Buitengebied Doorn Regels. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels. Artikel 8 Kantoor. Plan: Buitengebied Doorn NL.IMRO.1581.bpDOObuitengebied-va02

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Buitengebied Doorn 2011. Regels. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels. Artikel 8 Kantoor. Plan: Buitengebied Doorn 2011. NL.IMRO.1581.bpDOObuitengebied-va02"

Transcriptie

1

2

3 Buitengebied Doorn 2011 Regels Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels Artikel 8 Kantoor Plan: Buitengebied Doorn 2011 Status: Plantype: IMRO-idn: vastgesteld bestemmingsplan NL.IMRO.1581.bpDOObuitengebied-va02 Toelichting Regels Vaststellingsbesluit Begin Vorige Volgende Omhoog Artikel 8 Kantoor 8.1 Bestemmingsomschrijving 8.2 Bouwregels 8.3 Afwijken van de bouwregels 8.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Kantoor' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. de kantoorvoorzieningen die hierna als nadere bestemming zijn aangegeven bij de adressen die in of bij het betreffende bestemmingsvlak zijn aangegeven: adres nadere bestemming max. aantal bedrijfswoni ngen bestaand e oppervla kte gebouwe n 1) max. oppervla kte gebouwe n 1) max. goothoo gte gebouw en 2) max. bouwhoo gte gebouwe n 2) EH S 3)

4 Amersfoortsew eg 94 Amersfoortsew eg 102 Amersfoortsew eg 104 kantoor m² 132 m² 3 m 8 m + kantoor m² 158 m² 3 m 8 m + kantoor 0 74 m² 74 m² 3 m 8 m + Beukenrodelaa n 2 conferentiecen trum m² 342 m² 8 m 12 m + Beukenrodelaa n 2h Beukenrodelaa n 2j en 2k Beukenrodelaa n 2l en 2m kantoor m² 208 m² 6,5 m 9,5 m + kantoor m² 444 m² 6,5 m 9,5 m + kantoor m² 395 m² 6,5 m 9,5 m + Buurtweg 3a kantoor m² 398 m² 3 m 9 m + Driebergsestraa tweg 9 Driebergsestraa tweg 27 Hydeparklaan 10 Langbroekerwe g 20a Moersbergselaa n 17 kantoor m² 980 m² 9 m 11 m + kantoor m² 358 m² 8 m 12 m + kantoor m² 348 m² 4 m 7 m + kantoor m² 120 m² 3 m 9 m - kantoor m² 398 m² 8 m 12 m + Oude Arnhemsebove nweg 11 conferentiecen trum m² 1255 m² 3,5 m 7 m + Postweg 18 kantoor m² 1257 m² 6 m 8 m + 1) inclusief bedrijfswoningen en bijgebouwen

5 2) geldt niet voor niet-inpandige bedrijfswoningen en bijgebouwen, zie sublid, sub d 3) EHS = ecologische hoofdstructuur; + = ligt in ecologische hoofdstructuur ; - = ligt niet in ecologische hoofdstructuur b. instandhouding van de aldaar voorkomende dan wel daaraan eigen natuurwaarden, en c. bij een en andere behorende voorzieningen, waaronder begrepen afschermende en andere groenvoorzieningen, parkeervoorzieningen en tuinen. 8.2 Bouwregels Toegestane bouwwerken Op en in de gronden als bedoeld in lid 8.1, mogen uitsluitend worden gebouwd: a. bedrijfsgebouwen, b. bedrijfswoningen en daarbij behorende bijgebouwen, en c. andere bouwwerken Bouwen Voor het bouwen van bouwwerken als bedoeld in sublid gelden de volgende bepalingen: a. binnen elk bestemmingsvlak mogen het aantal bedrijfswoningen en de gezamenlijke oppervlakte, de goothoogte en de bouwhoogte van gebouwen niet meer bedragen dan voor dat vlak in de tabel in lid 8.1 is aangegeven; b. de inhoud van een bedrijfswoning mag niet meer dan 600 m³ bedragen; c. de gezamenlijke oppervlakte van bij eenzelfde bedrijfswoning behorende omgevingsvergunningplichtige bijgebouwen en overkappingen mag niet meer dan 50 m² bedragen; d. de goothoogte en bouwhoogte van niet-inpandige bedrijfswoningen en bijgebouwen en de hoogte van andere bouwwerken mogen niet meer bedragen dan daarbij hierna is e. aangegeven: bouwwerken max. goothoogte max. bouwhoogte niet-inpandige bedrijfswoningen 4,5 m bijgebouwen en overkappingen 3 m 8 m 6 m licht- en vlaggenmasten - 12 m

6 erf- of perceelafscheidingen - 2 m overige, andere bouwwerken - 10 m f. in voorkomend geval artikel 28, lid 28.3 (Afstanden tot wegen en water). 8.3 Afwijken van de bouwregels Afwijking oppervlakte bedrijfsgebouwen Burgemeester en wethouders zijn bevoegd een omgevingsvergunning te verlenen in afwijking van het bepaalde in sublid 8.2.2, onder a, ten behoeve van het binnen eenzelfde bestemmingsvlak bouwen van bedrijfsgebouwen tot een oppervlakte die ten hoogste 20% meer bedraagt dan de in de tabel in lid 8.1 voor het desbetreffende vlak aangegeven bestaande oppervlakte, met inachtneming van de volgende bepalingen: a. voor zover een omgevingsvergunning betreft: 1. bestemmingsvlakken die blijkens de tabel in lid 8.1 in de ecologische hoofdstructuur zijn gelegen, en 2. een oppervlaktevergroting van meer dan 100 m², dan mag de omgevingsvergunning slechts worden verleend, indien in het betreffende geval de wezenlijke kenmerken of waarden van het gebied niet significant worden aangetast, tenzij er geen reële alternatieven bestaan én er redenen zijn van groot openbaar belang; b. bij een omgevingsvergunning kunnen ter bewerkstelliging van een redelijke visuele inpassing van een en ander in het landschap voorwaarden worden gesteld betreffende situering en afscherming door beplanting of anderszins.

7 Buitengebied Doorn 2011 Status: Plantype: IMRO-idn: vastgesteld bestemmingsplan NL.IMRO.1581.bpDOObuitengebied-va02 Toelichting Regels Vaststellingsbesluit Begin Vorige Volgende Omhoog Artikel 22 Waarde - Archeologie 3 hoog 22.1 Bestemmingsomschrijving 22.2 Bouwregels 22.3 Omgevingsvergunning voor het uitvoeren van een werk, geen bouwwerk zijnde, of van werkzaamheden 22.4 Wijzigingsbevoegdheid 22.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Waarde - Archeologie 3 hoog' aangewezen gronden zijn, behalve voor de andere daar voorkomende bestemmingen, mede bestemd voor bescherming van aanwezige of naar verwachting aanwezige archeologische waarden Bouwregels In geval van een aanvraag van een omgevingsvergunning op en in gronden als bedoeld in lid 22.1, voor een bouwwerk met een oppervlakte van 150 m² of meer: a. dient in het belang van de archeologische monumentenzorg door aanvrager van de omgevingsvergunning een rapport te worden overgelegd waarin de archeologische waarde van het terrein dat blijkens de aanvraag zal worden verstoord naar het oordeel van burgemeester en wethouders in voldoende mate is vastgesteld, en b. kunnen in het belang van de archeologische monumentenzorg aan de vergunning de volgende verplichtingen worden verbonden:

8 1. de verplichting tot het treffen van technische maatregelen waardoor monumenten in de bodem kunnen worden behouden; 2. de verplichting tot het doen van opgravingen; of 3. de verplichting de activiteit die tot bodemverstoring leidt, te laten begeleiden door een deskundige op het terrein van de archeologische monumentenzorg die voldoet aan door burgemeester en wethouders bij de vergunning te stellen kwalificaties Omgevingsvergunning voor het uitvoeren van een werk, geen bouwwerk zijnde, of van werkzaamheden Omgevingsvergunningplicht In het belang van de archeologische monumentenzorg en ter voorkoming van onevenredige aantasting van aanwezige dan wel naar verwachting aanwezige archeologische waarden, is het verboden, behoudens het bepaalde in lid , zonder een omgevingsvergunning van burgemeester en wethouders op en in de in lid 22.1 bedoelde gronden de volgende werken, geen bouwwerk zijnde, en werkzaamheden uit te voeren, over een oppervlakte van 150 m² of meer: a. het uitvoeren van graafwerkzaamheden, het roeren en omwoelen van gronden, dieper dan 0,3 m onder peil; b. het verlagen van de bodem en afgraven van gronden, dieper dan 0,3 m onder peil; c. het graven of anderszins aanbrengen van watergangen en waterpartijen, dieper dan 0,3 m onder peil; d. het aanbrengen van diepwortelende beplantingen; e. het ophogen en egaliseren van gronden Uitzonderingen omgevingsvergunningplicht Het in sublid gestelde verbod geldt niet voor het uitvoeren van werken, geen bouwwerk zijnde, en werkzaamheden: a. in het kader van het normale beheer en onderhoud; b. in het kader van het uitvoeren van een bouwplan als bedoeld in lid 22.2; c. in het kader van archeologisch onderzoek en het doen van opgravingen, mits verricht door een ter zake deskundige; d. waarmee op het tijdstip van inwerkingtreding van het plan: 1. is begonnen, voor zover daarvoor tot dat tijdstip geen vergunning was vereist; 2. is of mag worden begonnen krachtens een verleende vergunning; e. in en op gronden waarvan vaststaat dat daar geen archeologische waarden aanwezig of meer aanwezig zijn.

9 Toelaatbaarheid werken en werkzaamheden De werken, geen bouwwerk zijnde, en werkzaamheden als bedoeld in sublid , zijn slechts toelaatbaar, indien: a. door die werken of werkzaamheden, dan wel door de daarvan hetzij direct, hetzij indirect te verwachten gevolgen, één of meer archeologische waarden van de betreffende gronden, niet onevenredig worden of kunnen worden aangetast, dan wel de mogelijkheden voor het herstel van die waarden niet onevenredig worden of kunnen worden verkleind, en b. door aanvrager van de omgevingsvergunning een rapport is overgelegd waarin de archeologische waarde van het terrein dat blijkens de aanvraag zal worden verstoord naar het oordeel van burgemeester en wethouders in voldoende mate is vastgesteld Wijzigingsbevoegdheid Burgemeester en wethouders zijn bevoegd het plan te wijzigen zodanig dat de bestemming 'Waarde - Archeologie 3 hoog' naar ligging wordt verschoven of naar omvang wordt vergroot of verkleind en in voorkomend geval uit het plan wordt verwijderd, voor zover de -mede aan de hand van de gemeentelijke archeologische beleidsadvieskaart- geconstateerde aanwezigheid of afwezigheid van archeologische waarden, in voorkomend geval na beëindiging van opgravingen, daartoe aanleiding geeft.

10 Artikel 25 Waarde - Ecologie 25.1 Bestemmingsomschrijving 25.2 Bouwregels 25.3 Nadere eisen 25.4 Toepasselijkheid omgevingsvergunning voor het uitvoeren van een werk, geen bouwwerk zijnde, of van werkzaamheden 25.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Waarde - Ecologie' aangewezen gronden zijn, behalve voor de andere daar voorkomende bestemmingen, mede bestemd voor: a. landschaps- en natuurwaarden en instandhouding daarvan: 1. in en langs beken en andere watergangen en waterpartijen, 2. langs wegen en paden, 3. in en langs bosranden, houtsingels, bosjes en bermen, en 4. op en langs dijken, wallen en ander bodemreliëf, zodanig dat voor flora en fauna verbindingen kunnen ontstaan tussen natuur- en natuurontwikkelingsgebieden; b. voorzieningen ten behoeve van en behorende bij de onde a bedoelde doeleinden Bouwregels In zoverre in afwijking van het overigens in deze regels bepaalde met betrekking tot het bouwen mogen op en in de gronden als bedoeld in lid 25.1, bouwwerken, geen gebouwen zijnde, ten behoeve van de in dat lid aangegeven doeleinden worden gebouwd, met inachtneming van de volgende bepalingen: a. de bouwhoogte van bouwwerken mag niet meer dan 2 m bedragen; b. in voorkomend geval artikel 28, lid 28.3 (Afstanden tot wegen en water) Nadere eisen Burgemeester en wethouders zijn bevoegd, met toepassing van artikel 33 Algemene procedureregels), nadere eisen te stellen aan de situering van bouwwerken die krachtens de andere bestemmingen van de gronden als bedoeld in lid 25.1, mogen worden gebouwd, ter voorkoming van onevenredige aantasting van de belangen van de ecologische verbindingszone Toepasselijkheid omgevingsvergunning voor het uitvoeren van een werk, geen bouwwerk zijnde, of van werkzaamheden

11 Artikel 34 (Omgevingsvergunning voor het uitvoeren van een werk, geen bouwwerk zijnde, of van werkzaamheden) is van toepassing op het uitvoeren van in dat artikel aangegeven werken en werkzaamheden, op en in de daarbij aangegeven gronden, met de daarbij aangegeven regels en uitzonderingen.

PARAPLUBESTEMMINGSPLAN ARCHEOLOGIE - REGELS TOEPASSINGSBEPALINGEN DUBBELBESTEMMINGEN

PARAPLUBESTEMMINGSPLAN ARCHEOLOGIE - REGELS TOEPASSINGSBEPALINGEN DUBBELBESTEMMINGEN 1 PARAPLUBESTEMMINGSPLAN ARCHEOLOGIE I TOEPASSINGSBEPALINGEN Artikel 1 Toepassingsbereik 2 Artikel 2 Aanvullende begripsbepalingen 2 II DUBBELBESTEMMINGEN Artikel 3 Waarde Archeologie 1 [Terrein van archeologische

Nadere informatie

PARAPLUBESTEMMINGSPLAN ARCHEOLOGIE TOEPASSINGSBEPALINGEN DUBBELBESTEMMINGEN ALGEMENE BEPALINGEN

PARAPLUBESTEMMINGSPLAN ARCHEOLOGIE TOEPASSINGSBEPALINGEN DUBBELBESTEMMINGEN ALGEMENE BEPALINGEN 1 PARAPLUBESTEMMINGSPLAN ARCHEOLOGIE I TOEPASSINGSBEPALINGEN Artikel 1 Toepassingsbereik 2 Artikel 2 Aanvullende begripsbepalingen 3 II DUBBELBESTEMMINGEN Artikel 3 Waarde Archeologie 1 [Terrein van archeologische

Nadere informatie

Bijlage 2: Bestemmingen

Bijlage 2: Bestemmingen Bijlage 2: Bestemmingen Artikel 1 Verkeer - Verblijfsgebied 1.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Verkeer - Verblijfsgebied' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. straten en paden met hoofdzakelijk een

Nadere informatie

Bijlage 1: Bestemmingsplan begrippen, regels en toelichting

Bijlage 1: Bestemmingsplan begrippen, regels en toelichting Bijlage 1: Bestemmingsplan begrippen, regels en toelichting In deze bijlage zijn voorbeeld planregels met betrekking tot archeologie en cultuurhistorie opgenomen voor nieuwe bestemmingsplannen in de gemeente

Nadere informatie

Kom Eersel, eerste herziening, wijziging 6

Kom Eersel, eerste herziening, wijziging 6 Kom Eersel, eerste herziening, wijziging 6 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleidende regels 4 Artikel 1 Begrippen 4 Artikel 2 Wijze van meten 5 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 6 Artikel 3 Tuin 6 Artikel 4 Wonen

Nadere informatie

Wijzigingsvoorstel bestemmingsplan naar aanleiding van zienswijze van de provinsje Fryslân

Wijzigingsvoorstel bestemmingsplan naar aanleiding van zienswijze van de provinsje Fryslân Bijlage 3. Wijzigingsvoorstel bestemmingsplan naar aanleiding van zienswijze van de provinsje Fryslân Ingevolge de zienswijze van de provinsje Fryslân d.d. 10 oktober 2016 (kenmerk 01350929) stellen wij

Nadere informatie

Artikel 3 WOONDOELEINDEN (W)

Artikel 3 WOONDOELEINDEN (W) Voorschriften Artikel 3 Woondoeleinden (W) Artikel 7 Erven (E) Artikel 8 Tuinen (T) Artikel 5 Waarde Archeologie 1B Artikel 3 WOONDOELEINDEN (W) DOELEINDENOMSCHRIJVING 1. De gronden op de kaart aangewezen

Nadere informatie

Wijzigingsplan Groenedijk 1 te Ouddorp. Gemeente Goeree-Overflakkee. Planstatus: vastgesteld wijzigingsplan Datum: 27 september 2016

Wijzigingsplan Groenedijk 1 te Ouddorp. Gemeente Goeree-Overflakkee. Planstatus: vastgesteld wijzigingsplan Datum: 27 september 2016 Wijzigingsplan Groenedijk 1 te Ouddorp Gemeente Goeree-Overflakkee Regels Planstatus: vastgesteld wijzigingsplan Datum: 27 september 2016 Planidentificatie: NL.IMRO.1924.ODPGroenedijk1-BP30 Inhoud 1 Inleidende

Nadere informatie

Kadastrale kaart met omgevingskaart

Kadastrale kaart met omgevingskaart Kadastrale kaart met omgevingskaart Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: asc 156 157 158 159 Eckbergweg 0 m 10 m 50 m 12345 25 Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale

Nadere informatie

Bestemmingsplan Archeologie

Bestemmingsplan Archeologie Bestemmingsplan Archeologie 2 Inhoudsopgave Regels 3 Hoofdstuk 1 Inleidende regels 4 Artikel 1 Begrippen 4 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 6 Artikel 2 Waarde - Archeologie 1 6 Artikel 3 Waarde - Archeologie

Nadere informatie

Uitwerkingsplan. Assenrade, fase 2. Gemeente Hattem. Datum: 4 juni 2013 Projectnummer:

Uitwerkingsplan. Assenrade, fase 2. Gemeente Hattem. Datum: 4 juni 2013 Projectnummer: Uitwerkingsplan Assenrade, fase 2 Gemeente Hattem Datum: 4 juni 2013 Projectnummer: 120492 INHOUD REGELS 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Artikel 2 Schakelbepaling 3 2 Bestemmingsbepalingen

Nadere informatie

Toelichting 3. Regels 9

Toelichting 3. Regels 9 Inhoudsopgave Toelichting 3 Hoofdstuk 1 Aanleiding 3 Hoofdstuk 2 Planbeschrijving 4 Hoofdstuk 3 Kostenverhaal 5 Hoofdstuk 4 Wijze van bestemmen 6 Hoofdstuk 5 Procedure 8 Regels 9 Hoofdstuk 1 Inleidende

Nadere informatie

Nr. Element Werkzaamheden Bestemmingsplan Bestemming Beoordeling

Nr. Element Werkzaamheden Bestemmingsplan Bestemming Beoordeling ONDERWERP Bestemmingsplan check DO 22 Venlo ONZE REFERENTIE 078791243 0.7 DATUM 07-04-2016 VAN Wouter Nijhof In uiterwaarde 22 Venlo is het volgende bestemminsplan vigerend: Bestemmingsplan In de tabel

Nadere informatie

Artikel 5 Bedrijventerrein

Artikel 5 Bedrijventerrein Artikel 5 Bedrijventerrein 5.1 Bestemmingsomschrijving 5.2 Bouwregels 5.3 Afwijken van de bouwregels 5.4 Specifieke gebruiksregels 5.5 Afwijken van de gebruiksregels 5.6 Wijzigingsbevoegdheid 5.1 Bestemmingsomschrijving

Nadere informatie

Bijlage 7 Model-planregels

Bijlage 7 Model-planregels Bijlage 7 Model-planregels Doel van de planregels De planregels vormen het juridisch-planologisch kader voor de bescherming van belangrijk archeologische waarden, door de aanvrager van een omgevingsvergunning

Nadere informatie

1. Artikel 12 Horeca. De voor Horeca aangewezen gronden zijn bestemd voor: www.ruimtelijkeplannen.nl - print d.d.

1. Artikel 12 Horeca. De voor Horeca aangewezen gronden zijn bestemd voor: www.ruimtelijkeplannen.nl - print d.d. www.ruimtelijkeplannen.nl - print d.d. 10 september 2014 1. Artikel 12 Horeca 12. 1. Bestemmingsomschrijving De voor Horeca aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen ten behoeve van: 1. horeca

Nadere informatie

urn i min min uig SC Artikel 21 Waarde - Archeologie 2 de griffier, ivbťnn bij hot besluit ļ \ ;«i i de raad van O /l l ' I

urn i min min uig SC Artikel 21 Waarde - Archeologie 2 de griffier, ivbťnn bij hot besluit ļ \ ;«i i de raad van O /l l ' I Artikel 21 Waarde - Archeologie 2 SC12.10880 urn i min min uig ivbťnn bij hot besluit ļ \ ;«i i de raad van O 6-1 1 -/l l ' I de griffier, 21.1 Bestemmingsomschrijving De voor Waarde - Archeologie 2 aangewezen

Nadere informatie

Stationsgebied Driebergen - Zeist

Stationsgebied Driebergen - Zeist Stationsgebied Driebergen - Zeist Inhoudsopgave Regels 3 Hoofdstuk 1 Inleidende regels 4 Artikel 1 Begrippen 4 Artikel 2 Wijze van meten 7 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 8 Artikel 3 Natuur 8 Artikel 4 Verkeer

Nadere informatie

Uw eigen bouwkavel Roordahiem, Terkaple

Uw eigen bouwkavel Roordahiem, Terkaple U denkt er over om uw eigen woning te bouwen? Wellicht hee u al een mooie kavel gezien in het verkavelingsplan. Mogelijk hee u zelfs al een (gra! s) op! e genomen op uw toekoms! ge woonplek. De volgende

Nadere informatie

wijzigingsplan Zijldijk 32a

wijzigingsplan Zijldijk 32a Regels wijzigingsplan Zijldijk 32a Planstatus: ontwerp Datum: 2016-03-01 Plan identificatie: NL.IMRO.0547.WPzijldijk32a-ON01 Auteur: G. Bot AgROM 1 Inleidende regels... 5 Artikel 1 Begrippen... 5 1.1 plan:...

Nadere informatie

o wonen $ max. hoogte D bouwvlak ~ max. goothoogte 1:",,:i:i::iro"1 tuin ~ waarde - archeologie

o wonen $ max. hoogte D bouwvlak ~ max. goothoogte 1:,,:i:i::iro1 tuin ~ waarde - archeologie PROJECTBESLUIT Noorderhoofdstraat 149, Krommenie, 14-10-09 schaal 1 : 500 1:",,:i:i::iro"1 tuin ~ waarde - archeologie o wonen $ max. hoogte D bouwvlak ~ max. goothoogte Voorschriften behorende bij projectbesluit

Nadere informatie

Bestemmingsplan Voetgangersverbinding. Castricum Limmen REGELS

Bestemmingsplan Voetgangersverbinding. Castricum Limmen REGELS Bestemmingsplan Voetgangersverbinding Castricum Limmen REGELS Inhoudsopgave Artikel 1. BEGRIPPEN...3 Artikel 2. WIJZE VAN METEN...4 Artikel 3. VERKEER VERKEER EN VERBLIJF...5 Artikel 4. GROEN...5 Artikel

Nadere informatie

Aanlegvergunningstelsels in BP de Reehorst: voorwaarden uit artikel

Aanlegvergunningstelsels in BP de Reehorst: voorwaarden uit artikel ONDERWERP Koepel-aanlegvergunning PROJECTNUMMER C01041.000285.0100/GF DATUM 12-1-2016 VAN De heer P. Arkenbout bnt, ARCADIS AAN De heer C. Berning, Join Ontwikkeling BV Voor het indienen van de aanvraag

Nadere informatie

GEMEENTE VLAARDINGEN BESTEMMINGSPLAN. BABBERSPOLDER OOST, 1 e herziening (Deelplannen 7+8)

GEMEENTE VLAARDINGEN BESTEMMINGSPLAN. BABBERSPOLDER OOST, 1 e herziening (Deelplannen 7+8) GEMEENTE VLAARDINGEN BESTEMMINGSPLAN BABBERSPOLDER OOST, 1 e herziening (Deelplannen 7+8) vastgesteld 10 juli 2014 onherroepelijk 4 september 2014 Regels Kenmerk: 0622-11-R03 Inhoudsopgave Hoofdstuk

Nadere informatie

Regels wijzigingsplan Zijldijk 41, te Leiderdorp

Regels wijzigingsplan Zijldijk 41, te Leiderdorp Regels wijzigingsplan Zijldijk 41, te Leiderdorp Planstatus: vastgesteld Datum: 2016-03-15 Plan identificatie: NL.IMRO.0547.WPZijldijk41-VG01 Auteur: G. Bot AgROM 1 Inleidende regels... 5 Artikel 1 Begrippen...

Nadere informatie

Artikel 17 Waarde - Maastrichts Erfgoed

Artikel 17 Waarde - Maastrichts Erfgoed blad -1- Artikel 17 Waarde - Maastrichts Erfgoed 17.1 Bestemmingsomschrijving 17.1.1 Algemeen De voor 'Waarde - Maastrichts Erfgoed' aangewezen gronden zijn, behalve voor de andere daar voorkomende bestemming(en),

Nadere informatie

BIJLAGE 2. Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming

BIJLAGE 2. Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming BIJLAGE 2 Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming 1 Artikel : Wonen Bestemmingsomschrijving A. De voor Wonen aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. woonhuizen al dan niet in combinatie

Nadere informatie

Artikel X Wonen. X.2 Bouwregels

Artikel X Wonen. X.2 Bouwregels Artikel X Wonen X.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. aan huis verbonden beroepen; c. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van wonen -

Nadere informatie

Balk - Verbindingsweg

Balk - Verbindingsweg Balk - Verbindingsweg blz 2 101805 Inhoudsopgave REGELS 3 HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS 4 Artikel 1: Begrippen 4 Artikel 2: Wijze van meten 6 HOOFDSTUK 2 BESTEMMINGSREGELS 7 Artikel 3: Agrarisch - Cultuurgrond

Nadere informatie

TE KOOP. Nabij PARADIJS 1661 BR DE WEERE. percelen land totaal groot circa ha Info bij makelaar G.M. van der Velden

TE KOOP. Nabij PARADIJS 1661 BR DE WEERE. percelen land totaal groot circa ha Info bij makelaar G.M. van der Velden Nabij PARADIJS 1661 BR DE WEERE TE KOOP percelen land totaal groot circa 10.27.65 ha Info bij makelaar G.M. van der Velden w w w. a g r i t e a m. n l AgriTeam Noord-Holland BV Noordervaart 30A 1841 HA

Nadere informatie

GEMEENTE GAASTERLAN - SLEAT / BESTEMMINGSPLAN BALK - VERBINDINGSWEG INHOUDSOPGAVE

GEMEENTE GAASTERLAN - SLEAT / BESTEMMINGSPLAN BALK - VERBINDINGSWEG INHOUDSOPGAVE GEMEENTE GAASTERLAN - SLEAT 07-18-06 / 12-12-08 BESTEMMINGSPLAN BALK - VERBINDINGSWEG REGELS INHOUDSOPGAVE blz HOOFDSTUK 1. INLEIDENDE REGELS 1 Artikel 1: Begrippen 1 Artikel 2: Wijze van meten 3 HOOFDSTUK

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1 Inleidende regels

HOOFDSTUK 1 Inleidende regels Regels Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1 Inleidende regels 2 Artikel 1 Begrippen 2 Artikel 2 Afstemmingsregel 3 HOOFDSTUK 2 Bestemmingsregels 4 Artikel 3 Tuin 4 Artikel 4 Verkeer 6 Artikel 5 Wonen 7 Artikel 6

Nadere informatie

REGELS Inhoudsopgave

REGELS Inhoudsopgave REGELS Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS 2 Artikel 1 Begrippen 2 Artikel 2 Nadere regels 2 HOOFDSTUK 2 BESTEMMINGSREGELS 3 Artikel 3 Groen 3 Artikel 4 Verkeer - Verblijfsgebied 3 Artikel 5 Leiding

Nadere informatie

Uittreksel Bestemmingsplan Klarenbeek. Uitsnede plankaart. Regels

Uittreksel Bestemmingsplan Klarenbeek. Uitsnede plankaart. Regels Uittreksel Bestemmingsplan Klarenbeek Uitsnede plankaart Regels Artikel 3 Agrarisch 3.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Agrarisch' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. grondgebonden agrarische bedrijven;

Nadere informatie

BESTEMMINGSPLAN RUINERWEG, ECHTEN BOS BIJ VAN HARTE

BESTEMMINGSPLAN RUINERWEG, ECHTEN BOS BIJ VAN HARTE BESTEMMINGSPLAN RUINERWEG, ECHTEN BOS BIJ VAN HARTE GEMEENTE DE WOLDEN VASTGESTELD PLAN BESTEMMINGSPLAN RUINERWEG, ECHTEN BOS BIJ VAN HARTE GEMEENTE DE WOLDEN VASTGESTELD PLAN Identificatienummer NL.IMRO.1690.BP00370-0301

Nadere informatie

Voorschriften behorende bij de Kerkstraat 6 Den Hoorn. Artikel 21 Wonen - Lint 21.1 Bestemmingsomschrijving

Voorschriften behorende bij de Kerkstraat 6 Den Hoorn. Artikel 21 Wonen - Lint 21.1 Bestemmingsomschrijving Voorschriften behorende bij de Kerkstraat 6 Den Hoorn Artikel 21 Wonen - Lint 21.1 Bestemmingsomschrijving De voor "Wonen - Lint" aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonhuizen, eventueel in combinatie

Nadere informatie

Adviesbureau RBOI 124.14734.00 Rotterdam / Middelburg

Adviesbureau RBOI 124.14734.00 Rotterdam / Middelburg Bijlage 1 Wegverkeerslawaai 1 Adviesbureau RBOI 124.14734.00 2 Bijlage 1 124.14734.00 Adviesbureau RBOI Bijlage 2 Brieven overlegreacties 1 Adviesbureau RBOI 124.14734.00 2 Bijlage 2 124.14734.00 Adviesbureau

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Regels 3

Inhoudsopgave. Regels 3 Inhoudsopgave Regels 3 Hoofdstuk 1 Inleidende regels 5 Artikel 1 Begrippen 5 Artikel 2 Wijze van meten 7 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 9 Artikel 3 Agrarisch met waarden 9 Artikel 4 Natuur 11 Artikel 5

Nadere informatie

BIJLAGE 2 tekst herziene voorschriften van Westenholte

BIJLAGE 2 tekst herziene voorschriften van Westenholte BIJLAGE 2 tekst herziene voorschriften van Westenholte Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorschriften wordt verstaan onder: 1.23 carport: een overdekt bouwwerk, geen gebouw zijnde, dat blijkens zijn

Nadere informatie

Regels bestemmingsplan 1e partiele herziening Veersedijk

Regels bestemmingsplan 1e partiele herziening Veersedijk Regels bestemmingsplan 1e partiele herziening Veersedijk HOOFDSTUK 1 Inleidende regels Artikel 1 Begrippen 1.1 het plan Het bestemmingsplan 1e partiële herziening Veersedijk met identificatienummer NL.IMRO.0531.bp12Veersedijkph1-3001

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Fietspad Riethoven - Walik Gemeente Bergeijk. Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Artikel 2 Wijze van meten 5

Ontwerpbestemmingsplan Fietspad Riethoven - Walik Gemeente Bergeijk. Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Artikel 2 Wijze van meten 5 Inhoud Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Artikel 2 Wijze van meten 5 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 7 Artikel 3 Groen 7 Artikel 4 Verkeer 8 Artikel 5 Waarde Archeologie 4.2 9 Hoofdstuk

Nadere informatie

Nieuwe Verbinding Grenscorridor N69

Nieuwe Verbinding Grenscorridor N69 Nieuwe Verbinding Grenscorridor N69 Inhoudsopgave Regels Regels 3 Hoofdstuk 1 Inleidende regels 5 Artikel 1 Begrippen 5 Artikel 2 Wijze van meten 7 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 9 Artikel 3 Agrarisch met

Nadere informatie

Rho adviseurs voor leefruimte

Rho adviseurs voor leefruimte Regels 46 47 Regels 45 Hoofdstuk 1 Inleidende regels 49 Artikel 1 Begrippen 49 Artikel 2 Wijze van meten 51 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 53 Artikel 3 Groen - Beeldbepalend 53 Artikel 4 Waarde - Archeologie

Nadere informatie

Bestemmingsplan Kom Schore Gemeente Kapelle

Bestemmingsplan Kom Schore Gemeente Kapelle Bestemmingsplan Kom Schore Gemeente Kapelle Identificatie Planstatus Datum Status Identificatiecode NL.IMRO.-0678.schore-vast Juli 2009 Oktober 2009 December 2009 CONCEPT VOOONTWERP Projectnummer Oktober

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Plattelandswoningen Someren Gemeente Someren

Ontwerpbestemmingsplan Plattelandswoningen Someren Gemeente Someren Inhoud Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Artikel 2 Toepassingsbereik 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 3 Herziening bestemmingsplan Buitengebied Someren 5 Artikel 4 Herziening

Nadere informatie

BESTEMMINGSPLAN DA COSTASTRAAT 26 VAN DE GEMEENTE VLAARDINGEN PLANREGELS

BESTEMMINGSPLAN DA COSTASTRAAT 26 VAN DE GEMEENTE VLAARDINGEN PLANREGELS BESTEMMINGSPLAN DA COSTASTRAAT 26 VAN DE GEMEENTE VLAARDINGEN PLANREGELS INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 begrippen Artikel 2 wijze van meten HOOFDSTUK 2 Bestemmingsregels 6 Artikel

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Hoofdstuk 1 Inleidende regels 1. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 2. Hoofdstuk 3 Overgangs- en slotregels 6. Kenmerk: R02

Inhoudsopgave. Hoofdstuk 1 Inleidende regels 1. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 2. Hoofdstuk 3 Overgangs- en slotregels 6. Kenmerk: R02 Regels Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleidende regels 1 Artikel 1 Begrippen 1 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 2 Artikel 2 Woondoeleinden / historische linten 2 Artikel 3 Schakelbepaling 5 Hoofdstuk 3 Overgangs-

Nadere informatie

Sanatoriumlaan 37, Zeist

Sanatoriumlaan 37, Zeist Bestemmingsplan Sanatoriumlaan 37, Zeist Gemeente Zeist Datum: 11 december 2014 Projectnummer: 110709 ID: NL.IMRO.0355.BPSanatriumlaan37-OW01 INHOUD 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Artikel

Nadere informatie

waarbij, ter plaatse van de aanduiding karakteristiek, de instandhouding van de bestaande karakteristieke hoofdvorm wordt nagestreefd;

waarbij, ter plaatse van de aanduiding karakteristiek, de instandhouding van de bestaande karakteristieke hoofdvorm wordt nagestreefd; 05-01-03 blz 49 Artikel 12: Bedrijfsdoeleinden 12. 1. Bestemmingsomschrijving De voor bedrijfsdoeleinden aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen ten behoeve van: 1. bedrijven die zijn genoemd

Nadere informatie

a. op of in deze gronden mogen geen gebouwen worden gebouwd. Voor het bouwen van bouwwerken, geen gebouwen zijnde, geldt de volgende regel:

a. op of in deze gronden mogen geen gebouwen worden gebouwd. Voor het bouwen van bouwwerken, geen gebouwen zijnde, geldt de volgende regel: Artikel 3 Verkeer Verblijf 3.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Verkeer Verblijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonstraten; b. paden; c. parkeervoorzieningen; d. groenvoorzieningen; e. openbare

Nadere informatie

9.2.1 Algemene bouwregels Op deze gronden mogen ten behoeve van de bestemming uitsluitend worden gebouwd:

9.2.1 Algemene bouwregels Op deze gronden mogen ten behoeve van de bestemming uitsluitend worden gebouwd: Artikel 9 Gemengd 9.1 Bestemmingsomschrijving 9.2 Bouwregels 9.3 Specifieke gebruiksregels 9.4 Afwijken van de gebruiksregels 9.1 Bestemmingsomschrijving De voor "Gemengd" aangewezen gronden zijn bestemd

Nadere informatie

Fietspad Melderslo - Broekhuizen (Tracédeel C)

Fietspad Melderslo - Broekhuizen (Tracédeel C) Fietspad Melderslo - Broekhuizen (Tracédeel C) Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Artikel 2 Wijze van meten 5 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 6 Artikel 3 Verkeer 6 Artikel

Nadere informatie

Regels. Artikel 1 In artikel 1 wordt lid 14 vervangen door een nieuw lid 14, luidende:

Regels. Artikel 1 In artikel 1 wordt lid 14 vervangen door een nieuw lid 14, luidende: Regels In de onderstaande tekst wordt aangegeven op welke wijze de voorschriften van het bestemmingsplan 'Landelijk gebied', vastgesteld op 13 maart 2007 worden gewijzigd. Artikel 1 In artikel 1 wordt

Nadere informatie

Bedrijventerrein Fase 5 Gemeente Urk vastgesteld Projectnr Revisie 01 Datum 29 januari 2018

Bedrijventerrein Fase 5 Gemeente Urk vastgesteld Projectnr Revisie 01 Datum 29 januari 2018 Bedrijventerrein Fase 5 vastgesteld Projectnr. 431037 Revisie 01 Datum 29 januari 2018 Inhoudsopgave Regels Regels 5 Hoofdstuk 1 Inleidende regels 7 Artikel 1 Begrippen 7 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels

Nadere informatie

Ontwerp wijzigingsplan. Wormerweg 17. Gemeente Beemster

Ontwerp wijzigingsplan. Wormerweg 17. Gemeente Beemster Ontwerp wijzigingsplan Wormerweg 17 Gemeente Beemster Plan ID: NL.IMRO.0370.2018BPWormerweg17-ON01 Status: Ontwerp Datum: 09-01-2018 INHOUD REGELS 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 2 Bestemmingsregels

Nadere informatie

Transformatorstation Vijfhuizen. Regels

Transformatorstation Vijfhuizen. Regels Transformatorstation Vijfhuizen Regels 2 inpassingsplan Transformatorstation Vijfhuizen Inhoudsopgave Regels Hoofdstuk 1 Inleidende regels 5 Artikel 1 Begrippen 5 Artikel 2 Wijze van meten 6 Hoofdstuk

Nadere informatie

Archeologische waarden Hoogezand-Sappemeer

Archeologische waarden Hoogezand-Sappemeer 782 2 147 16 147 24 147 14 147 12 147 23 896 0 147 11 896 1 879 2 Arheologishe waarden Hoogezand-Sappemeer Bijgewerkt 27 april 2011 W N S E Bestemmingsplan Wonen Waarnemingen HS Vrijgave (verstoord/onderzoek)

Nadere informatie

wijzigingsplan Dr Bouwdijkstraat

wijzigingsplan Dr Bouwdijkstraat Regels wijzigingsplan Dr Bouwdijkstraat Planstatus: vastgesteld Datum: 2010-11-23 Plan identificatie: NL.IMRO.0638.BPDorpskernWY001-VAS1 Auteur: Zoeterwoude 1 Inleidende regels...4 Artikel 1 Begrippen...4

Nadere informatie

Hardenberg, N34 J.C.Kellerlaan - Drentse Grens

Hardenberg, N34 J.C.Kellerlaan - Drentse Grens Hardenberg, N34 J.C.Kellerlaan - Drentse Grens Inhoudsopgave Regels 3 Hoofdstuk1 Inleidende regels Artikel 1 Begrippen Artikel 2 Wijze van meten 4 4 8 Hoofdstuk2 Bestemmingsregels Artikel 3 Verkeer Artikel

Nadere informatie

Wijzigingsplan Buitengebied gemeente Asten

Wijzigingsplan Buitengebied gemeente Asten Wijzigingsplan Buitengebied gemeente Asten T Inhoudsopgave Planregels Bladwijzer niet gedefinieerd. Fout! Hoofdstuk 1 Inleidende regels Fout! Bladwijzer niet gedef Artikel 1 Begrippen Fout! Bladwijzer

Nadere informatie

Regels. Bank 11.69.15.846 KvK 30270707 BTW nr 821338158B01. Op onze opdrachten zijn de voorwaarden van de DNR 2005 van toepassing

Regels. Bank 11.69.15.846 KvK 30270707 BTW nr 821338158B01. Op onze opdrachten zijn de voorwaarden van de DNR 2005 van toepassing Regels ARCOM Partners B.V. Koningsschot 45 3905 PR Veenendaal Postbus 381 3900 AJ Veenendaal T 0318 64 55 52 F 0318 66 88 52 E info@arcombv.nl I www.arcombv.nl Bank 11.69.15.846 KvK 30270707 BTW nr 821338158B01

Nadere informatie

Inhoudsopgave. ontwerp gemeente Groningen - bestemmingsplan Gasleiding Groningen-Winschoten 2

Inhoudsopgave. ontwerp gemeente Groningen - bestemmingsplan Gasleiding Groningen-Winschoten 2 Regels Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleidende regels 2 Artikel 1 Begrippen 3 Artikel 2 Wijze van meten 4 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 3 Leiding - Gas 5 Hoofdstuk 3 Algemene regels 7 Artikel 4

Nadere informatie

GEMEENTE HILLEGOM REGELS. onderdeel van het bestemmingsplan Fietspad Hillegom - Bennebroek van de gemeente Hillegom

GEMEENTE HILLEGOM REGELS. onderdeel van het bestemmingsplan Fietspad Hillegom - Bennebroek van de gemeente Hillegom GEMEENTE HILLEGOM REGELS onderdeel van het bestemmingsplan Fietspad Hillegom - Bennebroek van de gemeente Hillegom Hillegom, april 2010 INHOUDOPGAVE HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS... 4 Artikel 1 Begrippen...

Nadere informatie

Regels bestemmingsplan '7e herziening Dubbeldam, gebied Haaswijkweg - Oudendijk'

Regels bestemmingsplan '7e herziening Dubbeldam, gebied Haaswijkweg - Oudendijk' Regels bestemmingsplan '7e herziening Dubbeldam, gebied Haaswijkweg - Oudendijk' 1 HOOFDSTUK 1 Inleidende regels Artikel 1 Begrippen 1.1 het plan Het bestemmingsplan '7e herziening Dubbeldam, gebied Haaswijkweg

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE blz. 1 Artikel 2: Wijze van meten. HOOFDSTUK 2. BESTEMMINGSREGELS 4 Artikel 3: Bedrijf - Nutsbedrijf. 4 Artikel 4: Bedrijf - Opstijgpunt

INHOUDSOPGAVE blz. 1 Artikel 2: Wijze van meten. HOOFDSTUK 2. BESTEMMINGSREGELS 4 Artikel 3: Bedrijf - Nutsbedrijf. 4 Artikel 4: Bedrijf - Opstijgpunt INPASSINGSPLAN RANDSTAD 380 KV VERBINDING BE- VERWIJK - ZOETERMEER (BLEISWIJK) REGELS INHOUDSOPGAVE blz HOOFDSTUK 1. INLEIDENDE REGELS 1 Artikel 1: Begrippen 1 Artikel 2: Wijze van meten 3 HOOFDSTUK 2.

Nadere informatie

Bijlagen. 11 vastgesteld bestemmingsplan "Buitengebied 2002 Wehl 22e wijziging (Broekstraat 1)"

Bijlagen. 11 vastgesteld bestemmingsplan Buitengebied 2002 Wehl 22e wijziging (Broekstraat 1) Bijlagen 11 vastgesteld bestemmingsplan "Buitengebied 2002 Wehl 22e wijziging (Broekstraat 1)" Bijlage 1 Uittreksel relevante voorschriften en bepalingen bestemmingsplan "Parapluherziening Buitengebied"

Nadere informatie

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: Artikel 4 Bedrijventerrein 4.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijven ter plaatse van de aanduiding: 'bedrijf tot en met categorie 2' 'bedrijf

Nadere informatie

WIJZIGINGEN ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan

WIJZIGINGEN ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan WIJZIGINGEN ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan OTTERLO vastgesteld door de raad van de gemeente Ede op 15 december 2011 Inleiding Het ontwerp-bestemmingsplan Otterlo is op drie onderdelen aangepast:

Nadere informatie

Bovenweg 1 - Grootegast manege 1.100 Dijkstreek 7 - Niekerk Interieurbouw, verkoop via internet, showroom maximaal 60 m 2 bestaand

Bovenweg 1 - Grootegast manege 1.100 Dijkstreek 7 - Niekerk Interieurbouw, verkoop via internet, showroom maximaal 60 m 2 bestaand pagina 1 van 5 Artikel 30 Wonen 30.1 Bestemmingsomschrijving Plan: Status: Plantype: IMRO-idn: Buitengebied Grootegast vastgesteld bestemmingsplan NL.IMRO.0015.BPBG09BEHE1-VA01 De voor ' Wonen ' aangewezen

Nadere informatie

Parapluplan Nieuwe Hollandse Waterlinie

Parapluplan Nieuwe Hollandse Waterlinie Parapluplan Nieuwe Hollandse Waterlinie Inhoudsopgave Regels Regels 3 Hoofdstuk 1 Inleidende regels 4 Artikel 1 Begrippen 4 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 6 Artikel 2 Waarde - Nieuwe Hollandse Waterlinie

Nadere informatie

Regels gemeente Utrechtse Heuvelrug Reparatieplan Stationsgebied Driebergen-Zeist

Regels gemeente Utrechtse Heuvelrug Reparatieplan Stationsgebied Driebergen-Zeist Regels gemeente Utrechtse Heuvelrug Reparatieplan Stationsgebied Driebergen-Zeist Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Artikel 2 Wijze van meten 6 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels

Nadere informatie

Artikel 25 Wonen 25.1 Bestemmingsomschrijving 25.2 Bouwregels

Artikel 25 Wonen 25.1 Bestemmingsomschrijving 25.2 Bouwregels Artikel 25 Wonen 25.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. beroep- en bedrijf aan huis; c. bed and breakfast; d. ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel',

Nadere informatie

Bijlage 3 Voorbeeld planregels

Bijlage 3 Voorbeeld planregels Bijlage 3 Voorbeeld planregels 2 Artikel 3 Agrarisch met waarden 3.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Agrarisch met waarden' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. de uitoefening van agrarische bedrijven

Nadere informatie

Hoevensestraat 14 Vught. Regels. Wijzigingsplan. Opdrachtgever: Datum vrijgave. Opstellers: Rapportnummer: Dhr. en mevr. H.J.G. Hendriks.

Hoevensestraat 14 Vught. Regels. Wijzigingsplan. Opdrachtgever: Datum vrijgave. Opstellers: Rapportnummer: Dhr. en mevr. H.J.G. Hendriks. Hoevensestraat 14 Vught Wijzigingsplan Regels Opdrachtgever: Dhr. en mevr. H.J.G. Hendriks Rapportnummer: 14.124_R_01 Datum vrijgave juli 2014 Opstellers: mr. Q.W.J. de Ruijter T.van Kuijk, MSc. Hoevensestraat

Nadere informatie

UITWERKINGSPLAN MORTIERE FASE 4C3. GEMEENTE MIDDELBURG onherroepelijk 17 december ruimte voor ideeën

UITWERKINGSPLAN MORTIERE FASE 4C3. GEMEENTE MIDDELBURG onherroepelijk 17 december ruimte voor ideeën UITWERKINGSPLAN MORTIERE FASE 4C3 GEMEENTE MIDDELBURG onherroepelijk 17 december 2011 ruimte voor ideeën Mortiere fase 4c3 Deze standaard is gebaseerd op de Bro (21 april 2008) en SVBP2008 (10 april 2008).

Nadere informatie

Bestemming Verblijfsrecreatieve

Bestemming Verblijfsrecreatieve BIJLAGE 3 Bestemming Verblijfsrecreatieve doeleinden 1 Artikel Verblijfsrecreatieve doeleinden Bestemmingsomschrijving De voor verblijfsrecreatieve doeleinden aangewezen gronden zijn bestemd voor: a.

Nadere informatie

Ossenwaard (perceel tussen 3 en 5) - Cothen

Ossenwaard (perceel tussen 3 en 5) - Cothen Ossenwaard (perceel tussen 3 en 5) - Cothen regels behorende bij het bestemmingsplan Gemeente: Wijk bij Duurstede Plan status: vastgesteld Datum: september 2011 Inhoudsopgave Regels 3 Hoofdstuk 1 Inleidende

Nadere informatie

Bestemmingsplan Zuidhoek, 1e herziening

Bestemmingsplan Zuidhoek, 1e herziening Bestemmingsplan Zuidhoek, 1e herziening 2 Inhoudsopgave Regels 5 Hoofdstuk 1 Artikel 1 Artikel 2 Inleidende regels Begrippen Wijze van meten 7 7 9 Hoofdstuk 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel

Nadere informatie

GEMEENTE LOCHEM Ontwerp BESTEMMINGSPLAN Openluchttheater Lochem Oost Regels

GEMEENTE LOCHEM Ontwerp BESTEMMINGSPLAN Openluchttheater Lochem Oost Regels GEMEENTE LOCHEM Ontwerp BESTEMMINGSPLAN Openluchttheater Lochem Oost Regels Inhoudsopgave Regels 3 Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Artikel 2 Wijze van meten 7 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels

Nadere informatie

Nieuw-Amsterdam, bedrijfswoning Verlengde Herendijk

Nieuw-Amsterdam, bedrijfswoning Verlengde Herendijk Nieuw-Amsterdam, bedrijfswoning Verlengde Herendijk Inhoudsopgave Regels Regels 3 Hoofdstuk1 Inleidende regels Artikel 1 Begrippen 4 4 Hoofdstuk2 Bestemmingsregels Artikel 2 Groen Artikel 3 Horeca 6 6

Nadere informatie

Bestemmingsplan 1 e herziening Noorderpolder II Regels, 16 oktober 2009

Bestemmingsplan 1 e herziening Noorderpolder II Regels, 16 oktober 2009 REGELS Regels herziening Noorderpolder II (twee) in de ge- Deel uitmakende van het bestemmingsplan 1 e meente Schouwen-Duiveland De voorschriften van het bestemmingsplan Noorderpolder II (twee), vastgesteld

Nadere informatie

Staat van wijzigingen bestemmingsplan Buitengebied, herziening

Staat van wijzigingen bestemmingsplan Buitengebied, herziening Staat van wijzigingen bestemmingsplan Buitengebied, herziening 2013-2 In deze Staat van wijzigingen zijn de wijzigingen op het ontwerp bestemmingsplan opgesomd die bij vaststelling van het bestemmingsplan

Nadere informatie

Buitengebied herziening 2010, Laarstraat

Buitengebied herziening 2010, Laarstraat bestemmingsplan Buitengebied herziening 2010, Laarstraat (BP 1068) vastgesteld 28 juni 2012 bestemmingsplan Buitengebied herziening 2010, Laarstraat (BP 1068) inspraak 1 september t/m 1 oktober 2011 overleg

Nadere informatie

Voorontwerpbestemmingsplan Uitbreiding Woonbos, Bergeijk 2014 Gemeente Bergeijk

Voorontwerpbestemmingsplan Uitbreiding Woonbos, Bergeijk 2014 Gemeente Bergeijk Inhoud Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Artikel 2 Wijze van meten 8 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 11 Artikel 3 Bos 11 Artikel 4 Verkeer - Verblijfsgebied 13 Artikel 5 Wonen - Woonbos

Nadere informatie

Tracé Olieleiding Van Rotterdam-Meetstation-1 Naar Shell Pernis - Gedeelte Rhoon

Tracé Olieleiding Van Rotterdam-Meetstation-1 Naar Shell Pernis - Gedeelte Rhoon Tracé Olieleiding Van Rotterdam-Meetstation-1 Naar Shell Pernis - Gedeelte Rhoon vastgesteld bestemmingsplan Projectnr. 263880 Revisie 1.0 Datum 12 mei 2014 Auteur(s): M.E.C. Mutsaers S. Zondervan datum

Nadere informatie

Artikel 1 Begrippen 3 Artikel 2 Wijze van meten 8

Artikel 1 Begrippen 3 Artikel 2 Wijze van meten 8 Inhoud van de regels Hoofdstuk 1 Inleidende regels blz. 3 Artikel 1 Begrippen 3 Artikel 2 Wijze van meten 8 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 9 Artikel 3 Agrarisch 9 Artikel 4 Bedrijf - Nutsvoorziening 10

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Inleidende regels...3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels...7. Hoofdstuk 3 Algemene regels Hoofdstuk 4 Overgangs- en slotregels...

Hoofdstuk 1 Inleidende regels...3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels...7. Hoofdstuk 3 Algemene regels Hoofdstuk 4 Overgangs- en slotregels... Hoofdstuk 1 Inleidende regels...3 Artikel 1 Begrippen... 3 Artikel 2 Wijze van meten... 6 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels...7 Artikel 3 Groen... 7 Artikel 4 Maatschappelijk... 8 Artikel 5 Wonen... 10 Artikel

Nadere informatie

Aansluiting A27 en verbindingsweg Groote Haar regels

Aansluiting A27 en verbindingsweg Groote Haar regels Bestemmingsplan Aansluiting A27 en verbindingsweg Groote Haar regels Gemeente Giessenlanden Voorontwerp Datum: 2 februari 2016 Projectnummer: 140467 ID: NL.IMRO.0689.BP9101-von1 INHOUD REGELS 1 Inleidende

Nadere informatie

Bestemmingsplan Madestein - Vroondaal, 1e herziening. Vastgesteld

Bestemmingsplan Madestein - Vroondaal, 1e herziening. Vastgesteld Bestemmingsplan Madestein - Vroondaal, 1e herziening Vastgesteld Vastgesteld, d.d. 15 december 2016 Madestein - Vroondaal, 1e herziening Inhoudsopgave Regels Regels 3 Hoofdstuk 1 Artikel 1 Artikel 2 Inleidende

Nadere informatie

Fietspad Oude Bandijk, Cortenoever

Fietspad Oude Bandijk, Cortenoever Bestemmingsplan Fietspad Oude Bandijk, Cortenoever Gemeente Brummen Datum: 1 mei 2015 Projectnummer: 130307 ID: NL.IMRO.0213.BPBG700031-va01 INHOUD REGELS 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Artikel

Nadere informatie

Bestemmingsplan Rotterdamsebaan, 1e herziening Binckhorstlaan-Zuid. Vastgesteld

Bestemmingsplan Rotterdamsebaan, 1e herziening Binckhorstlaan-Zuid. Vastgesteld Bestemmingsplan Rotterdamsebaan, 1e herziening Binckhorstlaan-Zuid Vastgesteld Vastgesteld, d.d. 21 januari 2016 Rotterdamsebaan, 1e herziening Binckhorstlaan-Zuid Inhoudsopgave Regels 3 Hoofdstuk 1 Artikel

Nadere informatie

Regels bestemmingsplan '3e herziening Wielwijk, Crabbehof en Zuidhoven, locatie Tromptuinen

Regels bestemmingsplan '3e herziening Wielwijk, Crabbehof en Zuidhoven, locatie Tromptuinen Regels bestemmingsplan '3e herziening Wielwijk, Crabbehof en Zuidhoven, locatie Tromptuinen HOOFDSTUK 1 Inleidende regels Artikel 1 Begrippen 1.1 het plan Het bestemmingsplan "3e herziening Wielwijk, Crabbehof

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Inleidende regels

Hoofdstuk 1 Inleidende regels Regels Hoofdstuk 1 Inleidende regels Dit bestemmingsplan is een gedeeltelijke uitwerking van het bestemmingsplan 'Nieuwe Vesting', dat door de gemeenteraad van Bergen op Zoom is vastgesteld op 21 november

Nadere informatie

Evaluatie Archeologiebeleid. Gemeente Dalfsen

Evaluatie Archeologiebeleid. Gemeente Dalfsen Evaluatie Archeologiebeleid 2012 Gemeente Dalfsen Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Bijwerken beleidskaart... 3 3. Inventariseren uitgevoerd onderzoek... 4 4. Inventariseren vergunningplicht en ondergrenzen...

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS 1 Artikel 1 Begrippen 1 Artikel 2 Wijze van meten 4

INHOUDSOPGAVE. HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS 1 Artikel 1 Begrippen 1 Artikel 2 Wijze van meten 4 INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS 1 Artikel 1 Begrippen 1 Artikel 2 Wijze van meten 4 HOOFDSTUK 2 BESTEMMINGSREGELS 5 Artikel 3 Agrarisch met waarden Agrarische functie met landschapswaarden

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Regels 3

Inhoudsopgave. Regels 3 Noordhof Inhoudsopgave Regels 3 Hoofdstuk 1 Inleidende regels 4 Artikel 1 Begrippen 4 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 6 Artikel 2 Groen 6 Artikel 3 Verkeer - Verblijfsgebied 8 Artikel 4 Verkeer - Verblijfsstraat

Nadere informatie

Inpassingsplan. PAS Leegveld, Deurne. Gemeente Noord-Brabant. Regels

Inpassingsplan. PAS Leegveld, Deurne. Gemeente Noord-Brabant. Regels Inpassingsplan Regels Gemeente Noord-Brabant INPASSINGSPLAN Gemeente Noord-Brabant Inhoud IDN-nummer : Regels : NL.IMRO.9930.ipPASLeegveld-on01 Projectnummer : 044076 Profitmanagernr. Opdrachtgever Opsteller

Nadere informatie

Bijlage 2. Regels bestemming Gemengd Voormalige (agrarische) bedrijfsbebouwing

Bijlage 2. Regels bestemming Gemengd Voormalige (agrarische) bedrijfsbebouwing Bijlage 2 Regels bestemming Gemengd Voormalige (agrarische) bedrijfsbebouwing Artikel X Gemengd - Voormalige (agrarische) bedrijfsbebouwing X.1 Bestemmingsomschrijving X.1.1 Toegestane gebruiksvormen

Nadere informatie

Bijlagen bij de regels 44

Bijlagen bij de regels 44 Regels Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Artikel 2 Wijze van meten 6 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 7 Artikel 3 Agrarisch - Rivierverruiming 7 Artikel 4 Agrarisch - Uiterwaarden

Nadere informatie

uitwerkingsplan Mortiere fase 7

uitwerkingsplan Mortiere fase 7 uitwerkingsplan Mortiere fase 7 Inhoudsopgave Regels 3 Hoofdstuk 1 Inleidende regels 4 Artikel 1 Begrippen 4 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 2 Groen 5 Artikel 3 Tuin 6 Artikel 4 Verkeer 7 Artikel

Nadere informatie