Carnaval Prins- en prinsesroajen Ons carnavalsfeest wordt opgeluisterd door een echte prins- en prinsescarnaval van Het Raagtenbollenrijk.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Carnaval Prins- en prinsesroajen Ons carnavalsfeest wordt opgeluisterd door een echte prins- en prinsescarnaval van Het Raagtenbollenrijk."

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 19, 28 januari 2016 Algemeen Keuze-uur Timmeren En weer een werkstuk af! Bijna carnaval Alaaf! Deze week klonk er al in veel groepen gezellige carnavalsmuziek, we hebben kinderen zien dansen en de stembanden zijn gesmeerd. Nog even onze schoenen inlopen om een perfecte polonaise uit te kunnen voeren en dan zijn er echt helemaal klaar voor! Op vrijdag 5 februari vieren we in de ochtend carnaval. Met tijd voor optredens maar ook verschillende keuze activiteiten. Daarvoor hebben veel ouders zichzelf opgegeven. Bedankt! Alle kinderen starten om 9.30 uur in de eigen klas en zijn die dag om uur uit. Carnaval Prins- en prinsesroajen Ons carnavalsfeest wordt opgeluisterd door een echte prins- en prinsescarnaval van Het Raagtenbollenrijk. Wie de prins en prinses zullen zijn, daar mogen alle kinderen naar raden. We lichten een heel klein tipje van de sluier op: - Zowel de prinses als de prins zit in groep 8 - De prins wil er samen met de prinses een keigaaf feest voor alle kinderen van gaan maken. - De prinses vindt het fijn om in hogere sferen te verkeren,toch voelt ze zich het veiligst laag bij de grond. - De prins voelt zich het meest op zijn gemak tussen zijn soortgenoten.

2 - Terwijl de prinses heel veel moeite doet tijdens de gymles om de kastsprongen onder de knie te krijgen, beschiet de prins haar! Niet zoals Cupido met pijltjes, maar met zijn typische eigen spullen. - Cupido heeft de prins goede raad gegeven: Welk schiettuig bestaat er allemaal? Noteer dat en maak dan een goede keuze. (pijltjes, besjes, propjes, steentjes, pijltjes van papier, enz.) De prins wist dit allang! Zijn typische eigen spullen vindt hij dus het beste. - De prinses heeft na flink oefenen de spreidsprong over de kast echt onder de knie. Ze is natuurlijk apetrots op zichzelf. Ze is zo fanatiek dat ze ook de andere kastsprongen wil beheersen. - Zowel de prins als de prinses heeft veel belangstelling voor verhalen uit de geschiedenis. De prinses kan ons haarfijn uitleggen waar het woord carnaval vandaan komt. De prins is helemaal weg van het verhaal over een Romeinse soldaat, die zijn vuurrode mantel van zijn schouder griste, doormidden kliefde met zijn zwaard en aan een armoedzaaier gaf. De laatste hints: De prins heeft ontdekt dat het schieten met propjes het allerbeste gaat. De prinses heeft alle kastsprongen onder haar knie: de spreid-, wend-, hurksprong en bovendien de koprol op de kast. De strookjes met de oplossing moeten op maandag 1 februari voor 12:00 uur in het bezit zijn van juffrouw Maria. Groep Nationale voorleesdagen De nationale voorleesdagen zijn in volle gang! We hebben een leuke gezamenlijke opening gehad met de kleuters en peuters samen! Er is voorgelezen uit het boekje Lotta viert carnaval. Lotta is een kip. Op een dag komt ze al haar vriendjes tegen en deze zien er allemaal anders uit. Ze hebben zich verkleed en vieren carnaval. De komende dagen zal er ook nog extra worden voorgelezen. Doet u thuis gezellig mee? Voorleesbus Blikkie Vandaag zijn we met de kleuters naar Blikkie de voorleesbus geweest. Daar hebben de kinderen geluisterd naar het verhaal We hebben er een geitje bij. Het was een mooi verhaal!

3 Nieuwe letter van de week Wat fijn om te zien dat er weer zoveel spulletjes zijn meegebracht over de letter /f/ van feest. De komende week mogen er weer spulletjes meegebracht worden rondom de letter /g/ van gek. In verband met de carnavalsviering volgende week zullen de spulletjes op donderdag weer mee naar huis toe gaan. Zo kunnen ze ook niet verdwijnen in de batman-, ridder-, of Elsapakken! Carnavalsviering Op vrijdag 5 februari vindt de jaarlijkse carnavalsviering op school weer plaats. De kinderen mogen deze dag natuurlijk verkleed naar school toe komen. We hebben een leuk programma voor de kinderen deze morgen. Let wel op, dat de tijden op deze dag anders zijn dan normaal. We beginnen namelijk een uurtje later, om 09.30u. Zo heeft iedereen voldoende tijd om zich te voorzien van zijn mooiste carnavalsoutfit! Net als anders, om 12.00u mogen de kinderen weer worden opgehaald. Thema carnaval We zijn nu nog flink aan het hossen en oefenen voor onze optredens, maar de komende week is alweer de laatste week dat er in de kleutergroepen rondom het thema carnaval wordt gewerkt. Na de carnavalsvakantie zal er worden gewerkt rondom het thema vriendjes. Groep 3 Cito toetsen De cito toetsen zijn allemaal gemaakt en we kunnen wel zeggen dat we heel erg trots zijn op onze oliebollen. Ze hebben super goed hun best gedaan en heel hard gewerkt!! Knap gedaan allemaal!! Veilig leren lezen Deze week hebben we kern 6 afgesloten en zijn we begonnen met kern 7! Deze kern heeft te maken met piraten. We gaan heel mooie piratenvlotten knutselen en willen ook een mooie themahoek maken. Als de kinderen thuis spullen hebben die te maken hebben met het thema piraten, dan mogen die mee naar school genomen worden. Bijvoorbeeld piratenkleding (graag op hangertje), gouden munten, een speelgoedkanon, piratenschip en ga zo maar door. Dansworkshop Op dinsdag 2 februari gaan we naar een dansworkshop in Lieshout. Gelukkig zijn er verschillende ouders die ons weg willen brengen en ons weer veilig op school af zetten. Omdat we die ochtend al flink in beweging zijn gaat voor één keer de gymles niet door.

4 Carnavalsochtend Op vrijdagochtend 5 februari vieren we carnaval op school. Wij zoeken enkele ouders die willen helpen bij verschillende spelletjes. Als u zin/tijd heeft kunt u een mailtje sturen naar ons. Alvast bedankt! Groetjes van juf Wilma en Miranda. Groep 4 Tafeltjes Wij zijn flink bezig met het oefenen van de tafeltjes op school. De tafel van 2, 3 en 4 komen nu veelvuldig aan bod. Fijn als u hier thuis ook samen met uw kind aandacht aan geeft. Daarnaast kunnen kinderen oefenen op de website middels het ballonnenspel. (als je op de site komt, maak dan de keuze voor oude website). Veel succes! Dansvoorstelling Op dinsdagochtend 2 februari gaan we met de klas genieten van een dansvoorstelling in de Klumper in Lieshout. Fijn dat we voldoende ouders hebben die deze ochtend kunnen rijden. We verzamelen om 10.00u op school. Carnaval Op vrijdagochtend 5 februari, carnavalsochtend, hebben we de hulp nodig van enkele ouders voor het begeleiden van de spelletjes in de klas. We hebben hulp nodig van 10.00u u. Mocht u interesse hebben, geef het dan even door aan juffrouw Ingrid. Dansworkshop Op dinsdag 2 februari gaan we naar een dansworkshop in Lieshout. Gelukkig zijn er verschillende ouders die ons weg willen brengen en ons weer veilig op school af zetten. Omdat we die ochtend al flink in beweging zijn gaat voor één keer de gymles niet door. Voorleesontbijt Woensdagochtend hebben we genoten van het eerste verhaal uit het grappige voorleesboek Klussen in de klas uit de serie Voorleeskwartier. Het is een boek vol met grappige verhalen over een oude school, De Beestenboel, met een lekkend dak. Tijdens het verhaal smulden we van een lekker sneetje ontbijtkoek. Tot aan de vakantie lezen we elke dag een verhaal voor uit het boek, omdat we meedoen aan de Nationale Voorleesdagen.

5 Groep 5 Groene tafelboek Op vrijdag 5 februari moeten alle kinderen het groene tafelboek uithebben. Het is van groot belang dat de kinderen de tafeltjes uit hun mouw kunnen schudden. Bibliotheek Op donderdag 18 februari gaan we weer met de klas naar de bieb. Misschien kunt u dit op de kalender noteren. LAARBEEKS BASISSCHOOL BASKETBALL TOERNOOI Zondag 31 januari neemt groep 5 deel aan het LBBT. We vaardigen 2 teams af: The Runners onder deskundige begeleiding van Gonnie en Peter zijn: Suze, Vince, Aniek, Thom, Dyon, Leonie, Liss, Linde en Thom. The Jumpers onder enthousiaste begeleiding van Ingrid en Angela zijn: Anne, Fleur, Saar, Eef, Merel, Esmee, Maria, Albion en Anne. De kinderen verwachten een enorme supportersschare om de kinderen aan te moedigen. De wedstrijden zijn in sporthal De Klumper in Lieshout, beginnen om 12:30 uur en duren tot 16:00 uur. Groep 6 De Cito-toetsen zitten er op! De kinderen van groep 6 hebben geweldig hun best gedaan met alle toetsen. De resultaten zijn inmiddels besproken met de kinderen. Wat een trotse snoetjes Fijn dat er ook vanuit thuis serieus met het leerwerk/oefenwerk wordt omgegaan. Ga zo door! Ik zal met een paar ouders even contact opnemen om opvallende zaken door te spreken. Basketbaltoernooi Heel veel succes met het basketbaltoernooi aankomende zondag! Laat maar eens zien hoe goed jullie kunnen samen spelen. Zorg er vooral voor dat jullie een fijne, sportieve dag hebben. Sparen Bedankt voor de vele wc-rolletjes! Nu zijn we nog op zoek naar keukenrollen. Groep 7 Marietje Kesselsproject De kinderen leren veel bij het Marietje Kesselsproject. Deze week hebben ze allemaal aangegeven waar ze trots op zijn! Denk volgende keer weer aan de gymschoenen, deze keer ook voor de meisjes want zij gaan naar de gymzaal! Denk ook aan je huiswerk!

6 Geschiedenistoets Donderdagmiddag 4 februari is de geschiedenistoets van blok 3: Het Christendom. Elke dag even leren, succes! Mindmap maken Door samen met je groepje een mindmap over een onderwerp te maken leer je snel iets te onthouden. De voorleesdagen Groep 7 leest graag een boekje voor in de kleutergroepen. Met de voorleesdagen lezen we extra veel voor! Dag van de poëzie Vandaag 28 januari was de dag van de poëzie. We hebben een extra mooi raad-gedicht gehoord. Bedankje Lieve Ingrid (mama van Peet), Danny (mama van Tom) en lieve Maria van Duinhoven, wat hebben jullie de kinderen weer goed geholpen met knutselen!! Wat een mooie resultaten. Iedereen kan op donderdag 4 februari om half 4 komen kijken naar deze prachtige optocht boven in de hal. Komt tot zien!! Meer foto s vindt u op onze Facebook-pagina.

7 Carnaval 2016 Op vrijdag 5 februari vieren we Carnaval. We zetten de Raagten op zijn kop! Kom in je mooiste outfit en we maken er samen een geweldig skon feest van! Alaaf!! Zie verder bij RA Algemeen. Fijne vakantie allemaal en tot ziens op maandag 15 februari. Groep 8 Geen mededelingen Nieuws van Kinderopvang Voorleesbus Blikkie Ook het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal mochten gaan luisteren in de voorleesbus Blikkie naar het leuke verhaaltje van we krijgen er een geitje bij. De kinderen vonden het erg spannend en leuk dat ze naar de bus mochten. Toen ze er eenmaal in zaten en het verhaaltje begon zaten de kindjes aandachtig te luisteren. Het verhaaltje gaat over een kindje dat naar de kinderboerderij gaat om te kijken naar het nieuwe geitje. Onderweg komt hij allerlei dieren tegen die ook mee gaan kijken naar het geitje. De kinderen wisten al van alles te vertellen over de dieren en de geluiden die ze maakten. Super knap! Toen het verhaaltje af was, hadden we nog tijd voor een boekje over de seizoenen. De kinderen hebben het super goed gedaan en vonden het erg leuk!

8 Nieuws van buiten Op heeft onze gekke professor een Mad Science show verzorgd op De Raagten. Hopelijk hebben de kinderen en de leerkrachten ervan genoten en is iedereen weer een stukje slimmer de zaal uitgegaan. Op dit moment zijn er 9 aanmeldingen. Top! De cursus kan al doorgaan bij 11 aanmeldingen. Leerlingen van groep 3 t/m 8 hebben onlangs een folder ontvangen, waarin staat waar je je kunt opgeven voor de cursus. Als je mee wilt doen, geef je dan snel op voor de Wetenschap en Techniekcursus (geschikt voor groep 3 t/m 8) Dag: Dinsdag Starttijd: 15:45 Dag 1: Dag 2: Dag 3: Dag 4: Dag 5: Dag 6:

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018 Algemeen Hoog bezoek Aanstaande maandagmiddag, 5 februari, verwachten wij hoog bezoek uit Vlaanderen. De Minister van Onderwijs, mevrouw Crevits zal

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 19 2 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 17, 14 januari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 17, 14 januari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 17, 14 januari 2016 Algemeen Citotoetsen Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, zijn we bezig met de citotoetsen. De komende twee weken zijn we daar nog mee bezig.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 20 9 februari 2017 Algemeen Warme truiendag Morgen, vrijdag 10 februari is het warme truiendag. We zetten die dag de verwarming een graadje lager. Zo dragen wij bij aan

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 18 26 januari 2017 Algemeen Wet Werk en Zekerheid (WWZ) Zoals u ongetwijfeld in het nieuws hebt gehoord, hebben basisscholen, sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 15, 17 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 15, 17 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 15, 17 december 2015 Algemeen Fijne kerstvakantie voor iedereen Op vrijdagochtend 18 december om 12.00 uur gaat de kerstvakantie voor ons beginnen! Wat hebben de kinderen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 16 12 januari 2017 Algemeen Nationale Voorleesdagen Van woensdag 25 januari tot zaterdag 4 februari zijn weer de Nationale Voorleesdagen. In alle groepen wordt woensdagochtend

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 21 17 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 20, 9 februari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 20, 9 februari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 20, 9 februari 2018 Algemeen Carnavalsviering Vandaag is het carnavalsfeest losgebarsten op onze school. Samen met de prins, prinses en onze eigen dansmariekes maken we

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij. - Schoolzwemkampioenschappen

In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij. - Schoolzwemkampioenschappen In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij - Schoolzwemkampioenschappen - Hulp gezocht - Thema Reuzen en Kabouters bij de peuteropvang - Naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Groep Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015 Algemeen Kerstavond Vorige week stond in Raagten Actueel dat ouders een kopje koffie of thee kunnen gebruiken, voordat de kinderen in de klassen opgehaald

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Algemeen Plastic doppen Wat geweldig dat er al een hele tijd veel kinderen en ouders meesparen voor hulphonden door middel van plastic doppen. Er wordt

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier Info januari 2016 jaargang 14 nr. 01 Goudkruid 105 107 3068 SV Rotterdam Tel.: 010 421 28 86 Peuterspeelzaal Tel.: 010 220 73 49 E-mail: horizon.dir@rvko.nl Website: www.de-horizon.net maandag dinsdag

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Algemeen Staking Beste ouders/verzorgers, Zoals u mogelijk al uit de media heeft vernomen, hangt er voor 12 december a.s. wederom een staking in het

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 16, 7 januari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 16, 7 januari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 16, 7 januari 2016 Algemeen Gelukkig nieuwjaar Graag willen alle leerkrachten van De Raagten iedereen een blij, gezond en heel gelukkig 2016 toewensen! Dat hebben we gedaan

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

2015 2016 27 januari 2016 - nummer 10

2015 2016 27 januari 2016 - nummer 10 2015 2016 27 januari 2016 - nummer 10 Agenda Woensdag 3 februari studiedag, alle kinderen zijn vrij Vrijdag 5 februari viering carnaval; doorlopende schooltijd voor bovenbouw tot 14.00 u. Vrijdag 5 februari

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017

Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017 Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017 20-02 Groep 1 vrij 23-02 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij 24-02 Carnaval Groep 1 t/m 8 27-02 Voorjaarsvakantie (t/m 3 maart) W10/SW22 Deze week hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek. Jaargang 2, nr april 2016

Nieuwsbrief. Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek. Jaargang 2, nr april 2016 Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 16 22 april 2016 Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek Op 1 april deden de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 mee aan een onderzoek van hoogleraar Leendert Olbroek. De heer Olbroek

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team.

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 36, 16 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Het is elk jaar weer even puzzelen om de groepsverdeling voor het nieuwe schooljaar rond te krijgen. Hoeveel

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

Carnaval op De Boemerang!!!

Carnaval op De Boemerang!!! In deze Boemeratel: 1) Carnaval 2) Vissenkom gratis af te halen 3) Vakantievoetbaltoernooi 4) Sportdag: 13 juni 5) MiniGym voor kleuters 6) Sterke papa s nodig 7) Kalender 8) KABoem KABoem: Vertrouwenscontactpersonen

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

DATUM: 13 februari 2017

DATUM: 13 februari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DE LENTE KOMT... EXCURSIE NAAR DE KINDERBOERDERIJ

DE LENTE KOMT... EXCURSIE NAAR DE KINDERBOERDERIJ De Bem JAARGANG 4 2013-2014 11 maart 201416 OPEN DAG 29 MAART 2014 Op zaterdag 29 maart is er tussen 10.00 en 12.00 uur voor (nieuwe) leerlingen, ouders, buurtbewoners en alle andere belangstellenden een

Nadere informatie

Dino weken afgesloten

Dino weken afgesloten Dino weken afgesloten De kleuters hebben de afgelopen weken keihard gewerkt aan het thema over dinosauriërs. Dat was te zien en bovendien een enorm succes! Ze hebben een geweldig museum in elkaar gezet.

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Algemeen Sint op De Raagten Fluisterpiet is al vooruit gestuurd en hij heeft laten weten dat de Sint dit jaar met de luchtballon naar onze school wil

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Schooljaar , nr. 10 Vrijdag 13 februari 2015

NIEUWSFLITS. Schooljaar , nr. 10 Vrijdag 13 februari 2015 NIEUWSFLITS 13 februari Carnaval op school 14 februari Jeugdoptocht carnaval Boxtel 16 t/m 22 februari Vakantie! 23 februari Luizen pluizen 10-minuten gesprekken 25 februari Meester Tom afwezig 26 februari

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Algemeen Schoolreisje Dankzij de ouders van de ouderraad hebben de kinderen van groep 1 t/m 7 weer een heerlijk schoolreisje gehad. Voor de groepen 1 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch;

2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch; Maandkalender Februari 2017 1 15 2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch; 3 Heidi Broeren(interieurverzorging) jarig; 17 4 18

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 5, 28 september 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 5, 28 september 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 5, 28 september 2017 Algemeen Belangrijke data 4 oktober: studiedag voor medewerkers Kindcentrum: alle kinderen vrij 5 oktober: Landelijke Stakingsdag: alle kinderen vrij

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Algemeen Verkeersveiligheid rondom school Omdat wij de veiligheid voor de kinderen heel belangrijk vinden, willen wij u vragen om rekening te houden met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Algemeen Hij komt, hij komt Morgen is de grote dag. Wij hopen Sinterklaas en zijn pieten om 8.35 uur buiten te kunnen ontvangen. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 5. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2017

Nieuwsbrief nr. 5. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2017 Nieuwsbrief nr. 5 Maart 2017 1 KALENDER 8 maart Hoofdluiscontrole 11 maart Oud papier 17 maart Schoolfeest 6 april Schoolfotograaf zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD Voorwoord: Pag. 1 Voorwoord

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018 Raagten Actueel Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018 Algemeen Inlichtingenformulier Vorige week hebben alle kinderen een leeg inlichtingenformulier meegekregen. Het is belangrijk dat u dit zo snel mogelijk

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Ouders zorgen dat ons Kindcentrum een fraaie carnavaleske en kleurrijke uitstraling krijgt in verband met de komende carnaval!!!

Ouders zorgen dat ons Kindcentrum een fraaie carnavaleske en kleurrijke uitstraling krijgt in verband met de komende carnaval!!! Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 25 januari, nr.19 Guus Nederlands kampioen veldrijden!!!! Afgelopen zaterdag is Guus van den Eijnden uit groep 7b voor de tweede keer Nederlands Kampioen veldrijden

Nadere informatie

Nummer februari 2017

Nummer februari 2017 Nummer 10.10 2 februari 2017 Sint Trudo Info Pagina INHOUD VRIJE DAGEN ONDERBOUW 2 CERTIFICAAT EXCELLENTE SCHOOL 2 KOOKLES 2 VEILIGHEID TIJDENS GYMLESSEN 2 OPEN DAGEN VOORTGEZET ONDERWIJS 3 CARNAVAL 3

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr april 2017

Nieuwsbrief nr april 2017 Nieuwsbrief nr.16 20 april 2017 Kalender Do 20 april Vrij 21 april Za 22 april Zo 23 april Ma 24 april Vakantie Di 25 april Vakantie Woe 26 april Vakantie Do 27 april Vakantie Vrij 28 april Vakantie Za

Nadere informatie

Agenda. Berichten van de directie

Agenda. Berichten van de directie Nr. 06 donderdag 1 februari 2018 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl 2 februari: studiedag (alle kinderen zijn vrij) 8 februari: rapport

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 13 29 januari 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 29 januari

Nadere informatie

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond 2019. We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Kerst op school Op donderdag 20 december hebben we met alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval!

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval! Nieuwsbrief nr. 4 Februari 2017 1 KALENDER 11 februari Oud papier 15 februari Rapport mee 16 februari Oudergesprekken 18 en 19 februari 21 februari Oudergesprekken 23 februari Schaakspektakel 24 februari

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters)

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters) Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 35, 21 juni 2018 Algemeen We hebben super genoten van het schoolreisje. Kort overzicht laatste twee schoolweken Omdat er allerlei bijzondere activiteiten op de planning

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 26-03-2015

Nieuwsbrief 7 26-03-2015 Studiedag In verband met een studiedag voor het team zijn de kinderen op vrijdag 27 maart vrij. Keukenhanddoeken en theedoekenoproep: Op school verslijten we heel wat keukenhanddoeken en theedoeken. We

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr februari 2018

Nieuwsbrief nr februari 2018 Nieuwsbrief nr. 11 1 februari 2018 Kalender Ma 5 februari Groepen 1-2 vrije dag Wo 31 januari Informatieavond schooltijden, Den Boogaard Ma-Wo 5-7 februari Inschrijven ouderavond & Kanjertraining Wo 7

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Op 3 februari is juf Niceta bevallen van een dochter. Haar naam is Roos.

Op 3 februari is juf Niceta bevallen van een dochter. Haar naam is Roos. Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 12 maart tot 12.00 uur in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 17 maart 2014. Nog een week en dan

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 27 13 april 2017 Algemeen Continurooster Vrijdag 14 april is er een continurooster voor de groepen 5 t/m 8. Alle kinderen brengen een lunchpakket en drinken mee. De school

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 26 januari Agenda 2018 Nummer 20 Maandag 29 januari - Dinsdag 30 januari

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - 5 februari carnavalsviering, school is om 12.00 uur uit. - 8-12 februari carnavalsvakantie - Kosten schoolreisje - Carnaval - Wij Eindhoven - Juf Jill - Vanuit Little Jungle

Nadere informatie

Infobrief februari 2012 UITGA VE februari RKBS Maria Langeweg

Infobrief februari 2012 UITGA VE februari RKBS Maria Langeweg Wijziging datum inspectiebezoek Afgelopen infobrief stond vermeld dat het inspectiebezoek plaats zou vinden op dinsdag 28 februari en donderdag 1 maart 2012. Afgelopen week is er bericht gekomen van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 In april waren we met groep 3 nog druk aan het werk in het thema kunst. Op een dinsdagmiddag bezochten we daarom de galerie in ons dorp; de Zilveren Schoen. Behalve dat er werd uitgelegd

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Het Klumpert Bulletin

Het Klumpert Bulletin Datum vrijdag 06 februari 2015 Agenda Dinsdag 10 februari Rapport gesprekken Maandag 16 t/m vrijd. 20 febr. Carnavalsvakantie Hieperdepiep Hoera! In de aankomende 2 weken zijn jarig: 4 febr. Levi van Weelderen

Nadere informatie