Uitleg Beddelicious configurator

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitleg Beddelicious configurator"

Transcriptie

1 Uitleg Beddelicious configurator In deze handleiding leest u stap voor stap hoe u uw ideale Beddelicious bed in 3D kunt samenstellen. Stap 1 De configurator start vanzelf op. (Het kan voorkomen dat u, voordat u kunt beginnen een besturingssysteem moet downloaden) Stap 2 Het volgende scherm is zichtbaar. Klik op klik hier om te starten. Stap 3 Na het laden krijgt u het volgende scherm te zien.

2 Hierbij een uitleg van de zichtbare knoppen: Met deze knop sluit de configurator. Via deze knop komen de opties naar voren waaruit u kunt kiezen. Wanneer u op deze knop klikt, kunt u een nieuw bed toevoegen om samen te stellen. Stap 4 Klik onderaan op de rode knop met het meubelicoon om een bed te selecteren welke u wilt gaan samenstellen. U krijgt het volgende te zien. Stap 5 Klik op het gewenste bed welke u wilt gaan samenstellen. In de uitleg kiezen wij voor de boxspring. Vervolgens krijgt u het volgende scherm te zien: Wilt u terug keren naar het vorige scherm? Klik dan ook collectie.

3 Maak anders hier de keuze uit de boxspring welke u wilt gaan samenstellen. Door te klikken op de afbeelding wordt de gewenste boxspring geladen en komt het als volgt er uit te zien. Stap 6 Wanneer u op de boxspring klikt, krijgt u de volgende extra knoppen te zien. Dit ziet er als volgt uit: Hierbij een uitleg bij alle knoppen: Via deze knop kunt u meer informatie opvragen over het gekozen bed. Door op deze knop te klikken kunt u het bed verschuiven in de ruimte. Door op deze knop te klikken kunt u het bed 360 graden laten draaien. Door op deze knop te klikken kunt u het bed verwijderen en een nieuw bed gaan samenstellen. Wanneer het slotje zwart kleurt staat het bed vergrendeld. Het bed staat vast op zijn plek en kan niet verplaatst of gedraaid worden.

4 Als u op bepaalde onderdelen van het bed klikt, verschijnt het rode knopje met kruis. Als u op deze knop klikt wordt het geselecteerde onderdeel verwijderd. U kunt vervolgens een nieuw onderdeel toevoegen als dit gewenst is (zie stap 7). Stap 7 Wanneer u op de boxspring heeft geklikt, komen er boven in het scherm diverse keuze mogelijkheden te staan. De opties kunnen verschillen per gekozen bed. Vanaf dit moment kunt u het bed zelf naar wens gaan samenstellen. U kunt (top)matrassen of pootjes wisselen, hoofd- en voetbord, nachtkastjes of verlichting toevoegen of verwijderen, maar ook een keus maken uit de verschillende stoffen. Samenstel mogelijkheden Matras verwijderen en nieuwe toevoegen: De Euphoria boxspring welke wordt gebruikt in deze handleiding bestaat uit een complete boxspringcombinatie met gestoffeerde matrassen en twee losse toppers. We gaan nu de matras verwijderen en een wit matras toevoegen. Klik op een van de toppers, de toppers zijn geselecteerd en lichten op. Dit ziet er als volgt uit: Klik vervolgens op het rode knopje met wit kruis om de toppers te verwijderen.

5 Als de toppers zijn verwijderd ziet dit er als volgt uit: Klik vervolgens op een van de matrassen, de matrassen zijn geselecteerd en lichten op. Dit ziet er als volgt uit: Klik vervolgens op het rode knopje met wit kruis om de matrassen te verwijderen. De toppers en matrassen zijn verwijderd. U ziet nu een kale boxspring zonder matrassen. Als we hier een wit matras op willen gaan leggen klikt u boven aan bij de opties op het icoontje met een matras met de tekst niet gestoffeerd. Boven bij de opties verschijnt het volgende keuzemenu:

6 Klik hier op de gewenste matras (u kunt kiezen uit twee losse matrassen of één grote), vervolgens verschijnt er een rode knop met een plusje bij de boxspring. Dit ziet er als volgt uit: Door op de rode knop met het plusje te klikken voegt u de matras toe en klikt u vervolgens op klaar. Op het scherm ziet u de boxspring voorzien van witte matrassen. Uitstraling van één grote of twee losse boxsprings: De Euphoria boxspring wordt standaard afgebeeld met twee losse boxsprings. Voor de uitstraling kunt u tevens kiezen voor het uiterlijk van één grote boxspring. U heeft tussen beide boxsprings geen zichtbare naad. We gaan nu de matras en boxspring verwijderen om het uiterlijk van één grote boxspring toe te voegen.

7 Klik op de matras, de matras is geselecteerd en licht op. Dit ziet er als volgt uit: Klik vervolgens op het rode knopje met wit kruis om de matras te verwijderen. Als de matras is verwijderd ziet dit er als volgt uit: Klik vervolgens op het rode knopje met wit kruis om de boxsprings te verwijderen.

8 Als de boxsprings zijn verwijderd ziet dit er als volgt uit: De matras en boxsprings zijn verwijderd. U ziet nu alleen het hoofdbord. Als we hier het uiterlijk van één grote boxspring willen plaatsen moet u boven aan bij de opties klikken op het icoontje met de boxspring met de tekst box. Boven bij de opties verschijnt het volgende keuzemenu: Klik hier op Euphoria 1 box, vervolgens verschijnt er een rode knop met een plusje bij het hoofdbord. Dit ziet er als volgt uit:

9 Door op de rode knop met het plusje te klikken voegt u de boxspring toe en klikt u vervolgens op klaar. Op het scherm ziet u de boxspring uit één stuk. Hier vanuit dient u matrassen toe te voegen. Pootjes wijzigen: Bij de Euphoria boxspring heeft u keus uit verschillende pootjes. De pootjes kunnen worden gewijzigd door op de onderste laag van de boxspring te klikken, zodat deze wordt geselecteerd. De pootjes hoeven niet te worden verwijderd, dit zijn vaste elementen. Dit ziet er als volgt uit:

10 Als we de pootjes willen wijzigen klikt u boven aan bij de opties op het icoontje met de pootjes. Boven bij de opties verschijnt het volgende keuzemenu: Klik hier op het gewenste pootje, deze veranderen direct mee. U heeft keuze uit 6 of 4 pootjes. Nu kiezen we voor de P1, 4 pootjes. Omdat we voor de uitstraling van één boxspring hebben gekozen krijgt u een zwevend effect. Dit ziet er als volgt uit: Hoofdbord wijzigen of verwijderen: De Euphoria boxspring wordt afgebeeld met het standaard hoofdbord. U kunt kiezen voor een ander hoofdbord of zelfs geen hoofdbord. We gaan nu het hoofdbord eerst verwijderen voordat we een nieuw hoofdbord toe kunnen voegen.

11 Klik op het hoofdbord, het hoofdbord is geselecteerd en licht op. Dit ziet er als volgt uit: Klik vervolgens op het rode knopje met wit kruis om het hoofdbord te verwijderen. Als het hoofdbord is verwijderd ziet dit er als volgt uit: Het hoofdbord is verwijderd. U ziet nu een kale boxspring zonder hoofdbord. Als we hier een ander hoofdbord op willen plaatsen klikt u boven aan bij de opties op het icoontje met een hoofdbord met de tekst hoofdborden. Boven bij de opties verschijnt het volgende keuzemenu: Klik hier op het gewenste hoofdbord, vervolgens verschijnt er een rode knop met een plusje bij de boxspring.

12 Dit ziet er als volgt uit: Door op de rode knop met het plusje te klikken voegt u het hoofdbord toe en klikt u vervolgens op klaar. Op het scherm ziet u de boxspring voorzien van een nieuw hoofdbord. Voetbord toevoegen: De Euphoria boxspring wordt standaard afgebeeld zonder voetbord. U heeft de mogelijkheid een voetbord toe te voegen, bijpassend aan het hoofdbord. We gaan nu een nieuw voetbord toevoegen aan de boxspring.

13 Klik op de boxspring, zodat bovenaan het menu met de verschillende opties verschijnt. Klik vervolgens bij de opties op het icoontje met een voetbord met de tekst voetborden. Boven bij de opties verschijnt het volgende keuzemenu: Klik hier op het gewenste voetbord, vervolgens verschijnt er een rode knop met een plusje bij de boxspring. Dit ziet er als volgt uit: Door op de rode knop met het plusje te klikken voegt u het voetbord toe en klikt u vervolgens op klaar.

14 Op het scherm ziet u de boxspring voorzien van een nieuw voetbord. Voor de verdere stappen verwijderen we het voetbord, zodat de nieuwe toevoegingen goed zichtbaar zijn. Nachtkastjes toevoegen: Om de Euphoria boxspring compleet te maken kunt u het Beddelicious Curvious nachtkastje toevoegen. Dit nachtkastje is leverbaar in verschillende opties; volledig in vol-lak, of de binnenzijde in noten- of eikenhout fineer. Zorg dat de boxspring geselecteerd is en klik boven aan bij de opties op het gewenste icoontje met nachtkastje. Voor nu kiezen wij de nachtkastjes walnoot. Boven bij de opties verschijnt het volgende keuzemenu:

15 Klik hier op het gewenste nachtkastje (u kunt kiezen uit verschillende kleuren en linker of rechter nachtkastje), vervolgens verschijnt er een rode knop met een plusje aan de linker of rechter zijde van de boxspring. Dit ziet er als volgt uit: Door op de rode knop met het plusje te klikken voegt u het nachtkastje toe. Herhaal vervolgens de procedure voor het andere nachtkastje en klik vervolgens op klaar. Op het scherm ziet u de boxspring voorzien van nachtkastjes. Verlichting toevoegen: De Euphoria boxspring kan tevens voorzien worden van verlichting. Op de boxspring kunnen leeslampje aan het hoofdbord geplaatst worden, maar ook nachtlampjes aan de onderzijde van de boxspring.

16 Zorg dat de boxspring geselecteerd is en klik boven aan bij de opties op het gewenste icoontje met verlichting. Boven bij de opties verschijnt het volgende keuzemenu: Klik hier op het gewenste lampje (u kunt kiezen linker of rechter lampje), vervolgens verschijnt er een rode knop met een plusje aan de linker of rechter zijde van de boxspring. Dit ziet er als volgt uit: Door op de rode knop met het plusje te klikken voegt u de leesverlichting toe. Herhaal vervolgens de procedure voor de andere kant en klik vervolgens op klaar. Op het scherm ziet u de boxspring voorzien van de leesverlichting.

17 Stof en kleur wijzigen: De Euphoria boxspring wordt standaard afgebeeld in een aubergine kleurige stof. De uitstraling van de boxspring is belangrijk, daarom gaan we nu de keuze van de stof bepalen. Zorg dat de boxspring geselecteerd is en klik boven aan bij de opties op het gewenste icoontje met materialen. U heeft hier keuze uit verschillende stofgroepen en de daarbij horende kleuren. Klik hier op de gewenste stofgroep, daaronder verschijnen de verschillende kleuren. Vervolgens verschijnt er een detailfoto van de stof, zodat het patroon en de kleur goed zichtbaar zijn. Dit ziet er als volgt uit: Klik hier op de gewenste stof, deze verandert direct mee. Voor nu kiezen wij stofgroep 4, kleur S Vervolgens klikken we op klaar, en de boxspring ziet er als volgt uit.

Handleiding website beheer

Handleiding website beheer Handleiding website beheer Inhoud: Als actief franchisenemer bij CIGO heeft u de mogelijkheid uw eigen website (http://naam.cigo.nl) te beheren. In deze handleiding leggen wij u uit hoe u de verschillende

Nadere informatie

ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE

ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE www.beddelicious.com NIEUW! ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE Niemand is hetzelfde, waarom uw matras dan wel? Code is een nieuw en revolutionair matras. Met één druk op de knop stelt u de drie aanpasbare

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS

HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS Aanmelden Het aanmeldingsproces is gelijklopend aan dat van de gewone medewerker. Indien je daar nog vragen over hebt, kan je het document Handleiding My- Dranouter medewerkers

Nadere informatie

Werken met bordboeken in Knooppunt

Werken met bordboeken in Knooppunt Werken met bordboeken in Knooppunt Inhoudstafel 1. Een overzicht... 3 2. Antwoordenmenu... 4 a. Antwoorden selecteren om te tonen... 5 b. Alle antwoorden tonen... 5 c. Antwoorden regel voor regel tonen...

Nadere informatie

Handleiding bestelsite

Handleiding bestelsite 2013 Handleiding bestelsite TTP Concepts 11-7-2013 Versie 1.0 Inhoud Homepage... 2 Inloggen... 3 Aanvragen login gegevens... 3 Wachtwoord kwijt... 3 Inloggen... 3 Bestelprocedure... 3 Artikel overzicht...

Nadere informatie

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden ACTIE BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden www.beddelicious.com sleep good feel good Met een Beddelicious bed heeft u een slaapsysteem

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011

Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011 Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011 Door Philippe Dellaert Acco: Files exchange documentatie - 1/9 1. Inleiding ACCO maakt gebruik van een online systeem om documenten uit te wisselen tussen

Nadere informatie

Web Presence Builder. Inhoud

Web Presence Builder. Inhoud Web Presence Builder Inhoud Inhoud... 1 Wat is Web Presence Builder?... 2 Het categoriescherm... 2 De eerste stappen naar een eigen website... 3 Onderwerp selecteren en website naam aanpassen... 3 Vooraf

Nadere informatie

Portfolio s in Google Sites

Portfolio s in Google Sites Portfolio s in Google Sites Vanaf het schooljaar 2012-2013 biedt de NHL de optie om portfolio s aan te maken met Google Sites. De NHL-accounts bij Google zijn afgeschermd voor mensen die niet bij de NHL

Nadere informatie

Handleiding. Curasoft. Templatebeheer

Handleiding. Curasoft. Templatebeheer Handleiding Curasoft Templatebeheer Curasoft - 1 / 6-22.06.2016 Templatebeheer Door middel van templates kunt u eenvoudig standaardbrieven maken. Templatebeheer openen Als u beheerder bent, ziet u links

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder:

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder: Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van websites kan worden ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). De websites van Muismedia

Nadere informatie

Producten toevoegen. Inleiding

Producten toevoegen. Inleiding Producten toevoegen Inleiding...1 Stap 1: Instellingen controleren...2 Stap 2: Menu's aanmaken...3 Stap 3: Producten toevoegen...4 Producten overzicht...5 Product verwijderen...5 Menu/submenu verwijderen...5

Nadere informatie

Handleiding OVM 2.0. Gebruiker. Versie 2.0.0.26 22 oktober 2012

Handleiding OVM 2.0. Gebruiker. Versie 2.0.0.26 22 oktober 2012 Handleiding OVM 2.0 Gebruiker Versie 2.0.0.26 22 oktober 2012 Inhoudsopgave Legenda... 4 1 Voorbereidingen... 5 1.1 Downloaden... 5 1.2 Starten en inloggen... 6 1.3 Schermindeling... 6 2 Beheerportal...

Nadere informatie

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop MEATING YOUR DEMANDS Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop Leegaardsdijk 2, 8400 Oostende - Tel: 059 70 91 95 - Fax: 059 70 97 20 - orders@meconv.be Inhoud 1. Website / Inloggen... 3

Nadere informatie

PowerPoint Basis. PowerPoint openen. 1. Klik op Starten 2. Klik op Alle programma s 3. Klik op de map Microsoft Office

PowerPoint Basis. PowerPoint openen. 1. Klik op Starten 2. Klik op Alle programma s 3. Klik op de map Microsoft Office PowerPoint Basis PowerPoint openen 1. Klik op Starten 2. Klik op Alle programma s 3. Klik op de map Microsoft Office Klik op Microsoft PowerPoint 2010 Wacht nu tot het programma volledig is opgestart.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

HANDLEIDING Q3600 Webshop

HANDLEIDING Q3600 Webshop HANDLEIDING Q3600 Webshop Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Webshop artikelgroepen beheren...4 Hoofd artikelgroep toevoegen...6 Sub artikelgroep toevoegen...7 Artikelgroep verwijderen...8

Nadere informatie

Handleiding wordpress

Handleiding wordpress Handleiding wordpress Wordpress versie 3.0.4 Handleiding versie 1.1 Auteur Website Geert Hoekzema www.geerthoekzema.nl www.geerthoekzema.nl geert@geerthoekzema.nl 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Beginnen

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden ACTIE BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden www.beddelicious.com sleep good feel good Met een Beddelicious bed heeft u een slaapsysteem

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren Inleiding Voor u ziet u de handleiding van TYPO3 van Wijngaarden AutomatiseringsGroep. De handleiding geeft u antwoord geeft op de meest voorkomende vragen. U krijgt inzicht in het toevoegen van pagina

Nadere informatie

Instructie: Werken met de nieuwe omgeving

Instructie: Werken met de nieuwe omgeving Instructie: Werken met de nieuwe omgeving In dit document vind je een beschrijving hoe de nieuwe omgeving werkt en wat de grootste aanpassingen zijn. Dit document bestaat uit de volgende onderdelen: -

Nadere informatie

CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f

CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f. 2014 1 2 Notities Inhouds opgave Hoe log ik in? 4 Een pagina toevoegen. 5 Een pagina vullen/aanpassen. 7 Een pagina verwijderen. 8 Een sjabloon kiezen.

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR HET MAKEN VAN EEN DIGITAAL PRENTENBOEK 1. POWERPOINT STARTEN

HANDLEIDING VOOR HET MAKEN VAN EEN DIGITAAL PRENTENBOEK 1. POWERPOINT STARTEN HANDLEIDING VOOR HET MAKEN VAN EEN DIGITAAL PRENTENBOEK 1. POWERPOINT STARTEN 1. Open het programma Microsoft Office PowerPoint door op start te klikken. Klik op alle programma s, vervolgens klik je op

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

Handleiding ELO. Handleiding. Electronische Leeromgeving (ELO)

Handleiding ELO. Handleiding. Electronische Leeromgeving (ELO) Handleiding ELO Handleiding Electronische Leeromgeving (ELO) 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Opbouw van de ELO... 5 2.1 Je bent ingelogd, wat nu?... 5 2.2 Klaslokaal... 6 2.2.1 Ondersteunende

Nadere informatie

Inhoud Inkopen Status... 2 Snel inkopen registreren... 3 Leverancier toevoegen... 3 Inkopen aanpassen of verwijderen... 4 Rapport: Inzoomen...

Inhoud Inkopen Status... 2 Snel inkopen registreren... 3 Leverancier toevoegen... 3 Inkopen aanpassen of verwijderen... 4 Rapport: Inzoomen... Handleiding Inkoopregistratie In deze handleiding krijg je uitgelegd hoe de module Inkopen werkt. Er wordt beschreven hoe de diverse pagina s onder het menu-item Inkopen werken en waarvoor zij bedoeld

Nadere informatie

De tekstverwerker. Afb. 1 de tekstverwerker

De tekstverwerker. Afb. 1 de tekstverwerker De tekstverwerker De tekstverwerker is een module die u bij het vullen van uw website veel zult gebruiken. Naast de module tekst maken onder andere de modules Aankondigingen en Events ook gebruik van de

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader Bibliotheek.nl september 2015 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lenen en lezen op je Sony e-reader...

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer

Handleiding Gebruikersbeheer Handleiding Gebruikersbeheer Inhoud Gebruikersgroepen beheren... 3 Een gebruikersgroep toevoegen... 3 Een gebruikersgroep bewerken... 3 Een gebruikersgroep verwijderen... 3 Gebruikers beheren... 4 Een

Nadere informatie

(Ledenadministratie) Selectie maken

(Ledenadministratie) Selectie maken Ledenadministratie, overzichten en selecties (Ledenadministratie) Selectie maken Met Scipio Online kunt u volledig naar eigen wens overzichten genereren. Hiervoor gebruikt u de optie Selecties maken. In

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN

www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN BEDDELICIOUS s Nachts komt de wereld tot rust. Even stilte en ontspanning. Heerlijk slapen om alle ervaringen van de dag te verwerken. Heerlijk slapen om fris

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!! Handleiding website! VV Den Ham

!!!!!!!!!!!! Handleiding website! VV Den Ham Handleiding website VV Den Ham versie 1.1 1 van 26 " Stand Template Team foto s Template Team Template " Spelers Template Topscorers Template 9 van 26 6.5 Download template De download pagina bestaat uit

Nadere informatie

Handleiding BosorNet Zelfroosteren Medewerkers

Handleiding BosorNet Zelfroosteren Medewerkers Handleiding BosorNet Zelfroosteren Medewerkers Het zelfroosteren bestaat uit drie fases die u de mogelijkheid geven om uw eigen wensen via BosorNet door te geven. In deze handleiding worden deze fases

Nadere informatie

Aan de slag met AdminView

Aan de slag met AdminView Aan de slag met AdminView uitgebreide handleiding S for Software B.V. Gildeweg 6 3771 NB Barneveld tel 0342 820 996 fax 0342 820 997 e-mail info@sforsoftware.nl web www.sforsoftware.nl Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Handleiding www.restofrit-prijslijsten.be

Handleiding www.restofrit-prijslijsten.be Handleiding www.restofrit-prijslijsten.be Hoe log ik in Van start gaan Beginnen met het aanmaken van je prijslijst Hoe voeg ik een kader met titel toe Hoe voeg ik lijnen tekst toe aan een kader Kiezen

Nadere informatie

Safira CMS Handleiding

Safira CMS Handleiding Safira CMS Handleiding Inhoudsopgave 1Mappen en artikelen... 2 1.11.1 Naam wijzigen map/ pagina... 3 1.21.2 Website structuur: nieuwe pagina aanmaken, pagina verwijderen, pagina blokkeren, structuur wijzigen...

Nadere informatie

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar.

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar. Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de button om in te loggen. Na inloggen opent het hoofdmenu automatisch. Menu Door op de menuknop te klikken kunt u

Nadere informatie

Jeugdplein Hengelo. Handleiding Pilotprojecten

Jeugdplein Hengelo. Handleiding Pilotprojecten Jeugdplein Hengelo Handleiding Pilotprojecten Deze handleiding geeft uitleg hoe pilotscholen pilotprojecten kunnen aanmaken en lesmateriaal kunnen toevoegen. Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2

Nadere informatie

Beginnen met de kaart

Beginnen met de kaart Beginnen met de kaart Hierboven zie je het scherm zoals je dat ziet wanneer je een formaat en thema geselecteerd hebt en begint met een blanco kaart. Raster Wanneer je dit aanklikt verschijnt er een raster

Nadere informatie

VOORBLAD MAKEN. voorblad maken invoegen voorblad (achtergrond + indeling + afbeelding) Dit is de eenvoudigste optie.

VOORBLAD MAKEN. voorblad maken invoegen voorblad (achtergrond + indeling + afbeelding) Dit is de eenvoudigste optie. VOORBLAD MAKEN Een voorblad maken is een afronding voor je boek. Meestal begin je dan ook met het schrijven van je boek en wacht je met het voorblad als laatste (de slagroom op je toetje). Op een voorblad

Nadere informatie

HANDLEIDING. Online vooraangifte & inschrijven 01/02/2007 Versie 2.1

HANDLEIDING. Online vooraangifte & inschrijven 01/02/2007 Versie 2.1 HANDLEIDING Online vooraangifte & inschrijven 01/02/2007 Versie 2.1 Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1. Inloggen...4 Hoofdstuk 2. Pagina indeling en locatie menu...4 Hoofdstuk 3. Persoonlijke gegevens...5

Nadere informatie

Wordpress website beheren

Wordpress website beheren Wordpress website beheren gemaakt door: Noppert Websites www.noppertwebsites.nl Wordpress website beheren bladzijde 1 Inhoudsopgave Onderwerp: Inloggen en eerste indruk Pagina aanmaken/bewerken Foto/afbeelding

Nadere informatie

Download DIGIPRAAT in de Google playstore! Zoek naar eu.desmidt om DIGIPRAAT en DIGITAAL te vinden!

Download DIGIPRAAT in de Google playstore! Zoek naar eu.desmidt om DIGIPRAAT en DIGITAAL te vinden! Download DIGIPRAAT in de Google playstore! Zoek naar eu.desmidt om DIGIPRAAT en DIGITAAL te vinden! Inhoud Hoe werkt het:... 1 Aanmaken van een nieuwe groep met eigen afbeelding, tekst en spraak... 4 Instellingen...

Nadere informatie

Handleiding Mijneigenweb.nl

Handleiding Mijneigenweb.nl Handleiding Mijneigenweb.nl Inhoud 1 Inloggen 2 Kleurenschema en lettertype 2.1 Kies een standaard kleurenschema 2.2 Kleurenschema en lettertypes aanpassen/ zelf samenstellen 3 Logo 4 Visual 4.1 Eigen

Nadere informatie

Handleiding Inlener. De inlener rol (autoriseerder) Autorisaties Rapportage (optioneel) De inlener rol (accordeerder)

Handleiding Inlener. De inlener rol (autoriseerder) Autorisaties Rapportage (optioneel) De inlener rol (accordeerder) Handleiding Inlener De inlener rol (autoriseerder) Autorisaties Rapportage (optioneel) De inlener rol (accordeerder) Wekelijkse urenbriefjes Gegroepeerde urenbriefje Uitzendkrachten en plaatsingen Het

Nadere informatie

Handleiding herhaalbestellen in de MijnAgrifirm bestelportal.

Handleiding herhaalbestellen in de MijnAgrifirm bestelportal. Handleiding herhaalbestellen in de MijnAgrifirm bestelportal. Welkom bij de vernieuwde bestelportal! We hebben het makkelijker en sneller gemaakt om een herhaalbestelling te plaatsen. Op de producten pagina

Nadere informatie

Handleiding FlatFix Fusion Calculator (BETA 1.3.1)

Handleiding FlatFix Fusion Calculator (BETA 1.3.1) 1. Inleiding 1.1 Inloggen 1.2 Toolbar 1.3 Resultaten 1.4 Functie toetsen Inhoudsopgave: 2. Dak 2.1 Dak tekenen 2.2 Dakmaten aanpassen 2.3 Dakvlakken samenvoegen 2.4 Dak verplaatsen 2.5 Dak roteren 2.6

Nadere informatie

Handleiding Sony PRS-T1

Handleiding Sony PRS-T1 Handleiding Sony PRS-T1 - Aanraakscherm (touchscreen) en stylus - Schermgrootte 6 inch - Schermresolutie: 600 x 800 pixels - Besturing Nederlands - Wi-Fi - Geheugen; 2 GB en uit te breiden met geheugenkaart

Nadere informatie

Handleiding Wlijn Databeheer Internet

Handleiding Wlijn Databeheer Internet Handleiding Wlijn Databeheer Internet W9000 databeheer internet Leza Horeca & Winkel Management Van Dedemstraat 6 16274 NN Hoorn DATABEHEER INTERNET ( W9000) Voorraad Databeheer Internet Bestaat uit 3

Nadere informatie

Handleiding. Trainingsschema's Fytek. Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten. -

Handleiding. Trainingsschema's Fytek. Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten. - Handleiding Trainingsschema's Fytek Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten. - www.fytek.nl - Inhoudsopgave blz: 1. Inloggen 3 2. Cliënten 4 3. Schema

Nadere informatie

Handleiding voor docenten

Handleiding voor docenten Handleiding voor docenten Oktober 2017 Inhoudsopgave... Inleiding.... 4 Aan de slag!... 5 Het inloggen... 5 Nog geen account?.... 5 Een account aanmaken.... 6 Stap 1. Jouw gegevens.... 6 Stap 2. Jouw school....

Nadere informatie

Handleiding Boeken hotelovernachting

Handleiding Boeken hotelovernachting Handleiding Boeken hotelovernachting Inhoud valk.com... 3 Reserveringen deel 1... 4 Stap 1 Controleer beschikbaarheid... 4 Stap 2 Kies kamertype... 5 Stap 3 Invullen en controleren gegevens... 6 Registreren

Nadere informatie

I. Vorming 4-5 (3&10/05/2012)

I. Vorming 4-5 (3&10/05/2012) I. Vorming 4-5 (3&10/05/2012) 1. Windows Live Photo Gallery Om de foto s op onze computer te beheren, hebben we voor de vorming gekozen om met Windows Live Photo Gallery te werken. Photo Gallery biedt

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS 1. Inloggen in de leraarskamer Om in te loggen in de leraarskamer ga je naar het inlogscherm. Dit kan op verschillende manieren: 1 ) Via de knoppen op de site (onderaan op portaal

Nadere informatie

Handleiding Enquêtemodule. Contents

Handleiding Enquêtemodule. Contents Handleiding Enquêtemodule Dit document dient als uitleg over de enquêtemodule. De enquêtemodule is een optionele module welke te bestellen is via Support Modules. Met de enquêtemodule krijgt de club de

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Beheer Webredactie dashboard Het webredactie dashboard geeft u in één oogopslag een overzicht van de beheersmogelijkheden van uw website. Daarnaast blijft u via het dashboard gemakkelijk op de hoogte van

Nadere informatie

De Original boxspring is de perfecte basisboxspring met ingewerkte AVS technologie.

De Original boxspring is de perfecte basisboxspring met ingewerkte AVS technologie. A u p i n g O r i g i n a l b o x s p r i n g De Original boxspring is de perfecte basisboxspring met ingewerkte AVS technologie. Met de Original boxspring geniet je volop van de Auping perfectie. Stap

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen OFFICE 365 Start Handleiding Leerlingen Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook

Nadere informatie

HANDLEIDING PRINTEN. Alleen berekeningen printen

HANDLEIDING PRINTEN. Alleen berekeningen printen HANDLEIDING PRINTEN Sinds 1 juli is de manier van het printen in SplitOnline aangepast. De mogelijkheid is gemaakt om een eigen rapportindelingen te maken. Een rapportindeling kan bestaan uit alleen berekeningen

Nadere informatie

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1 1 Inleiding Om de Webshop goed te kunnen beheren is het noodzakelijk dat u kennis heeft van een aantal componenten. Door alle handelingen die nodig zijn te beschrijven wordt u in staat gesteld het beheer

Nadere informatie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie 6a Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie Datum Juni 2012 V3.0 Inhoudsopgave 1. Naar CareAssist internet urenregistratie 3 1.1 Toegang tot CareAssist internet urenregistratie 3 1.2 Toevoegen

Nadere informatie

11. Internet Explorer 8 (1)

11. Internet Explorer 8 (1) 11. Internet Explorer 8 (1) 11.1 De werkomgeving Internet Explorer, sinds Windows '98 de Browser van Microsoft, heeft in Windows 7 een nieuwe versie gekregen, namelijk versie 8. Internet Explorer openen

Nadere informatie

TeD Tekst en Design. Basisinformatie voor klein gebruik van het cms Made Simple

TeD Tekst en Design. Basisinformatie voor klein gebruik van het cms Made Simple Basisinformatie voor klein gebruik van het cms Made Simple 1 Inhoud Inhoud 2 Inleiding 3 Inloggen in het CMS 3 Teksten plaatsen/aanpassen 4 Een link aanmaken 4 Gebruikers toevoegen/ verwijderen 5 Werken

Nadere informatie

Digitale dossiers. Inhoudsopgave:

Digitale dossiers. Inhoudsopgave: Digitale dossiers Inhoudsopgave: Inleiding Openen van een dossier De werking van de dossiers Toelichting van de knoppen in het hoofdmenu Invoeren van gegevens Selecteren van hulpmiddelen en zorgverleners

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 1.1 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Les 2 De basis (deel 1)

Les 2 De basis (deel 1) Les 2 De basis (deel 1) 2.1 Eigenschappen Beeldscherm In Windows XP is het makkelijk de eigenschappen van het beeldscherm te wijzigen. Om dit te doen rechtsklikken we op een lege plaats in het bureaublad,

Nadere informatie

Fotografie Sophie Berten Zeelaan 74 8660 De Panne 058/62 45 46 www.fotogeniek.net sophie@fotogeniek.net. Fotogeniek - Creative photos Handleiding

Fotografie Sophie Berten Zeelaan 74 8660 De Panne 058/62 45 46 www.fotogeniek.net sophie@fotogeniek.net. Fotogeniek - Creative photos Handleiding Fotografie Sophie Berten Zeelaan 74 8660 De Panne 058/62 45 46 www.fotogeniek.net sophie@fotogeniek.net Fotogeniek - Creative photos Handleiding Inhoudsopgave FOTOGENIEK - CREATIVE PHOTOS HANDLEIDING...

Nadere informatie

Sway starten vanuit bestaand document

Sway starten vanuit bestaand document Met Sway kun je gemakkelijk een presentatie plus maken met geïntegreerde filmpjes, afbeeldingen en vooral veel effecten. Het mooie is dat Sway je helpt. Je kunt bijvoorbeeld beginnen vanuit een PowerPoint

Nadere informatie

GEBRUIK VAN QNAP-BTB

GEBRUIK VAN QNAP-BTB GEBRUIK VAN QNAP-BTB Inloggen Klik op de link die u ontvangen hebt via mail startend met https:// Vul op deze pagina uw logingegevens in die u via mail ontvangen hebt. Klik nu op File Station 1 Nu krijg

Nadere informatie

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties Handleiding Verenigingen en Organisaties Wij heten u hartelijk welkom bij, het platform waar de verbinding wordt gelegd tussen burgers, instellingen, bedrijven en verenigingen op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Afdrukken in Calc Module 7

Afdrukken in Calc Module 7 7. Afdrukken in Calc In deze module leert u een aantal opties die u kunt toepassen bij het afdrukken van Calc-bestanden. Achtereenvolgens worden behandeld: Afdrukken van werkbladen Marges Gedeeltelijk

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL LOGBOEK (INTERACTIVE JOURNAL) VERSIE BUILDING BLOCK:

HANDLEIDING DIGITAAL LOGBOEK (INTERACTIVE JOURNAL) VERSIE BUILDING BLOCK: HANDLEIDING DIGITAAL LOGBOEK (INTERACTIVE JOURNAL) VERSIE BUILDING BLOCK: 1.1.3695 3 juni 2013 INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Proces... 4 Beschikbaar stellen... 4 Hoe... 5 Invullen logboek door student...

Nadere informatie

Gmax tutorial. Handleiding voor de objecten bouwer voor Trainz. Deel 1 De basis knoppen / functies, gmax instelling, object vorm veranderen.

Gmax tutorial. Handleiding voor de objecten bouwer voor Trainz. Deel 1 De basis knoppen / functies, gmax instelling, object vorm veranderen. Gmax tutorial Handleiding voor de objecten bouwer voor Trainz Deel 1 De basis knoppen / functies, gmax instelling, object vorm veranderen. Door Olaf (Olaf99) http://trainzbuilders.yourbb.nl/index.php Welkom

Nadere informatie

Handleiding Website beheersysteem

Handleiding Website beheersysteem Handleiding Website beheersysteem Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Inloggen...4 3. De startpagina...5 3.1. Startpagina menu...5 3.2. Bovenbalk...6 4. Menu en Pagina's...7 4.1. Een nieuwe pagina toevoegen...8

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Inloggen:

1. Inleiding. 2. Inloggen: 1. Inleiding Als handelaar heeft u toegang tot uw winkel op het Storesquare platform. In deze handleiding leggen we uit hoe u producten aan uw online shop kan toevoegen. U dient uw artikelen van een correcte

Nadere informatie

Handleiding Agenda. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V.

Handleiding Agenda. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Inhoudsopgave 1 Afspraken maken...3 1.1 Agenda...3 1.1.1 Het begin...3 1.1.2 Opmerkingen...3 1.1.3 Nabellen...3 1.1.4 Condoleances...4 1.1.5 Andere weergave...4

Nadere informatie

Door bovenaan in de App op te klikken opent zich het menuscherm van de KC Pampus Club App. Hierin staan alle voor jou beschikbare opties

Door bovenaan in de App op te klikken opent zich het menuscherm van de KC Pampus Club App. Hierin staan alle voor jou beschikbare opties HANDLEIDING KC Pampus Club App App Menuscherm. Door bovenaan in de App op te klikken opent zich het menuscherm van de KC Pampus Club App. Hierin staan alle voor jou beschikbare opties - NAAM: Bovenaan

Nadere informatie

Werken met Groepsoverzichten & Groepsplannen

Werken met Groepsoverzichten & Groepsplannen Werken met Groepsoverzichten & Groepsplannen EDUscope 10 augustus 2014 Bergerweg 110 6135 KD Sittard 046 4571830 1. INLEIDING Dit is de handleiding Werken met Groepsoverzichten & Groepsplannen in EDUscope.

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 2.0 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Korte handleiding WeTransfer

Korte handleiding WeTransfer Korte handleiding WeTransfer Het versturen van grote bestanden of van veel bestanden per e-mail kan een probleem zijn. Veel mailboxen hebben immers maar een beperkte capaciteit. Je kunt dan het gratis

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Foto s plaatsen op de site van Taborschool Sint Maria Aalter

Foto s plaatsen op de site van Taborschool Sint Maria Aalter Foto s plaatsen op de site van Taborschool Sint Maria Aalter 1) Ga naar de site van de school en ga via het menu naar onze school leeft. Daar klik je op fotokiekjes en vervolgens kies je de klas (of algemeen)

Nadere informatie

Outlook 2016 QRC. Nieuw bij Outlook 2016? Gebruik deze handleiding om de basisbeginselen te leren.

Outlook 2016 QRC. Nieuw bij Outlook 2016? Gebruik deze handleiding om de basisbeginselen te leren. Nieuw bij Outlook 2016? Gebruik deze handleiding om de basisbeginselen te leren. De opmaak van pictogrammen en tabbladen is veranderd Ook zijn er nieuwe handige zoekmap-opties in je mailbox! Hang op het

Nadere informatie

Auping SummerSale. alleen in juli en augustus 15% Maak met Auping je slaapkamer Summerproof Al voor 421,- op een Auping matras slapen

Auping SummerSale. alleen in juli en augustus 15% Maak met Auping je slaapkamer Summerproof Al voor 421,- op een Auping matras slapen Auping SummerSale alleen in juli en augustus Maak met Auping je slaapkamer Summerproof Al voor 421,- op een Auping matras slapen 15% voordeel op het Auping assortiment* * Kijk voor extra informatie over

Nadere informatie

VITAMINE. VITale AMsterdamse ouderen IN de stad. Tablet Handleiding

VITAMINE. VITale AMsterdamse ouderen IN de stad. Tablet Handleiding VITAMINE VITale AMsterdamse ouderen IN de stad Tablet Handleiding Onderdelen Gebruik tablet... 2 Welke functies gebruikt u op de tablet?... 2 MBvO oefeningen... 3 Tabbladen... 3 Vandaag... 4 Uitvoeren...

Nadere informatie

Een korte handleiding door Frederic Rayen

Een korte handleiding door Frederic Rayen Een korte handleiding door Frederic Rayen Van installeren tot het gebruik P a g i n a 2 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoe AbiWord version 2.8.6 installeren?... 4 Schermonderdelen... 5 Uitleg bij elke werkbalk...

Nadere informatie

Instellen Internet Explorer t.b.v. Z-Online

Instellen Internet Explorer t.b.v. Z-Online Instellen Internet Explorer t.b.v. Z-Online Voor een correcte werking van Z-Online in de browser Internet Explorer dienen er een aantal instellingen gedaan te worden. Aangezien Z-Online ondersteund wordt

Nadere informatie

CoZo handleiding. voor de huisarts

CoZo handleiding. voor de huisarts CoZo handleiding voor de huisarts Inhoud 3 2 Start!... Hoe kan ik (i.v.m. patiënten) Een overzicht van mijn patiënten zien.... 3 Een nieuwe patiënt registreren.... 4 Een therapeutische relatie delen met

Nadere informatie

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Openen documenten... 4 3. Downloaden documenten... 4 4. Documenten Delen... 5 5. Documenten Toevoegen... 7 6. Herbenoemen documenten... 8 7.

Nadere informatie

Handleiding voor beheerders

Handleiding voor beheerders Handleiding voor beheerders Inleiding Handleiding voor beheerders Met deze handleiding kunt u als beheerder inzicht krijgen in wat er allemaal mogelijk is binnen soket. Enkele voorbeelden als vestigingen

Nadere informatie

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 1 Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 Inhoud: Inloggen Pagina 1 Algemeen Pagina 2 Berichten Pagina 2 Bericht bewerken, Linken Pagina 3-4 Plaatje toevoegen bericht Pagina 5-6 Bericht publiceren

Nadere informatie