L.R. en P.C. de Waddenruiters

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "L.R. en P.C. de Waddenruiters"

Transcriptie

1 L.R. en P.C. de Waddenruiters Inhoud van deze nieuwsbrief : Nieuw bestuur Faciliteiten veranderd Voltige + nieuwe instructrice Verslag NK kampioenschap Lessen vrijdag en zaterdag Springles op vrijdagavond Gezocht Hindernissen achterste bak Mensport Kerstkamp Wedstrijdweekend dressuur en springen zaterdag 16 en zondag 17 januari 2016 Klusdag 12 maart 2016 Sinds de laatste nieuwsbrief is er veel gebeurd op en rond de manege. In deze nieuwsbrief doen we u daarvan graag verslag. Allereerst is er een bijeenkomst geweest voor alle leden op maandag 12 oktober. Tijdens deze bijeenkomst zijn de zorgen van het bestuur (op dat moment) geuit. Zij trokken al jaren de kar en hadden het idee dit steeds meer alleen te doen. Erwin Bloeming, verenigingsadviseur van de Gemeente Eemsmond trad deze avond op als gastspreker. Hij illustreerde onder meer door middel van een _ animatiefilmpje dat het moeilijk kunnen vinden van vrijwilligers en de zware last op de schouders van de bestuurders een algemeen voorkomend probleem is bij sportverenigingen. Na deze inleiding en het herkenbare filmpje, konden de aanwezige leden (bijna 50!) aangeven wat ze van hun vereniging verwachten, wat er anders zou kunnen/moeten en wat er voor nodig is om er weer een bloeiende vereniging van te maken. Hier zijn veel goede suggesties gedaan en opgeschreven op de grote vellen papier die op de tafel lagen. Het bestuur heeft ook tijdens deze bijeenkomst aangegeven dat er wezenlijk iets zal moeten veranderen om de vereniging te kunnen laten bestaan. Om alle bijkomende verplichtingen, wensen en werkzaamheden uit te kunnen voeren zijn veel meer vrijwilligers nodig. Alleen dan wordt het mogelijk om weer met elkaar een gezonde en gezellige vereniging voor iedereen te zijn. Met de stand van zaken op 12 oktober waren er ruwweg twee opties; de vereniging behouden òf de vereniging/gebouwen etc. verkopen en al dan niet stoppen met de club. Het was een intensieve en emotionele avond.

2 Op donderdag 29 oktober was er een algemene ledenvergadering waarbij er gestemd zou worden door de leden over de toekomst van de vereniging. Met algemene stemmen is besloten door te gaan en (voorlopig) de manege en gebouwen niet te verkopen. Voorwaarde voor succes is dat er meer mensen zich actief zullen inzetten voor de manege en dat men niet bij alles wijst naar het bestuur. De vereniging dat zijn we allemaal. Alle leden zullen een steentje moeten bijdragen aan het voort kunnen zetten van deze mooie accommodatie en vereniging. Het nieuw benoemde bestuur is in ieder geval vol enthousiasme begonnen en heeft er alle vertrouwen in dat het samen met de leden haalbaar is! Nieuw bestuur Het nieuwe bestuur telt op het moment vijf benoemde leden en een aspirant bestuurslid. De verdeling is als volgt: Voorzitter a.i.: Karen Hansems Penningmeester: Roos Navest Secretaris + kluscommissie: Erwin Fennema (aspirant bestuurder) Lid en Ledenadministratie: Liesbeth van Krieken Lid en Activiteitencomm/instructie: Sanne Zwartveld Lid en Wedstrijdcommissie: Nika ten Brink Faciliteitenlidmaatschap veranderd. Vanaf 1 januari 2016 wijzigt het faciliteitenlidmaatschap. In de vergadering van 29 oktober jl. heeft het bestuur haar plannen met betrekking tot het faciliteitenlidmaatschap gedeeld met haar leden. Het merendeel van de leden kan zich goed vinden in dit voorstel. Op deze manier hopen we wat geld te kunnen reserveren voor (toekomstig) onderhoud van de bakken en hallen. Het huidige systeem van per keer betalen bleek niet te voldoen. Er werd/wordt te weinig afgerekend en het systeem laat zich slecht controleren. Om de vaste leden en pensiongasten voldoende mogelijkheid tot rijden te kunnen garanderen, met name in de natte en koude perioden is besloten tot het jaarlidmaatschap. Dit houdt in dat iedereen die gebruik wil maken van de faciliteiten lid moet zijn van de vereniging en daarnaast 130,- per jaar betaald om gebruik te kunnen maken van de bakken en springmateriaal/springtuin. Dit is los van de lessen. Stel je wilt alleen komen lessen op de manege en je maakt verder geen gebruik van de faciliteiten; dan wordt je wel lid van de club, maar betaal je geen faciliteitenlidmaatschap.

3 Voor 130,- kan nu het hele jaar onbeperkt gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten. Nu kost een kwartaallidmaatschap 55,- (2x een kwartaal; de wintermaanden = 110,-). Wanneer er lessen zijn (een schema van de actuele lestijden staat op de site: ) is er één buiten- of binnenbak bezet. Voltige en nieuwe instructrice. Marlot Stefes geeft sinds de zomervakantie op de woensdagmiddagen les en waar nodig kan ze lessen vervangen van de andere instructrices. Marlot is een enthousiaste voltige instructrice en geeft nu vooral de beginners voltige lessen. Zodra de kinderen een goede zit en balans hebben en ze zich vertrouwd voelen met de pony, kunnen ze doorstromen naar de gewone paardrijlessen. Wie weet starten we, als er genoeg belangstelling is, het komend jaar een echte voltigegroep. We zijn heel blij zijn dat ze het team versterkt... Springlessen op vrijdagavond Op vrijdag 4 december zijn we weer begonnen met springlessen op de vrijdagavond. De lessen zullen 1 keer in de 2 weken zijn en worden gegeven door Irma Roossien. De volgende springles is op vrijdag 18 december van uur. Wil je graag meer informatie, of je opgeven voor deze lessen? Neem dan contact op met Liesbeth (frkriekenvan@hotmail.com). Onze kampioenen!

4

5 Lessen vrijdag en zaterdag. De lessen op vrijdagavond worden per 4 december 2015 overgenomen door Adrienne Flipsen. We zijn blij dat zij ons team wil komen versterken. Graag willen we Lisanne Boer bedanken voor de leuke en leerzame lessen. Zij zal de lessen op dinsdagavond gewoon blijven geven. Voor de zaterdagochtend is inmiddels een nieuwe instructrice gevonden: Irma Roossien uit Usquert. Zij geeft les van uur. Ook verzorgt zij de springlessen op vrijdagavond van uur om de week. Gezocht: Vrijwilligers voor de maandagmorgen en vrijdagmorgen om te helpen bij het stallen uitmesten. Er staan nu veel paarden en dat vraagt om wat extra handen. Reactie naar voorzitter@waddenruiters.nl of pkwesterhuis@zonnet.nl) Hindernissen in de achterste bak. Tijdens de laatste ALV is er een voorstel gedaan om twee hindernissen in de achterste bak te laten staan. Vooral om het voor de springruiters aantrekkelijk te maken. Maar zoals een aantal van jullie wellicht al is opgevallen staan ze er niet meer en wel om de volgende redenen: 1) de paarden vreten aan de hindernispalen of gooien ze ondersteboven als ze in de bak worden gezet tijdens het mesten 2) het is voor Thomas te zwaar om de hindernissen te verzetten/verwijderen als hij de bak gaat slepen. Daarom hebben we in overleg met Thomas en Tiny besloten om de hindernissen niet permanent te laten staan. Het staat overigens iedereen, zoals altijd, vrij om zelf hindernissen op te bouwen en een sprong te maken. Maar wel na afloop graag weer al het springmateriaal opruimen.

6 Mensport centraal bij Manege de Waddenruiters. Op 19 december zetten we de mensport centraal bij manege de Waddenruiters. Roels Lamein zal de geïnteresseerden meer vertellen voer de samengestelde mensport. Roelf is al ruim 40 jaar lid van onze vereniging. Hij is begonnen met het rijden op een pony en heeft later de overstap gemaakt naar een paard, waarmee dressuur werd gereden tot op Z2 niveau. In 2006 heeft hij de switch gemaakt naar het mennen. Eerst met een dubbelspan pony s en de laatste 3 jaar met het vierspan. De passie voor het mennen wil hij graag op deze dag met jullie delen. We zullen deze dag beginnen met een uitleg in de kantine. Hierbij zullen de verschillende facetten van de samengestelde mensport aan bod komen. Na de uitleg in de kantine zullen de 4 pony s ingespannen worden en volgt er een demonstratie. Bij de demonstratie wordt er getoond wat mogelijk is in de mensport. Na de demonstratie zullen de pony s omgespannen worden, zodat de geïnteresseerden het mennen zelf kunnen ervaren. Een eigen aanspanning kan meegenomen worden in overleg. Tussendoor zal er voor een hapje en drankje gezorgd worden. Wij hopen op jullie deelname bij deze dag, om deze relatief onbekende discipline bij onze manege meer bekendheid te geven. Deelname aan deze dag bedraagt 5,00 incl. hapje en drankje. Aanvang uur. Opgave op de lijst in de kantine of via waddenruitersactiviteiten@gmail.com

7

8 Onderling wedstrijdweekend. L.R. en P.C. De Waddenruiters tewarffum organiseert het onderlinge wedstrijdweekend! Op 16 januari dressuur: B zonder galop/ B/ L1/ L2/ M1/ M2 Op 17 januari springen cm/ cm/ cm/ cm/ 100 cm. Inschrijven tot 10 januari 2016 Inschrijfgeld: leden 6,00 Niet-leden 7,00 Opgave op de lijst in de kantine of per mail: waddenruitersactiviteiten@gmail.com Bij afmelding zonder geldige reden na 10 januari blijft de combinatie het inschrijfgeld verschuldigd aan de vereniging. Waddenklusdag 12 maart 2016!! Het duurt dan nog wel een hele poos, maar we hopen dat we op 12 maart ook op jullie handen kunnen rekenen. Immers maken vele handen licht werk. Komend jaar is de Waddenklusdag in combinatie met NLdoet. L.R. en P.C. de Waddenruiters Warffum e.o. Oostervalge 36B 9989 EK Warffum voorzitter@waddenruiters.nl Website:

L.R. en P.C. de Waddenruiters

L.R. en P.C. de Waddenruiters ~ ~ ~N I E U W S B R I E F ~ ~ ~ L.R. en P.C. de Waddenruiters Inhoud van deze nieuwsbrief : Terugkijken op een aantal activiteiten: Grote Clubactie Fotoshoot 28 dec 16 2017 is goed begonnen... Onderlinge

Nadere informatie

L.R. en P.C. de Waddenruiters

L.R. en P.C. de Waddenruiters L.R. en P.C. de Waddenruiters Inhoud van deze nieuwsbrief : Terugkijken op een aantal activiteiten: -Kerstkamp -Onderlinge dressuur en springwedstrijd Informatie over officiële wedstrijden Penningmeester

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters

Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters November, December 2016, Januari, februari, maart 2017 Halloween - Voltige wedstrijd - Springwedstrijd - Voorselectie kampioenschappen - Onderlinge wedstrijden - Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

L.R. en P.C. de Waddenruiters

L.R. en P.C. de Waddenruiters L.R. en P.C. de Waddenruiters Inhoud van deze nieuwsbrief : Terugkijken op een aantal activiteiten: Bedrijven slaan handen ineen Buitenrit Officiële wedstrijden Leuk om te weten Aandachtspuntje Geraniumactie

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste leden, Instructie. Oktober 2012

Nieuwsbrief. Beste leden, Instructie. Oktober 2012 Beste leden, Oktober 2012 In deze nieuwsbrief nieuws over de instructie, het viertal, het najaarsconcours en de clubkampioenschappen. Ook is er nieuws uit de inspanningscommissie, die een sessie videospringen

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

Februari 2016 Ponyverzorgdagen krokusvakantie FNRS wedstrijden Ruiterbewijs Ponykamp Pony Carrousel Pas de Deux wedstrijd Zitcompetitie

Februari 2016 Ponyverzorgdagen krokusvakantie FNRS wedstrijden Ruiterbewijs Ponykamp Pony Carrousel Pas de Deux wedstrijd Zitcompetitie Subscribe Share Past Issues Februari 2016 Ponyverzorgdagen krokusvakantie FNRS wedstrijden Ruiterbewijs Ponykamp Pony Carrousel Pas de Deux wedstrijd Zitcompetitie Ponyverzorgdagen Krokusvakantie Er zijn

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend Manege De Eilandruiters 1 oktober 2017 Editie 1, Nr. 3 MANEGENIEUWS Ponyweekend 22/23/24 September was het ponyweekend met dit jaar circus als thema. Er waren een speurtocht en buitenrit georganiseerd,

Nadere informatie

Alle reguliere PONY-lessen vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019!

Alle reguliere PONY-lessen vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019! Zomervakantie 2019 Alle reguliere PONY- vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019! NIET inschrijven, is NIET rijden! Je mag je zomer inhalen in de periode 01-05-2019 tot en met 31 oktober 2019;

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Na een onderbreking vanwege computer perikelen hier de nieuwsbrief van september. In de tussentijd is onder andere de Hippiade verreden. Helaas

Nadere informatie

Beste Waalzoomruiter,

Beste Waalzoomruiter, Beste Waalzoomruiter, De paasdagen liggen achter ons en de kater van Koninginnenacht is nog voelbaar. Maar het is weer gelukt. DiGiRuiter, editie Mei 2011 is klaar. Een editie met een vleugje lente. Want

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2010

Nieuwsbrief januari 2010 Nieuwsbrief januari 2010 Beste leden, De Nieuwjaarsborrel was zeer geslaagd en 2010 is voor Marcroix dus goed begonnen! In deze R.S.R. Marcroix nieuwsbrief vinden jullie weer het overzicht met alle actuele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. een heel gelukkig en gezond 2018

NIEUWSBRIEF. een heel gelukkig en gezond 2018 NIEUWSBRIEF Door de PR-commissie van HSV de Paardenvriend Reuver December 2017 In deze Nieuwsbrief : Van de bestuurstafel Even voorstellen De pen een heel gelukkig en gezond 2018 Je bent welkom voor de

Nadere informatie

Programma Bathmen te Paard 2015

Programma Bathmen te Paard 2015 Programma Bathmen te Paard 2015 ALGEMEEN Accommodatie : Manege t Ruiterkamp, Koekendijk 20, 7434 CK te Bathmen Afmeting hoofdring : 35 x 60 meter Afmeting losrijring : 35 x 40 meter Datum : dinsdag 3 t/m

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer:

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Manege De Eilandruiters 1 september 2017 Editie 1, Nr. 2 MANEGENIEUWS De nieuwsbrief Op de site Misschien heb je het al gezien, maar de nieuwsbrief verschijnt ook elke maand op de site van De Eilandruiters.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2015

NIEUWSBRIEF JUNI 2015 NIEUWSBRIEF JUNI 2015 Proost Sieto! Je had m verdiend!!! LESSEN RONDOM DE ZOMERVAKANTIE. Om ervoor te kunnen zorgen dat de lessen in de zomervakantie goed gevuld zijn, willen we graag weten wanneer jullie

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden. Landelijke rijvereniging, menvereniging en ponyclub

Sponsormogelijkheden. Landelijke rijvereniging, menvereniging en ponyclub Sponsormogelijkheden Landelijke rijvereniging, menvereniging en ponyclub PSV S.E.O. - Schildwolderdijk 67-9626AR Schildwolde - (0598)423407 www.woldstreek.nl bestuurseo@woldstreek.nl Rek.nr. 3594.09.628

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER De vakanties staan voor de deur (tijdens de bouwvak - week 31 t/m week 33, 30 juli 2012 t/m 17 augustus 2012 - zijn er geen lessen!) en we hebben

Nadere informatie

Stalreglement Manege t Schijndelse Woud. Op stal

Stalreglement Manege t Schijndelse Woud. Op stal Stalreglement Manege t Schijndelse Woud Vanaf 1 oktober 2015 Op stal Het is verboden te roken in de buurt van de stallen, op het paard en in de kantine. Op stal moet het rustig zijn. Er mag niet worden

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD. Oosterwolde e.o.

INFORMATIEBLAD. Oosterwolde e.o. INFORMATIEBLAD Oosterwolde e.o. www.nieuw-leven.nl 2016 www.facebook.com/lrpcnieuwleven Inhoudsopgave Over onze verenigingen 3 Tarieven 2016 3 Het Bestuur 4 Lessen en instructie 5 Wedstrijden 6 Eigen buitenterrein

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN * NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * Hoewel het weer pas dit weekend op lenteweer gaat lijken is het aan het einde van deze maand al weer meivakantie en niet lang daarna kunnen we ons

Nadere informatie

PSV DE EEMRUITERS WIST JE DAT. Nieuwsbrief maart 2017 LID VAN HET KWARTAAL. Dit keer in het zonnetje: Astrid Kok met Boston!

PSV DE EEMRUITERS WIST JE DAT. Nieuwsbrief maart 2017 LID VAN HET KWARTAAL. Dit keer in het zonnetje: Astrid Kok met Boston! PSV DE EEMRUITERS Nieuwsbrief maart 2017 WIST JE DAT LID VAN HET KWARTAAL In deze rubriek zetten we ieder kwartaal een lid in het zonnetje. Al 70% van de leden de contributie voor 2017 betaald heeft? Goed

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Helaas hebben we onze geplande springwedstrijd van 24 maart moeten schrappen, aangezien we maar een zeer kleine opgave hadden. Door de uitbraak

Nadere informatie

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009.

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009. Page 1 of 5 Bob van Asselt Van: Nieuwsbrief [nieuwsbrief@onderdekastanje.nl] Verzonden: dinsdag 16 maart 2010 21:33 Onderwerp: Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2010 Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart

Nadere informatie

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter ZOMERKAMPEN Hof Ter Couter 2015 Beste ouder, Ook in 2015 staat Hof Ter Couter alweer met zomerkampen klaar. In deze brochure stellen we alle kampen even aan u voor. Paardrijden is een mooie sport, waarbij

Nadere informatie

Programma Bathmen te Paard 2016 springen paarden

Programma Bathmen te Paard 2016 springen paarden Programma Bathmen te Paard 2016 springen paarden ALGEMEEN Accommodatie : Manege t Ruiterkamp, Koekendijk 20, 7434 CK te Bathmen Afmeting hoofdring : 35 x 55 meter Afmeting losrijring : 35 x 40 meter Datum

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes Maart 2018 Jaargang 2, nummer 6 Inhoud: Hight Tea & High Beer! Wat is een Bixie-parcours? Vrijwilligers in beeld Spreekbeurt over paarden? Tips en verbeterpunten gevraagd! Stuur je

Nadere informatie

Nieuws van de activiteiten commissie

Nieuws van de activiteiten commissie Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 MEI 2012 CLUBNIEUWS 28 JAAARGANG 3 Nieuws van de activiteiten commissie 1 e Onderlinge springwedstrijd, pionnenactiviteit en tweedehands markt zaterdag 26 mei

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver zomer 2016 Overzicht Juli Zaterdag Zondag 1 2 3 4 Funkamp 5 Funkamp 6 Funkamp 7 Funkamp 8 Funkamp 9 10 11 12 13 14 15

Nadere informatie

Nr Beste lezer, lezeres,

Nr Beste lezer, lezeres, Beste lezer, lezeres, Het nieuwe jaar is inmiddels al weer enige tijd gestart. Toch willen we jullie allemaal nog een heel sportief en plezierig jaar toewensen. Open dagen Op dinsdag 3 en donderdag 5 februari

Nadere informatie

Gewijzigde zomerlessen

Gewijzigde zomerlessen Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 APRIL2012 CLUBNIEUWS 27 JAAARGANG 3 Gewijzigde zomerlessen Vanaf donderdag 12 april gaan we de lessen weer omzetten naar de avonden en komt zaterdag te vervallen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Na de Noordelijke Menkampioenschappen hebben we als vereniging maar liefst 4 kampioenen! Alleen wel opvallend dat alle kampioenen, reserve kampioenen

Nadere informatie

Fijne vakantie allemaal! Juli Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! Bijna vakantie!

Fijne vakantie allemaal! Juli Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! Bijna vakantie! Juli 2016 G Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! In dit nummer: - Bijna vakantie! - Nieuw inhaalbeleid - Springles nieuwe stijl! - Vacature kantinemedewerker - Paardenjaar 2016-2017 - Privélessen

Nadere informatie

Je kunt je tot 2 december opgeven. Deelname kost 10,-

Je kunt je tot 2 december opgeven. Deelname kost 10,- November 2015 G - Spooktocht - Springwedstrijd - Lessen tijdens feestdagen - Uitleg nieuwsbrief zaterdag - Pinnen - CBR 2 - Opzadelles - Voltige wedstrijd - Vragen? - Even voorstellen: Tamara - Vrijwilligercoordinator

Nadere informatie

6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom

6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom 6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom Sponsor informatie 1 Menwedstrijd Heukelom 2013 In het weekend van 6 en 7 april 2013 organiseert Stichting Mensport Heukelom weer een samengestelde

Nadere informatie

Winterswijkse Ruiter & Ponyclub

Winterswijkse Ruiter & Ponyclub Winterswijkse Ruiter & Ponyclub 05.01.2017 Winterswijkse Ruiter & Ponyclub Informatie voor nieuwe leden Voorwoord Welkom bij de WR&PC. Wij zijn blij je als lid te mogen verwelkomen. Na het lezen van dit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Bij de Groninger Kampioenschappen konden we maar liefst 4 kampioenen noteren! Emiel Drenth, Evelyn Speelman, Emma Vos en Cindy Stooker werden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2013

NIEUWSBRIEF JUNI 2013 NIEUWSBRIEF JUNI 2013 Ruiterclub Genk vzw Kattevennen 12, 3600 Genk secretariaat@ruiterclubgenk.be www.ruiterclubgenk.be Beste clubleden Veel plezier met het doornemen van onze nieuwsbrief voor de maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief SV Beilen

Nieuwsbrief SV Beilen Nieuwsbrief SV Beilen Beilen: 2 maart 2016 Beste collega schutters, Kort verslag van de Algemene Leden Vergadering. Op dinsdag de 23e februari werd we onze jaarlijkse ALV gehouden. Tot vreugde van het

Nadere informatie

ALGEMEEN REGLEMENT voor Paardensportvereniging Haarlemmermeer

ALGEMEEN REGLEMENT voor Paardensportvereniging Haarlemmermeer ALGEMEEN REGLEMENT voor Paardensportvereniging Haarlemmermeer Vastgesteld ALV 22 november 2010/bijgewerkt ALV 17 november 2014 Inhoudsopgave Artikel 1: Algemene bepalingen Artikel 2: Aanmelding en toelating

Nadere informatie

Nieuwsflits VIDEOLESSEN. Geen lessen: * 21 en 22 mei (in verband met opbouw concours) * Kerst * Oud en nieuw

Nieuwsflits VIDEOLESSEN. Geen lessen: * 21 en 22 mei (in verband met opbouw concours) * Kerst * Oud en nieuw Nieuwsflits Activiteiten kalender Carnavals lessen: 12 en 13 februari Videolessen: 26 en 27 maart Jaarvergadering: woensdag 8 april Concours Hippique: zaterdag 23 en zondag 24 mei (Pinksteren) Ponykamp:

Nadere informatie

DE TWENTSE RUITERDAGEN R.J.V. en P.C. DE BÖGELSCAMP VRAAGPROGRAMMA

DE TWENTSE RUITERDAGEN R.J.V. en P.C. DE BÖGELSCAMP VRAAGPROGRAMMA DE TWENTSE RUITERDAGEN R.J.V. en P.C. DE BÖGELSCAMP VRAAGPROGRAMMA Wedstrijdnr.: VP Plaats: Saasveld Wedstrijddatum: 5 t/m 12 november 2017 Lokatie: Manege de Ankerhal te Saasveld Categorie: 1 Parcoursbouwer:

Nadere informatie

Dressuur paarden & pony's B t/m M2 Arnhem

Dressuur paarden & pony's B t/m M2 Arnhem ARNHEM FNRS-MANEGE AHC DE WATERBERG (V62022) 16-1-2016-17-1-2016 Liset Gaastra VP0069518 0031629238392 Status: Goedgekeurd knhsdewaterberg@hotmail.com Datum goedgekeurd: 12-8-2015 www.dewaterberg.nl Indoor

Nadere informatie

Karper praat Januari 2017

Karper praat Januari 2017 Karper praat Januari 2017 Welkomswoord! Droevig nieuws! Barney heeft een groot deel van zijn leven op de Karperhoeve door gebracht. Wanneer hij precies op de Karperhoeve is gekomen kan ik helaas niet terug

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 2 september OPEN DAG. Manege Kampioenschap 2017 dressuur en springen

NIEUWSBRIEF. 2 september OPEN DAG. Manege Kampioenschap 2017 dressuur en springen NIEUWSBRIEF Manege De Cruquiushoeve 7/12/2017 Editie 9 Manege Kampioenschap 2017 dressuur en springen Op zaterdag 8 juli 2017 vond het manege kampioenschap 2017 plaats. Er was zowel dressuur als springen.

Nadere informatie

RUITERSTEM. 13 Februari Vernieuwde Facebookpagina. Zuid-Hollandse kampioenschappen. Wedstrijdagenda Like de Rhoonse Ruiters pagina nu!

RUITERSTEM. 13 Februari Vernieuwde Facebookpagina. Zuid-Hollandse kampioenschappen. Wedstrijdagenda Like de Rhoonse Ruiters pagina nu! RUITERSTEM 13 Februari 2016 Vernieuwde Facebookpagina Like de Rhoonse Ruiters pagina nu! Zuid-Hollandse kampioenschappen Lotte Ruighaver Wedstrijdagenda 2016 Dressuur & mennen 1 Inhoudsopgave Contactgegevens...3

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Wie heeft er goede ideeën? 5 e jaargang - juli-aug nr. 6-7 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Workshops en ideeën.

NIEUWSBRIEF. Wie heeft er goede ideeën? 5 e jaargang - juli-aug nr. 6-7 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Workshops en ideeën. NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - juli-aug. 2017 - nr. 6-7 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Workshops en ideeën. Zowel vanuit de begeleiding als vanuit de deelnemers leven ideeën om workshops te

Nadere informatie

Voorblad Vraagprogramma

Voorblad Vraagprogramma Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Voorblad Vraagprogramma Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: KNHS Regio: Wedstrijddatum: Accommodatiegegevens: Naam accommodatie: Postcode + plaats: Rotterdam

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsweetjes. Koetsentocht. Vrijwilligers gezocht. Manege gesloten A G E N D A

Nieuwsbrief. Nieuwsweetjes. Koetsentocht. Vrijwilligers gezocht. Manege gesloten A G E N D A A G E N D A 01-08 t/m 05-08 ponykamp 5 03-08 t/m 23-08 zomervakantie manege gesloten 22-08 t/m 26-08 trainingskamp jeugd. 06-09 Koetsentocht 11-10 F-proevendag 7-11 Lampionnentocht Nieuwsbrief J A A R

Nadere informatie

Actualiteiten & Informatie

Actualiteiten & Informatie Manege Thielen Oude lijn 7 5032 PC Tilburg tel. 0161 222724 email: info@manegethielen.nl www.manegethielen.nl Recreatie & Paardensport Actualiteiten & Informatie De vakantie is weer voorbij, de lessen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie SPORTVERENIGING D.I.O Pagina 1 NIEUWSBRIEF Beste DIO Volleyballers, Het seizoen 2015/2016 zit er al weer op. We hebben een succesvol jaar gehad, met een aantal kampioensteams. De laatste trainingen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief - oktober 2014

Nieuwsbrief - oktober 2014 Nieuwsbrief - oktober 2014 De herfst is weer aangebroken. De bladeren vallen van de bomen en de dagen worden kouder en donkerder. Tijd om weer knus bij de verwarming te gaan zitten, het huis weer gezellig

Nadere informatie

HUISREGELS GELDERSE BOYS AMMERZODEN

HUISREGELS GELDERSE BOYS AMMERZODEN HUISREGELS GELDERSE BOYS AMMERZODEN GEBRUIK VAN OEFENHAL EN TERREIN De locatie van de Gelderse Boys is vrij te gebruiken door leden met een basislidmaatschap bij de Gelderse Boys of een kaart van de Bommelerwaard.

Nadere informatie

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF JANUARI 2016

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF JANUARI 2016 HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF JANUARI 2016 GEBOREN. Op 10 december 2016 werd Tim geboren: zoon van Erna en Hans Sonneveld Zandbergen en broertje van Bart-Jan en Chris. Leden en bestuur van Hippisch Hattem

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Zoals jullie kunnen zien in deze nieuwsbrief zijn er steeds meer sponsoren die graag in onze nieuwsbrief adverteren. Om het leesbaar te houden

Nadere informatie

CH Echt 2014 Sint Joost

CH Echt 2014 Sint Joost SINT JOOST LR. DE PAARDEN VRIENDEN (V40254) 4-7-2014-6-7-2014 Audrey Boots VP0050516 0031648721247 Status: Goedgekeurd audrey.boots@ziggo.nl Datum goedgekeurd: 31-3-2014 www.psvpaardenvrienden.nl Outdoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015

Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015 Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015 Hallo leden van kring Tusken Waad en Klif, Hierbij de allereerste nieuwsbrief van kring Tusken Waad en Klif, oftewel TWK! We hopen jullie hiermee beter te informeren

Nadere informatie

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 MAN-POWER! Zaterdag 19 augustus is Javaj gestart in Oldebroek bij de Bixie. Hij is in de dressuur A, 4e geworden. Bij het A springen is hij 7e geworden. Zijn

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief maart 2015

Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief maart 2015 Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief maart 2015 pagina 1/3 Algemene Ledenvergadering Vrijdag 3, Goede Vrijdag, is de Algemene Ledenvergadering van Stad en Lande Ruiters in De Blaercom. U bent allen van harte

Nadere informatie

Informatie. over. Fotoclub Rapenland

Informatie. over. Fotoclub Rapenland Informatie over Fotoclub Rapenland 1 Inhoudsopgave Pagina 3 : algemeen : geschiedenis : waarom een fotoclub Pagina 4 : het bestuur : verloop van een clubavond : forumavonden : forumavond met afdrukken

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek Welkom bij ponyclub de Roerstreek. Graag willen we jou en je ouders/verzorgers de benodigde informatie geven over de gang van zaken van onze ponyclub. Zijn er nog vragen na het lezen van dit huishoudelijk

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief maart 2016

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief maart 2016 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 26-11 maart 2016 Met deze week: een geitje in de klas - 'Mijn Talent Ontwikkeling' - Bezoek Boerderij Pannenkoekendag - Informatieavond gezonde

Nadere informatie

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen)

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) 11 april Onderlinge Menwedstrijd 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) Schrijf je nu in! Ook voor de menners onder ons is het seizoen weer begonnen bij Stad en Lande Ruiters. 11 april is

Nadere informatie

Men-Trec Vorstenbosch, 23 & 24 juni 2018

Men-Trec Vorstenbosch, 23 & 24 juni 2018 Men-Trec Vorstenbosch, 23 & 24 juni 2018 Gegevens Menner,Groom en paard(en) (één formulier per combinatie/aanspanning invullen) Naam Menner Postcode. E-mail adres Naam Groom Postcode E-mail adres Naam

Nadere informatie

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Friesland 24 november 2016

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Friesland 24 november 2016 Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Friesland 24 november 2016 Opening. Vaststellen agenda Agenda Notulen van de voorjaarsledenvergadering op 21 april Opening 2016 (gepubliceerd op de website)

Nadere informatie

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer.

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer. Beste leden, Voor jullie weer een nieuwe nieuwsbrief, met nieuws en ouds! Rhinopneumonie Zoals jullie allemaal wellicht al weten hebben we de lessen hervat nadat de KNHS meldde dat er na zaterdag 3 maart

Nadere informatie

de Maartenruiters stevig in het zadel!

de Maartenruiters stevig in het zadel! de Maartenruiters stevig in het zadel! Visie en plannen 2012-2015 1 juli 2012 J. Reitsma J. Boonstra H. Holwerda M. Lycklama à Nijeholt Inleiding Voor jullie ligt het beleidsplan van de Maartenruiters.

Nadere informatie

Weide Blattie : De Weideruiers Januari/ Februari

Weide Blattie : De Weideruiers Januari/ Februari Weide Blattie : De Weideruiers Januari/ Februari Beste lezers, Wij zijn alweer even in het nieuwe jaar 2013. En er is weer veel te doen. Toch nog even een terugblik op de maand December 2012: De eerste

Nadere informatie

G Pjotter en veulen Juultje

G Pjotter en veulen Juultje Mei- Juni 2017 G Pjotter en veulen Juultje In dit nummer: - Pjotter - Nieuwe paardenjaar - Veileigheid bij mooi weer - Warm weer programma - Sponsor bijzondere ruiters - Ponykamp vrijwilligers - Bodywarmers

Nadere informatie

1ste kwt. Kwartaal 1 ( febr/mrt/apr) weeknr maandag les dinsdag les woensdag les donderdag les vrijdag les zaterdag les 5 xxxx xxxx xxxxx xxxxx

1ste kwt. Kwartaal 1 ( febr/mrt/apr) weeknr maandag les dinsdag les woensdag les donderdag les vrijdag les zaterdag les 5 xxxx xxxx xxxxx xxxxx 1ste kwt Welke en hoeveel lessen kan/moet ik inhalen? Kwartaal 1 ( febr/mrt/apr) weeknr maandag les dinsdag les woensdag les donderdag les vrijdag les zaterdag les 5 xxxx xxxx xxxxx xxxxx 01-02-19 1 02-02-19

Nadere informatie

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen 6 september 2016 NIEUWSBRIEF nummer 2 seizoen 2016-2017 nieuw bridgejaar gestart door: Sonja van Katwijk Bridgeclub Ermelo Fijn om de meesten van jullie na de vakantie weer terug te zien. Fijn dat de meeste

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver zomer 2019 Overzicht Juli Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF JANUARI 2016

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF JANUARI 2016 HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF JANUARI 2016 BONI-SPONSORACTIE. De Boni- sponsoractie heeft maar liefst 643,00 opgebracht! Een aantal ponyclubleden hebben met pony s van Sonja Steinz twee maal bij de Boni

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER De zomer is aangebroken en daarmee voor de vereniging een wat rustiger periode. Dat betekent niet dat er op de manege niets te doen is! Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Secretariaat: Marjan van Lavieren 2 de Weteringsewal 29 6661 NL ELST Mob: 06-20178636 Email: marjanlav@gmail.com Website: www.waalenlinge.nl Nieuwsbrief april 2016 Elst, 8 april 2016 Beste Leden, Hierbij

Nadere informatie

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur Datum nieuwsbrief december 2015 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur In dit nummer: Het bestuur (ABV) 1 Bingo 2 Bloembakken 3 Barbecue 4 Thema-avond veiligheid in de wijk 5 Verslag radiatorkranen 6 Bestuur

Nadere informatie

Karper praat Februari 2017

Karper praat Februari 2017 Karper praat Februari 2017 Welkomstwoord! Nederlandse Kampioenschappen! 3 Maart jl. start Inez van Waalwijk in de Nederlands Kampioenschappen in Ermelo. En wat voor start, als eerste om 9 uur binnen komen

Nadere informatie

Ruitervereniging Manege Vreehorst

Ruitervereniging Manege Vreehorst Ruitervereniging Manege Vreehorst Jaarverslag secretaris 2015 Natasja Sinkeldam De buitenritten Ook in 2015 mogen de door de RV buitenritten zich in grote belangstelling verheugen. Streven is om altijd

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver Planning zomer 2017 Overzicht Juli Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 Funkamp 4 Funkamp

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Nieuwsbrief PSV De Driesporen December 2009

Nieuwsbrief PSV De Driesporen December 2009 Nieuwsbrief PSV De Driesporen December 2009 VAN DE VOORZITTER Beste leden Al weer de laatste nieuwsbrief van 2009. Een jaar met veel resultaten, Hippiade deelnemers in de dressuur en het mennen (nu het

Nadere informatie

Vraagprogramma Outdoor Gelderland Observatiewedstrijd Dressuur Pony s, Junioren & Young Riders Donderdag 5 juni 2014

Vraagprogramma Outdoor Gelderland Observatiewedstrijd Dressuur Pony s, Junioren & Young Riders Donderdag 5 juni 2014 Vraagprogramma Outdoor Gelderland Observatiewedstrijd Dressuur Pony s, Junioren & Young Riders Donderdag 5 juni 2014 algemene informatie Wedstrijdnummer type evenement evenement locatie datum observatiewedstrijd

Nadere informatie

Wedstrijd PC. Die Sevenrijders

Wedstrijd PC. Die Sevenrijders KRONENBERG PC. Die Sevenrijders (V40481) 11-3-2017-12-3-2017 Manon Hoeymakers - Thomas W004993 +31774672823 +31636501190 Status: Goedgekeurd manon.hoeymakers@telfort.nl www.paardensportsevenum.nl Indoor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch

NIEUWSBRIEF. Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch NIEUWSBRIEF Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch De eerste editie van Bixie Outdoor Vorstenbosch was een groot succes. Op een ontspannen en plezierige manier heeft iedereen kunnen genieten

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De laatste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Met verslagen van activiteiten van de afgelopen periode en nieuws over onze vereniging. Aan

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 29 19 juli 2019 Agenda 19 juli Start zomerseizoen 11 aug eerste wedstrijd FC Utrecht- PEC Zwolle 2-5 sept Fietsvierdaagse Doorn Mededelingen De zomervakantie begint

Nadere informatie

De Bosgouw Ruiters. Huishoudelijk Reglement van de Landelijke Rijvereniging en Pony Club

De Bosgouw Ruiters. Huishoudelijk Reglement van de Landelijke Rijvereniging en Pony Club Huishoudelijk Reglement van de Landelijke Rijvereniging en Pony Club De Bosgouw Ruiters Vastgesteld door de ALV op 9 maart 2012 Spoelwijksedijk Boskoop Huishoudelijk Reglement van de Landelijke Rijvereniging

Nadere informatie

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF MAART 2016

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF MAART 2016 HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF MAART 2016 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HIPPISCH HATTEM Op zaterdag 2 april worden de clubkampioenschappen van Hippisch Hattem weer georganiseerd! We hebben categorieën voor niet-wedstrijdruiters

Nadere informatie

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen!

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! 2 Wedstrijdrijden bij Manege Thielen Beste ruiter, Leuk dat jij ook wilt deelnemen aan de wedstrijden bij Manege

Nadere informatie

Concept Vraagprogramma (versie 2 oktober 2015) Indoor de Bergen 2015

Concept Vraagprogramma (versie 2 oktober 2015) Indoor de Bergen 2015 Wedstrijdplaats: Indoor de Bergen (779694) Recreatiepark De Bergen Zoetendaal 6 5446 PW Wanroij Wedstrijddatum: 18-22 november 2015 Inschrijvingen: Digitaal inschrijven vanaf 26 oktober 2015 via www.concours.nl

Nadere informatie

HORSEFOOD DRESSUUR TALENT

HORSEFOOD DRESSUUR TALENT HORSEFOOD DRESSUUR TALENT 2014 De afdeling Midden Brabant Zuid van het KWPN organiseert het HORSEFOOD DRESSUUR TALENT. Het is een wedstrijd voor 4-, en 5- jarige dressuurpaarden. Het HORSEFOOD DRESSUUR

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Jaarkalender. Inhoudsopgave. Contact

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Jaarkalender. Inhoudsopgave. Contact NIEUWSBRIEF 22 september 2017 Inhoudsopgave Participatie avond Jaarkalender Staking Dit ben ik Spelletjesmiddag Castricum 1967 Juf Mia Stemmen Fieldtrip Participatie avond Afgelopen maandag stond de eerste

Nadere informatie

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest!

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest! Hallo allemaal, Lewabo bestaat 50 jaar!!! Een jubileum dat we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Op 22 augustus 1968 is tennisvereniging Lewabo opgericht door een aantal enthousiastelingen en

Nadere informatie

HUISREGELS MONARCHISTE

HUISREGELS MONARCHISTE HUISREGELS MONARCHISTE Paardrijden is géén risicovrije sport. Ten behoeve van de veiligheid en het paardrijplezier van iedereen hebben het bestuur en de manege eigenaar Joop Schimmel voor onze accommodatie

Nadere informatie

H o n d e n s p o r t v e r e n i g i n g D e V r i j e S p r o n g

H o n d e n s p o r t v e r e n i g i n g D e V r i j e S p r o n g H o n d e n s p o r t v e r e n i g i n g D e V r i j e S p r o n g Van de voorzitter. Beste hondenliefhebber (ster) 1 ste kwartaal 2014 Het nieuwe jaar is alweer 2 maanden oud. De lessen zijn weer in

Nadere informatie