een Top Park op een top locatie

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "een Top Park op een top locatie"

Transcriptie

1 een Top Park op een top locatie

2 Welkom bij Winkelsight... hét Chaletpark aan rivier de Winkel in Abcoude aan de rand van de Vinkeveense plassen! Waar vindt u, onder de rook van Amsterdam, aan de rand van het Gooi, in het Groene Hart en in een prachtig natuurgebied zo, n mooie plek om te recreëren? Rust, prachtige natuur, veel ruimte en alle vertier om de hoek! Op ons kleinschalige chaletpark bieden wij u de mogelijkheid om op eigen grond van dit alles te kunnen genieten. Los van het genieten is investeren in grond bovendien al door de eeuwen heen een goede belegging gebleken. Er komt namelijk NOOIT grond bij!! Bijkomend voordeel is, dat u uw vakantie en/of weekends op 10 minuten rijden vanaf bijvoorbeeld Amsterdam kunt doorbrengen. U kunt dan in uw eigen tijd in uw eigen chalet genieten van de rust, de ruimte én de prachtige natuur die de omgeving te bieden heeft. Het schoonste water van Nederland in de Vinkeveense Plassen èn het hiernaast gelegen natuurgebied "De Botshol" op steenworp afstand. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op ons chaletpark. Wij bieden u kavels van minimaal 200 m² te koop aan. Wij hebben samengewerkt met TOP Totaal in Kootijkerbroek maar hebben ook andere suggesties. De prijzen van de chalets (tot maximaal 63m2!) worden, omdat er alle ruimte is voor uw wensen, vrijblijvend op individuele basis geoffreerd. U kunt al de trotse eigenaar zijn van een eigen kavel vanaf ,-. Graag geven we u een rondleiding in ons TOP showmodel. U kunt dan de sfeer proeven van recreëren midden in de natuur. In deze brochure vindt u veel informatie over het park, de omgeving, de chalets en allerlei bijkomende zaken. Neem dit door en heeft u vragen, bel ons dan gerust.

3 Inhoudsopgave: 1- Het park en de kavels 2- De omgeving 3- De chalets 4- De kosten 5- Het huishoudelijke reglement 6- Het koopproces 7- Contactgegevens Hoewel deze brochure met zorg is samengesteld, kan aan de inhoud van deze brochure geen rechten worden ontleend. Alleen de definitieve overeenkomsten en afspraken zijn bindend.

4 1- Het park en de kavels Het park omvat 25 kavels. Het is kleinschalig en gemoedelijk van opzet. Het ligt zoals u zult ervaring zeer landelijk vlakbij de Vinkeveense Plassen en Natuurgebied de Botshol. Al vele jaren is het gebied in gebruik voor recreatie/kamperen. Er si een meglijkehid om chalets te plaatsen van 63 m2! Het park is nu globaal verkaveld. De beschikbare kavels zijn ca. 200m2 groot. Wilt u een grotere kavel dan is in overleg veel mogelijk. De kavelprijs bedraagt 200,- m2 k.k. In deze koopsom zit tevens 1/25 van de niet individueel uitgeefbare grond van het park, het zogenaamde mandelige gebied en de aanwezige infrastructuur (zowel boven- als ondergronds) begrepen. De infrastructuur is geheel nieuw aangelegd. Niet alleen hetgeen u ziet, maar ook de complete ondergrondse (gas, elektra, water en riool) voorzieningen! Voor wat betreft de plaatsing van uw chalet op de kavel, zal rekening gehouden worden met de geldende brandweer voorschriften, de bezonning, de ligging t.o.v. de buren en de ondergrond. De zeer vruchtbare ondergrond bestaat uit klei met een flinke veenlaag. Dit betekend dat uw chalet geplaatst zal worden op een geheide fundatie of op een betonnen plaat. Voorbeeld:

5 2- De omgeving Ons park ligt in de plaats Abcoude in de gemeente de Ronde Venen. Een gemeente die 2011 ontstaan is. Een gemeente met vele gezichten maar met name met een groen en waterrijk hart. De Ronde Venen heeft het: gezellige zandstrandjes met aanlokkelijk zwemwater, schilderachtige kronkelende veenriviertjes, weids polderlandschap, sfeervolle dorpscentra en monumentale boerderijen. In de veelzijdige gemeente De Ronde Venen kan de recreant het hart ophalen. Van cultuurliefhebbers tot fietsfanaten, van rustzoekers tot watersporters en van terrasbezoekers tot natuurliefhebbers. Het meest bekende recreatiegebied in de gemeente is de Vinkeveense Plassen, met daarin een ring van twaalf zandeilanden. In het plassengebied kunt u bijna alles doen op het gebied van watersport: zeilen, zwemmen, duiken, vissen, waterskiën, surfen, roeien, kanoën, noem maar op.

6 Aan de Vinkeveense Plassen grenst het natuurreservaat Botshol. Dat is een beschermd vogelgebied waar u in een roeiboot kunt genieten van de schoonheid van de waterrijke natuur. Ter bescherming van de vogels is Botshol alleen buiten het broedseizoen toegankelijk. Het Rondeveense polderlandschap met zijn weidse uitzichten leent zich uitstekend voor heerlijke wandel-, fiets- of skeelertochten. U kunt kiezen uit een groot aantal uitgezette routes. U kunt onze afwisselende gemeente natuurlijk ook helemaal op eigen houtje gaan ontdekken. Eén van de vele pareltjes is de omgeving van het riviertje De Gein met zijn groene weiden, watergangen en boerderijen. Vroeger werd dit schoolvoorbeeld van Hollands polderlandschap gebied veelvuldig bezocht door schrijvers en kunstschilders. Zij hebben plaatsgemaakt voor natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars en andere recreanten. Over de omgeving raken wij niet uitgesproken, maar wat wij u adviseren is om de omgeving eens echt te ervaren. Graag vertellen wij u wat hiertoe de beste mogelijkheden zijn.

7 3- De Chalets Op het park mogen chalets worden geplaatst tot maar liefst 63m2! Dit is een voorbeeld chalet gebouwd door TOP Totaal uit Kootwijkerbroek. TOP Totaal ontvangt u graag in haar fabriek. Maak een afspraak en u zult uitgebreid geïnformeerd worden over het fabricage proces, de materialen, de opties en mogelijkheden.

8 4- De kosten Bijkomende kosten zijn de aanleg van de tuin (deze kan onder voorwaarden in eigen beheer worden aangelegd), de kosten koper en de eventuele financieringskosten. Verder kunt u het natuurlijk zo gek maken als u zelf wilt. Kortom het is maatwerk en dat bieden wij u graag. Buiten de eenmalige kosten van aanschaf zijn aan het bezit van de kavel en het chalet ook jaarlijkse kosten en kosten van gebruik verbonden. Om u zo goed als mogelijk te informeren hebben wij een en ander geïnventariseerd. Omdat diverse kosten door de overheid worden opgelegd of fluctueren (energie en water bijvoorbeeld) dient u deze opgave als indicatie te beschouwen. Jaarlijkse kosten Winkelsight Bedrag Beschrijving Bijzonderheden Park kosten 500,- bijdrage onderhoud park, infrastructuur, vuilverwerking en beheerder ( ,- per jaar). Kosten zijn incl. 6% BTW Deze kosten zullen jaarlijks o.b.v. de ontwikkeling van de CBS consumentenindex worden aangepast. Tenzij anders door de VvE of beheerder wordt besloten Rioolrecht Juiste afdracht aan Gemeente moet nog komen, 2011 aangesloten op persriool Toeristenbelasting 0,86 193,50 232,20 258,00 afdracht aan Gemeente p.p. p.n. 0,85 forfaitair 3-6 maanden forfaitair 6-9 maanden forfaitair 9-12 maanden (tarieven 2014) Kosten vuilverwerking 0,-- Zit in parkkosten verwerkt Waterschapslasten 52,00 Per jaar Water (inclusief zuiveringslasten), gas en elektra 160,00 Bij jaarrond gebruik gemiddelde kosten per maand.( Informeer bij de beheerder naar de actuele tarieven) Onroerend Zaakbelasting* ca afdracht aan Gemeente tarief 2012 gebaseerd op een OZB waarde van ca ,-. Verzekering ca. 175,-- Inboedel en opstal*1 *= gebaseerd op een OZB waarde van ca ,- *1= gebaseerd op een verzekeringspremie inboedel 3,5 en opstalverzekering 2. Peildatum kosten maart 2012

9 5- Het huishoudelijke reglement In het hieronder opgenomen huishoudelijke reglement vindt u de spelregels afspraken terug welke van toepassing zijn bij der aankoop van het chalet, de plaatsing, het gebruik en de eventuele verkoop. Ook leest u in dit reglement hoe uw inspraak als kaveleigenaar geregeld wordt/is. Dit reglement maakt onlosmakelijk deel uit van de te sluiten koopovereenkomst. Wij lichten u graag een en ander nader toe. Van harte heten wij u welkom op Winkelsight Chaletpark Abcoude. Hieronder vind u als koper en/of gebruiker het huishoudelijk reglement en de gedragsregels welke gelden op Winkelsight. Wij verwachten van u dat u deze regels, ook in uw eigen belang, respecteert en naleeft. Ingeval van het niet naleven van de regels, zijn wij genoodzaakt direct maatregelen te treffen. Inleiding Dit reglement beschrijft de afspraken welke aan het eigendom en/of gebruik van de kavels en chalets zijn verbonden. Dit reglement maakt onlosmakelijk deel uit van de koopovereenkomst. Het reglement is verdeeld in een aantal hoofdstukken. Het eerste deel gaat over de afspraken en regels welke van toepassing zijn rondom de aankoop van de kavel, het chalet, de inrichting, de tuinen en het beheer. Het tweede deel gaat over de afspraken en regels welke verbonden zijn aan het gebruik van het chalet. Het derde deel gaat over de overige algemene afspraken en regels en die welke verbonden zijn aan de verkoop van de kavel en/of het chalet. Deel 1: Aankoop kavel en chalet, inrichting kavel en het beheer; Aankoop van een kavel op Winkelsight Op het park kunt u de kavel uitkiezen. De kavel wordt voor u gereserveerd en globaal ingemeten. Zodra u besluit tot definitieve aankoop wordt de koopovereenkomst opgemaakt, de kavel kadastraal ingemeten en door de project notaris Sterel c.s. Abcoude de overdracht geregeld. Bij de aankoop zit begrepen 1-24 ste deel van de mandelige onroerende zaken en infrastructuur van Winkelsight. Een concept koopovereenkomst is beschikbaar. Aankoop van het chalet Op de door u aangekochte c.q. aan te kopen kavel kunt u een chalet plaatsen De koper van de kavel verplicht zich om binnen vier maanden na transport van de koopovereenkomst een chalet, te (doen laten) plaatsen. De afmetingen van het chalet zijn begrensd door het vigerende bestemmingsplan. Thans geldt dat de afmeting van het vloeroppervlak maximaal 63 m² mag zijn, de breedte maximaal 4,50 meter, de lengte maximaal 12,50 meter en de nokhoogte niet hoger dan 3.60 meter vanaf het maaiveld mag bedragen. De vorm van het chalet is rechthoekig en kan eventueel worden gemaakt met inpandige berging. Het is niet toegestaan een losstaand schuurtje bij te bouwen. De kleurstelling van

10 het chalet moet in overeenstemming zijn met de bestaande bebouwing, in ieder geval passend in het polderlandschap en de natuur. Voorkeur hebben hout tinten, grijs, antraciet en zwart. Plaatsing op kavel van het chalet De afstand tussen de chalets moet, i.v.m. brandoverslag en brandweerverordening, minimaal 5 meter, bedragen. Verder zal bij plaatsing op de kavel rekening worden gehouden met de bezonning, parkeren en de situering ten opzichte van de chalets van de buren. Aanleg tuin en erfafscheidingen Erf afscheidingen worden uitsluitend geplaatst in de vorm van groen en/of struiken. Uitzondering hierop is een hekwerk van betonijzer( al dan niet gegalvaniseerd) waarin klimplanten (bijv. Hedera) geleidt kunnen worden. De hoogte van deze hekwerken mag maximaal 2.00 meter bedragen. Bij de aanplant van bomen moet rekening worden gehouden met de buren zodat er geen overlast of hinder door schaduw kan ontstaan. De indeling en inrichting van de tuinen kan alleen na toestemming van de beheerder plaatsvinden. De tuin dient uiterlijk 8 weken na de plaatsing van het chalet aangelegd te zijn en er verzorgd en onderhouden uit te zien. Hierna dienen de tuinen naar behoren onderhouden te worden. Tuinhuisjes/schuurtjes/Schotelantennes etc. Het is niet toegestaan tuinhuisjes, hokken of schotelantennes op de kavel of aan het chalet te plaatsen Aansluiting en kosten van de nutsvoorzieningen De chalets worden door de chaletbouwer en/of beheerder van de infrastructuur, aangesloten op de aanwezige nutsvoorzieningen. De kosten van aansluiting zijn voor rekening van de koper. Ieder chalet beschikt over eigen meters. Voor de kosten van electra, gas, water, toeristenbelasting, waterschapslasten, etc. kunt u tweemaal per jaar een rekening (januari en juli) verwachten. Voor deze afrekening worden de individuele meterstanden van de gebruikte energiemeters afgelezen. In januari zal de op de rekening een bedrag ad 500,00 (incl. btw) worden doorbelast voor de vaste parkkosten van onderhoud park, vuilafvoer, onderhoud infra etc. Met betrekking tot het gebruikte gas wordt het aantal `tikken` per kubieke meter (=4 liter) berekend. Maandelijks zal er, via een volmacht tot automatische incasso, hierop een afgesproken voorschotbedrag van de recreant worden afgeschreven. Indien de recreant, ondanks voorafgaande schriftelijke aanmaning, zijn/haar betalingsverplichting binnen een termijn van twee weken na de schriftelijke aanmaning niet of niet behoorlijk nakomt, heeft de beheerder het recht de toevoer van de nutsvoorzieningen af te sluiten, onverminderd het recht van de beheerder op volledige betaling van de berekende prijs. De door de beheerder gemaakte buitengerechtelijke kosten, na ingebrekestelling, komen ten laste van de recreant. Indien het totale bedrag niet tijdig is voldaan zal, na schriftelijke sommatie, het wettelijk vastgestelde rentepercentage over het openstaande bedrag in rekening worden gebracht Omdat de beheerder contractant is voor de hoofdaansluitingen, zullen de kosten van verbruik en alle bijkomende kosten, zoals vastrecht, meterhuur e.d. door de beheerder worden omgeslagen over de gebruikers naar rato van het gebruik. In verband met de hiermee samenhangende risico s en administratie is de beheerder gerechtigd om de hierboven bedoelde kosten met 10% te verhogen. Verhuizen en verbouwen Alle werkzaamheden welke met lawaai gepaard gaan en de daarbij te gebruiken gereedschappen zijn alleen toegestaan op de volgende tijden: alle dagen, met uitsluiting van zon- en feestdagen, van uur tot uur. Indien er materiaal wordt aangeleverd, houdt dan rekening met de grondgesteldheid van onder andere het pad, pleeg bij twijfel altijd even overleg met de beheerder. Schade welke

11 veroorzaakt wordt door (zwaar) transport zal op de opdrachtgever en/of de veroorzaker worden verhaald. Indien er vervuiling of schade optreedt van één van de gemeenschappelijke terreinen of terreinen van buren, krijgt de veroorzaker gelegenheid om dit binnen redelijke termijn op te ruimen, schoon te maken of te herstellen. Wanneer van deze termijn geen gebruik wordt gemaakt worden de schoonmaakwerkzaamheden c.q. herstelwerkzaamheden op kosten van de veroorzaker uitgevoerd. Reclame uitingen en gebruik kavel Het is niet toegestaan op welke wijze dan ook om zonder schriftelijke toestemming van de beheerder reclame uitingen op het park te doen. Verhuur van de chalets De eigenaar is niet bevoegd zijn kavel of het chalet te verhuren of anderszins te exploiteren of in gebruik aan derden ter beschikking te stellen anders dan voor recreatiedoeleinden of af te staan zonder voorafgaande melding en schriftelijke toestemming van de beheerder. Een huurder mag niet onderverhuren. Beheer Winkelsight Het beheer is, totdat er een Vereniging van Eigenaren (VVE) is opgericht en door een meerderheid van de VVE anders wordt beslist, in handen van G.J. de Haan. Deze VVE zal worden opgericht zodra minimaal 50% van de beschikbare kavels aan derden is verkocht en/of zoveel eerder als de eigenaren met meerderheid van stemmen zullen besluiten. Voor het beheer is een jaarlijkse vergoeding verschuldigd. Deze vergoeding dekt de kosten van de beheerder voor ontvangst, begeleiding van eigenaren, gebruikers, schoonmaken en dagelijkse onderhoud van het mandelige terrein, contacten met derden etc. Hiernaast bevatten de parkkosten een reservering voor het technische onderhoud en reservering voor vervanging van alle mandelige zaken. Recreatiewoning en woonadres, 365 dagen recreëren Er loopt een aanvraag bij de gemeente De Ronde Venen voor een jaar rond exploitatie, dat wil zeggen 365 dagen per jaar te kunnen recreëren. U kunt zich bij de gemeente De Ronde Venen niet inschrijven met Winkelsight als woonadres. Te allen tijde dient u op uw woonadres (binnen- of buitenland) ingeschreven te blijven staan en uw actuele woonadres bij de beheerder bekend te laten zijn. Deel 2: Het gebruik van uw kavel, chalet, Iedere eigenaar en/of gebruiker is verplicht dit reglement na te leven en zijn/haar gezinsleden, gasten en/of huurders hierover te informeren. Geluidsoverlast Elke vorm van geluidsoverlast is niet toegestaan. Tussen en uur geldt de nachtrustperiode. Houd u in die periode dus rekening met uw medebewoner. Huisdieren Na overleg met de beheerder is maximaal één huisdier toegestaan. Houd uw huisdier (aangelijnd) op uw eigen terrein om schade en overlast aan uw mederecreanten te voorkomen. Honden dienen zonder uitzondering buiten de erf afscheiding aan de lijn te worden gehouden. Uitwerpselen van het huisdier dienen te allen tijde opgeruimd te worden door de eigenaar van het huisdier. Huisdieren dienen de benodigde inentingen te hebben. In de chalets welke worden verhuurd zijn geen huisdieren toegestaan.

12 Vuilafvoer -Restafval kunt u in goed dichtgebonden zakken in de daarvoor bestemde container achter laten. -Glas en flessen in de glasbak in het dorp of neem ze mee naar huis. -Gewoon (klein) groenafval kan in de container op het parkeerterrein. -Grof vuil en groot groenafval dient u zelf af te voeren naar de gemeentewerf van Abcoude. Hiervoor is het gehele jaar (behoudens feestdagen) gelegenheid op: dinsdag ( ) woensdag ( u) zaterdagmiddag ( u). -Het is niet toegestaan om op uw kavel composthopen of eigen vuilcontainers te plaatsen. Seizoen Het recreatieseizoen loopt van 15 maart tot 1 november. Gedurende het tijdvak van 1 november tot 15 maart mag er niet overnacht worden en moeten losstaande zaken worden opgeruimd. Bezoekers Bezoekers zijn bij ons welkom. Wilt u hen vertellen dat ook zij het reglement in acht nemen? Wanneer u logees krijgt en het aantal overstijgt het aantal van vier moet dit gemeld worden bij de beheerder in verband met de af te dragen toeristenbelasting. Auto s en parkeren Auto s parkeert u op uw eigen terrein. Overige auto s parkeren op de centrale parkeerplaatsen. Al het gemotoriseerd verkeer verzoeken we op het terrein stapvoets te rijden (max.15 km). Tussen uur en uur het gemotoriseerd verkeer s.v.p. tot een minimum beperken. In verband met eventuele calamiteiten dienen wegens brandweerverordening de hoofdingang en alle paden altijd autovrij gehouden te worden voor hulpdiensten. Brandveiligheid De ruimte tussen de chalets moet, wegens brandweerverordening, minimaal 5 meter bedragen, in verband met brandoverslag. In uw chalet ( de verkeersruimten) moet een rookmelder worden geïnstalleerd, aangesloten op het lichtnet. Het is verboden om open vuur te maken of te gebruiken. Zorg altijd voor een emmer water of een brandblusapparaat bij uw barbecue. Houdt ook bij het barbecueën rekening met de windrichting, zodat uw buren zo min mogelijk hinder ondervinden. Gooi nooit een brandende sigaar, sigaret of lucifer weg. De gevolgen kunnen desastreus zijn. Overige zaken Het betreden van de landerijen rondom Winkelsight, is niet toegestaan. Balsporten kunnen worden beoefend in onderling overleg; het mag niet zo zijn dat hierdoor, bij de mederecreanten, onrust of irritatie ontstaat.

13 Deel 3: Overige zaken en verkoop Gedraagt u zich zodanig dat u uw medebewoners geen overlast bezorgt. Gun uzelf en uw mederecreanten alle gelegenheid om van het verblijf op Winkelsight te genieten. Iedere eigenaar, bewoner, gezinslid, gebruiker en/of bezoeker wordt geacht het reglement te hebben gelezen en te kennen. Waar in dit reglement wordt gesproken van eigenaar, wordt daaronder tevens begrepen de gebruiker(s) voor zover uit de tekst niet het tegendeel blijkt. Dit huishoudelijk reglement heeft een aanvullende werking en mag niet in strijd zijn met hetgeen is bepaald in de koop- en leveringsakte. Overtreden van afspraken, reglementen Bij overtreding of niet nakoming van één der bepalingen van de wet of van het huishoudelijk reglement, hetzij door een eigenaar, hetzij door een gebruiker, kan de beheerder een boete opleggen van 500,00 per overtreding per dag dat de overtreding voortduurt. Hoe te handelen bij verkoop Iedere eigenaar is verplicht een eventuele potentiele nieuwe koper, voordat het koopcontract wordt afgesloten op de hoogte te stellen van het huishoudelijk reglement. De nieuwe koper dient door ondertekening in te stemmen met het huishoudelijk reglement. De beheerder van Winkelsight dient schriftelijk in te stemmen met de verkoop. De verkoop dient via de projectnotaris Sterel c.s. Abcoude gepasseerd te worden. Bij verkoop van het chalet wordt de eigenaar verkoper geacht de beheerder zo snel mogelijk, doch uiterlijk veertien dagen voor de datum van het notarieel transport, in kennis te stellen van de naam van de nieuwe eigenaar/ koper, alsmede, in geval van verhuizing, het adres van de koper en de verkoper. De eindafrekening nutsvoorzieningen, toeristenbelasting en overige nog te verrekenen kosten zullen door de notaris op de verkoopsom in mindering worden gebracht en ten gunste van Winkelsight worden geboekt. Bij verkoop van het chalet worden de bestaande sleutels, welke toegang verschaffen tot het verkochte chalet en/of de passen van het toegangsysteem van het park, bij de notaris aan deze overhandigd worden. Bij verkoop c.q. overdracht van het chalet, draagt de verkoper 5% van de bruto overdrachtswaarde af aan Winkelsight, deze vergoeding zal worden verrekend door de notaris. Hierop kunnen tevens (vooraf besproken) kosten voor bemiddeling door het beheer worden berekend. Verzekeren en aansprakelijkheid De beheerder gaat ervan uit dat de eigenaren, gebruikers en recreanten zelf hun bezittingen op de juiste manier hebben verzekerd en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan de recreanten, gezinsleden en/of bezoekers en/of de bezittingen van de recreanten, gezinsleden en/of bezoekers. Op de tussen Winkelsight en de recreant gesloten overeenkomsten is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen tussen partijen kunnen worden voorgelegd aan de burgerlijke rechter. Het recreëren, kamperen en verblijven op Winkelsight geschiedt geheel voor eigen rekening en risico van de recreant, zijn gezinsleden, huisdier en/of bezoeker.

14 Tot slot Zoals aan het begin van dit reglement genoemd, laten we met ons allen genieten van de heerlijkheid die Winkelsight heet en de heerlijkheden die de omgeving van Winkelsight te bieden heeft. Er is door en in overleg met elkaar te blijven, heel veel mogelijk. Door open communicatie met elkaar kunnen we samen het Chaletpark Winkelsight tot groot voorbeeld en succes maken waardoor uw investering alleen in waarde zal stijgen. Rest ons u ontzettend veel plezier te wensen en schroom nooit hulp in te schakelen wanneer dit nodig mocht blijken. Abcoude, Maart 2014 ================================================================== Chaletpark Abcoude

15 6- Het Koopproces Om in het bezit te komen van een kavel en chalet op ons park Winkelsight is globaal het hierna geschetste stappenplan te volgen: TIJDVAK VOOR KOOP: Oriëntatie / Optie nemen Indien u na bestudering van deze documentatie en kennisneming van de locatie over wenst te gaan tot aankoop, kunt u ervoor kiezen een optie op een kavel te nemen. De optie is geldig voor een van te voren afgesproken periode. In deze periode kunt met uw chalet leverancier en andere betrokkenen zorgvuldig alle relevant stappen doornemen en besluiten tot een eventuele aankoop. Aan het optierecht zijn géén kosten verbonden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst alle mogelijkheden en consequenties van een aankoop door te nemen. U bent dus niet verplicht om een optie te nemen op een kavel. Een en ander impliceert wel dat wij u geen zekerheid kunnen geven over het beschikbaar zijn van een door u gewenste kavel. KOOPBESLISSING: tekenen koopovereenkomst Na voorgaande stap zult u uitgebreid contact hebben met uw chalet leverancier.. Met Winkelsight en uw chalet leverancier neemt u alle specifieke zaken door zoals, de kavel, de beoogde overdrachtsdatum, de basismodellen van de chalets, eventuele inrichtingswensen, huishoudelijk reglement, de koopovereenkomsten etc. De slotfase is dat u een koopovereenkomst voor het chalet en een koopovereenkomst voor de kavel tekent. De koopovereenkomst van de kavel zal door de notaris worden verwerkt in een leveringsakte. Een concept koopovereenkomst is op aanvraag beschikbaar. NOTARISKANTOOR Sterel c.s. Abcoude: Juridische overdracht van de kavel De koopovereenkomst van de kavel wordt door de vaste projectnotaris J. Derkman, verwerkt in een leveringsakte. Op het moment van passeren van de leveringsakte gaat de eigendom over op u als eigenaar.

16 7- Contactgegevens Wilt u meer weten? Wij beantwoorden u vragen graag. Voor vragen rondom de kavels, bezichtigingen en de omgeving, bel of mail Winkelsight Winkeldijk 30a 1391 HM Abcoude of of Chaletpark Abcoude

PARK INFORMATIE WINKELSIGHT

PARK INFORMATIE WINKELSIGHT PARK INFORMATIE WINKELSIGHT uw exclusieve bouwer voor duurzame recreatiechalets Het park Winkelsight, een mooiere plek valt nauwelijks te wensen Recreëren midden in de natuur, kijkend naar de skyline van

Nadere informatie

TE KOOP OUDWIJKERDWARSSTRAAT 90 BIS 3581 LH UTRECHT. VRAAGPRIJS: 234.000,- k.k.

TE KOOP OUDWIJKERDWARSSTRAAT 90 BIS 3581 LH UTRECHT. VRAAGPRIJS: 234.000,- k.k. TE KOOP OUDWIJKERDWARSSTRAAT 90 BIS 3581 LH UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Definities: Bestuurder Voor de definitie wordt verwezen naar het modelreglement bij splitsing in appartementsrechten d.d. januari 1992. Bestuur Het Bestuur wordt driejaarlijks benoemd

Nadere informatie

de Hoef Westzijde 3 A

de Hoef Westzijde 3 A de Hoef Westzijde 3 A DE HOEF (UTRECHT) Koop Lenstra Makelaars Uithoorn Amstelplein 6-12 1423 CN Uithoorn T 0297-524124 uithoorn@kooplenstra.nl www.kooplenstra.nl Vraagprijs 199.000,- kosten koper Bouwperceel

Nadere informatie

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014 De VVE (en namens haar de beheerder van de Algemene Voorzieningen van de VVE) zal er op toezien, dat de afgesproken gedragsregels binnen de reikwijdte van het beheer van deze Algemene Voorzieningen (zwembad/

Nadere informatie

TE KOOP AZIËLAAN SX UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k.

TE KOOP AZIËLAAN SX UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k. TE KOOP AZIËLAAN 716 3526 SX UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Makelaardij en alle taxaties Wijststraat ong. Heesch Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. Bouwkavel van ca. 1.350m² voor

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden d.d. 29 april 2016 Artikel 1: Definities De ondernemer: Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V. De recreant: degene die met de ondernemer een overeenkomst is aangegaan betreffende

Nadere informatie

Renkum Schoolweg 4. Vraagprijs ,-- k.k.

Renkum Schoolweg 4. Vraagprijs ,-- k.k. Renkum Schoolweg 4 Een sfeervol, gerenoveerd, vooroorlogs VRIJSTAAND WOONHUIS met grote garage en een heerlijke vrije en zonnige tuin op het westen. De woning heeft een grote werkkamer met open haard in

Nadere informatie

TE KOOP OBRECHTSTRAAT 9 3572 EA UTRECHT. VRAAGPRIJS: 445.000,- k.k.

TE KOOP OBRECHTSTRAAT 9 3572 EA UTRECHT. VRAAGPRIJS: 445.000,- k.k. TE KOOP OBRECHTSTRAAT 9 3572 EA UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. Ceintuurbaan 33 te Huizen Vraagprijs 395.000,-- k.k. Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Bijlagen Bijlagen: Kadastrale kaart Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject VOOR-OORLOGSE

Nadere informatie

TE KOOP KAREL DOORMANLAAN 152 3572 NR UTRECHT. VRAAGPRIJS: 262.000,- k.k.

TE KOOP KAREL DOORMANLAAN 152 3572 NR UTRECHT. VRAAGPRIJS: 262.000,- k.k. TE KOOP KAREL DOORMANLAAN 152 3572 NR UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Algemene voorwaarden toeristische plaatsen opgesteld 29-12-2014

Algemene voorwaarden toeristische plaatsen opgesteld 29-12-2014 Algemene voorwaarden toeristische plaatsen opgesteld 29-12-2014 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot gebruik van toeristische kampeerplaatsen van camping de Nesse. Artikel 1:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van

Nadere informatie

TE KOOP WOLKAMMERWEG 31 3615 CE WESTBROEK. VRAAGPRIJS: 242.500,- k.k.

TE KOOP WOLKAMMERWEG 31 3615 CE WESTBROEK. VRAAGPRIJS: 242.500,- k.k. TE KOOP WOLKAMMERWEG 31 3615 CE WESTBROEK Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

SPORTLAAN 412E TE AMSTELVEEN

SPORTLAAN 412E TE AMSTELVEEN Amsterdamseweg 415, 1181 BP Amstelveen Telefoon: 020-6459446 E-mail: amstelveen@ludenhoff.nl, Internet: www.ludenhoff.nl KvK nummer 33144536, BTW nummer 92.44.864.B.01 ABN AMRO Bank: NL94ABNA0437304744

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Recreatieoord Hoek van Holland 2015

Huishoudelijk reglement Recreatieoord Hoek van Holland 2015 Voorbeeld document. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend. Huishoudelijk reglement Recreatieoord Hoek van Holland 2015 ALGEMEEN 1.1. Bezoekers Betreden van het Recreatieoord door bezoekers

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Luxe vrijstaand chalet gelegen op Landgoed Bergvliet te Oosterhout. Deze vrijstaande recratiewoning (nummer 10) is gelegen in

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Molenstraat 0-ong. Reek Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie Vraagprijs : Molenstraat ong. 5375 te Reek : 250.000,--

Nadere informatie

Zomerkade 136 te Huizen

Zomerkade 136 te Huizen Zomerkade 136 te Huizen Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Plattegrondtekeningen Bijlagen Bijlagen: Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject APPARTEMENT DIREKT AAN HET GOOIMEER Zoekt

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE OUDE RIELSEBAAN 51 PERCEEL GROND (DAGRECREATIE) TE TILBURG

INFORMATIEBROCHURE OUDE RIELSEBAAN 51 PERCEEL GROND (DAGRECREATIE) TE TILBURG INFORMATIEBROCHURE OUDE RIELSEBAAN 51 PERCEEL GROND (DAGRECREATIE) TE TILBURG VRAAGPRIJS 85.000,-- KOSTEN KOPER 1 OMSCHRIJVING Perceel Ligging Bosperceel (dagrecreatie) met tennisbaan, schuur en een dagverblijf

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een schitterend aan de rand van het dorp gelegen, ruim, licht en modern HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met garage, diepe, verzorgde tuin en een prachtig uitzicht over de proefvelden. De woning heeft een

Nadere informatie

Benoordenhoutseweg 227 en 227A te Den Haag

Benoordenhoutseweg 227 en 227A te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Benoordenhoutseweg 227 en 227A te Den Haag Te koop Kantoor-/ praktijk-/ bedrijfsruimte BELEGGING Pagina 1 van 14 Algemene informatie Te koop Benoordenhoutseweg 227, 227-a

Nadere informatie

RECREATIE-EILAND AALSMEER

RECREATIE-EILAND AALSMEER RECREATIE-EILAND AALSMEER Vraagprijs 37.500,- k.k. Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl Website:www.eveleens.nl KENMERKEN Object gegevens Permanente

Nadere informatie

LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN

LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN Vraagprijs 495.000,- k.k. Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl Website:www.eveleens.nl KENMERKEN Object gegevens

Nadere informatie

Wageningen Thorbeckestraat 326. Vraagprijs 132.500,-- k.k.

Wageningen Thorbeckestraat 326. Vraagprijs 132.500,-- k.k. Een gezellig APPARTEMENT met inpandige berging in een kleinschalig en overzichtelijk appartementencomple. De woning heeft een zonnige woonkamer met toegang tot het balkon, een nette keuken voorzien een

Nadere informatie

Te Koop. Bouwkavel Dorpsstraat 129 A (HS01) Schellinkhout

Te Koop. Bouwkavel Dorpsstraat 129 A (HS01) Schellinkhout Te Koop Bouwkavel Dorpsstraat 129 A (HS01) Schellinkhout Geachte heer/mevrouw, Wij danken u voor de belangstelling voor deze bouwkavel. Wij hopen dat u met deze brochure een helder inzicht krijgt in de

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

Schaarweg 6. Huizen. Vraagprijs ,-- k.k.

Schaarweg 6. Huizen. Vraagprijs ,-- k.k. Schaarweg 6 te Huizen Vraagprijs 235.000,-- k.k. Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Tekeningen Bijlagen Bijlagen: Kadastrale kaart Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject RUIME

Nadere informatie

Bennekom Mariënhoven 70

Bennekom Mariënhoven 70 Een sfeervol, licht, zonnig en gezellig HOEKAPPARTEMENT (type maisonnette) met een mooie woonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, een extra raam in de zuidgevel, heerlijk balkon op het westen en een

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een karaktervol en gezellig HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS, bouwjaar circa 1905, met een ruime garage, hoge carport (geschikt voor een caravan), houten schuur en prieel. Grondoppervlakte: 409 m². Zonnige

Nadere informatie

Boulevard 22-10 Zeist

Boulevard 22-10 Zeist Boulevard 22-10 Zeist Objectinformatie Boulevard 22-10 te Zeist Uitstekend onderhouden royaal 3-kamer appartement met parkeerplaats en berging, gelegen in een kleinschalige appartementencomplex in het

Nadere informatie

Parkreglement Vaste gasten

Parkreglement Vaste gasten Parkreglement Vaste gasten Hartelijk welkom op camping de Horrebieter. Om voor iedereen de vakantie zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we een paar regels waar elke gast zich aan dient te houden. Deze

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Artikel 1 definities In het hierna volgende artikelen wordt verstaan onder: a. Sporthal: de beide sporthallen die bekend staan onder de naam Sporthal De Sophiahal

Nadere informatie

TE KOOP URLUSSTRAAT SM UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k.

TE KOOP URLUSSTRAAT SM UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k. TE KOOP URLUSSTRAAT 21 3533 SM UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Bonairedreef 10 UTRECHT

Bonairedreef 10 UTRECHT Bonairedreef 10 UTRECHT Vraagprijs 16.500 k.k. Bonairedreef 10 3563SJ UTRECHT Bent u op zoek naar een garagebox in de wijk Overvecht te Utrecht voor de opslag van uw spullen, stalling van motoren of auto?

Nadere informatie

Bennekom Anemoon 5 verrassende levensloopbestendige WONING berging Een heerlijk huis om oud in te worden! Vraagprijs 449.000,-- k.k.

Bennekom Anemoon 5 verrassende levensloopbestendige WONING berging Een heerlijk huis om oud in te worden! Vraagprijs 449.000,-- k.k. Bennekom Anemoon 5 Een verrassende, sfeervolle, ruime, comfortabele, goed onderhouden, vrijstaande en levensloopbestendige WONING met berging en een fraaie aangelegde, vrije tuin met vijverpartij. Deze

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaren Boxcomplex Zoetermeer

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaren Boxcomplex Zoetermeer HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaren Boxcomplex Zoetermeer Algemeen Appartementsrechten De in volle eigendom uitgegeven grond, de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. VVE Anthoniushof te Maashees

Huishoudelijk Reglement. VVE Anthoniushof te Maashees Huishoudelijk Reglement VVE Anthoniushof te Maashees Inhoudsopgave Doelstelling 3 Algemene zaken 3 Gemeenschappelijke gedeelten 3 Gebruik privé-gedeelten 4 Instructies aan het bestuur 5 Orde van de vergadering

Nadere informatie

Wageningen Van der Waalsstraat 18 I

Wageningen Van der Waalsstraat 18 I Een aantrekkelijk, gezellig en zonnig appartement met berging. Het appartement heeft een ruime en lichte woonkamer, een heerlijke woonkeuken, balkon, 2 mooie slaapkamers, een ruime badkamer en veel vaste

Nadere informatie

WETERINGSTRAAT 2-R - AALSMEER

WETERINGSTRAAT 2-R - AALSMEER WETERINGSTRAAT 2-R - AALSMEER Vraagprijs 745.000,- k.k. Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl Website:www.eveleens.nl KENMERKEN Object gegevens

Nadere informatie

Westkade 35 te Huizen

Westkade 35 te Huizen Westkade 35 te Huizen Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Plattegrondtekeningen Bijlagen Bijlagen: Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject Op loopafstand van winkelcentrum De Oostermeent

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296

Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296 INHOUD Blad 1 Inhoudsopgave Blad 2 -art. 1 Algemeen -art. 2 Gemeenschappelijke delen -art. 3 Tuinen Blad 3 -art. 4 Huisdieren

Nadere informatie

NOORDDAMMERLAAN 94 TE AMSTELVEEN

NOORDDAMMERLAAN 94 TE AMSTELVEEN Amsterdamseweg 415, 1181 BP Amstelveen Telefoon: 020-6459446 E-mail: amstelveen@ludenhoff.nl, Internet: www.ludenhoff.nl KvK nummer 33144536, BTW nummer 92.44.864.B.01 ABN AMRO Bank: NL94ABNA0437304744

Nadere informatie

TE KOOP JOKE SMITPLEIN PZ UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k.

TE KOOP JOKE SMITPLEIN PZ UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k. TE KOOP JOKE SMITPLEIN 48 3581 PZ UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

PERCEEL BOUWGROND MOGELIJKHEID TOT BOUW VAN 3 RECREATIEWONINGEN! VAARVERBINDING NAAR DE REEUWIJKSE PLASSEN!

PERCEEL BOUWGROND MOGELIJKHEID TOT BOUW VAN 3 RECREATIEWONINGEN! VAARVERBINDING NAAR DE REEUWIJKSE PLASSEN! Hoge Gouwe 17 2801 LA GOUDA tel. 0182-511424 fax. 0182-580900 www.alphamakelaardij.nl info@alphamakelaardij.nl PERCEEL BOUWGROND MOGELIJKHEID TOT BOUW VAN 3 RECREATIEWONINGEN! VAARVERBINDING NAAR DE REEUWIJKSE

Nadere informatie

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde.

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERHUURDERS VAN WOONRUIMTE FJ VERHUURMAKELAARS I. Algemene bepalingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten welke

Nadere informatie

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn.

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. OMSCHRIJVING Wat een unieke kans! Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. Kortom, zoekt u een ruime kluswoning met kantoorruimte,

Nadere informatie

Agavedreef 22 UTRECHT

Agavedreef 22 UTRECHT Agavedreef 22 UTRECHT Vraagprijs 15.000 k.k. Agavedreef 22 3563EM UTRECHT Bent u op zoek naar een garagebox in de wijk Overvecht te Utrecht voor de opslag van uw spullen, stalling van motoren of auto?

Nadere informatie

Te Koop Landbouwgrond Gelegen aan de Castersedijk te Hapert Perceelgrootte 0.51.30 hectare

Te Koop Landbouwgrond Gelegen aan de Castersedijk te Hapert Perceelgrootte 0.51.30 hectare Te Koop Landbouwgrond Gelegen aan de Castersedijk te Hapert Perceelgrootte 0.51.30 hectare 0.51.30 hectare landbouwgrond Langwerpig nagenoeg rechthoekig perceel landbouwgrond. Perceel is aan de westzijde

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie Dekkershoek 21 te Den Haag Te koop zelfstandige bedrijfsruimte van circa 160 m²

Vrijblijvende objectinformatie Dekkershoek 21 te Den Haag Te koop zelfstandige bedrijfsruimte van circa 160 m² Vrijblijvende objectinformatie Dekkershoek 21 te Den Haag Te koop zelfstandige bedrijfsruimte van circa 160 m² Pagina 1 van 10 Algemene informatie Te koop Dekkershoek 21 te Den Haag Algemeen Op het bedrijventerrein

Nadere informatie

Klingelbeek 7 1509 EV Zaandam

Klingelbeek 7 1509 EV Zaandam www.arthurdebock.nl Klingelbeek 7 1509 EV Zaandam Vraagprijs: 165.000,- kosten koper Kijk, dit is leuk wonen! Lekker ruim 3 kamer appartement met 101m2 woonoppervlak. Arthur de Bock ERA Makelaardij Mastbos

Nadere informatie

J o r d a an 38 te Laren

J o r d a an 38 te Laren Jordaan 38 te Laren Aan charmante laan, op loopafstand van het Centrum van Laren, alsmede in directe omgeving van natuurgebieden, sportvelden, zwembad, (lagere)scholen en uitvalswegen, ligt deze prachtige

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. 1. DEFINITIES 1.1 Ib broadcast: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ib broadcast B.V. (statutair) gevestigd te (7007 CD) Doetinchem,

Nadere informatie

Uiterweg 127ws4 AALSMEER. Vraagprijs k.k.

Uiterweg 127ws4 AALSMEER. Vraagprijs k.k. Uiterweg 127ws4 AALSMEER Vraagprijs 99.000 k.k. Altijd bij de Westeinder Plassen willen wonen?? Hier uw kans! Goed onderhouden woonark met recreatievergunning gelegen in een jachthaven De Oude Werf aan

Nadere informatie

Theerestraat VL, SINT-MICHIELSGESTEL. T

Theerestraat VL, SINT-MICHIELSGESTEL. T Theerestraat 105 5271VL, SINT-MICHIELSGESTEL Vraagprijs Soort woning : Type woning : 649.000 k.k. bouwgrond bouwgrond T. 0413-745035 rvdlaar@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Omschrijving:

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN. The Dunes. Te Cadzand Bad. Verkorte versie voor huurders

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN. The Dunes. Te Cadzand Bad. Verkorte versie voor huurders HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN The Dunes Te Cadzand Bad Verkorte versie voor huurders 1 Vereniging van Eigenaren The Dunes Dit huishoudelijk reglement geldt voor alle appartementdelen

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. 1. Aanbiedingen. Tenzij daarbij uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld zijn onze offertes, prijscouranten

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT (2013)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT (2013) Vereniging van Eigenaren Bungalowpark Prins Hendrik HUISHOUDELIJK REGLEMENT (2013) Het herziene Huishoudelijk Reglement is vastgesteld in de algemene ledenvergadering d.d. 16 november 2013, gehouden te

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Chaletpark Kempenbos Dit Huishoudelijk reglement dient als aanvulling op de Recronvoorwaarden. (Zie art 2.7 van de Recronvoorwaarden) Het betreft de Recronvoorwaarden die per 01-01-2008

Nadere informatie

3 e EBBINGESTRAAT 5 KAMPEN

3 e EBBINGESTRAAT 5 KAMPEN 3 e EBBINGESTRAAT 5 KAMPEN 3 e EBBINGESTRAAT 5, KAMPEN Zonnig appartement met berging op de begane grond, gelegen in de binnenstad van Kampen met uitzicht op het stadspark en op korte afstand van alle

Nadere informatie

Te Koop. Livingstonelaan JK Utrecht

Te Koop. Livingstonelaan JK Utrecht Te Koop Livingstonelaan 810 3526 JK Utrecht Livingstonelaan 810 3526 JK Utrecht Vraagprijs : 125.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Utrecht, sectie S, nummer 1021 A33 Grond : Appartementsrecht

Nadere informatie

LEGMEERDIJK 272 - AMSTELVEEN

LEGMEERDIJK 272 - AMSTELVEEN LEGMEERDIJK 272 - AMSTELVEEN Vraagprijs 395.000,- k.k. Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl Website:www.eveleens.nl KENMERKEN Object gegevens

Nadere informatie

J.A. Radeckerweg 34 A, 1871 CJ Schoorl

J.A. Radeckerweg 34 A, 1871 CJ Schoorl VLIEG Makelaars OG Jan Oldenburglaan 16 A 1861 JT Bergen Telefoon 072-5898004 E-mail: bergen@vlieg.nl Internet: www.vlieg.nl J.A. Radeckerweg 34 A, 1871 CJ Schoorl Vraagprijs 395.000,- k.k. Vestigingen

Nadere informatie

Watervlierstraat 31 te Den Haag

Watervlierstraat 31 te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Watervlierstraat 31 te Den Haag Te huur / Te koop: Kantoor-/ praktijk-/ bedrijfsruimte Pagina 1 van 12 Algemene informatie Te huur Watervlierstraat 31 te Den Haag Algemeen

Nadere informatie

TE KOOP SCHIPPERSGRACHT BC MAARSSEN. VRAAGPRIJS: ,- k.k.

TE KOOP SCHIPPERSGRACHT BC MAARSSEN. VRAAGPRIJS: ,- k.k. TE KOOP SCHIPPERSGRACHT 19 3603 BC MAARSSEN Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

U en uw woonomgeving

U en uw woonomgeving U en uw woonomgeving Samen verantwoordelijk voor de woonomgeving Iedereen woont graag in een fijne buurt waar het schoon en netjes is. Als huurder kunt u samen met andere bewoners een bijdrage leveren

Nadere informatie

Eilandseweg Nederhorst den Berg WONINGINFORMATIE

Eilandseweg Nederhorst den Berg WONINGINFORMATIE Eilandseweg 32-189 Nederhorst den Berg WONINGINFORMATIE Eilandseweg 32-189 Luxe vrijstaande 3-kamer recreatiewoning op een zeer mooie plek in Chaletpark "De Vechtoever". De woning grenst aan binnenwater

Nadere informatie

TE KOOP. Gelind 4 5421 BN GEMERT Prijs: 151.000 v.o.n.

TE KOOP. Gelind 4 5421 BN GEMERT Prijs: 151.000 v.o.n. TE KOOP Gelind 4 Prijs: 151.000 v.o.n. Omschrijving TE KOOP ''Wonen met het centrum Om de Hoek'' 13 fraaie nieuwbouw appartementen gelegen in het centrum van Gemert. De woonoppervlakte varieert van circa

Nadere informatie

Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte

Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte Verhuurder, huurder en het gehuurde Verhuurder Naam; -- Adres; -- Postcode & woonplaats; -- Telefoonnummer; -- Bankrekeningnummer; -- Mail; -- Huurder Naam; --

Nadere informatie

TE KOOP HARTINGSTRAAT 6 BIS C 3511 HT UTRECHT. VRAAGPRIJS: 119.500,- v.o.n.

TE KOOP HARTINGSTRAAT 6 BIS C 3511 HT UTRECHT. VRAAGPRIJS: 119.500,- v.o.n. TE KOOP HARTINGSTRAAT 6 BIS C 3511 HT UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

TE KOOP. Valtherweg 36-209, EXLOO. Vraagprijs 59.000 k.k.

TE KOOP. Valtherweg 36-209, EXLOO. Vraagprijs 59.000 k.k. TE KOOP Valtherweg 36-209, EXLOO Royale bouwkavel aan de rand van het park gelegen, op loopafstand van o.a. een natuurgebied, hippisch centrum en golfbaan. De totale oppervlakte is 1738 m2 en heeft recreatie

Nadere informatie

Bennekom Kierkamperweg 5

Bennekom Kierkamperweg 5 Een leuke, verzorgde SEMI-BUNGALOW met garage en een heerlijke, zonnige en vrije tuin op het zuiden. De woning heeft een ruime woonkamer, eetkamer, eetkeuken, mooie, grote slaapkamer met kastenwand, wasruimte

Nadere informatie

Zinkwerf 21-23 te Den Haag

Zinkwerf 21-23 te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Zinkwerf 21-23 te Den Haag Te koop bedrijfs- en kantoorruimte van ca. 840 m² Pagina 1 van 12 Algemene informatie Te koop Zinkwerf 21-23 te Den Haag Algemeen Op het bedrijventerrein

Nadere informatie

Buizenwerf 185. Rotterdam-Kralingen. Vraagprijs 168.000,= k.k. Huurprijs 990,00 p.m.

Buizenwerf 185. Rotterdam-Kralingen. Vraagprijs 168.000,= k.k. Huurprijs 990,00 p.m. Buizenwerf 185 Rotterdam-Kralingen Vraagprijs 168.000,= k.k. Huurprijs 990,00 p.m. PANORAMISCH UITZICHT ROYAAL 2-KAMER APPARTEMENT MET BALKON OP HET ZUIDEN op de 7e verdieping van gebouw 'Maaszicht' gelegen

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Papenvoort, Papenvoort 6-1

INFORMATIEBROCHURE. Papenvoort, Papenvoort 6-1 INFORMATIEBROCHURE Papenvoort, Papenvoort 6-1 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

VOOR DE POORT 1 TE AMSTELVEEN

VOOR DE POORT 1 TE AMSTELVEEN Amsterdamseweg 415, 1181 BP Amstelveen Telefoon: 020-6459446 E-mail: amstelveen@ludenhoff.nl, Internet: www.ludenhoff.nl KvK nummer 33144536, BTW nummer 92.44.864.B.01 ABN AMRO Bank: NL94ABNA0437304744

Nadere informatie

TE KOOP ANTONIUS MATTHAEUSLAAN AS UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k.

TE KOOP ANTONIUS MATTHAEUSLAAN AS UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k. TE KOOP ANTONIUS MATTHAEUSLAAN 10 3515 AS UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

TE KOOP VILLAWAL NX NIEUWEGEIN. VRAAGPRIJS: ,- k.k.

TE KOOP VILLAWAL NX NIEUWEGEIN. VRAAGPRIJS: ,- k.k. TE KOOP VILLAWAL 160 3432 NX NIEUWEGEIN Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Suderskans 4-429 Anjum

Suderskans 4-429 Anjum Suderskans 4-429 Anjum Postcode: 9133 DA Vraagprijs: 155.000 k.k. Type: geschakelde woning grachtenpand Bouwjaar: 2006 beschikbaar ingetrokken Recreatie Status: Verkocht 1 Suderskans 4 Anjum Zeer luxe

Nadere informatie

Projectinformatie Kantoorruimte

Projectinformatie Kantoorruimte Projectinformatie Kantoorruimte Kleine Landtong 23 Postbus 373 4200 AJ Gorinchem Transportstraat ong 4283 JL Giessen (0183) 30 40 50 www.bmak.nl info@bmak.nl Kleine Landtong 23 Rabobank 37.25.21.630 Postbus

Nadere informatie

Culemborg, Schoolhof West 11a

Culemborg, Schoolhof West 11a Culemborg, Schoolhof West 11a OMSCHRIJVING: In woonwijk gelegen winkel- of praktijkpand van 67 m² onderdeel uitmakend van een kleinschalig winkelcentrum met daarboven gelegen woningen. De winkel verkeert

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement CONCEPT dd 8 mei 2015. Dit reglement is bestemd voor eigenaren, huurders en gebruikers van een bedrijfsruimte deel uitmakend van bedrijfsverzamelgebouw Hazepad 8, 4825 AV te Breda.

Nadere informatie

Utrecht, Korfoedreef 15

Utrecht, Korfoedreef 15 Utrecht, Korfoedreef 15 Vraagprijs: 149.000,= k.k. Korfoedreef 15, 3562 SB te Utrecht Vraagprijs Aanvaarding : 149.000 k.k. : in overleg Kadastrale omschrijving : gemeente Utrecht, sectie H, nummer 1139

Nadere informatie

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde TE KOOP R Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde IN DE KEMPEN, NET BUITEN HOOGE MIERDE, OP RECREATIEPARK ZWARTVEN (Eendengoor 1a, nummer 4) GELEGEN PRACHTIGE, VRIJSTAANDE RECREATIEWONING GELEGEN OP EIGEN GROND

Nadere informatie

Wageningen Oude Diedenweg 180

Wageningen Oude Diedenweg 180 Een statig, ruim HERENHUIS met inpandige garage, prachtige, zonnige en vrije tuin ontworpen door Mien Ruys, grote houten schuur en mooie boomgaard. Prachtige landelijke ligging in de Wageningse Eng en

Nadere informatie

Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten

Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten Goedkeuring benodigd! Voor alle wijzigingen of uitbreidingen aan bestaande bouwwerken of nieuwbouw van welke aard dan ook is schriftelijke goedkeuring

Nadere informatie

Het Binneveld 4 5491ZD, SINT-OEDENRODE. T. 0413-745035 rvdlaar@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Het Binneveld 4 5491ZD, SINT-OEDENRODE. T. 0413-745035 rvdlaar@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Het Binneveld 4 5491ZD, SINT-OEDENRODE Vraagprijs Soort woning : Type woning : 230 k.k. bouwgrond bouwgrond T. 0413-745035 rvdlaar@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Omschrijving:

Nadere informatie

Type Buizerd. DE DRENTSE VENNEN Amerika 10 9342 TC EEN.

Type Buizerd. DE DRENTSE VENNEN Amerika 10 9342 TC EEN. Type Buizerd DE DRENTSE VENNEN Amerika 10 9342 TC EEN. Informatie bij: Quatre Bras Vastgoed BV Tel.: 0524-552192 / 06-53110976 E-mail: info@dijkemavastgoed.nl Website: vakantiehuisdrenthekopen.nl Algemeen:

Nadere informatie

Wageningen Bosweg 4. Vraagprijs ,-- k.k.

Wageningen Bosweg 4. Vraagprijs ,-- k.k. Een landelijk gelegen, vrijstaande SEMI-BUNGALOW met inpandig garage en een grote, vrijstaande berging. De woning heeft een zonnige woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, werkkamer, slaapkamer met badkamer

Nadere informatie

Van Cuylenburchstraat 41 - Zwolle

Van Cuylenburchstraat 41 - Zwolle Van Cuylenburchstraat 41 - Zwolle Vraagprijs 132.500,= k.k. Omschrijving Van Cuylenburchstraat 41 - Zwolle Op een zeer mooi plekje gelegen, 4-kamer HOEK appartement met 2 balkons OP DE 1E WOONLAAG en een

Nadere informatie

V. LINSCHOTENLAAN 332 HILVERSUM.

V. LINSCHOTENLAAN 332 HILVERSUM. V. LINSCHOTENLAAN 332 HILVERSUM. Voorwoord Namens de verkoper(s) bedanken wij u voor de getoonde belangstelling voor hun woning. Ook voor de verkoper is deze periode spannend en uiteraard zijn zij zeer

Nadere informatie

Te koop. Martinetsingel 26 te Zutphen. k.k. 25.000,=

Te koop. Martinetsingel 26 te Zutphen. k.k. 25.000,= Te koop Martinetsingel 26 te Zutphen Koopsom: 125 25.000,= k.k. Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen, Postbus 4012, 7200 BA Zutphen telefoon (0575) 51 66 35 telefax (0575) 54 66 14 e-mail info@debos.nl internet

Nadere informatie

Ede Marktstraat 169. Vraagprijs 128.000,-- k.k.

Ede Marktstraat 169. Vraagprijs 128.000,-- k.k. Ede Marktstraat 169 Op de 2e woonlaag, in het centrum van Ede met leuk uitzicht, goed geïsoleerd, licht en keurig onderhouden, ruim 2-KAMER APPARTEMENT met een berging in de onderbouw. Dit in 2006 gebouwde

Nadere informatie

Bennekom Callunalaan 3. Vraagprijs 295.000,-- k.k.

Bennekom Callunalaan 3. Vraagprijs 295.000,-- k.k. Heerlijk rustig gelegen, aangename en ruime SEMI-BUNGALOW met een carport, mooi aangelegde, grote en vrije tuin met vijver en houten tuinhuisje. De woning heeft een ruime, zonnige woonkamer, nette keuken,

Nadere informatie

VeKaBo voorwaarden toeristische plaatsen

VeKaBo voorwaarden toeristische plaatsen VeKaBo voorwaarden toeristische plaatsen Deze VeKaBo -voorwaarden landrecreatie zijn tot stand gekomen in april 2002. Zij treden inwerking per 1 januari 2003. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Bennekom Edeseweg 106 I. Vraagprijs 138.000,-- k.k.

Bennekom Edeseweg 106 I. Vraagprijs 138.000,-- k.k. Een heerlijk en zonnig APPARTEMENT met ruime berging en eigen parkeerplaats. Gezellige woonkamer met haard en toegang naar het balkon, nette keuken met klein balkon, 1e slaapkamer (mogelijkheid voor eetkamer),

Nadere informatie

Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken

Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht Een prachtige vakantieplek voor uzelf of voor (gedeeltelijke) verhuur! Uitstekend onderhouden vrijstaande,

Nadere informatie