Ochtenddienst 25 maart :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ochtenddienst 25 maart :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp"

Transcriptie

1 Ochtenddienst 25 maart :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

2 Ochtenddienst 25 maart 2018 Zondag 16 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Joël Terdu

3 Welkom Afkondigingen door Ouderling-Kerkrentmeester Henk IJdo Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

4 Stil gebed De gemeente gaat (indien mogelijk) staan.

5 Psalm 118: 1 en 6 1 Laat ieder 's Heren goedheid prijzen, zijn liefde duurt in eeuwigheid. Laat, Israël, uw lofzang rijzen: Zijn liefde duurt in eeuwigheid. Dit zij het lied der priesterkoren: Zijn liefde duurt in eeuwigheid. Gij, die den Heer vreest, laat het horen: Zijn liefde duurt in eeuwigheid.

6 Psalm 118: 1 en 6 6 Des HEREN hand is hoog verheven, des HEREN rechterhand is sterk. Ik zal niet sterven, ik zal leven en zingen van des HEREN werk. De HEER heeft mij wel zwaar geslagen, maar niet verlaten in mijn nood, en zijn genadig welbehagen gaf mij niet over aan de dood.

7 Votum en groet Na het votum en de groet gaat de gemeente weer zitten.

8 ELB 285: 1 t/m 4 1 Gedenken wij dankbaar de daden des Heren, zijn leven, zijn dood en verrijzenis, en dat wij oprecht tot Jezus ons bekeren die onze God en leidsman ten leven is. 2 Hoe hadden wij onze bestemming vernomen, was Jezus de weg niet ten einde gegaan. Wie zouden wij zijn, als Hij niet was gekomen om in zijn lichaam onze dood te doorstaan.

9 ELB 285: 1 t/m 4 3 Hoe zouden wij ooit voor elkaar kunnen leven, had Hij ons de liefde niet voorgeleefd, die tot de dood zich prijs heeft willen geven, die, Zoon van God, ons aller slaaf is geweest. 4 Gij eerste der mensen, die weerloos en eenzaam, als graan in de aarde gestorven zijt, Gij wordt ons brood, maak ons met U gemeenzaam, van harte maak tot wederdienst ons bereid.

10 Schuldbelijdenis en Genadeverkondiging

11 Lezing van het gebod

12 Gezang 437: 1,2 en 3 1 Vernieuw Gij mij, o eeuwig Licht! God, laat mij voor uw aangezicht, geheel van U vervuld en rein, naar lijf en ziel herboren zijn. 2 Schep, God, een nieuwe geest in mij, een geest van licht, zo klaar als Gij; dan doe ik vrolijk wat Gij vraagt en ga de weg die U behaagt.

13 Gezang 437: 1,2 en 3 3 Wees Gij de zon van mijn bestaan, dan kan ik veilig verder gaan, tot ik U zie, o eeuwig Licht, van aangezicht tot aangezicht.

14 Gebed om de opening van het Woord

15 de kinderen mogen naar de kindernevendienst

16 1 e Schriftlezing Johannes 12:12-19 (NBV) door Dion Oppelaar Intocht in Jeruzalem 12 De volgende dag was er al een grote menigte in Jeruzalem voor het feest. Toen ze hoorden dat Jezus ook zou komen, 13 haalden ze palmtakken en liepen ze de stad uit, hem tegemoet, terwijl ze riepen: Hosanna! Gezegend hij die komt in de naam van de Heer, de koning van Israël. 14 Jezus zag een ezel staan en ging erop zitten, zoals geschreven staat: 15 Vrees niet, Sion, je koning is in aantocht, en hij zit op een ezelsveulen.

17 1 e Schriftlezing Johannes 12:12-19 (NBV) 16 Zijn leerlingen begrepen dit aanvankelijk niet, maar later, toen Jezus tot majesteit verheven was, herinnerden ze zich dat dit over hem geschreven stond, en dat het zo ook gebeurd was. 17 De mensen die erbij waren geweest toen hij Lazarus uit het graf riep en uit de dood opwekte, waren van die gebeurtenis blijven getuigen. 18 Daarom ging de menigte hem ook tegemoet, omdat ze gehoord hadden dat hij dit wonderteken had gedaan. 19 En de farizeeën zeiden tegen elkaar: Je ziet dat we niets bereikt hebben: kijk maar, de hele wereld loopt achter hem aan.

18 Psalm 118: 7 en 8 7 Ontsluit, ontsluit nu voor mijn schreden de poorten der gerechtigheid. Laat mij de voorhof binnentreden en loven 's HEREN majesteit. Dit is de poort, de poort des HEREN, Gods knechten zullen binnengaan. God van mijn heil, U wil ik eren, nu ik uw antwoord heb verstaan.

19 Psalm 118: 7 en 8 8 De steen, die door de tempelbouwers verachtlijk was een plaats ontzegd, werd tot verbazing der beschouwers ten hoeksteen door God zelf gelegd. Dit werk is door Gods alvermogen, door 's HEREN hand alleen geschied. Het is een wonder in onz' ogen. Wij zien het, maar doorgronden 't niet.

20 2 e Schriftlezing Johannes 11: (NBV) door Nathalie de Jong 17 Toen Jezus daar aankwam, hoorde hij dat Lazarus al vier dagen in het graf lag. 18 Betanië lag dicht bij Jeruzalem, op een afstand van ongeveer vijftien stadie, 19 en er waren dan ook veel Joden naar Marta en Maria gekomen om hen te troosten nu hun broer gestorven was. 20 Toen Marta hoorde dat Jezus onderweg was ging ze hem tegemoet, terwijl Maria thuisbleef. 21 Marta zei tegen Jezus: Als u hier was geweest, Heer, zou mijn broer niet gestorven zijn. 22 Maar zelfs nu weet ik dat God u alles zal geven wat u vraagt. 23 Jezus zei: Je broer zal uit de dood opstaan.

21 2 e Schriftlezing Johannes 11: (NBV) 24 Ja, zei Marta, ik weet dat hij bij de opstanding op de laatste dag zal opstaan. 25 Maar Jezus zei: Ik ben de opstanding en het leven. Wie in mij gelooft zal leven, ook wanneer hij sterft, 26 en ieder die leeft en in mij gelooft zal nooit sterven. Geloof je dat? 27 Ja Heer, zei ze, ik geloof dat u de messias bent, de Zoon van God die naar de wereld zou komen. 28 Na deze woorden ging ze terug, ze nam haar zuster Maria apart en zei: De meester is er, en hij vraagt naar je. 29 Zodra Maria dit hoorde ging ze naar Jezus toe, 30 die nog niet in het dorp was, maar op de plek waar Marta hem tegemoet was gekomen.

22 Psalm 118: 9 9 Dit is de dag, die God deed rijzen, juicht nu met ons en weest verblijd. O God, geef thans uw gunstbewijzen, geef thans het heil door ons verbeid. Gezegend zij de grote koning die tot ons komt in 's Heren naam. Wij zeegnen u uit 's Heren woning, wij zegenen u al tezaam.

23 Verkondiging Belijdenis!

24

25

26 ELB 289: 1, 2, 3 en 4 (indien mogelijk staande) 1 Ik geloof in God de Vader die een bron van vreugde is, louter goedheid en genade, licht in onze duisternis. Hij, de Koning van de kosmos, het gesternte zingt zijn eer - heeft uit liefde mij geschapen en tot liefde keer ik weer.

27 ELB 289: 1, 2, 3 en 4 (indien mogelijk staande) 2 Ik geloof in Jezus Christus die voor ons ter wereld kwam. Zoon van God en Zoon des Mensen goede Herder, Offerlam. Door te lijden en te sterven - groot is het geheimenis - schenkt Hij mij het eeuwig leven, dat uit God en tot God is.

28 ELB 289: 1, 2, 3 en 4 (indien mogelijk staande) 3 Ik geloof dat mijn Verlosser door de dood is heengegaan en op Pasen - God zij glorie - uit het graf is opgestaan. Door het brood - dit is mijn lichaam - door de wijn - dit is mijn bloed - geeft de Vredevorst mij vrede, maakt Hij alle dingen goed.

29 ELB 289: 1, 2, 3 en 4 (indien mogelijk staande) 4 Ik geloof ook in de Geest, Adem van God uitgegaan. Hij vertroost en Hij versterkt ons, waar wij in het leven staan. Door de Geest zijn wij verbonden met de Heer en met elkaar. Door zijn leiding gaan wij verder, maakt Hij zijn beloften waar.

30 Kindernevendienst De kinderen komen terug in de dienst.

31 Kinderlied ELB 425: Dit is de dag Dit is de dag, dit is de dag, die de Heer ons geeft, die de Heer ons geeft. Weest daarom blij, wees daarom blij en zingt verheugd en zingt verheugd. Dit is de dag die de Heer ons geeft. Weest daarom blij en zingt verheugd. Dit is de dag, dit is de dag, die de HEER ons geeft.

32 Dankgebed en Voorbede

33 Inzameling van de gaven De collecte in deze dienst is bestemd voor het College van kerkrentmeesters Catechese en Educatie De collecte bij de uitgang is bestemd voor het College van Diakenen Care4Malawi Tijdens de collecte komen de kinderen van de oppas in de kerk. Direct na deze dienst zijn 2 leden van het nazorgteam beschikbaar voor een luisterend oor en/of gebed voor u.

34 Gezang 454: 1, 3 en 4 (indien mogelijk staande) 1 Wat zou ik zonder U geweest zijn, hoe zou ik zonder U bestaan? Ik zou ten prooi aan angst en vrees zijn en eenzaam door de wereld gaan. Mijn liefde tastte in den blinde. Een afgrond lag in het verschiet. En waar zou ik een trooster vinden die werklijk wist van mijn verdriet?

35 Gezang 454: 1, 3 en 4 (indien mogelijk staande) 3 Maar Christus gaf mij taal en teken en ik ben zeker van zijn stem. De nacht is voor het licht geweken, het grondloos lot krijgt zin door Hem. Nu word ik mens, herkrijg mijn vrijheid bij water, woord en brood en wijn, omdat ik weet van zijn nabijheid waar twee of drie vergaderd zijn.

36 Gezang 454: 1, 3 en 4 (indien mogelijk staande) 4 Gaat uit in wegen en in velden en brengt verdwaalden bij ons thuis. Reikt hun de broederhand en meldt hun: 'De Koning noodt u in zijn huis'. Door het geloof zien wij het ware: de eeuwigheid vervult de tijd. En iedereen mag dat ervaren die Christus' naam met ons belijdt.

37 Zegen met gezongen Amen

38 Gezegende Zondag In de avonddienst, welke begint om uur gaat voor: Ds. W.H. Hendriks uit Mijnsheerenland U bent nu van harte uitgenodigd om met elkaar een kopje koffie, thee of limonade te drinken in de Voorhof Er zijn 2 leden van het nazorgteam beschikbaar in de kerkzaal voor u; voor een luisterend oor en/of een gebed. Deze dienst is na te beluisteren op

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

Liturgie voor de Paasmorgendienst zondag 21 april 2019 Goede Herderkerk Ridderkerk

Liturgie voor de Paasmorgendienst zondag 21 april 2019 Goede Herderkerk Ridderkerk Liturgie voor de Paasmorgendienst zondag 21 april 2019 Goede Herderkerk Ridderkerk Thema: De muur wordt een raam Voorganger: ds. J.P. Kraaijeveld Organist: Corina M.m.v. Chr. Muziekvereniging Harpe Davids

Nadere informatie

Thema: Vrede tot God

Thema: Vrede tot God LITURGIE Voor de evangelisatiedienst, op zondag 15 oktober 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Thema: Vrede tot God Voorganger: Ouderling: Organist: Koor: Ds. K.A. Hazeleger (Ommen)

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Tonny Nap Lezen : Lucas 19 : 1-10 Tekst : Zondag 11 Lied 440 : 1 en 2 Gezang 55 Opwekking 461 Opwekking 347 Psalm 118 : 1, 9 en 10 Lezen : Lucas 19 : 1-10 Tekst : Zondag

Nadere informatie

Eredienst 3 september uur Voorganger: ds. G. den Broeder

Eredienst 3 september uur Voorganger: ds. G. den Broeder Eredienst 3 september 16.30 uur Voorganger: ds. G. den Broeder Liturgie Votum / zegengroet Gezang 171 Gebed Exodus 30: 17-21 Gezang 158 Preek Opwekking 389 Avondmaal (formulier IV) Geloofsbel. Gezang 179b

Nadere informatie

25 maart :00 / 10:30 uur

25 maart :00 / 10:30 uur 25 maart 2018 9:00 / 10:30 uur Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: K. Koetsier / Rex Arendsen Organist: Ans Kuus Lector: F. van den Broek / Marlies de Vroom Koster: Niels Kuyt / Evert van den Heuvel

Nadere informatie

Bidstond voor gewas en arbeid 19 februari 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp

Bidstond voor gewas en arbeid 19 februari 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Bidstond voor gewas en arbeid 19 februari 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 7 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick-Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn

Nadere informatie

Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost

Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Datum: 7 november 2018 Dienst: Avonddienst Dankdag Voorganger: ds. D. Dunsbergen Liturgie: Voorzang: Gezang 488 B: 1. 3. 5 Zolang er mensen zijn

Nadere informatie

Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug

Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug Welkom in de avonddienst van 1 e Paasdag zondag 16 april 2017 Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug Ouderling van dienst : Gerhard Nijhoff Thema : Wie zoek je? We zingen : Joh.

Nadere informatie

Dankdag 5 november 2017

Dankdag 5 november 2017 Dankdag 5 november 2017 zondag 3 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan Hitzerd M.m.v. koor & band Keruchma o.l.v. Wim Schelling. Welkom Mededelingen door Diaken Saskia Pijl Voor verdere

Nadere informatie

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : Ds. E. van Gulik : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer : dhr. H. Dorsman Welkom in de Menorah Lied voor de dienst: Lied 8b (NLB) Lied voor de dienst: Lied

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 september 2016

Ochtenddienst 11 september 2016 Ochtenddienst 11 september 2016 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door ouderling Constant Barendregt. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 3 februari 2019 Viering Heilig Avondmaal Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom door Bas van der Burgh Verdere mededelingen in de weekbrief Stil gebed Wij gaan

Nadere informatie

Ochtenddienst 9 april :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 9 april :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 9 april 2017 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Doop- en Belijdenisdienst 9 april 2017 Voorgangers: Organist: Ds. C.D. van Alphen Ds. J.H. den Braber Rick-Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen

Nadere informatie

Orde voor de viering op zondag 7 april 2019 aanvang uur in de Goede Herderkerk 5 e zondag van de 40 dagen

Orde voor de viering op zondag 7 april 2019 aanvang uur in de Goede Herderkerk 5 e zondag van de 40 dagen Orde voor de viering op zondag 7 april 2019 aanvang 10.00 uur in de Goede Herderkerk 5 e zondag van de 40 dagen Voorganger: ds. Jur Mellema Lector Mw. Dinie Krijgsman Kind van de zondag:hanneke Seton organist:

Nadere informatie

Liturgie voor Eerste Paasdag, gezamenlijke avonddienst, in de Gereformeerde Kerk te Den Ham, aanvang uur.

Liturgie voor Eerste Paasdag, gezamenlijke avonddienst, in de Gereformeerde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Liturgie voor Eerste Paasdag, gezamenlijke avonddienst, in de Gereformeerde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Organist: Dr. J.C. Borst, Sleen Jan-Willem Timmerman Welkom Psalm 118: 1 en 5

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst. 17 september Open Huis

Gezamenlijke Startdienst. 17 september Open Huis Gezamenlijke Startdienst 17 september 2017 Open Huis Gezamenlijke Startdienst Voorganger Organist Muziekgroep : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : o.l.v. Erik Olislagers Welkom Afkondigingen door diaken

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor de KERK SCHOOL GEZINSDIENST op zondag 24 maart 2019 om uur in de Hervormde Kerk te Rijsoord. Thema:

ORDE VAN DIENST voor de KERK SCHOOL GEZINSDIENST op zondag 24 maart 2019 om uur in de Hervormde Kerk te Rijsoord. Thema: ORDE VAN DIENST voor de KERK SCHOOL GEZINSDIENST op zondag 24 maart 2019 om 10.00 uur in de Hervormde Kerk te Rijsoord Orgelspel Woord van welkom door de ouderling van dienst Aanvangslied: Psalm 118 :

Nadere informatie

Ochtenddienst - 26 Juni 2016

Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Afscheid Kindernevendienst Thema: Op ontdekkingsreis Jonathan Heemskerk Toine Kuipers Dion Oppelaar Jim van der Voorden Voorganger Organist M.m.v. : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan

Nadere informatie

Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 9 september 2018 Viering Heilig Avondmaal Avondmaalszondag 2 Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom Mededelingen door jeugd-ouderling Carin Verheuvel Voor verdere

Nadere informatie

6 e zondag in de 40 dagen tijd, zondag 29 maart: Immanuëlkerk; ds. Wim Barendrecht; Orgel Gerard de Waardt De kaarsen worden aangestoken, moment voor

6 e zondag in de 40 dagen tijd, zondag 29 maart: Immanuëlkerk; ds. Wim Barendrecht; Orgel Gerard de Waardt De kaarsen worden aangestoken, moment voor 6 e zondag in de 40 dagen tijd, zondag 29 maart: Immanuëlkerk; ds. Wim Barendrecht; Orgel Gerard de Waardt De kaarsen worden aangestoken, moment voor persoonlijke bezinning Het kind zegt: Jezus gaat de

Nadere informatie

Mededelingen door de ouderling van dienst. Ingrid de Gier Jeugd ouderling

Mededelingen door de ouderling van dienst. Ingrid de Gier Jeugd ouderling Mededelingen door de ouderling van dienst Ingrid de Gier Jeugd ouderling Psalm 61 1, 3 en 5 Psalm 40 4 en 5 (Oude Berijming) Gezang 249 1, 2 en 3 Schriftlezing Johannes 11:1-57 (NBV) Gezang 329 1, 2 en

Nadere informatie

Ochtenddienst 29 oktober 2017

Ochtenddienst 29 oktober 2017 Ochtenddienst 29 oktober 2017 Hervormde Gemeente,Numansdorp Zondag 2 Voorganger : Ds. J.W. van den Bosch te Piershil Organist : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 maart 2014, 1 e zondag in de 40-dagentijd, medewerking van De Lofstem uit Lemele Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Voorganger: ds. Kees Benard Organist:

Nadere informatie

Liederen voor zondag 20 januari 2019

Liederen voor zondag 20 januari 2019 Liederen voor zondag 0 januari 09 Hemelhoog 67A (= Opwekking 7) De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij

Nadere informatie

Themadienst: De Godheid van Jezus Christus

Themadienst: De Godheid van Jezus Christus Themadienst: De Godheid van Jezus Christus 13 mei 2018 19:00 uur Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Kees Koetsier Organist: Wieger Jan Schaap Lector: Aone Koopmans Koster: Hans van Polen / Niels

Nadere informatie

MAAR NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN

MAAR NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN NIEMAND HEEFT OOIT GOD GEZIEN MAAR Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Jannie Torsius Lector: Henk Buscher Pianist: Rik Nijs / Jan vd Brink Koster: Niels Kuyt / Coen Robbertsen Intochtslied: Opwekking

Nadere informatie

Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp. Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu

Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp. Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Welkom Mededelingen door ouderling Constant Barendregt Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 18 februari 2018 Viering Heilig Avondmaal Avondmaalszondag 2 Voorganger: Ds. J.H. den Braber Organist : Danny Spaans Welkom Door diaken Saskia Pijl Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Ochtenddienst 28 oktober Hervormde Gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 28 oktober Hervormde Gemeente Numansdorp Ochtenddienst 28 oktober 2018 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door ouderling Ton Versteeg Voor verdere bijzonderheden wordt

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Markus 16 vers 1 t/m 8 Lied 88 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 9 vers 11 Psalm 21 vers 3, 4 en 5 Psalm 118 vers 8 en 9 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

LB 833 Take, o take me as I am 1x in het engels en 1 x in het nederlands.

LB 833 Take, o take me as I am 1x in het engels en 1 x in het nederlands. Orde van dienst voor 2 april 2017, 5 e zondag van de 40 dagentijd zondag Judica, in de Witte kerk te Lochem Voorganger: ds. Corien Veenhuizen Organist: Gerrit te Rietstap Toenadering Orgelspel Verstilling

Nadere informatie

DIENST VAN DE VOORBEREIDING

DIENST VAN DE VOORBEREIDING Orde van dienst voor de viering van de eredienst in de Protestantse Gemeente Heemskerk Morgensterkerk Palmzondag 1 april 2012 DIENST VAN DE VOORBEREIDING De kinderen trekken met Palmpasenstokken door de

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Liturgische kleur: rood

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Liturgische kleur: rood Orde van dienst voor zondag 29 maart 2015, Palmpasen / Passieviering oecumenische gezinsviering Kerk: Brugkerk te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Muzikale medewerking: Wim Pardoen (orgel/ piano) en Mieke

Nadere informatie

Pasen 21 april 2019 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Danny Spaans Trompettist : Thomas Heikoop

Pasen 21 april 2019 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Danny Spaans Trompettist : Thomas Heikoop Pasen 21 april 2019 Voorganger Organist Trompettist : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : Thomas Heikoop Zingen voor de dienst Gezang 221 vers 1, 2 en 3 1. Wees gegroet, gij eersteling der dagen, morgen

Nadere informatie

WITTE DONDERDAG Protestantse Gemeente Beverwijk 24 MAART uur Grote Kerk

WITTE DONDERDAG Protestantse Gemeente Beverwijk 24 MAART uur Grote Kerk WITTE DONDERDAG Protestantse Gemeente Beverwijk 24 MAART 2016 18.30 uur Grote Kerk DIENST VAN SCHRIFT EN TAFEL Voorganger: Ds. Dick van Arkel Ouderling: Jan Kramer Diaken: Tanneke van den Boor en Jaap

Nadere informatie

Zuiderkerk Nieuw-Amsterdam-Veenoord. Paasfeest

Zuiderkerk Nieuw-Amsterdam-Veenoord. Paasfeest Zuiderkerk Nieuw-Amsterdam-Veenoord Paasfeest 21 april 2019 Thema: Mens, geloof! Voorganger: ds. Elly Wisselink Organist: Henk Stekelenburg M.m.v. Frans en Renate Breukelman, trompet werkgroep liturgisch

Nadere informatie

Liefde is..vertel het maar!

Liefde is..vertel het maar! Welkom in de Paasgezinsdienst Van de Gereformeerde Kerk te Stellendam 27 maart 2016 Thema: Liefde is..vertel het maar! Voorganger: ds. J. Schep Organist: Philip den Eerzamen Muzikale medewerking: Interkerkelijk

Nadere informatie

PAASZANGDIENST. De Steen is weg! Maranathakerk 2 april 2018

PAASZANGDIENST. De Steen is weg! Maranathakerk 2 april 2018 PAASZANGDIENST De Steen is weg! Maranathakerk 2 april 2018 Voorganger: Dhr. Cock Kroon Organist: Marco Bouw Met medewerking van het Elspeets Mannen Ensemble Zingen voor de dienst: Nieuwe Liedboek 287:

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN PALMPASEN

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN PALMPASEN PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN PALMPASEN David danst voor de Ark, www.thebricktestament.com Brendan Powell Smith Zondag 14 april 2019 Voorganger: ds. Bert Boter Organist: dhr. Jan Berghuis Lector: dhr.

Nadere informatie

15 januari uur B Luiten orgel: Harry Kroeske viering heilig avondmaal

15 januari uur B Luiten orgel: Harry Kroeske viering heilig avondmaal 15 januari - 17.00 uur B Luiten orgel: Harry Kroeske viering heilig avondmaal - zingen: Onze hulp - zegengroet met gezongen amen - zingen: ZG 213 Dit huis, een herberg onderweg - gebed bediening van het

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman Schriftlezing: Lukas 22 vers 14 t/m 20 Lied 112 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 34 vers 11 (Schoolpsalm) Psalm 116 vers 1 en 4 Psalm 117 vers

Nadere informatie

Protestantse Gemeente te Heinkenszand

Protestantse Gemeente te Heinkenszand Paasmorgen AD 2017 Protestantse Gemeente te Heinkenszand 1 Voorganger: Philip van Wijk Ouderling van dienst: Marjolein Boon Organist: Danny de Feijter Met medewerking van blazers: Marian van Eekelen- Dellebeke,

Nadere informatie

Welkom. Mededelingen door jeugd - ouderling Elly Korbijn - Vermaas. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Welkom. Mededelingen door jeugd - ouderling Elly Korbijn - Vermaas. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief. Ochtenddienst 2 juni 2019 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Mededelingen door jeugd - ouderling Elly Korbijn - Vermaas Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de

Nadere informatie

Ochtenddienst 28 mei 2017

Ochtenddienst 28 mei 2017 Ochtenddienst 28 mei 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 14 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door diaken Corrie Dijksman - Snel Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Voorganger: ds. J.E. de Groot Ouderling van dienst: Wout van Schaik Organist: Simon Marbus Koster: Hans van de Goor

Voorganger: ds. J.E. de Groot Ouderling van dienst: Wout van Schaik Organist: Simon Marbus Koster: Hans van de Goor Voorganger: ds. J.E. de Groot Ouderling van dienst: Wout van Schaik Organist: Simon Marbus Koster: Hans van de Goor Orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Komt allen tezamen ~ gezang 138 : 1, 2, 3 en

Nadere informatie

Paasgezinsdienst 6 april 2015

Paasgezinsdienst 6 april 2015 Welkom in de Paasgezinsdienst 6 april 2015 God wint, dat geloven wij 1. Samenzang Opwekking 167 (2 en 3 bovenstem) 2. Welkom en gebed 3. Samenzang Opwekking voor kids 85 4. Uitleg paasproject 5. Samenzang

Nadere informatie

Pasen! 16 april 2017

Pasen! 16 april 2017 Pasen! 16 april 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 9 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd Welkom Mededelingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst op 21 april 2019 in de Ichthuskerk in Tholen waarin openbare geloofsbelijdenis wordt afgelegd door Bob van den Berg, Naomi

Liturgie voor de dienst op 21 april 2019 in de Ichthuskerk in Tholen waarin openbare geloofsbelijdenis wordt afgelegd door Bob van den Berg, Naomi Liturgie voor de dienst op 21 april 2019 in de Ichthuskerk in Tholen waarin openbare geloofsbelijdenis wordt afgelegd door Bob van den Berg, Naomi Groeneveld en Daniël Quist 0 Voorganger: Ds. Peter Broere

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is K. Timmerman Schriftlezing: Johannes 20 vers 1 t/m 18 Lied 88 vers 1 t/m 4 (Op Toonhoogte) Psalm 118 vers 11 en 12 Psalm 118 vers 13 en 14 G Psalm 56 vers 5 en 6 Lied

Nadere informatie

Ochtenddienst 10 september 2017

Ochtenddienst 10 september 2017 Ochtenddienst 10 september 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Doopzondag 1 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd Doopdienst 10 september 2017 In deze dienst zal de Heilige Doop bediend

Nadere informatie

Ochtenddienst 13 november 2016

Ochtenddienst 13 november 2016 Ochtenddienst 13 november 2016 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Joël Terdu Welkom Mededelingen door diaken Corrie Dijksman-Snel. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Johannes 20 vers 1 t/m 10 Lied 88 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 118 vers 11 en 12 Psalm 95 vers 1 Lied 187 vers 1 en 2 Lied 352 vers 1 t/m 7

Nadere informatie

Ik heb u vrienden genoemd ( Joh. 15:15)

Ik heb u vrienden genoemd ( Joh. 15:15) Orde van dienst Vesperdienst 11 maart 2018 Ik heb u vrienden genoemd ( Joh. 15:15) Voorganger: Kees Verduijn Lector: Ineke van den Brink Muzikale begeleiding: Ina Tamerus Luisterlied: Ubi Caritas : Waar

Nadere informatie

Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 18 juni 2017 Viering Heilig Avondmaal Zondag 17 Voorganger: Ds. C.D. van Alphen Organist : Rens van Rossum Welkom Door ouderling kerkrentmeester Marco Heemskerk Afkondigingen Voor verdere

Nadere informatie

Zondag 18 oktober 2015 ZWO-dienst. Welkom in De Regenboog!

Zondag 18 oktober 2015 ZWO-dienst. Welkom in De Regenboog! Zondag 18 oktober 2015 ZWO-dienst Welkom in De Regenboog! Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Lector: Koster: ds. Barry Kriekaard Anke Bosch Rien Hoekjen Jenny Senkeldam Dirk Slooijer Op weg in

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 januari :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 11 januari :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 11 januari 2015 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 11 januari 2015 Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Rick-Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen door ouderling-kerkrentmeester

Nadere informatie

Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk.

Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk. Liturgie voor de afscheidsdienst van de oudste kinderen van de Kindernevendienst op zondag 14 juli 2019 in de Goede Herderkerk te Ridderkerk. Thema: Helden Voorganger: ds. Mark van Pelt Organist: Corina

Nadere informatie

Liturgie voor de jeugddienst op zondagavond 28 mei in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Thema: Live in JOY!

Liturgie voor de jeugddienst op zondagavond 28 mei in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Thema: Live in JOY! Liturgie voor de jeugddienst op zondagavond 28 mei in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Thema: Live in JOY! Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koor: Ds D. Wolters (Vollenhove) Riëtte

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = We vieren de dienst aan tafels in de voorhal

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = We vieren de dienst aan tafels in de voorhal Orde van de maaltijdviering op Witte Donderdag 2018 (29 maart 2018) Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 18.00 uur Muzikale begeleiding: Anky Pekkeriet Voorganger: ds. Kees Benard = = =

Nadere informatie

Ochtenddienst 27 december :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 27 december :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 27 december 2015 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 27 december 2015 Voorganger : Ds. J. Reehorst uit Stavenisse Organist : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door diaken

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: 1 Korinthe 15 vers 12 t/m 34 Lied 88 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Gezang 62 vers 1 en 4 (Bundel 1938) Lied 451 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte)

Nadere informatie

14 april 2019 Palmpasen 10:30

14 april 2019 Palmpasen 10:30 14 april 2019 Palmpasen 10:30 Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Haddo Hans Hilbers Organist: L. van den Broek / W.J. Schaap Junior Andreasband o.l.v. Eva Arendsen Lector: Gert Broekhuis Koster:

Nadere informatie

Ochtenddienst 14 september :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 14 september :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 14 september 2014 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Viering Heilig Avondmaal Voorganger : Ds. J.H. den Braber Organist : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling - kerkrentmeester

Nadere informatie

Belijdenis: ELB 289 (Ik geloof in God de Vader), wijs: LB 913 ( Lvdk 293) (wat de toekomst brengen morgen)

Belijdenis: ELB 289 (Ik geloof in God de Vader), wijs: LB 913 ( Lvdk 293) (wat de toekomst brengen morgen) 16 juni 2019 17.00 uur JH Smit orgel: Peter Sneep schriftlezing: Roel Hagg Liturgie bij leerdienst Voordat de slechte dagen komen -omgaan met sterfelijkheid- Votum: gezongen Zegengroet: gesproken Amen:

Nadere informatie

Ochtenddienst 8 januari 2017

Ochtenddienst 8 januari 2017 Ochtenddienst 8 januari 2017 Voorganger Organist : Ds. C. D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst

Kerk voor Jou dienst Kerk voor Jou dienst Voorganger Organist : Dhr. A. Voogd : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door Ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

Welkom. Mededelingen door Diaken Bas van der Burgh. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Welkom. Mededelingen door Diaken Bas van der Burgh. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief. Ochtenddienst 28 april 2019 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan Hitzerd Welkom Mededelingen door Diaken Bas van der Burgh Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Ochtenddienst 19 november 2017

Ochtenddienst 19 november 2017 Ochtenddienst 19 november 2017 Zondag 4 Voorganger Organist : Ds. T.J. Smink uit Wierden : Danny Spaans Welkom Afkondigingen door Ouderling-Kerkrentmeester Marco Heemskerk Voor verdere bijzonderheden verwijzen

Nadere informatie

Orde van dienst voor eerste Paasdag

Orde van dienst voor eerste Paasdag Orde van dienst voor eerste Paasdag Het Witte Kerkje Huis ter Heide 16 april 2017 Voorganger: Organist: Lector: m.m.v. ds. Els van der Wal Robbie Kammeijer Jan Vermeulen Cantorij o.l.v. Ferra Heskin Christus

Nadere informatie

Jezus hield veel van Marta en haar zuster, en van Lazarus. Maar toen hij gehoord had dat Lazarus ziek was, bleef hij toch nog twee dagen waar hij

Jezus hield veel van Marta en haar zuster, en van Lazarus. Maar toen hij gehoord had dat Lazarus ziek was, bleef hij toch nog twee dagen waar hij Johannes 11:1-45 Er was iemand ziek, een zekere Lazarus uit Betanië, het dorp waar Maria en haar zuster Marta woonden dat was de Maria die Jezus met olie gezalfd heeft en zijn voeten met haar haar heeft

Nadere informatie

Ochtenddienst 2 juli 2017

Ochtenddienst 2 juli 2017 Ochtenddienst 2 juli 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Muziekgroep Afscheid Kindernevendienst Annabelle Olislagers Mirthe van der Sluis Sasja Velthoven

Nadere informatie

Liederen voor zondag 3 december 2017

Liederen voor zondag 3 december 2017 Liederen voor zondag 3 december 07 Hemelhoog 94 / Opwekking 64 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water

Nadere informatie

Viering Heilig Avondmaal 29 november e advent

Viering Heilig Avondmaal 29 november e advent Viering Heilig Avondmaal 29 november 2015 1 e advent Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door ouderling-kerkrentmeester Dirk Middelkoop. Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 22 februari e zondag in de Veertigdagentijd

Ontmoetingskerk zondag 22 februari e zondag in de Veertigdagentijd Ontmoetingskerk zondag 22 februari 205 e zondag in de Veertigdagentijd Dienst van Schrift en Tafel Johannes 9 God wint, dat kun je zien voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Marja van der Feest / organist:

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst

Liturgie voor de morgendienst Liturgie voor de morgendienst op Eerste Kerstdag 2015 in de Oosterholthoeve Gloria in excelsis Deo! Eer aan God in de hoge! Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Pianist: m.m.v. muziekgroep ds. J.A.

Nadere informatie

Goede vrijdag Zie Het Lam!

Goede vrijdag Zie Het Lam! Goede vrijdag 2019 Zie Het Lam! Voorganger: Organist: ds. A. Baas Arjen van Vliet Orgelspel In stilte komen we de kerk binnen. We groeten elkaar en denken aan dat wat de Heere Jezus op die Vrijdag lang

Nadere informatie

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Als de kaarsen branden gaan wij staan

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Als de kaarsen branden gaan wij staan DUINZICHTKERK, zondag 29 april 2018 Cantáte Domino Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. A. Sterrenburg Ouderling van dienst: Marijke Mootz Diaken van dienst: Niek de Graaf Organist: Gert

Nadere informatie

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Het Witte Kerkje Huis ter Heide 25 december 2015 Voorganger: ds. Els van der Wal Organist: Gert-Jan van den Bos Lector: Corrie Poelakker m.m.v. Ilonka van der Sluis,

Nadere informatie

Voorhof, 25 augustus Avondmaalsviering *** Stilte tot inkeer. Orgelspel. Welkom en drempelgebed

Voorhof, 25 augustus Avondmaalsviering *** Stilte tot inkeer. Orgelspel. Welkom en drempelgebed Voorhof, 25 augustus 2013 - Avondmaalsviering *** Stilte tot inkeer Orgelspel Welkom en drempelgebed Intochtslied (staande) Tussentijds 3 : 1, 2, 4 en 6 Hier vraagt Hij ons Hem toegewijd te wezen, het

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Ochtenddienst 11 december 2016 3 e Advent Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 oktober 2014

Liederen voor zondag 5 oktober 2014 Liederen voor zondag 5 oktober 204 Lied 224 God wijst mij een weg als ik zelf geen uitkomst zie. Langs wegen die geen mens bedenkt maakt Hij mij zijn wil bekend. Hij geeft elke dag nieuwe liefde, nieuwe

Nadere informatie

Ochtenddienst 8 oktober 2017

Ochtenddienst 8 oktober 2017 Ochtenddienst 8 oktober 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 22 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd Welkom Mededelingen door ouderling Edwin Mallegrom Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

zondag 27 maart 2016 Liturgie

zondag 27 maart 2016 Liturgie zondag 27 maart 2016 Liturgie Koor en samenzang Gezang 95,1.2.3.4 [koor zet in, koor en gemeente zingen Gz. 95, koor sluit af] Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door gans Jeruzalem;

Nadere informatie

11 februari 2018; Immanuëlkerk; ds. Gerrit van Dijk; Piet George Klootwijk De kaarsen worden aangestoken Moment van stilte voor persoonlijke

11 februari 2018; Immanuëlkerk; ds. Gerrit van Dijk; Piet George Klootwijk De kaarsen worden aangestoken Moment van stilte voor persoonlijke 11 februari 2018; Immanuëlkerk; ds. Gerrit van Dijk; Piet George Klootwijk De kaarsen worden aangestoken Moment van stilte voor persoonlijke bezinning Aanvangslied: Hemelhoog 391 staande 1 2x: 2 2x: Bemoediging

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk

Welkom in de Pauluskerk Welkom in de Pauluskerk Voorganger Organist : ds. A. Molenaar : Anja van der Ploeg Combo : Zingen: Liedboek 280: vers 1, 4 en 5 Zingen: Liedboek 280: vers 1, 4 en 5 Zingen: Liedboek 280: vers 1, 4 en 5

Nadere informatie

30 augustus uur Leen Baan (prof dr J van Bruggen)

30 augustus uur Leen Baan (prof dr J van Bruggen) 30 augustus 17.00 uur Leen Baan (prof dr J van Bruggen) Votum, Zegengroet, Amen Zingen: GK psalm 16:1,3 (Ik weet bij U mijn toekomst eeuwig zeker) Gebed voor de eredienst Schriftlezing: Johannes 11:17-27;

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman Schriftlezing: Psalm 118 Lied 125 vers 1 en 2 () Psalm 96 vers 6 Psalm 62 vers 1 en 5 Lied 150 vers 1, 2, 3 en 4 () Psalm 118 vers 1 en 7 Psalm 118 vers

Nadere informatie

Orde van Dienst voor zondag 13 november uur in de Grote Kerk te Wageningen

Orde van Dienst voor zondag 13 november uur in de Grote Kerk te Wageningen Orde van Dienst voor zondag 13 november 2016 9.30 uur in de Grote Kerk te Wageningen Voorganger: ds. W.J. van Schaik Organist: Simon Marbus 1 2 Orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 46: 1 en 3

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op 1e Kerstdag vrijdag 25 december 2015 in de Westerkerk te Veenendaal Met medewerking van de muziekgroep Voorganger:

Liturgie voor de ochtenddienst op 1e Kerstdag vrijdag 25 december 2015 in de Westerkerk te Veenendaal Met medewerking van de muziekgroep Voorganger: Liturgie voor de ochtenddienst op 1e Kerstdag vrijdag 25 december 2015 in de Westerkerk te Veenendaal Met medewerking van de muziekgroep Voorganger: ds. M.L.W. Karels Aanvang: 9.30 uur Zingen: gez. 138

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Voorganger : Ds. J. H. den Braber Organist : Jaap Dekker Muzikale medewerking : Emma Engels / Thom Engels / Maarten Cieremans / Tessa van der Horst / Michelle de Regt /

Nadere informatie

Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019

Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019 Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019 Thema: De bezige bij Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd m.m.v. koor Rejoice o.l.v. Arnoud Hobbel Welkom Welkom en mededelingen door ouderling

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 27 november Aanvang:19.00 uur. Thema: Naar God verlangen

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 27 november Aanvang:19.00 uur. Thema: Naar God verlangen IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 27 november 2016 Aanvang:19.00 uur Thema: Naar God verlangen Voorganger: ds. H.G.F. Hübbers uit Zeewolde Organist: Gerwin van der Plaats M.m.v. Kerkkoor Zingend Getuigen uit

Nadere informatie

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Protestantse Gemeente te Rijssen Open Hof Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Voorganger: Ds. J. Ek Ouderling van Dienst: Mevr. H. Nijhuis Organist: Dhr. P. van Blanken Na de dienst

Nadere informatie

20 september uur EB Buitendijk

20 september uur EB Buitendijk 20 september 17.00 uur EB Buitendijk Votum en vredegroet Zingen Opwekking 194 U maakt ons een Gebed Lezen Romeinen 9: 30 10: 21 Psalm 119: 40, 49 en 66 Tekst HC zondag 25 Preek 1. Sacramenten wat zijn

Nadere informatie

Ochtenddienst 15 april 2018

Ochtenddienst 15 april 2018 Ochtenddienst 15 april 2018 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 19 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans Welkom Mededelingen door ouderling kerkrentmeester Henk IJdo Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = We vieren de dienst aan tafels in de voorhal

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = We vieren de dienst aan tafels in de voorhal Orde van de maaltijdviering op Witte Donderdag 2017 (13 april 2017) Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 18.00 uur Muzikale begeleiding: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard = = = =

Nadere informatie

OOSTERLICHTKERK - HUIZEN

OOSTERLICHTKERK - HUIZEN OOSTERLICHTKERK - HUIZEN 12 februari 2017 Orde van dienst doop van Lilly Jacoba Klein Vreugde vinden Welkom door ouderling van dienst Lied 212: 1, 3, 4 en 5 1. Laten wij zingend deze dag beginnen! Geven

Nadere informatie