Raagten Actueel. Algemeen. Groep Jaargang 39 nr. 28, 7 april 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raagten Actueel. Algemeen. Groep 0-1-2. Jaargang 39 nr. 28, 7 april 2016"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 28, 7 april 2016 Algemeen Inloopavond en Creatieve avond Wat hadden we veel belangstelling tijdens de inloopochtend en de creatieve avond! We hebben veel enthousiaste verhalen gehoord. En ook de hebben we weer nieuwe leerlingen mogen begroeten. Groot succes ook met het keuze-uur vouwen. Groep 8 leerlingen helpen de jongere kinderen! Voor meer foto s zie de Facebook-pagina van school. Groep Hallo, ik ben Eline Buijssen en ik ben 16 jaar. Ik zit in Havo 4 op het Dr.-Knippenbergcollege en het is de bedoeling dat ik volgend jaar de MBO opleiding Gespecialiseerd pedagogisch werk (kinderopvang) ga volgen. Ik vind het fijn dat ik nu al stage kan lopen in groep 0-1-2A. Ik heb er super veel zin in om zo mijn leerjaar af te gaan ronden. Van maandag tot en met vrijdag ben ik elke ochtend aanwezig. Ik heb voor deze school gekozen omdat ik zelf op deze school heb gezeten. De afgelopen 2 jaar heb ik ook regelmatig bij juffrouw Martha in de klas meegelopen. Dat was altijd heel gezellig.

2 Uitstapje Afgelopen dinsdag zijn we naar basisschool de Heindert in Aarle-Rixtel geweest om de voorstelling 10x Daan = Moed te bekijken. Fijn dat we uiteindelijk toch nog genoeg ouders bereid hebben gevonden om te rijden. Hartelijk bedankt daarvoor! Optreden Hebben jullie vandaag ook zo genoten van het prachtige optreden van onze peuters en kleuters?! Wauw, een groot applaus voor al die knappe kinderen. En ontzettend fijn om te zien dat er zoveel belangstelling was vanuit ouders, opa s en oma s. Dringend gezocht!! We zijn erg dringend op zoek naar kleine glazen potjes. Waar deze precies voor bedoeld zijn, blijft nog eventjes geheim!! Heeft u een klein glazen potje voor ons, lever het dan in bij juffrouw Lieneke of juffrouw Marloes. Alvast hartelijk bedankt! Thema beroepen Vanaf komende week werken we rondom het thema beroepen, wat de projectgroep (een enthousiaste groep ouders) voor ons heeft georganiseerd. Er staan allemaal leuke activiteiten op het programma, zoals bijvoorbeeld een beroepenmarkt op woensdag 13 april in onze school. Tijdens deze beroepenmarkt kunnen de kinderen kennismaken met allerlei verschillende beroepen. Er zijn verschillende ouders die wat leuks over hun eigen beroep komen laten zien en vertellen. Dansworkshop Omdat de harmonie 125 jaar bestaat, staan er voor onze kinderen een aantal leuke activiteiten op het programma. Zo hebben de kleutergroepen op maandag 11 april een dansworkshop op school, verzorgd door mensen van de harmonie. Uiteindelijk is het de bedoeling dat we met alle kinderen van de school samen, een mooi optreden gaan verzorgen. T.z.t. lezen jullie in de Raagten Actueel hier nog meer informatie over. Juf Lieneke Aankomende woensdag (13 april 2016) is juffrouw Lieneke weer naar de taalopleiding. Op deze dag zal juffrouw Miranda uit groep 3 de klas overnemen. Hulp gevraagd voor het kabouterpad lente Op woensdag 20 april staat het kabouterpad van de lente weer op de planning. De groepsindeling is deze keer als volgt: : 0-1-2c : 0-1-2a : 0-1-2b De kinderen van de peuterspeelzaal sluiten bij groep 0-1-2a aan. Per groep zijn we weer op zoek naar een aantal ouders die het leuk vinden om ons te komen helpen deze morgen. Heeft u zin en tijd? Stuur dan vóór vrijdag 15 april even een mailtje naar de eigen leerkracht. U krijgt dan van ons een berichtje terug. Alvast hartelijk bedankt!

3 Nieuwe letter Voor de komende week staat de letter /m/ van meester op het programma. De letter wordt uitgesproken als mmmm, in meester, maan en mama. Niet als em. Maandag mogen de kinderen weer spulletjes meebrengen van deze letter. Creatieve avond Wat fijn dat er zoveel kinderen samen met hun ouders op bezoek zijn geweest tijdens de creatieve avond! Groep 3 Kijkkwartiertje Nog even een herhaling van een bericht van vorige week dat we aanstaande vrijdagmorgen 8 april weer de deur voor u open hebben staan. Dan is het weer kijkkwartiertje en we willen van alles laten zien, bv onze schriftjes maar ook de themahoek en de paraplu met woorden eronder waarvan we de betekenissen al hebben geleerd met woordenschat. Dus.de moeite waard om een kwartiertje in de klas rond te komen neuzen. Hopelijk tot dan!! Daan de Groot Afgelopen dinsdag hebben we voor de eerste keer live verbinding gehad met Daan in het ziekenhuis. We konden met hem praten en hem zien op een monitor. Dat vonden we allemaal heel fijn want we missen hem erg. Alle ouders uit onze klas hebben deze week een mail van ons gekregen met een korte uitleg over de monitor die nu in onze klas staat. Het is de bedoeling dat Daan tussendoor wat lessen mee kan volgen via zijn scherm en ook dat hij kan delen in gezellige momenten in de klas. Hij vindt het nog steeds heel leuk om allerlei post te ontvangen in het ziekenhuis!! Fijn dat alle ouders een paar zinnen voor Daan naar ons hebben g d. Die zinnen hebben de kinderen op een mooi versierd blad geplakt en in een zelfgemaakt envelopje gedaan. Al die envelopjes hebben we in een speciale doos gedaan die we aan Daan zullen geven. Hij kan dan iedere dag een envelopje open maken en hopelijk wordt hij daar dan weer een beetje blij van. Groetjes juf Wilma en Miranda. Groep 4 Kijkkwartiertje Op vrijdag 15 april van uur zijn alle ouders van harte welkom bij ons kijkkwartiertje. We hopen op een grote opkomst. De kinderen laten graag hun werkjes zien!

4 Bamboestieken De kinderen hebben met veel plezier gewerkt aan het bamboestieken. Groep 5 Bibliotheek Op donderdag 21 april gaan we weer naar de bieb. Nieuwe taalmethode Op maandag 11 april starten we met het uitproberen van een nieuwe taalmethode. Groep 6 Huiswerk De afgelopen 2 weken heeft uw kind naast het gewone huiswerk ook huiswerk op maat mee gekregen. Dit waren extra oefen- of verrijkingsbladen op verschillende vakgebieden. Deze week krijgt uw kind dit huiswerk op maat niet extra mee omdat de kinderen al druk genoeg zijn met het leren voor de toets van biologie. Het huiswerk van deze week bestaat uit woordenschat en rekenen. Bij rekenen zijn we gestart met het delen van grote getallen. Op het huiswerkblad staat de strategie die wij toepassen. Dit is een pittig onderdeel, dus de kinderen kunnen vast en zeker een beetje hulp gebruiken. Toets biologie De toets van biologie maken we op vrijdag 15 april. In de vorige Raagten Actueel stond dit nog op donderdag maar omdat het zo lastig is, plakken we er nog een extra oefendag aan vast. De kinderen hebben (als het goed is!) de werkbladen en samenvatting mee naar huis genomen. Heel veel succes met het leren!

5 Boomkwekerij Op dinsdag 5 april heeft Boris zijn spreekbeurt gedaan over de boomkwekerij. Later op die dag zijn we met de hele klas naar de boomkwekerij gegaan. We hebben daar goed geluisterd naar de papa van Boris, die uitleg gaf over het hele proces. Het was reuze interessant! Bedankt voor de rondleiding en alle mama s bedankt voor het meefietsen! Meer foto s vind je op onze website: Wij sparen: - Kleine glazen potjes voor onze moestuintjes - Plastic tassen Groep 7 Project: Nee, echt!? De realiteit in de virtuele wereld brengen. Door deze 3Dbril zit je in de virtuele wereld, je loopt op het strand. Door in de zandbak te lopen, bekertjes aan je oren rond te draaien en met een boek te wapperen verhoog je het effect. De kinderen gaven een 8 ½ aan dit project. Zo leren wij op een andere manier! Cito Entree toets Komende week gaan wij aan de slag met het kennismakingsboekje van de Cito Entree toets. Zo oefenen wij voor de Entreetoets. Deze Entreetoets is vernieuwd en iets compacter dan de oude versie. In de week van 18 april gaan we op maandag, dinsdag en donderdagmorgen de toets maken. In de volgende RA leest u er meer over. Kinderen die ook nog graag thuis wat willen oefenen, kunnen op internet gratis sites vinden, zoals Kids4cito. Marietje Kessels project Afgelopen woensdag hebben alle kinderen van onze klas het plankje doorgeslagen!! Proficiat sterke jongens en meisjes! Trots op jullie. Voor foto s van de meisjes zie hiervoor onze Facebookpagina. Op woensdag 20 april is de examen-les van het Marietje Kessels project.

6 Harmonie O&U Vanwege het 125 jarige bestaan van Harmonie O&U biedt de harmonie ons een scholenproject aan. Tijdens twee lessen wordt er met de klas iets 'muzikaals' ingestudeerd wat later uitgevoerd gaat worden voor alle leerlingen en belangstellenden van onze school. Maandagmorgen 11 april is de eerste les. Snuffelstage Komende twee weken krijgen wij een stagiaire in de klas. Haar naam is Wendy Dekkers en zij is een oud-leerling van onze school. Fijn dat zij ervoor heeft gekozen haar snuffelstage in onze klas te doen. Wij zijn blij met haar hulp. Groep 8 Verkeersexamen Praktisch gedeelte Op donderdagochtend van 8.45 uur tot 9.45 uur is het Praktisch gedeelte van het verkeersexamen. De kinderen fietsen dan de route, die u al ontvangen hebt. Het zou fijn zijn als u samen met uw kind de route al een keer gefietst hebt. De kinderen fietsen op hun goedgekeurde fiets. Wij wensen de kinderen veel succes bij dit gedeelte van het verkeersexamen. Ze laten dan zien dat zij volwaardige verkeersdeelnemers zijn. Bootcamp De runnersclub Laarbeek organiseert voor de Roparun een bootcamp voor de kinderen van groep 8. De bootcamp is op vrijdagmiddag 15 april. De kinderen moeten hiervoor meebrengen: sportkleding om buiten te gymmen. De bootcamp is van tot in de Muziektuin. U bent welkom om te komen kijken.

7 Eindtoets basissonderwijs Op dinsdag 19 april, woensdag 20 april en donderdag 21 april wordt in de ochtend de Eindtoets Basisonderwijs bij alle kinderen afgenomen. U hebt deze week al de ouderfolder ontvangen. Hierin staat beschreven wat de toets inhoudt en welk belang de toets heeft voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Volgende week staat in RA hoe de kinderen zich voor deze dagen moeten voorbereiden. Kinderen die thuis nog graag wat willen oefenen, kunnen op internet gratis sites vinden, zoals Kids4cito. Belangrijkste opmerking: zeker niet te zenuwachtig zijn, een beetje spanning is goed om de toets naar vermogen te maken. Nieuws van BSO Optreden KDV Vandaag, donderdag 7 april, was het dan eindelijk zover. We mochten gaan optreden voor alle papa s, mama s, opa s en oma s. In de groep kregen alle kinderen eerst hun dierenoren op. Toen gingen we allemaal naar de zaal, waar iedereen al op ons zat te wachten. Het was wel spannend hoor. Wij mochten als KDV het eerste optreden verzorgen. Alle kinderen gingen keurig op hun plekje staan/zitten. Toen begonnen we met het liedje Op de boerderij. Alle kinderen zongen erg goed mee, knap hoor! Na afloop kregen we een groot applaus van iedereen. Daarna hebben nog genoten van de andere optredens. Alle kinderen hebben het super goed gedaan. We willen iedereen bedanken die naar ons kwam kijken. Groetjes; Myrla, Mariel, Nicol en Marieke FFF Wat is dat nou precies FFF? Het staat voor Fides For Fun. Wij willen graag dat de kinderen plezier beleven op de BSO. Elke 6 weken is er een nieuw thema. Bij dit thema bedenken we allerlei activiteiten voor zowel de jongere kinderen als voor de oudere kinderen. De activiteiten worden op verschillende dagen herhaald zodat alle kinderen de mogelijkheid hebben om hieraan deel te nemen.

8 Dit kunnen allerlei activiteiten zijn zoals: -knutselen -techniek -koken/bakken -de natuur ontdekken -sport en spel -workshops Ontdekken, ontwikkelen, samenwerken, doen, motiveren, elkaar stimuleren, komen allemaal aan bod! P.S Als iemand een leuke naam weet voor onze BSO groep dan kun je deze opschrijven op het blad wat op de deur van de BSO hangt!! Nieuws van Buiten Wandel 4 daagse Gezond Laarbeek 2016 KORTINGSKAART BASISSCHOLEN Ook dit jaar zal de wandelvierdaagse Gezond Laarbeek plaatsvinden van: 24 t/m 27 mei Ook deze keer zouden wij het leuk vinden als je mee zou doen. We hopen dan ook dat iedereen enthousiast mee gaat lopen. Je kunt elke dag kiezen uit de afstanden; 3, 5 of 10 kilometer. Bij alle afstanden is er een pauzeplaats waar je een versnapering krijgt. Bij deelname van 3 avonden of meer ontvang je een medaille. Alle leerlingen worden uitgenodigd om samen met hun ouders, jongere/oudere broertjes en/of zusjes en andere belangstellenden mee te lopen. Waar: Elke dag kan er gestart worden van u tot u in de volgende kern: Dinsdag Lieshout Café de Koekoek Dorpsstraat 49 Woensdag Mariahout Buurthuis Bernadettestraat 43 Donderdag Aarle-Rixtel Conferentiecentrum Couwenberg Dorpsstraat 1 Vrijdag Beek en Donk Parkpaviljoen in de Muziektuin aan de Koppelstraat Meer informatie? Website: Kosten: Voor vier dagen 1,00 inlevering van deze strook bij het inschrijving bij een startpunt. Deze kaart is geldig voor 1 persoon! Ik kan het Ik wil het Ik doe het. Zelf Samen met jou. Hier langs afknippen Naam: leeftijd: adres ouders: School: Je loopt mee op eigen risico. Zowel de organisatie van de vierdaagse als de school en OR kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel of andere calamiteiten. Voor meer informatie zie site

9 Hunt & Hide 9 april Op zaterdag 9 april organiseert &RG-Teens een spannende Hunt and Hide tocht in Lieshout van tot uur. Dit is een Laarbeekse activiteit, leerlingen van alle basisscholen vanaf groep 6 zijn van harte welkom, net als de tieners van Yammas, De Boemerang en Cendra. Meedoen? Vorm een groepje van 4 a 5 kinderen en één ouder/begeleider en zorg dat je herkenbaar bent als groep. Aanmelden kan via energyteens.nl Bedplassen, daar wil je toch vanaf! Informatieavond 's Ochtends of 's nachts natte lakens, niet durven logeren bij vriendjes, de vakantie of een schoolkamp dat in het water belandt. Daar wil je toch vanaf, als kind én als ouder! Daarom organiseert de GGD Brabant-Zuidoost op dinsdag 12 april een informatieavond voor ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd die regelmatig in bed plassen. Zindelijk worden is een leer- en rijpingsproces, dat bij ieder kind in zijn eigen tempo plaatsvindt. De meeste kinderen zijn tussen twee en vijf jaar zindelijk. Ongeveer honderdduizend kinderen in Nederland plassen nog in bed. Deze kinderen doen dit niet met opzet. Ze vinden het zelf meestal verschrikkelijk en schamen zich ervoor. Heel vaak is een kind moeilijk wakker te krijgen. Bedplassen is een onbewust verkeerd aangeleerde gewoonte, die u samen met uw kind kunt veranderen. De GGD Brabant-Zuidoost organiseert in samenwerking met gastsprekers van gespecialiseerde ziekenhuispoli s informatieavonden over bedplassen. Op deze avond krijgt u achtergrondinformatie over dit probleem. Ook bespreken zij uitgebreid de verschillende manieren en praktische tips om het bedplassen aan te pakken. U bent van harte welkom op dinsdag 12 april in de Rooseveldtzaal op het terrein van het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. Vanaf uur is de inloop en om uur start de avond, die tot ongeveer uur duurt. De kosten voor deze avond, inclusief het informatiemateriaal, zijn 3 euro. Aanmelden Wilt u de informatieavond bijwonen? Meld u dan aan via de website van de GGD Brabant- Zuidoost Hier vindt u ook meer informatie over bedplassen. Voor vragen kunt u terecht bij de sector Jeugdgezondheidszorg van de GGD Brabant-Zuidoost via telefoonnummer

10

Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3

Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3 Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3 Sinterklaas Ieder jaar brengt de Sint weer op spectaculaire wijze een bezoek aan onze school. Op maandagochtend 5 december zal hij wederom een bezoek brengen aan de gehele

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 10 30 oktober 2018 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Ouderbijdrage - Open schoolweek - Uitreiking vignet gezonde school - Privacy en bezwaar formulier - Weer een BOUW! lezer geslaagd

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Studiedag woensdag 6 december Op woensdag 6 december a.s. hebben de kinderen vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. Methodetoetsen in ParnasSys Wij vinden het

Nadere informatie

Nieuwschooljaarbijeenkomst

Nieuwschooljaarbijeenkomst Agenda: -13-10 afsluiting Kinderboekenweek - 16- tot 20-10 herfstvakantie - 25-10 Luizencontrole - 01-11 Nieuwsbrief 5 In deze nieuwsbrief: - Nieuwschooljaarbijeenkomst - Afscheid juf Lisette - Opening

Nadere informatie

29 oktober 2018 nummer 4. Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

29 oktober 2018 nummer 4. Voorwoord Beste ouders/verzorgers, 29 oktober 2018 nummer 4 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Zoals u van ons gewend bent leest u in het Otternieuws het laatste nieuws van de school. Vanaf vandaag zullen wij het Otternieuws niet meer via

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Talismanbulletin 8 april 2016

Talismanbulletin 8 april 2016 Talismanbulletin 8 april 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Vrijdag 8 april Creamiddag groep 3 en 4 Woensdag 13 april Wereldkinderfeest, opening op het plein Vrijdag 15 april Kleuters vrij

Nadere informatie

Het Kleppoortje. Het tweewekelijks informatieblad van basisschool De Klepper Luyksgestel / Facebook Basisschooldeklepper

Het Kleppoortje. Het tweewekelijks informatieblad van basisschool De Klepper Luyksgestel  / Facebook Basisschooldeklepper Carnaval vrijdag 24 februari Op vrijdag 24 februari vieren we met alle kinderen carnaval, o.a. met een optocht. De inschrijfformulieren voor de optocht zijn deze week uitgedeeld in de klassen. Wij hopen

Nadere informatie

Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019

Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019 Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019 Het nieuwe rapport Rapportmap Carnaval 2019 Koningsspelen 12 april 2019, helpt u mee? Informatieavond bedplassen door GGD Vraag van de GMR Rondleiding Vragen van het

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 6 maandag 17 oktober

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 6 maandag 17 oktober Nr. 6 maandag 17 oktober Belangrijke data Maandag 17 oktober: Start Leefstijlthema 2 Praten en luisteren (zie hieronder) Dinsdag 18 oktober: 8.40-10.00 uur op locatie Elegaststraat => Koffieochtend voor

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 25 februari 2019

Schooljaar Maandag 25 februari 2019 INFOOTJE NR.12 Schooljaar 2018-2019 Maandag 25 februari 2019 Agenda Vrijdag 1 maart Carnavalsviering 12:00 uur start de voorjaarsvakantie Maandag 11 maart 08:30 uur einde voorjaarsvakantie Woensdag 13

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017 INFOOTJE NR. 3 Schooljaar 2017-2018 Maandag 09 oktober 2017 Agenda Vrijdag 13 oktober BRUILOFT juf Yvonne & Rick 14.45 uur start Herfstvakantie Zondag 15 oktober Einde Kinderboekenweek Maandag 23 oktober

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017

In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017 Nr. 07 maandag 9 oktober 2017 In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017 Belangrijke data Maandag 9 oktober: Start Leefstijl thema 2: Praten en

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 2016-2017 Nummer 03 18 oktober 2016 In dit nummer: - Urenberekening / studiedagen - Klassenouders - Voorstellen: Boyd Wijnen - Tienercentrum De Belleman - Contactpersoon hoofdluis controle - De Hofnar

Nadere informatie

Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 17 november 2016

Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 17 november 2016 Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 16 november in te dienen bij Stans Peters, e-mail : speters@skozok.nl of bij infodepionier@skozok.nl. Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag

Nadere informatie

Woensdag 15 maart: Gehele dag: Stemlokaal in zowel de hal van locatie Vitruviusweg als de Elegaststraat.

Woensdag 15 maart: Gehele dag: Stemlokaal in zowel de hal van locatie Vitruviusweg als de Elegaststraat. Nr. 21 maandag 13 maart 2017 Belangrijke data Maandag 13 maart: 13.15-14.30 uur. Opa en oma middag H t/m N Dinsdag 14 maart: 8.45-10.00 Koffieochtend locatie Elegaststraat: alle ouder(s)/verzorger(s) zijn

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 29, 14 april 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 29, 14 april 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 29, 14 april 2016 Algemeen Talentontwikkeling De kinderen van groepen 1 t/m 4 vinden de uitleg over allerlei beroepen op de beroepenmarkt van de projectgroep heel interessant.

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 26 januari. Kopij graag inleveren uiterlijk 23 januari. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN:

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 26 januari. Kopij graag inleveren uiterlijk 23 januari. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN: STAPSTEENNIEUWS Schooljaar 2016/2017 12-01-2017 Nr 8. Locatie De Muzenberg Basisschool De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Het volgende

Nadere informatie

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie!

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Leesmij Jaargang 18, nummer 4 Helmond, 10 oktober 2017 Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Wat is er alweer veel

Nadere informatie

Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 Informatie en nieuws over en van school

Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 Informatie en nieuws over en van school Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 bulletin@wilhelminaschool.nl Informatie en nieuws over en van school Nieuwe leerlingen Team In groep 1i zijn na de vakantie gestart:

Nadere informatie

INFOBRIEF 10, november 2018.

INFOBRIEF 10, november 2018. INFOBRIEF 10, november 2018. AGENDA komende schoolweken Dinsdag 13 en donderdag 15 november: Oudergesprekken groep 8 Maandag 19 november: Schoolfinale voorleeswedstrijd Donderdag 6 december: Ochtend schoolvrij,

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 32 7 mei 2019 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Workshop Cupcakes - Avondvierdaagse 2019 - Verkeersveiligheid rondom het Kindcentrum. Vrijwilligers gezocht! - Giga Kangoeroedag

Nadere informatie

We hopen dat het weer ons niet in de steek laat en dat het een gezellige en leerzame ochtend wordt.

We hopen dat het weer ons niet in de steek laat en dat het een gezellige en leerzame ochtend wordt. DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 7 15 OKTOBER 2015 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Herfstwandeling groepen 1-2 Herfstwandeling groepen 3 en 4 (MB) Excursie Oertijdmuseum groepen 5, 5/6 en 6

Nadere informatie

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6 Groep 1-2 vrij!! Weekopening groep 4-5

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6 Groep 1-2 vrij!! Weekopening groep 4-5 Belangrijke data Maandag 5 november 18 Woensdag 7 november 18 Maandag 12 november 18 Vrijdag 16 november 18 Maandag 19 november 18 Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6

Nadere informatie

Let s GO. 26 oktober 2018 jaargang 5. Let s GO!

Let s GO. 26 oktober 2018 jaargang 5. Let s GO! 26 oktober 2018 jaargang 5 Let s GO! Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's en filmpjes van uw kind. Op de site

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Algemeen Terugblik zinvolle studiedag Terwijl de kinderen afgelopen woensdag genoten van een extra dagje vrij, hadden de leerkrachten en pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september Jaarkalender 2018-2019 Op de jaarkalender 2018-2019 staat er een studiedag aangegeven op woensdag 27 maart 2019. Dit is niet correct. Woensdag 27 maart 2019 is er geen studiedag en hebben de kinderen van

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 10 maart nummer 12. Van 10 maart tot 24 maart

Belangrijke data. Jarigen. 10 maart nummer 12. Van 10 maart tot 24 maart 10 maart 2017 - nummer 12 Belangrijke data Maandag 13 maart *Gr 1-2-3; thema de boerderij Woensdag 15 maart *Eerste rapport gr 1 en 2, *Tweede rapport gr 3 t/m 8 Maandag 20 maart *Week van de Lentekriebels

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 29

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 29 Schooljaar 2015-2016 Nr. 29 Helpt u mee tijdens de Koningsspelen? Op vrijdag 22 april worden de Koningsspelen gehouden. Diverse ouders hebben zich al opgegeven om een groepje kinderen uit de boven- of

Nadere informatie

B E K E K E N R O O I 4 Schooljaar

B E K E K E N R O O I 4 Schooljaar dé openbare basisschool in Waalre Maximiliaanlaan 1 5583 XG Waalre telefoon: 040 2213644 e-mail Ekenrooi: directie@obsekenrooi.nl website: www.obsekenrooi.nl OBS Ekenrooi Denken Voelen Creëren Bewegen

Nadere informatie

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP 20 januari 2017 - nummer 8 Jaargang 36 Agenda 01-02 Inloop van 8.15 8.30 uur 02-02 MR-vergadering Verjaardagen DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP 01-02 Ilse Aalpol 55/6 22-02 Lou Looijmans 4 02-02 Emiel

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Welkom op school. Algemeen. Van 9 januari t/m 23 januari

Agenda. Jarigen. Welkom op school. Algemeen. Van 9 januari t/m 23 januari 9 januari 2015 - nummer 9 Agenda donderdag 15 januari informatieavond Thematisch werken aanvang 19.00 uur maandag 19 januari OV vergadering aanvang 20.00 uur woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

DE INFO nummer 15 13 april 2016

DE INFO nummer 15 13 april 2016 AGENDA Basisschool De Heindert Schoolstraat 1 5735 CG Aarle-Rixtel Tel. 0492-381214 E-mail: directieheindert@eenbes.nl DE INFO nummer 15 13 april 2016 13 april Viering s avonds 18.30 u. De Info nr. 15

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Algemeen Plastic doppen Wat geweldig dat er al een hele tijd veel kinderen en ouders meesparen voor hulphonden door middel van plastic doppen. Er wordt

Nadere informatie

Start van Adviesgesprekken groep 8. Januari 2017 Nummer 9

Start van Adviesgesprekken groep 8. Januari 2017 Nummer 9 Januari 2017 Nummer 9 Start van 2017 In deze eerste nieuwsbrief van 2017 wensen we iedereen natuurlijk het allerbeste voor het komende jaar. Dit jaar staan de ontwikkelingen van het Kindcentrum centraal.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

SPREUK VAN DE WEEK Als er iets is dat bergen kan verzetten, dan is dat het vertrouwen in je eigen kracht STUDIEDAG KLEUTERGROEPEN 1/2

SPREUK VAN DE WEEK Als er iets is dat bergen kan verzetten, dan is dat het vertrouwen in je eigen kracht STUDIEDAG KLEUTERGROEPEN 1/2 Generaal Boreelpad 29 5623 JZ Eindhoven 040 243 92 33 directie@rapenland.nl www.rapenland.nl Infora Nummer 05 2018-2019 Schooljaar 2018-2019 1 november 2018 Agenda 6 november Studiedag groepen 1/2 12 november

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

INLEIDING. Agenda. Geachte ouders,

INLEIDING. Agenda. Geachte ouders, 16 januari 2017 - nummer 9 INLEIDING Geachte ouders, Het nieuwe jaar is al weer een aantal weken oud. We hebben de draad weer opgepakt. Ik hoop, dat u een gezellige periode achter de rug heeft! Uiteraard

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

Boog nr

Boog nr Boog nr. 3 06-10-2018 De herfstvakantie is al weer even achter de rug en langzaamaan beginnen de voorbereidingen voor Sinterklaas vorm te krijgen. Vorige week is onze nieuwe onderwijsassistent gestart.

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

De Sterrenkijker. Nummer 5, Jaargang 29, 29 oktober 2018

De Sterrenkijker. Nummer 5, Jaargang 29, 29 oktober 2018 De Nummer 5, Jaargang 29, 29 oktober 2018 Bereikbaarheid directie Maandag: bs. de Ster. Dinsdag: st. Willibrordusschool Woensdag: st. Willibrordusschool Donderdag: ochtend bs. de Ster, middag st. Willibrordusschool

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

oktober nummer 4

oktober nummer 4 2016 2017 19 oktober 2016 - nummer 4 Agenda Woensdag 19 okt. CREA-dag Donderdag 3 nov. Inloopspreekuur logopedie 08.30u tot 09.00u Herfstvakantie 24 t/m 28 oktober Algemeen Herfstvakantie De herfstvakantie

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015 INFOOTJE NR. 04 Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015 Agenda Donderdag 22 oktober 19.30 uur algemene jaarvergadering OR Vrijdag 23 oktober 15.15 uur start herfstvakantie Zaterdag 24 oktober 13.00

Nadere informatie

Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016

Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 Agenda 23 okt. Open podium 24 okt. t/m 1 nov Herfstvakantie 5 nov. VO markt voor leerlingen en ouders groep 7 en 8 13 nov. Ontdek Museum ter afsluiting van

Nadere informatie

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1 Nr. 22 maandag 20 maart 2017 Belangrijke data Maandag 20 maart: Studiedag voor alle leerkrachten. Alle kinderen vrij. Dinsdag 21 maart: 20.00-22.00 uur MR vergadering locatie Vitruviusweg Woensdag 22 maart:

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

OV-vergadering; uur. Ouderavond De Vreedzame School; uur

OV-vergadering; uur. Ouderavond De Vreedzame School; uur 21 oktober 2016 - nummer 4 Agenda Vrijdag 21 oktober Maandag 31 oktober Maandag 7 november Woensdag 9 november Vrijdag 11 november 12.30 uur; Herfstvakantie!!! Weer naar school OV-vergadering; 20.00 uur

Nadere informatie

Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016

Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016 Agenda 1 februari MR vergadering 5 t/m 14 februari Carnavalsvakantie (let op: vrijdag 5 februari zijn dus alle kinderen vrij!) 26 februari Open podium en

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Luizencontrole Zoals na iedere vakantie worden de kinderen op woensdag 2 november ook weer gecontroleerd op eventuele luizen en neten.

Luizencontrole Zoals na iedere vakantie worden de kinderen op woensdag 2 november ook weer gecontroleerd op eventuele luizen en neten. Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 7, 20 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Nog een dagje naar school en dan hebben we alweer herfstvakantie. We wensen iedereen veel plezier! Twee studiedagen

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16-3-2018 nummer 26 In deze nieuwsbrief: - Voedselbank - Acties Vastenactie - Cross Fit - Kangoeroe Rekenwedstrijd - The Match - Inloopweek - Cashquiz 1. Krat in de klas voor de Voedselbank

Nadere informatie

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8 ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli 2017 Bas uit groep 8 Afgelopen maandag werden we opgeschrikt door het bericht dat onze Bas uit groep 8 door een brommer is aangereden. Hij is daarna direct naar het ziekenhuis

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Weekbrief mrt t/m 24 mrt

Weekbrief mrt t/m 24 mrt Weekbrief 12 18 mrt t/m 24 mrt Nieuws vanuit het onderwijs Studiedag; Let op: Er staat een fout in de schooljaargids over een studiedag. De studiedag in april is op donderdag 18 april. Dan zijn alle leerlingen

Nadere informatie

Jaargang 28, nummer 8,29november 2012 Agenda

Jaargang 28, nummer 8,29november 2012 Agenda Jaargang 28, nummer 8,29november 2012 Agenda Vrijdag 30 november Creamiddag groep 5-6 Maandag 3 december 2012 Spreekavond 3 (van 6) Woensdag 5 december Vrijdag 7 december Maandag 10 december Sinterklaas

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief 04-09-2015. Facebook

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief 04-09-2015. Facebook Paulus-Weekbrief 2 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2014-2015 Week 36 Weekbrief 04-09-2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 4 april

Nieuwsbrief 14 4 april Nieuwsbrief 14 4 april 2019 2018 CITO eindtoets Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 april zullen de leerlingen van groep 8 s morgens deelnemen aan de centrale eindtoets. Onze school neemt hiervoor

Nadere informatie

maart nummer 12

maart nummer 12 2016 2017 15 maart 2017 - nummer 12 Agenda Woensdag 15 maart CREA-dag Maandag 20 maart Start Week van de Lentekriebels. Maandag 20 maart MR-vergadering, aanvang 20.00 u. Dinsdag 21 maart Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

09 Naomi Antonius 11 Job van der Gouw 12 Eva Schoormans 18 Tijs Coehorst 24 Brigit Dings 27 Kirsten van Raak 29 Jules Bartels

09 Naomi Antonius 11 Job van der Gouw 12 Eva Schoormans 18 Tijs Coehorst 24 Brigit Dings 27 Kirsten van Raak 29 Jules Bartels Februari 2015 ::MAANDAGENDA:: 03 februari, dinsdag Studiemiddag, kinderen 12.00 uur uit!! 09 februari, maandag Schooladviesgesprekken, gr 8 10 februari, dinsdag Infoavond Pius X voor ouders 11 februari,

Nadere informatie

PRIKBORDje. Jaargang

PRIKBORDje. Jaargang Onderwerpen Agenda Ouder(-kind-)gesprekken Zoen en Zoefzone 11 december Wereldlichtjesdag Voorleeswedstrijd unit 3 Gastlessen korfbal Sinterklaas Kerstviering Onderzoek doen in unit 2 Herfstwandeling Verjaardagen

Nadere informatie

Kiezelpost vrijdag 24 maart

Kiezelpost vrijdag 24 maart Kiezelpost vrijdag 24 maart Vanuit de directie De visitatie vanuit het bestuur zal plaatsvinden op 28 maart. Dit houdt in dat ons bestuur een dagje mee komt draaien op de Kiezel. Doel hiervan is om te

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 5 november nummer 6. Geachte ouder(s),

Agenda INLEIDING. 5 november nummer 6. Geachte ouder(s), 5 november 2018 - nummer 6 INLEIDING Geachte ouder(s), Afgelopen vrijdag, 2 november, mocht ik samen met Jurgen van Stiphout (manager kinderopvang Spring) de burgemeester van Laarbeek en de burgemeester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 14 21 maart 2019 Belangrijke data: 21 maart Kangoeroewedstrijd gr. 3 t/m 8 25 t/m 28 maart Oudergesprekken gr. 3 t/m 7 04 april Theoretisch VVN examen gr. 7 en 8 04 april Nieuwsbrief 15 09

Nadere informatie

Onderwijsprijs Ouderbijdrage

Onderwijsprijs Ouderbijdrage November 2018 Onderwijsprijs U kon er al eerder over lezen dat we reusachtig trots zijn op onze nominatie voor de Onderwijsprijs. Als de Reiger staan we voor vooruitstrevend onderwijs met een grote betrokkenheid

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie