In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met onze scholen, de kinderen en werkende moeders in Kenia.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met onze scholen, de kinderen en werkende moeders in Kenia."

Transcriptie

1 Newsflash Q In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met onze scholen, de kinderen en werkende moeders in Kenia. Organisatie in Nederland Het bestuur van de stichting is nu helemaal compleet en bestaat uit: Marcel Schenk (voorzitter), Margreeth Ligthart Schenk, Jurre Noord, Sander Poppes en Dominique Jansen. Zij werken allemaal onbezoldigd voor de stichting. Op kantoor is oud-stagiair Nathalie Degryse voor nog 6 maanden aangetrokken. Zij helpt mee met het organiseren van evenementen en de verkoop van de sieraden. Een van de dingen waarin zij enorm heeft geholpen is een verkoopstand bij B2B Groothandel Tica in Aalsmeer. Sinds september kunnen winkeleigenaren en retailers ook daar onze producten inkopen. Tot nu toe loopt dat heel goed. Nathalie DeGryse versterkt het team op kantoor Ook is het bureau The Other Side of the Moon bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website voor de stichting. Zonder daar kosten voor te brekenen. Deze website zal meer passen bij de uitstraling van de webshop van onze sieraden. We kunnen alvast verklappen dat daarvoor ook een nieuw logo wordt ontworpen. Onze maaksters De vrouwen die bij ons in de sieradenwerkplaats werken, maken het goed. Het weer in Nairobi is verbeterd en dat heeft ook een positief effect op hun gezondheid. De afgelopen maanden zijn de sieradenmaaksters vooral bezig geweest met nieuwe items maken voor onze eigen website, voor groothandel Tica en de lokale markt. Corine, die in Nairobi woont en helpt bij de lokale sales, heeft een lokale order voor het lingerie Sapph binnengehaald. Bedankt Corine, erg gaaf!

2 Armbanden die voor Sapph worden gemaakt De productie van sieraden blijft voor S4L van groot belang. Het is de manier om vrouwen en kinderen in de sloppenwijk Kibera te helpen. De moeders hebben vast werk en het inkomen is voldoende om naast de basis levensbehoeften een deel van de schoolkosten van de kinderen te betalen. Dankzij de winst die wordt gemaakt met de verkoop kunnen we als S4L lokale projecten steunen in Kibera. De verkoop van sieraden willen we graag uitbreiden! Heb je ideeën om de verkoop te verhogen en/of meer verkooppunten te krijgen? Ken je mensen in je netwerk die ons kunnen helpen? Laat het ons weten! Onze scholen Akili School Dit is de school waarmee we van start zijn gegaan en deze school heeft nu onderhoud nodig. Als eerste moet een wand aan de achterkant van het pand vervangen worden. Daarnaast is renovatie van het schoolplein nodig. Voor deze aanpassingen wordt een plan en inventarisatie van kosten gemaakt. Een van onze sponsors wil kijken of hun klanten willen meedoen met het steunen van de school als er concrete plannen liggen. De Akili School wordt o.a. structureel gesteund door Evolution DM en een internationale loterij- verkooporganisatie

3 Aim Higher De twee extra lokalen die hard nodig waren, zijn geplaatst. Maar eigenlijk is er behoefte aan meer lesruimte. Daarom wil de lerares deze lokalen graag verdelen zodat er vier klassen gebruik van kunnen maken. Zij is hierover in gesprek met Abdul en onze social worker. Want waar moeten deze lokalen aan voldoen en hoe krijgen alle ruimtes voldoende licht en ruimte? De Aim Higher School wordt al vele jaren structureel gesteund door ALLSAFE Mini Opslag. Fair View School De buren van de Fair View School hebben aangegeven dat ze gaan verhuizen. Dat betekent dat we zouden kunnen uitbreiden. De kosten bedragen 5.000,- en hiervoor zijn we op zoek naar extra sponsoren. Wil je helpen? Laat het ons weten! Voor de leerlingen van de Kindergarten (kleuterschool) die doorgaan naar Klas 1, is er een mooie bijeenkomst gehouden. Trotse kinderen en ouders! Een gezellige bijeenkomst voor de kleuters en hun ouders De Fairview School wordt gesteund door Barts (sport-accessoires) en Elysee Accountants.

4 KGSA Op KGSA loopt alles lekker zowel met de leerlingen als met de buitenschoolse activiteiten. De bouw van de eerder genoemde boarding-facility (kostschool) is nog niet gestart. De installatie van het waterzuiveringssysteem is in de afgelopen maanden gerealiseerd! Abdul heeft een partij gevonden die een installatie plaatste die volledig uit Kenia komt. De Rotaries uit Woerden die dit project financieren, zijn erg tevreden dat de installatie er nu staat en werkt. Beide middelbare scholen maken hier gebruik van. Er zijn twee grote tanks geplaatst en een aantal kleine. Met een eigen zuiveringsfilter. Daarnaast zijn er een pomp met zuiveringssysteem geplaatst. ALLSAFE Secondary School Op de ALLSAFE Secondary School zijn net als op KGSA begin november de examens begonnen. Op de ALLSAFE Secondary School is dit de eerste keer dus extra spannend. Een van de eisen om examens te kunnen afnemen op deze school was een computerlokaal. Deze is op tijd gerealiseerd. Leerlingen aan het werk achter de computers. Organisatie Tunapanda heeft aangeboden gratis trainingen te verzorgen.

5 Het scheikundelokaal, dat ook nodig is, is er nog niet. Hiervoor was de tijd te kort. Met het ministerie van onderwijs is afgesproken wat er nodig was om de examens soepel te laten verlopen en dat is gelukt. ALLSAFE Secondary School wordt gesteund door ALLSAFE Mini Opslag en het evenement Climb4School. Professional Skills Center De jongeren die in augustus zijn begonnen op de farm in Mount Kenya zijn hier helaas niet verder gegaan. De omstandigheden waren niet goed voor deze meiden en ook het loon was te laag. Erg jammer dat het zo is gelopen vooral ook omdat deze farm op papier aan alle eisen voldeed. In 2017 begint weer een nieuwe training. Hierbij gaan we kijken of en hoe we trainingen van Rots en Water van het Gadaku Instituut van Freek Ykema, nieuwe vriend van de stichting, kunnen introduceren. Marcel Schenk heeft hiervoor begin november een 3-daagse training gekregen van het instituut en ziet zeker mogelijkheden om het principe van Rots en Water op onze Keniaanse scholen te introduceren. Te starten met Professional Skills Center. De studenten op het PSC worden getraind in: Western Culture, Oral Communication skills, Business Skills, Life Skills, Project management, Written communication skills en/of Computer skills. Met deze skills komen ze gemakkelijker aan het werk. Ken je een bedrijf of heb je contacten met bedrijven in Kenia? Laat het ons weten! Ondersteuning weeskinderen Opvang wezen Jukumu Letu Jukumu Letu is een stabiele fijne plek voor de weeskinderen. De organisatie is zoals altijd goed op orde. Zij ontvangen regelmatig stagiaires uit Europa die vervolgens leuke dingen met de kinderen gaan doen. Veelal creatief bezig zijn. Knutselen met de Italiaanse stagiaires

6 Jukumu Letu wordt structureel gesteund door Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug uit Veenendaal. Met deze steun hebben alle kinderen tussen de middag een voedzame lunch. Werk/export In de sieraden workshop Jamhuri zijn de dames druk geweest met diverse orders: - Herhaal order voor Return to Sender voor KLM Gifts voor Care: armbandjes - En door het succes heeft ook Air France nu een eerste order geplaatst! - aanvulling voorraden voor Bol.com en onze eigen webshop - orders voor de lokale markt Sapph en kerstmarkten - orders voor Tica - order Zorg Samen Uithoorn Heb je ook interesse of weet je een leuke winkel? Laat het ons weten! Nieuw! Groothandel Tica Begin september zijn we gestart met de verkoop van onze sieraden bij groothandel Tica in Uithoorn ( De eerste twee maanden zijn boven verwachting goed verlopen. Met name onze Pick&Mix armbanden verkopen erg goed. Gezien de lage prijs van deze armbanden moeten we er veel verkopen om de omzet te halen. En dat lukt! Maar dat betekent ook dat er veel armbandjes geproduceerd moeten worden, nog beter voor onze vrouwen in Kenia!

7 Onze verkoopwand bij Tica in Aalsmeer Zorg Samen Zorg samen levert hulp en zorg op maat. Omdat zij in december 12,5 jaar bestaan hebben zij Sieraden4Life gevraagd om sieradensets te maken voor haar medewerkers. Voor zowel de dames als de heren. Bedankt! Luxe Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van een nieuwe lijn sieraden. We denken aan armbanden en kettingen waarin we werken met brons en verzilverde onderdelen. We hebben de mogelijkheden hiervoor onderzocht en er zijn in Kenia leveranciers die voor ons deze onderdelen kunnen maken. We zijn nog wel op zoek naar een designer of ontwerper die hier aan mee wil werken. Dus weet je iemand die dit met ons samen wil oppakken, meld het dan!

8 Evenementen Spinnen4Life IJsselstein Op 10 september vond de eerste editie van Spinnen4Life plaats in IJsselstein. Ruim 100 deelnemers deden mee. In totaal bracht dit evenement 4150 euro op. De reacties waren enthousiast en volgend keer keert Spinnen4Life weer terug in IJsselstein. Speciale dank aan de Party Shop, Jumbo A. Langerak, Jan de Rijk. En Body Business IJsselstein waarmee we dit event organiseerden. Walk4School De eerste editie van Walk4School heeft een geweldig bedrag opgeleverd van bijna euro! Ruim 30 wandelaars liepen afgelopen 8 en 9 oktober 40 of 60 km van het Pieterpad. De doelstelling van het evenement was: 75 kinderen een jaar lang naar school! (= 5.625,-). Dit streefbedrag werd ruimschoots overtroffen dankzij de sponsors die de wandelaars hebben gesteund. In de prachtige omgeving van het Gelderse Vorden/Laren startte zaterdag onder leiding van bewegingscoach Auke Ykema een grote groep enthousiaste deelnemers aan de Walk4School. Een mooie afwisselende route door bossen, heide en landgoederen met schitterende uitzichten. Niet voor niets was dit deel van het Pieterpad in de Achterhoek uitgekozen! Deelnemers konden in eigen tempo de route volgen en werden onderweg voorzien van fruit en drinken. Bed&Breakfast Verwoldsehof verwendde iedereen met koffie/thee en vers gebakken cake. Na een goede overnachting in Holten arriveerden zondagmiddag de eerste deelnemers rond 14 uur moe maar voldaan bij de finish in Hellendoorn. Een deel van de 30 km wandelaars had toen nog de laatste loodjes voor de boeg.

9 Bij Walk4School deed ook juf Margaret van Vliet mee. Een meisje uit haar groep, Jackie, heeft speciaal voor Stichting4Life een markt gehouden op school. Zij had bij allerlei winkels spullen gevraagd voor de verkoop. En hier in totaal 500,- mee opgehaald. Wat een topprestatie! Marcel Schenk heeft in de groep verteld over onze projecten en kreeg het geld overhandigd. Dank je wel Jackie! Jackie en Marcel Verkopen op de markt Pubquiz In november vond de derde editie van de Pubquiz plaats. Het was weer een spannende en gezellige avond. Met een prachtige opbrengst voor onze projecten in Kenia: 2.370,-!! Na vier rondes met zowel ja natuurlijk als 'geen idee' vragen over muziek, film, reclame en bedrijfslogo s was de spanning te snijden in afwachting van de winnaars. Stond bij de pauze team 22 nog bovenaan, na vier rondes bleek team 5 het winnende team. Gefeliciteerd: Paul, Rob en René!

10 Evenementen juni: Spinnen4Life Mijdrecht juni: Dolemites4Life 21 september 2017: ALLSAFE Climb4School Kilimanjaro In 2014 en 2015 hebben wij met ALLSAFE Climb4school de Mont Blanc beklommen. Met het geld dat we hiermee opgehaald hebben werd in 2014 werd een middelbare school in de sloppenwijk Kibera opgezet waar inmiddels 160 jongeren hun middelbare schoolopleiding volgen. Dit allemaal dankzij het succes van ALLSAFE Climb4School. In september 2017 gaan we hier een vervolg aan geven, wij gaan dan de top van de Kilimanjaro beklimmen. De volledige trip staat gepland van donderdag 21 september t/m zondag 1 oktober Ga jij met ons mee? Inschrijven voor dit evenement? Stuur een naar Linda@stichting4life.nl Er zijn ook verschillende manieren om deze activiteit te steunen. Sponsoring Door de groep van vaste vrienden (SCM Executives, Loyalty Lab, ALLSAFE Mini Opslag, Elysee Accountants, Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug, Lotteries.com, Handling Company Mijdrecht, Rabobank Rijn en Veenstromen, Nederlandse Betaal en Wisselmaatschappij, Leadhouse, Barts, Strix Lease Service, Geodis Wilson, IJS Global, Rots en Water/Gadaku Instituut) die de stichting steunen en onze vaste donateurs, hebben we een mooie basis om onze activiteiten voort te blijven zetten. Bedankt! Al deze activiteiten en projecten zouden niet mogelijk zijn zonder de steun van onze zakelijke vrienden, sponsoren, partners, vrijwilligers, deelnemers aan evenementen en particuliere donateurs. En daarvoor willen we jullie graag bedanken! Met alle bijdragen proberen we een heleboel goede activiteiten te realiseren voor de moeders en kinderen in Nairobi. Met onze projecten kunnen we een enorm verschil maken in het leven en het toekomstperspectief van kinderen en vrouwen! Bestuur & medewerkers Stichting4Life

Newsflash Q Marja Raats, vanaf 1 april bij het team

Newsflash Q Marja Raats, vanaf 1 april bij het team Newsflash Q1 2017 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met onze scholen, de kinderen en werkende moeders in Kenia. Organisatie in Nederland Door de veranderingen in het afgelopen

Nadere informatie

In deze Newsflash praten we je graag bij over onze projecten en ontwikkelingen in het tweede kwartaal van dit jaar in Kenia.

In deze Newsflash praten we je graag bij over onze projecten en ontwikkelingen in het tweede kwartaal van dit jaar in Kenia. Newsflash Q2 2016 In deze Newsflash praten we je graag bij over onze projecten en ontwikkelingen in het tweede kwartaal van dit jaar in Kenia. Organisatie in Nederland Op het kantoor in Mijdrecht verloopt

Nadere informatie

Newsflash Q Organisatie in Nederland Organisatie in Kenia

Newsflash Q Organisatie in Nederland Organisatie in Kenia Newsflash Q4 2017 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met onze scholen, de kinderen en werkende moeders in Kenia. Organisatie in Nederland Het Nederlandse team op kantoor bestaat

Nadere informatie

Newsflash Q In mei hebben we onze nieuwe website van de stichting gelanceerd. Neem vooral even een kijkje!

Newsflash Q In mei hebben we onze nieuwe website van de stichting gelanceerd. Neem vooral even een kijkje! Newsflash Q2 2017 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met onze scholen, de kinderen en werkende moeders in Kenia. Organisatie in Nederland In april zijn Margreet en Linda naar Nairobi

Nadere informatie

De eerste maanden van het jaar 2016 zijn alweer voorbij. Hoog tijd om jullie te informeren over de stand van zaken over alle projecten in Kenia.

De eerste maanden van het jaar 2016 zijn alweer voorbij. Hoog tijd om jullie te informeren over de stand van zaken over alle projecten in Kenia. Newsflash Q1 2016 De eerste maanden van het jaar 2016 zijn alweer voorbij. Hoog tijd om jullie te informeren over de stand van zaken over alle projecten in Kenia. Organisatie in Nederland Het bestuur van

Nadere informatie

Newsflash Q Organisatie in Nederland Organisatie in Kenia

Newsflash Q Organisatie in Nederland Organisatie in Kenia Newsflash Q4 2018 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met de kinderen, onze scholen, en de werkende moeders in Kenia. Ten eerste wensen we iedereen graag het allerbeste voor 2019!

Nadere informatie

Newsflash Q Alle scholen zijn bezocht, ook de Aim Higher School

Newsflash Q Alle scholen zijn bezocht, ook de Aim Higher School Newsflash Q2 2018 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met de kinderen, onze scholen, en de werkende moeders in Kenia. Organisatie in Nederland In mei hebben bestuursleden Nancy en

Nadere informatie

Marcel tijdens zijn bezoek aan de Aim Higher School in maart

Marcel tijdens zijn bezoek aan de Aim Higher School in maart Newsflash Q1 2018 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met onze scholen, de kinderen en de werkende moeders in Kenia. Organisatie in Nederland Na de veranderingen die begin dit jaar

Nadere informatie

In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met de kinderen, onze scholen, en de werkende moeders in Kenia.

In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met de kinderen, onze scholen, en de werkende moeders in Kenia. Newsflash Q1 2019 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met de kinderen, onze scholen, en de werkende moeders in Kenia. Veranderingen Met de veranderingen om ons heen, binnen ons team

Nadere informatie

Newsflash Q When the water starts boiling it is foolish to turn off the heat. Nelson Mandela

Newsflash Q When the water starts boiling it is foolish to turn off the heat. Nelson Mandela Newsflash Q3 2018 In deze Newsflash praten we je graag bij over hoe het gaat met de kinderen, onze scholen, en de werkende moeders in Kenia. Algemeen Deze Newsflash publiceren we later dan gepland, omdat

Nadere informatie

Newsflash Q1 2015. Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Newsflash Q1 2015. Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Newsflash Q1 2015 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Zoals aangegeven in de vorige Newsflash, heeft Edward op ons verzoek het team verlaten. Dit

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in de laatste maanden van dit jaar in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in de laatste maanden van dit jaar in Kenia. Newsflash Q4 2015 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in de laatste maanden van dit jaar in Kenia. John samen met zijn zoon Thomas tijdens het bezoek aan Kenia eind oktober

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Newsflash Q2 2014 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia In de afgelopen maanden hebben er een aantal veranderingen plaats gevonden in de organisatie

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Newsflash Q2 2013 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Het team in Kenia is nog steeds heel stabiel. Er wordt hard gewerkt en gevraagd om meer sieradenorders.

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Newsflash Q3 2013 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Kenia draait goed; de projecten lopen allemaal door en de kinderen en vrouwen zijn tevreden.

Nadere informatie

Newsflash Q4 2013. Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Newsflash Q4 2013. Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Newsflash Q4 2013 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Het team in Kenia heeft het afgelopen kwartaal hard gewerkt, met begeleiding van onze Nederlandse

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. News flash Q2 2012 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia De organisatie in Kenia functioneert goed. Er blijven uiteraard verbeterpunten en het mooie

Nadere informatie

Scholing Ook zijn er positieve ontwikkelingen te melden bij alle scholen die door S4L worden gesteund.

Scholing Ook zijn er positieve ontwikkelingen te melden bij alle scholen die door S4L worden gesteund. Newsflash 24.11.12 Normaal sturen we een keer per kwartaal een update over de projecten en plannen. Maar aangezien we net anderhalve week in Kenia hebben doorgebracht en alle lopende projecten en plannen

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Newsflash Q3 2014 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia De invoering van de nieuwe organisatie-structuur is goed verlopen. Iedereen heeft zijn rol

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia. News flash Q1 2011 Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Onze programmanager Kibet heeft de afgelopen maanden twee nieuwe collega s aangenomen

Nadere informatie

Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia. News flash Q1 2012 Graag praten we jullie bij over alle nieuwe projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Onze program manager Abdul is nu 9 maanden in dienst bij de stichting. De overgang

Nadere informatie

Toelichting Jaarverslag 2012

Toelichting Jaarverslag 2012 Toelichting Jaarverslag 2012 2012 Introductie In 2012 heeft Stichting4Life weer kunnen groeien in het aantal mensen dat wordt geholpen in de sloppenwijk Kibera in Nairobi, Kenia. Het aantal vrouwen en

Nadere informatie

Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: KvK nummer: ANBI:

Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: KvK nummer: ANBI: Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728 Beleidsplan 2014 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Missie 4 3. Visie 4 4. Beleid

Nadere informatie

Lieve Ladies, De Sinterklaas versiering heeft weer plaats gemaakt voor onze kerstboom. Het is weer tijd voor de heerlijke decembermaand.

Lieve Ladies, De Sinterklaas versiering heeft weer plaats gemaakt voor onze kerstboom. Het is weer tijd voor de heerlijke decembermaand. Nieuwsbrief NSR december 2015 Lieve Ladies, De Sinterklaas versiering heeft weer plaats gemaakt voor onze kerstboom. Het is weer tijd voor de heerlijke decembermaand. De Eindspurt is ingezet en we hebben

Nadere informatie

Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728.

Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728. Stichting4Life Veenweg 158c 3641 SM Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728 Beleidsplan 2013 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Missie 4 3. Visie 4 4. Beleid

Nadere informatie

Stichting4Life Vermogenweg 26A 3641 SR Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728.

Stichting4Life Vermogenweg 26A 3641 SR Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728. Stichting4Life Vermogenweg 26A 3641 SR Mijdrecht Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728 Beleidsplan 2015 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Missie 4 3. Visie 4 4.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

AG ANBI:

AG ANBI: Stichting4Life Noorddammerweg 124 1187 AG Amstelveen Telefoon: 0297-257404 www.stichting4life.nl KvK nummer: 30188682 ANBI: 812778728 Beleidsplan 2019 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Missie 4 3. Visie

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie 16 e jaargang nr. 34, blok 5 Maandag 11 juni 2012 D irect e u r : G. K r a m e r A d j u n c t - d irecteur : K. v a n D i e s t Sportdag woensdag 20 juni Inhoud sportdag

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen,

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Voor jullie ligt de 7 e editie van de nieuwsbrief over de ontwikkelingen rondom ons woonhuis. De oplevering was begin april een feit en de meeste bewoners zijn inmiddels

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Ankeveen, april 2018 Belangrijke data - Maandag 7 mei t/m woensdag 9 mei: studiedagen, school is gesloten - Donderdag 10 en vrijdag 11 mei: Hemelvaart, school is gesloten - Vrijdag

Nadere informatie

Vandaag ga ik een aantal studenten aan het woord laten die onlangs Mount Kenya mochten beklimmen.

Vandaag ga ik een aantal studenten aan het woord laten die onlangs Mount Kenya mochten beklimmen. Malindi, mei 2017 Jambo nieuwsbrieflezers ( Hallo in Swahili) Habari? ( Hoe gaat het? ) Mzuri sana ( Het gaat goed ) Vandaag ga ik een aantal studenten aan het woord laten die onlangs Mount Kenya mochten

Nadere informatie

Sponsormap 2013. www.;ions

Sponsormap 2013. www.;ions Sponsormap 2013 www.;ions Algemeen Lions Tour Rally, 8 en 9 juni 2013 Geachte ondernemer / Geachte sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt deze te lezen en

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2017 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het derde jaarverslag van TOV te Tiel. Stichting jij bent TOV bestaat sinds Februari 2015. Dit is alweer het

Nadere informatie

Vogelvlucht. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, 18 december 2015

Vogelvlucht. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, 18 december 2015 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, 18 december 2015 Wij wensen u gezellig feestdagen en een fantastisch 2016! Agenda Kerstvakantie vrijdag 18 dec. t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein!

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein! Nieuwsbrief Opening Schoolplein Februari 2018 IN DIT NUMMER: Opening Schoolplein 1 Open dag 21 maart 2 Nederlands kampioenschap Ski en snowboard 3 Gratis activiteit sportservice 4 GGD Flits 5 Kinderdisco

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB december 2013

Nieuwsbrief SHIB december 2013 Nieuwsbrief SHIB december 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB Terug- en vooruitblik Als maakster van deze nieuwsbrief sta ik verbaasd, het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Onze eerste nieuwsbrief sinds wij op 29 oktober 2015 officieel een stichting zijn geworden. Graag willen wij jullie een update geven over hoe het met onze kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Inschrijving rapportgesprekken ***Inhoud:*** ** Het voortgangs-

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool.

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool. Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.9 4 november 2016 8 november OV-vergadering 8 november Oud papier 8 november Luizencontrole groep 1 9 november Luizencontrole 11 november St. Maartenoptocht 21

Nadere informatie

Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017

Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017 Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017 Bedrijven Introductie voorbeeldmails 3 Facebook voorbeeld 3 Bedrijven 4 Particulieren 5 Opvolgende mail 6 Bedankmail 7 Introductie voorbeeldmails In dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G3 april 2017, nr 4

Nieuwsbrief voor ouders G3 april 2017, nr 4 Nieuws voor leerjaar 3 1. English Theatre Company op bezoek! Op woensdag 8 maart jl. bracht The English Theatre Company opnieuw een bezoek aan onze school. The English Theatre Company is een groep professionele

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014)

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u o.a. informatie over: Terugblik Sinterklaasfeest Kerst op de Biezenkamp NXP adopteert de Biezenkamp Kampioenen op school

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín,

Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín, Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín, De stichting heeft de afgelopen maanden de luxe dat er drie Nederlanders hun buitenland stage in Medellín hebben georganiseerd. Sabine kennen jullie

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

7 oktober 2016 nummer 3

7 oktober 2016 nummer 3 7 oktober 2016 nummer 3 AGENDA vrij 14 okt. voorleeswedstrijd groep 7 en 8 ma 17 okt. juf Nellie vrij ma 17 okt. juf Tamara studieverlof, juf Linda groep 8 di 18 okt. ouderraad vergadering vrij 21 okt.

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Schoolreis Jaarfeest Juf Lonneke Wist je dat... Van de directie Beste ouders / verzorgers en leerlingen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool KERSTEDITIE

HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool KERSTEDITIE HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool Schooljaar 2018-2019, 2019, n 51 KERSTEDITIE Beste ouders, Het eerste trimester zit er bijna op en de Kerstvakantie staat voor de deur. Hoog tijd dus voor de eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 22-12-2017 Kalenderactiviteiten januari 8 januari Start school 18 januari Vergadering Oudervereniging In deze nieuwsbrief leest u over: Goede gaven Lopen voor Kenia Jeugdburgemeester Cheque

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari. Mededelingen van directie

Nieuwsbrief februari. Mededelingen van directie Nieuwsbrief februari Mededelingen van directie Vanaf 29 februari gaat de politie controleren op het fout parkeren in de Carmellitessenstraat. Ondanks eerdere oproepen van ons komt het nog steeds voor dat

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Christelijke Evenementen Tilburg

Jaarverslag Stichting Christelijke Evenementen Tilburg Jaarverslag 2018 Stichting Christelijke Evenementen Tilburg Stichting Christelijke Evenementen Tilburg Domein 36, 5046PZ te Tilburg 06-46055297 bestuur@stichtingcet.nl 1 - Jaarverslag Stichting Christelijke

Nadere informatie

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie! 24 mei 2017 Agenda 29 juni Tweede rapport mee 30 juni Podium Party 4 juli Afscheid Groep 8 7 juli Laatste schooldag en De Kinderen s middags vrij Overstap (11:30) 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Sociaal en financieel jaarverslag

Sociaal en financieel jaarverslag 2017 Sociaal en financieel jaarverslag Stichting EBOO in Kenia Inhoudsopgave 1. Algemene gegevens 2. Doel en werkwijze 3. Overzicht activiteiten 4. Ontwikkeling leerlingen en scholen 5. Financieel overzicht

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

OBS VUURVOGEL WANDELT VOOR WATER

OBS VUURVOGEL WANDELT VOOR WATER 22 april 2016 Agenda 23/04 t/m 08/05 Meivakantie 11/05 Hoofdluiscontrole 12/05 Ophalen oud papier de opbrengst is voor de scholen 16/05 2 e Pinksterdag alle kinderen zijn vrij 18/05 Leescafé voor de groepen

Nadere informatie

Voorbeeldmails Dance4Life New York Marathon 2019

Voorbeeldmails Dance4Life New York Marathon 2019 Voorbeeldmails Dance4Life New York Marathon 2019 BEDRIJVEN INTRODUCTIE VOORBEELDMAILS 3 FACEBOOK VOORBEELD 3 BEDRIJVEN 4 PARTICULIEREN 5 OPVOLGENDE MAIL 6 BEDANKMAIL 7 INTRODUCTIE VOORBEELDMAILS In dit

Nadere informatie

Vakantie activiteiten & Workshops

Vakantie activiteiten & Workshops Vakantie activiteiten & Workshops Augustus, September, Oktober 2013 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 4: 25.09.2015 Belangrijke data: 28-29 september schoolfotograaf 5 oktober dag van de leerkracht 14-15-16 oktober schoolkamp groep 7 16 oktober oud papier 23 oktober studiedag 26-30

Nadere informatie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie 2016 2017 nummer 10 30 juni 2017 Agenda maandag 3 juli dinsdag 4 juli woensdag 5 juli donderdag 6 juli t/m zondag 20 augustus Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Schoolreis naar de Efteling

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers,

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers, Lezum Jaargang 2014-2015 23 april 2015 Beste ouders en verzorgers, Terwijl groep 8 midden in de Cito eindtoets zit, worden in groep 3 de kuikentjes geboren. De lente is begonnen! Veel leesplezier met de

Nadere informatie

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren Jaargang 26 Nr. 11 Vrije dagen 16 mei Pinksteren Bijzondere activiteiten 17 mei Sport4Kids 19 mei Slotfeest Schoolschrijver 23 tot 27 mei Verkeersweek 27 mei Landelijk verkeersexamen 27 mei Reünie 27 mei

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

INKOMSTEN VOOR DE CLUBKAS. Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie!

INKOMSTEN VOOR DE CLUBKAS. Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! EXTRA INKOMSTEN VOOR DE CLUBKAS Wat is jullie doel in 2017? Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! Extra inkomsten nodig voor uw vereniging? Doe mee met de Grote Clubactie! In deze folder vindt u

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen

Tweede Stroming. Algemeen Tweede Stroming Algemeen Mei - Juni 02-06 bezoek ontdekhoek unit 3 05-06 schoolfeest 22-06 stadswandeling groep 6 unit 3 Juli 03-07 coachesdag 10-07 ouders bedanken/ Fonkeling presenteert 14-07 musical

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 7 24 februari 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Stand van zaken schoolplein

Nadere informatie

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT Girls GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT Girls 1 Girls Welkom bij de Girls van Zorgbureau Talent. De Girls is onderdeel van het zorgaanbod van Groepsbegeleiding Jeugd. De Girls is een groep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 22 januari 2018 BELANGRIJKE DATA Kinderen vrij Fancy Fair Kinderen vrij Maandag 29 januari Woensdag 14 februari Vrijdag 16 maart Dinsdag 3 april Fancy Fair Op vrijdag 16

Nadere informatie

Klanttest 2. Sint- Petrusschool Diemen Groep 7. Nicole Blok Top-ondernemen

Klanttest 2. Sint- Petrusschool Diemen Groep 7. Nicole Blok Top-ondernemen Klanttest 2 Sint- Petrusschool Diemen Groep 7 Nicole Blok Top-ondernemen Inhoudsopgave Voorwoord Verwachtingen van de Klanttest De doelgroep Klanttest Conclusie Foto s van de opdracht Voorwoord Op donderdag

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr schooljaar 16-17 nieuwsbrief nr. 19 1-07-2017 Musical groep 8. Gisterenavond was de musical van groep 8. Alle ouders, kinderen en collega s hebben ontzettend genoten. Het was weer een prachtige musical

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 26: 25.03.2016 Belangrijke data: 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij van school 04 april t/m 15 april: kledinginzameling voor All 4 Africa

Nadere informatie

De La Salle. Juli Gemaakt voor én door de jongeren. van De La Salle

De La Salle. Juli Gemaakt voor én door de jongeren. van De La Salle De La Salle Juli 2018 Gemaakt voor én door de jongeren van De La Salle Jongeren willen samenwerken met Boxtel Hoe is de samenwerking tussen de jongeren van De La Salle en de gemeente Boxtel? Die vraag

Nadere informatie

Juli 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag

Juli 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Juli 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 3 4 5 6 7 8 9 Info-avond continurooster 19.30 uur 10 11 12 BBQ rond het middaguur 13 14 MONDELINGE EXAMENS 15 16 MONDELINGE EXAMENS/

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht

beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht Over OMA OMA beekbergen ondersteunt werkende ouders om de balans tussen de eisen van het privéleven en die van het werk te behouden of te herstellen. Bij

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2015 Fantasie Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat in hoe wij dingen

Nadere informatie