopt! Voorganger: ds. Tonny Nap In de kerk is gratis WIFI. Netwerk: Hoeksteen-gast Wachtwoord: hoeksteen Lezen : Romeinen 8:12-17 & Galaten 4:

Nadere informatie

Liturgie van de dienst ter gelegenheid van 500 jaar Hervorming

Liturgie van de dienst ter gelegenheid van 500 jaar Hervorming Liturgie van de dienst ter gelegenheid van 500 jaar Hervorming op zondagmorgen 29 oktober 2017 Organist: Mar van der Veer Voorganger: ds. Freek Schipper 1 2 3 Welkom en mededelingen Muzikaal meditatief

Nadere informatie

Liturgie kerk-en-schooldienst zondag 15 juni 2014

Liturgie kerk-en-schooldienst zondag 15 juni 2014 Liturgie kerk-en-schooldienst zondag 15 juni 2014 Pniëlkerk - Katwijk aan Zee Thuis in het Vaderhuis Voorganger: ds. F. van den Bosch Organist: dhr. N. Dijkdrent De leerlingen van de Prins Willem-Alexanderschool

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst. 17 september Open Huis

Gezamenlijke Startdienst. 17 september Open Huis Gezamenlijke Startdienst 17 september 2017 Open Huis Gezamenlijke Startdienst Voorganger Organist Muziekgroep : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : o.l.v. Erik Olislagers Welkom Afkondigingen door diaken

Nadere informatie

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog! Zondag 3 januari 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Marten Visser, Wezep Ouderling van dienst: Fenny Kollenstaart Organist: Jan Ebeltjes Lector: Henk Gottemaker Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Dankdag. Orde van dienst voor de viering van. 4 november 2012 Vredevorstkerk te Beverwijk

Dankdag. Orde van dienst voor de viering van. 4 november 2012 Vredevorstkerk te Beverwijk Orde van dienst voor de viering van Dankdag 4 november 2012 Vredevorstkerk te Beverwijk Voorganger: Ds. Stephan Kurtzahn Ouderling: Annie v.d. Stel Organist: Kees Brinkman Aangetrokken door Gods Liefde

Nadere informatie

Thema: Vrede tot God

Thema: Vrede tot God LITURGIE Voor de evangelisatiedienst, op zondag 15 oktober 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Thema: Vrede tot God Voorganger: Ouderling: Organist: Koor: Ds. K.A. Hazeleger (Ommen)

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST Zondag 8 november 2015, 9.30 uur. Kerkelijk Centrum Het Anker. Viering Heilig Avondmaal. Voorganger: Ds. J.A.

ORDE VAN DIENST Zondag 8 november 2015, 9.30 uur. Kerkelijk Centrum Het Anker. Viering Heilig Avondmaal. Voorganger: Ds. J.A. ORDE VAN DIENST Zondag 8 november 2015, 9.30 uur. Kerkelijk Centrum Het Anker. Viering Heilig Avondmaal Voorganger: Ds. J.A. Antonides De Paaskaars brandt Lied voor de dienst: 577 geheel Welkom, afkondigingen.

Nadere informatie

zesde zondag van de Paastijd: Zondag Rogate (Vraagt!)

zesde zondag van de Paastijd: Zondag Rogate (Vraagt!) Protestants Kralingen zesde zondag van de Paastijd: Zondag Rogate (Vraagt!) 25 mei 2014, Hoflaankerk ds Rian Veldman orgelspel: Zeuch ein zu deinen Toren J.L. Krebs verwelkoming door de ouderling aanvangslied

Nadere informatie

Voorganger ds. Werner Gugler Ouderling: Heleen den Engelsman / Ariëtte van Kempen Organist: Jan van den Brink Lector: Evert Lubbersen / Gert

Voorganger ds. Werner Gugler Ouderling: Heleen den Engelsman / Ariëtte van Kempen Organist: Jan van den Brink Lector: Evert Lubbersen / Gert Voorganger ds. Werner Gugler Ouderling: Heleen den Engelsman / Ariëtte van Kempen Organist: Jan van den Brink Lector: Evert Lubbersen / Gert Broekhuis Koster: H. Hoorn Beamer: Jan Hijmissen Psalm 81 2.

Nadere informatie

Ochtenddienst - Biddag 18 maart 2018

Ochtenddienst - Biddag 18 maart 2018 Ochtenddienst - Biddag 18 maart 2018 Zondag 15 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Rick Jan Hitzerd Welkom Mededelingen door jeugdouderling Carin Verheuvel Voor verdere

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst in de Gereformeerde kerk te Den Ham, aanvang: uur

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst in de Gereformeerde kerk te Den Ham, aanvang: uur Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst in de Gereformeerde kerk te Den Ham, aanvang: 19.00 uur Voorganger: Ds. G. Doorn (Vriezenveen) Afkondigingen Aanvangslied: Psalm 138: 1 en 2 1. U loof ik, Heer,

Nadere informatie

Thema: Dagelijks brood..!

Thema: Dagelijks brood..! 1 Kerkdienst zondagmiddag 3 juli 2016 Hervormde gemeente Reeuwijk, Ichthuskerk Aanvang 15.00 uur. Dienst met onze verstandelijk gehandicapte naaste. Thema: Dagelijks brood..! Voorganger: ds. M.J. Tekelenburg

Nadere informatie

Dooponderwijs en -vragen (aangepast) Presentatie Geliefde broers en zussen, jullie willen heel graag dat jullie kinderen worden gedoopt!

Dooponderwijs en -vragen (aangepast) Presentatie Geliefde broers en zussen, jullie willen heel graag dat jullie kinderen worden gedoopt! Dooponderwijs en -vragen (aangepast) Presentatie Geliefde broers en zussen, jullie willen heel graag dat jullie kinderen worden gedoopt! Over dopen Aan dat verlangen geven we als gemeente ook vandaag graag

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 maart 2014, 1 e zondag in de 40-dagentijd, medewerking van De Lofstem uit Lemele Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Voorganger: ds. Kees Benard Organist:

Nadere informatie

Kinderdienst 12 februari 2017

Kinderdienst 12 februari 2017 Kinderdienst 12 februari 2017 Zacheüs: vriend of vijand? Voorganger Organist Koor : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : K@njerkidZ! o.l.v. Erik Olislagers & Elly Korbijn Welkom Mededelingen door ouderling

Nadere informatie

Protestantse gemeente het Trefpunt

Protestantse gemeente het Trefpunt Protestantse gemeente het Trefpunt Orde van dienst voor de viering op zondag 5 maart Voorganger: ds. Aart Mak Organist: Addy Alberts Welkom Aansteken van de kaars Zingen: lied 281: 1 Inleiding Stilte INKEER

Nadere informatie

Ochtenddienst 28 mei 2017

Ochtenddienst 28 mei 2017 Ochtenddienst 28 mei 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 14 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door diaken Corrie Dijksman - Snel Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen

Welkom in de Hoeksteen Welkom in de Hoeksteen Vandaag vieren we het Heilig Avondmaal. Voorganger: Ds. J Plug. Lezen : 1 Korinthiers 1: 17-22 Psalm 104 : 1 en 8 Gezang 169 Opwekking 705 Psalm 103 : 1, 4 en 7 Gezang 261 Muziek-

Nadere informatie

Zondag 6 mei Welkom in de avonddienst in De Regenboog!

Zondag 6 mei Welkom in de avonddienst in De Regenboog! Zondag 6 mei 2018 Welkom in de avonddienst in De Regenboog! Voorganger: ds. J. Adriaanse, Beerzerveld Ouderling van dienst: Fenny Kollenstaart Organist: Jan Ebeltjes Zingen voor de dienst: Lied 283: 1-4

Nadere informatie

Manteldienst. op 11 oktober Voorganger : ds. Klaas Wigboldus Ouderling: Wim Keijzer Diaken: Janna Plugge Organiste: Netty Blansjaar

Manteldienst. op 11 oktober Voorganger : ds. Klaas Wigboldus Ouderling: Wim Keijzer Diaken: Janna Plugge Organiste: Netty Blansjaar Manteldienst op 11 oktober 2015 Voorganger : ds. Klaas Wigboldus Ouderling: Wim Keijzer Diaken: Janna Plugge Organiste: Netty Blansjaar 1 WELKOMSTWOORD door ouderling van dienst / AANKONDIGING AANVANGSLIED

Nadere informatie

Protestantse Ontmoetingsgemeente te Krabbendijke in samenwerking met de Levensbron LITURGIE

Protestantse Ontmoetingsgemeente te Krabbendijke in samenwerking met de Levensbron LITURGIE Protestantse Ontmoetingsgemeente te Krabbendijke in samenwerking met de Levensbron LITURGIE voor de kerkdienst van Woord en Sacrament op zondag 17 maart 2019 in de Levensbron te Rilland Tweede zondag van

Nadere informatie

ORDE VOOR DE AVONDMAALSDIENST. Zondag 15 februari 2015 ~ Grote Kerk Wijkgemeente Markus ~ Grote Kerk 9.30 uur

ORDE VOOR DE AVONDMAALSDIENST. Zondag 15 februari 2015 ~ Grote Kerk Wijkgemeente Markus ~ Grote Kerk 9.30 uur ORDE VOOR DE AVONDMAALSDIENST Zondag 15 februari 2015 ~ Grote Kerk Wijkgemeente Markus ~ Grote Kerk 9.30 uur Voorganger: ds. A. Groeneveld Organist: Simon Marbus Koster: Bert de Bruin Orgelspel Welkom

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Genesis 17 vers 1 t/m 14 Psalm 98 vers 2 (Schoolpsalm) Psalm 105 vers 1 en 24 Gezang 434 vers 1, 3 en 5 (Liedboek) Psalm 105 vers 5 Psalm

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR DE COMMUNITY-VIERING STARTZONDAG 16 SEPTEMBER 2018

ORDE VAN DIENST VOOR DE COMMUNITY-VIERING STARTZONDAG 16 SEPTEMBER 2018 ORDE VAN DIENST VOOR DE COMMUNITY-VIERING STARTZONDAG 16 SEPTEMBER 2018 KEN JE MIJ? Voorganger: Ds. Wim Kievit Ambtsdrager: Elly Roorda en Frederique Lucas Lector: Coby Hoogendoorn Pianist: Theo v.d. Woude

Nadere informatie

Liturgie. voor de dankdienst voorafgaande aan de begrafenis van. Hendrik Tjoelker. 17 januari februari 2017

Liturgie. voor de dankdienst voorafgaande aan de begrafenis van. Hendrik Tjoelker. 17 januari februari 2017 Liturgie voor de dankdienst voorafgaande aan de begrafenis van Hendrik Tjoelker 17 januari 1928 13 februari 2017 Leek, zaterdag 18 februari 2017 Voorganger: ds. F. de Jong Organist: Niek Schuringa Mededelingen

Nadere informatie

Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente.

Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente. Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente. Contact Hebt u vragen, of wilt u een persoonlijk gesprek, neem dan gerust contact op of spreek iemand

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 februari 2017

Liederen voor zondag 5 februari 2017 Liederen voor zondag 5 februari 2017 Hemelhoog 429 / Opwekking 599 Nog voordat je bestond Kende Hij je naam Hij zag je elk moment En telde elke traan Omdat Hij van je hield Gaf Hij zijn eigen zoon Hij

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. G.H. Abma (Gouda)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. G.H. Abma (Gouda) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. G.H. Abma (Gouda) Schriftlezing: Numeri 24 vers 1 t/m 9 Gezang 434 vers 1, 2 en 5 (Liedboek) Psalm 77 vers 8 (Schoolpsalm) Psalm 98 vers 1 en 2 Psalm 19 vers 3 en

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. C.G. Geluk (Huizen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. C.G. Geluk (Huizen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. C.G. Geluk (Huizen) Schriftlezing: Haggaï 2 vers 2 t/m 10 Gezang 428 vers 1 en 3 (Liedboek) Psalm 139 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 84 vers 1 en 3 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 11 augustus 2019, aanvang uur in de Hervormde gemeente te Den Ham.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 11 augustus 2019, aanvang uur in de Hervormde gemeente te Den Ham. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 11 augustus 2019, aanvang 10.00 uur in de Hervormde gemeente te Den Ham. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. G.J. van Asselt Jeannette ter Harmsel Jené

Nadere informatie

Liturgie voor zondag 10 januari Waarin we afscheid nemen van Dinie Kossink als organist.

Liturgie voor zondag 10 januari Waarin we afscheid nemen van Dinie Kossink als organist. Liturgie voor zondag 10 januari 2016 Waarin we afscheid nemen van Dinie Kossink als organist. Voorganger: ds. H. W. Bouwman Ouderling van dienst: Hieke Meutstege Organist: Paul Jalink Koster: Eduard Meutstege

Nadere informatie

Dankdag 5 november 2017

Dankdag 5 november 2017 Dankdag 5 november 2017 zondag 3 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan Hitzerd M.m.v. koor & band Keruchma o.l.v. Wim Schelling. Welkom Mededelingen door Diaken Saskia Pijl Voor verdere

Nadere informatie

Ochtenddienst 28 oktober Hervormde Gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 28 oktober Hervormde Gemeente Numansdorp Ochtenddienst 28 oktober 2018 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door ouderling Ton Versteeg Voor verdere bijzonderheden wordt

Nadere informatie

MINISERIE BRIEF AAN DE ROMEINEN

MINISERIE BRIEF AAN DE ROMEINEN MINISERIE BRIEF AAN DE ROMEINEN 25-6-2018 1 Overzicht of diepte 10 juni: deel 1: Romeinen 1-5:12 17 juni: deel 2: Romeinen 6-8 24 juni: deel 3: Romeinen 9-16 25-6-2018 2 Kracht en geloof 1: 1t/m17 De kwestie

Nadere informatie