Kunstkoppen in de groepen 5 Onder begeleiding van juf Edith, hebben de kinderen uit de groepen 5 zich cultureel uitgeleefd op kunstkoppen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kunstkoppen in de groepen 5 Onder begeleiding van juf Edith, hebben de kinderen uit de groepen 5 zich cultureel uitgeleefd op kunstkoppen."

Transcriptie

1 Schooljaar , nummer 14 6 april 2017 Creamiddag groepen 3 Creamiddagen; ze staan zo vaak gewoon genoemd, in de agenda van het infoblad. Maar iedere keer is het weer zo n bijzonder moment, waarbij vol enthousiasme wordt gewerkt aan de mooiste dingen. Schoolreis betaling 7 april In ons vorig infoblad schreven we over de schoolreisjes, en over de betalingswijze. Ter herinnering, de mogelijkheid om op 7 april tussen uur de enveloppe met het schoolreisgeld in te leveren in de hal van de Wieldraaierlaan. Enkele leden van de schoolreiscommissie zitten dan klaar om uw enveloppe in ontvangst te nemen. Zet duidelijk op de envelop de voor- en achternaam van uw kind en de groep. Kunstkoppen in de groepen 5 Onder begeleiding van juf Edith, hebben de kinderen uit de groepen 5 zich cultureel uitgeleefd op kunstkoppen. Trots waren ze op hun eigen resultaat. En wij ook!

2 Juf Twanneke ziet Sarah En toen was het ineens zover; op 4 april werd juf Twanneke 50 jaar. Ze kreeg van de kinderen uit haar groep een feestelijk begin van de dag. Gefeliciteerd! De Gruffalo (prentenboek) De actie Ik Wil Een Prentenboek! wil het plezier in het voorlezen vergroten en mooi uitgevoerde boeken met spannende en verrassende verhalen delen. Want geletterdheid is belangrijk voor een kind. Schoolsucces en een kansrijke toekomst hangen daar mee samen. En dat niet alleen, lezen en voorlezen geeft ook veel plezier. En lezen, dat begint bij prentenboeken voorlezen. Ieder jaar zal er een opnieuw uitgegeven prentenboekklassieker verschijnen voor slechts 2 euro, dat is toch te geef?! Dit jaar start de actie voor het eerst, vanaf vrijdag 7 april, met het geweldige prentenboek De Gruffalo van Julia Donaldson en Axel Scheffler.

3 Even voorstellen, logopediste in de school Veel van u zullen mij in de wandelgangen al hebben zien lopen. Ik ben Melinda Beckmann, 32 jaar en woon in Hengelo. Ik heb 2 dochters, één van 2 jaar en één 4 jaar. In 2010 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Windesheim. Daarnaast sta ik geregistreerd als dyslexiespecialist in het register van de beroepsvereniging NVLF. Met veel plezier werk ik als logopedist bij de praktijk Logopedie Oost in Oldenzaal. Sinds april 2016 ben ik op donderdag aanwezig bij De Bongerd, locatie Wieldraaierlaan (meestal in het lokaal van de schoolbieb). Dan behandel ik kinderen met een hulpvraag op het gebied van spreken, taal, lezen en spellen. Vragen van kinderen, ouders of leerkrachten, mogen altijd gesteld worden. In de vakanties kom ik niet op school. Wel kan de behandeling dan plaatsvinden in één van onze praktijklocaties in Oldenzaal. Dit wordt dan samen overlegd. Ouders zijn altijd welkom om tijdens de logopedie van hun kind mee te komen kijken, graag zelfs! Melinda Beckmann, Tel melinda@logopedie-oost.nl Pasen en Paaslunch op 13 april (herhalend bericht) Op donderdag 13 april vieren we Pasen op school. Tussen de middag is er een paaslunch op school. De paasgedachte die wij hierbij willen uitdragen is: samen breken en delen met elkaar. Net als Jezus deed op Witte Donderdag. Er komt een intekenlijst aan de deur van het klaslokaal van uw kind te hangen. Op die intekenlijst staan diverse etenswaren voor de lunch, bijvoorbeeld broodjes, eieren, boter etc. Uw kind kan zich inschrijven, voor wat hij/zij mee wil nemen van huis, om te delen in de klas. Het drinken wordt verzorgd door de ouderraad. Ten behoeve van de lunch hebben de kinderen een bord, bestek, beker en eventueel een eierdopje nodig. Zou u dit aan uw kind willen meegeven en willen voorzien van naam? Graag op woensdag 12 april of donderdag 13 april meenemen naar school. Uw kind moet voor in de kleine pauze wel zelf zorgen voor eten en drinken. Heeft uw kind een allergie, dan kunt u dit doorgeven aan de eigen leerkracht. De kinderen krijgen 2 holle chocolade-eieren. Voor de kinderen met een allergie is er Fruitella. We hopen op een geslaagde dag. Bij deze willen we iedereen alvast bedanken voor hun bijdrage om deze dag te laten slagen.

4 Koningsspelen 21 april 2017 De Koningsspelen zullen vrijdagochtend starten met de Koningsdans OKIDO, onder leiding van enkele dansers en leerlingen van De Bongerd. Dit vindt plaats om 8.30 uur op het schoolplein aan de Wieldraaierlaan. Ook de groepen 1 en 6 starten hier buiten. De ouders van de groepen 1 brengen de kinderen dus naar de Wieldraaierlaan. Op het schoolplein zal een plaats worden aangewezen voor de groepen 1 en 2. De directie zal dan het startsein geven voor de opening van deze Koningsspelen. Daarna gaan de groepen 1 en 2 naar de Paukenlaan, waar hun programma om half 10 start met de spelletjes en het springkussen. Deze groepen eten samen het Koningsontbijt/lunch in de lokalen aan de Paukenlaan. De kinderen van de groepen 2 worden dan om uur aan de Paukenlaan opgehaald. De groepen 3 t/m 8 doen mee aan de volgende activiteiten die allemaal aan de Wieldraaierlaan plaatsvinden: - spelactiviteiten op het schoolplein achter - strongmenrun met 2 stormbanen op het zijplein - circusinstuif in de gymzaal / spelletjes in de speelzaal - koningslunch. De studenten van het ROC Sport en Bewegen zullen deze dag bij alle spellen assisteren. De goede doelen waar de kinderen die dag voor sporten zijn: - de Bas Stichting. - sport- en spelmaterialen voor op het schoolplein. Het geld voor de goede doelen graag na de meivakantie inleveren bij de leerkracht. Dit kan dan nog tot woensdag 10 mei. De leerkracht wil graag alle lijsten terug, ook al is er geen sponsorgeld opgehaald. Het is de bedoeling dat de kinderen deze dag in sportkleding komen met oranje of rood-wit-blauwe accenten. Voor de koningslunch hebben de leerlingen bord en bestek nodig; de groepen 1 en 2 hoeven dat niet. Zij krijgen de lunch in de vorm van snacks aangeboden. Graag die dag zo min mogelijk fietsen op school. Dit in verband met de activiteiten die overal op het speelplein plaatsvinden. De kinderen krijgen allemaal een stempelkaart, waar ze stempels op krijgen als ze hun activiteit hebben voltooid. Deze mag na afloop mee naar huis, wat tevens het bewijs geldt voor de sponsoren. Na deze dag hebben de leerlingen 2 weken meivakantie.

5 Gevonden en verloren voorwerpen Mochten er nog ouders, kinderen, verzorgers zijn die wat kwijt zijn geraakt op school of in de gymzaal, dan is het de moeite waard om even in de hal aan de Wieldraaierlaan te gaan kijken, of in de hal bij de hoofdingang aan de Paukenlaan. Betreft het gymspullen, dan kunnen die liggen in de gymzaal, in de ruimte achter het halletje. Is er een (fiets)sleutel of een sieraad verloren, kijkt u dan eens in het postbakje bij de conciërge (1 e verdieping Wieldraaierlaan). Wat op de laatste vrijdag voor de meivakantie niet is opgehaald, wordt opgeruimd. Voortuin locatie Paukenlaan. Gezinsviering Binnenkort is het Pasen, en er zijn dit jaar twee vieringen speciaal voor kinderen en hun ouders. De eerste is de gezinskruiswegviering op Goede Vrijdag, om uur in de Plechelmusbasiliek. Beleef deze ervaring en zorg dat je er bent. De andere gezinsviering is tweede paasdag en gaat over het verhaal van de Emmausgangers, de opstanding van Jezus. Twee personen lopen diepbedroefd van Jeruzalem naar Emmaus. Ze zijn in de veronderstelling dat Jezus dood is, en kwijt. Jezus voegt zich bij hen. Pas wanneer Jezus het brood bij hen in huis breekt, herkennen zij Jezus.

6 Werkgroep gezinsvieringen Oldenzaal Het verhaal wordt uitgebeeld en de kinderen gaan tijdens de dienst zelf aan de slag met de betekenis van Pasen. Pastor Maroesjka Sleegers zal voorgaan tijdens de dienst en de Trippeltjes zingen. Verder lezen, zingen en helpen de kinderen mee waar mogelijk. Kom maandag 17 april (2 e paasdag) om uur naar de Plechelmusbasiliek en vier het mee. Na de dienst is er koffie, thee, limonade en wat lekkers. Agenda 6 april Creamiddag groepen 3 10 april Spelletjesmiddag groepen 1, met leerlingen van groep 6c 13 april Witte donderdag; paasviering voor alle groepen/paaslunch 14 april Goede vrijdag; alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag; alle kinderen zijn vrij 18 t/m 20 april Cito eindtoets 21 april Koningsspelen 22 april Oud papier 22 april Aanvang meivakantie Volg ons op Facebook en Twitter. Aanmelden kan via onze website:

Schooljaar , nummer maart 2017

Schooljaar , nummer maart 2017 Schooljaar 2016-2017, nummer 13 23 maart 2017 Schoolreisjes 2017 De tijd voor de schoolreisjes komt er weer aan en de werkgroep is al volop met de voorbereidingen bezig. Net als 2 jaar geleden gaan de

Nadere informatie

Locatie Wieldraaierlaan Wieldraaierlaan NR Oldenzaal (0541)

Locatie Wieldraaierlaan Wieldraaierlaan NR Oldenzaal (0541) Infoblad Schooljaar 2018-2019, nummer 14 4 april 2019 Maandag was rood Afgelopen maandag waren velen in het rood gekleed vanwege de kleur van de dag. We kregen afgelopen weken mails van ouders én van leerkrachten

Nadere informatie

De kinderen van de groepen 1 en 2 gaan een kerstwandeling maken. Tijdens deze wandeling komen ze allerlei kerstfiguren tegen...

De kinderen van de groepen 1 en 2 gaan een kerstwandeling maken. Tijdens deze wandeling komen ze allerlei kerstfiguren tegen... Schooljaar 2016-2017, nummer 8 15 december 2016 Kerstmusical, kerstviering en vossenjacht Op 21 december wordt de kerstmusical de herberg zit vol opgevoerd door kinderen van de groepen 7. De kinderen uit

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014. Nummer 16 / 10 april 2014. Paasviering donderdag 17 april

Schooljaar 2013-2014. Nummer 16 / 10 april 2014. Paasviering donderdag 17 april Schooljaar 2013-2014 Nummer 16 / 10 april 2014 Paasviering donderdag 17 april Op donderdag 17 april vieren we Pasen op school. Op die dag is er een continurooster. De dag begint om 8.30 uur en eindigt

Nadere informatie

Patio locatie Paukenlaan is Belevingstuin geworden

Patio locatie Paukenlaan is Belevingstuin geworden Schooljaar 2018-2019, nummer 8 20 december 2018 Patio locatie Paukenlaan is Belevingstuin geworden Geruime tijd was de welige groei van onkruid in de patio een doorn in het oog. Trots zijn we op de inmiddels

Nadere informatie

Schooljaar , nummer 7 6 december Sinterklaas-bouwproject groepen 6

Schooljaar , nummer 7 6 december Sinterklaas-bouwproject groepen 6 Schooljaar 2018-2019, nummer 7 6 december 2018 Sinterklaas-bouwproject groepen 6 Laatste vrijdag vóór kerstvakantie iedereen vanaf 12.15 uur vrij (herhalend bericht) Omdat het niet in de jaarkalender staat,

Nadere informatie

Paashaas Iedereen die heeft meegeholpen aan het Bongerd-paasfeest:

Paashaas Iedereen die heeft meegeholpen aan het Bongerd-paasfeest: Schooljaar 2017-2018, nummer 14 5 april 2018 Paashaas Iedereen die heeft meegeholpen aan het Bongerd-paasfeest: Nieuwe Bongerdwebsite Vanaf 1 april heeft de Bongerd een geheel nieuwe website. Enkele items

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD Schooljaar 2016-2017 / 6 april 2017 INHOUD Pasen Opslagruimte gezocht Schoolfruit Leerlinggegevens Koningsspelen MR Schoolreis Juffen- /Meesterdag Muzelinck Kangoeroewedstrijd Heivlus Kindervakantieweek

Nadere informatie

Hoofdweg MC Buitenkaag Willibrordusschool.nl

Hoofdweg MC Buitenkaag Willibrordusschool.nl Nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 31 maart 2017 Hoofdweg 2034 2158 MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st- Willibrordusschool.nl www.stwillibrordusschool.nl In dit nummer Wist u dat? Verjaardagen Bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Schooljaar , nummer juli 2018

Schooljaar , nummer juli 2018 Schooljaar 2017-2018, nummer 20 12 juli 2018 Stoepkrijtactie Na het succes van de strandballenactie van vorig jaar, leek het ons leuk om dit jaar weer iets te bedenken. We gaan nu voor een stoepkrijtactie!

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Nummer 8 29 maart 2019 Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Vandaag is een bijzondere dag omdat het de laatste werkdag van meester Xander is. Veel ouders en kinderen hebben vandaag

Nadere informatie

20 december s middags vrij Vrijdag 20 december krijgen alle leerlingen (groep 1 t/m 8) om uur kerstvakantie.

20 december s middags vrij Vrijdag 20 december krijgen alle leerlingen (groep 1 t/m 8) om uur kerstvakantie. Schooljaar 2013-2014 Nummer 9 / 12 december 2013 Kerst 2013 Donderdag 19 december De kerstviering zal worden gehouden op donderdag 19 december. Op deze dag zijn de lestijden aangepast: -De groepen 1 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Galama-nieuws. april 2019 jaargang 16, nr.10

Galama-nieuws. april 2019 jaargang 16, nr.10 Galama-nieuws april 2019 jaargang 16, nr.10 Koningsspelen 12 april Dit jaar zijn de Koningsspelen op 12 april. De groepen 5 t/m 8 gaan direct om 8.40 uur naar het sportveld. (Graag in sportkleding naar

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017 Paulus-Weekbrief 28 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2016-2017 Week 16 Weekbrief 14-04-2017

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn Nieuwsbrief nummer 12 - schooljaar 2012-2013 - 15 maart 2013 VANUIT DE DIRECTIEKAMER Cito eindscore groep 8 We vinden het fijn u te kunnen melden dat de gemiddelde cito-eindscore van groep 8 dit jaar op

Nadere informatie

Schooljaar , nummer 3 4 oktober Opening Parkour 17 oktober, locatie Wieldraaierlaan

Schooljaar , nummer 3 4 oktober Opening Parkour 17 oktober, locatie Wieldraaierlaan Schooljaar 2018-2019, nummer 3 4 oktober 2018 Opening Parkour 17 oktober, locatie Wieldraaierlaan Gedenkhoek Judith Halfwerk Het overlijden van collega Judith Halfwerk heeft ons diep geraakt. We missen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 14 31 maart 2017 Vastenactie 2017. Uw kind kreeg vorige week een a4tje mee waarvan een vastendoosje gevouwen kan worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Watertaps in het Majellapark. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Watertaps in het Majellapark. Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 17 KBS De Kameleon 1 april 016 1 Watertaps in het Majellapark Oog voor talent Zonder water is geen leven mogelijk. Dit is veel omvattend, maar waar! De plantjes

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s de S C H O O L Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s Bijbelrooster Week 16 14/04-20/04 Dit is geen einde Marcus 15:22-47 en 16:1-8 Zó kan

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4 / 25 september Klassenavonden

Schooljaar Nummer 4 / 25 september Klassenavonden Schooljaar 2014-2015 Nummer 4 / 25 september 2014 Klassenavonden Opzet Alle ouders zijn tussen 19.30 uur en 21.00 uur van harte welkom. De leerkrachten zijn in de groepen aanwezig om bij alle informatie

Nadere informatie

Schooljaar , nummer 7 1 december 2016

Schooljaar , nummer 7 1 december 2016 Schooljaar 2016-2017, nummer 7 1 december 2016 De Sint komt 5 december met zijn gevolg weer op de Bongerd Locatie Wieldraaierlaan: Hier zijn de groepen 3, 4, 5, 7 en 8. Om 8.20 uur mogen de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website Jaargang 23 nummer 15 Vrijdag 12 april 2019 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Bezoek inspecteur Gymnastiek Vijf gelijke dagen rooster Schoolfotograaf Nationale rekendag Paasviering Gezocht Schooltuin

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

26 maart 2015 Nr. 13

26 maart 2015 Nr. 13 26 maart 2015 Nr. 13 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 13 23/3-29/3 schoolvoetbal Week 14 30/3-5/4 schoolvoetbal paasontbijt Goede vrijdag Week 15 6/4-12/4 Tweede paasdag Week 16

Nadere informatie

De leerlingen van de onderstaande groepen doen een optreden in de aula.

De leerlingen van de onderstaande groepen doen een optreden in de aula. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-04-2013 Nr. 32 Inhoud week 16 1. Project Theater 2. Gezonde School 3. De verjaardag van de juffen

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Schooljaar , nummer 9 18 januari Open huis. De informatieflyer is te downloaden via onze website

Schooljaar , nummer 9 18 januari Open huis. De informatieflyer is te downloaden via onze website Schooljaar 2017-2018, nummer 9 18 januari 2018 Open huis De informatieflyer is te downloaden via onze website www.daltondebongerd.nl Maandviering vrijdag 19 januari Op vrijdag 19 januari is de eerste maandviering

Nadere informatie

Wij wensen u fijne Paasdagen toe!

Wij wensen u fijne Paasdagen toe! Het leven betekent niet wachten totdat de storm voorbij is, Het is leren te dansen in de regen. Nieuwsbrief April 2017 Beste ouders, Pasen is een belangrijk feest. De opstanding van Jezus is de basis van

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 In deze nieuwsbrief zijn de veilig en vlot woorden van kern 9 opgenomen. Ook hebben we de leesbladen waarmee de kinderen op school oefenen erbij gedaan. Veel leesplezier!

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 11 / 22 januari Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V

Schooljaar Nummer 11 / 22 januari Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Ieder jaar in januari/februari en mei/juni maken de leerlingen van onze school voor verschillende vakgebieden de toetsen van het leerlingvolgsysteem van Cito.

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Dinsdag 4 september Eerste schooldag. Woensdag 5 september Betaalochtend schoolreis/schoolkamp. Donderdag 6 september Koffie met directie

Dinsdag 4 september Eerste schooldag. Woensdag 5 september Betaalochtend schoolreis/schoolkamp. Donderdag 6 september Koffie met directie Dinsdag 4 september Eerste schooldag Woensdag 5 september Betaalochtend schoolreis/schoolkamp Donderdag 6 september Koffie met directie Woensdag 12 september Betaalochtend schoolreis/schoolkamp Jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Schooljaar , nummer juni 2018

Schooljaar , nummer juni 2018 Schooljaar 2017-2018, nummer 19 28 juni 2018 Juf Melinda heeft een dochter Op 11 juni was de dag dat juf Melinda Nijland is bevallen van dochter Milou. Ouders en kind maken het uitstekend. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2017

MAANDINFORMATIE APRIL 2017 MAANDINFORMATIE APRIL 2017 Deelnemers schoonmaakactie. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA APRIL 2017 Ma 03 Di 04 Wo

Nadere informatie

7 april 2017 Nummer 14

7 april 2017 Nummer 14 7 april 2017 Nummer 14 Inhoud: Gezinsviering Enquête ouderraad Schoolfruit De ouderraad zoekt nieuwe leden De Polderhof in actie Verkeerstuin geslaagd Kako-inschrijvingen Vervangingen Gezinsviering Op

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 8,

Nieuwsbrief. Nummer 8, Vanuit de directie (4) Terugkijken en vooruitkijken En dan zit het jaar 2017 er bijna op. Nog een weekje school en dan kunnen we genieten van de kerstvakantie. Maar eerst nog samen kerst vieren volgende

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s),

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s), MAANDMEMO mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op de valreep, voor de meivakantie, nog een maandmemo. We hebben de meivakantie vandaag kunnen inluiden met een droge en sportieve dag. Met zeer veel enthousiasme

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 11 Nieuws uit het Onderwijs. Hoop. Diep in ons zelf dragen we hoop: als dat niet het geval is, is er geen hoop. Hoop is de kwaliteit van de ziel en hangt af van wat er in de

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch. Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag

Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch. Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag +- Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag 20-03-2015 Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch Donderdag 2 april houden we een Paaslunch. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Schooljaar april 2019 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 15. Schooljaar april 2019 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 15 Schooljaar 18-19 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN Persoonlijke leerdoel Wij werk vanaf maandag 8 april aan het leerdoel Communicatie. Hierbij dk wij aan In allerlei situaties verschillde

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Bibliotheek Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Stakingsdag DJ Workshop BSO de Zeven Dwergen Poppentheater Appel Moes Korte berichten Dikke

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Maart 7 Nieuwsbrief 7 t/m 10 Oud papier actie 11 2e rapport 14 t/m 16 Rapportgesprekken 16 Nationale Daltondag 18 Palmpaasoptocht FC Twente schooltour gr. 3 en 4 21 OR vergadering

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Weekjournaal nr. 8 2016-2017 Sinterklaasfeest 2016 Afgelopen vrijdag hebben Sinterklaas en Piet een bezoek gebracht aan onze school. Hieronder een kleine impressie van deze gezellige ochtend. We willen

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Welkom op school. Deze keer verwelkomen wij Djani van Reenen. Een fijne tijd toegewenst op de Guido de Brès.

Welkom op school. Deze keer verwelkomen wij Djani van Reenen. Een fijne tijd toegewenst op de Guido de Brès. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 11 Baarn, 26 januari 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Wat je aandacht geeft, groeit!

Wat je aandacht geeft, groeit! Wat je aandacht geeft, groeit! Info 16 5 april 2017 Trefwoord thema: Opstaan! Pasen is het feest van de opstanding, Jezus is opgestaan uit de dood. Het is ook de tijd van uitlopende takken, jonge dieren

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016 Nieuwsbrief Week 14 2 t/m 9 april 2016 Vanuit de directie Vandaag hadden de kinderen veel plezier met de één-aprilgrappen. Computermuizen met plakbandjes eronder, de klok die een uur terug werd gezet en

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Samen naar een Pest Veilige School! Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), In 2014 gaan we van start met de M5-pestaanpak, op weg naar een Pest Veilige School. Graag willen we u daarvan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Open ochtend We zijn blij dat weer veel mensen onze school hebben gevonden en een kijkje kwamen nemen. Ook de voorlichtingsavond is goed bezocht. Het is belangrijk dat leerlingen op tijd worden aangemeld,

Nadere informatie

Wat doet een onderwijsassistente precies?

Wat doet een onderwijsassistente precies? OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwh GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Info digitaal ontvangen mail dan

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Vanavond! Grote Rekendag erg zinvol en gezellig verlopen

Vanavond! Grote Rekendag erg zinvol en gezellig verlopen Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 29 03-04-2014 Vanavond! Grote Rekendag erg zinvol en gezellig verlopen Woensdag 2 april startten we de dag met een

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Project Vlinders. Kijkavond. donderdag 7 april. Voor in uw agenda! Inhoud. Kom, kijk en bewonder! De OR blikt terug uur tot uur.

Project Vlinders. Kijkavond. donderdag 7 april. Voor in uw agenda! Inhoud. Kom, kijk en bewonder! De OR blikt terug uur tot uur. Inhoud Kijkavond De OR Speelgoed- en kledingbeurs Sponsorloop Koningsspelen Techniekwedstrijd Verkeersexamen Schoolvoetbal Activiteiten Julien Project Vlinders Kijkavond donderdag 7 april 18.30 uur tot

Nadere informatie