Nieuwsbrief Nr.11

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Nr.11"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Nr.11 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hier nieuwsbrief nr. 11. In deze weken geven we aandacht aan Goede Vrijdag en aan Pasen. Jezus Christus aan het kruis is de kern van het Christelijk geloof. God laat ons mensen niet in de steek. Ook al kijken wij niet naar God om, zijn we meer met ons zelf bezig dan met onze naaste, zijn we meer egoïstisch dan hulpvaardig en meelevend, maken we meer van de wereld kapot dan we deze herstellen, verrichten we meer kwaad dan goed, heeft dood en verderf de overhand in onze wereld, toch reikt de liefde van God verder! Hij liet zijn zoon Jezus Christus sterven aan het kruis. Daarmee bracht Hij verzoening, herstel, hoop, licht, vrede, nieuw leven, uitzicht. Daar is Pasen het bewijs, het teken van. Die blijde boodschap (Evangelie) draagt de christelijke kerk wereldwijd uit. Die blijde boodschap van Goede Vrijdag en Pasen is de bestaansreden en de kern van het christelijk onderwijs. Opbouw We feliciteren juf Karla en haar man met de geboorte van hun dochtertje Cato. Leerlingen Donderdag zijn Nina (gr.4a) en Meaghan (gr. 2b) van der Sloot voor het laatst bij ons op school. Ze gaan verhuizen naar Nieuwendijk. We wensen een goede tijd toe in hun nieuwe woonplaats en op hun nieuwe school. In april komt Sven van Ballegooijen als nieuwe leerling in groep 1c. Harte welkom en we wensen Sven een goede tijd toe op de Ichthusschool Actie voor Roparun Op woensdag 13 april gaan alle leerlingen een sponsorloop doen voor Roparun. Aanstaande woensdag (23-3) krijgen alle groepen daarover een presentatie. Waar lopen ze voor? En hoe gaat dat? Ze krijgen dan een informatiebrief mee naar huis en ook een lijst waarop ze de sponsoren kunnen invullen en het bedrag waarvoor ze gesponsord worden. Opening Wethouder Boerman 08:45-08:55 Groep 0,1 en 2 ( 15 minuten lopen ) 09:00-09:30 Afbouw parkeerterrein en opbouw Weteringparcours Groep 3 en 4 (Half uurtje lopen) 10:00-10:40 Groep 5 en 6 (Half uurtje lopen) 10:50-11:30 Groep 7 en 8 (40 minuten Lopen) 11:40-12:20 Afbreken Weteringterrein en opruimen Personele zaken De globale planning voor woensdag 13 april ziet er We wensen onze langdurig zieke collega s beterschap en sterkte: meester Visser, juf Nellie en juf Op woensdag 13 april willen ze al het geld incasse- zo uit: Berdien. ren, tellen en aan het eind van de morgen de opbrengst bekend maken en de prijzen uitdelen.

2 U krijgt nog nadere informatie over woensdag 13 april. Heel deze actie wordt georganiseerd en begeleid door Roparun team Steamwork uit Sliedrecht ( steamwork.nl/index.php/ons-team). Paasvieringen Op donderdag 24 maart willen we met alle kinderen het Paasfeest vieren. s Morgens worden op school (zonder ouders) de vieringen gehouden. We willen als afsluiting ook met elkaar eten. Voor deze maaltijd moeten de kinderen het volgende meenemen: Groep 1-2 : een gekookt ei Groep 3-4: een gekookt ei + eierdopje Groep 5-8: een gekookt ei + eierdopje + bord + bestek + beker De paasmaaltijd begint om +/ u. Voorafgaand zullen we met elkaar een aantal paasliederen in de hal zingen. De kinderen zijn deze donderdag om uur uit! Verkeersexamen gr. 7 Op donderdag 7 april doen de leerlingen van groep 7 mee aan het praktisch en theoretisch verkeersexamen. Allebei de onderdelen hebben ze al flink geoefend. We wensen hen succes! Dodenherdenking 4 mei A.s. 4 mei is onze school aan de beurt om medewerking te verlenen aan de dodenherdenking op de Sluisweg. Hierover krijgen we uitgebreid informatie van de vereniging Oranjetrouw. Leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen zich opgeven bij de leerkracht. In april krijgen de bovenbouwgroepen ter voorbereiding een presentatie van een veteraan. Deze presentatie zal gaan over de Tweede Wereldoorlog. Vacatures bestuur TriVia Onze school is één van de 15 scholen die bij TriVia behoren. Deze schoolvereniging wordt aangestuurd / geleid door een Raad van Toezicht (een aantal gekozen ouders) en een College van Bestuur (twee benoemde functionarissen). De voorzitter van het College van Bestuur is dhr. Rien van Wijngaarden en dhr. Gert Will is lid van het College van Bestuur. Beiden gaan binnenkort stoppen met hun werk voor TriVia. Rien van Wijngaarden gaat per met pensioen en Gert Will krijgt per een fulltime benoeming bij de Scholen van Oranje in Dordrecht waar hij nu al een halve week in dienst is. De Raad van Toezicht is nu bezig om deze aanstaande vacatures vervuld te krijgen. Binnenkort verschijnen daarvoor advertenties in diverse kranten.

3 Groep 8 Groep 8 hoopt op dinsdag 5 april een bezoek te brengen aan de moskee in Gorinchem. Eerder hebben ze een bezoek gebracht aan de Hervormde kerk en aan de synagoge te Sliedrecht. Deze bezoeken behoren bij het thema Wereldgodsdiensten. Op donderdag 7 april krijgen ze een les van bureau Halt. Deze zal gaan over: Veilig publieke taak. Op 19, 20 en 21 april vinden de Cito eindtoetsen groep 8 plaats. We wensen de leerlingen van groep 8 veel succes met deze eindtoetsen! Diversen U kunt een aantal foto s bekijken op onze facebookpagina: facebook.com/cbsichthushardinxveld. En u let nog steeds op de tijd? Om 8.25 uur en uur gaat de bel om naar binnen te gaan. Heel wat leerlingen en ouders weten de meldknop op onze website te vinden. We roepen u op om dat te blijven doen. Ook al doet hetzelfde incident zich de volgende dag weer voor en de dag daarop weer en volgende week weer (helaas!) dan toch steeds opnieuw melden. Als er één keer een melding binnen komt hij/hij heeft me hard geduwd in de gang en verder de komende weken niets, dan denken wij dat was één keertje en het is al over. Alleen door het steeds melden, weten we of iets frequent en/ of aanhoudend gebeurt. Voor alle TriVia-scholen is men bezig nieuwe websites te bouwen. Eind maart zal onze nieuwe website waarschijnlijk klaar zijn. U heeft een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de enquête over onze schoolpleinen. Dat kan t/m 31 maart. Er is een lege statiegeldflessen-actie gestart om geld bij elkaar te brengen voor onze schoolpleinen. Al heel veel flessen zijn er de afgelopen dagen ingeleverd! Het liefst hebben we alleen plastic flessen en graag met de schroefdop er op (het wordt anders zo nat en plakkerig). Hartelijk dank alvast! In de maand april of mei vindt de 2 e sessie van de lessen School of Seef plaats. U krijgt hier t.z.t. informatie over. Op donderdag 2 juni a.s. zal er door de leerlingen een project worden ingestudeerd. Aan het eind van dag zal elke groep een presentatie geven. Dat begint om uur. Er is dan ook weer de gebruikelijke catering, verzorgd door de ouderraad. T.z.t. hoort u daar meer over. Agenda maart 2016 Di. 22 mrt. Wo. 23 mrt. Wo. 23 mrt. Do. 24 mrt. Do. 24 mrt. Vr. 25 mrt. Continurooster: leerlingen blijven over, school gaat om uur uit Voorlichting over actie Roparun Rapport gaat mee Paasvieringen en paaslunch Continurooster: alle leerlingen blijven over (paaslunch); school gaat om uur uit Goede vrijdag: leerlingen hebben vrij

4 Ma. 28 mrt. Di. 29 mrt. Do. 31 mrt. 2 e Paasdag: leerlingen hebben vrij s Avonds oudergesprekken n.a.v. rapport s Avonds oudergesprekken n.a.v. rapport Do. 7 april Verkeersexamen gr. 7 Wo. 13 april Roparun door alle leerlingen Wo. 13 april Schoolvoetbaltoernooi Do. 14 april Dolfijn-ouderavond uur op Ichthusschool Di. 19 t/m do. 21 april Cito Eindtoets gr. 8 Vr. 22 april Koningsspelen voor gr. 2 t/m 8 Vr. 22 april uur gaat de school uit en start de meivakantie t/m vr. 6 mei Agenda april 2016 Met vriendelijke groet, namens het team Piet Walhout E: pwalhout@cbsichthushardinxveld.nl M: Ichthusschool is één van de scholen van Vandaag las ik op het onderstaande. De ene ouder vraagt om meer huiswerk, van een ander mag het wel wat minder. Of onderstaande echt wetenschappelijk is én voor hoe lang, weet ik niet. Ik weet wel dat scholen er heel divers mee omgaan. Op heel wat basisscholen wordt niet aan huiswerk gedaan, op sommige heel veel. Ik denk dat wij er tussenin zitten: met mate. De wetenschap is duidelijk: huiswerk is slecht voor basisschoolkinderen

5 Door Jeannette Kras - zondag 20 maart 2016, 12:02 in categorie: Wetenschap Veel kinderen krijgen op de basisschool al in meer of mindere mate huiswerk mee. Het idee is dat ze daar slimmer van worden en er dus een goede reden is om hun fijne speeltijd op te offeren, maar uit meerdere onderzoeken blijkt dat huiswerk bij jonge kinderen helemaal geen effect heeft op hun schoolresultaten en dat huiswerk eigenlijk alleen maar negatieve gevolgen heeft. Aversie Onderzoeker Harris Cooper van Duke University vergeleek in totaal zo n 180 studies. Alleen bij middelbare schoolkinderen heeft huiswerk een gematigd positief effect op de leerprestaties, concludeert hij. En dan nog alleen als ze er niet meer dan twee uur per dag mee kwijt zijn. Bij jongere kinderen ontstaat door huiswerk een hekel aan leren. Ze ontwikkelen een aversie tegen school en zijn minder geneigd door te studeren. Relaties Ten tweede is er het effect op persoonlijke relaties. In veel gezinnen is er constant ruzie over huiswerk. In plaats van elkaar te ondersteunen en een goede tijd te hebben, zijn er alleen maar strubbelingen aan het eind van de dag. Ouders moeten continu de politie-agent spelen. Dat komt ook omdat kinderen de verantwoordelijkheid voor het maken van hun huiswerk nog niet aan kunnen. Ze zijn daarvoor volledig afhankelijk van hun ouders, die niet zelden dan zelf de opdrachten maar invullen. Spelen Tenslotte is het nog zo dat voor de ontwikkeling van jonge kinderen voldoende slaap, fijne familierelaties en actieve speeltijd net zo belangrijk zijn als school. Dit soort dingen hebben even goed een positief effect op het geheugen, het gedrag, de focus en het leerpotentieel van een kind. Het is dus beter om te stoppen met huiswerk voor jonge kinderen en ze weer lekker te laten spelen. Daar worden ze ongetwijfeld gelukkiger van en wellicht nog slimmer ook.

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.10

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.10 Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.10 U ontvangt hier nieuwsbrief nr. 10. Volgende week is het biddag. Op school schenken we daar aandacht aan. In deze nieuwsbrief vindt u daar informatie over. We leven in de periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9 Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hier nieuwsbrief nr. 9. Het is nog 1 of 2 dagen school en dan is er een week voorjaarsvakantie. We hopen dat de leerlingen (en u ook) kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.13

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.13 Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.13 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hier nieuwsbrief nr. 13. In de weken vlak voor de meivakantie waren er tal van bijzondere activiteiten: schoolvoetbaltoernooi, verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.9

Nieuwsbrief Nr.9 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.9 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 9. De voorjaarsvakantie is voorbij. In alle groepen wordt weer veel geleerd. Er wordt gestart met nieuwe thema s. Lessen seksuele

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

ICHTHUSSCHOOL T: 0184-613929 E: info@cbsichthushardinxveld.nl W: www.cbsichtushardinxveld.nl

ICHTHUSSCHOOL T: 0184-613929 E: info@cbsichthushardinxveld.nl W: www.cbsichtushardinxveld.nl ICHTHUSSCHOOL T: 0184-613929 E: info@cbsichthushardinxveld.nl W: www.cbsichtushardinxveld.nl APRIL 2014 (de nieuwsbrieven worden per e-mail verzonden; op onze website zijn ze te vinden als u tabblad nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws Beste ouder(s), Na de voorjaarsvakantie zijn we weer met nieuwe energie aan het werk gegaan. De komende tijd staat in het teken van de voorbereiding van de biddagviering, terwijl we ook op weg zijn naar

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel

Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel Belangrijke data: 19 maart ouderkijkweek gr 1-2 21 maart verkiezingen, stemlokaal in gymzaal 29 maart paasontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 28

Datum: Nieuwsbrief: 28 Datum: 08-04-2019 Nieuwsbrief: 28 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank Het metselen om de nieuwbouw/aanbouw vordert volgens verwachting. In het te renoveren gedeelte worden de kozijnen vervangen

Nadere informatie

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017 10 april 2017 Agenda April Di 11-4-17 oud papier Paasviering Vr 14-4-17 Goede Vrijdag Zo, ma 16,17-4-17 Paasfeest Di 18-4-17 eindtoets groep 8 oud papier studiemiddag De lerende school leerlingen middag

Nadere informatie

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD Schooljaar 2016-2017 / 6 april 2017 INHOUD Pasen Opslagruimte gezocht Schoolfruit Leerlinggegevens Koningsspelen MR Schoolreis Juffen- /Meesterdag Muzelinck Kangoeroewedstrijd Heivlus Kindervakantieweek

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Paasviering. Paasontbijt. Schooljaar 2017/2018

Immanuël-Nieuws. Paasviering. Paasontbijt. Schooljaar 2017/2018 Juf Christa Rodenburg Afgelopen dinsdag kwam Christa voor het huis te vallen met de fiets. Ze was even buiten westen. Na ziekenhuisbezoek werd duidelijk dat er gelukkig niets gebroken is maar wel sprake

Nadere informatie

Groeien doen we samen!

Groeien doen we samen! Groeien doen we samen! Nieuwsbrief mei U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand mei. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Kerstfeest In deze schoolbrief: Gebed voor werk Groepsindeling

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

3 april. Trefwoord. No 15 3 april

3 april. Trefwoord. No 15 3 april No 15 3 april C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 3 april In alle groepen werken we naar het paasfeest toe. Pasen is een

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Nummer 8 29 maart 2019 Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Vandaag is een bijzondere dag omdat het de laatste werkdag van meester Xander is. Veel ouders en kinderen hebben vandaag

Nadere informatie

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019 HOEKSTIEN NIEUWS Maart 2019 Surhuisterveen, 21 maart 2019 Op weg naar Pasen De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema dat we daarbij volgen is: Pak mijn hand. Het zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03) Nr. 10 schooljaar 2018-2019 Opbrengst Jantje Beton 2018 Verslag koffieochtend Verslag ouderavond inspectie en personele wisselingen Kunst op 5 Opbrengst zendingsgeld Te vroeg of te laat? Schoolkerkdienst

Nadere informatie

Samen veilig talent ontwikkelen met plezier!

Samen veilig talent ontwikkelen met plezier! ZendMASter Brinkhovenlaan 3b 9765 BH Paterswolde 050 309 38 54 www.cbs-mensoalting.nl cbsmensoalting@conod.nl Nummer 14 6-4 t/m 20-04-2017 Samen veilig talent ontwikkelen met plezier! Jarigen in de komende

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.25

Jaargang maart 2018 nr.25 In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het dochtertje

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 Viering We kijken dankbaar terug op de Paasviering van vorige week. Fijn, dat u er was en we met zoveel mensen bij elkaar waren om het lijden en sterven van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.8

Nieuwsbrief Nr.8 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.8 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 8. Deze week ronden we de thema s af van de afgelopen periode. Voor de groepen 4 t/m 8 heeft u een uitnodiging gekregen voor aanstaande

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Infobulletin. 1 april Voorstelling De Vliegende Koe gr. 3 en 4 om u. in Het Arsenaal

Infobulletin. 1 april Voorstelling De Vliegende Koe gr. 3 en 4 om u. in Het Arsenaal Infobulletin AGENDA Di. 2 april 1 april 2019 Nationale Buitenlesdag Vr. 12 april Wo. 17 april Koningsspelen Wieltjesdag groep 1/2 Do. 4 april Vr. 5 april Afsluiting Groot Project 17.15-18.00 u. Studiedag,

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger Nieuwsbrief PCBS De Vlieger PCBS De Vlieger Frits Diepenlaan 43 2497 DN Den Haag Tel.: 070 3906732 info@pcbsdevlieger.nl www.pcbsdevlieger.nl Agenda Vr 12 april Do 18 april Vr 19 april Koningsspelen Paasviering

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

I.v.m. de kortere week volgende week, komt er donderdag 29 maart geen nieuwsbrief uit.

I.v.m. de kortere week volgende week, komt er donderdag 29 maart geen nieuwsbrief uit. No. 25, 22 maart 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Kunstkoppen in de groepen 5 Onder begeleiding van juf Edith, hebben de kinderen uit de groepen 5 zich cultureel uitgeleefd op kunstkoppen.

Kunstkoppen in de groepen 5 Onder begeleiding van juf Edith, hebben de kinderen uit de groepen 5 zich cultureel uitgeleefd op kunstkoppen. Schooljaar 2016-2017, nummer 14 6 april 2017 Creamiddag groepen 3 Creamiddagen; ze staan zo vaak gewoon genoemd, in de agenda van het infoblad. Maar iedere keer is het weer zo n bijzonder moment, waarbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief 28 30 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, In alle klassen wordt in deze weken het Paasevangelie verteld. Donderdag twee april sluiten

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Hierin staan alle belangrijke data, activiteiten en informatie die u regelmatig

Nadere informatie

Pasen. Wijsheid begint met verwondering. Agenda. maart. Nieuwsbrief 11 17 maart 2016. Beste ouder/verzorger,

Pasen. Wijsheid begint met verwondering. Agenda. maart. Nieuwsbrief 11 17 maart 2016. Beste ouder/verzorger, Wijsheid begint met verwondering Nieuwsbrief 11 17 maart 2016 Agenda maart ma 21 10 minuten gesprekken do 24 Juf Annemieke jarig vr 25 Goede Vrijdag zo 27 Eerste Paasdag ma 28 Tweede Paasdag do 31 Meester

Nadere informatie

, 4 en 5 7 april studiemiddag, kinderen vanaf 12.00 vrij 11 april kijkavond bovenbouw. 13 april schoolvoetbal toernooi groep 7 en 8

, 4 en 5 7 april studiemiddag, kinderen vanaf 12.00 vrij 11 april kijkavond bovenbouw. 13 april schoolvoetbal toernooi groep 7 en 8 Nieuwsbrief week 12-2016 Agenda: 24 april paasviering en paaslunch, kinderen om 14.00 vrij 25 t/m 28 april paasweekend 31 april thema koffieochtend 8.30-9.30 4 april Ouderspreekuur 6 april schoolvoetbaltoernooi,

Nadere informatie

Augustus 2015. Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 10 1e werkweek team. 11 12 13 Teambijeenkomst. 17 Kinderen weer naar school!

Augustus 2015. Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 10 1e werkweek team. 11 12 13 Teambijeenkomst. 17 Kinderen weer naar school! Augustus 05 ma di wo do vr za zo 5 6 7 8 9 0 e werkweek team Teambijeenkomst 5 6 7 Kinderen weer naar school! 8 Start Gouden weken 9 0 Info avond gr. Start 9.0 u 5 Info avond gr. Start 9.0 u 6 Info avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 In deze nieuwsbrief zijn de veilig en vlot woorden van kern 9 opgenomen. Ook hebben we de leesbladen waarmee de kinderen op school oefenen erbij gedaan. Veel leesplezier!

Nadere informatie

Marja is op de maandag en dinsdag de TSO vrijwilligster, Edwin op de donderdag en vrijdag. Vrijdag 20 april is er geen TSO i.v.m.

Marja is op de maandag en dinsdag de TSO vrijwilligster, Edwin op de donderdag en vrijdag. Vrijdag 20 april is er geen TSO i.v.m. Nieuwsbrief nr. 9 Agenda 20 april Koningsspelen groep 1 t/m 4 van 08.30-12.00 uur Sportdag Domburg Groep 5 t/m 8 van 08.30-15.00 uur 23 april t/m 4 mei Meivakantie 9 mei Koffie-uurtje 10 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 12-03-2018 Agenda 28 maart 2018 Nationale rekendag groepen

Nadere informatie

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier.

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier. Nieuwsbrief 13 25 maart 2019 In en om de school Groep 6 en 7 hebben pas een hele leuke workshop in de klas gehad, de Grote Radioshow. Voor deze Radioshow maakte Britt Maris het gedicht dat hieronder staat.

Nadere informatie

Juffen- en meesterdag

Juffen- en meesterdag - Nieuwsbrief 14 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 5 april 2019 Juffen- en meesterdag Wij kijken weer met veel plezier terug op de meester- en juffendag! Woensdag 3 april waren alle meesters en juffen op De

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

1 t/m 5 april 4 april 5 april. Volgende nieuwsbrief: 6 mei 2019

1 t/m 5 april 4 april 5 april. Volgende nieuwsbrief: 6 mei 2019 April 2019 Nieuwsbrief 1 t/m 5 april 4 april 5 april Projectweek bewegend leren Verkeersexamen groep 7 Verkeersles groep 1/2 en 5/6 9 april Inloopochtend groep 1 en 2 9 april 10 april Typetuin Medezeggenschapsraad

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Vrij 20

Nadere informatie

KBS De Loofhut. Nieuwsbrief Schooljaar Maart 2019

KBS De Loofhut. Nieuwsbrief Schooljaar Maart 2019 KBS De Loofhut Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 Maart 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Afgelopen vrijdag hebben we weer een studiedag gehad waarin PBS centraal heeft gestaan. Even wat PBS afspraken op

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Nr. 9, 20 m aar t di wo vr di wo vr. 13-4

Nr. 9, 20 m aar t di wo vr di wo vr. 13-4 NIEUWSBRIEF Nr. 9, 20 m aar t 2018 Agen da ma. 19-3 Gespreksweek, Lentekriebels gr. 7-8 di. 20-3 Nieuwsbrief 9 open ochtend wo. 21-3 8.30 wisselgesprek ouders do. 22-3 gr. 5 zwemmen, gr. 5-6 KOM voorstelling

Nadere informatie

JAARKALENDER JBS

JAARKALENDER JBS 18-6-2015 JBS GENEMUIDEN JAARKALENDER JBS 2017-2018 Bij alle data zetten wij Deo Volente! Team JBS september 2017 Vr 1 Za 2 Zo 3 Ma 4 Eerste schooldag 1 Opening schooljaar 13.30 uur 2 Luizencontrole 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders, april 2019 Van de directie Inhoud Verzoek aanmelden broertjes en zusjes 2 Personeel... 2 IPC (International primary curriculum).. 2 Onze school in beeld... 3 1 april... 4 Schoolvoetbal... 5 Tutorlezen

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen.

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen. Kringgesprek Geachte ouders, Na een lange meivakantie is de school op woensdag 22 mei weer gestart. In die week konden de kinderen weer even wennen aan het schoolse leven en de dagelijkse bezigheden. Ook

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL. Agenda PAASFEEST EN MEER. 1 april. Van Schoolplein naar Challengeplein april Verkeersexamen groep april Koningsspelen

NIEUWSBRIEF APRIL. Agenda PAASFEEST EN MEER. 1 april. Van Schoolplein naar Challengeplein april Verkeersexamen groep april Koningsspelen NIEUWSBRIEF APRIL PAASFEEST EN MEER Agenda 1 april Van Schoolplein naar Challengeplein 4 + 11 april Verkeersexamen groep 7 12 april Koningsspelen Groep 5 deed op 20 maart mee aan de Nationale Boomfeestdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water Nieuwsbrief 11 april 2019 nr. 10 Agenda Week 16 15 t/m 19 apr Di do Eindtoets gr. 8 Entreetoets gr. 7 Vr 19 Goede vrijdag, alle lln vrij Week 17 22 t/m 26 apr Ma-vr Paas/oranjevakantie Ma 22 Tweede Paasdag

Nadere informatie

Vanavond! Grote Rekendag erg zinvol en gezellig verlopen

Vanavond! Grote Rekendag erg zinvol en gezellig verlopen Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 29 03-04-2014 Vanavond! Grote Rekendag erg zinvol en gezellig verlopen Woensdag 2 april startten we de dag met een

Nadere informatie

MAANDMEMO APRIL 2017

MAANDMEMO APRIL 2017 MAANDMEMO APRIL 2017 Beste ouders, Het voorjaar is in volle gang: de klok is een uur vooruit, het is heerlijk weer en de leerlingen kunnen weer volop buitenspelen. Komende maand staat er weer genoeg op

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Agenda Februari Vr 23 Ma 26 Ma 5 Wo 14 Vr 16 Di 20 Do 22 Do 29 Vr 30 Di 3 Wo 4 Start voorjaarsvakantie Gr. 1-4 12.00u. Gr. 5-8 15.30u. Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Maart Eerste schooldag

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei. Groepsindeling. Gebed voor het werk. Waar een kleine school groot in kan zijn!

Nieuwsbrief mei. Groepsindeling. Gebed voor het werk. Waar een kleine school groot in kan zijn! Waar een kleine school groot in kan zijn! Beste ouders, verzorgers, Nieuwsbrief mei U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand mei. In deze nieuwsbrief: Groepsindeling Vakantierooster schooljaar 20192020

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 15. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 15 04 april 2019 Belangrijke data: 08 t/m 12 april Gezonde Week 12 april Koningspelen 16 t/m 18 april Eindcito groepen 8 18 april Nieuwsbrief 16 22 april t/m 03 mei Meivakantie 14 en 16 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Buut. Met gepaste trots kunnen wij u mede delen dat de foto s, welke wij gemaakt hebben van uw kind(eren), online te bestellen zijn.

Nieuwsbrief De Buut. Met gepaste trots kunnen wij u mede delen dat de foto s, welke wij gemaakt hebben van uw kind(eren), online te bestellen zijn. Nieuwsbrief De Buut Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 26-03-2013 Nr. 29 Inhoud week 13 1. Schoolfotograaf 2. De griep 3. Programma

Nadere informatie

De kinderen zitten vooraan in de kerk bij hun eigen juf of meester.

De kinderen zitten vooraan in de kerk bij hun eigen juf of meester. Datum: vrijdag 23 maart 2018 Schoolweek: 24 Uitnodiging Paasviering woensdagavond 28 maart Van harte welkom om samen met de kinderen, (groot)ouders en leerkrachten a.s. woensdag 28 maart het Paasfeest

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma

24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma 24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma Beste lezers, De afgelopen weken is er weer hard gewerkt en veel geleerd door de kinderen. In de klassen, maar ook daarbuiten zijn verschillende activiteiten

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2017 31 32 33 34 35 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10. do Zomervakantie

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 BIJLAGEN 28-01 Flyer PO in actie voor ouders 28-02 Onderwijs (meer) voor mannen VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u van mooie Paasdagen

Nadere informatie

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Nieuwsbrief 2016-2017 eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Agenda Di. 21 mrt. Zomernachtsdroom Woe. 22 mrt. Grote Rekendag 2017 Zon. 26 mrt. Zomertijd Woe. 29 mrt. Schoolvoetbal groep 7/8

Nadere informatie

schoolkalender

schoolkalender E.B.S. De Fontein Anjerstraat 0 LE Hoogeveen 0 0 schoolkalender www.ebs-defontein.nl info@ebs-defontein.nl - Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van EBS De Fontein

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie