Newsflash Q Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Newsflash Q1 2015. Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia."

Transcriptie

1 Newsflash Q Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Zoals aangegeven in de vorige Newsflash, heeft Edward op ons verzoek het team verlaten. Dit is allemaal op een goede manier verlopen; Edward heeft zijn werk overgedragen en ook onze workshop, waar hij woonde, verlaten. Er is overleg geweest met het team over mogelijke vervanging van Edward; in eerste instantie werd gevraagd om vervanging, maar uiteindelijk is er, op verzoek vanuit Nederland, eerst een order gedraaid zonder vervanging om een goede inschatting te kunnen maken van wat er nodig is. En waar we op hoopten (en verwachten) is tot nu toe uitgekomen: de dames staan op en kunnen een heleboel zelf regelen. Inkoopster Anjela, een jonge leergierige dame (heeft op KGSA gezeten), regelt de orders van binnenkomst tot de productie. Supervisor Millicent neem de productie op zich en stemt samen met Anjela het verpakken af. Erg mooi om te zien! Als de eerste orders zijn verstuurd, zal dit verder worden geevalueerd. Anjela Millicent Tijdens het bezoek in November hebben Linda en Marian een aantal enthousiaste Nederlandse dames ontmoet die graag willen helpen binnen de stichting in Kenia. Zo heeft Marleen de administratie bekeken en hier advies over gegeven om dit nog inzichtelijker te maken voor iedereen. Heeft Brenda Edward s oude kamer onder handen genomen en hier een nieuwe shop van gemaakt. Hier kunnen expats komen shoppen, maar kunnen ook kinderfeestjes worden gegeven (getest door Brenda op het feestje van haar eigen dochter). En tevens een nieuwe collectie ontwikkeld voor de lokale markt. In samenwerking met Corine die zich daarnaast heeft ontfermd over verkoopster Beth: hoe pakken we de lokale markt aan en met welke producten. Bedankt dames! Erg leerzaam voor ons allemaal.

2 Nieuwe shop bij Weza4Life Onze maaksters Twee weken geleden hebben we heel verdrietig nieuws ontvangen. Pamela, een van onze vaste dames, is dinsdag 14 april overleden. Zij was al enige tijd ziek, maar het laatste nieuws was dat ze opknapte. Helaas is dat toch niet het geval geweest. Zij laat 3 kinderen achter; de oudste zoon zit in de tweede klas van de middelbare school (boarding school), een zoon die een (auto)technische opleiding volgt in Kibera en een dochter op de lagere school (groep 7). Op dit moment zijn we aan het kijken of de familie iets wil doen en/of wat wij kunnen doen. Zoals het er nu uitziet blijven de twee jongens op hun huidige opleiding en blijft er woonruimte beschikbaar voor hun. Het jongste meisjes zal ook naar een boarding school gaan en in vakanties terugkomen naar Nairobi en bij een van de dames verblijven. Pamela tijdens de fotoshoot met alle dames in april 2014

3 De afgelopen maanden zijn de sieradenmaaksters bezig geweest met een aantal orders voor onze eigen webshop en de laatste weken met een mooie order voor Return to Sender (RTS). RTS kreeg van een partij de vraag om leuke armbandjes te leveren als give-away in winkels. En gelukkig dachten ze daarbij aan ons. Er moest snel actie worden ondernomen qua ontwerpen en de productie ( armbandjes). Momenteel worden de laatste armbandjes afgemaakt en verpakt zodat de armbandjes in mei in de winkels liggen. Leuk!! Armbandjes voor Return to Sender Kinderen op school In januari zijn alle scholen weer van start gegaan en zo ook de kinderen van de vrouwen. De eerste weken van het jaar zijn altijd druk voor onze social workers omdat dan alle kinderen weer alle spullen moeten hebben om naar school te kunnen. En moeten alle scholen worden betaald (vaak door middel van een bezoek want overmaken van geld is toch nog vaak anders geregeld dan hier). In december zijn alle huisbezoeken geweest en die waren positief. Dat zijn ook de momenten dat de kinderen worden gestimuleerd om hun best te blijven doen. De meeste commentaren van scholen is dat de kinderen het goed doen, maar beter kunnen (niet veel anders dan hier). Dus dat wordt door de social workers nog eens extra benadrukt.

4 Akili School De Akili School heeft er twee extra lokalen bij. Deze zijn in de kerstvakantie gebouwd en worden nu gebruikt. Dit geeft een hoop lucht op de school. Andere lokalen zijn opgeknapt en zo kan de school weer even vooruit. Op het wensenlijstje staan wel extra toiletten en nog extra schoolmaterialen. Daar gaan we naar kijken gedurende het jaar. Verder lopen de zaken prima door op de Akili school: de kleintjes krijgen elke dag pap en de hogere klassen een lunch met rijst, bonen en mais. En een aantal keren per week fruit. Omdat de Keniaanse overheid heeft aangegeven dit jaar alle scholen in Kibera te gaan keuren (en bepalen of ze voortgezet mogen worden), zijn wij daar zelf al mee begonnen. Alle drie de lagere scholen worden gescreend op de door de overheid reeds bekend gemaakte eisen, zodat we waar nodig, dingen kunnen regelen voordat de ambtenaren langskomen. Nieuwe lokalen op het huidige gebouw De Akili School wordt o.a. structureel gesteund door een internationale loterij- verkooporganisatie en een Engels marketing bureau Aim Higher Op de Aim Higher School gaat het goed. Ook hier vindt een screening plaats om ervoor te zorgen dat de school, ook volgens de nieuwe voorwaarden van de overheid, voortgezet mag worden. In januari en februari heeft de school allerlei nieuwe schoolmaterialen ontvangen zodat ze voorlopig weer vooruit kunnen. Onder de sterke leiding van headteacher Lydia loopt deze school goed door en zien we daar altijd blije kindergezichtjes.

5 Schoolplein Aim Higher De Aim Higher School wordt structureel gesteund door ALLSAFE Mini Opslag. Fair View School Op de Fair View School is begin dit jaar het microkrediet-programma voor de ouders van start gegaan. Op kleine schaal. En omdat dit goed verloopt, kunnen we dit programma in de komende weken verder uitbreiden. De ouders zijn erg enthousiast en gedreven en dat is goed om te zien. Als de eerste groep het goed doet, kan het programma worden uitgebreid naar andere ouders die mee willen doen. Mensen in Kibera zijn vaak achterdochtig als het om leningen gaat, omdat er ook veel partijen kredieten aanbieden met extreem hoge renetpercentages. Dus vaak willen ze eerst zien hoe het andere mensen afgaat, voordat ze zelf durven instappen. Alles stap voor stap dat werkt ook voor ons het beste. Zoals vorige keer vermeld hebben we het gehandicaptenproject, gefinancierd door Achmea Foundation, moeten stopzetten. Van deze subsidie hadden we een deel besteed aan het project, ook daar gingen we stap voor stap te werk. Voor het overgebleven bedrag hebben we een nieuw voorstel ingediend bij Achmea Foundation, om o.a. het microkredietenproject uit te breiden. Dit voorstel is goedgekeurd! En daarom kunnen we dit programma in de komende maanden gaan uitbreiden op de Fair View School.

6 Ouders in klas voor training over microkredieten Op de school zelf loopt het goed. Het jaar is goed begonnen met alle schoolmaterialen die nodig zijn. En alle klassen zijn compleet. Het wachten is nog steeds op de extra ruimte tegenover de school om extra lokalen of speelruimte te creëren. De headteacher is hierover in onderhandeling met de buren, maar geeft aan dat we geduld moeten hebben De Fairview School wordt gesteund door Barts (sport-accessoires) en Elysee Accountants. KGSA 2015 lijkt een beter jaar te worden voor KGSA. In september 2014 was Abdul naar de VS geweest om te fundraisen, in maart 2015 werd hij opnieuw uitgenodigd voor een gala. Als Abdul zelf spreekt maakt dat extra veel indruk op de mensen. Ook heeft in februari een groep Amerikanen de Kilimanjaro beklommen om geld te werven. Allemaal hebben ze maanden getraind en vervolgens liep Abdul gewoon mee. 24 van de 25 mensen hebben de top gehaald, waaronder Abdul. Petje af! Abdul op weg naar de top van de Kilimanjaro

7 S4L betaalt elke dag de lunch van de leerlingen van KGSA, maar voor alle andere kosten zijn sponsoren nodig. Naast deze kosten, wordt er ook geld geworven voor het opzetten van een boarding-gedeelte voor KGSA. Dat is de wens van de Amerikaanse stichting die helpt bij het werven van geld. Ook hier speelt geduld weer een belangrijke rol veel toezeggingen, maar nog niet heel veel concrete daden. ALLSAFE Secondary School In januari van 2015 zijn er 3 klassen van start gegaan op de ALLSAFE Secondary School. De groep van vorig jaar is doorgestroomd naar klas 2. Er zijn nieuwe leerlingen gestart in klas 1. En er is, na een goede selectie, gestart met een groep leerlingen in klas 3. Deze leerlingen komen of van andere scholen en/of zijn al een tijd niet naar school geweest omdat hun sponsoring bijvoorbeeld is stopgezet. Dit laatste neemt de laatste jaren helaas toe. En omdat de school maar twee jaar heeft om deze jongeren klaar te stomen voor het examen, was de selectie belangrijk. Maar dat is gelukt en nu krijgen ook deze jongeren een nieuwe kans om een middelbare school af te maken. Hoe belangrijk school is voor alle kinderen die op de scholen van Stichting4Life zitten, bewijzen de brieven van de groep leerlingen die vorig jaar zijn gestart in klas 1 van de ALLSAFE Secondary School. Zij schreven brieven naar sponor ALLSAFE Mini Opslag. Indrukwekkend om te lezen onder welke omstandigheden deze kinderen leven en hoe positief en gemotiveerd zijn zijn. Hieronder een kleine selectie hieruit.

8 Stukjes uit brieven van leerlingen van klas 1 gestuurd aan sponsor ALLSAFE ALLSAFE Secondary School wordt gesteund door ALLSAFE Mini Opslag en het speciale evenement dat zij vorig jaar zijn gestart voor hun 15-jarig jubileum en dat nu wordt voortgezet als jaarlijks event, Climb4School Professional Skills Center Door veranderingen binnen de bloemenfarm (nieuw management en verhuizing), waar veel van de studenten aan de slag waren, hebben een aantal leerlingen helaas hun baan verloren. Officieel staan zij nog on hold. We zijn momenteel aan het uitzoeken wat er exact is gebeurd en hoe we deze jongeren kunnen helpen. In de eerder aangegeven subsidie van Achmea Foundation, zit ook een deel dat we mogen gaan besteden aan het verder voortzetten van het Professional Skills Center. De training hebben we staan, maar we zouden het fijn vinden als er meer bedrijven zijn die deze studenten een kans willen geven op een baan. Hiervoor gaan we bedrijven benaderen. Bedrijven die interesse hebben in studenten die getraind zijn in: Western Culture, Oral Communication skills, Business Skills, Life Skills, Project management, Written communication skills en/of Computer skills. Ken je een bedrijf of heb je contacten met bedrijven in Kenia? Laat het ons weten!

9 Opvang wezen Jukumu Letu Op Jukumu Letu gaat het goed. De activiteiten lopen goed door. In de vorige Newsflash gaven we aan dat oprichtster Carol de dingen altijd wel fixed: in 2015 wordt ze hiermee geholpen doordat Agnes van t Hoff, onze ontwerpster van sieraden en lerares op de Nederlandse school in Nairobi, in overleg met S4L, Jukumu Letu heeft voorgedragen als goed doel om te steunen vanuit de Nederlandse School. Dit heeft Jukumu Letu in januari al 800,- en een heleboel etenswaren opgeleverd vanuit de kerst-markt. En in maart nog eens 2.000,- vanuit een sponsorloop op de school. Het geld zal worden besteed aan schoolmaterialen op de Jukumu Letu lagere school. Bedankt Agnes en alle leerlingen van de Nederlandse school! Agnes met zoontje Seth Jukumu Letu wordt structureel gesteund door Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug uit Veenendaal. Met deze steun hebben alle kinderen tussen de middag een voedzame lunch. Werk/export De eerste maanden van het jaar zijn de dames (en extra flexladies) druk geweest met verschillende orders: - Local orders dit aantal begint toe te nemen (winkels en expats) - HEMA - een nalevering van de vriendschapsarmbandjes - RTS de eerder genoemde order van armbandjes - Webshop - in mei gaat onze nieuwe website live!

10 Design nieuwe webshop Door V&D zijn intern de volgende stappen goedgekeurd en is de planning om begin augustus in de eerste test-winkels te liggen. Met een najaarscollectie. Nog een hoop stappen te zetten voordat we zover zijn; testen met een IT-systeem waarmee alles orders en salesverslagen automatisch zullen verlopen, display-inrichting, collectie ontwikkelen, labels en dan natuurlijk de productie van alles in Kenia. Een leuke en mooie uitdaging! Voor Box4Life wordt momenteel gewerkt aan de nieuwe collectie. Deze zal in mei in de winkels liggen. Verder werken we aan het verkrijgen van meer verkooppunten. Mocht je ideeën hebben voor goede verkooppunten, laat het ons weten! Evenementen Evenementen in 2015 zet alvast in je agenda! - 30 mei Spinnen4Life - 13 juni Rabobank fietstocht waarmee je S4L kunt steunen

11 - 1 t/m 5 juli Stel4io - 3 t/m 11 september Climb4School II - 22 november Run4Life Spinnen4Life Op 30 mei staat het plein van Mijdrecht weer helemaal in het teken van spinnen en Stichting4Life. Met zoveel mogelijk mensen gaan we 5 uur lang fietsen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor schoon drinkwater en schoolmaterialen voor de scholen. Er zijn nog een aantal fietsen beschikbaar dus schrijf je snel in via: Rabo fietstocht Op 13 juni organiseert de Rabobank Rijn en Veenstromen voor de tweede keer de Rabo Fietstocht door het Groene Hart. Doe mee en steun daarmee onze projecten! https://events.rabobank.com/rv/raborvft2015/ Stel4io Van 1 t/m 4 juli gaan we met een hele groep de Stel4io beklimmen; wielerharten gaan sneller kloppen bij het idee om de strijd aan te gaan met deze 48 haarspeld-bochten. Met het sponsorgeld van deze beklimming krijgen 350 kinderen een jaar lang lunch op school. Lijkt het je leuk om mee te gaan. Er zijn nog een paar plekken vrij. Mail naar: Climb4School II Na het succes van Climb4School van 2014, waar helaas de top niet is bereikt door de weersomstandigheden, gaan we dit jaar opnieuw deze berg beklimmen. Er gaan dit jaar twee groepen: - mensen die vorig jaar van het event hebben gehoord en hebben aangegeven dit ook een keer te willen doen. Zonder ervaring. - mensen met klimervaring en/of die vorig jaar zijn mee geweest en nogmaals voor de top gaan.

12 Er zijn nog twee plekken vrij dus geef je snel op als deze berg al jaren op je bucket-list staat. Dit is je kans! Mail naar Doel is om zoveel mogelijk kinderen naar de middelbare school te laten gaan. Mont Blanc - Climb4School Run4Life Op 22 november 2015 bestaat de stichting 12,5 jaar en dat vieren we met een nieuw event: Run4Life. Hardlopen, verschillende afstanden, voor het goede doel. Details hierover volgen snel. Sponsoring Door de groep van vaste vrienden (SCM Recruitment, IDM Services, Loyalty Lab, ALLSAFE Mini Opslag, Elysee Accountants, Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug, European Lottery Guild, EurFinance, Rabobank Rijn en Veenstromen, DM4Life, Evolution Direct Marketing Ltd, Leadhouse en Barts) die de stichting steunen en onze vaste donateurs, hebben we een mooie basis om onze activiteiten voort te blijven zetten. Bedankt! Al deze activiteiten/projecten zouden niet mogelijk zijn zonder de steun van onze zakelijke vrienden, sponsoren, partners, vrijwilligers en particuliere donateurs. En daarvoor willen we jullie graag bedanken! Met alle bijdragen en activiteiten, proberen we weer een heleboel goede activiteiten te realiseren voor de moeders en kinderen in Nairobi en daarmee een groot verschil te maken voor een steeds grotere groep. En kunnen we met onze projecten een enorm verschil maken in het leven en het toekomstperspectief van ongeveer 1500 kinderen en vrouwen! Graag tot ziens bij een van onze events! Bestuur en medewerkers Stichting4Life

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Newsflash Q2 2014 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia In de afgelopen maanden hebben er een aantal veranderingen plaats gevonden in de organisatie

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Newsflash Q3 2013 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Kenia draait goed; de projecten lopen allemaal door en de kinderen en vrouwen zijn tevreden.

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in de laatste maanden van dit jaar in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in de laatste maanden van dit jaar in Kenia. Newsflash Q4 2015 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in de laatste maanden van dit jaar in Kenia. John samen met zijn zoon Thomas tijdens het bezoek aan Kenia eind oktober

Nadere informatie

De eerste maanden van het jaar 2016 zijn alweer voorbij. Hoog tijd om jullie te informeren over de stand van zaken over alle projecten in Kenia.

De eerste maanden van het jaar 2016 zijn alweer voorbij. Hoog tijd om jullie te informeren over de stand van zaken over alle projecten in Kenia. Newsflash Q1 2016 De eerste maanden van het jaar 2016 zijn alweer voorbij. Hoog tijd om jullie te informeren over de stand van zaken over alle projecten in Kenia. Organisatie in Nederland Het bestuur van

Nadere informatie

Newsflash Q4 2013. Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Newsflash Q4 2013. Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Newsflash Q4 2013 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Het team in Kenia heeft het afgelopen kwartaal hard gewerkt, met begeleiding van onze Nederlandse

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Newsflash Q2 2013 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Het team in Kenia is nog steeds heel stabiel. Er wordt hard gewerkt en gevraagd om meer sieradenorders.

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. News flash Q2 2012 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia De organisatie in Kenia functioneert goed. Er blijven uiteraard verbeterpunten en het mooie

Nadere informatie

In deze Newsflash praten we je graag bij over onze projecten en ontwikkelingen in het tweede kwartaal van dit jaar in Kenia.

In deze Newsflash praten we je graag bij over onze projecten en ontwikkelingen in het tweede kwartaal van dit jaar in Kenia. Newsflash Q2 2016 In deze Newsflash praten we je graag bij over onze projecten en ontwikkelingen in het tweede kwartaal van dit jaar in Kenia. Organisatie in Nederland Op het kantoor in Mijdrecht verloopt

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Newsflash Q3 2014 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia De invoering van de nieuwe organisatie-structuur is goed verlopen. Iedereen heeft zijn rol

Nadere informatie

In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met onze scholen, de kinderen en werkende moeders in Kenia.

In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met onze scholen, de kinderen en werkende moeders in Kenia. Newsflash Q3 2016 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met onze scholen, de kinderen en werkende moeders in Kenia. Organisatie in Nederland Het bestuur van de stichting is nu helemaal

Nadere informatie

Scholing Ook zijn er positieve ontwikkelingen te melden bij alle scholen die door S4L worden gesteund.

Scholing Ook zijn er positieve ontwikkelingen te melden bij alle scholen die door S4L worden gesteund. Newsflash 24.11.12 Normaal sturen we een keer per kwartaal een update over de projecten en plannen. Maar aangezien we net anderhalve week in Kenia hebben doorgebracht en alle lopende projecten en plannen

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia. News flash Q1 2011 Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Onze programmanager Kibet heeft de afgelopen maanden twee nieuwe collega s aangenomen

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia. News flash Q1 2012 Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Onze program manager Abdul is nu 9 maanden in dienst bij de stichting. De overgang

Nadere informatie

Toelichting Jaarverslag 2012

Toelichting Jaarverslag 2012 Toelichting Jaarverslag 2012 2012 Introductie In 2012 heeft Stichting4Life weer kunnen groeien in het aantal mensen dat wordt geholpen in de sloppenwijk Kibera in Nairobi, Kenia. Het aantal vrouwen en

Nadere informatie

Stichting4Life Vermogenweg 26A 3641 SR Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728.

Stichting4Life Vermogenweg 26A 3641 SR Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728. Stichting4Life Vermogenweg 26A 3641 SR Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728 Beleidsplan 2015 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Missie 4 3. Visie 4 4.

Nadere informatie

Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728.

Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728. Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728 Beleidsplan 2013 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Missie 4 3. Visie 4 4. Beleid

Nadere informatie

Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: KvK nummer: ANBI:

Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: KvK nummer: ANBI: Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728 Beleidsplan 2014 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Missie 4 3. Visie 4 4. Beleid

Nadere informatie

In deze brochure kan je meer lezen over onze projecten in Kenia, de evenementen die we in Nederland organiseren en hoe je ons hierbij kan helpen.

In deze brochure kan je meer lezen over onze projecten in Kenia, de evenementen die we in Nederland organiseren en hoe je ons hierbij kan helpen. De tennis4change foundation is een Nederlandse stichting die sinds 2011 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is opgericht door de broers Jorick en Rutger Vliegenberg. In onze stichting hebben

Nadere informatie

STICHTING4LIFE. Jaarverslag 2010. Better looks, for a better world! Birgit Schuurman, ambassadrice van Stichting4Life

STICHTING4LIFE. Jaarverslag 2010. Better looks, for a better world! Birgit Schuurman, ambassadrice van Stichting4Life STICHTING4LIFE Better looks, for a better world! Jaarverslag 2010 Birgit Schuurman, ambassadrice van Stichting4Life Sloppenwijk Kibera Inhoudsopgave Inhoudsopgave Pagina 1 Introductie Pagina 2 4 Pijlers

Nadere informatie

Wij een huis, zij een huis

Wij een huis, zij een huis Wij een huis, zij een huis Een huis in Bangladesh Stel je eens voor......dat je in Bangladesh woont in een huis zoals op deze foto; met een fundering en muren van leem en een rieten dak, dat nauwelijks

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 (juni 2015) Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 10 (juni 2015) Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 (juni 2015) Beste ouders/verzorgers, We zijn volop bezig met het fusieproces. Het eindrapport van de fusie is nog niet klaar en ik hoop dat het begin juni klaar is, zodat de medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Met veel plezier en trots schrijf ik deze eerste nieuwsbrief in onze prachtige nieuwe school. Ik wil u bedanken voor de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen.

Nadere informatie

UP TO DATE YES, WE DID IT!!!! Iedereen mag trots zijn op wat we met z n allen bereikt hebben! Ga er maar eens lekker voor zitten en geniet!

UP TO DATE YES, WE DID IT!!!! Iedereen mag trots zijn op wat we met z n allen bereikt hebben! Ga er maar eens lekker voor zitten en geniet! 0 NUMMER 37 Nieuwsbrief UP TO DATE In deze editie: Pagina 1: Voorwoord Belangrijke data Pagina 2: Waar we vandaan komen Pagina 3: Waar we vandaan komen Pagina 4: Waar we vandaan komen Pagina 5: Waar we

Nadere informatie

RESULTATEN ENQUETE DECEMBER 2009

RESULTATEN ENQUETE DECEMBER 2009 RESULTATEN ENQUETE DECEMBER 2009 Stichting Vrienden van Nieuw Unicum - algemeen 1. Hoe kent u de Stichting Vrienden van Nieuw Unicum? Doordat een familielid/vriend/kennis van mij in Nieuw Unicum woont

Nadere informatie

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier.

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier. Schoolresultaten 2013-2014 21 september 2014 De schoolresultaten mogen er zijn. 10 studenten zijn afgelopen jaar geslaagd. En dat is mede dankzij uw hulp mogelijk gemaakt. De pagina's van de schoolkinderen

Nadere informatie

Eerste jaarverslag Dat was leuk!

Eerste jaarverslag Dat was leuk! Jaarverslag 2010 Eerste jaarverslag Dit is het eerste jaarverslag van Stichting Kidshare. Je kunt je natuurlijk afvragen: waarom maken jullie nog een jaarverslag, alles staat toch al op de website? Dat

Nadere informatie

voorwoord Namens het bestuur, Hilde Jansen

voorwoord Namens het bestuur, Hilde Jansen jaarverslag 2013 voorwoord Met enige trots biedt de Stichting Vrienden van Rosa Manus hierbij haar jaarverslag 2013 aan. Een jaar waarin we in staat waren om nieuwe vrienden te werven, waarin we een aantal

Nadere informatie

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van Umthombo

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van Umthombo Jaarverslag 2011 Stichting Vrienden van Umthombo Inhoudsopgave Jaarverslag 2011... 1 Stichting Vrienden van Umthombo... 1 Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Huidig beleid... 4 Missie... 4 Doelstelling...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014 Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers 3. Project 4. Beleid 2014 5. Financiële verantwoording Postbus 3091 5203 DB s-hertogenbosch

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

De Wilgentenen. Inhoud

De Wilgentenen. Inhoud De Wilgentenen Datum 14-12-2012 Gert Kooman Inhoud Update Gert 1 De Wilgenhoek in de media 1 Nieuwe berichtje 1 School verlicht 2 Verhuizing 2 Bedankt Kerstviering 3/4 Tot slot 4 Ingezonden stuk 5 Update

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders,

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders, NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012 1.Beste ouders, December is altijd een drukke maand op school. We zijn op school druk in de weer met allerlei activiteiten rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 24-01-2017 Nummer: 10 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Opvang tijdens de 10 minuten gesprekken - Oudergesprekken

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013)

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) 1 INLEIDING Sinds 2012 richt Stichting Wij Helpen zich op het helpen van de bevolking in Sri Lanka. Eind 2012 is begonnen met het inzamelen van geld. In 2013

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

15 Oktober cake-pops versieren

15 Oktober cake-pops versieren Tweeëndertigste jaargang 4 e editie. December 2014 Nog even op de valreep een laatste vlag en wimpel. Voor alle leden die ons gesteund hebben met de sponsor actie van de Rabobank: Bedankt!!! We hebben

Nadere informatie

DE HOOGTE AGENDA. Gebruik van het plein en aanbellen na schooltijd

DE HOOGTE AGENDA. Gebruik van het plein en aanbellen na schooltijd DE HOOGTE NUMMER: 43 DATUM: 9-6-2016 Inhoud: Aanbellen na schooltijd / Hesjes Aanmelden overblijf / update Voortzetting overblijf / Kennedy- Verslagen / feest Pokémon kaarten / Fietsen AGENDA JUNI 14-06

Nadere informatie

Because Education Matters

Because Education Matters Because Education Matters Jaarverslag Stichting Maanda 2014 Inhoudsopgave Jaarverslag 1. INLEIDING JAARVERSLAG STICHTING MAANDA...3 2. EEN KORTE TERUGBLIK...3 3. DOELEN EN RESULTATEN 2014...4 DOEL 1: ZEDUPADS...4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4. In deze nieuwsbrief: Projecten groeien en creativiteit komt tot bloei en...een bijzondere ontmoeting...

NIEUWSBRIEF 4. In deze nieuwsbrief: Projecten groeien en creativiteit komt tot bloei en...een bijzondere ontmoeting... India on the move is on the move! NIEUWSBRIEF 4 Figure 1ons huis op de tekening In deze nieuwsbrief: Projecten groeien en creativiteit komt tot bloei en...een bijzondere ontmoeting... Het is regenseizoen

Nadere informatie

Beste Vrienden van Rising Stars,

Beste Vrienden van Rising Stars, Onderwerp: Nieuwsbrief November 2010 Datum : 11 november 2010 Beste Vrienden van Rising Stars, In deze Nieuwsbrief willen we jullie informeren over de actuele situatie in Kings and Queens in Ghana en over

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Sponsorloop 31-10-2014

Sponsorloop 31-10-2014 1 NIEUWSBRIEF 5 31-10-2014 Sponsorloop Volgende week vrijdag 7 november houden wij, zoals wij eerder hebben bericht, een sponsorloop om geld in te zamelen voor het jubileum. Inmiddels zijn de sponsorformulieren

Nadere informatie

Vzw KBM-Z Basisschool De Triangel. G.H.Verwilghenlaan Maasmechelen tel: 089/ (Italiaans Centrum 089/ )

Vzw KBM-Z Basisschool De Triangel. G.H.Verwilghenlaan Maasmechelen tel: 089/ (Italiaans Centrum 089/ ) Vzw KBM-Z Basisschool De Triangel G.H.Verwilghenlaan 37 3630 Maasmechelen tel: 089/76.08.32 (Italiaans Centrum 089/76.47.67) 2 Dag vriendjes en vriendinnetjes, dag mama s en papa s Het is bijna zover!

Nadere informatie

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje.

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje. Nieuwsbrief Nummer 11 jaargang 6 ALGEMEEN Agenda Activiteiten Wat hebben we komende tijd voor de kinderen in petto: 25 april - Duinendag/Koningsspelen voor de groepen 3 t/m 8 - Sport voor kleuters 13-23

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

versteek Sponsorloop Hartewensen En verder... Groeiende Businessclub. Donatiemogelijkheden. Agenda deloopplank

versteek Sponsorloop Hartewensen En verder... Groeiende Businessclub. Donatiemogelijkheden. Agenda deloopplank de versteek Halfjaarlijkse nieuwskrant van Stichting Vrienden van De Loopplank 2012 1 Sponsorloop Bijna 2000 euro hebben ze opgehaald! De sportieve kids van De Loopplank. Wat is er met dit geld aangeschaft?

Nadere informatie

Beste Ouders, Verzorgers

Beste Ouders, Verzorgers 28 mei 2015 Nieuwsbrief: 12 Belangrijke data 29-05 Verkeersdag 05-06 Groep 1/2 vrij 05-06 Kunst Centraal, gr. 5 12-06 Verkeersdag 19-06 Verkeersdag De volgende Agnes Actueel verschijnt op 18 juni 2015

Nadere informatie

Is jouw doel om ze te overtuigen ook in Nederland te komen wonen? Nee hoor; ik ga ze gewoon kennis laten maken; verder niets.

Is jouw doel om ze te overtuigen ook in Nederland te komen wonen? Nee hoor; ik ga ze gewoon kennis laten maken; verder niets. Een stedentrip is wat Giga (28) het liefste doet tijdens zijn vakanties: het lijstje van steden die hij dit jaar nog gaat bezoeken is enorm; Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Antwerpen, Brugge, Gent, Praag,

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 7 1 December 2015 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer 7 1 December 2015 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Sponsorloop geld Algemeen: Intro dans & de Onderwijsspecialisten SO: Kijkles zwemmen SO: Schoen zetten SO: Kerstmarkt 2015 - deel 2 VSO: Attentie Gymspullen VSO:

Nadere informatie

15-04-2015. Geachte ouders en relaties, Half april nog ongeveer 9 weken school..

15-04-2015. Geachte ouders en relaties, Half april nog ongeveer 9 weken school.. 15-04-2015 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Geachte ouders en relaties, Half april nog ongeveer

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Nieuwsbrief december 2012 Lieve mensen, Al weer bijna 2013, wat gaat de tijd toch snel. Dit jaar vierde onze stichting haar 5 jarig jubileum! We zijn erg trots op de structurele hulp die we tot nu toe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolreisje groep 3 t/m 7 en 5 t/m 7 Schoolreisje groep 1 & 2 Rapportgesprekken Samenstelling team en groepsindeling Oplevering school en 5 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren Jaargang 26 Nr. 11 Vrije dagen 16 mei Pinksteren Bijzondere activiteiten 17 mei Sport4Kids 19 mei Slotfeest Schoolschrijver 23 tot 27 mei Verkeersweek 27 mei Landelijk verkeersexamen 27 mei Reünie 27 mei

Nadere informatie

Kuilven 22, 5469 GB Erp NL27 RABO 0142 6019 85 www.childrensperfecthope.org. Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018

Kuilven 22, 5469 GB Erp NL27 RABO 0142 6019 85 www.childrensperfecthope.org. Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018 Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018 Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Children s Perfect Hope (CPH). Ook informeren

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Rapport Tevredenheidsmeting Niet-geïndiceerde Dagopvang Appingedam

Rapport Tevredenheidsmeting Niet-geïndiceerde Dagopvang Appingedam Rapport Tevredenheidsmeting Niet-geïndiceerde Dagopvang Appingedam Inleiding Voor u ligt het rapport met de uitkomst van de tevredenheidsmeting uitgevoerd door de afdeling BK&I van ZhgN onder deelnemers

Nadere informatie

Melanchthon Business nieuws (december 2013)

Melanchthon Business nieuws (december 2013) Melanchthon Business nieuws (december 2013) Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van Melanchthon Business School ----------------------------------------------- Algemeen Inleiding Via deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste jongens en meisjes,

Beste jongens en meisjes, blad 1 van 13 Beste jongens en meisjes, Hartelijk welkom op Calvijn, vestiging Meerpaal. Na de zomervakantie is het zover, je gaat naar een nieuwe school!!! Best wel spannend en een beetje eng. Je bent

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Gastles muziek groep 5/6

Gastles muziek groep 5/6 Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2014 2015 02 maart 2015 Inhoud: Pagina 1: Daltondag Aanmelden

Nadere informatie

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 We zijn 1 week in Gambia geweest, wat natuurlijk vrij kort is. Maar helaas het is niet anders, we waren al lang blij dat we er weer waren en iedereen weer zagen. Natuurlijk

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Agenda: Februari: 8: Rapport mee / Carnaval 12,14: Oudergesprekken 15: Vrije middag en start voorjaarsvakantie 27: Hoofdluiscontrole Maart: 6: Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

Stichting Werken met Eric en Cindy

Stichting Werken met Eric en Cindy Jaarverslag 2007 Stichting Werken met Eric en Cindy Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. De Stichting a. aanleiding b.bestuursleden c. doelstelling d. werkwijze 3. Ontwikkelingen in 2007 a. bestuur b. scholen

Nadere informatie

Jaarverslag 2013. 2013 Jaarverlag AWF.doc Page 1 of 1

Jaarverslag 2013. 2013 Jaarverlag AWF.doc Page 1 of 1 Jaarverslag 2013 2013 Jaarverlag AWF.doc Page 1 of 1 Voorwoord Wij bedanken iedereen die de kinderen van Dima hebben geholpen met donaties. 2013 was ons eerste volle jaar. Onze motto is: Samen doen is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

OBS VUURVOGEL WANDELT VOOR WATER

OBS VUURVOGEL WANDELT VOOR WATER 22 april 2016 Agenda 23/04 t/m 08/05 Meivakantie 11/05 Hoofdluiscontrole 12/05 Ophalen oud papier de opbrengst is voor de scholen 16/05 2 e Pinksterdag alle kinderen zijn vrij 18/05 Leescafé voor de groepen

Nadere informatie

Stichting Kidz Active

Stichting Kidz Active Stichting Kidz Active Werkterrein voor vrijwilligers Vrijwillig Wereldwijd. Initiatiefnemers zijn Yvonne van Aalten-Hermans en haar dochter Patricia van Aalten. Nadat Patricia vrijwilligerswerk gedaan

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation

JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van PURE! Foundation 2015. Terugkijkend op het afgelopen jaar hebben we met het bestuur een belangrijke basis gelegd voor de toekomst

Nadere informatie

belangrijke data november 2016 nr. 11

belangrijke data november 2016 nr. 11 belangrijke data..... 18 november 2016 nr. 11 Vrij 25 november Tentoonstelling Zo zien zij de wereld - groep 7 aan eigen ouders Din 29 november GGD 5-jaar onderzoek Maa 28 november Ouderbijeenkomst tandverzorging

Nadere informatie

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep.

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep. Jaargang 33, nummer 12 Volgend Kolfje verschijnt op 26 maart 2015. Maandag 9 maart t/m donderdag 19 maart Kunstproject met afsluitend een tentoonstelling Vrijdag 27 maart Palmpasen, info volgt. Op 29 april

Nadere informatie

Introductie. Sinds maart 2009 lopen de projecten en de samenwerking met de lokale organisatie naar wens.

Introductie. Sinds maart 2009 lopen de projecten en de samenwerking met de lokale organisatie naar wens. STICHTING4LIFE Jaarverslag 2009 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Pagina 1 Introductie Pagina 2 4 Pijlers Pagina 3 Werkgelegenheid Pagina 4 Onderwijs Pagina 5-6 Opvang wezen Pagina 7 Export Pagina 8 Fondsenwerving

Nadere informatie

zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 stichting mensen uit de nood 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht.

zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 stichting mensen uit de nood 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht. stichting mensen uit de nood zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht. Hoe blij de overige bestuursleden en ik daarmee zijn, liet

Nadere informatie

Nieuwsbrief SOID Cambodja 1 februari 2015

Nieuwsbrief SOID Cambodja 1 februari 2015 Nieuwsbrief SOID Cambodja 1 februari 2015 Bezoek Wim en Gertie Dohmen aan SOID in Cambodja Wij staan op het punt om ons bezoek aan SOID in Cambodja af te ronden en wij willen jullie graag informeren over

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

SNP. Afwikkeling Noodopvang 2011 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2012

SNP. Afwikkeling Noodopvang 2011 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2012 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2012 Met deze Nieuwsbrief informeren we al onze sponsors en belangstellenden over de actuele stand van zaken van de. In onze vorige nieuwsbrief moesten we melden dat het financieel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Beste vrienden en vriendinnen, EDITIE 7, november 2012 De koude dagen staan weer voor de deur. Maar de heeft genoeg positieve energie om er de winter mee door te komen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 e kwartaal 2009 Stichting Samen in Actie

Nieuwsbrief 1 e kwartaal 2009 Stichting Samen in Actie 1 Stichting Samen in Actie Deimanstraat 43 2522 BC Den Haag Tel. 0649902721 KvK: 27314656 Postbank: 4129710 E: stichtingsa@ziggo.nl W: www.stichtingsa.nl Nieuwsbrief 1 e kwartaal 2009 Stichting Samen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A INLEIDING Ik heb vandaag een cadeautje meegenomen. Niet voor jullie, maar voor mijzelf. Het cadeautje staat voor de verrassingen

Nadere informatie

nieuwsbrief JUlI 2016

nieuwsbrief JUlI 2016 Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: nieuwsbrief JUlI 2016 Sponsorloop Digitaal schoolrapport Vakantie Gevonden voorwerpen Typecursus MR AC Extern nieuws Sponsorloop/pleininrichting Wat was 17 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting India on the move augustus 2013

Nieuwsbrief Stichting India on the move augustus 2013 Nieuwsbrief Stichting India on the move augustus 2013 Hallo Lieve Mensen, Een bericht uit een groen Pabekh! We zitten momenteel in het regenseizoen en alles in de omgeving is weer omgetoverd tot een groene

Nadere informatie

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Agenda Nieuws van Ons Huis Evenement 2015 Werving NSGK Planning Ons Huis doelen 2015 (Annet) Info evenement - Aantal inschrijvers & vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Beste mensen,

Nieuwsbrief Beste mensen, Nieuwsbrief 11 13-12-2009 Beste mensen, Het bestuur van de stichting en de kinderen van de Zanskar scholen wensen alle donateurs prettige kerstdagen en een succesvol, gelukkig en gezond 2010 toe. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Springs of Life

Nieuwsbrief Springs of Life Nieuwsbrief Springs of Life Dit is de negende nieuwsbrief voor de kindsponsoren van Gezinshuis Mombasa. Terug in Mombasa! Op vrijdag 20 mei is onze aankomst in Mombasa. Na een lange nacht in het vliegtuig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012

NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012 NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012 Welkom bij de 2 e Byounique nieuwsbrief 2012. We zijn trots om verslag te kunnen doen van alle activiteiten die het team in Malawi en het team in Nederland de afgelopen 3

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

t Hoornnieuws In dit nummer Oktober 2016 Samenwerken Maakt het verschil Activiteiten Belangrijke data Nieuws Verjaardagen Beste (groot)ouders,

t Hoornnieuws In dit nummer Oktober 2016 Samenwerken Maakt het verschil Activiteiten Belangrijke data Nieuws Verjaardagen Beste (groot)ouders, Samenwerken Maakt het verschil Oktober 2016 In dit nummer Activiteiten Wat is er gebeurd en staat er te gebeuren Belangrijke data Om in de agenda te noteren Nieuws Voor iedereen, door iedereen Verjaardagen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie