In de vorige nieuwsbrief stond niet vermeld dat Wessel Pusch uit groep 1/2 op 11 maart jarig is. Alsnog van harte gefeliciteerd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In de vorige nieuwsbrief stond niet vermeld dat Wessel Pusch uit groep 1/2 op 11 maart jarig is. Alsnog van harte gefeliciteerd."

Transcriptie

1 13 maart 2015 / NUMMER 509 NIEUWSBRIEF In de vorige nieuwsbrief stond niet vermeld dat Wessel Pusch uit groep 1/2 op 11 maart jarig is. Alsnog van harte gefeliciteerd. In de komende weken zijn jarig: vandaag Arie Jonk uit groep 8 op Victor Schols uit groep 6 op Kimberly Terlouw uit groep 1/2 op Davey Bogers uit groep 8 op Vincent Paulus uit groep 6 Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Vanuit de directie Na een fijne week vakantie hebben we het werken vol goede zin opgepakt. De februarivakantie is altijd een week van even pas op de plaats. Nu wordt er volop gewerkt aan de groepsplannen, aan de voorbereiding van de 10- minutengesprekken en aan het uitwerken van het laatste deel van dit schooljaar. Er is nog genoeg tijd om zaken op te pakken in de klas. Ik hoorde vandaag een kind vragen: ga ik wel over naar groep 8? Kinderen zijn er dus al mee bezig: met het nieuwe schooljaar. Dat geldt ook voor mij. De komende maanden kijken we naar de groepsindeling voor het komend jaar, naar de bemensing van die groepen en naar de plannen voor dat jaar. Weet u dat De Wegwijzer een jubileumjaar ingaat? Dus we mogen ook aan de slag met het voorbereiden van een mooi feest. Een hartelijke groet vanuit school. Heleen Broerse, Welkom We mogen weer een aantal nieuwe leerlingen welkom heten. Julian en Isabella Croes zijn op school gekomen in groep 6 en groep1/2. Zij zaten in Uithoorn op school en vervolgen hun schooltijd bij ons. We mochten ook in groep 3 Hawo, Mustafa en in groep 4 Ahmed Abdishakur verwelkomen. Van harte welkom en een fijne tijd toegewenst.

2 Meeleven Helaas moest Renske Vrooland zich ziek melden. Een vaste invaller zoeken was deze week erg lastig. Gelukkig konden we het voor het grootste deel van de week intern oplossen. Helaas lukte dat vrijdag niet en moesten we de kinderen, na contact met de ouders, naar huis sturen. Activiteiten in de komende tijd Volgende week houden we onze rapportgesprekken. Alle kinderen, vanaf groep 3, hebben hun rapport ontvangen. Door ziekte van Renske Vrooland mocht ik de rapporten van groep 7 uitreiken en met de kinderen bespreken. Het is mooi om te zien hoe goed kinderen zichzelf kennen en weten wat goed gaat en waar ze extra inzet moeten tonen. Ik wens u goede gesprekken toe. Koffieochtend uitgesteld In de agenda staat op 18 maart een koffieochtend gepland. Deze moet helaas worden uitgesteld. Ik doe samen met een collega een aantal klassenbezoeken. De enige datum waarop we samen tijd hebben is de 18 e maart. De bijeenkomst wordt een maand doorgeschoven naar woensdag 15 april aanstaande. Fusie Op 27 april heb ik, samen met collega s Hergo van Ginkel, Petra van Gilst en Monic van Diemen Het Duet, het IKC in Uithoorn, bezocht. We hebben daar de school in werking gezien. Vervolgens hebben we ons gebogen over het plan van eisen voor het nieuwe gebouw. Op papier krijgt de nieuwe school nu wat vorm. In een volgend bulletin krijgt u daar meer informatie over. Op 3 maart heeft de onderwijscommissie vergaderd. Er is gesproken over identiteit. Via woorden en beelden hebben we onderzocht wat identiteit voor ons betekent en hoe dat er in de dagelijkse praktijk uitziet. U kunt dan denken aan de godsdienstlessen, maar ook aan een veilige leeromgeving, klassenmanagement, zelfstandigheid, of creativiteit. De ideeën worden uitgewerkt voor het onderwijsconcept. Nieuwe naam voor het IKC Als het lukt, willen we in augustus van dit jaar een naam van de nieuwe school hebben. U en de kinderen kunnen hierin een stem hebben. Hoe, dat hoort u binnenkort van de commissie die dat regelt. U ontvangt daarvoor een aparte brief. Gezonde tussendoortjes en traktaties Er zijn wel wat reacties gekomen op ons stukje in de vorige nieuwsbrief. Dat is mooi. Het leeft blijkbaar onder ouders. Voor alle duidelijkheid: gezondheidsopvoeding hoort, wat ons betreft, vooral thuis plaats te vinden. De ministeries van OCW en VWS hebben scholen gevraagd een structureel gezond schoolbeleid te voeren. De Hartstichting heeft onderzoek gedaan onder ouders en daaruit blijkt dat ook ouders willen dat er meer aandacht komt voor gezond gedrag op school. Het stimuleren van gezonde voeding en beweging is daar een onderdeel van.

3 Ouders vinden dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor het bewustmaken van hun kinderen van wat gezond gedrag inhoudt. Het volhouden van goede gewoontes gaat makkelijker als de school daar ook aandacht aan besteedt. De beide ministeries ondersteunen dit van harte, zelfs met subsidie voor extra activiteiten. Ouderavond over andere schooltijden Aanstaande donderdagavond vindt de ouder/leerkrachtavond over andere schooltijden in het gemeentehuis van Aalsmeer plaats. Een aantal van u hebben zich voor deze avond aangemeld. De agenda ziet er in concept zo uit uur Inloop met koffie/thee uur Welkom uur Inleiding Andere Tijden in ruimste zin door Jan Littink, uur Bespreken in groepen uur Plenaire terugkoppeling uur Vervolg procedures gevolgen voor Aalsmeer uur Afsluiting Mocht u zich niet hebben aangemeld en toch willen komen? U bent van harte welkom. Aanmelding nieuwe leerlingen De tijd van voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar begint alweer voor onze administratie. Graag weten we voor de komende jaren op welke kinderen we kunnen rekenen. Hebt u thuis nog een peuter die niet is aangemeld voor school? Dan hebben we uw aanmelding graag zo spoedig mogelijk. Ook vinden we het fijn als u de Wegwijzer aanbeveelt bij vrienden, kennissen en buren. Jeugdsportpas U hebt via de mail een uitnodiging ontvangen uw kind in te schrijven voor de activiteiten van de Jeugdsportpas. Inschrijven kan tot 30 maart. Voor meer informatie en inschrijven klik op onderstaande link of neem contact op met Femke Looman (flooman@sportsevicehaarlemmermeer) of Tom Schutte (tschutte@sportservicehaarlemmermeer.nl) van Sportservice Haarlemmermeer, , inschrijven uitsluitend via de website. Link naar de JeugdSportPas: Programmeren Computeronderwijs is niet alleen oefenen en gamen. Het is ook leren programmeren. De minister wil dat alle basisschoolkinderen dat ook leren. Misschien zijn er onder u ouders die programmeren voor hun beroep. Vindt u het leuk om ons een keer een programmeerles te geven? Dan bent u van harte welkom voor een les. Ik hoop op een positieve reactie.

4 Aanwezigheid directie Maandagmiddag 16 maart aanwezig 23 maart aanwezig Dinsdagochtend 17 maart aanwezig 24 maart aanwezig in de middag Woensdag 18 maart afwezig 25 maart aanwezig Donderdagmiddag 19 maart aanwezig 26 maart aanwezig Vrijdagochtend 20 maart BAPOdag 27 maart afwezig vanwege studiedag Lente in groep 1 en 2! In de kleutergroep is al goed te zien dat de lente in aantocht is. Dit is dan ook het thema waar we deze weken mee bezig zijn. De eerste twee weken van het thema staat groei en bloei centraal en daarna komen de jonge dieren aan de orde. We gaan een lentewandeling maken om te kijken wat er buiten van de lente al te zien is. Komen er al kleine knoppen aan de takken en groeien de bloembollen al? In de klas in ieder geval wel. De lentetafel ziet er al fleurig uit. Met een meetlint kijken we iedere dag hoeveel de bloembollen gegroeid zijn. Welke bloem zal het hoogste worden? Ook hebben we een tuincentrum in de klas. De kinderen hebben hier al verschillende dingen voor meegenomen. Spelenderwijs zijn we hier bezig met hoeveelheden, tellen en optellen. In de letterhoek worden woordjes gemaakt die bij de lente horen. Verder luisteren we natuurlijk naar verhalen en knutselen we over de lente. En dit liedje hebben we geleerd: Zaadje, zaadje in de grond Wanneer ga je groeien? Zaadje, zaadje in de grond Welke bloem word jij? Geef mij water Geef mij zon Uit de kraan of regenton Ik word een bloem, ik blijf geen zaadje Ik word de bloem van weet-ik-veel Ik word een bloem met rode blaadjes Ik word een bloem met een groene steel! Concertgebouw groep 3 Op dinsdag 17 maart gaan de kinderen van groep 3 naar het Concertgebouw in Amsterdam voor de voorstelling van Zeven Sloten. De voorbereidingen zijn al in volle gang. De kinderen moeten een heel aantal liedjes leren om mee te kunnen zingen tijdens de voorstelling. Het gaat over het meisje Doortje dat gaat verhuizen. Ze zal haar vriendje erg gaan missen. Het nieuwe huis heeft veel kamers en heel veel sleutels. Maar waar is toch die zevende sleutel van het nieuwe huis? We wachten vol spanning af... We hebben er zin in! Willen alle kinderen van groep 3 deze dinsdag een lunchpakketje meenemen. Rond lunchtijd zijn we nog onderweg, dus alle kinderen blijven over en eten dan gezamenlijk.

5 Bibliotheekbezoek groep 4. Dinsdag 17 maart gaat groep 4 naar de bibliotheek. Ze krijgen daar een les over hoe ze van alles kunnen opzoeken. We gaan met auto s en zullen om ongeveer 8.45 uur vertrekken. Groep 5 gaat niet mee, zij hebben deze les vorig jaar al gehad. Zij blijven op school bij juf Deborah. Voor in de agenda: dinsdag 17 maart groep 3: naar het concertgebouw dinsdag 17 maart groep 4: naar de bibliotheek dinsdag 17 maart 10-minutengesprekken donderdag 19 maart 10-minutengesprekken donderdag 26 maart groep 8: klassenlunch vrijdag 27 maart groep 1 t/m 4: vrij donderdag 2 april paasviering donderdag 2 april groep 1 t/m 8: continurooster (zelf lunch meenemen, om uur gaat de school uit) 3 april t/m 6 april paasvakantie zaterdag 11 april atletiekdag dinsdag 14 april inloopavond woensdag 15 april koffieochtend vrijdag 17 april groep 8: EHBO examen zaterdag 18 april sponsorloop voor Tinka 21 t/m 23 april groep 8: Cito eindtoets vrijdag 24 april Koningsspelen groep 5 t/m 8 continurrooster 27 april t/m 8 mei meivakantie Nieuwsbrief 510 verschijnt op donderdag 26 maart 2015

6

7 Medezeggenschapsraad De Wegwijzer verslag vergadering 12 januari 2015 Aanwezig: Peter Engel, Bruus-Jan Willemsen, Heleen Broerse, Wilma Schoenmaker, Jenny van Grieken, Renske Vrooland Afwezig: Aize Tolsma 1 Opening Bruus-Jan opent met gebed. 2 Agenda Geen aanvullingen. Het punt Begroting OR schuift door naar de volgende vergadering. 3 Notulen vorige vergadering 4 Fusie en nieuwbouwplannen 5 Begroting school 2015 en Meerjarenplanning investeringen 6 Mededelingen vanuit de directie - De notulen zijn niet rondgestuurd dit keer en worden voorafgaand aan de vergadering uitgedeeld. Ze zullen alsnog per verstuurd worden. - Marco de Witt is bezig geweest met bouwbedrijf Bello. Ze hebben een aantal punten opgepakt ter verbetering van het gebouw, o.a. het dak, het in gebruik nemen van een aantal CO2-meters, het schoonmaken van de kozijnen, de zonwering. Marco zal ons als MR hierover inlichten. We willen graag concreet benoemd hebben wat er verbeterd zal worden. Ook wat methodes betreft is er vernieuwing nodig. Hierover zal overleg met Hergo van Ginkel plaatsvinden. - Er ligt nu een voorlopig plan van eisen bij de gemeente. Bij zouden dat plan van eisen ook graag zien. De werkgroep gaat hier nu verder mee aan de slag. 1 augustus 2018 zal met de nieuwe school gestart worden. Een jaar daarvoor willen we met het personeel dat op de fusieschool gaat werken toewerken naar het werken op de fusieschool. In januari 2017 moet het onderwijsconcept dus concreet zijn. - De werkgroep heeft vorige week voor het eerst vergaderd om het concept van de vijfsterrenschool concreet te maken. - De visie is in zoverre aangepast dat ook Solidoe zich erin kan vinden. Inhoudelijk is hieraan niets veranderd. - Wilma is de voorzitter van de naamcommissie. Aan het eind van het schooljaar zal de naam bepaald zijn en bekend worden gemaakt. - Bij de gemeente ligt nu dat het bestemmingsplan gewijzigd moet worden. - Al met al is de fusie flink vertraagd. We willen een gesprek met Sytske Feenstra en/of Marco de Witt, samen met de MR van de Hoeksteen, om ons bij te laten praten over de situatie. Bruus-Jan onderneemt actie op dit punt. - Het Thamerdal is inmiddels verhuisd, dus het zou lonen om daar eens te gaan kijken. Wilma legt contact. We nemen dit ook mee in de werkgroep. Heleen licht de begroting en meerjarenplanning toe. Wij keuren de begroting goed. - Vandaag is de ouderenquête uitgezet. Vanaf groep 5 gaan leerlingen ook een enquête invullen. Begin februari zullen de uitslagen bekend zijn. In de volgende MR-

8 vergadering zullen we de resultaten bespreken en kijken welke punten daaruit voor zullen vloeien. - Esther Wegman staat nu twee dagen per week voor groep 3 totdat Wijnanda weer terug is. 7 GMR-zaken - 28 januari is er een bijeenkomst waarin het einddocument wordt gepresenteerd dat is voortgekomen uit alle behandelde stukken. 1 augustus 2015 zal de fusie met De La Salle een feit moeten zijn. - De GMR is bezig om een bijeenkomst te regelen met de GMR van De La Salle. - De opleidingen die de GMR zou regelen, gaan waarschijnlijk in april/ mei plaatsvinden. 8 Rondvraag In het ADO hebben de directies het gehad over andere schooltijden. Er zal een informatieve bijeenkomst worden georganiseerd. Per school mogen er dan ongeveer 15 mensen komen (OR/ MR/ leerkrachten). Deze bijeenkomst gaat waarschijnlijk plaatsvinden op 12 maart s avonds in het gemeentehuis. 9 Volgende vergadering De volgende vergaderingen zijn op 16 februari, 13 april en 8 juni. 10 Sluiting

9

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

Jezus bracht iets van God dichterbij. En wij? Wij waren erbij. We zagen en hoorden wat Jezus zei. Want wij waren, wij waren erbij.

Jezus bracht iets van God dichterbij. En wij? Wij waren erbij. We zagen en hoorden wat Jezus zei. Want wij waren, wij waren erbij. 26 maart 2015 / NUMMER 510 In de komende weken zijn jarig: vandaag Vincent Paulus uit groep 6 op 29-03 Liza Stokman uit groep 3 op 29-03 Nura Abdelmawla uit groep 6 op 30-03 Fleur Mosselman uit groep 6

Nadere informatie

Op 2 februari verzorgt groep 6 de maandopening. De kinderen genieten echt van de optredens van de verschillende groepen.

Op 2 februari verzorgt groep 6 de maandopening. De kinderen genieten echt van de optredens van de verschillende groepen. 23 januari 2015 / NUMMER 506 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 24-01 Sofiya Moreva uit groep 4 op 30-01 Nils Smithuis uit groep 3 op 01-02 Quinty Wiechels uit groep 5 op 02-02 Bo Tolen uit

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

9 oktober 2015 / NUMMER 520. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 06 34871173.

9 oktober 2015 / NUMMER 520. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 06 34871173. 9 oktober 2015 / NUMMER 520 In de komende weken zijn jarig: op 13-10 Evy Cents uit groep 5 op 20-10 Nicola Tomaszek uit groep 1B/2B op 21-10 Roan Tolsma uit groep 7 op 29-10 Eva Kroon uit groep 1B/2B op

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

In de komende weken zijn jarig: op 22-06 Theu van Oosten uit groep 8 op 28-06 Julian Croes uit groep 6

In de komende weken zijn jarig: op 22-06 Theu van Oosten uit groep 8 op 28-06 Julian Croes uit groep 6 19 juni 2015 / NUMMER 515 In de komende weken zijn jarig: op 22-06 Theu van Oosten uit groep 8 op 28-06 Julian Croes uit groep 6 Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Vanuit de directie

Nadere informatie

28 augustus 2015 / NUMMER 517. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 06 34871173.

28 augustus 2015 / NUMMER 517. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 06 34871173. 28 augustus 2015 / NUMMER 517 In de komende weken zijn jarig: vandaag Sylvie Willemsen uit groep 7 op 30-08 Noortje Verbeek uit groep 1/2a op 31-08 Julia Djordjevic uit groep 3 op 31-08 Linn Smithuis uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 23 april 2015 / NUMMER 512

NIEUWSBRIEF. 23 april 2015 / NUMMER 512 23 april 2015 / NUMMER 512 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 24-04 Nia Allen uit groep 8 op 28-04 Brian Bogers uit groep 6 op 02-05 Mette Teutenberg uit groep 4 op 02-05 Mavis Opoku uit groep

Nadere informatie

7 april 2017/ NUMMER 551. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse,

7 april 2017/ NUMMER 551. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 7 april 2017/ NUMMER 551 In de komende weken zijn jarig: op 11-04 Kyann Elbaz uit groep 6 op 12-04 Gunjit Khurana uit groep 5 op 13-04 Chris van Bakel uit groep 8 op 16-04 Rowin Ubink uit groep 1/2A op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vanuit de directie. 11 maart 2016 / NUMMER 529. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. Vanuit de directie. 11 maart 2016 / NUMMER 529. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 maart 2016 / NUMMER 529 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 16-03 Victor Schols uit groep 7 op 18-03 Daimen Wiechels uit groep 1/2A op 19-03 Kimberly Terlouw uit groep 3 Van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 25 september 2015 / NUMMER 519. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 25 september 2015 / NUMMER 519. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 25 september 2015 / NUMMER 519 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Aaronn Elbaz uit groep 3 op 28-09 meester Wim uit groep 8 op 29-09 Berend Koopmans uit groep 8 op 30-09 Sophie Does uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Weet je dat de lente komt zongen we donderdagochtend met elkaar. Dat was de afgelopen week niet te merken aan het weer.

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Van Detschool oktober 2017

Van Detschool oktober 2017 Van Detschool oktober 2017 Beste ouders/ verzorgers, Het eerste blok zit er op en het is herfstvakantie. U ontvangt deze nieuwsbrief digitaal en niet meer op papier! De start van het schooljaar is voorbij

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23

WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23 WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Woensdag heeft Imke Verhoef afscheid genomen van De Graankorrel. Dat gebeurd op een wijze die bij haar paste. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief februari 2017 Beste allemaal, Je roeping, je geroepen voelen staat deze maand als thema centraal. Wat is geroepen worden? En wanneer voel je dat je geroepen bent? Heeft het te maken met iets

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

9 oktober 2014 / NUMMER 500

9 oktober 2014 / NUMMER 500 9 oktober 2014 / NUMMER 500 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 13-10 Evy Cents uit groep 4/5 op 17-10 Pieter Camfferman uit groep 8 op 20-10 Chantal de Waal uit groep 8 op 20-10 Nicola Tomaszek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

Voor de groepen 1-2 is het schoolreisgeld 15,- per kind, voor de overige groepen is het schoolreisgeld 22,- per kind.

Voor de groepen 1-2 is het schoolreisgeld 15,- per kind, voor de overige groepen is het schoolreisgeld 22,- per kind. SCHOOLFOTOGRAAF Vorige week zijn de inlogkaarten van de schoolfotograaf uitgedeeld. Vergeet niet de foto van uw kind te bekijken. U heeft 10 dagen om te profiteren van de gratis groepsfotoactie. SCHOOLREIS

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 17 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 17 2013-2014 Nummer 17 2013-2014 2014 Kringgesprek Zoals u wellicht al wel gemerkt heeft zijn wij helaas telefonisch even niet bereikbaar. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 13 9 maart 2015. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 13 9 maart 2015. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders, Schooljaar 2014-2015 Jannemanneke Nummer 13 9 maart 2015 Inhoud Voorwoord 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 5. Jarig in maart 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2015

Nieuwsbrief December 2015 Nieuwsbrief December 2015 Belangrijke data 26 november Informatieavond MR 19.15u-21.30u 30 november Maandopening 1 december Informatie avond groep 1-2 4 december Sinterklaas 17 december Kerstviering 21

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Twa yn Ien

Nieuwsbrief Twa yn Ien Uit de jaarkalender 27 april Koningsdag vrij 4 t/m 8 mei mei vakantie 11 mei luizencontrole 11 mei schoolreisje groep 1,2 en 3 12 mei schoolreisje groep 4, 5 en 6 13 mei marge dag kinderen vrij 14 en 15

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

22 januari 2016 / NUMMER 526

22 januari 2016 / NUMMER 526 22 januari 2016 / NUMMER 526 In de komende weken zijn jarig: vandaag Damiën van Hees uit groep 1/2B op 24-01 Sofiya Moreva uit groep 5 op 30-01 Nils Smithuis uit groep 4 op 01-02 Quinty Wiechels uit groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

In de komende weken zijn jarig: op 22-02 Florian Gorissen uit groep 6 op 23-02 Auguste Sutrinaviciute uit groep 4 op 05-03 Mats Willemsen uit groep 4

In de komende weken zijn jarig: op 22-02 Florian Gorissen uit groep 6 op 23-02 Auguste Sutrinaviciute uit groep 4 op 05-03 Mats Willemsen uit groep 4 19 februari 2015 / NUMMER 508 In de komende weken zijn jarig: op 22-02 Florian Gorissen uit groep 6 op 23-02 Auguste Sutrinaviciute uit groep 4 op 05-03 Mats Willemsen uit groep 4 Van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Woensdag 3 april Vrijdag 19 april 10.00 uur-12.00 uur Sponsorloop Continurooster leerlingen 14.00 uur vrij Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei Maandag 13 mei Meivakantie Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016 BRUG nieuws 17 maart 2016 nummer 7 PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887 e-mail: directie.brug@jl.nu onze schoolkalender vindt u op: www.pcbs-brug.nl Agenda Donderdag

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 10, juni 2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 10, juni 2016 In dit nummer: Opbrengst 1 Groepsindeling 2 Toiletbezoek 2 Continurooster 3 Tabletonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71 Agenda Project Landen 2-12 maart 2015 Ledenvergadering 26 maart 2015 Grote Rekendag 25 maart 2015 Paasviering s middags op 2 april 2015 Koningsspelen 24

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 Samen spelen en leren op een veilige plek van de directie Welkom allemaal in het nieuwe schooljaar. We maken er met elkaar weer een fijn en goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie