Nieuwsbrief Nr.13

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.13"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Nr.13 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hier nieuwsbrief nr. 13. In de weken vlak voor de meivakantie waren er tal van bijzondere activiteiten: schoolvoetbaltoernooi, verkeersexamen groep 7, eindtoets groep 8, sponsorloop voor Roparun, bezoek van een veteraan, moederdag high-tea in groep 1-2 en Koningsspelen. Vanaf de meivakantie hebben we nog 9 weken te gaan in dit schooljaar. In deze 9 weken willen we alle leerlingen zo goed mogelijk onderwijs geven. Er is nog genoeg te leren tot aan de zomervakantie. Ook zijn er andere activiteiten. En de planningen / voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar vragen weer aandacht en tijd. Via deze nieuwsbrieven houden we u op de hoogte. Foto s van bijzondere activiteiten plaatsen we op onze facebookpagina. Meerdere foto s zijn te vinden op onze website. Actie voor Roparun Op woensdag 13 april deden alle leerlingen mee aan de geslaagde sponsorloop voor Roparun. Het was een mooie, sportieve en gezellige actie voor onze zieke medemens. Met een geweldige opbrengst! Hartelijk dank daarvoor! We bedanken Hans Emmen en zijn team van Steamworks voor de geweldige organisatie! 4 mei-herdenking Op 4 mei deed een aantal leerlingen mee aan de dodenherdenking aan de Sluisweg. Het thema was Geef vrijheid door. Foto s staan op facebook en onze website. In het kader hiervan (vrijheid vraagt inzet en offers) kwam een veteraan aan de groepen 8 en 7 vertellen over zijn missies. Studiedag Op dinsdag 17 mei hebben we als team een studiedag, ook wel een brede teamvergadering genoemd. We evalueren dan een aantal zaken van dit schooljaar bijv. Kanjertraining, M5, nieuwe rekenmethode, Engels, enz. Het team (of soms een deel ervan) heeft 3 andere basisscholen bezocht: De Klokbeker in Ermelo, Van der Brugghenschool in Huizen en Anne de Vriesschool in Sliedrecht. Wat heeft ons dat opgeleverd? Welke voorbeelden kunnen ons helpen om ons onderwijs te verbeteren? Halverwege de middag gaan de leerkrachten van groep 1-2 verder met hun eigen studietraject van de schooljaar: Leerlijnen voor het Jonge Kind (sa-

2 men met onderbouwteam van de Rehobothschool). Schoolkamp gr. 8 Van woensdag 18 mei t/m vrijdag 20 mei gaat groep 8 op schoolkamp. De leerlingen van groep 8 worden gewoon op tijd op school verwacht. Ze doen op school eerst mee aan de jaarlijkse BankBattle. Om uur vertrekken ze richting Maarn. Meester Jan, meester Kees, meester Rick, juf Jannie, juf Marieke v.d. W. juf Marian en juf Ranka (lio-er) gaan mee op kamp. We hopen op een mooi, gezellig, zonnig, leuk en leerzaam kamp! Vervanging juf Marieke Juf Marieke v.d. W (gr.8) is op maandag 23 mei voor het laatst op school; daarna begint haar zwangerschapsverlof. We wensen haar een mooie periode toe. Om de laatste weken voor een groep 8 vervanging te regelen, is niet zo makkelijk. Gelukkig hebben collega s meegedacht en meegewerkt om tot de volgende oplossing te komen. Groep 8 ma + di Juf Dionne wo t/m vr. Meester Jan Groep 1a/2a ma, di, do, vr wo Groep 4a ma t/m vr RT-dag Juf Jannie Juf Dionne Juf Hanneke Dinsdag Klassenbezoek M5 Dinsdag hebben juf Gerry en Richard van der Grijn een klassenronde gemaakt over de meldingen in M5. Elke dag komen er via M5 wel meldingen binnen over zaken die leerlingen/ouders/leerkrachten niet oké vinden. Fijn dat die meldingen steeds gedaan worden. Alleen als we iets weten, kunnen we er iets mee. Niet met elke melding doen we iets. We kijken of er een patroon in zit, of het vaak een zelfde leerling betreft, of het echt pesten is of een keer onhandig gedrag. Het structureel pesten komt gelukkig weinig voor (tenminste naar wij weten), maar ongewenste gedragingen zijn er te veel. Pleinwerkgroep Van de week is de pleinwerkgroep bij elkaar geweest. We hebben de enquêtes van de ouders, de leerkrachten en de leerlingen besproken. Bij alle 3 wordt aangegeven dat men hecht aan een schoolplein met veel groen (verschillende functies), veel speelruimte (lopen, rennen, samen spelen) en diverse speeltoestellen. Niet te veel, maar gevarieerd. Met inbreng van deze 3 enquêtes wordt er in de komende weken een schetsontwerp gemaakt. Lotenverkoop Er worden nog dagelijks lege flessen op school ingeleverd. De opbrengst staat nu op 381,50. Een mooi bedrag! We sparen door tot aan de zomervakantie.

3 We doen dit schooljaar nog één actie voor ons schoolplein: verkoop van loten! Deze start aanstaande vrijdag. De leerlingen van groep 3 t/m 8 krijgen een boekje met loten mee. De bedoeling is om deze te verkopen. Er zijn ongeveer 53 prijzen mee te winnen. Op woensdag 1 juni kan alles ingeleverd worden en op donderdag 2 juni worden de loten voor de prijzen getrokken en daarna bekend gemaakt. De leerlingen van groep 1-2 krijgen geen lotenboekje mee. Ouders van die leerlingen die toch een of meerdere loten willen kopen, kunnen dat doen op woensdag 18 mei van uur en op maandag 23 mei van in de gang bij de kleuterlokalen. Schoolkorfbaltoernooi Het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi vindt plaats op woensdag 25 mei Dit jaar worden de wedstrijden gespeeld op het veld van HKC aan de Pieter de Hooghstraat. De Ichthusschool doet met maar liefst 9 teams mee aan dit toernooi. Voor de kinderen die wel meedoen, maar geen lid zijn van de korfbal, wordt er op woensdag 18 mei training gegeven. De kinderen krijgen hiervoor een aparte uitnodiging. We wensen alle kinderen veel plezier en succes! Project groep 6b/7b Vandaag is groep 6b/7B gestart met een project over de Tweede Wereldoorlog in Hardinxveld. Dit wordt toegespitst op de Merwedegijzelaars. Een onderwerp dat voor veel leerlingen, maar misschien ook voor veel ouders, onbekend is. Mevrouw Anja van der Starre, een dochter van één van de Merwedegijzelaars, heeft ter inleiding een indrukwekkend verhaal aan de leerlingen verteld. Na dit verhaal hebben we een bezoek gebracht aan de herinneringsplaquette bij de oude School met de Bijbel aan de Rivierdijk. Weer terug op school zijn de leerlingen aan de slag gegaan om over de Merwedegijzelaars een documentaire te maken. Zij gaan informatie vertellen en daarvan filmbeelden maken. Ze hopen dit project vrijdag af te ronden. Na de afronding zullen er foto s op de website komen. Sportdag Dinsdag 24 mei 2016 is de sportdag voor de groepen 6, 7 en 8 van de basisschool. De sportactiviteiten vinden plaats op de velden van v.v Hardinxveld en in zwembad De Duikelaar. Alle leerlingen ontvangen een programma voor deze dag met benodigde informatie. De leerlingen van de groepen 1 t/m 4 zijn deze dag vrij, maar die van groep 5 moeten gewoon naar school komen! Mocht het weer te slecht zijn, gaat de sportdag niet door. (er is geen uitwijkdatum) De beslissing m.b.t het wel/niet doorgaan, wordt de dag ervoor genomen door de organisatie van de sportdag. U bent als ouder/verzorger van harte welkom om te komen kijken.

4 MR, wat dat eigenlijk? Op cbs Ichthus werkt een Medezeggenschapsraad (MR). De MR bestaat uit ouders en leerkrachten die samen meepraten en meedenken het beleid van de school. Ze komt per schooljaar ongeveer 4x bijeen. Bent u als betrokken ouder geïnteresseerd in het beleid van de Ichthusschool? Wilt u graag iets agenderen of bent u bereid om zelf mee te denken in de MR? Neem dan gerust contact op met een MR-lid! Mirella Vesely (vz) Jan Hoftijzer Kees Brouwer Ellen Bok Diversen De MR bespreekt met MT/directie diverse belangrijke schoolzaken zoals o.a.: huiswerkbeleid formatie-plan veranderingen in onderwijs nieuwe lespakketten zoals bv seksuele vorming, M5 pestaanpak protocollen en richtlijnen over bijvoorbeeld medicijngebruik, echtscheiding praktische zaken als vakantieplanning, ouderbijdragen etc. Over diverse onderwerpen wordt de MR om advies of instemming gevraagd, deze zijn wettelijk vastgelegd. De MR is een verplicht adviesorgaan. De MR en Schoolcommissie (SC) zijn twee adviesorganen die samenwerken op onze school. De focus van de SC ligt vooral op de christelijke identiteit. Naast advisering en instemming fungeren SC en MR ook als klankbord in de schakel ouders en school. U kunt een aantal foto s bekijken op onze facebookpagina: facebook.com/cbsichthushardinxveld. Er is een lege statiegeldflessen-actie gestart om geld bij elkaar te brengen voor onze schoolpleinen. Al heel veel flessen zijn er de afgelopen dagen ingeleverd! Het liefst hebben we alleen plastic flessen en graag met de schroefdop er op (het wordt anders zo nat en plakkerig). Hartelijk dank alvast! Op donderdag 2 juni a.s. zal er door de leerlingen een project worden ingestudeerd. Aan het eind van dag zal elke groep een presentatie geven. Dat begint om uur. Er is dan ook weer de gebruikelijke catering, verzorgd door de ouderraad. T.z.t. hoort u daar meer over. Eind mei komt er weer een nieuwe leerling bij in groep 1c. We heten Nina Lensen dan van harte welkom! Zij is de laatste leerling die er dit schooljaar in groep 1c bij komt. De groep telt dan 29 leerlingen en dat is genoeg.

5 Agenda mei 2016 Vr. 13 mei Vr. 13 mei Ma. 16 mei Di. 17 mei Wo 18 t/m vr 20 mei Di 24 mei Wo. 25 mei Wo. 25 mei Continurooster; gr. 5 t/m 8 blijven om uur over en mogen om uur uit. Start lotenverkoop voor renovatie schoolplein 2 e Pinksterdag : leerlingen vrij Studiedag; leerlingen vrij Groep 8 is op schoolkamp Sportdag groep 6 t/m 8; groep 1 t/m 4 vrij; groep 5 heeft school s middags schoolkorfbaltoernooi Info-avond voor nwe ouders gr.1-2 Agenda juni 2016 Wo. 1 juni Inleveren opbrengst van lotenverkoop en overgebleven loten Projectdag De Vuilnismannen afsluiting van de projectdag Bekendmaking prijzen lotenverkoop Do. 9 juni SOT Do. 16 juni Algemene Ledenvergadering TriVia Di. 28 juni Continurooster; alle groepen blijven om uur over en gaan om uur uit. Wo. 29 juni Schoonmaakavond gr. 1 t/m 5 Do. 30 juni Doorschuifmiddag gr. 1 t/m 4 Vr. 1 juli Rapporten mee Di. 5 juli Breekweek: geen Dolfijnlessen Di. 5 juli Musical groep 8 Wo. 6 juli Afscheid van groep 8 Vr. 8 juli Laatste schoolmorgen; school gaat om uur uit. Ma. 11 juli t/m vr. 19 aug. Zomervakantie Agenda juli 2016 Met vriendelijke groet, namens het team Piet Walhout E: pwalhout@cbsichthushardinxveld.nl M: Ichthusschool is één van de scholen van

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9 Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hier nieuwsbrief nr. 9. Het is nog 1 of 2 dagen school en dan is er een week voorjaarsvakantie. We hopen dat de leerlingen (en u ook) kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.10

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.10 Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.10 U ontvangt hier nieuwsbrief nr. 10. Volgende week is het biddag. Op school schenken we daar aandacht aan. In deze nieuwsbrief vindt u daar informatie over. We leven in de periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hier nieuwsbrief nr. 11. In deze weken geven we aandacht aan Goede Vrijdag en aan Pasen. Jezus Christus aan het kruis is de kern van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.9

Nieuwsbrief Nr.9 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.9 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 9. De voorjaarsvakantie is voorbij. In alle groepen wordt weer veel geleerd. Er wordt gestart met nieuwe thema s. Lessen seksuele

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

nummer april 2018 Er wordt om uur gestart met de Koningsdans: Fitlala! Thuis oefenen kan via de link:

nummer april 2018 Er wordt om uur gestart met de Koningsdans: Fitlala! Thuis oefenen kan via de link: Pancopost nummer 17 17 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen In de vorige Pancopost hebben wij u geïnformeerd over de Koningsspelen. Deze jaarlijkse sport- en speldag wordt dit jaar gehouden op vrijdag

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

Jaarplanning Jaarplanning Podium

Jaarplanning Jaarplanning Podium Jaarplanning Podium 2017-2018 Augustus 2017 Ochtend 8.30-12 u. Voormiddag 13-15 u. Namiddag 15-17 u. Hoofdluiscontrole 21 Ma Eerste schooldagkoffie/thee Avond 20-22 u./ bijzonderheden 22 Di Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbulletin November 2015

Nieuwsbulletin November 2015 Nieuwsbulletin November 2015 Beste ouders / verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer op. De kinderen krijgen nu herfstvakantie en de klok wordt verzet naar de wintertijd. Terugkijkend

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 30 maart Goede Vrijdag: vrij! 2 april 2 e Paasdag: vrij! 5 april schoolfotograaf Knappe Koppies 6 april Rapporten inleveren 10 april Voorstelling

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Collega s Algemeen: G-voetbal Algemeen: extra kalenderbladen Algemeen: Voorstellen - Marianne Stoeten SO: Koningsspelen VSO: Afscheid Wilma Liefers VSO: Avondschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.8

Nieuwsbrief Nr.8 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.8 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 8. Deze week ronden we de thema s af van de afgelopen periode. Voor de groepen 4 t/m 8 heeft u een uitnodiging gekregen voor aanstaande

Nadere informatie

Opening van het Schoolproject Plastic met een spectaculaire theatershow!!!

Opening van het Schoolproject Plastic met een spectaculaire theatershow!!! 22 april 2016 Geachte ouders, verzorgers, Voor u ligt het achtste informatiebulletin van dit schooljaar. Groep 8 heeft de Eind-Cito achter de rug en we hebben vandaag genoten van de Koningsspelen. En nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo 12 33 Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 AUGUSTUS Vr 17 Za 18 Zo 19 34 Ma 20 Di 21 Wo 22 Do 23 Vr 24 Za 25 Zo 26 35 Ma 27 Di 28 Wo 29 Do 30 Vr 31

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

Schoolkalender Willem Alexanderschool Leeuwarden

Schoolkalender Willem Alexanderschool Leeuwarden Schoolkalender 2019-2020 Willem Alexanderschool Leeuwarden september 2019 ma di wo do vr za zo 26 aug. Eerste schooldag 27 aug. luizencontrole 28 aug. 29 aug. 30 aug. 31 aug. 1 Week 35 2 3 4 5 6 7 8 Informatieavond

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei. Groepsindeling. Gebed voor het werk. Waar een kleine school groot in kan zijn!

Nieuwsbrief mei. Groepsindeling. Gebed voor het werk. Waar een kleine school groot in kan zijn! Waar een kleine school groot in kan zijn! Beste ouders, verzorgers, Nieuwsbrief mei U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand mei. In deze nieuwsbrief: Groepsindeling Vakantierooster schooljaar 20192020

Nadere informatie

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017 10 april 2017 Agenda April Di 11-4-17 oud papier Paasviering Vr 14-4-17 Goede Vrijdag Zo, ma 16,17-4-17 Paasfeest Di 18-4-17 eindtoets groep 8 oud papier studiemiddag De lerende school leerlingen middag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koningsspelen

Nieuwsbrief. Koningsspelen N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - de Koningsspelen - de citotoets zit er op! - verkeersexamen groep 7 - voorstelronde van de kandidaten voor de MR - in de bijlage een uitnodiging

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar Jaarkalender Basisschool de Disselboom Schooljaar 2017-2018 1 2 Eerste periode: start schooljaar herfstvakantie 2017-2018 W SW Opmerkingen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 35 1 Samenknap/ thema

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website: JAARKALENDER

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website:     JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2017 2018 JAARKALENDER SEPTEMBER 2017 Vr 1 Zo 17 Za 2 Ma 18 Studiedag. Alle leerlingen vrij. Week van de gesprekken Zo 3 Di 19 MR Ma 4 Eerste schooldag Wo 20 Di 5 Hoofdluiscontrole Do

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze!

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze! Deze nieuwsbrief kunt u ook bekijken op onze website www.de7sprong-attendiz.nl sept. 2016 Beste ouders/ verzorgers, Maandag wensten we onze collega s een warm welkom toe en een goede start voor iedereen,

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

AUGUSTUS 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 week

AUGUSTUS 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 week AUGUSTUS 2016 1 week 31 2 3 4 5 6 7 8 week 32 9 10 11 12 13 14 15 week 33 16 17 18 19 20 21 22 week 34 23 24 25 26 27 28 Juf Gerite jarig 1 e schooldag schooljaar 2016-2017 Opening: hoe worden we de leukste

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie! 24 mei 2017 Agenda 29 juni Tweede rapport mee 30 juni Podium Party 4 juli Afscheid Groep 8 7 juli Laatste schooldag en De Kinderen s middags vrij Overstap (11:30) 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL Schooltijden Ochtend: Groep 1 t/m 8 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.30 12.00 uur woensdag 08.30 12.15 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

AUG 2016 MA DI WO DO VR ZA ZO

AUG 2016 MA DI WO DO VR ZA ZO AUG 2016 01 02 03 04 05 06 07 Beste ouders van Twickel, In deze jaarkalender vindt u de planning voor het volgend schooljaar. Alle activiteiten die eind schooljaar 2015-2016 bekend waren, zijn in deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8 NIEUWSBRIEF Juni 2017 Deze maand Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8 Di 4 juli Musical groep 8 Do 6 juli Spelletjes dag Vr 7 juli 12.00 uur zomervakantie Ma 21 aug Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7 Nieuwsbrief nr. 9 - mei 2012 kopij: info@jozefschoolwijhe.nl Ma 28 mei t/m vr 1 juni Zondag 3 juni Di 5 t/m vr 8 juni Pinkstervakantie Parochiefeest Wandelvierdaagse Woensdag 6 juni Fietscontrole gr 7

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2017-2018 SEPTEMBER 2017 Ma 4 Start schooljaar met Feestelijke opening! Wo 6 Luizencontrole Vr 8 Nieuwsbrief 1 Di 12 Info avond groep 1 t/m 4 Do 14 Infoavond groep 5 t/m 8 Vr

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 1 2 3 4 5 week 32 6 7 8 9 10 11 offerfeest 12 week 33 13 14 15 16 17 18 19 week 34 20 21 22 23 24 25 Jacqueline jarig 26

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief 18 07 juni 2018 GROEPSACTIVITEITEN Ondertekenen convenant meer muziek in de klas Koningin Máxima komt op woensdag 27 juni naar het Musiater in Zevenaar. Op woensdag 27 juni wordt er in Zevenaar

Nadere informatie

Talismanbulletin 15 mei 2014

Talismanbulletin 15 mei 2014 Talismanbulletin 15 mei 2014 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 15 mei Open podium 14:00 uur 8m, 6ml, 3m, 4d, 1-2c Vrijdag 16 mei Open podium 14.00 uur 7m,6c,4n,3s,1-2n,1-2mm Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 07-05-2019 Even bijpraten Na 2 weken meivakantie zijn we weer goed gestart met de laatste periode van het schooljaar. Een periode die meestal vol met leuke activiteiten zitten; klus-/ schoonmaakavond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

JAARKALENDER CBS DE BURCHT Augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

JAARKALENDER CBS DE BURCHT Augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag JAARKALENDER CBS DE BURCHT 2018- Augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Week -/31 1 2 3 4 5 Week -/32 6 7 8 9 10 11 12 Week -/33 13 14 15 16 17 18 19 Week -/34 20 21 22 23 24 25 26 Week 1/35

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Do 11 Ma 15 Wo 17 Vr 19 Do 25 Ma 5 Do 8 Wo 14 Do 15 Vr 16 Di 20 Ma 26 Di 27 Wo 28 Mei Inzameling oud papier Schoolkorfbaltoernooi 2017 Hemelvaartsdag We zijn ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Activiteitenkalender v

Activiteitenkalender v AUGUSTUS 2018 31 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 32 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 33 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 34 ma 20 di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 35 ma 27 Eerste

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-02-2013-11-03-2013 Agenda: Ma t/m vr 04-03 t/m 08-03 Datamap gesprekken Wo 13-03 Geen gymles Ma t/m wo 25-03 t/m 27-03 Kamp groep 7/8 Do 28-03 Paasontbijt Vr en ma 29-03 en 01-04 Vrij

Nadere informatie

Aanvulling schoolgids

Aanvulling schoolgids Kardinaal Alfrinkschool 0105914637 info@alfrinkschool.nl www.alfrinkschool.nl Aanvulling schoolgids 2015-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de kalender en de aanvulling op de schoolgids

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie