Op 2 februari verzorgt groep 6 de maandopening. De kinderen genieten echt van de optredens van de verschillende groepen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Op 2 februari verzorgt groep 6 de maandopening. De kinderen genieten echt van de optredens van de verschillende groepen."

Transcriptie

1 23 januari 2015 / NUMMER 506 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op Sofiya Moreva uit groep 4 op Nils Smithuis uit groep 3 op Quinty Wiechels uit groep 5 op Bo Tolen uit groep 4 op Rune Kaslander uit groep 4 op Mica van Nispen uit groep 6 op Nathan van der Meer uit groep 4 Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Vanuit de directie Afgelopen week heeft onze Ib-er Wilma Schoenmaker een presentatie gehouden over de oplossingsgerichte manier van werken die wij voorstaan. Dit gebeurde tijdens een mini-conferentie voor directeuren en Ib-ers van De Basis en De La Salle. Als er problemen zijn, ben je samen als ouders, school en kind, verantwoordelijk voor de oplossing. Samen zoek je naar de zorg, samen zoek je naar wat we wensen voor het kind. Samen ontdekken we dat er meer oplossingen zijn dan we dachten en dat die soms verrassend eenvoudig kan zijn. Ik hoop dat u die samenwerking in de gesprekken met de leerkracht steeds meer begint te herkennen. In onze teambijeenkomsten oefenen we ook regelmatig. We noemen dat oplossingsgericht werken. Een hartelijke groet vanuit school. Heleen Broerse, Activiteiten in de komende tijd Komende weken staan nog in het teken van de toetsen. Dat vraagt rust en regelmaat in de groep. Onze jongste kleuters toetsen we niet. Voor de kleuters gebruiken we een nieuw volgsysteem, de methode KIJK, waardoor toetsen niet nodig is. De onderbouw geniet op 30 januari van een extra vrije dag. Op 2 februari verzorgt groep 6 de maandopening. De kinderen genieten echt van de optredens van de verschillende groepen.

2 Schoonmaakavond Dank voor de hulp bij het poetsen in de school. Fijn, dat u daar tijd voor vrij hebt kunnen maken. Als u niet in de gelegenheid was te helpen, dan mag u ook overdag wel aan de slag. Er blijven nog altijd klusjes over. Vraagt u er maar naar bij één van de klassenleerkrachten. Cultuurdag 5 februari Tijdens ons teamuitje in het vorige schooljaar heeft het team kennisgemaakt met Djembé. We waren zo enthousiast dat we de kinderen op school ook die kennismaking gunnen. Op donderdag 5 februari krijgen alle kinderen van De Wegwijzer de mogelijkheid via groepsworkshops te leren Djembéën. We zijn benieuwd of er talenten bij ons op school zijn. Fusie Er is in de afgelopen weken niet vergaderd. Maandag aanstaande vergadert de stuurgroep. Ik ga er van uit dat u binnenkort weer een fusiebulletin ontvangt met de laatste ontwikkelingen. Oudertevredenheidspeiling U hebt gisteren een herinnering ontvangen voor het invullen van de tevredenheidspeiling. Bij de kinderen en mijn collega s heb ik grip op het invullen van de lijsten. Ik hoop dat u tijd wilt vrijmaken en de vragen wilt beantwoorden. Op tijd beginnen Ik kan me voorstellen dat het in deze nog donkere dagen moeilijk opstarten is. Ik zie dat in elk geval wel aan de ochtendstart op school. Wij vinden het fijn als we om 8.45 uur met de volledige groep kunnen beginnen. Ik zie s morgens nog vaak dat kinderen op het nippertje of te laat op school zijn. Ik vraag u dan ook uw kind op tijd op school te laten zijn of te brengen. Ook als u nog even de klas in mag, wilt u dan zorgen dat u voor 8.45 uur het lokaal hebt verlaten? Ook wij tellen de lesuren en stellen er prijs op deze zo effectief mogelijk te gebruiken. Afwezig Op 29 januari is Wim Brandhoff afwezig. Jenny van Grieken staat voor de groep. Ria Daalman neemt die dag groep 4/5 voor haar rekening. Aanmelding nieuwe leerlingen De tijd van voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar begint alweer voor onze administratie. Graag weten we voor de komende jaren op welke kinderen we kunnen rekenen. Hebt u thuis nog een peuter die niet is aangemeld voor school? Dan hebben we uw aanmelding graag zo spoedig mogelijk. Ook vinden we het fijn als u de Wegwijzer aanbeveelt bij vrienden, kennissen en buren.

3 Aanwezigheid directie Maandagmiddag 26 januari aanwezig 2 februari aanwezig Dinsdagochtend 27 januari directieberaad 3 februari aanwezig Woensdag 28 januari aanwezig 4 februari Graankorreldag Donderdagmiddag 29 januari BAPOdag 5 februari aanwezig Vrijdagochtend 30 januari aanwezig 6 februari aanwezig Solidoe De Stek viert Kerst De kinderen van BSO de Stek konden zich aan het einde van 2014 bij ons uitleven met een leuk vakantie programma. Op maandag 22 december gingen we naar de Proosdijhal waar iedereen lekker kon rennen, springen, schommelen, badmintonnen. We gingen erheen met het openbaar vervoer. Dinsdag 23 december hebben we kerststukjes gemaakt en gingen we oefen-gourmetten. Voordat we gingen eten begonnen we met kerst liedjes onder begeleiding van onze eigen gitarist Bjorn. Vooral de broodjes met gesmolten kaas waren erg in trek. Daarna heerlijk uitbuiken op de bank met een leuke kerst film. Maandag 29 december was een dag om te doen wat je het afgelopen jaar het leukste vond op de BSO. De kinderen mochten hun eigen ideeën inbrengen op een groot vel. We hebben ook nog een mooie kalender gemaakt voor het nieuwe jaar. Dinsdag 30 december zijn we verder gegaan met onze kalender. Het jaar op BSO de Stek werd afgesloten met een heerlijke zelfgemaakte oudejaarslunch.

4 Voorleesdag bij groep 1 en 2 Woensdag 21 januari was de startdag van de Nationale Voorleesdagen. Er werd die ochtend lekker veel voorgelezen in groep 1 en 2. En niet alleen door de eigen juf! Om 9 uur kwamen juf Marion en juf Cora van De Stek bij ons met een heel mooi boek: Boer Boris gaat naar zee. Terwijl juf Marion dit voorlas, haalde juf Cora alle figuren die in het boek voorkwamen tevoorschijn uit een grote koffer! Boer Boris ging met al zijn dieren naar de zee, dat was wel heel grappig! We hebben genoten van dit verhaal. Bedankt juf Marion en juf Cora en graag tot een volgende keer!.en in groep 3 en 4 In groep 3 en 4 werd voorgelezen door stewardess Esther. Esther las ons twee prachtige verhalen voor. Het eerste verhaal ging over kinderen die van Holland naar Amerika reisden en het tweede verhaal ging over het eerste vliegtuig. Natuurlijk mochten we ook nog vragen stellen. Thijs: Ben je in Spanje geweest? Lara: Ben je in Portugal geweest? Domi: Welke taal spreek je dan? Welk land vind je het leukst? Welke vliegtuigen hebben jullie? En nog veel meer. Het was een geslaagd bezoek! Bedankt, Esther, ook namens de kinderen! Juf Ellen en juf Ria en in groep 5, 6, 7 en 8 (door een oude bekende)

5 Voor in de agenda: maandag 26 januari Groep 8: voorlezen op De Stek dinsdag 27 januari Groep 8: voorlezen op De Stek vrijdag 30 januari Groep 1 t/m 4: vrij maandag 2 februari Maandopening door groep 6 donderdag 5 februari Groep 1 t/m 8: Djembé dag vrijdag 13 februari Koffieochtend Nieuwsbrief 507 verschijnt op vrijdag 6 februari 2015 Medezeggenschapsraad De Wegwijzer verslag vergadering 17 november 2014 Aanwezig: Peter Engel, Bruus-Jan Willemsen, Heleen Broerse, Wilma Schoenmaker, Jenny van Grieken, Renske Vrooland Afwezig: Aize Tolsma 1 Opening Bruus-Jan opent met gebed. 2 Agenda Geen aanvullingen. Meerjaren onderhoudsplan is er niet meer voor onze school, dus dat kan worden geschrapt. 3 Notulen vorige vergadering - Vanaf een jaar voordat de fusieschool start, zal worden gewerkt met de mensen die meegaan naar de fusieschool. - Sytske heeft het verzoek voor uitstel van het schoolplan ingediend bij de inspectie, maar of er al een besluit over is genomen is ons nog niet bekend. - Peter kon niet aanwezig zijn bij de bijeenkomst over schooltijden. In de bijeenkomst werd verteld welke varianten van schooltijden. Iets wat in ogenschouw genomen moet worden, is dat je bij verandering van schooltijden te maken krijgt met een overgangsperiode. Donderdag is er weer een directeurenoverleg van de Aalsmeerse scholen waarin dit onderwerp zal worden besproken. 4 Begroting OR Robert kan er niet bij zijn om de begroting toe te lichten. We missen de werkelijke kosten van 2014 om te kunnen vergelijken. We willen graag een overzicht waarin de kolommen begroot 2014, werkelijk 2014 en begroot 2015 naast elkaar staan. Dan pas kunnen we vergelijken en uiteindelijk goedkeuring geven voor de begroting en decharge verlenen over het

6 jaar We nodigen Robert opnieuw uit voor de volgende vergadering. Begroting TSO We hebben de begroting voor 2015 is binnen. We gaan tekort begroten, maar er zijn plannen om dat op te lossen. We gaan akkoord met deze begroting. We zien graag dat de begroting voor 2016 weer sluitend is. Het overzicht van 2014 krijgen we voor de volgende vergadering in het nieuwe kalenderjaar. 5 Fusie en nieuwbouwplannen Afgelopen woensdag hebben Heleen en Hergo een meeting gehad over de samenwerking in de aanloop naar de nieuwe school. De uitkomsten hiervan worden volgende week in de stuurgroep besproken. Er is een onderzoek geweest naar beschermde fauna in de directe omgeving van de toekomstige school. Er leeft daar een boomvalk, waar rekening mee gehouden zal moeten worden. Met oog op de toekomstige fusie is de samenwerking met Solidoe geïntensiveerd. Het plan van eisen voor het gebouw ligt nu bij de gemeente ter goedkeuring/ aanvulling. De kennismaking met Sytske en Anneleen was goed. Er is uitgesproken om als MR-en meer te gaan samenwerken. 6 Arbo beleid/ RIE Ten aanzien van de veiligheid van het gebouw willen we graag op de hoogte gehouden worden van de constateringen van Marco de Witt, nadat er een controle heeft plaatsgevonden. Als er serieuze gebreken zijn geconstateerd, willen we daarover worden ingelicht. 7 Meerjaren onderhoudsplan Punt is geschrapt van de agenda. 8 Mededelingen vanuit de directie Roswitha is aan het re-integreren. Wijnanda krijgt 1 december een MRI-scan. Op basis hiervan wordt gekeken of en hoe er verdere behandeling nodig is. Voor de vervanging na de kerstvakantie moet nieuwe vervanging worden gezocht. Jannieke is daarna niet meer beschikbaar. Maartje is bevallen van een dochter: Roos.

7 9 GMR-zaken Het stuk Personeel is in de afgelopen vergadering besproken. Het is nog in beraad. In de komende vergadering wordt hier verder over gesproken. Het stuk Bestuurlijke organisatie staat voor de volgende vergadering op de agenda. Het stuk Onderwijs zal later volgen. Het is de bedoeling dat de ouderenquête voor de hele vereniging hetzelfde wordt, eventueel aangevuld met vragen van de school zelf. Jenny neemt onze feedback op de ruwe vragenlijst mee naar de GMR. In de volgende vergadering zullen we de ouderenquête opnieuw bespreken. In februari worden er de cursussen voor MR- en GMR-leden gegeven. 10 Rondvraag Peter: We willen graag (samen met De Hoeksteen) bij het Thamerdal kijken om een voorbeeld te zien van hoe zo n kindcentrum eruit kan zien. De school opent in januari. Bruus-Jan vraagt aan Anneleen of de MR van De Hoeksteen ook mee wil. Wilma overlegt voor een datum met haar contact op die school. 11 Volgende vergadering 12 januari is de volgende vergadering. 12 Sluiting

8

9

10

22 januari 2016 / NUMMER 526

22 januari 2016 / NUMMER 526 22 januari 2016 / NUMMER 526 In de komende weken zijn jarig: vandaag Damiën van Hees uit groep 1/2B op 24-01 Sofiya Moreva uit groep 5 op 30-01 Nils Smithuis uit groep 4 op 01-02 Quinty Wiechels uit groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

9 oktober 2015 / NUMMER 520. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 06 34871173.

9 oktober 2015 / NUMMER 520. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 06 34871173. 9 oktober 2015 / NUMMER 520 In de komende weken zijn jarig: op 13-10 Evy Cents uit groep 5 op 20-10 Nicola Tomaszek uit groep 1B/2B op 21-10 Roan Tolsma uit groep 7 op 29-10 Eva Kroon uit groep 1B/2B op

Nadere informatie

In de vorige nieuwsbrief stond niet vermeld dat Wessel Pusch uit groep 1/2 op 11 maart jarig is. Alsnog van harte gefeliciteerd.

In de vorige nieuwsbrief stond niet vermeld dat Wessel Pusch uit groep 1/2 op 11 maart jarig is. Alsnog van harte gefeliciteerd. 13 maart 2015 / NUMMER 509 NIEUWSBRIEF In de vorige nieuwsbrief stond niet vermeld dat Wessel Pusch uit groep 1/2 op 11 maart jarig is. Alsnog van harte gefeliciteerd. In de komende weken zijn jarig: vandaag

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23

WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23 WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Woensdag heeft Imke Verhoef afscheid genomen van De Graankorrel. Dat gebeurd op een wijze die bij haar paste. De kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vanuit de directie. 11 maart 2016 / NUMMER 529. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. Vanuit de directie. 11 maart 2016 / NUMMER 529. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 maart 2016 / NUMMER 529 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 16-03 Victor Schols uit groep 7 op 18-03 Daimen Wiechels uit groep 1/2A op 19-03 Kimberly Terlouw uit groep 3 Van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

7 april 2017/ NUMMER 551. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse,

7 april 2017/ NUMMER 551. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 7 april 2017/ NUMMER 551 In de komende weken zijn jarig: op 11-04 Kyann Elbaz uit groep 6 op 12-04 Gunjit Khurana uit groep 5 op 13-04 Chris van Bakel uit groep 8 op 16-04 Rowin Ubink uit groep 1/2A op

Nadere informatie

24 maart 2016 / NUMMER 530

24 maart 2016 / NUMMER 530 24 maart 2016 / NUMMER 530 Gebed voor de wereld Toen ik mijn aandeel voor de nieuwsbrief schreef wist ik nog niet wat er kort daarna zou gebeuren in België; de zoveelste aanslag van terreur om het leven

Nadere informatie

In de komende weken zijn jarig: op 22-06 Theu van Oosten uit groep 8 op 28-06 Julian Croes uit groep 6

In de komende weken zijn jarig: op 22-06 Theu van Oosten uit groep 8 op 28-06 Julian Croes uit groep 6 19 juni 2015 / NUMMER 515 In de komende weken zijn jarig: op 22-06 Theu van Oosten uit groep 8 op 28-06 Julian Croes uit groep 6 Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Vanuit de directie

Nadere informatie

28 augustus 2015 / NUMMER 517. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 06 34871173.

28 augustus 2015 / NUMMER 517. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 06 34871173. 28 augustus 2015 / NUMMER 517 In de komende weken zijn jarig: vandaag Sylvie Willemsen uit groep 7 op 30-08 Noortje Verbeek uit groep 1/2a op 31-08 Julia Djordjevic uit groep 3 op 31-08 Linn Smithuis uit

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

vergadering van het bestuur van de Oudervereniging vrijdag 9 december nieuwsbrief 544 vergadering van de MR van De Hoeksteen en De Wegwijzer

vergadering van het bestuur van de Oudervereniging vrijdag 9 december nieuwsbrief 544 vergadering van de MR van De Hoeksteen en De Wegwijzer 9 september 2016 / NUMMER 538 NIEUWSBRIEF 30 In de komende weken zijn jarig: op 30-11 Sebastiaan Hagedoorn uit groep 8 op 01-12 Saad Alayesh uit groep 8 op 01-12 Isa Hasselman uit groep 6 op 01-12 Fabian

Nadere informatie

vergadering van de gezamenlijke MR (Hoeksteen/Wegwijzer) vergadering van het bestuur van de oudervereniging

vergadering van de gezamenlijke MR (Hoeksteen/Wegwijzer) vergadering van het bestuur van de oudervereniging 20 januari 2016 / NUMMER 546 In de komende weken zijn jarig: op 24-01 Sofiya Moreva uit groep 6 op 30-01 Nils Smithuis uit groep 5 op 01-02 Quinty Wiechels uit groep 7 op 02-02 Rune Kaslander uit groep

Nadere informatie

Welkom Verlof Onthulling kanjerbord Activiteiten in de komende tijd Schoolfruit JOGG

Welkom Verlof Onthulling kanjerbord Activiteiten in de komende tijd Schoolfruit JOGG 28 oktober 2016 / NUMMER 541 In de komende weken zijn jarig: op 02-11 Malak Hamed Adem uit groep 1/2A op 02-11 juf Esther Wegman uit groep 1/2B op 04-11 Kawal Gorwara uit groep 8 op 04-11 Norah Schenkius

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda januari: Maandag 6 januari: Eerste lesdag van

Nadere informatie

In de komende weken zijn jarig: op Eline Engel uit groep 5 op Julien Verhaar uit groep 12B

In de komende weken zijn jarig: op Eline Engel uit groep 5 op Julien Verhaar uit groep 12B 9 september 2016/ NUMMER 538 NIEUWSBRIEF (administratie) In de komende weken zijn jarig: op 12-09 Eline Engel uit groep 5 op 12-09 Julien Verhaar uit groep 12B Van harte gefeliciteerd en een hele fijne

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. In de komende weken zijn jarig: op Amber Jongens uit groep 4 op Julian Croes uit groep 7 op Noa Luijt uit groep 1/2A

NIEUWSBRIEF. In de komende weken zijn jarig: op Amber Jongens uit groep 4 op Julian Croes uit groep 7 op Noa Luijt uit groep 1/2A 17 juni 2016 / NUMMER 535 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-06 Amber Jongens uit groep 4 op 28-06 Julian Croes uit groep 7 op 30-06 Noa Luijt uit groep 1/2A Van harte gefeliciteerd en een

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober AGENDA nr. 2 Vrijdag 16 sept. Groep 7/8 terug van kamp Zaterdag 17 sept. Rommelmarkt Ger. Kerk op Amaliahof Maandag 19 sept. Schoolraad en MR vergadering in school. Aanvang 19.45 u Woensdag 28 sept. Inloopochtend

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen woensdag stond in mijn krant een pagina groot artikel over onderzoek naar de Kanjertraining. Ik heb een foto

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

B R A K K E N S T E I N - I N F O

B R A K K E N S T E I N - I N F O Basisschool Brakkenstein Heemraadstraat 2 6525 TH Nijmegen 024-3553559 www.bsbrakkenstein.nl info@bsbrakkenstein.nl B R A K K E N S T E I N - I N F O Jarigen Datum Naam Groep Datum Naam Groep 18-12 Douwe

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 10-01-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl GMR Deze week namen we informeel afscheid

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 16 november 2018 nr.6 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

Dit weekend vieren we kerst, elk gezin op de eigen wijze. Ik wens u met uw gezin een mooi en licht kerstfeest toe.

Dit weekend vieren we kerst, elk gezin op de eigen wijze. Ik wens u met uw gezin een mooi en licht kerstfeest toe. 23 december 2016 / NUMMER 554 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 28-12 Levi Exel uit groep 7 op 28-12 Nils van Keulen uit groep 7 op 01-01 Sarah Belkassem uit groep 1/2 op 04-01 Tom Splinter

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 24 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 14-3-2017 Koffieochtend BIEB Beste ouders/verzorgers, In deze info: 15-3-2017 Weekinfo 25

Nadere informatie

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Oudergesprekken. Vervangers

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Oudergesprekken. Vervangers Belangrijke data Dinsdag 31 januari 17 Maandag 6 februari 17 Woensdag 8 februari 17 Donderdag 9 februari 17 Inhoudsopgave Belangrijke data Inhoudsopgave Oudergesprekken Vervangers Agenda MR 8 februari

Nadere informatie

9 oktober 2014 / NUMMER 500

9 oktober 2014 / NUMMER 500 9 oktober 2014 / NUMMER 500 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 13-10 Evy Cents uit groep 4/5 op 17-10 Pieter Camfferman uit groep 8 op 20-10 Chantal de Waal uit groep 8 op 20-10 Nicola Tomaszek

Nadere informatie

Met jouw talent op weg!

Met jouw talent op weg! Contact Directeur Dick Nijzink, aanwezig op maandag, woensdag en donderdag. Altijd per mail bereikbaar op directie@wegwijzerenter.nl. Op dinsdag en vrijdag is Frank Achterberg aanspreekpunt. Bericht van

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr februari 2016

Nieuwsbrief nr februari 2016 Nieuwsbrief nr. 12 5 februari 2016 Agenda Zaterdag 6 februari Oud ijzeractie Maandag 8 februari Culturele voorstelling groep 3/4 Dinsdag 9 februari Leerlingenpanel Juf Coby en juf Jolanda afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Openbaar Onderwijs Muiden - Muiderberg

Openbaar Onderwijs Muiden - Muiderberg Aan: Leden van de MR Ouderraden Vinkenbaan en PC Hooft Directie, Remko van der Heijden Medezeggenschapsraad Notulen MR-vergadering Datum: woensdag 20 september 2017 Tijd: 19.30 22.00 start met eigen vergadering

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Ineke Harleman en Simone Dreierink Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school adres is:

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school  adres is: Maandag 26 juni2017 Inhoud Aanwezigheid directie 1 Geboorte 1 Afwezigheid Mathilda Boers van de administratie 2 Actiedag 27 juni 2 Schoolshirts 2 Visie middagen 2 Ouders en school 2 Onderwijsvernieuwing

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Namens het team, Machteld Metz. CBS De Vliet Berkenlaan 16, 3286 XC Klaaswaal T E devliet.csgdewaard.

Namens het team, Machteld Metz. CBS De Vliet Berkenlaan 16, 3286 XC Klaaswaal T E devliet.csgdewaard. De Info maart 2019 De lente komt er weer aan! Langzaam maar zeker zien we de natuur weer ontwaken, is het weer licht als de kinderen naar school gaan en kunnen de kinderen na schooltijd weer lekker buiten

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

23 maart 2017 Belangrijke data

23 maart 2017 Belangrijke data 23 maart 2017 Belangrijke data 24 maart :Studiedag 27 maart : OR 20.00 uur 28 maart : Spreekuur groepen 1 t/m 7 29 maart : Oversteekproject groepen 1 en 2 30 maart : MR 20.00 uur 3 april: Groep 8 A vertrekt

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015

Nieuwsbrief 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 De Waalse school ontmoet burgemeester Aboutaleb! Woensdagmiddag is door burgemeester Aboutaleb in de Centrale Bibliotheek de tentoonstelling 'Samen leven' geopend. In deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Schutte s Bosschool

Nieuwsbrief van de Schutte s Bosschool Nieuwsbrief van de Schutte s Bosschool 14 januari 20 15 Jaargang 6, nummer 4 Nieuws van de directie Inhoud Tanden poetsen 1 Lunchtips 1 Voorstelling 1 Website 1 Allereerst voor u allen de beste wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Voor in uw agenda. De Regenboog, de school van uw kind. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Voor in uw agenda. De Regenboog, de school van uw kind. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O. 6 februari 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 9 februari Fotograaf peuters Volkerakweg groep 1 10 februari Fotograaf peuters Volkerakweg groep 2 16 februari Spreekuur directeur

Nadere informatie

NieuwsBron. NieuwsBron oktober Belangrijke data. Lieke geboren: van harte gefeliciteerd! Oproep: brigadierouder gezocht

NieuwsBron. NieuwsBron oktober Belangrijke data. Lieke geboren: van harte gefeliciteerd! Oproep: brigadierouder gezocht NieuwsBron oktober 2018 NieuwsBron Nieuwevaart 11, 5161 AN, Sprang-Capelle Tel. 0416-315390 http://www.pcbsdebron.nl/ De start van het schooljaar De eerste weken van het nieuwe schooljaar zijn werkelijk

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

23 DECEMBER 2016 / NUMMER

23 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 23 DECEMBER 2016 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2016. U hebt er dit jaar zo n 40 stuks ontvangen en daardoor kunnen meeleven met het

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 7 Jaargang 15 december 2017 Agenda 21 december Kerstviering Nieuwsbrief KBS De Boxem 22 december Opruimen kerst, 12.30 uur kerstvakantie 22 december Kerstvakantie t/m 5 januari 8 januari 1e schooldag

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Het kalenderjaar is alweer bijna ten einde en het nieuwe jaar

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen.

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen. Nr. 7 schooljaar 2015-2016 Afname NSCCT in groep 4 en groep 6 Regels en afspraken Koffieochtend 24 november Voorleeskampioen Hulpouders 3D-printer gezocht De bomen De bomen groeien omlaag Omlaag de aarde

Nadere informatie

AGENDA. juf Linda afwezig JARIGEN

AGENDA. juf Linda afwezig JARIGEN 20 januari 2017 nummer 9 AGENDA ma 23 jan vrij 27 jan ma 30 jan di 31 jan woe 1 febr vrij 3 febr wo 8 febr juf Nellie afwezig start project geschiedenis groepen 4/5, 5/6, 7 en 8 juf Jeannette afwezig juf

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Jezus bracht iets van God dichterbij. En wij? Wij waren erbij. We zagen en hoorden wat Jezus zei. Want wij waren, wij waren erbij.

Jezus bracht iets van God dichterbij. En wij? Wij waren erbij. We zagen en hoorden wat Jezus zei. Want wij waren, wij waren erbij. 26 maart 2015 / NUMMER 510 In de komende weken zijn jarig: vandaag Vincent Paulus uit groep 6 op 29-03 Liza Stokman uit groep 3 op 29-03 Nura Abdelmawla uit groep 6 op 30-03 Fleur Mosselman uit groep 6

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 11 januari 2019 nr. 9 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste allemaal, Dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar 2017. Voor ons als team staat/stond het jaar 2017 in het teken van het Leren Zichtbaar Maken waarbij we vorm geven aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden

Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden Berg en Dal, 23-10- 15 Betreft: nieuwsbrief 2 Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden Beste ouders, De herfstvakantie is

Nadere informatie

Standdaarbuiten, 18-12-2014 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Standdaarbuiten, 18-12-2014 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Nieuwsbrief 2014-2015. No. 4 18-12-2014 Website: www.bsaventurijn.nl Email : bsantoni@bsantoni.nl Standdaarbuiten, 18-12-2014 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Voor u ligt de vierde nieuwsbrief

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni Beste ouders,

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni Beste ouders, Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni 2012 Beste ouders, In deze voorlaatste nieuwsbrief kunt u lezen over het afscheid van juffrouw Marie-José

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Nr.2 7 september 2017 schooljaar

Nr.2 7 september 2017 schooljaar Nr.2 7 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 6

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 6 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 6 15 februari 2018 Ouderavond 23 januari Op 23 januari jl. heeft een ouderavond plaatsgevonden. Het bestuur en directie hebben de aanwezige ouders geïnformeerd over

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Het jaar 2016 is op tien dagen na ten einde. Een jaar

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie