een Top Park op een top locatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "een Top Park op een top locatie"

Transcriptie

1 een Top Park op een top locatie

2 Welkom bij Winkelsight... hét Chaletpark aan rivier de Winkel in Abcoude aan de rand van de Vinkeveense plassen! Waar vindt u, onder de rook van Amsterdam, aan de rand van het Gooi, in het Groene Hart en in een prachtig natuurgebied zo, n mooie plek om te recreëren? Rust, prachtige natuur, veel ruimte en alle vertier om de hoek! Op ons kleinschalige chaletpark bieden wij u de mogelijkheid om op eigen grond van dit alles te kunnen genieten. Los van het genieten is investeren in grond bovendien al door de eeuwen heen een goede belegging gebleken. Er komt namelijk NOOIT grond bij!! Bijkomend voordeel is, dat u uw vakantie en/of weekends op 10 minuten rijden vanaf bijvoorbeeld Amsterdam kunt doorbrengen. U kunt dan in uw eigen tijd in uw eigen chalet genieten van de rust, de ruimte én de prachtige natuur die de omgeving te bieden heeft. Het schoonste water van Nederland in de Vinkeveense Plassen èn het hiernaast gelegen natuurgebied "De Botshol" op steenworp afstand. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op ons chaletpark. Wij bieden u kavels van minimaal 200 m² te koop aan. Wij hebben samengewerkt met TOP Totaal in Kootijkerbroek maar hebben ook andere suggesties. De prijzen van de chalets (tot maximaal 63m2!) worden, omdat er alle ruimte is voor uw wensen, vrijblijvend op individuele basis geoffreerd. U kunt al de trotse eigenaar zijn van een eigen kavel vanaf ,-. Graag geven we u een rondleiding in ons TOP showmodel. U kunt dan de sfeer proeven van recreëren midden in de natuur. In deze brochure vindt u veel informatie over het park, de omgeving, de chalets en allerlei bijkomende zaken. Neem dit door en heeft u vragen, bel ons dan gerust.

3 Inhoudsopgave: 1- Het park en de kavels 2- De omgeving 3- De chalets 4- De kosten 5- Het huishoudelijke reglement 6- Het koopproces 7- Contactgegevens Hoewel deze brochure met zorg is samengesteld, kan aan de inhoud van deze brochure geen rechten worden ontleend. Alleen de definitieve overeenkomsten en afspraken zijn bindend.

4 1- Het park en de kavels Het park omvat 25 kavels. Het is kleinschalig en gemoedelijk van opzet. Het ligt zoals u zult ervaring zeer landelijk vlakbij de Vinkeveense Plassen en Natuurgebied de Botshol. Al vele jaren is het gebied in gebruik voor recreatie/kamperen. Er si een meglijkehid om chalets te plaatsen van 63 m2! Het park is nu globaal verkaveld. De beschikbare kavels zijn ca. 200m2 groot. Wilt u een grotere kavel dan is in overleg veel mogelijk. De kavelprijs bedraagt 200,- m2 k.k. In deze koopsom zit tevens 1/25 van de niet individueel uitgeefbare grond van het park, het zogenaamde mandelige gebied en de aanwezige infrastructuur (zowel boven- als ondergronds) begrepen. De infrastructuur is geheel nieuw aangelegd. Niet alleen hetgeen u ziet, maar ook de complete ondergrondse (gas, elektra, water en riool) voorzieningen! Voor wat betreft de plaatsing van uw chalet op de kavel, zal rekening gehouden worden met de geldende brandweer voorschriften, de bezonning, de ligging t.o.v. de buren en de ondergrond. De zeer vruchtbare ondergrond bestaat uit klei met een flinke veenlaag. Dit betekend dat uw chalet geplaatst zal worden op een geheide fundatie of op een betonnen plaat. Voorbeeld:

5 2- De omgeving Ons park ligt in de plaats Abcoude in de gemeente de Ronde Venen. Een gemeente die 2011 ontstaan is. Een gemeente met vele gezichten maar met name met een groen en waterrijk hart. De Ronde Venen heeft het: gezellige zandstrandjes met aanlokkelijk zwemwater, schilderachtige kronkelende veenriviertjes, weids polderlandschap, sfeervolle dorpscentra en monumentale boerderijen. In de veelzijdige gemeente De Ronde Venen kan de recreant het hart ophalen. Van cultuurliefhebbers tot fietsfanaten, van rustzoekers tot watersporters en van terrasbezoekers tot natuurliefhebbers. Het meest bekende recreatiegebied in de gemeente is de Vinkeveense Plassen, met daarin een ring van twaalf zandeilanden. In het plassengebied kunt u bijna alles doen op het gebied van watersport: zeilen, zwemmen, duiken, vissen, waterskiën, surfen, roeien, kanoën, noem maar op.

6 Aan de Vinkeveense Plassen grenst het natuurreservaat Botshol. Dat is een beschermd vogelgebied waar u in een roeiboot kunt genieten van de schoonheid van de waterrijke natuur. Ter bescherming van de vogels is Botshol alleen buiten het broedseizoen toegankelijk. Het Rondeveense polderlandschap met zijn weidse uitzichten leent zich uitstekend voor heerlijke wandel-, fiets- of skeelertochten. U kunt kiezen uit een groot aantal uitgezette routes. U kunt onze afwisselende gemeente natuurlijk ook helemaal op eigen houtje gaan ontdekken. Eén van de vele pareltjes is de omgeving van het riviertje De Gein met zijn groene weiden, watergangen en boerderijen. Vroeger werd dit schoolvoorbeeld van Hollands polderlandschap gebied veelvuldig bezocht door schrijvers en kunstschilders. Zij hebben plaatsgemaakt voor natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars en andere recreanten. Over de omgeving raken wij niet uitgesproken, maar wat wij u adviseren is om de omgeving eens echt te ervaren. Graag vertellen wij u wat hiertoe de beste mogelijkheden zijn.

7 3- De Chalets Op het park mogen chalets worden geplaatst tot maar liefst 63m2! Dit is een voorbeeld chalet gebouwd door TOP Totaal uit Kootwijkerbroek. TOP Totaal ontvangt u graag in haar fabriek. Maak een afspraak en u zult uitgebreid geïnformeerd worden over het fabricage proces, de materialen, de opties en mogelijkheden.

8 4- De kosten Bijkomende kosten zijn de aanleg van de tuin (deze kan onder voorwaarden in eigen beheer worden aangelegd), de kosten koper en de eventuele financieringskosten. Verder kunt u het natuurlijk zo gek maken als u zelf wilt. Kortom het is maatwerk en dat bieden wij u graag. Buiten de eenmalige kosten van aanschaf zijn aan het bezit van de kavel en het chalet ook jaarlijkse kosten en kosten van gebruik verbonden. Om u zo goed als mogelijk te informeren hebben wij een en ander geïnventariseerd. Omdat diverse kosten door de overheid worden opgelegd of fluctueren (energie en water bijvoorbeeld) dient u deze opgave als indicatie te beschouwen. Jaarlijkse kosten Winkelsight Bedrag Beschrijving Bijzonderheden Park kosten 500,- bijdrage onderhoud park, infrastructuur, vuilverwerking en beheerder ( ,- per jaar). Kosten zijn incl. 6% BTW Deze kosten zullen jaarlijks o.b.v. de ontwikkeling van de CBS consumentenindex worden aangepast. Tenzij anders door de VvE of beheerder wordt besloten Rioolrecht Juiste afdracht aan Gemeente moet nog komen, 2011 aangesloten op persriool Toeristenbelasting 0,86 193,50 232,20 258,00 afdracht aan Gemeente p.p. p.n. 0,85 forfaitair 3-6 maanden forfaitair 6-9 maanden forfaitair 9-12 maanden (tarieven 2014) Kosten vuilverwerking 0,-- Zit in parkkosten verwerkt Waterschapslasten 52,00 Per jaar Water (inclusief zuiveringslasten), gas en elektra 160,00 Bij jaarrond gebruik gemiddelde kosten per maand.( Informeer bij de beheerder naar de actuele tarieven) Onroerend Zaakbelasting* ca afdracht aan Gemeente tarief 2012 gebaseerd op een OZB waarde van ca ,-. Verzekering ca. 175,-- Inboedel en opstal*1 *= gebaseerd op een OZB waarde van ca ,- *1= gebaseerd op een verzekeringspremie inboedel 3,5 en opstalverzekering 2. Peildatum kosten maart 2012

9 5- Het huishoudelijke reglement In het hieronder opgenomen huishoudelijke reglement vindt u de spelregels afspraken terug welke van toepassing zijn bij der aankoop van het chalet, de plaatsing, het gebruik en de eventuele verkoop. Ook leest u in dit reglement hoe uw inspraak als kaveleigenaar geregeld wordt/is. Dit reglement maakt onlosmakelijk deel uit van de te sluiten koopovereenkomst. Wij lichten u graag een en ander nader toe. Van harte heten wij u welkom op Winkelsight Chaletpark Abcoude. Hieronder vind u als koper en/of gebruiker het huishoudelijk reglement en de gedragsregels welke gelden op Winkelsight. Wij verwachten van u dat u deze regels, ook in uw eigen belang, respecteert en naleeft. Ingeval van het niet naleven van de regels, zijn wij genoodzaakt direct maatregelen te treffen. Inleiding Dit reglement beschrijft de afspraken welke aan het eigendom en/of gebruik van de kavels en chalets zijn verbonden. Dit reglement maakt onlosmakelijk deel uit van de koopovereenkomst. Het reglement is verdeeld in een aantal hoofdstukken. Het eerste deel gaat over de afspraken en regels welke van toepassing zijn rondom de aankoop van de kavel, het chalet, de inrichting, de tuinen en het beheer. Het tweede deel gaat over de afspraken en regels welke verbonden zijn aan het gebruik van het chalet. Het derde deel gaat over de overige algemene afspraken en regels en die welke verbonden zijn aan de verkoop van de kavel en/of het chalet. Deel 1: Aankoop kavel en chalet, inrichting kavel en het beheer; Aankoop van een kavel op Winkelsight Op het park kunt u de kavel uitkiezen. De kavel wordt voor u gereserveerd en globaal ingemeten. Zodra u besluit tot definitieve aankoop wordt de koopovereenkomst opgemaakt, de kavel kadastraal ingemeten en door de project notaris Sterel c.s. Abcoude de overdracht geregeld. Bij de aankoop zit begrepen 1-24 ste deel van de mandelige onroerende zaken en infrastructuur van Winkelsight. Een concept koopovereenkomst is beschikbaar. Aankoop van het chalet Op de door u aangekochte c.q. aan te kopen kavel kunt u een chalet plaatsen De koper van de kavel verplicht zich om binnen vier maanden na transport van de koopovereenkomst een chalet, te (doen laten) plaatsen. De afmetingen van het chalet zijn begrensd door het vigerende bestemmingsplan. Thans geldt dat de afmeting van het vloeroppervlak maximaal 63 m² mag zijn, de breedte maximaal 4,50 meter, de lengte maximaal 12,50 meter en de nokhoogte niet hoger dan 3.60 meter vanaf het maaiveld mag bedragen. De vorm van het chalet is rechthoekig en kan eventueel worden gemaakt met inpandige berging. Het is niet toegestaan een losstaand schuurtje bij te bouwen. De kleurstelling van

10 het chalet moet in overeenstemming zijn met de bestaande bebouwing, in ieder geval passend in het polderlandschap en de natuur. Voorkeur hebben hout tinten, grijs, antraciet en zwart. Plaatsing op kavel van het chalet De afstand tussen de chalets moet, i.v.m. brandoverslag en brandweerverordening, minimaal 5 meter, bedragen. Verder zal bij plaatsing op de kavel rekening worden gehouden met de bezonning, parkeren en de situering ten opzichte van de chalets van de buren. Aanleg tuin en erfafscheidingen Erf afscheidingen worden uitsluitend geplaatst in de vorm van groen en/of struiken. Uitzondering hierop is een hekwerk van betonijzer( al dan niet gegalvaniseerd) waarin klimplanten (bijv. Hedera) geleidt kunnen worden. De hoogte van deze hekwerken mag maximaal 2.00 meter bedragen. Bij de aanplant van bomen moet rekening worden gehouden met de buren zodat er geen overlast of hinder door schaduw kan ontstaan. De indeling en inrichting van de tuinen kan alleen na toestemming van de beheerder plaatsvinden. De tuin dient uiterlijk 8 weken na de plaatsing van het chalet aangelegd te zijn en er verzorgd en onderhouden uit te zien. Hierna dienen de tuinen naar behoren onderhouden te worden. Tuinhuisjes/schuurtjes/Schotelantennes etc. Het is niet toegestaan tuinhuisjes, hokken of schotelantennes op de kavel of aan het chalet te plaatsen Aansluiting en kosten van de nutsvoorzieningen De chalets worden door de chaletbouwer en/of beheerder van de infrastructuur, aangesloten op de aanwezige nutsvoorzieningen. De kosten van aansluiting zijn voor rekening van de koper. Ieder chalet beschikt over eigen meters. Voor de kosten van electra, gas, water, toeristenbelasting, waterschapslasten, etc. kunt u tweemaal per jaar een rekening (januari en juli) verwachten. Voor deze afrekening worden de individuele meterstanden van de gebruikte energiemeters afgelezen. In januari zal de op de rekening een bedrag ad 500,00 (incl. btw) worden doorbelast voor de vaste parkkosten van onderhoud park, vuilafvoer, onderhoud infra etc. Met betrekking tot het gebruikte gas wordt het aantal `tikken` per kubieke meter (=4 liter) berekend. Maandelijks zal er, via een volmacht tot automatische incasso, hierop een afgesproken voorschotbedrag van de recreant worden afgeschreven. Indien de recreant, ondanks voorafgaande schriftelijke aanmaning, zijn/haar betalingsverplichting binnen een termijn van twee weken na de schriftelijke aanmaning niet of niet behoorlijk nakomt, heeft de beheerder het recht de toevoer van de nutsvoorzieningen af te sluiten, onverminderd het recht van de beheerder op volledige betaling van de berekende prijs. De door de beheerder gemaakte buitengerechtelijke kosten, na ingebrekestelling, komen ten laste van de recreant. Indien het totale bedrag niet tijdig is voldaan zal, na schriftelijke sommatie, het wettelijk vastgestelde rentepercentage over het openstaande bedrag in rekening worden gebracht Omdat de beheerder contractant is voor de hoofdaansluitingen, zullen de kosten van verbruik en alle bijkomende kosten, zoals vastrecht, meterhuur e.d. door de beheerder worden omgeslagen over de gebruikers naar rato van het gebruik. In verband met de hiermee samenhangende risico s en administratie is de beheerder gerechtigd om de hierboven bedoelde kosten met 10% te verhogen. Verhuizen en verbouwen Alle werkzaamheden welke met lawaai gepaard gaan en de daarbij te gebruiken gereedschappen zijn alleen toegestaan op de volgende tijden: alle dagen, met uitsluiting van zon- en feestdagen, van uur tot uur. Indien er materiaal wordt aangeleverd, houdt dan rekening met de grondgesteldheid van onder andere het pad, pleeg bij twijfel altijd even overleg met de beheerder. Schade welke

11 veroorzaakt wordt door (zwaar) transport zal op de opdrachtgever en/of de veroorzaker worden verhaald. Indien er vervuiling of schade optreedt van één van de gemeenschappelijke terreinen of terreinen van buren, krijgt de veroorzaker gelegenheid om dit binnen redelijke termijn op te ruimen, schoon te maken of te herstellen. Wanneer van deze termijn geen gebruik wordt gemaakt worden de schoonmaakwerkzaamheden c.q. herstelwerkzaamheden op kosten van de veroorzaker uitgevoerd. Reclame uitingen en gebruik kavel Het is niet toegestaan op welke wijze dan ook om zonder schriftelijke toestemming van de beheerder reclame uitingen op het park te doen. Verhuur van de chalets De eigenaar is niet bevoegd zijn kavel of het chalet te verhuren of anderszins te exploiteren of in gebruik aan derden ter beschikking te stellen anders dan voor recreatiedoeleinden of af te staan zonder voorafgaande melding en schriftelijke toestemming van de beheerder. Een huurder mag niet onderverhuren. Beheer Winkelsight Het beheer is, totdat er een Vereniging van Eigenaren (VVE) is opgericht en door een meerderheid van de VVE anders wordt beslist, in handen van G.J. de Haan. Deze VVE zal worden opgericht zodra minimaal 50% van de beschikbare kavels aan derden is verkocht en/of zoveel eerder als de eigenaren met meerderheid van stemmen zullen besluiten. Voor het beheer is een jaarlijkse vergoeding verschuldigd. Deze vergoeding dekt de kosten van de beheerder voor ontvangst, begeleiding van eigenaren, gebruikers, schoonmaken en dagelijkse onderhoud van het mandelige terrein, contacten met derden etc. Hiernaast bevatten de parkkosten een reservering voor het technische onderhoud en reservering voor vervanging van alle mandelige zaken. Recreatiewoning en woonadres, 365 dagen recreëren Er loopt een aanvraag bij de gemeente De Ronde Venen voor een jaar rond exploitatie, dat wil zeggen 365 dagen per jaar te kunnen recreëren. U kunt zich bij de gemeente De Ronde Venen niet inschrijven met Winkelsight als woonadres. Te allen tijde dient u op uw woonadres (binnen- of buitenland) ingeschreven te blijven staan en uw actuele woonadres bij de beheerder bekend te laten zijn. Deel 2: Het gebruik van uw kavel, chalet, Iedere eigenaar en/of gebruiker is verplicht dit reglement na te leven en zijn/haar gezinsleden, gasten en/of huurders hierover te informeren. Geluidsoverlast Elke vorm van geluidsoverlast is niet toegestaan. Tussen en uur geldt de nachtrustperiode. Houd u in die periode dus rekening met uw medebewoner. Huisdieren Na overleg met de beheerder is maximaal één huisdier toegestaan. Houd uw huisdier (aangelijnd) op uw eigen terrein om schade en overlast aan uw mederecreanten te voorkomen. Honden dienen zonder uitzondering buiten de erf afscheiding aan de lijn te worden gehouden. Uitwerpselen van het huisdier dienen te allen tijde opgeruimd te worden door de eigenaar van het huisdier. Huisdieren dienen de benodigde inentingen te hebben. In de chalets welke worden verhuurd zijn geen huisdieren toegestaan.

12 Vuilafvoer -Restafval kunt u in goed dichtgebonden zakken in de daarvoor bestemde container achter laten. -Glas en flessen in de glasbak in het dorp of neem ze mee naar huis. -Gewoon (klein) groenafval kan in de container op het parkeerterrein. -Grof vuil en groot groenafval dient u zelf af te voeren naar de gemeentewerf van Abcoude. Hiervoor is het gehele jaar (behoudens feestdagen) gelegenheid op: dinsdag ( ) woensdag ( u) zaterdagmiddag ( u). -Het is niet toegestaan om op uw kavel composthopen of eigen vuilcontainers te plaatsen. Seizoen Het recreatieseizoen loopt van 15 maart tot 1 november. Gedurende het tijdvak van 1 november tot 15 maart mag er niet overnacht worden en moeten losstaande zaken worden opgeruimd. Bezoekers Bezoekers zijn bij ons welkom. Wilt u hen vertellen dat ook zij het reglement in acht nemen? Wanneer u logees krijgt en het aantal overstijgt het aantal van vier moet dit gemeld worden bij de beheerder in verband met de af te dragen toeristenbelasting. Auto s en parkeren Auto s parkeert u op uw eigen terrein. Overige auto s parkeren op de centrale parkeerplaatsen. Al het gemotoriseerd verkeer verzoeken we op het terrein stapvoets te rijden (max.15 km). Tussen uur en uur het gemotoriseerd verkeer s.v.p. tot een minimum beperken. In verband met eventuele calamiteiten dienen wegens brandweerverordening de hoofdingang en alle paden altijd autovrij gehouden te worden voor hulpdiensten. Brandveiligheid De ruimte tussen de chalets moet, wegens brandweerverordening, minimaal 5 meter bedragen, in verband met brandoverslag. In uw chalet ( de verkeersruimten) moet een rookmelder worden geïnstalleerd, aangesloten op het lichtnet. Het is verboden om open vuur te maken of te gebruiken. Zorg altijd voor een emmer water of een brandblusapparaat bij uw barbecue. Houdt ook bij het barbecueën rekening met de windrichting, zodat uw buren zo min mogelijk hinder ondervinden. Gooi nooit een brandende sigaar, sigaret of lucifer weg. De gevolgen kunnen desastreus zijn. Overige zaken Het betreden van de landerijen rondom Winkelsight, is niet toegestaan. Balsporten kunnen worden beoefend in onderling overleg; het mag niet zo zijn dat hierdoor, bij de mederecreanten, onrust of irritatie ontstaat.

13 Deel 3: Overige zaken en verkoop Gedraagt u zich zodanig dat u uw medebewoners geen overlast bezorgt. Gun uzelf en uw mederecreanten alle gelegenheid om van het verblijf op Winkelsight te genieten. Iedere eigenaar, bewoner, gezinslid, gebruiker en/of bezoeker wordt geacht het reglement te hebben gelezen en te kennen. Waar in dit reglement wordt gesproken van eigenaar, wordt daaronder tevens begrepen de gebruiker(s) voor zover uit de tekst niet het tegendeel blijkt. Dit huishoudelijk reglement heeft een aanvullende werking en mag niet in strijd zijn met hetgeen is bepaald in de koop- en leveringsakte. Overtreden van afspraken, reglementen Bij overtreding of niet nakoming van één der bepalingen van de wet of van het huishoudelijk reglement, hetzij door een eigenaar, hetzij door een gebruiker, kan de beheerder een boete opleggen van 500,00 per overtreding per dag dat de overtreding voortduurt. Hoe te handelen bij verkoop Iedere eigenaar is verplicht een eventuele potentiele nieuwe koper, voordat het koopcontract wordt afgesloten op de hoogte te stellen van het huishoudelijk reglement. De nieuwe koper dient door ondertekening in te stemmen met het huishoudelijk reglement. De beheerder van Winkelsight dient schriftelijk in te stemmen met de verkoop. De verkoop dient via de projectnotaris Sterel c.s. Abcoude gepasseerd te worden. Bij verkoop van het chalet wordt de eigenaar verkoper geacht de beheerder zo snel mogelijk, doch uiterlijk veertien dagen voor de datum van het notarieel transport, in kennis te stellen van de naam van de nieuwe eigenaar/ koper, alsmede, in geval van verhuizing, het adres van de koper en de verkoper. De eindafrekening nutsvoorzieningen, toeristenbelasting en overige nog te verrekenen kosten zullen door de notaris op de verkoopsom in mindering worden gebracht en ten gunste van Winkelsight worden geboekt. Bij verkoop van het chalet worden de bestaande sleutels, welke toegang verschaffen tot het verkochte chalet en/of de passen van het toegangsysteem van het park, bij de notaris aan deze overhandigd worden. Bij verkoop c.q. overdracht van het chalet, draagt de verkoper 5% van de bruto overdrachtswaarde af aan Winkelsight, deze vergoeding zal worden verrekend door de notaris. Hierop kunnen tevens (vooraf besproken) kosten voor bemiddeling door het beheer worden berekend. Verzekeren en aansprakelijkheid De beheerder gaat ervan uit dat de eigenaren, gebruikers en recreanten zelf hun bezittingen op de juiste manier hebben verzekerd en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan de recreanten, gezinsleden en/of bezoekers en/of de bezittingen van de recreanten, gezinsleden en/of bezoekers. Op de tussen Winkelsight en de recreant gesloten overeenkomsten is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen tussen partijen kunnen worden voorgelegd aan de burgerlijke rechter. Het recreëren, kamperen en verblijven op Winkelsight geschiedt geheel voor eigen rekening en risico van de recreant, zijn gezinsleden, huisdier en/of bezoeker.

14 Tot slot Zoals aan het begin van dit reglement genoemd, laten we met ons allen genieten van de heerlijkheid die Winkelsight heet en de heerlijkheden die de omgeving van Winkelsight te bieden heeft. Er is door en in overleg met elkaar te blijven, heel veel mogelijk. Door open communicatie met elkaar kunnen we samen het Chaletpark Winkelsight tot groot voorbeeld en succes maken waardoor uw investering alleen in waarde zal stijgen. Rest ons u ontzettend veel plezier te wensen en schroom nooit hulp in te schakelen wanneer dit nodig mocht blijken. Abcoude, Maart 2014 ================================================================== Chaletpark Abcoude

15 6- Het Koopproces Om in het bezit te komen van een kavel en chalet op ons park Winkelsight is globaal het hierna geschetste stappenplan te volgen: TIJDVAK VOOR KOOP: Oriëntatie / Optie nemen Indien u na bestudering van deze documentatie en kennisneming van de locatie over wenst te gaan tot aankoop, kunt u ervoor kiezen een optie op een kavel te nemen. De optie is geldig voor een van te voren afgesproken periode. In deze periode kunt met uw chalet leverancier en andere betrokkenen zorgvuldig alle relevant stappen doornemen en besluiten tot een eventuele aankoop. Aan het optierecht zijn géén kosten verbonden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst alle mogelijkheden en consequenties van een aankoop door te nemen. U bent dus niet verplicht om een optie te nemen op een kavel. Een en ander impliceert wel dat wij u geen zekerheid kunnen geven over het beschikbaar zijn van een door u gewenste kavel. KOOPBESLISSING: tekenen koopovereenkomst Na voorgaande stap zult u uitgebreid contact hebben met uw chalet leverancier.. Met Winkelsight en uw chalet leverancier neemt u alle specifieke zaken door zoals, de kavel, de beoogde overdrachtsdatum, de basismodellen van de chalets, eventuele inrichtingswensen, huishoudelijk reglement, de koopovereenkomsten etc. De slotfase is dat u een koopovereenkomst voor het chalet en een koopovereenkomst voor de kavel tekent. De koopovereenkomst van de kavel zal door de notaris worden verwerkt in een leveringsakte. Een concept koopovereenkomst is op aanvraag beschikbaar. NOTARISKANTOOR Sterel c.s. Abcoude: Juridische overdracht van de kavel De koopovereenkomst van de kavel wordt door de vaste projectnotaris J. Derkman, verwerkt in een leveringsakte. Op het moment van passeren van de leveringsakte gaat de eigendom over op u als eigenaar.

16 7- Contactgegevens Wilt u meer weten? Wij beantwoorden u vragen graag. Voor vragen rondom de kavels, bezichtigingen en de omgeving, bel of mail Winkelsight Winkeldijk 30a 1391 HM Abcoude of of Chaletpark Abcoude

Geniet van uw tweede huis op de Sallandse Heuvelrug!

Geniet van uw tweede huis op de Sallandse Heuvelrug! Bergalow chalets op het Bergalowpark De Luttenberg, onderdeel van Vakantiepark de Luttenberg in Luttenberg Geniet van uw tweede huis op de Sallandse Heuvelrug! info Vakantiepark de Luttenberg Heuvelweg

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Definities: Bestuurder Voor de definitie wordt verwezen naar het modelreglement bij splitsing in appartementsrechten d.d. januari 1992. Bestuur Het Bestuur wordt driejaarlijks benoemd

Nadere informatie

Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten.

Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten. Geachte gast, Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten. Wilt u gaan verbouwen, uw tuin aanleggen of uw caravan/

Nadere informatie

65 vakantiewoningen hofstede riethnisse - renesse Prospectus

65 vakantiewoningen hofstede riethnisse - renesse Prospectus 65 vakantiewoningen hofstede riethnisse - renesse Prospectus Inhoud Voorwoord 4 Rendementsberekening 7 Inrichtingspakketten 11 Afkoop kavelhuur 17 Parkvoorwaarden 21 Koopovereenkomst 31 Beheersovereenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden zelfstandige woonruimte Standvast Wonen per 1 januari 2014 Uw rechten en plichten In deze algemene huurvoorwaarden zijn de rechten en plichten geregeld van u,

Nadere informatie

Productvoorwaarden Nuon Stroom Actieprijs en Nuon Gas Actieprijs (Nuon Energie Actieprijs)

Productvoorwaarden Nuon Stroom Actieprijs en Nuon Gas Actieprijs (Nuon Energie Actieprijs) Stroom Nuon garandeert dat uw leveringstarieven en het vastrecht voor stroom gedurende het eerste jaar van het contract tenminste 20% lager zijn dan de Nuon-stroomtarieven bij een contract voor onbepaalde

Nadere informatie

algemene voorwaarden woonruimte

algemene voorwaarden woonruimte algemene voorwaarden woonruimte toepassingsbereik 1 huurovereenkomst en overige voorwaarden 5 2 appartementsrechten, huishoudelijk reglement, bewonersinformatie 5 aanvang huurovereenkomst 3 één of meerdere

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden huurovereenkomst zelfstandige woonruimte d.d. 1 januari 2012

Algemene huurvoorwaarden huurovereenkomst zelfstandige woonruimte d.d. 1 januari 2012 Algemene huurvoorwaarden huurovereenkomst zelfstandige woonruimte d.d. 1 januari 2012 Uw rechten en plichten In deze algemene huurvoorwaarden zijn de rechten en plichten geregeld van u, als huurder, en

Nadere informatie

Huurwegwijzer. Huren bij Wonen Wateringen

Huurwegwijzer. Huren bij Wonen Wateringen Huurwegwijzer Huren bij Wonen Wateringen Van harte welkom in uw nieuwe woning Wonen Wateringen heet u van harte welkom in uw nieuwe woning. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u naar tevredenheid zult

Nadere informatie

Welkom bij Idealis. Informatie voor bewoners van een kamer inclusief huurvoorwaarden en Onderhouds ABC

Welkom bij Idealis. Informatie voor bewoners van een kamer inclusief huurvoorwaarden en Onderhouds ABC Welkom bij Idealis Informatie voor bewoners van een kamer inclusief huurvoorwaarden en Onderhouds ABC januari 2014 Inhoudsopgave 1 Welkom bij Idealis 1.1 Over Idealis 5 1.2 Mijn Idealis 6 1.3 Digipost

Nadere informatie

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k.

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. INTRODUCTIE PAGINA Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar

Nadere informatie

Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen

Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM TOELICHTING OP DE NVM-KOOPAKTE VOOR DE CONSUMENT *) *) Behorende bij model koopakte voor een appartementsrecht (model

Nadere informatie

HUIS TE KOOP VOORAF. Voorkom problemen

HUIS TE KOOP VOORAF. Voorkom problemen HUIS TE KOOP VOORAF Voorkom problemen Een huis kopen of verkopen is een belangrijke stap in iemands leven. Het komt immers niet zo vaak voor. Er wordt vooraf lang over nagedacht en over gesproken. Hebt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden erfpacht en opstal Staatsbosbeheer 2011

Algemene voorwaarden erfpacht en opstal Staatsbosbeheer 2011 TOELICHTING Algemene voorwaarden erfpacht en opstal Staatsbosbeheer 2011 4 april 2011 In 2010 zijn de erfpachtvoorwaarden van Staatsbosbeheer beoordeeld door een onafhankelijke commissie. Op basis van

Nadere informatie

Informatie over huren

Informatie over huren Samen bouwen aan beter wonen Informatie over huren 3 Welkom WoonFriesland heet u van harte welkom in uw nieuwe woning. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u naar tevredenheid zult wonen in uw nieuwe

Nadere informatie

Dillenburglaan 57 te TILBURG Koopstudio 1 - Koopprijs 139.000,-- V.O.N.

Dillenburglaan 57 te TILBURG Koopstudio 1 - Koopprijs 139.000,-- V.O.N. Dillenburglaan 57 te TILBURG Koopstudio 1 - Koopprijs 139.000,-- V.O.N. Speciaal voor studenten en starters op de markt!* Koopsom 139.000,- Netto maandlast ca. 244,- Nabij het centrum vindt u deze zeer

Nadere informatie

Bereikbaarheid Onze contactgegevens zijn:

Bereikbaarheid Onze contactgegevens zijn: DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Credit4You Wie is Credit4You? Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant

Nadere informatie

V E R K O O P D O C U M E N T A T I E U I T G I F T E K A V E L S O O S T E R H U I S E N B A F L O

V E R K O O P D O C U M E N T A T I E U I T G I F T E K A V E L S O O S T E R H U I S E N B A F L O V E R K O O P D O C U M E N T A T I E U I T G I F T E K A V E L S O O S T E R H U I S E N B A F L O Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Wijze van uitgifte / Procedure 4 2.1 Procedure 4 2.2 Uitgifte / optievoorwaarden

Nadere informatie

BASISHANDBOEK ZELFBOUW Mei 2015

BASISHANDBOEK ZELFBOUW Mei 2015 BASISHANDBOEK ZELFBOUW Mei 2015 Basishandboek zelfbouw mei 2015 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 5 2. BETROKKEN PARTIJEN... 6 2.1 DE KAVELWINKEL... 6 2.2 GRONDZAKEN... 6 2.3 AFDELING OMGEVINGSKWALITEIT...

Nadere informatie

Reglement Camping Rakelbos op alfabet. (ingaande 1 november 2012) Algemeen. Bebouwing

Reglement Camping Rakelbos op alfabet. (ingaande 1 november 2012) Algemeen. Bebouwing Reglement Camping Rakelbos op alfabet. (ingaande 1 november 2012) Algemeen 1. U bent wettelijk verplicht de personalia van alle personen die overnachten bij bespreking af te geven in de receptie. Ook bent

Nadere informatie

MEDEDELINGEN W AT E R - L A N D

MEDEDELINGEN W AT E R - L A N D nummer 3 jaargang 37 2015 De Water-Lander twee-maandelijks informatie-bulletin van v.t.v. water-land TUINGROEP W AT E R - L A N D MEDEDELINGEN agenda Algemene ledenvergadering 11 juli 2015 notulen algemene

Nadere informatie

KOOP EN EIGENDOM VAN EEN APPARTEMENT APPARTEMENTSRECHT. Deel van het geheel

KOOP EN EIGENDOM VAN EEN APPARTEMENT APPARTEMENTSRECHT. Deel van het geheel KOOP EN EIGENDOM VAN EEN APPARTEMENT APPARTEMENTSRECHT Deel van het geheel Een appartementsrecht is een aandeel (bijvoorbeeld één/dertigste) in een gebouw met toebehoren dat de bevoegdheid geeft tot het

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Gemeente Hof van Twente

Algemene verkoopvoorwaarden Gemeente Hof van Twente Gemeente Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor Tel. 0547 85 85 85 Fax 0547 85 85 86 E-mail : info@hofvantwente.nl Website: www.hofvantwente.nl Algemene verkoopvoorwaarden Gemeente Hof van Twente Informatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 2006 voor levering van elektriciteit aan kleinverbruikers. Toelichting op de Algemene Voorwaarden 2006. Kwaliteitscriteria Anode

Algemene Voorwaarden 2006 voor levering van elektriciteit aan kleinverbruikers. Toelichting op de Algemene Voorwaarden 2006. Kwaliteitscriteria Anode Algemene Voorwaarden 2006 voor levering van elektriciteit aan kleinverbruikers Toelichting op de Algemene Voorwaarden 2006 Kwaliteitscriteria Anode 12 november 2006 1/1 12 november 2006 Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

UTRECHT. www.puntmakelaars.nl (030) 273 74 64. Jungfrau 55. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht

UTRECHT. www.puntmakelaars.nl (030) 273 74 64. Jungfrau 55. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 info@puntmakelaars.nl www.puntmakelaars.nl UTRECHT Jungfrau 55 www.puntmakelaars.nl (030) 273 74 64 adres

Nadere informatie

Dienstverleningspakket

Dienstverleningspakket Dienstverleningspakket Geachte relatie, Voor u ligt ons Dienstverleningspakket. Hierin leest u wie wij zijn, wat wij doen, wat de kosten van onze dienstverlening zijn en onder welke voorwaarden wij werken.

Nadere informatie

V A N D R O M E N N A A R W O N E N

V A N D R O M E N N A A R W O N E N Rotterdam, 1 december 2014 Geachte heer/mevrouw, Het kopen van een huis is een spannende en bijzondere gebeurtenis. Dat begrijpen wij als geen ander. Of het nu uw eerste huis is of niet, bij de aanschaf

Nadere informatie

Onderzoeksrapport Hoe functioneert mandeligheid in de Gemeente Almere?

Onderzoeksrapport Hoe functioneert mandeligheid in de Gemeente Almere? Onderzoeksrapport Hoe functioneert mandeligheid in de Gemeente Almere? Student: Stephanie Elfert Studentnummer: 1555566 Stagebegeleider: Talien van der Dussen Praktijkbegeleider: Daniëlle van Norel Inhoudsopgave

Nadere informatie

Een goed advies blijft ons uitgangspunt

Een goed advies blijft ons uitgangspunt Informatiebrochure Een goed advies blijft ons uitgangspunt HZ Adviesgroep is een onafhankelijke adviesorganisatie. Dit houdt in dat wij geen enkele contractuele binding hebben met een bank of verzekeraar.

Nadere informatie

Bevestigingsbrief. Geachte [klant], Welkom als klant bij BAS Nederland B.V.

Bevestigingsbrief. Geachte [klant], Welkom als klant bij BAS Nederland B.V. Bevestigingsbrief Geachte [klant], Welkom als klant bij BAS Nederland B.V. Onze gegevens Naam: BAS Nederland B.V. Postadres: Rivium Oostlaan 43 Postcode: 2909 LL Plaats: Capelle aan den IJssel Telefoonnummer:

Nadere informatie