Ingenico Payment Services partner programma. Samen bereiken we meer. DOCUMENT D EXECUTION INGENICO_PAYMENT_CMJN.ai

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ingenico Payment Services partner programma. Samen bereiken we meer. DOCUMENT D EXECUTION INGENICO_PAYMENT_CMJN.ai"

Transcriptie

1 DOCUMENT D EXECUTION INGENICO_PAYMENT_CMJN.ai INFORMATIONS GENERALES COULEURS UTILISEES APPROBATION Client: INGENICO Date : 03 MAI 2014 Utilisation: Impression quadri. Ne pas utiliser pour application écran. C 67/M 54 C 100 /M 88 J 47/N 43 J 0/ N 10 Ingenico Payment Services partner programma Samen bereiken we meer

2 ingenico payment services / uw betaalpartner Ingenico Payment Services, de wereldleider in diensten voor digitale betalingen, zet complexe betaaltransacties om tot vlotte en geïntegreerde betaaloplossingen op alle verkoopkanalen: online, in de winkel en mobiel. Met ons innoverende aanbod aan multi-channel-betaaldiensten, van transactieaanvaarding tot transactiebetaling, en van marketing tot klantenbinding, helpen wij de ondernemers om hun betalingen te beheren, te groeperen en te beveiligen, om fraude te voorkomen en om hun verkopen te stimuleren dankzij betere conversieverhoudingen. Ingenico Payment Services is een merk van de groep Ingenico, de wereldleider in geïntegreerde betaaloplossingen.

3 Klanten 200+ Acquiring partners en banken 3,5 Bn Transacties elk jaar 200+ Partners en e-commerce platforms 20+ White labels Nieuwe webwinkeliers per maand 99,9 % Uptime 150+ Internationale, lokale en alternatieve betaalmethoden

4 payment services / geïntegreerd ongeacht het kanaal Ingenico Payment Services aanraden aan uw klanten is één van de beste beslissingen die uw bedrijf ooit zal maken. We helpen ze meer te verkopen en hun conversie een boost te geven / Wij bieden uw klanten een keuze uit meer dan 150 betaalmethoden en een breed scala aan mogelijkheden om hun systemen te koppelen aan die van ons. Zo helpen wij ze bij het optimaliseren van de betaalpagina om een hogere conversie te bereiken. We helpen ze wereldwijd te verkopen / Waar dan ook te wereld uw klanten willen uitbreiden, wij bieden ze de talen en valuta die ze nodig hebben om met lokale bedrijven te concurreren. We kunnen ze adviseren over de juiste mix van betaalmethoden en de bijbehorende lokale contracten.

5 We hebben een robuust, schaalbaar en betrouwbaar platform / Ingenico Payment Services infrastructuur is het resultaat van jarenlange ervaring en investeringen. Onze klanten rekenen erop dat onze dienstverlening maximaal beschikbaar is. Om deze diensten te onderhouden en te verbeteren, steken we veel tijd en energie in technologie en kennis. We bieden een betrouwbaar en veilig platform met 24/7 monitoring en een gemiddelde beschikbaarheid van 99.9% - zelfs in piekperioden. We bieden ondersteuning in vele talen / Onze collega s van support staan klaar om uw klanten te helpen in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Ook zijn er vaak Italiaans en Spaans sprekende collega s aanwezig. Ondersteuning bieden we niet alleen voor echte transacties, maar ook voor testtransacties via onze testomgeving van het experimenteren met betaalmethoden tot aan het maken van test betalingen. We geven ze de controle / Met ons veelzijdig rapportagetools kunnen uw klanten hun transacties monitoren op alle niveaus. Zo hebben ze toegang tot alle noodzakelijk essentiële informatie om optimaal zaken te doen. We zijn makkelijk om mee te werken / Onze technologie is eenvoudig te integreren. We bieden volledige integratieondersteuning aan voor onze gecertificeerde koppelingen / plugins: Magento, OXID, PrestaShop, Demandware, Drupal Commerce, hybris, oscommerce en epages. We integreren ook met meer dan veertig andere populaire e-commerce platforms zoals Shopify en EKM Powershop.

6 onze e-commerce oplossingen / we bieden 3 diensten in 1 aan Onze schaalbare oplossingen zijn ontworpen voor groei. Ze helpen uw klanten een groter publiek te bereiken, meer te verkopen en hun business te beschermen. > Multi-channel betalingen, een scala aan betaalmethoden en fraudepreventie zijn allemaal toegankelijk via één gebruikersvriendelijk platform. Zo zijn uw klanten in staat hun interne processen te optimaliseren. Door onze modulaire aanpak kunnen zij starten met wat ze vandaag nodig hebben. Aanvullende diensten en functionaliteiten kunnen eenvoudig toevoegd worden, als hun business daar om vraagt.

7 1 Multi-channel 2 Collect 3 betaaldiensten diensten Fraudepreventie oplossingen Beheer multi-channel betalingen vanaf één platform. Bied meer betaalmethoden en verkoop meer met één enkel contract. Bescherm uw business. Minder fraude en meer echte bestellingen.

8 1 betaalplatform / bied meer betaalmethoden Ons betaalplatform is een beveiligd systeem waarmee uw klanten online betalingen kunnen accepteren van onder andere ideal, creditcards en bankoverschrijvingen. Het is de technische verbinding tussen hun website en hun merchant account. Of ze nu kiezen om hun betalingen te ontvangen via ons of via één van onze acquiring partners: ons platform zorgt ervoor dat ze betaald krijgen. Van online en mobiele betalingen tot aan betalingen per telefoon, post en , ons betaalplatform verwerkt ze allemaal snel én eenvoudig.

9 > Een veilig betaalplatform dat het voor consumenten eenvoudig maakt te betalen.

10 2 onze collectdiensten / meer verkoop, minder rompslomp Onze Collect dienst is een alles-in-één betaaloplossing. Hierdoor kunnen uw klanten hun kopers de betaalmethoden van hun voorkeur aanbieden, zonder administratieve rompslomp. Uw klanten kunnen per land bepalen welke betaalmethoden ze activeren. En dat allemaal met één enkel contract. Het is niet nodig om in elk land aparte bankrekeningen te openen of zusterbedrijven op te richten. Alles wat ze moeten doen, is kiezen welke betaalmethoden ze willen accepteren. Met onze Collect dienst kunnen ze eenvoudig uitbreiden in nieuwe markten, omdat ze meteen toegang hebben tot de lokale betaalmethoden die hun klanten kennen en vertrouwen. Meer verkopen in bestaande markten is mogelijk door hun klanten zelf te laten kiezen hoe ze willen betalen. En door alle transacties te beheren met slecht één account, kunnen ze bovendien behoorlijk wat tijd en geld besparen.

11 > Een alles-in-één oplossing die helpt de conversie te verhogen.

12 3 fraudepreventie / harder voor fraudeurs, makkelijker voor u Fraud Expert is dé slimme fraude-oplossing, speciaal afgestemd op de behoeften van uw klanten. Het combineert hun bedrijfskennis met ons actuele inzicht in fraudebescherming om zo een risico inschatting te maken. Dit is de ideale manier om te bepalen of betalingen moeten worden geblokkeerd, geaccepteerd of opnieuw moeten worden beoordeeld. Uw klanten kunnen dit in slechts een paar klikken opzetten of ervoor kiezen gedetailleerde risicoparameters te definiëren. Wat de keuze ook is: iedere transactie profiteert van real-time advies door onze state-of-the-art technologie en fraudeexpertise van andere webwinkels.

13 > Geavanceerde bescherming helpt uw klanten fraude te voorkomen en meer veilige bestellingen te accepteren.

14 ingenico payment services / het partner programma Samen bereiken we meer Een partnership met Ingenico Payment Services is goed voor u én uw klanten. Samen kunnen wij de betaal- en Fraude oplossingen bieden die uw klanten helpen om meer te verkopen, wereldwijd uit te breiden en hun business te beschermen.

15 ingenico payment services / zo werkt u met ons samen We willen een lange termijn relatie aangaan met onze partners. Daarom geven we u de keuze hoe u met ons wilt samenwerken. Een REFERRAL partnership is geschikt voor u als u nieuwe klanten direct naar ons door verwijst, zodat wij de commerciële relatie kunnen beheren. Een RESELLER partnership is geschikt voor u als u wederverkoper wordt van onze diensten en de commerciële aspecten van de relatie namens ons beheert. Een SYSTEMS INTEGRATOR partnership is geschikt voor u als u onze diensten integreert bij bedrijven en de technische aspecten van het platform beheert.

16 voordelen / goed voor u Met ons als partner kunt u: Als u deelneemt aan ons partnerprogramma, dan zijn er meer voordelen voor uw bedrijf. Een marktconforme commissie ontvangen op de verwijzingen/ verkopen die u realiseert Uw verkoopomzet verhogen door Ingenico Payment Services conversie verhogend betaalplatform toe te voegen aan uw portfolio Profiteren van Ingenico Payment Services goede reputatie voor technische innovatie en kwaliteit van dienstverlening Eenvoudig koppelingen maken met onze gecertificeerde plugins voor Magento, OXID, PrestaShop, Demandware, Drupal Commerce, hybris, oscommerce, epages en vele andere populaire e-commerce platformsystemen

17 Een gratis testaccount aanmaken, zodat uw klanten zelf de features en voordelen van ons betaalplatform kunnen ervaren Uw klanten goed kunnen bedienen, door dat Ingenico Payment Services regelmatig trainingen en updates over onze producten en diensten geeft aan onze partners Profiteren van onze tweedelijns helpdesk en 24/7 monitoring van ons veilige netwerk Om te starten, bieden we u: > Gratis training en support > Marktinformatie > Verkooptools > Merkondersteuning

18 voordelen / goed voor uw klanten Met ons als partner kunnen uw klanten: Door de vele mogelijkheden en voordelen is de Ingenico Payment Services-oplossing eenvoudig te verkopen. Meer betaalmethoden aanbieden, zodat hun klanten zelf kunnen kiezen hoe ze willen betalen. Meer betaalmethoden betekent meer conversie Een groter publiek bereiken door de meest gebruikte betaalmethoden in iedere markt en een betaalpagina in 20 talen aan te bieden Hun betaalpagina aanpassen in de eigen vertrouwde look & feel Het bestelproces optimaliseren en vroegtijdige afhaken in het betaalproces terugdringen. Door onze aliasfunctionaliteit kunnen ze een one-page check out aanbieden en kaartgegevens bewaren Meer veilige bestellingen accepteren en de kans op fraude beperken

19

20 DOCUMENT D EXECUTION INGENICO_PAYMENT_CMJN.ai INFORMATIONS GENERALES COULEURS UTILISEES APPROBATION Client: INGENICO Date : 03 MAI 2014 Utilisation: Impression quadri. Ne pas utiliser pour application écran. C 67/M 54 C 100 /M 88 J 47/N 43 J 0/ N 10 Neem de volgende stap Als u klaar bent om partner te worden, bel ons Internationaal +32 (0) Nederland +31 (0) België +32 (0) Frankrijk +33 (0) Verenigd Koninkrijk +44 (0) Duitsland +49 (0) Copyright Ingenico Payment Services, 2015

Ingenico epayments partner programma Samen bereiken we meer

Ingenico epayments partner programma Samen bereiken we meer Ingenico epayments partner programma Samen bereiken we meer Ingenico epayments / uw betaalpartner Ingenico epayments is de online en mobile commerce afdeling van Ingenico Group, wereldleider in naadloze

Nadere informatie

Sofortbanking White paper. Versie: 1.1 Jaar: 2013 Auteur: Buckaroo Online Payment Services

Sofortbanking White paper. Versie: 1.1 Jaar: 2013 Auteur: Buckaroo Online Payment Services Sofortbanking White paper Versie: 1.1 Jaar: 2013 Auteur: Buckaroo Online Payment Services Overzicht wijzigingen Versie Datum Wijziging 1.0 1-1-2013 Oplevering versie 1.0 1.1 13-05-2013 Nieuwe layout Buckaroo

Nadere informatie

Functionaliteiten Triple Deal Payment Services

Functionaliteiten Triple Deal Payment Services Functionaliteiten Triple Deal Payment Services Per 01.01.2004 Eenvoudige aanmaak en verwerking van betalingen (multi-channel approach) op drie mogelijke manieren. Combinatie is ook mogelijk: o Webmenu-interface

Nadere informatie

Whitepaper Meer weten over ideal

Whitepaper Meer weten over ideal Whitepaper Meer weten over ideal Inhoudsopgave INLEIDING... 2 OVER IDEAL... 3 DE WERKING VAN IDEAL... 3 ONLINE INZAKE IN TRANSACTIES... 4 DIRECT IMPLEMENTEREN... 4 IDEAL TARIEF... 4 MEER WETEN?... 4 Pagina

Nadere informatie

Ingenico. Handleiding Versie

Ingenico. Handleiding Versie Ingenico Handleiding Versie 3.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Instelingen Ingenico 5 2.1 Algemene transactieparameters 5 2.2

Nadere informatie

Whitepaper Meer weten over CreditCards

Whitepaper Meer weten over CreditCards Whitepaper Meer weten over CreditCards Inhoudsopgave INLEIDING... 2 OVER VISA EN MASTERCARD... 3 3-D SECURE... 3 GEBRUIK VAN CREDITCARDS AANVRAGEN... 4 DE WERKING VAN CREDITCARDS... 4 ONLINE INZAGE IN

Nadere informatie

Fast Checkout. Snelkassa T: 020-8500 500. Meer omzet met een eenvoudige checkout. Online shoppen leuker en eenvoudiger!

Fast Checkout. Snelkassa T: 020-8500 500. Meer omzet met een eenvoudige checkout. Online shoppen leuker en eenvoudiger! Fast Checkout Snelkassa T: 020-8500 500 Meer omzet met een eenvoudige checkout Betaal na Ontvangst 25 50 CadeauKaarten InCasso MultiSafepay is dé partner als het gaat om online betalen. Met 14 jaar ervaring

Nadere informatie

Levering & verzending

Levering & verzending Levering & verzending Wat is de levertijd bij producten die niet op voorraad zijn? Wij proberen de producten die niet leverbaar zijn op rood te plaatsen, wanneer de producten op rood staan kunt u altijd

Nadere informatie

Agenda. Maatschappij

Agenda. Maatschappij Agenda Maatschappij A KBC, uw partner in online ondernemen Een webontwikkelaar Adviseert u om uw zaak online aantrekkelijk te maken Ontwerpt en bouwt de verschillende webpagina s Regelt de connectie met

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

transparant & vertrouwd

transparant & vertrouwd Connect transparant & vertrouwd Connect is het meest gebruikelijke online betaalsysteem voor webwinkels. Met Connect kunnen uw klanten afrekenen in een vertrouwde betaalomgeving. Connect biedt een geheel

Nadere informatie

Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services

Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services CLOUD MANAGEMENT Managed Services Met Cloud Management beheren we uw cloud-omgeving en ontzorgen we u 24x7. De ontwikkelingen binnen cloud computing volgen elkaar

Nadere informatie

PRODUCT SHEET WHAT WE DO

PRODUCT SHEET WHAT WE DO ESDNOW, onderdeel van DISC BV, is dé Europese specialist als het gaat om het beheren, beveiligen, verkopen, toegang verschaffen tot, en distributie van digitale content. ESDNOW helpt uitgevers bij het

Nadere informatie

Buckaroo. Handleiding Versie 3.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Buckaroo. Handleiding Versie 3.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Buckaroo Handleiding Versie 3.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Aanmelden Buckaroo 6 2.1 Tabblad: algemeen 7 2.2 Tabblad: redirect

Nadere informatie

Whitepaper. Meer weten over de voordelen van een achteraf betaalmethode

Whitepaper. Meer weten over de voordelen van een achteraf betaalmethode Whitepaper Meer weten over de voordelen van een achteraf betaalmethode Inhoudsopgave INLEIDING... 2 WAAROM EEN ACHTERAF BETAALMETHODE AANBIEDEN... 3 DE VOORDELEN... 4 Voordelen achteraf betalen voor de

Nadere informatie

HELPS MY BUSINESS GROW

HELPS MY BUSINESS GROW HELPS MY BUSINESS GROW mypos Belangrijkste inzichten 30+ LANDEN MEER DAN 60.000 HANDELAREN MEER DAN 1,2 MILJARD EURO VERWERKT PER JAAR OVERZICHT ACCEPTEER DEBET & KREDIETKAARTEN DOOR ALLE BETAALKANALEN

Nadere informatie

Voorkom fraude. Versie: 2.2 Jaar: 2012 Auteur: Buckaroo Online Payment Services

Voorkom fraude. Versie: 2.2 Jaar: 2012 Auteur: Buckaroo Online Payment Services Voorkom fraude Versie: 2.2 Jaar: 2012 Auteur: Buckaroo Online Payment Services 1. Niet goed beveiligde webwinkels Inleiding In de praktijk komt het regelmatig voor dat webwinkels kwetsbaar zijn voor fraude.

Nadere informatie

PayPal. Ervaar vandaag de betaalmogelijkheden van morgen

PayPal. Ervaar vandaag de betaalmogelijkheden van morgen PayPal Ervaar vandaag de betaalmogelijkheden van morgen Over PayPal 148M actieve gebruikers $ 6.6 miljard omzet (+20%YoY) 52% internationale betalingen $1 van elke $6 die online wordt besteed, gaat via

Nadere informatie

Don t pay too much PayDutch. Smart e-payment solutions

Don t pay too much PayDutch. Smart e-payment solutions Don t pay too much. Smart e-payment solutions Advies en vastlegging De webwinkelier ontvangt van een lidmaatschapsovereenkomst en een offerte met de gevraagde betaalmethodes. Word nu lid en profiteer direct

Nadere informatie

Handleiding IDEAL. door Patricia Sturm 27 september Versie 2.1 Openbaar

Handleiding IDEAL. door Patricia Sturm 27 september Versie 2.1 Openbaar Handleiding IDEAL door Patricia Sturm 27 september 2016 Versie 2.1 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. ideal... 4 2.1. Verloop van een ideal transactie... 4 2.2. Aanleveren van een ideal transactie...

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSHOP PLUGIN WOOCOMMERCE VOORSTRAAT 2 3201 BB SPIJKENISSE THE NETHERLANDS SUPPORT

HANDLEIDING WEBSHOP PLUGIN WOOCOMMERCE VOORSTRAAT 2 3201 BB SPIJKENISSE THE NETHERLANDS SUPPORT HANDLEIDING WEBSHOP PLUGIN WOOCOMMERCE VOORSTRAAT 2 3201 BB SPIJKENISSE THE NETHERLANDS SUPPORT TEL +31 [0]88 886 66 66 MAIL SUPPORT@PAY.NL DATE 22 APRIL 2014 1 Een korte uitleg Uw webshop is pas compleet

Nadere informatie

HANDLEIDING. ideal / Omnikassa. Martijn Mengerink.

HANDLEIDING. ideal / Omnikassa. Martijn Mengerink. HANDLEIDING ideal / Omnikassa Auteur: Website: E-mail : Martijn Mengerink www.biedmeer.nl support@biedmeer.nl Datum Versie Opmerking 19-07-2013 V1.0 Initiële opzet 24-09-2013 V1.1 ideal en OmniKassa handleidingen

Nadere informatie

Met COMMERCEnow biedt ESDNOW u full service. e-commerce. Deze module is robuust en schaalbaar. en bevat een scala aan mogelijkheden.

Met COMMERCEnow biedt ESDNOW u full service. e-commerce. Deze module is robuust en schaalbaar. en bevat een scala aan mogelijkheden. COMMERCEnow Met COMMERCEnow biedt ESDNOW u full service e-commerce. Deze module is robuust en schaalbaar en bevat een scala aan mogelijkheden. Basis van deze module is een hoogwaardige, veilige en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android

Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android Inhoudsopgave HOOFDSTUKKEN 1. Het juiste software pakket kiezen 2. Domeinnaam 2. Hosting 3. Template 4. PSP (Payment Service

Nadere informatie

Start je eigen webwinkel en verleg je ambities. Maak gebruik van talloze mogelijkheden waar je bijzonder weinig voor betaalt. Vanaf 12,95 per maand

Start je eigen webwinkel en verleg je ambities. Maak gebruik van talloze mogelijkheden waar je bijzonder weinig voor betaalt. Vanaf 12,95 per maand Vanaf 12,95 per maand Start je eigen webwinkel en verleg je ambities Maak gebruik van talloze mogelijkheden waar je bijzonder weinig voor betaalt. www.ccvonline.be Welkom bij BiedMeer Powered by Waar e-commerce

Nadere informatie

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services CLOUD MIGRATIE Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform

Nadere informatie

Buckaroo. Handleiding Versie

Buckaroo. Handleiding Versie Buckaroo Handleiding Versie 3.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Aanmelden Buckaroo 5 2.1 Tabblad: algemeen 6 2.2 Tabblad: redirect

Nadere informatie

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen Betalingen accepteren via PaySquare Uw betalingen in goede handen Veilig betalingsverkeer Maak het uw klanten gemakkelijk Betalingen met betaalkaarten zijn veilig, kostenbesparend en omzetverhogend. Wilt

Nadere informatie

ABN AMRO. Welkom bij ABN AMRO ideal Algemene handleiding

ABN AMRO. Welkom bij ABN AMRO ideal Algemene handleiding ABN AMRO Welkom bij ABN AMRO ideal Algemene handleiding Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. ideal 3 3. Consument perspectief 4 4. Inplementatie 7 5. Overige informatie / Contact informatie 8 BU NL Versie 1.0

Nadere informatie

Het Duitse betaalproces. White paper 2015

Het Duitse betaalproces. White paper 2015 Het Duitse betaalproces White paper 2015 Inhoudsopgave Het Proces 3 De wettelijke eisen in Duitsland De knopjes-wet Het checkboxje Het winkelwagentje Intuïtief en makkelijk Account aanmaken Betalen 7 Kauf

Nadere informatie

Uw betalingen zijn in goede handen bij PaySquare

Uw betalingen zijn in goede handen bij PaySquare Uw betalingen zijn in goede handen bij PaySquare Als ondernemer maakt u het uw klanten graag makkelijk. Wilt u uw klanten in staat stellen om iedere aankoop snel, gemakkelijk en veilig te betalen, dan

Nadere informatie

Handleiding Afterpay België

Handleiding Afterpay België Handleiding Afterpay België Handleiding Versie 1.1 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Aan de slag 5 2.1 aanvragen van Afterpay 5

Nadere informatie

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Docdata

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Docdata Mamut Business Software Introductie Mamut Enterprise Docdata Introductie in uitbreiding van Mamut Enterprise System Mamut Enterprise Docdata Versie: 12 Inhoud BETALINGSSERVICE VOOR BETALING IN DE WEBSHOP...

Nadere informatie

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren.

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Account Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Live chat In jouw account kan je direct vragen stellen aan onze specialisten.

Nadere informatie

CCV SHOP HANDLEIDING. Locatie Enschede Kopersteden TK Enschede Nederland. Locatie Spijkenisse Voorstraat BB Spijkenisse Nederland

CCV SHOP HANDLEIDING. Locatie Enschede Kopersteden TK Enschede Nederland. Locatie Spijkenisse Voorstraat BB Spijkenisse Nederland CCV SHOP HANDLEIDING Locatie Spijkenisse Voorstraat 2 3201 BB Spijkenisse Nederland Locatie Enschede Kopersteden 10 7547 TK Enschede Nederland 1 Sales & Care +31(0) 88-88 666 22 support@pay.nl 1 Inhoud

Nadere informatie

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud Managed Services Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform is continu in beweging. Daarom is een

Nadere informatie

Wees in control over uw digitale landschap

Wees in control over uw digitale landschap Managed Services Managed Services We zorgen ervoor dat uw complete beheerketen soepel functioneert, zodat uw eindgebruikers optimaal worden bediend. Zorgenvrij beheer is cruciaal voor de continuïteit van

Nadere informatie

ONLINE BETALINGEN VOOR JE ONLINE AUTOSHOWROOM

ONLINE BETALINGEN VOOR JE ONLINE AUTOSHOWROOM ONLINE BETALINGEN VOOR JE ONLINE AUTOSHOWROOM WIL JIJ OOK ONLINE CONVERSIE? Lees dan mee... Uit diverse onderzoeken blijkt dat consumenten vooral online bronnen raadplegen maar daarna alsnog naar een dealer

Nadere informatie

We love what we do. Het eenvoudiger maken voor consumenten om in uw webwinkel te shoppen.

We love what we do. Het eenvoudiger maken voor consumenten om in uw webwinkel te shoppen. We love what we do Het eenvoudiger maken voor consumenten om in uw webwinkel te shoppen. Het vertrouwen opbouwen tussen verkopers en klanten. Het verhogen van uw omzet. Misschien komt het hierdoor dat

Nadere informatie

Solution partners - Bedrijven die PayPal als geïntegreerd onderdeel van hun e-commerceoplossingen aanbieden.

Solution partners - Bedrijven die PayPal als geïntegreerd onderdeel van hun e-commerceoplossingen aanbieden. Met het PayPal-partnerprogramma kunnen onze partners op maat gemaakte oplossingen bieden om tegemoet te komen aan de groeiende bedrijfsbehoeften van uw webwinkeliers. In deze gids vindt u gedetailleerde

Nadere informatie

Testen in de testomgeving Rabo OnlineKassa

Testen in de testomgeving Rabo OnlineKassa Testen in de testomgeving Rabo OnlineKassa Voordat u de Rabo OnlineKassa in gebruik neemt, adviseren wij u om de Rabo OnlineKassa eerst te integreren met de testomgeving van de Rabo OnlineKassa (sandbox

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

Gedegen Cloud management volgens Mirabeau

Gedegen Cloud management volgens Mirabeau Managed Services Managed Services Met Cloud Management beheren we uw cloud-omgeving en ontzorgen we u 24x7. De ontwikkelingen binnen cloud computing volgen elkaar in hoog tempo op. Regelmatig worden er

Nadere informatie

HELPS MY BUSINESS GROW

HELPS MY BUSINESS GROW HELPS MY BUSINESS GROW mypos Belangrijkste inzichten 24 LANDEN MEER DAN 55.000 HANDELAREN MEER DAN 15.000.000 TRANSACTIES OVERZICHT ACCEPTEER DEBET & KREDIETKAARTEN DOOR ALLE BETAALKANALEN IN WINKELS OF

Nadere informatie

2. Ga naar Prestashop Admin > Modules en zoek naar Kassa Compleet.

2. Ga naar Prestashop Admin > Modules en zoek naar Kassa Compleet. Hoe integreer ik Kassa Compleet in mijn webwinkel? Om het integreren voor u zo eenvoudig mogelijk te maken ontvangt u van ons een plugin voor uw webwinkelpakket. Wij ondersteunen de volgende pakketten:

Nadere informatie

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ACCOUNTING OPTIMIZED OPTIMALISEER UW BOEKHOUDING EN TEL UW TIJDSWINST. BETER BOEKHOUDEN DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6, één oplossing met tal van voordelen. Isabel 6 is de enige

Nadere informatie

Handleiding PayPal. door Patricia Sturm 2 november Versie 2.1 Openbaar

Handleiding PayPal. door Patricia Sturm 2 november Versie 2.1 Openbaar Handleiding PayPal door Patricia Sturm 2 november 2016 Versie 2.1 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. PayPal... 4 2.1. Verloop van een PayPal transactie... 4 2.2. Aanleveren van een PayPal transactie...

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

Klarna. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Klarna. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl t Klarna Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Aanmelden Klarna 6 2.1 Registratie 6 2.2 Zichtbaarheid Klarna

Nadere informatie

Saferpay. D Het veiligste betaalsysteem voor uw onlineshop ie

Saferpay. D Het veiligste betaalsysteem voor uw onlineshop ie D Het veiligste betaalsysteem voor uw onlineshop ie E-Payment is een alomvattend E-Payment-systeem van SIX Payment Services voor eenvoudig en veilig betalen in uw onlineshop. Via kunt u alle gangbare nationale

Nadere informatie

eqbs gebruikersvriendelijke websites

eqbs gebruikersvriendelijke websites eqbs gebruikersvriendelijke websites maatwerk websites voor uw onderneming www.elitelabs.nl gebruikersvriendelijke maatwerk website Overal ter wereld altijd uw eigen website beheren. Persoonlijk ontwerp

Nadere informatie

Betaalmethoden en kassaservices

Betaalmethoden en kassaservices Betaalmethoden en kassaservices Rabo OmniKassa Welke betaalmethoden en kassaservices zijn voor uw webwinkel interessant? van belang zijn bij de keuze van de juiste betaalmethode en kassaservice. Uw Doelgroep

Nadere informatie

Saferpay. D Het veiligste betaalsysteem voor uw onlineshop ie

Saferpay. D Het veiligste betaalsysteem voor uw onlineshop ie D Het veiligste betaalsysteem voor uw onlineshop ie 1 E-Payment is een alomvattend E-Payment-systeem van SIX Payment Services voor eenvoudig en veilig betalen in uw onlineshop. Via kunt u alle gangbare

Nadere informatie

MultiSafepay handleiding

MultiSafepay handleiding MultiSafepay handleiding Compatibiliteit: Pakket Versie Shopmodule Versie Geschikt CS-Cart plugin 1.6.0 CS-Cart 3.0.4 v CS-Cart plugin 1.6.0 CS-Cart 3.0.6 v MultiSafepay Payment plug-in voor CS-Cart http://www.multisafepay.com

Nadere informatie

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau KICKSTARTERS We lanceren binnen twee maanden een nieuw digitaal platform waarmee u in hoog tempo business value genereert. De digitale transformatie is in volle gang. Consumenten

Nadere informatie

MultiSafepay. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

MultiSafepay. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl MultiSafepay Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Aanmelden MultiSafepay 5 2.1 Procedure MultiSafepay 5 2.2

Nadere informatie

Handleiding Demo versie. PaySquare Online

Handleiding Demo versie. PaySquare Online Handleiding Demo versie PaySquare Online Inhoud 1. Opmerkingen voor u begint... 3 2. Aan de slag met de demo versie... 4 3. PaySquare Online testwebshop... 5 4. Online Dashboard... 6 2 2 2 1. Opmerkingen

Nadere informatie

Museumwebshop.nl. De standaard museumwebshop gebaseerd op Magento. Amsterdam, mei 2012

Museumwebshop.nl. De standaard museumwebshop gebaseerd op Magento. Amsterdam, mei 2012 Museumwebshop.nl De standaard museumwebshop gebaseerd op Magento Amsterdam, mei 2012 Inhoud Inhoud... 2 1. Inleiding... 3 2. Basisfunctionaliteiten Magento... 5 2 1. Inleiding Wij bieden musea een standaard

Nadere informatie

Handleiding: AfterPay België. Versie 1.0. Handleiding: AfterPay België pag. 1

Handleiding: AfterPay België. Versie 1.0. Handleiding: AfterPay België pag. 1 Handleiding: AfterPay België Versie 1.0 Handleiding: AfterPay België pag. 1 Handleiding: AfterPay België pag. 2 Inhoudsopgave Inleiding 4 Over AfterPay 4 De voordelen voor de consument 4 De voordelen voor

Nadere informatie

SHOPIFY HANDLEIDING. Locatie Enschede Kopersteden TK Enschede Nederland. Locatie Spijkenisse Voorstraat BB Spijkenisse Nederland

SHOPIFY HANDLEIDING. Locatie Enschede Kopersteden TK Enschede Nederland. Locatie Spijkenisse Voorstraat BB Spijkenisse Nederland SHOPIFY HANDLEIDING Locatie Spijkenisse Voorstraat 2 3201 BB Spijkenisse Nederland Locatie Enschede Kopersteden 10 7547 TK Enschede Nederland 1 Sales & Care +31(0) 88-88 666 22 support@pay.nl Inhoud 1

Nadere informatie

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite.

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Managed Services Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing & sales activiteiten. U gebruikt ze meestal

Nadere informatie

Is uw webshop geschikt voor mobiel?

Is uw webshop geschikt voor mobiel? Is uw webshop geschikt voor mobiel? vanaf 69,95 per maand Werkt op alle smartphones en tablets Docdata Mobile Shop dé complete webshop voor mobiel! Docdata Mobile Shop is powered by Qweery Uitbreiden van

Nadere informatie

De 10 factoren die de Total Cost of Ownership (TCO) bepalen van uw e-commerce software

De 10 factoren die de Total Cost of Ownership (TCO) bepalen van uw e-commerce software De 10 factoren die de Total Cost of Ownership (TCO) bepalen van uw e-commerce software Praktische handvatten voor het kiezen van de juiste enterprise e-commerce software SCALE YOUR ONLINE BUSINESS WITH

Nadere informatie

Het internet. Ook uw zaak.

Het internet. Ook uw zaak. Het internet. Ook uw zaak. Eerste initiatie van het project. E-commerce is voor iedereen. 10,67 mla Dat was de totale omzet van e-commerce in België in het jaar 2018. E-commerce zit in de lift en dat zien

Nadere informatie

Mamut Partner Programma

Mamut Partner Programma Mamut Partner Programma Het Partnerprogramma van Mamut is opgedeeld in diversie categorieën. Voor u als partner betekent dit dat u een samenwerkingsovereenkomst kunt aangaan die past bij uw behoeften en

Nadere informatie

Saferpay. D Het veiligste betaalsysteem voor uw onlineshop ie

Saferpay. D Het veiligste betaalsysteem voor uw onlineshop ie D Het veiligste betaalsysteem voor uw onlineshop ie 3 veiligheid Bied uw klanten de hoogst mogelijke veiligheid. Tevens bieden wij u bescherming tegen het uitvallen van betalingen, want het gaat ook om

Nadere informatie

White label cloudscanner

White label cloudscanner White label cloudscanner Een kant en klare cloudwebshop in afwachting van uw branding Voor (IT-)bedrijven die hun diensten overzichtelijk willen presenteren, de administratie beter willen managen en sales

Nadere informatie

Clang 1.4.1. Release Notes. created. created by

Clang 1.4.1. Release Notes. created. created by Clang 1.4.1 Release Notes created by by created Release 1.4.1 Voor u liggen de release notes van Clang 1.4.1. De eerste minor release na Clang 1.4.0. Hoewel het versienummer anders doet vermoeden, bevat

Nadere informatie

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding.

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding. Dicteerbrochure Ateq 08_190x277mm 01.indd 1 06-08-14 14:30 ONDERWERP: Oplossingen voor de moderne advocatuur OKTOBER 2014 Geachte Mr., Veel juridische professionals hebben vragen over het nieuwe werken,

Nadere informatie

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services MICROSITE BEHEER Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing

Nadere informatie

Partnerprogramma van Oodrive. Maak gebruik van de Cloud oplossingen dankzij het partnerprogramma van Oodrive. www.oodrive.com

Partnerprogramma van Oodrive. Maak gebruik van de Cloud oplossingen dankzij het partnerprogramma van Oodrive. www.oodrive.com Partnerprogramma van Oodrive Maak gebruik van de Cloud oplossingen dankzij het partnerprogramma van Oodrive www.oodrive.com 100 % innoverend Sinds haar oprichting heeft Oodrive een uitgebreide reeks SaaS-oplossingen

Nadere informatie

Handleiding Bankoverschrijving

Handleiding Bankoverschrijving Handleiding Bankoverschrijving door Patricia Sturm - van Zijl 8 september 2016 Versie 2.1 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. Bankoverschrijving... 4 2.1. Verloop van een bankoverschrijving... 4 2.2.

Nadere informatie

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar digitaal platform. Efficiënt beheer

Nadere informatie

Handleiding American Express

Handleiding American Express Handleiding American Express door Patricia Sturm 5 september 2016 Versie 2.0 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. American Express... 4 2.1. Verloop van een American Express transactie... 4 2.2. Aanleveren

Nadere informatie

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services CLOUD CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie.

Nadere informatie

Handleiding Giropay. door Patricia Sturm 13 september Versie 2.1 Openbaar

Handleiding Giropay. door Patricia Sturm 13 september Versie 2.1 Openbaar Handleiding Giropay door Patricia Sturm 13 september 2016 Versie 2.1 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. Giropay... 4 2.1. Verloop van een Giropay transactie... 4 2.2. Aanleveren van een Giropay transactie...

Nadere informatie

Handleiding Maestro. door Patricia Sturm 29 september Versie 1.1 Openbaar

Handleiding Maestro. door Patricia Sturm 29 september Versie 1.1 Openbaar Handleiding Maestro door Patricia Sturm 29 september 2016 Versie 1.1 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. Maestro... 4 2.1. Verloop van een Maestro betaling... 4 2.1.1. Autorisatie middels 3D Secure...

Nadere informatie

Paybox Mail Beheren van transactionele email berichten

Paybox Mail Beheren van transactionele email berichten 1 Paybox Mail Beheren van transactionele email berichten PAYBOX/POINT TRANSACTION SYSTEMS Point Transaction Systems, 11 A, rue Jacques Cartier - 78280 Guyancourt - FRANCE Tél. : +33 (0)1 61 37 05 70 -

Nadere informatie

REST API. Innovatieve factuurherkenning in uw eigen applicatie

REST API. Innovatieve factuurherkenning in uw eigen applicatie REST API Innovatieve factuurherkenning in uw eigen applicatie REST API INNOVATIEVE FACTUURHERKENNING IN UW EIGEN APPLICATIE De technologie voor factuurherkenning van DizzyData is white label te gebruiken

Nadere informatie

Online Retail: een introductie

Online Retail: een introductie Online Retail: een introductie Projectbureau A7/Westergo 14 november 2011 Programma vanavond Introductie online retail - Trends; - Marktomvang en marktontwikkeling; - Kansen en bedreigingen - Nabije toekomst

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING Via de website (www.parkinson-vereniging.nl) en het platform, waar u een Persoonlijk Parkinson Dossier kunt aanmaken, van De Parkinson Vereniging worden privacygevoelige

Nadere informatie

PSD2 Verandering, of toch niet?

PSD2 Verandering, of toch niet? PSD2 Verandering, of toch niet? PSD 2 revolutie of evolutie? De verwachtingen zijn hoog: Stimuleren van innovatie met als doel meer openheid die zorgt voor meer concurrentie en uiteindelijk tot een efficiëntere

Nadere informatie

Uw verkoopcijfers in de lift. ... met behulp van

Uw verkoopcijfers in de lift. ... met behulp van Uw verkoopcijfers in de lift... met behulp van Ondernemen via internet = absolute noodzaak! Uw omzet verhogen met online verkoop Ondernemen via internet is een absolute noodzaak voor u als ondernemer.

Nadere informatie

Gasunie inkoopproces 2012

Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Of het nu gaat om het optimaliseren van het gastransport of om het beheren en aansturen van onze leveranciers, bij Gasunie zijn we continu op zoek naar

Nadere informatie

Stappenplan online verkopen via QSAP

Stappenplan online verkopen via QSAP Stappenplan online verkopen via QSAP Inhoudsopgave 1 Online verkopen?... 2 1.1 "SELL VIRTUALLY ANYTHING"... 2 1.2 QSAP [kjoe sèp]... 2 1.3 Stappenplan... 2 2 Aanmaken webshop... 3 2.1 Kies gebruikersnaam...

Nadere informatie

Opslag van Creditcard Gegevens if you don t need it, don t store it

Opslag van Creditcard Gegevens if you don t need it, don t store it E-commerce & Mail Order-Telephone Order Opslag van Creditcard Gegevens if you don t need it, don t store it Opslag van Creditcard Gegevens Creditcard accepterende bedrijven vormen een potentieel doelwit

Nadere informatie

Minigids. Online betalingen.

Minigids. Online betalingen. Minigids Online betalingen. Inhoud Introductie 3 Zo werkt het 4 Waarom we online betalen aanbieden 5 Over virtuele creditcards op Booking.com 6 Antwoord op uw topvragen 8 2 Online betalingen: een introductie

Nadere informatie

Overstappen naar CCV Shop

Overstappen naar CCV Shop Overstappen naar CCV Shop Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave Changelog 2 3 1. Inleiding 4 2. Maak kennis met CCV Shop 5 3. De voordelen 6

Nadere informatie

Handleiding AfterPay. door Patricia Sturm 5 september Versie 2.5 Openbaar

Handleiding AfterPay. door Patricia Sturm 5 september Versie 2.5 Openbaar Handleiding AfterPay door Patricia Sturm 5 september 2016 Versie 2.5 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. AfterPay... 4 2.1. Verloop van een AfterPay transactie... 4 2.2. Aanleveren van een AfterPay

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

Deelname Informatie. 3 & 4 mei 2017 Nekkerhal Mechelen.

Deelname Informatie. 3 & 4 mei 2017 Nekkerhal Mechelen. Deelname Informatie 3 & 4 mei 2017 Nekkerhal Mechelen www.webshopvakbeurs.be Webshop Vakbeurs De Webshop Vakbeurs biedt een compleet overzicht van oplossingen die nodig zijn voor beginnend en blijvend

Nadere informatie

PayPal. Handleiding Versie

PayPal. Handleiding Versie PayPal Handleiding Versie 2.1 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 5 2. Aanmelden PayPal 6 2.1 Mijn rekening 6 2.2 API-toegang 7 2.3 API-toegangsrechten

Nadere informatie

De weg naar controle en veiligheid voor uw financiële zaken. Geen gedoe met kleine kassen, voorschotten, losse bonnetjes en zakelijk declareren

De weg naar controle en veiligheid voor uw financiële zaken. Geen gedoe met kleine kassen, voorschotten, losse bonnetjes en zakelijk declareren De weg naar controle en veiligheid voor uw financiële zaken Geen gedoe met kleine kassen, voorschotten, losse bonnetjes en zakelijk declareren www.simpledcard.com 020-330 67 12 info@simpledcard.com Herkent

Nadere informatie

Implementatiehandleiding idin

Implementatiehandleiding idin Implementatiehandleiding idin Versie 1.0 December 2016 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Varianten idin... 4 3. Technische ondersteuning... 5 4. Zelfbouw... 6 5. Externe dienstverlener... 8 6. Certificaten...

Nadere informatie

Handleiding ideal van ING / Postbank instellen met Easy Business Tools 5

Handleiding ideal van ING / Postbank instellen met Easy Business Tools 5 Handleiding ideal van ING / Postbank instellen met Easy Business Tools 5 Copyrights : Uitgever : 2009 LogiVert LogiControle BV 2009 Easy Computing Easy Computing Publishing n.v. Horzelstraat 100 1180 Brussel

Nadere informatie

Magento 1.4.x, 1.5.x, 1.6.x en 1.7.x module. Version 3.2

Magento 1.4.x, 1.5.x, 1.6.x en 1.7.x module. Version 3.2 Magento 1.4.x, 1.5.x, 1.6.x en 1.7.x module Version 3.2 Magento 1.4.x, 1.5.x, 1.6.x en 1.7.x module 2 van 6 INSTALLATIE Pak het ZIP bestand uit en plaats de inhoud van map app in de app directory van Magento.

Nadere informatie

Een Testaccount Aanmaken en Configureren

Een Testaccount Aanmaken en Configureren Informatie over de Testomgeving en Testprocedures v.3.0.0 Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Uw Nieuwe... Account Registreren 4 2.1 Een testaccount... maken 4 2.2 Uw testaccount... openen 4 3 Uw Testaccount...

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. Road User Portal (RUP) - Een OBU koppelen

GEBRUIKERSHANDLEIDING. Road User Portal (RUP) - Een OBU koppelen GEBRUIKERSHANDLEIDING Road User Portal (RUP) - Een OBU koppelen In geval van bijkomende vragen, neem dan contact op met Satellic Customer Support via 00800/72 83 55 42 (vanuit België en de buurlanden)

Nadere informatie

AfterPay. Handleiding Versie

AfterPay. Handleiding Versie AfterPay Handleiding Versie 2.1 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Aanmelden AfterPay 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Ordermanagement

Nadere informatie