vergadering van het bestuur van de Oudervereniging vrijdag 9 december nieuwsbrief 544 vergadering van de MR van De Hoeksteen en De Wegwijzer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "vergadering van het bestuur van de Oudervereniging vrijdag 9 december nieuwsbrief 544 vergadering van de MR van De Hoeksteen en De Wegwijzer"

Transcriptie

1 9 september 2016 / NUMMER 538 NIEUWSBRIEF 30 In de komende weken zijn jarig: op Sebastiaan Hagedoorn uit groep 8 op Saad Alayesh uit groep 8 op Isa Hasselman uit groep 6 op Fabian Kaznowski uit groep 1/2 op Dean Wijga uit groep 8 op Liv Kerstens uit groep 1/2 op Fiene Hollander uit groep 8 Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag! Vanuit de directie Naast het toeleven naar 5 december beginnen ook de voorbereidingen voor kerst. Ik zie in het dorp in de verschillende tuinen de lichtsnoeren en kerstversieringen weer verschijnen. We hebben behoefte aan licht in deze tijd waarin het veel donker is. Er zijn ook andere lichtpuntjes, zoals de geboorte van een baby, voor het eerst ouder worden, een succes, een zwemdiploma halen, een fijn verjaardagsfeest, een mooi cijfer voor een toets, een gezellige dag op school, een compliment, en zo kan ik nog veel dingen opnoemen. Die dingen geven glans aan ons leven. Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, Agenda donderdag 1 december surprises op school brengen vrijdag 2 december tentoonstelling van de surprises maandag 5 december sinterklaasfeest op school woensdag 7 december vergadering van het bestuur van de Oudervereniging vrijdag 9 december nieuwsbrief 544 maandag 12 december vergadering van de MR van De Hoeksteen en De Wegwijzer dinsdag 20 december audit op school woensdagavond 21 december de kerstwandeling donderdag 22 december nieuwsbrief 545 vrijdag 23 december eerste dag kerstvakantie Gefeliciteerd Domi Jadmi heeft een zusje gekregen. Ze heet Nelly. We feliciteren de familie Jadmi van harte met deze gezinsuitbreiding en wensen hen veel geluk met dit nieuwe leven.

2 Meeleven Het gaat steeds beter met John Kreeftmeijer. Zonder tegenbericht zien we hem vanaf dinsdag weer op school. Vervanging Jessica Nieuwkoop tijdens het verlof Het ziet er naar uit dat de vervanging voor het zwangerschapsverlof is geregeld. Deze week hebben we te horen gekregen dat een kandidaat de vervanging op zich wil nemen en samen met Ellen Burgers, die op de donderdag en vrijdag werkt, groep 3 wil bemensen. In een volgende nieuwsbrief meer. Advent Aanstaande zondag begint de advent, de periode voor kerst. Het thema van dit jaar is Licht in de nacht. Aan het einde van het jaar fiets, of rijd je veel in het donker. Als kinderen naar school gaan s ochtends, maar ook als ze aan het eind van de middag van de BSO, een sportclub of een vriendje naar huis gaan, moet het licht al aan. We kunnen ons bijna niet meer voorstellen dat het in de zomer al licht is als we wakker worden. En dat het nog steeds licht is als we weer naar bed moeten. We vragen ons af hoe het voelt, al dat donker om ons heen. Het kan leuk zijn, maar ook saai, of eng. In de weken voor kerst staan we stil bij het donker. Niet alleen bij het donker van de nacht, maar ook bij donkere dingen overdag. Bij donkere gezichten, bij gebeurtenissen zonder glans. We staan stil bij verdriet en angst. In de Bijbelverhalen gaat het daar ook over. In het kerstverhaal horen we over een donkere nacht in Bethlehem, waarin plotseling een licht gaat schijnen. Dat geeft hoop. Bij de verhalen hoort een lantaarn die in de klas staat. Elke week gaat een deur van de lantaarn open en schijnt het licht van de verhalen naar buiten. Zo komt kerst steeds dichterbij. Activiteiten in de komende tijd De komende twee weken staan vooral in het teken van de Sint. We zijn weer benieuwd naar alle mooie surprises die de kinderen ( en ouders?) van de groepen 6, 7 en 8 maken. Komt u op 2 december ook naar de tentoonstelling kijken? De maand december kent geen maandopening, omdat we druk bezig zijn met de voorbereiding op de kerstwandeling. Sinterklaas Op maandag 5 december zal de Sint met zijn pieten een bezoekje brengen aan De Wegwijzer. Deze dag mogen alle kinderen eerst naar hun eigen klas, zodat de leerkrachten kunnen zien of iedereen er is. Daarna zullen alle groepen zich naar het plein verplaatsen waar wij Sinterklaas en zijn pieten zullen verwelkomen. Uiteraard mogen ouders/verzorgers en andere belangstellenden daar ook van meegenieten! Wij willen u dan vragen om, naast het pad van het hek naar de hoofdingang, ruimte te laten zodat de kinderen daar vooraan kunnen staan. Naast dat de dag in het teken zal staan van Sinterklaas, hebben wij wel de gebruikelijke schooltijden en gaan de groepen die normaal gesproken op maandag gymmen dit ook op 5 december doen. Wij kijken uit naar een gezellig feest met elkaar!

3 Week van de mediawijsheid U hebt vorige week een aparte mail ontvangen over de week van de Mediawijsheid. Als het goed is hebben de kinderen allerlei activiteiten gedaan rond dit thema en zal er ook in dit schooljaar regelmatig aandacht worden besteed aan het mediawijs worden. Vraagt u uw kind er eens naar? Schoolfruit U kunt de website bezoeken: Ouderbijdrage Er komen dure tijden aan voor de oudervereniging. Dat betekent dat er genoeg geld in kas moet zijn om alle activiteiten rond sint en kerst te betalen. Wilt u kijken of u uw bijdrage al hebt betaald? En, als dat niet het geval is, wilt u zo snel mogelijk betalen? Alle informatie staat op de schoolkalender die aan het begin van het jaar is uitgereikt. Alvast dank namens de oudervereniging. Van de kerstcommissie Wij sparen nog schone glazen potjes, zonder etiket. U kunt deze in de zaal inleveren. We hebben er al heel wat, maar nog lang niet genoeg! Alvast bedankt voor uw medewerking. Nieuws uit de Kleutergroepen We zijn helemaal druk met Sinterklaas. Werken in de pakjeskamer, verlanglijstjes maken, cadeaus inpakken, het is een hele klus. Afgelopen woensdag kregen we een recept van piet, om zo de Wellespiet te helpen bij het maken van een goede taart. Het was wel een werk, maar het resultaat was er wel naar. We hebben heerlijke cakejes gegeten.

4 Donderdag mochten we onze schoen zetten en hebben we gelijk aan de pieten laten weten wat we van de cakejes vonden. Groene duim, cakeje was geslaagd en rode duim, hmm niet helemaal lekker. Nieuws uit groep 3 Deze week hebben wij in groep 3 de Wellespiet geholpen! Wij zagen hem op het Sinterklaasjournaal tobben met het recept voor de verjaardagstaart van Sinterklaas en daar wilden wij hem graag bij helpen. Na een mooie brief vergezeld van allerlei tekeningen ontvingen wij van Wellespiet het recept voor de taart. Met hulp van twee moeders hebben wij woensdagochtend het beslag voor lekkere cakejes gemaakt en donderdagochtend was het tijd om te proeven. De meeste kinderen gaven deze cakejes een groene duim! Deze beoordeling hebben de kinderen in hun schoen gedaan en wij zijn nu in afwachting van de reactie van Wellespiet.. Spannend!! Nieuws uit groep 4/5 Beste ouders, verzorgers, Bedankt voor het sparen van doosjes, wc-rollen en ander kosteloos materiaal. We hebben in groep 4/5 hele mooie tijdmachines kunnen maken. Met vriendelijke groet, Ria Daalman en Jenny van Grieken Nieuws uit groep 6/7 Bieb Donderdag 1 december gaan de kinderen van groep 7 naar de bieb. Dit houdt in dat uw kind deze dag met de fiets naar school moet gaan. We vertrekken om 10:20 naar de bieb en zullen naar schatting om 12:15 weer terug zijn op school. Daarom mogen alle kinderen van groep 7 overblijven als ze dat willen. Mediamasters Het zal u thuis vast niet ontgaan zijn. Deze week is het de week van de mediawijsheid. De kinderen van groep 6/7 zitten in het team van de Mediamasters en beleven deze week een spannend avontuur. Een virus heeft de computer overgenomen na het downloaden van een bestand. Dit heeft grote gevolgen voor supermarkt Mercado. Door dagelijks vragen te beantwoorden over het gebruik van (social)media helpen de kinderen de supermarkt te redden. Thuis maken de kinderen ook missies waar ze jokers voor kunnen winnen. Heeft u de ouder-kind-quiz al gespeeld?

5 Nieuws uit groep 8 Voorbereiding op het VO: Groep 8 is druk bezig met de voorbereiding op het voortgezet onderwijs. Afgelopen dinsdag zijn we met de hele klas naar het KSH in Hoofddorp geweest. Hier hebben we een ochtend ervaren hoe het er op de middelbare school aan toegaat. Het was een erg leerzame ochtend en veel kinderen waren enthousiast. Ook zijn we de afgelopen weken bezig geweest met de cito-toetsen uit het leerlingvolgsysteem. Aanstaande maandag 28 november wil ik de uitslagen hiervan met u en uw kind bespreken. De cito-grafieken ontvangt u vandaag van uw kind mee zodat u zich op dit gesprek kunt voorbereiden. Route-8 toets: Zoals u op de informatieavond over het voortgezet onderwijs heeft gehoord, maakt groep 8 dit jaar de route-8 toets. DIt is een alternatief van de cito-eindtoets in april. De toets zal worden afgenomen op april. Aanstaande maandag, 28 november, zullen we deelnemen aan een landelijk normeringsonderzoek van deze toets. Voor de kinderen een goed moment om alvast kennis te maken met de manier van digitaal toetsen. Voor meer informatie over deze toets kunt u kijken op Fusienieuws Deze keer geen nieuws van mijn kant. U ontvangt van de week de maandelijkse nieuwsbrief van René Koole. U kunt binnenkort ook alles volgen via de eigen website van Triade en wel op

6 Aanwezigheid directie maandagmiddag 28 november dinsdagochtend 29 november woensdag 30 november donderdagmiddag 1 december vrijdagochtend 2 december maandagmiddag 5 december dinsdagochtend 6 december woensdag 7 december donderdagochtend 8 december vrijdagochtend 9 december afwezig vanwege directieberaad BAPO in de loop van de ochtend Graankorreldag Mede namens het team een goed weekend gewenst. Onderstaand leest u het goedgekeurde verslag van de MR. notulen MR vergadering 19 september 2016 locatie: De Wegwijzer Meervalstraat 25 Aalsmeer tijd: 20:00-21:30 uur notulist: Jenny van Grieken Aanwezig: Heleen Broerse, Joyce Draijer, Jenny van Grieken, Wilma Schoenmaker, Peter Engel, Bruus Jan Willemsen, Aize Tolsma 1. Welkom Bruus Jan opent de vergadering met gebed. Hij heet René Koole en Joyce Draijer van harte welkom. 2. Bezoek van René Koole. René komt even langs om zich voor te stellen. Hij is project directeur geworden van IKC Triade. In september is hij vooral bezig geweest met zich oriënteren. Er zijn veel mensen bij betrokken. Verschillende werkgroepen / stuurgroepen. De komende periode wil Rene vooral kijken naar de toekomst.. De visie van het College van Bestuur (CvB) is een IKC. De intentie is om daar te gaan werken met mensen die dat willen maar deze mensen moeten het wel kunnen. Er zijn gevoeligheden over de identiteit. Er moet ook over onderwijs gesproken worden. Het CvB wil een onderwijs vernieuwend concept. De opdracht van René wordt steeds duidelijker: begin oktober kijken met CvB naar de precieze opdracht. Het initiatief om te mogen werken bij Triade gaat uit vanuit het MT. Een leerkracht kan wel aangeven of het wil blijven, maar het MT bepaalt of dit gebeurt.

7 Probeer te praten over een IKC. We worden niet een school alleen, maar een IKC. Omgangsvormen, normen en waarden moeten aansluiten.. Het moet een doorgaande lijn worden voor 0 tot 12 jaar. Kwaliteitswaarborgen blijft gebeuren. Eens per maand komt er een nieuwsbrief over Triade. 3. Mededelingen van de directie. We zijn goed gestart. Zoals het er naar uitziet, gaat het lukken met de vacature voor Renske. In maart verwacht Jessica haar eerste kindje. We tellen 170 leerlingen op 1 oktober. Er zijn weer behoorlijk wat inschrijvingen voor De Wegwijzer. We zijn gestart met Frum van Egmond (Noordwijkse methode) en onze laatste training van de Kanjertraining hebben we gehad. Maandag 26 september is weer een training over oplossingsgericht werken. Joyce Draijer is komen werken bij de Wegwijzer in groep 8. Nog een nieuwe collega: Esther Wegman is gekomen bij de kleuters. schoolplan is de vorige vergadering ( 20 juni 2016) vastgesteld. fusie: aanstaande donderdag is er weer Triade werkgroep. dinsdag 4 en 11 oktober gaan de leerkrachten naar de Ark. De identiteitsnotitie van Triade onderwijs. Wij stemmen er mee in. De identiteitsnotitie wordt verder uitgewerkt in het MT van Triade. De vraag/zorg is dat kinderen worden aangemeld voor Triade en of deze ouders en kinderen de identiteitsnotitie wel mee kunnen krijgen. Heleen neemt deze zorg mee. schoolgids. Het verschil met de vorige schoolgids is dat deze gids weer actueler is gemaakt. Wij gaan akkoord met de schoolgids. Route 8 wordt de nieuwe Cito eindtoets. Het is niet een integrale toets, Je toetst met deze toets wat de kinderen wel kunnen / beheersen. Route 8 is een kwalitatief goede toets. Het zijn korte vragen. De kinderen mogen net zo lang over een vraag doen als ze willen. Er zijn al een paar scholen binnen de stichting die deze toets gebruiken. De toets wordt in april / mei afgenomen. De kinderen krijgen al eerder hun advies voor het vo. Voor het advies wordt de doorgaande lijn van Cito gevolgd. In november komen er facultatieve 10 minuten gesprekken. De kinderen krijgen in febr / maart hun eerste rapport en zijn er 10 minutengesprekken. Het tweede rapport komt aan het eind van het schooljaar. Het adres van de website is geworden pcbswegwijzer.nl 4. Notulen van de MR vergadering van 20 juni wordt vastgesteld. 5. GMR (Maarten Teutenberg en Hanneke van der Zwaag) 6. Stukken ter instemming / advies: geen 7. Rondvraag. Maandag 26 september MR vergadering met De Hoeksteen, personeel heeft nog studiedag van te voren en is misschien niet de hele avond. Vraag is of de overblijfouders achter de Kanjertraining moeten / horen te staan? 8. Sluiting

8

NIEUWSBRIEF. Vanuit de directie. 27 november 2015 / NUMMER 523. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. Vanuit de directie. 27 november 2015 / NUMMER 523. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 27 november 2015 / NUMMER 523 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 30-11 Sebastiaan Hagedoorn uit groep 7 op 01-12 Saad Alayesh uit groep 7 op 01-12 Isa Hasselman uit groep 5 op 01-12 Dean Wijga

Nadere informatie

11 november 2016 / NUMMER 542. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse,

11 november 2016 / NUMMER 542. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 11 november 2016 / NUMMER 542 In de komende weken zijn jarig: op 19-11 Yara El Amrani uit groep 1 op 22-11 Juf Joyce uit groep 8 op 23-11 Chriseldyo Mendoza uit groep 3 op 23-11 Nicole Prates Dias uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Welkom Verlof Onthulling kanjerbord Activiteiten in de komende tijd Schoolfruit JOGG

Welkom Verlof Onthulling kanjerbord Activiteiten in de komende tijd Schoolfruit JOGG 28 oktober 2016 / NUMMER 541 In de komende weken zijn jarig: op 02-11 Malak Hamed Adem uit groep 1/2A op 02-11 juf Esther Wegman uit groep 1/2B op 04-11 Kawal Gorwara uit groep 8 op 04-11 Norah Schenkius

Nadere informatie

Agenda vergadering van de MR van De Hoeksteen en De Wegwijzer

Agenda vergadering van de MR van De Hoeksteen en De Wegwijzer 9 december 2016 / NUMMER 544 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 12-12 Justin van der Zande uit groep 5 op 14-12 Esja Kaslander uit groep 1/2B op 18-12 Mike van Bakel uit groep 5 op 20-12 Kim

Nadere informatie

Op 2 februari verzorgt groep 6 de maandopening. De kinderen genieten echt van de optredens van de verschillende groepen.

Op 2 februari verzorgt groep 6 de maandopening. De kinderen genieten echt van de optredens van de verschillende groepen. 23 januari 2015 / NUMMER 506 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 24-01 Sofiya Moreva uit groep 4 op 30-01 Nils Smithuis uit groep 3 op 01-02 Quinty Wiechels uit groep 5 op 02-02 Bo Tolen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

In de komende weken zijn jarig: op Eline Engel uit groep 5 op Julien Verhaar uit groep 12B

In de komende weken zijn jarig: op Eline Engel uit groep 5 op Julien Verhaar uit groep 12B 9 september 2016/ NUMMER 538 NIEUWSBRIEF (administratie) In de komende weken zijn jarig: op 12-09 Eline Engel uit groep 5 op 12-09 Julien Verhaar uit groep 12B Van harte gefeliciteerd en een hele fijne

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Dit weekend vieren we kerst, elk gezin op de eigen wijze. Ik wens u met uw gezin een mooi en licht kerstfeest toe.

Dit weekend vieren we kerst, elk gezin op de eigen wijze. Ik wens u met uw gezin een mooi en licht kerstfeest toe. 23 december 2016 / NUMMER 554 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 28-12 Levi Exel uit groep 7 op 28-12 Nils van Keulen uit groep 7 op 01-01 Sarah Belkassem uit groep 1/2 op 04-01 Tom Splinter

Nadere informatie

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 Beste ouder, Namens alle collega s wens ik u een gelukkig 2019. Dat het in alle opzichten voor u en uw gezin een goed jaar mag zijn!

Nadere informatie

22 januari 2016 / NUMMER 526

22 januari 2016 / NUMMER 526 22 januari 2016 / NUMMER 526 In de komende weken zijn jarig: vandaag Damiën van Hees uit groep 1/2B op 24-01 Sofiya Moreva uit groep 5 op 30-01 Nils Smithuis uit groep 4 op 01-02 Quinty Wiechels uit groep

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Proeftuintjes in de school In eerdere nieuwsbrieven hebben wij u bericht over de proeftuintjes die wij in de school aan het uitvoeren zijn. De leerkrachten zijn aan het kijken of

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

24 maart 2016 / NUMMER 530

24 maart 2016 / NUMMER 530 24 maart 2016 / NUMMER 530 Gebed voor de wereld Toen ik mijn aandeel voor de nieuwsbrief schreef wist ik nog niet wat er kort daarna zou gebeuren in België; de zoveelste aanslag van terreur om het leven

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & BELANGSTELLENDEN

WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & BELANGSTELLENDEN Nieuwsbrief 13 WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & BELANGSTELLENDEN Schooljaar 2014 2015 2 december 2014 www.deregenbooghn.csgdewaard.nl 0186-601983 s.brauckman@csgdewaard.nl Planning 3 december Juf Anita

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vanuit de directie. 11 maart 2016 / NUMMER 529. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. Vanuit de directie. 11 maart 2016 / NUMMER 529. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 maart 2016 / NUMMER 529 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 16-03 Victor Schols uit groep 7 op 18-03 Daimen Wiechels uit groep 1/2A op 19-03 Kimberly Terlouw uit groep 3 Van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

7 april 2017/ NUMMER 551. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse,

7 april 2017/ NUMMER 551. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 7 april 2017/ NUMMER 551 In de komende weken zijn jarig: op 11-04 Kyann Elbaz uit groep 6 op 12-04 Gunjit Khurana uit groep 5 op 13-04 Chris van Bakel uit groep 8 op 16-04 Rowin Ubink uit groep 1/2A op

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 november 2015

Nieuwsbrief. 30 november 2015 Nieuwsbrief 30 november 2015 Jaargang: 2015-2016 no. 4 Agenda: 27 nov. Sintbingo gr. 7 & 8 1 dec. Nieuwsbrief 4 dec. Sint op school. Alle leerlingen om 12:00 uur vrij. 16 dec. Emmaus Kerstdiner ( info

Nadere informatie

vergadering van de gezamenlijke MR (Hoeksteen/Wegwijzer) vergadering van het bestuur van de oudervereniging

vergadering van de gezamenlijke MR (Hoeksteen/Wegwijzer) vergadering van het bestuur van de oudervereniging 20 januari 2016 / NUMMER 546 In de komende weken zijn jarig: op 24-01 Sofiya Moreva uit groep 6 op 30-01 Nils Smithuis uit groep 5 op 01-02 Quinty Wiechels uit groep 7 op 02-02 Rune Kaslander uit groep

Nadere informatie

Kinderpostzegels

Kinderpostzegels 1 Nieuwsbrief Nummer 6 23-11-2018 Vanuit de directie Agenda 29-11-2018 Kinderpostzegels Afgelopen week ben ik gebeld door een medewerker van de Kinderpostzegels. Deze mevrouw vertelde vol trots dat de

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 763 29-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Sinterklaas Hallo ouders en kinderen.. Volgende week woensdag 5 december is het weer

Nadere informatie

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 juni 2018 Agenda Nummer 39 maandag 2 juli Studiedag team alle leerlingen

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep.

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep. Nieuwsflits 24 november 2016 Brigadieren Kwink Sinterklaas Instroomgroep Afscheid Juf Els Eerste Communie Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters Kalender website Vrijdag 2 december:

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 22 nummer 10: 2 juni 2017 Praktisch verkeersexamen Afgelopen april hebben de leerlingen

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Weekbrief 12-23 november Beste ouders en verzorgers, Portfoliogesprekken Afgelopen week zijn er portfolio-gesprekken geweest met ouders en kinderen wanneer er echt iets besproken moest worden. Weet dat

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 28-11-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Voorstelling Sinterklaas Groep 3 t/m 6 heeft

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

23 DECEMBER 2016 / NUMMER

23 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 23 DECEMBER 2016 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2016. U hebt er dit jaar zo n 40 stuks ontvangen en daardoor kunnen meeleven met het

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014

Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014 Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014 Ieder kind heeft recht op de beste kans zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Je thuis voelen op school. Kansen krijgen om zelfstandig te

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders, November 2018 Van de directie Inhoud Van de directie... 1 Thema van start... 2 High tea... 2 Ouderbijdrage... 2 EU schoolfruit... 3 Project ontdekken... 3 Museumbezoek tropenmuseum... 4 Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar RietNymf groep 3,4,5 Donderdag 8 november hebben de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 weer een les gevolgd bij de RietNymf. Deze les ging over de indeling van het dierenrijk. Na een stukje theorie gingen

Nadere informatie

9 oktober 2015 / NUMMER 520. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 06 34871173.

9 oktober 2015 / NUMMER 520. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! Met een hartelijke groet, Heleen Broerse, 06 34871173. 9 oktober 2015 / NUMMER 520 In de komende weken zijn jarig: op 13-10 Evy Cents uit groep 5 op 20-10 Nicola Tomaszek uit groep 1B/2B op 21-10 Roan Tolsma uit groep 7 op 29-10 Eva Kroon uit groep 1B/2B op

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Weet je dat de lente komt zongen we donderdagochtend met elkaar. Dat was de afgelopen week niet te merken aan het weer.

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Ik neem mijn petje voor jou af!

Ik neem mijn petje voor jou af! Maandkalender december 2014 1 Ouders ontvangen mail voor deelname aan 16 GMR-vergadering; Tevredenheidsonderzoek; 2 17 3 18 Kerstontbijt; Gezamenlijke kerstviering alle groepen; 4 Mhr. Peter van der Steen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 december 2018

NIEUWSBRIEF 14 december 2018 NIEUWSBRIEF 14 december 2018 Agenda 18-12 Kerstfeest groep 3 en 4 18:00 uur 19-12 Kerstfeest groep 1 en 2 18:30 uur 20-12 Kerstfeest groep 5 t/m 8 18:00 uur 20-12 Speelgoedmiddag groep 1 en 2 24-12/4-01

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham 3 december 2018 - nummer 8 INLEIDING Geachte ouder(s), Nog twee nachtjes slapen en dan verwelkomen we Sinterklaas op school. De Sint werkgroep is weer heel actief geweest en heeft gezorgd voor een mooi

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

AGENDA. juf Linda afwezig JARIGEN

AGENDA. juf Linda afwezig JARIGEN 20 januari 2017 nummer 9 AGENDA ma 23 jan vrij 27 jan ma 30 jan di 31 jan woe 1 febr vrij 3 febr wo 8 febr juf Nellie afwezig start project geschiedenis groepen 4/5, 5/6, 7 en 8 juf Jeannette afwezig juf

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. In de komende weken zijn jarig: op Amber Jongens uit groep 4 op Julian Croes uit groep 7 op Noa Luijt uit groep 1/2A

NIEUWSBRIEF. In de komende weken zijn jarig: op Amber Jongens uit groep 4 op Julian Croes uit groep 7 op Noa Luijt uit groep 1/2A 17 juni 2016 / NUMMER 535 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-06 Amber Jongens uit groep 4 op 28-06 Julian Croes uit groep 7 op 30-06 Noa Luijt uit groep 1/2A Van harte gefeliciteerd en een

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES):

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES): KALENDER: 4 november : Groep 3 naar de bibliotheek in s-heerenberg 7 november : Laatste inlever dag voor de dozen voor Roemenië 7 november : Presentatie jeugdprins 11 november : Groep 7 bezoekt museum

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 18 december 2015 05 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Nieuw MR-lid Sinterklaasfeest en Kerstmarkt Voorlichtingsavond Voortgezet Onderwijs Schoonmaakavond Voorleesontbijt CITO-toetsen

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015. Bonifax Wassenaar, april 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand april. De maand april begint met op de eerste dag het uitdelen van het tweede rapport aan de groepen 3 t/m 8. Na een

Nadere informatie

Leerlingen nieuws. Leerkrachten nieuws. Aanmelden 4-jarigen. Ouderbijdrage Beste ouders,

Leerlingen nieuws. Leerkrachten nieuws. Aanmelden 4-jarigen. Ouderbijdrage Beste ouders, Nieuwsbrief januari 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de eerst nieuwsbrief van 2018. We hopen dat u genoten heeft van een fijne kerstvakantie. Zoals u van ons gehoord heeft is dit jaar minder goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee)

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee) AGENDA Datum en tijd Di 28 nov 19.30 21.00 uur Woe 29 nov Di 5 dec 8.30 12.00 uur Woe 6 dec 18.30 21.00 uur Di 12 dec Woe 13 dec vanaf 9.45 uur Do 21 dec 18.45 20.30 uur Vr 22 dec 8.30-12.00 Ma 25 dec

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Schoolgids

kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Schoolgids 15 september 2016 Jaargang 9- nummer 2 kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Vrijdag 16 september Opening schooljaar voor de groepen

Nadere informatie