DE SCHOONSTE BOERIN VAN VLAANDEREN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE SCHOONSTE BOERIN VAN VLAANDEREN"

Transcriptie

1 PERSMAP DE SCHOONSTE BOERIN VAN VLAANDEREN VERKIEZING SCHOONSTE BOERIN VAN VLAANDEREN AGRIFLANDERS GENT VAN 10 TOT 13 JANUARI

2 DE SCHOONSTE BOERIN DE OPZET De verkiezing Schoonste Boerin van Vlaanderen is aan haar vijfde editie toe. Organisator Field Communication startte in 2002 met dit concept om het algemene beeld van de hedendaagse boerin bij te sturen. Boerinnen zijn stevige, ondernemende vrouwen. Dit wordt al te vaak vergeten. Boerinnen en tuiniersters werken in een harde sector en staan met beide voeten op de grond. De verkiezing draait rond pure schoonheid... Geen maatje 34, een dikke laag fond de teint en gebleechte tanden, het gaat om gezonde, pure en echte vrouwen. Echte schoonheid zit vanbinnen. Onze Schoonste Boerin heeft vooral het hart voor de sector op de juiste plaats en weet van aanpakken. Deze wedstrijd verschilt grondig van de traditionele missverkiezingen: er zijn dan ook geen badpakkenspecials, en evenmin moeten dames ingestudeerde acts op het podium brengen. Bij onze zoektocht naar de Schoonste boerin van Vlaanderen testen we de boerinnen op spontaneïteit, op gezond boerinnenverstand, op lef en branie, op assertiviteit. Maar ook présence en uitstraling zijn beoordelingscriteria. Voeg hierbij nog een stevige portie naturel en je hebt hét profiel van een geschikte kandidate voor de eretitel Schoonste boerin van Vlaanderen. Uiteraard dienen de boerinnen ook blijk te geven van een gezonde, weldoordachte kijk op de landbouwsector en op de maatschappelijke rol die deze sector speelt (of moet spelen). Uiteindelijk zal de Schoonste Boerin twee jaar lang de ambassadrice zijn van de eigentijdse Vlaamse landbouw. De verkiezing en het grootse gedeelte van de praktische proeven zullen plaatsvinden tijdens Agriflanders, hét evenement van de Vlaamse land- en tuinbouw.

3 HET VERLOOP 15/11/ Persvoorstelling De schoonste Boerin van Vlaanderen > Locatie: KBC Artevelde-Toren (Gent) Tijdstip: 11u o Voorstelling van de kandidaten o Eerste praktische proef van de kandidaten December - Mediastunt kandidaten 10-11/01/ Praktische proeven tijdens Agriflanders 12/01/ Verkiezingsavond De Schoonste Boerin van Vlaanderen > Locatie: Flanders Expo Gent Tijdstip: 19u30/20u Na de verkiezing - Photoshoot met de schoonste boerin en haar eredames op een exotische locatie DE PRAKTISCHE PROEVEN Op de persconferentie in de KBC Artevelde-toren krijgen de finalistes reeds een eerste praktische proef voorgeschoteld. De overige praktische proeven vinden plaats op 10 en 11 januari 2013 tijdens Agriflanders. Er wordt gepeild naar assertiviteit, spontaniteit, assertiviteit, branie en gezond boerinnenverstand. Een greep uit de praktische proeven: - Gatorrace - Kettingzaagproef - Oeriëntatieproef - Smaakproef - Quiz - De grote Agriflanders-proef DE MEDIASTUNT Naast de praktische proeven dienen de finalistes ook een mediastunt uit te voeren die de land- en tuinbouwsector in een positief daglicht stelt. Wat staat er op het programma? Van 15 tot en 23 december vatten de dames een echte elfstedentocht aan. Ze binden geen schaatsen aan, maar rijden met een tractor van gemeente naar gemeente (van Veurne naar Dilsen-Stokkem) en verwennen er telkens De Schoonste Inwoner van die gemeente met eigen streekproducten. Meer informatie over de mediastunt volgt!

4 DE VERKIEZINGSAVOND De verkiezingsavond gaat door in het Forum van Flanders Expo. De show zelf start om 20u. Maar vooraleer we de boerinnen hun moment suprême laten beleven, genieten de aanwezigen vanaf 18u van een uitgebreid menu. Vooraleer de jury de winnares bekend maakt, wachten er nog enkele opdrachten op het podium. Eens de Schoonste Boerin gekend is, barst het feest helemaal los op de tonen van de DJ. DE PRIJZEN DE SCHOONSTE BOERIN EN HAAR EREDAMES Op het einde van de verkiezingsavond maakt de juryvoorzitter bekend wie de Schoonste Boerin van Vlaanderen is, alsook haar twee eredames. De Schoonste Boerin van Vlaanderen wint een John Deere Tractor én mag samen met haar eerste eredame en de winnares van de publieksprijs op reis naar het Amathus Beach Hotel te Rhodos. Op deze bestemming vindt een professionele fotoshoot plaats. DE PUBLIEKSPRIJS Eén van de tien finalistes zal ook uitgeroepen worden tot de winnares van de publieksprijs. Deze prijs wordt overhandigd aan die persoon die het meeste stemmen wist te verzamelen via de online voting module op onze Facebookpagina. Mensen die hun stem uitbrengen maken kans op een weekverblijf half pension in het Amathus Beach Hotel in Rhodos. De voting module wordt gelanceerd op 17 december 2012.

5 DE FINALISTES Graag stellen wij u voor aan de finalistes van de verkiezing van de Schoonste Boerin van Vlaanderen ! LYNN DE VLOO WOONPLAATS: Veurne LEEFTIJD: 23 BEDRIJF: Pluimvee, kriekenteelt Wil laten zien dat ook boeren en boerinnen mensen van de wereld zijn en het imago van de sector een boost geven. LEEN DECLERCQ WOONPLAATS: Oostkamp LEEFTIJD: 29 BEDRIJF: Melkveebedrijf, landbouweducatie Ik wil de sector vertegenwoordigen en sociale contacten leggen met andere boerinnen.

6 PETRA HAERTJENS WOONPLAATS: Lembeke LEEFTIJD: 32 BEDRIJF: Varkensbedrijf De landbouw en in het bijzonder de varkenshouderij in een beter daglicht plaatsen in deze moeilijk tijden. VEERLE LIESENS WOONPLAATS: Stokkem LEEFTIJD: 22 BEDRIJF: Melkvee, vleesvee, akkerbouw & paarden Buitenstaanders tonen dat ook boerinnen sociaal zijn en niet louter op het land vertoeven.

7 RIA SAELENS WOONPLAATS: Maldegem LEEFTIJD: 42 BEDRIJF: Mestvarkens Ik wil de landbouw in een goed daglicht stellen, zeker tov kinderen die nog al te vaak een negatief beeld hebben. MARJOLEIN STEVENS WOONPLAATS: Alken LEEFTIJD: 22 BEDRIJF: Fruitteelt Wil het traditionele rollenpatroon man-vrouw doorbreken en laten zien dat ook vrouwen een zaak kunnen leiden.

8 ELLEN VANEYNDE WOONPLAATS: Baal LEEFTIJD: 27 BEDRIJF: Pluimvee, akkerbouw en zorgboerderij Wil laten zien dat de vrouwen uit de sector modern en ondernemend zijn. MARINKA VERCOUTERE WOONPLAATS: Olsene LEEFTIJD: 37 BEDRIJF: Vleesvee, akkerbouw Wil de landbouw eens vanuit een ander standpunt laten zien.

9 SANNE WINNEPENNINCKX WOONPLAATS: Haacht LEEFTIJD: 21 BEDRIJF: Groententeelt Wil nieuw leven in de sector blazen. Steeds minder jongeren kiezen voor de landbouw, en dat vind ik jammer.

10 CONTACTPERSONEN: Hierbij onze gegevens, indien u meer informatie wil. BERT VANSTEELANDT BERT. V ANSTEELANDT@FI ELD.BE M T KATHLEEN COLPIN KATHLEE N.COLPIN@FIELD.BE M T LIEVEN HÉRIE LIEVE N.HE RIE@FIELD.BE M T

DE SCHOONSTE BOERIN VAN VLAANDEREN

DE SCHOONSTE BOERIN VAN VLAANDEREN PERSMAP DE SCHOONSTE BOERIN VAN VLAANDEREN 2011-2012 VERKIEZING SCHOONSTE BOERIN VAN VLAANDEREN AGRIFLANDERS GENT VAN 13 TOT 16 JANUARI 2011 WWW.SCHOONSTEBOERIN.BE DE SCHOONSTE BOERIN DE OPZET Via deze

Nadere informatie

PERSMAP. Held van t Veld Vlaams-Brabant

PERSMAP. Held van t Veld Vlaams-Brabant PERSMAP Held van t Veld Vlaams-Brabant 2 september 2017 INHOUD 1. Persuitnodiging... 3 1.1. Deelname... 4 1.1.1. Wie mag deelnemen?... 4 1.2. De wedstrijd... 4 1.2.1. De wedstrijd... 4 1.2.2. De jury...

Nadere informatie

Eerste persconferentie

Eerste persconferentie Eerste persconferentie PLC Ruiselede, vrijdag 24/08/2018 Programma 10.15u: persconferentie o Verwelkoming en algemene introductie (Georges Van Keerberghen) o Stand van zaken editie 2019 (Gunther De Mey)

Nadere informatie

Eerste persconferentie Westvlees nv, vrijdag 19/08/2016

Eerste persconferentie Westvlees nv, vrijdag 19/08/2016 Eerste persconferentie Westvlees nv, vrijdag 19/08/2016 Programma 10.00u: persconferentie o Verwelkoming en algemene introductie (Georges Van Keerberghen) o Stand van zaken editie 2017 (Gunther De Mey)

Nadere informatie

PERSMAP. Held van t Veld Nationaal kampioenschap

PERSMAP. Held van t Veld Nationaal kampioenschap PERSMAP Held van t Veld Nationaal kampioenschap Zondag 10 september 2017 Inhoud 1. Persuitnodiging... 3 2. Held van t Veld: een woordje uitleg... 4 2.1. Deelname... 4 2.1.1. Wie mag deelnemen?... 4 2.2.

Nadere informatie

Programma. Algemene persconferentie 8/12/2016. Tielt, vrijdag 09/12/2016

Programma. Algemene persconferentie 8/12/2016. Tielt, vrijdag 09/12/2016 Algemene persconferentie Tielt, vrijdag 09/12/2016 Programma 10.15u: persconferentie o Algemene introductie (Georges Van Keerberghen); o Algemene informatie editie 2017 en studiedagen (Gunther De Mey);

Nadere informatie

1. Woonplaats: Hoofdgemeente: Deelgemeente:

1. Woonplaats: Hoofdgemeente: Deelgemeente: 1 Vragenlijst is bedoeld voor de bedrijfsleider van het landbouwbedrijf. 1. Woonplaats: Hoofdgemeente: Deelgemeente: 2. Leeftijd: jaar 3. Geslacht: O M O V 4. Welke landbouwactiviteiten worden uitgevoerd?:

Nadere informatie

Reglementen Verkiezingen van Prins, Prinses, junior Prins en prinses Carnaval Carnavalsseizoen

Reglementen Verkiezingen van Prins, Prinses, junior Prins en prinses Carnaval Carnavalsseizoen Reglementen Verkiezingen van Prins, Prinses, junior Prins en prinses Carnaval Carnavalsseizoen 2017 2018 Art. 01 Om deel te nemen aan één van deze verkiezingen van prins, Prinses carnaval georganiseerd

Nadere informatie

REGLEMENT editie 2015

REGLEMENT editie 2015 1. De Farm Web Awards hebben tot doel het gebruik van internet en sociale media door landbouwers, tuinbouwers en veehouders aan te moedigen via de organisatie van een wedstrijdformule. De organisatie is

Nadere informatie

Generation uro Students' Award

Generation uro Students' Award Generation uro Students' Award Een wedstrijd voor leerlingen uit de laatste graad van het secundair onderwijs Concept, organisatie, ondersteuning,... Wat is de Generation uro Students' Award? Een wedstrijd

Nadere informatie

OPLEIDINGSAANBOD. Starterscursussen. (Behaal het statuut land- of tuinbouwer, vroegere B-cursus)

OPLEIDINGSAANBOD. Starterscursussen. (Behaal het statuut land- of tuinbouwer, vroegere B-cursus) OPLEIDINGSAANBOD Starterscursussen (Behaal het statuut land- of tuinbouwer, vroegere B-cursus) De starterscursussen verlopen i.s.m. en Starterscursus Denk je eraan om een land- of tuinbouwbedrijf op te

Nadere informatie

8/05/2015. Persconferentie. Ravels, 11 mei 2015. Verwelkoming. Georges Van Keerberghen

8/05/2015. Persconferentie. Ravels, 11 mei 2015. Verwelkoming. Georges Van Keerberghen Persconferentie Ravels, 11 mei 2015 Verwelkoming Georges Van Keerberghen 1 Programma 10.30u: ontvangst 11.00u: begin persconferentie Verwelkoming en introductie Visie gemeente Ravels als landbouwgemeente

Nadere informatie

DUTCH TEA CHAMPIONSHIP 2016 REGLEMENT

DUTCH TEA CHAMPIONSHIP 2016 REGLEMENT DUTCH TEA CHAMPIONSHIP 2016 REGLEMENT Over het Dutch Tea Championship Het Dutch Tea Championship is een merkonafhankelijk kampioenschap en puur gericht op de bereiding en presentatie van thee. De nadruk

Nadere informatie

WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen.

WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen. Wedstrijdreglement WIN een weekendje Amsterdam MET RADIO 2 EN het Nederlands bureau voor toerisme en congressen. Versie: 17 mei 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio

Nadere informatie

Problematiek varkenshouderij

Problematiek varkenshouderij Problematiek varkenshouderij Vaststellingen Vertrouwensindex Landbouw 2011 van Landbouwkrediet Jozef De Laporte Kenniscenter Landbouw Landbouwkrediet Enquête Landbouwkrediet Berekening vertrouwensindex

Nadere informatie

PERSMAP. Ronde van Roza www.sosvoedselprijzen.be

PERSMAP. Ronde van Roza www.sosvoedselprijzen.be PERSMAP Ronde van Roza www.sosvoedselprijzen.be augustus september 2015 Inhoud Persbericht De Ronde van Roza Informatiefolder campagne S.O.S. voedselprijzen Wie is Groene Kring Contactpersonen Remie Dewitte,

Nadere informatie

PERSMAP. Tractorenrondrit voor personen met een beperking

PERSMAP. Tractorenrondrit voor personen met een beperking PERSMAP Tractorenrondrit voor personen met een beperking 6 juli 2016 INHOUD 1. Persuitnodiging 3 2. Aanleiding 4 3. Programma / verloop event 5 4. Wie is Groene Kring 6 CONTACTPERSONEN Karolien Van De

Nadere informatie

Hoofdzetel Keizerslaan 11B 1000 BRUSSEL : +32 (0)2 506 17 01

Hoofdzetel Keizerslaan 11B 1000 BRUSSEL : +32 (0)2 506 17 01 Wedstrijden Belfair 2016 Op donderdag 25 en vrijdag 26 februari 2016 vindt in het ICC Gent de internationale Belfairbeurs plaats. Traditioneel organiseren we op deze dag ook een aantal wedstrijden. Uiteraard

Nadere informatie

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2016 VOORZITTER GERRIT SPAAN CLUBHELD HIPPISCH HATTEM

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2016 VOORZITTER GERRIT SPAAN CLUBHELD HIPPISCH HATTEM HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2016 VOORZITTER GERRIT SPAAN CLUBHELD HIPPISCH HATTEM En zowaar! Onze voorzitter, Gerrit Spaan heeft de Hattemer verkiezing voor Clubheld gewonnen! Van harte gefeliciteerd,

Nadere informatie

Persconferentie. Ravels, 15/01/2016

Persconferentie. Ravels, 15/01/2016 Persconferentie Ravels, 15/01/2016 Introductie Georges Van Keerberghen Programma Introductie (Georges Van Keerberghen) Algemene voorstelling editie 2016 (Gunther De Mey) Voorstelling seminaries: 1. Seminarie

Nadere informatie

REGLEMENT * De Lokale Lichting *

REGLEMENT * De Lokale Lichting * REGLEMENT * De Lokale Lichting * donderdag 30 april zaal t VERZET, Knokke-Heist Artikel 1: Algemeen De Lokale Lichting heeft twee muziekwedstrijden: één voor muziekbands of soloartiesten en één voor DJ

Nadere informatie

Generation uro Students' Award

Generation uro Students' Award Generation uro Students' Award Een wedstrijd voor leerlingen uit de laatste graad van het secundair onderwijs Concept, organisatie, ondersteuning,... Wat is de Generation uro Students' Award? Een wedstrijd

Nadere informatie

WIN Bed & Breakfast-overnachtingen MET RADIO 2 EN B&B-beurs.

WIN Bed & Breakfast-overnachtingen MET RADIO 2 EN B&B-beurs. Wedstrijdreglement WIN Bed & Breakfast-overnachtingen MET RADIO 2 EN B&B-beurs. Versie: 18 maart 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2,

Nadere informatie

WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw.

WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw. Wedstrijdreglement WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw. Versie: 8/3/2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep,

Nadere informatie

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Inhoudsopgave 1. Voorwoord: woord van de voorzitter KBJB 2. Belgische kampioenschappen Judo 3. Judoclub Samoerai Ronse 4. Programma 5. Enkele kanshebbers

Nadere informatie

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO Wedstrijdreglement WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke zetel

Nadere informatie

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?...

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?... TAAK 1 Straatfeest U woont in de gemeente Bertem in Vlaanderen. U wilt graag een straatfeest organiseren. U zoekt informatie in de folder van de gemeente over de organisatie van straatfeesten. Lees het

Nadere informatie

AGRIFLANDERS 2015 9 de editie

AGRIFLANDERS 2015 9 de editie AGRIFLANDERS 2015 9 de editie 1 ste perscontact : 22 augustus 2014 door Georges Van Keerberghen, voorzitter De negende editie van Agriflanders gaat door van 15 tot en met 18 januari 2015 in Flanders Expo

Nadere informatie

WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe

WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe Wedstrijdreglement WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe Versie: 18 maart 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en

Nadere informatie

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Wedstrijdreglement WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Versie: 14 november 2011. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

PRESENTATIE VAN DE WEDSTRIJD

PRESENTATIE VAN DE WEDSTRIJD PRESENTATIE VAN DE WEDSTRIJD Om zijn derde editie te vieren, nodigt BIC Design On Fire je uit om het FROM FLAME TO FAME-design te ontwerpen dat in heel Europa zal worden vervaardigd in een oplage van 1

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 1. ALGEMEEN

WEDSTRIJDREGLEMENT 1. ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT 1. ALGEMEEN 1.1 Hierna volgen de voorwaarden en regels die gelden tussen de deelnemers aan de Concept Fashion Games, de wedstrijd van Concept Fashion Store, Proeftuinstraat 88, 9000

Nadere informatie

REGLEMENT * De Lokale Lichting *

REGLEMENT * De Lokale Lichting * REGLEMENT * De Lokale Lichting * donderdag 30 april zaal t VERZET, Knokke-Heist Artikel 1: Algemeen De Lokale Lichting heeft twee muziekwedstrijden: één voor muziekbands of soloartiesten en één voor DJ

Nadere informatie

Persconferentie Ravels, 19/01/2018 Introductie

Persconferentie Ravels, 19/01/2018 Introductie Persconferentie Ravels, 19/01/2018 Introductie Georges Van Keerberghen 1 Programma Introductie (Georges Van Keerberghen). Algemene voorstelling editie 2018 (Gunther De Mey). Voorstelling seminaries: 1.

Nadere informatie

Welkom bij Galop.be Equine Registration System. Informatie & Gebruiksaanwijzing

Welkom bij Galop.be Equine Registration System. Informatie & Gebruiksaanwijzing Welkom bij Galop.be Equine Registration System Informatie & Gebruiksaanwijzing Hoe maak ik mijn account aan? Hoe beheer ik mijn gegevens? Hoe kan ik mij inschrijven voor een wedstrijd? Hoe kan ik mijn

Nadere informatie

DE VLAAMSE LANDBOUWCONJUNCTUURINDEX

DE VLAAMSE LANDBOUWCONJUNCTUURINDEX FOCUS 2015 DE VLAAMSE LANDBOUWCONJUNCTUURINDEX RESULTATEN ENQUÊTE NAJAAR 2015 INHOUD 1. Vlaamse conjunctuurindex 2. Landbouw 3. Tuinbouw 4. Belemmeringen 5. Administratieve taken 6. Meer informatie 1.

Nadere informatie

Ontdek de parel van Frans-Polynesië

Ontdek de parel van Frans-Polynesië Ontdek de parel van Frans-Polynesië DOMPEL JE VOLLEDIG ONDER IN DE PARADIJSELIJKE SCHOONHEID VAN 118 ONGEREPTE EILANDEN. LAAT JE VERLEIDEN DOOR DE TROPISCHE TEMPERATUREN, EINDELOZE STRANDEN EN KRISTALHELDER

Nadere informatie

De gemeenteraad. Ontwerpbesluit

De gemeenteraad. Ontwerpbesluit De gemeenteraad Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 23 mei 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00477 Onderwerp: Nieuw wedstrijdreglement strafste straatartiest en strafste straatmuzikant van de Gentse Feesten

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking dossiernummer: 1801569 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever

Nadere informatie

VTB infomoment - Jordanië. Overslaan en naar de inhoud gaan. UiT in Vlaanderen. Home Agenda Film Wedstrijden

VTB infomoment - Jordanië. Overslaan en naar de inhoud gaan. UiT in Vlaanderen. Home Agenda Film Wedstrijden Overslaan en naar de inhoud gaan UiT in Vlaanderen Home Agenda Film Wedstrijden Aanmelden Waar Postcode of gemeente Gebruik mijn huidige locatie Wat Zoeken Mijn zoekopdrachten Meld je aan om "Mijn zoekopdrachten"

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Voorwoord. ADLO-project Economische en technische kengetallen in het moderne varkensbedrijf. Beste lezer,

Nieuwsbrief 1. Voorwoord. ADLO-project Economische en technische kengetallen in het moderne varkensbedrijf. Beste lezer, Projectpartners: Nieuwsbrief 1 ADLO-project Economische en technische kengetallen in het moderne varkensbedrijf Jaargang 1, nummer 1 Januari 2012 Voorwoord Beste lezer, Allereerst een gezond en gelukkig

Nadere informatie

De Gouden Glimlach een feest voor buurt en winkel! Inhoud. 1. Context 2. Campagne 3. Resultaten

De Gouden Glimlach een feest voor buurt en winkel! Inhoud. 1. Context 2. Campagne 3. Resultaten De Gouden Glimlach een feest voor buurt en winkel! Inhoud 1. Context 2. Campagne 3. Resultaten 2 1 1. Context Werk en economie Detailhandel & horeca - bedrijfseenheid Actieve Stad - richt zich op de stedelijke

Nadere informatie

7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren

7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren 7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren European Merchant Services 2015 1. Zorg ervoor dat u met de smartphone gevonden wordt Ondanks dat de groei van de smartphone inmiddels stabiliseert

Nadere informatie

FAQ Solidarity Award

FAQ Solidarity Award FAQ Solidarity Award Wat is het doel van de wedstrijd ING Solidarity Award? Wie kan deelnemen aan de wedstrijd ING Solidarity Award, wat zijn de verkiesbaarheidscriteria? Hoe kan ik mijn vereniging inschrijven?

Nadere informatie

Inhoud. Hoe kan de verkiezing 'Mister & Miss BeNeLux Adventure' een commercieel rendement betekenen voor uw zakelijke activiteiten?...

Inhoud. Hoe kan de verkiezing 'Mister & Miss BeNeLux Adventure' een commercieel rendement betekenen voor uw zakelijke activiteiten?... Inhoud Hoe kan de verkiezing 'Mister & Miss BeNeLux Adventure' een commercieel rendement betekenen voor uw zakelijke activiteiten?...1 Wat houdt de Mister & Miss BeNeLux Adventure Verkiezing in?...1 De

Nadere informatie

Jonge ambtenaar van het jaar

Jonge ambtenaar van het jaar Verkiezing opent vele deuren voor Katherine Diaz Winnares Katherine Diaz vertelt over haar motiva Winnares Katherine Diaz vertelt over haar motivatie voor het werk, bewustwording tijdens en kansen na het

Nadere informatie

Boerderij in de stad 28 mei 2015

Boerderij in de stad 28 mei 2015 Boerderij in de stad 28 mei 2015 Persmap Inhoud Persuitnodiging Boerderij in Mechelen Toelichting event Wie is Groene Kring? Contactpersoon ter plaatse Marijke Jordens, 0476 57 67 85 Diestsevest 32 bus

Nadere informatie

Maatschappelijke waardering van Nederlandse Landbouw en Visserij

Maatschappelijke waardering van Nederlandse Landbouw en Visserij Nederlandse Landbouw en Visserij Inhoud 1 Inleiding 03 2 Samenvatting en conclusies landbouw en visserij 3 Maatschappelijke waardering landbouw 09 4 Associaties agrarische sector 13 5 Waardering en bekendheid

Nadere informatie

Groene Zorg in Vlaanderen

Groene Zorg in Vlaanderen Studiekring biolandbouw 15 Nov 2007 Groene Zorg in Vlaanderen Steunpunt Groene Zorg Katrien Goris Presentatie overzicht Wat is Groene Zorg in Vlaanderen Wettelijk kader Steunpunt Groene Zorg Groene Zorg

Nadere informatie

Kampioenschapsbepalingen

Kampioenschapsbepalingen Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Kampioenschapsbepalingen KNHS-Subli Kampioenschap Jonge Dressuurpaarden 2010 ALGEMEEN 1. Het KNHS-Subli Kampioenschap Jonge Dressuurpaarden heeft als belangrijkste

Nadere informatie

STEDEN- ONDERZOEK EXPERIENCE VALUE VLAAMSE PROVINCIEHOOFDSTEDEN

STEDEN- ONDERZOEK EXPERIENCE VALUE VLAAMSE PROVINCIEHOOFDSTEDEN STEDEN- ONDERZOEK EXPERIENCE VALUE VLAAMSE PROVINCIEHOOFDSTEDEN OPZET OPZET Brandhome voerde in januari 2018 onderzoek naar de experience value van de Vlaamse provinciehoofdsteden (Brugge, Gent, Antwerpen,

Nadere informatie

Om 10 uur werd d.m.v. een grote gong het startsein gegeven voor het eerste onderdeel

Om 10 uur werd d.m.v. een grote gong het startsein gegeven voor het eerste onderdeel Eindelijk was het dan zover op zaterdag 2 oktober moesten de finalisten van de 3 regio voorrondes zich om half 9 melden bij Theater de Flint in Amersfoort voor de dag van de grote finale. Na een tijd van

Nadere informatie

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Naam: William Ton (1604410) Docent: Rob van den Idsert Specialisatie: Concept Periode: 2015-D Datum: 27-05-2015 Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Nadere informatie

D e u r e n g e m a a k t o m m o o i t e z i j n 1 M a e s t r o, m e e s t e r i n h e t m a k e n v a n k w a l i t e i t s d e u r e n, a f g e s t e m d o p u w s m a a k e n i n t e r i e u r. M

Nadere informatie

Zorgboerderijen in Vlaanderen: op zoek naar de (ped)agogische meerwaarde.

Zorgboerderijen in Vlaanderen: op zoek naar de (ped)agogische meerwaarde. Zorgboerderijen in Vlaanderen: op zoek naar de (ped)agogische meerwaarde. Geert Van Hove, Prof.dr. Universiteit Gent en Vrije Universiteit Brussel Disability Studies en Inclusive Education. 1. Inleiding.

Nadere informatie

WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA

WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA Wedstrijdreglement WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA Versie: 03 november 2011. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2,

Nadere informatie

Economie. 1 Kempense economie presteert in de Vlaamse middenmoot Kempen Provincie Antwerpen Vlaams Gewest

Economie. 1 Kempense economie presteert in de Vlaamse middenmoot Kempen Provincie Antwerpen Vlaams Gewest Streekpact 2013-2018 Cijferanalyse Publicatiedatum: 30 september 2013 Contactpersoon: Severine Appelmans Economie Samenvatting 14,75 miljard euro aan waardecreatie (BBP) BBP per inwoner net boven Vlaamse

Nadere informatie

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen Ieper 08/08/2015 Ook midden de zomervakantie stak het LOKO-team de koppen bij elkaar. Het najaar kondigt zich immers als zeer druk aan! In september bundelen we immers deelnames aan Dwars door Ieper, De

Nadere informatie

WIN een Kempenkuur MET RADIO 2 en de Provincie Antwerpen.

WIN een Kempenkuur MET RADIO 2 en de Provincie Antwerpen. WIN een Kempenkuur MET RADIO 2 en de Provincie Antwerpen. Versie: 29 mei 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling)

Nadere informatie

DE VLAAMSE LANDBOUWCONJUNCTUURINDEX

DE VLAAMSE LANDBOUWCONJUNCTUURINDEX FOCUS 14 DE VLAAMSE LANDBOUWCONJUNCTUURINDEX RESULTATEN ENQUÊTE NAJAAR 14 Departement Landbouw en Visserij afdeling Monitoring en Studie 1. Blik op de conjunctuurindex 2. Landbouw per deelsector 3. Tuinbouw

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

Buitengewoon goed! KAMPIOENSCHAP. 21.03.2016 Coach Antwerpen REGLEMENTEN & INFO. KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016

Buitengewoon goed! KAMPIOENSCHAP. 21.03.2016 Coach Antwerpen REGLEMENTEN & INFO. KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016 REGLEMENTEN & INFO KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016 21.03.2016 Coach Antwerpen 1 PRAKTISCH WANNEER Maandag 21 maart 2016 WAAR COACH ANTWERPEN Karel Geertsstraat 2b - 2140 BORGERHOUT GRATIS TOEGANG Voor de leerlingen

Nadere informatie

Reglementen. Verkiezingen Prins en Prinses Carnaval Provincie West-Vlaanderen

Reglementen. Verkiezingen Prins en Prinses Carnaval Provincie West-Vlaanderen Reglementen Verkiezingen Prins en Prinses Carnaval Provincie West-Vlaanderen Art. 01 Met erkenning door het Nationaal Comite-Comite National (N.K.C.N. v.z.w.) Om deel te nemen aan een van deze verkiezingen

Nadere informatie

CRV-Vrouwendag Verbreding op de boerderij- Hoe pak je het aan? De positie van de moderne boerin in de landbouwsector

CRV-Vrouwendag Verbreding op de boerderij- Hoe pak je het aan? De positie van de moderne boerin in de landbouwsector CRV-Vrouwendag Verbreding op de boerderij- Hoe pak je het aan? De positie van de moderne boerin in de landbouwsector 13 oktober 2015, Sint Niklaas Vander Schueren Mieke Opwarmertje - Stellingen - Als boerin

Nadere informatie

Innovatiecongres Nieuwe Producten Bedenken 2009 Hilvarenbeek, 15 september

Innovatiecongres Nieuwe Producten Bedenken 2009 Hilvarenbeek, 15 september Innovatiecongres Nieuwe Producten Bedenken 2009 Hilvarenbeek, 15 september Wie is Bert de Lange? - Werkzaam bij AB Oost - Marketingmanager - Agrarische en journalistieke achtergrond - Projectleider VOORT

Nadere informatie

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014 Wedstrijdreglement Brei mee met Radio 2 Versie: 7/3/2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

Generation uro Students' Award

Generation uro Students' Award Generation uro Students' Award Een wedstrijd voor leerlingen uit de laatste graad van het secundair onderwijs Concept, organisatie, ondersteuning,... Wat is de Generation uro Students' Award? Een wedstrijd

Nadere informatie

editie 11 // 12 3de graad so Het verhaal van een reiskoffer geschiedeniswedstrijd

editie 11 // 12 3de graad so Het verhaal van een reiskoffer geschiedeniswedstrijd editie 11 // 12 3de graad so EUSTORY Het verhaal van een reiskoffer geschiedeniswedstrijd EUSTORY Het verhaal van een reiskoffer Op zoek naar een beter of een ander leven Ken jij een migratieverhaal in

Nadere informatie

wat is het? Dit doe ik door een combinatie van sprekende foto s met een bijpassende tekst, die de situatie op een authentieke manier omschrijven.

wat is het? Dit doe ik door een combinatie van sprekende foto s met een bijpassende tekst, die de situatie op een authentieke manier omschrijven. Met visual storytelling voeg ik een andere dimensie toe aan verhalen vertellen én fotografie. Ik geef een (levens)event niet alleen een gezicht, maar ook een stem en breng hiermee het ware en pure gevoel

Nadere informatie

TOESPRAAK DOOR KRIS PEETERS VLAAMS MINISTER-PRESIDENT EN VLAAMS MINISTER VAN ECONOMIE, BUITENLANDS BELEID, LANDBOUW, ZEEVISSERIJ EN PLATTELANDSBELEID

TOESPRAAK DOOR KRIS PEETERS VLAAMS MINISTER-PRESIDENT EN VLAAMS MINISTER VAN ECONOMIE, BUITENLANDS BELEID, LANDBOUW, ZEEVISSERIJ EN PLATTELANDSBELEID TOESPRAAK DOOR KRIS PEETERS VLAAMS MINISTER-PRESIDENT EN VLAAMS MINISTER VAN ECONOMIE, BUITENLANDS BELEID, LANDBOUW, ZEEVISSERIJ EN PLATTELANDSBELEID Voorstelling Landbouwrapport 2010 Het Vlaamse landbouwbeleid

Nadere informatie

Sensibiliseringscampagne Autisme AUTHENTISME. Infodossier

Sensibiliseringscampagne Autisme AUTHENTISME. Infodossier Sensibiliseringscampagne Autisme AUTHENTISME Infodossier Autisme Autisme * is het gevolg van een andere manier van informatie verwerken door de hersenen. Autisme is niet zeldzaam: er leven in Vlaanderen

Nadere informatie

STADSCARNAVAL ORDE VAN DE PIETERMANNEN LEUVEN

STADSCARNAVAL ORDE VAN DE PIETERMANNEN LEUVEN STADSCARNAVAL ORDE VAN DE PIETERMANNEN LEUVEN REGLEMENT EN VOORSCHRIFTEN VOOR DE VERKIEZING PRINSES VAN VLAAMS-BRABANT 2019 ART 1: ART 2: ART 3: ART 4: DE VERKIEZING WORDT INGERICHT DOOR STADSCARNAVAL

Nadere informatie

Uitgeverij Schoolsupport

Uitgeverij Schoolsupport info schooljaar klas mijn juf/meester: Dit ben ik! voornaam:........ naam:........... geboortedatum:.... gsm: e-mailadres:....... Thuis voornaam:.. naam:...... telefoon/gsm: e-mailadres:. beroep:.... In

Nadere informatie

Reglement verkiezing De Gentse Ondernemer 2015

Reglement verkiezing De Gentse Ondernemer 2015 Reglement verkiezing De Gentse Ondernemer 2015 Goedgekeurd in de gemeenteraad van 16 december 2014 Bekendgemaakt op 17 december 2014 Inhoudstafel Artikel 1. Doel... 1 Artikel 2. Definities... 1 Artikel

Nadere informatie

VLAAMSE GEMEENSCHAPSCOMMISSIE PARLEMENT VOOR 17-PLUSSERS INTEGRAAL VERSLAG. Vergadering van donderdag 27 september 2012.

VLAAMSE GEMEENSCHAPSCOMMISSIE PARLEMENT VOOR 17-PLUSSERS INTEGRAAL VERSLAG. Vergadering van donderdag 27 september 2012. VGC 1 VLAAMSE GEMEENSCHAPSCOMMISSIE PARLEMENT VOOR 17-PLUSSERS Zitting 2012-2013 Extra nummer INTEGRAAL VERSLAG Vergadering van donderdag 27 september 2012 Debat over: Gemeenteraadsverkiezingen 14/10 VGC

Nadere informatie

Vakantieganger in Vlaamse Regio s

Vakantieganger in Vlaamse Regio s Vakantieganger in Vlaamse Regio s Wie is die vakantieganger in Vlaamse regio s? Onderzoek bij Belgische (Vlaamse) en Nederlandse vakantiegangers die logeren in Vakantiewoning Camping Kortkampeer Vakantiepark

Nadere informatie

Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement?

Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement? Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement? Introductie Evenementen en congressen zijn nog steeds een belangrijk moment om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande

Nadere informatie

Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het Ontmoetingscentrum. 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum.

Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het Ontmoetingscentrum. 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum. Donderdag 17 juli Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het Ontmoetingscentrum. 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum. Het openingsfeest: Vandaag is het zover de

Nadere informatie

Al 10 jaar een passie voor het ontwerpen van unieke sieraden

Al 10 jaar een passie voor het ontwerpen van unieke sieraden P E R S B E R I C H T Rosalind Suurland Al 10 jaar een passie voor het ontwerpen van unieke sieraden Tijdloos, licht draagbaar en zeer stijlvol; zo zijn de sieraden van kunstenares Rosalind Suurland ook

Nadere informatie

22/09/2014 Reyers Laat Wie betaalt de Septemberverklaring? 8/10/2014 Het Nieuwsblad Westrand en Chokri met verhalen over Vlaanderen

22/09/2014 Reyers Laat Wie betaalt de Septemberverklaring? 8/10/2014 Het Nieuwsblad Westrand en Chokri met verhalen over Vlaanderen FLEMISH PAVILION/PAVILLON FLAMAND IN DE PERS Datum Bron Titel 16/09/2014 Het Laatste Nieuws Theatermaker Chokri gaat op zoek naar de Vlaamse identiteit 16/09/2014 Editie Pajot Project Vlaams Paviljoen

Nadere informatie

PAS en landbouwbedrijven: stand van zaken. Geert Rogiers Vlaamse Landmaatschappij

PAS en landbouwbedrijven: stand van zaken. Geert Rogiers Vlaamse Landmaatschappij PAS en landbouwbedrijven: stand van zaken Geert Rogiers Vlaamse Landmaatschappij INHOUD PRESENTATIE SITUERING PROBLEMATIEK HUIDIG BELEID PAS LANDBOUWBEDRIJVEN FLANKEREND BELEID 10/12/2018 2 SITUERING PROBLEMATIEK

Nadere informatie

VERKIEZING INFRATEAM JAAR 2011

VERKIEZING INFRATEAM JAAR 2011 INFORMATIEDOSSIER VERKIEZING INFRATEAM JAAR 2011 Bewijs de sterkte van uw concept project! Profileer onderhoud als key succes factor binnen uw project! Benadruk uw strategische aanpak binnen het project

Nadere informatie

tot 20.138,85 korting

tot 20.138,85 korting profiteer nu! op=op sla je slag! geldig van 17 november t/m 6 december 2015 tot 20.138,85 korting Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren

Nadere informatie

1. (DIA 2) Wie weet welke politieke partijen meedoen?

1. (DIA 2) Wie weet welke politieke partijen meedoen? HOE KIES JE OP WIE JE STEMT? (DIA 1) De deelnemers ontdekken waarom de Europese Parlementsverkiezingen voor hen belangrijk zijn. Aan de hand van actuele thema s die spelen in de EU geven deelnemers hun

Nadere informatie

jaar! Het DVC-krantje bestaat

jaar! Het DVC-krantje bestaat Het DVC-krantje bestaat jaar! Daarom deze speciale editie met een kort overzicht van het afgelopen jaar. September 2016: De bezoekers hebben samen met de medewerkers koekjes gebakken die we hebben verkocht

Nadere informatie

Ga op droomreis met Radio 2 en Neckermann

Ga op droomreis met Radio 2 en Neckermann Wedstrijdreglement Met de Madammen op droomreis Ga op droomreis met Radio 2 en Neckermann Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden

Nadere informatie

40 jaar Vlaams parlement

40 jaar Vlaams parlement Hugo Vanderstraeten 40 kaarsjes eenheidsstaat of een unitaire staat: één land met één parlement en één regering. De wetten van dat parlement golden voor alle Belgen. In de loop van de 20ste eeuw hadden

Nadere informatie

LESPROGRAMMA LES 1. INTRODUCTIELES

LESPROGRAMMA LES 1. INTRODUCTIELES LESPROGRAMMA LES 1. INTRODUCTIELES Inhoud In de introductieles gaat u met de leerlingen aan de slag met het thema duurzaam en eerlijk eten. Samen met de leerlingen bekijkt u drie filmpjes die uitleggen

Nadere informatie

Evaluatie van Open Bedrijvendag

Evaluatie van Open Bedrijvendag Evaluatie van Open Bedrijvendag Departement Economie, Wetenschap en Innovatie Afdeling Strategie en Coördinatie Koning Albert II-laan 35 bus 10 1030 Brussel April 2011 Samenvatting De Open Bedrijvendag

Nadere informatie

Elke dag Fietsen, elke dag Winnen

Elke dag Fietsen, elke dag Winnen Elke dag Fietsen, elke dag Winnen Eindrapport Met Belgerinkel naar de Winkel 26 april - 31 mei 2014 1 Inhoudstafel Met Belgerinkel naar de Winkel 2014 - een jaar van vernieuwing Aantal deelnemers Profiel

Nadere informatie

Hoe kan ik mij inschrijven voor een menwedstrijd?

Hoe kan ik mij inschrijven voor een menwedstrijd? Hoe kan ik mij inschrijven voor een menwedstrijd? In het kort: Inschrijven voor een menwedstrijd kan op twee manieren, namelijk online en offline. Een online inschrijving gebeurt via de website www.equibel.be.

Nadere informatie

Big Picture Recruitment. Find what you need in the details

Big Picture Recruitment. Find what you need in the details Big Picture Recruitment Find what you need in the details Wat is het? Als goed presteren niet goed genoeg is en je bent op zoek naar verschilmakers dan is Big Picture Recruitment een mooi aanvullend hulpmiddel.

Nadere informatie

Stemmotieven bij de gemeenteraadsverkiezingen

Stemmotieven bij de gemeenteraadsverkiezingen Stemmotieven bij de gemeenteraadsverkiezingen Voor: NPS/NOVA Hugo van der Parre Datum: 28 januari 2009 Project: 91804 Copyright: 2010. Synovate Ltd. Alle rechten voorbehouden. De concepten en ideeën die

Nadere informatie

Win met RADIO 2 en TRIBUNE11 tickets voor voorstellingen van de West-Vlaamse cultuurhuizen of cultuurweekendjes in eigen provincie.

Win met RADIO 2 en TRIBUNE11 tickets voor voorstellingen van de West-Vlaamse cultuurhuizen of cultuurweekendjes in eigen provincie. Wedstrijdreglement Win met RADIO 2 en TRIBUNE11 tickets voor voorstellingen van de West-Vlaamse cultuurhuizen of cultuurweekendjes in eigen provincie. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

Ben je nog geen 16 jaar maar heb je wel een baanbrekend idee voor schoon water!

Ben je nog geen 16 jaar maar heb je wel een baanbrekend idee voor schoon water! Ben je nog geen 16 jaar maar heb je wel een baanbrekend idee voor schoon water! Stuur dan voor 20 december je winnende idee via www.dutchdesignbattle.com/kids in en wie weet sta jij dan op 23 december

Nadere informatie

Bredene Kerst STRANDRACE / Vlaams Kampioenschap Strandrace TECHNISCHE FICHE & REGLEMENT

Bredene Kerst STRANDRACE / Vlaams Kampioenschap Strandrace TECHNISCHE FICHE & REGLEMENT Bredene Kerst STRANDRACE 26-12-2017 / Vlaams Kampioenschap Strandrace 2017-18 TECHNISCHE FICHE & REGLEMENT Gemeente : Bredene Discipline & Categorie : MTB STRANDRACE-Alle categorieën Datum organisatie

Nadere informatie

INHOUD PERSMAP KUNSTENDAG VOOR KINDEREN

INHOUD PERSMAP KUNSTENDAG VOOR KINDEREN INHOUD PERSMAP KUNSTENDAG VOOR KINDEREN 1. DE 5 W S OP EEN RIJTJE... 2 2. HET AANBOD... 2 3. IDEEEN... 3 Vooraf... 3 De dag zelf... 5 4. CONTACT... 5 www.kunstendagvoorkinderen.be 1 1. DE 5 W S OP EEN

Nadere informatie