Online inschrijven verslaggesprekken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Online inschrijven verslaggesprekken"

Transcriptie

1 Online inschrijven verslaggesprekken Vanaf dit jaar kunnen alle ouders zich online inschrijven voor gespreksavonden met de leerkracht. In de Tuinstad App is, vanaf maandag 1 februari, in het menu de 'gesprekkenplanner' te vinden waar ingeschreven kan worden voor de verslaggesprekken. Deze gesprekken horen bij het verslag wat de kinderen vrijdag 5 februari mee zullen krijgen. Voor de afgelopen gespreksronde, de oktobergesprekken, kon voor het eerst ingeschreven worden via de app. Veel ouders kennen de werkwijze daarom al, maar hierbij alsnog een stappenplan. In het menu van de Tuinstad App is, vanaf maandag 1 februari, in het menu de gesprekkenplanner te vinden. Door hierop te klikken zie je alle groepen inclusief de bijbehorende leerkracht, waarbij ingeschreven kan worden. Door op de groep te klikken zijn alle dagen en tijden te zien waarop deze leerkracht beschikbaar is. Na inschrijving wordt de afspraak bevestigd per . Mocht de gewenste dag en tijd niet in de planner van de klas opgenomen zijn, is het noodzakelijk om met de leerkracht een aparte afspraak te maken. De verslaggesprekken zijn verplicht en bedoeld voor alle ouders van alle bouwen. Nb: een gemaakte afspraak is niet te wijzigen. Kijk daarom vooraf goed of de juiste klas en leerkracht is aangeklikt en of ingeschreven wordt voor de juiste tijd. Mocht het toch gewijzigd moeten worden, neem dan even contact op met de leerkracht van de groep. Inzameling voedselbank Al een paar jaar steunt onze school voedselbank Schiebroek. 2 keer per jaar houden wij een inzamelingsactie. Tuinstad organiseert in de maanden januari en juli deze inzameling en onze collega's van de Wilgenstam nemen de maanden december en juni voor hun rekening. Van 18 januari t/m 21 januari konden alle ouders hun bijdrage voor de voedselbank bij ons inleveren.we willen hierbij alle ouders bedanken die een bijdrage hebben gedaan! Voor meer informatie over de voedselbank: Studiemiddag Kunst van het lesgeven Dinsdag 19 januari hebben de leerkrachten een tweede studiemiddag gevolgd in de trainingsserie: De kunst van het lesgeven. Deze startte na schooltijd dus de kinderen hadden gewoon de hele dag les. In de eerste studiemiddag in november is aandacht besteed aan het activeren van de voorkennis. Dit komt er kort op neer dat de leerkracht op zo n manier een les start dat de leerlingen nieuwsgierig worden gemaakt en gemotiveerd(er) zijn om de les te volgen. De afgelopen weken hebben de leerkrachten hiermee geoefend.

2 De tweede studiedag had als onderwerpen: Het formuleren van het lesdoel en het controleren van begrip. Bij het lesdoel is het van belang dat de leerkracht duidelijk voor ogen heeft wat hij met de les wil bereiken én dat de kinderen dit ook weten. Als dit voor beiden duidelijk is, heeft dit een positief effect op de lesopbrengst. Bij het controleren van begrip gaat het om de vaardigheid van de leerkracht om te controleren of de leerlingen de uitleg goed begrepen hebben en wat te doen als dat niet het geval is. Herinnering betalen schoolfonds en overblijven Enige tijd geleden zijn de rekeningen van het schoolfonds en het overblijven verstuurd. Wij hebben nog niet van iedereen de betaling binnen. Het schoolfonds is 80 euro per jaar. De kosten van het overblijven zijn afhankelijk van het aantal dagen dat er wordt overgebleven. Dit is te vinden in de brief die eerder is verzonden. We zien graag alle betalingen die nog niet gedaan zijn zo snel mogelijk tegemoet. Schoolfonds: NL87 INGB t.n.v. Stichting ouderfonds Tuinstad Overblijven: NL09RABO t.n.v. BOOR TUINSTAD Ontwikkeling voorplein Schiebroek Ondanks alle telefoontjes, mails, afspraken en toezeggingen is er met het toegangsstuk van de locatie Schiebroek (Abeelweg tot het toegangshek van de school) helaas nog niets verbeterd. Er is weer gesproken met de vertegenwoordigers van de Gemeente en zijn er via de Gemeente-app Buitenbeter melidngen gedaan. We blijven volhouden, maar het blijkt een taaie materie. Niettemin: De aanhouder wint!!

3 Adopteer een container! bericht van de Rotterdamse afvalcoach Iedereen woont graag in een schone en veilig buurt. Toch wordt er in Hillegersberg-Schiebroek regelmatig huisvuil naast de ondergrondse afvalcontainers geplaatst. Hierdoor verslechterd het straatbeeld en ontstaan er onveilige situaties. U kunt hier iets aan doen. Adopteer ook een afvalcontainer en hou samen met de gemeente Rotterdam uw buurt schoon en veilig. Containeradoptie Door een container te adopteren levert u als bewoner een actieve bijdrage aan de leefbaarheid in uw buurt. Samen met de gemeente houdt u een zelf te bepalen containerlocatie schoon en veilig. U ontvangt hiervoor een containersleutel om eventuele verstoppingen te verhelpen en een unieke code die u de mogelijkheid biedt een voorrangsmelding te doen. Bovendien voorziet de Gemeente Rotterdam u van een adoptantenpakket met hierin de middelen die nodig zijn om klein afval dat naast de container ligt veilig in de container te gooien. Samen voor een schoon Hillegersberg-Schiebroek Uiteraard doet de Gemeente Rotterdam er alles aan om de containerlocaties in Hillegersberg- Schiebroek veilig en schoon te houden. Hiervoor is de gemeente deels afhankelijk van de oplettendheid van betrokken inwoners. Als containeradoptant maakt u deel uit van een stadsbreed netwerk dat in staat is naastplaatsingen en containerverstoppingen snel te signaleren en efficiënt te verhelpen. U speelt als containeradoptant dus een belangrijke rol bij het schoon en veilig houden van uw wijk. Ook adopteren? Wilt u ook een bijdrage leveren aan een schone en veilige buurt? Adopteer dan een container door u aan te melden via het adres afvalcoach@rotterdam.nl. Kijk op voor meer informatie. Montessoricolumn: Montessoriopvoeding thuis Afgelopen week stond onderstaand stukje in de nieuwsbrief van de Nederlandse Montessori Vereniging. We kunnen alle ouders aanraden om een kijkje te nemen op de website en facebookpagina. Nieuw: website montessoriopvoeding voor ouders Haar website ( en haar facebookpagina ( over montessoriopvoeding zijn net een week in de lucht en de facebookpagina heeft nu al meer dan 130 likes. Hoe kwam Manja Haze ertoe dit te maken? Een aantal jaren geleden zaten Manja's kinderen op een montessorischool en zij dacht: 'Wat kan ik bijdragen aan montessoriopvoeding?' Het was niet makkelijk te vinden. Jaren later, inmiddels als directeur van montessorikinderdagverblijf Mickey in Hengelo, reed zij terug van een bijeenkomst van het Montessoriplatform Oost, waar de wens op tafel kwam om het gedachtengoed van Maria Montessori

4 verder te verspreiden. Toen bedacht zij: 'Ik ga een website voor ouders maken over montessoriopvoeding. Van jong tot oud.' Nieuws uit de middenbouw Pixel les De middenbouw heeft in de afgelopen weken een leuke en leerzame les gehad over Pixels, gegevens door een leerkracht van Cultuurtraject. Hierbij hebben de kinderen geleerd om stempels te maken en hebben ze of de leerkracht omgetrokken op een groot vel of een leerling; en deze vol gestempeld met hun eigen gemaakte stempels. De kinderen vonden het erg leuk en het eindresultaat hangt in de klassen. CITO toetsen De afgelopen weken hebben we allerlei toetsen gedaan, de kinderen hebben hier hard aan gewerkt en de resultaten ervan zijn te zien in Parnassys. Veel kinderen vonden het leuk om de toetsen te maken. De CITO toetsweken zijn nu voorbij en vrijdag 5 februari gaan de verslagen mee naar huis. Lees/vertel/rijm/spreekbeurt De kinderen hebben zich ingeschreven voor hun beurt voor de klas, ieder kind heeft een brief gekregen met daarin de uitleg van de lees/vertel en rijmbeurt. De kinderen van groep 5 hebben drie onderdelen; een leesbeurt, spreekbeurt en werkstuk. Het werkstuk mag zowel op de computer als handgeschreven worden gemaakt. Het is de bedoeling dat het werkstuk in de eerste week na de meivakantie wordt ingeleverd. Muziekles De komende weken hebben we muziekles van een studente van het Conservatorium, zij gaat de leerlingen van alles leren over verschillende soorten muziek bands. Zoals welke muziekinstrumenten er spelen in een symfonie, brassband, fanfare en harmonie en hoe je deze kunt leren herkennen als je ze hoort. Afgelopen dinsdag hadden we onze eerste les en de kinderen vonden het erg grappig omdat ze er veel in mogen bewegen en grappige liedjes leren. Nieuws uit de bovenbouw Sloffen Nog steeds lopen veel kinderen in de bovenbouw op hun sokken, terwijl we al halverwege het jaar zijn. Sommigen zijn wellicht uit hun sloffen gegroeid, anderen zijn ze kwijt en sommigen hebben nooit sloffen mee naar school genomen. We zouden het erg op prijs stellen als iedereen weer sloffen draagt. Als er een brandoefening gehouden wordt of we om een andere reden acuut de school moeten verlaten, is het met deze temperaturen prettig om iets aan je voeten te hebben. Daarnaast is de vloer in de klas ook niet erg warm, dus zijn sloffen zeker prettig. Alvast hartelijk bedankt voor de moeite!

5 Werkstuk of spreekbeurt? Is uw kind bezig met een werkstuk of spreekbeurt? Raad hem/haar een kijkje aan op Deze website bij het bekende tv-programma is te gebruiken als zoekmachine voor kinderen. Er zijn vragen en antwoorden in allerlei categorieën zoals Wetenschap en techniek, Sport en Dieren en planten. Een werkstuk over paarden wordt extra boeiend als erin beschreven staat waarom er bij paarden altijd vliegen rond de ogen zitten en bij mensen niet. Een spreekbeurt over China is nog leuker als je kunt uitleggen hoe Chinezen sms en. En wie weet hoe de geuren gemaakt worden in de Fantasiaboeken van Geronimo Stilton? Toetsen, verslagen en adviezen Januari stond in het teken van toetsen, toetsen en nog eens toetsen. Niet de leukste periode voor de kinderen en zeker niet voor de leerkrachten.. Inmiddels zijn de verslagen geschreven en vanaf maandag kan iedereen zich via de app weer inschrijven voor de gesprekken. De gesprekken van 11 februari zijn bedoeld voor groep 6 en 7, zij hebben een verslaggesprek. Ook zijn er gesprekken op 16 februari. Deze gesprekken zijn bedoeld voor de adviesgesprekken van groep 8. Hier hebben we dan ook ruimer de tijd voor ingepland. We willen iedereen vragen een afspraak te maken, zodat we even bij kunnen praten en het verslag toe kunnen lichten. Mochten de geplande dagen niet uitkomen, dan maken wij graag een aparte afspraak. Ook kunnen wij een gewenste afspraak in de app zetten, mocht dit vanuit huis niet lukken. Muziekles De komende weken hebben alle klassen op vrijdag les van een studente van het Conservatorium. Zij is vandaag begonnen en het was hartstikke leuk. De kinderen moeten voor volgende week een nummer uitzoeken wat ze erg leuk en/of mooi vinden en daarbij een woord van maximaal 4 lettergrepen. Wat zou ze daar mee gaan doen volgende week??

Online inschrijven verslaggesprekken. Inzameling voedselbank. Achtste Groepers huilen niet. Fietsen op het schoolplein

Online inschrijven verslaggesprekken. Inzameling voedselbank. Achtste Groepers huilen niet. Fietsen op het schoolplein Online inschrijven verslaggesprekken Voor de eerstvolgende gespreksronde, op donderdag 9 februari, kan vanaf donderdag 2 februari ingeschreven worden. Deze gesprekken horen bij het verslag wat de kinderen

Nadere informatie

Wij nodigen jullie uit voor de eerste thema-avond van dit schooljaar op donderdag 6 oktober met als onderwerp: De zin en onzin van het toetsen

Wij nodigen jullie uit voor de eerste thema-avond van dit schooljaar op donderdag 6 oktober met als onderwerp: De zin en onzin van het toetsen Online inschrijven herfstgesprekken Voor de eerstvolgende gespreksronde op donderdag 13 oktober, de oktobergesprekken, kan vanaf dinsdag 4 oktober ingeschreven worden. In de gesprekkenplanner zijn alle

Nadere informatie

BERICHTEN februari 2018

BERICHTEN februari 2018 1/6 BERICHTEN 11 23 februari 2018 Kalender: Maandag 5 Dinsdag 6 Woensdag 7 Donderdag 8 Vrijdag 9 Margedag Kinderen vrij Studiedag 3 Kinderen vrij Luizencontrole Start Thema Thema Thema Inloopspreekuur

Nadere informatie

Kalender verkiezingen: stembureau in de aula van De Walvis

Kalender verkiezingen: stembureau in de aula van De Walvis Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 12 vrijdag 10 maart 2017 Beste ouders, De werkzaamheden aan het schoolplein zijn bijna afgerond. De natuur moet nu verder zijn

Nadere informatie

28 MAART 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!!

28 MAART 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! JAARGANG 11, NR. 13 28 MAART 2013 SCHOOLZAKEN Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! Avondvierdaagse De start voor het inschrijven voor de avondvierdaagse

Nadere informatie

Agenda voor oktober/november 2018

Agenda voor oktober/november 2018 Agenda voor oktober/november 2018 Jaargang 17 nummer 02 Almere, 18 oktober 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Vr. 19 oktober Studiedag:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016

Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016 Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016 Briefing Vanaf 4 januari start het team iedere ochtend om 7.50 uur met een briefing. Tijdens deze briefing worden de actualiteiten van de dag besproken. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Thema infoavond Op 8 november stond de thema avond voor ouders gepland. Helaas kon die avond niet doorgaan, vanwege ziekte. U heeft dus nog een nieuwe datum van ons tegoed! Omdat

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding NIEUWSBRIEF 12/16 mei 2014 Inleiding Na een mooie, welverdiende vakantie is iedereen op De Dijck weer begonnen aan de laatste periode van tien weken. Een periode waarin de leerlingen van de groepen 7 zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Bericht van onze gedragsspecialist

Bericht van onze gedragsspecialist Parnassys In de afgelopen periode zijn er in alle klassen de zogenaamde midden-toetsen afgenomen. De resultaten van toetsen kunnen via het ouderportaal van Parnassys online bekeken worden. Voor een eventuele

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Inhoud deze maand: 1. Gebedsgroep 2. Doppen voor het KNGF 3. Meester Peter 4. Wecycle 5. Herinnering 6. Digiduif>Parro 7. Schooltuin en schoolplein 8. Nieuwe kinderen 9. Kind

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS AGENDA. Week 5: 29 januari t/m 2 februari Dinsdag 30 januari s avonds: oud papier

SCHOOL- NIEUWS AGENDA. Week 5: 29 januari t/m 2 februari Dinsdag 30 januari s avonds: oud papier Week 5: Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. 29 januari t/m 2 februari 2018 SCHOOL- NIEUWS TOP bijeenkomst Roelevaer Bovenbouw Volgende week woensdag (31 januari) is er weer een

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Subscribe Past Issues Translate

Subscribe Past Issues Translate Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-16 februari Met deze week: Portfoliogesprekken - Studiedag - Agenten in de klas - Afsluiting Talentuur - Valentijnsdag

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 4. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 4 In deze nieuwsbrief: Vraagje van de middenbouw Nieuws uit de bovenbouw Geslaagde sportdag Nationaal schoolontbijt Buitenschoolse en tussenschoolse Opvang (BSO/TSO) Tot slot Maassluis, 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21-01-2014

Nieuwsbrief 21-01-2014 Nieuwsbrief 21-01-2014 Beste ouders, De Inspirerende leeromgeving In de brief van 16 januari heeft u kunnen lezen over de Inspirerende Leeromgeving en de plannen die er liggen om verbetering in ons schoolgebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Wij nodigen jullie uit voor de eerste thema-avond van dit schooljaar op donderdag 6 oktober met als onderwerp: De zin en onzin van het toetsen

Wij nodigen jullie uit voor de eerste thema-avond van dit schooljaar op donderdag 6 oktober met als onderwerp: De zin en onzin van het toetsen Online inschrijven herfstgesprekken Voor de eerstvolgende gespreksronde op donderdag 13 oktober, de oktobergesprekken, kan vanaf dinsdag 4 oktober ingeschreven worden. In de gesprekkenplanner zijn alle

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T:

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: WIJCKPRAAT FEBRUARI 2019 Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Mijn liefste wens opnieuw geloven in de mens, niet altijd wijzen op zijn falen maar duizend malen weer

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Januari 2017 1 01 2 3 4 5 6 7 8 02 9 10 11 12 13 Schoolkrant 1 mee 14 15 03 16 Start cito kleuters en M8 groepen 8 17 Leerlingenraad 18 19 20 21 22 04 23 24 25 26 Studiedag alle groepen 27 28 29 05 30

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Nieuws uit de MR van Hartenaas

De schoolgids vindt u op onze website.   Nieuws uit de MR van Hartenaas J a a r g a n g 1 4, n r. 7 1 3 f e b r u a r i 2 0 1 9 Nieuws uit de MR 1 Nieuws uit de MR van Hartenaas Op 7 februari jl. kwam de MR bijeen. Wij spraken wederom over de nieuwe werkwijze van de bovenbouw.

Nadere informatie

Van Detschool januari 2017

Van Detschool januari 2017 Van Detschool januari 2017 Aan alle ouders en verzorgers De toetsweek is voorbij en de rust is weer teruggekeerd in de groepen. Natuurlijk maken we het toetsen niet belangrijker dan het is, maar de kinderen

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 1, nr. 11

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 1, nr. 11 nieuwsbrief Jaargang 1, nr. 11 4 november 2015 In dit nummer: Fietsgedrag Facultatieve gesprekken en eerste adviesgesprekken Vooraankondiging schaaktoernooi Nieuws uit de units Sint Maarten Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen woensdag stond in mijn krant een pagina groot artikel over onderzoek naar de Kanjertraining. Ik heb een foto

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Januari 2018 Nieuwsbrief #20

Januari 2018 Nieuwsbrief #20 Januari 2018 Nieuwsbrief #20 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Eindelijk is het dan zo ver, de renovatie is van start. Afgelopen week is begonnen met inrichten van het bouwterrein en is het buitenspeelplein

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 9 - vrijdag 19 januari 2018

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 9 - vrijdag 19 januari 2018 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 9 - vrijdag 19 januari 2018 Beste ouders, De eerste nieuwsbrief van 2018. We zijn al weer twee weken op school en het is opnieuw alsof we

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

Maandag 21 januari t/m vrijdag 1 februari 2019

Maandag 21 januari t/m vrijdag 1 februari 2019 Maandag 21 januari t/m vrijdag 1 februari 2019 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > De BiebBus > Tevredenheidsonderzoek > Toetsweken > Van Startcafé naar Taalcafé > De Vreedzame

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014 Kringgesprek Nummer 10 2013-2014 2014 Beste ouders, De voorbereidingen van de verhuizing naar het gebouw van SO De Piloot aan de Nieuwe Ommoordseweg 30 is in volle gang. Afgelopen vrijdag hebben juf Sanneke

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs dr. Jan de Quay OPTIMUS primair onderwijs 01-15/16 Bijblijver Informatieblaadje Beste ouders 01-15/16 Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad! Aankomende maandag 31 augustus begint het

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Botteloef Schooljaar Nummer 07

Nieuwsbrief. De Botteloef Schooljaar Nummer 07 Nieuwsbrief De Botteloef Schooljaar 2018-2019 Nummer 07 Agenda 21 t/m 25 januari Cito toetsen LVS groep 2 t/m 8 24 januari Muziekles groep 1 t/m 4 28 januari Start thema IPC groep 3 t/m 8 31 januari Muziekles

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis Nieuwsbrief september 2018 Jaargang 28 Nummer 1 De komende maand: Agenda 3 september 2018 Eerste schooldag 4 september 2018 19.30 uur vergadering Ouderraad 5 september 2018 8.45 uur Openingsviering Iedereen

Nadere informatie

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen Weekbrief 4 juli 2016 Algemene mededelingen Bedankt en succes Albert Boele wordt met ingang van het nieuwe schooljaar directeur op obs De Gouwaert in Goudswaard. Wij wensen Albert veel succes met zijn

Nadere informatie

www.de-oversteek.nl www.facebook.com/basisschool DeOversteek http://twitter.com/de_oversteek

www.de-oversteek.nl www.facebook.com/basisschool DeOversteek http://twitter.com/de_oversteek EVEN BIJPRATEN Nieuwsbrief 03 071015 Beste ouders, beste kinderen, www.de-oversteek.nl www.facebook.com/basisschool DeOversteek http://twitter.com/de_oversteek Beste ouders, beste kinderen, Agenda voor

Nadere informatie

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom! Vanaf dit schooljaar zit uw kind in groep 8, hartelijk welkom! In dit boekje gaan wij u en uw kind wat meer vertellen over het reilen en zeilen in 8a en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda november 4. Afsluiting project veilig internet (M2-B2) 8. Oudergesprekken 10. Oudergesprekken 11. Start techniekcircuit (M2-B2) 14. Start leestoetsen 22. Theo

Nadere informatie

De groep 5 bestaat uit 14 leerlingen, zij vormen samen met 9 leerlingen van groep 4 de combinatiegroep 4/5.

De groep 5 bestaat uit 14 leerlingen, zij vormen samen met 9 leerlingen van groep 4 de combinatiegroep 4/5. Informatie groep 5 Algemeen: Leerkrachten: Ellen Moerman maandag, dinsdag en woensdag. Iris Stuur donderdag en vrijdag. Groep 5 De groep 5 bestaat uit 14 leerlingen, zij vormen samen met 9 leerlingen van

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud JANUARI Beste ouders,

Van de directie. Inhoud JANUARI Beste ouders, JANUARI 2019 Van de directie Inhoud Oudertevredenheid... 2 CITO en avond 4-daagse... 2 Voorleeswedstrijd 2018-2019... 3 Schoolstrip door Luna en Daimy... 3 Werk gezocht voor Alaa... 4 Vertrouwenspersoon...

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen.

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen. Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Groepsnieuwsbrief groep 6-7 nummer 6, 11 april 2014 De zesde nieuwsbrief Taal/spelling

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In februari worden Liz van Bavel, Olaf de Buck en Pascalle Belt vier jaar. Van harte welkom!

Nieuwe leerlingen In februari worden Liz van Bavel, Olaf de Buck en Pascalle Belt vier jaar. Van harte welkom! Jaargang 2014-2015, nr. 6 Februari 2015 Belangrijke data: 2 februari Open Ochtend 3 februari Studiemiddag team NA schooltijd 18 februari Oud papier 19 februari Stepjesdag 20 februari Rapport 1 gaat mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Reinbôge

Nieuwsbrief De Reinbôge Uit de jaarkalender: 3 februari Schoolkrant komt uit 8 februari 1 e dansles groep 4/5/6 7 en 8 februari 10 minutengesprekken 15 maart Uurcultuur 4/5/6 0-30 maart Project Afrika 13 april Paasviering Week

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen Belangrijke data: Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen Donderdag 13 maart van 15.30 uur tot 17.00 uur: Inloopspreekuur. U kunt bij de leerkracht(en) van uw kind(eren) terecht met vragen

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs!

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Welkom! Allereerst bedankt voor het downloaden van deze planner! Deze planner gaat jou helpen om SLiM te plannen. Je gaat leren

Nadere informatie

nieuwsbrief kalender actueel nieuwe leerlingen colofon 21 maart 2016 nummer 11

nieuwsbrief kalender actueel nieuwe leerlingen colofon 21 maart 2016 nummer 11 nieuwsbrief 21 maart 2016 nummer 11 kalender actueel OR vergadering Dinsdag 22 maart Ouderkamer Iedere maandag Verteltassen Iedere maandagmiddag Taal voor thuis Iedere vrijdag Sport 4 april Educatief ouderschap

Nadere informatie

belangrijke data februari 2019 nr. 21

belangrijke data februari 2019 nr. 21 belangrijke data..... 15 februari 2019 nr. 21 Maa 18 februari t/m vrijdag 22 februari Don 28 februari Voorjaarsvakantie 8.30-9.30 uur Ouderbijeenkomst Verkeersplein, Muzieklokaal Din 26 februari Stadspas

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren

Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren Wat gaan we doen : Introductie film social schools (you tube) hoe we ouders hebben geïnformeerd op een algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING 18 juli 2014 Zo vlak voor de vakantie wordt de grote tegenstelling tussen leuke dingen en vreselijke dingen weer eens benadrukt. Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers en hun familie die nu een vreselijke

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen Welkom Stijn Heesterman is op 1 november 4 jaar geworden en zit sinds kort in groep 1/2C. Stijn, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd op obs De Veenvlinder! Nieuws uit de groepen Groep 8: Oud-leerlingen

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

Open huis gemist of nog een keer komen kijken???

Open huis gemist of nog een keer komen kijken??? Schooljaar 2016-2017 13 t/m 17 februari Agenda: Ma - Groep 3 Overstap Di - Groep 3 Overstap Groep 3-4 naar Bibliotheek Wo - Do - Vr - Groep 5-8 vrij i.v.m. Studiedag leerkrachten Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 Informatie avond (Herhaalde berichtgeving): Op dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2013 2014 21 oktober 2013 Pagina 1 Start zwangerschapsverlof

Nadere informatie

nieuwsbrief t Toetertje

nieuwsbrief t Toetertje Groep 5 & 6 nieuwsbrief 19 e jaargang, nr. 27 23-03-2012 t Toetertje OBS De Schoener Werkstukken en spreekbeurten De werkstukken en samenvattingen zijn ingeleverd. Deze week krijgen de leerlingen de werkstukken

Nadere informatie

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij!

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij! NIEUWSFLITS 17 SCHOOLJAAR 2018-2019 Het is even echt winter, prachtig! Vorige week werd de nieuwsflits pas op donderdag verstuurd, helaas! De reden was dat ik op woensdag en donderdag migraine had en naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Dringend ouders gezocht voor het documentatiecentrum! Heeft u interesse? Laat het ons weten!

Dringend ouders gezocht voor het documentatiecentrum! Heeft u interesse? Laat het ons weten! Februari 2016 1 Cito groep 3-7 2 3 MR 4 5 Rapport groep 1 en 2 Leerlingenraad 6 7 6 7 t/m 9 Carnaval 8 9 10 11 12 13 14 7 Valentijsdag 15 16 17 18 19 Compensatiedag leerlingen 20 21 8 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Schuineslootweg 85 7777RJ Schuinesloot www.cnbswegwijzer.nl CNBS De Wegwijzer/De Wegwijzer cnbsdewegwijzer@cnbswegwijzer.nl 0523-683053 Nieuwsbrief april 2019 De moeite waard Het is goed om dingen te bewaren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

8 nov In dit bulletin:

8 nov In dit bulletin: 8 nov. 2017 Voor de kalender: 3, 8 en 10 nov. Groepen 1/2 Excursie Kriebelbeestjessafari 10 nov. Nationaal Schoolontbijt 24 nov. 1 e Rapport mee (graag de rapportmap mee naar school!) 27 nov. t/m 1 dec.

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie