Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen"

Transcriptie

1 Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer april 2016 Van de coördinator Van de oudervereniging Algemeen Avondvierdaagse 2016 Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws van de Componisten Nieuws van de Architecten Nieuws van de Wetenschappers Van de coordinator De vraag van de week: wat houdt milieudienst in? Volgende week zijn de Wetenschappers aan de beurt voor de milieudienst. Dit houdt in dat de leerlingen een rondje om de school maken om het zwerfvuil op te ruimen bij onze afdeling en het hoofdgebouw. Leonardo-afdeling. op weg naar excellentie? We hebben de afgelopen week onze trendanalyse besproken met het College van Bestuur. Samenvattend kunnen we stellen dat wij het goed doen als Leonardo-afdeling. Graag zouden wij als afdeling een excellente school worden. Wij willen ons onderscheiden op het gebied van verdiepend onderwijsaanbod. Je kunt daarbij denken aan de invulling van speciale vakken als techniek en science. Zaken waar juf Anne druk mee bezig is. Ook willen wij onze CITO scores verhogen, als ondergrens niveau 1+ van de vaardigheidsscore tabel. Daarom hebben wij vandaag besloten om (met ingang van volgende week) de pauze van 10 uur en het fruit eten te laten vervallen. Dit om extra leertijd te creëren. Foto vraag Twee leerlingen hebben het goede antwoord gegeven. Yingshu Abbas (de Componisten) en Noa Kemp (de Wetenschappers). Yingshu en Noa wisten te vertellen dat het een architect uit het oude Egypte betrof. De baviaan was in het oude Egypte de god Thot, de god van wijsheid, schrijfkunst en architectuur. Hij werd gezien als de grote architect van de wereld. Yingshu en Noa van harte gefeliciteerd. Ze hebben beiden een boek over Egypte ontvangen. Van de oudervereniging ter herinnering Voortbestaan huidige vorm Leonardo-onderwijs in gevaar, doordat steeds meer ouders besluiten de (noodzakelijke) vrijwillige bijdragen niet meer te betalen. De directie voelt zich genoodzaakt de groepen steeds verder te vergroten. Waar kiest u voor?

2 Woensdag 20 april om 19:30 tot 21:45 uur zal een ouderbijeenkomst worden gehouden. Wij verzoeken u, in het belang van uw kind(eren), allen naar deze vergadering te komen, want uw mening en inzet zal mede bepalend zijn voor de toekomst van onze geweldige school. Graag horen we van u of u hierbij aanwezig bent. Geef u op via: info@hbassen.nl Met vriendelijke groeten, De oudervereniging Algemeen Fijn Naar aanleiding van de extra oproep in het Leo nieuws en de Kloostertuinier zijn er nog een heel aantal aanmeldingen gekomen voor hulp tijdens de sportdag. Dank jullie wel! Wij kunnen nu verder met het organiseren en indelen. Een paar dagen voor de sportdag ontvangen de vrijwilligers een enveloppe met aanwijzingen en materialen. De sportdagcommissie Oproepje voor mensen uit de omgeving Roden, Leek en Peize Dag, Mijn naam is Annerieke Stienstra. Ik ben de moeder van Tobias Stienstra van 9 jaar, die komend najaar mag beginnen in groep 6 op het Leonardo onderwijs in Assen. Graag wil ik in contact komen met andere ouders van kinderen die uit de omgeving van Roden (of Leek/Peize) komen om eens te brainstormen over het opzetten van een mogelijk rijrooster. Mocht je hieraan mee willen doen, zou je dan voor 15 april 2016 een mail willen sturen naar ankecatharina@hotmail.com, dan kan ik daarna contact opnemen met een ieder om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn. Met hartelijke groet, Annerieke Stienstra Roden Avondvierdaagse 2016 Avondvierdaagse Ouderraad CJBS de Kloostertuin INSCHRIJVING AVONDVIERDAAGSE GEOPEND Het is weer mogelijk om in te schrijven voor de Avondvierdaagse tot donderdag 7 april 2016 via Dinsdag 31 mei t/m vrijdag 3 juni is het weer zover! De avondvierdaagse vindt plaats en alle kinderen van De Kloostertuin kunnen weer meedoen. Kinderen kunnen kiezen... Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden neem dan contact met ons op via a4d@orkloostertuin.nl. Met vriendelijke groet, De Avondvierdaagse commissie Nieuws van de Uitvinders Bouwen en wonen Ondertussen zijn veel kinderen lekker opgeschoten met hun onderzoek. Ook hebben we al 4 presentaties gehoord. Tot en met 6 april heeft iedereen de tijd. We gaan er op school nog twee keer aan werken. Misschien goed om thuis samen even te kijken. Ook zijn de meeste huizen van kosteloos materiaal afgemaakt. Originele ontwerpen, veel verschillen, leuk! Komende week staat ons nog een gastles van Jeroen Scholtens (de vader van Jade) te wachten. We hebben er zin in. Vrijdag 6 april sluiten we op bijzondere wijze dit themaproject af.

3 Engels/Spaans Fijn dat veel kinderen goed geoefend hadden! We horen niks meer.. Een aantal kinderen mist nog altijd een koptelefoon of oortjes. Dit is erg onhandig tijdens verschillende lessen. Het zou fijn zijn wanneer iedereen volgende week weer goed functionerende koptelefoon heeft. Pasen Vorige week hebben we met elkaar het Paasfeest gevierd. We hebben gepraat over het verschil tussen een viering en een voorstelling. De Uitvinders hebben goed meegedaan! Ook was de lunch van woensdag lekker en gezellig. Hulpouders, bedankt! De foto s staan op Mijnschool. We zijn trots op Alyssa en Serana. Omdat zij het spits afbeten met het presenteren van hun onderzoek. Goed gedaan, dames! Ons gestippelde schatkistje rammelt niet meer. We hebben een aantal mooie gekleurde pennen gekocht om de motivatie voor de schrijflessen te vergroten. Nu is het geld op. Mocht u nog wat kleingeld over hebben, van harte aanbevolen! Nieuws van de Filosofen Reminder Aanstaande maandag komt Amanda (moeder van Mathilde) een gastles geven. Hierbij maakt ze gebruik van de app: SketchUp. Als jullie deze app nog niet hebben gedownload, zou u dat dan aankomend weekend nog willen doen? Alvast bedankt! Jarige Tymo is zaterdag (2 april) jarig!!! Wij wensen hem alvast een hele fijne verjaardag. Nieuws van de Componisten Ouderportaal Afgelopen maand heeft u als het goed is een mail gekregen van noreply@mijnschool.nl. Hierin stond een link om uw persoonlijke account te activeren. Het is belangrijk om dit te doen, omdat via Mijn School vanaf nu ook berichten verspreiden die belangrijk zijn om te lezen. We hebben echter gezien dat nog lang niet iedereen zijn of haar account heeft geactiveerd. Mocht u de mail niet hebben gekregen, kijk dan even in de map met ongewenste , misschien is deze daarin terecht gekomen. Als dit zo is, is het handig om aan te geven dat het bericht van een veilige afzender komt, dan krijgt u in de toekomst de mails wel gewoon binnen in de inbox. Op de website van De Kloostertuin kunt u een handleiding vinden voor het Ouderportaal. Techniek Op maandag hebben we sinds kort techniekles van Niels de Groot. De kinderen vinden dit erg leuk. Bedankt dat je dit op deze manier wilt doen in verschillende klassen van de Leonardo-afdeling! Thema project - hulp nodig! We zijn alweer een poosje aan het werk over het thema Bouwen en wonen. We hebben al veel geleerd over de geschiedenis hiervan en over hoe er in andere landen wordt gewoond. Ook zijn we bezig met het ontwerpen van ons eigen droomhuis. Daarnaast krijgen we volgende week een gastles van Jeroen Scholtens binnen dit thema en gaan we als afsluiting van het thema in groepjes een kijkje nemen op het bouwterrein naast onze school. Hiervoor hebben we ook hulp nodig van enkele ouders. Mocht u volgende week vrijdag tijd hebben, kunt u zich opgeven door naar de klassenmoeder te mailen. Alvast bedankt! De Componisten wensen u een fijn weekend!

4 Nieuws van de Architecten Mijn school Sinds kort kunt je via de site van De Kloostertuin inloggen op MijnSchool. Dit is een digitaal communicatieplatform vol met nieuwtjes, foto albums, mededelingen en berichten. Ook kun je hier wijzigingen doorgeven zoals een nieuw telefoonnummer of bijvoorbeeld een veranderd adres. Als het goed is hebben jullie enige tijd geleden een uitnodiging voor het aanmaken van een account op deze faciliteit gekregen. Ik wil jullie dan van harte uitnodigen om een account te activeren, al is het alleen maar om een foto van onze nieuwe klasgenoten of het foto album van de sinecures van afgelopen week te bekijken. Geen uitnodiging ontvangen, of vragen? Mail naar Techniek & science Sinds kort zijn we op donderdag serieus aan de slag met science. Het betreft een pilot in de groepen 6, 7 en 8 onder de bezielende leiding van Niels de Groot. Afgelopen week hebben de kinderen gewerkt aan hun eigen experimenten. Nieuwsgierig en wil je meer weten? Kijk op MijnSchool! Klassendienst Volgende week zijn aan Jonna en Willem aan de beurt. Gastles Komende donderdag komt Jeroen Scholtens ons van alles vertellen over hout als bouwmateriaal. De buren Vrijdag 8 april mogen we o.l.v. Anne Piet Wiersma van bouwbedrijf Kolthof een kijkje nemen op de bouw van de nieuwe school van onze buren. Agenda Op vrijdag 15 april gaan we 's middags een kijkje nemen op het TT circuit bij de trainingen voor De Superbike. We gaan natuurlijk op de fiets. Nadere info volgt, maar begeleiders/mee fietsers kunnen zich alvast opgeven. Nieuws van de Wetenschappers Spaans Er waren 8 voldoendes op Spaans. Deze kinderen verdienen een compliment! Duits Ongeveer éénderde deel van de kinderen had het huiswerk van Duits goed voorelkaar. Ook hier geldt: goed gedaan door deze kids! Engels Vijftien kinderen scoorden voldoende tot zeer goed op het laatste proefwerk! Gesprek / zorgen delen Ik maak me zorgen over het (t)huiswerkgedrag van enkele kinderen en heb met de klas een gesprek gevoerd over het doen van taken. Ik heb mijn zorgen uitgesproken. Ook hebben we besproken dat er regelmatig leerlingen in de derde of vierde klas van het voortgezet onderwijs vastlopen op de verschijnselen die ik nu in de klas constateer, zoals: agenda niet goed bijhouden of niet inzien, geen planning maken, (huis)werk niet doen en, erger nog: je er ook helemaal niet bezorgd over maken, laat staan er iets aan veranderen; ook natuurlijk 'argumenten' bedenken waarom het niet is gelukt met het huiswerk Ik zou het fijn vinden, als u thuis een gesprekje hierover voert met uw zoon / dochter. Natuurlijk geldt ook hier: wie de schoen past, trekke hem aan. Het geldt voor een deel van de groep. Velen doen nog altijd trouw, geconcentreerd en uitgerust hun werk! De actie bij de volgende niet geleerde toets wordt: in je 'eigen tijd' ga je, bijvoorbeeld 's middags na schooltijd, op school je werk leren of maken. Ik kan dat dan tevens begeleiden, zien wat er eventueel fout gaat en tips geven. Dit kan overigens wel inhouden, dat u uw zoon / dochter een uur later van school moet halen. En: bij dezen ook direct weer een dringende oproep aan ouders: ga alstublieft de agenda van uw kind controleren.

5 Huiswerk (zie ook agenda) Maandag: spullen meenemen voor het science-experiment t.a.v. isolatie. Maandag (voor enkelen): Spaans toetsje van vorige week nog maken. Dinsdag: overhoring topo Nederland. Woensdag: Duits gesprekje geoefend hebben en een lesje maken. Verder hebben sommige kinderen natuurlijk volgens schema een boekbespreking of een presentatie van twee krantenartikelen. Ook dat staat in de agenda. Gymnastiek Het is mooi om te zien, dat de inzet bij gymnastiek prima en fanatiek is. Er wordt vaak samengewerkt en er worden door enkelen complimenten gegeven! Dode hoek project Op donderdag 14 april gaan we ons bezig houden met de 'dode hoek' van een vrachtwagen. Superbikes Op vrijdag 15 april gaan we 's middags kijken naar de training van de WK Superbikes op de Asser TT baan. Ik heb daarvoor een paar ouders nodig die meefietsen met de groep. (en tegen drukte en lawaai kunnen; oordopjes worden aldaar verstrekt ) Chinees Vandaag kregen de leerlingen kopieën van de woordenkaartvertaling. Anne heeft ook nummers van de woorden kaart in de vertalingslijsten gezet. Bedankt Anne. Het huis werk voor alle leerlingen is: 85 t/m 90 van hun werkboek. De twee nieuwkomers mogen het gewoon proberen. Succes! Groeten Hui Leo nieuws is een digitale productie en komt ieder vrijdag binnen in uw mailbox. De deadline voor bijdragen is vrijdagochtend. De redactie bestaat uit een tweetal ouders: Ilse de Weerd en Yvonne Kemp. De eindredactie is in handen van Barbara Beers. De redactie is te bereiken op het volgende adres: leo.assen.nieuws@gmail.com Sponsorlink U kunt de Leonardo-afdeling financieel steunen door uw online aankopen te doen via de site van Sponsorkliks. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aankopen bij Booking.com, Wehkamp, Neckermann, Zalando, Mediamarkt en HEMA. Het aantal deelnemende webwinkels is zeer groot! Voor elke succesvolle aankoop ontvangt de Stichting Vrienden van Leonardo Assen een commissie. Iets bestellen bij Bol.com? Klik op de banner en het levert onze school 5% van uw aankoopbedrag op! Meedoen met panel onderzoeken? Dat levert ons tien cent per beantwoorde vraag op!

6 Sponsors Leo nieuws Door op de afbeeldingen te klikken wordt u naar de website van de sponsor doorgestuurd: Op deze plaats kunnen ouders en andere betrokkenen bij school via de stichting vrienden van Leonardo Assen de stichting steunen met een betaalde sponsoruiting. Neem hiervoor contact op via Deze sponsoring verloopt volgens het sponsorbeleid van de COG Drenthe.

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 244 30 september 2016 Van de coördinator Algemeen Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 177 05 december 2014 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 248 04 november 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 223 19 februari 2016 Van de coördinator Onderzoek Lilian Moget Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 230 22 april 2016 Van de coordinator De vraag van de week: zijn de leerlingen 13 mei vrij? Ja,

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 253 09 december 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 224 26 februari 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 210 06 november 2015 Van de coördinator Van de ouderraad Algemeen Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 222 12 februari 2016 Van de coördinator Stichting vrienden van Leonardo Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 201 28 augustus 2015 Van de coördinator Van de OR Van de werkgroep po vo Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 232 20 mei 2016 Van de coördinator Avondvierdaagse Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 203 11 september 2015 Van de coördinator Updates MAC book Van de werkgroep po vo Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 221 05 februari 2016 Van de coördinator Schaaknieuws Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 252 02 december 2016 Van de coördinator Sinterklaasfeest Inzamelingsactie Samen voor de Voedselbank

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 225 11 maart 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 228 08 april 2016 Van de coördinator Van de oudervereniging Algemeen Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 234 03 juni 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 220 29 januari 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 243 23 september 2016 Van de coördinator Algemeen Schaakevenement Groningen Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. Van de coördinator

Leo nieuws. Van de coördinator Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 173 07 november 2014 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 206 02 oktober 2015 Van de coördinator Van de ouderraad Van de oudervereniging Leerlingenparlement

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 132

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 132 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 132 18 oktober 2013 In deze nieuwsbrief: Herhaalde oproep ouderinitiatief: typecursus

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 176 28 november 2014 Van de coördinator Sinterklaasfeest Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 213 27 november 2015 Van de coördinator Algemeen Van de ouderraad Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 233 27 mei 2016 Van de coördinator Algemeen Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 200 21 augustus 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws van

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 205 25 september 2015 Van de coördinator Van de ouderraad Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 255 23 december 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 242 16 september 2016 Van de coördinator Van de schaakdocenten Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 236 17 juni 2016 Van de coördinator Algemeen Avondvierdaagse Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 229 15 april 2016 Van de coördinator Van de oudervereniging Onderzoek Lilian Moget Nieuws van

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 207 09 oktober 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 226 18 maart 2016 Van de coördinator Van de oudervereniging Van de schaakmeester Algemeen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 245 07 oktober 2016 Van de coördinator Onderzoek Lilian Moget Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 250 18 november 2016 Van de coördinator Algemeen Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 212 20 november 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 215 11 december 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Nieuws. Logo. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. Logo. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 186 19 februari 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws van

Nadere informatie

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Nieuws. voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Logo Nieuws voor ouders van de leerlingen van de HB-afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 204 18 september 2015 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Filosofen Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 235 10 juni 2016 Van de coördinator Algemeen Sponsoren gezocht Nieuws van de Uitvinders Nieuws

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 218 15 januari 2016 Van de coördinator Algemeen Van de schaakmeesters Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 251 25 november 2016 Van de coördinator Algemeen Stichting Vrienden van Leonardo Assen Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 183 29 januari 2015 Van de coördinator Van de Avondvierdaagse Van de Vrienden van Leonardo

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

18 april 2011 / JAARGANG 15 / NR 15 Sportdag groep 7&8 19 april Meivakantie 22 april t/m 8 mei ZAF 17 juni Agenda 18-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 5 en 6 19-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 7 en 8

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 246 14 oktober 2016 Van de coördinator Nieuws van de oudervereniging Nieuws van de Uitvinders

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016

Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016 INFO Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016 Algemeen Zo vlak voor de vakantie de nieuwsbrief van maart. Afgelopen donderdag 18 februari is juf Linda begonnen in groep 7/8. Zij vervangt juf Isabelle

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk?

Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk? Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk? Verantwoordelijkheid. Ja, ook heel belangrijk voor school!!! Het lijkt veel op zelfstandigheid, maar toch is het net iets anders. Verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18 belangrijke data..... 22 januari 2016 nr. 18 Maa 25 jan Week definitieve oudergesprekken groep 8 Woe 27 jan Start Nationale Voorleesontbijt Din 2 feb Oudercommissie vergadering Woe 3 feb Ko-ouderbijeenkomst,

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 131 11 oktober 2013 In deze nieuwsbrief: Van de coördinator Wiskunde Olympiade 2013 Vrije

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 151

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 151 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 151 28 maart 2013 In deze nieuwsbrief: CJBS de Kloostertuin schaakkampioen van Noord

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 oktober 2015

Datum: donderdag 22 oktober 2015 Datum: donderdag 22 oktober 2015 Populierenblaadje Algemeen: Luizencontrole: we willen alle ouders vragen om hun kinderen regelmatig te controleren op hoofdluis. We hebben nu enkele meldingen binnen. We

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 126

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 126 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 126 6 september 2013 In deze nieuwsbrief: Van de coördinator Van de vrienden van Leonardo

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 135

Leo nieuws. Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 135 Leo nieuws Nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen nummer 135 15 november 2013 In deze nieuwsbrief: Van de coördinator Serious request Nieuws uit

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Nieuwsbrief N U M M E R 3 5

Nieuwsbrief N U M M E R 3 5 Nieuwsbrief N U M M E R 3 5 2 8 M E I 2 0 1 5 Wist u dat we met meer dan 100 kinderen, ouders en leerkrachten meedoen met de avondvierdaagse! Dat wordt leuk! Nieuws uit het team Juf Debby van groep 2B

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom! Vanaf dit schooljaar zit uw kind in groep 8, hartelijk welkom! In dit boekje gaan wij u en uw kind wat meer vertellen over het reilen en zeilen in 8a en

Nadere informatie

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen

Leo nieuws. voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Leo nieuws voor ouders van de leerlingen van de Leonardo afdeling van CJBS 'De Kloostertuin' in Assen Nummer 240 02 september 2016 Van de coördinator Nieuws van de Uitvinders Nieuws van de Astronomen Nieuws

Nadere informatie