Ochtenddienst 30 december Voorganger : Ds. R.A. Grisnigt, s Gravenpolder Organist : Matthijs op den Brouw

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ochtenddienst 30 december Voorganger : Ds. R.A. Grisnigt, s Gravenpolder Organist : Matthijs op den Brouw"

Transcriptie

1 Ochtenddienst 30 december 2018 Voorganger : Ds. R.A. Grisnigt, s Gravenpolder Organist : Matthijs op den Brouw

2 Welkom Mededelingen door Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

3 Stil gebed Wij gaan (indien mogelijk) staan.

4 6. Psalm 25 vers 6 en 7 Wie heeft lust de Heer te vrezen, 't allerhoogst en eeuwig goed? God zal zelf zijn leidsman wezen, leren hoe hij wand'len moet. Wie het heil van Hem verwacht zal het ongestoord verwerven, en zijn zalig nageslacht zal 't gezegend aardrijk erven.

5 7. Psalm 25 vers 6 en 7 Gods verborgen omgang vinden zielen waar zijn vrees in woont; 't heil'geheim wordt aan zijn vrinden naar zijn vreeverbond getoond, d' Ogen houdt mijn stil gemoed opwaarts, om op God te letten: Hij, die trouw is, zal mijn voet voeren uit der bozen netten.

6 Votum en groet Na votum en groet gaan wij weer zitten

7 Wetslezing Deuteronomium 5 (HSV)

8 Psalm 1 vers 1 Gezegend hij, die in der bozen raad niet wandelt, noch met goddelozen gaat, noch zich met spotters in de kring laat noden, waar ieder lacht met God en zijn geboden, maar die aan 's Heren wet zijn vreugde heeft en dag en nacht met zijn geboden leeft.

9 Gebed om de opening van het Woord

10 Kindernevendienst De kinderen gaan naar de kindernevendienst

11 Schriftlezing Openbaring 5 (HSV) 1 En ik zag in de rechterhand van Hem Die op de troon zat, een boekrol, vanbinnen en vanbuiten beschreven, verzegeld met zeven zegels. 2 En ik zag een sterke engel, die met luide stem uitriep: Wie is het waard de boekrol te openen en zijn zegels te verbreken? 3 Maar er was niemand in de hemel en ook niet op de aarde of onder de aarde die de boekrol kon openen of hem inzien. 4 En ik huilde erg, omdat er niemand werd gevonden die het waard was die boekrol te openen, te lezen of in te zien.

12 Schriftlezing Openbaring 5 (HSV) 5 En een van de ouderlingen zei tegen mij: Huil niet. Zie, de Leeuw Die uit de stam van Juda is, de Wortel van David, heeft overwonnen om de boekrol te openen en zijn zeven zegels te verbreken. 6 En ik zag, en zie: te midden van de troon en van de vier dieren en te midden van de ouderlingen stond een Lam als geslacht, met zeven hoorns en zeven ogen. Dat zijn de zeven Geesten van God, die uitgezonden zijn over heel de aarde.

13 Schriftlezing Openbaring 5 (HSV) 7 En Het kwam, en heeft de boekrol genomen uit de rechterhand van Hem Die op de troon zat. 8 En toen Het de boekrol genomen had, wierpen de vier dieren en de vierentwintig ouderlingen zich vóór het Lam neer. Zij hadden elk een citer en gouden schalen vol reukwerk. Dit zijn de gebeden van de heiligen. 9 En zij zongen een nieuw lied en zeiden: U bent het waard om de boekrol te nemen en zijn zegels te openen, want U bent geslacht en hebt ons voor God gekocht met Uw bloed, uit elke stam, taal, volk en natie.

14 Schriftlezing Openbaring 5 (HSV) 10 En U hebt ons voor onze God gemaakt tot koningen en priesters, en wij zullen als koningen regeren over de aarde. 11 En ik zag, en hoorde een geluid van vele engelen rondom de troon, van de dieren en van de ouderlingen. En hun aantal bedroeg tienduizenden tienduizendtallen en duizenden duizendtallen. 12 En zij zeiden met luide stem: Het Lam Dat geslacht is, is het waard om de kracht te ontvangen, en rijkdom, wijsheid, sterkte, eer, heerlijkheid en dankzegging.

15 Schriftlezing Openbaring 5 (HSV) 13 En elk schepsel dat in de hemel, op de aarde, onder de aarde en op de zee is, en alles wat daarin is, hoorde ik zeggen: Aan Hem Die op de troon zit, en aan het Lam zij de dankzegging, de eer, de heerlijkheid en de kracht in alle eeuwigheid. 14 En de vier dieren zeiden: Amen. En de vierentwintig ouderlingen wierpen zich neer en aanbaden Hem Die leeft in alle eeuwigheid.

16 Openbaring 5 vers 5 en 6 Thema: Leeuw en Lam 5 En een van de ouderlingen zei tegen mij: Huil niet. Zie, de Leeuw Die uit de stam van Juda is, de Wortel van David, heeft overwonnen om de boekrol te openen en zijn zeven zegels te verbreken. 6 En ik zag, en zie: te midden van de troon en van de vier dieren en te midden van de ouderlingen stond een Lam als geslacht, met zeven hoorns en zeven ogen. Dat zijn de zeven Geesten van God, die uitgezonden zijn over heel de aarde.

17 1. Psalm 95 vers 1, 2 en 3 Steekt nu voor God de loftrompet, Hem die ons in de vrijheid zet. Komt voor zijn aanschijn met verblijden. Brengt Hem de dank van al wat leeft, Hem, die ons heil gegrondvest heeft. Viert Hem, de koning der getijden.

18 2. Psalm 95 vers 1, 2 en 3 Groot God is Hij, Hij strijdt vooraan, de goden zijn Hem onderdaan; de hoge bergen houdt Hij staande. Het hart der aard' is in zijn hand. Hij riep de zee, Hij schiep het land. Hij is het, die de weg ons baande.

19 3. Psalm 95 vers 1, 2 en 3 Komt, werpen wij ons voor den Heer die ons gemaakt heeft biddend neer, wij, die het volk zijn van zijn weide. Want onze God, Hij gaat ons voor, Hij trekt met ons de diepte door. Zijn hand zal ons als schapen leiden.

20 Verkondiging Leeuw en Lam

21 Gezang 66 vers 1, 2 en 3 1. Mijn ziel verheft Gods eer; mijn geest mag blij den Heer mijn Zaligmaker noemen, die, in haar lage staat, zijn dienstmaagd niet versmaadt, maar van zijn gunst doet roemen.

22 Gezang 66 vers 1, 2 en 3 2. Om wat God heeft gedaan zal elk geslacht voortaan alom mij zalig spreken: o groot geheimenis dat mij geschonken is. Zijn almacht is gebleken.

23 Gezang 66 vers 1, 2 en 3 3. Hoe heilig is zijn naam! Laat volk bij volk tesaam barmhartigheid verwachten, nu Hij de zaligheid voor wie Hem vreest, bereidt door al de nageslachten.

24 Kindernevendienst De kinderen komen terug van de kindernevendienst.

25 Danken en Voorbede

26 Inzameling van de gaven De collecte in de dienst is voor het college van Kerkrentmeesters: - Oudejaarscollecte De collecte bij de uitgang is voor de Diaconie: - Kinderen in de knel Tijdens de collecte komen de kinderen van de oppas in de kerk. Direct na deze dienst zijn 2 leden van het nazorgteam beschikbaar voor u in de kerk voor een luisterend oor en/of een gebed

27 Opwekking 277 (indien mogelijk staande) Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U, glorie voor uw naam.

28 Opwekking 277 (indien mogelijk staande) Lam van God, hoogste Heer, heilig en rechtvaardig, stralend Licht, Morgenster, niemand is als U.

29 Opwekking 277 (indien mogelijk staande) Prijst de Vader, prijst de Zoon. Prijst de Geest, die in ons woont. Prijst de Koning der heerlijkheid. Prijst Hem tot in eeuwigheid.

30 Zegen met gezongen Amen

31 U bent nu van harte welkom in de Voorhof voor koffie, thee en limonade en om elkaar te ontmoeten Direct na deze dienst zijn 2 leden van het nazorgteam beschikbaar voor u in de kerk voor een luisterend oor en/of een gebed. Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam gaat vanmiddag om uur voor in deze kerk Onze diensten zijn na te luisteren via

Ruimte voor verstilling

Ruimte voor verstilling Ruimte voor verstilling Mededelingen door de ouderling van dienst Gerard van der Wardt Pastoraal ouderling, sectie 9 Psalm 30 vers 1 en 2 Psalm 30 vers 1 en 2 Psalm 30 vers 1 en 2 Psalm 30 vers 1 en 2

Nadere informatie

Lucas 23: Gods is, de uitverkorene! 36 Ook de soldaten kwamen naderbij om Hem te bespotten en brachten Hem zure wijn,

Lucas 23: Gods is, de uitverkorene! 36 Ook de soldaten kwamen naderbij om Hem te bespotten en brachten Hem zure wijn, Lucas 23:33-49 33 En toen zij aan de plaats gekomen waren, die Schedel genoemd wordt, kruisigden zij Hem daar en ook de misdadigers, de ene aan zijn rechterzijde en de andere aan zijn linkerzijde. 34 En

Nadere informatie

Wijkgemeente Noord Bevestiging ambtsdrager in de Oude Kerk, zondag 3 juni 2018 om uur

Wijkgemeente Noord Bevestiging ambtsdrager in de Oude Kerk, zondag 3 juni 2018 om uur Wijkgemeente Noord Bevestiging ambtsdrager in de Oude Kerk, zondag 3 juni 2018 om 18.00 uur Voorganger: Organist: Ds. B.C. Haverkamp Arjan Versluis Orgelspel Orde van dienst Binnenkomst kerkenraad Welkom

Nadere informatie

zondag 7 februari 2016 Voorganger: ds. J. Eertink uit Rijssen Ouderling van dienst: Ria den Boer Organist: Ineke ten Brug Lector: Jenny Senkeldam

zondag 7 februari 2016 Voorganger: ds. J. Eertink uit Rijssen Ouderling van dienst: Ria den Boer Organist: Ineke ten Brug Lector: Jenny Senkeldam zondag 7 februari 2016 Voorganger: ds. J. Eertink uit Rijssen Ouderling van dienst: Ria den Boer Organist: Ineke ten Brug Lector: Jenny Senkeldam Voorzang: Lied 666 1 en 2 Welkom Welkom Mededelingen

Nadere informatie

Ochtenddienst 29 oktober 2017

Ochtenddienst 29 oktober 2017 Ochtenddienst 29 oktober 2017 Hervormde Gemeente,Numansdorp Zondag 2 Voorganger : Ds. J.W. van den Bosch te Piershil Organist : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor

Nadere informatie

Kom hierboven! - Brandstof voor je ziel - Kijken naar je eeuwige erfenis - Ingaan op je eeuwige roeping

Kom hierboven! - Brandstof voor je ziel - Kijken naar je eeuwige erfenis - Ingaan op je eeuwige roeping Kom hierboven! Kom hierboven! - Brandstof voor je ziel - Kijken naar je eeuwige erfenis - Ingaan op je eeuwige roeping Schoonheid is een kwaliteit of beleving (van een persoon, voorwerp, klank, plaats

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Lied 216:1, 2 en 3

Wij zingen voor de dienst: Lied 216:1, 2 en 3 Wij zingen voor de dienst: Lied 216:1, 2 en 3 Wij zingen als Intochtslied: Lied 89: 1 en 3 Stil gebed, votum en groet Wij zingen als Intochtslied: Lied 89: 1 en 3 Gebed van verootmoediging Woord

Nadere informatie

Ochtenddienst 12 juli Voorganger : Ds. P.G.I. van den Berg - Asperen Organist : Rens van Rossum

Ochtenddienst 12 juli Voorganger : Ds. P.G.I. van den Berg - Asperen Organist : Rens van Rossum Ochtenddienst 12 juli 2015 Voorganger : Ds. P.G.I. van den Berg - Asperen Organist : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door kerkrentmeester Henk IJdo. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar

Nadere informatie

Jaap Fijnvandraat

Jaap Fijnvandraat Aanbidding in Openbaring Jaap Fijnvandraat 1 Aanbidding is προσκυνέω: dichterbij komen en kussen aanbidden, huldigen, neervallen 2 God is de schepper 8 En de vier dieren hadden elk voor zich zes vleugels

Nadere informatie

Ochtenddienst 20 januari 2019

Ochtenddienst 20 januari 2019 Ochtenddienst 20 januari 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger Organist : Ds. J.W. van den Bosch : Christian Boogaard Welkom Mededelingen door Diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Ochtenddienst 19 november 2017

Ochtenddienst 19 november 2017 Ochtenddienst 19 november 2017 Zondag 4 Voorganger Organist : Ds. T.J. Smink uit Wierden : Danny Spaans Welkom Afkondigingen door Ouderling-Kerkrentmeester Marco Heemskerk Voor verdere bijzonderheden verwijzen

Nadere informatie

Ochtenddienst 25 juni Zondag 17

Ochtenddienst 25 juni Zondag 17 Ochtenddienst 25 juni 2017 Zondag 17 Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Jaap Dekker Welkom Mededelingen door Diaken Mirjam Pegels. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog! Zondag 3 januari 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Marten Visser, Wezep Ouderling van dienst: Fenny Kollenstaart Organist: Jan Ebeltjes Lector: Henk Gottemaker Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Ochtenddienst 23 december e Advent

Ochtenddienst 23 december e Advent Ochtenddienst 23 december 2018 4 e Advent Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Ochtenddienst 28 oktober Hervormde Gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 28 oktober Hervormde Gemeente Numansdorp Ochtenddienst 28 oktober 2018 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door ouderling Ton Versteeg Voor verdere bijzonderheden wordt

Nadere informatie

Lezen : 2 Korintiërs 5 : 11-21 Tekst : 2 Korintiërs 5 : 20 en 21. Psalm 19 : 3 en 4 Gezang 118 : 1 en 3 Gezang 89 : 1 en 3 Gezang 165 Gezang 145

Lezen : 2 Korintiërs 5 : 11-21 Tekst : 2 Korintiërs 5 : 20 en 21. Psalm 19 : 3 en 4 Gezang 118 : 1 en 3 Gezang 89 : 1 en 3 Gezang 165 Gezang 145 Lezen : 2 Korintiërs 5 : 11-21 Tekst : 2 Korintiërs 5 : 20 en 21 Psalm 19 : 3 en 4 Gezang 118 : 1 en 3 Gezang 89 : 1 en 3 Gezang 165 Gezang 145 Lezen : 2 Korintiërs 5 : 11-21 Tekst : 2 Korintiërs 5 :

Nadere informatie

Ochtenddienst 27 december :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 27 december :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 27 december 2015 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 27 december 2015 Voorganger : Ds. J. Reehorst uit Stavenisse Organist : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door diaken

Nadere informatie

Ochtenddienst 26 februari 2017

Ochtenddienst 26 februari 2017 Ochtenddienst 26 februari 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 5 Voorganger : Ds. J. Prosman, Maasdam Organist : Arie Brestebreur Welkom Mededelingen door ouderling Edwin Mallegrom Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Ochtenddienst 11 december 2016 3 e Advent Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Ochtenddienst 8 januari 2017

Ochtenddienst 8 januari 2017 Ochtenddienst 8 januari 2017 Voorganger Organist : Ds. C. D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Psalm 111 vers 1 Schriftlezing Psalm 25 Psalm 119 vers 1 en 3 Lied 214 vers 1 t/m 4 (Op Toonhoogte) Psalm 25 vers 5, 6 en 7 Psalm 103 vers 6 en 7 Gezang

Nadere informatie

30 oktober 2016 Voorganger : Ds. H.D.Bondt Begeleiding : Jeugdband / Els Cornelisse

30 oktober 2016 Voorganger : Ds. H.D.Bondt Begeleiding : Jeugdband / Els Cornelisse 30 oktober 2016 Voorganger : Begeleiding : Ds. H.D.Bondt Jeugdband / Els Cornelisse Welkom mededelingen Luisteren: groep 1-3 Wie liefde heeft - Jezus! Wie vrede geeft - Jezus! Dat Jezus leeft Want iedereen

Nadere informatie

Zondag Trinitatis 22 mei 2016 Dorpskerk Oostvoorne om uur

Zondag Trinitatis 22 mei 2016 Dorpskerk Oostvoorne om uur Zondag Trinitatis 22 mei 2016 Dorpskerk Oostvoorne om 09.30 uur Voorganger; Ds. Nita van der Horst Organist: Ron van halen Cantorij o.l.v. Elly Bakker Welkom door OvD Intochtslied: Psalm 62, 1.2 en 5 Votum

Nadere informatie

Florus Hol & Tessa van Roekel

Florus Hol & Tessa van Roekel Orde voor de trouwdienst van Florus Hol & Tessa van Roekel Op 23 mei 2014 om 14.30 uur in de Maranathakerk te Lunteren Voorganger : Ds. Jaap Hansum Ouderling : Dhr. Andries v.d.top Organist : Mw. Ina Tamerus

Nadere informatie

Psalmen 36:7 8. uw gericht is een geweldige watervloed. Mens en dier verlost Gij, HERE.

Psalmen 36:7 8. uw gericht is een geweldige watervloed. Mens en dier verlost Gij, HERE. Psalmen 36:7 8 7 uw gerech*gheid is als de bergen Gods, uw gericht is een geweldige watervloed. Mens en dier verlost Gij, HERE. 8 Hoe kostelijk is uw goeder*erenheid, o God; daarom schuilen de mensenkinderen

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

ORDE van DIENST voor zondag 24 september BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen

ORDE van DIENST voor zondag 24 september BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen ORDE van DIENST voor zondag 24 september 2017 BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan Daniël Jacobus Kleijn 8 juni 2017 te Tiel 10.00 u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen voorganger: ds. G.J.Krol organist:

Nadere informatie

Mededelingen door de ouderling van dienst. Sjaak den Hoed Ouderling voor ouderen

Mededelingen door de ouderling van dienst. Sjaak den Hoed Ouderling voor ouderen Mededelingen door de ouderling van dienst Sjaak den Hoed Ouderling voor ouderen Psalm 19 vers 1 en 2 Psalm 19 vers 1 en 2 Psalm 19 vers 1 en 2 Psalm 19 vers 1 en 2 Psalm 19 vers 1 en 2 Psalm 19 vers 1

Nadere informatie

Liturgie voor zondagochtend 6 december in de Westerkerk te veenendaal

Liturgie voor zondagochtend 6 december in de Westerkerk te veenendaal Liturgie voor zondagochtend 6 december in de Westerkerk te veenendaal Gezang 126 : 1 en 3 1.Verwacht de komst des Heren, o mens, bereid u voor: reeds breekt in deze wereld het licht des hemels door. Nu

Nadere informatie

Ochtenddienst 31 juli 2016

Ochtenddienst 31 juli 2016 Ochtenddienst 31 juli 2016 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door diaken Corrie Dijksman Snel. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

A V O N D G E B E D. startzondag. 24 september Protestantse gemeente te Vroomshoop

A V O N D G E B E D. startzondag. 24 september Protestantse gemeente te Vroomshoop A V O N D G E B E D startzondag 24 september 2017 Protestantse gemeente te Vroomshoop ds. F. Schipper, lector: dhr. H.P. Schipper, organist: dhr. J.C. Labrijn, koster: dhr. K. Boes Orgelspel Welkom Stilte

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Berend Jongsma Lezen : Psalm 139 Opwekking 354 Psalm 139 : 1, 2 en 11 Gezang 165 Gezang 161 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 111 : 1 en 2 Welkom en mededelingen Votum en groet Onze

Nadere informatie

Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal. Aanvang: uur

Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal. Aanvang: uur Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal Aanvang: 17.00 uur Thema: Ik volg jou! Voorganger: ds. B.J.D. van Vreeswijk (Hattem) Ouderling van dienst: br. Hans

Nadere informatie

Kinderdienst 12 februari 2017

Kinderdienst 12 februari 2017 Kinderdienst 12 februari 2017 Zacheüs: vriend of vijand? Voorganger Organist Koor : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : K@njerkidZ! o.l.v. Erik Olislagers & Elly Korbijn Welkom Mededelingen door ouderling

Nadere informatie

Eredienst 17 september uur Voorganger: ds. G.A. Heek

Eredienst 17 september uur Voorganger: ds. G.A. Heek Eredienst 17 september 16.30 uur Voorganger: ds. G.A. Heek Liturgie Votum / zegengroet (Sela) Zingen: In de hemel is de Heer Juicht / Hij is verheerlijkt (Sela) Gebed Schriftlezing Jona 3:10 4:11 Preek

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Exodus 15 vers 1 t/m 21 Lied 368 vers 1, 2, 5 en 6 (Op Toonhoogte) Psalm 138 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 111 vers 5 en 6 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Ochtenddienst 16 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis, Werkendam Organist : Rens van Rossum

Ochtenddienst 16 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis, Werkendam Organist : Rens van Rossum Ochtenddienst 16 december 2018 3 e Advent Voorganger : Ds. R.R. Maathuis, Werkendam Organist : Rens van Rossum Welkom Mededelingen door ouderling Constant Barendregt Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Welkom op de gemeente-avond van de Protestantse Gemeente Herveld en Slijk - Ewijk

Welkom op de gemeente-avond van de Protestantse Gemeente Herveld en Slijk - Ewijk Welkom op de gemeente-avond van de Protestantse Gemeente Herveld en Slijk - Ewijk Opening Welkom Schriftlezing: Openbaring 5 : 6-14 Gebed Openbaring 5 : 6-14 6 En ik zag, en zie: te midden van de troon

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Openbaring 3 vers 14 t/m 18 Lied 103 () Psalm 5 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 5 vers 7 Lied 232 vers 1 en 2 () Lied 462 vers 1, 2 en 3 ()

Nadere informatie

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Welkom en mededelingen Opwekking 25 Rechts Links Laat

Nadere informatie

Ochtenddienst 15 juli 2018

Ochtenddienst 15 juli 2018 Ochtenddienst 15 juli 2018 Hervormde Gemeente Numansdorp t/m Zondag 29 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans Welkom Mededelingen door diaken Bas van der Burgh Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Ochtenddienst - 26 Juni 2016

Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Afscheid Kindernevendienst Thema: Op ontdekkingsreis Jonathan Heemskerk Toine Kuipers Dion Oppelaar Jim van der Voorden Voorganger Organist M.m.v. : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan

Nadere informatie

Lezen : Filippenzen 4 : Tekst : Filippenzen 4 : 13. Psalm 93 Gezang 118 Lied 448 Gezang 165 Lied 470 : 2, 3 en 4

Lezen : Filippenzen 4 : Tekst : Filippenzen 4 : 13. Psalm 93 Gezang 118 Lied 448 Gezang 165 Lied 470 : 2, 3 en 4 Lezen : Filippenzen 4 : 10-20 Tekst : Filippenzen 4 : 13 Psalm 93 Gezang 118 Lied 448 Gezang 165 Lied 470 : 2, 3 en 4 Gezocht: nieuwe jeugdleid(st)ers Voor de jeugd van 12 t/m 15 Voor informatie of aanmelden,

Nadere informatie

Orde van dienst voor de 3 de zondag van de herfst op 2 oktober 2016 om 9.30 uur. thema: Gods belofte

Orde van dienst voor de 3 de zondag van de herfst op 2 oktober 2016 om 9.30 uur. thema: Gods belofte Orde van dienst voor de 3 de zondag van de herfst op 2 oktober 2016 om 9.30 uur -2- Voor aanvang van de dienst speelt het orkest koraalmuziek Welkom en mededelingen Intochtlied: Psalm 92 : 1, 2 en 3 thema:

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: Openbaring 20 Gezang 1 vers 1, 2, 3 en 4 (Liedboek) Psalm 87 vers 4 (Schoolpsalm) Psalm 25 vers 2 en 6 (Nieuwe Berijming) Lied 183 vers

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 29 januari Voorganger: Ds. H. De Haan Ouderling van dienst: Erika Stokvis

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 29 januari Voorganger: Ds. H. De Haan Ouderling van dienst: Erika Stokvis Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 29 januari 2017. Voorganger: Ds. H. De Haan Ouderling van dienst: Erika Stokvis Organist: Gijsbert Meuleman Zingen EL 362:1,2 & 3 1. God is in ons midden,

Nadere informatie

Eredienst 30 juli uur Voorganger: Arjan de Gelder

Eredienst 30 juli uur Voorganger: Arjan de Gelder Eredienst 30 juli 2017 16.30 uur Voorganger: Arjan de Gelder Liturgie Votum / zegengroet Gezang 165 Gebed: Gezang 157 Schriftlezing Psalm 8 Psalm 8: 1, 2 Hebreeën 2: 5-9 Psalm 21: 2, 7 Preek Gezang 145:

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst. 17 september Open Huis

Gezamenlijke Startdienst. 17 september Open Huis Gezamenlijke Startdienst 17 september 2017 Open Huis Gezamenlijke Startdienst Voorganger Organist Muziekgroep : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : o.l.v. Erik Olislagers Welkom Afkondigingen door diaken

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst

Kerk voor Jou dienst Kerk voor Jou dienst Voorganger Organist : Dhr. A. Voogd : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door Ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Lukas 2 vers 1 t/m 7 Lied 73 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Gezang 134 vers 1, 2 en 3 (Liedboek) Psalm 96 vers 5 en 6 Lied 341 vers

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Handelingen 11 vers 1 t/m 18 Lied 182 (Op Toonhoogte) Psalm 79 vers 7 (Schoolpsalm) Psalm 43 vers 4 (Nieuwe Berijming) Lied 276 vers 1

Nadere informatie

LITURGIE. voor de dienst van uur op Biddag met de kinderen van de Eben-haëzer school. op woensdagmorgen 13 maart in de Dorpskerk

LITURGIE. voor de dienst van uur op Biddag met de kinderen van de Eben-haëzer school. op woensdagmorgen 13 maart in de Dorpskerk LITURGIE voor de dienst van 10.30 uur op Biddag met de kinderen van de Eben-haëzer school op woensdagmorgen 13 maart in de Dorpskerk Predikant: Ouderling van dienst: Liedbegeleiding: Ds. W.J. Gorissen

Nadere informatie

Welkom in Het Centrum Protestantse Gemeente Nijverdal zondagmorgen 1 mei 2016

Welkom in Het Centrum Protestantse Gemeente Nijverdal zondagmorgen 1 mei 2016 voorganger Welkom in Het Centrum Protestantse Gemeente Nijverdal zondagmorgen 1 mei 2016 : Ds W. Broekema ouderling v dienst : Gerdinand Piksen organist lector : Ineke ten Brug : Lien Kootstra Orgelspel

Nadere informatie

Ochtenddienst 10 september 2017

Ochtenddienst 10 september 2017 Ochtenddienst 10 september 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Doopzondag 1 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd Doopdienst 10 september 2017 In deze dienst zal de Heilige Doop bediend

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Schriftlezing: Psalm 67 Lied 276 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 130 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 103 vers 1 en 9 (Nieuwe Psalmberijming) Lied

Nadere informatie

Voorganger: ds. Jan Willem Drost Organist: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Johan Meijer Lector: Gieneke van Nus T Toenadering Orgelspel

Voorganger: ds. Jan Willem Drost Organist: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Johan Meijer Lector: Gieneke van Nus T Toenadering Orgelspel Orde van dienst voor 28 mei 2017 in de Witte Kerk te Lochem Voorganger: ds. Jan Willem Drost Organist: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Johan Meijer Lector: Gieneke van Nus T Toenadering Orgelspel Verstilling

Nadere informatie

Dankdag. Orde van dienst voor de viering van. 4 november 2012 Vredevorstkerk te Beverwijk

Dankdag. Orde van dienst voor de viering van. 4 november 2012 Vredevorstkerk te Beverwijk Orde van dienst voor de viering van Dankdag 4 november 2012 Vredevorstkerk te Beverwijk Voorganger: Ds. Stephan Kurtzahn Ouderling: Annie v.d. Stel Organist: Kees Brinkman Aangetrokken door Gods Liefde

Nadere informatie

Axel, 19 juli Protestantse Kerk

Axel, 19 juli Protestantse Kerk Axel, 19 juli Protestantse Kerk Voorganger deze zondag is Ds. Overduin uit Hulst. Organist is de heer Ed van Essen. Vandaag lezen we: Jeremia 23: 1 8 Markus 6: 30-44 De uitgangscollecte is bestemd voor

Nadere informatie

22 oktober uur Mijndert Blijdorp (J van Bruggen) orgel: Piet Noort schriftlezing: Diny van Dijk

22 oktober uur Mijndert Blijdorp (J van Bruggen) orgel: Piet Noort schriftlezing: Diny van Dijk 22 oktober 2017 17.00 uur Mijndert Blijdorp (J van Bruggen) orgel: Piet Noort schriftlezing: Diny van Dijk Votum, zegengroet Zingen: GK psalm 63:1,2 (,,O God, mijn God, Ik zoek Uw hand! ) Gebed voor de

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Romeinen 13 vers 8 t/m 14 Lied 232 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 100 vers 4 (Schoolpsalm) Lied 218 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte)

Nadere informatie

Ochtenddienst 14 september :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 14 september :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 14 september 2014 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Viering Heilig Avondmaal Voorganger : Ds. J.H. den Braber Organist : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling - kerkrentmeester

Nadere informatie

Voorganger: ds. J.E. de Groot Ouderling van dienst: Wout van Schaik Organist: Simon Marbus Koster: Hans van de Goor

Voorganger: ds. J.E. de Groot Ouderling van dienst: Wout van Schaik Organist: Simon Marbus Koster: Hans van de Goor Voorganger: ds. J.E. de Groot Ouderling van dienst: Wout van Schaik Organist: Simon Marbus Koster: Hans van de Goor Orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Komt allen tezamen ~ gezang 138 : 1, 2, 3 en

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR DE MORGENDIENST op 2 december 2018 in de Slangenburgse kerk

ORDE VAN DIENST VOOR DE MORGENDIENST op 2 december 2018 in de Slangenburgse kerk ORDE VAN DIENST VOOR DE MORGENDIENST op 2 december 2018 in de Slangenburgse kerk 1e Advent De engel Gabriël zegt tegen Zacharias: Wees niet bang, Zacharias... (Lucas 1: 13) Voorganger: Ria Klein Wolterink

Nadere informatie

Liturgie Mededelingen. Votum en Groet. Zingen Hemelhoog 171 Geprezen zij de Heer

Liturgie Mededelingen. Votum en Groet. Zingen Hemelhoog 171 Geprezen zij de Heer Liturgie 23-04-2017 Mededelingen Votum en Groet Zingen Hemelhoog 171 Geprezen zij de Heer Geprezen zij de Heer, die eeuwig leeft. Die vol ontferming ieder troost en alle schuld vergeeft. Die heel het aard

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. F. van Roest (Zeist)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. F. van Roest (Zeist) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. F. van Roest (Zeist) Schriftlezing: Mattheüs 16: 21 t/m Mattheüs 17: 13 2 Petrus 1: 16 t/m 21 Psalm 138 vers 1 Psalm 62 vers 1 en 5 Psalm 25 vers 2 en 7 Lied 434

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Zingen: Evangelische Liedbundel 374 vers 1, 2 en 3 1. O Heer, mijn God, wanneer ik in verwond'ring de wereld zie die U

Nadere informatie

Loua-Mae Zenéya Lindenberg

Loua-Mae Zenéya Lindenberg Liturgie voor de doopdienst van zondag 9 december 2018 om 09.30 uur in de Goede Herderkerk te Ridderkerk waarin Loua-Mae Zenéya Lindenberg het sacrament van de Heilige Doop zal ontvangen Voorganger: ds.

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Voorganger : Ds. J. H. den Braber Organist : Jaap Dekker Muzikale medewerking : Emma Engels / Thom Engels / Maarten Cieremans / Tessa van der Horst / Michelle de Regt /

Nadere informatie

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Welkom Lezen : Jacobus 4 PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 09 december 2018, tweede Adventszondag, in de Hervormde gemeente te Den Ham.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 09 december 2018, tweede Adventszondag, in de Hervormde gemeente te Den Ham. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 09 december 2018, tweede Adventszondag, in de Hervormde gemeente te Den Ham. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. E.J. Prins Jenny Valk Bram Jaspers

Nadere informatie

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 27 september 2015 Viering Heilig Avondmaal Voorganger: Ds. J.H. den Braber Organist : Rick Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen door ouderling Ria van der Veen - Verhoeven Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Orgelspel. Opening jongeren. Welkom en mededelingen. Samenzang Psalm 66: 1 en 2

Orgelspel. Opening jongeren. Welkom en mededelingen. Samenzang Psalm 66: 1 en 2 1 Orgelspel Opening jongeren Welkom en mededelingen Samenzang Psalm 66: 1 en 2 1. Juich, aarde, juich met blijde galmen Den groten Schepper van 't heelal; Zing d' eer Zijns naams met dankb're psalmen;

Nadere informatie

De bruiloft van het Lam

De bruiloft van het Lam Openbaring 1: 1-4 De bruiloft van het Lam 1.Openbaring van Jezus Christus, die God Hem gegeven heeft om Zijn dienstknechten te laten zien wat spoedig moet geschieden, en die Hij door Zijn engel gezonden

Nadere informatie

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 3 februari 2019 Viering Heilig Avondmaal Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom door Bas van der Burgh Verdere mededelingen in de weekbrief Stil gebed Wij gaan

Nadere informatie

Welk danklied wordt beschreven in Jesaja 12?

Welk danklied wordt beschreven in Jesaja 12? Een danklied aan God. Welk danklied wordt beschreven in Jesaja 12? Jesaja 12:1-3 1 Op die dag zult u zeggen: Ik dank U, HEERE, dat U toornig op mij geweest bent, [maar] Uw toorn is afgekeerd en U troost

Nadere informatie

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Eredienst 21 mei 2017 10:00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Liturgie Votum / zegengroet Opwekking 462 Wet Gezang 165 Gebed Handelingen 4 : 10B - 12 Psalm 99 : 1, 4, 6, 8 >> Regenboog Preek Opwekking 733

Nadere informatie

Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal Avondmaalszondag 2 Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom Mededelingen door jeugd-ouderling Carin Verheuvel Voor verdere

Nadere informatie

Eredienst 17 maart uur Voorganger: Ds. H. Lopers

Eredienst 17 maart uur Voorganger: Ds. H. Lopers Eredienst 17 maart 2019 16.30 uur Voorganger: Ds. H. Lopers Liturgie Votum / zegengroet Gezang 145 : 1-4 Gebed Gezang 164 (2x) Schriftlezing Matteüs 19 : 16-30 Psalm 86 : 4 Verkondiging Gezang 62 : 1 4

Nadere informatie

Vierde Advent zondag 23 december 2018 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout

Vierde Advent zondag 23 december 2018 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Vierde Advent zondag 23 december 2018 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. T. L. Hettema Ouderling: Sam Boelens Diaken: Nel Klamer Orgel: Gert Boersma DE INTREDE - de klok wordt geluid -

Nadere informatie

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Lied: Psalm 24: 1, 2 en 3

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Lied: Psalm 24: 1, 2 en 3 DUINZICHTKERK, zondag 14 april 2019 Palmzondag Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. Chris Schreuder Maassluis Ouderling van dienst: Monique de Kruijf Diaken van dienst: Anne-Helene Borgts

Nadere informatie

Welkom & Mededelingen

Welkom & Mededelingen Welkom in deze doopdienst Voorganger: Ds J. Hoekman Organist: Gerard Zoer Welkom & Mededelingen Zingen: Lied 445 ELB Tekst & Muziek: Elly & Rikkert Zuiderveld Ik zag een kuikentje Dat bij zijn moeder zat

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Schriftlezing: Lukas 2 vers 1 t/m 9 Lukas 2 vers 10 t/m 20 Lied 89 vers 1, 2 en 4 (Op Toonhoogte) Lofzang van Maria vers 1 en 3 Psalm 98 vers 1 en 2 (Weerklank)

Nadere informatie

Lezen : 1 Petrus 1 : 1-6 Tekst : Openbaring 21 : 5. Psalm 25 : 6 Gezang 73 Psalm 87 Gezang 179a Gezang 167

Lezen : 1 Petrus 1 : 1-6 Tekst : Openbaring 21 : 5. Psalm 25 : 6 Gezang 73 Psalm 87 Gezang 179a Gezang 167 Lezen : 1 Petrus 1 : 1-6 Tekst : Openbaring 21 : 5 Psalm 25 : 6 Gezang 73 Psalm 87 Gezang 179a Gezang 167 Heeft u al zin in die overheerlijke oliebollen? Dit jaar bakken wij ze tbv Stichting Colours: geef

Nadere informatie

Franciscus, mens in de schepping

Franciscus, mens in de schepping Protestantse Gemeente te Hoofddorp De Lichtkring Zondag 15 oktober 2017 Ouderling van dienst is Liesbeth de Jong Diaken is Lian van Uxem Het orgel wordt bespeeld door Cor Timmerman Lector is Marijke Drewes

Nadere informatie

Zondag 28 februari 2016. Welkom in De Regenboog!

Zondag 28 februari 2016. Welkom in De Regenboog! Zondag 28 februari 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: kand. J.H. van Wijk, Zwolle Ouderling van dienst: Gerhard Nijhoff Organist: Rien Hoekjen Lector: Heleen Rutterkamp Koster: Ria op den Dries Liturgisch

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK VOORGANGER: ds. L. Westland uit Den Ham OUDERLING: Gea Elzing-Olthof DIAKEN: Renneke Engbers-Hans ORGANIST: Diny Wesselink- Schoemakers

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst

Liturgie voor de morgendienst Liturgie voor de morgendienst op Eerste Pinksterdag 2015 in de Oosterholthoeve In deze dienst: bediening van de Heilige Doop Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: m.m.v. muziekgroep ds. J.A. Brussaard

Nadere informatie

Inleidend orgelspel. Welkom en mededelingen. Zingen: Psalm 150 vers 3

Inleidend orgelspel. Welkom en mededelingen. Zingen: Psalm 150 vers 3 Inleidend orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 150 vers 3 Looft God, naar Zijn hoog bevel, Met het klinkend cimbelspel; Looft Hem, op het schel metaal Van de vrolijke cimbaal; Looft den HEER;

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Jeremia 52 vers 31 t/m 34 Kolossenzen 3 vers 1 t/m 17 Lied 323 vers 1 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 73 vers 12 (Schoolpsalm) Gezang 1 vers

Nadere informatie

Liturgie voor de avondmaalsdienst op Adventszondag 16 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur.

Liturgie voor de avondmaalsdienst op Adventszondag 16 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur. Liturgie voor de avondmaalsdienst op Adventszondag 16 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. G. de Goeijen Hans Nijland Bram

Nadere informatie

LITURGIE. voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 3 maart 2019

LITURGIE. voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 3 maart 2019 LITURGIE voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 3 maart 2019 Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. H. de Haan Jan Ruiterkamp Gijsbert Meuleman Welkom en mededelingen Intochtslied PS 84:1

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Tonny Nap Lezen : Lucas 19 : 1-10 Tekst : Zondag 11 Lied 440 : 1 en 2 Gezang 55 Opwekking 461 Opwekking 347 Psalm 118 : 1, 9 en 10 Lezen : Lucas 19 : 1-10 Tekst : Zondag

Nadere informatie

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog!

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog! Zondag 29 mei 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. R.A. Houtman, Epe Ouderling van dienst: Kootje Stronkhorst Organist: Rien Hoekjen Lector: Joke de Gier Koster: Dirk Slooijer Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Zingen voor de dienst: - Uit de diepten roep ik U, uit Psalmen voor nu - Vader God ik vraag me af, Opwekking 399. Welkom en mededelingen

Zingen voor de dienst: - Uit de diepten roep ik U, uit Psalmen voor nu - Vader God ik vraag me af, Opwekking 399. Welkom en mededelingen LITURGIE voor de Eredienst van de Hervormde Gemeente "De Hoeksteen" op zondag 16 juni 2019 Aanvang:16.30 uur Voorganger: ds. A.H. van Veluw Ouderling van dienst: Jan Kraan Muziek en organist: Combo en

Nadere informatie

Orde van dienst, voor de ochtenddienst op zondag 2 oktober 2016, aanvang: uur.

Orde van dienst, voor de ochtenddienst op zondag 2 oktober 2016, aanvang: uur. Orde van dienst, voor de ochtenddienst op zondag 2 oktober 2016, aanvang: 10.00 uur. Israëlzondag Voorganger: Ouderling van dienst: Koster: Organist: Muzikale medewerking: Ds. G. de Goeijen (Rijssen) Henk

Nadere informatie

SCHADUW OVER HET EVANGELIE. 26 juni :30 10:30

SCHADUW OVER HET EVANGELIE. 26 juni :30 10:30 SCHADUW OVER HET EVANGELIE 26 juni 2016 8:30 10:30 ds. W. Gugler VOORGANGER ds. W. Gugler Jan Pauw OUDERLING Gea van Maanen Lydia van den Broek ORGANIST Jan W. van den Brink Thea Bos LECTOR Desiree van

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. H.J.J. Pomp

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. H.J.J. Pomp Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. H.J.J. Pomp Lezen : Psalm 124 Psalm 100 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 176a : 1 en 2 Gezang 176a : 12 en 13 Psalm 65 : 1 en 3 Psalm 124 Gezang 145 Welkom in de Hoeksteen

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. Zondag 16 december Dienst van Schrift en Tafel. Derde Advent. Bevestiging van Stephan Thijs als ouderling

ORDE VAN DIENST. Zondag 16 december Dienst van Schrift en Tafel. Derde Advent. Bevestiging van Stephan Thijs als ouderling ORDE VAN DIENST Zondag 16 december 2018 Dienst van Schrift en Tafel Derde Advent Bevestiging van Stephan Thijs als ouderling Voorganger ds. Willemijn van Dijk Heij, organist Anton Pauw, ouderling Jur Visser,

Nadere informatie

het boek Openbaring enkele sleutels Amos 3 : 7 Voorzeker, de Here HERE doet geen ding, of Hij openbaart zijn raad aan zijn knechten, de profeten.

het boek Openbaring enkele sleutels Amos 3 : 7 Voorzeker, de Here HERE doet geen ding, of Hij openbaart zijn raad aan zijn knechten, de profeten. God Openbaring van Jezus Christus Amos 3 : 7 Voorzeker, de Here HERE doet geen ding, of Hij openbaart zijn raad aan zijn knechten, de profeten. Zijn slaven God Openbaring van Jezus Christus Zijn engel

Nadere informatie