Woonmarkt, het nieuwbouw koop event! Ruim aanbod, aantrekkelijke prijzen. Bommelerwaard, zoveel meer! Deelnemers Woonmarkt Bommelerwaard 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woonmarkt, het nieuwbouw koop event! Ruim aanbod, aantrekkelijke prijzen. Bommelerwaard, zoveel meer! Deelnemers Woonmarkt Bommelerwaard 2011"

Transcriptie

1 Kom ook!

2

3 Woonmarkt, het nieuwbouw koop event! Al voor de derde keer op rij wordt de Woonmarkt Bommelerwaard georganiseerd. Het belangrijkste event voor nieuwbouw koopprojecten! Locatie: in het nieuwe gebouw van de SC Cambium aan de Oude Bosscheweg 2, Zaltbommel. Data: 30 september van tot uur en 1 oktober van tot uur. Toegang is gratis. Ruim aanbod, aantrekkelijke prijzen Iedereen die graag een nieuwbouwhuis wil kopen, kan kiezen uit een interessant aanbod. De projecten zijn zeer divers. Het kopen van een nieuwbouwwoning is nog nooit zo aantrekkelijk geweest en helemaal in de Bommelerwaard. Een aantal projecten start met de verkoop, grijp uw kans! Bommelerwaard, zoveel meer! In dit deel van Nederland zijn de huizenprijzen nog aantrekkelijk en is er veel groen, ruimte en rust. De Bommelerwaard heeft een aantal prachtige kasteeldorpen met een rijke historie. Ook ligt dit gebied centraal. De authentieke dorpen, de kleine afstand naar plaatsen als Zaltbommel en Den Bosch én het waterrijke gebied, bieden zoveel extra dan de nabijgelegen Randstad. De Bommelerwaard biedt meer! Deelnemers Woonmarkt Bommelerwaard 2011 Gemeente Zaltbommel Gemeente Maasdriel Woningstichting Maasdriel Woonlinie Woonstichting De Kernen ABB Bouwgroep BV Berlaere Vastgoedontwikkeling b.v. D. Hobo en zn. Bouwwerken BV Thunnissen Ontwikkeling BV Rabobank Bommelerwaard

4 Alem Start verkoop op woonmarkt! Weikesstraat Aan de Weikesstraat in Alem komen 17 nieuwbouwwoningen, waarvan 9 koopwoningen en 8 huurwoningen. Kenmerkend voor dit plan is het woongebouw met de uitstraling van een langgevelboerderij. Dit type boerderij is zeer herkenbaar in het dorpsgezicht van Alem. De hofwoningen bestaan uit een rij van 4 en een rij van 6 woningen. Verkoopprijzen vanaf tot v.o.n.

5 Ammerzoden Nieuwbouwprojecten koop Bestenhof Klassiek, en toch compleet van nu, dat geldt voor plan Bestenhof. Vlakbij het centrum van het eeuwenoude kasteeldorp Ammerzoden komt dit authentieke nieuwbouwplan. Een karaktervol project met een wijk die knus en klassiek is. De 4 tweeonder-een-kapwoningen in het plan zijn ruim. En er komen 9 koop- en 9 huurappartementen. Deze zijn verdeeld over 2 grote villa s en ogen bijzonder. Bestenhof heeft klasse en straalt authenticiteit uit, tot in de details! Verkoopprijzen vanaf ,- v.o.n.

6 Brakel Start verkoop op woonmarkt! Molenkamp Sfeervol dorps wonen! Nieuwbouwplan Molenkamp omvat 5 koopwoningen op ruime percelen, 2 bouwkavels en 19 huurwoningen. De 5 koopeengezinswoningen liggen bij het winkelcentrum van Molenkamp. De woningen krijgen gemetselde gevels in een roodbruine kleur. Ze hebben een Franse kap met rode gebakken dakpannen. Het zijn woningen met een klassieke uitstraling en authentieke details en uiteraard van alle gemakken voorzien. Verkoop prijzen vanaf v.o.n. tot v.o.n. De 2 bouwkavels van 534 m 2 kosten excl. BTW per kavel.

7 Hedel Nieuwbouwprojecten koop Grutakker Grutakker is een gevarieerde, hoogwaardige en charmante nieuwe woonwijk in Hedel. De wijk ligt centraal in een omgeving waar wonen, werken en recreëren uitstekend samengaan. U kunt er stijlvol wonen tegen een aantrekkelijke prijs. De bouw van de eerste fase is onlangs afgerond en de bouw van de tweede fase is in volle gang. De derde fase is nu in verkoop. Hierin zitten prachtige tweekappers en vrijstaand-geschakelde woningen. Kijk voor meer info op

8 Kerkdriel Kerkdriel Centrumplan Tussen het Mgr. Zwijsenplein en de Gasthuisstraat in Kerkdriel komt een nieuw bruisend winkel- en woongebied. In dit plan komen o.a. een nieuwe supermarkt en een aantal kleinere winkels, met daaronder een parkeerkelder (150 parkeerplekken) met individuele fietsenbergingen voor de appartementen. Boven de winkels komen 48 huur- en koopappartementen met een daktuin. Er zijn diverse typen; twee-, drie- en vierkamerappartementen en enkele penthouses. Er komt ca m 2 winkeloppervlak. Oplevering fase 1 voorjaar 2013 en fase 2 voorjaar Empelenhof De nieuwbouwwijk Empelenhof is in uitvoering en hierin worden 35 koop- en huurwoningen gebouwd. In dit plan zijn slechts nog 3 twee-onder-eenkapwoningen beschikbaar van het type Waterklaver. De oplevering staat gepland in het voorjaar van Verkoopprijzen vanaf tot v.o.n. Kerkdriel Noord Wilt u ook buiten wonen in een kleurrijk dorp? Kerkdriel Noord ligt in het buitengebied aan de rand van Kerkdriel, dichtbij goede ontsluitingswegen zoals A2. Het plan omvat verschillende soorten koop- en huurwoningen, met volop mogelijkheden voor het zelf bouwen van je eigen woning in een dorpse sfeer. Iedere straat is anders, met veel ruimte voor groen en water. De gemeente brengt een flink aantal bouwkavels op de markt voor vrijstaand of tweekapper. Naar verwachting start de verkoop begin 2012.

9 Kerkwijk Nieuwbouwprojecten koop t Raedthuys 6 woningen en 3 vrije bouwkavels te koop! Oplevering in overleg. Verkoopprijzen vanaf v.o.n.

10 Nederhemert De Ormeling III Te koop in nieuwbouwplan De Ormeling III 3 ruime bouwkavels. Kavel 3 is 685 m 2 en kost incl. BTW Kavel 6 is 635 m 2 en kost incl. BTW Kavel 7 is 540 m 2 en kost incl. BTW

11 Nederhemert Nieuwbouwprojecten koop Ook zijn er een paar interessante projecten die in Nederhemert starten in 2011 of Deze bieden u ruime mogelijkheden: Ormeling III (11 woningen): gezins- en seniorenwoningen met verkoopprijzen vanaf v.o.n. Nog enkele objecten beschikbaar. Ormeling III Boveneind (4 kavels): ruime bouwkavels nabij de Maasdijk, op een zeer sfeervolle locatie. Verkoopprijs vanaf v.o.n.

12 Start verkoop op woonmarkt! Start verkoop Nieuwaal Pauwenhof Nieuwbouwplannen kende dit dorp jaren niet. Dé kans om hier nu een prachtige nieuwbouwwoning of bouwkavel te kopen. Nabij de Jacob Eklemanstraat en Pauwenhofstraat komt plan Pauwenhof, een plan met een dorpse uitstraling. Het plan omvat 14 huurwoningen, 8 koopwoningen en 5 bouwkavels. Centraal in het plan komt een groene openbare ruimte. Verkoopprijzen worden bekend gemaakt op de Woonmarkt!

13 Well Nieuwbouwprojecten koop De Bogerd Plan De Bogerd in Well is een klein nieuwbouwproject dat uitblinkt in diversiteit. Er komen 17 woningen variërend van gelijkvloers wonen tot twee-onder-één-kap, van starterswoning tot seniorenwoning en van huur- tot koopwoning. Het project De Bogerd biedt 4 verschillende typen koopwoningen. Wilt u een starterswoning met drie slaapkamers op de eerste verdieping? Dat kan! Heeft u liever een twee-onder-éénkapwoning op een ruim bemeten perceel, dat is ook mogelijk. Verkoopprijzen vanaf v.o.n. tot v.o.n.

14 Agnietentuin De Agnietentuin betekent exclusief wonen binnen de fraaie vestingwal van Zaltbommel, met uitzicht op de kerktoren en de gracht in uw achtertuin. De eerste fase is afgerond, nu zijn opnieuw vier woningen te koop: twee vrijstaande woningen en één tweekapper. Één van de vrijstaande huizen is levensloopbestendig. Ook wordt een appartementencomplex gebouwd, met zeven appartementen en twee ruime appartementen met twee verdiepingen. Een paadje naast de huizen leidt naar een prachtige binnentuin. Verkoopprijzen vanaf ,- v.o.n. Start verkoop Agnietentuin op woonmarkt! Zaltbommel De BinnenVergt Vlakbij de binnenstad van Zaltbommel wordt gewerkt aan een vernieuwde wijk: De BinnenVergt. Een wijk met stijlvolle woningen, gebouwd in knusse, groene hofjes. Fase 1b is een mix van diverse woningtypen. Er zijn nog een aantal woningen te koop! Kies voor een klassieke vrijstaande woning of een ruime (geschakelde) tweekapper. De woningen zijn allen ruim van opzet met een hal met toilet, woonkamer en eetkamer met (open) keuken, drie slaapkamers, badkamer en ruime zolder. Verkoopprijzen variëren van tot v.o.n.

15 Start verkoop op woonmarkt! Zuilichem De Buurt (Molenstraat) Zuilichem is binnenkort een prachtig kleinschalig woningbouwplan rijker! Een plan dat met zorg en aandacht is ontwikkeld en past in zijn omgeving. Met de authentieke uitstraling van weleer, aangevuld met het comfort en de voorzieningen van nu. In De Buurt komen in totaal 13 woningen, waarvan 8 koopwoningen. De koop woningen zijn verdeeld over twee blokken; de boerderijwoningen en de dijk woningen. Verkoopprijzen vanaf tot v.o.n. Nieuwbouwprojecten koop Dijkzicht-Zuid Thunnissen Ontwikkeling BV ontwikkelt samen met de ingeschreven kopers uit Zuilichem volgens het principe van Collectief Begeleid Ontwikkelen circa 20 starterwoningen op de locatie Dijkzicht-Zuid. Het betreft voorlopig 4 typen woningen in de prijsklasse van tot v.o.n. Het woonoppervlak varieert van 40 m 2 tot 105 m 2. Alle woningen hebben ruime kavels. Voorjaar 2012 start de bouw van deze starterwoningen, tegelijk met de bouw van de huurwoningen voor De Kernen.

16 BUITENKANSEN IN DIVERSE PLAATSEN Tot slot is er een gevarieerd aanbod van nieuwbouwwoningen in de gehele Bommelerwaard, die de diverse aanbieders op de woonmarkt presenteren als BUITENKANSEN! De initiatiefnemers van de Woonmarkt Bommelerwaard 2011 zijn: Gemeente Zaltbommel Gemeente Maasdriel Woonlinie Woningstichting Maasdriel Woonstichting De Kernen Het initiatief wordt ondersteund door Rabobank Bommelerwaard Kom ook op vrijdag 30 september of zaterdag 1 oktober naar de Woonmarkt Bommelerwaard en vind de sleutel tot uw nieuwe woning! Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Uitgave september 2011

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle!

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! 8 en 12 en in de wijk Frankhuis te Zwolle FRANK EN VRIJ WONEN 1 De wijk Frankhuis combineert het goede van twee werelden: de

Nadere informatie

De Lange Streeken Peize

De Lange Streeken Peize De Lange Streeken Peize Tien Koopgarantwoningen Energiezuinig wonen in een groene omgeving Actium, ondernemend in wonen Peize Een groen en vriendelijk dorp In het noorden van Drenthe ligt Peize. Het dorp

Nadere informatie

Koop je eigen huis in Hurwenen!

Koop je eigen huis in Hurwenen! Koop je eigen huis in Hurwenen! 2 tweekappers en rij van 4 hoek- en tussenwoningen voor starters www.facebook.com/155000inhurwenen Je eigen nieuwbouwhuis vanaf 155.000 euro vrij op naam. Het kan, aan de

Nadere informatie

Dominee Van Ingenstraat 1 - Hedel

Dominee Van Ingenstraat 1 - Hedel Dominee Van Ingenstraat 1 - Hedel Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om jou. Onze drive

Nadere informatie

de gronden) zijn niet in deze rapportage, en daarmee dus de haalbaarheid vanuit de markt, meegenomen.

de gronden) zijn niet in deze rapportage, en daarmee dus de haalbaarheid vanuit de markt, meegenomen. Crowdsourcing Klein Where Gemeente: Purmerend Auteur: Terry van Gend Datum: 10-12-2013 Omdat de woningmarkt sterk is veranderd als gevolg van de crisis, is er een behoefte aan inzicht in de woningvraag

Nadere informatie

BROCHURE. Nieuwbouw plan Bergstein Tuk. Het Makelaarshuis BV Weemstraat JA Steenwijk tel: KvK zwolle nr

BROCHURE. Nieuwbouw plan Bergstein Tuk. Het Makelaarshuis BV Weemstraat JA Steenwijk tel: KvK zwolle nr Het Makelaarshuis B.V. Weemstraat 1 8331 JA STEENWIJK Tel: 0521-521 521 Fax: 0521-535 808 info@hetmakelaarshuis.nl www.hetmakelaarshuis.nl BROCHURE Nieuwbouw plan Bergstein Tuk Het Makelaarshuis BV Weemstraat

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Rijwoningen Type E en F 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen voor het hele gezin! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier woon je ruim

Nadere informatie

10 woningen. 3 geschakelde woningen. Burgemeester Stiegerstraat. Deken Coppensstraat. De ideale mix van wonen, cultuur, natuur en modern gemak.

10 woningen. 3 geschakelde woningen. Burgemeester Stiegerstraat. Deken Coppensstraat. De ideale mix van wonen, cultuur, natuur en modern gemak. 10 woningen voor startende kopers en 2 hoekwoningen Burgemeester Stiegerstraat Deken Coppensstraat 3 geschakelde woningen De ideale mix van wonen, cultuur, natuur en modern gemak. 1 Index Project Burgemeester

Nadere informatie

Nieuwbouw Landhuis! Posterholt - Struukskensweg. T +31 (0)

Nieuwbouw Landhuis! Posterholt - Struukskensweg. T +31 (0) EXCLUSIEF WONEN Nieuwbouw Landhuis! Posterholt - Struukskensweg T +31 (0)475 40 70 44 info@alardvandervarst.nl www.alardvandervarst.nl Omschrijving: Het bouwperceel is gelegen in een rustige straat met

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 10 vrijstaande geschakelde woningen Bouwnummers 24 t/m 33 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Vrijstaand geschakelde woningen Twee-onder-een-kapwoningen Rijwoningen PARKLANE MAAKT HET PERSOONLIJK Vrijheid, intimiteit, ruimte en groen in een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Verhuizing. Uitnodiging

NIEUWSBRIEF. Verhuizing. Uitnodiging 1 mei 2010 Openingstijden en telefoonnummers: Verhuizing Openingstijden van ons kantoor: maandag, dinsdag donderdag en vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. Telefonisch zijn we op werkdagen bereikbaar van 08.30

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrije kavel Bouwnummers 1 t/m 10 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim

Nadere informatie

Inveniam BV t.a.v. de heren B. Ophoff & R. van Es Oostwal 171 5341 KM OSS

Inveniam BV t.a.v. de heren B. Ophoff & R. van Es Oostwal 171 5341 KM OSS Inveniam BV t.a.v. de heren B. Ophoff & R. van Es Oostwal 171 5341 KM OSS Zaltbommel, 28 oktober 2014 Betreft: woningbehoefte te Ammerzoden Referentie: plan Ammerzoden Noord Geachte heren Ophoff en Van

Nadere informatie

haal alles uit het leven

haal alles uit het leven haal alles uit het leven Tussen Oosterbeek en Arnhem, tussen stad en natuur In Klingelbeek woon je tussen het groen van de Veluwe en de winkels in het centrum. Alles wat je nodig hebt, is in Arnhem-Noord

Nadere informatie

Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei

Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei Samen Bouwen in Nieuwendijk Westerhei Welkom in Nieuwendijk De gemeente Werkendam ligt in de regio Land van Heusden en Altena en omvat de kernen Dussen, Hank, Sleeuwijk, Nieuwendijk en Werkendam. Een plattelandsgemeente

Nadere informatie

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK 14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK SFEERVOL EN COMFORTABEL WONEN In de gezellige binnenstad van Sneek worden veertien herenhuizen gerealiseerd.

Nadere informatie

Prijslijst kavels 10 t/m 14. Plan NederVecht. Nederhorst den Berg. Prijslijst oktober 2016

Prijslijst kavels 10 t/m 14. Plan NederVecht. Nederhorst den Berg. Prijslijst oktober 2016 Plan NederVecht Nederhorst den Berg Prijslijst kavels 10 t/m 14 kavelnr. kaveloppervlakte ca. m2 v.o.n. kavel + woning type-1 v.o.n. kavel + woning type-2 v.o.n. kavel + woning type-3 10 517 553.000 588.500

Nadere informatie

2 luxe halfvrijstaande woningen op ruime kavels

2 luxe halfvrijstaande woningen op ruime kavels 2 luxe halfvrijstaande woningen op ruime kavels Dé beste buitenkans Juist nu biedt de huizenmarkt kansen en de huizen van Heijmans Bouw Zeeland in Overtieringe zijn rechtstreekse buitenkansen. Met prijzen

Nadere informatie

N i e u w b o u w p r o j e c t S t a p h o r s t

N i e u w b o u w p r o j e c t S t a p h o r s t N i e u w b o u w p r o j e c t S t a p h o r s t www.onsbelangstaphorst.nl Inleiding Over deze brochure Voor u ligt de brochure van het woningbouwplan Ons Belang, dat gerealiseerd gaat worden op de locatie

Nadere informatie

Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel

Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel Inhoudsopgave Zonnetij 3 Waar gelegen in Aarle-Rixtel? 4 De appartementen 5 Kwaliteit en voorzieningenniveau 6 Situatietekening 7 Blok A Overzichtsplattegrond

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

Vrouwenlaan 175 Zwolle

Vrouwenlaan 175 Zwolle Vrouwenlaan 175 Zwolle Woonboerderij/ bouwkavel met diverse mogelijkheden gelegen in de wijk Schellerhoek. De woonboerderij/ bouwkavel ligt centraal in de wijk Schellerhoek maar door de afmeting van de

Nadere informatie

Dorps wonen in de stad

Dorps wonen in de stad Dorps wonen in de stad 16 luxe appartementen Luxe wonen aan het groen In het compleet vernieuwde Boswinkel Oost in Enschede komt een kleinschalig appartementencomplex met 16 luxe appartementen. De appartementen

Nadere informatie

Sluiskrant. Stoer. Start verkoop

Sluiskrant. Stoer. Start verkoop Sluiskrant September 2017 In deze uitgave: DE HAVEN IN HET KORT HAVENWONINGEN 2 Stoer. Daar gaat het straks om in De Haven Spijkenisse. Havenwoningen en appartementen weerspiegelen in het water. Bootjes

Nadere informatie

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O ` 1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O EXCLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS

Nadere informatie

Leek adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong

Leek adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong Leek adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong Vraagprijs: 202.500 vrij op naam Omschrijving Leek - adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong START VERKOOP van 4 EENGEZINSHOEKHUIZEN in Oud Hollandse stijl fase

Nadere informatie

ontwikkeld door De Wit interesse?

ontwikkeld door De Wit interesse? ontwikkeld door De Wit De Groene Slagen wordt ontwikkeld door De Wit Project Management bv uit Drunen. De Wit tekende in Drunen eerder al voor de ontwikkeling en de bouw van onder meer Centrumplan Drunen,

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 14 seniorenwoningen Bouwnummers 17 t/m 23 en 34 t/m 40 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

ALMKERK. Fase III: wonen met karakter. Den Doorn. groeit!

ALMKERK. Fase III: wonen met karakter. Den Doorn. groeit! ALMKERK Fase III: wonen met karakter Den Doorn groeit! 2 twee-onder-één-kapwoningen type I 6 twee-onder-één-kapwoningen type II 8 hoek- en tussenwoningen (twee rijtjes van vier) DEN DOORN ALMKERK De afgelopen

Nadere informatie

Documentatie vrijstaande woningen. Chêne en Marronnier

Documentatie vrijstaande woningen. Chêne en Marronnier Documentatie vrijstaande woningen Chêne en Marronnier Het plan: Laatste kavels met woningen in de afgeronde dorpsuitbreiding aan de bosrand. Het project Ville Verte is een kleinschalige besloten nieuwbouwwijk

Nadere informatie

Vorstelijk wonen. nu voor iedereen bereikbaar. betaalbare koopwoningen in Koninginnehof Zuidwolde

Vorstelijk wonen. nu voor iedereen bereikbaar. betaalbare koopwoningen in Koninginnehof Zuidwolde Vorstelijk wonen nu voor iedereen bereikbaar 6 betaalbare koopwoningen in Koninginnehof Zuidwolde Vorstelijk wonen nu voor iedereen bereikbaar Zuidwolde: natuurlijk! Natuurlijk, dat staat bij binnenkomst

Nadere informatie

Plattegronden woningen nieuwbouwproject Spekhouwerstraat

Plattegronden woningen nieuwbouwproject Spekhouwerstraat Plattegronden woningen nieuwbouwproject Spekhouwerstraat Situatieschets A1 A2 B C D E vijf levensloopbestendige woningen binnen huurtoeslaggrens drie levensloopbestendige woningen, duurdere huur zeven

Nadere informatie

Plan Zuid. Nieuwbouw, luxe huur

Plan Zuid. Nieuwbouw, luxe huur Nieuwbouw, luxe huur Aan de levendige Bolswardervaart bouwt De Bouwvereniging 44 schitterende woningen. Op een prachtige plek geniet u van langsvarende plezierbootjes. En wanneer Koning Winter met strenge

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

linden Groen wonen aan t Haantje

linden Groen wonen aan t Haantje DE n Groen wonen aan t Haantje SITUATIE RIJSWIJKBUITEN 4 VOGELVLUCHT DE LINDEN 6 DE KONINGS LINDE 8 DE ZILVER LINDE 14 DE LEI LINDE 20 DE ZOMER LINDE 24 DE HOLLANDSE LINDE 28 VERKOOPINFORMATIE 32 RijswijkBuiten

Nadere informatie

Beurszwam 0 ong VLEUTEN Huurprijs 1.008,- p.m.

Beurszwam 0 ong VLEUTEN Huurprijs 1.008,- p.m. Beurszwam 0 ong VLEUTEN Huurprijs 1.008,- p.m. Beumer Garantiemakelaars Meerndijk 7 3454 HM DE MEERN Tel: 030-6776000 E-mail: info@beumer.nl Website: www.beumer.nl Omschrijving MET REGELMAAT BESCHIKBAAR

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

overburght charme van toen, comfort van nu

overburght charme van toen, comfort van nu overburght charme van toen, comfort van nu Uw eigen nieuwe plek op het oudste stukje Geldrop OverBurght wordt goed wonen. Uitstekend bereikbaar, centraal gelegen, veel groen, stijl, uitstraling en hoogwaardige

Nadere informatie

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van:

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van: T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN Een samenwerking van: Hengelo (Gld) De Omgeving Op de grens van Salland en Twente vindt u de gemeente Rijssen-Holten. Het hoogtepunt

Nadere informatie

Omdat uw woning de aankoop van uw leven is. Gave

Omdat uw woning de aankoop van uw leven is. Gave RT Omdat uw woning de aankoop van uw leven is. Gave 10 halfvrijstaande WONINGEN Gaveborg te oostwold De Omgeving Wil je gezellig en sfeervol wonen, nabij de A7, op circa 10 autominuten van Groningen en

Nadere informatie

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Huren in een wijk met karakter Hofstede Elderom is een wijk met karakter in het noordelijke

Nadere informatie

WOON JIJ HIER BINNENKORT?

WOON JIJ HIER BINNENKORT? WOON JIJ HIER BINNENKORT? DE GRIPE MENAAM INFO@MAKELAARDIJFRIESLAND.NL WWW.MAKELAARDIJFRIESLAND.NL Soort eengezinswoning Type halfvrijstaande woning Ligging aan rustige weg, in woonwijk Bouwjaar 2019 Garage

Nadere informatie

1 6 L U X E A P P A R T E M E N T E N O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E A A N H E T M A A L W A T E R I N H E I L O O

1 6 L U X E A P P A R T E M E N T E N O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E A A N H E T M A A L W A T E R I N H E I L O O ` 1 6 L U X E A P P A R T E M E N T E N O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E A A N H E T M A A L W A T E R I N H E I L O O EXCLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS VOELT...

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Rijwoningen Type G, H en I Seniorenwoningen Type J 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier woon je

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars ZWIJNDRECHT. Rotterdamseweg 79 B. Huurprijs 950,-- per maand Exclusief gas, water, licht en servicekosten.

TE HUUR. Waltmann Makelaars ZWIJNDRECHT. Rotterdamseweg 79 B. Huurprijs 950,-- per maand Exclusief gas, water, licht en servicekosten. TE HUUR Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar ZWIJNDRECHT Rotterdamseweg 79 B Huurprijs 950,-- per maand Exclusief gas, water, licht en servicekosten. In dit statige en stijlvolle appartementencomplex

Nadere informatie

Raadhuis Hedel.

Raadhuis Hedel. Raadhuis 208 - Hedel www.makelaarsoord.nl Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om jou. Onze

Nadere informatie

Heerlijk wonen in hartje Lisse

Heerlijk wonen in hartje Lisse Heerlijk wonen in hartje Lisse Inhoud Heerlijk wonen in hartje Lisse Een plek met karakter Gevelaanzichten Wonen aan de veilinghof (eengezinswoningen) Havenwoningen (halfvrijstaande woningen) Grachtwoningen

Nadere informatie

Een waterrijke, groene wijk met een dorpse uitstraling

Een waterrijke, groene wijk met een dorpse uitstraling bouwers voor het leven Een waterrijke, groene wijk met een dorpse uitstraling RIJWONINGEN, TWEEKAPPERS EN LEVENSLOOPBESTENDIGE SEMIBUNGALOWS OMRINGD DOOR PUUR WOONPLEZIER Wonen in Westerdel betekent ook

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 12 twee-onder-één-kapwoningen Bouwnummers 11 t/m 16 en 52 t/m 57 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de

Nadere informatie

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

De huurwoningen van De Bouwvereniging voor. Senioren. Informatie over de typen en de aantallen woningen voor senioren per wijk.

De huurwoningen van De Bouwvereniging voor. Senioren. Informatie over de typen en de aantallen woningen voor senioren per wijk. De huurwoningen van De Bouwvereniging voor Senioren Informatie over de typen en de aantallen woningen voor senioren per wijk. Plan Zuid Plan Zuid is een gevarieerde naoorlogse wijk, gebouwd eind jaren

Nadere informatie

24 woningen in hartje Vroomshoop

24 woningen in hartje Vroomshoop 24 woningen in hartje Vroomshoop Ruim, nieuw en alles bij de hand Nieuw wonen in hartje Vroomshoop Oranjehoek is onderdeel van het project centrum- vernieuwing Vroomshoop. Je woont hier letterlijk midden

Nadere informatie

Te koop in Almelo. Veldzicht 23

Te koop in Almelo. Veldzicht 23 Te koop in Almelo www.schakel.nl Veldzicht 23 Aan de oevers van het Almelo-Nordhorn kanaal en de rand van het landgoed Huize Almelo, verrijst het prestigieuze appartementsgebouw De Bascule. Wonen in De

Nadere informatie

NIEUW in de verkoop!

NIEUW in de verkoop! NIEUW in de verkoop! Akkerweg 5, Horst 549.000,- k.k. HIGHLIGHTS Fraaie vrijstaande woning aan de rand van het centrum van Horst Ideaal om wonen en werken te combineren Mogelijkheid om het kavel te splitsen.

Nadere informatie

Beurszwam Paddenstoelenlaan Cantharellaan

Beurszwam Paddenstoelenlaan Cantharellaan Beurszwam Paddenstoelenlaan Cantharellaan VLEUTEN Huurprijs 975,- / 1200 p.m. Beumer Garantiemakelaars Meerndijk 7 3454 HM DE MEERN Tel: 030-6776000 E-mail: info@beumer.nl Website: www.beumer.nl Omschrijving;

Nadere informatie

Wintertuinlaan 30 VLEUTEN Koopsom ,- v.o.n.

Wintertuinlaan 30 VLEUTEN Koopsom ,- v.o.n. Wintertuinlaan 30 VLEUTEN Koopsom 312.450,- v.o.n. Beumer Garantiemakelaars Meerndijk 7 3454 HM DE MEERN Tel: 030-6776000 E-mail: nieuwbouw@beumer.nl Website: www.beumer.nl Omschrijving Ruime ééngezinswoning

Nadere informatie

Sfeervol 4-kamer appartement!

Sfeervol 4-kamer appartement! Sfeervol 4-kamer appartement! TE KOOP: Columbusstraat 2 4812 RT Breda 184.000,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs 184.000,- k.k. Servicekosten 120,- Aanvaarding In overleg Eigendomsrechten

Nadere informatie

Veeringplein. Nieuwbouw Rosmolenwijk. 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam

Veeringplein. Nieuwbouw Rosmolenwijk. 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam Veeringplein Nieuwbouw Rosmolenwijk 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam De Rosmolenwijk, dichtbij alles De Rosmolenwijk is zeer centraal gelegen en biedt veel voorzieningen in de directe

Nadere informatie

TOT ,- VRIJ OP NAAM ,- TOT ,- VRIJ OP NAAM

TOT ,- VRIJ OP NAAM ,- TOT ,- VRIJ OP NAAM TUSSENWONING HOEKWONING TWEEKAPPER (EXCL. GARAGE) 170.000 TOT 180.000,- VRIJ OP NAAM 195.000,- TOT 205.000,- VRIJ OP NAAM 255.000,- TOT 265.000,- VRIJ OP NAAM Ben je op zoek naar een betaalbare tussenwoning,

Nadere informatie

VOLGENDE EDITIE VANAF 26 SEPTEMBER A.S.

VOLGENDE EDITIE VANAF 26 SEPTEMBER A.S. 12E JAARGANG / EDITIE 3 / juni 2018 / OPLAGE 117.000 VOLGENDE EDITIE VANAF 26 SEPTEMBER A.S. GORINCHEM MEERKERK SLIEDRECHT VEEN WERKENDAM ZALTBOMMEL 0183 660666 0183 359940 0184 410151 0416 693800 0183

Nadere informatie

Den Haag - Leidschenveen

Den Haag - Leidschenveen Molenpolderstraat 18 Den Haag - Leidschenveen Twee-onder-een-kapwoning Deze foto geeft een impressie van de tuin. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw BFD Molenpolderstraat 18.indd 1 15-11-13 14:32

Nadere informatie

Park Triangel. Wonen in Park Triangel Dat is fijn thuiskomen! Waddinxveen.

Park Triangel. Wonen in Park Triangel Dat is fijn thuiskomen! Waddinxveen. Verkoopinformatie Poortweg 2 2612 PA Delft 088-712 28 46 verkoop.zuidwest@bpd.nl Park Triangel Waddinxveen Twee-onder-een-kapwoningen, eengezins-, vrijstaande woningen en Koopstart appartementen Kerkweg

Nadere informatie

13 luxe geschakelde gezinswoningen op ruime kavels

13 luxe geschakelde gezinswoningen op ruime kavels 13 luxe geschakelde gezinswoningen op ruime kavels Dé beste buitenkans Juist nu biedt de huizenmarkt kansen en de huizen van Heijmans Bouw Zeeland in Overtieringe zijn rechtstreekse buitenkansen. Met prijzen

Nadere informatie

Het beste uit de vorige fasen van de bijzondere binnenvergt. Hof van Oranje

Het beste uit de vorige fasen van de bijzondere binnenvergt. Hof van Oranje Het beste uit de vorige fasen van de bijzondere binnenvergt Hof van Oranje 20 hoek- en tussenwoningen in fase 3 van de BinnenVergt In Zaltbommel werkt Woonlinie alweer een aantal jaar aan de herstructurering

Nadere informatie

Ammerzodenseweg 40 - Hedel

Ammerzodenseweg 40 - Hedel Ammerzodenseweg 40 - Hedel www.makelaarsoord.nl Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om

Nadere informatie

16 koopwoningen.

16 koopwoningen. Type A1 Rij- en hoekwoningen Nieuwbouwproject de Harmonie gelegen in Tegelen is een fraai opgezette woonwijk met aandacht voor bestaand en nieuw groen en voldoende parkeergelegenheid op terreinen aan de

Nadere informatie

verkoopt Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg

verkoopt Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg verkoopt Eind 2015 Mientekade in Halfweg Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Zeven woningen aan Mientekade * Veel ruimte vanaf ca. 114m2 * Zonnig balkon op zuid-oost * Met uitzicht op het

Nadere informatie

Nieuwbouwplan De Koekoek

Nieuwbouwplan De Koekoek Sprang-Capelle Nieuwbouwplan De Koekoek S Daar waar gemoedelijkheid, tevredenheid, wonen en werken, inspanning en ontspanning hand in hand gaan. Dát is wonen in de gemeente Sprang-Capelle, met de vele

Nadere informatie

TE KOOP. Molenpad V.O.N BZ Aalsmeer

TE KOOP. Molenpad V.O.N BZ Aalsmeer Molenpad 25 1431 BZ Aalsmeer TE KOOP 519.000 V.O.N. Molenpad 25 1431 BZ Aalsmeer Inleiding MOLENSTAETE Móói wonen in het centrum, met mogelijkheden tot zorg op maat! Dat vindt u in het schitterend ontworpen

Nadere informatie

29 stijlvolle woningen grenzend aan het stadscentrum van Oosterhout

29 stijlvolle woningen grenzend aan het stadscentrum van Oosterhout 29 stijlvolle woningen grenzend aan het stadscentrum van Oosterhout Centraal wonen in een gevarieerde wijk TH0020 wt Verkoopbrochure Nijenrode V6.indd 1 20-11-12 16:43 2 3 Comfortabel wonen op loopafstand

Nadere informatie

Plan Zuid. Nieuwbouw huur De Bouwvereniging. Vorstelijk wonen aan het water. 47 huurwoningen voor een behouden vaart

Plan Zuid. Nieuwbouw huur De Bouwvereniging. Vorstelijk wonen aan het water. 47 huurwoningen voor een behouden vaart Vorstelijk wonen aan het water Nieuwbouw huur De Bouwvereniging Plan Zuid 47 huurwoningen voor een behouden vaart Aan de levendige Bolswardervaart bouwt De Bouwvereniging 47 huurwoningen waarin ruimte

Nadere informatie

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement LUXE APPARTEMENT EEN GENOT OM TE WONEN Brandevoort heeft het! Brandevoort is een populaire woonwijk aan de westzijde van Helmond. Een gunstige ligging aan

Nadere informatie

Dorpstraat 47. te Valkenburg aan de Geul (Sibbe) Samenvatting

Dorpstraat 47. te Valkenburg aan de Geul (Sibbe) Samenvatting Dorpstraat 47 te Valkenburg aan de Geul (Sibbe) Rijksweg 4 6271 AE Gulpen T 043 323 35 11 info@klemen t2.com www.klement2.com IBAN NL62 ABNA 0537 2583 88 KVK 61719765 BTW NL 854460500B01 Samenvatting Met

Nadere informatie

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Bent u benieuwd naar de nieuwbouwplannen en herinrichting van de wijk Vijfheerenlanden? Dit najaar start

Nadere informatie

Den Haag - Leidschenveen

Den Haag - Leidschenveen Molenpolderstraat 16 Den Haag - Leidschenveen Twee-onder-een-kapwoning / modelwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw BFD Molenpolderstraat 16.indd 1 15-11-13 14:33 16 U kunt er direct in Een

Nadere informatie

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex.

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex. TE HUUR Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m² Vraagprijs 1.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.250 p.m. ex. Postcode 2251 BK Ligging In centrum Woningtype Galerijflat Woonruimte

Nadere informatie

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld Zeer energiezuinig Korte bouwtijd, ca. 4 maanden Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Nadere informatie

Bloklandhof. 3 Patiobungalows S. Woonkenners.nl. Wijk en Aalburg. Kavel 6, 8 & 9. makelaardij en taxatiebureau. Soms lijkt het of de tijd hier stil is

Bloklandhof. 3 Patiobungalows S. Woonkenners.nl. Wijk en Aalburg. Kavel 6, 8 & 9. makelaardij en taxatiebureau. Soms lijkt het of de tijd hier stil is oonkenners.nl makelaardij en taxatiebureau Wijk en Aalburg Bloklandhof 3 Patiobungalows S Kavel 6, 8 & 9 Soms lijkt het of de tijd hier stil is blijven staan maar die schijn bedriegt! Waar de rivier de

Nadere informatie

Helmond, Singravendreef 16

Helmond, Singravendreef 16 Helmond, Singravendreef 16 Omschrijving Singravendreef 16 479.000,- kosten koper, aanvaarding in overleg. Op een ruim perceel van ca 550 m 2 staat, in de gewilde woonwijk Dierdonk, deze mooie en degelijk

Nadere informatie

Brochure. Object. Molstraat 4 te HELMOND. Bieden vanaf prijs ,= K.K. Aanvaarding. Per direct. Omschrijving

Brochure. Object. Molstraat 4 te HELMOND. Bieden vanaf prijs ,= K.K. Aanvaarding. Per direct. Omschrijving Brochure Object Molstraat 4 te HELMOND Bieden vanaf prijs Aanvaarding 200.000,= K.K. Per direct Omschrijving Op een fraaie locatie, nabij het centrum van Helmond, in nieuwbouwplan 'Vossenberg' gelegen,

Nadere informatie

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Mens- en Milieuvriendelijk Wonen 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Noaberschap Dichtbij het Zwarte Water en de authentieke wijkboerderij De Klooienberg verrijst een bijzonder project. Op deze prachtige

Nadere informatie

Informatiebrochure Borger, Daalkampen II nieuwbouw Type Bromo

Informatiebrochure Borger, Daalkampen II nieuwbouw Type Bromo Informatiebrochure Borger, Daalkampen II nieuwbouw Type Bromo De informatiebrochure kent de volgende inhoud: Presentatie Plattegronden Straatbeeld Bouwbestek Borger, Maalsteen Type Bromo: - Woning 144.000,00

Nadere informatie

Zwolle - Prinsenpoort. 8 levensloopbestendige 2^1 kapwoningen

Zwolle - Prinsenpoort. 8 levensloopbestendige 2^1 kapwoningen Zwolle - Prinsenpoort 8 levensloopbestendige 2^1 kapwoningen Samen bouwen in Zwolle Prinsenpoort De Veerallee is een wijk met een rijke historie. Van een laan met bomen die uitkwam bij het pontje over

Nadere informatie

29 eengezinswoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen

29 eengezinswoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen 29 eengezinswoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen 4 ruime twee-onder een-kapwoningen IN DEZE RUIME, COMFORTABELE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN KOMEN ALLE KARAKTERISTIEKEN VAN DE AMBACHTSHOVEN TEZAMEN.

Nadere informatie

Pannenschuur Buiten. Heerlijk wonen in een landelijke omgeving in Oisterwijk

Pannenschuur Buiten. Heerlijk wonen in een landelijke omgeving in Oisterwijk Pannenschuur Buiten Heerlijk wonen in een landelijke omgeving in Oisterwijk 8 riante benedenwoningen met tuin 8 ruime bovenwoningen met zonneterras Wonen in het groen, duurzaam en betaalbaar Een prachtige

Nadere informatie

WONEN IN HET NIEUWE BRUISENDE HART VAN DIEZE-OOST

WONEN IN HET NIEUWE BRUISENDE HART VAN DIEZE-OOST WONEN IN HET NIEUWE BRUISENDE HART VAN DIEZE-OOST 12 EENGEZINSWONINGEN JACOB GILLESSTRAAT 4 EENGEZINSWONINGEN PIETER STEYNSTRAAT WONEN IN HET NIEUWE BRUISENDE HART VAN DIEZE-OOST Dicht bij het centrum

Nadere informatie

TE KOOP. Burgemeester Van der Hoevenlaan 33 BN BC Voorschoten Vrijstaande woning, 9 kamers, 242m². Vraagprijs v.o.n.

TE KOOP. Burgemeester Van der Hoevenlaan 33 BN BC Voorschoten Vrijstaande woning, 9 kamers, 242m². Vraagprijs v.o.n. TE KOOP Burgemeester Van der Hoevenlaan 33 BN86 2254 BC Voorschoten Vrijstaande woning, 9 kamers, 242m² Vraagprijs 1.039.000 v.o.n. KENMERKEN Prijs 1.039.000 v.o.n. Postcode 2254 BC Ligging Aan water,

Nadere informatie

TE KOOP. Havezathenallee RB Zwolle k.k.

TE KOOP. Havezathenallee RB Zwolle k.k. TE KOOP Havezathenallee 93 8043 RB Zwolle 675.000 k.k. KENMERKEN Prijs 675.000 k.k. Postcode 8043 RB Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Tuin rondom, Noordoost, 17 16m Woonruimte 230m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) ,

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) , Brochure De Kikvors 1 - Leersum Vraagprijs 850.000,-- k.k. Omschrijving De Kikvors 1 - Leersum VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ AAN DE RAND VAN LEERSUM Verscholen in een bosrijke omgeving met uitzicht over de

Nadere informatie

Klassieke schoonheid. Kom kijken aan de Magdalena te Zetten en overtuig uzelf, Welkom aan de Linge

Klassieke schoonheid. Kom kijken aan de Magdalena te Zetten en overtuig uzelf, Welkom aan de Linge Welkom Infoset Klassieke schoonheid Op een exclusieve locatie in Zetten, aan het riviertje de Linge, ligt een klassiek landelijk woondomein met villa s in historische bouwstijlen. U herkent de Engelse

Nadere informatie

Broekhuizerdijk 50, Melderslo k.k.

Broekhuizerdijk 50, Melderslo k.k. Broekhuizerdijk 50, Melderslo 329.000 k.k. HIGHLIGHTS KENMERKEN Vrijstaande eengezinswoning op een ruim perceel in Melderslo Perceeloppervlakte 4000 m²; Mogelijkheid om circa 10.000 m2 grond bij te kopen

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! 6 APPARTEMENTEN, 12 MAISONNETTE-WONINGEN VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! 6 APPARTEMENTEN, 12 MAISONNETTE-WONINGEN VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! 6 APPARTEMENTEN, 12 MAISONNETTE-WONINGEN VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Groot nieuws voor geluksvogels Nieuwe grote en middelgrote eengezinswoningen In Klavertje Delft wordt het geluk steeds groter. Lag hier een paar jaar geleden

Nadere informatie

DUURZAAM WONEN, WERKEN EN RECREËREN IN VEGHELS BUITEN. Een leven lang wonen

DUURZAAM WONEN, WERKEN EN RECREËREN IN VEGHELS BUITEN. Een leven lang wonen DUURZAAM WONEN, WERKEN EN RECREËREN IN VEGHELS BUITEN Een leven lang wonen Op de vervaagde grens van stad en landelijk gebied, als onderdeel van het nog te ontwikkelen gebied Veghels Buiten, ligt de woonenclave

Nadere informatie

TE KOOP. Raadhuisweg K.K GH Burgum

TE KOOP. Raadhuisweg K.K GH Burgum TE KOOP 195.000 K.K. Raadhuisweg 3 9251 GH Burgum Raadhuisweg 3 9251 GH Burgum Inleiding Deze karakteristieke en sfeervolle woning ligt op loopafstand van alle voorzieningen van Burgum; vlakbij de uitvalswegen,

Nadere informatie

Landschappelijk wonen in. Zeghezoom woudenberg

Landschappelijk wonen in. Zeghezoom woudenberg Landschappelijk wonen in Zeghezoom woudenberg 1 Natuurlijke erfafscheiding van hagen en een eigen oprit met kiezelstenen of split. Zeghezoom de makelaar Op zaterdag gaan we naar de kippenboer om verse

Nadere informatie

Nederhorst den Berg kavels 10 t/m 14 NederVecht

Nederhorst den Berg kavels 10 t/m 14 NederVecht Nederhorst den Berg kavels 10 t/m 14 NederVecht Samen bouwen in Nederhorst den Berg Pittoresk Nederhorst den Berg Een wandeling door het authentieke oud-hollandse Nederhorst den Berg brengt je via gezellige

Nadere informatie

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden In Eijsden weet iedereen waar t Veldje ligt. Een toplocatie vlakbij het centrum met al haar voorzieningen. De komende tijd

Nadere informatie