Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 15, 17 december 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 15, 17 december 2015"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 15, 17 december 2015 Algemeen Fijne kerstvakantie voor iedereen Op vrijdagochtend 18 december om uur gaat de kerstvakantie voor ons beginnen! Wat hebben de kinderen dit schooljaar al hard gewerkt, het is echt tijd voor vakantie! Rust maar lekker uit en ga vooral samen leuke dingen doen! We wensen iedereen gezellige feestdagen toe. We zien jullie graag weer uitgerust terug op maandag 4 januari Tot dan! Bedankt We hebben genoten van een gezellige kerstperiode op school en een fantastische kerstviering op woensdagavond. Het was fijn en sfeervol om dat met z n allen te kunnen vieren. Wij bedanken alle ouders, die zich ingezet hebben om de kerstviering voor de kinderen te laten slagen: Versierouders bedankt voor de zeer mooi versierde school. Toneelouders bedankt voor het instuderen van het kerstverhaal. Aankleedouders bedankt voor het wisselen van de kleren van de kinderen van groep 2. Buffetouders bedankt voor het gereed maken van de overheerlijke kersttafels en voor het oberen. Opruimouders bedankt, vele handen maken licht werk!!!!!! Dank ook aan alle ouders, verzorgers en grootouders, die met de kinderen voor de lekkere hapjes hebben gezorgd! Het was met veel zorg en smaak gemaakt. De kinderen hebben ervan genoten. Zonder jullie hulp is de organisatie van zo n uitgebreide activiteit voor alle kinderen onmogelijk. Nogmaals: Heel veel dank daar voor!!!!!! Alle kinderen verdienen een groot compliment voor de manier waarop zij deelgenomen hebben aan de kerstviering. En natuurlijk niet te vergeten alle artiesten uit groep 2: fantastisch gedaan!

2 Keuze-uurtje Koken Bij keuze-uur koken hebben de kinderen gisteren heerlijke kerstsoep gemaakt voor alle kinderen! Mmm, dat was een heerlijke traktatie. Daarom hieronder het recept.

3 Keuze-uur Embossing Keuze-uur Bloemschikken Mandela s maken groep 7

4 Rapporten We missen nog een aantal rapporten. We hopen dat deze snel weer ingeleverd worden bij de leerkracht van uw kind. Luizencontrole Op woensdag 6 januari is er weer luizencontrole. Op deze dag geen ingewikkelde kapsel en/of gel alstublieft. Wilt u zelf in de vakantie uw kind controleren op hoofdluis en zo nodig behandelen? Zo houden we de school weer luizenvrij! Dankje! Carnaval Hoewel het echte kerstfeest nog moet beginnen en het oude jaar nog niet is afgesloten blikken we toch ook alvast vooruit naar een groot feest in 2016: Carnaval! Ons carnavalsfeest wordt opgeluisterd door een echte prins- en prinsescarnaval van Het Raagtenbollenrijk. Wie de prins en prinses zullen zijn, daar mogen alle kinderen naar raden. We lichten nu al een heel klein tipje van de sluier op: - Zowel de prinses als de prins zitten in groep 8 - De prins wil er samen met de prinses een keigaaf feest voor alle kinderen van gaan maken. De prinses vindt het fijn om in hogere sferen te verkeren, toch voelt ze zich het veiligst laag bij de grond. De prins voelt zich het meest op zijn gemak tussen zijn soort genoten. ALAAF!!! Wanneer jullie weten wie de prins en prinses zijn, haal je bij je eigen leerkracht een invulstrookje. Dit strookje lever je ook weer bij je eigen leerkracht in. RADEN MAAR!!! Regionale kampioenschappen Schaken Op zondag 25 januari wordt op het Dr. Knippenberg College het regionaal kampioenschap voor teams van het Basisonderwijs gehouden. Een team bestaat uit 4 of 5 spelers. Als er kinderen zijn die hieraan deel willen nemen dan kan dat aangemeld worden tot 20 januari (bij de leerkracht) Als er een team is en een begeleidende ouder dan kunnen we inschrijven. Groep Wat zijn we trots en een bedankje! We kijken terug op een prachtige kerstviering! Alle kinderen hadden wat lekkers meegebracht om samen van te smullen. We hebben het erg gezellig gehad in de klassen en wat zijn we trots op onze (kerst)sterren van groep 2!!!! Zij hebben een prachtige voorstelling gegeven. Ook een bedankje voor alle ouders die hebben geholpen bij de voorbereidingen van het kerstspel, de uitvoering daarvan en de hulp in de klassen tijdens de kerstviering en het versieren en afbreken van onze klassen. Zonder jullie hulp zouden we zoiets moois niet neer kunnen zetten. Heel fijn!

5 Letter van de week Aankomende vrijdag krijgen de kinderen weer een nieuwe letter van de week aangeboden. Dit is de letter /w/ van winter. Na de vakantie mogen de kinderen spulletjes verzamelen met deze letter en deze vanaf maandag 4 januari meebrengen naar school. Welkom Na de vakantie op maandag starten Aidan Bakker in groep 0-1-2a en op vrijdag voor de vakantie Nora van den Eijnde in groep 0-1-2b bij ons op school. Wij wensen hen een heel fijne tijd toe bij ons op de Raagten! Luizencontrole Op woensdag 6 januari is er weer luizencontrole. Op deze dag geen ingewikkelde kapsel en/of gel alstublieft. Wilt u zelf in de vakantie uw kind controleren op hoofdluis en zo nodig behandelen? Zo houden we de school weer luizenvrij! Dankje! Fijne vakantie allemaal! We hebben een erg gezellige kerstperiode gehad op school. Gezellig werken rondom de boom met zijn gezellige lichtjes en mooie ballen. Ons opwarmen na het buitenspelen bij een knisperend haardvuurtje in de klas en een prachtig versierde school dankzij de ouderraad! We wensen iedereen een heel fijne, gezellige kerstvakantie toe. Geniet samen van de gezelligheid deze dagen en we zien iedereen graag weer terug op maandag 4 januari. Constructiemateriaal Vandaag hebben we in de speelzaal gezellig gewerkt met constructiemateriaal.

6 Groep 3 Kerstfeest Wij willen alle ouders bedanken voor de lekkere hapjes van het hapjesbuffet afgelopen woensdagavond. We hebben heerlijk kunnen smullen en het was erg gezellig! Ook de ouders die de tafels hadden gedekt etc en alle ouders die onze klas zo mooi hadden versierd en daarna weer opgeruimd, willen we bedanken. Fijn dat we zo n goede hulp hebben gekregen zodat het kerstfeest een groot succes is geworden. En wat hebben we kunnen genieten van het kerstspel gespeeld door de kleuters! Het was prachtig om naar te kijken! Complimenten hoor!!! Thuis lezen Na de kerstvakantie krijgen de kinderen allemaal een leesboekje mee naar huis om thuis te oefenen met lezen. De leesboekjes zijn bedoeld om onder begeleiding van papa of mama elke dag een kwartiertje te oefenen. In deze fase van het leesproces is het nog moeilijk voor de kinderen om alleen te lezen omdat ze soms nog hulp nodig hebben bij moeilijke woorden en ook om eventuele foutjes te verbeteren, zodat ze geen radende lezers worden. In het leesboekje zit een blad met leestips en ook een door de kinderen zelfgemaakte leesreep, waar hun naam op staat en waar de zinnen mee aangewezen kunnen worden. Als het boekje uitgelezen is, kan het alleen s morgens in de klas ingeleverd worden zodat wij een nieuw boekje voor de kinderen uitzoeken, welke past bij het huidige leesniveau van ieder kind. Om beschadigingen en kwijtraken te voorkomen, is het de bedoeling dat de boekjes vervoerd worden in een rugzak of tas!! Graag de leesreep in het boekje laten zitten, omdat wij dan kunnen zien wie het boekje heeft ingeleverd en kunnen dit dan afstrepen. We wensen alle ouders en kinderen alvast veel gezamenlijk leesplezier toe en onze ervaring is dat het leesniveau van de kinderen met sprongen vooruit gaat als er elke dag eventjes thuis wordt geoefend. Succes!!! Kerstvakantie!! Op vrijdagmorgen18 december om uur gaat de kerstvakantie voor ons beginnen! De kinderen hebben het verdiend om goed uit te rusten want ze hebben heel hard gewerkt in deze periode! We wensen iedereen gezellige feestdagen toe en alvast een supergeweldig, leuk, gezond en fantastisch 2016 toe!! Niet teveel oliebollen eten in de vakantie hihi). Kerstgroetjes van juf Wilma en Miranda.

7 Groep 4 Dankjewel We willen alle papa s en mama s die ons de afgelopen periode geholpen hebben met versieren, organiseren, opruimen en het maken van heerlijke hapjes ontzettend bedanken daarvoor. Dankzij jullie inzet hebben de kinderen een gezellige kersttijd in de klas gehad. Rapporten We missen nog een aantal rapporten. We hopen dat deze snel weer ingeleverd worden bij de juf. Ikea tip Mocht u in de kerstvakantie nog bij Ikea komen.er zijn daar gratis papieren meetlinten verkrijgbaar van 1 meter lang. Ideaal om uw kind dingen mee op te laten meten thuis. In de klas zijn we hier namelijk ook mee begonnen. Gelukswens Wij willen graag iedereen een fijne en sfeervolle Kerst toewensen en een sprankelend, gezond en fantastisch nieuwjaar! Vakantie We wensen iedereen een fijne Kerstvakantie, rust lekker uit en ga iets gezelligs doen met elkaar.. kortom, maak er een mooie tijd van. We zien alle kinderen weer terug op maandag 4 januari. Groep 5 Heel veel dank Wij bedanken de moeder en oma van Leonie, de moeder van Fleur, de oma van Merel, de moeder van Maria, de papa en oma van Vince, de oma van Dyon, de opa van Thom en de mama van Caithlyn voor de hulp geboden tijdens de handenarbeidles figuurzagen en borduren. De kinderen hebben dank zij al deze mensen prachtige werkjes kunnen maken. Onze hartelijke dank. Tafelboeken Helaas, hebben verschillende kinderen het blauwe tafelboek nog niet ingeleverd. Het is heel belangrijk dat de kinderen de tafeltjes ook thuis oefenen, want de vermenigvuldig- en deelsommen worden steeds moeilijker. Als de kinderen de tafels tot de 10 niet uit de mouw kunnen schudden, komen ze in de problemen. Bibliotheek We gaan in de eerste week na de kerstvakantie naar de bieb. Om boete te voorkomen moet u zelf met uw kind naar de bieb.

8 Vakantie Wij wensen alle kinderen en hun families heel fijne feestdagen en een geweldige vakantie toe. Zien wij elkaar hopelijk weer op maandag 4 januari 2016! Basketballtoernooi Op zondag 31 januari is weer het jaarlijks Laarbeeks Basisschool Basketball Toernooi. Groep 5 is ingeschreven met 2 teams. Hopelijk mogen beide teams meedoen. De teams zijn: The Runners o.b.v. Gonnie en Peter, Suze, Vince, Aniek, Thom, Thom, Dyon, Leonie, Liss en Linde. The Jumpers o.b.v. Ingrid en Angela, Fleur, Anne, Anne, Saar, Eef, Merel, Esmee, Maria en Albion. De wedstrijden beginnen om 12:30 uur en duren tot 16:00 uur. Nadere informatie volgt. Groep 6 Spreekbeurt Stan Dinsdag heeft Stan zijn spreekbeurt gehouden over schaken. Na de uitleg in de klas zijn we op de speelplaats naar het schaakbord gaan kijken. Daar vertelde Stan eerst nog een aantal belangrijke spelregels en vervolgens mochten we een echte schaakpartij zien. Stan nam het op tegen zijn broer Bjorn. We hebben er veel van geleerd. Hier een aantal foto s: Kerstdiner in groep 6 We hebben op woensdagavond enorm genoten van alle lekkere hapjes in de klas. Het was reuze gezellig in groep 6 en alle kinderen kwamen in hun mooiste outfit. Heel erg bedankt voor het helpen mama van Bardo en Rafi!

9 Fijne kerstvakantie voor iedereen Wat hebben de kinderen dit schooljaar al hard gewerkt, het is echt tijd voor vakantie! Rust maar lekker uit en ga vooral allemaal leuke dingen doen! Heel veel plezier. Ik zie jullie graag weer uitgerust terug op maandag 4 januari. Tot dan! Groep 7 Dankjewel lieve ouders Alle ouders die meegeholpen hebben tijdens het kerstdineetje in onze klas danken wij hier hartelijk voor. Ook natuurlijk dank aan alle grote en kleine koks die voor zulke smakelijke hapjes hebben gezorgd, geweldig!!! Mindmap maken Met het vak begrijpend lezen hebben we met elk groepje een mindmap gemaakt over het onderwerp: Facebook eigenaar geeft miljarden weg. Door het maken van een mindmap kunnen we de informatie beter onthouden. Zie hieronder het resultaat Handbaltoernooi Groep 7 heeft met twee teams ingeschreven voor het handbaltoernooi van Bedo op woensdag 23 december. Wij wensen het jongens- en het meisjesteam heel veel sportief plezier. Marietje Kessels project Op woensdag 13 januari starten we in onze groep met het Marietje Kessels project. De kinderen gaan 12 weken lang iedere woensdagmorgen een uur les krijgen van twee professionals die speciaal zijn opgeleid om deze lessen te mogen geven. De bedoeling van het project is de kinderen weerbaar(der) te maken op sociaal-emotioneel gebied. Het project vindt plaats op de woensdagmorgens, de gymlessen vervallen daarom op de dinsdagmorgens.

10 Spreekbeurten Na de kerstvakantie gaan we weer verder met de spreekbeurten. Nog niet iedereen is geweest. Succes met de voorbereidingen. Topo-herkansing Op donderdagmiddag 7 januari is de topotoets 2 in de herkansing. Maar nu eerst..vakantie! Wij wensen alle kinderen en alle ouders een hele gezellige Kerst toe en een heel gelukkig en vooral gezond Heerlijk genieten van twee vakantieweken!! Wij zien jullie graag weer terug op maandag 4 januari 2016! Groep 8 Belangrijke data Info-avond Voortgezet Onderwijs op maandag 18 januari. U heeft hiervoor een uitnodiging via uw kind ontvangen. Opgeven voor maandag 11 januari. Adviesgesprekken met ouders en kind. Deze zijn op dinsdag 26 januari en op woensdag 27 januari aanvang vanaf uur. U kunt aangeven welke avond de voorkeur heeft. Openlesmiddag Commanderij College op woensdag 6 januari, woensdag 13 januari en woensdag 20 januari. U ontvangt, als uw kind zich heeft opgegeven, de uitnodiging hiervoor thuis. Open Dag Commanderij College : Zaterdag 30 januari Open Dag Helmondse Scholen: Zondag 21 februari. Basketbaltoernooi : Zondag 31 januari in Lieshout Teams kunnen tot zondag 17 januari inschrijven Prettige Vakantie We wensen alle ouders en kinderen een hele prettige vakantie. Een goed begin, alle geluk en gezondheid in 2016!!

11 Nieuws van BSO Wensput Op de BSO hebben we een leuke maand, waarin de sint een aantal nieuwe cadeaus heeft gebracht voor de groep. Inmiddels zijn we bezig met de kerst. De ramen zijn door de kinderen beschilderd in winterse sfeer. We hebben ook de kinderen een ideeëndoos laten maken om ze zo mee te laten denken over wat ze willen op de BSO. We vonden het erg leuk, dat de kinderen hiervoor zelf de naam wensput bedacht hebben. In deze wensput mogen de kinderen ideeën/wensen indoen. Dat betekent uiteraard niet dat we alles kunnen uitvoeren, maar we kunnen samen met de kinderen kijken naar wat mogelijk is. In de kerstvakantie gaan we allemaal leuke dingen doen zoals oliebollen eten, muziekspelletjes, knutselen (waaronder een vuurpijl met oud en nieuw) en gaan we onder andere van bladerdeeg iets heel lekkers maken en uiteraard nog veel meer leuke dingen. Namens de BSO van de Raagten wensen wij u een fijn kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar.

12 Nieuws van buiten

13 Uitnodiging Regionaal Schoolschaaktoernooi voor het Basisonderwijs. District Helmond van de Noord-Brabantse Schaakbond. Op zondag 24 januari 2016 organiseert JSC De pionier voor de derde keer het jaarlijkse regionale schaaktoernooi voor teams van basisscholen. Het toernooi wordt gehouden op het Henricusgebouw, Ruusbroecklaan 1,5702 AW Helmond Het betreft hier een toernooi voor teams. Ieder team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 5 spelers (m/j). Alle spelers van een team moeten op dezelfde basisschool zitten. De opstelling bij de eerste ronde is bepalend voor het hele toernooi. Het winnende team is kampioen van het district Helmond 2016 en mag meedoen aan de Brabantse finale die gehouden wordt op zondag 3 april 2016 in Oosterhout. Afhankelijk van het aantal deelnemende teams in de overige districten van de Noord- Brabantse Schaak Bond kunnen er meerdere teams per district aan dit kampioenschap deelnemen. (Vermoedelijk 3 teams uit ons district). Een school mag inschrijven met meerdere teams, maar er kan slechts één team per school in aanmerking komen voor afvaardiging naar de Brabantse Kampioenschappen (het hoogst geëindigde team). In de bijlage treft u nadere informatie aan over het toernooi. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 20 januari U kunt het aanmeldformulier inzenden per post aan: Frans van Asperdt, Holterbergweide 24, 5709 MP, Helmond, of bij voorkeur via jscdepionier@gmail.com onder vermelding van: inschrijving schoolschaken. Het inschrijfgeld bedraagt 5,00 per team en wordt betaald op de toernooidag bij aanmelding van het ingeschreven team. Wilt u vooraf nadere informatie over het toernooi dan kunt u telefonisch contact met mij opnemen ( of ) of via bovengenoemd adres. Met vriendelijke schaakgroeten, en hopelijk tot ziens op zondag 24 januari a.s. Frans van Asperdt, Voorzitter JSC De Pionier.

14

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 16 12 januari 2017 Algemeen Nationale Voorleesdagen Van woensdag 25 januari tot zaterdag 4 februari zijn weer de Nationale Voorleesdagen. In alle groepen wordt woensdagochtend

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Groep Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015 Algemeen Kerstavond Vorige week stond in Raagten Actueel dat ouders een kopje koffie of thee kunnen gebruiken, voordat de kinderen in de klassen opgehaald

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 16, 22 december Beste ouders/ verzorgers,

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 16, 22 december Beste ouders/ verzorgers, Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 16, 22 december 2017 Algemeen Beste ouders/ verzorgers, Op de valreep voor de kerstvakantie hebben wij de uitslagen binnen van het tweejaarlijkse Tevredenheidsonderzoek.

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 WIJ FELICITEREN. 18-12 JUF MARISKA 20-12 Luke de Boer 26-12 Lars de Vaal 26-12 Tim van der Linden 27-12 Kieran Damsteeg 27-12 Femke Schooneveld 28-12 Alysha de Jong 29-12

Nadere informatie

Carnaval Prins- en prinsesroajen Ons carnavalsfeest wordt opgeluisterd door een echte prins- en prinsescarnaval van Het Raagtenbollenrijk.

Carnaval Prins- en prinsesroajen Ons carnavalsfeest wordt opgeluisterd door een echte prins- en prinsescarnaval van Het Raagtenbollenrijk. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 19, 28 januari 2016 Algemeen Keuze-uur Timmeren En weer een werkstuk af! Bijna carnaval Alaaf! Deze week klonk er al in veel groepen gezellige carnavalsmuziek, we hebben

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 17, 14 januari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 17, 14 januari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 17, 14 januari 2016 Algemeen Citotoetsen Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, zijn we bezig met de citotoetsen. De komende twee weken zijn we daar nog mee bezig.

Nadere informatie

W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5. Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016

W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5. Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016 W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5 Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016 Schoolvoetbal Elk voorjaar doen wij mee met het schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Jaargang 20, nr.8, 9 december 2015.

Nieuws uit de groepen. Jaargang 20, nr.8, 9 december 2015. Jaargang 20, nr.8, 9 december 2015. Beste ouders, Na het geslaagde Sinterklaasfeest staat Kerst al weer voor de deur. De gemeenschappelijke ruimte is door de Ouderraad weer omgetoverd tot een uiterst sfeervol

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Algemeen Hij komt, hij komt Morgen is de grote dag. Wij hopen Sinterklaas en zijn pieten om 8.35 uur buiten te kunnen ontvangen. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 19 2 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier Info januari 2016 jaargang 14 nr. 01 Goudkruid 105 107 3068 SV Rotterdam Tel.: 010 421 28 86 Peuterspeelzaal Tel.: 010 220 73 49 E-mail: horizon.dir@rvko.nl Website: www.de-horizon.net maandag dinsdag

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Dino weken afgesloten

Dino weken afgesloten Dino weken afgesloten De kleuters hebben de afgelopen weken keihard gewerkt aan het thema over dinosauriërs. Dat was te zien en bovendien een enorm succes! Ze hebben een geweldig museum in elkaar gezet.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

R.K. basisschool De Bronckhorst. Het team van De Bronckhorst wenst u allen een gezond en gelukkig 2016!

R.K. basisschool De Bronckhorst. Het team van De Bronckhorst wenst u allen een gezond en gelukkig 2016! Nieuwsbrief 6 - januari 2016 Het team van De Bronckhorst wenst u allen een gezond en gelukkig 2016! AGENDA 4 januari 1e dag na de vakantie: luizencontrole 8 januari Gastles Wereld natuur fonds groepen

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten. Dit jaar is de planning als volgt:

In deze Nieuwsflits: Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten. Dit jaar is de planning als volgt: schooljaar 2016-2017 aflevering 08 Kerst Uitnodiging Judoclinic Kerstvakantie en daarna.. In deze Nieuwsflits: Beste ouders, Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten.

Nadere informatie

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen,

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, 22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4 Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, Het project raar maar waar was erg geslaagd. De kinderen hebben genoten van alle leuke, andere lessen op school en ook buiten

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier TIJD OM TE GAAN Ma

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

! H e e f t u a l e e n g e r e c h t i n g e v u l d o p d e l i j s t b i j d e k l a s? ALGEMEEN. Beste ouders of verzorgers,

! H e e f t u a l e e n g e r e c h t i n g e v u l d o p d e l i j s t b i j d e k l a s? ALGEMEEN. Beste ouders of verzorgers, Jaargang 4, nummer 08, datum: 16 december 2014 Beste ouders of verzorgers, Donderdag is het alweer Kerst op school. Na een hopelijk overheerlijke maaltijd wacht de kinderen een leuke verrassing. Afwachten

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Welkom op Jenaplanschool Atlantis

Welkom op Jenaplanschool Atlantis NUMMER 5 2017-2018 NIEUWSBRIEF Welkom op Jenaplanschool Atlantis Vakanties 2017-2018 Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie 19 februari t/m 2 maart 2018 KERST OP ATLANTIS Met een

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie