Woningen Montfort. Montfort, de Kasteeltuinen Onbezorgd wonen in een groene omgeving

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woningen Montfort. Montfort, de Kasteeltuinen Onbezorgd wonen in een groene omgeving"

Transcriptie

1 Woningen Montfort Montfort, de Kasteeltuinen Onbezorgd wonen in een groene omgeving Kies uw kavel en bepaal zelf hoe uw vrijstaande woning eruit komt te zien

2 Woning Ligging Montfort, gelegen in Midden-Limburg, net onder de Maas in de gemeente Roerdalen. De gemeente is van oorsprong een gebied van zandgronden, bossen, heidevelden en moerassen. Vanaf de twaalfde eeuw werd het gebied ontgonnen en probeerden kleine boeren een eenvoudig bestaan op te bouwen. Zo is er bij het kasteel te Montfort een nederzetting ontstaan die tegenwoordig als stad getypeerd kan worden, Montfort. De plaats kenmerkt zich door zijn stadsrechten en de imposante ruïne. In Montfort vindt u alles wat u in uw dagelijks leven nodig heeft: een levendig centrum, basisscholen, winkels. Met zijn 4000 inwoners is het rustig wonen in een landelijke omgeving met een rijke historie en prachtige natuur.

3 Woning In Montfort en zijn omgeving is genoeg te zien en te beleven. Aan de rand van Montfort ligt de ruïne van kasteel Montfort, eeuwenlang één van Nederlands grootste kastelen. Dit kasteel werd gebouwd rond het jaar Daarnaast heeft Montfort een historische centrum, waar de meeste gebouwen in dit deel van het dorp uit de late jaren `50 stammen, omdat de meeste gebouwen in de Tweede Wereldoorlog zijn verwoest. Desalniettemin herbergt Montfort nog altijd een aantal bijzondere monumenten en boerderijen. Montfort beschikt over een natuurrijke omgeving waar veel ruimte is om te fietsen of te wandelen. Met het lieflijke Roerdal, het Leropperveld, Munnichsbosch, t Sweeltje en de landgoederen Annendael en Rozendael en het Linnerveld als aantrekkelijke wandelgebieden met ongeveer 350 km aan wandelroutenetwerk en vele fietsknooppunten. Hierdoor wordt men steeds weer verrast door de mooie natuur en de leuke dorpjes. Tevens zijn er genoeg locaties om neer te strijken voor een middag ontspannen. Denk hierbij aan een van de leuke restaurants, mooie terrassen of wellness centra die er overal in de omgeving te vinden zijn. Montfort ligt vlak bij de A2 en de A73. Hierdoor is men binnen een half uur in Maastricht, Heerlen en Eindhoven. Ook Weert, Sittard en Geleen liggen op een steenworp afstand. De nabijheid van de Duitse grens biedt ook voldoende mogelijkheden om er op uit te trekken en de leuke pittoreske dorpjes te ontdekken. Omgeving

4 Het HetPlan Pan

5 Woning Plan Het nieuwbouwproject aan de Kasteeltuinen is een prachtige uitbreiding van Montfort. Het plan zal straks bestaan uit ca. 30 woningen van hoogwaardige kwaliteit. De wijk krijgt een eigen identiteit en past goed bij de landelijke uitstraling van Montfort. 30-er jaren architectuur met de luxe en het comfort van nu In Montfort is gelukkig nog heel wat mooie, historische architectuur bewaard gebleven. Het dorp waaiert gezellig uit in het groene landschap onder de wolken en de zon, tussen het gras, de bomen en de koeien. Aan de Kasteeltuinen is zo ontworpen dat het perfect aansluit bij de oude kern waardoor het karakter van het dorpse leven in tact blijft. Geen hypermoderne nieuwbouwwijk, maar een wijk met sfeer en karakter. Uitgesproken Groen Het plan is gelegen aan de Boordmoolweg, nabij de Sportlaan. Het grenst voor een deel aan het open landschap, de andere zijden grenzen aan het dorp zelf. Hier kunt u nog eens rustig wandelen of fietsen op straat, zoals dat hoort in een dorp. De kinderen kunnen onbekommerd buiten spelen. De school en het sportcomplex zijn direct gelegen aan de overkant van de weg! Perfecte mix van woningen Aan de Kasteeltuinen krijgt een zeer gevarieerd woningaanbod waarvan deze allen de sfeer zullen uitademen van de karakteristieke 30 -er jaren architectuur. Projectmatig worden er naast de vrijstaande villa s ook robuuste tweekappers en starterswoningen gerealiseerd. Voor als u zelf graag een eigen villa wil (laten) bouwen, is een aantal royale bouwkavels beschikbaar.

6

7 Bij Selekthuis wordt u in het eerste gesprek gevraagd naar uw Ideeën. De basistekening wordt aangepast naar uw wensen. Nadat alle wensen zijn verwerkt worden de tekeningen definitief gemaakt en wordt al het meer en minderwerk inzichtelijk gemaakt en met u besproken De laatste materialen woden uitgezocht en er kan begonnen worden met de bouw M a d e b y y o u Ieder mens is uniek, en SelektHuis waardeert echtheid. Wij voorzien in de behoefte van individuele woonruimte met optimaal woongenot en zekerheid. Persoonlijke aandacht, enthousiasme en professioneel handelen staan bij ons voorop evenals het leveren van kwaliteit en een deskundig advies.

8 Woning Opties De woningen in het project aan de Kasteeltuinen kunt u volledig aanpassen aan uw wensen. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenzijde. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van de woonkamer en de keuken, de afwerking van de wanden, spotjes, binnen en buitendeuren, materiaal gebruik, etc. U kunt er zelfs voor kiezen de woningen verder uit te bouwen met een opbouw of een uitbouw met een bijkeuken of garage. Daarnaast kan de woning van alle gemakken en van de laatste innovaties op het gebied van domotica voorzien worden. De temperatuur digitaal, per zone, instellen of het actuele energie verbruik op uw tablet uitlezen? Dit is allemaal en in iedere woning mogelijk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om alle gewenste elektrische apparaten met slechts één druk op de knop bij de voordeur uit te zetten. In overleg met onze adviseur kunt u het domoticapakket verder uitbreiden. Zo kunnen er onder meer zonnepanelen worden gekoppeld.

9 De woning

10 Woning LUGANO, LUGANO kavel 11, 12, 13 en 18 De kavels variëren van 422 m2 tot 542 m2. Zoals op onderstaande afbeelding te zien valt is elke woning voldoende ruimte voor het creëren van een aangebouwde garage of eventueel uitbouw.

11 De Lugano is een stijlvolle woning die uitkomst biedt voor een smallere maar diepe kavel. Doordat de schuine kap pas op de tweede verdieping begint wordt alle ruimte in de woning optimaal benut. Lugano INHOUD 517 m³ BOUWTIJD SLEUTELKLAAR weken BOUWTIJD CASCO 7 weken BASIS GOOTHOOGTE 5550 mm BASIS NOKHOOGTE 8874 mm Diverse maatvoeringen in lengte, breedte, dakhelling, goothoogte en nokhoogte zijn mogelijk.

12 Woning impressies Lugano kavel 11,12 en 13

13 Woning Breithorn, BREITHORN kavel 14, 15 en 17 De kavels variëren van 422 m2 tot 542 m2. Zoals op onderstaande afbeelding te zien valt is elke woning voldoende ruimte voor het creëren van een aangebouwde garage of eventueel uitbouw.

14 Basis Woning De maatvoeringen van de woning kunnen aangepast worden aan uw woonwensen. Zo is ook toekomstgericht wonen mogelijk Made By You.

15

16 Woning impressies

17 Woning Monte Titano, MONTE TITANO kavel 16 De kavel heeft een oppervlakte van 558 m2. De Monte Titano is de grootste woning in het project en dat merk je in alle opzichten. Of je nu op de begane grond wilt wonen of slapen of een woning zoekt met 6 slaapkamers, deze woning heeft het in zich!

18

19 De Breithorn is met haar diverse variaties een zeer geschikte woning voor nu en voor de toekomst!

20 Woning impressies

21 Woning Specificaties Enkele specificaties van de alle woningtypen: Teken en ontwerp kosten inclusief Traditionele bouwwijze met betonnen vloeren Gevels uitgevoerd in baksteen Kalkzandsteen binnenspouwbladen Standaard openslaande terrasdeuren Gestucte wanden (behangklaar) en spac spuitwerk plafonds Hardhouten binnenkozijnen met hoogwaardige binnendeuren Binnen en buitenschilderwerk Hardhouten trappen Complete badkamer met design radiator en easydrain EPC 0,4 Standaard 6 zonnepanelen Etc., etc.

22 Woning Prijzen Kavelnummer Oppervlakte Type Inhoud woning Vrij op naam prijs m 2 Lugano m 2 Breithorn m 2 Breithorn m 2 Monte Titano m 2 Breithorn m 2 Lugano De vrij op naam prijzen zijn inclusief: Notariskosten Kadasterkosten Aansluitkosten gas,water en elektra Aansluitkosten riolering Legeskosten omgevingsvergunning bovenstaande woningen

23 Woning toekomst ZORGELOOS MET VEEL COMFORT Zorgeloos en met veel comfort genieten van toekomstgericht wonen. U kunt de woning aanpassen aan uw voorkeuren, zodat u er kunt blijven wonen in iedere levensfase. Met slechts kleine aanpassingen maken wij uw woning toekomstgericht. Een slaap- en badkamer op de begane grond geven de woning een praktisch karakter. Maar deze opties zijn niet de enige. Zo kunt u ervoor kiezen een lift te integreren in uw woning, waardoor u niet gebonden bent aan lichamelijk vermogen. Toekomstgericht wonen betekent wonen in iedere levensfase. Tegelijkertijd kunt u de woning inrichten in de stijl die u mooi vindt. Zo kunt u kiezen voor een klassieke stijl, waarin u rijke detaillering toepast. Ook de populaire jaren 30 stijl of de nostalgische landelijke stijl zijn mogelijk. Oók de moderne woning is uitermate geschikt voor toekomstgericht wonen. Tips: Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling. Met een liftinstallatie in de hal is de verdieping eenvoudig te bereiken. Extra brede binnendeuren zonder drempels geven aan wonen in iedere levensfase invulling. Een modern ontwerp waarbij alles gelijkvloers is of liever een klassieke woning? Onze ontwerpers vinden altijd de juiste oplossing voor u! Een tweede badkamer of douche op de verdieping is gemakkelijk in te passen op de overloop. Ook voor de toekomst denken wij met u mee!

24 Woning Maximale keuzevrijheid, dat is het uitgangspunt bij de woningen in het project de Kasteeltuinen. Natuurlijk passen wij graag het ontwerp van de woningen voor u aan: u kiest precies díe kavel en díe woning waar uw hart naar uit gaat. Uiteraard krijgt u ook de mogelijkheid om samen met een architect aan uw droomwoning te werken. Wilt u bijvoorbeeld een extra slaapkamer of badkamer gerealiseerd zien? Samen met de architect bepaalt u precies hoe uw woning eruit komt te zien. Aan de hand van het definitieve ontwerp en eventuele aanpassingen zullen wij de definitieve aanneemsom bepalen, waarna de omgevingsvergunning ingediend kan worden. Daarna zullen wij zo snel mogelijk met de bouw starten. De uiteindelijke bouw van uw woning wordt verzorgd door SelektHuis. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw woning volgens de hoogste kwaliteitseisen gebouwd wordt. Zoals u heeft kunnen lezen, zijn de mogelijkheden divers. Bij Selekthuis noemen we dit Made by you. Dat is één van de motto s van SelektHuis. U bepaalt immers hoe uw droomwoning eruit komt te zien. SelektHuis heeft de afgelopen 30 jaar meer dan 5000 woningen ontwikkeld en traditioneel gebouwd. Niet één woning is hetzelfde! En dat kan ook niet anders, immers: we hebben allemaal onze eigen smaak, wensen en woonideeën. Ons eigen bouwpersoneel zorgt ervoor dat uw droomwoning tot in de kleine details gerealiseerd wordt. Met de kwaliteit en deskundigheid die u van ons mag verwachten. 6

25 Woning Duurzaamheid Bij groen wonen hoort denken aan duurzaamheid Duurzaamheid, het thema van de toekomst. Wanneer u gaat nieuwbouwen is dat een uitgelezen mogelijkheid om na te denken over het toepassen van energiebesparende middelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: Zonnepanelen (elektriciteit) Zonnecollectoren (warm water) Tripple glas Warmte terug winning Hoogwaardig isolatiemateriaal Bodem warmte pomp Lucht warmtepomp Verhoogde isolatiewaardes Bij SelektHuis zijn experts aanwezig op het gebied van energiezuinig bouwen. Onze basiswoningen voldoen ruim aan alle eisen en zijn met op maat gesneden aanvullingen volledig af te stemmen op uw wensen ten aanzien van energiezuinigheid en duurzaamheid.

26 Colofon Colofon Selekthuis Baronieweg JV Hedel T: E: info@selekthuis.nl I: Startpunt Wonen Kranestraat GX Horst T: (077) E: info@startpuntwonen.nl I:

27 Kleuren en materialen

Vrijstaande bungalows, levensloopbestendig

Vrijstaande bungalows, levensloopbestendig Woningen Montfort Vrijstaande bungalows, levensloopbestendig Montfort, de Kasteeltuinen Onbezorgd wonen in een groene omgeving Levensloop bestendig wonen al vanaf 239.000,- (incl. kavel) v.o.n Woning Vrijstaande

Nadere informatie

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling.

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling. ZORGELOOS MET VEEL COMFORT Zorgeloos en met veel comfort genieten van toekomstgericht wonen. U kunt de woning aanpassen aan uw voorkeuren, zodat u er kunt blijven wonen in iedere levensfase. Met slechts

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Smetsakker, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 273.500 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Te koop. Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam

Te koop. Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam Te koop Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam Algemeen Op een rustige en unieke locatie aan de rand van Maasdam gelegen vrijstaande nieuwbouwwoning met aangebouwde

Nadere informatie

Sandakker 21, Duizel

Sandakker 21, Duizel Sandakker 21, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 322.700 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrije kavel Bouwnummers 1 t/m 10 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim

Nadere informatie

Landelijk wonen in Keijenborg

Landelijk wonen in Keijenborg Bij de bouw van dit project zijn de volgende partijen betrokken: Verkoop & aannemer: SelektHuis Kalanderstraat 51 T 0548-537555 www.selekthuis.nl Ontwikkeling: Nieuwenhuis Planontwikkeling Kalanderstraat

Nadere informatie

NIEUW in de PRE-SALE!

NIEUW in de PRE-SALE! NIEUW in de PRE-SALE! Wilhelminastraat 5, Grubbenvorst 439.000,- k.k. HIGHLIGHTS Prachtige vrijstaande woning op een toplocatie in het centrum van het pittoreske maasdorp Grubbenvorst Ruime woonkamer met

Nadere informatie

DORPS WONEN IN DE STAD

DORPS WONEN IN DE STAD DORPS WONEN IN DE STAD Nieuwbouwwijk Couwenhoek wordt een fijne plek om te wonen. Het heeft straks alles: een grote diversiteit aan woningen in een wijk die speels, groen en ruim van opzet is en alle gemakken

Nadere informatie

Sandakker 25, Duizel

Sandakker 25, Duizel Sandakker 25, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 230.700 v.o.n. Aangeboden sinds 23-03-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S C A S T R I C U M B E V E R W I J K E R S T R A A T W E G S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S EEN EIGEN WONING BOUWEN EEN DROOM DIE UITKOMT...

Nadere informatie

ALLE RUIMTE. Garderen; Eikenlaan

ALLE RUIMTE. Garderen; Eikenlaan ALLE RUIMTE Garderen; Eikenlaan 22-12-2016 Bron: Google maps. Garderen; Eikenlaan Garderen ligt centraal op de Veluwe nabij de bossen en de heidevelden. Vlakbij het centrum van Garderen, aan de Eikenlaan,

Nadere informatie

It Merkelan 15 - Beetsterzwaag Vraagprijs 1.250.000,-- kosten koper

It Merkelan 15 - Beetsterzwaag Vraagprijs 1.250.000,-- kosten koper It Merkelan 15 - Beetsterzwaag Vraagprijs 1.250.000,-- kosten koper Omschrijving It Merkelan 15 - Beetsterzwaag Luxe nieuwbouw in vertrouwde omgeving! Deze zeer royale, nieuw gebouwde villa met grote geïsoleerde

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 14 seniorenwoningen Bouwnummers 17 t/m 23 en 34 t/m 40 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 10 vrijstaande geschakelde woningen Bouwnummers 24 t/m 33 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

SLEYDAL FASE IV - TYPE 10

SLEYDAL FASE IV - TYPE 10 5 L A N D H U I Z E N, J A R E N 3 0 S T I J L SLEYDAL FASE IV - TYPE 10 HET NIEUWBOUWPLAN SLEYDAL TE HEEL BESTAAT UIT VERSCHILLENDE TYPEN GESCHAKELDE, HALFVRIJSTAANDE EN VRIJSTAANDE WONINGEN OP MOOIE

Nadere informatie

Ruurlo in beeld. Leusinkbrink. Ruurlo

Ruurlo in beeld. Leusinkbrink. Ruurlo Ruurlo in beeld Leusinkbrink Ruurlo De locatie Leusinkbrink Ruurlo 14 Kavels 207 t/m 212 215 t/m 222 Twee-onder-één kap Brandes Royale vrijstaande woningen. U krijgt de ruimte uw eigen woning helemaal

Nadere informatie

Laantje van Welgelegen

Laantje van Welgelegen Laantje van Welgelegen 2 vrijstaande woningen Voorhout Het rijke verleden herleeft in Laantje van Welgelegen Sfeervol wonen in het centrum van Voorhout In het centrum van Voorhout wordt project Laantje

Nadere informatie

OptimaalWoning. het comfort van duurzaamheid

OptimaalWoning. het comfort van duurzaamheid OptimaalWoning het comfort van duurzaamheid Optimaal Woning Zorgeloos woongenot! OptimaalWoning het comfort van duurzaamheid Een complete eengezinswoning vanaf 175.000 v.o.n. (inclusief grond en exclusief

Nadere informatie

OLDENZAAL GRAVEN ES - T OETSLAG

OLDENZAAL GRAVEN ES - T OETSLAG OLDENZAAL GRAVEN ES - T OETSLAG ALLES IS MOGELIJK! GLIMLACH VAN TWENTE In Oldenzaal is het fijn wonen. Het is een levendige en bruisende stad met een hoog voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs,

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

niet alledaags wonen Spikvoorde Deventer 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur

niet alledaags wonen Spikvoorde Deventer 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur niet alledaags wonen 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur Spikvoorde Deventer begane 3006 grond 6960 hwa PORTAAL 2400 WOONKAMER 5345

Nadere informatie

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK 14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK SFEERVOL EN COMFORTABEL WONEN In de gezellige binnenstad van Sneek worden veertien herenhuizen gerealiseerd.

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 12 twee-onder-één-kapwoningen Bouwnummers 11 t/m 16 en 52 t/m 57 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de

Nadere informatie

Laantje van Welgelegen

Laantje van Welgelegen Laantje van Welgelegen 6 twee-onder-één-kapwoningen Voorhout Het rijke verleden herleeft in Laantje van Welgelegen Sfeervol wonen in het centrum van Voorhout In het centrum van Voorhout wordt project Laantje

Nadere informatie

TE KOOP. Trompstraat TM Zwolle k.k.

TE KOOP. Trompstraat TM Zwolle k.k. TE KOOP Trompstraat 13 8023 TM Zwolle 237.500 k.k. KENMERKEN Prijs 237.500 k.k. Postcode 8023 TM Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Noordoost, 5 15m Woonruimte 95m² Perceeloppervlakte 129m² Inhoud

Nadere informatie

Verkoopbrochure nieuwbouwwoningen

Verkoopbrochure nieuwbouwwoningen 1 Verkoopbrochure nieuwbouwwoningen WONEN WAAR HET LEVEN GOED IS... Stelt u zich voor: De woning van uw dromen... In een parkachtige omgeving. Met veel groen en ruimte om u heen. Op een locatie met diverse

Nadere informatie

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8 KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp Vroondaal aan het Park, fase 8 13 april 2017 Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 15.800,00 Het uitbouwen van de

Nadere informatie

Bent u op zoek naar een royale bungalow en wilt u naar wens wonen? In Someren kan het!

Bent u op zoek naar een royale bungalow en wilt u naar wens wonen? In Someren kan het! Bent u op zoek naar een royale bungalow en wilt u naar wens wonen? In Someren kan het! Vastgoedregisseur BV Van der Clusenstraat 6, 5553 EL Valkenswaard T: 040-242 32 23 E: info@vastgoedregisseur.nl I:

Nadere informatie

Exclusief Vrachelsedijk in Oosterhout

Exclusief Vrachelsedijk in Oosterhout Exclusief Vrachelsedijk in Oosterhout 1 Realiseer uw eigen droomhuis Op één van de mooiste locaties in Oosterhout, op het kleine wooneiland Vrachelen, zijn drie zeer exclusieve en riante bouwkavels te

Nadere informatie

De Eijken Nuth. Bouwkavels (en vrijstaande villa s)

De Eijken Nuth. Bouwkavels (en vrijstaande villa s) De Eijken Nuth Bouwkavels (en vrijstaande villa s) Prachtig wonen in het mooie Limburg De gemeente Nuth ligt centraal in Zuid-Limburg en bestaat uit 5 kernen met elk een eigen geschiedenis en specifiek

Nadere informatie

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van:

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van: T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN Een samenwerking van: Hengelo (Gld) De Omgeving Op de grens van Salland en Twente vindt u de gemeente Rijssen-Holten. Het hoogtepunt

Nadere informatie

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer 6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer ORANJEWOUD UW DROOMVILLA AAN DE RAND VAN PARKLANDSCHAP ORANJEWOUD villa UW DROOM IN HET GROEN Uw droomwoning bouwen in Oranjewoud? Dat kan! Aan de Koningin Julianaweg, bij

Nadere informatie

Merijntje Gijzenlaan 30 Bergen op Zoom Vrijstaande woning

Merijntje Gijzenlaan 30 Bergen op Zoom Vrijstaande woning Merijntje Gijzenlaan 30 Bergen op Zoom Vrijstaande woning LUXE VRIJSTAANDE WONING Heerlijk wonen in Bergen op Zoom Deze nieuwe wijk wordt gekenmerkt door de landelijke opzet van het plan met vaste kenmerken

Nadere informatie

NIEUW in de PreSale!

NIEUW in de PreSale! NIEUW in de PreSale! Zilverschoon 35, Sevenum 279.000,- k.k. HIGHLIGHTS KENMERKEN Instapklare tweekapper nabij het centrum van Sevenum Type Woonopp. 2-1 kap woning ca. 115 m2 Zeer netjes afgewerkt Zolder

Nadere informatie

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden In Eijsden weet iedereen waar t Veldje ligt. Een toplocatie vlakbij het centrum met al haar voorzieningen. De komende tijd

Nadere informatie

TE KOOP. Cyprus 12 ong 2721 LL Zoetermeer Vrijstaande woning, 5 kamers, 187m². Vraagprijs v.o.n.

TE KOOP. Cyprus 12 ong 2721 LL Zoetermeer Vrijstaande woning, 5 kamers, 187m². Vraagprijs v.o.n. TE KOOP Cyprus 12 ong 2721 LL Zoetermeer Vrijstaande woning, 5 kamers, 187m² Vraagprijs 795.000 v.o.n. KENMERKEN Prijs 795.000 v.o.n. Postcode 2721 LL Ligging Aan het water, Aan park, Aan rustige weg Woningtype

Nadere informatie

Norelbosweg AS Epe k.k.

Norelbosweg AS Epe k.k. TE KOOP Norelbosweg 23 8161 AS Epe 1.950.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.950.000 k.k. Postcode 8161 AS Ligging Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving Woningtype Vrijstaande woning

Nadere informatie

Prijslijst kavels 10 t/m 14. Plan NederVecht. Nederhorst den Berg. Prijslijst oktober 2016

Prijslijst kavels 10 t/m 14. Plan NederVecht. Nederhorst den Berg. Prijslijst oktober 2016 Plan NederVecht Nederhorst den Berg Prijslijst kavels 10 t/m 14 kavelnr. kaveloppervlakte ca. m2 v.o.n. kavel + woning type-1 v.o.n. kavel + woning type-2 v.o.n. kavel + woning type-3 10 517 553.000 588.500

Nadere informatie

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld Zeer energiezuinig Korte bouwtijd, ca. 4 maanden Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Appartementen Type K 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier woon je ruim en groen, maar ook op fietsafstand

Nadere informatie

Vraagprijs 525.000 k.k.

Vraagprijs 525.000 k.k. Keetzijde 7 te EDAM Vraagprijs 525.000 k.k. Omschrijving: Is het uw droom om vanuit uw woning de bootjes voorbij te zien varen? En om vrijstaand te wonen binnen een paar honderd meter van het IJsselmeer

Nadere informatie

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een De Pastoor Verbakelstraat is een rustige straat aan de rand van de kern, grenzend aan landerijen. De bebouwing is gevarieerd met zowel voor- als naoorlogse woningen allen gelegen op ruime percelen. De

Nadere informatie

NIEUW in de verkoop!

NIEUW in de verkoop! NIEUW in de verkoop! Frans Woltersstraat 35, Horst 359.000,- k.k. HIGHLIGHTS Prachtige eengezinswoning woning aan de rand van het centrum van Horst Bijliggende garage met een zeer ruime oprit Moderne keuken

Nadere informatie

Wythusterwei 63 - Stiens

Wythusterwei 63 - Stiens Wythusterwei 63 - Stiens Vraagprijs 189.000,-- kosten koper Omschrijving Wythusterwei 63 Stiens Op een van de aantrekkelijkste straten van Stiens gelegen, royale, goed onderhouden twee onder één kap woning

Nadere informatie

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD)

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) RT OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) Hengelo (Gld) In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te wonen,

Nadere informatie

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle!

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! 8 en 12 en in de wijk Frankhuis te Zwolle FRANK EN VRIJ WONEN 1 De wijk Frankhuis combineert het goede van twee werelden: de

Nadere informatie

Korhoenderhof. Nieuwbouw 4 woningen te Ermelo. Nieuwbouw van een klein boerenerf

Korhoenderhof. Nieuwbouw 4 woningen te Ermelo. Nieuwbouw van een klein boerenerf Korhoenderhof Nieuwbouw 4 woningen te Ermelo Nieuwbouw van een klein boerenerf Inhoud 02 De bossen nabij Ermelo 05 Ermelo, de groene parel van de Veluwe 07 Huidige situatie 09 Situatieplan en Vogelvluchtimpressie

Nadere informatie

landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk

landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk landelijk wonen landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk raat landelijk bergeijk Bergeijk, het mooiste meisje van de klas Landelijk dorp gehuld in een warme deken van het mooiste groen. Waar Keersop

Nadere informatie

Prachtige vrijstaande woning

Prachtige vrijstaande woning Prachtige vrijstaande woning Sterk in uw regio! Gerrit Kosterweg 1 Ballum Prachtige vrijstaande woning Aan de rand van het historische dorpje Ballum staat dit prachtig nieuwbouwhuis (2008) dat in authentiek

Nadere informatie

MASTER KEUNINGWEI 3 ROTTEVALLE 339.000 k.k. www.masterkeuningwei3.nl Master Keuningwei 3, Rottevalle Degelijk, traditioneel gebouwd, vrijstaand woonhuis met garage en kap, aan de rand van het dorp Rottevalle

Nadere informatie

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Vrijstaand geschakelde woningen Twee-onder-een-kapwoningen Rijwoningen PARKLANE MAAKT HET PERSOONLIJK Vrijheid, intimiteit, ruimte en groen in een

Nadere informatie

TUINDORP 540/600 SLIMWONEN

TUINDORP 540/600 SLIMWONEN TUINDORP 540/600 SLIMWONEN 2 TUINDORP 540/600 SLIMWONEN Rijk gedetailleerde woning met romantische uitstraling. Kies uit een laaghangend zadeldak of een karakteristieke dwarskap. Vergis je niet, dit zijn

Nadere informatie

De Steeg Leunen. Vrij wonen naar eigen inzicht. 4 vrijstaande woningen

De Steeg Leunen. Vrij wonen naar eigen inzicht. 4 vrijstaande woningen De Steeg Leunen Vrij wonen naar eigen inzicht 4 vrijstaande woningen Optie Verkoopbrochure 4 vrijstaande woningen Leunen, november 2016 situatie Kies de woning die bij u past In het landelijke Leunen (gemeente

Nadere informatie

Doetinchem Vijverberg; wonen aan de bosrand

Doetinchem Vijverberg; wonen aan de bosrand 20-01-2017 ALLE RUIMTE Doetinchem Vijverberg; wonen aan de bosrand Kavels, VR 36, 60 t/m 64 en 67 Woonstijl Diamant Groothuis Wonen heeft verschillende woonstijlen ontwikkeld voor de vrije kavels. Door

Nadere informatie

halfvrijstaande villa s

halfvrijstaande villa s halfvrijstaande villa s Individueel aantrekkelijk De bijzondere architectuur van de halfvrijstaande villa s maakt de woningen aan alle kanten aantrekkelijk. Er is niet gekozen voor één ontwerp, maar voor

Nadere informatie

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum < Rotterdam (3 km) A15 Tiel (3 km) > Het Land van Arckel Utrecht

Nadere informatie

NIEUW in de PreSale!

NIEUW in de PreSale! NIEUW in de PreSale! Griendtsveenseweg 43, America 439.000,- k.k. HIGHLIGHTS Prachtige, ruime woning met een vrije ligging aan uitgestrekte landerijen en velden Mooie grote tuin met tal van mogelijkheden

Nadere informatie

24 woningen in hartje Vroomshoop

24 woningen in hartje Vroomshoop 24 woningen in hartje Vroomshoop Ruim, nieuw en alles bij de hand Nieuw wonen in hartje Vroomshoop Oranjehoek is onderdeel van het project centrum- vernieuwing Vroomshoop. Je woont hier letterlijk midden

Nadere informatie

VESTERHOUT. Vrij wonen in een prachtige villa!

VESTERHOUT. Vrij wonen in een prachtige villa! VESTERHOUT Vrij wonen in een prachtige villa! ALL ELECTRIC vrijstaande villa VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout op grootse wijze

Nadere informatie

PAKHUIS 600 SLIMWONEN

PAKHUIS 600 SLIMWONEN PAKHUIS 600 SLIMWONEN 2 PAKHUIS 600 SLIMWONEN Praktische woning met stoer voorkomen. Drie woonlagen, zes slaapkamers en een royale tuin op het zuiden. Mooie detaillering in de architectuur, zoals de loodsdeuren,

Nadere informatie

Hoofdweg 209-a te Paterswolde

Hoofdweg 209-a te Paterswolde Hoofdweg 209-a te Paterswolde Hoofdweg 290a te Paterswolde Wilt u ook optimaal genieten door te wonen in een penthouse met uitzonderlijk wooncomfort? Wonen in de kop van Drenthe, nabij de bruisende stad

Nadere informatie

ruimte met eigen karakter

ruimte met eigen karakter Verkoopinformatie: Postbus 123 7240 AC Lochem T 088-321 32 10 info@viverion.nl www.viverion.nl Boomkamp 37 7461 AW Rijssen T 0548-543785 rijssen@mijnmakelaar.nl www.mijnmakelaarrijssen.nl Postbus 25 7450

Nadere informatie

Nieuwbouw Landhuis! Posterholt - Struukskensweg. T +31 (0)

Nieuwbouw Landhuis! Posterholt - Struukskensweg. T +31 (0) EXCLUSIEF WONEN Nieuwbouw Landhuis! Posterholt - Struukskensweg T +31 (0)475 40 70 44 info@alardvandervarst.nl www.alardvandervarst.nl Omschrijving: Het bouwperceel is gelegen in een rustige straat met

Nadere informatie

De Brink: 2 vrijstaande woningen 14 twee-onder-één kapwoningen. Wonen met de Veluwe aan je voeten.

De Brink: 2 vrijstaande woningen 14 twee-onder-één kapwoningen. Wonen met de Veluwe aan je voeten. De Brink De Brink: 2 vrijstaande woningen 14 twee-onder-één kapwoningen Wonen met de Veluwe aan je voeten. Inhoudsopgave Project Heidezoom 4 Situatietekening 6 Inleiding woningen Veldbiesweg 8 Veldbiesweg:

Nadere informatie

WOON JIJ HIER BINNENKORT?

WOON JIJ HIER BINNENKORT? WOON JIJ HIER BINNENKORT? DE GRIPE MENAAM INFO@MAKELAARDIJFRIESLAND.NL WWW.MAKELAARDIJFRIESLAND.NL Soort eengezinswoning Type halfvrijstaande woning Ligging aan rustige weg, in woonwijk Bouwjaar 2019 Garage

Nadere informatie

Nieuwbouwwoningen Raadhuislaan

Nieuwbouwwoningen Raadhuislaan Van Berkel Aannemers Leimuiden B.V. Nieuwbouwwoningen Raadhuislaan Project: nieuwbouw van 4 woningen aan de Raadhuislaan te Leimuiden Opdrachtgever: Van Berkel Aannemers Leimuiden B.V. Projectnummer: 12145

Nadere informatie

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau Verkoopdocumentatie buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed.

Nadere informatie

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE 2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE AAN DE TENTWEG TE STOLWIJK Nieuwbouw Ruime garage Royale kavels 700 m2 Nabij centrum gelegen Vrij uitzicht Veel privacy, Verkoop documentatie Tentweg 27

Nadere informatie

Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour

Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour Voor ieder wat wils! INHOUD Architect aan het woord 3 Situatie & Locatie 4 Type Kastelein 6 Vogelvlucht 8 Type Troubadour 10 Impressie twee-onder-één-kapwoningen

Nadere informatie

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k.

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k. Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam 399.000 k.k. Cleyburchstraat 3-b - Rotterdam Vraagprijs: 399.000 k.k. RIANT WONEN in deze prachtige royale DUBBELE BOVENWONING met een DAKTERRAS met schitterend vrij

Nadere informatie

STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD. ons thuis. 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch

STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD. ons thuis. 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD ons thuis 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch Luxe woningen in een gevarieerd straatbeeld HERVENSCHE Hervensche Park bestaat uit luxe woningen

Nadere informatie

Raoul Wallenbergstraat 4 HENGELO

Raoul Wallenbergstraat 4 HENGELO Raoul Wallenbergstraat 4 HENGELO Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 2018 Soort: eengezinswoning Kamers: 5 Inhoud: 430m³ Woonoppervlakte: 115 m² Perceeloppervlakte: 125 m² Overige inpandige ruimte: 5 m²

Nadere informatie

ALLE RUIMTE. Boekelo; Windmolenweg

ALLE RUIMTE. Boekelo; Windmolenweg ALLE RUIMTE Boekelo; Windmolenweg 18-01-2017 Bron: Google maps. Boekelo; Windmolenweg Het betreft een nieuw te bouwen vrijstaande woning met garage in het prachtige dorp Boekelo. Een gezellig dorp nabij

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

DE WETTERWILLE 112 DRACHTEN 449.000 k.k. www.dewetterwille112.nl De Wetterwille 112, Drachten In de wijk de Folgeren ligt dit riant vrijstaand woonhuis met een slaapkamer beneden, en een aangebouwde, geïsoleerde,

Nadere informatie

Jikke Overdiep Makelaardij. Nieuwbouwproject Balk

Jikke Overdiep Makelaardij. Nieuwbouwproject Balk Nieuwbouwproject Balk Combinatie met GBS Zweedse kwaliteitsbouw en gemeente Gaasterlân-Sleat. Dit woningen zijn te realiseren op het parkachtig ingericht terrein van de voormalige golfbaan van Balk. U

Nadere informatie

Lunteren Bisschopweg 67

Lunteren Bisschopweg 67 Lunteren Bisschopweg 67 1.049.500 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 285m2 ± 1.100m3 ± 2001 12 6 Ca. 1 hectare Aanvaarding in overleg Prachtig landelijk

Nadere informatie

Kerkstraat 11c, Horst ,- k.k.

Kerkstraat 11c, Horst ,- k.k. Kerkstraat 11c, Horst 399.000,- k.k. HIGHLIGHTS Prachtig instapklare appartement in het centrum van Horst Mooie keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur Ruime woonkamer Bovenwoning met 2 woonlagen

Nadere informatie

Conduct Vastgoed BV. Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest. Vraagprijs: 925.000 k.k.

Conduct Vastgoed BV. Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest. Vraagprijs: 925.000 k.k. Conduct Vastgoed BV Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest Vraagprijs: 925.000 k.k. Header Text 2 www.conductvastgoed.com Header Text Villa Blijgeest Villa Blijgeest heeft recent een metamorfose ondergaan

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Herselsestraat 28 5708 XK Helmond 315.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 315.000 k.k. Postcode 5708 XK Ligging Aan

Nadere informatie

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP)

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) EEN RUSTIGE OMGEVING, MAAR WEL OVERAL DICHTBIJ Ter Aar is een van de kernen van de gemeente Nieuwkoop. Een gemoedelijke

Nadere informatie

DR DIRK BAKKERLAAN 53 BLOEMENDAAL 1.295.000 k.k. www.drdirkbakkerlaan53.nl Dr Dirk Bakkerlaan 53, Bloemendaal Een fantastisch en volledig gerenoveerde halfvrijstaande, rietgedekte villa. De prachtige stijlkenmerken

Nadere informatie

TE KOOP Het Loo ,- k.k. 3171JC Poortugaal eengezinswoning

TE KOOP Het Loo ,- k.k. 3171JC Poortugaal eengezinswoning TE KOOP Het Loo 30 399.000,- k.k. 3171JC Poortugaal eengezinswoning De unieke kindvriendelijke woonwijk ''Kasteeltuin'' uit 2009 met zijn centrale ligging nabij de dorpskern, ruime opzet, brede straten,

Nadere informatie

GROENELAAN 29 VEENENDAAL

GROENELAAN 29 VEENENDAAL GROENELAAN 29 VEENENDAAL INTRO Deze sfeervolle op- en uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning is geheel gemoderniseerd met behoud van originele details. De woning beschikt over een diepe en privacy-rijke

Nadere informatie

Francois Haverschmidtlaan 46, 3116 JN Schiedam Vraagprijs ,- k.k.

Francois Haverschmidtlaan 46, 3116 JN Schiedam Vraagprijs ,- k.k. Francois Haverschmidtlaan 46, 3116 JN Schiedam Vraagprijs 350.000,- k.k. Dupont ERA Makelaars Omschrijving Francois Haverschmidtlaan 46, 3116 JN Schiedam Bent u op zoek naar een sfeervolle jaren 30 familiewoning

Nadere informatie

NIEUW in de PreSale!

NIEUW in de PreSale! NIEUW in de PreSale! Slooyerbroek 18, Horst 259.000,- k.k. HIGHLIGHTS Prachtige eengezinswoning op een toplocatie in Horst! Zeer luxe keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur, een waar genot voor

Nadere informatie

Informatieavond Trilo fase 5, Bergeijk 11 woningen en 5 (zelf)bouwkavels. 24 januari 2018

Informatieavond Trilo fase 5, Bergeijk 11 woningen en 5 (zelf)bouwkavels. 24 januari 2018 Informatieavond Trilo fase 5, Bergeijk 11 woningen en 5 (zelf)bouwkavels 24 januari 2018 Inleiding 1. Welkom 2. Locatie 3. Situatie 4. Woningen 5. (Zelf)bouwkavels 6. Woonmenu 7. Prijs- en afwerkingsniveau

Nadere informatie

Lamsoor 23 Bergen op Zoom

Lamsoor 23 Bergen op Zoom Lamsoor 23 Bergen op Zoom Huijbergseweg 140 4631 SW Hoogerheide Telefoon 0164 620552 Mobiel 06-11343091 Internet www.leestmakelaardij.nl IBAN NL77RABO01743700400 BTW 1549.71.078.BO1 K.v.K. Breda 20095377

Nadere informatie

Bekestere 2 te Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS

Bekestere 2 te Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS Bij de eerste aanblik van deze geschakelde vrijstaande woning ziet u direct dat hier aan ruimte geen gebrek is. Deze woning aan de Bekestere met aangebouwde garage, drie ruime

Nadere informatie

Nieuwbouwwoningen Raadhuislaan

Nieuwbouwwoningen Raadhuislaan van Berkel Aannemers Leimuiden B.V. Nieuwbouwwoningen Raadhuislaan Project: nieuwbouw van 4 woningen aan de Raadhuislaan te Leimuiden Opdrachtgever: van Berkel Aannemers Leimuiden B.V. Projectnummer: 12145

Nadere informatie

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n.

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n. Helenusstraat 1 Almere Poort 379.000 v.o.n. algemene informatie plattegrond getekende impressies Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie

Nadere informatie