L.R. en P.C. de Waddenruiters

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "L.R. en P.C. de Waddenruiters"

Transcriptie

1 ~ ~ ~N I E U W S B R I E F ~ ~ ~ L.R. en P.C. de Waddenruiters Inhoud van deze nieuwsbrief : Terugkijken op een aantal activiteiten: Grote Clubactie Fotoshoot 28 dec is goed begonnen... Onderlinge dressuurwedstrijd Wadden-Doe-Dag 11 maart Clinic Wieneke Hadderingh Wist u datjes WELKOM! De eerste nieuwsbrief van Er is weer een hoop gebeurd sinds de laatste nieuwsbrief van Voltige lessen zijn helaas gestopt, maar daarvoor in de plaats zijn er opstap lessen gekomen voor de jongsten en we zijn begonnen met menlessen. We hebben niet 1 maar 2 nieuwe clubpaarden, genaamd Knut en Puck. De wedstrijdcommissie organiseert iedere maand een wedstrijd; het indoor seizoen is weer in volle gang en tot op heden zijn ze allemaal goed bezocht. Ook de Grote Clubactie was een succes en hebben daarmee het nieuwe zand in de voorste bak kunnen bekostigen. Dit jaar geen kerstkamp, maar wel een fotoshoot. Ook is het bestuur druk geweest met het binnenhalen van nieuwe sponsoren. Onder meer Ehorse, Pouw en de Rabo Bank. Met de Gemeente zijn we nog steeds in gesprek voor vernieuwing van lichtmasten voor de buitenbak en springtuin.

2 Inmiddels is onze site al geruime tijd online. Heeft u opmerkingen of mist u iets op de site. Laat het ons weten, dan kunnen we werken aan verbetering. Tot slot wil ik nog graag attenderen op het feit dat wij al bestuur nog altijd op zoek zijn naar helpende handen en mensen die deel willen uitmaken van het bestuur of anders in een commissie (activiteiten, wedstrijd, klussen) willen plaatsnemen. Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot iemand van het bestuur. Ik wens u, namens het bestuur veel leesplezier!

3 Terugkijken op een aantal activiteiten: We hadden een doel voor ogen toen we met de Grote Clubactie meededen. Voldoende geld bij elkaar krijgen voor nieuw zand in de voorste rijbak. En met hulp van jullie allen is dit ook gelukt. We hebben met z n allen een bedrag van 875,73 aan loten gekocht/verkocht. Bedankt allemaal. Ook dit jaar zijn we van plan om weer aan de Grote Clubactie te gaan meedoen en we hopen natuurlijk dat we een nog groter bedrag bij elkaar kunnen halen. Fotoshoot 28 december december 2016 Vandaag was het dan zover; geen kerstkamp, maar wel een leuke fotoshoot. Judith Beukema als fotografe en Kirsten Beukema die haar assisteerde. Er waren 20 aanmeldingen, dus een aardig lange dag voor de boeg. Van iedere combinatie werd een aantal foto s geschoten en inmiddels hebben we het resultaat via onze facebook pagina kunnen bekijken.

4 2017 is goed begonnen... Nieuwe sponsoren: - Ehorses heeft ons gesponsord door 2000 starterpapieren te leveren en waardebonnen. - Theo Pouw Groep plaatst een container die we goed kunnen gebruiken voor onze Wadden- Doe-Dag op 11 maart Rabo Bank Noord-Groningen; we hebben een 3-jarig contract kunnen afsluiten en krijgen dan een sponsor bedrag voor het jaar 2017, 2018 en 2019!!!! Dit helpt ons weer bij het organiseren van de wedstrijden. Als tegenprestatie ontvangen moeten we een reclamebord plaatsen in de manege op een prominente plek en mogen we hun logo op de site plaatsen. Bovendien betaalt de Rabo Bank ook de kosten voor het reclamebord. Sponsoren die we in 2016 nieuw hadden: Aircosupport, Warffum Bouwbedrijf Dijksterhuis, Uithuizen

5 Deborah Prins, Reisadviseur The TravelClub, Warffum Paardenspul Judith Beukema, Uithuizen Kinderpraktijk Karen Hansems, Usquert Onze oudste en meest trouwe sponsor: Fokkens Ruitersport, Warffum Hierbij willen we alle sponsoren bedanken voor jullie bijdrage.

6 Onderlinge springwedstrijd 5 februari februari 2017 hebben we weer onze onderlinge springwedstrijd op het programma staan. Tevens wordt dan de clubkampioen springen bekend gemaakt. Dus geef je op en doe mee! Je kan je opgeven door een te sturen naar: activiteitencommissie@waddenruiters.nl of je inschrijven op de lijst in de kantine. We hopen op een leuke opkomst en natuurlijk een hoop supporters, zodat we er met z n allen van een gezellige en sportieve wedstrijd mogen genieten. De officiële wedstrijden 2017 De volgende officiële dressuurwedstrijden voor paarden en pony s zijn op: Indoor Zondag 19 februari 2017 (binnen) Zondag 12 maart 2017 (binnen) Outdoor Zondag 9 april (buiten) Zondag 7 mei (buiten) Zondag 4 juni (buiten) Zondag 16 juli (buiten) Zondag 13 augustus (buiten) Zondag 21 september (buiten) Nieuw! Menwedstrijd Onze 1e officiële menwedstrijd (dressuur en vaardigheid) Zondag 30 april 2017 (buiten) Vind je het leuk om te komen kijken of te komen helpen? We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken. Vele handen maakt licht werk.

7 De NL-doet klusdag (Wadden-Doe-Dag) is op zaterdag 11 maart! Het Oranje Fonds organiseert, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen. Hierbij wordt ook een kleine financiële bijdrage verstrekt vanuit het Oranje Fonds. We willen met hulp van onze leden en andere vrijwilligers deze dag de manege er weer netjes en toegankelijk uit laten zien. Te denken valt aan: kleine klussen, verven, stallen aanpakken, schoonmaak- en opruimwerk. Aanmelden kan via de site van NL-doet ( of via de intekenlijst in de kantine die binnenkort in de kantine komt te liggen. En.vele handen maken licht werk, dus meld u aan. Wij zorgen voor koffie, koek en iets te eten en samen kunnen we er voor zorgen dat alles er weer mooi uit gaat zien. En mede door Theo Pouw Groep zal er een container ter beschikking worden gesteld, zodat e.e.a. in en om de manege opgeruimd kan worden.

8 Op zondag 26 februari organiseert manege De Waddenruiters voor leden en niet leden een dressuur en spring clinic die wordt gegeven door Wieneke Hadderingh. Wieneke Hadderingh geeft dressuur, spring en cross lessen en is ORUN gediplomeerd. Lesgeven is voor Wieneke het benadrukken van jouw kwaliteiten en toewerken naar een steeds betere samenwerking. Er is plaats voor 12 deelnemers. Je wordt ingedeeld in een groep van 4 ruiters. De kosten bedragen 13,00 per combinatie. Lijkt het jou leuk en leerzaam om mee te doen? Geef je dan snel op voor 18 februari. Opgeven kan op het inschrijfformulier die in de kantine ligt of via de mail: margreetmeijer1993@gmail.com Wanneer je niet meer mee kan doen, dan zelf voor vervanging zorgen. Afmeldingen na 18 februari zijn het lesgeld verschuldigd als er geen vervanging is geregeld.

9 WIST U DAT... Er een aantal wisselingen zich hebben voorgedaan bij de instructie, nl. Irma Roossien zal per 1 februari a.s. stoppen met lesgeven. We hebben Marije Klaseboer bereid gevonden om de lessen op de zaterdag voorlopig over te nemen. Dit houdt in dat Marije haar lessen op de donderdag opgeeft en nieuwe instructrice Gabrielle Arkema haar lessen op de donderdagavond zal overnemen. Momenteel bij KNHS geregistreerd (per 23 jan 2017): MenVereniging - 10 lidmaatschappen RijVereniging - 53 lidmaatschappen PonyClub - 17 lidmaatschappen Op onze mailinglist staan nu 121 mensen vermeld (bestaande uit lessers en leden) Een proefles altijd GRATIS is... Voor een proefles wel graag van te voren aanmelden via ledenadministratie@waddenruiters.nl We nog steeds zoekende zijn naar een Voorzitter, Penningmeester en Secretaris. Kom meld u aan bij het Bestuur; zei het als bestuurslid, vrijwilliger, sponsor. Zonder Bestuur, geen manege. Dat wil toch niemand. Daarvoor hebben de vrijwilligers nu en in het verleden te hard voor gewerkt om dit zomaar teniet te laten gaan. Wij gaan ervoor, u/jij toch ook? We alle stallen hebben verhuurd deze winter periode en helemaal vol zitten. We al een heuse menles met 3 aanspanningen hebben?? De menles wordt gegeven door niemand minder dan Roelf Lamein. Heb je interesse, kom dan langs op woensdagavond. De les is van uur. We nog op zoek zijn naar een paar extra handen op de maandagochtend en/of woensdagochtend; wie kan of kent iemand die een paar uurtjes wil helpen bij het uitmesten van de stallen of andere werkzaamheden.?

10 Op onze website worden ook onze sponsoren vermeld! Wil jij voor 50 per jaar ook een plekje op onze site? Neem dan contact op met Voor nog 150 meer per jaar mag je ook een reclamebord plaatsen in onze bak. Tot slot nog even een... Aandachtspunt: Na het rijden mest uit de rijbaan halen en stal- en gangpad aanvegen. Dit geldt ook voor het gangpad tussen de 2 rijbakken in. Met z n allen moeten we ervoor zorgen dat de manege er schoon, gezellig en er uitnodigend uit komt te zien. L.R. en P.C. de Waddenruiters Warffum e.o. Oostervalge 36A 9989 EK Warffum voorzitter@waddenruiters.nl Website:

L.R. en P.C. de Waddenruiters

L.R. en P.C. de Waddenruiters L.R. en P.C. de Waddenruiters Inhoud van deze nieuwsbrief : Terugkijken op een aantal activiteiten: -Kerstkamp -Onderlinge dressuur en springwedstrijd Informatie over officiële wedstrijden Penningmeester

Nadere informatie

L.R. en P.C. de Waddenruiters

L.R. en P.C. de Waddenruiters L.R. en P.C. de Waddenruiters Inhoud van deze nieuwsbrief : Nieuw bestuur Faciliteiten veranderd Voltige + nieuwe instructrice Verslag NK kampioenschap Lessen vrijdag en zaterdag Springles op vrijdagavond

Nadere informatie

L.R. en P.C. de Waddenruiters

L.R. en P.C. de Waddenruiters L.R. en P.C. de Waddenruiters Inhoud van deze nieuwsbrief : Terugkijken op een aantal activiteiten: Bedrijven slaan handen ineen Buitenrit Officiële wedstrijden Leuk om te weten Aandachtspuntje Geraniumactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters

Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters November, December 2016, Januari, februari, maart 2017 Halloween - Voltige wedstrijd - Springwedstrijd - Voorselectie kampioenschappen - Onderlinge wedstrijden - Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend Manege De Eilandruiters 1 oktober 2017 Editie 1, Nr. 3 MANEGENIEUWS Ponyweekend 22/23/24 September was het ponyweekend met dit jaar circus als thema. Er waren een speurtocht en buitenrit georganiseerd,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste leden, Instructie. Oktober 2012

Nieuwsbrief. Beste leden, Instructie. Oktober 2012 Beste leden, Oktober 2012 In deze nieuwsbrief nieuws over de instructie, het viertal, het najaarsconcours en de clubkampioenschappen. Ook is er nieuws uit de inspanningscommissie, die een sessie videospringen

Nadere informatie

Ponyclub Blijham e.o. Turfweg XK Blijham. Informatieboekje 2016/17

Ponyclub Blijham e.o. Turfweg XK Blijham. Informatieboekje 2016/17 Ponyclub Blijham e.o. Turfweg 12 9697XK Blijham Informatieboekje 2016/17 www.ponyclubblijham.nl Voorwoord: Voor je ligt het informatieboekje van de Ponyclub Blijham e.o. Het doel van dit boekje is om informatie

Nadere informatie

Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief oktober 2015

Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief oktober 2015 Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief oktober 2015 Op ons programma... Het oefenspringen wordt weer georganiseerd op 4 oktober en 1 november. Dit zijn de laatste keren van dit jaar. Daarna organiseren wij

Nadere informatie

Ponyclub Blijham e.o. Oosteinde 8 9697 XG Blijham Banknr. 30 66 19 180. Informatieboekje 2011 www.ponyclubblijham.nl

Ponyclub Blijham e.o. Oosteinde 8 9697 XG Blijham Banknr. 30 66 19 180. Informatieboekje 2011 www.ponyclubblijham.nl Ponyclub Blijham e.o. Oosteinde 8 9697 XG Blijham Banknr. 30 66 19 180 Informatieboekje 2011 www.ponyclubblijham.nl Voorwoord: Voor je ligt het informatieboekje van de Ponyclub Blijham e.o. Het doel van

Nadere informatie

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer.

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer. Beste leden, Voor jullie weer een nieuwe nieuwsbrief, met nieuws en ouds! Rhinopneumonie Zoals jullie allemaal wellicht al weten hebben we de lessen hervat nadat de KNHS meldde dat er na zaterdag 3 maart

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes Mei/Juni 2018 Jaargang 2, nummer 8 Inhoud: Nieuwsbrief Concours 27 mei: dressuur, geef je op! Nieuwsbrief Vanaf nu zal de nieuwsbrief eens per 3 maanden uitgebracht worden. Heb je

Nadere informatie

Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief maart 2015

Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief maart 2015 Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief maart 2015 pagina 1/3 Algemene Ledenvergadering Vrijdag 3, Goede Vrijdag, is de Algemene Ledenvergadering van Stad en Lande Ruiters in De Blaercom. U bent allen van harte

Nadere informatie

Karper praat Januari 2017

Karper praat Januari 2017 Karper praat Januari 2017 Welkomswoord! Droevig nieuws! Barney heeft een groot deel van zijn leven op de Karperhoeve door gebracht. Wanneer hij precies op de Karperhoeve is gekomen kan ik helaas niet terug

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden. Landelijke rijvereniging, menvereniging en ponyclub

Sponsormogelijkheden. Landelijke rijvereniging, menvereniging en ponyclub Sponsormogelijkheden Landelijke rijvereniging, menvereniging en ponyclub PSV S.E.O. - Schildwolderdijk 67-9626AR Schildwolde - (0598)423407 www.woldstreek.nl bestuurseo@woldstreek.nl Rek.nr. 3594.09.628

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Bij de Groninger Kampioenschappen konden we maar liefst 4 kampioenen noteren! Emiel Drenth, Evelyn Speelman, Emma Vos en Cindy Stooker werden

Nadere informatie

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen)

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) 11 april Onderlinge Menwedstrijd 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) Schrijf je nu in! Ook voor de menners onder ons is het seizoen weer begonnen bij Stad en Lande Ruiters. 11 april is

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER De vakanties staan voor de deur (tijdens de bouwvak - week 31 t/m week 33, 30 juli 2012 t/m 17 augustus 2012 - zijn er geen lessen!) en we hebben

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes December 2017 Jaargang 1, nummer 3 Malibu met welverdiend pensioen! Ruitersport artikelen Onze mooie schimmel ruin van 27 jaar gaat genieten van een welverdiend pensioen! Agnes heeft

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes Maart 2018 Jaargang 2, nummer 6 Inhoud: Hight Tea & High Beer! Wat is een Bixie-parcours? Vrijwilligers in beeld Spreekbeurt over paarden? Tips en verbeterpunten gevraagd! Stuur je

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsweetjes. Koetsentocht. Vrijwilligers gezocht. Manege gesloten A G E N D A

Nieuwsbrief. Nieuwsweetjes. Koetsentocht. Vrijwilligers gezocht. Manege gesloten A G E N D A A G E N D A 01-08 t/m 05-08 ponykamp 5 03-08 t/m 23-08 zomervakantie manege gesloten 22-08 t/m 26-08 trainingskamp jeugd. 06-09 Koetsentocht 11-10 F-proevendag 7-11 Lampionnentocht Nieuwsbrief J A A R

Nadere informatie

Actualiteiten & Informatie

Actualiteiten & Informatie Manege Thielen Oude lijn 7 5032 PC Tilburg tel. 0161 222724 email: info@manegethielen.nl www.manegethielen.nl Recreatie & Paardensport Actualiteiten & Informatie De vakantie is weer voorbij, de lessen

Nadere informatie

22 juli Op weg naar de top. Is deze nieuwsbrief niet goed te zien? Klik hier om het online te bekijken

22 juli Op weg naar de top. Is deze nieuwsbrief niet goed te zien? Klik hier om het online te bekijken Is deze nieuwsbrief niet goed te zien? Klik hier om het online te bekijken Op weg naar de top Aanbiedingen pensionklant van de maand Massagecursus Paardenverkiezing Weekend open dag Grote schoonmaak Automatische

Nadere informatie

Gewijzigde zomerlessen

Gewijzigde zomerlessen Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 APRIL2012 CLUBNIEUWS 27 JAAARGANG 3 Gewijzigde zomerlessen Vanaf donderdag 12 april gaan we de lessen weer omzetten naar de avonden en komt zaterdag te vervallen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus 2012. Beste leden, Bedankt! Secretariaat: Jantien Bussink, Larenseweg 38, 7475 PW Markelo, 0613594963

Nieuwsbrief. Augustus 2012. Beste leden, Bedankt! Secretariaat: Jantien Bussink, Larenseweg 38, 7475 PW Markelo, 0613594963 Augustus 2012 Beste leden, Bijgaand een nieuwe nieuwsbrief! We hebben een drukke agenda deze maand, met allerlei hippische activiteiten! Zo is er de dressuuroefenavond aanstaande woensdag, worden zaterdag

Nadere informatie

Voor iedereen die een les wilt rijden, of met zijn paard er een keer uit wilt. Grijp deze leuke kans aan, om mee te lessen.

Voor iedereen die een les wilt rijden, of met zijn paard er een keer uit wilt. Grijp deze leuke kans aan, om mee te lessen. Volgende onderneming! De volgende is, 11 April! Voor iedereen die een les wilt rijden, of met zijn paard er een keer uit wilt. Grijp deze leuke kans aan, om mee te lessen. De lessen lopen als volgt: Het

Nadere informatie

Bodyprotectors. Beestjes in het bos STAL T REELAER NIEUWSBRIEF. Interessante informatie: In dit nummer: Teken 1. Ruiter en paard van de maand!

Bodyprotectors. Beestjes in het bos STAL T REELAER NIEUWSBRIEF. Interessante informatie: In dit nummer: Teken 1. Ruiter en paard van de maand! STAL T REELAER NIEUWSBRIEF Interessante informatie: De nieuwe cross hindernissen zijn inmiddels in gebruik genomen. Op 17 april is het lente concours. Nog niets te doen in de mei vakantie? Kijk op pagina

Nadere informatie

Feestavond 05 Maart 2011

Feestavond 05 Maart 2011 De DiGiRuiter De digitale nieuwsbrief voor leden en vrienden van de LR & PC De Waalzoomruiters te Ochten. Editie: Maart 2011. Beste Waalzoomruiters, Het is bijna zover. Aanstaande zaterdag 05 maart 2011

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer:

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Manege De Eilandruiters 1 september 2017 Editie 1, Nr. 2 MANEGENIEUWS De nieuwsbrief Op de site Misschien heb je het al gezien, maar de nieuwsbrief verschijnt ook elke maand op de site van De Eilandruiters.

Nadere informatie

Karper praat Februari 2017

Karper praat Februari 2017 Karper praat Februari 2017 Welkomstwoord! Nederlandse Kampioenschappen! 3 Maart jl. start Inez van Waalwijk in de Nederlands Kampioenschappen in Ermelo. En wat voor start, als eerste om 9 uur binnen komen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters

Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters April, mei, juni, juli, augustus, september, oktober & november 2017 Onderlinge wedstrijden Dit jaar werden er 4 onderlinge dressuur wedstrijden en 3 onderlinge springwedstrijden

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Hippische Sportvereniging St. Martinus Boxtel

Huishoudelijk Reglement van de Hippische Sportvereniging St. Martinus Boxtel Huishoudelijk Reglement van de Hippische Sportvereniging St. Martinus Boxtel Algemene bepalingen De accommodatie wordt beheerd door de Stichting Paardensport Boxtel (te noemen de stichting) met als leden

Nadere informatie

Nr Beste lezer, lezeres,

Nr Beste lezer, lezeres, Beste lezer, lezeres, Het nieuwe jaar is inmiddels al weer enige tijd gestart. Toch willen we jullie allemaal nog een heel sportief en plezierig jaar toewensen. Open dagen Op dinsdag 3 en donderdag 5 februari

Nadere informatie

Stalreglement Manege t Schijndelse Woud. Op stal

Stalreglement Manege t Schijndelse Woud. Op stal Stalreglement Manege t Schijndelse Woud Vanaf 1 oktober 2015 Op stal Het is verboden te roken in de buurt van de stallen, op het paard en in de kantine. Op stal moet het rustig zijn. Er mag niet worden

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek Welkom bij ponyclub de Roerstreek. Graag willen we jou en je ouders/verzorgers de benodigde informatie geven over de gang van zaken van onze ponyclub. Zijn er nog vragen na het lezen van dit huishoudelijk

Nadere informatie

april 2017 WEELRUITERS wedstrijd vrij springen 3- en 4-jarige springpaarden: voor herhaling vatbaar!! 01 augustus t/m 06 augustus Jumpin de Weel

april 2017 WEELRUITERS wedstrijd vrij springen 3- en 4-jarige springpaarden: voor herhaling vatbaar!! 01 augustus t/m 06 augustus Jumpin de Weel april 2017 wedstrijd vrij springen 3- en 4-jarige springpaarden: voor herhaling vatbaar!! Op zaterdagochtend 11 maart a.s. organiseerden De Weelruiters in samenwerking met het Hippisch Jongeren Platform

Nadere informatie

Nieuws van de activiteiten commissie

Nieuws van de activiteiten commissie Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 MEI 2012 CLUBNIEUWS 28 JAAARGANG 3 Nieuws van de activiteiten commissie 1 e Onderlinge springwedstrijd, pionnenactiviteit en tweedehands markt zaterdag 26 mei

Nadere informatie

Beste Waalzoomruiter,

Beste Waalzoomruiter, Beste Waalzoomruiter, De paasdagen liggen achter ons en de kater van Koninginnenacht is nog voelbaar. Maar het is weer gelukt. DiGiRuiter, editie Mei 2011 is klaar. Een editie met een vleugje lente. Want

Nadere informatie

Zoals jullie weten hebben er een aantal van onze leden op de galoppade gereden.

Zoals jullie weten hebben er een aantal van onze leden op de galoppade gereden. Hallo allemaal, Hierbij weer een kersverse nieuwsbrief van september 2011. sorry voor de late nieuwsbrief de volgende nieuwsbrief komt rond 1 november weer want ik heb het ook erg druk met school dus heb

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2010

Nieuwsbrief januari 2010 Nieuwsbrief januari 2010 Beste leden, De Nieuwjaarsborrel was zeer geslaagd en 2010 is voor Marcroix dus goed begonnen! In deze R.S.R. Marcroix nieuwsbrief vinden jullie weer het overzicht met alle actuele

Nadere informatie

Beste Waalzoomruiter,

Beste Waalzoomruiter, Zomer Editie Beste Waalzoomruiter, Help! Wat is er gebeurd? Zijn ze bij de DiGiRuiter op hol geslagen? Want waar is de vertrouwde groene kleur van de Waalzoomruiters gebleven? Nou die kleur staat op stal.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Helaas hebben we onze geplande springwedstrijd van 24 maart moeten schrappen, aangezien we maar een zeer kleine opgave hadden. Door de uitbraak

Nadere informatie

Nieuwsbrief - oktober 2014

Nieuwsbrief - oktober 2014 Nieuwsbrief - oktober 2014 De herfst is weer aangebroken. De bladeren vallen van de bomen en de dagen worden kouder en donkerder. Tijd om weer knus bij de verwarming te gaan zitten, het huis weer gezellig

Nadere informatie

Fijne vakantie allemaal! Juli Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! Bijna vakantie!

Fijne vakantie allemaal! Juli Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! Bijna vakantie! Juli 2016 G Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! In dit nummer: - Bijna vakantie! - Nieuw inhaalbeleid - Springles nieuwe stijl! - Vacature kantinemedewerker - Paardenjaar 2016-2017 - Privélessen

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN * NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * Hoewel het weer pas dit weekend op lenteweer gaat lijken is het aan het einde van deze maand al weer meivakantie en niet lang daarna kunnen we ons

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Uislagen onderlinge wedstrijden 2011

Uislagen onderlinge wedstrijden 2011 Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 OKTOBER 2011 CLUBNIEUWS 22 JAAARGANG 2 Uislagen onderlinge wedstrijden 2011 Uitslagen van 2 dagen dressuur Categorie L pony s 1 ste Denise Sluijk Bo Categorie

Nadere informatie

Voorwoord. Namens de evenementencommissie hopen we jullie dit jaar ook allemaal weer te mogen begroeten en we wensen jullie veel leesplezier.

Voorwoord. Namens de evenementencommissie hopen we jullie dit jaar ook allemaal weer te mogen begroeten en we wensen jullie veel leesplezier. Nieuwsbrief 6 april 2016 Voorwoord Zo de winter is voorbij, nouja, als ik zo naar buiten kijk (2 de paasdag) lijkt dat er nog niet helemaal op. Maargoed, wij starten in ieder geval met al onze activiteiten.

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

Dressuur paarden & pony's B t/m M2 Arnhem

Dressuur paarden & pony's B t/m M2 Arnhem ARNHEM FNRS-MANEGE AHC DE WATERBERG (V62022) 16-1-2016-17-1-2016 Liset Gaastra VP0069518 0031629238392 Status: Goedgekeurd knhsdewaterberg@hotmail.com Datum goedgekeurd: 12-8-2015 www.dewaterberg.nl Indoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015. In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard

Nieuwsbrief. Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015. In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard Nieuwsbrief Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015 In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard Skiën Leerlingen van twaalf verschillende basisscholen krijgen de kans om kennis

Nadere informatie

PSV DE EEMRUITERS WIST JE DAT. Nieuwsbrief maart 2017 LID VAN HET KWARTAAL. Dit keer in het zonnetje: Astrid Kok met Boston!

PSV DE EEMRUITERS WIST JE DAT. Nieuwsbrief maart 2017 LID VAN HET KWARTAAL. Dit keer in het zonnetje: Astrid Kok met Boston! PSV DE EEMRUITERS Nieuwsbrief maart 2017 WIST JE DAT LID VAN HET KWARTAAL In deze rubriek zetten we ieder kwartaal een lid in het zonnetje. Al 70% van de leden de contributie voor 2017 betaald heeft? Goed

Nadere informatie

Ondersteuning van Vrijwilligershulp en Mantelzorg voor kwetsbare burgers in Zuid-Kennemerland in de sector Wonen, Welzijn & Zorg

Ondersteuning van Vrijwilligershulp en Mantelzorg voor kwetsbare burgers in Zuid-Kennemerland in de sector Wonen, Welzijn & Zorg versie 1: werkdocument Bespreking in de bestuursvergadering d.d. 19 januari 2015 Ondersteuning van Vrijwilligershulp en Mantelzorg voor kwetsbare burgers in Zuid-Kennemerland in de sector Wonen, Welzijn

Nadere informatie

Februari 2016 Ponyverzorgdagen krokusvakantie FNRS wedstrijden Ruiterbewijs Ponykamp Pony Carrousel Pas de Deux wedstrijd Zitcompetitie

Februari 2016 Ponyverzorgdagen krokusvakantie FNRS wedstrijden Ruiterbewijs Ponykamp Pony Carrousel Pas de Deux wedstrijd Zitcompetitie Subscribe Share Past Issues Februari 2016 Ponyverzorgdagen krokusvakantie FNRS wedstrijden Ruiterbewijs Ponykamp Pony Carrousel Pas de Deux wedstrijd Zitcompetitie Ponyverzorgdagen Krokusvakantie Er zijn

Nadere informatie

Dressuur wedstrijden. Pony wedstrijden: t/m groep 8 basisschool. Junioren wedstrijden: middelbare school t/m 16. Senioren wedstrijden: vanaf 16 jaar

Dressuur wedstrijden. Pony wedstrijden: t/m groep 8 basisschool. Junioren wedstrijden: middelbare school t/m 16. Senioren wedstrijden: vanaf 16 jaar 2016 Dressuur wedstrijden Pony wedstrijden: t/m groep 8 basisschool Junioren wedstrijden: middelbare school t/m 16 Senioren wedstrijden: vanaf 16 jaar 7-8-2016 Dressuurwedstrijden 1. Inleiding Op de manege

Nadere informatie

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen!

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! 2 Wedstrijdrijden bij Manege Thielen Beste ruiter, Leuk dat jij ook wilt deelnemen aan de wedstrijden bij Manege

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2015

NIEUWSBRIEF JUNI 2015 NIEUWSBRIEF JUNI 2015 Proost Sieto! Je had m verdiend!!! LESSEN RONDOM DE ZOMERVAKANTIE. Om ervoor te kunnen zorgen dat de lessen in de zomervakantie goed gevuld zijn, willen we graag weten wanneer jullie

Nadere informatie

Concours Sappemeer. RV. Goorechtruiters (V50122) Nynke Van Hoorn W Locatie. Inschrijven Start inschrijven:

Concours Sappemeer. RV. Goorechtruiters (V50122) Nynke Van Hoorn W Locatie. Inschrijven Start inschrijven: SAPPEMEER RV. Goorechtruiters (V50122) 12-8-2016-13-8-2016 Nynke Van Hoorn W000789 Status: Gesloten Outdoor Pony en Paard 3 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd: Nee Inschrijven Start inschrijven:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Zoals jullie kunnen zien in deze nieuwsbrief zijn er steeds meer sponsoren die graag in onze nieuwsbrief adverteren. Om het leesbaar te houden

Nadere informatie

Nieuwsflits VIDEOLESSEN. Geen lessen: * 21 en 22 mei (in verband met opbouw concours) * Kerst * Oud en nieuw

Nieuwsflits VIDEOLESSEN. Geen lessen: * 21 en 22 mei (in verband met opbouw concours) * Kerst * Oud en nieuw Nieuwsflits Activiteiten kalender Carnavals lessen: 12 en 13 februari Videolessen: 26 en 27 maart Jaarvergadering: woensdag 8 april Concours Hippique: zaterdag 23 en zondag 24 mei (Pinksteren) Ponykamp:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER De zomer is aangebroken en daarmee voor de vereniging een wat rustiger periode. Dat betekent niet dat er op de manege niets te doen is! Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015

Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015 Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015 Hallo leden van kring Tusken Waad en Klif, Hierbij de allereerste nieuwsbrief van kring Tusken Waad en Klif, oftewel TWK! We hopen jullie hiermee beter te informeren

Nadere informatie

Dus het opsturen van startcoupons stopt geheel per 31 december 2011.

Dus het opsturen van startcoupons stopt geheel per 31 december 2011. Hallo allemaal, Hierbij weer een leuke nieuwsbrief met veel nieuwtjes. Veel plezier bij het lezen van de nieuwsbrief. Groetjes, Annida Eerst even dit: Hallo allemaal, De KNHS is al enige tijd bezig om

Nadere informatie

de Maartenruiters stevig in het zadel!

de Maartenruiters stevig in het zadel! de Maartenruiters stevig in het zadel! Visie en plannen 2012-2015 1 juli 2012 J. Reitsma J. Boonstra H. Holwerda M. Lycklama à Nijeholt Inleiding Voor jullie ligt het beleidsplan van de Maartenruiters.

Nadere informatie

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 MAN-POWER! Zaterdag 19 augustus is Javaj gestart in Oldebroek bij de Bixie. Hij is in de dressuur A, 4e geworden. Bij het A springen is hij 7e geworden. Zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2011

Nieuwsbrief Maart 2011 Nieuwsbrief Maart 2011 Voor u ligt de nieuwsbrief voor vrijwilligers in Edam-Volendam. U leest hieronder nieuws die voor u en uw organisatie van belang kunnen zijn. Nog 4 dagen tot NL Doet! NLDOET, het

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Lr & Pc de Runderuiters / Manege de Stijgbeugel / Mv de Rundemenners Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Artikel 7: Artikel 8 Artikel 9: Algemene bepalingen

Nadere informatie

Wij zullen er ook dit jaar weer een mooi, uitdagend jaar van maken met leuke activiteiten voor alle leden van Victorie.

Wij zullen er ook dit jaar weer een mooi, uitdagend jaar van maken met leuke activiteiten voor alle leden van Victorie. VOORWOORD Beste lezer/scoutinglid, Allereerst de beste wensen voor 2018! Wij zullen er ook dit jaar weer een mooi, uitdagend jaar van maken met leuke activiteiten voor alle leden van Victorie. 1 Voor je

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief januari Nieuwjaarstoernooi zaterdag 17 januari De Recom organiseert op deze dag voor Sla Raak'ers het openingstoernooi voor het tennisjaar 2015. We maken er

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 2017 OBS De Pipegaal Weer naar Iedereen nog een fijn toegewenst! school!!!!!! nieuw jaar In deze nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verlof juf Sietske Even voorstellen voorleesontbijt Filmweekend

Nadere informatie

Nieuwe leden. Helpen op de Onderhoudsdag op zaterdag 21 maart! Vrijdag 27 maart ponymeting bij de manege

Nieuwe leden. Helpen op de Onderhoudsdag op zaterdag 21 maart! Vrijdag 27 maart ponymeting bij de manege De nieuwsflits wordt maandelijks per email verzonden aan alle leden van de Paardensportvereniging Haarlemmermeer. Wanneer u de Nieuwsflits niet ontvangt of niet meer wenst te ontvangen, kunt u dit per

Nadere informatie

Uitnodiging talentendag springen regio Utrecht 12 mei 2012

Uitnodiging talentendag springen regio Utrecht 12 mei 2012 Zie ook: www.paardensportutrecht.nl tab nieuws Let op: alleen voor ruiters tot en met 21 jaar en die uitkomen voor de Regio Utrecht! Parcours springen onder begeleiding van Wim Bonhof en selectie voor

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 4 april 2019 Het voetbalteam van onze school is tijdens de eilandfinale op een prachtige zesde plaats geëindigd.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch

NIEUWSBRIEF. Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch NIEUWSBRIEF Succesvolle 1 e editie Bixie Outdoor Vorstenbosch De eerste editie van Bixie Outdoor Vorstenbosch was een groot succes. Op een ontspannen en plezierige manier heeft iedereen kunnen genieten

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes April 2018 Jaargang 2, nummer 7 Inhoud: Stal Agnes weer getraind in BHV Eind maart hebben Agnes en Annika weer hun BHV training gehad! Ze zijn dus weer op alle situaties voorbereid.

Nadere informatie

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 21 september Agenda 2018 Nummer 4 maandag 24 september Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Inhoudsopgave Hoofdstuk I : Hoofdstuk II : Hoofdstuk III : Hoofdstuk IV : Hoofdstuk V : Organisatie van Ruitersport Vereniging St. Michaël De K.N.H.S. Lid worden van de vereniging

Nadere informatie

Karper praat November/December 2016

Karper praat November/December 2016 Karper praat November/December 2016 Welkomstwoord! Welkom winter! Pietengym! In de laatste week dat de sint in ons land was, is er weer heel fanatiek meegedaan door de kinderen met de pietengym. Het waren

Nadere informatie

De activiteiten georganiseerd door PSV Delflandruiters worden mede mogelijk gemaakt door:

De activiteiten georganiseerd door PSV Delflandruiters worden mede mogelijk gemaakt door: Datum: 28 maart 2014 Aantal pagina s: 6 Inhoud Nieuwsbrief: Impressie Praktijkdag Clinic Bewust Wedstrijd Rijden 22 maart jl. Rabobank CHIO Zuid Holland Cup 2014 Paard&Lifestyle Masterclass in Ermelo op

Nadere informatie

Clubnieuws 2 18 Mei 2009

Clubnieuws 2 18 Mei 2009 Opgericht 14 september 1973 Clubnieuws 2 18 Mei 20 Dit is Melva, een 7 jarige vos merrie. Melva is vanaf 14 maart van mij. Melva heeft geen papieren, haar ouders zijn helaas niet bekend. Ze is ongeveer

Nadere informatie

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team.

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team. Beste Sponsors, In het weekend van 11-12 oktober hebben wij deelgenomen aan de 24h van Spa Francorchamps 2014. Dit was de 30 ste editie waardoor de opkomst groot was en de sfeer overal juist zat. We kunnen

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber De Kikkergroep werkt momenteel aan een winkelproject/voeding Voorjaarsmarkt De voorjaarsmarkt komt steeds dichterbij. Zaterdag 12 mei a.s. is het zover. Van 10.00 uur tot 13.00

Nadere informatie

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Ruitersport Vereniging Reigersburgh Waddinxveen, 23 maart 2016 Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Deze uitnodiging geldt voor alle leden van RSV Reigersburgh

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017

NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017 NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017 In deze nieuwsbrief vind je meer info over het volgende: Paaswedstrijd Vrij rijden Ponykamp en Trainingskampweek Inhaallessen Verbouwing... Rust rondom de bak Paaswedstrijd Voor

Nadere informatie

Samengestelde Menwedstrijd Ysselsteyn

Samengestelde Menwedstrijd Ysselsteyn 13 & 14 augustus 2016 Samengestelde Menwedstrijd Ysselsteyn Sponsor informatie Menwedstrijden Ysselsteyn In het weekend van 13 & 14 augustus 2016 organiseert Menvereniging Peel en Maas weer de jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief PSV De Driesporen December 2009

Nieuwsbrief PSV De Driesporen December 2009 Nieuwsbrief PSV De Driesporen December 2009 VAN DE VOORZITTER Beste leden Al weer de laatste nieuwsbrief van 2009. Een jaar met veel resultaten, Hippiade deelnemers in de dressuur en het mennen (nu het

Nadere informatie

Clubnieuws 10 september 2010

Clubnieuws 10 september 2010 Opgericht 14 september 1973 Clubnieuws 10 september 2010 Verjaardagskalender Van harte gefeliciteerd 14 mei Ilse Oostveen 5 juni Antoinet Stouthart 6 juni Stefanie Maksimovic 21 juni Annelise Seeleman

Nadere informatie

Datum: 29 september 2016 Aantal pagina s: 5

Datum: 29 september 2016 Aantal pagina s: 5 Datum: 29 september 2016 Aantal pagina s: 5 Inhoud Nieuwsbrief: B/L team Delflandruiters zaterdag in Ouddorp op de Herfstmeeting M/Z team Delflandruiters volgende week zondag 9/10 in Naaldwijk op de Herfstmeeting

Nadere informatie

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016 Wedstrijd: Indoor Ambt Delden Locatie: Paardensportcentrum De Hoffmeijer Hoffmeijerweg 10 7495 RZ Ambt Delden Wedstrijddatum: 31 januari t/m 6 februari 2016 Afmeting hoofdring: Indoor 65 m x 25 m (zand)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Het outdoor seizoen begint al weer zijn einde te naderen en de voorbereidingen voor het indoorseizoen zijn in volle gang. Maar eerst gaan we nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November 2015. Woordje van de voorzitter. www.vkwgym.nl

Nieuwsbrief. November 2015. Woordje van de voorzitter. www.vkwgym.nl Woordje van de voorzitter Zeven november zijn we begonnen met de Clubkampioenschappen in onze nieuwe zaal in de Groene Borg. Het was erg fijn dat we niet meer met materiaal naar de Börkerkoel hoefden te

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD. Oosterwolde e.o.

INFORMATIEBLAD. Oosterwolde e.o. INFORMATIEBLAD Oosterwolde e.o. www.nieuw-leven.nl 2016 www.facebook.com/lrpcnieuwleven Inhoudsopgave Over onze verenigingen 3 Tarieven 2016 3 Het Bestuur 4 Lessen en instructie 5 Wedstrijden 6 Eigen buitenterrein

Nadere informatie

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009.

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009. Page 1 of 5 Bob van Asselt Van: Nieuwsbrief [nieuwsbrief@onderdekastanje.nl] Verzonden: dinsdag 16 maart 2010 21:33 Onderwerp: Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2010 Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

Sponsordossier Sipiro

Sponsordossier Sipiro Sponsordossier Sipiro Wie zijn wij? Sipiro vzw is een rope skippingclub in Gent. Onze club is sinds 1996 actief in zowel recreatieve als competitieve rope-skipping. Sipiro vzw telt meer dan 250 leden van

Nadere informatie

Algemeen Reglement Paard en ponyvereniging Boxmeer

Algemeen Reglement Paard en ponyvereniging Boxmeer Opgericht:17 sept.1971 Opgericht:01 okt. 1981 Vereniging nr. 40371 Vereniging nr. 40571 Artikel 1 - Algemene bepalingen Algemeen Reglement Paard en ponyvereniging Boxmeer 1. Paard en ponyvereniging Boxmeer

Nadere informatie

6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom

6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom 6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom Sponsor informatie 1 Menwedstrijd Heukelom 2013 In het weekend van 6 en 7 april 2013 organiseert Stichting Mensport Heukelom weer een samengestelde

Nadere informatie