In de komende weken zijn jarig: op Eline Engel uit groep 5 op Julien Verhaar uit groep 12B

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In de komende weken zijn jarig: op Eline Engel uit groep 5 op Julien Verhaar uit groep 12B"

Transcriptie

1 9 september 2016/ NUMMER 538 NIEUWSBRIEF (administratie) In de komende weken zijn jarig: op Eline Engel uit groep 5 op Julien Verhaar uit groep 12B Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag! Vanuit de directie op Selin Gersen uit groep 1/2A op Juf Anneke op Gabija Vlasovaite uit groep 1/2B op Romy van Hees uit groep 7 op Jorie Kniep (administratie) op Aaronn Elbaz uit groep 4 Na twee heerlijke schoolweken ontvangt u de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. Het is een lange brief, dus ik hoop dat u alles goed leest. De kinderen waren snel gewend aan hun nieuwe groep en de leerkrachten ook. De sfeer in school is weer fijn en door het mooie weer genieten we ook van de afwisseling met het buiten spelen. Komende week hebben we de kennismakingsgesprekken waarvoor u allemaal bent uitgenodigd. Ik hoop dat u en uw kind ons kunnen helpen er, samen met u en uw kind(eren), een goed leerjaar van te maken. We zijn weer een beetje dichterbij Triade gekomen. De kinderen en u gaan er nu echt iets van merken. Binnenkort kunt u via de nieuwe website van Triade alle ontwikkelingen rond het IKC volgen en meemaken. Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, Agenda dinsdag 13 september donderdag 15 september vrijdag 16 september vrijdag 16 september maandag 19 september vrijdag 23 september maandag 26 september kennismakingsgesprekken kennismakingsgesprekken eerste boekwinkelverkoop start Chessity (ook voor ouders!) vergadering van de MR startfeest Participatiebijeenkomst van de gemeente over het VVA terrein.

2 Maandag 26 september gezamenlijke MR met De Hoeksteen dinsdag 27 september koffieochtend sponsorloop voor Kika donderdag 29 september groep 8 gaat naar de bieb maandag 3 oktober maandopening door groep 6/7 Welkom In de kikkergroep is Jackie Tesselaar gestart. Wij wensen haar een fijne en leerzame tijd op de Wegwijzer toe. Klassenouders In de Elmergroep, groep 3 en 4/5 is inmiddels een klassenouder. In de andere groepen nog niet. Hebt u zin de groep van uw kind een jaar te helpen? Meldt u aan bij de leerkracht. Kanjertraining Afgelopen woensdag heeft het team van tot uur de laatste training voor de Kanjer gedaan. Dit was de laatste bijscholing om kanjerschool te worden. We mogen nu de aanvraag tot kanjerschool doen en hopen binnenkort het bord dat daarbij hoort op de school te hangen. Daar maken we een feestje van. Meet weten over de kanjertraining? Sanne Heijma is onze kanjercoördinator. Fusie Vorige week hebben de teams van Solidoe, De Hoeksteen en De Wegwijzer hun eerste gezamenlijke training gehad. Het was een hernieuwde kennismaking met Frum van Egmond. Zij vertelde ons over hoe leren bij kinderen werkt en wat belangrijk is om hen goed te laten leren en hun talenten te ontwikkelen. We hebben veel informatie gekregen en opdrachten om in de klas te oefenen. Start van de schoolmiddag Graag herinner ik u aan het moment dat de kinderen die tussen de middag niet op school eten weer op het plein welkom zijn. Dat is om uur. Als het regent gaat de deur pas om uur open. Stuurt u uw kind dan niet te vroeg aar school? Nieuw lid van de Oudervereniging Onderstaand stelt een nieuw lid zich aan u voor: Mijn naam is Annemarie Kroon-Broersma. Heb 2 kinderen zitten op de Wegwijzer. Eva zit in groep 3 en Dennis zit in groep 5/6. Ik voel mij erg betrokken bij de activiteiten op school en heb daarom besloten om onderdeel te worden van de oudervereniging. Hoop hierin mijn steentje bij te kunnen dragen aan leuke activiteiten voor onze kinderen. Annemarie Kroon De Boekenwinkel, eerste dag op vrijdag 16 september Een boek over piraten: ze varen over zee. Beleven avonturen, en ik vaar met ze mee. Het is ontzettend spannend, het lezen van een boek. Het liefst met mooie plaatjes, van goud, een boot of boek. Reuzen en prinsessen, een ridder op een paard. Of hele enge monsters, kabouters met een baard. Ze worden echt in boeken, je bent er zelf bij. Dus het lezen van die boeken, maakt me elke dag weer blij. (tekst uit Hoelahoep).

3 Het is belangrijk om je kind(eren) te leren omgaan met geld. Sparen is daar een belangrijk onderdeel van. De boekenwinkel van De Wegwijzer slaat twee vliegen in één klap: sparen voor een boek. Want (voor)lezen en sparen is allebei hartstikke leuk! In de winkel liggen een groot aantal boeken waar de kinderen uit kunnen kiezen. Ligt het boek waar uw kind voor wil sparen er niet bij? Dan bestellen wij dat voor u. Iedere vrijdagochtend kunnen de kinderen (in de grote zaal) hun gespaarde geld inleveren voor het boek dat zij zelf hebben uitgekozen. En wat zijn ze blij als ze uiteindelijk hun boek mee naar huis mogen nemen! Dus tot ziens in de boekenwinkel! Mad Science Hebben uw kinderen genoten van de show van Mad Science? We zijn benieuwd of er voldoende kinderen zijn aangemeld voor verder werken met techniek. U kunt nog aanmelden tot 15 september. Startfeest Op vrijdag 23 september vieren we ons startfeest. U bent daarvoor van harte uitgenodigd. Het feest duurt van uur. De kinderen hebben vandaag een uitnodiging gekregen. We gaan picknicken. Het is al lang geleden dat we dat hebben gedaan. We hopen dus op mooi weer. Ik hoop dat veel kinderen zich opgeven om hun talent te laten zien Sponsorloop Op dinsdag 27 september, aan het begin van de middag, houden we een sponsorloop voor Kika. Dit was een idee van Britt uit groep 7. Zij hield vorig jaar haar spreekbeurt over Kika. Britt en Romy van Hees uit groep 7 zijn de enthousiaste initiatiefnemers. Vrijdag 16 september zullen Britt en Romy in elke groep iets komen vertellen over Kika, het goede doel waar de kinderen voor gaan lopen. Een ander deel van de opbrengst gaat naar ons adoptiekind. Maandag 19 september krijgen de kinderen de formulieren en de informatie mee. De ingevulde formulieren moeten uiterlijk maandag 26 september bij de leerkracht worden ingeleverd. Informatieboekje Vorige week hebt u het informatieboekje en de kalender voor dit schooljaar ontvangen. Hartelijk dank aan de Oudervereniging voor het samenstellen van beide documenten. We hebben twee fouten ontdekt in het informatieboekje : Ellen de Ridder staat op maandag en vrijdag voor de Elmergroep en Esther Wegman de andere dagen van de week. Bij de schoolverlaters van groep 8 staat de uitstroom niet goed vermeld. Dat moet zijn: 4 leerlingen naar het VWO, 5 naar de HAVO en 7 naar het VMBO/MAVO. Op de website is het boekje inmiddels aangepast. Sportcommissie Hierbij doe ik een oproep namens de sportcommissie: De commissie heeft graag 1 of 2 nieuwe mensen te verwelkomen

4 in de sportcommissie. U hebt daarover een mail ontvangen. Met vragen kunnen potentiële gegadigden bij Erik van Keulen, de vader van Nils, terecht. Jumbo actie Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen. Op de website kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen. Maar u kunt uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school. Bij de ingang staat een Dropbox waar u of uw kinderen ze in achter kunnen laten. Nieuws uit de Kleutergroepen De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er alweer op. De kinderen komen langzaam in het ritme. We werken over het thema: naar school. In de eerste week hebben we met de kleuters een rondje door de school gelopen. We hebben ontdekt dat sommige kinderen nu in groep 3 zitten. Ook hebben we mooie verjaardagskalenders gemaakt. Van elk kind hangt er een leuke foto, voorzien een vrolijke slinger of taart, in de klas. Wat fijn dat we een aantal ouders mochten ontvangen tijdens onze informatieavond. Met elkaar hebben we onder andere de dagindeling besproken zoals die er bij de kleuters aan toe gaat. Het was goed om te zien hoe verhelderend dat voor ouders was. Nieuws uit groep 6/7 De eerste twee weken zitten er alweer op. Het wennen is voorbij en het serieuze werk is alweer begonnen. Zoals u misschien al thuis gezien heeft zijn de kinderen van groep 7 al druk met het voorbereiden van het krantenartikel die de komende drie weken zullen plaatsvinden. Ook hebben wij volgende week de kennismakingsgesprekken. Ik kijk er erg naar uit om u samen met uw kind op dinsdag 13 september of donderdag 15 september te zien. Als laatste nog een verzoekje: Ik ben dringend op zoek naar een klassenouder voor komend schooljaar. Mocht u zich aan willen melden kan dit bij mij door even binnen te lopen of te mailen naar sanne.heijma@jl.nu Nieuws uit groep 8 De eerste 2 weken in groep 8 waren erg gezellig. Op de foto s hieronder is dit te zien.

5 Bij deze ook alvast een datum om in de agenda op te schrijven: Donderdagochtend 29 september gaan we van uur op bezoek bij de bibliotheek. De kinderen moeten deze ochtend allemaal hun fiets meenemen. Welke 3 á 4 ouders vinden het gezellig om deze ochtend met ons mee te gaan? Ook ben ik op zoek naar een fiets die ik deze ochtend mag lenen. Aanmelden kan via: joyce.draijer@jl.nu Leren schaken met Chessity Wat is Chessity? Chessity is een online leermethode om spelenderwijs te leren schaken. Het bevat veel 'gameelementen' uit populaire games die een extra stimulans vormen voor kinderen om meer en beter te leren schaken. De methode past zich op diverse manieren aan het niveau en de manier van leren van de speler aan. Dit gebeurt 'onder de motorkap' zodat de speler zich op de game kan concentreren, maar gaandeweg toch beter en sneller leert. Op vrijdagmiddag 16 september wordt een start gemaakt op De Wegwijzer met Chessity. De kinderen uit groep 7 en 8 hebben voor de vakantie een proefles meegemaakt en konden zich bij de leerkracht opgeven om hiermee aan de slag te gaan tijdens de weektaakuren. Thorvald Guurink, een vrijwillige trainer komt regelmatig op school om de kinderen te motiveren en kleine schaakwedstrijden te organiseren. Daarnaast zijn we op zoek naar enthousiaste ouders die de kinderen kunnen begeleiden. Mochten er ouders zijn die graag mee willen doen, dan zijn ze op vrijdag 16 e vanaf uur harte welkom. Participatiebijeenkomst gemeente Op 26 september wordt een bijeenkomst gehouden over de inrichting van het voormalige VVA-terrein. Dat zal zijn in de kantine van FC Aalsmeer tussen en uur. U bent van harte uitgenodigd daar te zijn om mee te denken. Tussen en uur zijn de kinderen speciaal uitgenodigd om mee te denken over een avonturenspeelterrein. Ze kunnen dan hun dromen en wensen spelenderwijs kenbaar maken. De BSO van Solidoe De Stek gaat daar zeker heen. Ook onze kinderen zijn daarvoor van harte uitgenodigd. In de klassen wordt er in de komende tijd al aandacht aan besteed. Aanwezigheid directie maandagmiddag 12 september dinsdagochtend 13 september woensdag 14 september donderdagmiddag 15 september vrijdagochtend 16 september afwezig vanwege directieberaad

6 maandagmiddag 19 september dinsdagochtend 20 september woensdag 21 september donderdagochtend 22 september vrijdagochtend 23 september afwezig Graankorreldag BAPO dag Mede namens het team een goed weekend gewenst. Nieuwsbrief 539 verschijnt op vrijdag 23 september 2016

7

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Agenda Participatiebijeenkomst van de gemeente over het VVA terrein. gezamenlijke MR met De Hoeksteen start van de week van de Pauzehap, bovenbouw

Agenda Participatiebijeenkomst van de gemeente over het VVA terrein. gezamenlijke MR met De Hoeksteen start van de week van de Pauzehap, bovenbouw 23 september 2016 / NUMMER 539 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 28-09 Dani van Nispen uit groep 1/2B op 28-09 Xavi van Nispen uit groep 1/2B op 28-09 Yara van Nispen uit groep 1/2B op 29-09

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

22 januari 2016 / NUMMER 526

22 januari 2016 / NUMMER 526 22 januari 2016 / NUMMER 526 In de komende weken zijn jarig: vandaag Damiën van Hees uit groep 1/2B op 24-01 Sofiya Moreva uit groep 5 op 30-01 Nils Smithuis uit groep 4 op 01-02 Quinty Wiechels uit groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

9 oktober 2015 / NUMMER 520. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 06 34871173.

9 oktober 2015 / NUMMER 520. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 06 34871173. 9 oktober 2015 / NUMMER 520 In de komende weken zijn jarig: op 13-10 Evy Cents uit groep 5 op 20-10 Nicola Tomaszek uit groep 1B/2B op 21-10 Roan Tolsma uit groep 7 op 29-10 Eva Kroon uit groep 1B/2B op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 1 2 september 2016 In deze nieuwsbrief Start schooljaar 2016-2017 Kennismakingsgesprekken Klasbord Nieuwsbrief De nieuwe website van

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Welkom Verlof Onthulling kanjerbord Activiteiten in de komende tijd Schoolfruit JOGG

Welkom Verlof Onthulling kanjerbord Activiteiten in de komende tijd Schoolfruit JOGG 28 oktober 2016 / NUMMER 541 In de komende weken zijn jarig: op 02-11 Malak Hamed Adem uit groep 1/2A op 02-11 juf Esther Wegman uit groep 1/2B op 04-11 Kawal Gorwara uit groep 8 op 04-11 Norah Schenkius

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober De Ruyter Kapittelweg 2b 6551 EB Weurt 024 6771731 deruyter@oeverwal.nl Beste ouders en verzorgers, Veiligheid Het gaat nu echt gebeuren. De herfst begint, de dagen worden donkerder en dat betekent

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl NIEUWSBRIEF Van een brede basis naar de top! SCHOOLJAAR 2019-2020 NR. 2 13 SEPTEMBER 2019 Schoolbrengweek Van maandag

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

28 augustus 2015 / NUMMER 517. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 06 34871173.

28 augustus 2015 / NUMMER 517. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 06 34871173. 28 augustus 2015 / NUMMER 517 In de komende weken zijn jarig: vandaag Sylvie Willemsen uit groep 7 op 30-08 Noortje Verbeek uit groep 1/2a op 31-08 Julia Djordjevic uit groep 3 op 31-08 Linn Smithuis uit

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Periode vrijdag 4 oktober 2019 t/m vrijdag 11 oktober e jaargang nr. 05

Periode vrijdag 4 oktober 2019 t/m vrijdag 11 oktober e jaargang nr. 05 Periode vrijdag 4 oktober 2019 t/m vrijdag 11 oktober 2019 40e jaargang nr. 05 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging: Op dinsdag 8 oktober a.s. zal de Algemene Ledenvergadering van de Ouderverenging

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

1. Van de directie. 2. Highlights

1. Van de directie. 2. Highlights Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 01-09-2016 Nr. 02 1. Van de directie Dit schooljaar hebben we een bijzonder jaar. We vieren

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september Nieuwsbrief september Welkom Kiki Winkelman is 5 juli 4 jaar geworden. Wij heten Kiki van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Ook in de bovenbouw zijn er een aantal

Nadere informatie

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 31 augustus 2018 Nummer 1 Agenda maandag 3 september dinsdag 4 september

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 13-10-2017 Inhoud Inhoud... 1 Kinderboekenweek voorleeswedstrijd... 2 En ze leefden nog lang en..... 3 Kanjertraining in groep 1/2 B... 4 Groep

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 21 september 2016

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 21 september 2016 VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr. 1617-03, 21 september 2016 AGENDA SEPTEMBER di 27-09 Screening logopedie groep 2 woe 28-09 Klankbordavond do 29-09 Screening logopedie groep 2 vrij 30-09 Run voor Hidde OKTOBER

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8 ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli 2017 Bas uit groep 8 Afgelopen maandag werden we opgeschrikt door het bericht dat onze Bas uit groep 8 door een brommer is aangereden. Hij is daarna direct naar het ziekenhuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B

NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B NR. 2 5 september 2019 (nr. 3 zal verschijnen op 19 september 2019) Beste ouders, NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Afgelopen weken is er volop gewerkt rondom "Ikke/ik". Wie ben ik, wat doe ik graag, wat

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

7 april 2017/ NUMMER 551. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse,

7 april 2017/ NUMMER 551. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 7 april 2017/ NUMMER 551 In de komende weken zijn jarig: op 11-04 Kyann Elbaz uit groep 6 op 12-04 Gunjit Khurana uit groep 5 op 13-04 Chris van Bakel uit groep 8 op 16-04 Rowin Ubink uit groep 1/2A op

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 2 Schooljaar september 2016 *Volgende nieuwsbrief 22 september 2016

KJS- nieuwsbrief 2 Schooljaar september 2016 *Volgende nieuwsbrief 22 september 2016 KJS- nieuwsbrief 2 Schooljaar 2016-2017 8 september 2016 *Volgende nieuwsbrief 22 september 2016 Positieve informatieavond, eerste ouder-vertelgesprekken gevoerd Gisteren waren veel ouders positief over

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus t/m 6 oktober Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar goed gestart. Iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 AUGUSTUS 2016 / NUMMER 1. welkomstkoffie of -thee voor de ouders, 11.30 uur

WEEKBRIEF 26 AUGUSTUS 2016 / NUMMER 1. welkomstkoffie of -thee voor de ouders, 11.30 uur WEEKBRIEF 26 AUGUSTUS 2016 / NUMMER 1 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze vakantie eindigde met een prachtige zomerse week. Heerlijk. Wij hebben de afgelopen week de school weer ingericht.

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Formatie De formatie voor het nieuwe schooljaar is rond. Dit betekent dat alle leerkrachten voor de veertien groepen bekend zijn.

Formatie De formatie voor het nieuwe schooljaar is rond. Dit betekent dat alle leerkrachten voor de veertien groepen bekend zijn. Formatie 2013-2014 De formatie voor het nieuwe schooljaar is rond. Dit betekent dat alle leerkrachten voor de veertien groepen bekend zijn. Naast Heleen Bakker in groep 8b verwelkomen we Gitty van der

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vanuit de directie. 27 november 2015 / NUMMER 523. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. Vanuit de directie. 27 november 2015 / NUMMER 523. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 27 november 2015 / NUMMER 523 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 30-11 Sebastiaan Hagedoorn uit groep 7 op 01-12 Saad Alayesh uit groep 7 op 01-12 Isa Hasselman uit groep 5 op 01-12 Dean Wijga

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019 Agenda: Maandag 9 sept. Informatie avond voor ouders van groep 1-4 Dinsdag 10 sept. Informatie avond voor ouders van groep 5 8 Maandag 16 sept. Inloopmoment (14.45u.) Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. In de komende weken zijn jarig: op Amber Jongens uit groep 4 op Julian Croes uit groep 7 op Noa Luijt uit groep 1/2A

NIEUWSBRIEF. In de komende weken zijn jarig: op Amber Jongens uit groep 4 op Julian Croes uit groep 7 op Noa Luijt uit groep 1/2A 17 juni 2016 / NUMMER 535 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-06 Amber Jongens uit groep 4 op 28-06 Julian Croes uit groep 7 op 30-06 Noa Luijt uit groep 1/2A Van harte gefeliciteerd en een

Nadere informatie

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb.

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. Uit de koffie- en theegesprekken van groep 1 t/m groep 4 bleek dat men de nieuwsflits niet echt flitsend vond. Twee ouders hebben zich

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

Maandbrief juni/juli, Heiloo 2019

Maandbrief juni/juli, Heiloo 2019 Maandbrief juni/juli, Heiloo 2019 Beste ouders, Bijna alle kinderen zijn in de afgelopen weken op schoolreis of op kamp geweest. Groep 1/2 is dinsdag 4 juni nog op schoolreisje geweest! Op deze dag vierden

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Periode vrijdag 27 september 2019 t/m vrijdag 4 oktober e jaargang nr. 04

Periode vrijdag 27 september 2019 t/m vrijdag 4 oktober e jaargang nr. 04 Periode vrijdag 27 september 2019 t/m vrijdag 4 oktober 2019 40e jaargang nr. 04 Informatieavond IKC: Op woensdagavond 9 oktober organiseren we weer een informatieavond Samen Scholen voor ouders. We zullen

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer:

Nieuwsbrief. In dit nummer: JAARGANG 2016/2017 NUMMER 5 Nieuwsbrief In dit nummer: 1. (Her)opening van De Klimpaal 2. Ballonnenwedstrijd opening 3. Even voorstellen 4. Sparen voor schoolpunten bij de Jumbo 5. Afvalberg 6. Mad Science

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen.

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Maandbrief juli, Heiloo 2018 Beste ouders, We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Slottoneel: Nogmaals hartelijk dank voor uw medewerking.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen woensdag stond in mijn krant een pagina groot artikel over onderzoek naar de Kanjertraining. Ik heb een foto

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 september 2015

Nieuwsbrief 18 september 2015 150918 Nieuwsbrief 18 september 2015 Beste lezers, Afscheid Ropey Afgelopen woensdag kwam ROPEY bij ons op school om afscheid te nemen. We hebben een mooi cadeau van hem (en de organisatie) gekregen: een

Nadere informatie

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Inhoud Schooltijden 2016-2017... 1 Uitnodiging Thema-avond MR... 2 Schoolreis... 3 Jumboactie Sparen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie