Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia."

Transcriptie

1 Newsflash Q Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia In de afgelopen maanden hebben er een aantal veranderingen plaats gevonden in de organisatie in Kenia. Serah en Alice hebben de organisatie verlaten. Beide dames hebben gekozen voor hun man; de nieuwe partner van Serah heeft een safari-bedrijf en is daarmee veel op reis, waar Serah vaak mee kan. Alice is vorig jaar getrouwd en gaat samen met haar man een farm starten. Hele nieuwe uitdagingen voor beiden waar we ze veel succes mee wensen. Zoals eerder aangegeven waren we door de aanwezigheid van onze Nederlandse vrijwilligster Margreet al bezig om de organisatie een extra stap te laten zetten. Door de verandering in bezetting konden we hier nu meteen stappen zetten. Program Manager Abdul blijft eindverantwoordelijk voor alle projecten. En ons gezicht naar buiten voor sponsoren en bij leveranciers. Ook voor specifieke Kibera-activiteiten blijft hij contactpersoon omdat hij in deze wijk heel goed bekend is. In- en verkoper Edward is verantwoordelijk geworden voor het gehele businessproces: van inkoop tot verkoop, productie en verzending. Met behulp van twee assistenten. Social Worker Agnes heeft de leiding over de sociale projecten gekregen: de dames, kinderen, scholen (incl. ons eigen opleidingstraject) en het nieuwe gehandicaptenproject. Ook met behulp van een assistent. De eerste resultaten van deze nieuwe structuur zijn positief. Margreet is eind mei, na 9 maanden, terug gekomen naar Nederland. Voldaan, positief en nog heel erg betrokken. Bedankt Margreet! Vrouwen Begin dit jaar zijn de dames druk geweest met het afmaken van de HEMA order (die we in drie delen hebben gemaakt). Eind december hebben we mooie order van Biba gekregen. Een nieuwe klant. Een groothandel die levert aan allerlei zelfstandige winkeliers; via hun webshop of via hun winkel in de TradeMart in Utrecht. Een mooie startorder. Hier hebben de dames in februari en maart aan kunnen werken. Voor Biba hebben we een hele nieuwe collectie gemaakt gebaseerd op ontwerpen van ontwerpster Agnes; touw in verschillende kleuren met masai-kralen.

2 Deze varianten zijn vervolgens ook in grote hoeveelheden onder de expats in Nairobi verkocht door Margreet. En daarmee bleven de dames druk aan het werk. Ook de local sales blijft goed doorlopen. En zal dit jaar nog verder worden uitgebreid naar nieuwe winkels. Onlangs hebben een aantal tax-free winkels in Kenia besloten onze producten in hun collectie op te nemen. Een mooi succes voor ons local sales team! In mei hebben we nog een extra levering voor HEMA mogen maken van de order van 2013 en in juni zijn de dames hard aan de slag geweest voor nieuwe vriendschapsarmbanden voor HEMA. Deze zullen in de komende weken in de HEMA-winkels te vinden zijn. Daarnaast hebben de dames een foto shoot gehad voor de local sales. Dat zijn momenten waarop de dames extra stralen!

3 Scholing Met de kinderen van de vrouwen gaat het goed. Ze zijn allemaal gezond en gaan naar school. Veel van de kinderen zitten nu op het middelbaar onderwijs. Erg belangrijk voor kinderen uit Kibera om ook deze stap te kunnen/mogen maken. Social Worker Agnes en haar assistente Maureen hebben weer bezoeken aan de verschillende scholen afgelegd en de resultaten van de kinderen besproken. Een paar kinderen moeten iets meer hun best gaan doen omdat ze meer kunnen. Daar zullen Agnes en Maureen voor gaan zorgen door serieuze gesprekken te hebben met deze pubers zodat duidelijk blijft hoe belangrijk hun opleiding is. Akili School Op de Akili School gaat het goed. Onlangs is begonnen met de uitlevering van nieuwe meubels (=1 project voor alle 3 de lagere scholen samen) zodat alle kinderen weer een goede plek hebben. Door de groei op de school wordt gekeken naar mogelijkheden om eventueel uit te breiden. Maar dat kost tijd en veel geduld in Kibera. Sinds een paar maanden krijgen de allerkleinsten een goed bord pap tussen de middag. Dat werkt een stuk beter dan de maaltijden die zij voorheen samen met de grotere kinderen aten. Blije gezichtjes! De Akili School wordt o.a. structureel gesteund door een internationale loterij- verkooporganisatie en een Engels marketing bureau Aim Higher In het eerste kwartaal zijn er extra lokalen gebouwd op het bestaande gebouw. Dat creëert een stuk meer ruimte voor iedereen. Inclusief meubilair. Ook is de keuken meteen verplaatst zodat de kinderen makkelijker hun lunch kunnen krijgen. Het bestaande toiletgebouw is

4 opgeknapt en uitgebreid. Headteacher Lydia heeft altijd al een stralende lach, maar nu kon haar geluk echt niet meer op! In april zijn de eerste microkredieten van start gegaan met een aantal ouders. Resultaten volgen in een volgende newsflash. De Aim Higher School wordt structureel gesteund door ALLSAFE Mini Opslag. Fair View Op de Fair View School is alles goed en rustig. Eind 2013 zijn zij in het nieuwe gebouw getrokken en daar nog steeds heel erg blij mee. Ook op deze school is in de afgelopen weken nieuw meubilair afgeleverd zodat alle leerlingen goed kunnen zitten en opletten in de klas. In februari is gestart met het opzetten van het microkredietprogramma voor deze school. Er is veel interesse getoond door de ouders. De Fairview School wordt gesteund door Barts (wintersport-accessoires) en Elysee Accountants. KGSA Op de middelbare meisjesschool KGSA lopen de zaken zoals gepland. Ondersteuning van het lunchprogramma is ook voor 2014 voortgezet. Het aanpassen van het lesprogramma met een aantal algemene en business skills die de meiden kunnen gebruiken voor hun verdere leven, loopt iets trager dan verwacht. Onder andere veroorzaakt door de nieuwe middelbare school die we naast KGSA zijn gestart en waar ook de leraren van KGSA les zijn gaan geven. 4Life Secondary School Na een ontzettend snelle actie in de laatste maanden van 2013 en start 2014, stond begin februari het gebouw gereed voor de nieuwe middelbare school waarvoor we in 2013 donaties hadden ontvangen (gefinancierd door ING Goede Doelenfonds, de opbrengst van

5 de beklimming van de Col de la Bonette en een anonieme sponsor). Voor de structurele kosten als leraren, onderwijs, boeken, etc. was nog geen sponsor gevonden, maar toch is besloten om in februari met Class 1 te starten. 40 blije leerlingen! - deels afkomstig van de Akili school (leerlingen die eind 2013 daar hun lagere school hadden afgerond). Ondertussen is een nieuwe sponsor gevonden voor deze school ALLSAFE Mini Opslag maar daarover meer bij de evenementen. Professional Skills Center In april is de tweede training van Professional Skills Center afgetrapt door bestuurslid Marcel Schenk en zijn zoon Niels. Vooraf aan deze training hadden er gesprekken plaatsgevonden met de studenten en hun ouders door social worker Agnes om zeker te weten dat iedereen die aan de training begint, ook goed begrijpt wat er van hen verwacht wordt. Ook hadden de studenten reeds een paar dagen gewerkt op de bloemenfarm Africalla van Wouter Visser. De training is uiteindelijk gestart met 15 enthousiaste studenten. Naast Africalla was er ook contact gelegd door Marcel met een lodge in de Aberdares die op zoek is naar getraind personeel en met SC Johnson. De training was dit jaar iets aangepast door de ervaringen van vorig jaar. Maar de nadruk lag nog steeds op de skills die belangrijk zijn om verder te komen binnen een bedrijf. Dit jaar zijn er naast de mzungu skills ook trainingen gegeven door bovengenoemde bedrijven over organisaties/structuren en door Margreet (samen met een aantal expats) over Life skills en communicatie. In juli gaan de sollicitatiegesprekken plaatsvinden met de bedrijven. Ook dat is nieuw dit jaar. Alle leerlingen zitten nog steeds in het programma en zijn enthousiast. Naar verwachting kunnen de meeste studenten aan de slag bij de bedrijven die het programma ondersteunen.

6 Wezenopvang Jukumu Letu loopt ook dit jaar goed door. Deze kinderopvang is goed georganiseerd en actief bezig met hun fundraising. Het eerder genoemde project met studenten die als mentor optreden voor de kinderen loopt en dat is mooi om te zien. Met de kinderen gaat het goed en volgend jaar hopen ze de lagere school verder te kunnen uitbreiden. Oprichtster Carol heeft ook een training op het Professional Skills Center op zich genomen om ook deze jongeren te laten zien waar je kunt komen met overtuiging en doorzettingsvermogen. Prachtige vrouw! Jukumu Letu wordt structureel gesteund door Sauna de Heuvelrug uit Veenendaal. Deze steun heeft er ook voor gezorgd dat niet alleen de kleintjes van 0-7 jaar worden opgevangen, maar dat ook basisonderwijs aan groep 1 en 2 gegevens kan worden. Gehandicaptenproject - Light Up Door de storting van de subsidie van de Achmea Foundation eind 2013, kon begin dit jaar echt worden gestart met het opzetten van het gehandicaptenproject. De uitwerking van de businessplannen is gedaan. Er zal gestart worden met een kaarsenmakerij; een artikel dat door de slechte stroomvoorziening in Kibera goed van pas komt, maar moeilijk te verkrijgen is. Daarna volgen een bakkerij en atelier waar schooluniformen worden gemaakt. De gesprekken met mogelijke deelnemers vinden plaats en de materialen voor de kaarsmakerij worden gemaakt. Daarna gaan we van start. Yusuf, zelf gehandicapt, trekt dit project onder aansturing van Abdul. Wat heel belangrijk is voor de deelnemers is om te begrijpen dat het hun business wordt. Net als bij microkredieten ze moeten het zelf gaan doen wij helpen met de opstart en adviezen voor o.a. sales (door Edward), maar verder moeten zij het zelf doen en ook zelf laten groeien zodat meer deelnemers kunnen deelnemen en ze een redelijk inkomen genereren.

7 Werk/export Zoals al aangegeven zijn de dames dit jaar druk geweest met HEMA en Biba. Daarnaast een aantal grote lokale orders en nieuwe sieraden voor onze webshop. Ook worden we door steeds meer winkels, webshops en organisaties gevonden en gevraagd om sieraden te leveren. Zoals Waar in Breda. Voor de tweede helft van het jaar zit er nog niet veel in de pijplijn. Helaas. Biba wil nog aankijken hoe de verkopen gaan en eventueel voor het voorjaar 2015 verder praten. Verder zijn er contacten met V&D. De retailbranche zit duidelijk nog in de wacht. Wachten tot de consumenten weer echt gaan shoppen. En daar wachten wij dan ook op. Verder wordt er hard gewerkt aan nieuwe contacten/klanten, maar dat kost tijd. Alle ideeën/contacten zijn van harte welkom! Evenementen In de eerste helft van 2014 hebben we een aantal evenementen gehad met mooie opbrengsten voor de stichting: - Argon Voetbal gala 3.000,- - Spinning 4 Life 6.600,-

8 - 4Alpes ,- Maar liefst 60 deelnemers zijn de uitdaging aangegaan om moeilijke Alpencols te beklimmen en om geld in te zamelen voor onze projecten. Alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers: super bedankt!! Climb4School Voor september staat een heel bijzonder evenement gepland. ALLSAFE Mini Opslag bestaat dit jaar 15 jaar en daarom gaan zij met 15 personen de top van de Mont Blanc beklimmen. Doel van deze tocht is om het voor ruim 200 kinderen mogelijk te maken om de komende 4 jaar naar de nieuwe middelbare school te kunnen. Doel was om ,- binnen te krijgen aan sponsoring, maar op dit moment staat de teller al op ruim ,-. En is het doel bijgesteld naar ,-. Onderdeel van de sponsoring was 20 juni; op deze dag vond de ALLSAFE Rally4school plaats en het ALLSAFE Climb4School benefietdiner. Samen goed voor een opbrengst van ,-

9 ALLSAFE BEDANKT!!! Sponsoring Door de groep van vaste vrienden (SCM Recruitment, IDM Services, Loyalty Lab Nederland, ALLSAFE Mini Opslag, Elysee Accountants, Sauna de Heuvelrug, European Lottery Guild, Rabobank Rijn en Veenstromen, DM4Life, Evolution Direct Marketing Ltd, Leadhouse en Barts) die de stichting steunen en onze vaste donateurs, hebben we een mooie basis om onze activiteiten voort te blijven zetten. Eenmalige giften van partijen zijn ook erg belangrijk voor de stichting. Zo hebben we dit jaar al prachtige donaties ontvangen van Share4More (van Rabobank Nederland), Veenhart Kerk in Mijdrecht, ING Bank en Rotary Mijdrecht. Bedankt! Al deze activiteiten/projecten zouden niet mogelijk zijn zonder de steun van onze zakelijke vrienden, sponsoren, partners, vrijwilligers en particuliere donateurs. En daarvoor willen we jullie graag bedanken! Met alle bijdragen en activiteiten, proberen we weer een heleboel goede activiteiten te realiseren voor de moeders en kinderen in Nairobi en daarmee een groot verschil te maken voor een steeds grotere groep. En kunnen we met onze projecten een enorm verschil maken in het leven en het toekomstperspectief van ongeveer 1500 kinderen en vrouwen! Graag tot ziens bij een van onze events! John, Barbara, Marian, Marcel, Caroline, Bas & Linda Bestuur en medewerkers Stichting4Life

Newsflash Q4 2013. Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Newsflash Q4 2013. Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Newsflash Q4 2013 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Het team in Kenia heeft het afgelopen kwartaal hard gewerkt, met begeleiding van onze Nederlandse

Nadere informatie

Newsflash Q1 2015. Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Newsflash Q1 2015. Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Newsflash Q1 2015 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Zoals aangegeven in de vorige Newsflash, heeft Edward op ons verzoek het team verlaten. Dit

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Newsflash Q3 2013 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Kenia draait goed; de projecten lopen allemaal door en de kinderen en vrouwen zijn tevreden.

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Newsflash Q2 2013 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Het team in Kenia is nog steeds heel stabiel. Er wordt hard gewerkt en gevraagd om meer sieradenorders.

Nadere informatie

Newsflash Q Marja Raats, vanaf 1 april bij het team

Newsflash Q Marja Raats, vanaf 1 april bij het team Newsflash Q1 2017 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met onze scholen, de kinderen en werkende moeders in Kenia. Organisatie in Nederland Door de veranderingen in het afgelopen

Nadere informatie

Newsflash Q Organisatie in Nederland Organisatie in Kenia

Newsflash Q Organisatie in Nederland Organisatie in Kenia Newsflash Q4 2018 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met de kinderen, onze scholen, en de werkende moeders in Kenia. Ten eerste wensen we iedereen graag het allerbeste voor 2019!

Nadere informatie

Newsflash Q Organisatie in Nederland Organisatie in Kenia

Newsflash Q Organisatie in Nederland Organisatie in Kenia Newsflash Q4 2017 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met onze scholen, de kinderen en werkende moeders in Kenia. Organisatie in Nederland Het Nederlandse team op kantoor bestaat

Nadere informatie

Newsflash Q In mei hebben we onze nieuwe website van de stichting gelanceerd. Neem vooral even een kijkje!

Newsflash Q In mei hebben we onze nieuwe website van de stichting gelanceerd. Neem vooral even een kijkje! Newsflash Q2 2017 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met onze scholen, de kinderen en werkende moeders in Kenia. Organisatie in Nederland In april zijn Margreet en Linda naar Nairobi

Nadere informatie

Newsflash Q Alle scholen zijn bezocht, ook de Aim Higher School

Newsflash Q Alle scholen zijn bezocht, ook de Aim Higher School Newsflash Q2 2018 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met de kinderen, onze scholen, en de werkende moeders in Kenia. Organisatie in Nederland In mei hebben bestuursleden Nancy en

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. News flash Q2 2012 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia De organisatie in Kenia functioneert goed. Er blijven uiteraard verbeterpunten en het mooie

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in de laatste maanden van dit jaar in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in de laatste maanden van dit jaar in Kenia. Newsflash Q4 2015 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in de laatste maanden van dit jaar in Kenia. John samen met zijn zoon Thomas tijdens het bezoek aan Kenia eind oktober

Nadere informatie

De eerste maanden van het jaar 2016 zijn alweer voorbij. Hoog tijd om jullie te informeren over de stand van zaken over alle projecten in Kenia.

De eerste maanden van het jaar 2016 zijn alweer voorbij. Hoog tijd om jullie te informeren over de stand van zaken over alle projecten in Kenia. Newsflash Q1 2016 De eerste maanden van het jaar 2016 zijn alweer voorbij. Hoog tijd om jullie te informeren over de stand van zaken over alle projecten in Kenia. Organisatie in Nederland Het bestuur van

Nadere informatie

In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met de kinderen, onze scholen, en de werkende moeders in Kenia.

In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met de kinderen, onze scholen, en de werkende moeders in Kenia. Newsflash Q1 2019 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met de kinderen, onze scholen, en de werkende moeders in Kenia. Veranderingen Met de veranderingen om ons heen, binnen ons team

Nadere informatie

Marcel tijdens zijn bezoek aan de Aim Higher School in maart

Marcel tijdens zijn bezoek aan de Aim Higher School in maart Newsflash Q1 2018 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met onze scholen, de kinderen en de werkende moeders in Kenia. Organisatie in Nederland Na de veranderingen die begin dit jaar

Nadere informatie

Scholing Ook zijn er positieve ontwikkelingen te melden bij alle scholen die door S4L worden gesteund.

Scholing Ook zijn er positieve ontwikkelingen te melden bij alle scholen die door S4L worden gesteund. Newsflash 24.11.12 Normaal sturen we een keer per kwartaal een update over de projecten en plannen. Maar aangezien we net anderhalve week in Kenia hebben doorgebracht en alle lopende projecten en plannen

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Newsflash Q3 2014 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia De invoering van de nieuwe organisatie-structuur is goed verlopen. Iedereen heeft zijn rol

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia. News flash Q1 2012 Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Onze program manager Abdul is nu 9 maanden in dienst bij de stichting. De overgang

Nadere informatie

Newsflash Q When the water starts boiling it is foolish to turn off the heat. Nelson Mandela

Newsflash Q When the water starts boiling it is foolish to turn off the heat. Nelson Mandela Newsflash Q3 2018 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met de kinderen, onze scholen, en de werkende moeders in Kenia. Algemeen Deze Newsflash publiceren we later dan gepland, omdat

Nadere informatie

Toelichting Jaarverslag 2012

Toelichting Jaarverslag 2012 Toelichting Jaarverslag 2012 2012 Introductie In 2012 heeft Stichting4Life weer kunnen groeien in het aantal mensen dat wordt geholpen in de sloppenwijk Kibera in Nairobi, Kenia. Het aantal vrouwen en

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia. News flash Q1 2011 Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Onze programmanager Kibet heeft de afgelopen maanden twee nieuwe collega s aangenomen

Nadere informatie

In deze Newsflash praten we je graag bij over onze projecten en ontwikkelingen in het tweede kwartaal van dit jaar in Kenia.

In deze Newsflash praten we je graag bij over onze projecten en ontwikkelingen in het tweede kwartaal van dit jaar in Kenia. Newsflash Q2 2016 In deze Newsflash praten we je graag bij over onze projecten en ontwikkelingen in het tweede kwartaal van dit jaar in Kenia. Organisatie in Nederland Op het kantoor in Mijdrecht verloopt

Nadere informatie

In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met onze scholen, de kinderen en werkende moeders in Kenia.

In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met onze scholen, de kinderen en werkende moeders in Kenia. Newsflash Q3 2016 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met onze scholen, de kinderen en werkende moeders in Kenia. Organisatie in Nederland Het bestuur van de stichting is nu helemaal

Nadere informatie

Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728.

Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728. Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728 Beleidsplan 2013 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Missie 4 3. Visie 4 4. Beleid

Nadere informatie

Stichting4Life Vermogenweg 26A 3641 SR Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728.

Stichting4Life Vermogenweg 26A 3641 SR Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728. Stichting4Life Vermogenweg 26A 3641 SR Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728 Beleidsplan 2015 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Missie 4 3. Visie 4 4.

Nadere informatie

Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: KvK nummer: ANBI:

Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: KvK nummer: ANBI: Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728 Beleidsplan 2014 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Missie 4 3. Visie 4 4. Beleid

Nadere informatie

STICHTING4LIFE. Jaarverslag 2010. Better looks, for a better world! Birgit Schuurman, ambassadrice van Stichting4Life

STICHTING4LIFE. Jaarverslag 2010. Better looks, for a better world! Birgit Schuurman, ambassadrice van Stichting4Life STICHTING4LIFE Better looks, for a better world! Jaarverslag 2010 Birgit Schuurman, ambassadrice van Stichting4Life Sloppenwijk Kibera Inhoudsopgave Inhoudsopgave Pagina 1 Introductie Pagina 2 4 Pijlers

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Thalente

Jaarverslag Stichting Thalente Jaarverslag Stichting Thalente 2013 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Thalente 2.1 Missie Thalente 4 2.2 Dichtbij de projecten 4 2.3 Werkwijze 4 2.4 ANBI 5 3. De Projecten 5 3.1 Afgesloten projecten 5 3.2

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

In 2012 heeft Stichting Chimding in samenwerking met organisaties in Nepal en in Nederland weer diverse activiteiten ontplooid.

In 2012 heeft Stichting Chimding in samenwerking met organisaties in Nepal en in Nederland weer diverse activiteiten ontplooid. Jaarverslag 2012 1 Jaarverslag 2012 In 2012 heeft Stichting Chimding in samenwerking met organisaties in Nepal en in Nederland weer diverse activiteiten ontplooid. Samenwerkingsprojecten in Nepal OLE-Nepal

Nadere informatie

Financieel verslag Stichting Wanawa 1 januari 2009 tot 31 december 2009

Financieel verslag Stichting Wanawa 1 januari 2009 tot 31 december 2009 Stichting Wanawa Noordkade 64 2741 EZ Waddinxveen M 06-20006535 E info@wanawa.nl KVK 24 37 96 28 Rabobank 11.04.55.657 Financieel verslag Stichting Wanawa 1 januari 2009 tot 31 december 2009 Organisatie

Nadere informatie

Nieuwsflash 2014-4. Beste allemaal,

Nieuwsflash 2014-4. Beste allemaal, Beste allemaal, Een nieuw schooljaar is alweer in september begonnen. Dit schooljaar hebben we maar liefst 172 kinderen (wederom) verwelkomd voor een nieuw schooljaar op de Bolera Palms School. En met

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Nieuwsbrief december 2012 Lieve mensen, Al weer bijna 2013, wat gaat de tijd toch snel. Dit jaar vierde onze stichting haar 5 jarig jubileum! We zijn erg trots op de structurele hulp die we tot nu toe

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen Stichting Vrienden van Nadirkonyen Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Stichting Vrienden van Nadirkonyen Ringbaan West 116 5041 LS Tilburg

Nadere informatie

Er is een hoop werk verzet en een geweldig bedrag opgehaald voor Masakhane: 2500,-!

Er is een hoop werk verzet en een geweldig bedrag opgehaald voor Masakhane: 2500,-! Nieuwsbrief 19 maart 2015 Johan Willem Frisoschool in Leeuwarden in actie voor Masakhane. Op de Johan Willem Friso school in Leeuwarden is met een spetterende opening op maandag 16 maart 2015 de projectweek

Nadere informatie

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A INLEIDING Ik heb vandaag een cadeautje meegenomen. Niet voor jullie, maar voor mijzelf. Het cadeautje staat voor de verrassingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Khatucai vraagt om hulp Net als Masquechuchos heeft ook het Khatucai, het asiel waar de katten zitten controle gehad van een inspecteur. Alle poezen en katers

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

Kuilven 22, 5469 GB Erp NL27 RABO 0142 6019 85 www.childrensperfecthope.org. Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018

Kuilven 22, 5469 GB Erp NL27 RABO 0142 6019 85 www.childrensperfecthope.org. Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018 Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018 Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Children s Perfect Hope (CPH). Ook informeren

Nadere informatie

Stichting Kidz Active

Stichting Kidz Active Stichting Kidz Active Werkterrein voor vrijwilligers Vrijwillig Wereldwijd. Initiatiefnemers zijn Yvonne van Aalten-Hermans en haar dochter Patricia van Aalten. Nadat Patricia vrijwilligerswerk gedaan

Nadere informatie

De stichting heeft in ontvangen aan donaties. Dat is meer dan in 2014.

De stichting heeft in ontvangen aan donaties. Dat is meer dan in 2014. Financiële verantwoording 2015 Stichting Dutch Down Support Foundation Jaarverslag De stichting heeft in 2015 8.064 ontvangen aan donaties. Dat is 3.186 meer dan in 2014. De stichting heeft inmiddels een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012

NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012 NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012 Welkom bij de 2 e Byounique nieuwsbrief 2012. We zijn trots om verslag te kunnen doen van alle activiteiten die het team in Malawi en het team in Nederland de afgelopen 3

Nadere informatie

Financieel verslag Stichting Wanawa 1 januari 2015 tot 31 december 2015

Financieel verslag Stichting Wanawa 1 januari 2015 tot 31 december 2015 Financieel verslag Stichting Wanawa 1 januari 2015 tot 31 december 2015 Organisatie en vestigingsplaats Stichting Wanawa, gevestigd in Waddinxveen, Kamer van Koophandel 24.37.96.28 Rotterdam. Bestuur:

Nadere informatie

La vita è bella! Het leven is mooi

La vita è bella! Het leven is mooi La vita è bella! Het leven is mooi Hier zien jullie een aantal foto s van vrienden en activiteiten die ik met vrienden heb gedaan. Links bovenin: Bezoeken van een AS Roma voetbalwedstrijd met collega s

Nadere informatie

Stichting Bolleboos Nieuwsbrief

Stichting Bolleboos Nieuwsbrief Stichting Bolleboos Nieuwsbrief December 2011 Aktiviteiten Op 3 en 4 september stonden we met een stand op het corso in Eelde. Daar hebben we veel Keniaanse producten verkocht, producten die we mee hadden

Nadere informatie

LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016

LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016 LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016 DINKA SCHOOL is dit Schooljaar weer een stapje vooruit gegaan, er zijn nu 7 klassen in totaal: de Nursery klas voor de allerkleinste, de Pre Unit en de groepen

Nadere informatie

Wer Mädchen stärkt, verändert die Welt (Dolle Deerns e.v.)

Wer Mädchen stärkt, verändert die Welt (Dolle Deerns e.v.) Nieuwsbrief november 2016 Wer Mädchen stärkt, verändert die Welt (Dolle Deerns e.v.) Het is mogelijk om in 2016 een bedrag van 8.000,00 te doneren voor de meisjesschool. Een fantastische opbrengst. Dat

Nadere informatie

Jonge startende ondernemer. en wat nu?

Jonge startende ondernemer. en wat nu? Jonge startende ondernemer en wat nu? Inleiding We zijn op onderzoek uitgegaan op zoek naar jonge startende ondernemers dit hebben we op verschillende manieren gedaan: - we zijn bij bedrijven langs geweest

Nadere informatie

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten,

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten, Holland address: c/o J.W. de Rijke Wieldijk 5 3218 LL Heenvliet Telefoon +31 181 661451 of +31 10 2831105 Email: jan.derijke@nl.rmi-global.com ABN AMRO bank 50.07.96.009 ING bank 68.20.43.486 Stichting

Nadere informatie

AG ANBI:

AG ANBI: Stichting4Life Noorddammerweg 124 1187 AG Amstelveen Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728 Beleidsplan 2019 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Missie 4 3. Visie

Nadere informatie

Chitimba. Foundation. Nieuwsbrief

Chitimba. Foundation. Nieuwsbrief Chitimba Foundation Nieuwsbrief No: 9 September 2014 Van een bestuurslid: Hier onze negende nieuwsbrief alweer van de Chitimba Foundation. Het gaat goed met de Chitimba Foundation. Ook dit keer hebben

Nadere informatie

ANBI Stichting Colibri

ANBI Stichting Colibri ANBI Stichting Colibri Inhoud: 1. Naam p.3 2. RSIN p.3 3. Contactgegevens p.3 4. Bestuurssamenstelling p.3 5. Doelstelling p.3 6. Beleidsplan p.3 7. Beloningsbeleid p.4 8.1 Een verslag van de uitgeoefende

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f Welkom Donateurs / Sponsoren

N i e u w s b r i e f Welkom Donateurs / Sponsoren Nieuwsbrief #7 Welkom Dit is de zevende nieuwsbrief van Stichting Dovenschool Madurai. In deze nieuwsbrief vindt u een overzicht van het laatste nieuws rondom de Stichting. Veel plezier met lezen! Donateurs

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF, februari 2012, nummer 7 Speciale editie, Voetbal sponsordagen. Nu al meer dan 400 kinderen en 30 studenten!!

NIEUWSBRIEF, februari 2012, nummer 7 Speciale editie, Voetbal sponsordagen. Nu al meer dan 400 kinderen en 30 studenten!! NIEUWSBRIEF, februari 2012, nummer 7 Speciale editie, Voetbal sponsordagen Stichting Kans op Toekomst bestaat dit jaar 5 jaar. In die jaren heeft uw voetbal vereniging een welkome bijdrage geleverd aan

Nadere informatie

Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín,

Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín, Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín, De stichting heeft de afgelopen maanden de luxe dat er drie Nederlanders hun buitenland stage in Medellín hebben georganiseerd. Sabine kennen jullie

Nadere informatie

Structurele Sponsor- en Fondsenwerving Kansen & hobbels

Structurele Sponsor- en Fondsenwerving Kansen & hobbels Structurele Sponsor- en Fondsenwerving Kansen & hobbels Voor het goede begrip - Vermogensfondsen en loterijen - Particulieren zoals leden,vrienden, donateurs, grote giften van vermogende particulieren,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen,

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Voor jullie ligt de 7 e editie van de nieuwsbrief over de ontwikkelingen rondom ons woonhuis. De oplevering was begin april een feit en de meeste bewoners zijn inmiddels

Nadere informatie

Peter Deege. Dick Bovekerk, 52 jaar

Peter Deege. Dick Bovekerk, 52 jaar Dick Bovekerk, 52 jaar Ruim 40 jaar woonachtig in Papendrecht. In 1982 begonnen bij de organisatie McDonald s, wat toen met 25 vestigingen een klein bedrijf was binnen Nederland, maar uitgegroeid tot een

Nadere informatie

De Geefwet en donaties aan cultuur in Nederland *1. René Bekkers, r.bekkers@vu.nl Saskia Franssen, s.e.franssen@vu.nl

De Geefwet en donaties aan cultuur in Nederland *1. René Bekkers, r.bekkers@vu.nl Saskia Franssen, s.e.franssen@vu.nl De Geefwet en donaties aan cultuur in Nederland *1 René Bekkers, r.bekkers@vu.nl Saskia Franssen, s.e.franssen@vu.nl Sinds giften aan culturele instellingen fiscaal gezien aantrekkelijker zijn geworden,

Nadere informatie

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier.

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier. Schoolresultaten 2013-2014 21 september 2014 De schoolresultaten mogen er zijn. 10 studenten zijn afgelopen jaar geslaagd. En dat is mede dankzij uw hulp mogelijk gemaakt. De pagina's van de schoolkinderen

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 e kwartaal 2009 Stichting Samen in Actie

Nieuwsbrief 1 e kwartaal 2009 Stichting Samen in Actie 1 Stichting Samen in Actie Deimanstraat 43 2522 BC Den Haag Tel. 0649902721 KvK: 27314656 Postbank: 4129710 E: stichtingsa@ziggo.nl W: www.stichtingsa.nl Nieuwsbrief 1 e kwartaal 2009 Stichting Samen in

Nadere informatie

JAARREKENING 2013 STICHTING VOEDSELBANK DORDRECHT

JAARREKENING 2013 STICHTING VOEDSELBANK DORDRECHT JAARREKENING 2013 STICHTING VOEDSELBANK DORDRECHT 1 Exploitatie overzicht 2013 Het voor Voedselbank Dordrecht turbulente jaar 2013 ligt achter ons. In juli zijn wij begonnen met het verbouwen van de hal

Nadere informatie

Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2015 (update)

Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2015 (update) Stichting Lunga Foundation ANBI-Beleidsplan 2015 (update) Versie 1.1 Inleiding Na de oprichting in 2013 stond het jaar 2014 in het teken van de projecten die gerealiseerd werden om het weeshuis The Farm

Nadere informatie

Beste Vrienden van Rising Stars,

Beste Vrienden van Rising Stars, Onderwerp: Nieuwsbrief November 2010 Datum : 11 november 2010 Beste Vrienden van Rising Stars, In deze Nieuwsbrief willen we jullie informeren over de actuele situatie in Kings and Queens in Ghana en over

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 JAARPLAN 2016

JAARVERSLAG 2015 JAARPLAN 2016 JAARVERSLAG 2015 & JAARPLAN 2016 STICHTING HELPING HANDS KENIA INHOUD Doelstelling & missie 3 Jaarverslag 2015: wat hebben we bereikt? 5 Kenia 5 Gesponsorde projecten Nederland 7 Fondsenwerving Public

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011 Bij deze de nieuwsbrief vanuit Hongarije Elke maand willen wij u d.m.v. een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Hongarije en Nederland m.b.t. de stichting De brief sluiten we af

Nadere informatie

Lions Delft Spinning Event 3 september 2017

Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Lions Internationaal 100 jaar. Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Spinnen voor kinderen Zoveel mogelijk kinderen uit Delft op vakantie Het Lions Delft Spinning Event 2017 i.s.m. Club SportsArt

Nadere informatie

Voor het eerst weer terug

Voor het eerst weer terug Nieuwsbrief augustus 2010 Verslag reis Malawi, deel I Beste allemaal, Eindelijk was het in juni zover: we gingen terug naar Malawi en de school. Bepakt en bezakt met veel spullen, waaronder 200 kinderonderbroeken,

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA

Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA 20152016 Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Ashleigh s Place SA (APSA). Dit beleidsplan is geschreven

Nadere informatie

Doelstelling. Voorwoord. Bestuur. Geachte Lezer,

Doelstelling. Voorwoord. Bestuur. Geachte Lezer, Jaarverslag 2011 Haarlem Voorwoord Geachte Lezer, Dit is het jaarverslag van Stichting mijn huis in Ipauratu over het jaar 2011. Dit jaarverslag biedt een overzicht van de activiteiten die wij hebben uitgevoerd

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Suba Nederland Kameelstraat RN Nijmegen tel

Jaarverslag. Stichting Suba Nederland Kameelstraat RN Nijmegen tel Jaarverslag 2017 Stichting Suba Nederland Kameelstraat 19 6531 RN Nijmegen tel. 024-3510245 e-mail: info@subanederland.nl www.subanederland.nl Stichting Suba Nederland Jaarverslag 2017 1 JAARVERSLAG STICHTING

Nadere informatie

Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017

Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Spinnen voor kinderen Zoveel mogelijk kinderen uit Delft op vakantie Het Lions Delft Spinning Event 2017 i.s.m. Club SportsArt Fitness

Nadere informatie

Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor

Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor Bestuur Born Atletiek Totaal Even voorstellen, Beste atleten en ouders, wellicht heeft u er nooit zo bij stil gestaan maar achter de schermen is de Stichting

Nadere informatie

Nummer 9 Oktober 2012

Nummer 9 Oktober 2012 Nummer 9 Oktober 2012 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Onze Stichting Hart voor Cambodja is een

Nadere informatie

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken.

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Goednieuwsbrief! Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Een tijd van nieuwe groei en mogelijkheden. En ook voor het Dinka project is de lente begonnen! De ambassadeur

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014. Stichting Voedselbank Dronten. Kruidendreef 70 8252 BH DRONTEN

JAARVERSLAG 2014. Stichting Voedselbank Dronten. Kruidendreef 70 8252 BH DRONTEN JAARVERSLAG 2014 Stichting Voedselbank Dronten Kruidendreef 70 8252 BH DRONTEN 12-3-2015 In 2014 is er veel gebeurd. Het belangrijkste is dat we onze visie hebben aangepast. Kenmerkend daarvoor is dat

Nadere informatie

Stichting Tumani Tenda Development Fund Jaarverslag 2015

Stichting Tumani Tenda Development Fund Jaarverslag 2015 Stichting Tumani Tenda Development Fund Jaarverslag 2015 Abaraka voor onze mooie nieuwe Kleuterschool! We hopen dat jullie onze juffen en meesters ook verder zullen helpen. 2 INLEIDING Binnen het TTDF

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Mamisja Foundation

Jaarrekening Stichting Mamisja Foundation Jaarrekening 2015 Stichting Mamisja Foundation Jaarrekening 2015 1.0 Financieel verslag 2015 3 1.1 Financiële organisatie 3 1.2 Staat van van baten en lasten 2015 3 1.2.1 Inkomsten 3 1.2.2. Uitgaven 7

Nadere informatie

Knowledge for Children Nederland Jaarverslag 2016

Knowledge for Children Nederland Jaarverslag 2016 Knowledge for Children Nederland Jaarverslag 2016 Voorwoord Het was een jaar met de opbouw van meer organisatorische zelfstandigheid in Kameroen met een nieuw bestuur en de werving in December van de eerste

Nadere informatie

Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven Jeremia 29:11. Jaarverslag 2014 STICHTING SADIKI

Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven Jeremia 29:11. Jaarverslag 2014 STICHTING SADIKI Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven Jeremia 29:11 Jaarverslag 2014 STICHTING SADIKI 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Bestuur 4 Medewerker

Nadere informatie

STICHTING 2BAB FOUNDATION, NAARDEN

STICHTING 2BAB FOUNDATION, NAARDEN STICHTING 2BAB FOUNDATION, NAARDEN JAARREKENING 2013 INHOUD FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013 BLZ. BESTUURSVERSLAG 2013 1 JAARREKENING 2013 Balans per 31 december 2013 2 Staat van baten en lasten 2013 3 Toelichting

Nadere informatie

Stichting Esperanza Bolivia. Jaarverslag 2009

Stichting Esperanza Bolivia. Jaarverslag 2009 Stichting Esperanza Bolivia Jaarverslag 2009 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Wie zijn wij? 4 Medewerkers Stichting Esperanza Bolivia Doelstelling Stichting Esperanza Bolivia Samenwerking met de van Malsen Foundation

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016

NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016 NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016 TERUGBLIK In de aanloop naar de kerstdagen en jaarwisseling blikken wij graag terug op 2016. Begin dit jaar zijn we samen met ons pasgeboren dochtertje Nadine

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

New Day Impact Jaarverslag 2012

New Day Impact Jaarverslag 2012 New Day Impact Jaarverslag 2012 Stichting New Day Impact, Vlijtseweg 95, 7317 AE Apeldoorn info@newday-impact.nl www.newday-impact.nl Activiteiten in het jaar 2012 New Day Carecenter Ook in 2012 lag de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief Springs of Life

Nieuwsbrief Springs of Life Nieuwsbrief Springs of Life Dit is de 11e nieuwsbrief voor de kindsponsoren van Gezinshuis Mombasa. Het gaat goed in Gezinshuis Mombasa! We beseffen ons hoe bijzonder het is dat we jullie al een aantal

Nadere informatie

Geef die bank een dikke vette bonus!

Geef die bank een dikke vette bonus! Geef die bank een dikke vette bonus! Overal in de wereld staan de banken onder grote druk. Wij vinden dat dit moet veranderen. Gewoon omdenken. Dus besloten wij om de bank eens een dikke vette bonus te

Nadere informatie

Young Eagles of Hope. Nieuwsbrief. Contactgegevens: Wijkcentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155 te Den Haag www.yeoh.nl T: 06-43614683 @ info@yeoh.

Young Eagles of Hope. Nieuwsbrief. Contactgegevens: Wijkcentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155 te Den Haag www.yeoh.nl T: 06-43614683 @ info@yeoh. Nieuwsbrief Young Eagles of Hope Ivoorhorst 155 te Den Haag www.yeoh.nl T: 06-43614683 @ info@yeoh.nl - In april 2015 zijn we opnieuw gestart in het Wijkcentrum Mariahoeve in Middels deze nieuwsbrief willen

Nadere informatie

Sociaal jaarverslag 2016

Sociaal jaarverslag 2016 Sociaal jaarverslag 2016 Inleiding Stichting van Oefentherapeuten Mensendieck ten behoeve van Ontwikkelingswerk in Indonesië (SOMOI) is een stichting van therapeuten die zich inzet voor fysiek beperkte

Nadere informatie

Sizani jaarverslag 2012

Sizani jaarverslag 2012 Sizani jaarverslag 2012 Het jaar 2012 begon voor het Sizani skills programme, goed. Meer dan 55 jonge vrouwen hadden zich ingeschreven voor alle cursussen. Onvoorstelbaar dat binnen zo n korte tijdbestek

Nadere informatie

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011 Beleidsplan 2009-2011 1. Voorwoord Stelt u zich voor dat kinderen in Nederland met honger naar school gaan. Niet omdat hun ouders geen tijd nemen om ontbijt te verzorgen voor hun kinderen maar vanwege

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar

Nieuwsbrief schooljaar Nieuwsbrief schooljaar 2019-2020 Waarom deze Nieuwsbrief In Nieuwegein, IJsselstein en Houten begeleiden 30 thuismentoren wekelijks 34 (brugklas)leerlingen. Eens per jaar laten we met een Nieuwsbrief graag

Nadere informatie

Stichting WanaZiwi. Beleidsplan.

Stichting WanaZiwi. Beleidsplan. Beleidsplan. Inhoud De Stichting WanaZiwi... 3 Project samenvatting... 3 Introductie... 4 Voorgeschiedenis... 4 Visie en Missie.... 5 Doelstelling.... 5 Activiteiten van de stichting.... 6 Bestuursleden....

Nadere informatie

Algemeen Het eerste half jaar

Algemeen Het eerste half jaar Jaarverslag 2018 Algemeen In 2017 zijn wij begonnen met het voorbereiden van al onze plannen en wij hebben met dank aan sponsering en vele vrijwilligers (waaronder veel leerkrachten) al drie mooie dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Locatie : Beukenlaan 8, 5363 RA Velp Secr. : Noordhoek 22, 5375 AS REEK www.kinderboerderijvelp.nl Info : kinderboerderijvelp@gmail.com Rabo : NL64RABO0128 780371 KvK : 17198081 Nieuwsbrief december 2018

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Sunny Side Up Foundation. Weleveld 18, 2151 JR Nieuw-Vennep. www.sunnysideupfoundation.com. KvK: 60369698 RSIN: 853879497

Jaarverslag 2014. Sunny Side Up Foundation. Weleveld 18, 2151 JR Nieuw-Vennep. www.sunnysideupfoundation.com. KvK: 60369698 RSIN: 853879497 Jaarverslag 2014 Sunny Side Up Foundation Weleveld 18, 2151 JR Nieuw-Vennep www.sunnysideupfoundation.com KvK: 60369698 RSIN: 853879497 Bank: NL34 INGB 0006482112 De inhoud 1. Het voorwoord... 3 2. Het

Nadere informatie

Verder met (fondsenwerving voor) Historie in de bibliotheek

Verder met (fondsenwerving voor) Historie in de bibliotheek Verder met (fondsenwerving voor) Historie in de bibliotheek Slotbijeenkomst 29 november 2012 Hans van der Westen hans@leenaersverloop.nl; 06-22397980 BRINGING TOGETHER THE BEST OF BOTH WORLDS 1 Enkele

Nadere informatie

Jaarverslag stichting Jabulani Kids Zimbabwe 2003

Jaarverslag stichting Jabulani Kids Zimbabwe 2003 Jaarverslag stichting Jabulani Kids Zimbabwe 2003 Inleiding Als bestuur van stichting Jabulani Kids Zimbabwe nodigen wij u graag uit dit jaarverslag te lezen. Wij hopen dat u na het lezen met ons van mening

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Nieuwsbrief november 2015 90% van wat vrouwen verdienen komt ten gunste van het gezin, dit in tegenstelling tot wat mannen verdienen waarvan 30-40% in het gezin geïnvesteerd wordt. (www.girleffect.org)

Nadere informatie