De huurwoningen van De Bouwvereniging voor. Senioren. Informatie over de typen en de aantallen woningen voor senioren per wijk.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De huurwoningen van De Bouwvereniging voor. Senioren. Informatie over de typen en de aantallen woningen voor senioren per wijk."

Transcriptie

1 De huurwoningen van De Bouwvereniging voor Senioren Informatie over de typen en de aantallen woningen voor senioren per wijk.

2 Plan Zuid Plan Zuid is een gevarieerde naoorlogse wijk, gebouwd eind jaren 40 begin jaren 50. Plan Zuid ligt tegen de zuidzijde van het stadscentrum. Alle voorzieningen zijn dus dichtbij. Het station is op loopafstand. In de wijk is een speeltuin. De Rijksscholengemeenschap Simon Vestdijk ligt aan de rand van de wijk. Er is ook een tandartsenpraktijk gevestigd. Ook het kantoor van De Bouwvereniging ligt aan de rand van de wijk. Een flink gebied van Plan Zuid wordt vernieuwd. In de nieuwbouw komt een gevarieerd woningbestand, zowel huur als koop, met flink wat woningen die uitermate geschikt zijn voor senioren. Onder meer gelijkvloerse appartementen met lift en eengezinswoningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Oplevering van de 1 e fase is gepland in Bolswardervaart Het wijkje Bolswardervaart maakt deel uit van Plan Zuid. Op het voormalige terrein van Meinesz houthandel (in de volksmond De Elf Houtschuren ) zijn eind jaren tachtig ca. 115 seniorenwoningen en een nieuw kantoor voor De Bouwvereniging gebouwd. De meeste appartementen hebben uitzicht op de Bolswardervaart, onderdeel van de Elfsteden-route, waar s zomers veel pleziervaart doorheen trekt. De Bouwvereniging heeft hier 90 appartementen met lift (zowel galerijwoningen als torenflats) en vijfentwintig grondgebonden seniorenwoningen met een ruime tuin. 90 appartementen aan de Prins Clausstraat (even) (50 type Galerij en 40 type Torentje) Ten zuiden van het stadscentrum, vlakbij het station. Verschillende typen met een gemiddelde oppervlakte van 52 m 2 tot circa 56 m 2. Woonkamer met openkeuken, 2 slaapkamers Bijzonderheden De bovenwoningen hebben een balkon en de beneden woningen een terras. De verdiepingen zijn bereikbaar met de lift.

3 25 woningen aan de Prins Clausstraat 1-47 (oneven)) Ten zuiden van het stadscentrum, vlakbij het station. Woningoppervlak 69 m 2. Woonkamer, een aparte keuken, slaapkamer en douche op begane grond. Op de 1 e verdieping twee slaapkamers en een ruime berging. Bijzonderheden Met voortuin en vrij grote achtertuin. Trebol De wijk Trebol ligt achter de gelijknamige schouwburg, op loopafstand van het centrum en het station. In de jaren 80 heeft de Bouwvereniging hier 200 oude woningen door nieuwe vervangen. In de jaren negentig is een deel van de huurwoningen aan de huurders verkocht. In de wijk liggen meerdere speelveldjes en een speeltuin. Aan de rand van de wijk staat de Zeevaartschool. 50 seniorenwoningen B. Visserstraat 12-26, T.H. de Vriesstraat 54-68, 49-63, 1-3, A. Stellingwerffstraat 1-19, Oosterstraat 55-73,Singelstraat 2-8 Op loopafstand van het centrum. Woningoppervlak 54 m 2. Woonkamer, aparte keuken, slaapkamer en douche op de begane grond en op de 1 e verdieping nog een ruime slaapkamer Bijzonderheden Achtertuin.

4 Oosterparkwijk Omdat de Oosterparkwijk een grote wijk is, beschouwt De Bouwvereniging het gedeelte oostelijk van de Mgr. W.H. Nolensstraat als een aparte wijk: de Schepenwijk (zie aldaar). Met drie basisscholen, een peuterspeelzaal,een grote speeltuin en een groot aantal kleine speelveldjes is de Oosterpark een echte gezinswijk. In de Oosterparkwijk vindt u een supermarkt, diverse andere winkels, een tuincentrum, twee kappers, een apotheek, en twee huisartsenpraktijken,de polikliniek Oranjeoord en Zorg- en Behandelcentrum De Batting. De Oosterparkwijk heeft ook een wijkcentrum ( De Koegelbult ), een multifunctioneel centrum met sociaal-culturele activiteiten en de muziekschool. 15 levensloopbestendige woningen Mgr. W.H.Nolensstraat Aan de oostkant van de Oosterparkwijk. Woonkamer, slaapkamer en douche op begane grond, slaapkamer boven. 40 seniorenappartementen aan de C.P.M. Rommestraat In het hart van de Oosterparkwijk. Woonoppervlak 61 m 2. Twee verschillende woningtypen. Woonkamer, open keuken, met twee slaapkamers, open keuken. Bijzonderheden Het appartementencomplex aan de Rommestraat bestaat uit vier gebouwen. De woningen op de verdieping zijn met de lift bereikbaar. Alle woningen hebben een balkon of terras. 33 seniorenappartementen aan de Vierkantsdijk (gebouw De Marne) Boven een supermarkt en tegenover een school en multifunctioneel centrum. Twee verschillende woningtypes met een oppervlakte van 62 m 2. Woonkamer, open keuken,twee slaapkamers. Bijzonderheden Eigen parkeerterrein. In dit complex zijn ook enkele koopappartementen.

5 8 seniorenwoningen H. de Grootstraat Vlakbij woon/winkelgebouw De Marne Woonoppervlak 81 m 2 (hoekwoningen 94 m 2 ). Woonkamer, open keuken, een slaapkamer en een ruime zolder. Bijzonderheden Tuin. Schepenwijk In de straten Loggerstraat, Kotterstraat en Grettingalaan bevinden zich een 20-tal woningen met slaapkamer en douche op de begane grond. Deze woningen worden niet exclusief aan senioren toegewezen, maar zijn voor alle woningzoekenden beschikbaar. Almenum De wijk Almenum is genoemd naar het kerkdorp Almenum. Dit dorp bestond al in het jaar 754 toen Bonifatius zijn noodlottige reis naar Dokkum maakte. Almenum is inmiddels volledig ingebouwd door Harlingen. De wijk ligt op loopafstand van het centrum. In het jaar 777 werd de karakteristieke kerk, de dom van Almenum, gebouwd. Het oude monumentale Hervormd Rusthuis en Klooster zijn door De Bouwvereniging gerenoveerd. Er zitten nu woningen in. Ook is in de wijk het karakteristieke Stadslogement gevestigd. 5 seniorenwoningen aan de Hofstraat Vlakbij het centrum Woningoppervlak 68 m 2. Woonkamer, dichte keuken, slaapkamer en douche op de begane grond, op de verdieping een slaapkamer en een berging Bijzonderheden Achtertuin. In de wijk staan ook nog diverse benedenwoningen met 1 of 2 slaapkamers en CV.

6 Rode Dorp Het Rode Dorp ligt vlakbij de stadsgrachten van Harlingen, op loop afstand van het centrum. Het is een wijk met vooral arbeiderswoningen. De openbare basisschool Het Wad en de Gereformeerde Kerk liggen aan de rand van de wijk. Het woonzorgcentrum Almenum ligt eveneens vlakbij. 36 seniorenappartementen aan de Midlumerlaan/ Noordoostersingel (Casa Cara) Nabij het centrum; de meeste appartementen hebben een prachtig uitzicht over de singel Woningoppervlak 84 m 2. Woonkamer, open keuken, twee slaapkamers Bijzonderheden Appartementencomplex in drie bouwlagen;met gemeenschappelijke recreatieruimte, logeerkamers, binnentuin met eigen parkeerplaatsen. Elders in het Rode Dorp heeft De Bouwvereniging op een rustige lokatie in de P. Feddesstraat nog 5 seniorenwoningen met één slaapkamer, CV en vliering. Met voor-en achtertuin. Woonzorgcentrum Almenum. Eind 2008 is De Bouwvereniging gefuseerd met Woningstichting Almenum. Daarna is verder gegaan onder de naam De Bouwvereniging. 162 seniorenwoningen, bestaande uit 23 laagbouwwoningen, 95 appartementen in twee en drie woonlagen en 44 appartementen in de hoogbouw. Nabij het centrum. Veel appartementen hebben fraai uitzicht over Van Harinxmakanaal. Bijzonderheden woonzorgcentrum Almenum heeft een groot aantal aanvullende voorzieningen, zoals recreatiezaal, zorgoproepsysteem, kapsalon, logeerruimte, zorgsteunpunt etc. Voor het woon zorg centrum is er een speciale folder terwijl nadere informatie ook op een aparte website staat: De woningen in het woonzorg centrum worden toegewezen via een eigen toe wijzingscommissie. U dient zich rechtstreeks in te schrijven als woningzoekende bij woonzorgcentrum Almenum.

7 Noorderkwartier Het Noorderkwartier ligt ten noorden, op loopafstand van het centrum. Het Noorderkwartier ligt dichtbij de haven waar de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken. In de wijk is een kleine speeltuin. 11 seniorenwoningen aan de Anjelierstraat Ten noorden van en op loopafstand van het centrum. Woonoppervlak 55 m 2. Woonkamer, slaapkamer en douche op de begane grond, op de verdieping een zolder. Havenkwartier In deze wijk vlakbij de Waddenzee en op loopafstand van het centrum staan zowel oude als nieuwe woningen die particulier bezit zijn. De komende jaren zal er veel veranderen in de wijk. Er staan diverse nieuwbouwplannen op stapel. 38 royale en comfortabele huurappartementen op het voormalig terrein van scheepswerf Welgelegen aan de zuiderhaven Vlakbij de Waddenzee en op loopafstand van het centrum. Woonkamer, open keuken, twee slaapkamers, woonoppervlak ca. 70 m 2. Bijzonderheden Eigen pakeerterrein

8 Belangstelling? Om voor een huurwoning in aan merking te komen, moet u bij de Bouwvereniging staan ingeschreven. Daaraan zijn geen kosten verbonden. Om u in te schrijven kunt u persoonlijk bij ons langskomen. Schriftelijk inschrijven kan ook. Het inschrijfformulier kunt u telefonisch aanvragen of downloaden van onze website. De woningen die binnenkort te huur komen, bieden we aan via onze twee wekelijkse advertentie in het huis-aan-huis-blad Extra en op onze website. U moet dus zelf in de gaten houden of er een geschikte woning beschikbaar komt. In de advertentie lees u ook hoe u moet reageren. De woning wordt over het algemeen toegewezen aan de gegadigde die het langst staat ingeschreven. Bij medische of sociale urgentie kan hiervan worden afgeweken. Lees ook de folder Een woning huren in Harlingen Bolswardervaart 1 Postbus AC Harlingen Telefoon info@debouwvereniging.nl Openingtijden maandag t/m vrijdag uur uur Uitvoeriger informatie over de inschrijving en toewijzing vindt u in onze folder Een woning huren in Harlingen. In die folder vindt u ook informatie over de urgentieregeling en de huurtoeslag.

De huurwoningen van De Bouwvereniging in Noorderkwartier Havenkwartier Almenum Trebol Rode Dorp

De huurwoningen van De Bouwvereniging in Noorderkwartier Havenkwartier Almenum Trebol Rode Dorp De huurwoningen van De Bouwvereniging in Noorderkwartier Havenkwartier Almenum Trebol Rode Dorp Informatie over de wijk, de typen en de aantallen woningen Almenum Trebol Rode Dorp De wijk Almenum is genoemd

Nadere informatie

Informatie over inschrijving, aanbod en toewijzing. Een woning huren in Harlingen? Een woning huren bij De Bouwvereniging!

Informatie over inschrijving, aanbod en toewijzing. Een woning huren in Harlingen? Een woning huren bij De Bouwvereniging! Informatie over inschrijving, aanbod en toewijzing Een woning huren in Harlingen? Een woning huren bij De Bouwvereniging! Als u een woning wilt huren in Harlingen, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Nadere informatie

Een woning huren in Harlingen? Een woning huren bij De Bouwvereniging! Informatie over inschrijving, aanbod en toewijzing

Een woning huren in Harlingen? Een woning huren bij De Bouwvereniging! Informatie over inschrijving, aanbod en toewijzing Een woning huren in Harlingen? Een woning huren bij De Bouwvereniging! Informatie over inschrijving, aanbod en toewijzing Als u een woning wilt huren in Harlingen, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Nadere informatie

Een woning huren in Harlingen? Een woning huren bij De Bouwvereniging! Informatie over inschrijving, aanbod en toewijzing

Een woning huren in Harlingen? Een woning huren bij De Bouwvereniging! Informatie over inschrijving, aanbod en toewijzing Een woning huren in Harlingen? Een woning huren bij De Bouwvereniging! Informatie over inschrijving, aanbod en toewijzing Als u een woning wilt huren in Harlingen, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Nadere informatie

Plan Zuid. Nieuwbouw huur De Bouwvereniging. Vorstelijk wonen aan het water. 47 huurwoningen voor een behouden vaart

Plan Zuid. Nieuwbouw huur De Bouwvereniging. Vorstelijk wonen aan het water. 47 huurwoningen voor een behouden vaart Vorstelijk wonen aan het water Nieuwbouw huur De Bouwvereniging Plan Zuid 47 huurwoningen voor een behouden vaart Aan de levendige Bolswardervaart bouwt De Bouwvereniging 47 huurwoningen waarin ruimte

Nadere informatie

Plan Zuid. Nieuwbouw, luxe huur

Plan Zuid. Nieuwbouw, luxe huur Nieuwbouw, luxe huur Aan de levendige Bolswardervaart bouwt De Bouwvereniging 44 schitterende woningen. Op een prachtige plek geniet u van langsvarende plezierbootjes. En wanneer Koning Winter met strenge

Nadere informatie

Almenum Verzorgd wonen

Almenum Verzorgd wonen Woonzorgcentrum Almenum Verzorgd wonen Verzorgd wonen in Almenum Fraai gelegen aan het Van Harinxmakanaal in historisch Harlingen ligt Woonzorgcentrum Almenum. Almenum heeft 162 comfortabele seniorenwoningen.

Nadere informatie

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Huren in een wijk met karakter Hofstede Elderom is een wijk met karakter in het noordelijke

Nadere informatie

Wonen in Meppel als u ouder wordt

Wonen in Meppel als u ouder wordt Wonen in Meppel als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

Wonen in Meppel als u ouder wordt

Wonen in Meppel als u ouder wordt Wonen in Meppel als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM

COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN DE BRINKSTRAAT 26 sociale huurwoningen Woningzoekenden tot 55 jaar krijgen voorrang 1 Een gezichtsbepalend dorpsvernieuwingsproject Midden in het centrum van

Nadere informatie

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR

Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR Dr. Bouwdijkstraat 21b, 21c, 21d, 21e, 21f en 25a In het centrum van Zoeterwoude Dorp Huurprijs 499,20 1 woning op de begane grond

Nadere informatie

Digizine Woonservice, Totale aanbod Digizine editie 37 De reactietermijn loopt tot maandag 21 september 2015 08:00 uur.

Digizine Woonservice, Totale aanbod Digizine editie 37 De reactietermijn loopt tot maandag 21 september 2015 08:00 uur. igizine Woonservice, Totale aanbod igizine editie 37 e reactietermijn loopt tot maandag 21 september 2015 08:00 uur. Actueel aanbod SENIORENWONING Blinkertlaan 38 2015 EG Haarlem Wijk : West Woningnummer

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E I N H O U D S O P G A V E pagina 1. Algemene informatie Vredewold Wonen 2 2. a. Woonruimteverdeling 3 b. Klachtencommissie 4 3. 104 senioren laagbouwwoningen te Leek 5 4. 11 senioren appartementen Groene

Nadere informatie

DORPSVERNIEUWING IN PUTTEN

DORPSVERNIEUWING IN PUTTEN DORPSVERNIEUWING IN PUTTEN FASE 1 21 HUURAPPARTEMENTEN BRINKSTRAAT De Brinkstraat wonen in het centrum van Putten! Een gezichtsbepalend nieuwbouwproject, dat een prominente plek in het centrum van Putten

Nadere informatie

Seniorenappartementen. in Oostkapelle

Seniorenappartementen. in Oostkapelle 1 Seniorenappartementen in Oostkapelle 2 3 Seniorenappartementen in Oostkapelle met zorg naar wens Aan de Duinweg in Oostkapelle ontwikkelen Woonburg en Marsaki 31 seniorenappartementen, bedoeld voor bewoners

Nadere informatie

Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel

Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel Inhoudsopgave Zonnetij 3 Waar gelegen in Aarle-Rixtel? 4 De appartementen 5 Kwaliteit en voorzieningenniveau 6 Situatietekening 7 Blok A Overzichtsplattegrond

Nadere informatie

Wonen in het hart van Beugen. 16 appartementen aan de Molenstraat

Wonen in het hart van Beugen. 16 appartementen aan de Molenstraat Wonen in het hart van Beugen 16 appartementen aan de Molenstraat Wonen in het hart van Beugen Mooiland realiseert nieuwbouwhuurwoningen in Beugen op de locatie van de (voormalige) huurwoningen aan de Brouwers-,

Nadere informatie

Pannenschuur Buiten. Heerlijk wonen in een landelijke omgeving in Oisterwijk

Pannenschuur Buiten. Heerlijk wonen in een landelijke omgeving in Oisterwijk Pannenschuur Buiten Heerlijk wonen in een landelijke omgeving in Oisterwijk 8 riante benedenwoningen met tuin 8 ruime bovenwoningen met zonneterras Wonen in het groen, duurzaam en betaalbaar Een prachtige

Nadere informatie

Christinaflat in Ameide Zorgeloos wonen

Christinaflat in Ameide Zorgeloos wonen Christinaflat in Ameide Zorgeloos wonen Christinaflat in Ameide Zorgeloos wonen Midden in het Groene Hart, aan de Lek tussen Schoonhoven en Vianen, ligt Ameide. In dit prachtige dorp realiseert Woonzorg

Nadere informatie

DORPSVERNIEUWING SCHOOLSTRAAT PUTTEN. 4 grondgebonden seniorenwoningen 2 x 4 appartementen zonder lift

DORPSVERNIEUWING SCHOOLSTRAAT PUTTEN. 4 grondgebonden seniorenwoningen 2 x 4 appartementen zonder lift DORPSVERNIEUWING SCHOOLSTRAAT PUTTEN 4 grondgebonden seniorenwoningen 2 x 4 appartementen zonder lift Wijk Oost De Schoolstraat ligt in de wijk Putten Oost. Een rustige wijk met veel jaren zestig huurwoningen,

Nadere informatie

De Ammerse Veste bestaat uit 22 huur en 22 koopappartementen. Pagina 2

De Ammerse Veste bestaat uit 22 huur en 22 koopappartementen. Pagina 2 AMMERSE VESTE Sociale en veilige woonomgeving In de Ammerse Veste in Groot-Ammers woont u in een sociale en veilige woonomgeving, zonder privacy in te leveren. Uw woning is afgestemd op het gerief dat

Nadere informatie

Thús Wonen BROCHURE EYSSEMAWEI DE WESTEREEN

Thús Wonen BROCHURE EYSSEMAWEI DE WESTEREEN Thús Wonen BROCHURE EYSSEMAWEI DE WESTEREEN INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 1 1. Wat gaan we bouwen? 2 2. Plattegronden 3-8 3. Huurprijzen 9 4. Hoe komt u in aanmerking? 10 5. Contactgegevens 11 2 Algemene

Nadere informatie

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

OPTIES NEMEN? ZO WERKT HET!

OPTIES NEMEN? ZO WERKT HET! OPTIES NEMEN? ZO WERKT HET! Een aantal huurwoningen is erg in trek. Woningen uit de jaren 30 bijvoorbeeld, seniorenwoningen of woningen op een gewilde locatie. Wonen in Altena heeft enkele van deze interessante

Nadere informatie

5 Verzorgd Wonen-appartementen te huur aan de Graslaan. Ik ga graag mijn eigen gang, maar een steuntje in de rug is welkom!

5 Verzorgd Wonen-appartementen te huur aan de Graslaan. Ik ga graag mijn eigen gang, maar een steuntje in de rug is welkom! 5 Verzorgd Wonen-appartementen te huur aan de Graslaan Ik ga graag mijn eigen gang, maar een steuntje in de rug is welkom! 5 Verzorgd Wonen-appartementen aan de Graslaan Ruim wonen in een rustige wijk,

Nadere informatie

11 vrije sector huurwoningen Prinses Margrietstraat, Slikkerveer

11 vrije sector huurwoningen Prinses Margrietstraat, Slikkerveer 11 vrije sector huurwoningen Prinses Margrietstraat, Slikkerveer Ridderkerk, rustig wonen dichtbij stad en natuur Rustig wonen dicht bij stad en natuur Ridderkerk-Slikkerveer is een wijk met een dorps

Nadere informatie

TE KOOP. Commandeurshof TA Maasland k.k.

TE KOOP. Commandeurshof TA Maasland k.k. TE KOOP Commandeurshof 9 3155 TA Maasland 895.000 k.k. KENMERKEN Vraagprijs Status Oplevering Soort woonhuis Soort bouw Bouwjaar Onderhoud binnen Onderhoud buiten Bijzonderheden Oppervlakte Overig Inhoud

Nadere informatie

Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren

Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren Wilt u graag persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met één van onze Medewerkers Verhuur. Zij zijn bereikbaar via onderstaand telefoonnummer.

Nadere informatie

TE HUUR. Prins Hendrikplein SL Leidschendam. 890 p.m. ex.

TE HUUR. Prins Hendrikplein SL Leidschendam. 890 p.m. ex. TE HUUR Prins Hendrikplein 19 2264 SL Leidschendam 890 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 890 p.m. ex. Postcode 2264 SL Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Nabij openbaar vervoer, Nabij winkels

Nadere informatie

GRONINGEN Het Hout 122

GRONINGEN Het Hout 122 GRONINGEN Het Hout 122 Vraagprijs: 167.500 Omschrijving GRONINGEN - Het Hout 122 DE ENIGE MAISONNETTE IN DE KOP VAN OOST - MODERN APPARTEMENT MET STADSALLURE -- TWEE VERDIEPINGEN WOONGENOT -- LOOPAFSTAND

Nadere informatie

Eigentijds wooncomfort in authentiek Vlissingen. 55 huurappartementen. Vida en Armonia. Plattegronden en huurprijzen. www.spaanskwartier.

Eigentijds wooncomfort in authentiek Vlissingen. 55 huurappartementen. Vida en Armonia. Plattegronden en huurprijzen. www.spaanskwartier. Eigentijds wooncomfort in authentiek Vlissingen 55 huurappartementen Vida en Armonia Plattegronden en huurprijzen www.spaanskwartier.nl Armonia President Rooseveltlaan Salvador Dalístraat Vida Antoní Gaudipark

Nadere informatie

Prachtig wonen in de Cuijkse Cantheelen Cuijk. 34 huurwoningen

Prachtig wonen in de Cuijkse Cantheelen Cuijk. 34 huurwoningen Prachtig wonen in de Cuijkse Cantheelen Cuijk 34 huurwoningen Huren op een unieke locatie aan de Maasdijk Op deze unieke locatie is Mooiland in samenwerking met Gemeente Cuijk en Pantein gestart met de

Nadere informatie

Comfortabel wonen in Empel. 10 huurwoningen voor seniorenen nabij het dorpshart

Comfortabel wonen in Empel. 10 huurwoningen voor seniorenen nabij het dorpshart Comfortabel wonen in Empel 10 huurwoningen voor seniorenen nabij het dorpshart 10 huurwoningen Vragen? te Empel Vlakbij het dorpshart van Empel bouwt Mooiland 10 huurwoningen voor senioren. De 10 nultredenwoningen

Nadere informatie

Interessebijeenkomst Nieuwbouw Prins Hendrikstraat /Jolinkstraat. 7 maart 2017

Interessebijeenkomst Nieuwbouw Prins Hendrikstraat /Jolinkstraat. 7 maart 2017 Interessebijeenkomst Nieuwbouw Prins Hendrikstraat /Jolinkstraat 7 maart 2017 Uitgangspunten Wat willen we bouwen? Ca. 70 appartementen 90% 3-kamerappartementen 10% ruime 2-kamerappartementen Gelijkvloers

Nadere informatie

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 1 1. Wat gaan we bouwen? 2 2. Plattegronden 3 3. Huurprijzen 9 4. Hoe komt u in aanmerking? 10 5. Extra informatie: 11 Parkeren

Nadere informatie

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium N BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium Mei 2014 Beste lezer, Met dit bulletin informeren wij u over de bouwontwikkelingen rondom ZINN locatie Patrimonium. In 2013 heeft ZINN samen met Woningstichting Patrimonium

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel Verhuurbrochure September 2018 Voorwoord Woonzorgcomplex Eschede bevindt zich voor Verzorgingshuis De Eeshof (De Eeshof is een monumentale havezate uit 1719 welke in 1963 is verbouwd tot verzorgingshuis).

Nadere informatie

Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers

Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers Het Hoefijzer Het Hoefijzer bestaat uit 45 levensloopbestendige appartementen verdeeld over twee gebouwen in drie bouwlagen. Het hoofdgebouw, voorzien van

Nadere informatie

TE KOOP. Kloosterveenstraat LP Den Haag. Benedenwoning, Appartement, 95m². Vraagprijs k.k. Verkocht

TE KOOP. Kloosterveenstraat LP Den Haag. Benedenwoning, Appartement, 95m². Vraagprijs k.k. Verkocht TE KOOP Kloosterveenstraat 7 2545 LP Den Haag Benedenwoning, Appartement, 95m² Vraagprijs 240.000 k.k. Verkocht KENMERKEN Vraagprijs 240.000 k.k. Status Verkocht Oplevering per direct Soort appartement

Nadere informatie

Wonen in de Wever. 52 appartementen aan de Weverstraat

Wonen in de Wever. 52 appartementen aan de Weverstraat Wonen in de Wever 52 appartementen aan de Weverstraat Wonen in De Wever Mooiland realiseert vernieuwbouw huurappartementen in de Weverstraat in Gennep. Gennep is een stadje in de provincie Limburg waar

Nadere informatie

Plattegronden woningen nieuwbouwproject Spekhouwerstraat

Plattegronden woningen nieuwbouwproject Spekhouwerstraat Plattegronden woningen nieuwbouwproject Spekhouwerstraat Situatieschets A1 A2 B C D E vijf levensloopbestendige woningen binnen huurtoeslaggrens drie levensloopbestendige woningen, duurdere huur zeven

Nadere informatie

Te koop. 2-kamer benedenwoning met 80 m2 op het zuiden gelegen achtertuin. Binnensingel 16, 3291 TC Strijen

Te koop. 2-kamer benedenwoning met 80 m2 op het zuiden gelegen achtertuin. Binnensingel 16, 3291 TC Strijen Te koop 2-kamer benedenwoning met 80 m2 op het zuiden gelegen achtertuin Binnensingel 16, 3291 TC Strijen Algemeen Deze benedenwoning is gebouwd in 1971 en maakt deel uit van 4 appartementen, waarvan 2

Nadere informatie

Azielaan SZ UTRECHT (KANALENEILAND)

Azielaan SZ UTRECHT (KANALENEILAND) Azielaan 776 - UTRECHT Azielaan 776 3526 SZ UTRECHT (KANALENEILAND) VERKOCHT 135m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Ruimte en uitzicht!

Nadere informatie

55+ woningen verdeeld over 6 rijtjes van 3, 4 of 5 woningen. Elzenbos in Brummen. Wonen in het. groen!

55+ woningen verdeeld over 6 rijtjes van 3, 4 of 5 woningen. Elzenbos in Brummen. Wonen in het. groen! 55+ woningen verdeeld over 6 rijtjes van 3, 4 of 5 woningen Elzenbos in Brummen Wonen in het groen! Nieuwbouw Elzenbos Oude Brummense beek. Woningen De 22 woningen zijn verdeeld over 6 rijtjes van 3, 4

Nadere informatie

goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen

goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen 1 Noordweg 2 Gerbrandylaan Legenda 1 6 eengezinswoningen koop 2 zorgwoningen Roggeveen 5 Wiardi Beckmanlaan 3 4 5 * 13 huurappartementen zorgwoningen

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen en informatie kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel

Voor actuele huurprijzen en informatie kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel Verhuurbrochure September 2018 Voorwoord Woonzorgcomplex Borgstaete bevindt zich naast Het Meulenbelt (aan de Sportlaan). Borgstaete is een woon-zorgcomplex voor mensen die willen wonen in een groene omgeving,

Nadere informatie

MOOI EN COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN BRINKSTRAAT 26 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN MET ATRIUM

MOOI EN COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN BRINKSTRAAT 26 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN MET ATRIUM MOOI EN COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN BRINKSTRAAT 26 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN MET ATRIUM Woning achter de kruidentuin Ontwerp Schippers Architecten BNA uit Den Haag is verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Nicolaas Beetsstraat HG UTRECHT (CENTRUM)

Nicolaas Beetsstraat HG UTRECHT (CENTRUM) Nicolaas Beetsstraat 140 - UTRECHT Nicolaas Beetsstraat 140 3511 HG UTRECHT (CENTRUM) 385.000,- k.k. 102m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING

Nadere informatie

WONEN IN HET HARTJE VAN PUTTEN. 6 sociale huurwoningen aan de Klaas Frisohof

WONEN IN HET HARTJE VAN PUTTEN. 6 sociale huurwoningen aan de Klaas Frisohof WONEN IN HET HARTJE VAN PUTTEN 6 sociale huurwoningen aan de Klaas Frisohof 2 grondgebonden woningen voor 55+ 2 appartementen op de begane grond 2 appartementen op de verdieping zonder lift Dorpsvernieuwingsproject

Nadere informatie

Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren

Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren 1 Interieurimpressie woonkamer 3 Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren Seniorenwoningen Woonburg ontwikkelt aan de Nieuwe Wei in Gapinge vier comfortabele seniorenwoningen.

Nadere informatie

Dorstige Hartsteeg NV UTRECHT (CENTRUM)

Dorstige Hartsteeg NV UTRECHT (CENTRUM) Dorstige Hartsteeg 26 - UTRECHT Dorstige Hartsteeg 26 3512 NV UTRECHT (CENTRUM) VERKOCHT 36m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Midden in

Nadere informatie

Woonmarkt, het nieuwbouw koop event! Ruim aanbod, aantrekkelijke prijzen. Bommelerwaard, zoveel meer! Deelnemers Woonmarkt Bommelerwaard 2011

Woonmarkt, het nieuwbouw koop event! Ruim aanbod, aantrekkelijke prijzen. Bommelerwaard, zoveel meer! Deelnemers Woonmarkt Bommelerwaard 2011 Kom ook! Woonmarkt, het nieuwbouw koop event! Al voor de derde keer op rij wordt de Woonmarkt Bommelerwaard georganiseerd. Het belangrijkste event voor nieuwbouw koopprojecten! Locatie: in het nieuwe

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Rijwoningen Type G, H en I Seniorenwoningen Type J 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier woon je

Nadere informatie

Verhuurbrochure Haaften Noord

Verhuurbrochure Haaften Noord 18 Levensloopbestendige huurwoningen De Goede Woning Neerijnen Koningsstraat 19 4175 AE Haaften (0418) 59 23 31 info@dgwn.nl www.degoedewoning-neerijnen.nl 1 Inhoud 1. Haaften... 2 2. Haaften Noord...

Nadere informatie

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking?...

Nadere informatie

De Hoek. Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith. Prachtig gelegen driekamer huurappartementen

De Hoek. Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith. Prachtig gelegen driekamer huurappartementen De Hoek Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith Prachtig gelegen driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Lobith Lobith is onderdeel van de groene en waterrijke gemeente Rijnwaarden in de provincie Gelderland

Nadere informatie

DeBavink. 20appartementen. InAlmeloishet

DeBavink. 20appartementen. InAlmeloishet DeBavink 20appartementen InAlmeloishet Appartementen De Bavink Geachte lezer, In uw handen heeft u de informatiebrochure over de nieuwbouwappartementen De Bavink. Deze vindt u in het centrum van Almelo,

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312.

Voor actuele huurprijzen kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312. Verhuurbrochure Voorwoord Het seniorenwooncomplex De Kolenbranderhof bevindt zich in het centrum van Tubbergen op de hoek van de Almeloseweg en de Waldeckstraat. De winkels bevinden zich op loopafstand.

Nadere informatie

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k.

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k. TE KOOP Zaalbergstraat 28 2405 XB Alphen Aan Den Rijn 299.000 k.k. KENMERKEN Prijs 299.000 k.k. Postcode 2405 XB Ligging In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Noord, 604 769cm Woonruimte

Nadere informatie

MERELSTRAAT 84 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

MERELSTRAAT 84 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // MERELSTRAAT 84 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES MERELSTRAAT 84 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 399.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 93M2 INHOUD CIRCA 279M3 BOUWJAAR 2007 AANVAARDING

Nadere informatie

Duurzaam en comfortabel wonen met de voorzieningen binnen handbereik

Duurzaam en comfortabel wonen met de voorzieningen binnen handbereik Schoolstraat Hilvarenbeek 6 appartementen op een levendige locatie Duurzaam en comfortabel wonen met de voorzieningen binnen handbereik De gemeente Hilvarenbeek ligt in het zuiden van de provincie Noord

Nadere informatie

Albrecht Thaerlaan 82, Utrecht

Albrecht Thaerlaan 82, Utrecht Albrecht Thaerlaan 82, Utrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 575.000 k.k. Aangeboden sinds 31-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Sumatrastraat PA UTRECHT (LOMBOK)

Sumatrastraat PA UTRECHT (LOMBOK) Sumatrastraat 11 - UTRECHT Sumatrastraat 11 3531 PA UTRECHT (LOMBOK) VERKOCHT 46m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Op een heerlijke plek

Nadere informatie

Weidelanden. Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp

Weidelanden. Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp Habeko wonen gewoon goed Weidelanden Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp 6 appartementen en 6 maisonnettes op een mooie

Nadere informatie

Te huur. 25 appartementen Schepenenstraat, IJsselmuiden. Vijfentwintig huurzorgappartementen in het nieuw te bouwen Woonzorgcentrum Maarlenhof.

Te huur. 25 appartementen Schepenenstraat, IJsselmuiden. Vijfentwintig huurzorgappartementen in het nieuw te bouwen Woonzorgcentrum Maarlenhof. Te huur 25 appartementen Schepenenstraat, IJsselmuiden Vijfentwintig huurzorgappartementen in het nieuw te bouwen Woonzorgcentrum Maarlenhof. Beter Wonen bouwt zorgcentrum Maarlenhof In november 2009 is

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Voorstraat 15 A 3512 AH UTRECHT (CENTRUM)

Voorstraat 15 A 3512 AH UTRECHT (CENTRUM) Voorstraat 15 A - UTRECHT Voorstraat 15 A 3512 AH UTRECHT (CENTRUM) VERKOCHT 55m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Prachtig gerenoveerd

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312.

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312. Verhuurbrochure Februari 2015 Voorwoord Woonzorgcomplex Eschede bevindt zich voor Verzorgingshuis De Eeshof (De Eeshof is een monumentale havezate uit 1719 welke in 1963 is verbouwd tot verzorgingshuis).

Nadere informatie

Appartementen Herdershof Serooskerke

Appartementen Herdershof Serooskerke Appartementen Herdershof Serooskerke 3 Appartementen Herdershof Ruime appartementen met balkon De centrale ligging van het gebouw zorgt ervoor dat de voorzieningen van het dorp op loopafstand bereikbaar

Nadere informatie

WonenaandeAa. 30eengezinswoningen

WonenaandeAa. 30eengezinswoningen WonenaandeAa 30eengezinswoningen Wonen aan de Aa Geachte lezer, In de prachtig groene buurt Beeklust aan de Rombout Verhulstlaan bouwt Beter Wonen 30 grondgebonden woningen. Met Wonen aan de Aa ontstaat

Nadere informatie

Woonworkshop #1. woneninvinkeveld. maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen

Woonworkshop #1. woneninvinkeveld. maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen Woonworkshop #1 woneninvinkeveld maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen Beneden / boven Beneden/bovenwoning De combinatie van beneden- en bovenwoningen maakt het mogelijk om een betaalbare woning aan

Nadere informatie

De Schauw in Putten. Kwaliteit in wonen en zorg. 36 Seniorenappartementen in de sociale huursector

De Schauw in Putten. Kwaliteit in wonen en zorg. 36 Seniorenappartementen in de sociale huursector De Schauw in Putten Kwaliteit in wonen en zorg 36 Seniorenappartementen in de sociale huursector Algemeen Woon- Zorgcentrum De Schauw voldeed niet meer aan de huidige eisen van wonen en zorg. De kamers

Nadere informatie

Te Koop. Hoveniersweg HV Tiel. Eengezinswoning, Vrijstaande woning 158m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Hoveniersweg HV Tiel. Eengezinswoning, Vrijstaande woning 158m². Vraagprijs k.k. Te Koop Hoveniersweg 38 4001 HV Tiel Eengezinswoning, Vrijstaande woning 158m² Vraagprijs 375.000 k.k. Vraagprijs 375.000 k.k. Inrichting Gemeubileerd, Gestoffeerd Status Beschikbaar Beschikbaar per in

Nadere informatie

Francois Haverschmidtlaan 58 ROTTERDAM

Francois Haverschmidtlaan 58 ROTTERDAM Francois Haverschmidtlaan 58 ROTTERDAM Vraagprijs: 315.000 k.k. MAARTENMakelaardij E maarten@maartenmakelaardij.nl T 010 818 14 87 Maaskade 121 M 06 412 35 038 3071 NK Rotterdam I www.maartenmakelaardij.nl

Nadere informatie

Linschotensingel 1 AA 3525 XA UTRECHT (HOOGRAVEN)

Linschotensingel 1 AA 3525 XA UTRECHT (HOOGRAVEN) Linschotensingel 1 AA - UTRECHT Linschotensingel 1 AA 3525 XA UTRECHT (HOOGRAVEN) VERKOCHT 70m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Een licht

Nadere informatie

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Mina Krusemanstraat 47, Venray Mina Krusemanstraat 47, Venray Kenmerken Overdracht Vraagprijs 258.000 k.k. Aangeboden sinds 19-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel Verhuurbrochure September 2018 Voorwoord Woonzorgcomplex Eschede bevindt zich voor Verzorgingshuis De Eeshof (De Eeshof is een monumentale havezate uit 1719 welke in 1963 is verbouwd tot verzorgingshuis).

Nadere informatie

Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF

Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 3 1. Wat gaan we bouwen? 4 2. Plattegronden 5 3. Huurprijzen 11 4. Hoe komt u in aanmerking? 12 5. Extra informatie 13 Contactgegevens

Nadere informatie

NIEUWBOUW WILLIBRORDUSHOF

NIEUWBOUW WILLIBRORDUSHOF 2014-2015 NIEUWBOUW WILLIBRORDUSHOF Inleiding Aan de Irenestraat, Sint Willibrordusstraat, Servatiusstraat en Lambertusstraat in Stramproy, ook bekend als de Willibrordushof realiseert Woningstichting

Nadere informatie

Waterstraat 162, Nijmegen

Waterstraat 162, Nijmegen Waterstraat 162, Nijmegen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 11-04-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

Woonzorgcomplex Borgstaete te Tubbergen

Woonzorgcomplex Borgstaete te Tubbergen Woonzorgcomplex Borgstaete te Tubbergen Verhuurbrochure mei 2015 Voorwoord Woonzorgcomplex Borgstaete bevindt zich naast Het Meulenbelt (aan de Sportlaan). Borgstaete is een woon-zorgcomplex voor mensen

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Rustige Buitenveldert. Recreeren in het Amstelpark. Voldoende betaalde parkeerplaatsen

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Rustige Buitenveldert. Recreeren in het Amstelpark. Voldoende betaalde parkeerplaatsen Huizen van Hoekstra & van Eck Nedersticht 322, 1083 XG Amsterdam Recreeren in het Amstelpark Vlakbij winkelcenrum Gelderlandplein Voldoende betaalde parkeerplaatsen Rustige Buitenveldert Appartement met

Nadere informatie

3033BC Rotterdam. 548,85 p/mnd. 69,39 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3033BC Rotterdam. 548,85 p/mnd. 69,39 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Heulbrug Schiekade 43 H 3033BC Rotterdam Netto huur 548,85 p/mnd Servicekosten 69,39 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In het kleinschalige woongebouw Heulbrug is per direct een 2-kamerappartement

Nadere informatie

3067GZ Rotterdam. 548,85 p/mnd. 70,03 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3067GZ Rotterdam. 548,85 p/mnd. 70,03 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Hoeksteen Mombassaplaats 182 3067GZ Rotterdam Netto huur 548,85 p/mnd Servicekosten 70,03 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouw Hoeksteen woont u in de directe nabijheid van winkelcentrum

Nadere informatie

Brochure. Vogelweide 161 - Doorn. Vraagprijs 215.000,-- k.k.

Brochure. Vogelweide 161 - Doorn. Vraagprijs 215.000,-- k.k. Brochure Vogelweide 161 - Doorn Vraagprijs 215.000,-- k.k. Omschrijving Vogelweide 161 - Doorn In een rustige kindvriendelijke woonwijk op loopafstand van het openbaar vervoer en nabij de uitgestrekte

Nadere informatie

De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven

De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven 21 ruime woningen in de Ploen terp Walnoot te Duiven Wat fijn om in zo n nieuwe en groene wijk in Duiven te wonen!! Inhoudsopgave: Algemene informatie 3 4 Situatie tekening

Nadere informatie

Eengezinswoningen Van den Boschstraat

Eengezinswoningen Van den Boschstraat Eengezinswoningen Van den Boschstraat Eengezinswoningen Van den Boschstraat In deze verhuurbrochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van zes eengezinswoningen in de Van den Boschstraat

Nadere informatie

Wikkestraat 2 te Arnhem

Wikkestraat 2 te Arnhem Wikkestraat 2 te Arnhem Eengezinswoning (hoek), ruime tuin, centrale, rustige ligging. Inleiding Deze nette eengezinswoning (hoekwoning) is gelegen aan een rustige straat in Malburgen Oost. De ruime zonnige

Nadere informatie

TE KOOP. Nesciohove BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Nesciohove BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Nesciohove 7 2726 BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m² Vraagprijs 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 2726 BJ Ligging In woonwijk, Open ligging Woningtype Geschakelde

Nadere informatie

3067GZ Rotterdam. 541,31 p/mnd. 68,73 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3067GZ Rotterdam. 541,31 p/mnd. 68,73 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Hoeksteen Mombassaplaats 36 3067GZ Rotterdam Netto huur 541,31 p/mnd Servicekosten 68,73 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Levendigheid en gezellig samenzijn staan centraal in deze categorie woningen.

Nadere informatie

Johan Winklerwei 42 - Leeuwarden

Johan Winklerwei 42 - Leeuwarden Johan Winklerwei 42 - Leeuwarden Vraagprijs 139.500,-- kosten koper Omschrijving Johan Winklerwei 42 - Leeuwarden Johan Winklerwei 42 te Leeuwarden. In de gewilde woonwijk Westeinde is deze royale, goed

Nadere informatie

Huurprijs: + 1.000,- per maand

Huurprijs: + 1.000,- per maand Eperweg 33 E Heerde Huurprijs: + 1.000,- per maand excl. servicekosten en energie Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij

Nadere informatie

Specificaties. Appartementen huurappartementen

Specificaties. Appartementen huurappartementen L U X E H u u r A p p a r t e m e n t e n A p e l d o o r n Apeldoorn Apeldoorn is sinds jaar en dag een aantrekkelijke woon- en werkstad. Het historische centrum, de ligging aan de rand van het Nationaal

Nadere informatie

Laan van Nieuw-Guinea 95 Bis 3531 JE UTRECHT (LOMBOK)

Laan van Nieuw-Guinea 95 Bis 3531 JE UTRECHT (LOMBOK) Laan van Nieuw-Guinea 95 Bis - UTRECHT Laan van Nieuw-Guinea 95 Bis 3531 JE UTRECHT (LOMBOK) 217.500,- k.k. 65m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Prins Willem-Alexanderstraat 11

Prins Willem-Alexanderstraat 11 Buurmalsen Prins Willem-Alexanderstraat 11 In een goede woonomgeving, op fietsafstand van het centrum van Geldermalsen, gelegen keurig onderhouden ééngezinswoning met drie slaapkamers, een flinke tuin,

Nadere informatie