Week 21: - Week 22: u. Groep 1/2 gaat op vrijdag 20 mei naar het Grintenbosch voor het Kabouterpad.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Week 21: - Week 22: u. Groep 1/2 gaat op vrijdag 20 mei naar het Grintenbosch voor het Kabouterpad."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief mei Nieuws uit de groepen Groep 1/2 Thema s: Familie Sprookjes Letters: Week 19: t Week 20: au Week 21: - Week 22: u Groep 1/2 gaat op vrijdag 20 mei naar het Grintenbosch voor het Kabouterpad. Groep 2 De kinderen van groep 2 hebben deze week een start gemaakt met de eerste kern van Veilig Leren Lezen. We merken dat de kinderen van groep 2 al veel letters kennen. Het hakken en plakken is geoefend en ook dit wordt door veel kinderen al beheerst. Allemaal vaardigheden die nodig zijn om te kunnen starten met leren lezen. Voor de kinderen is groep 3 best een spannende groep om in te beginnen. Uit ervaringen in het verleden is gebleken dat het kennen van de bijvoorbeeld veel gebruikte symbolen van onze leesmethode de kinderen vertrouwen geeft. Groep 5 Groep 5 gaat op donderdag 5 juni naar het Grintenbosch voor de zoetwaterexcursie. Liedjesavond groep 1 t/m 4 Donderdag 2 juni is er liedjesavond. De kinderen van groep 1 t/m 4 verzorgen deze avond verschillende optredens. De uitnodiging voor deze avond volgt nog.

2 Personeel Juf Cecile Binnenkort is het één-en-veertig jaar geleden dat ik, net 21 jaar, begon als juf. Dat was in augustus In deze 41 jaar heb ik ongeveer negenhonderd kinderen in de klas gehad. Samen hebben we veel mooie dingen beleefd en gedeeld en natuurlijk ook samen heel veel geleerd. De eerste kinderen die ik in de klas had zijn al bijna 50! In Buurse mocht ik samenwerken met een oud leerling als teamlid/directeur en vorig jaar had ik voor het eerst een kind van een oud leerling in de klas. Ik kijk met veel plezier terug op mooie en veelal intensieve onderwijsjaren. Nu wil ik me gaan richten op andere leuke dingen en heb dan ook besloten met het onderwijs te stoppen. Daarom neem ik aan het einde van dit schooljaar afscheid van Basisschool Buurse. Juf Diny De afgelopen 22 jaar heb ik de functie van het adjunctschap gecombineerd met het werk als groepsleerkracht aan Basisschool Buurse. Het werken aan het beleid van en de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor Stichting Keender en voorgaande stichtingen, heb ik altijd als een uitdaging naast mijn groepswerk beschouwd. Het werken in de groep en alles wat daarbij komt, vraagt veel tijd en aandacht. En dat is niet erg, maar het is wel nodig om een keuze te maken. Ik wil mij ten volle richten op het lesgeven in de combinatiegroep. Daarnaast zal ik andere taken op mij nemen binnen Basisschool Buurse. Juf Simone Juf Simone geeft al geruime tijd les bij ons op school. Dit op invalbasis vanuit stichting Keender. Per augustus krijgt juf Simone uitbereiding van haar vaste benoeming bij Keender naar 4 dagen per week (dit was tot nu toe 2,5 dag). Juf Simone, van harte gefeliciteerd hiermee. Volgend schooljaar zal juf Simone bij ons op school blijven om het ziekteverlof van juf Harriët en juf Ria in te vullen. Juf Alexandra Op het moment dat Juf Miriam onze school heeft verlaten en juf Juliët de directietaken heeft overgenomen, is er ruimte ontstaan in de formatie. Op dit moment wordt deze ruimte ingevuld door Juf Leslie. Zij is invalster in groep 1/2 en zal ons met de zomervakantie weer verlaten. Juf Cecile neemt ook met de zomervakantie afscheid, zoals u hierboven heeft kunnen lezen.

3 Voor onze school betekende dit voor volgend schooljaar een vacature voor 4 dagen. Deze vacature is inmiddels ingevuld. Juf Alexandra Voogsgeerd komt in het nieuwe schooljaar ons team aanvullen. Wij zijn blij met haar als nieuwe collega. Schoolreisje De kinderen van groep 1 t/m 7 gaan op donderdag 26 mei op schoolreis. Meer informatie hierover vindt u als bijlagen bij deze nieuwsbrief. Pleinwacht Wegens verandering in werk en werkdagen bij zowel ouders als collega s zijn we voor de woensdag en vrijdag op zoek naar nieuwe overblijfkrachten. Voor de woensdag hebben we wekelijks iemand nodig, voor de vrijdag zal dit waarschijnlijk niet iedere week nodig zijn. De toezicht op het plein begint om uur en duurt tot uur. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar j.elsinghorst@bsbuurse.nl Even binnenlopen mag natuurlijk ook! MR Vanaf het nieuwe schooljaar ( ) komt er een plek vrij in de MedezeggenschapsRaad. Jacqueline Aellerinck gaat, na zich 10 jaar lang te hebben ingezet voor BS Buurse, de MR verlaten. Monique Busch is bereid gevonden om in de MR plaats te nemen. Door haar huidige rol als lid van de GMR van de Stichting Keender, heeft zij al vaak de MR vergaderingen bijgewoond en is ze goed op de hoogte van de materie. De MR vindt haar dan ook een zeer geschikte kandidaat. Aangezien de oudergeleding van de MR mede wordt bepaald door de ouders, willen wij u ook andere ouders de mogelijkheid bieden zich kandidaat te stellen. Mocht u interesse hebben, dan kunt u hiervoor contact opnemen met André Swidde (graag voor 31 mei, telnr: ). Met vriendelijke groet, MR Basisschool Buurse Clubactie Kom in actie en stem op ons!!

4 Basisschool Buurse doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Enschede-Haaksbergen draagt het verenigingsleven een warm hart toe. En daarom organiseert zij jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte is dat leden bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen. Van 1 mei tot en met 30 mei kunnen leden hun stem uitbrengen op hun favoriete club via Begin mei ontvangen alle leden een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club. Ben jij lid van Rabobank Enschede-Haaksbergen? Breng dan je stem uit op onze school. We willen het geld dat we ontvangen van de Rabobank gebruiken voor de sportdag op vrijdag 8 juli We hebben dan iets extra's te besteden en kunnen er zo, voor de kinderen, een onvergetelijke dag van maken! Klant, maar geen lid? Wordt lid voor 1 mei en stem ook. Vergeet niet aan je familie en vrienden te vragen om hun stem uit te brengen op onze club. Elke stem is geld waard! Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne en het lidmaatschap van de Rabobank vind je op GMR Keender De Keender GMR (Gemeenschappelijke MedezeggenschapsRaad) is met ingang van het schooljaar op zoek naar een aantal nieuwe leden. Zowel in de ouder- als in de personeelsgeleding is plaats voor kandidaten. De intentie bestaat om kandidaten te vinden die voor GMR kiezen uit interesse en vanuit maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast hebben we een profiel opgesteld van kwaliteiten, waaraan potentiële kandidaten zich kunnen spiegelen. U kunt dit profiel verkrijgen via de directie. Bent of kent u iemand die als vertegenwoordiger van ouders daarvoor in aanmerking komt? Goed om te weten: Voor GMR leden is het niet verplicht om deel uit te maken van de MR van een Keender basisschool. Voor oudergeleding geldt de verplichting dat u een kind op een Keenderschool heeft. Een GMR lidmaatschap is geen vertegenwoordiging van één school maar geldt voor de hele Stichting Keender. Het is derhalve mogelijk dat van één en dezelfde basisschool meer ouder- en/of personeelsgeledingen zitting hebben in de Keender GMR. De GMR vergadert gemiddeld zes keer per schooljaar. Vergaderingen vinden plaats in Haaksbergen. Voor het GMR lidmaatschap worden voor ouders vergoedingen toegekend. Er worden verkiezingen gehouden tussen de mensen die zich aanmelden als mogelijk GMR lid. De Keender GMR biedt een enthousiaste en betrokken samenwerking!

5 Wij informeren potentiële kandidaten voor de GMR graag over de mogelijkheden en beantwoorden uw vragen. Op 17 mei a.s. verzorgt de GMR een informatiebijeenkomst over haar werkzaamheden. De GMR leden staan deze avond voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. De bijeenkomst vindt plaats op BS De Holthuizen, Holthuizerstraat 14 te Haaksbergen, vanaf uur. U bent van harte welkom op deze bijeenkomst, laat u dat alstublieft vooraf weten aan de secretaris. Dit kan via de mail: gmr@keender.nl Graag uw interesse kenbaar maken voor 13 mei Wilt u wijzigingen in uw adres, telefoonnummer, mailgegevens etc doorgeven via administratie@bsbuurse.nl Bij voorbaat dank Nieuws van buiten school Woensdagmiddagactiviteiten Kulturhus Haaksbergen Als bijlage bij deze nieuwsbrief vindt u het overzicht van de activiteiten voor kinderen die het Kulturhus aanbiedt. Wandelvierdaagse De avondvierdaagse in Haaksbergen wordt gehouden van 6 t/m 10 juni Meer informatie over de vierdaagse is te vinden op Skeelercursus IJsch 2016 voor kinderen en volwassenen Op dinsdag 17 mei start IJSCH weer met een skeelercursus op de baan in het Park Groot Scholtenhagen, Scholtenhagenweg 40c in Haaksbergen. De minimumleeftijd is zes jaar, zowel beginners als gevorderden kunnen meedoen. De cursus bestaat uit zes lessen van een uur. Dinsdag is er geen cursus, in verband met de avondvierdaagse. Kosten: kinderen t/m 17 jaar EUR 20,-; 18 jaar en ouder EUR 25,-. Aandacht wordt besteed aan de juiste houding, een effectieve afzet, remmen en bochten maken. In de laatste les op 28 juni kunt u uw vorderingen testen bij het diplomaskeeleren. Elke groep bestaat uit ongeveer tien personen, zodat elke cursist voldoende persoonlijke aandacht krijgt van 1 of meer gediplomeerde trainers(sters).

6 De cursuslessen starten om 18:30 uur en duren tot 19:30 uur. Voor een goede organisatie dienen de deelnemers om uur aanwezig te zijn. Tijdens de lessen zijn de volgende beschermingsmiddelen verplicht: skeeler- of fietshelm, knie-, elleboog- en polsbeschermers. Meldt u op tijd aan, want bij grote inschrijving zijn we misschien genoodzaakt om de inschrijving te sluiten. Aanmelding kan op 2 manieren: door het aanmeldformulier te (laten) bezorgen bij Veronique Lansink, Warfriet 14, 7482HS Haaksbergen of het aanmeldformulier invullen en via de te sturen naar ledenadmin@ijsch.nl Het aanmeldformulier is te downloaden van de website : Lezing Autisme en Overprikkeling Het Steunpunt Autisme Twente e.o. organiseert speciaal voor ouders, een lezing van Gijs Horvers Thema: Autisme en Overprikkeling Gijs Horvers vertelt over autisme en overprikkeling op donderdagavond 2 juni Als ervaringsdeskundige kan hij op een aansprekende manier overbrengen wat overprikkeling betekent voor mensen met een vorm van autisme. Overprikkeling kan ontstaan als er meer informatie binnenkomt dan door het zenuwstelsel verwerkt kan worden, er ontstaat een soort van filevorming in het hoofd. Het gevolg is overprikkeling en controleverlies. Daarmee ontstaat een sterk gevoel van onveiligheid. Kinderen met ASS raken het overzicht kwijt en (kunnen) reageren met gedrag dat door de buitenwereld gezien wordt als ongewenst gedrag. Het is echter een overlevingsstrategie. Wie is Gijs Horvers? Gijs Horvers (1978) werd gepest, vluchtte in verslavingen en werd onderschat en overschat in relaties, opleiding en werk. Hij kende periodes van eenzaamheid en ontreddering. Jarenlang heeft hij diverse vormen van begeleiding gehad en is zelfs enkele malen in een instelling opgenomen. Op zijn 30ste kreeg hij de diagnose autisme.

7 Nu heeft hij goede zelfkennis, werkt als zelfstandige en helpt hij anderen met autisme. Gijs noemt zich: Autisme ambassadeur. Zijn missie is te streven naar een maatschappij waar autisme volledig geaccepteerd wordt. Hij vindt het daarom belangrijk dat de maatschappij een juist beeld krijgt van de diversiteit van autisme. Datum: 2 juni 2016 Zaal open: uur (koffie en thee) Start lezing: uur Einde lezing: uur Locatie: Berflo Hengelo Apolloplein 1, 7552 VG Hengelo Kosten: Deze lezing is gratis Aanmelden Kan door een te sturen naar aanmelding@steunpuntautismetwente.nl tot uiterlijk 30 mei Er zijn 144 plaatsen beschikbaar, deelname op basis van volgorde van aanmelding

Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd!

Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd! Nieuwsbrief april Welkom Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd! Nieuws uit de groepen Groep

Nadere informatie

Herderscheenieuwsbrief

Herderscheenieuwsbrief Herderscheenieuwsbrief Woordje van de directeur. Geachte ouders/verzorgers, Jaargang 14 Ja, 2 weken vakantie, dat is wel even prettig in deze hectische periode. Ik hoop dat iedereen 2 mooie weken heeft

Nadere informatie

mei 2015 Lekker spelen in de zandbak

mei 2015 Lekker spelen in de zandbak / mei 2015 De laatste periode van het schooljaar is al weer aangebroken. We hopen, dat iedereen genoten heeft van de meivakantie en dat alle moeders verwend zijn op moederdag. In de school is er behoorlijk

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Koningsdag. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 14 van 12 april 2016

Basisschool Pius X. Koningsdag. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 14 van 12 april 2016 Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 1 van 12 april 2016 Jordaansingel 20. 781GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Schoolfruit Er is nog 2 weken schoolfruit. Na de meivakantie

Nadere informatie

De eersten zijn de laatsten, wie na komt gaat voorop, zij moeten zich niet haasten, die leven van de hoop.

De eersten zijn de laatsten, wie na komt gaat voorop, zij moeten zich niet haasten, die leven van de hoop. 7 oktober 2016 Schooljaar 2016 2017 Schoolnieuws 06 AGENDA Maandag 10 oktober : -Extra luizencontrole gr. 4-7-8 Woensdag 12 oktober : -Voorleeswedstrijd Vrijdag 14 oktober t/m Maandag 24 oktober -Herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september Nieuwsbrief september Welkom Kiki Winkelman is 5 juli 4 jaar geworden. Wij heten Kiki van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Ook in de bovenbouw zijn er een aantal

Nadere informatie

Als bijlage is een ouderleaflet met informatie over het schoolontbijt toegevoegd.

Als bijlage is een ouderleaflet met informatie over het schoolontbijt toegevoegd. Infor tie wekelijks info-bulletin van PCB De Mare Almelo Jaargang 34 nr. 7 (2016-2017) 28 oktober 2016 demarealmelo@demarealmelo.nl www.demarealmelo.nl Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief 5 2018-2019 Januari 2019 Februari 2019 7 1 e schooldag na de Kerstvakantie 4

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht Belangrijke data in juni 3 juni schoolreis voor groep 1 tot en met 6 7 juni ouder/kind activiteit voor Nino Coloso en groep 1/2 thema Verkeer Praktisch verkeersexamen groep 8 Theoretisch verkeersexamen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018

NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018 Belangrijk data 22 t/m 26 oktober Herfstvakantie 29 oktober Studiedag team, groep 1 t/m 8 vrij NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018 Waterpokken Momenteel zijn er veel kinderen die de waterpokken hebben. Dit

Nadere informatie

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni)

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni) obs De Phoenix Week 22-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over ons schoolproject Blink, het ondernemerschap van de groepen 7/8 en de inhoud van de trotsweken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: ,

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: , Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 17-05-2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: 074-2770067, e-mail: info@deschothorst.nl Formatie 2017-2018 Wij zijn alweer volop bezig met de plannen voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober. Welkom. Stagiaires. Shannon Geesing. Matthias de With

Nieuwsbrief oktober. Welkom. Stagiaires. Shannon Geesing. Matthias de With Nieuwsbrief oktober Welkom Mees Grunder is in september 4 jaar geworden. Wij heten Mees van harte welkom op onze school en wensen hem een heel plezierige schooltijd! Ook onze stagiaires voor dit schooljaar

Nadere informatie

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni)

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni) obs De Phoenix Week 22-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over ons schoolproject Blink, het ondernemerschap van de groepen 7/8 en de inhoud van de trotsweken.

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 SINNICH NIJS Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 Feestwein Sinnehonk op glad ijs. Er is een lange periode met man en macht aan de Feestwein gewerkt. Het resultaat mocht er dan ook zijn. Ouders: heel erg bedankt

Nadere informatie

Mei 2019, Nieuwsbrief 9

Mei 2019, Nieuwsbrief 9 Mei 2019, Nieuwsbrief 9 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Twee weken meivakantie! Ze zijn voorbij gevlogen. Alle juffen zijn klaar voor het laatste deel van het schooljaar.

Nadere informatie

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7.

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7. 13 mei 2016 Agenda 16/05 2 e Pinksterdag alle kinderen zijn vrij 18/05 Leescafé voor de groepen 1 t/m 4 20/05 GMR vergadering 24/05 MR vergadering 25/05 OR vergadering 26/05 Groep 7/8 gaat naar Blijdorp

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018

NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018 Belangrijk data 14 november Start EU-schoolfruit (dinsdag, woendag, vrijdag) 23 november Studiedag groep 1/2, groep 1 en 2 vrij 30 november Talentenochtend groep 1 t/m 3 NIEUWSBRIEF 4, 13 november 2018

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

PAUS JOANNES NIEUWSBRIEF

PAUS JOANNES NIEUWSBRIEF PAUS JOANNES NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2015-2016: nr. 9 Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

nr 7 Nieuwsbrief 13 oktober 2016

nr 7 Nieuwsbrief 13 oktober 2016 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 7 Nieuwsbrief 13 oktober 2016 Dalton en PBS afspraken De week na de herfstvakantie staan de PBS afspraken rondom

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 01 juni 2018 Let op! Lang weekend Vrijdag 8 juni en maandag 11 juni zijn twee studiedagen, dus dan hebben de kinderen vrij. Dit zijn de laatste vrije dagen voor de zomervakantie.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 februari 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 februari 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 16 februari 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 21 Inhoud Kreet van de week Rapport Vrije dag MR Hulp

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders,

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders, Weekinfo Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32 26 april 2010 Beste ouders, Tien minuten gesprekken Deze week zijn er toen minuten gesprekken Voor de leerlingen van de groepen 3 t/m 8. Als u als

Nadere informatie

Procedure werving MR-ouderlid

Procedure werving MR-ouderlid Procedure werving MR-ouderlid 1. Opstellen wervingstekst voor Nieuwsslinger en Facebook 2. Verzamelen ingekomen reacties 3. Versturen bevestiging naar geïnteresseerden met daarin uitleg over de vervolgprocedure

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.) Samenvatting resultaten oudertevredenheidsonderzoek 2018 Beste ouders en verzorgers. AGENDA Woensdag 30 mei Staking Alle leerlingen vrij Maandag 4 juni Rapporten inleveren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 31 28 april 2015 Inhoud: Koffieochtend groep 1-2, Juf Marja heeft een nieuwe baan, Vervangingen groepen 3-4, 5 en 7, Schoolreisje dinsdag

Nadere informatie

Lonnebode. Oktober 2017

Lonnebode. Oktober 2017 Oktober 2017 In deze nieuwsbrief: -Agenda -Thema s Vormingsonderwijs -Vormingsles XL -JPP groep 7 -Inloopavond -Afscheid groep 8 -Verbouwing -Zwangerschapsverlof -Ouderbijdrage -Medezeggenschapsraad Lonnebode

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2019

Nieuwsbrief Februari 2019 Nieuwsbrief Februari 2019 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 13 februari, schrijver in de klas - gastles voor groep 5 en 4 / 5 Dinsdag 19 februari, gastles Sempre Crescendo

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

Vrijdag 20 januari hebben de leerlingen van groep 1 en 2 de hele dag vrij.

Vrijdag 20 januari hebben de leerlingen van groep 1 en 2 de hele dag vrij. Nieuwsbrief januari Nieuws uit de groepen Groep 1/2 Thema s: Winter (Schatkist) Letters: Week 2: k Week 3: w Week 4: ee Week 5: l Vrijdag 20 januari hebben de leerlingen van groep 1 en 2 de hele dag vrij.

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. start. kinderboekenweek

Nieuwsbrief. start. kinderboekenweek Nieuwsbrief Belangrijke data: Woensdag 25 september start verkoop Kinderpostzegels Woensdag 2 oktober inloopochtend Donderdag 3 oktober kinderboekenweekmiddag Maandag 7 oktober -Skate-clinic voor groep

Nadere informatie

Ouderavond Noteer alvast in de agenda!

Ouderavond Noteer alvast in de agenda! Het Toermalijntje 08-03-2018 2017/2018 nummer 12 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 16 maart (Hoofd) Diamantslijpers en Goudzoekers. Vrijdag 23 maart (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Staking Woensdag 14 maart.

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m Nr. 01 07 september 2018 Inhoud ALGEMEEN... 1 Informatiemarkt... 1 21 e eeuwse vaardigheden... 1 Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE... 2 Groep 3... 2 Groep 5 t/m 8... 2 Schaaklessen St. Victor school: Schaken

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO : 010-4205314, via De Piloot Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 1 9

S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 1 9 10-04-2014 Vanuit de directie Wij hopen dat u allemaal een fijn Paasweekend achter de rug hebt. Vorige week hebben onze groepen elk

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Het jaarverslag van de medezeggenschapsraad

Het jaarverslag van de medezeggenschapsraad Het jaarverslag van de medezeggenschapsraad Maria in Campisschool Te Assen 2015-2016 Inhoud van het jaarverslag - De samenstelling van de MR - De behandelde onderwerpen - Het overleg met het bestuur en

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

AGENDA. 12 oktober 2016 Schooljaar Schoolnieuws 07. Jakob is gekomen diep in de woestijn, Om van God te dromen en een kind te zijn.

AGENDA. 12 oktober 2016 Schooljaar Schoolnieuws 07. Jakob is gekomen diep in de woestijn, Om van God te dromen en een kind te zijn. 12 oktober 2016 Schooljaar 2016 2017 Schoolnieuws 07 AGENDA Vrijdag 14 oktober t/m Maandag 24 oktober -Herfstvakantie Trefwoord: Volhouden Het gaat in de week na de herfstvakantie om volhouden, doorbijten

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

INFORMATIE OVER DE NIEUWE STRUCTUUR VAN DE GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRADEN SPOOR EN OPSO EN KANDIDAATSTELLING

INFORMATIE OVER DE NIEUWE STRUCTUUR VAN DE GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRADEN SPOOR EN OPSO EN KANDIDAATSTELLING INFORMATIE OVER DE NIEUWE STRUCTUUR VAN DE GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRADEN SPOOR EN OPSO EN KANDIDAATSTELLING Wat doet de (G)MR Indien een bestuur meer dan twee scholen in standhoudt, is het bestuur

Nadere informatie

Agenda. Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop

Agenda. Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop Agenda Opening & Voorstelronde MR Jaarverslag 2014-2015 Verkiezingen MR Jaarplan 2015-2016 Ouderraad Vragen & suggesties Sluiting 1 Oudergeleding Opening

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nr. 7, 28 maart 2017 In dit nummer o.a. Kandidaten gezocht voor de MR Entreetoets Oudercommunicatie

NIEUWSBRIEF Nr. 7, 28 maart 2017 In dit nummer o.a. Kandidaten gezocht voor de MR Entreetoets Oudercommunicatie NIEUWSBRIEF Nr. 7, 28 maart 2017 In dit nummer o.a. Kandidaten gezocht voor de MR Entreetoets Oudercommunicatie Volg Klavertje Vier nu ook op Twitter voor nieuws, foto s e.d. @ObsKlavertje4 Voorwoord Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), De laatste nieuwsbrief van 2015 is gereed en wordt u hierbij aangeboden. December is een drukke, maar gezellige maand. Een tijd waarin we elkaar op verschillende wijzen ontmoeten. Voel

Nadere informatie

De kalender In de komende 4 weken staan de volgende activiteiten op het programma

De kalender In de komende 4 weken staan de volgende activiteiten op het programma www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 8 december 2016 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders Na een heel mooi en gezellig Sinterklaasfeest gevierd te hebben,

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Informatie voor deelnemers aan het onderzoek naar een zelfhulpcursus voor uw veerkracht en welbevinden

Informatie voor deelnemers aan het onderzoek naar een zelfhulpcursus voor uw veerkracht en welbevinden Informatie voor deelnemers aan het onderzoek naar een zelfhulpcursus voor uw veerkracht en welbevinden Bent u gemotiveerd om het plezier in uw leven en uw persoonlijke ontwikkeling een impuls te geven?

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 11 / 25 maart 2016. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 11 / 25 maart 2016. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 11 / 25 maart 2016 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

LEERLINGENRAAD MEESTER KREMERSCHOOL

LEERLINGENRAAD MEESTER KREMERSCHOOL LEERLINGENRAAD MEESTER KREMERSCHOOL INHOUD 1. Wat is een leerlingenraad? a. Visie b. Doel c. Gespreksonderwerpen 2. Wie zitten erin? a. Lidmaatschap/samenstelling b. Verkiezingen c. Criteria 3. Vergaderingen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 22 OBS De Vuurvl Juni 2017 In de bijlage informatie over de Tijdelijke logeerwoningen In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - GMR leden

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Mijn school, jouw school, onze school!

Mijn school, jouw school, onze school! Mijn school, jouw school, onze school! Na een fijne en welverdiende zomervakantie zijn we allemaal weer enthousiast begonnen op school. Met de leerlingen zijn we deze Groene Week in elke groep aan het

Nadere informatie

Continurooster? Voorlichtingsbijeenkomst ouders 28 november 2012

Continurooster? Voorlichtingsbijeenkomst ouders 28 november 2012 Continurooster? Voorlichtingsbijeenkomst ouders 28 november 2012 Agenda Inleiding Het continurooster Voor- en nadelen continurooster Consequenties? Aanpak Afsluiting Inleiding Waarom de schooltijden veranderen:

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Kalender mei en juni. Zaterdag 26 mei Regionale zwemkampioenschappen (Veenendaal) Maandag 28 mei Start trotsweken en trotsgesprekken t/m 15 juni

Kalender mei en juni. Zaterdag 26 mei Regionale zwemkampioenschappen (Veenendaal) Maandag 28 mei Start trotsweken en trotsgesprekken t/m 15 juni obs De Phoenix Week 20-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Deze week staat in het teken van Meetkunde. Volgende week vieren we met elkaar

Nadere informatie

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Gendt, 4 april 2016 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van IKC t Holthuus Betreft: benoeming nieuwe directeur Geachte ouder(s) of verzorger(s),

Nadere informatie

De besproken agendapunten worden teruggekoppeld door de begeleidende leerkracht aan het team.

De besproken agendapunten worden teruggekoppeld door de begeleidende leerkracht aan het team. Inhoud 1. Wat verstaan we onder een leerlingenraad? 2. Samenstelling van de leerlingenraad. 3. Vergaderingen. 4. Agendapunten van de leerlingenraad. 5. Taken van de leerlingenraad. 6. De leerlingenraad

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Met het concept Kansrijke Combinatiegroepen richten scholen hun onderwijs inhoudelijk anders in. Informatiebulletin 21 juni de jaargang nr 19

Met het concept Kansrijke Combinatiegroepen richten scholen hun onderwijs inhoudelijk anders in. Informatiebulletin 21 juni de jaargang nr 19 Informatiebulletin 21 juni 2016 16 de jaargang nr 19 Planning komende weken 23 juni Alle groepen Schoolreisjes Meer hierover in ouderinfo 18 van 7 juni 2016 28 juni t/m 1 juli Groep 8 Kamp 29 juni Groep

Nadere informatie

Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! SCHOOLKALENDER

Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! SCHOOLKALENDER Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 8-10-2018) Deze keer geen stukje Goed Gedaan! GOED GEDAAN! Klik hier voor de kalender op de website SCHOOLKALENDER WIJZIGING GEGEVENS? Heeft u een wijziging in uw

Nadere informatie

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16:

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16: Nr 16: 17 juni 2016 Inleiding De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de voorbereidingen voor volgend cursusjaar. In deze nieuwsbrief krijgt u daar dan ook veel informatie over. Onder andere het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Welkom nieuwe kinderen Samenwerking Smallsteps Sociale veiligheid Staken Montessoriweetje Wachtlijst Connect logopedie Oproep denktank

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda 27-06-2014 Agenda Discussieavond 30-06 doorschuifmiddag 30-06 schoomaakavond 01-07 afscheid groep 8 02-07 afscheid juf Houkje 04-07 laatste schooldag 05-07 t/m 17-08 ZOMERVAKANTIE Zoon voor juf Bianca!

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

februari 2019 Januari Ouderavond veilig online op College de Brink / Laren

februari 2019 Januari Ouderavond veilig online op College de Brink / Laren Nieuwsbrief februari 2019 Januari wo 30 Ouderavond veilig online op College de Brink / Laren Februari di 5 vr 8 vr 15 ma 18 t/m vr 22 Voorstelling concertgebouw gr 7-8 (8.15 uur op school) Kijkochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan

Nieuwsbrief Meidoornlaan Nieuwsbrief Meidoornlaan april Agenda 21april 22 april 25 april t/m 6 mei 13 mei MR vergadering Koningsspelen Meivakantie Nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek Eens in de twee jaar neemt de school een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar april 2017

Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar april 2017 Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar 2016-2017 21 april 2017 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de zestiende Nieuwsbrief van dit schooljaar. De volgende Nieuwsbrief kunt u verwachten op vrijdag 12 mei 2017.

Nadere informatie

Vrijdag 31 maart hebben de leerlingen van groep 1 en 2 de hele dag vrij.

Vrijdag 31 maart hebben de leerlingen van groep 1 en 2 de hele dag vrij. Nieuwsbrief maart Nieuws uit de groepen Groep 1/2 Thema s: De wereld rond (Schatkist) Lente (Schatkist) Duitse les: 10 maart, 24 maart. Letters: Week 10: o Week 11: g Week 12: t Week 13: ei Vrijdag 31

Nadere informatie

September Van de directie

September Van de directie September 2017 Van de directie Het nieuwe schooljaar is gestart en het is meteen ook lekker weer om binnen te zitten. De kinderen zijn inmiddels al aardig gewend aan hun nieuwe leerkracht en onze groepen

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Formatie

Borgesiusstichting. Formatie Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Formatie 2016-2017 Volgend schooljaar verwelkomen we twee nieuwe leerkrachten op school: In groep 5/6 komt

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie